cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
1 / 57
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.06 - 04.06
już od 1129 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.09 - 24.09
już od 819 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Luna Park
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Luna Park
star 3

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Luna Park:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Luna Park:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 czerwca 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 września 2021

Hotel Luna Park w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 12 km od centrum Palmy
  • ok. 500 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

polozenie

  • ok. 12 km od centrum Palmy
  • ok. 500 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

plaza

  • ok. 500 m od plaży, 300 m od promenady
  • publiczna
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, za opłatą

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

550

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel dla dorosłych: 16+
  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • basen zewnętrzny: leżaki w cenie

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ2
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 1-osobowy EZX2
  • 1 os.
  • ok. 16 m2
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2 os.
  • ok. 18 m2
  • ograniczony widok na morze lub widok na basen
  • ostatni, całkowity remont: 2018 r.
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracja: bufet

  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar w lobby

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Majorka

    kategoria hotelu

    3*

    kategoria lokalna hotelu

    3*

    Data otwarcia

    1965 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu znajdują się 2 restauracje, bary, kawiarenka, recepcja 24h, windy, sala konferencyjna, kantor wymiany walut, wypożyczalnia samochodów i rowerów, 2 baseny odkryte.

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne

    plaża

    ok. 500 m od hotelu, publiczna - El Arenal, piaszczysta. Parasole i leżaki - płatne. Dojście na plażę ulicą.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację centralną, TV, telefon, sejf (płatny), łazienkę (wanna lub prysznic, WC), balkon lub balkon ekonomiczny. Typy pokoi: w 3 budynkach: pokoje standardowe , pokoje standardowe ekonomiczne

    Wyżywienie

    2 restauracje (międzynarodowa i śródziemnomorska), bar z przekąskami, bar przy basenie, kawiarenka

    śniadanie

    Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00) w formie bufetu, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00) i obiadokolacja (19:00-21:30) w formie bufetu, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00), obiad (13:00-15:00) i kolacja (19:00-21:30) w formie bufetu, przekąski (10:00-18:00) w wyznaczonym barze, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

    w cenie

    animacje i wieczorne programy rozrywkowe (od lipca do września 2 razy w tygodniu)

    płatne

    sala gier, tenis stołowy, rzutki, bilard, boccia

    dodatkowe informacje

    Hotel tylko dla dorosłych. OPŁATA TURYSTYCZNA Od 1 lipca 2016 roku na Majorce obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość podatku zależy od kategorii hotelu i kształtuje się następująco:5* - 2 €*/os/doba4* - 1,5 €*/os/doba3*, 2*, 1* - 1 €*/os/dobaapartamenty 4 klucze i 4 klucze superior - 2 €*/os/dobaapartamenty 3 klucze superior - 1,5 €*/os/dobaapartamenty 3 klucze, 2 klucze i 1 klucz - 1 €*/os/doba*do podanych cen należy doliczyć 10% podatek VATDzieci w wieku poniżej 15 r.ż. są zwolnione z opłaty turystycznej.Przy pobycie powyżej 9 dni Turyści otrzymują 50% zniżki (na pobyt powyżej 9 dni).

    Aktualizacja opisu

    02.06.2017 13:16

    usługi dostępne w hotelu

    Tylko dla dorosłych All Inclusive


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Hiszpania/Majorka

    Kategoryzacja hotelu

    Kat. EximTours 3* Kat. lokalna 3*

    Położenie

    - El Arenal - ok. 200 m od najbliższych sklepów, barów, restauracji - ok. 500 m od plaży - ok. 800 m od parku wodnego Aqualand" - ok. 4,5 km od oceanarium - ok. 8 km od lotniska - ok. 15 km od Palma de Mallorca

    Plaża

    - piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Pokoje Double Standard Balcony - ok. 20 m2 - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - internet Wifi (płatny), sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów) - balkon/taras  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatnie: - basen zewnętrzny - leżaki i parasole przy basenie, ręczniki (depozyt) - tenis stołowy Płatne: - bilard - wypożyczalnia rowerów

    Dla dzieci

    Hotel przeznaczony dla osób 16+

    Wyżywienie

    Bed&Breakfast (BB) - śniadanie, w formie bufetu w restauracji głównej Half Board (HB) - śniadanie, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do kolacji dodatkowo płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody.  Lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. i barach wyznaczonych przez hotel  

    Restauracje i bary

    - restauracja główna, dania w formie bufetu - bar

    Dodatkowe informacje

    - 2 budynki - 552 pokoje - winda - recepcja - Internet Wi-Fi (płatny) - pralnia (płatna) - przechowalnia bagażu - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, - https://www.seramarhotels.com/en/hoteles/hotel-luna-luna-park  

    Bagaż

    - w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 155zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  340 PLN - 32 kg -  490 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 105 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  380 PLN - 32 kg -  450 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa Modlin, Wrocław, Kraków (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/370 PLN (od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin Brandenburg (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/370 PLN (od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin Brandenburg (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 360 PLN - 23 kg - 405 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25) Warszawa, Katowice (LOT - samolot rejsowy) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 250 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

    UWAGA

    W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje W przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Hiszpania/Majorka

    Opis

    • Hotel przeznaczony dla gości powyżej 16 r.ż., zlokalizowany w samym centrum tętniącej życiem miejscowości El Arenal
    • Położenie na terenie lasu sosnowego, w niedalekiej odległości od szerokiej piaszczystej plaży
    • Wygodne, nowocześnie urządzone pokoje z balkonem lub tarasem
    • Ładny basen odkryty
    • Bliskość największych i najciekawszych parków wodnych na Majorce - Aquacity i Marineland

    Lokalizacja

    w El Arenal, ok. 400 m od plaży, ok. 50 m od centrum, ok. 6 km od lotniska, ok. 10 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 3 km od pola golfowego, ok. 100 m od punktu medycznego, ok. 11 km od Palma de Mallorca

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 549, restauracje: 1, lobby bar, sejf (płatny), lobby, internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, opieka lekarska (płatna), klimatyzacja, winda, ogrzewanie, budka telefoniczna, wypożyczalnia samochodów, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    basen odkryty, parasole i leżaki bezpłatne, brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), telefon, łazienka z prysznicem, taras/balkon Typ pokoju -

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

    Plaża

    piaszczysta, szeroka, zagospodarowana, leżaki (płatne), parasole (płatne).

    Sport i fitness

    tenis stołowy, rzutki, bilard (płatny), siłownia (płatna), tenis ziemny.

    Rozrywka

    animacje.

    Dla dzieci

    plac zabaw, mini klub.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (8.00 - 10.00), lunch (13.00 - 15.00) i obiadokolację (19.00 - 21.00) w formie bufetu; przekąski 10.00 - 18.00; napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole 10.00 - 23.00.

    Świadczenia

    przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko

    oraz w przypadku lotu liniami:

    • Ryanair (FR) - bagaż podręczny 40 x 20 x 25 cm
    • EasyJet (EZY/U2) - bagaż podręczny o wym. 56 x 45 x 25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki)
    • EnteriAir - bagaż podręczny 5 kg o wym. 55 x 40 x 20 cm, bagaż rejestrowany 20 kg o wym. 80 x 120 x 100 cm
    • LOT (LO) - bagaż podręczny 8 kg

    Cena nie zawiera

    Obowiązkowa opłata klimatyczna w wysokości ok. 2,20EUR/os./dzień pobierana w hotelach 3* i ok. 3,30EUR/os./dzień pobierana w hotelach 4* - płatne na miejscu, zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora. 

    Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów:

    I. Ryanair:
    - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400 zł/2 strony/os.

    - dopłaty do bagażu podręcznego 10 kg - 150 zł/2 strony/os.

    - dopłaty do bagażu rejestrowanego 10 kg - 200 zł/2 strony/os.

    II. EasyJet - Loty z Berlin Schoenefeld (SXF) i Tegel (TXL):
    - dopłaty do bagażu głównego 23 kg - 400 zł/os/2 strony

    III. Wizzair:
    - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400 zł/2 strony/os.

    - dopłaty do bagażu podręcznego 10 kg - 200 zł/2 strony/os.

    - dopłaty do bagażu rejestrowanego 10 kg - 250 zł/2 strony/os.

    IV. LOT: 

    Bagaż rejestrowany 1 szt do 23 kg dodatkowo płatny 300 zł/os. w 2 strony 

    W przypadku lotów czarterowych bagaż główny w cenie.

     

    Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

    Dodatkowo płatne są również wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

    Obsługa na miejscu

    Ograniczona opieka polskiego przedstawiciela (telefon kontaktowy) realizowana  od 1.04 do 31.10.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Atur

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    HISZPANIAM

    OFERTA ATUR - HOT DEAL

    - bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim

    Hotel info

    Wakacyjny kompleks hotelowy hotel należący do hiszpańskiej sieci Serama Hotels. Położenie w tętniącym życiem kurorcie, a zarazem w sąsiedztwie lasku piniowego, z dala od zgiełku miejscowości, sprawia iż jest to dobra propozycja zarówno dla miłośników relaksu jak i amatorów życia nocnego. Przestronny teren, bogata infrastruktura, baseny z tarasami słonecznymi oraz cykliczne programy animacyjne do główne atuty obiektu. Hotel dostępny jest wyłącznie dla osób dorosłych (16+) Kategoria lokalna 3***

    Lokalizacja

    El Arenal, turystyczna dzielnica kurortu, w sąsiedztwie lasu piniowego. Butiki, bary, restauracje w sąsiedztwie. Nadmorska promenada i port jachtowy ok. 300m. Tętniące życiem centrum kurortu z klubami i dyskotekami w zasięgu spaceru. W niedalekiej odległości parki wodne Aquacity i Marineland. Lotnisko w Palma de Mallorca ok. 6 km.

    Plaża

    ok. 450 m od hotelu, piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

    Hotel

    549 pokoi w 2 budynkach, hol powitalny z lobby, recepcja 24h, windy, restauracja główna z show cooking, bar, cafeteria, bar przy basenie w sezonie letnim, pokój TV, płatny kącik internetowy.

    Pokój

    klimatyzacja, TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna), balkon lub taras. 2-os., możliwość 1 dostawki. Pokój 1-os. na zamówienie.

    Sport i rozrywka

    2 baseny zewnętrzne, tarasy słoneczne. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: automaty do gier, tenis stołowy, bilard, wynajęcie roweru, tenis. Cykliczne programy animacyjne. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w pobliskim centrum kurortu.

    Dzieci

    brodzik

    Opcje wyżywienia

    - śniadania - śniadania, obiadokolacje - all inclusive

    All inclusive

    śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / pomiędzy posiłkami głównymi, w wyznaczonych godzinach snacki, przekąski lub słodycze / 10:00-22:30 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole / leżaki przy basenie bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

    Nasza opinia

    przyjazna atmosfera, przestrzeń, infrastruktura sportowa z basenami sprawiają iż jest to dobra propozycja dla poszukujących wakacyjnego relaksu. Bliskość stolicy wyspy Palmy (ok. 15 km) to dodatkowy atut dla miłośników bardziej aktywnych wakacji. 160302

    Cena zawiera

    - bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

    Cena nie zawiera

    - taksa klimatyczna płatna na Majorce, w zależności od standardu zakwaterowania 2**-3*** 1,1 EUR/os/dzień, 3***+ -4**** 1,65 EUR/os/dzień, 4***+ -5***** 2,2 EUR/os/dzień, (nie dotyczy dzieci 0-16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

    Przewóz bagażu

    Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mała podręczna torebka + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x23 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20 kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x20 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 15 kg lub do 20 kg - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.


    Oasis Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis kontrahenta

    About 400 m from a sandy beach lies the hotel HOTEL LUNA - LUNA PARK. The nearest restaurants and bars can be reached in a few minutes on foot. The old town is around 11 km away. Shops are right on your doorstep, a supermarket is around 100 m away. In the surrounding a disco (approx. 500 m away), a leisure park (approx. 4 km), an aqua park (approx. 850 m), a theatre (approx. 11 km), a cinema (approx. 7 km) and a golf course (approx. 6 km) offer entertainment during the best time of the year. The beach is patrolled by a lifeguard and awarded a blue flag. Here, there are cushions and sun umbrellas available. Directly next to the beach there is a promenade where you can take leisurely walks. The air-conditioned hotel has a 24h reception (check-in is possible around the clock), a lobby bar, Wi-Fi (for a fee), a lift, cash machine, showers and changing rooms, a first aid kit as well as a TV lounge with satellite TV. In the outdoor area you will find a garden as well as a seasonally open pool (open all year), where sun loungers and sun umbrellas are available for free. Furthermore, you can relax outdoors on a terrace. You can store your luggage in the hotel's storage room. For your comfort there is a concierge service. If necessary, you can contact the medical centre. Guests at the accommodation can get a wake-up call from the hotel personnel. If you want to explore the holiday region, you can use the car and motorbike rental service close to the hotel. In addition, the hotel sells tickets excursions. In your hotel, a lot of focus is placed on sustainability. This includes among others the hotel`s own recycling bins. Due to its barrier-free facilities , such as barrier-free entrances, the hotel is also suitable for wheelchair users. Catering As catering services the hotel offers all-inclusive. Breakfast is offered from the buffet. Lunch and dinner are also served from the buffet. For the meals, there are a buffet restaurant and the cafeteria. Distances * Nearest town: approx. 11 km * Airport: approx. 6 km * Bus stop: approx. 50 m * Taxi rank: approx. 50 m * Port: approx. 19,3 km * Distance to the sea: approx. 400 m * Train station: approx. 11 km * Nearest doctor: approx. 100 m * Nearest dentist: approx. 1 km * Pharmacy: approx. 150 m * Hospital: approx. 15 km * Nearest bank: approx. 100 m * Subway station: approx. 11 km * Nearest park: approx. 50 m * Tennis court: approx. 50 m * Nearest riding route: approx. 50 m Sports & Leisure At the hotel grounds there is the possibility to play billiards. With darts and table tennis various other sports offer a lot of variety on holiday. A nearby tennis court can also be used by hotel guests. For cyclists there is a bicycle rental. For the entertainment of adults evening shows and live music are presented.

    COVID 19

    Turyści odwiedzający Hiszpanię (w tym Wyspy Kanaryjskie) muszą okazać na lotnisku test na COVID-19, w języku hiszpańskim lub angielskim, z wynikiem negatywnym, wykonany nie wcześniej niż 72 godziny przed przylotem. Testy nie są wymagane dla dzieci poniżej 6 roku życia (w momencie kwaterowania się w hotelu). Od 10 grudnia 2020 roku, poza wynikiem testu typu PCR (RT-PCR), dozwolone będą także wyniki testów TMA. Zaświadczenie w formie papierowej lub cyfrowej (w języku hiszpańskim i/lub angielskim, francuskim, niemieckim lub z tłumaczeniem przysięgłym na język hiszpański) musi zawierać: datę badania, dane osobowe pacjenta oraz numer dokumentu (wskazany w formularzu sanitarnym), oznaczenie i dane kontaktowe do ośrodka medycznego wykonującego test oraz wskazanie negatywnego wyniku. Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Pasażerowie przybywający drogą lotniczą i morską mają obowiązek posiadania kodu QR w wersji elektronicznej pod rygorem nie wpuszczenia na teren Hiszpanii. Zalecane jest zainstalowanie aplikacji Covid Radar: https://www.gobiernodecanarias.org/principal/coronavirus/radarcovid/ lub https://www.hellocanaryislands.com/coronavirus/  Wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury (przez kamery termowizyjne lub termometr bezkontaktowy), sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Temperatura uznawana za gorączkę to 37,5 °C oraz wyższa. W przypadku podejrzenia o wykazanie objawów COVID-19 pasażer zostaje poddany kolejnej kontroli (badanie lekarskie). W przypadku gdy podejrzenia okażą się uzasadnione uruchomiony zostaje alert sanitarny - Klient zostaje skierowany do odpowiedniego centrum medycznego.

    HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

    W następstwie pandemii hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania  zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z wymogami. Zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania. Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe. Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób. Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.

    PRZELOT LINIAMI RESJOWYMI -WARUNKI

    Oferty z przelotem liniami rejsowymi/tanimi liniami lotniczymi (np.: LOT, WIZZAIR, RYANAI, Easy Jet, Corendon) pochodzą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny wszystkich przelotów są stale aktualizowane i zmieniane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie.  Uczestnik imprezy zobowiązany jest do potwierdzenia, u Organizatora lub Agenta, aktualnych godzin lotu 48 h przed wylotem (dotyczy zarówno wylotów jak i powrotów z wakacji). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.Warunki przewozów wybranych przewoźników: Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład); - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 20 kg i wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 32 kg. Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg. PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg. CORENDON - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg.Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika. Ceny dodatkowych bagaży na każdej linii są aktualizowane w systemie rezerwacyjnym i zależą od wagi, kierunku, terminu lotu. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

    RODZAJ OFERTY- DYNAMICZNE PAKIETOWANIE

    W przypadku przelotów regularnymi liniami rejsowymi oferta jest realizowana w systemie DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu. W przypadku większości ofert z Dynamicznego Pakietowania na miejscu Klienci są pod telefoniczną opieką anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta (chyba że oferta wskazuje inaczej-Wybrzeże Costa Brava). Klienci mają możliwość kontaktu w języku polskim pod alarmowym numerem telefonu (szczegółowe informacje podawane są w dokumentach podróży). Oferta pochodząca z dynamicznego pakietowania nie oferuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem. Klienci zobowiązani są podać właściwe dane Uczestników (imię, nazwisko, data urodzenia, płeć - zgodne z danymi w paszporcie/dowodzie). Po założeniu rezerwacji i potwierdzeniu jej nie ma możliwości bezpłatnej zmiany istotnych danych niezbędnych do zakupienia i wystawienia biletu. Oferta nie zawiera bagażu głównego. Warunki bagażu danej linii sprawdź w opisie oferty. Podstawa ceny nie zawiera transferu lotnisko-hotel-lotnisko.

    CENA ZAWIERA/NIE ZAWIERA

    W przypadku przelotu SAMOLOTEM LINIOWYM/TANIMI LINIAMI LOTNICZYMI do Barcelony/Girony (dynamiczne pakietowanie) cena zawiera: obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00 - godziny mogą się wahać w zależności od decyzji dyrekcji), wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT, obsługę polskojęzycznego przestawiciela biura, miejsca obok siebie i odprawę on line w przypadku przelotów linią Ryanair. Oferta z przelotami na Wysypy Kanaryjskie oraz Majorkę nie zawiera obsługi polskojęzycznego przedstawiciela. Klienci otrzymują numer alarmowy do biura na 2 dni przed wylotem. Cena nie zawiera: transferu (możliwość dokupienia), bagażu głównego (możliwość dokupienia), standardowej obsługi rezydenta.


    7 islands

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3

    Region

    Hiszpania/Majorka/El Arenal

    Opinia 7islands

    Hotel położony w spokojnej części miejscowości El Arenal w otoczeniu lasu piniowego oraz zadbanego ogrodu. W pobliżu znajduje się park wodny polecany osobom lubiącym rozrywkę oraz port jachtowy -idealny na wieczorne spacery.

    Położenie

    Na południowo-zachodnim wybrzeżu, w miejscowości El Arenal, gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary, kluby i dyskoteki, ok. 16 km od stolicy wyspy w Palma de Mallorca, ok. 10 km od lotniska.

    Plaża

    Ok. 500 m od hotelu, piaszczysta, szeroka. Łagodne zejście do morza. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Odnowiony w 2012 roku pięciopiętrowy obiekt składa się z 2 budynków, na terenie którego znajduje się lobby z całodobową recepcją, 2 windy, restauracja główna, 2 bary. Odpłatnie: kącik internetowy, sejf, kantor, wypożyczalnia rowerów. Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, suszarkę do włosów, telefon. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe.

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania, obiady, kolacje. W godzinach 10:00-22:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Hotel wyłącznie dla osób dorosłych.

    Kontakt do hotelu

    Tel.: 00 34 971 441 050

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    **

    Informujemy, że podatek ekologiczny wprowadzony w dniu 22.03.2016 r przez Parlament Balearów i obowiązujący od dnia 01.07.2016 r w tym hotelu będzie wynosił 1 euro/osoba/dzień. Do podanej stawki należy doliczyć 10% podatku VAT. Dzieci poniżej 16 lat są zwolnione z podatku. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel Luna, Luna Park znajduje się w El Arenal, w Zatoce Palma Beach, zaledwie 6km od lotniska Palma i 7km od centrum miasta Palma. Jego lokalizacja jest wyjątkowa, ponieważ znajduje się w odległości zaledwie 5 minut spacerem od przystani w miejscowości El Arenal i 100metrów od przystanku autobusowego. W okolicach kompleksu znajduje się wiele barów, pubów, restauracji, tereny rekreacyjne i klubów. Do Aqualand, największego parku wodnego na Majorce, jest tylko pięć minut drogi.

    PLAŻA

    publiczna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza (ok. 400 m od hotelu). Leżaki i parasole za dodatkową opłatą.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 3* Hotel Seramar Luna - Luna Park obejmuje 2 sąsiadujące ze sobą budynki, zmoderniowane Hotel "Luna" w 2012 roku i sąsiedni hotel "Luna Park" w 2013 roku  (recepcja, pokoje, basen i bar). Zakwaterowanie może odbywać się w dwóch hotelach, a Goście mogą korzystać z udogodnień obu hoteli. Tuż obok hotelu znajduje się 15 hektarowy las sosnowy. Ze wzgledu na położenie, hotel idealny dla młodych ludzi nastawionych na rozrywkę. HOTEL TYLKO DLA DOROSŁYCH od 16 roku życia.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Hol z recepcją, windy, salon, kącik TV, restauracja i bar. Na terenie hotelu duży taras słoneczny i bar przy basenie. Wypożyczalnia samochodów, odpłatne WiFi i kącik internetowy.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie - 2 baseny, leżaki i parasole, programy animacyjne (od czerwca do września), tenis stołowy, rzutki, Odpłatnie - bilard, "Club de Tenis Arenal" Sport Centrum (za dopłatą), korty tenisowe, centrum fitness i aerobiku, wypożyczalnia rowerów, sporty wodne przy plaży.

    ZAKWATEROWANIA

    Oferują łącznie 549 pokoi rozmieszczonych na 5 piętrach. Pokoje dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w łazienki, klimatyzację, TV/SAT, telefon, odpłatny sejf oraz balkon.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.seramarhotels.com Ocena HCH 4,2 Rekomendacja 71%

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny o wymiarach: Wizzair - mały, o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (nie dotyczy regionu Alcudia na Majorce oraz Wysp Kanaryjskich - tu opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.   Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    III Millenium

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Luna - Luna Park

    Kategoria

    ***

    Region

    Hiszpania / Majorka / El Arenal

    Odleglosc od morza

    500m

    Odleglosc od centrum

    -

    Opis

    Hotel Seramar Luna - Luna Park położony jest w odległości 500 metrów od plaży w miejscowości El Arenal na Majorce. Obiekt oferuje 2 odkryte baseny oraz klimatyzowane i funkcjonalnie urządzone pokoje z balkonem. Hotel Seramar Luna - Luna Park obejmuje 2 sąsiadujące ze sobą budynki ze wspólnymi łazienkami. Hotel jest położony obok sosnowego lasu i dysponuje pięknym ogrodem oraz tarasami słonecznymi, na których znajdują się leżaki. Na terenie hotelu Luna Park mieści się też restauracja bufetowa i bar przekąskowy przy basenie. Hotel Seramar Luna - Luna Park usytuowany jest w zatoce miasta Palma, 5 minut spacerem od portu w kurorcie S'Arenal. Lotnisko w mieście Palma oddalone jest od obiektu o zaledwie 6 km, a centrum miasta - o 12 km.

    Serwis

    estauracja, bar, całodobowa recepcja, ogród, taras, pokoje dla niepalących, winda, sejf, ogrzewanie, przechowalnia bagażu, klimatyzacja, restauracja bufetowa, bar przekąskowy Inne plac zabaw dla dzieci, tenis stołowy, odkryty basen (czynny przez cały rok) Usługi zaplecze bankietowe/konferencyjne, opieka nad dziećmi, wypożyczalnia rowerów, biuro informacji turystycznej, faks/ksero, usługi konsjerża, specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie), automat z napojami, automat z przekąskami Internet Internet przewodowy jest dostępny w pomieszczeniach ogólnodostępnych i kosztuje 6 EUR za godzinę . Parking Parking nie jest dostępny.

    Zakwaterowanie

    od 12:00

    Wykwaterowanie

    do 12:00

    bilet lotniczy z bagażem podręcznym 10kg/os zabieranym na pokład + pakiet

    transfer, zakwaterowanie, ubezpieczenie NNW i KL, oraz wybrane usługi dodatkowe;

    Rezydenci polskojęzyczni dostępni są na poniżej wymienionych kierunkach

    Costa Brava Barcelona Costa del Sol Majorka Teneryfa Costa Blanca (w terminie od maja do września) Na wszystkich destynacjach klienci otrzymują numery alarmowe 24h. w języku polskim

    Ryanair

    bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 55x40x20 cm + mały bagaż bez ograniczenia wagowego o wymiarach 35x20x20/os.

    Wizzair

    bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 56x45x25 cm (w przypadku 2 osób na jednej rezerwacji istnieje możliwość zamiany bagaży podręcznych 10 kg. na 1 WSPÓLNY bagaż rejestrowany o wadze 23kg. i 2 małe bagaże podręczne o wymiarach 42x32x25.

    Norwegian

    bagaż podręczny 10kg/os, wymiary 55x40x23 cm + mała torebka lub laptop

    Do zapłaty na miejscu

    Podatek miejski dot. tylko Costa Brava/ Barcelona Hotel 5* 2,50 Euro/os/dzień Hotel 4* 1,25 Euro/os/dzień, pozostały obszar Katalonii 1 Euro/os/dzień Pozostałe obiekty noclegowe, Barcelona 0,75 Euro/os/dzień, reszta obszaru Katalonii 0,50 Euro/os/dzień

    Usługi fakultatywne, dodatkowo płatne

    Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji(4% wartości pobytu); dodatkowe ubezpieczenie medyczne; odwołanie lotu i opóźnienie lotu; ubezpieczenie bagażu;

    Opłaty za dodatkowy bagaż Ryanair 15kg. (fakultatywnie)

    sezon "niski" 05.01 - 03.04 28.04 - 31.05 01.10 - 20.12 cena; 230 ZL/szt./w obie strony cena; 280 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich sezon "wysoki" 04 - 27.04 01.06 - 30.09 21.12 - 04.01 cena; 320 ZL/szt./w obie strony cena; 430 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich

    Opłaty za dodatkowy bagaż Wizzair 23kg. (fakultatywnie)

    cena; 320 ZL/szt./w obie strony

    Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

    cena; 180 ZL/szt./w obie strony

    Informacje dotyczące przelotu samolotem

    przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin,Norwegian lub EasyJet. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;

    Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

    cena; 180 ZL/szt./w obie strony

    Informacje dotyczące przelotu samolotem

    przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin lub Norwegian. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;


    Ecco Holiday X

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Wyposażenie

    Hotel wzniesiony został w roku 1970. Atmosfera każdego z naszych 549 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. W skład wyposażenia wchodzą sejf, kantor wymiany walut, restauracja, bar, sala telewizyjna, opieka medyczna i faks. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (odpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów (odpłatnie).

    Pokoje

    Wszystkie pokoje dysponują klimatyzacją, centralnym ogrzewaniem i łazienką. Balkon należy do standardowego wyposażenia w większości pokoi i oferuje dodatkową przestrzeń na odpoczynek i relaks w trakcie pobytu. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Do udogodnień we wszystkich pokojach należą telefon, telewizor i sejf. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę.

    Oferta sportowo-rozrywkowa

    Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Goście mogą skorzystać również z leżaków na tarasie do opalania. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy tenisa ziemnego i strzelanie z łuku. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, bilard, dart i squash. W Strefie Wellness zapraszamy Państwa do skorzystania z solarium. W naszej ofercie znajdują się również programy rozrywkowe dla dzieci i dorosłych. Copyright GIATA 2004 - 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Show-cooking to pokaz kunsztu wyśmienitych kucharzy i wyborne potrawy w mistrzowskim wydaniu. W karcie znajdują się napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Cena zawiera

    Bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko. Bagaż: Wizzair: 10 kg bagaż podręczny (max. wymiary: 40x30x20cm) *** Ryanair: od 01.11.2018 - 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm. *** Norwegian: bagaż podręczny 10kg (max wymiary: 55x40x23cm) *** LOT: bagaż podręczny 8kg (max wymiary: 55x40x23cm) *** EasyJet: bagaż podręczny 10kg (max wymiary: 55x40x23cm).

    Cena nie zawiera

    Obowiązkowej opłaty klimatycznej w wysokości 2,20EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 3* i 3,30EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 4* (płatne na miejscu).Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego:
    ----------RYANAIR
    WYLOTY z Poznania, Wrocławia, Krakowa, Gdańska do Girony, Reus oraz Warszawy-Modlin i Krakowa,Berlina do Barcelony:
    - Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm + pierwszeństwo wejścia na pokład - 80zł/szt./2 strony
    - Bagaż główny 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok
    ---------WIZZAIR
    WYLOTY z Warszawy, Poznania, Katowic i Gdańska do Barcelony:
    - Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 23 cm + pierwszeństwo wejścia na pokład - 90zł/szt./2 strony
    - Bagaż główny 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok
    ----------NORWEGIAN
    WYLOTY z Warszawy do Barcelony:
    - Bagaż główny 20 kg - 300 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok
    CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji może wiązać się z wyższymi cenami.
    Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Majorka, Hiszpania

    Położenie

    powyżej portu jachtowego S'Arenal, do centrum ok. 500 m. Rozrywkowa okolica: w pobliżu bary, puby, restauracje.

    Plaża

    do piaszczystej plaży ok. 500 m. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    549 pokoi w hotelach Luna i Luna Park, 5 pięter, windy. W każdym z hoteli: lobby z recepcją, sala TV, restauracja, bar. Na zewnątrz basen, taras słoneczny, bar przy basenie.Leżaki przy basenie w cenie. Goście mogą korzystać z wyposażenia obu hoteli.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Show cooking. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11-23:00. Przekąski w barze przy basenie w godz. 11-18:00.

    Internet

    kącik internetowy za opłatą. WiFi na terenie całego hotelu za opłatą.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A2-3A): klimatyzacja, odpłatny sejf, TV sat., telefon, balkon. Łazienka z wanną lub prysznicem, WC. Wariant ekonomiczny (A2-3S). Pokoje jednoosobowe (A1A). Wyremontowane Pokoje Superior dwuosobowe (A2-3G) i jednoosobowe (A1H): łazienka z prysznicem, poza tym jak A2A.Hotel dla dorosłych: rezerwacja od 16 lat.

    Sport

    za opłatą: tenis stołowy.

    Rozrywka

    program animacyjny w ciągu dnia, wieczorny program rozrywkowy kilka razy w tygodniu (czerwiec-wrzesień).

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 31.03.19 7-12% zniżki, 1.04.-30.04.19 5-10% zniżki (w zależności od terminu pobytu).

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Blisko rozrywkowego centrum El Arenal i portu. Popularny hotel wśród młodzieży.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Luna Park
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
    Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
    Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
    Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
    Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
    Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
    Cap de Formentor Mallorca
    Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
    Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
    Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
    Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
    Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
    Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
    Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
    El Arenal i Playa de Palma na Majorce
    Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
    Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka

    Opinie o Hotelu Luna Park

    Luna Park - możliwości zakwaterowania:

    Double Room
    pokój 2-osobowy double/twin standard with balcony
    Single Standard
    Standard

    Luna Park - Możliwości wyżywienia:


    Luna Park - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Luna Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00