Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
  • Hotel Creta Star, Kreta
1 / 16
Udogodnienia hotelu Creta Star
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Creta Star
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Creta Star:
4.4 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Creta Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.4 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 października 2018

Hotel Creta Star w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 12 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, strefa SPA, rozrywki dla dzieci i dorosłych, wysoka jakość świadczonych usług
  • wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Idealnie położony tuż przy pięknej, piaszczystej plaży, w zielonym, palmowym ogrodzie, jest doskonałym miejscem zarówno dla amatorów plażowania, jak i rodzin. Centralnym punktem hotelu jest ciekawie zaprojektowany, duży basen z rozległym terenem do opalania, z którego podziwiać można zachwycający widok na morze. Dla dzieci przygotowano plac zabaw i ciekawe zajęcia w miniklubie, dla Gości w każdym wieku hotel organizuje rozrywkowe animacje. Na miejscu jest również centrum spa, w którym można się zrelaksować po dniu pełnym wakacyjnych aktywności. Doskonały, jako baza wypadowa do zwiedzania największych atrakcji wyspy.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Scaleta, ok. 700 m od tawerny, sklepu i 2 barów, ok. 12 km od RRTHYMNO; ok. 70 km od lotniska w Chanii, ok. 65 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy naprzeciwko hotelu (Rethymno/ok. 1,5 EUR).

PLAŻA:

Scaleta, publiczna, piaszczysta, wyróżniona m.in. certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/parasol + leżak), ręczniki za kaucją (ok. 20 EUR).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1988 r., odnowiony w 2007 r., 234 pokoje, 1 budynek, 6 pięter, 3 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, sejf w recepcji, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja przy basenie - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia włoska; w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, gluten i laktoza free (na zapytanie przed przyjazdem), 3 bary: Balcon przy recepcji, snack bar przy basenie, Garden Bar, kantor, butik z pamiątkami i biżuterią, minimarket; sala konferencyjna dla 500 osób, taras z widokiem na basen i morze, palmowy ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer; na terenie hotelu schody - nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 19 m2, elegancki i zadbany, klimatyzowany (w terminie: 15.06-15.09), łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub góry; boczny i frontalny widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 dostawki lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 35 m2, wyposażenie jak w pokoju standardowym, w łazience wanna lub prysznic.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słona woda, ok. 810 m2, gł. 0,6-2,2 m, wydzielona część dla dzieci, ok. 12 m2, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 20 EUR), 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (kaucja: 20 EUR), kajaki, rowery; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci (w terminie: 15.04-31.10); centrum spa: bezpłatnie: basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 78 m2, gł. 1 - 2,6 m, podgrzewany w kwietniu i październiku (zależnie od temperatury); za opłatą: zabiegi na twarz, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00) w restauracji głównej, późne śniadanie (10.00-11.00) i obiad (12.30-15.00) w snack barze przy basenie, kolacja (19.30-21.30) w restauracji głównej; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana rezerwacja); przekąski w snack barze przy basenie (10.00-17.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2831071812, www.cretastar.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 12 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, strefa SPA, rozrywki dla dzieci i dorosłych, wysoka jakość świadczonych usług
  • wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Kreta Zachodnia/Skaleta

All Inclusive

Warto podkreślić

- Przy piaszczystej plaży - Zadbany ogród - Strefa SPA - Klimat wakacyjnej wioski

Okiem Grecosa

Przestronny kompleks hotelowy pięknie położony przy piaszczystej plaży, oferuje szeroki wachlarz rozrywek dla dzieci i dorosłych, jak i serwis na wysokim poziomie.

Położenie

• bezpośrednio przy morzu • Rethymnon ok. 12 km • przystanek autobusowy ok. 100 m • lotnisko w Chanii ok. 70 km • lotnisko w Heraklionie ok. 65 km

Plaża

• bezpośrednio przy hotelu • prywatna, długa, piaszczysta • leżaki i parasole (ok. 7 EUR/dzień) • ręczniki plażowe (kaucja, ok. 20 EUR)

Hotel

• 6-piętrowy budynek, recepcja (24 h) • restauracje- głowna, á la carte, bary- główny, przy basenie • 3 windy • Wi-Fi (bezpłatnie) • kącik TV • sejf (ok. 24 EUR/tydzień) • 324 pokoje • kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • 2-os.(ok. 20m2), możliwość 1 dostawki • klimatyzacja centralna (15.06-15.09, bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie) • TV-SAT • telefon • lodówka • sejf w recepcji • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon • widok na morze za dopłatą

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet • ciepłe i zimne przekąski oraz lody (10.00-18.00) • kawa, ciasto (16.00-17.00) • lokalne oraz wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • basen ze słoną wodą (gł. 0,60-2,20m) • kryty basen ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenie • animacje hotelowe • 2 korty tenisowe • minigolf • tenis stołowy • minikoszykówka • rzutki • fitness • siatkówka plażowa • kajaki, rowery wodne Odpłatnie • bilard • strefa SPA • sporty wodne na plaży

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • brodzik dla dzieci • plac zabaw • miniklub • krzesełka w restauracji • opiekunka dla dzieci (odpłatnie, na życzenie) Errata do katalogu Było- • animacje hotelowe (rownież w j. polskim) Jest- • animacje hotelowe

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 12 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, strefa SPA, rozrywki dla dzieci i dorosłych, wysoka jakość świadczonych usług
  • wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Scaleta

Opinia 7islands

Pięknie położony, przestronny kompleks, gwarantujący panoramiczny widok na morze. Ze względu na bogatą ofertę rekreacyjno-sportową polecamy go osobom preferującym aktywną formę wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi. Bliskość przystanku autobusowego powoduje, że hotel stanowi też doskonałą bazę wypadową do zwiedzania dalszej części wyspy.

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Skaleta, ok. 400 m od jej centrum, ok. 12 km od Rethymnonu, ok. 65 km od lotniska w Heraklionie i Chanii.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa, długa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Sześciopiętrowy budynek, otoczony zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, winda, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi w częściach wspólnych hotelu. Odpłatnie: sejf, kącik internetowy, kantor, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 324 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (funkcjonuje lipiec-sierpień), telewizor. Odpłatnie: sejf. Część pokoi dodatkowo wyposażonych jest w lodówkę, suszarkę do włosów. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu: śniadania, obiady i kolacje. Przekąski, lody, kawa, herbata i ciastka dostępne są w ciągu dnia w barze przy basenie. W wybranych barach w godzinach 10:00-24:00 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słoną (leżaki i parasole bezpłatnie), animacje dzienne i wieczorne, siatkówka, 2 korty tenisowe. Odpłatnie: centrum SPA (masaże, sauna), sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, mini club (dla dzieci w wieku 4-11 lat), łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.cretastar.gr / Tel.: 00 30 283 107 18 12


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja 12 km od rozrywkowego centrum Rethymnonu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • rozległy teren hotelowy, zadbany ogród, strefa SPA, rozrywki dla dzieci i dorosłych, wysoka jakość świadczonych usług
  • wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

w zachodniej części Krety, w miejscowości Scaleta. Turystyczne centrum Rethymnonu z licznymi tawernami, pubami, klubami i dyskotekami  znajduje się w odległości ok. 12 km. Przystanek autobusowy w pobliżu. Do lotniska w Chanii ok. 65 km. Connected service w jez. polskim.

Plaża

piaszczysta,  oddalona  ok. 100m od hotelu. Leżaki i parasole na plaży za opłatą (ok. 7, -Eur/dzień).

Wyposażenie

komfortowy hotel, na zadbanym terenie, wśród bujnej roślinności, oferuje 324 pokoi. Do dyspozycji gości: 3 restauracje w tym 1 a la carte, lobby bar, bar przy basenie i na plaży, 2 baseny z morską wodą, kryty basen, night club, kino, sala TV, płatny sejf, leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (2-3A): wyposażone w centralną klimatyzację (włączana okresowo), łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarką do włosów, TV-SAT, telefon, lodówkę. Większość pokoi posiada balkon lub taras.

Dzieci

mini klub (4-11 lat) i plac zabaw dla dzieci, basen dla dzieci, opiekunka dla dzieci (na życzenie i za opłatą)

Rozrywka

bogaty i urozmaicony program animacji dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia, pokój gier.

Dostęp do internetu

kącik internetowy - płatny,  Wi-Fi w lobby - bezpłatnie.

Sport

2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, aerobik, łucznictwo, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard , centrum fitness, masaże, sauna, jacuzzi, sezonowe sporty wodne

Wyżywienie

All Inclusive: 3 posiłki w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Wczesne śniadanie (04:30-07:30), śniadanie, późne śniadanie (10:00-11:00), obiad, kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska (zupa), napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe serwowane w wybranych barach w godzinach od 10:00 do 24:00. Raz w tygodniu kolacja tematyczna: włoska, rybna, grecka. 1 wizyta na pobyt w restauracji włoskiej za wcześniejszą rezerwacją.

Polecamy

  • komfortowy kompleks hotelowy
  • przy piaszczystej plaży, w ładnym ogrodzie
  • brodzik, mini klub, plac zabaw dla dzieci


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Creta Star to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, 12 km od centrum pięknego i malowniczego miasta Rethymnon ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na opcję All Inclusive oraz animacje dla dzieci i dorosłych.


Mapa Hotelu Creta Star
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Creta Star:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Creta Star
https://youtu.be/52mH5bdztbY

Opinie o Hotelu Creta Star

Hotel położony przy piaszczystej plaży, oferuje szeroki wybór rozrywek dla dzieci szczególnie na uwagę zasługują animacje. Pod hotelem przystanek autobusowy gdzie można dojechać do Rethymnon. Wi fi jest bezpłatne. Nie można się nudzić na terenie hotelu.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.4

Creta Star - możliwości zakwaterowania:

2+0 PRO
Standard 2+1, výhled do okolí
Standard 2+1, boční výhled na moře
Standard 2+1, výhled na moře
Rodinný pokoj 2+2/1
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
Pok. 2 os. boczny w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.

Creta Star - Możliwości wyżywienia:


Creta Star - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Creta Star? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00