cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
  • Hotel Gran Melia Palacio De Isora, Teneryfa
1 / 72
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
04.11 - 11.11
już od 5849 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
12.05 - 19.05
już od 3679 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Gran Melia Palacio De Isora
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Gran Melia Palacio De Isora
star 5

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu Gran Melia Palacio De Isora:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gran Melia Palacio De Isora:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 listopada 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 maja 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny i elegancki hotel dla bardzo wymagających klientów, bezpośrednio nad brzegiem oceanu. Hotel posiada prywatne wille znanych osobistości. Polecam.

Hotel Gran Melia Palacio De Isora w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny i elegancki hotel dla bardzo wymagających klientów, bezpośrednio nad brzegiem oceanu. Hotel posiada prywatne wille znanych osobistości. Polecam.

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

Opis oferty:

Ekskluzywny i nowoczesny, należy do luksusowej sieci Grand Meliá Hotels & Resorts. Projekt nawiązujący stylistycznie do słynnego pałacu Alhambra w Grenadzie jest dziełem znanego architekta Álvaro Sansa. Z pewnością trafi w gusta nawet najbardziej wymagających Gości. Wysmakowane pokoje z mahoniowymi meblami i ciekawie zaaranżowanym oświetleniem ozdobione są oryginalnymi dziełami sztuki. Dumą hotelu jest przepiękny ogromny basen o fantazyjnym kształcie i długości aż 260 m, którego część zbudowana jest w formie infinity, dającej złudzenie łączenia się z horyzontem. Z wygodnych leżaków i hamaków godzinami można wpatrywać się w ocean i wyspę La Gomera.

POŁOŻENIE:

na klifowym wybrzeżu, w zachodniej części Teneryfy, ok. 200 m od centrum wioski Alcalá z kilkoma restauracjami, barami tapas i lokalnymi sklepami, ok. 4 km od Puerto de Santiago, ok. 5 km od Los Gigantes, ok. 25 km od Playa de las Americas; ok. 45 km od lotniska Reina Sofía.

PLAŻA:

mała, lokalna, bez serwisu, ok. 500 m od hotelu, dojście drogą przez wioskę; Playa de la Arena, publiczna, ok. 3,5 km od hotelu, naturalna, czarny piasek wulkaniczny, parasole i leżaki za opłatą (ok. 12 EUR/dzień).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, luksusowy i nowoczesny, łącznie 609 pokoi różnego typu, składa się z 2 części: budynek główny (część Gran Meliá) oraz 6 willi (część RedLevel); w części RedLevel m.in.: prywatny basen, parking, kącik biznesowy z bezpłatnym internetem i codzienną prasą, preferencyjne rezerwacje w restauracjach á la carte i spa, część RedLevel wyłącznie dla osób dorosłych, za dodatkową opłatą; 17 wind, całodobowa recepcja; restauracja główna Pangea - dania w formie bufetu, show cooking, okazjonalnie kolacja tematyczna, restauracje á la carte: Oasis Pool Grille - kuchnia hiszpańska i śródziemnomorska, Club Ocean -kuchnia włoska, Market Grill - przekąski w ciągu dnia, Nami -kuchnia japońska, Calima - kuchnia autorska, sześć barów, w tym przy basenie i w lobby, niektóre czynne tylko w sezonie, winiarnia La Cava; bankomat, sklep z pamiątkami i biżuterią, butik; centrum konferencyjne dla 600 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i punkt internetowy; za opłatą: centrum biznesowe, room-service, lekarz na wezwanie, pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

demi suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 48 m² w części Gran Meliá, komfortowy i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wanna, oddzielne wc; suszarka), internet bezprzewodowy (ograniczony dostęp), telefon, telewizja satelitarna (LCD, 32'), czajnik, zestaw do prasowania, sejf; za opłatą: szlafrok, minibar (płatny wg konsumpcji); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze na zamówienie, za dopłatą;

apartament (tylko dla dorosłych):

dla maks. 3 os., ok. 49 m², w części RedLevel, stylowo urządzony, wyposażenie jak w pokoju demi suite; apartament na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, woda słona, dł. ok. 260 m, pow. ok. 5000 m², dysze wodne, hydromasaż, dwa baseny, woda słodka, nieregularny kształt, dwa baseny dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; siłownia, tenis stołowy, łucznictwo, gimnastyka; plac zabaw dla dzieci, minidisco, miniklub; animacje dla dorosłych i dzieci, okazjonalnie muzyka na żywo; za opłatą: łóżka balijskie przy basenach (ok. 35 EUR/dzień), 3 korty tenisowe, 3 korty do paddle tennisa (darmowe w czasie animacji); Yhi Spa (ok. 2000 m²) - kryty basen, sauna, łaźnia parowa, flotarium, kabiny Vichy, strefa relaksacyjna, kabiny zabiegowe, hydroterapia, chromoterapia, aromaterapia, masaże, refleksoterapia, zabiegi na twarz i ciało.

KONTAKT:

0034/922869000, www.gran-melia-palacio-de-isora.com

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka Gala R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny i elegancki hotel dla bardzo wymagających klientów, bezpośrednio nad brzegiem oceanu. Hotel posiada prywatne wille znanych osobistości. Polecam.

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

Opis oferty:

Ekskluzywny i nowoczesny, należy do luksusowej sieci Meliá. Projekt nawiązujący stylistycznie do słynnego pałacu Alhambra w Grenadzie jest dziełem znanego architekta Álvaro Sansa. Z pewnością trafi w gusta nawet najbardziej wymagających Gości. Wysmakowane pokoje z mahoniowymi meblami i ciekawie zaaranżowanym oświetleniem ozdobione są oryginalnymi dziełami sztuki. Dumą hotelu jest przepiękny ogromny basen o fantazyjnym kształcie i długości aż 260 m, którego część zbudowana jest w formie infinity, dającej złudzenie łączenia się z horyzontem. Z wygodnych leżaków i hamaków godzinami można wpatrywać się w ocean i wyspę La Gomera.

POŁOŻENIE:

na klifowym wybrzeżu, w zachodniej części Teneryfy, ok. 200 m od centrum wioski Alcalá z kilkoma restauracjami, barami tapas i lokalnymi sklepami, ok. 4 km od Puerto de Santiago, ok. 5 km od Los Gigantes, ok. 25 km od Playa de las Americas; ok. 45 km od lotniska Reina Sofía.

PLAŻA:

mała, lokalna, bez serwisu, ok. 500 m od hotelu, dojście drogą przez wioskę; Playa de la Arena, publiczna, ok. 3,5 km od hotelu, naturalna, czarny piasek wulkaniczny, parasole i leżaki za opłatą (ok. 12 EUR/dzień).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, luksusowy i nowoczesny, łącznie 609 pokoi różnego typu, składa się z 2 części: budynek główny (część Gran Meliá) oraz 6 willi (część RedLevel); w części RedLevel m.in.: prywatny basen, parking, kącik biznesowy z bezpłatnym internetem i codzienną prasą, preferencyjne rezerwacje w restauracjach á la carte i spa, część RedLevel wyłącznie dla osób dorosłych, za dodatkową opłatą; 17 wind, całodobowa recepcja; restauracja główna Pangea - dania w formie bufetu, show cooking, okazjonalnie kolacja tematyczna, restauracje á la carte: Oasis Pool Grille - kuchnia hiszpańska i śródziemnomorska, Club Ocean - kuchnia włoska, Market Grill - przekąski w ciągu dnia, Nami - kuchnia japońska, Calima - kuchnia autorska, 6 barów, w tym przy basenie i w lobby, niektóre czynne tylko w sezonie, winiarnia La Cava; bankomat, sklep z pamiątkami i biżuterią, butik; centrum konferencyjne dla 600 os., bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: centrum biznesowe, room-service, lekarz na wezwanie, pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 48 m² w części Gran Meliá, komfortowy i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wanna, oddzielne wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telefon, telewizja satelitarna (LCD, 32'), stacja dokująca do iPoda i iPhone'a, czajnik, zestaw do prasowania, sejf, szlafrok i kapcie; za opłatą: minibar (płatny wg konsumpcji); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny i frontalny widok na morze na zamówienie, za dopłatą;

apartament deluxe (tylko dla dorosłych):

dla maks. 3 os., ok. 49 m², w części RedLevel, stylowo urządzony, wyposażenie jak w pokoju deluxe; dodatkowo: ekspres do kawy, menu poduszkowe, aromaterapia w pokoju, widok na ogród lub basen; boczny i frontalny widok na morze oraz apartament deluxe na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, woda słona, dł. ok. 260 m, pow. ok. 5000 m², dysze wodne, hydromasaż, dwa baseny, woda słodka, nieregularny kształt, dwa baseny dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; siłownia, tenis stołowy, łucznictwo, gimnastyka; plac zabaw dla dzieci, minidisco, miniklub, animacje dla dorosłych i dzieci, okazjonalnie muzyka na żywo; za opłatą: łóżka balijskie przy basenach (ok. 35 EUR/dzień), 3 korty tenisowe, 3 korty do paddle tennisa (darmowe w czasie animacji).

SPA:

Yhi Spa (ok. 2000 m²): kryty basen, sauna, łaźnia parowa, flotarium, kabiny Vichy, strefa relaksacyjna, kabiny zabiegowe, hydroterapia, chromoterapia, aromaterapia, masaże, refleksoterapia, zabiegi na twarz i ciało.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (07.00-10.30), obiad (12.00-15.40), kolacja (18.30-22.30) w formie bufetu w wyznaczonej restauracji; przekąski, lody (10.30-18.30, ); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w barach i restauracji (10.30-1.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/922869000, www.gran-melia-palacio-de-isora.com

GRATIS:

Wi-Fi


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny i elegancki hotel dla bardzo wymagających klientów, bezpośrednio nad brzegiem oceanu. Hotel posiada prywatne wille znanych osobistości. Polecam.

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Teneryfa

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2008 r. Na terenie hotelu znajdują się całodobowa recepcja, sklep z pamiątkami i biżuterią, butik, centrum biznesowe, room service, pralnia, wypożyczalnia samochodów, basen główny ze słoną wodą o długości, dysze wodne, hydromasaż, dwa baseny ze słodką wodą o nieregularnych kształtach. Hotel dysponuje 10 salami konferencyjnymi, 5 restauracji, sześć barów, w tym przy basenie i w lobby, niektóre czynne tylko w sezonie, winiarnia La Cava. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

500 m od hotelu. Parasole i leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone są w centralną klimatyzację, łazienkę (prysznic, wanna z hydromasażem, oddzielne WC, suszarka), telefon, TV, minibar (płatny wg konsumpcji), sejf, balkon lub taras (stolik i krzesełka), żelazko, czajnik oraz kapcie. Typy pokoi: w budynku głównym: suity , junior suity , junior suity de luxe , master suity

Wyżywienie

restauracja główna, 4 restauracje a'la carte, 5 barów (m.in. bar przy basenie, lobby bar)

śniadanie

Formuła zawiera: śniadanie, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania - płatne. Wymagana rezerwacja. hiszpańska "Oasis Pool Grille", włoska "Club Ocean", japońska "Nami", kuchnia kreatywna "Duo"

z myślą o dzieciach

dwa brodziki, plac zabaw dla dzieci, mini-disco mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, tenis stołowy, łucznictwo, gimnastyka, animacje, okazjonalnie muzyka na żywo

płatne

łóżka balijskie przy basenach, korty tenisowe, korty do paddle tennisa, centrum SPA

dodatkowe informacje

Oprócz standardowej oferty hotel oferuje swoim Gościom specjalną usługę Red Level dostępną tylko dla osób powyżej 18 roku życia (Red Level Palacio de Isora).

Aktualizacja opisu

31.05.2016 15:00

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Siłownia Mini Klub Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny i elegancki hotel dla bardzo wymagających klientów, bezpośrednio nad brzegiem oceanu. Hotel posiada prywatne wille znanych osobistości. Polecam.

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5Hiszpania/Teneryfa

Kategoryzacja hotelu

Kat. EximTours 5*Kat. lokalna 5*

Położenie

- Guia de Isora- ok. 300 m od centrum Alcala z niewielkim wyborem sklepów, restauracji, barów- ok. 500 m od plaży- ok. 5 km od Puerto de Santiago- ok. 6 km od Los Gigantes- ok. 25 km od Playa Las Americas- ok. 45 km od lotniska 

Plaża

- piaszczysta, publiczna, ciemny piasek- leżaki i parasole (płatne)   

Pokoje

Pokoje Deluxe Balcony or Terrace- ok. 48 m2- klimatyzacja- TV-SAT, telefon- internet Wifi, sejf, minibar (płatny według spożycia)- zestaw do parzenia kawy i herbaty- stacja dokująca do Ipoda lub Iphona- szlafrok/kapcie- łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów )- balkon/taras- pokoje z bocznym widokiem na morze za opłatą 

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie:- basen zewnętrzny główny, słona woda- 2 baseny zewnętrzne, słodka woda- basen dla dzieci ze statkiem pirackim  - sala fitness/siłownia 16+- animacje dla dorosłych i dzieci w ciągu dnia i wieczorem  Płatne:- Centrum Spa: basen kryty, sauna, hydroterapia, chromoterapia- masaże i zabiegi w Spa- łóżka balijskie przy basenie- korty tenisowe

Dla dzieci

- basen dla dzieci ze statkiem pirackim  - minklub- plac zabaw

Wyżywienie

Bed&Brekfast (BB) - śniadanie w formie bufetuHalf Board (HB) - śniadanie, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do kolacji dodatkowo płatne.All Inclusive (AI) - śniadanie,  obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, w ciągu dnia przekąski pomiędzy posiłkami,  kawa, herbata. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godzinach w wyznaczonych przez hotel.

Restauracje i bary

- restauracja główna , dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa- 4 restauracje a'la carte (płatne) , kuchnia  azjatycka, włoska, dania z grilla , śródziemnomorska- 6 barów 

Dodatkowe informacje

- 469 pokoi- winda- recepcja- pralnia (płatna)- punkt wymiany walut- parking- sklep z pamiątkami- sala konferencyjna- Internet Wi-Fi  - wypożyczalnia samochodów  - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard,- https://www.melia.com/en/hotels/spain/tenerife/gran-melia-palacio-de-isora/index.htm

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunkiInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje

Bagaż

Warszawa Modlin, Wrocław (RyanAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 145zł/osobę,Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 265 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/370 PLN (od 01.06 - 30.09)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaBerlin Brandenburg (RyanAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 145zł/osobę,Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 245 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/370 PLN (od 01.06 - 30.09)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Katowice (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 200zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  390 PLN ( wyloty do 05.05)/ 565 PLN (od 01.06 - 30.09)/ 480 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10)- 32 kg -  535 PLN ( wyloty do 05.05)/ 715 PLN(od 01.06 - 30.09)/ 610 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaWarszawa (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 220zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  620 PLN ( wyloty do 12.04 i od 01.06 - 30.09)/ 450 PLN (wyloty od 13.04 do 05.05)/ 470 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10)- 32 kg -  780 PLN ( wyloty do 12.04 i od 01.06 - 30.09)/ 570 PLN (wyloty od 13.04 do 05.05)/ 600 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaBerlin Brandenburg (EasyJet)Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20)Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 15 kg - 370 PLN- 23 kg - 435 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny i elegancki hotel dla bardzo wymagających klientów, bezpośrednio nad brzegiem oceanu. Hotel posiada prywatne wille znanych osobistości. Polecam.

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis kontrahenta

Hotel Gran Meliá Palacio de Isora położony jest ok. 1 km. 50 m od piaszczystej plaży. Stare miasto oddalone jest o około 600 m. Najbliższe sklepy oddalone są o ok. 200 m, supermarket o ok. 850 m. Istnieje transfer między hotelem a lotniskiem (za opłatą). W okolicy park rekreacyjno-wodny (ok. 22,7 km), kino (ok. 20 km) i pole golfowe (ok. 6,9 km) zapewniają rozrywkę o najlepszej porze roku. Plaża jest patrolowana przez ratownika i wyróżniona niebieską flagą. Na plaży znajduje się również klub. Tutaj za opłatą dostępne są poduszki i parasole przeciwsłoneczne oraz ręczniki plażowe. W barze na plaży serwowane są zimne napoje. Jest promenada, po której można spacerować. Klimatyzowany hotel posiada całodobową recepcję (check-in jest możliwe przez całą dobę), lobby bar, Wi-Fi, windę, supermarket i inne sklepy, butik, bankomat, fryzjer, jacuzzi, prysznice i szatnie, apteczkę, miejsca parkingowe oraz salę telewizyjną z telewizją satelitarną. Na zewnątrz posesji znajduje się ogród oraz sezonowo czynny basen z podgrzewaną słoną wodą (czynny przez cały rok), gdzie bezpłatnie dostępne są leżaki, parasole i ręczniki basenowe. Jest też basen dla dzieci. Ponadto można odpocząć na świeżym powietrzu na tarasie słonecznym. Kosztowności możesz przechować w sejfie, a bagaż w hotelowej przechowalni. Dla rozrywki hotel oferuje dyskotekę. Dla najmłodszych gości dostępne są krzesełka, krzesełka do karmienia i łóżeczka. Dla najmniejszych dzieci można wypożyczyć wózki dziecięce w hotelu. W celu wyczyszczenia ubrań oferujemy usługę prania (za dodatkową opłatą) oraz usługę prasowania. Dla Twojej wygody, oprócz usług konsjerża, o opiekę zadba strona hotelu. W razie potrzeby możesz w każdej chwili skontaktować się z centrum medycznym. Goście obiektu mogą otrzymać budzenie od personelu hotelu. Na zjazdy i inne spotkania biznesowe hotel oferuje centrum biznesowe oraz salę konferencyjną (za dodatkową opłatą) z łącznie 700 miejscami, drukarką i rzutnikiem. Jeśli chcesz zwiedzić region wakacyjny, możesz skorzystać z wypożyczalni samochodów i motocykli w pobliżu hotelu (za dodatkową opłatą). W recepcji oferowane są bilety na wycieczki po okolicy. Zwierzęta, takie jak koty i psy, są akceptowane w hotelu (na życzenie). Dla gości w podróży poślubnej hotel oferuje specjalne oferty, takie jak specjalne pakiety dla nowożeńców. W Twoim hotelu duży nacisk kładzie się na zrównoważony rozwój. Obejmuje to własne kosze do recyklingu, żywność ekologiczną i ekologiczne posiłki. Hotel wymaga, aby wszyscy Goście wpłacili depozyt po przyjeździe. Ze względu na udogodnienia bezbarierowe, takie jak wejścia bez barier, pokoje przystosowane dla osób na wózkach inwalidzkich oraz łazienki przystosowane dla osób na wózkach inwalidzkich, hotel jest również odpowiedni dla osób na wózkach inwalidzkich (wymiary: szerokość drzwi windy: 90 m, szerokość drzwi pokoju: 93 m). Catering Jako usługi cateringowe hotel oferuje częściowe wyżywienie, częściowe wyżywienie plus, pełne wyżywienie, pełne wyżywienie plus i tylko śniadanie. Śniadanie serwowane jest w formie bufetu lub kontynentalnego. Zapraszamy na lunch w formie bufetu lub la carte (dodatki na życzenie). Kolacja serwowana jest również w formie bufetu, jako zestaw posiłków lub la carte (dodatki na życzenie). Na posiłki zapraszamy do restauracji bufetowej z tarasem (dania włoskie, śródziemnomorskie, o obniżonej kaloryczności, bezglutenowe i wegetariańskie) oraz bar przy basenie. W porze lunchu i kolacji wymagana jest odpowiednia odzież. OdległościNajbliższe miasto: ok. godz. 97 kmLotnisko: ok. godz. 36 kmPrzystanek autobusowy: ok. godz. 250 mPostój taksówek: ok. 30 mPort: ok. 20,7 kmOdległość do morza: ok. 50 mNajbliższy lekarz: ok. godz. 1,1 kmNajbliższy dentysta: ok. godz. 500 mApteka: ok. godz. 300 mSzpital: ok. godz. 26 kmInformacja turystyczna: ok. godz. 3,8 kmSport i rekreacja Pole golfowe w odległości ok. 1 km. 6,9 km oferuje optymalne warunki dla wszystkich fanów golfa, a dla Państwa wygody zapewnia również takie udogodnienia jak transfer. W okolicy można też spróbować swoich sił np. w aerobiku w wodzie. Jeśli nie chcesz przegapić treningu z piłką podczas wakacji, znajdziesz boisko do piłki nożnej. Podczas wakacji możesz również wziąć udział w kursach jogi i zumby. Ci, którzy chcą ćwiczyć łucznictwo, znajdą w hotelu odpowiednie udogodnienia. W hotelu można także zagrać w tenisa stołowego. Oprócz 2 kortów tenisowych (kort piaskowy/twardy) znajduje się tu również szkoła tenisa oraz wypożyczalnia tenisa. Dla rowerzystów jest wypożyczalnia rowerów. Ze względu na swoje malownicze piękno okolice hotelu nadają się również na długie wędrówki. Ponadto w okolicy oferowane są różne sporty wodne, takie jak kajakarstwo i nurkowanie. Sauna (dodatkowa opłata) czeka w strefie spa. Hotel oferuje również masaże (płatne) i zabiegi kosmetyczne (płatne). Daj się rozpieszczać w Hamam (dodatkowa opłata). Niemowlęta mogą być opieką w hotelowym klubie dla dzieci. Dla starszych dzieci opieka odbywa się w klubie dziecięcym. W hotelu dostępna jest usługa opieki nad dziećmi (wew


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny i elegancki hotel dla bardzo wymagających klientów, bezpośrednio nad brzegiem oceanu. Hotel posiada prywatne wille znanych osobistości. Polecam.

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Teneryfa, Hiszpania

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. Do dyspozycji gości jest bankomat. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, wypożyczalnia samochodów, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pokoje dysponują łózkiem typu king size oraz sofą. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Sejf oraz (odpłatnie) minibarek są również do dyspozycji gości. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka, kuchenka mikrofalowa i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio, odtwarzacz DVD, konsola video, budzik i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokojach znajdziecie Państwo ponadto obuwie domowe oraz prasę. Łazienki dysponują prysznicem, wanną i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, golf, padel tenis i strzelanie z łuku. W ofercie organizatorów zewnętrznych znajduje się wędkowanie. Windsurfing, spływy kajakowe, nurkowanie i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Jet ski i snorkeling znajdują się ponadto w ofercie organizatorów zewnętrznych. Szeroka oferta rekreacyjna wewnątrz hotelu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, jogę i aerobik oraz odpłatnie bilard. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, łaźnię parową, salon piękności, zabiegi masażu i anti-ging, jak również za dodatkową opłatą saunę. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Gran Melia Palacio De Isora
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie

Opinie o Hotelu Gran Melia Palacio De Isora

4.9
zdecydowanie polecam

Poleciałam do raju,tak hotel Gran Melia Palacio De Isora zasługuje na takie miano. Pięknie i stylowo urządzone pokoje, meblem wspaniałe, najładniejszy basen jak widziałam. Położony jest w małej wiosce Alcala, ale można tam natknąć się na knajpki, tapas bary. Do plaży jakieś pól kilometra ale nie jest uważana za najładniejszą. Jedzenie w tym hotelu wspaniałe na śniadanie taki wybór, że nie wiadomo za co się łapac :) Polecam świetny hotel na Teneryfie!!!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Gran Melia Palacio De Isora - możliwości zakwaterowania:

deluxe z widokiem na morze double deluxe ocean view with balcony or terrace (c2w)
deluxe z widokiem na morze double deluxe ocean view with balcony or terrace 3a (c2wa)
willa redlevel garden villa ocean front (evq)
deluxe double deluxe with balcony or terrace (c2t)
deluxe double deluxe with balcony or terrace 3a (c2a)
deluxe redlevel deluxe with terrace (e2t)
superior redred level deluxe large terrace and whirlpool (e1k)
deluxe z widokiem na morze red level deluxe room frontal ocean view whirlpool bathtub (evk)
suite z widokiem na morze master suite 1 bedroom partial ocean view with terrace (msk)
suite z widokiem na morze master suite 1 bedroom partial ocean view with terrace 3a (mta)
deluxe z widokiem na morze double deluxe partial ocean view with balcony or terrace (c2v)
deluxe z widokiem na morze double deluxe partial ocean view with balcony or terrace 3a (c2va)
deluxe z widokiem na morze red level deluxe room partial ocean viewl (e2v)
deluxe z widokiem na morze red level deluxe room partial ocean view whirlpool bathtub (evd)
Apartament Red Level 2 os. tylko dla dorosłych
Apartament Red Level 3 os. tylko dla dorosłych
Pok. deluxe 2 os.+1 dost.
Pok. deluxe 2 os.+2 dost.
Pok. deluxe 2 os.
Dvoulůžkový pokoj deluxe ocean front s 1 přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj deluxe ocean front s 2 přistýlkami
Dvoulůžkový pokoj deluxe ocean front
Pokój deluxe 2 os. + 1 dostawka, boczny widok na morze
Dvoulůžkový pokoj deluxe lateral s 2 přistýlkami s výhledem/moře
Pokój deluxe 2 os. boczny widok na morze
Pokój deluxe 2 os. + 1 dostawka, widok na morze
Pokój deluxe 2 os. widok na morze
Pokój deluxe 1 os.
Jednolůžkový pokoj Deluxe

Gran Melia Palacio De Isora - Możliwości wyżywienia:


Gran Melia Palacio De Isora - miasta wylotu:


Gran Melia Palacio De Isora - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Gran Melia Palacio De Isora? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00