cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
1 / 35
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 03.05
już od 1979 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
26.04 - 03.05
już od 1979 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Creta Star
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Creta Star
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Creta Star:
4.4 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 12 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, strefa SPA, rozrywki dla dzieci i dorosłych, wysoka jakość świadczonych usług
  • wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Creta Star w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 12 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, strefa SPA, rozrywki dla dzieci i dorosłych, wysoka jakość świadczonych usług
  • wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 12 km od centrum Rethymno
  • ok. 8 km od centrum Platanias
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • sejf: za opłatą
  • winda
  • ogród
  • taras
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • lekarz
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niezadaszony, w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

324

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel tylko dla dorosłych: 17+

  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

W cenie
  • łucznictwo
  • siatkówka plażowa
  • minigolf
  • tenis stołowy

Płatne
  • sauna fińska
  • masaże
  • tenis
  • sala fitness/siłownia

rozrywka

  • zajęcia sportowe kilka razy w tygodniu
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
  • wieczory tematyczne

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja: w cenie, lipiec i sierpień, centralnie sterowana
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 1-osobowy EZX1
  • 1 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na ogród
  • w budynku głównym
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, lipiec i sierpień; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 20 m2
  • TV
  • klimatyzacja: w cenie, lipiec i sierpień, centralnie sterowana
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 20 m2
  • boczny widok na morze
  • TV sat.
  • klimatyzacja: w cenie, lipiec i sierpień, centralnie sterowana
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 10:00, amerykańskie, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
  • obiad: 12:30 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski, przekąski o północy, ciasto, lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe, w cenie, wymagana rezerwacja, dania bez laktozy, w cenie, wymagana rezerwacja, dania wegetariańskie, w cenie, na zapytanie, bufet, show cooking, w cenie, z tarasem, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 4
  • bar w lobby „Le Balcon": 18:00 - 00:00, w cenie
  • bar przy krytym basenie: 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar przekąskowy: w cenie
  • bar „GARDEN BAR": 11:00 - 17:00, w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 12 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, strefa SPA, rozrywki dla dzieci i dorosłych, wysoka jakość świadczonych usług
    • wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kreta

    Opis oferty:

    Idealnie położony tuż przy pięknej, piaszczystej plaży, w zielonym, palmowym ogrodzie, jest doskonałym miejscem dla amatorów plażowania. Centralnym punktem hotelu jest ciekawie zaprojektowany, duży basen z rozległym terenem do opalania, z którego podziwiać można zachwycający widok na morze. Na miejscu jest również centrum spa, w którym można się zrelaksować po dniu pełnym wakacyjnych aktywności. Doskonały jako baza wypadowa do zwiedzania największych atrakcji wyspy.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości Scaleta, ok. 700 m od tawerny, sklepu i 2 barów, ok. 12 km od RETHYMNO; ok. 70 km od lotniska w Chanii, ok. 65 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy naprzeciwko hotelu (Rethymno/ok. 1,5 EUR).

    PLAŻA:

    Scaleta, publiczna, piaszczysta, wyróżniona m.in. certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/parasol + leżak), ręczniki za kaucją (ok. 20 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1988 r., odnowiony w 2007 r., 234 pokoje, 1 budynek, 6 pięter, 3 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, sejf w recepcji (3,5 EUR/dzień, 24 EUR/tydzień), restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja przy basenie - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia włoska, dania wegetariańskie, gluten i laktoza free (na zapytanie przed przyjazdem), 3 bary: Balcon przy recepcji, snack bar przy basenie, Garden Bar, kantor, butik z pamiątkami i biżuterią, minimarket; sala konferencyjna dla 500 osób, taras z widokiem na basen i morze, palmowy ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer; na terenie hotelu schody - nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; hotel przyjmuje tylko gości powyżej 17. roku życia.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 19 m2, elegancki i zadbany, klimatyzowany (w terminie: 15.06-15.09), łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub góry; boczny i frontalny widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słona woda, ok. 810 m2, gł. 0,6-2,2 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 20 EUR), 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (kaucja: 20 EUR), kajaki, rowery; animacje (w terminie: 15.04-31.10); centrum spa: bezpłatnie: basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 78 m2, gł. 1 - 2,6 m, podgrzewany w kwietniu i październiku (zależnie od temperatury); za opłatą: zabiegi na twarz, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00) w restauracji głównej, późne śniadanie (10.00-11.00) i obiad (12.30-15.00) w snack barze przy basenie, kolacja (19.30-21.30) w restauracji głównej; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana rezerwacja); przekąski w snack barze przy basenie (10.00-17.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2831071812, www.cretastar.gr

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 12 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, strefa SPA, rozrywki dla dzieci i dorosłych, wysoka jakość świadczonych usług
    • wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kreta

    Opis oferty:

    Idealnie położony tuż przy pięknej, piaszczystej plaży, w zielonym, palmowym ogrodzie, jest doskonałym miejscem dla amatorów plażowania. Centralnym punktem hotelu jest ciekawie zaprojektowany, duży basen z rozległym terenem do opalania, z którego podziwiać można zachwycający widok na morze. Na miejscu jest również centrum spa, w którym można się zrelaksować po dniu pełnym wakacyjnych aktywności. Doskonały jako baza wypadowa do zwiedzania największych atrakcji wyspy.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości Scaleta, ok. 700 m od tawerny, sklepu i 2 barów, ok. 12 km od RETHYMNO; ok. 70 km od lotniska w Chanii, ok. 65 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy naprzeciwko hotelu (Rethymno/ok. 1,5 EUR).

    PLAŻA:

    Scaleta, publiczna, piaszczysta, wyróżniona m.in. certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/parasol + leżak), ręczniki za kaucją (ok. 20 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1988 r., odnowiony w 2007 r., 234 pokoje, 1 budynek, 6 pięter, 3 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, sejf w recepcji (3,5 EUR/dzień, 24 EUR/tydzień), restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja przy basenie - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia włoska, dania wegetariańskie, gluten i laktoza free (na zapytanie przed przyjazdem), 3 bary: Balcon przy recepcji, snack bar przy basenie, Garden Bar, kantor, butik z pamiątkami i biżuterią, minimarket; sala konferencyjna dla 500 osób, taras z widokiem na basen i morze, palmowy ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer; na terenie hotelu schody - nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; hotel przyjmuje tylko gości powyżej 17. roku życia.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 19 m2, elegancki i zadbany, klimatyzowany (w terminie: 15.06-15.09), łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub góry; boczny i frontalny widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słona woda, ok. 810 m2, gł. 0,6-2,2 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 20 EUR), 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (kaucja: 20 EUR), kajaki, rowery; animacje (w terminie: 15.04-31.10); centrum spa: bezpłatnie: basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 78 m2, gł. 1 - 2,6 m, podgrzewany w kwietniu i październiku (zależnie od temperatury); za opłatą: zabiegi na twarz, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00) w restauracji głównej, późne śniadanie (10.00-11.00) i obiad (12.30-15.00) w snack barze przy basenie, kolacja (19.30-21.30) w restauracji głównej; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana rezerwacja); przekąski w snack barze przy basenie (10.00-17.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2831071812, www.cretastar.gr

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 12 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, strefa SPA, rozrywki dla dzieci i dorosłych, wysoka jakość świadczonych usług
    • wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ****

    REGION

    Grecja/Kreta Zachodnia/Skaleta

    All Inclusive

    Warto podkreślić

    - Przy piaszczystej plaży - Zadbany ogród - Strefa SPA - Klimat wakacyjnej wioski

    Okiem Grecosa

    Przestronny kompleks hotelowy pięknie położony przy piaszczystej plaży, oferuje szeroki wachlarz rozrywek dla dzieci i dorosłych, jak i serwis na wysokim poziomie.

    Położenie

    • bezpośrednio przy morzu • Rethymnon ok. 12 km • przystanek autobusowy ok. 100 m • lotnisko w Chanii ok. 70 km • lotnisko w Heraklionie ok. 65 km

    Plaża

    • bezpośrednio przy hotelu • prywatna, długa, piaszczysta • leżaki i parasole (ok. 7 EUR/dzień) • ręczniki plażowe (kaucja, ok. 20 EUR)

    Hotel

    • 6-piętrowy budynek, recepcja (24 h) • restauracje- głowna, á la carte, bary- główny, przy basenie • 3 windy • Wi-Fi (bezpłatnie) • kącik TV • sejf (ok. 24 EUR/tydzień) • 324 pokoje • kategoria lokalna 4*

    Pokoje

    Standard • 2-os.(ok. 20m2), możliwość 1 dostawki • klimatyzacja centralna (15.06-15.09, bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie) • TV-SAT • telefon • lodówka • sejf w recepcji • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon • widok na morze za dopłatą

    Wyżywienie

    • All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

    All Inclusive

    • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • ciepłe i zimne przekąski oraz lody (10.00-18.00) • kawa, ciasto (16.00-17.00) • lokalne oraz wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00)

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie • basen ze słoną wodą (gł. 0,60-2,20m) • kryty basen ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenie • animacje hotelowe • 2 korty tenisowe • minigolf • tenis stołowy • minikoszykówka • rzutki • fitness • siatkówka plażowa • kajaki, rowery wodne Odpłatnie • bilard • strefa SPA • sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • brodzik dla dzieci • plac zabaw • miniklub • krzesełka w restauracji • opiekunka dla dzieci (odpłatnie, na życzenie) Errata do katalogu Było- • animacje hotelowe (rownież w j. polskim) Jest- • animacje hotelowe

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 12 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, strefa SPA, rozrywki dla dzieci i dorosłych, wysoka jakość świadczonych usług
    • wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Kreta/Scaleta

    Opinia 7islands

    Pięknie położony, przestronny kompleks, gwarantujący panoramiczny widok na morze. Ze względu na bogatą ofertę rekreacyjno-sportową polecamy go osobom preferującym aktywną formę wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi. Bliskość przystanku autobusowego powoduje, że hotel stanowi też doskonałą bazę wypadową do zwiedzania dalszej części wyspy.

    Położenie

    Na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Skaleta, ok. 400 m od jej centrum, ok. 12 km od Rethymnonu, ok. 65 km od lotniska w Heraklionie i Chanii.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa, długa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Sześciopiętrowy budynek, otoczony zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, winda, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi w częściach wspólnych hotelu. Odpłatnie: sejf, kącik internetowy, kantor, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 324 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (funkcjonuje lipiec-sierpień), telewizor. Odpłatnie: sejf. Część pokoi dodatkowo wyposażonych jest w lodówkę, suszarkę do włosów. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek.

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu: śniadania, obiady i kolacje. Przekąski, lody, kawa, herbata i ciastka dostępne są w ciągu dnia w barze przy basenie. W wybranych barach w godzinach 10:00-24:00 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 wydawane są odpłatnie.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słoną (leżaki i parasole bezpłatnie), animacje dzienne i wieczorne, siatkówka, 2 korty tenisowe. Odpłatnie: centrum SPA (masaże, sauna), sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, mini club (dla dzieci w wieku 4-11 lat), łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.cretastar.gr / Tel.: 00 30 283 107 18 12


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja 12 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, strefa SPA, rozrywki dla dzieci i dorosłych, wysoka jakość świadczonych usług
    • wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    w zachodniej części Krety, w miejscowości Scaleta. Turystyczne centrum Rethymnonu z licznymi tawernami, pubami, klubami i dyskotekami  znajduje się w odległości ok. 12 km. Przystanek autobusowy w pobliżu. Do lotniska w Chanii ok. 65 km. Connected service w jez. polskim.

    Plaża

    piaszczysta,  oddalona  ok. 100m od hotelu. Leżaki i parasole na plaży za opłatą (ok. 7, -Eur/dzień).

    Wyposażenie

    komfortowy hotel, na zadbanym terenie, wśród bujnej roślinności, oferuje 324 pokoi. Do dyspozycji gości: 3 restauracje w tym 1 a la carte, lobby bar, bar przy basenie i na plaży, 2 baseny z morską wodą, kryty basen, night club, kino, sala TV, płatny sejf, leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (2-3A): wyposażone w centralną klimatyzację (włączana okresowo), łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarką do włosów, TV-SAT, telefon, lodówkę. Większość pokoi posiada balkon lub taras.

    Dzieci

    mini klub (4-11 lat) i plac zabaw dla dzieci, basen dla dzieci, opiekunka dla dzieci (na życzenie i za opłatą)

    Rozrywka

    bogaty i urozmaicony program animacji dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia, pokój gier.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy - płatny,  Wi-Fi w lobby - bezpłatnie.

    Sport

    2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, aerobik, łucznictwo, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard , centrum fitness, masaże, sauna, jacuzzi, sezonowe sporty wodne

    Wyżywienie

    All Inclusive: 3 posiłki w formie bufetu.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Wczesne śniadanie (04:30-07:30), śniadanie, późne śniadanie (10:00-11:00), obiad, kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska (zupa), napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe serwowane w wybranych barach w godzinach od 10:00 do 24:00. Raz w tygodniu kolacja tematyczna: włoska, rybna, grecka. 1 wizyta na pobyt w restauracji włoskiej za wcześniejszą rezerwacją.

    Polecamy

    • komfortowy kompleks hotelowy
    • przy piaszczystej plaży, w ładnym ogrodzie
    • brodzik, mini klub, plac zabaw dla dzieci


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Creta Star
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Creta Star:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Creta Star
    https://youtu.be/52mH5bdztbY
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Creta Star

    4.4
    polecam

    Hotel położony przy piaszczystej plaży, oferuje szeroki wybór rozrywek dla dzieci szczególnie na uwagę zasługują animacje. Pod hotelem przystanek autobusowy gdzie można dojechać do Rethymnon. Wi fi jest bezpłatne. Nie można się nudzić na terenie hotelu.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      4.6
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Creta Star:
    5.2 / 6

    Ładny hotel przy plaży, na wsi, duży teren 2010-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Świetny hotel, rewelacyjne jedzenie! 2010-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi.Plaża blisko.przepiękny ogród,blisko do Rethymnonu.Jedzenie u...
    więcej

    5.3
    Brak lub zła klimatyzacja psuje cał wrażenie 2010-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      6.0

    4.0
    Fantastyczne wakacje w gronie sympatycznych ludzi. 2010-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Hotel Creta Star - hotel ze świetną atmosferą! 2010-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Dobry hotel, lecz nie dla wymagajacych czystosci 2010-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Wspaniały hotel! 2010-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Raczej zawiedzeni hotelem - kreta piekna 2010-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Wspaniałe wakacje 2010-10-13
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    W hotelu nie ma nudy - co wieczór nowe atrakcje 2010-10-27
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      2.6
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.3

    Bardzo dobry dla osób które chcą spędzić czas tylko hotelu. Sam teren hotelu duży. Świetne osoby w r...
    więcej

    4.5
    Hotel dobry, ale nie bez wad 2011-05-04
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.2
    Hotel rodzinny 2012-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Bardzo sympatycznie 2014-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Hotel bardzo ładny, byłam w tym roku, w połowie czerwca. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, kucharz...
    więcej

    5.6
    Fantastyczne wakacje 2014-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Cudowny hotel 2014-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super 2015-01-02
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Super najlepszy hotel w jakim byłem :) Animatorzy chodzili rozbawiali tańczyli jednym słowem super ...
    więcej

    5.9
    Naprawdę fajny hotel! 2015-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Spokojne rodzinne wakacje! 2016-06-27
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Polecam! 2016-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Byliśmy na podróży poślubnej, chcieliśmy ciche miejsce i udało się. Polecam hotel, jedzenie wyśmieni...
    więcej

    5.8
    Rewelacyjny Hotel -super jedzenie-Miłe zaskoczenie 2016-07-02
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Pyszne jedzenie w greckim klimacie 2016-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Hotel ma wystrój przeciętny w pokojach jednak jest czysto, darmowe WiFi, lokalizacja przy przystanku...
    więcej

    5.6
    Fajny hotel 2017-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Ładny, czysty hotel. Spokojna okolica. Daleko do cywilizacji. Bardzo dobre wyżywienie. Basen ze słon...
    więcej

    5.1

    Creta Star - możliwości zakwaterowania:

    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój 1-osobowy

    Creta Star - Możliwości wyżywienia:


    Creta Star - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Creta Star? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00