cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
  • Hotel St Raphael Resort, Limassol
1 / 45
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.11 - 06.11
już od 1640 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.01 - 11.01
już od 1219 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu St Raphael Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel St Raphael Resort
star 5

Cypr: Limassol
Ocena hotelu St Raphael Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu St Raphael Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 stycznia 2020

Hotel St Raphael Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 11 km od Limassol
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • sklep z pamiątkami: za opłatą
  • butik: za opłatą
  • jubiler: za opłatą
  • fryzjer: za opłatą
  • amfiteatr
  • parking
  • sale konferencyjne: 2

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

272

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • brodzik dla niemowląt: wydzielona część basenu dla dzieci
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • podgrzewacz do butelek
  • zestaw do przewijania
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczko dziecięce: na zapytanie
  • miniklub: 4-12 lat
  • animacje dla dzieci: kilka razy w tygodniu
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • animacje dla nastolatków: kilka razy w tygodniu

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia: dla gości w wieku 16+, codziennie 08:00 - 20:00
  • łucznictwo
  • siatkówka plażowa
  • badminton
Płatne
  • strefa spa
  • łaźnia parowa
  • masaże
  • tenis: oświetlenie, lekcje gry w tenisa: w ofercie firm zewnętrznych
  • joga: w ofercie firm zewnętrznych
  • sporty wodne: windsurfing, kitesurfing, katamaran, kanu, kajaki, łódka typu banan (w ofercie firm zewnętrznych)

rozrywka

  • zajęcia sportowe kilka razy w tygodniu
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
  • lekki program animacyjny kilka razy w tygodniu
  • przedstawienia

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • sejf
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • radio
  • room service
  • serwis sprzątający
  • suszarka do włosów
  • balkon
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 2-4 os.
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM3
  • 2-4 os.
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-5 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na ląd
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja
  • sejf
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • radio
  • room service
  • serwis sprzątający
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 37 m2
  • widok na ląd
  • w budynku głównym
  • balkon
  • klimatyzacja
  • sejf
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • radio
  • room service
  • serwis sprzątający
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 37 m2
  • widok na port
  • balkon
  • klimatyzacja
  • sejf
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • radio
  • room service
  • serwis sprzątający
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, amerykańskie, w formie bufetu
  • obiad: 12:30 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 10:00, w formie bufetu
  • przekąski: 10:30 - 12:00, 15:00 - 18:00 i 22:00 - 23:30
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, amerykańskie, w formie bufetu
  • kolacja:  19:00 - 10:00, w formie bufetu
Śniadania
  • 07:00 - 10:00, amerykańskie, w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • restauracja gourmet „Sailor & Rest Lounge Bar Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, a la carte, na zapytanie, za opłatą, codziennie 10:00 - 00:00, z tarasem, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Seashells Grab and Go": rodzaje kuchni: regionalna, dania z grilla, wybór z menu, maj - październik, codziennie 10:00 - 18:30, z tarasem, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci
  • „Palladium Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci
  • „Phoenician Restaurant": rodzaje kuchni: libańska, śródziemnomorska, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, wymagany odpowiedni strój
  • główna restauracja „Octagon Restaurant": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 3
  • bar „Captain & Bar und Terrace"
  • bar przekąskowy „Splash Snacks": maj - październik, codziennie 10:00 - 18:30
  • bar typu swim-up „Amphibion Swim up Pool Bar": maj - październik, codziennie 10:00 - 18:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Cypr / Larnaka

    Opis oferty:

    Laureat wielu prestiżowych nagród za najwyższą jakość usług jest idealnym wyborem nawet dla najbardziej wymagających Gości. Profesjonalna, zawsze pomocna obsługa, wytworne restauracje i bary, wykwintna kuchnia, elegancko umeblowane i nieskazitelnie czyste pokoje to gwarancja luksusowych wakacji w hotelu o światowej klasie. Hotel ma piękne baseny, także basen kryty, wypielęgnowany ogród z zielonymi trawnikami dochodzącymi do samego morza i jako jedyny na Cyprze dysponuje prywatną mariną z miejscem dla 237 jachtów.

    POŁOŻENIE:

    około 14 km od centrum LIMASSOL, najbliższe sklepy i restauracje ok. 500 m od hotelu, ok. 2 km od ruin starożytnego Amathus, ok. 5 km od dzielnicy turystycznej Yermasoyia, ok. 17 km od parku wodnego Fasouri Watermania; ok. 70 km od portu lotniczego w Pafos, ok. 60 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Limassol, ok. 5 EUR bilet całodniowy w obrębie Limassol).

    PLAŻA:

    St Raphael's Beach, publiczna, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu, na wydzielonym odcinku plaży bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki i komfortowy, zbudowany w 1987 r., skrzydło executive dodane w 2006 r., odnowiony w 2011 r., łącznie 272 pokoje o różnej typologii, sześć pięter, cztery windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Octagon z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, menu dla dzieci, Palladium - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne, menu dla dzieci, muzyka na żywo, wymagany strój formalny (panowie długie spodnie), Splash Tavern (czynna w sezonie letnim) - fast food, przekąski, sałatki, Seachelles przy plaży (czynna w sezonie letnim) - potrawy z grilla, Phoenician (czynna w sezonie letnim; wymagana wcześniejsza rezerwacja) - á la carte, kuchnia śródziemnomorska i arabska serwowana w formie tradycyjnego meze, wymagany strój formalny (panowie długie spodnie), we wszystkich restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; Captain's Bar & Terrace, bar swim-up przy basenie, Sailor's Rest Lounge Bar, kantor, sejf w recepcji, sklepy z pamiątkami i biżuterią, butik; centrum konferencyjne dla 500 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i Captain's Bar; za opłatą: całodobowy room-service, opiekunka do dziecka (na zamówienie), fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    w budynku głównym, 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², elegancki, klimatyzowany (w sezonie letnim) lub ogrzewany (w sezonie zimowym), łazienka (wanna, wc; suszarka, szlafroki, kapcie), telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar, internet bezprzewodowy (6 EUR/godz., 12 EUR/12 godz., 18 EUR/18 godz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    dwa baseny o nieregularnych kształtach, ze słodką wodą, ok. 400 m² i ok. 350 m², gł. 0,8-1,3 m, mała zjeżdżalnia, dwa brodziki dla dzieci, słodka woda, każdy ok. 50 m², gł. 0,8 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe z oświetleniem (płatne: ok. 1 EUR/30 min) i wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, rzutki, łucznictwo, bule, badminton, siatkówka plażowa; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, okazjonalnie animacje dla dorosłych i dzieci; Serenity SPA: otwarte w kwietniu 2011 po gruntownej renowacji: kryty basen, sezonowo podgrzewany, słodka woda, ok. 60 m², gł. 1 m, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, siłownia; płatne: zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało, zabiegi antycellulitowe, refleksologia, manicure, pedicure, masaże, solarium. ULTRA

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00) w formie bufetu oraz późne śniadanie kontynentalne (10.00-12.00) w wyznaczonej restauracji, obiad (12.30-15.00) w formie bufetu w restauracji Octagon, alternatywnie (w sezonie letnim) w formie fast food lub z grilla w restauracjach Splash Tavern lub Seashells, kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Palladium, alternatywnie w formie tradycyjnego mezze w restauracji Phoenician (wymagana wcześniejsza rezerwacja) lub (w sezonie letnim) wczesna kolacja (do 18.30) w formie fast food lub z grila w Splash Tavern; przekąski (10.00-12.00 i 15.00-18.00) w wyznaczonej restauracji oraz (22.00 24.00) w restauracji Palladuim; napoje bezalkoholowe oraz lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe (10.00-24.00) w hotelowych barach i restauracjach: wykluczenia z all inclusive: Sailor's Rest Lounge Bar (zniżki dla Gości).

    KONTAKT:

    00357/25834200; www.raphael.com.cy

    W CENIE:

    vip treatment dla nowożeńców.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5 Cypr/Cypr

    Informacje Ogólne

    St. Raphael w Limassol posiada 272 pokoi na 6 piętrach. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Limassol Town Centre (11 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada mini market, winda, salę konferencyjną, lobby, klimatyzację, sklepy, kiosk i recepcję. W 6-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, niemiecku, rosyjsku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć motocykl, samochód i rower. Do dyspozycji są 3 baseny. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się supermarket, przystanek autobusowy, postój taksówek i bary/restauracje. Odległość od hotelu: lotnisko LCA (55 km), lotnisko PFO (70 km), informacja turystyczna (5 km), dyskoteka (3 km), teatr (15 km), jazda konna (1 m) i sklepy (11 km). Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia

    Hotel oferuje pokojówki, pralnię, usługę budzenia, sejfy, usługi prasowania, usługi opiekunki, serwis pokojowy i kantor. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki

    Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. W hotelu znajdują się 6 restauracje.

    Sport i Rozrywka

    W ramach aktywności hotel oferuje strzelanie z łuku, badminton, tenis stołowy, rzutki i bilard. St. Raphael posiada masaże wodne, saunę, solarium i łaźnię turecką. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness, tenis, piłka nożna i siatkówka plażowa. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 60 km. Lokalne firmy oferują sporty wodne takie jak skutery wodne, pływanie na motorówkach i narciarstwo wodne.

    Dodatkowe Informacje

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, karta Eurocard/MasterCard i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Rodzaje wyżywienia

    BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10 - 24:00

    Bagaż

    Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 170 PLN (wyloty od 01.11 - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016 ) / 250 PLN (wyloty od 12.12 - 10.01) - 32 kg - 250 PLN (wyloty od 01.11 - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016 ) / 340 PLN (wyloty od 12.12 - 10.01) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Katowice Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 210 PLN (wyloty od 01.11 - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016 ) / 300 PLN (wyloty od 12.12 - 10.01) - 32 kg - 300 PLN (wyloty od 01.11 - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016 ) / 380 PLN (wyloty od 12.12 - 10.01) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Limassol

    Opis

    Pierwsza linia brzegowa, długa, piaszczysta plaża, baseny, usługi dzieci, restauracje i bary, spa, sport, wysoki poziom usług.

    Polozenie

    12 km do centrum miasta Limassol, 55 km od lotniska w Larnace, 70 km od lotniska w Pafos. Hotel składa się z budynku głównego i budynku z pokojami Executive. 4 windy. Odnowiony w 2015 roku.

    Wyzywienie

    All Inclusive, Bed and Breakfast, Half Board, Ultra All Inclusive

    Pokoje

    272 pokoje: Doubles IV/SV/MV (~27 m2), Doubles Executive IV/MV/PV (~37 m2), Suites Admiral (~76 m2),  New! Suites Imperial MV (~27 m2), New! 2 Suites Presidential (~76 m2).

    W pokojach: klimatyzacja, TV SAT, telewizor z płaskim ekranem, łazienka (wanna/prysznic), suszarka do włosów, zestaw do kąpieli, szlafroki i kapcie, mini bar (za dodatkową opłatą), czajnik elektryczny, sejf (bezpłatny), telefon, bezpłatne Wi-Fi, parkiety, żelazko i deska do prasowania (na życzenie), materace ortopedyczne, zestaw do parzenia kawy/herbaty, umeblowany balkon/taras.

    Double IV/SV/MV: łóżko podwójne lub 2 pojedyncze.

    Double Executive IV/PV: łóżko piętrowe dla dzieci za drzwiami przesuwnymi, łóżko typu king-size, część gościnna, balkon (7,5 m2).

    Double Executive Marina View: łóżko typu king-size, łóżko piętrowe, duży balkon (16,5 m2).

    Suite Admiral: osobna sypialnia - łóżko typu king-size, salon z jadalnią i kanapami. 

    New! Suite Imperial MV: nowe pokoje z widokiem na przystań, stylowe meble, łazienka ze szklaną ścianką, łóżko podwójne.

    New! Suite Presidential: w pełni odnowione apartamenty (2017), unikalny, nowoczesny styl, salon z kanapą rogową, sypialnia z łóżkiem typu king-size, jadalnia, wanna, prysznic.

    Typ dostawki - standardowa.

    Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana pościeli - 3 razy w tygodniu.

    O wyzywieniu

    All Inclusive

    Wyżywienie

    Śniadanie: 07:30-10:00, amerykański szwedzki stół.

    Przekąski: 10:00-12:00.

    Lunch: 12:30-15:00, szwedzki stół w restauracji Octagon.

    Przekąski: 15:00-18:00.

    Alternatywa - fast foody, sałatki i desery w restauracji Splash Restaurant (tylko latem).

    Dania z grilla i sałatki w tawernie Seashells przy plaży (tylko latem).

    Kolacja w restauracji Palladium. Dress code.

    Bufet tematyczny 19:00-22:00.

    Późne przekąski do północy.

    Kolacja: 19:30-22:00 w nowej restauracji Alakati (konieczność dokonania wcześniejszej rezerwacji).

    Grill w restauracji Splasj - wczesna kolacja (tylko latem).

    Sailor's Restaurant - nie dotyczy oferty all inclusive. Dla gości z all inclusive - zniżka 10 %.  Restauracja czynna przez cały rok.

    Napoje
    Lokalne i importowane napoje w nieograniczonej ilości od 10:00 do 23:00.

    Sport

    Tenis stołowy, rzutki, siłownia, siatkówka plażowa, badminton.

    Kort tenisowy (dodatkowa opłata za oświetlenie).

    Rakietki i piłki podczas gry bezpłatnie.

    Sauna, hammam, jacuzzi.

    Lekcja nurkowania w basenie.

    Niezmotoryzowane sporty wodne.

    Sezon letni
    Dzienny program rozrywkowy dla dzieci w wieku od 4 do 12 lat (6 razy w tygodniu).
    Dzienny program rozrywkowy dla dorosłych (6 razy w tygodniu).
    Muzyka na żywo (6 razy w tygodniu).
    Przedstawienia i program wieczorny (7 razy w tygodniu).

    Sezon zimowy
    Muzyka na żywo (6 razy w tygodniu).
    Wieczory folk - 2 razy w tygodniu.

    Inne sporty i rozrywki (za dodatkową opłatą)

    Jazda konno, mini golf, jazda na rowerach górskich, piłka nożna, strzelanie, etc.(latem m.in. możliwość nurkowania).

    Administracja zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedzenia.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Komfortowy hotel położony jest w pobliżu historycznej części Limmasol, Amathus, 14 km od ścisłego centrum kurortu. W pobliżu (500 m) znajdują się sklepy, kawiarnie, dyskoteki i restauracje oraz miejsca do zwiedzania. Oddalony ok.60 km od lotniska w Larnace.

    PLAŻA

    Piękna, piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy  hotelu. Leżaki i parasole w cenie.

    HOTEL

    Piękny, luksusowy hotel z obsługą na najwyższym poziomie, polecany dla rodzin z dziećmi i wszystkich wymagających klientów. Piękna plaża, rozległy ogród, doskonały serwis i szeroka oferta usług hotelowych pozwolą wszystkich gościom spędzić tu niezapomniane wakacje.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, lobby, restauracja, restauracje tematyczne, bar, bar przy basenie, kawiarnia, taras słonecznym pralnia, sklepiki z pamiątkami, klub nocny, salon fryzjerski, salon piękności, wypożyczalnia samochodów.

    INTERNET

    WiFi bezpłatnie w lobby

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Dostępne centrum koferencyjne

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen (zjeżdzalnia), basen kryty (podgrzewany zimą), basen dla dzieci, tenis stołowy, aerobik, piłka wodna, siatkówka, rzutki, kort tenisowy, programy animacyjne dla dorosłych i dla dzieci, Odpłatnie: bilard, badminton, gry wideo,  Spa, masaże, sporty wodne na plaży, nurkowanie, żeglarstwo.

    DLA DZIECI

    basen ze zjeżdżalnią, plac zabaw dla dzieci, mini klub, opiekunka do dziecka za opłatą.

    ZAKWATEROWANIE

    Liczba pokoi:  272 pokój 2-osobowy: klimatyzacja, balkon lub taras, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka do włosów, WC, TV SAT, telefon, sejf, mini bar, zestaw do kawy/herbaty. Pokoje Executive: przestrone 37 m2, składają sie z dwoch pomieszczeń, w jednym z nich jest łóżko piętrowe jako dostawka dla dzieci, w części głównej z kącikiem do siedzenia łóżko małżeńskie. Pokoje Marina: 27 m2, oferują piekny panoramiczny widok na marinę i ogród.

    WYŻYWIENIE

    BB: śniadanie  HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu, napoje płatne dodatkow All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-24.00)

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.raphael.com.cy

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe, bagaż podręczny, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. Transfery indywidualne są usługą shuttle, co oznacza, że autobus zbiera klientów przylatujących wieloma różnymi lotami. Z tego powodu wyjazd autobusu nie odbywa się w momencie, w którym klient zostanie do niego zaprowadzony, ale kiedy wszystkie osoby znajdujące sie na jego liście znajdą się już na pokładzie. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    BAGAŻ

    CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20 kg od 300 do 500 PLN (w zależności od kierunku i terminu) Ryanair: 20 kg ok. 300 PLN EasyJet: 15 kg ok. 350 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm Ryanair: 20kg EasyJet: 15kg, ktory nie powinien przekraczać całkowitego wymiaru (to znaczy długość + szerokość + wysokość) 275 cm LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO: Wizzair: 10kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23cm Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. EasyJet: o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Cypru jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Cypr/Larnaca

    Opis

    Kompleks znajduje się przy jednej z najbardziej znanych i największych plaż w Limassol. Błękitna woda i biała plaża wraz z szeroką gamą hotelowych atrakcji pozwalają cieszyć się udanym wypoczynkiem. Goście mogą wybrać relaks na plaży lub przy hotelowych basenach w otoczeniu pięknych ogrodów. Luksusowy obiekt mieści wygodne pokoje i apartamenty o zróżnicowanym wyposażeniu, dostosowanym do potrzeb rodzin z dziećmi, par i grup przyjaciół.

    Lokalizacja

    w Limassol, przy plaży, ok. 11 km od centrum, ok. 55 km od lotniska, ok. 5 km od centrum handlowego, ok. 10 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 5 km od centrum rozrywki.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 272, restauracje - 6, windy, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, butik, udogodnienia dla niepełnosprawnych, jubiler, centrum konferencyjne.

    Basen

    2 baseny odkryte ze słodką wodą, leżaki, parasole, ręczniki bezpłatne; basen kryty; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, mini bar (płatny), WIFI, widok na morze (płatny), telefon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty, telewizor LCD. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób.

    Plaża

    prywatna, piaszczysta, szeroka, bar service, prysznic, parasole, leżaki.

    Sport na plaży

    nurkowanie (płatne), snorkeling, wędkarstwo, siatkówka, rowery wodne, kajaki, surfing, windsurfing, motorowe sporty wodne (płatne), sporty wodne.

    Sport i fitness

    piłka nożna, siatkówka, wodny aerobik, nauka nurkowania (płatna), jazda konna (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, badminton, masaże, jacuzzi, centrum fitness, aerobik, SPA (płatne), solarium (płatne), sauna, rzutki, bilard (płatny), mini golf, boule, łaźnia parowa.

    Rozrywka

    muzyka na żywo, salon gier video (płatny), program artystyczny.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna), menu, mini klub dla dzieci 4-12 lat, plac zabaw, łóżeczko dziecięce ( naz zapytanie), krzesełka w restauracji, animacje (latem)

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive Ultra.

    Informacje dodatkowe

    PAKIET ALL INCLUSIVE ULTRA ZAWIERA. śniadanie (7.00 - 10.00) w formie bufetu, późne śniadanie kontynentalne (10.00 - 12.00), lunch (12.30 - 15.00) w formie bufetu, przekąski (15.00 - 18.00), kolacja (19.00 - 22.00) w formie bufetu, w restauracji Palladium. Lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe między 10.00 - 24.00; Możliwa kolacja w restauracji Phoenician serwującej dania kuchni arabskiej oraz śródziemnomorskiej (konieczna wcześniejsza rezerwacja). All Inclusive nie obejmuje - Sailor's Rest Lounge Bar. zjeżdżalnia wodna w basenie; bary na plaży i przy basenie czynne latem; centrum konferencyjne do 500 osób; część pokoi z balkonami; kuchnia regionalna i międzynarodowa, hotel posiada restaurację w porcie jachtowym.program artystyczny dla dzieci w wieku od 4 do 12 lat.

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer do hotelu. Bagaż. - wyloty z Warszawy. bagaż podręczny (max. wymiary bagażu podręcznego - 55x40x23cm) - wyloty z Katowic. bagaż podręczny (max. wymiary bagażu podręcznego - 55x40x23cm) - wyloty z Berlina. bagaż podręczny (max. wymiary bagażu podręcznego - 56x45x25cm) BAGAŻ GŁÓWNY ZA DOPŁATĄ. OFERTA NA POTWIERDZENIE W CIAGU 2 DNI ROBOCZYCH.

    Cena nie zawiera

    Opcjonalne dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów. I. Wizzair. - dopłaty do bagażu podręcznego 10 kg do dnia 31.10.2017 - 200zł/os./2 strony przez cały rok - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 480 zł/os./2 strony przez cały rok II. EasyJet - Loty z Berlin Schoenefeld (SXF) - - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400zł/os./2 strony Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Obsługa na miejscu

    Brak obsługi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Mapa Hotelu St Raphael Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Limassol)
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu St Raphael Resort

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu St Raphael Resort:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Hotel
      4.9
    • Pokoje
      4.9
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      4.1
    • Obsługa
      4.9
    HolidayCheck
    Ocena St Raphael Resort:
    5.1 / 6

    Super, super, super 2011-12-25
    Szczegóły oceny hotelu St Raphael Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5

    St Raphael Resort - możliwości zakwaterowania:

    standard executive
    standard promotion twin standard
    standard twin executive harborview balcony or terrace
    standard twin standard
    standard twin standard harborview
    standard twin standard seaview
    Double Room / Sea View
    Double Room for Sgl / Sea View
    Double Room / Inland View
    Double Executive / Marina View
    Double Executive / Inland View
    Double Room for Sgl / Inland View
    Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
    Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
    Pokoj dwuosobowy
    Double Room / Marina View
    Double Room for Sgl / Marina View
    Double Executive for Sgl / Marina View
    Double Executive for Sgl / Inland View
    Nocleg

    St Raphael Resort - Możliwości wyżywienia:


    St Raphael Resort - miasta wylotu:


    St Raphael Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel St Raphael Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00