cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
  • Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien), Morze Czerwone
1 / 29
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
21.11 - 01.12
już od 2253 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
12.12 - 15.12
już od 1545 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien)
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien)
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
3.9 / 5
Średnia z 27 opinii
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    3.3
  • Hotel
    3.6
  • Pokoje
    3.1
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.6
  • Jakość
    do ceny
    3.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony z dala od gwarnych miast posiadający szereg udogodnień dla rodzin z dziećmi. Bogaty program animacyjny spodoba się również dorosłym.

Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien) w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony z dala od gwarnych miast posiadający szereg udogodnień dla rodzin z dziećmi. Bogaty program animacyjny spodoba się również dorosłym.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:
Rozległy kompleks hotelowy,wyremontowany w 2011 r., znakomicie usytuowany bezpośrednio przy 550 m piaszczystej, prywatnej plaży. Roztacza się stąd niezapomniany widok na zatokę Makadi. Hotel położony jest ok. 35 km na południe od Hurghady i 20 km od Safagi.
Pokoje:
Wygodne pokoje 2-osobowe z możliwością pojedynczej dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci(łóżeczko dla niemowląt - bezpłatnie). Każdy z pokoi oferuje: łazienkę (prysznic, WC, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, telefon, TV-SAT, mini bar (dodatkowo płatny), lodówkę, zestaw do parzenia kawy, sejf oraz balkon lub taras. Nasi Klienci kwaterowani są w części Lagoona lub w części Aquapark.
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24- godz., windy, kantor, sklep, bankomat, przechowalnia bagażu, mini centrum handlowe oraz dyskoteka, kącik internetowy (za opłatą). Hotel oferuje kilka restauracji i barów - m.in. główną restaurację "Aladdin", restauracja przy plaży "La Caravan" bar przy basenie, bar na plaży, lobby bar czy pub. Hotel posiada jeden z największych w Hurghadzie basenów zewnętrznych (zajmuje powierzchnię 6400 m2), basen dla dzieci oraz wewnętrzny basen (ogrzewany za opłatą). Na terenie hotelu znajduje się duży aqua park. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży są dostępne bezpłatnie.
Wyżywienie:
All Inclusive: śniadania (07.00-10.00), obiady (13.00-15.00) i kolacje (17.00-22.00) w formie bufetu serwowane w głównej restauracji "Aladdin", a w ciągu dnia przekąski (10.00-12.00 16.00-17.00) dostępne w restauracji przy plaży i wyznaczonych barach. Dostępne także napoje: alkohole lokalne, soft drinki, soki, woda (10.00-24.00 przy basenie 10.00-17.00 na plaży 10.00-18.00). Mini bar w pokoju uzupełniany raz w tygodniu (woda codziennie).
Program sportowy i animacyjny, SPA:
Bogaty program animacyjny w ramach którego organizowane są gry i zabawy, m. in.: siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy. Dodatkowo za dopłatą: centrum SPA (sauna, masaże, jacuzzi, fitness klub z krytym basenem z podgrzewaną wodą), sporty wodne na plaży, korty tenisowe, mini-golf, bilard, pokój gier wideo. Dla najmłodszych - plac zabaw oraz mini klub, opiekunki do dzieci ( dodatkowo płatne).
Kategoria lokalna:
*****
Naszym zdaniem:
Dobrej klasy hotel z dogodną lokalizacją dla osób chcących uniknąć zgiełku Hurghady, doskonały do wypadów na pustynne i wodne safari. Idealny dla rodzin z dziećmi!

świadczenia

Cena obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej ofraz innych wydatków osobistych.

Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. Warto zabrać EURO lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach w hotelach lub w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EGP woda 1l. - 1.50 EGP piwo w barze od 6 EGP kawa w kawiarni od 1 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje 0.35 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie
Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym. Od wielu lat odwiedzana przez klientów z Polski, wyrosła od małej wioski na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza. Obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 25 km wzdłuż wybrzeża. To jedno z niewielu miejsc gdzie większość hoteli leży przy plaży. Całe lato, mimo wysokich temperatur jest rajem zarówno dla osób szukających czynnego wypoczynku jak i dla tych nastawionych na zwiedzanie słynnych na cały świat zabytków.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia,Gdańska, łodzi, Krakowa, Rzeszowa. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozkłady.

Wycieczki lokalne

Kair
- całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu (uwaga! wyjazd z hoteli ok. 2 w nocy, powrót po północy), w programie: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy w Gizie, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad.
Cena ok. 95 USD.
Nurkowanie głębinowe
- wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów .
Cena ok. 55 USD.
Łódź podwodna Sinbad
Submarine
- podwodna podróż w różnorodny i kolorowy świat fauny i flory głębi Morza Czerwonego - rejs specjalnie przystosowaną łodzią daje możliwość zrobienia niepowtarzalnych zdjęć oraz nakręcenia filmu.
Cena ok. 65 USD. Safari
-
Sahara Park
- wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni, wizyta w beduińskiej wiosce gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD. Luksor i Karnak
- całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach, w programie: świątynia w Karnaku, Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad.
Cena ok. 95 USD.
Dolphin Show -
fantastyczny ok. 45 minutowy niezapomniany pokaz umiejętności i inteligencji sympatycznych ssaków. Okazja by przez 15 minut doświadczyć jak cudownie jest pływać z delfinem u boku.
Cena za show ok 40 USD
(pływanie z delfinami dodatkowo płatne - ok.100$/10 min).
Aqua Park Sindbad
- nowy Aqua park w Hurghadzie, wycieczka dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Wycieczka rozpoczyna się w godzinach rannych. Całodzienne all inclusive w Aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 45 USD.
City Tour
- zwiedzanie Hurghady: meczet, kościół koptyjski, sklep wolnocłowy, sklep z pamiątkami.
Cena ok.20 USD.
Katamaran
- ok. 2 godzinny rejs łodzią, dryfującą pomiędzy rafami- możliwość podziwiania podwodnego świata.
Cena ok. 40 USD.
Ponadto dla chętnych wycieczki:
Kair samolotem, Jerozolima samolotem, Giftun, Orange Bay Sharm El Naga Park Koralowy - ceny dostępne u rezydenta na miejscu. Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony z dala od gwarnych miast posiadający szereg udogodnień dla rodzin z dziećmi. Bogaty program animacyjny spodoba się również dorosłym.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Hurghada

OPIS

Położony na imponującej wielkości terenie rozległy kompleks hotelowy TIA HEIGHTS MAKADI BAY, zlokalizowany jest w pięknym, zielonym ogrodzie, tuż nad brzegiem błękitnych wód zatoki Makadi Bay. Park wodny z 17 zjeżdżalniami, kompleks basenów odkrytych m.in. baseny w aquaparku, sporty wodne oraz zabiegi w hotelowym SPA zapewnią rozrywkę wszystkim Gościom, a na chcących spędzić czas aktywnie, czekają m.in. korty tenisowe.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

1999 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracje (6), bary (5), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), centrum biznesowe (płatne), basen kryty, baseny odkryte (5), aquapark (17 zjeżdżalni wodnych dla dorosłych i 4 dla dzieci, czynne w godzinach 10:00-12:00,13:00-16:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

50 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, pawilony, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 47 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 6), 12 bungalowów (liczba pięter: 2), 26 bloków (liczba pięter: 2), 8 aneksów (liczba pięter: 3) Typy pokoi: pokoje standardowe: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje cascata Aqua Building dla max. 3 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje lagoon Bay: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , Pokoje bay view dune: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracje, restauracje a la carte (2), bary (5) All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-22:00), późny posiłek (22:00-01:00) serwowane w restauracji "Aladdin", śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-22:00) serwowane w restauracji "Prince Karim", śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-22:00) serwowane w restauracji "Safaga", śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-22:00), późny posiłek (22:00-01:00) serwowane w restauracji "Cascata", późne śniadanie (11:00-12:00), przekąski (10:00-17:00) serwowane w barze "Caravan" , lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu w wybranej restauracji gratis. Wymagana rezerwacja.owoce morza, włoska

z myślą o dzieciach

brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje soft, w nocy, w dzień, dyskoteka

płatne

kort do tenisa ziemnego, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, minigolf, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka

Uwaga!

od 7.07.2019 w budynku Cascada Aqua Park recepcja będzie zamknięta. Zakwaterowanie i wykwaterowanie będzie się odbywać w budynku głównym.

Aktualizacja opisu

16.07.2019 13:45

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony z dala od gwarnych miast posiadający szereg udogodnień dla rodzin z dziećmi. Bogaty program animacyjny spodoba się również dorosłym.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Ekskluzywny kompleks hotelowy usytuowany w ogrodzie palmowym przy szerokiej, piaszczystej plaży w zatoce Makadi. Odległość od Hurghady wynosi ok. 35 km. Hotel składa się z budynku głównego i bungalowów typu Dune i Lagune. Pole golfowe „Cascades” znajduje się w zatoce Soma oddalonej od hotelu o ok. 20 km.


Pokoje:

Wszystkie (814) luksusowo wyposażone dwuosobowe pokoje z możliwością jednej dostawki. Posiadają klimatyzacje, łazienkę (z suszarką do włosów), telefon, TV-SAT, mini-bar oraz balkon lub taras.
Hotel dysponuje pokojami w budynku głównym bezpośrednio przy plaży.


Do dyspozycji gości:

Recepcja, kantor wymiany walut, sejf (bezpłatnie), restauracje, bary, pub, kawiarenka orientalna, internet, amfiteatr, mini-centrum handlowe, dyskoteka, mini-club dla dzieci od 4 do 12 lat, opiekunka do dziecka (na życzenie i za opłatą), pralnia, lekarz (na życzenie i za opłatą), sklepy z pamiątkami, sala konferencyjna. Programy animacyjne.

Sport:

Bezpłatnie: fantazyjnie zaprojektowany basen z wodospadami, basen dla dzieci, kryty basen, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, fitness, leżaki i parasole na plaży i przy basenie oraz odpłatnie: 4 korty tenisowe, mini-golf, jazda konna, rowery wodne, windsurfing, katamaran, żaglówki, bilard, sauna, masaże, centrum nurkowania i windsurfingu, sporty wodne na plaży.

 

Wyżywienie:

śniadanie i obiadokolacja - bogaty szwedzki stół.

Komfortowo wyposażony kompleks hotel odpowiedni dla najbardziej wymagających Klientów z bogatym programem animacji. Polecany szczególnie dla rodzin z dziećmi oraz miłośników sportu i aktywnego wypoczynku.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • transfer do / z hotelu ,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg opisu,
  • usługi polskojęzycznego rezydenta, 
  • opłaty lotniskowe,
  • podatek VAT,
  • ubezpieczenie KL , NNW, bagażu.

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej ok. 18 USD płatna na lotnisku w Hurghadzie,


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony z dala od gwarnych miast posiadający szereg udogodnień dla rodzin z dziećmi. Bogaty program animacyjny spodoba się również dorosłym.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Bezpośrednio przy plaży, w Makadi Bay ok. 30 km na południe od centrum Hurghady.

Wyposażenie hotelu:

Na terenie hotelu znajduje się ok. 14 restauracji i barów, w tym restauracja główna, restauracja włoska „Casa Mia”, restauracja orientalna ‘Spice Market”, restauracja meksykańska „Tex Mex”, pizzeria „La Trattoria”.

Wyposażenie pokoi:

Do dyspozycji gości przeznaczonych jest 813 pokoi w tym m.in.: 414 pokoi w budynkach przy plaży, 153 pokoje w budynku Lagoon i 208 pokoi w budynku Dune oddalonym od plaży o ok. 350 m. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, telewizor, telefon, sejf oraz mini bar.

Rozrywka i sporty:

Goście korzystać mogą z basenu odkrytego o powierzchni 6000 m², basenu krytego,
siłowni, sauny, masaży (płatne), czterech kortów tenisowych, jazdy konnej, tenisa stołowego, snookera i dyskoteki. Na plaży znajduje się centrum nurkowania i sportów wodnych. Dla dzieci przygotowano brodzik oraz mini klub. Hotel dysponuje także salą dziewięcioma salami konferencyjnymi oraz amfiteatrem „Woodstok” na prawie 5000 osób.

Wyżywienie:

all inclusive

Luksusowy hotel z rodzinną atmosferą i doskonałą obsługą, oferujący duży wybór atrakcji. Polecany dla wymagających klientów, którzy cenią sobie wysoki standard i wygodę.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • świadczenia hotelowe,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • zakwaterowanie: 7/14 noclegów (zniżki dla dzieci obowiązują przy dwóch osobach pełnopłatnych w pokoju),
  • wyżywienie - all inclusive,
  • opiekę rezydenta,
  • ubezpieczenie: KL, NW, bagaż,

 

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej płatnej w Egipcie - 18 USD / osobę.

Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony z dala od gwarnych miast posiadający szereg udogodnień dla rodzin z dziećmi. Bogaty program animacyjny spodoba się również dorosłym.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Hotel położony jest w zapierającym dech, przepięknym sercu Makadi Bay. Zlokalizowany jest 25 km od lotniska i 30 km od Hurghady. Przy hotelu znajduje się piękna 550 metrowa plaża zlewająca się z kryształową wodą, a pod taflą wody kryją się przepiękne rafy koralowe. Po drugiej stronie kurortu roztacza się widok na monumentalne góry i złotą pustynię.

Hotel:

W kompleksie Goście znajdą kilka restauracji oraz barów, serwujących przekąski, dania kuchni włoskiej, meksykańskiej, libańskiej, egipskiej, międzynarodowej, przepyszne potrawy z owoców morza i ryb. Restauracja "Aladdin" podaje śniadania, obiady, kolacje oraz organizowane są tu tematyczne wieczory z daniami z całego świata, restauracja Aladdin posiada również część na powietrzu zwaną Aladdin Pergola. Restauracja "La Trattoria" serwuje przepyszne pizze oraz pasty, zlokalizowana jest na wyspie pośrodku laguny. Na drugim piętrze głównego budynku zlokalizowane są dwie restauracje "Prince Karim Restaurant" oraz "Safaga", z obydwu restauracji roztacza się przepiękny panoramiczny widok na basen oraz morze, a skosztować tam można dań kuchni z całego świata. Grillowane ryby oraz owoce morza serwowane są w restauracji Sayyad nad basenem, z restauracji roztacza się piękny widok na Morze Czerwone. W kompleksie Goście znajdą kilka barów, zlokalizowanych w różnych punktach kurortu, w części barów dostępne są przekąski, sałatki, lody, ciasta, ponadto bary oferują Gościom koktajle, drinki, napoje orzeźwiające, są to doskonale miejsca do relaksu. W barze "Sunset" dostępny jest pełen asortyment cygar oraz fajek. W Tea Lounge Goście spędzą miło czas w przytulnych wnętrza na popołudniowej herbatce, kawie. W hotelu znajduje się Boiler Disco, gdzie zawsze gra taneczna muzyka i dyskotekę wypełnia dobra zabawa. Nie wszystkie restauracje i bary wchodzą w skład opcji All Inclusive. W kurorcie Goście znajdą kantor wymiany walut, bankomat, pralnię, kącik internetowy, profesjonalne centrum konferencyjne. Istnieje możliwość wypożyczenia limuzyny lub mini busa, w kurorcie znajduje się również prywatna przystań jachtowa. W hotelu dostępne są shuttle bus kursujące dwa razy dziennie do centrum Hurghady. Hotel posiada udogodnienia dla niepełnosprawnych.

Pokoje:

W kurorcie znajduje się 1049 różnych pokoi. Hotel posiada kilka rodzajów pokoi: Dune Rooms - są to pokoje o największym metrażu, pozwalające na zakwaterowanie 1, 2, 3 lub 4 osób - dużych rodzin. Sektor Dune to pokoje w bungalowach - klimatyzowane, posiadające łazienkę z prysznicem lub wanną, suszarkę do włosów, TV-Sat, lodówkę, telefon, balkon lub taras. Niektóre pokoje posiadają portfenetrę zamiast balkonu. Lagoon Rooms - są to pokoje w bungalowach, usytuowane pomiędzy sztucznie utworzonymi zatoczkami z wodą morską. Klimatyzowane pokoje z łazienką, z suszarką do włosów, telefonem, lodówką, TV-Sat, posiadające balkon lub taras. W tym sektorze można zakwaterować 1, 2 lub 3 osoby. Main Rooms - to pokoje w budynku głównym. Pokoje są klimatyzowane, z łazienką wyposażoną w wannę i suszarkę do włosów, lodówką, telefonem, TV-Sat, sejfem, wagą, balkonem lub tarasem. W tego typu pokojach można zakwaterować 1 lub 2 osoby. Wszystkie pokoje są elegancko urządzone.

Wyżywienie:

W hotelu dostępna jest forma wyżywienie w postaci HB zawierająca śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

Sport i rozrywka:

Do dyspozycji Gości oprócz ogromnego basenu odkrytego, jest także basen kryty o powierzchni 200 m2, tenis stołowy, siłownia, centrum fitness. Hotel udostępnia Gościom odpłatnie 4 korty tenisowe (oświetlenie oraz sprzęt do tenisa również płatny), centrum sportów wodnych motorowych i niemotorowych, gdzie Goście znajdą kajaki, rowery wodne, windsurfing, narty wodne, możliwość skorzystania z wycieczki łodzią ze szklanym dnem, ponadto jazda konna oraz przejażdżki na wielbłądzie. Również odpłatnie Goście mogą skorzystać z sauny, łaźni parowej, centrum masażu. W barze Doker's Pub dostępny jest bilard oraz rzutki, tam również można posłuchać muzyki na żywo. Pobyt wszystkim Gościom umila międzynarodowy zespół animatorów. W pobliżu hotelu znajduje się pole golfowe.

Centrum nurkowe:

Na plaży, przy przystani jachtowej, znajduje się profesjonalne centrum nurkowe, gdzie można zapisać się na kurs nurkowania, zdobyć certyfikaty, prowadzone są również zajęcia dla dzieci oraz młodzieży. Centrum nurkowe jest w pełni płatne.

Dzieci:

Dla najmłodszych przygotowano mini klub, plac zabaw, duży brodzik. Ponadto specjalne menu dla dzieci w porze lunchu oraz ciekawy program animacyjny. Opiekunka do dziecka (opcja dodatkowo płatna).

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie, 
  • opłatę lotniskową,
  • opłatę paliwową,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • ubezpieczenie Signal Iduna NNW, KL; bagaż,
  • podatek VAT.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej 15 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony z dala od gwarnych miast posiadający szereg udogodnień dla rodzin z dziećmi. Bogaty program animacyjny spodoba się również dorosłym.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Elegancki kompleks hotelowy na imponująco rozległym terenie z ładnym ogrodem. Duży kompleks basenów z parkiem wodnym, wiele atrakcji dla dzieci, bogata oferta sportowa, rekreacyjna i rozrywkowa.

Położenie

Przy długiej plaży w centrum malowniczej zatoki Makadi Bay, 30 km od centrum Hurghady (kursuje tam hotelowy bus), niedaleko prywatnego portu jachtowego, 25 km od lotniska.

Wyposażenie

Obszerne lobby z całodobową recepcją, 14 lokali gastronomicznych, m.in. dwie restauracje główne (bufety, wieczory tematyczne), restauracja orientalna, restauracja włoska, bar amerykański, health club bar, bar przy basenie, 2 bary w aquaparku, na plaży, klub nocny, a także centrum biznesowe z salą konferencyjną, kawiarenka internetowa, amfiteatr, bankomat, pralnia, wypożyczalnia samochodów, galeria handlowa, gabinet pielęgniarski, room-service, łącza internetowe w lobby (odpłatnie). UWAGA! RESTAURACJA GŁÓWNA W REMONCIE OD 20.01.19 · Goście zakwaterowani w pokojach Tia Main Building oraz Bay view (pokoje Dune & Lagoon) będą mieli główne posiłki w restauracji Prince Karim, a napoje będą w barze Dolphin. · Goście z pokoi Cascada Aqua Park będą mieli główne posiłki w restauracji Safaga, a napoje będą w barze Sunset. · Dyskoteka i bar Dockers będą dostępne dla wszystkich.  

Pokoje

W budynkach Dune i Aquapark; standardowe, gustownie umeblowane, indywidualna klimatyzacja, łazienka z suszarką, wc, telewizor SAT, telefon, minibar, balkon lub taras. Możliwość jednej lub dwóch dostawek.

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w restauracji głównej (bufety), lekkie późne śniadania w restauracji Caravan przy plaży, przekąski w ciągu dnia, po południu lody, napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne w Caravan Bar, w Dockers Bar, w Dolphin Bar, codziennie woda mineralna w pokoju, raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji a'la carte (wymagana rezerwacja). 

Sport i rozrywka

Ogromny basen (6400 m2) o fantazyjnych kształtach z wodospadem, pomostami i fontanną, tarasem słonecznym (bezpłatne parasole, leżaki), basen kryty z podgrzewaną wodą, aquapark (działa w wyznaczonych godzinach; 17 zjeżdżalni o różnym stopniu trudności, sztuczna fala), jacuzzi, sauna, łaźnia, zabiegi kosmetyczne w spa, 4 oświetlane korty tenisowe, ping-pong, bilard, fitness center, masaże, minigolf, szachy ogrodowe, siatkówka plażowa, koszykówka, centrum nurkowania i sportów wodnych, (snorkeling, nurkowanie głębinowe, katamarany, rowery wodne, żaglówki, kajaki, windsurfing, łódź ze szklanym dnem), gry wideo. W pobliżu wypożyczalnia rowerów i quadów. Możliwa jazda konna. Bogaty program animacji, dyskoteka.

Dla dzieci

Brodzik, aquapark, plac zabaw, miniklub Penguin (zajęcia rekreacyjne, konkursy, gry itd. dla dzieci 4-12 lat), łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka w restauracji.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT. Uroczystą kolację wigilijną. Uroczysta kolację sylwestrową.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony z dala od gwarnych miast posiadający szereg udogodnień dla rodzin z dziećmi. Bogaty program animacyjny spodoba się również dorosłym.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

W Makadi Bay Area, wspaniałej i modnej miejscowości w Egipcie oraz 25 km od międzynarodowego lotniska w Hurghadzie. Od centrum miasta Hurghady 35 km, możliwość skorzystania za dodatkową opłatą z busa hotelowego.

Plaża

przy hotelu, szeroka i piaszczysta, z dostępem do rafy koralowej. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie. Prywatna przystań, centrum nurkowe oraz windsurfing.

Hotel

Kategoria lokalna 5* Kompleks hotelowy położony na 250.00 m, składa się z budynku głównego i bungalowów. Ogromny basen o powierzchni 6400m, aquapark, bogate zaplecze rekreacyjno-sportowe, liczne restauracje i bary oraz zaplecze biznesowo-konferencyjne zadowoli potrzeby każdego Klienta. Szukasz miejsca, aby odpocząć i leniuchować lub spędzić czas aktywnie ? Tia Heights Makadi Bay Resort spełni Twoje oczekiwania.

Do dyspozycji gości

Recepcja, kantor wymiany walut. Restauracja główna Aladdin, 3 restauracje a' la carte La Trattoria, Safaga i El Sayyad, Dolphin bar w lobby, bar przy basenie, Caravan bar przy plaży, Docker's bar w lobby serwujący późne śniadania, dyskoteka. Room service, wypożyczalnia samochodów, parking, usługi pralni chemicznej, lekarz na wezwanie, apteka oraz sklepiki z pamiątkami.

Internet

kawiarenka internetowa odpłatnie.

Konferencje/incentive

Dla osób podróżujących służbowo, hotel przeznaczył sale, które mogą pomieścić do 420 osób. Dostępny jest amfiteatr, który może być również wykorzystywany do koncertów i imprez. Ponadto, w pełni wyposażone centrum biznesowe z najnowszą technologią, w tym dostęp do Internetu i sprzętu audio-wizualnego.

Sport i rekreacja

Bezpłatnie basen o powierzchni 6400 m z mini wodospadem, pomostami i fontanną, tarasem słonecznym, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, basen kryty z podgrzewaną wodą, aquapark z 17 zjeżdżalniami i wieloma atrakcjami czynny w wyznaczonych godzinach, 4 korty tenisowe - 1 godzina dziennie po uprzedniej rezerwacji, tenis stołowy, fitness center, szachy ogrodowe, siatkówka plażowa, koszykówka. Odpłatnie bilard, mini golf, gry wideo, oświetlenie kortów tenisowych oraz wypożyczenie sprzętu, centrum Spa, masaże, jacuzzi, sauna, centrum nurkowe oraz sporty wodne. W pobliżu hotelu wypożyczalnia rowerów i quadów oraz pole golfowe.

Dla dzieci

brodzik, mini club, programy animacyjne m.in. mini disco, kino, specjalny bufet dla dzieci w trakcie lunchu i kolacji w restauracji Aladdin, wysokie krzesełka oraz możliwość zamówienia łóżeczka.

Zakwaterowanie

Hotel oferuje 1062 o różnym standardzie i położeniu. Pokoje typu Dune umiejscowione w bungalowach ( do plaży ok. 300 m) dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dla osoby dla osoby dorosłej, wyposażone w łazienkę z suszarką do włosów, klimatyzację, TV/SAT, sejf, odpłatny dostęp do Internetu oraz mini bar. Wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras. Dostępne pokoje typu Lagoon oraz w budynku głównym - tylko 1 dostawka, położone bliżej plaży.

Wyżywienie

All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadania, lunche i lody w La Caravanrestauracji przy plaży, popołudniowa kawa, herbata i ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców oraz lodów Movenpick.

Informacje dodatkowe

http://www.tiaheights.com

CENA

Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony z dala od gwarnych miast posiadający szereg udogodnień dla rodzin z dziećmi. Bogaty program animacyjny spodoba się również dorosłym.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

www

Ważne informacje: Oferta na zapytanie - niektóre składniki rezerwacji (np. bilety lotnicze czy rodzaj pokoju) wymagają potwierdzenia przez kontrahenta i kasę lotniczą. Cena zawiera - przelot, zakwaterowanie, ubezpieczenie (KL, NNW, bagaż), transfer z/do lotniska, bagaż rejestrowany 30 kg/os. oraz bagaż podręczny 7 kg/os. Cena nie zawiera - opieki polskojęzycznego przedstawiciela (w chwili obecniej) Przeloty na trasie KTW-HRG-KTW odbywają się liniami Air Cairo. W trakcie przelotu serwowane są bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz ciepły posiłek.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony z dala od gwarnych miast posiadający szereg udogodnień dla rodzin z dziećmi. Bogaty program animacyjny spodoba się również dorosłym.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Opis hotelu

Tia Heights Makadi to idealne połączenie dziewiczych wód, pięknych krajobrazów i najlepszych udogodnień. Kurort oferuje pełen wachlarz udogodnień biznesowych i rekreacyjnych. Hotel jest idealnie położony blisko plaży. Zatoka Makadi oczarowuje wielokolorowymi górami, złotymi paskami, krystalicznymi wodami Morza Czerwonego. Hotel znajduje się w Zatoce Makadi, 50 m od plaży, 4,5 km od parku wodnego, 32 km od Międzynarodowego Lotniska Hurghady.

Udogodnienia i serwisy zawierają: bezprzewodowy Internet w lobby, restauracje, bary, baseny, basen dla dzieci, klub dziecięcy, park wodny, korty tenisowe (płatne), siłownię, saunę (płatna), łaźnię parową (płatna), zabiegi spa (płatne), pokój gier (płatny), minigolf (płatny), sale zebrań, sale konferencyjne, salę balową, centrum biznesowe, całodobową recepcję, parking i windę (niedostępna na wszystkich piętrach).

Pokoje wyposażone są w: TV, telefon, minibar (płatny), klimatyzację, sejf, balkon/taras, suszarkę do włosów i łazienkę.

Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

W przypadku wybrania opcji All Inclusive:

Pakiet All Inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak: napoje, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe (wszystkie z lokalnych marek).

Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00-24.00).

Czas otwarcia różni się między hotelami.

W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

Kurort składa się z kilku budynków. Nie ma możliwości zarezerwowania konkretnego budynku.

Adres: 321 South Hurghada, Safaga Road Red Sea, Hurghada, Egipt.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien)

4.1
polecam

Lokalizacja super, bo tuż przy plaży i daleko od centrum Hurghady - nie potrzebujemy miejskich rozrywek, te hotelowe nam wystarczają. Sam hotel bardzo fajny, ładne nie za duże budyneczki, pokoje standardem nie powalają ale są w miarę ok, kilka restauracji na terenie hotelu, bardzo duży basen powykręcany we wszystkie strony i dłuuuuga plaża. Bardzo fajne były też animacje no i oczywiście aquapark ekstra. Na pewno tutaj wrócę, szczególnie ze cena jest niezbyt wygórowana a hotel spełnia oczekiwania :D

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.1
3.7
może być

Hotel niestety przepełniony tybylcami w związku z tym bardzo brudny. Okropne pokoje. Super Aqa Park i dobre jedzenie.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: może być
3.7
4.6
zdecydowanie polecam

Spędziliśmy w nim tygodniowy urlop. Hotel o naprawdę dobrym standardzie, tuż przy pięknej plazy. Można zanurkować z brzegu, przy pomostach spacerowych jest dobrze zachowana rafa z mnóstwem uroczych rybek:). Mieliśmy dość duży, dobrze wyposażony pokój (mieszkaliśmy w budynku głównym, sa jeszcze bardziej kamerlane apartamenty). Jedzenie smaczne i w dużych ilościach. Ogólnie hotel zasługuje na swoją liczbę gwiazdek. :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.1
polecam

Hotel znajduje się przy długiej plaży. Pokoje są bardzo rózne - w budynku głównym lub apartamenty w ogrodzie (my mieszkaliśmy w gł. budynku). Sam hotel bez zastrzeżeń, w miarę czysto, świetna obsługa i super jedzenie. W hotelu jest tyle animacji, opcji sportów wodnych (aquapark, nurkowanie, snorkeling, banany itd.), ze nie można się nudzić.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom
Podsumowanie: polecam
4.1
4.0
może być

Duży Hotel, za dużo Rosjan przez co nie wyrabiali z obsługą w barze koło recepcji ale fajna baza wypadowa do pobytu nad zatoką Makadi Bay. Bardzo fajnie, że można spacerować plażą co zajęło nam 1,5 godz od jednego końca do drugiego ;-) Polecam parasoling czyli lot na spadochronie za motorówką - super przeżycie !!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: może być
4.0
2.7
zdecydowanie odradzam

Nie polecam:( Jedzenie było tragiczne w wersji all inclusive - jajecznica z proszku, obiady fatalne,brak owoców.Oprócz Alladina wszystkie restauracje dodatkowo płatne.Ogólnie niesmaczne wyżywienie,cena nieadekwatna do warunków. Obsługa niemiła, nachalna, nie można było spokojnie odpocząć przy basenie.W pokojach 1 but. wody na cały pobyt. Zdecydowanie odradzam

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.7
3.4
może być

Duży kompleks położony bezpośrednio przy szerokiej plaży. Przez cały teren ciągnie się basen. Teren jest estetycznie zagospodarowany.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.4
2.1
odradzam

Byłem w tym hotelu w zeszłym roku - X 2009. Hotel przeciętny, nie zasługuje nawet na 4 gwiazdki. Jedzenie jak to w Egipcie przeciętnie monotonne tradycyjbie brak leżaków przy basenach i na plaży jednak 1 USD rozwiązuje problem podobnie jak z drinkami. Uwaga na pokoje resort oddalone około 600 metrów od hotelu piętrowe pawilony z widokiem na plac budowy 0 infrastruktury do hotelu dowozi wg swojego rozkładu otwarty mikrobusik. Generalnie odradzam w tym roku byłem w Sun Rise Mameluk Palace i to było prawdziwe 5 gwiazdek

POLECAM:
Podsumowanie: odradzam
2.1
2.0
zdecydowanie odradzam

Dramat! Pełny frajer! "Jeszcze w takich luksusach nie byłem". Odradzam każdemu. Jedyny plus, to bliskość plaży z rafą. Reszta to kibel.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.0
3.3
może być

Nic szczególnego. Obsługa rozmaita... Od chama, po pana. Jedyną atrakcją, to bliskość plaży i ładnej rafy. Przeciętnie...

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Obsługa
    4.4
HolidayCheck
Ocena Tia Heights (ex. Le Meridien):
4 / 6

Udane wakacje 2018-05-21
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.3

Hotel na duzym obszarze z piekna piaszczysta plaza. Ladne rafy przy hotelu. Animatorzy umilaja czas ...
więcej

4.9
Pobyt w hotelu Tia Heights Makadi Bay 2018-05-21
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    4.8

Pobyt w hotelu bardzo przyjemny mimo dużych temperatur .Alkohole bardzo dobre serwowane co dziwne w ...
więcej

4.8
Super! Dobry hotel. 2018-05-09
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Hotel duży, bardzo dobre jedzenie, piękna piaszczysta plaża, bardzo miła obsługa, fajne animacje. Ba...
więcej

5.4
Warto spróbować choć są lepsze hotele. 2018-05-01
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    2.4
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.3

Jakosc pokoju i hotelu dość słaba na ok.3 gwiazdki plaża duża kilka basenów. Jedzenie codziennie to ...
więcej

4.1
Odpoczynek z rodziną 2018-03-29
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super wakacje 2018-03-21
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Spore rozczarowanie 2007-06-11
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    2.0

3.3
Urocze lenistwo, aktywna animacja 2008-05-15
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.0

Obiekt OK, ale biuro podróży w swojej ofercie winno poinformować, że pokoje holiday to 3* a hotel 4,...
więcej

5.1
Hotel la meridian polecam! 2008-06-16
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.5
Warty polecenia dla plazowiczow 2008-07-24
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    2.0

4.3
Wg mnie - bezproblemowy hotel 2008-08-03
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Biorąc poprawkę na Egipt - fajny, nowy czysty hotel. Dobra grupa animatorów. Troche słabe wyzywienie...
więcej

5.4
Dobry hotel 2008-09-04
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.4
Le meridien makadi bay 2008-09-05
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.3

Witam Właśnie dzisiaj to jest 05. 08.2008r. wróciłem z tego hotelu. Hotel naprawdę warty polecenia z...
więcej

5.0
Super hotel 2008-10-14
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

5.3
Hotel zasługuje na 3,5 gwiazdki 2009-03-07
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    2.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    2.3

Ponieważ wyjeżdżamy kilka razy w ciągu roku, mieliśmy porównanie i na pewno ten hotel nie zasługuje ...
więcej

3.5
Wspaniale! Byliśmy w 2007, 2008 i lecimy w 2009 r 2009-03-23
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Hotel wspaniały! Właściwie nie można niczarzucić. Największą atrakcją jest plaża z laguną, której to...
więcej

5.9
Piękny duży hotel przy plaży z rafą 2009-05-09
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Do Hotelu pojechaliśmy z mężem w podróż poślubną (sierpień 2008) mieliśmy pokoje w B. Głównym -wybra...
więcej

5.9
Fundusz wczasów pracowniczych 2009-05-27
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

3.8
Super wakacje 2009-07-03
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.5

4.4
Hotel oceniam na 4 2009-08-21
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

4.5
Tia heights-super wakacje 2009-09-14
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Max 3 gwiazdki, szczerze nie polecam 2009-09-25
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

2.3
Super hotel - polecam 2009-10-09
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.9
Gorąco polecam 2009-10-10
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Polecam 2009-10-17
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Opinia dotycząca hotelu tia higts 2009-10-18
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

3.5
Super wakacje 2009-11-20
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.5

5.3
Rewelacja - polecam! 2009-12-21
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Bylismy we dwojkę - czysto, smacznie, bardzo uprzejma obsluga - nie natrętna i zyczliwa w sposob nat...
więcej

5.8
Wspaniałe wakacje 2010-02-17
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel usytuowany na dużym obszarze. W około mnóstwo zieleni. Ciekawy program animacyjny, który urozm...
więcej

6.0
Nie dla mnie 2010-02-25
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Polecam bardzo 2010-02-28
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Tia Heights w tydzień 2010-03-01
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Przyjemny hotel z pięknym ogrodem i boską plażą 2010-03-07
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Hotel położony w zatoce Makadi, bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży. Ręczniki i parasole na...
więcej

5.2
Super! Cudowny basen i najlepszy animation team! 2010-03-14
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Przesliczny duzy basen skladajacy sie z polaczonych ze soba lagun, wlasna plaza, smaczne i roznorodn...
więcej

5.9
Piękny, rozległy hotel w urokliwym miejscu 2010-03-21
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Tia Heights Lagoon polecam na rodzinne wakacje 2010-03-21
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Było fantastycznie, polecam ! 2010-03-24
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel duży, ale bardzo piękny, super baseny _ wszystkie. Piekna plaża, mała ,ale piękna rafa przy sa...
więcej

5.8
Hotel super! Polecam! 2010-06-09
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Gorąco polecam! Najlepszy hotel w jakim byłam 2010-06-22
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel oceniam na 5 z plusem. Atmosfera super, obsluga przemila i pomocna. Polecam szczegolnie pokoje...
więcej

5.9
Hotel Tia is the best 2010-06-22
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Uwazam że hotel jest godny polecenia jest naprawde bardzo duży jeśli chodzi o teren wiec nikt nikomu...
więcej

5.4
Hote ldla nie wybrednych 2010-06-28
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.0

To juz nasza 3 podroz do egiptu wiec jestesmy juz raczej wymagajacymi klientami polecam ten hotel os...
więcej

3.9
Tia makadi bay 2010-06-28
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo dobry hotel.Połozony wsród zieleni na olbrzymim obszarze, przy samej plazy, mozliwość spaceró...
więcej

5.8
Godny polecenia hotel 2010-06-28
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Uwaga na zakwaterowanie 2010-06-30
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

4.8
Ładnie, czysto i sympatycznie 2010-07-05
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Ogromny hotel 2010-07-05
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Hotel godny polecenia 2010-07-17
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Wspaniały hotel! 2010-07-19
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Piękne miejsce oraz wspaniały hotel! Obsługa i jedzenie wyśmienite. Piękna plaża, położona bardzo bl...
więcej

6.0
Hotel naprawdę godny polecenia! 2010-07-20
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Pamiętajmy, że to kraje arabskie 2010-07-24
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Zdecydowanie polecam! 2010-07-27
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Tia Haights dla rodzin i singli 2010-07-30
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Byłam w lipcu, wraz z mężem i 2 dzieci. Bywaliśmy w Hurghadzie pierwszy raz, ale z czystym sumieniem...
więcej

5.1
Pokoje tylko Lagoon 2010-08-01
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Hotel Tia Heights- wszystko na miejscu - polecam 2010-08-01
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Godny polecenia 2010-08-03
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

W Egipcie byliśmy po raz kolejny i jesteśmy bardzo zadowoleni z hotelu, basenów-brodzik dla dzieci 8...
więcej

5.7
Tia heights Makadi Bay 2010-08-05
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Hotel dla Sanepidu do zamknięcia 2010-08-07
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Tia Heights to dobry hotel dla rodzin z dziećmi 2010-08-13
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Tia Heights Makadi Bay tutaj rzetelna opinia 2010-08-14
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Godny polecenia 2010-08-17
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Przeczytaj tą opinię 2010-08-17
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Hotel to mieszanka plusów i minusów 2010-08-17
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    2.6
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    4.0

Hotel dość fajny. Basen duży i piekny. Nie ma większych problemów z leżakami przy basenia i na plaży...
więcej

3.9
Hotel super! Polecam wszystkim! Bardzo czysto 2010-08-22
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel bardzo duży. Basen rewelacja bardzo czysty codziennie czyszczony. Pokoje w części dune bardzo ...
więcej

5.9
Hotel warty polecenia! 2010-08-23
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Pięknie 2010-08-26
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bez pradu i klimatyzacji - prawdziwy survival 2010-08-26
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    2.4
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    2.3

Pokoje typu Holiday to makabra. Z powodu ciągłego braku pradu - przez dwa dni mielismy prąd jedynie ...
więcej

2.8
Bardzo słaby hotel 2010-08-30
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    1.0

2.2
Tia to jakis zart a nie hotel 2010-08-31
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

1.5
Wakacje w Egipcie 2010-09-01
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Super 2010-09-10
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Mamy mieszane odczucia... 2010-09-14
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Hotel ma 5 gwiazdek i na nie wpełni zasługuje 2010-09-16
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Bród, smród i grzyby w łazience 2010-09-17
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.3
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

Na szczęście spędziłam w tym hotelu tylko jedną noc z powodu opóźnienia samolotu i byłam w ciężkim s...
więcej

1.1
Makadi Bay 2010-09-23
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
To był trafiony wybór! 2010-09-27
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Hotel dla lubiących spokój, szczególnie dla rodzin 2010-09-28
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Porażka 2010-09-30
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

3.0
Wakacje 2010 2010-09-30
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Polecam 2010-10-02
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Polecam ten hotel, pomimo sporego obiektu wszystko jest super zorganizowane.2 duże restauracje.bar p...
więcej

5.6
Nie polecam ze względu na jedzenie. 2010-10-05
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Ok 2010-10-05
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

4.5
Wspaniały hotel... 2010-10-07
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Wakacje w TIA z Viva Club 17.09- 01.10, pokój Lagoon 2010-10-18
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Nie polecam 2010-10-20
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

2.8
Hotel Tia Heights 2010-10-21
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Tia Heights zgroza i żenada, 5 gwiazdek - stary hotel 2010-10-28
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    2.0

3.3
Wakacje bez stresu i klątwy Faraona z TIA 2010-11-02
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Super hotel pod kazdym wzgledem 2010-11-02
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Nie polecam 2010-11-03
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

2.7
Udane wakacje! 2010-11-04
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel godny polecenia, choć pokoje zasługują na 3,5 gwiazdki, ale są codziennie sprzątane. Basen czy...
więcej

4.4
Polecam 2010-11-06
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.3

5.1
The best holiday and my birthday! 2010-11-06
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wspaniałe wakacje z rodziną 2010-11-08
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Były to wspaniałe wakacje spędzone razem z dziećmi. Hotel jest przepiękny. W Egipcie byliśmy 3 razy,...
więcej

5.9
Tłoczno i głośno 2010-11-10
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

3.5
Makadi Bay 2010-11-12
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Udany pobyt 2010-11-13
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Świetny duży hotel, wielkie baseny i piękna rafa! 2010-11-14
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo duży co uznaję za ogromny plus! Piękny ogród, pokoje przestronne, gigantyczne baseny al...
więcej

5.7
Udane wakacje! 2010-11-20
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Małe miasto -raj! 2010-11-22
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Nie samą pracą człowiek żyje, podróżuj i wypoczywaj 2010-11-26
Szczegóły oceny hotelu Tia Heights (ex. Le Meridien):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5

Tia Heights (ex. Le Meridien) - możliwości zakwaterowania:

Cascata Room
Main Building Room

Tia Heights (ex. Le Meridien) - Możliwości wyżywienia:


Tia Heights (ex. Le Meridien) - miasta wylotu:


Tia Heights (ex. Le Meridien) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Tia Heights (ex. Le Meridien)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00