cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
  • Hotel Oasis Papagayo, Fuerteventura
1 / 16
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
18.11 - 25.11
już od 2719 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.12 - 23.12
już od 2429 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Oasis Papagayo
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Oasis Papagayo
star 3

Hiszpania: Fuerteventura
Ocena hotelu Oasis Papagayo:
3.9 / 5
Średnia z 18 opinii
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Oasis Papagayo to hotel usytuowany w otoczeniu zieleni, w miejscowości Corralejo ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko Parku Naturalnego Dunas de Corralejo. Polecamy aktywnym osobom, miłośnikom sportów oraz plażowania, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Fuerteventury i sąsiedniej wyspy Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, w miejscowości Corralejo, 900 metrów od publicznej, piaszczystej plaży, około 1,5 km od największych wydm na Wyspach Kanaryjskich
  • bardzo dobrze rozwinięte zaplecze rekreacyjno sportowe, 4 baseny (w tym o wymiarach olimpijskich), korty tenisowe, szkoła kitesurfingu, przestronne apartamenty rodzinne
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Oasis Papagayo w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Oasis Papagayo to hotel usytuowany w otoczeniu zieleni, w miejscowości Corralejo ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko Parku Naturalnego Dunas de Corralejo. Polecamy aktywnym osobom, miłośnikom sportów oraz plażowania, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Fuerteventury i sąsiedniej wyspy Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, w miejscowości Corralejo, 900 metrów od publicznej, piaszczystej plaży, około 1,5 km od największych wydm na Wyspach Kanaryjskich
  • bardzo dobrze rozwinięte zaplecze rekreacyjno sportowe, 4 baseny (w tym o wymiarach olimpijskich), korty tenisowe, szkoła kitesurfingu, przestronne apartamenty rodzinne
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Wyspy Kanaryjskie / Fuerteventura

Opis oferty:

Komfortowy, o ciekawej architekturze przypominającej hiszpańską wioskę, z domkami w kolorze terakoty, z mnóstwem zieleni i typową kanaryjską roślinnością, zajmuje aż 100 tys. m². Znakomite miejsce na rodzinny wypoczynek i wyjazd dla pary. Jedną z atrakcji jest pobliski park naturalny, gdzie można podziwiać przepiękne wydmy, grające w wielu filmach i tworzące urzekające, nieziemskie krajobrazy. Hotel ma dobrze rozwinięte zaplecze sportowe i stanowi doskonały wybór dla miłośników sportu.

POŁOŻENIE:

w spokojnej części turystycznej miejscowości CORRALEJO ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 1 km od centrum, w pobliżu centrum handlowe z restauracją, kręgielnią i supermarketem, ok. 200 m od parku wodnego Acua Fun Park (czynny sezonowo); ok. 38 km od lotniska w Puerto del Rosario.

PLAŻA:

Waikiki, publiczna, piaszczysta, ok. 900 m od hotelu, parasole i leżaki płatne, ok. 1,5 km do miejsca, gdzie zaczyna się Park Naturalny de las Dunas de Corralejo z przepiękną piaszczystą plażą i największymi na Wyspach Kanaryjskich wydmami, dojazd komunikacją publiczną (ok. 3 EUR/os.), parasole i leżaki płatne (ok. 2 EUR/dzień/2 leżaki i parasol).

HOTEL:

trzygwiazdkowy (oficjalna kategoria: 3 klucze), zbudowany w 2003 r., sezonowo odnawiany, 381 apartamentów w piętrowych budynkach, duży hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary; za opłatą: kawiarenka internetowa (ok. 1 EUR/10 min), internet bezprzewodowy w holu przy recepcji (ok. 18 EUR/tydz.), pralnia samoobsługowa, profesjonalna wypożyczalnia rowerów dla dorosłych i dzieci, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

z 1 sypialnią:

dla maks. 2 os. dorosłych i 2 dzieci (dostawka w formie 2-os. sofy), ok. 45 m², bardzo przestronny i komfortowo urządzony, składa się z salonu z wyposażonym aneksem kuchennym i sypialni oddzielonej drzwiami, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka); za opłatą: telewizor (ok. 21 EUR/tydz.), sejf (ok. 15 EUR/tydz.), możliwość wypożyczenia żelazka, wentylatora (ok. 15 EUR/tydz., wymagany depozyt 10 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

z 2 sypialniami:

dla maks. 4 os. dorosłych i 2 dzieci, ok. 55 m², wyposażenie jak w apartamencie z 1 sypialnią, dodatkowo 2 sypialnia; apartament z 2 sypialniami na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

4 duże baseny: ok. 1200 m², gł. 0,3-1,5 m, słona woda, ok. 700 m², gł. 1,2-1,5 m, słona woda, ok. 900 m², gł. do 2 m, słona woda, basen o wymiarach olimpijskich (ok. 3 EUR/godz.), słodka woda, sezonowo podgrzewany, duży brodzik dla dzieci, taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami, ręczniki płatne (depozyt: 10 EUR i opłata: 1 EUR/dzień, 5 EUR/7 dni); tenis stołowy, boule, boisko do gry w siatkówkę plażową; miniklub (4-12 lat), plac i pokój zabaw dla dzieci, kilka razy w tygodniu animacje dla dorosłych i dzieci: liczne zajęcia sportowo-rekreacyjne i wieczorne programy rozrywkowe; za opłatą: 2 korty tenisowe (10 EUR/godz.), bilard, sauna (5 EUR/godz./os.); na terenie ośrodka znajduje się profesjonalna kręgielnia z 10 torami i szkoła oferująca m.in. lekcje kitesurfingu i surfingu.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; między obiadem i kolacją przekąski, kawa, herbata, lody (15.30-16.30); lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe do godz. 23.00; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928537502, www.oasisfuerteventura.com


Opis hotelu Oasis Papagayo według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Oasis Papagayo Sport&Family to fajnie położony hotel o kategorii 3*. Zbudowany został w 2003 roku i jest sukcesywnie remontowany. Znajduje się kilometr od popularnej turystycznie miejscowości Corralejo, a także niedaleko Parku Narodowego Les Dunas. Port lotniczy Puerto Rosario znajduje się ok 38 km, niedaleko jest centrum handlowe z restauracjami, sklepami i kręgielnią. Bardzo ładna, szeroka i piaszczysta plaża Waikiki oddalona jest od hotelu jedynie o 900 metrów, gdzie serwis plażowy jest za opłatą, w odległości ok 1,5 km jest również inna piękna plaża ze wspaniałymi wydmami, można na nią dojechać busem hotelowym.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje swoim gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, wi fi w holu i kawiarenka internetowa płatne, restaurację, 2 bary, przechowalnię bagażu, wypożyczalnię rowerów i samochodów za opłatą.

Pokoje:

Hotel Oasis Paparayo dysponuje 381 komfortowymi apartamentami rozmieszczonymi w piętrowych budynkach. Wyróżniamy apartamenty standardowe oraz z 2 sypialniami.

Apartamenty standardowe: przeznaczone są dla 3 osób dorosłych i dziecka. Wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarkę, tv, żelazko  i wentylator są za opłatą, balkon lub taras, składają się z salonu, aneksu kuchennego i oddzielnej sypialni, łączny metraż to ok 45 m kw. Pokoje z 2 sypialniami mają ok 60 m kw powierzchni, składają się z 2 sypialni i przeznaczone są dla maksymalnie 6 osób.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo serwowane są przekąski w ciągu dnia, kawa, herbata, lody, ciasta. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są do godziny 23:00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotel goście mogą korzystać z 4 zewnętrznych basenów, 1 podgrzewany sezonowo ze słodką wodą, 1 basen jest wymiarów olimpijskich, 200 metrów od hotelu znajduje się park wodny Acua Fun Park, parasole i leżaki przy basenach są bezpłatne na tarasie słonecznym, tenis stołowy, jacuzzi, boule, bilard, animacje z zabawami w ciągu dnia i wieczorne show, boisko do gry w siatkówkę, koszykówkę, piłkę nożną, kort tenisowy za opłatą, centrum sportów wodnych i profesjonalna kręgielnia na terenie hotelu są za opłatą.

Dla dzieci:

Hotel posiada ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać z brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacji z grami i zabawami, z fotelików w restauracji, wypożyczalni rowerów.

 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka No Limits

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Oasis Papagayo to hotel usytuowany w otoczeniu zieleni, w miejscowości Corralejo ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko Parku Naturalnego Dunas de Corralejo. Polecamy aktywnym osobom, miłośnikom sportów oraz plażowania, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Fuerteventury i sąsiedniej wyspy Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, w miejscowości Corralejo, 900 metrów od publicznej, piaszczystej plaży, około 1,5 km od największych wydm na Wyspach Kanaryjskich
  • bardzo dobrze rozwinięte zaplecze rekreacyjno sportowe, 4 baseny (w tym o wymiarach olimpijskich), korty tenisowe, szkoła kitesurfingu, przestronne apartamenty rodzinne
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Fuerteventura / Fuerteventura

Opis oferty:

Propozycja dla aktywnych 50+. Obóz dostarcza odpowiedniej dawki ruchu, a harmonogram zajęć obejmuje ćwiczenia rozciągające i wzmacniające, z których część odbywa się w wodzie. Uczestnicy są pod opieką wykwalifikowanych trenerów i fizjoterapeutów. Najlepsze i sprawdzone metody treningowe oraz intensywność ćwiczeń dostosowana jest do kondycji fizycznej i zdolności motorycznych uczestników. Fuerteventura, Costa de la Luz, Sycylia to idealne miejsca na aktywne wakacje.

DLA KOGO

dla osób 50+, lubiących wysiłek i zajęcia w grupach.

PRZEWIDYWANE EFEKTY

odzyskanie witalności, energii i pogody ducha, poprawa kondycji fizycznej i wydolności organizmu.

śWIADCZENIA

7 noclegów; 2-os. pokoje z łazienkami • wyżywienie zgodne z ofertą wybranego hotelu • przelot • transfer: lotnisko-hotel-lotnisko • opieka rezydenta • opieka trenera przez cały czas trwania obozu (j. polski) • treningi wymienione w harmonogramie • sprzęt fitness podczas ćwiczeń • ubezpieczenie KL i NW Itaka Complex rozszerzone o następstwa uprawiania sportów wysokiego ryzyka

UWAGI:

Harmonogram zajęć jest przykładowy i może ulec zmianie, zostanie podany na miejscu przez trenera. Zajęcia odbywają się na terenie hotelu lub w jego pobliżu.Minimalna liczba osób: 15.Program przeznaczony dla osób powyżej 15 lat pod opieką osoby pełnoletniej, zdrowych, sprawnych fizycznie, przygotowanych kondycyjnie do aktywności zawartych w programie.Program może ulec zmianie zależnie od warunków atmosferycznych.


Opis hotelu Oasis Papagayo według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Oasis Papagayo Sport&Family to fajnie położony hotel o kategorii 3*. Zbudowany został w 2003 roku i jest sukcesywnie remontowany. Znajduje się kilometr od popularnej turystycznie miejscowości Corralejo, a także niedaleko Parku Narodowego Les Dunas. Port lotniczy Puerto Rosario znajduje się ok 38 km, niedaleko jest centrum handlowe z restauracjami, sklepami i kręgielnią. Bardzo ładna, szeroka i piaszczysta plaża Waikiki oddalona jest od hotelu jedynie o 900 metrów, gdzie serwis plażowy jest za opłatą, w odległości ok 1,5 km jest również inna piękna plaża ze wspaniałymi wydmami, można na nią dojechać busem hotelowym.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje swoim gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, wi fi w holu i kawiarenka internetowa płatne, restaurację, 2 bary, przechowalnię bagażu, wypożyczalnię rowerów i samochodów za opłatą.

Pokoje:

Hotel Oasis Paparayo dysponuje 381 komfortowymi apartamentami rozmieszczonymi w piętrowych budynkach. Wyróżniamy apartamenty standardowe oraz z 2 sypialniami.

Apartamenty standardowe: przeznaczone są dla 3 osób dorosłych i dziecka. Wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarkę, tv, żelazko  i wentylator są za opłatą, balkon lub taras, składają się z salonu, aneksu kuchennego i oddzielnej sypialni, łączny metraż to ok 45 m kw. Pokoje z 2 sypialniami mają ok 60 m kw powierzchni, składają się z 2 sypialni i przeznaczone są dla maksymalnie 6 osób.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo serwowane są przekąski w ciągu dnia, kawa, herbata, lody, ciasta. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są do godziny 23:00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotel goście mogą korzystać z 4 zewnętrznych basenów, 1 podgrzewany sezonowo ze słodką wodą, 1 basen jest wymiarów olimpijskich, 200 metrów od hotelu znajduje się park wodny Acua Fun Park, parasole i leżaki przy basenach są bezpłatne na tarasie słonecznym, tenis stołowy, jacuzzi, boule, bilard, animacje z zabawami w ciągu dnia i wieczorne show, boisko do gry w siatkówkę, koszykówkę, piłkę nożną, kort tenisowy za opłatą, centrum sportów wodnych i profesjonalna kręgielnia na terenie hotelu są za opłatą.

Dla dzieci:

Hotel posiada ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać z brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacji z grami i zabawami, z fotelików w restauracji, wypożyczalni rowerów.

 



Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Oasis Papagayo to hotel usytuowany w otoczeniu zieleni, w miejscowości Corralejo ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko Parku Naturalnego Dunas de Corralejo. Polecamy aktywnym osobom, miłośnikom sportów oraz plażowania, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Fuerteventury i sąsiedniej wyspy Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, w miejscowości Corralejo, 900 metrów od publicznej, piaszczystej plaży, około 1,5 km od największych wydm na Wyspach Kanaryjskich
  • bardzo dobrze rozwinięte zaplecze rekreacyjno sportowe, 4 baseny (w tym o wymiarach olimpijskich), korty tenisowe, szkoła kitesurfingu, przestronne apartamenty rodzinne
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Wyspy Kanaryjskie / Fuerteventura

Opis oferty:

Komfortowy, o ciekawej architekturze przypominającej hiszpańską wioskę, z domkami w kolorze terakoty, z mnóstwem zieleni i typową kanaryjską roślinnością, zajmuje aż 100 tys. m². Znakomite miejsce na rodzinny wypoczynek i wyjazd dla pary. Jedną z atrakcji jest pobliski park naturalny, gdzie można podziwiać przepiękne wydmy, grające w wielu filmach i tworzące urzekające, nieziemskie krajobrazy. Hotel ma bardzo dobrze rozwinięte zaplecze sportowe i stanowi doskonały wybór dla miłośników sportu!

POŁOŻENIE:

w spokojnej części turystycznej miejscowości CORRALEJO ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 1 km od centrum, w pobliżu centrum handlowe z restauracją i supermarketem, ok. 500 m od parku wodnego Acua Water Park (czynny sezonowo); ok. 38 km od lotniska w Puerto del Rosario.

PLAŻA:

Waikiki, publiczna, piaszczysta, ok. 1,7 km od hotelu, parasole i leżaki płatne, ok. 2,5 km do miejsca, gdzie zaczyna się Park Naturalny de las Dunas de Corralejo z przepiękną piaszczystą plażą i największymi na Wyspach Kanaryjskich wydmami, dojazd komunikacją publiczną (ok. 2 EUR/1 strona/os.), parsole i leżaki płatne (ok. 3 EUR/dzień/parasol; ok. 3 EUR/dzień/leżak).

HOTEL:

trzygwiazdkowy (oficjalna kategoria: 3 klucze), zbudowany w 2003 r., sezonowo odnawiany, 303 apartamenty w piętrowych budynkach, duży hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary; za opłatą: kawiarenka internetowa (ok. 1 EUR/10 min), internet bezprzewodowy w holu przy recepcji (bezpłatny tylko w godz. 08:00-12:00; w pozostałych godz. płatny: ok. 20 EUR/tydz./1 urządzenie), pralnia samoobsługowa, profesjonalna wypożyczalnia rowerów dla dorosłych i dzieci, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard; hotel nie przyjmuje zwierząt.

apartament z 1 sypialnią:

dla maks. 2 os. dorosłych i 2 dzieci (dostawka w formie 2-os. sofy), ok. 45 m², przestronny i komfortowo urządzony, składa się z salonu z wyposażonym aneksem kuchennym i sypialni oddzielonej drzwiami, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizor, za opłatą: sejf (ok. 16 EUR/tydz., wymagany depozyt 10 EUR), możliwość wypożyczenia żelazka, wentylatora (ok. 16 EUR/tydz., wymagany depozyt 10 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

apartament z 2 sypialniami:

dla maks. 4 os. dorosłych i 2 dzieci lub 5 os. dorosłych, ok. 55 m², wyposażenie jak w apartamencie z 1 sypialnią, dodatkowo 2 sypialnia; apartament z 2 sypialniami na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny: ok. 1200 m², gł. 0,3-1,6 m, słona woda, ok. 800 m², gł. 1,2-1,6 m, słona woda, basen o wymiarach olimpijskich (płatny: ok. 5 EUR/godz.; wymagana wcześniejsza rezerwacja), słodka woda, sezonowo podgrzewany, brodzik dla dzieci, gł. do 0,3 m, słona woda; taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami, ręczniki płatne (depozyt: ok. 10 EUR i opłata: ok. 1 EUR/dzień, ok. 5 EUR/7 dni); siłownia, tenis stołowy, boule, boisko do gry w siatkówkę plażową; miniklub (4-12 lat), plac i pokój zabaw dla dzieci, kilka razy w tygodniu animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowo-rekreacyjne i wieczorne programy rozrywkowe; za opłatą: 2 korty tenisowe (ok. 10 EUR/godz.), bilard, sauna (ok. 5 EUR/godz./os.), liczne grupowe zajęcia sportowe z instruktorami; na terenie ośrodka i szkoła oferująca m.in. lekcje surfingu i stand up paddle.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji; słodkie przekąski w wyznaczonym barze (10.30-12.30); słonw przekąski w wyznaczonym barze (13.30-16.30); lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe w wyznaczonym barze (10:00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928537502, www.oasispapagayo.com


Opis hotelu Oasis Papagayo według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Oasis Papagayo Sport&Family to fajnie położony hotel o kategorii 3*. Zbudowany został w 2003 roku i jest sukcesywnie remontowany. Znajduje się kilometr od popularnej turystycznie miejscowości Corralejo, a także niedaleko Parku Narodowego Les Dunas. Port lotniczy Puerto Rosario znajduje się ok 38 km, niedaleko jest centrum handlowe z restauracjami, sklepami i kręgielnią. Bardzo ładna, szeroka i piaszczysta plaża Waikiki oddalona jest od hotelu jedynie o 900 metrów, gdzie serwis plażowy jest za opłatą, w odległości ok 1,5 km jest również inna piękna plaża ze wspaniałymi wydmami, można na nią dojechać busem hotelowym.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje swoim gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, wi fi w holu i kawiarenka internetowa płatne, restaurację, 2 bary, przechowalnię bagażu, wypożyczalnię rowerów i samochodów za opłatą.

Pokoje:

Hotel Oasis Paparayo dysponuje 381 komfortowymi apartamentami rozmieszczonymi w piętrowych budynkach. Wyróżniamy apartamenty standardowe oraz z 2 sypialniami.

Apartamenty standardowe: przeznaczone są dla 3 osób dorosłych i dziecka. Wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarkę, tv, żelazko  i wentylator są za opłatą, balkon lub taras, składają się z salonu, aneksu kuchennego i oddzielnej sypialni, łączny metraż to ok 45 m kw. Pokoje z 2 sypialniami mają ok 60 m kw powierzchni, składają się z 2 sypialni i przeznaczone są dla maksymalnie 6 osób.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo serwowane są przekąski w ciągu dnia, kawa, herbata, lody, ciasta. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są do godziny 23:00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotel goście mogą korzystać z 4 zewnętrznych basenów, 1 podgrzewany sezonowo ze słodką wodą, 1 basen jest wymiarów olimpijskich, 200 metrów od hotelu znajduje się park wodny Acua Fun Park, parasole i leżaki przy basenach są bezpłatne na tarasie słonecznym, tenis stołowy, jacuzzi, boule, bilard, animacje z zabawami w ciągu dnia i wieczorne show, boisko do gry w siatkówkę, koszykówkę, piłkę nożną, kort tenisowy za opłatą, centrum sportów wodnych i profesjonalna kręgielnia na terenie hotelu są za opłatą.

Dla dzieci:

Hotel posiada ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać z brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacji z grami i zabawami, z fotelików w restauracji, wypożyczalni rowerów.

 



Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Oasis Papagayo to hotel usytuowany w otoczeniu zieleni, w miejscowości Corralejo ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko Parku Naturalnego Dunas de Corralejo. Polecamy aktywnym osobom, miłośnikom sportów oraz plażowania, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Fuerteventury i sąsiedniej wyspy Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, w miejscowości Corralejo, 900 metrów od publicznej, piaszczystej plaży, około 1,5 km od największych wydm na Wyspach Kanaryjskich
  • bardzo dobrze rozwinięte zaplecze rekreacyjno sportowe, 4 baseny (w tym o wymiarach olimpijskich), korty tenisowe, szkoła kitesurfingu, przestronne apartamenty rodzinne
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Hiszpania/Fuerteventura

Informacje Ogólne:

Oasis Papagayo Sport & Family znajduje się w odległości 3 km od plaży piaszczysta. Miasta położone najbliżej hotelu to Puerto Del Rosario (30 km) i Corralejo (1 km). Pozostałe miasta: Gran Tarajal (70 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, recepcję, mini market, salon i lobby. W 2-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku i hiszpańsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 3 baseny ze słoną wodą . Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko FUE (40 km), Betancuria/Mirador Morro Velosa (46 km), Cotillo/El Toston (20 km), jazda konna (15 km), Parque Natural Dunas De Corralejo (3 km), dyskoteka (2 km) i Playa De Sotavento (92 km). W pobliżu hotelu znajdują się informacja turystyczna, postój taksówek, przystanek autobusowy, supermarket, bary/restauracje, sklepy i centrum miasta. Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: łazienka przystosowana do korzystania przez osoby na wózkach inwalidzkich, winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje sejfy i pokojówki. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych i bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

Śniadanie w godz. 07:30 - 10:11 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji.

Sport i Rozrywka:

Oasis Papagayo Sport & Family posiada jacuzzi, słoneczny taras, saunę i solarium. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 46 km.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Wyżywienie

ALL - śniadania, obiady, kolacje. Pomiędzy posiłkami przekąski, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:00 - 23:00

Bagaż

Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 180 PLN (wyloty od 01.11 - 10.01 i od 01.04 - 30.04) / 170 PLN (wyloty 11.01 - 31.03) - 20 kg - 250 PLN (wyloty od 01.11 - 10.01 i od 01.04 - 30.04) / 240 PLN (wyloty 11.01 - 31.03) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa. Berlin Schonefeld (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 282 PLN (wyloty od 01.11 - 10.01 i od 01.04 - 30.04) / 264 PLN (wyloty 11.01 - 31.03) - 20 kg - 370 PLN (wyloty od 01.11 - 10.01 i od 01.04 - 30.04) / 352 PLN (wyloty 11.01 - 31.03) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa.


Opis hotelu Oasis Papagayo według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Oasis Papagayo Sport&Family to fajnie położony hotel o kategorii 3*. Zbudowany został w 2003 roku i jest sukcesywnie remontowany. Znajduje się kilometr od popularnej turystycznie miejscowości Corralejo, a także niedaleko Parku Narodowego Les Dunas. Port lotniczy Puerto Rosario znajduje się ok 38 km, niedaleko jest centrum handlowe z restauracjami, sklepami i kręgielnią. Bardzo ładna, szeroka i piaszczysta plaża Waikiki oddalona jest od hotelu jedynie o 900 metrów, gdzie serwis plażowy jest za opłatą, w odległości ok 1,5 km jest również inna piękna plaża ze wspaniałymi wydmami, można na nią dojechać busem hotelowym.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje swoim gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, wi fi w holu i kawiarenka internetowa płatne, restaurację, 2 bary, przechowalnię bagażu, wypożyczalnię rowerów i samochodów za opłatą.

Pokoje:

Hotel Oasis Paparayo dysponuje 381 komfortowymi apartamentami rozmieszczonymi w piętrowych budynkach. Wyróżniamy apartamenty standardowe oraz z 2 sypialniami.

Apartamenty standardowe: przeznaczone są dla 3 osób dorosłych i dziecka. Wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarkę, tv, żelazko  i wentylator są za opłatą, balkon lub taras, składają się z salonu, aneksu kuchennego i oddzielnej sypialni, łączny metraż to ok 45 m kw. Pokoje z 2 sypialniami mają ok 60 m kw powierzchni, składają się z 2 sypialni i przeznaczone są dla maksymalnie 6 osób.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo serwowane są przekąski w ciągu dnia, kawa, herbata, lody, ciasta. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są do godziny 23:00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotel goście mogą korzystać z 4 zewnętrznych basenów, 1 podgrzewany sezonowo ze słodką wodą, 1 basen jest wymiarów olimpijskich, 200 metrów od hotelu znajduje się park wodny Acua Fun Park, parasole i leżaki przy basenach są bezpłatne na tarasie słonecznym, tenis stołowy, jacuzzi, boule, bilard, animacje z zabawami w ciągu dnia i wieczorne show, boisko do gry w siatkówkę, koszykówkę, piłkę nożną, kort tenisowy za opłatą, centrum sportów wodnych i profesjonalna kręgielnia na terenie hotelu są za opłatą.

Dla dzieci:

Hotel posiada ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać z brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacji z grami i zabawami, z fotelików w restauracji, wypożyczalni rowerów.

 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Oasis Papagayo to hotel usytuowany w otoczeniu zieleni, w miejscowości Corralejo ze sklepami, barami i restauracjami, niedaleko Parku Naturalnego Dunas de Corralejo. Polecamy aktywnym osobom, miłośnikom sportów oraz plażowania, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Fuerteventury i sąsiedniej wyspy Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, w miejscowości Corralejo, 900 metrów od publicznej, piaszczystej plaży, około 1,5 km od największych wydm na Wyspach Kanaryjskich
  • bardzo dobrze rozwinięte zaplecze rekreacyjno sportowe, 4 baseny (w tym o wymiarach olimpijskich), korty tenisowe, szkoła kitesurfingu, przestronne apartamenty rodzinne
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania/Fuerteventura

Opis

  • Rozbudowana oferta sportowa dla dorosłych i dzieci
  • Restauracje ze smacznym jedzeniem
  • Zabiegi relaksacyjne
  • Świetna okolica do biegania i jazdy rowerem

Lokalizacja

w Corralejo, ok. 30 km od lotniska.

Wyposażenie

restauracje: 1, restauracje a'la carte: 1, bary: 2, recepcja 24h, internet (płatny), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), wypożyczalnia rowerów, wypożyczalnia samochodów, sklepy, parking, taras słoneczny, ogród, sklep z pamiątkami, pokoje dla niepalących, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty.

Pokoje

telewizja, aneks kuchenny, łazienka z wanną lub prysznicem, telewizja, sejf (płatny), taras/balkon Typ pokoju -

Apartamenty standard z 1 sypialnią dla max. 3 os. dorosłych lub 2 dorosłych i 2 dzieci.

Sport na plaży

Część oferty może być dostępna za dopłatą: siatkówka, piłka nożna, surfing, windsurfing, kitesurfing.

Sport i fitness

Część oferty może być dostępna za dopłatą: baseny sportowe, tenis ziemny, boisko wielofunkcyjne, pétanque, joga, pilates, zumba, rowery stacjonarne, centrum informacji dla biegaczy i rowerzystów, sauna, masaże, lekcje pływania, lekcje boksu, kickboksu, jogi, solarium, centrum fitness.

Rozrywka

animacje.

Dla dzieci

basen, brodzik, animacje, mini klub, aerobik dla dzieci, lekcje pływania, zawody piłkarskie, lekcje tańca, lekcje surfowania i nurkowania, mini disco, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer shuttle bus lotnisko-hotel-lotnisko.

Lot Wizzair z KTW (W6): 1 sztuka bagażu podręcznego o max. wymiarach 40 x 30 x 20 cm; dopłata do drugiej sztuki bagażu podręcznego do 10 kg o max. wym. 55 cm x 40 cm x 23 cm - 200 zł/szt./2 strony;

Lot czarterowy Enetr Air z POZ (ENT): 1 sztuka bagażu podręcznego do max. 5 kg + 1 szt. bagażu rejestrowanego 20 kg/os.

Cena nie zawiera

Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę):
WIZZAIR:
- bagaż 20 kg 400zł/2 strony; o szczegóły zapytaj sprzedawcę przed potwierdzeniem rezerwacji)
Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.
Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

Brak obsługi


Opis hotelu Oasis Papagayo według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Oasis Papagayo Sport&Family to fajnie położony hotel o kategorii 3*. Zbudowany został w 2003 roku i jest sukcesywnie remontowany. Znajduje się kilometr od popularnej turystycznie miejscowości Corralejo, a także niedaleko Parku Narodowego Les Dunas. Port lotniczy Puerto Rosario znajduje się ok 38 km, niedaleko jest centrum handlowe z restauracjami, sklepami i kręgielnią. Bardzo ładna, szeroka i piaszczysta plaża Waikiki oddalona jest od hotelu jedynie o 900 metrów, gdzie serwis plażowy jest za opłatą, w odległości ok 1,5 km jest również inna piękna plaża ze wspaniałymi wydmami, można na nią dojechać busem hotelowym.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje swoim gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, wi fi w holu i kawiarenka internetowa płatne, restaurację, 2 bary, przechowalnię bagażu, wypożyczalnię rowerów i samochodów za opłatą.

Pokoje:

Hotel Oasis Paparayo dysponuje 381 komfortowymi apartamentami rozmieszczonymi w piętrowych budynkach. Wyróżniamy apartamenty standardowe oraz z 2 sypialniami.

Apartamenty standardowe: przeznaczone są dla 3 osób dorosłych i dziecka. Wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarkę, tv, żelazko  i wentylator są za opłatą, balkon lub taras, składają się z salonu, aneksu kuchennego i oddzielnej sypialni, łączny metraż to ok 45 m kw. Pokoje z 2 sypialniami mają ok 60 m kw powierzchni, składają się z 2 sypialni i przeznaczone są dla maksymalnie 6 osób.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive: serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo serwowane są przekąski w ciągu dnia, kawa, herbata, lody, ciasta. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są do godziny 23:00.

Sport i rozrywka:

Na terenie hotel goście mogą korzystać z 4 zewnętrznych basenów, 1 podgrzewany sezonowo ze słodką wodą, 1 basen jest wymiarów olimpijskich, 200 metrów od hotelu znajduje się park wodny Acua Fun Park, parasole i leżaki przy basenach są bezpłatne na tarasie słonecznym, tenis stołowy, jacuzzi, boule, bilard, animacje z zabawami w ciągu dnia i wieczorne show, boisko do gry w siatkówkę, koszykówkę, piłkę nożną, kort tenisowy za opłatą, centrum sportów wodnych i profesjonalna kręgielnia na terenie hotelu są za opłatą.

Dla dzieci:

Hotel posiada ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać z brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacji z grami i zabawami, z fotelików w restauracji, wypożyczalni rowerów.

 



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu Oasis Papagayo
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Fuerteventura)
Wakacje na Fuerteventura w Caleta de Fuste
Fuerteventura - Costa Calma
Morro Jable na Fuerteventura
Kurort i plaża Jandia na Fuerteventurze
Cofete Beach na Fuerteventurze
Corralejo na wyspie Fuerteventura
Zoo Oasis Park na Fuerteventurze
Plaża Sotavento - idealne miejsce dla windsurferów - Fuerteventura - Hiszpania, Wyspy kanarysjkie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Oasis Papagayo

4.1
polecam

Szukaliśmy hotelu z bogatym zapleczem sportowym i to był strzał w 10! Jest basen olimpijski, dodatkowo jeszcze 3 inne (również spore), korty tenisowe, boisko do kosza, siatki, jacuzzi. Bardzo fajna wioska wakacyjna, przesympatyczna obsługa. Bardzo miło wspominamy te wakacje

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
4.4
zdecydowanie polecam

Wróciliśmy z dzieciakami z tego hotelu jakiś miesiąc temu, co tu dużo mówić super ośrodek, bardzo duży teren, baseny, dla dzieci miniklub, plac i pokój zabaw, brodziki, aby tego było mało obok hotelu jest park wodny! Pokoje duże, mieliśmy z aneksem. Hotel jest w miejscowości Corralejo ale tej spokojnej części. Urlop udany!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
3.6
może być

Z Oasis Papagayo wróciliśmy kilka dni temu. Przeciętny hotel. Było kilka mankamentów ale za tą cenę nie spodziewaliśmy się czegoś lepszego. Hotel jest fajnie położony w Corralejo.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.6
4.4
polecam

Świetne baseny, ukryte jacuzzi, bardzo miła i zabawna obsługa w recepcji

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.4
2.7
odradzam

Generalnie skucha. Można wybrać hotel w podobnej cenie w środkowej części wyspy i bliżej niż 3 km od plaży... W katalogach jest opisana odległość od plaży ....miejskiej, ale tam nie ma gdzie się położyć i jest beznadziejnie - tak jakbym się kładł przy basenie przeciwpożarowym w środku miasta. Do FANTASTYCZNEJ plaży jest ok. 3-4 km. Aga widzę Waszej wpisy i pozdrawiam , zaplanujemy wszyscy jakiś urlop za kilka miesięcy? Ale w lepszym hotelu!

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: odradzam
2.7
3.3
może być

dla rodzin z dziećmi pod warunkiem wcześniejszego wykupu opcji przedszola wakacyjnego, umiejscowienie - w najdalszym od plaży zakątku coraliero , jedzenie takie sobie - ratował mnie dobrze przygotowany makaron z sosem, sport i rekreacja - słabiutko, pokoje fantastyczne !!! Wspominam z nostalgią - poznaliśmy super towarzystwo.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.3
3.3
może być

położenie na "zadupiu" , lubimy z żoną biegać więc codziennie robiliśmy 4km do plaży - do rezerwatu wydm - miejsce genialne, wynajęliśmy pandę więc wszędzie mieliśmy blisko i zwiedziliśmy zakamarki całej wyspy, przykro było patrzeć jak polskie rodziny obładowane materacami człapały 25 min na plażę... jedzenie niezłe tylko na kolację, pokoje super - bungalowy 2-pokojowe, byliśmy z córeczką 5 lat - mieliśmy super - wiadomo dlaczego :)) , animacje w hotelu - jakie animacje ??? może trafiliśmy nie w ten termin??? Jeżeli chcecie zwiedzać wyspę (jest cudowna) wypożyczonym samochodem, nie przyklejacie się tylko do hotelu, do którego zjeżdżacie na kolację to ok. poza tym : itaka gwarantuje klub dla dzieci, na miejscu okazuje się że faktycznie on jest i to super!!! ale .... dla gości z anglii , którzy jeszcze w kraju wykupili sobie taką opcję, nasze dzieci traktują jak powietrze..... rezydentka z itaki - znudzona dama, paląca w obecności gości (!!!!) i jak usłyszałem gdy rozmawiała przez telefon , zakochana w jakimś gościu którego niestety zostawiła w Polsce, to nie pierwszy wyjazd nasz z Itaką, ale biuro ma pecha do rezydentów że HOHOHO...

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.3
4.7
zdecydowanie polecam

Hotel ten jest najpiękniejszym na całej wyspie,Bajka!Pięknie!Jedzenie cudowne,duży wybór(polecam małe zielona kuleczki-do tej pory nie wiem co to było ale było pycha)jedyny minus to to że w centrum mało imprez dla młodych bardziej dla emerytów ale z trzy kluby się znajdą) i proszę się przygotować że nad oceanem 80%ludzi chodzi nago ale ogólnie jestem bardzo zadowolona z wyjazdu ;D

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
3.9
polecam

Miły, spokojny hotel. Zadbany i czysty:-) Polecam wszystkim !

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
3.9
4.7
zdecydowanie polecam

byłam tam i na pierwszy rzut oka pomyślałam że co ja tu będę robić ale potem... było poprostu cudownie... jedzenie było bardzo dobre plaża przecudna w ogóle hotel cud!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    3.9
  • Atrakcje
    i sport
    5
  • Obsługa
    5.4
HolidayCheck
Ocena Oasis Papagayo:
4.5 / 6

Średnia,dla rodzin z dziećmi 2007-08-29
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.3

hotel ładny ale nie ma dobrej organizacji zwłaszcza formuły all inclusive. Brudne naczynia i karalu...
więcej

4.2
Godny polecenia 2008-02-22
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

Galeria zdjęć z hotelu: http://picasaweb. google.pl/tomstar68/OasisPapagayoFuerteventura Hotel jes...
więcej

5.2
Wśród zieleni,duże apartamenty,sporo do plaży 2008-03-19
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

5.7
Porażka 2008-04-01
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    2.0

2.0
Nie dla wymagajacych 2008-05-16
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.0

Tydzien na wyspie mysle ,ze wystarczy .Warto wypozyczyc sobie samochod i zwiedzic wyspe samemu. Wid...
więcej

3.8
Świetne miejsce za niewielkie pieniądze 2008-08-29
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

4.6
W porządku 2008-10-16
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

4.5
Fantastyczny hotel godny polecenia 2009-01-15
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

5.3
Wypoczeliśmy fajnie 2009-02-14
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel to wileki ogród z małymi domkami, pokoje duże, przestronne, komfortowe. Hotel polecam, ale nas...
więcej

5.0
Hotel ładny,ale... 2009-03-25
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.0

W tym hotelu byłam w sierpniu 2007 roku. Więc przez 1, 5 roku może coś się zmieniło? PLUSY-Hotel ła...
więcej

4.7
Zielony, duzy kompleks 2009-05-06
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Podróż poślubna - polecam! 2009-07-13
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.4
Super hotel 2009-08-22
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Dla mało wymagających 2009-11-07
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.5

3.4
Hotel pełen sprzeczności 2010-02-02
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.3

Duży obiekt, bardzo ładne domki, fajny kompleks basenów. Dwu pokojowe przestronne apartamenty z anek...
więcej

4.2
Czerwiec 2009 2010-05-24
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    4.0

Calkiem fajny wypoczynek, minusem napewno jest jedzenie - monotonne, raczej skierowane do turystow z...
więcej

3.8
Bardzo przydatne informacje o hotelu. Polecam 2010-06-26
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    3.0

5.0
Katastrofa! 2010-06-30
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    5.8

Jeżeli się lubi rozwrzeszczane angielskie bachory niezniszczalne do 1 w nocy i pijanych na umór ango...
więcej

4.6
Fuerteventura - wyspa wynagrodzi Ci wszystko 2010-08-03
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Przydatne info na temat tego "hotelu" - katastrofa 2010-10-15
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

2.0
Rewelacja 2010-11-07
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

Rewelacja, wspanialy ośrodek na wypoczynek rodzinny, duzy obszar, mnóstwo zieleni, palm krzewow kwia...
więcej

5.2
Nie polecam tego hotelu 2010-11-15
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

3.0
Polecam 2011-02-23
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Hotel dla niewymagających 2011-12-17
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    2.6
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    2.8
  • Obsługa
    3.5

Ogólnie rzecz biorąc hotel w nienagannym stanie,a raczej domki (bungalow). Największe mankamenty z p...
więcej

3.1
Oasis Papagayo 2012-07-29
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.7

Hotel bardzo ładnie położony, trochę poza miastem. Do plaży miejskiej (niezbyt duża i dość tłoczna) ...
więcej

4.4
Zdecydowanie odradzam pobyt w tym hotelu 2012-09-04
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    2.3

Pokoje brudne, brak klimatyzacji, piasek na podłodze w łazience nie został do końca wyjazdu sprzątni...
więcej

3.5
Wakacje życia 2012-09-05
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Oasis Papagayo - przyjemny hotel 2012-09-25
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Idealny hotel na aktywne wakacje z surfingiem 2013-03-21
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.0

Hotel znajduje się daleko od plaży, jak również daleko od centrum miasta. Jeżeli wynajmuje się swój ...
więcej

4.6
Niezapomniane wakacje! 2013-06-16
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel jest położony na dużym terenie z egzotyczną roślinnością co miało swój urok. Apartament czysty...
więcej

4.8
Tylko w przypadku bardzo dobrej ceny 2013-08-02
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

3.0
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi oraz par 2014-07-20
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Cudowny hotel w atrakcyjnej cenie 2015-02-20
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel a raczej studia (bungalowy ) dwu i czterorodzinne. Ja zajmowałem dwurodzinny. Myślę, że dwu ro...
więcej

5.7
Bungalowy pięknie położone 2015-04-10
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.0

Hotel na rozległym terenie z bungalowami.Przestronne domki z kuchnią wyposażoną niestety posiadają o...
więcej

5.3
Hotel z klimatem 2015-06-10
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Dogodna lokalizacja dla piechurów 2016-11-22
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.3

4.7
Wietrznie i pięknie 2017-08-21
Szczegóły oceny hotelu Oasis Papagayo:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.8

Na pewno piękne miejsce, szczególnie zaobserwowaliśmy to kiedy wybraliśmy się na wycieczkę wypożyczo...
więcej

4.3

Oasis Papagayo - możliwości zakwaterowania:

Apartament
Pokój jednoosobowy
Apartament 2 os.
Apartament 3 os.
Apartament 4 os.
Apartament 5 os. 2 sypialnie

Oasis Papagayo - Możliwości wyżywienia:


Oasis Papagayo - miasta wylotu:


Oasis Papagayo - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Oasis Papagayo? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00