cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
  • Hotel Blau Punta Reina, Majorka
1 / 31
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
03.05 - 10.05
już od 2683 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.05 - 25.05
już od 2583 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Blau Punta Reina
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Blau Punta Reina
star 4

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Blau Punta Reina:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 maja 2020

Hotel Blau Punta Reina w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w mieście Cala Mandia, blisko sklepów i restauracji
  • ok. 300 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 65 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą, niezadaszony, w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

812

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: maj-październik, zewnętrzny
  • bufet dla dzieci
  • łóżeczko dziecięce: w cenie
  • miniklub: 2-13 lat, w cenie
  • animacje dla dzieci: 2-13 lat, kwiecień-październik, codziennie
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • animacje dla nastolatków: 14-17 lat, w zależności od sezonu, codziennie

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia: 16+
  • łucznictwo
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • minigolf
  • tenis stołowy: wymagana kaucja
  • strefa spa
  • łaźnia parowa
Płatne
  • jazda konna: w ofercie firm zewnętrznych
  • rowery wodne: w ofercie firm zewnętrznych
  • masaże

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Apartament APX1
  • 2-4 os.
  • ok. 39 m2
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: centralnie sterowana, w cenie
  • sejf: za opłatą
  • aneks kuchenny
  • lodówka
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja: centralnie sterowana, w cenie
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • suszarka do włosów
  • lodówka
  • Wi-Fi: w cenie
  • wanna
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 2-3 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja: w cenie
  • lodówka
  • Wi-Fi: w cenie
  • wanna
  • WC
  • balkon lub taras
Apartament ekonomiczny APZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Apartament Cala Romantica z widokiem na morze APM3
  • 2-4 os.
  • ok. 39 m2
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie
  • lodówka
  • Wi-Fi: w cenie
  • wanna
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2 os.
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC
Apartament z widokiem na morze APM1
  • 2-4 os.
  • ok. 39 m2
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: centralnie sterowana, w cenie
  • sejf: za opłatą
  • aneks kuchenny
  • lodówka
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • klimatyzacja: centralnie sterowana, w cenie
  • sejf: za opłatą
  • lodówka
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 08:00 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: 13:00 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:00, w formie bufetu
  • przekąski: 10:30 - 18:00
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą
  • uroczysta kolacja: w formie bufetu, w cenie
Dwa posiłki
  • śniadanie: 08:00 - 10:00, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:00, w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • restauracja „Tapas & La Finca": rodzaje kuchni: hiszpańska, wybór z menu, w cenie, rezerwacja wymagana, maj - październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30, z tarasem
  • główna restauracja „Restaurante Buffet": rodzaje kuchni: międzynarodowa, dania dietetyczne, bufet dla dzieci, bufet, kwiecień - październik, za opłatą, wliczona w all inclusive, codziennie 08:00 - 10:00, 13:00 - 15:00 i 18:30 - 21:00, z klimatyzacją
  • restauracja specjalistyczna „Pizzeria Bolzano": rodzaje kuchni: włoska, bufet, rezerwacja wymagana, za opłatą, wliczona w all inclusive, czerwiec - wrzesień, kilka razy w tygodniu 19:00 - 22:00, z klimatyzacją, z tarasem

  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie: za opłatą
  • kawiarnia: za opłatą
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Majorka Otoczony dużymi, zadbanymi ogrodami Blau Punta Reina Resort usytuowany jest na klifie, pomiędzy plażami Cala Mandia i Cala Estany. Hotel oferuje Gościom wiele miejsc do spaceru, relaksu i wypoczynku. 3 restauracje, baseny, splash pool oraz bogata oferta sportowo-rozrywkowa to jedne z licznych zalet tego hotelu, które gwarantują, że każdy spędzi tu udane wakacje.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    1990 r. Odnowiony w 2008 r. Na terenie hotelu znajdują się restauracje, bary, recepcja 24h, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, sala TV, wypożyczalnia samochodów i rowerów, parking (bezpłatny), 3 baseny odkryte, 1 basen kryty, duży ogród. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 15 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 15 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    500 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne. Dojście do plaży deptakiem.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację, lodówkę, sejf (płatny), mini bar, łazienkę (wanna lub prysznic, WC, suszarka), TV, telefon, balkon lub taras. Typy pokoi: w kilku dwu- i trzypiętrowych budynkach: apartamenty (salon z aneksem kuchennym, sypialnia, taras) , pokoje standardowe , pokoje superior dla max 3 os.

    Wyżywienie

    3 restauracje, 4 bary

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja serwowane w formie bufetu w restauracji głównej , przekąski, lody dla dzieci, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.włoska "Bolzano", hiszpańska "La Finca"

    z myślą o dzieciach

    animacje i zajęcia w mini klubach dla dzieci w wieku 2-4 i 5-13 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, 2 brodziki, zjeżdżalnie wodne, plac zabaw opiekunka (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    aktywnie i animacyjnie

    siłownia, aerobik, tenis stołowy, siatkówka , animacje, muzyka na żywo, rzutki, łucznictwo, mini golf, pokój gier, siatkówka plażowa, koszykówka centrum SPA, sauna, łaźnia turecka, masaż, solarium, jacuzzi, 3 korty tenisowe, lekcje tenisa, squash, boisko wielofunkcyjne, boule, bilard, aqua aerobik, piłka wodna

    dodatkowe informacje

    OPŁATA TURYSTYCZNA Od 1 lipca 2016 roku na Majorce obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość podatku zależy od kategorii hotelu i kształtuje się następująco: 5* - 2 €**/os/doba , 4* - 1,5 €**/os/doba , 3*, 2*, 1* - 1 €**/os/doba , apartamenty 4 klucze i 4 klucze superior - 2 €**/os/doba , apartamenty 3 klucze superior - 1,5 €**/os/doba , apartamenty 3 klucze, 2 klucze i 1 klucz - 1 €**/os/doba **do podanych cen należy doliczyć 10% podatek VAT Dzieci w wieku poniżej 15 r.ż. są zwolnione z opłaty turystycznej. Przy pobycie powyżej 9 dni Turyści otrzymują 50% zniżki (na pobyt powyżej 9 dni).

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:17


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Majorka, Hiszpania

    Atuty oferty

    Pięknie położony z romantycznym widokiem na morze. Infrastruktura sportowa. Splash pool dla dzieci.

    Położenie

    spokojne, na półwyspie między Cala Mandia i Cala Estany. Do Porto Cristo ok. 4,5 km.

    Plaża

    do piaszczystych plaż w pobliskich zatokach ok. 500 m (schody). Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    812 pokoi i apartamentów, windy w budynku gł. Recepcja, odpłatne sejfy, sala TV, restauracja gł., 2 restauracje temat. (włoska oraz hiszpańska – tylko kolacja, wymagana rez.), bar, salon, scena. Na zewnątrz 4 baseny (w tym 1 infinity), taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenach w cenie. Hotel nie udostępnia ręczników kąpielowych.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: bufet na śniadanie i kolację. Show cooking.

    All Inclusive

    3 posiłki (bufet). Restauracje tematyczne (1x tydzień, wymagana rezerwacja). Napoje do posiłków. Lokalne napoje alkohol. i bezalkohol. w piwiarni w godz. 19–23:00, w barach w godz. 9:30–24:00, przy strefie animacji w godz. 20–23:30 (markowe za dopłatą). Przekąski w godz. 10:30–23:00. Po południu kawa, herbata, ciasto. Lody dla dzieci w godz. 10–23:30.

    Internet

    kącik internetowy za opłatą. WiFi na terenie całego hotelu gratis.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1–3A): telefon, odpłatny sejf, klimatyzacja, TV sat., mała lodówka (za opłatą), balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC. Z widokiem na morze (A1–2D). Z najlepszym widokiem na morze (A2-3E): dodatkowo: zestaw do parzenia kawy/herbaty, koszyk owoców i wino musujące na powitanie. Wariant ekonomiczny (A2S): widok na ulicę. Junior Suite Cala Romantica (A2G): z widokiem na zatokę i morze. Apartamenty (B2–3C): dla 2–4 osób; pokój dzienno-sypialny i oddzielna sypialnia, wyposażony aneks kuchenny, lodówka, telefon, TV sat., klimatyzacja, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC. Z widokiem na morze (B2–3D). Z najlepszym widokiem na morze (B2-3E). Z widokiem na zatokę Cala Romantica i morze. Wariant ekonomiczny (B2-3S): najniższe piętro, z widokiem na ogród lub basen.

    Sport

    siatkówka, boccia, strzelnica, gimnastyka, boisko, tenis stołowy. Odpłatnie: 3 korty tenisowe, wypożyczalnia rowerów, kursy nurkowania.

    Wellness

    sauna, łaźnia turecka, whirlpool. Za opłatą: masaże.

    Dzieci

    splash pool, 2 brodziki, plac zabaw. Miniklub (2–4 lat), maxiklub (5–7 lat), super-mega klub (8–13 lat), teenieklub (do 17 lat, lipiec-sierpień). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez odpłaty.

    Rozrywka

    program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

    Dla dzieci

    2–6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa, 7–12 lat: zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Pięknie położony z romantycznym widokiem na morze. Infrastruktura sportowa. Splash pool dla dzieci.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Majorka, Hiszpania

    Położenie

    spokojne, na półwyspie między Cala Mandia i Cala Estany. Do Porto Cristo ok. 4,5 km. Połączenie autobusem liniowym.

    Plaża

    do piaszczystych, publicznych plaż w pobliskich zatokach idzie się ok. 500 m (schody). Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    812 pokoi i apartamentów w 2-3 piętrowych budynkach, 4 windy w budynku głównym. Lobby z recepcją, odpłatne sejfy, sala z TV sat., restauracja główna, 2 restauracje tematyczne (włoska "Bolzano" oraz hiszpańska "La Finca" - tylko kolacja, wymagana wcześn. rez.), bar, salon, scena. Sala konferencyjna (do 100 osób). Na zewnątrz 4 baseny, (w tym 1 infinity z widokiem na morze i splash pool dla dzieci), taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenach w cenie. W pobliskim centrum handlowym: pijalnia piwa, bar z przekąskami, pizzeria, sklepy, supermarket. Ośrodek przystosowany dla osób niepełnosprawnych (4 pokoje, na zapytanie). www.blau-hotels.com

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-2A): nowocześnie urządzone, telefon, odpłatny sejf, klimatyzacja, TV sat., mała lodówka (za opłatą), balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC. Z widokiem na morze (A1-2D). Pokoje Superior (A1-3B): przestronniejsze, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Apartamenty (B2-3C): dla 2-4 osób; pokój mieszkalno-sypialny i oddzielna sypialnia, wyposażony aneks kuchenny, lodówka, telefon, TV sat., klimatyzacja, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC. Z widokiem na morze (B2-3D).

    Dzieci

    splash pool, 2 zintegrowane brodziki, plac zabaw. Miniklub (2-4 lat), maxiklub (5-7 lat), super-mega klub (8-13 lat), teenieklub (do 17 lat, lipiec-sierpień). Wysokie krzesełko w restauracji i łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez odpłaty. Bufet dziecięcy w restauracji.

    Rozrywka

    urozmaicony program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy za opłatą. WI-FI na terenie całego hotelu bez opłaty.

    Sport

    siłownia z nowoczesnym sprzętem, gimnastyka, strzelnica, piłka plażowa, squash, tenis stołowy, boisko sportowe, windsurfing, żeglowanie. Odpłatnie: 3 korty tenisowe, rowery, wycieczki rowerowe, kursy windsurfingu, żeglowania, nurkowania, tenisa.

    Wellness

    w nowoczesnym centrum SPA: sauna, łaźnia turecka, whirlpool. Za opłatą: zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Restauracje tematyczne (raz w tygodniu, za wcześniejszą rezerwacją). Napoje orzeźwiające do posiłków. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (napoje markowe za opłatą): pijalnia piwa w godz. 19-23:00, bar w godz. 9:30-23:30, bar w miejscu, gdzie odbywają się animacje, w godz. 20-23:30. Przekąski w godz. 10:30-23:00 w cafeterii. Po południu kawa, herbata, ciasto. Lody dla dzieci w godz. 10-23:30. Obowiązek noszenia plastikowej bransoletki.

    Zniżki

    DLA DZIECI 2-6 LAT: pobyt gratis lub zniżka procentowaDLA DZIECI 7-14 LAT: stała cena (apartamenty) lub zniżka procentowa (pokoje).

    Polecamy

    • pięknie położony z romantycznym widokiem na morze
    • rozległy ośrodek z bogatą infrastrukturą sportową
    • splash pool dla dzieci


    Mapa Hotelu Blau Punta Reina
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
    Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
    Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
    Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
    Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
    Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
    Cap de Formentor Mallorca
    Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
    Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
    Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
    Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
    Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
    Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
    Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
    El Arenal i Playa de Palma na Majorce
    Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
    Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Blau Punta Reina

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      4.7
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      i sport
      5
    • Obsługa
      4.9
    HolidayCheck
    Ocena Blau Punta Reina:
    4.7 / 6

    Godny polecenia. Piękna okolica, 2007-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    To była oferta last minut 240 euro za osobę i za te śmieszne pieniądze mieliśmy do dyspozycji dwupok...
    więcej

    5.2
    Super hotel! 2008-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Blau Punta Reina znalazłem w ofercie last minute biura Neckermann Polska, nie było go wczesniej w of...
    więcej

    5.6
    Super, polecam !!! 2008-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.3

    Hotel naprawdę fajny. Jedyny feler to brak animacji w języku polskim. Ostrzegam przed nieuczywimi r...
    więcej

    5.3
    Swietny, bardzo ok! 2008-09-01
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    5.8
    Dobrze, bardzo dobrze! 2008-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Super 2009-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    super szczególnie dla rodzin z małymi dziećmi, dla młodzieży może być trochę nudno brak dyskotek. ra...
    więcej

    5.7
    Świetny hotel. Na pewno godny polecenia 2010-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Świetny hotel. Pomimo, iż przyjmuje tysiące gości wszystko jest na najwyższym poziome. Posiłki rewel...
    więcej

    5.7
    Rewelacja! Polecam! 2011-01-19
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Udany urlop na Majorce. Hotel godny polecenia. 2011-05-05
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel wart swoich gwiazdek . Udany urlop zapewniony . Fantastyczne 3 zatoki niedaleko hotelu . Jedyn...
    więcej

    5.5
    Super wakacje Hotel wart polecenia 2011-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Nawet minusy nie zasłoniły nam plusów 2011-08-13
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Wielki rodzinny hotel z nastawieniem na Niemców 2011-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.0

    Hotel piękny ale straszny moloch, co generalnie nie przeszkadza gdyż jest na ogromnym terenie. Probl...
    więcej

    5.3
    Wygodny urlop 2011-09-06
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel przyzwoity, pokoje rowniez. Plaza ladna lezaki platne zejscie kamieniste ale dla zdrowego czl...
    więcej

    4.9
    Udany wypoczynek! 2012-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Milły odpoczynek, dla osób bez wymagań "z kosmosu". W porównaniu z hotelami, w których mieliśmy okaz...
    więcej

    5.3
    Super hotel na wschodzie Majorki 2012-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super urlop na Majorce! 2012-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Godny polecenia 2012-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    Wakacje wrzesień 2012 - świetny pobyt. Nie mam na co narzekać, wszystko było idealne. Świetna baza w...
    więcej

    5.6
    Bardzo polecam 2012-10-29
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Serdecznie polecam. Na pewno tam wrócę. Z moich podróży na Wyspy Kanaryjskie - ta była najbardziej ...
    więcej

    5.4
    Świetny hotel, dobrej klasy rozrywka 2012-12-28
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Z czystym sumieniem polecam! 2013-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Bardzo fajny hotel, godny polecenia 2013-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Polecam wszystkim serdecznie! 2014-06-10
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Jak najbardziej polecam ten hotel. Idealny dla rodzin z dziećmi. Miła obsługa, czysto, super. Jedzon...
    więcej

    5.3
    Fantastyczny hotel na przepięknej wyspie! 2015-02-28
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam dla rodzin 2016-06-10
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Rozległy, bardzo zadbany hotel dla rodzin 2016-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Rewelacyjny wypoczynek w super hotelu 2017-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Blau Punta Reina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Blau Punta Reina - możliwości zakwaterowania:

    Apartment Balkon
    Apartment Meerblick Cala
    Apartment,Balkon,Meerblic
    Apartment Balko Sparpreis
    Apartament z widokiem na morze
    Apartament z widokiem na morze
    Apartament
    Apartament w supercenie
    Doppelzimmer Balkon Meerb
    Doppelzimmer Deluxe
    Doppelzimmer Deluxe Front
    Doppelzimmer,Balkon
    Doppelzi,Balkon,Meerblick
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    DZ/Bk/Sparpreis
    Doppelzimmer Single mit K
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Doppelzimmer zur Alleinnu
    Einzelzimmer,Balkon
    Junior Suite
    Junior Suite Meerblick
    Junior Suite seitlicher M
    Junior Suite Meerblick Ca

    Blau Punta Reina - Możliwości wyżywienia:


    Blau Punta Reina - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Blau Punta Reina? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00