cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
  • Hotel Luna Park, Majorka
1 / 32
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
17.06 - 18.06
już od 411 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.10 - 25.10
już od 328 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Luna Park
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Luna Park
star 3

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Luna Park:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Luna Park:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 17 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 października 2019

Hotel Luna Park w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 12 km od centrum Palmy
  • ok. 500 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

550

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel dla dorosłych: 16+
  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 18 m2
  • ograniczony widok na morze lub widok na basen
  • balkon
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • prysznic
  • WC
Pokój 1-osobowy EZX1
  • 1 os.
  • ok. 16 m2
  • balkon
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • prysznic
  • WC
Pokój 1-osobowy EZX2
  • 1 os.
  • ok. 16 m2
  • balkon
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • prysznic
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 18 m2
  • balkon
  • 1 dostawka
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • prysznic
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe, wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracja

  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar w lobby

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Majorka

    kategoria hotelu

    3*

    kategoria lokalna hotelu

    3*

    Data otwarcia

    1965 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu znajdują się 2 restauracje, bary, kawiarenka, recepcja 24h, windy, sala konferencyjna, kantor wymiany walut, wypożyczalnia samochodów i rowerów, 2 baseny odkryte.

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne

    plaża

    ok. 500 m od hotelu, publiczna - El Arenal, piaszczysta. Parasole i leżaki - płatne. Dojście na plażę ulicą.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację centralną, TV, telefon, sejf (płatny), łazienkę (wanna lub prysznic, WC), balkon lub balkon ekonomiczny. Typy pokoi: w 3 budynkach: pokoje standardowe , pokoje standardowe ekonomiczne

    Wyżywienie

    2 restauracje (międzynarodowa i śródziemnomorska), bar z przekąskami, bar przy basenie, kawiarenka

    śniadanie

    Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00) w formie bufetu, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00) i obiadokolacja (19:00-21:30) w formie bufetu, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00), obiad (13:00-15:00) i kolacja (19:00-21:30) w formie bufetu, przekąski (10:00-18:00) w wyznaczonym barze, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

    w cenie

    animacje i wieczorne programy rozrywkowe (od lipca do września 2 razy w tygodniu)

    płatne

    sala gier, tenis stołowy, rzutki, bilard, boccia

    dodatkowe informacje

    Hotel tylko dla dorosłych. OPŁATA TURYSTYCZNA Od 1 lipca 2016 roku na Majorce obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość podatku zależy od kategorii hotelu i kształtuje się następująco:5* - 2 €*/os/doba4* - 1,5 €*/os/doba3*, 2*, 1* - 1 €*/os/dobaapartamenty 4 klucze i 4 klucze superior - 2 €*/os/dobaapartamenty 3 klucze superior - 1,5 €*/os/dobaapartamenty 3 klucze, 2 klucze i 1 klucz - 1 €*/os/doba*do podanych cen należy doliczyć 10% podatek VATDzieci w wieku poniżej 15 r.ż. są zwolnione z opłaty turystycznej.Przy pobycie powyżej 9 dni Turyści otrzymują 50% zniżki (na pobyt powyżej 9 dni).

    Aktualizacja opisu

    02.06.2017 13:16

    usługi dostępne w hotelu

    Tylko dla dorosłych All Inclusive


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Hiszpania/Majorka

    Opis

    Hotel wyłącznie dla dorosłych gości, zlokalizowany w samym centrum tętniącej życiem miejscowości El Arenal, Położenie na terenie lasu sosnowego, w niedalekiej odległości od szerokiej piaszczystej plaży, Wygodne, nowocześnie urządzone pokoje z balkonem lub tarasem, Ładny basen odkryty, Bliskość największych i najciekawszych parków wodnych na Majorce - Aquacity i Marineland,

    Lokalizacja

    w El Arenal, ok. 400 m od plaży, ok. 50 m od centrum, ok. 6 km od lotniska, ok. 10 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 3 km od pola golfowego, ok. 100 m od punktu medycznego, ok. 11 km od Palma de Mallorca

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 549, restauracje - 1, lobby bar, sejf (płatny), lobby, internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, opieka lekarska (płatna), klimatyzacja, winda, ogrzewanie, budka telefoniczna, wypożyczalnia samochodów, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    basen odkryty, parasole i leżaki bezpłatne, brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), telefon, łazienka z prysznicem, taras/balkon. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób.

    Plaża

    piaszczysta, szeroka, zagospodarowana, leżaki (płatne), parasole (płatne).

    Sport i fitness

    tenis stołowy, rzutki, bilard (płatny), siłownia (płatna), tenis ziemny.

    Rozrywka

    animacje.

    Dla dzieci

    plac zabaw, mini klub.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (8.00 - 10.00), lunch (13.00 - 15.00) i obiadokolację (19.00 - 21.00) w formie bufetu; przekąski 10.00 - 18.00; napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole 10.00 - 23.00.

    Cena zawiera

    W przypadku lotu liniami Ryanair (FR) - bagaż podręczny 40 x 20 x 25 cm loty EasyJet (EZY/U2) - bagaż podręczny o wymiarach 56 x 45 x 25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) loty EnteriAir - bagaż podręczny 5 kg o wymiarach 55 x 40 x 20 cm, bagaż rejestrowany 20 kg o wymiarach 80 x 120 x 100 cm oraz przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko. Rezerwacja na potwierdzenie 48h!

    Cena nie zawiera

    Obowiązkowej opłaty klimatycznej w wysokości ok. 2,20EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 3* i ok. 3,30EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 4* - płatne na miejscu, zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora. Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów - I. Ryanair - - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400 zł/2 strony/os. - dopłaty do bagażu podręcznego 10 kg - 150 zł/2 strony/os. - dopłaty do bagażu rejestrowanego 10 kg - 200 zł /2 strony/os. II. EasyJet - Loty z Berlin Schoenefeld (SXF) - - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400 zł/os/2 strony W przypadku lotów czarterowych bagaż główny w cenie. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Obsługa na miejscu

    brak obsługi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Atur

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    HISZPANIAM

    OFERTA ATUR - HOT DEAL

    - bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim

    Hotel info

    Wakacyjny kompleks hotelowy hotel należący do hiszpańskiej sieci Serama Hotels. Położenie w tętniącym życiem kurorcie, a zarazem w sąsiedztwie lasku piniowego, z dala od zgiełku miejscowości, sprawia iż jest to dobra propozycja zarówno dla miłośników relaksu jak i amatorów życia nocnego. Przestronny teren, bogata infrastruktura, baseny z tarasami słonecznymi oraz cykliczne programy animacyjne do główne atuty obiektu. Hotel dostępny jest wyłącznie dla osób dorosłych (16+) Kategoria lokalna 3***

    Lokalizacja

    El Arenal, turystyczna dzielnica kurortu, w sąsiedztwie lasu piniowego. Butiki, bary, restauracje w sąsiedztwie. Nadmorska promenada i port jachtowy ok. 300m. Tętniące życiem centrum kurortu z klubami i dyskotekami w zasięgu spaceru. W niedalekiej odległości parki wodne Aquacity i Marineland. Lotnisko w Palma de Mallorca ok. 6 km.

    Plaża

    ok. 450 m od hotelu, piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

    Hotel

    549 pokoi w 2 budynkach, hol powitalny z lobby, recepcja 24h, windy, restauracja główna z show cooking, bar, cafeteria, bar przy basenie w sezonie letnim, pokój TV, płatny kącik internetowy.

    Pokój

    klimatyzacja, TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna), balkon lub taras. 2-os., możliwość 1 dostawki. Pokój 1-os. na zamówienie.

    Sport i rozrywka

    2 baseny zewnętrzne, tarasy słoneczne. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: automaty do gier, tenis stołowy, bilard, wynajęcie roweru, tenis. Cykliczne programy animacyjne. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w pobliskim centrum kurortu.

    Dzieci

    brodzik

    Opcje wyżywienia

    - śniadania - śniadania, obiadokolacje - all inclusive

    All inclusive

    śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / pomiędzy posiłkami głównymi, w wyznaczonych godzinach snacki, przekąski lub słodycze / 10:00-22:30 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole / leżaki przy basenie bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

    Nasza opinia

    przyjazna atmosfera, przestrzeń, infrastruktura sportowa z basenami sprawiają iż jest to dobra propozycja dla poszukujących wakacyjnego relaksu. Bliskość stolicy wyspy Palmy (ok. 15 km) to dodatkowy atut dla miłośników bardziej aktywnych wakacji. 160302

    Cena zawiera

    - bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

    Cena nie zawiera

    - taksa klimatyczna płatna na Majorce, w zależności od standardu zakwaterowania 2**-3*** 1,1 EUR/os/dzień, 3***+ -4**** 1,65 EUR/os/dzień, 4***+ -5***** 2,2 EUR/os/dzień, (nie dotyczy dzieci 0-16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

    Przewóz bagażu

    Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mała podręczna torebka + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x23 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20 kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x20 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 15 kg lub do 20 kg - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.


    7 islands

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3

    Region

    Hiszpania/Majorka/El Arenal

    Opinia 7islands

    Hotel położony w spokojnej części miejscowości El Arenal w otoczeniu lasu piniowego oraz zadbanego ogrodu. W pobliżu znajduje się park wodny polecany osobom lubiącym rozrywkę oraz port jachtowy -idealny na wieczorne spacery.

    Położenie

    Na południowo-zachodnim wybrzeżu, w miejscowości El Arenal, gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary, kluby i dyskoteki, ok. 16 km od stolicy wyspy w Palma de Mallorca, ok. 10 km od lotniska.

    Plaża

    Ok. 500 m od hotelu, piaszczysta, szeroka. Łagodne zejście do morza. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Odnowiony w 2012 roku pięciopiętrowy obiekt składa się z 2 budynków, na terenie którego znajduje się lobby z całodobową recepcją, 2 windy, restauracja główna, 2 bary. Odpłatnie: kącik internetowy, sejf, kantor, wypożyczalnia rowerów. Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, suszarkę do włosów, telefon. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe.

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania, obiady, kolacje. W godzinach 10:00-22:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Hotel wyłącznie dla osób dorosłych.

    Kontakt do hotelu

    Tel.: 00 34 971 441 050

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    **

    Informujemy, że podatek ekologiczny wprowadzony w dniu 22.03.2016 r przez Parlament Balearów i obowiązujący od dnia 01.07.2016 r w tym hotelu będzie wynosił 1 euro/osoba/dzień. Do podanej stawki należy doliczyć 10% podatku VAT. Dzieci poniżej 16 lat są zwolnione z podatku. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel Luna, Luna Park znajduje się w El Arenal, w Zatoce Palma Beach, zaledwie 6km od lotniska Palma i 7km od centrum miasta Palma. Jego lokalizacja jest wyjątkowa, ponieważ znajduje się w odległości zaledwie 5 minut spacerem od przystani w miejscowości El Arenal i 100metrów od przystanku autobusowego. W okolicach kompleksu znajduje się wiele barów, pubów, restauracji, tereny rekreacyjne i klubów. Do Aqualand, największego parku wodnego na Majorce, jest tylko pięć minut drogi.

    PLAŻA

    publiczna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza (ok. 400 m od hotelu). Leżaki i parasole za dodatkową opłatą.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 3* Hotel Seramar Luna - Luna Park obejmuje 2 sąsiadujące ze sobą budynki, zmoderniowane Hotel "Luna" w 2012 roku i sąsiedni hotel "Luna Park" w 2013 roku  (recepcja, pokoje, basen i bar). Zakwaterowanie może odbywać się w dwóch hotelach, a Goście mogą korzystać z udogodnień obu hoteli. Tuż obok hotelu znajduje się 15 hektarowy las sosnowy. Ze wzgledu na położenie, hotel idealny dla młodych ludzi nastawionych na rozrywkę. HOTEL TYLKO DLA DOROSŁYCH od 16 roku życia.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Hol z recepcją, windy, salon, kącik TV, restauracja i bar. Na terenie hotelu duży taras słoneczny i bar przy basenie. Wypożyczalnia samochodów, odpłatne WiFi i kącik internetowy.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie - 2 baseny, leżaki i parasole, programy animacyjne (od czerwca do września), tenis stołowy, rzutki, Odpłatnie - bilard, "Club de Tenis Arenal" Sport Centrum (za dopłatą), korty tenisowe, centrum fitness i aerobiku, wypożyczalnia rowerów, sporty wodne przy plaży.

    ZAKWATEROWANIA

    Oferują łącznie 549 pokoi rozmieszczonych na 5 piętrach. Pokoje dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w łazienki, klimatyzację, TV/SAT, telefon, odpłatny sejf oraz balkon.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.seramarhotels.com Ocena HCH 4,2 Rekomendacja 71%

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny o wymiarach: Wizzair - mały, o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (nie dotyczy regionu Alcudia na Majorce oraz Wysp Kanaryjskich - tu opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.   Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Majorka, Hiszpania

    Położenie

    powyżej portu jachtowego S'Arenal, do centrum ok. 500 m. Rozrywkowa okolica: w pobliżu bary, puby, restauracje.

    Plaża

    do piaszczystej plaży ok. 500 m. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    549 pokoi w hotelach Luna i Luna Park, 5 pięter, windy. W każdym z hoteli: lobby z recepcją, sala TV, restauracja, bar. Na zewnątrz basen, taras słoneczny, bar przy basenie.Leżaki przy basenie w cenie. Goście mogą korzystać z wyposażenia obu hoteli.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Show cooking. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11-23:00. Przekąski w barze przy basenie w godz. 11-18:00.

    Internet

    kącik internetowy za opłatą. WiFi na terenie całego hotelu za opłatą.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A2-3A): klimatyzacja, odpłatny sejf, TV sat., telefon, balkon. Łazienka z wanną lub prysznicem, WC. Wariant ekonomiczny (A2-3S). Pokoje jednoosobowe (A1A). Wyremontowane Pokoje Superior dwuosobowe (A2-3G) i jednoosobowe (A1H): łazienka z prysznicem, poza tym jak A2A.Hotel dla dorosłych: rezerwacja od 16 lat.

    Sport

    za opłatą: tenis stołowy.

    Rozrywka

    program animacyjny w ciągu dnia, wieczorny program rozrywkowy kilka razy w tygodniu (czerwiec-wrzesień).

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 31.03.19 7-12% zniżki, 1.04.-30.04.19 5-10% zniżki (w zależności od terminu pobytu).

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Blisko rozrywkowego centrum El Arenal i portu. Popularny hotel wśród młodzieży.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Luna Park
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
    Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
    Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
    Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
    Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
    Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
    Cap de Formentor Mallorca
    Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
    Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
    Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
    Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
    Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
    Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
    Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
    El Arenal i Playa de Palma na Majorce
    Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
    Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka

    Opinie o Hotelu Luna Park

    Luna Park - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj jednoosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj jednoosobowy typ superior/wysoki standard lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon odnowiony
    Standard DBL
    Superior DBL
    Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon odnowiony
    Pokoj wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokój dwuosobowy z możliwością 1 dostawki
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój 1-osobowy
    Pokój 1-osobowy

    Luna Park - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Luna Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00