cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
  • Hotel Jardin Tecina, Gomera
1 / 24
Udogodnienia hotelu Jardin Tecina
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Jardin Tecina
star 4

Hiszpania: Gomera
Ocena hotelu Jardin Tecina:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Jardin Tecina:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 grudnia 2018

Hotel Jardin Tecina w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Pięknie położony hotel. Dużo zieleni. Bardzo dobra kuchnia. Polecam

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / La Gomera

Opis oferty:

Raj dla kochających nieskażoną przyrodę, szum oceanu. Idealny dla miłośników aktywnych wakacji. Hotel widowiskowo prezentuje się na nadmorskim klifie, z pięknym widokiem na mały port rybacki i Teneryfę z Pico del Teide. Zbudowany w stylu kanaryjskiej wioski, na terenach dawnej plantacji bananów, w jednym z najbardziej słonecznych miejsc wyspy. Mimo swojej wielkości jest kameralny, a wygodne bungalowy połączone alejkami otoczone są wielkim, wypielęgnowanym ogrodem z trawnikami, hibiskusami, bugenwillami i palmami. Piękne baseny, korty tenisowe, pole golfowe to znakomita oferta dla amatorów sportowego urlopu. Świetna kuchnia, urozmaicone bufety to kolejne walory hotelu. Smakosze docenią ekskluzywną restaurację Laurel w klubie plażowym.

POŁOŻENIE:

na południowym wybrzeżu La Gomery, na klifie, ok. 500 m od centrum miejscowości PLAYA DE SANTIAGO, ok. 28 km od stolicy wyspy San Sebastian; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 6 EUR/San Sebastian); obowiązkowa dopłata za przeprawę promową Teneryfa-La Gomera: ok. 70 EUR (2 strony) i transfer indywidualny port-hotel-port: ok. 40-80 EUR/2 strony (cena różni się w zależności od godziny dopłynięcia na La Gomerę: taryfa nocna obowiązuje od godziny 21.00 do godziny 6.00).

PLAŻA:

Playa de Santiago, publiczna, piaszczysto-kamienista, piasek ciemny, wulkaniczny, dużo kamieni, strome zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, zjazd windą w klifie do poziomu Club Laurel, droga do plaży uliczką i ścieżką, przy plaży deptak; Playa del Medio, publiczna, piaszczysto-kamienista, piasek ciemny, wulkaniczny, ok. 3 km od hotelu, droga do plaży uliczką i ścieżką.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, w stylu kanaryjskiej wioski, położony na powierzchni ok. 70 000 m², zbudowany w 1987 r., regularnie odnawiany, 434 pokoje w bungalowach, różnice poziomów i schody, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Principal - dania w formie bufetu, restauracja Gara - á la carte, wymagana wcześniejsza rezerwacja, restauracja Barbacoa Piscina przy basenie głównym - á la carte, w klubie plażowym Laurel: elegancka restauracja Laurel - á la carte, Cave for 2 - á la carte, Trattoria Club Laurel - kuchnia włoska, w restauracjach wymagana wcześniejsza rezerwacja, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, podczas kolacji obowiązuje strój formalny, 4 bary; bankomat, sklep z pamiątkami i gazetami, sala telewizyjna, sala konferencyjna dla 150 osób, taras z widokiem na ogród i ocean, tropikalny ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i w pokojach (ograniczony dostęp); za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min), room-service (8.00-23.00), opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telefon, telewizor; za opłatą: szlafrok, minibar (płatny wg konsumpcji), sejf (płatny ok. 2EUR/dzień), zestaw do kawy/herbaty (na zamówienie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; częściowy lub bezpośredni widok na morze za dopłatą;

junior suite:

dla maks. 3 os., ok. 54 m2, dwa pomieszczenia, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo zestaw do kawy/herbaty, 2 tarasy lub 2 balkony; pokoje łączone na zamówienie; pokój junior suite na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, woda słodka: ok. 393 m², gł. 0,5-2,6 m, ok. 125 m², gł. 1-1,8 m i basen dla dzieci, ok. 140 m², gł. 0,5 m, sezonowo podgrzewane, w części tylko dla dorosłych: basen i 2 jacuzzi, w klubie plażowym: basen, woda słona, ok. 200 m², gł. 0,5-2,5 m, wydzielona część dla dzieci, gł. ok. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, piano bar, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, joga, stretching, łucznictwo, siłownia, aqua aerobik, piłka wodna, rzutki, bingo; wieczorne programy rozrywkowe, lekcje salsy, języka hiszpańskiego; za opłatą: 5 kortów tenisowych (ok. 6 EUR/godz.), oświetlenie (ok. 1,5 EUR/godz.), wypożyczalnia sprzętu (ok. 1,5 EUR/rakieta), wypożyczalnia rowerów, tenis stołowy, bilard, minigolf, squash, paddle; centrum wellness Club Bungenvilla: zabiegi na twarz i ciało, manicure, pedicure, fryzjer; centrum Spa Ahemon (wstęp powyżej 16. roku życia): wir wodny, sauna, łaźnia, masaże; ok. 300 m od hotelu znajduje się 18-dołkowe pole golfowe Tecina (zniżki na green fee dla gości hotelowych).

FULL BOARD PLUS (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.30) w formie bufetu, obiad (13.00-15.30) serwowany, kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu; limitowana woda, napoje bezalkoholowe, piwo i wino do posiłków.

KONTAKT:

0034/902222140, www.jardin-tecina.com

GRATIS:

Wi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Pięknie położony hotel. Dużo zieleni. Bardzo dobra kuchnia. Polecam


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Pięknie położony hotel. Dużo zieleni. Bardzo dobra kuchnia. Polecam

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Teneryfa, Hiszpania

Opis hotelu

Ten kompleks domków bungalowych został wzniesiony w 1987 roku. Goście zakwaterowani są w 434 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z szatni, sejfu i kantoru wymiany walut. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko typu king size bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. Lodówka i ekspres do kawy / herbaty również należą do standardowego wyposażenia. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Kompleks oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Na terenie kompleksu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w kompleksie domków bungalowych. Należą do nich m.in. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka i padel tenis, jak również za dodatkową opłatą minigolf i golf. Do oferty sportów wodnych należą aqua fitness, jak również za dodatkową opłatą nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, squasha, jogę, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Obiekt dysponuje bogatą ofertą Wellness, do której należą m.in. spa, salon piękności, talasoterapia, anti-aging i solarium. Za dodatkową opłatą do dyspozycji gości jest sauna, łaźnia parowa i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. W karcie znajdują się napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W kompleksie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Pięknie położony hotel. Dużo zieleni. Bardzo dobra kuchnia. Polecam


Itaka Gala
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Pięknie położony hotel. Dużo zieleni. Bardzo dobra kuchnia. Polecam

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / La Gomera

Opis oferty:

Raj dla kochających nieskażoną przyrodę, szum oceanu. Idealny dla miłośników aktywnych wakacji. Hotel widowiskowo prezentuje się na nadmorskim klifie, z pięknym widokiem na mały port rybacki i Teneryfę z Pico del Teide. Zbudowany w stylu kanaryjskiej wioski, na terenach dawnej plantacji bananów, w jednym z najbardziej słonecznych miejsc wyspy. Mimo swojej wielkości jest kameralny, a wygodne bungalowy połączone alejkami otoczone są wielkim, wypielęgnowanym ogrodem z trawnikami, hibiskusami, bugenwillami i palmami. Piękne baseny, korty tenisowe, pole golfowe to znakomita oferta dla amatorów sportowego urlopu. Świetna kuchnia, urozmaicone bufety to kolejne walory hotelu. Smakosze docenią ekskluzywną restaurację Laurel w klubie plażowym.

POŁOŻENIE:

na południowym wybrzeżu La Gomery, na klifie, ok. 500 m od centrum miejscowości PLAYA DE SANTIAGO, ok. 28 km od stolicy wyspy San Sebastian; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 6 EUR/San Sebastian); obowiązkowa dopłata za przeprawę promową Teneryfa-La Gomera: ok. 70 EUR (2 strony) i transfer indywidualny port-hotel-port: ok. 20-40 EUR/1 stronę (cena różni się w zależności od godziny dopłynięcia na La Gomerę: taryfa nocna obowiązuje od godziny 21:00).

PLAŻA:

Playa de Santiago, publiczna, piaszczysto-kamienista, piasek ciemny, wulkaniczny, dużo kamieni, strome zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, zjazd windą w klifie do poziomu Club Laurel, droga do plaży uliczką i ścieżką, przy plaży deptak; Playa del Medio, publiczna, piaszczysto-kamienista, piasek ciemny, wulkaniczny, ok. 3 km od hotelu, droga do plaży uliczką i ścieżką.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, w stylu kanaryjskiej wioski, położony na powierzchni ok. 70 000 m², zbudowany w 1987 r., regularnie odnawiany, 434 pokoje w bungalowach, różnice poziomów i schody, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Principal - dania w formie bufetu, restauracja Internacional - á la carte, Barbacoa Piscina przy basenie głównym - á la carte, w klubie plażowym Laurel - elegancka restauracja Laurel á la carte oraz Barbacoa Laurel - kuchnia lokalna i międzynarodowa, dania z grilla, w restauracjach dostępne menu dla dzieci, dania wegetariańskie, foteliki dla dzieci, cztery bary; bankomat, sklep z pamiątkami i gazetami, sala telewizyjna, sala konferencyjna dla 150 osób, taras z widokiem na ogród i ocean, tropikalny ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i w pokoju (ograniczony dostęp); za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min), room-service (8.00-23.00), opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telefon, telewizor; za opłatą: szlafrok, minibar (płatny wg konsumpcji), sejf (płatny ok. 2EUR/dzień), zestaw do kawy/herbaty (na zamówienie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; częściowy lub bezpośredni widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

dla maks. 4 os., dwa pomieszczenia, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

baseny, słodka woda: główny - ok. 393 m², gł. 0,5-2,6 m, sezonowo podgrzewany, brodzik - ok. 140 m², gł. 0,5 m; rodzinny - ok. 125 m², gł. 1-1,8 m, sezonowo podgrzewany, dwa jacuzzi, basen w klubie plażowym, woda słona, ok. 200 m², gł. 0,5-2,5 m, wydzielona część dla dzieci, gł. ok. 0,5 m, sezonowo podgrzewany, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; boisko wielofunkcyjne: koszykówka, piłka nożna, siatkówka; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, piano bar, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, joga, stretching, łucznictwo, strzelectwo, siłownia, aqua aerobik, piłka wodna, rzutki, bingo; wieczorne programy rozrywkowe, lekcje salsy, języka hiszpańskiego; za opłatą: pięć kortów tenisowych (ok. 6 EUR/godz.), oświetlenie (ok. 1,5 EUR/godz.), wypożyczalnia sprzętu (ok. 1,5 EUR/rakieta), tenis stołowy, bilard, minigolf, squash, paddle; centrum wellness Club Bungenvilla: sauna, masaże, zabiegi na twarz i ciało, manicure, pedicure, fryzjer; ok. 300 m od hotelu znajduje się 18-dołkowe pole golfowe Tecina (zniżki na green fee dla gości hotelowych).

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.30), obiad (13.00-15.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji; limitowana woda i wino do posiłków.

KONTAKT:

0034/902222140, www.jardin-tecina.com

GRATIS:

Wi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Pięknie położony hotel. Dużo zieleni. Bardzo dobra kuchnia. Polecam


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Pięknie położony hotel. Dużo zieleni. Bardzo dobra kuchnia. Polecam

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Teneryfa

Kategoryzacja hotelu

kat. Eximtours 4* kat. lokalna 4*

Położenie

- położony na południowo - wschodnim wybrzeżu La Gomery - ok 1 km od centrum Playa de Santiago - 30 km do portu promowego w San Sebastian - w pobliżu znajduje się przystanek autobusowy

Plaża

- publiczna, piaszczysto - żwirkowa ok. 100 m. - strome zejście do morza

Pokoje

Pokój Standard - klimatyzacja - TV-SAT - łazienka (wanna/prysznic, WC) - balkon/taras z widokiem na basen lub ogród - telefon - internet WiFi (bezpłatny) - mini bar/lodówka (płatna) - sejf (płatny) - powierzchnia 32m Pokój Comfort Pokoje typu comfort mają boczny widok na morze i dysponują tarasem lub balkonem. Pokój Superior: Pokoje typu superior mają bezpośredni widok na morze i dysponują tarasem lub balkonem.  

Sport, Relaks, Rozrywka

- 4 baseny ze słodką wodą - 1 z morską wodą (podgrzewany) - 2 jacuzzi - taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami słonecznymi - mini-golf - boisko do siatkówki plażowej i piłki nożnej - siłownia/fitness - pole golfowe (płatne) - tenis (płatny) - squash(płatny) - SPA (płatne)

Dla dzieci

- brodzik - mini klub

Wyżywienie

Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Wybrane napoje do obiadu i kolacji w cenie.

Restauracje i bary

- bar przy basenie - restauracja główna - restauracja El Laurel - restauracja Cave dining - restauracja tematyczna

Dodatkowe informacje

- hotel wybudowany w 1987 r, regularnie odnawiany - niska zabudowa bungalow - 434 pokoje - lobby z recepcją - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - sklep z pamiątkami - bankomat - sala telewizyjna - przechowalnia bagażu - sala konferencyjna (do 150 osób) - sejf (płatny)

Bagaż

Lato 2017 Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 220 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Berlin (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 220 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25, który za dodatkową opłatą można zastąpić dużym bagażem podręcznym o wadze; - 15 kg - 160 zł/osobę (max. 56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 458 PLN (wyloty od 01.04 - 30.09) / 370 PLN (wyloty od 01.10 - 31.10) - 32 kg - 572 PLN (wyloty od 01.04 - 30.09) / 484 PLN (wyloty od 01.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa. Zima 2017/18 Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (wyloty od 16.10 - 05.12) / 300 PLN (wyloty od 06.12 - 10.01)/ 210 PLN (wyloty od 11 01 - 30 04) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 370 PLN (wyloty od 16.10 - 30.11 i od 10.01-31.03)/ 458 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01) - 32 kg - 484 PLN (wyloty od 16.10 - 30.11 i od 10.01-31.03)/ 572 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa. Berlin (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 16.10 - 05.12) / 310 PLN (wyloty od 06.12 - 10.01)/ 220 PLN (wyloty od 11 01 - 30 04) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Berlin (Norwegian) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 170 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 280 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Pięknie położony hotel. Dużo zieleni. Bardzo dobra kuchnia. Polecam


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Pięknie położony hotel. Dużo zieleni. Bardzo dobra kuchnia. Polecam

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

LA GOMERA/WYSPY KANARYJSKIE

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • ogród • taras • taras na dachu • 3 baseny zewnętrzne (ze słodką lub morską wodą, podgrzewane)

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • terminal internetowy (płatny) • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie) • łóżka balijskie (przy basenie, w cenie) • ręczniki (za kaucją)

Dodatkowe udogodnienia

• parking (w cenie) • sklep z pamiątkami • fryzjer • pralnia (płatna) • kantor (w recepcji) • bankomat • jubiler • butik • minimarket • sala konferencyjna • strefa dla dorosłych • strefa dla palących

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

434

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
Telefon: +48 222043596
SMS: + 48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com

• w przypadku rezerwacji 1 lub 2 tygodni wakacji tylko na Gomerze wszystkie transfery i promy w cenie • w przypadku rezerwacji pobytów 2-tygodniowych: 1. tydzień La Gomera i kolejny 2. tydzień Teneryfa - w cenie: transfery i prom do hotelu na Gomerze, transfer i prom z Gomery na Teneryfę oraz ostatni transfer z hotelu na Teneryfie na lotnisko, płatne: transfer z portu na Teneryfie do hotelu na Teneryfie (taksówka ok. 8-15 € do Los Christianos/Playa de las Americas, ok. 30 € do dalej położonych hoteli na południu Teneryfy, ok. 100 € do najdalej położonych miejscowości w północnej części Teneryfy-Puerto de La Cruz); 1 tydzień Teneryfa i kolejny 2. tydzień La Gomera - w cenie: pierwszy transfer do hotelu na Teneryfie oraz ostatni transfer z Gomery do portu na Gomerze, płatne: promy i pozostałe połączenia. Nasza rada: Rezerwując pakiet 2-tygodniowy na 2 wyspach (Teneryfa i La Gomera) wygodniej jest skorzystać z opcji, w której La Gomera jest wybierana na pierwszy tydzień wakacji • pakiet dla nowożeńców (należy okazać akt małżeństwa nie starszy niż 6 miesięcy): kosz owoców, szampan cava, romantyczna kolacja (jedna na cały pobyt) • 10% zniżki na greenfee w Tecina Golf • możliwe czasowe zamknięcie Clubu Laurel w przypadku złej pogody • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

• plac zabaw • pokój zabaw • wysokie krzesełka • opieka nad dzieckiem (płatna) • menu dla dzieci • zintegrowany brodzik (ze słodką wodą, podgrzewany, ze zjeżdżalniami) • miniklub dla dzieci (4-12 lat) • minidyskoteka (4-12 lat) • klub dla nastolatków (13-16 lat) • animacje dla dzieci i młodzieży • łóżeczko dziecięce (w cenie, wymagana rezerwacja)

Sport i wellness

W cenie • siłownia (16+) • pilates • stretching • tai chi • joga • siatkówka plażowa • solarium

Płatne • jacuzzi (zewnętrzne, ze słodką wodą, podgrzewane) • strefa spa Wellness Club Buganvilla - Oasis Vital (16+) • sauna fińska • masaże • zabiegi kosmetyczne • minigolf • squash • korty tenisowe • korty do paddle tenisa • wypożyczalnia rowerów • golf (18-dołkowe pole) • szkoła nurkowania

Rozrywka

• zajęcia sportowe

• międzynarodowe animacje dla dorosłych

• lekki program animacyjny

• przedstawienia

• muzyka na żywo

• dyskoteka

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze superior DZM1

• 1-3 os. • ok. 30 m2 • widok na morze • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • minibar (płatny) • TV sat. • telefon • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • czajnik • sejf (płatny) • Wi-Fi (w cenie)

Suita SUX1

• 2-3 os. • ok. 54 m2 • widok boczny na morze/ogród • pokój dzienny • osobna sypialnia • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • minibar (płatny) • TV sat. • telefon • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • czajnik • sejf (płatny) • Wi-Fi (w cenie) • sofa

Suita SUX2

• 2-4 os. • ok. 105 m2 • widok boczny na morze/pole golfowe/wulkan Teide • dla gości 16+ • suita piętrowa • 2 łazienki • prysznic • stacja dokująca do iPoda • pokój dzienny • osobna sypialnia • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • minibar (płatny) • TV sat. • telefon • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • czajnik • sejf (płatny) • Wi-Fi (w cenie) • sofa

Pokój 2 osobowy Comfort DZX2

• 1-3 os. • ok. 30 m2 • boczny widok na morze • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • minibar (płatny) • TV sat. • telefon • sejf (płatny) • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy standard DZX1

• 1-3 os. • ok. 30 m2 • widok na ogród • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • minibar (płatny) • TV sat. • telefon • sejf (płatny) • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

Pełne wyżywienie • śniadanie: 05:00 - 10:00, w formie bufetu
• obiad: codziennie 13:00 - 15:30, wybór z menu
• kolacja: w formie bufetu
• napoje do posiłków w cenie (woda, napoje bezalkoholowe, lokalne piwo, 1/2 butelki lokalnego wina/posiłek/pokój)

Dwa posiłki • śniadanie: 05:00 - 10:00, w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu

Śniadania • śniadanie: 05:00 - 10:00, w formie bufetu

Restauracje i bary • restauracje: 7
• główna restauracja "Restaurante Principal": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, hiszpańska, dania z grilla, żywność organiczna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, dania wegetariańskie, dania wegańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja "Restaurante Gara": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, śródziemnomorska, hiszpańska, ryby/owoce morza, dania z grilla, menu dla niemowląt: w cenie, żywność organiczna: w cenie, dania dietetyczne: w cenie, potrawy bezglutenowe: w cenie, menu dla dzieci: w cenie, dania bez laktozy: w cenie, dania sezonowe: w cenie, dania wegetariańskie, dania wegańskie: w cenie, pełnowartościowe posiłki: w cenie, wybór z menu, wymagana rezerwacja, płatna, styczeń - grudzień, kilka razy w tygodniu, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja "Restaurante á la Carte Club Laurel": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, hiszpańska, ryby/owoce morza, dania z grilla, żywność organiczna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dania wegańskie, pełnowartościowe posiłki, a la carte, stałe menu, wymagana rezerwacja, kilka razy w tygodniu, z tarasem, wymagany odpowiedni strój
• restauracja "Tasca Fandango": rodzaje kuchni: regionalna, śródziemnomorska, hiszpańska, żywność organiczna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki, a la carte, stałe menu, wymagana rezerwacja, kilka razy w tygodniu, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja "BBQ Pool Principal": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, śródziemnomorska, hiszpańska, ryby/owoce morza, dania z grilla, żywność organiczna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, dania wegańskie, pełnowartościowe posiłki, a la carte, codziennie 13:00 - 15:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
• "Cueva para 2": rodzaje kuchni: regionalna, hiszpańska, dania dietetyczne, wybór z menu, z tarasem, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój
• restauracja "Trattoria Club Laurel": rodzaje kuchni: włoska, regionalna, dania z grilla, menu dla niemowląt, żywność organiczna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, dania wegańskie, pełnowartościowe posiłki, a la carte, wybór z menu, płatna, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

• bary i inne

5
• klub na plaży "Snack Bar Club Laurel": za opłatą
• bar koktajlowy "Bar Kristina": za opłatą
• bar przy zewnętrznym basenie "Bar piscina Principal": za opłatą
• saloon bar "Bar Salón Beatriz de Boadilla": kilka razy w tygodniu: za opłatą
• starlight bar "Terraza Chill Out AMIDI": maj - październik, codziennie 19:00 - 23:00: za opłatą


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Pięknie położony hotel. Dużo zieleni. Bardzo dobra kuchnia. Polecam


Mapa Hotelu Jardin Tecina

Opinie o Hotelu Jardin Tecina

Jardin Tecina - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Duplex-Suite wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon taras
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Duplex-Suite wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon taras
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Duplex-Suite wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon taras
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
Pok. 2 os. boczny w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny
Suita
Suita

Jardin Tecina - Możliwości wyżywienia:


Jardin Tecina - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Jardin Tecina? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00