cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
  • Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort), Fuerteventura
1 / 66
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
28.11 - 05.12
już od 2672 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.01 - 31.01
już od 2431 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort)
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort)
star 3

Hiszpania: Fuerteventura
Ocena hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
4.2 / 5
Średnia z 11 opinii
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.1
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.4
  • Jakość
    do ceny
    4.4
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 stycznia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SBH Jandia Resort to bardzo dobry hotel usytuowany niedaleko przepięknej, piaszczystej plaży oraz blisko centrum Morro Jable ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy rodzinom z dziećmi, miłośnikom plażowania oraz osobom szukającym ciszy i spokoju na jednej z najpiękniejszych plaż w Europie. Pobyt w hotelu Jandia Resort to gwarancja udanych wakacji na Fuerteventurze.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy przepięknej publicznej plaży Playa de Jandia, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości Morro Jable
  • przestronne apartamenty rodzinne, zaplecze sportowo rekreacyjne - 3 baseny, kort tenisowy, siłownia, program animacyjny
  • bogaty program All Inclusive, smaczne i urozmaicone wyżywienie, animacje

Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort) w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SBH Jandia Resort to bardzo dobry hotel usytuowany niedaleko przepięknej, piaszczystej plaży oraz blisko centrum Morro Jable ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy rodzinom z dziećmi, miłośnikom plażowania oraz osobom szukającym ciszy i spokoju na jednej z najpiękniejszych plaż w Europie. Pobyt w hotelu Jandia Resort to gwarancja udanych wakacji na Fuerteventurze.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy przepięknej publicznej plaży Playa de Jandia, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości Morro Jable
  • przestronne apartamenty rodzinne, zaplecze sportowo rekreacyjne - 3 baseny, kort tenisowy, siłownia, program animacyjny
  • bogaty program All Inclusive, smaczne i urozmaicone wyżywienie, animacje

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Wyspy Kanaryjskie / Fuerteventura

Opis oferty:

Bezkresna Playa de Jandia zachwyca nawet najbardziej wymagających plażowiczów i jest uważana za jedną z najpiękniejszych w Europie. Z hotelu SBH Jandia Resort można się nią cieszyć do woli! Piękne widoki na ocean i latarnię morską na długo pozostają w pamięci. Przyjemnym spacerem można dojść do urokliwego centrum Morro Jable z ładnym portem i kawiarniami. Goście doceniają dobry poziom oferty all inclusive, smaczne posiłki i miłą, wakacyjną atmosferę. Funkcjonalnie wyposażone i zadbane pokoje oraz apartamenty mogą wygodnie pomieścić rodzinę. To miejsce na pewno polubią najmłodsi turyści, poza zamkami do zbudowania na piasku czeka tu wiele atrakcji przygotowanych z myślą o nich.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy Jandia, przy głównej promenadzie rozpoczynającej turystyczną miejscowość MORRO JABLE, na lekkim wzniesieniu, w pobliżu hotelu centrum handlowe, sklepy, bary i restauracje; ok. 80 km od lotniska w Puerto del Rosario; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu.

PLAŻA:

Playa de Jandia, publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 250 m od hotelu, przejście przez ulicę lub przejściem podziemnym, parasole i leżaki płatne (13 EUR/dzień/2 leżaki i parasol).

HOTEL:

składa się czterogwiazdkowej części z pokojami standardowymi oraz trzygwiazdkowej części z apartamentami, zbudowany w 1995 r., odnowiony w 2005 r., łącznie 506 pokoi i apartamentów w 3 budynkach: Tamango, Ventura i Maxorata (część z apartamentami); kilka wind; duży, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna ­- dania w formie bufetu, dostępne krzesełka dla dzieci, dania wegetariańskie, wymagany strój formalny (panowie - długie spodnie), kilka barów; minimarket, ogród; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), internet bezprzewodowy (7 EUR/dzień, 25 EUR/tydz.), pralnia, wypożyczalnia rowerów i samochodów, akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os., ok. 16 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: sejf (25 EUR/tydz. + kaucja: 10 EUR), lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

apartament:

dla maks. 3 osób dorosłych i 1 dziecka (dostawka - 2-os. sofa), ok. 40 m², skromny, w budynku Maxorata; łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), pokój dzienny z aneksem kuchennym i sypialnia oddzielona drzwiami, lodówka, wentylator, telewizor, telefon, sejf (25 EUR/tydz. + kaucja: 10 EUR); balkon lub taras (stolik i krzesełka); apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, mieszana woda (słodka z morską), ok. 150 m², gł. do 1,5 m, ok. 180 m², gł. ok. 1,8 m i 220 m², gł. do 1,7 m, w tym 1 sezonowo podgrzewany, brodzik dla dzieci, gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR, każda zmiana: 1 EUR); kort tenisowy (wypożyczenie sprzętu płatne), tenis stołowy (kaucja: 10 EUR); miniklub i plac zabaw dla dzieci, kilka razy w tygodniu animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowo-rekreacyjne i wieczorne programy rozrywkowe (program animacji i ich częstotliwość mogą ulec zmianie); za opłatą: siłownia, bilard (2 EUR/gra), masaże; w pobliżu hotelu znajduje się szkoła windsurfingu i nurkowania (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30), obiad (12.30-14.30) i kolacja (w 2 turach: 18.00-19.30, 20.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; między obiadem i kolacją w wyznaczonym barze: przekąski, ciastka, kawa, herbata (15.00-18.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonym barze (11.00­-24.00) i do posiłków w restauracji; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928540000, www.sbhfue.com


Opis hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort) według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel SBH Jandia Resort to hotel o kategorii 3* jest hotelem sieciowym grupy SBH, całkowicie odnowiony został w 1995 roku, a ostatnią renowację przeszedł w 2005 roku. Obiekt jest położony niedaleko jednej z najpiękniejszych plaż Fuertaventury Playa de Jandia, aby się na nią dostać przejść trzeba 250 metrów przez ulicę albo tunelem, serwis plażowy płatny 12euro/komplet. Do sąsiedniego miasteczka Morro Jable z restauracjami, pubami i sklepami można dojść promenadą zaczynającą się zaraz przy hotelu. Do lotniska w  Puerto Del Rosario jest ok 80 km. Z hotelu roztacza się piękny widok na okolicę i bezkresną plażę z oceanem.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, windy, wi fi płatne ok 7 euro/dzień, kawiarenkę internetową płatną ok 1 euro/10 min, restaurację główną, bary, przestronny ogród, minimarket, wypożyczalnia samochodów i rowerów, animacje.

Pokoje:

Hotel SBH Jandia Resort dysponuje 560 nowoczesnymi, komfortowymi pokojami i apartamentami rozmieszczonymi w 3 budynkach. Wyróżniamy pokoje standardowe i apartamenty.
Pokoje standardowe: z możliwością 1 dostawki dla max 3 osób o powierzchni ok 16 m kw, wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarkę, lodówkę, telefon, sejf za opłatą, telewizję satelitarną, klimatyzację, taras lub balkon. Apartamenty: przestronne i eleganckie dla max 3 osób dorosłych i 1 dziecka o metrażu ok 40 m kw, składają się z pokoju dziennego z aneksem kuchennym i oddzieloną  drzwiami sypialnią, wyposażone jak pokoje standardowe.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w ciągu dnia w barach między posiłkami, również kawa, herbata, ciasta. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 11:00-24:00. Do kolacji obowiązuje strój formalny.

Sport i rozrywka:

Hotel posiada szeroką ofertę, na jego terenie znajdują się 3 zewnętrzne baseny z mieszaną wodą, 1 basen podgrzewany sezonowo, parasole i leżaki przy basenach bezpłatne, ręczniki za depozytem, animacje z zabawami,  tenis stołowy, siłownia,  za opłatą: korty tenisowe – sprzęt, bilard, masaże, sporty wodne na plaży w ofercie zewnętrznej.

Dla dzieci:

Hotel dysponuje ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać z brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacji z grami i zabawami, wysokie krzesła i menu w restauracji, istnieje możliwość wypożyczenia bezpłatnego łóżeczka dla dziecka do 2 lat.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SBH Jandia Resort to bardzo dobry hotel usytuowany niedaleko przepięknej, piaszczystej plaży oraz blisko centrum Morro Jable ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy rodzinom z dziećmi, miłośnikom plażowania oraz osobom szukającym ciszy i spokoju na jednej z najpiękniejszych plaż w Europie. Pobyt w hotelu Jandia Resort to gwarancja udanych wakacji na Fuerteventurze.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy przepięknej publicznej plaży Playa de Jandia, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości Morro Jable
  • przestronne apartamenty rodzinne, zaplecze sportowo rekreacyjne - 3 baseny, kort tenisowy, siłownia, program animacyjny
  • bogaty program All Inclusive, smaczne i urozmaicone wyżywienie, animacje

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Fuerteventura

Opis oferty:

Znany i lubiany hotel SBH Jandia Resort dzięki całkowitej modernizacji zyskał nie tylko nowe oblicze, ale także nową nazwę - SBH Maxorata Resort! Podzielony jest na 2 strefy - jedną dedykowaną rodzinom z dziećmi, drugą osobom dorosłym. Do dyspozycji Gości są odnowione, nowoczesne i funkcjonalnie wyposażone pokoje, które mogą wygodnie pomieścić całą rodzinę! Dobry poziom oferty all inclusive, smaczne posiłki, tarasy słoneczne i miła, wakacyjna atmosfera to atuty hotelu. Bezkresna Playa de Jandia niezmiennie zachwyca nawet najbardziej wymagających plażowiczów, a z hotelu nadal można się nią cieszyć do woli! Przyjemnym spacerem można również dojść do urokliwego centrum Morro Jable z ładnym portem, latarnią morską, kawiarniami i restauracjami.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy Jandia, przy głównej promenadzie rozpoczynającej turystyczną miejscowość MORRO JABLE, na lekkim wzniesieniu, w pobliżu hotelu centrum handlowe, sklepy, bary i restauracje; ok. 80 km od lotniska w Puerto del Rosario; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu.

PLAŻA:

Playa de Jandia, publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 300 m od hotelu, przejście przez ulicę lub przejściem podziemnym, parasole i leżaki płatne (ok. 13 EUR/dzień/2 leżaki i parasol).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1995 r., całkowicie zmodernizowany w latach 2017-2018 (na terenie kompleksu trwa budowa czwartego basenu i prace remontowe dwóch restauracji tematycznych oraz jednego baru - planowane zakończenie prac w grudniu 2018 r.), 603 pokoje, 3 budynki, kilka wind, duży, elegancki hol, całodobowa recepcja, strefa dla rodzin z dziećmi i strefa dla dorosłych (tylko dla osób powyżej 18 lat), restauracja główna z tarasem ­- dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), 2 restauracje tematyczne (w trakcie remontu - planowane zakończenie prac w grudniu 2018 r.), kilka barów; minimarket, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 7 EUR/dzień, ok. 25 EUR/tydz.), wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 16-20 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, mała lodówka, sejf (płatny: ok. 25 EUR/tydz. + kaucja: ok. 10 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

dla maks. 3 osób dorosłych i 1 dziecka (dostawka w pokoju dziennym: 2-os. sofa), ok. 38 m², pokój dzienny i sypialnia oddzielona drzwiami, indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator, łazienka (prysznic, wc; suszarka), mała lodówka, telewizja satelitarna, sejf (płatny: ok. 25 EUR/tydz. + kaucja: ok. 10 EUR); balkon lub taras (stolik i krzesełka); pokój rodzinny i pokój rodzinny z widokiem na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny (na terenie kompleksu trwa budowa czwartego basenu - planowane zakończenie prac w grudniu 2018 r.), słodka woda, w tym 1 sezonowo podgrzewany, 2 brodziki dla dzieci, wodny plac zabaw, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR, każda zmiana płatna: ok. 2 EUR); kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), siłownia, tenis stołowy (wymagana kaucja: ok. 10 EUR); miniklub (4-12 lat), plac zabaw dla dzieci, kilka razy w tygodniu animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowo-rekreacyjne i wieczorne programy rozrywkowe (program animacji i ich częstotliwość mogą ulec zmianie); za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), centrum wellness (dla osób powyżej 18 lat): jacuzzi, sauna, masaże i zabiegi; oferta zewnętrzna: w pobliżu hotelu szkoła windsurfingu i nurkowania.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski między obiadem i kolacją w wyznaczonym barze; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonym barze (10.30­-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928540000, www.sbhfue.com


Opis hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort) według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel SBH Jandia Resort to hotel o kategorii 3* jest hotelem sieciowym grupy SBH, całkowicie odnowiony został w 1995 roku, a ostatnią renowację przeszedł w 2005 roku. Obiekt jest położony niedaleko jednej z najpiękniejszych plaż Fuertaventury Playa de Jandia, aby się na nią dostać przejść trzeba 250 metrów przez ulicę albo tunelem, serwis plażowy płatny 12euro/komplet. Do sąsiedniego miasteczka Morro Jable z restauracjami, pubami i sklepami można dojść promenadą zaczynającą się zaraz przy hotelu. Do lotniska w  Puerto Del Rosario jest ok 80 km. Z hotelu roztacza się piękny widok na okolicę i bezkresną plażę z oceanem.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, windy, wi fi płatne ok 7 euro/dzień, kawiarenkę internetową płatną ok 1 euro/10 min, restaurację główną, bary, przestronny ogród, minimarket, wypożyczalnia samochodów i rowerów, animacje.

Pokoje:

Hotel SBH Jandia Resort dysponuje 560 nowoczesnymi, komfortowymi pokojami i apartamentami rozmieszczonymi w 3 budynkach. Wyróżniamy pokoje standardowe i apartamenty.
Pokoje standardowe: z możliwością 1 dostawki dla max 3 osób o powierzchni ok 16 m kw, wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarkę, lodówkę, telefon, sejf za opłatą, telewizję satelitarną, klimatyzację, taras lub balkon. Apartamenty: przestronne i eleganckie dla max 3 osób dorosłych i 1 dziecka o metrażu ok 40 m kw, składają się z pokoju dziennego z aneksem kuchennym i oddzieloną  drzwiami sypialnią, wyposażone jak pokoje standardowe.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w ciągu dnia w barach między posiłkami, również kawa, herbata, ciasta. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 11:00-24:00. Do kolacji obowiązuje strój formalny.

Sport i rozrywka:

Hotel posiada szeroką ofertę, na jego terenie znajdują się 3 zewnętrzne baseny z mieszaną wodą, 1 basen podgrzewany sezonowo, parasole i leżaki przy basenach bezpłatne, ręczniki za depozytem, animacje z zabawami,  tenis stołowy, siłownia,  za opłatą: korty tenisowe – sprzęt, bilard, masaże, sporty wodne na plaży w ofercie zewnętrznej.

Dla dzieci:

Hotel dysponuje ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać z brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacji z grami i zabawami, wysokie krzesła i menu w restauracji, istnieje możliwość wypożyczenia bezpłatnego łóżeczka dla dziecka do 2 lat.



Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SBH Jandia Resort to bardzo dobry hotel usytuowany niedaleko przepięknej, piaszczystej plaży oraz blisko centrum Morro Jable ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy rodzinom z dziećmi, miłośnikom plażowania oraz osobom szukającym ciszy i spokoju na jednej z najpiękniejszych plaż w Europie. Pobyt w hotelu Jandia Resort to gwarancja udanych wakacji na Fuerteventurze.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy przepięknej publicznej plaży Playa de Jandia, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości Morro Jable
  • przestronne apartamenty rodzinne, zaplecze sportowo rekreacyjne - 3 baseny, kort tenisowy, siłownia, program animacyjny
  • bogaty program All Inclusive, smaczne i urozmaicone wyżywienie, animacje

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Wyremontowany w 2018 roku hotel położony jest na niewielkim wzniesieniu. W okolicy szeroki wybór barów, restauracji oraz sklepów. Do centrum Morro Jable ok. 2,7 km. Do lotniska ok. 82 km.
Plaża:

Playa de Jandia - długa, szeroka i piaszczysta, ok. 250 m od hotelu (do przejścia ulica i wydmy). Na plaży leżaki i parasole płatne (ok. 8 Eur/os/dzień).
Do dyspozycji gości:

Recepcja, lobby, windy, restauracja, bary, 2 tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, 3 baseny i 2 brodziki (1 basen sezonowo podgrzewany, w basenach słodka woda), park wodny dla najmłodszych, mini klub, klub dla nastolatków, plac zabaw, parking. Hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt ok. 10 Eur, wymiana ok. 1 Eur). Hotel nie akceptuje zwierząt.
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania, śniadania kontynentalne, obiady i obiadokolacje w formie bufetu, lokalne napoje alkoholowe i lokalne napoje bezalkoholowe w godzinach 11:00 - 23:00 w miejscach wyznaczonych przez hotel. Przekąski, kawa, herbata, ciastka w godzinach wyznaczonych przez hotel.
Program sportowy i animacyjny:

Dzienny i wieczorny program animacyjny dla dzieci i dorosłych prowadzony jest przez animatorów Rainbow w terminach od połowy czerwca do połowy września.. Bezpłatnie: siłownia, sauna, ping pong, boisko do siatkówki i piłki nożnej. Płatne: bilard. Zabiegi na twarz i ciało oraz masaże płatne.
Internet:

WiFi w lobby bezpłatne, w pokojachpłatne ok. 25 Eur/tydzień.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dzień od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

FUERTEVENTURA

Atrakcje i wycieczki lokalne

Cofete Adventure
wyprawa panoramicznym busem terenowym na południe wyspy - dziki półwysep Jandia i plażę Cofetę. W programie liczne punkty widokowe i słynna, dzika plaża Cofete historia tajemniczej willi Gustava Wintera, latarnia morska Punto de Jandia. Obiad na trasie wliczony w cenę CENA: ok. 68 Eur/os. dorosła, ok. 38,50/dziecko do 11 lat. Dziecko do lat 2 opłata za fotelik.
Gran Tour Fuerteventura

Całodniowa wycieczka objazdowa po wyspie. W programie wycieczki: wioska rybacka Ajuy: czarna wulkaniczna plaża z grotami i jaskiniami. Przejazd przez urocze miasteczko Pajara, punkty widokowe Las Penitas oraz dawnych króli wyspy Ayoze i Guize zabytkowa kanaryjska wioska Betancuria (pierwsza stolica wyspy), degustacja smaków wyspy na koziej farmie oraz wizyta w punkcie fabrycznym kosmetyków z aloesu, przystanek w ciągnącym się kilometrami Parku Wydm w Corralejo. W cenie wycieczki: obsługa polskiego przewodnika, transport autokarem oraz obiad w formie tapas z napojami. CENA: ok. 48 Eur/os. dorosła, ok. 28/dziecko do 11 lat.
Lanzarote
Całodniowa wycieczka na najbardziej fascynującą i wulkaniczną wyspę archipelagu Wysp Kanaryjskich. Zaczniemy od Parku Narodowego Timanfaya - terenu ogromnych erupcji wulkanicznych z XVIII wieku, która obejmuje 1/4 całej wyspy. Przejedziemy autokarem przez słynną, 14-kilometrową Trasę Wulkanów poprowadzoną po zastygłej lawie i weźmiemy udział w trzech pokazach geotermicznych. W regionie La Geria czeka na nas degustacja słynnego wulkanicznego wina z Lanzarote. Przejedziemy przez Dolinę Tysiąca Palm oraz zatrzymamy się na punkcie widokowym. Na typowy kanaryjski lunch udamy się do restauracji zbudowanej tuż obok jednego z dzieł Césara Manrique, artyście, któremu wyspa zawdzięcza swój rozkwit. Kolejnym punktem związanym z tym artystą będzie Jameos del Agua - jaskinia z lawy stworzonej w tunelu wulkanicznym, w której znajduje się restauracja i podziemne jezioro. Wycieczka z polskim przewodnikiem. W cenie wycieczki: obiad z napojami (woda, wino, deser), bilety wstępów do obiektów turystycznych, transport autokarem, przeprawa promem z portu w Corralejo (ok. 30 minut). CENA: ok. 84 Eur/os. dorosła, ok. 45/dziecko do 11 lat, dziecko do lat 2 ok. 5,50 Eur
Magic Catamaran
półdniowy rejs katamaranem z portu w Morro Jable, rejs wzdłuż półwyspu Jandia. W cenę wliczone przekąski i napoje na pokładzie. CENA: ok. 59 Eur/os. dorosła, ok. 32/dziecko do 11 lat.
Oasis Park
olbrzymi park zoologiczny z atrakcjami dla małych i dużych. Cena biletu obejmuje całodzienny pobyt w parku, 4 pokazy zwierząt: lwy morskie, ptaki, papugi, płazy i gady oraz wizytę w największym ogrodzie kaktusowym w Europie. Codziennie sprzed hotelu odjeżdża bezpłatny autobus do parku. CENA: ok. 35 Eur/os. dorosła, ok. 29,50/dziecko do 11 lat.
Paradise Goleta
półdniowy rejs łodzią żaglową z portu w Morro Jable, rejs wzdłuż półwyspu Jandia. W cenę wliczone przekąski i napoje na pokładzie. CENA: ok. 69 Eur/os. dorosła, ok. 39/dziecko do 11 lat.
Pedra Sartana

Półdniowy rejs statkiem pirackim z portu w Morro Jable, rejs wzdłuż półwyspu Jandia. Na pokładzie wiele atrakcji, gry i zabawy dla dzieci. W cenę wliczony lunch i napoje. CENA: ok. 56 Eur/os. dorosła, ok. 28/dziecko do 11 lat.
Tajemnicza Cofete
półdniowa wyprawa na dziki półwysep Jandia i plażę Cofetę. Na trasie malownicze punkty widokowe, niesamowita plaża Cofete (czas wolny na plażowanie i/lub spacer), historia tajemniczej willi Gustava Wintera, wizyta w maleńkiej lokalnej wiosce Cofete, punkt widokowy na plażę Sotavento. CENA: ok. 46 Eur/os. dorosła, ok. 39/dziecko do 11 lat.
Dla aktywnych

Raj dla surferów i kite/wind surferów
Fuerteventura, nazywana Hawajami Europy, znana jest z fantastycznych warunków do uprawiania sportów wodnych. Najlepsze miejsca dla surferów znajdują się w Corralejo, El Cotillo i La Pared. Wielbiciele kite'a i windsurfingu odnajdą swoje miejsce na plaży Sotavento, na której każdego roku odbywają się Mistrzostwa Świata w Kite i Windsurfingu.
Trekking
Księżycowe krajobrazy, doliny i wąwozy, urokliwe kanaryjskie miasteczka, nadmorskie szlaki - Fuerteventura zaskakuje ilością tras o różnym poziomie trudności. Warto wybrać się na najwyższy szczyt Fuerteventury - Pico de la Zarza, z którego można zobaczyć zarówno zachodni, jak i wschodni brzeg oceanu.
Przyroda

Wydmy w Corralejo
Zachwycające i piaszczyste wydmy przechodzące w szerokie i długie plaże stanowią Park Naturalny Las Dunas oraz jedną z wizytówek Fuerteventury.
Plaża Sotavento
Uznawana za najpiękniejszą plażę Fuerteventury - ponad 9- kilometrowa, z drobnym piaskiem i płytkimi lagunami które tworzą malowniczą i bardzo fotogeniczną scenerię. Płytkie, bezpieczne zatoczki docenią rodziny z dziećmi oraz adepci wind i kitesurfingu.
Aloe Vera Finca
Wizyta na tej plantacji aloesu pozwoli zobaczyć odmianę Barbadensis Miller, której właściwości kojące znane są już od tysięcy lat. Kosmetyki z aloesu to jeden z najbardziej znanych produktów eksportowych wyspy.
Relaks

Corralejo
Corralejo to z pewnością najbardziej rozrywkowe miasteczko wyspy. Warto wpaść na koncert na żywo do Rock Cafe czy na tańce do Waikiki lub Kiwi. Lody gofio to niewątpliwie wizytówka wyspy - można je zjeść w małej kawiarni Secreto del Sur. Bliskość wydm, czyli największej piaskownicy wyspy, pozwala połączyć odpoczynek i plażowanie z uprawianiem sportów - surfingu, windsurfingu czy kite'a.
Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

"
Inne

Wiadomości ogólne Waluta EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu.
Czas Minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR.
Elektryczność Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Wyloty: Z Warszawy, Katowic oraz Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Fuerteventura To najszybciej rozwijająca się turystycznie spośród Wysp Kanaryjskich. Druga co do wielkości po Teneryfie jest niemal bezludna, na 1660 km kw. mieszka niespełna 100 tys. osób. To istny raj dla miłośników plażowania i amatorów kite i windsurfingu, surfingu - wczasy tu i klimat Fuerteventury stwarzają wyśmienite warunki do uprawiania tych sportów, a na Playa de Sotavento de Jandia odbywają się co roku mistrzostwa świata.
Corralejo Położona na północy wyspy miejscowość jest swoistą mieszanką turystycznego kurortu i hiszpańskiego małego miasteczka. Stąd najbliżej na sąsiednią Lanzarote (tylko 30 min. promem) i do słynnych wydmowych plaż. Miasteczko oferuje wiele turystycznych atrakcji a jego stara część ma niepowtarzalny urok.
Caleta de Fuste Najmłodszy, niewielki kurort wyspy, położony najbliżej lotniska. Poszukiwacze nocnego życia znajdą tu bary, a amatorzy kuchni kanaryjskiej porządne restauracje serwujące specjały lokalnej kuchni. Szeroka, zatokowa plaża zachęca do kąpieli.
Costa Calma Miejscowość wybudowana na początku ciągnących się kilkanaście kilometrów plaż, które same w sobie są niezwykłą atrakcją dla osób lubiących wypoczynek w słońcu i uprawiających windsurfing i kitesurfing. Sklepy restauracje i bary zapewniają rozrywkę na wieczory.
Jandia Na najbardziej na południe wysuniętym fragmencie wyspy znajduje się jeden z popularniejszych kurortów na wyspie. Piękne długie plaże z białym piaskiem i liczne hotele powodują, że miejscowość szybko się rozwija. Powstają sklepy, kawiarnie, restauracje więc na pewno nie można się tu nudzić.
Majanicho Mała wioska rybacka położona na północy Fuerteventury, z dziką plażą. Miejsce idealne dla wszystkich tych, którzy szukają wypoczynku z dala od głośnych kurortów.
Naturyzm na plażach Fuerteventury Naturyzm jest na wyspie bardzo popularny i na każdej plaży można spotkać jego zwolenników.
Sezonowość

Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.
Uwagi do przelotu

uwagi do przelotu


Opis hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort) według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel SBH Jandia Resort to hotel o kategorii 3* jest hotelem sieciowym grupy SBH, całkowicie odnowiony został w 1995 roku, a ostatnią renowację przeszedł w 2005 roku. Obiekt jest położony niedaleko jednej z najpiękniejszych plaż Fuertaventury Playa de Jandia, aby się na nią dostać przejść trzeba 250 metrów przez ulicę albo tunelem, serwis plażowy płatny 12euro/komplet. Do sąsiedniego miasteczka Morro Jable z restauracjami, pubami i sklepami można dojść promenadą zaczynającą się zaraz przy hotelu. Do lotniska w  Puerto Del Rosario jest ok 80 km. Z hotelu roztacza się piękny widok na okolicę i bezkresną plażę z oceanem.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, windy, wi fi płatne ok 7 euro/dzień, kawiarenkę internetową płatną ok 1 euro/10 min, restaurację główną, bary, przestronny ogród, minimarket, wypożyczalnia samochodów i rowerów, animacje.

Pokoje:

Hotel SBH Jandia Resort dysponuje 560 nowoczesnymi, komfortowymi pokojami i apartamentami rozmieszczonymi w 3 budynkach. Wyróżniamy pokoje standardowe i apartamenty.
Pokoje standardowe: z możliwością 1 dostawki dla max 3 osób o powierzchni ok 16 m kw, wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarkę, lodówkę, telefon, sejf za opłatą, telewizję satelitarną, klimatyzację, taras lub balkon. Apartamenty: przestronne i eleganckie dla max 3 osób dorosłych i 1 dziecka o metrażu ok 40 m kw, składają się z pokoju dziennego z aneksem kuchennym i oddzieloną  drzwiami sypialnią, wyposażone jak pokoje standardowe.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w ciągu dnia w barach między posiłkami, również kawa, herbata, ciasta. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 11:00-24:00. Do kolacji obowiązuje strój formalny.

Sport i rozrywka:

Hotel posiada szeroką ofertę, na jego terenie znajdują się 3 zewnętrzne baseny z mieszaną wodą, 1 basen podgrzewany sezonowo, parasole i leżaki przy basenach bezpłatne, ręczniki za depozytem, animacje z zabawami,  tenis stołowy, siłownia,  za opłatą: korty tenisowe – sprzęt, bilard, masaże, sporty wodne na plaży w ofercie zewnętrznej.

Dla dzieci:

Hotel dysponuje ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać z brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacji z grami i zabawami, wysokie krzesła i menu w restauracji, istnieje możliwość wypożyczenia bezpłatnego łóżeczka dla dziecka do 2 lat.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SBH Jandia Resort to bardzo dobry hotel usytuowany niedaleko przepięknej, piaszczystej plaży oraz blisko centrum Morro Jable ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy rodzinom z dziećmi, miłośnikom plażowania oraz osobom szukającym ciszy i spokoju na jednej z najpiękniejszych plaż w Europie. Pobyt w hotelu Jandia Resort to gwarancja udanych wakacji na Fuerteventurze.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy przepięknej publicznej plaży Playa de Jandia, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości Morro Jable
  • przestronne apartamenty rodzinne, zaplecze sportowo rekreacyjne - 3 baseny, kort tenisowy, siłownia, program animacyjny
  • bogaty program All Inclusive, smaczne i urozmaicone wyżywienie, animacje

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Fuerteventura, Hiszpania

Opis hotelu

Kompleks oferuje 506 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. W skład wyposażenia wchodzą restauracja, bar, babysitting, pralnia i pralnia samoobsługowa. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (odpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Zaletą poszczególnych pokoi jest również boczny widok na morze. Spokojny sen zapewni Państwu sofa. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. W pokoju znajduje się sejf. W aneksie kuchennym znajduje się lodówka i minilodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są telefon, telewizor i radio. W łazience znajduje się prysznic. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Kompleks oferuje pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest taras oraz taras do opalania wyposażone w leżaki i parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak siatkówka plażowa, siatkówka i strzelanie z łuku, czy też za dodatkową opłatą tenis ziemny urozmaicą Państwa pobyt w hotelu. Tenis stołowy, jak również za opłatą studio fitness i bilard stanowią część oferty sportowo-wypoczynkowej kompleksu. Strefa Wellness ukoi Państwa zmysły i ciało. Proponujemy spa, jak również za opłatą zabiegi masażu. W ramach oferty rozrywkowej proponujemy Państwu muzykę na żywo i miniklub.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W kompleksie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Opis hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort) według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel SBH Jandia Resort to hotel o kategorii 3* jest hotelem sieciowym grupy SBH, całkowicie odnowiony został w 1995 roku, a ostatnią renowację przeszedł w 2005 roku. Obiekt jest położony niedaleko jednej z najpiękniejszych plaż Fuertaventury Playa de Jandia, aby się na nią dostać przejść trzeba 250 metrów przez ulicę albo tunelem, serwis plażowy płatny 12euro/komplet. Do sąsiedniego miasteczka Morro Jable z restauracjami, pubami i sklepami można dojść promenadą zaczynającą się zaraz przy hotelu. Do lotniska w  Puerto Del Rosario jest ok 80 km. Z hotelu roztacza się piękny widok na okolicę i bezkresną plażę z oceanem.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, windy, wi fi płatne ok 7 euro/dzień, kawiarenkę internetową płatną ok 1 euro/10 min, restaurację główną, bary, przestronny ogród, minimarket, wypożyczalnia samochodów i rowerów, animacje.

Pokoje:

Hotel SBH Jandia Resort dysponuje 560 nowoczesnymi, komfortowymi pokojami i apartamentami rozmieszczonymi w 3 budynkach. Wyróżniamy pokoje standardowe i apartamenty.
Pokoje standardowe: z możliwością 1 dostawki dla max 3 osób o powierzchni ok 16 m kw, wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarkę, lodówkę, telefon, sejf za opłatą, telewizję satelitarną, klimatyzację, taras lub balkon. Apartamenty: przestronne i eleganckie dla max 3 osób dorosłych i 1 dziecka o metrażu ok 40 m kw, składają się z pokoju dziennego z aneksem kuchennym i oddzieloną  drzwiami sypialnią, wyposażone jak pokoje standardowe.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w ciągu dnia w barach między posiłkami, również kawa, herbata, ciasta. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 11:00-24:00. Do kolacji obowiązuje strój formalny.

Sport i rozrywka:

Hotel posiada szeroką ofertę, na jego terenie znajdują się 3 zewnętrzne baseny z mieszaną wodą, 1 basen podgrzewany sezonowo, parasole i leżaki przy basenach bezpłatne, ręczniki za depozytem, animacje z zabawami,  tenis stołowy, siłownia,  za opłatą: korty tenisowe – sprzęt, bilard, masaże, sporty wodne na plaży w ofercie zewnętrznej.

Dla dzieci:

Hotel dysponuje ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać z brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacji z grami i zabawami, wysokie krzesła i menu w restauracji, istnieje możliwość wypożyczenia bezpłatnego łóżeczka dla dziecka do 2 lat.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort)
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Fuerteventura)
Wakacje na Fuerteventura w Caleta de Fuste
Fuerteventura - Costa Calma
Morro Jable na Fuerteventura
Kurort i plaża Jandia na Fuerteventurze
Cofete Beach na Fuerteventurze
Corralejo na wyspie Fuerteventura
Zoo Oasis Park na Fuerteventurze
Plaża Sotavento - idealne miejsce dla windsurferów - Fuerteventura - Hiszpania, Wyspy kanarysjkie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort)

5.0
zdecydowanie polecam

Hotel bardzo fajny,jedzenie dobre,blisko plaży,czysto i schludnie,jakość do ceny na korzyść. Obsługa B miła.polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
3.4
może być

Wakacje na FUERTAVENTURA super! Piękne plaże, fajni Hiszpanie i dużo, dużo słońca! Hotel Jandia Resort ok - trochę mógłby być lepszy ale kupiony w dobrej cenie, więc nie będę grymasić ;P

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.4
4.3
polecam

SBH Jandia Resort może nie jest najlepszym i najnowszym hotele, jednak jest położony w świetnym miejscu, niedaleko plaży i promenady prowadzącej do Morro Jable. Jedzenie to zdecydowany atut tego miejsca. Pokoje widać że najlepsze lata mają za sobą. Polecam osobom które nie chcą wydać majątku a chcą spędzić wakacje na słonecznej i wietrznej Fuerteventurze!

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3
4.0
polecam

Brak animatora z Polski ,

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0
4.1
polecam

Byliśmy z żoną na wakacjach w czerwcu 2012 roku i powiem szczerze byliśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie dobre i różne, czysto w pokojach obsługa rewelacyjna, doskonała lokalizacja, do plaży spokojnym spacerkiem ok 10-15 minut. Hotel wymagający małego odświeżenia, ale naprawdę nie ma to aż takiego znaczenia jeśli się nie jest szczególnie upierdliwym. Dość długi transfer z lotniska ok. 1.5 h, 20 minut do najbliższych kawiarni i dyskotek lecz mimo to spokój. Słaby program sportowy i rozrywkowy chociaż się starano. Ogólnie polecamy.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.1
4.1
polecam

byliśmy w maju 2011 ,fajne czyste pokoje urozmaicone pyszne jedzenie ryby owoce morza,szampan?do śniadania drinki ok

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
4.7
zdecydowanie polecam

Hotel spełnia wymagania wybrednym turystom z pięknym widokiem na ocean..Jedyny mankament dojście do plaży ok 15 minut.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.3
polecam

Poczuliśmy się jak na romantycznej wyspie w sierpniu, plaża cudowna, ale jedzenie mogło by być bardziej urozmaicone, 30 potraw na dzień i jest okej.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.3
3.1
może być

Bylismy na wakacjach w pazdzierniku 2009 z małym dzieckiem. Hotel kompletnie nie nadaje sie dla rodzin z dziecmi a tak operatorzy go polecaja. Plan zabaw pozostawia wiele do zyczenia. jedzenie bardzo monotonne. w okresie w którym bylismy nie działała klimatyzacja i ani hotel (oprocz zmiany pokoju) ani biuro nie rekonpensowało tej koszmarnej niedogodności. sam hotel dość stary i dawno nie miał remontu. pokoje czyste. zaletą hotelu jest to ze ze względu na kompletny brak rozrywek jest w nim cicho i skokojnie, hotel tez ma bardzo dobre polozenie przy długiej promenadzie idealnej do spacerów. do plazy jest spory kawałek nie jest to zwyczajne przejscie przez ulice. generalnie bylismy zawiedzeni.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: może być
3.1
4.0
polecam

Przy hotelu jest piękna plaża! Doskonałe miejsce na wypoczynek. W ogóle cała wyspa jest niezwykła. Jest cicho, spokojnie i romantycznie.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: polecam
4.0
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.3
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Obsługa
    5.1
HolidayCheck
Ocena SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
5 / 6

Swietny hotel bez zarzutow 2008-06-19
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

nasze wakacje byly na prawde udane, hotel swietny, plaze niebianskie...polecam...szczegolnie polecam...
więcej

5.9
Bardzo dobre warunki 2009-03-16
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Moim zdaniem hotel zasługuje na swoje ****Komfortowe warunki, super obsługa, wszędzie czysto. Hotel ...
więcej

6.0
Przyzwoity hotel, bardzo dobra obsługa 2009-05-28
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Wspaniały urlop w listopadzie 2009-11-12
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

4.8
Świetne wakacje w listopadzie 2009-11-24
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.6
Jandia Resort-Sunrise Beach Hotels 2010-07-01
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

Ogólnie wyjazd udany.Hotel ogólnie ok.ok 22 czerwca zjechało się mnóstwo starych ludzi z hiszpani (r...
więcej

4.3
Super wakacje 2010-07-10
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

Fuerteventura to piękna wyspa, a dodając do tego pobyt w Hotelu Sunrise Jandia Resort można spokojni...
więcej

5.4
Porażka 2010-08-04
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    1.6
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.8
  • Obsługa
    1.3

Totalna pomyłka, jeżeli ktoś chce bez przerwy łazić po schodach i jeść przypalony tłuszcz to jak naj...
więcej

1.5
Podróż poślubna 2010-08-10
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Spędziliśmy w tym hotelu dwa tygodnie. Hotel jest położony w najpiękniejszej części wyspy, blisko pi...
więcej

5.2
Podróż poślubna, wrzesień 2010 2010-09-23
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Była radocha 2010-09-30
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Never forever 2010-10-01
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

3.2
Duży hotel, duża plaża, duże fale, to jest to! 2010-10-08
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel świetnie wyposażony, położony zaraz przy sklepach, wypożyczalniach samochodów, super marketach...
więcej

5.7
Wspaniałe miejsce na podróż poślubną 2010-10-18
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Świetny hotel 2010-10-30
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Naprawdę warto... 2011-01-03
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Sunrise Jandia 2011-01-16
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.3
Przyjemny hotel dla mało wymagających 2011-01-26
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

4.6
Z pewnością nie wrócę do tego hotelu! 2011-04-01
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

2.2
Udany wypoczynek w Sunrise Jandia 2011-06-06
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

hotel czysty obsługa miła i uśmiechnięta jedzenie dobre i urozmaicone dużo owoców morza dobre piwko ...
więcej

5.6
Jak Fuerteventura to tylko półwysep Jandia! 2011-07-14
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Tragiczny hotel, który każdemu odradzam! 2011-07-22
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    2.6
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.5

Hotel oferowany prze Itake jako 4 gwiazdkowy (miejscowa kategoria wg itaki 3,5 gwiazdki). Nocowalem ...
więcej

2.5
Niezły hotel, sporo do plaży 2011-07-23
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Rewelacyjny hotel! Szampan do śniadania 2011-08-09
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Dobry hotel 2011-08-10
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel duży, z milą serdeczną obsługą. Posiłki bardzo urozmaicone, smaczne. Minusem jest nieco zbyt d...
więcej

5.3
Dobra jakość w adekwatnej cenie 2011-08-27
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

5.4
Fuertaventura - królestwo wiatru 2011-12-07
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Bardzo fajny hotel. Z pewnością tam wrócimy! 2012-01-16
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Bylismy w tym hotelu w pierwszym tygodniu stycznia. Temperatura na wyspie wtedy to 21 stopni, ale od...
więcej

5.6
Hotel do którego z chęcią wrócę. 2012-03-07
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Jandia Resort hotel godny polecenia 2012-04-01
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.8

Hotel bez zarzutow z jednym wyjatkiem pesonel nie zamyka drzwi i w holu oraz na korytarzach okropny ...
więcej

5.1
Poztywynie 2012-04-05
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Fajny hotel dla nie wymagających. 2012-07-05
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Bardzo udane wakacje 2012-07-13
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Niezły hotel, choć bez rewelacji 2012-07-29
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Super! Polecam 2012-08-02
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Gorąco polecam! 2012-08-16
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Super hotel 2012-10-20
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.3

Gorąco polecam hotel ;) Wiadomo wszystko ma swoje wady ale w tym przypadku tak naprawdę nie ma czego...
więcej

5.0
Dla rodzin z dziećmi, to tylko Jandia Resort. 2012-11-17
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Wybrałam ten hotel na podstawie opinii, które przeczytałam w internecie. Dlatego czuję się zobowiąza...
więcej

5.7
Fajny hotel za dobrą cenę. Polecam, bo warto 2012-12-24
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.8

Polecam bardzo dobry Hotel za przystępną cenę wyspa piękna ;-) idealna na odpoczynek jedzenie bardzo...
więcej

5.7
Udany pobyt za rozsądną cenę 2013-02-26
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Naprawdę udane wakacje 2013-06-02
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Z Itaką - udany wypoczynek, beznadziejny rezydent 2013-08-02
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

4.3
Przepiękne widoki i super hotel - polecamy 2013-11-09
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Dobrze położony, 3-gwiazdkowy hotel 2014-05-19
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Polecam 2014-05-25
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Nie polecam 2014-09-29
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    3.5

Hotel chyba od 5 lat nie był remontowany przynajmniej w tej części co mieszkałam, meble w pokojach n...
więcej

3.9
Słoneczne wakacje tylko w SBH 2014-10-14
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Dla mnie bomba 2014-11-06
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Jandia Resort to hotel, do którego się wraca. Właśnie aklimatyzujemy się po już drugim pobycie w tym...
więcej

5.0
Max 2,5 tys. 2014-11-07
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

Jandia Resort to hotel, do którego się wraca. Właśnie aklimatyzujemy się po już drugim pobycie w tym...
więcej

5.0
Hotel na 5+ 2014-11-08
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Ogólnie hotel na 5 z plusem, wyzywienie rewelacyjne, codziennie cos innego, nawet mój przyjaciel będ...
więcej

5.7
Beznadzieja, nie polecam 2014-11-30
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.7

Hotel beznadziejny, stary rozsypujący się w końcu ma 30 lat i meble też tyle mają, jak po padało to ...
więcej

4.0
Super, ale... dzieciaki 2015-01-04
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Porazka nie polecam, hotel do remontu! 2015-05-28
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    2.8
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.8

nie polecam ,odpadająca farba z zawilgoconych ścian w pokoju , w łazience grzyb , w pierwszy dzień c...
więcej

2.3
Cudowny pobyt 2015-07-16
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
SBH Jandia Resort - dobry hotel 3,5 - 4 * 2015-07-29
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Opinia pozytywna 2015-09-29
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel całkiem fajny, bardzo miła obsługa, dobra znajomość języka niemieckiego i angielskiego. Jedze...
więcej

5.1
Wakacje we wrześniu 2015-10-27
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Trochę zawiedziona 2015-11-17
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.0

Hotel z miłą obsługą, to na pewno . Ale pokój z leciwymi mebelkami, nie zmieniana pościel przez tyd...
więcej

4.2
Zdecydowanie polecamy 2016-01-02
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Tani, dobry z miłą obsługą 2016-01-29
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Dobry wybór zasługuje na 4 gwiazdki mimo że nie ma; boja hotelowego, lunch boxów , a część pokoi wym...
więcej

5.5
Zachwycona 2016-02-03
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Spokojny hotel i okolica, urokliwa okolica 2016-05-11
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Godny polecenia w pieknej miejscowosci 2016-06-18
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Polecam hotel! 2016-09-13
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
SUPER HOTEL! PIĘKNA OKOLICA! 2017-07-03
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Super hotel, w najpiękniejszej okolicy na wyspie, długa piękna plaża, turkusowa woda, koniecznie pok...
więcej

5.6
Hotel godny polecenia 2017-07-18
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Karaluchy w aneksami kuchennych 2017-10-24
Szczegóły oceny hotelu SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort):
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

4.0

Masz pytania o Hotel SBH Maxorata Resort (d.SBH Jandia Resort)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00