cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
  • Hotel Avlida, Paphos
1 / 31
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
25.03 - 29.03
już od 1189 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.04 - 26.04
już od 929 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Avlida
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Avlida
star 4

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Avlida:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Avlida:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 marca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 kwietnia 2020

Hotel Avlida w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Zadbany i położony w atrakcyjnej lokalizacji - w pobliżu starożytnych Grobowców Królewskich i tętniącego życiem centrum Pafos. W hotelu są 2 ciekawie zaprojektowane baseny z brodzikiem i tarasami do opalania. Organizowane są też zajęcia w miniklubie dla dzieci i animacje dla Gości w każdym wieku. Hotel sprawdza się również jako baza wypadowa do zwiedzania południowo-zachodniego wybrzeża Cypru.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum PAFOS ze sklepami, barami, restauracjami i dyskotekami, przy ruchliwej drodze, w pobliżu starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 2,5 km od Kato Pafos z portem i parkiem archeologicznym; ok. 15 km od lotniska w Pafos, ok. 150 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1 EUR/centrum Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysto-kamienista, mała, łagodne zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2019 r., 200 pokoi, 1 budynek, 3 piętra, winda, lobby, całodobowa recepcja, 2 restauracje - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, wieczory tematyczne, dania wegetariańskie, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 3 bary; kącik gier, wymiana walut; 2 sale konferencyjne, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i przy basenie, za opłatą: room-service, kosmetyczka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 27 m2, zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, bezpłatny internet bezprzewodowy, sejf (dodatkowo płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na basen lub ogród; boczny lub frontalny widok na morze na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, brodzik dla dzieci z małymi zjeżdżalniami, słodka woda, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace; kryty basen, prostokątny kształt, słodka woda; tenis stołowy, siłownia; miniklub (4-12 lat, czynny sezonowo), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: masaże, sauna, łaźnia, jacuzzi; sporty wodne ok. 1 km od hotelu (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-9.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w wyznaczonej restauracji; przekąski: sałatki, kanapki, owoce, słodycze (10.00-12.00 i 15.00-18.00) i lody (10.00-18.00) w wyznaczonej restauracji/barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.30).

KONTAKT:

00357/26946000, www.avlidahotel.com

GRATIS:

Wi-Fi


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Cypr/Paphos

Informacje Ogólne:

Avlida Hotel znajduje się w odległości 250 m od plaży kamienisto-skalista. Znajduje się w Paphos Hotel posiada 200 pokoi i został odnowiony w 2013 roku, dostępna jest 2 windy. Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, lobby, salon i recepcję. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Hotel posiada basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. W pobliżu hotelu znajdują się sklepy, informacja turystyczna, supermarket, centrum miasta, przystanek autobusowy, bary/restauracje, postój taksówek i dyskoteka. Odległość od hotelu: Coral Bay (10 km), lotnisko LCA (137 km), Paphos Archeological Park (3 km), Paphos Castle (3 km), lotnisko PFO (9 km) i Tombs of the Kings (800 m). Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje pralnię, usługi prasowania, sejfy i serwis pokojowy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

Śniadanie w godz. 07:30 - 09:30 : bufet. W hotelu znajdują się 2 restauracje. Drinki można spożywać w barze w recepcji.

Sport i Rozrywka:

Avlida Hotel posiada łaźnię turecką, masaże wodne i saunę. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness i tenis.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Kraków (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Paphos

Opis

Dogodnie położony hotel tuż obok restauracji, barów i sklepów. Doskonała obsługa, piaszczysta plaża dwie minuty spacerem od hotelu, życzliwy personel, bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych i pokojach, komfortowe pokoje, usługi dla dzieci, programy rozrywkowe, baseny, restauracje i bary. Centrum archeologiczne królewskie grobowce znajduje się tuż przy hotelu. Hotel był odnowiony w 2014 r.

Polozenie

Pafos, 1 km od centrum miasta, 12 km od lotniska w Pafos. 

Wyzywienie

All Inclusive, Bed and Breakfast, Half Board

Pokoje

200 pokoi: Double Rooms SV/SSV/IV/PV (~27 m2), Suites SV (~35 m2).

W pokojach: klimatyzacja, telewizja satelitarna, telewizor z płaskim ekranem, łazienka (wanna / prysznic), telefon, bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu, zestaw do kawy / herbaty (za dodatkową opłatą), suszarka do włosów, mini lodówka, umeblowany balkon.

Double Rooms SV/SSV/IV/PV (~27 m2): 2 łóżka pojedyncze lub łóżko podwójne, sofa lub 2 fotele.

Suites SV (~35 m2): łóżko podwójne i 2 rozkładane sofy.


Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana pościeli i ręczników 3 razy w tygodniu.

O wyzywieniu

All Inclusive

Program obowiązuje w godzinach 07:00-23:30

Wyżywienie (szwedzki stół)

Śniadanie  07:00–09:30

Lody 10:00-18:00

Lunch  12:30-14:30

Kolacja  19:30-21:30

Lody 10:00-18:00

Przekąski (sałatki, kanapki, słodycze, owoce) 10:00-12:00 & 15:00-17:00

Lokalne napoje

Szeroki wybór lokalnych alkoholi oraz napojów bezalkoholowych, lokalne likiery, lokalne piwo, domowe wino (białe, czerwone, różowe), rum,wódka, gin, tequila, brandy, koktajle (ponad 10 rodzajów), bezalkoholowe koktajle (5 rodzajów), napoje bezalkoholowe, woda, soki owocowe (pomarańczowy, ananasowy, jabłkowy, pomidorowy), gorące napoje (kawa lokalna, herbata, kawa rozpuszczalna, gorąca czekolada, kawa frappe).

Informacje dodatkowe

Warunkiem korzystania z oferty all inclusive jest noszenie specjalnej bransoletki podczas całego wyjazdu.

Każdy gość może zamówić jednorazowo nie więcej niż jeden napój.

Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedzenia.


Mapa Hotelu Avlida
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Avlida

3.9
polecam

Po samym wejściu do Avlidy od razu poczuliśmy się jak w domu. Niedaleko jest do miasta Paphos, plaża w drugiej linii brzegowej. Animacje bardzo fajne, basen duży, animacje również dla dzieci z tego co widzieliśmy. Cypr oraz mieszkańcy bardzo sympatyczni.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
3.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Avlida:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    4
  • Obsługa
    4.4
HolidayCheck
Ocena Avlida:
4.2 / 6

Hotel Avlida dla rodzin i par 2016-01-29
Szczegóły oceny hotelu Avlida:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

5.8

Avlida - możliwości zakwaterowania:

Single Use Standard Balcony
Single Use Standard Lateral Sea View Balcony
Standard Balcony
Standard Lateral Sea View Balcony
Standard Pool View Balcony
Standard Sea View Balcony
suite standard seaview balcony
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
Pok. 2 os.+2 boczny w/morze
Pok. 2 os. boczny w/morze
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os.+2 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. 2 os.+1 dost. w/basen
Pok. 2 os.+2 dost. w/basen
Pok. 2 os. w/basen
Pok. 1 os.

Avlida - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Avlida? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00