cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
  • Hotel Creta Palm, Kreta
1 / 31
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 03.05
już od 1895 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.05 - 10.05
już od 1831 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Creta Palm
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Creta Palm
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Creta Palm:
4.8 / 5
Średnia z 9 opinii
Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Creta Palm to dobrej klasy hotel usytuowany przy piaszczystej plaży, kilka km od jednego z najpiękniejszych miast na Krecie - klimatycznego miasteczka Chania ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i formę wyżywienia All Inclusive. Creta Palm to także świetne miejsce do zwiedzania zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Aghia Marina i Platanias, 7 km od przepięknego miasta Chania
  • nowoczesna zabudowa, przestronne studia z aneksami kuchennymi, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, jacuzzi, animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Creta Palm w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Creta Palm to dobrej klasy hotel usytuowany przy piaszczystej plaży, kilka km od jednego z najpiękniejszych miast na Krecie - klimatycznego miasteczka Chania ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i formę wyżywienia All Inclusive. Creta Palm to także świetne miejsce do zwiedzania zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Aghia Marina i Platanias, 7 km od przepięknego miasta Chania
  • nowoczesna zabudowa, przestronne studia z aneksami kuchennymi, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, jacuzzi, animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 7 km od centrum Chanii
  • ok. 40 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • basen zewnętrzny 

Wyposażenie

  • recepcja
  • pralnia
  • parking (w zależności od dostępności)

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

143

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
Hotele o kodzie CHQ można łączyć tylko z przelotem/wylotem do/z Chanii – kod lotniska CHQ.
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia
Płatne
  • masaże: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • przedstawienia

Pokoje

Apartament APX1
  • 2-4 os.
  • ok. 41 m2
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Studio STX1
  • 2-3 os.
  • ok. 28 m2
  • klimatyzacja: cetralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
Dwa posiłki
  • śniadanie
Restauracje i bary
  • restauracja

  • Opis hotelu Creta Palm według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Creta Palm ****, Stalos, Chania, Kreta, Grecja
    Tel.: 0030 28210 83660/83661/83662
    Fax: 0030 28210 83663
    E-mail: info@creta-palm.gr


    Witryna hotelu: ww.creta-palm.gr

    Dane GPS hotelu Creta Palm:

    N 35º 30' 46.451"
    E 23º 56' 40.4449"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Palm to dobrej klasy hotel usytuowany przy piaszczystej plaży, kilka km od jednego z najpiękniejszych miast na Krecie - klimatycznego miasteczka Chania ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i formę wyżywienia All Inclusive. Creta Palm to także świetne miejsce do zwiedzania zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Aghia Marina i Platanias, 7 km od przepięknego miasta Chania
    • nowoczesna zabudowa, przestronne studia z aneksami kuchennymi, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, jacuzzi, animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kreta

    Opis oferty:

    Urzeka prostą, nowoczesną architekturą budynków położonych w zadbanym ogrodzie z palmami i trawnikami. Przy znakomicie utrzymanych basenach znajdują się przytulne bary, idealne miejsce, by leniwie sączyć drinka. Bardzo ładne, klasycznie eleganckie studia są znakomicie wyposażone, część z nich ma aneksy kuchenne. W zasięgu zaledwie kilku kilometrów leży przepiękna Chania, rozrywkowe Platanias i sympatyczna Agia Marina.

    POŁOŻENIE:

    w małej miejscowości KATO STALOS, ok. 1 km od Agia Marina, ok. 3 km od Platanias, przy dość ruchliwej ulicy, w pobliżu sklepy, bary, restauracje, ok. 7 km od Chanii; ok. 25 km od lotniska w Chanii, ok. 150 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 40 m od hotelu, przejście przez ruchliwą ulicę, parasole, leżaki i ręczniki płatne (ok. 8 EUR/komplet/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2007 r., łącznie 143 pokoje różnego typu, 10 budynków, 2 piętra, 5 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja przy basenie - kuchnia kreteńska i międzynarodowa, 2 bary przy basenach; kącik telewizyjny, minimarket; ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 18 EUR/tydz.), punkt internetowy (ok. 2 EUR/20 min), lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    studio:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 28 m², komfortowe i zadbane, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, aneks kuchenny; za opłatą: sejf (ok. 15 EUR/tydz.), dostęp do internetu (ok. 18 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

    rodzinny:

    3-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 42 m², komfortowy i zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), pokój dzienny i sypialnia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju studio; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, gł. 0,7-1,8 m, ok. 230 m², wydzielona część dla dzieci, ok. 218 m², przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne w recepcji; siłownia; plac zabaw dla dzieci, wieczorne animacje: karaoke, pokazy magika; za opłatą: sauna (ok. 15 EUR/godz./2 os.), jacuzzi (ok. 13 EUR/godz./2 os.), bilard (ok. 2 EUR/gra), tenis stołowy (ok. 2 EUR/ 30 min).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.15-9.45) w restauracji głównej, obiad (12.00-15.00) w barze przy basenie, kolacja (19.15-21.45) w restauracji głównej; posiłki w formie bufetu; napoje bezalkoholowe, lokalne wino i piwo do obiadu i kolacji; przekąski (11.00-12.00 i 17.00-18.00); lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w wyznaczonym barze (11.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2821083660,, www.creta-palm.gr


    Opis hotelu Creta Palm według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Creta Palm ****, Stalos, Chania, Kreta, Grecja
    Tel.: 0030 28210 83660/83661/83662
    Fax: 0030 28210 83663
    E-mail: info@creta-palm.gr


    Witryna hotelu: ww.creta-palm.gr

    Dane GPS hotelu Creta Palm:

    N 35º 30' 46.451"
    E 23º 56' 40.4449"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Palm to dobrej klasy hotel usytuowany przy piaszczystej plaży, kilka km od jednego z najpiękniejszych miast na Krecie - klimatycznego miasteczka Chania ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i formę wyżywienia All Inclusive. Creta Palm to także świetne miejsce do zwiedzania zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Aghia Marina i Platanias, 7 km od przepięknego miasta Chania
    • nowoczesna zabudowa, przestronne studia z aneksami kuchennymi, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, jacuzzi, animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kreta

    Opis oferty:

    Urzeka prostą, nowoczesną architekturą budynków położonych w zadbanym ogrodzie z palmami i trawnikami. Przy znakomicie utrzymanych basenach znajdują się przytulne bary, idealne miejsce, by leniwie sączyć drinka. Bardzo ładne, klasycznie eleganckie studia są znakomicie wyposażone. W zasięgu zaledwie kilku kilometrów leży przepiękna Chania, rozrywkowe Platanias i sympatyczna Agia Marina.

    POŁOŻENIE:

    w małej miejscowości KATO STALOS, ok. 1 km od Agia Marina, ok. 3 km od Platanias, przy dość ruchliwej ulicy, w pobliżu sklepy, bary, restauracje, ok. 7 km od Chanii; ok. 25 km od lotniska w Chanii, ok. 150 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 40 m od hotelu, przejście przez ruchliwą ulicę, parasole, leżaki i ręczniki płatne (ok. 8 EUR/komplet/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2007 r., łącznie 143 pokoje różnego typu, 10 budynków, 2 piętra, 5 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja przy basenie - kuchnia kreteńska i międzynarodowa, 2 bary przy basenach; kącik telewizyjny, minimarket; ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 12 EUR/tydz.), punkt internetowy (ok. 2 EUR/20 min), lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    studio:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 28 m², komfortowe i zadbane, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, aneks kuchenny; za opłatą: sejf (ok. 15 EUR/tydz.), dostęp do internetu (ok. 18 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

    rodzinny:

    3-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 42 m², komfortowy i zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), pokój dzienny i sypialnia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju studio; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, gł. 0,7-1,8 m, ok. 230 m², wydzielona część dla dzieci, ok. 218 m², przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne w recepcji; siłownia; plac zabaw dla dzieci, wieczorne animacje: karaoke, pokazy magika; za opłatą: sauna (ok. 15 EUR/godz./2 os.), jacuzzi (ok. 13 EUR/godz./2 os.), bilard (ok. 2 EUR/gra), tenis stołowy (ok. 2 EUR/ 30 min).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.15-9.45) w restauracji głównej, obiad (12.00-15.00) w barze przy basenie, kolacja (19.15-21.45) w restauracji głównej; posiłki w formie bufetu; napoje bezalkoholowe, lokalne wino i piwo do obiadu i kolacji; przekąski (11.00-12.00 i 17.00-18.00); lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w wyznaczonym barze (11.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2821083660,, www.creta-palm.gr


    Opis hotelu Creta Palm według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Creta Palm ****, Stalos, Chania, Kreta, Grecja
    Tel.: 0030 28210 83660/83661/83662
    Fax: 0030 28210 83663
    E-mail: info@creta-palm.gr


    Witryna hotelu: ww.creta-palm.gr

    Dane GPS hotelu Creta Palm:

    N 35º 30' 46.451"
    E 23º 56' 40.4449"



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Palm to dobrej klasy hotel usytuowany przy piaszczystej plaży, kilka km od jednego z najpiękniejszych miast na Krecie - klimatycznego miasteczka Chania ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i formę wyżywienia All Inclusive. Creta Palm to także świetne miejsce do zwiedzania zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Aghia Marina i Platanias, 7 km od przepięknego miasta Chania
    • nowoczesna zabudowa, przestronne studia z aneksami kuchennymi, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, jacuzzi, animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region


    Grecja/Kato Stalos

     

    Położenie


    Hotel położony jest w niewielkiej miejscowości Kato Stalos w odległości jedynie 7 km od Chanii. Szeroka piaszczysta plaża w odległości 30 m. od recepcji hotelu (trzeba przejść przez ruchliwą ulicę). W pobliżu szeroki wybór sklepów, tawern i kawiarni (najbliższe nie dalej niż 50 m).

     

    Pokoje

    Kompleks składa się z ponad 140 pokoi (studia, apartamenty, suity). Nasi Klienci będą zakwaterowani w pokojach typu studio, 2- osobowych (dostawka w formie sofy, możliwe maksymalnie 2 dostawki). Pokoje rodzinne na potwierdzenie. Wszystkie pokoje gustownie i wygodnie urządzone, zlokalizowane w kilku budynkach (niski parter, parter, piętro - brak możliwości wcześniejszej rezerwacji!) położonych w dobrze utrzymanym ogrodzie z roślinnością śródziemnomorską. W każdym pokoju łazienka, suszarka do włosów, aneks kuchenny z lodówką i małą kuchenką elektryczną, balkon/taras w większości z widokiem na ogród lub basen, TV Sat., telefon, ekspres do kawy. Indywidualnie sterowana klimatyzacja wliczona w cenę. Sejf za dodatkową opłatą (15 €/tydz.). Część pokoi posiada internet bezprzewodowy, w pozostałych połączenie za pomocą kabla, który można wypożyczyć na recepcji za kaucją 5 € (w obu przypadkach połączenie płatne ok. 3 € za godzinę i 18 € za tydzień). Na życzenie hotel zapewnia bezpłatnie łóżeczko dla dziecka (0-2 lat).


    Do dyspozycji gości


    Goście korzystać mogą z dwóch basenów ze słodką wodą, w każdym z nich jest też wydzielony brodzik dla dzieci. Przy basenach znajdują się bary, a leżaki i parasole są bezpłatne. Leżaki i parasole na plaży dodatkowo płatne (ok. 5 € za komplet 2 leżaki i parasol), ręczniki plażowe za opłatą (7,50 € za ręcznik za tydzień). W budynku głównym zlokalizowany jest hall, kącik TV, mini market, restauracja. Kącik internetowy dodatkowo płatny (ok. 3 € za godzinę). Dla dzieci mały plac zabaw z huśtawkami i mini-klub (zjeżdżalnie, zabawki itp.). Jest też dostępna przechowalnia bagażu oraz łazienki, w których można się odświeżyć przed podróżą.

     

    Wyżywienie:

    Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

     

    Rekreacja:

    Hotel nie prowadzi programu animacyjnego. W cenie korzystanie z sali fitness. Hotel organizuje wieczorki kreteńskie, karaoke i pokazy magika (udział w niektórych imprezach dodatkowo płatny - np. wieczór kreteński dla gości hotelowych za dopłatą ok. 8 €). Za dodatkową opłatą sala gier, tenis stołowy (2 € za 30 min.), sauna (ok. 15 € za godzinę za 2 osoby) i jacuzzi (ok. 13 € za godzinę za 2 osoby).

     

    Cena obejmuje:

    • przelot samolotem,
    • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
    • zakwaterownie zgodnie z opisem,
    • wyżywienie wg opisu zakwaterowania,
    • opiekę polskiego rezydenta,
    • pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

    Opis hotelu Creta Palm według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Creta Palm ****, Stalos, Chania, Kreta, Grecja
    Tel.: 0030 28210 83660/83661/83662
    Fax: 0030 28210 83663
    E-mail: info@creta-palm.gr


    Witryna hotelu: ww.creta-palm.gr

    Dane GPS hotelu Creta Palm:

    N 35º 30' 46.451"
    E 23º 56' 40.4449"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Palm to dobrej klasy hotel usytuowany przy piaszczystej plaży, kilka km od jednego z najpiękniejszych miast na Krecie - klimatycznego miasteczka Chania ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i formę wyżywienia All Inclusive. Creta Palm to także świetne miejsce do zwiedzania zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Aghia Marina i Platanias, 7 km od przepięknego miasta Chania
    • nowoczesna zabudowa, przestronne studia z aneksami kuchennymi, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, jacuzzi, animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Kreta

    kategoria hotelu

    3*

    kategoria lokalna hotelu

    3*

    opis hotelu

    Na terenie znajduje się restauracja, bar, basen odkryty, recepcja, pralnia (płatna).

    internet

    Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    50 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne. Przejście do plaży przez ulicę.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację indywidualną (płatna), sejf (płatny), lodówkę, wannę lub prysznic, czajnik, aneks kuchenny, suszarkę, TV, telefon, balkon lub taras. Typy pokoi: w budynkach: studio (salon i sypialnia)

    Wyżywienie

    restauracja, bar

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (11:00-22:00) Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, podwieczorek w wybranych barach, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    z myślą o dzieciach

    brodzik, mini klub, łóżeczka (na życzenie) , plac zabaw

    płatne

    siłownia, masaż, jacuzzi, sauna, tenis stołowy

    Aktualizacja opisu

    02.10.2017 10:46

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy


    Opis hotelu Creta Palm według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Creta Palm ****, Stalos, Chania, Kreta, Grecja
    Tel.: 0030 28210 83660/83661/83662
    Fax: 0030 28210 83663
    E-mail: info@creta-palm.gr


    Witryna hotelu: ww.creta-palm.gr

    Dane GPS hotelu Creta Palm:

    N 35º 30' 46.451"
    E 23º 56' 40.4449"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Easy Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Palm to dobrej klasy hotel usytuowany przy piaszczystej plaży, kilka km od jednego z najpiękniejszych miast na Krecie - klimatycznego miasteczka Chania ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i formę wyżywienia All Inclusive. Creta Palm to także świetne miejsce do zwiedzania zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Aghia Marina i Platanias, 7 km od przepięknego miasta Chania
    • nowoczesna zabudowa, przestronne studia z aneksami kuchennymi, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, jacuzzi, animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Obiekt położony jest w miejscowości Kato Stalos, w kurorcie znanym z ładnej i długiej piaszczystej plaży oznaczonej „Blue Flag” o łagodnym zejściu do morza. W otoczeniu hotelu mnóstwo tawern, barów, restauracji supermarketów. Do plaży zaledwie 60 m (przejście przez ulicę). Przystanek autobusowy znajduje się 150 m od hotelu. Do miasta Chania jest około 9 km.

    Hotel

    Creta Palm składa się z kilku dwupiętrowych budynków. Obiekt jest świetnie położony, wygodny i nowoczesny. Posiada recepcję, restaurację, 2 baseny, brodzik, 2 bary przy basenach, kącik internetowy, internet Wi-Fi, teren zielony, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie.

    Pokoje

    Hotel oferuje dwa typy pokoi: obszerne typu studio i apartament, dla maksymalnie 4 osób dorosłych. Wszystkie wyposażone są w łazienkę z prysznicem lub wanną i suszarką, WC, lodówkę, aneks kuchenny z wyposażeniem, TV SAT, klimatyzację, sejf oraz balkon lub taras.

    Wyżywienie

    Śniadania oraz obiadokolacje w formie bufetu. Przy opcjiwyżywienia HB napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Opcjonalnie program All Inclusive.

    Sport i rekreacja

    Bilard, gry zręcznościowe, sporty wodne na plaży, sala fitness.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw.

    Wskazówki

    Ze względu na komfortowe pokoje, świetną kuchnię i bliskość plaży jest to optymalny wybór zwłaszcza dla rodzin z dziećmi, chcących korzystać z formuły „wszystko w cenie”. Możliwość wstawienia w pokoju łóżeczka dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Transfer z/na lotnisko: ok. 35 min.

    Dodatkowo płatne

    Sejf (ok. 15 EUR/tydz.), kącik internetowy, internet Wi-Fi, sporty wodne na plaży, leżaki i parasole na plaży(ok. 6 EUR/2 leżaki + parasol/dzień).


    Opis hotelu Creta Palm według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Creta Palm ****, Stalos, Chania, Kreta, Grecja
    Tel.: 0030 28210 83660/83661/83662
    Fax: 0030 28210 83663
    E-mail: info@creta-palm.gr


    Witryna hotelu: ww.creta-palm.gr

    Dane GPS hotelu Creta Palm:

    N 35º 30' 46.451"
    E 23º 56' 40.4449"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

    Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

    Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Palm to dobrej klasy hotel usytuowany przy piaszczystej plaży, kilka km od jednego z najpiękniejszych miast na Krecie - klimatycznego miasteczka Chania ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i formę wyżywienia All Inclusive. Creta Palm to także świetne miejsce do zwiedzania zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Aghia Marina i Platanias, 7 km od przepięknego miasta Chania
    • nowoczesna zabudowa, przestronne studia z aneksami kuchennymi, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, jacuzzi, animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Chania, Grecja

    Położenie

    na zachodnim wybrzeżu Krety, w miejscowości Kato Stalos, ok. 7 km od miasta Chania, przystanek autobusowy, bary, restauracje i tawerny w pobliżu hotelu. Do Agia Marina ok. 1 km. Do lotniska w Chanii ok. 27 km. Connected service w jęz. polskim.

    Plaża

    ok. 50 m od hotelu (przejście przez ulicę), ładna, piaszczysta plaża, łagodnie opadająca do morza. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    zadbany, komfortowy hotel oferuje 143 pokoje. Do dyspozycji gości: lobby, recepcja, winda, 2 bary, kącik TV, restauracja główna, mini market, 2 baseny z wodą słodką, bary przy basenach. Leżaki i parasole przy basenach bezpłatnie, ręczniki kąpielowe dostępne za kaucją. www.creta-palm.gr

    Zakwaterowanie

    wygodne, przestronne, nowocześnie urządzone studia i apartamenty. Studia dwuosobowe (C2-3A): ok. 28m2, klimatyzacja sterowana indywidualnie, tel., TV sat., wnęka kuchenna, balkon. Wanna, WC, suszarka. Apartamenty (C2-4B): wyposażone jak pokoje typu studio, ok. 40m2, jeden przestronny pokój, dla maks. 4 osób, wyposażone jak studia dwuosobowe.

    Dzieci

    plac zabaw, 2 oddzielne baseny, pokój zabaw dla dzieci 4-6 lat.

    Rozrywka

    animacje wieczorne dwa razy w tygodniu, w okolicy bary, tawerny sklepy.

    Dostęp do internetu

    Wi-Fi (w lobby, płatne, ok. 10 Eur, -/tydz.), kącik internetowy (płatny).

    Sport

    różnorodne sporty na plaży za opłatą, oferowane przez lokalne agencje w szczycie sezonu.

    Wyżywienie

    śniadanie i kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji głównej.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetów w restauracji głównej, przekąski, kawa, herbata, ciastka (w ciągu dnia), lody dla dzieci (w ciągu dnia), wybór lokalnych napojów alkoholowych oraz bezalkoholowych (11:00-22:00).

    Wcześniej = taniej

    do 15.04.16 12% zniżki.

    Dla dzieci

    2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka.

    Polecamy

    • zadbany hotel, blisko do bardzo ładnej piaszczystej plaży Kato Stalos
    • przestronne pokoje, dobrze wyposażone
    • niedaleko do miasteczka Chanii
    • smaczne posiłki, przyjazna atmosfera
    • idealne miejsce dla rodzin i dla par


    Opis hotelu Creta Palm według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Creta Palm ****, Stalos, Chania, Kreta, Grecja
    Tel.: 0030 28210 83660/83661/83662
    Fax: 0030 28210 83663
    E-mail: info@creta-palm.gr


    Witryna hotelu: ww.creta-palm.gr

    Dane GPS hotelu Creta Palm:

    N 35º 30' 46.451"
    E 23º 56' 40.4449"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Creta Palm to dobrej klasy hotel usytuowany przy piaszczystej plaży, kilka km od jednego z najpiękniejszych miast na Krecie - klimatycznego miasteczka Chania ze sklepami, barami i tawernami. Hotel polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych, dogodne zakwaterowanie i formę wyżywienia All Inclusive. Creta Palm to także świetne miejsce do zwiedzania zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Aghia Marina i Platanias, 7 km od przepięknego miasta Chania
    • nowoczesna zabudowa, przestronne studia z aneksami kuchennymi, zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 baseny, jacuzzi, animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Chania, Grecja

    Położenie

    na zachodnim wybrzeżu Krety, w miejscowości Kato Stalos, ok. 7 km od miasta Chania, przystanek autobusowy, bary, restauracje i tawerny w pobliżu hotelu. Do Agia Marina ok. 1 km. Do lotniska w Chanii ok. 27 km.

    Plaża

    ok. 50 m od hotelu (przejście przez ulicę), ładna, piaszczysta plaża, łagodnie opadająca do morza. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    zadbany, komfortowy hotel oferuje 143 pokoje. Do dyspozycji gości: lobby, recepcja, winda, 2 bary, kącik TV, restauracja główna, mini market, 2 baseny z wodą słodką, bary przy basenach. Leżaki i parasole przy basenach bezpłatnie, ręczniki kąpielowe dostępne za kaucją. www.creta-palm.gr

    Zakwaterowanie

    wygodne, przestronne, nowocześnie urządzone studia i apartamenty. Studia dwuosobowe (C2-3A): ok. 28m2, klimatyzacja sterowana indywidualnie, tel., TV sat., wnęka kuchenna, balkon. Wanna, WC, suszarka. Apartamenty (C2-4B): wyposażone jak pokoje typu studio, ok. 40m2, jeden przestronny pokój, dla maks. 4 osób, wyposażone jak studia dwuosobowe.

    Dzieci

    plac zabaw, 2 oddzielne baseny, pokój zabaw dla dzieci 4-6 lat.

    Rozrywka

    animacje wieczorne dwa razy w tygodniu, w okolicy bary, tawerny sklepy.

    Dostęp do internetu

    Wi-Fi (w lobby, płatne, ok. 10 Eur, -/tydz.), kącik internetowy (płatny).

    Sport

    różnorodne sporty na plaży za opłatą, oferowane przez lokalne agencje w szczycie sezonu.

    Wyżywienie

    śniadanie i kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji głównej.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetów w restauracji głównej, przekąski, kawa, herbata, ciastka (w ciągu dnia), lody dla dzieci (w ciągu dnia), wybór lokalnych napojów alkoholowych oraz bezalkoholowych (11:00-22:00).

    Wcześniej = taniej

    do 15.04.16 12% zniżki.

    Dla dzieci

    2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka.

    Polecamy

    • zadbany hotel, blisko do bardzo ładnej piaszczystej plaży Kato Stalos
    • przestronne pokoje, dobrze wyposażone
    • niedaleko do miasteczka Chanii
    • smaczne posiłki, przyjazna atmosfera
    • idealne miejsce dla rodzin i dla par


    Opis hotelu Creta Palm według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Creta Palm ****, Stalos, Chania, Kreta, Grecja
    Tel.: 0030 28210 83660/83661/83662
    Fax: 0030 28210 83663
    E-mail: info@creta-palm.gr


    Witryna hotelu: ww.creta-palm.gr

    Dane GPS hotelu Creta Palm:

    N 35º 30' 46.451"
    E 23º 56' 40.4449"



    Mapa Hotelu Creta Palm
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Creta Palm:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Creta Palm
    https://youtu.be/2aO3oeVD3Cw
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Creta Palm

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Spędziliśmy super wakacje w tym hotelu. Pojechaliśmy z naszym 7-miesięcznym dzieckim i było ekstra. Hotel przystosowany dla maluszków, dużo krzesełek, są podjazdy. Pokój ogromny, fajny aneks, gdzie bez problemu podgrzewaliśmy posiłki. Jedzenie w hotelu bardzo smaczne i urozmaicone. Polecam!!! Blisko do cudnej Chanii, naprawdę rewelacja.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Spędziliśmy super wakacje w tym hotelu. Pojechaliśmy z naszym 7-miesięcznym dzieckim i było ekstra. Hotel przystosowany dla maluszków, dużo krzesełek, są podjazdy. Pokój ogromny, fajny aneks, gdzie bez problemu podgrzewaliśmy posiłki. Jedzenie w hotelu bardzo smaczne i urozmaicone. Polecam!!! Blisko do cudnej Chanii, naprawdę rewelacja.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Rewelacyjne wakacje 2010. Od tamtej pory marzę i odkładam dutki , by tam powrócić..:)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.9
    zdecydowanie polecam

    super godne polecenia

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Świetny hotel, wszystko na top. Jedzenie szeroki wybór, pokój ładny, nowoczesny i czysty. Bardzo nam się podobało.

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Spędziłam tydzień w super czystym ,zadbanym hotelu.Wygląd hotelu i ogrodu super.Baseny b.atrakcyjne i czyste.Jedzenia dobre i w dużych ilościach.Ulica ruchliwa ale bez przesady można spokojnie przejść.Bliskość Chani(przystanek pod hotelem) jak i Platanias gdzie jest mnóstwo restauracji i dobrej zabawy.Polecam

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Spędziłam tydzień w super czystym ,zadbanym hotelu.Wygląd hotelu i ogrodu super.Baseny b.atrakcyjne i czyste.Jedzenia dobre i w dużych ilościach.Ulica ruchliwa ale bez przesady można spokojnie przejść.Bliskość Chani(przystanek pod hotelem) jak i Platanias gdzie jest mnóstwo restauracji i dobrej zabawy.Polecam

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Spędziłam tydzień w super czystym ,zadbanym hotelu.Wygląd hotelu i ogrodu super.Baseny b.atrakcyjne i czyste.Jedzenia dobre i w dużych ilościach.Ulica ruchliwa ale bez przesady można spokojnie przejść.Bliskość Chani(przystanek pod hotelem) jak i Platanias gdzie jest mnóstwo restauracji i dobrej zabawy.Polecam

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.4
    polecam

    Było słonecznie i fajnie, dobre posiłki, mili pracownicy hotelu. Tęsknimy z rodzinką za pobytem w Chanii na Krecie, pewnie wrócimy tu na wakacje za kilka miesięcy. Asia ps: pozdrawiam Pana Ka.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      4
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      6
    • Wyżywienie
      3
    • Atrakcje
      i sport
      3
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Creta Palm:
    5 / 6

    Super hotel 2008-02-02
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Hotel 2008-05-14
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel ładny, zadbany, bardzo spokojny, pokoje bardzo czyste, sprzątane codziennie albo co 2 dni, jed...
    więcej

    5.6
    Bardzo dobry wybor 2008-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Super hotel, blisko piaszczystej plazy, zadbany,polozony w przepieknym ogrodzie. Blisko do Chanii. Z...
    więcej

    5.9
    Sympatyczny, kamerany obiekt 2008-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.8
    • Obsługa
      3.0

    Hotel nowy, czysty i zadbany. Bardzo dobra obsługa w barze przy basenie (nie główny bar). Sympatyczn...
    więcej

    4.4
    Hotel godny uwagi 2008-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.5

    4.2
    Polecam 2008-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.7

    Jeżeli chodzi o ruchliwa ulicę właściciel zobowiązał się do wybudowania dogodnego przejścia na plażę...
    więcej

    5.6
    Udane wakacje 2008-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    Bardzo dobry hotel! 2009-08-13
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.5

    4.1
    Nie polecam-kradzież pieniędzy z pokoju hotelowego 2010-06-08
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.0

    3.2
    Super lokalizacja,polecam dla rodzin z dziecmi 2010-06-17
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Godny polecenia 2010-07-07
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Piękne miejsce, jesteśmy zachwyceni 2010-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel prezentuje się lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach co jest ewenementem. Obsługa bardzo mi...
    więcej

    5.9
    Creta Palm, polecam! 2011-06-10
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Hotel zachęca gości komfortowymi pokojami 2011-06-17
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel zlokalizowany jest w miejscowości Kato Stalos, około 9 km od miejscowości Chania. Kurort ten z...
    więcej

    5.9
    Za niski standard jak na 4 gwiazdki 2011-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Polecam! Fajny hotel, fantastyczna baza wypadowa 2011-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Hotel Creta Palm 2011-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Hotel świetny jako baza wypadowa 2011-10-10
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo przyjemny, pokoje w osobnych budynkach dają wrażenie domków letniskowych, cały kompleks...
    więcej

    5.6
    Bardzo fajny hotel, chcę tam jeszcze raz 2011-11-02
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Dla seniorów lub z malutkimi dziećmi 2012-01-19
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      5.0

    3.8
    Fajny hotel, ale z minusami 2012-01-20
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Hotel - TAK, jedzenie - NIE 2012-03-16
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.5
    Hotel godny polecenia 2012-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Hotel OK ale nie z Rainbow Tours 2012-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Przyzwoity hotel w dobrej cenie 2012-11-30
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel czysty, spokojny, pokoje duże, z aneksem kuchennym wystarczająco wyposażonym, spore balkony. D...
    więcej

    5.4
    Hotel z niewiadomą liczbą gwiazdek 2013-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.2
    Odradzam 2014-06-12
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      3.0

    Nie wiem czym spowodowane są opinie dotyczące tego hotelu. Jedyne wyjaśnienie, które jest dla mnie...
    więcej

    3.7
    Dla nas super! 2014-06-21
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Polecamy 2014-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    A jednak polecam ten hotel 2014-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    4.8
    "Grecka tragedia" 2015-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      1.3
    • Atrakcje
      2.8
    • Obsługa
      4.0

    Hotel ładny, bungalowy w ogrodzie. Pokoje duże i sprzątane codziennie. Baseny nieduże. Plaża blis...
    więcej

    3.5
    Hotel ok, Itaka nie 2015-12-05
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.0

    1.8
    Masakra grecka 2016-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Creta Palm:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    3.3

    Creta Palm - możliwości zakwaterowania:

    1 os. studio
    2 os. studio
    Apartament
    Pok. rodzinny 2 os.
    Pok. rodzinny 3 os.
    Pok. rodzinny 4 os.
    Pok. rodzinny 5 os.
    Studio 2 os.
    Studio 3 os.
    Studio 4 os.
    Studio

    Creta Palm - Możliwości wyżywienia:


    Creta Palm - miasta wylotu:


    Creta Palm - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Creta Palm? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00