cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
  • Hotel Beverly Playa, Majorka
1 / 29
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
12.02 - 15.02
już od 220 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.03 - 16.03
już od 220 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Beverly Playa
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Beverly Playa
star 3

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Beverly Playa:
4.7 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu Beverly Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 12 lutego 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 marca 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beverly Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy pięknej plaży, blisko centrum miejscowości Paguera - ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na duża ilość atrakcji dla najmłodszych. Wakacje w hotelu Beverly Playa to gwarancja udanych wakacji na Majorce.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej, zatokowej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości turystycznej Paguera
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, basen kryty, jacuzzi, kort tenisowy, animacje, wieczorne przedstawienia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Beverly Playa w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beverly Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy pięknej plaży, blisko centrum miejscowości Paguera - ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na duża ilość atrakcji dla najmłodszych. Wakacje w hotelu Beverly Playa to gwarancja udanych wakacji na Majorce.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej, zatokowej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości turystycznej Paguera
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, basen kryty, jacuzzi, kort tenisowy, animacje, wieczorne przedstawienia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

3*+ Hiszpania/Majorka

Kategoryzacja hotelu

- Kat. Exim Tours 3+* - Kat. lokalna 3*

Położenie

- bezpośrednio przy plaży - ok. 500 m od centrum Paguery - ok. 9 km od Magaluf - ok. 21 km od Palma de Mallorca - ok. 30 km od lotniska - w pobliżu liczne sklepy, restauracje, kluby, bary - ok. 4 km od hotelu pola golfowe go - przystanek autobusowy i postój taksówek przy hotelu  

Plaża

- piaszczysta - publiczna - szeroka - leżaki i parasole (płatne)  

Pokoje

Pokój Standardowy - klimatyzacja centralna - TV, telefon - lodówka do wypożyczenia w recepcji ok. 60 Eur/tydzień - łazienka (WC, prysznic) - balkon Pokój Superior - pokoje o podwyższonym standardzie - odremontowane w 2011 r. - wyposażenie jak w pokoju standardowym W POKOJACH DBL + CHD + INF nie ma możliwości dostawienia  łóżeczka dla infanta  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny, leżaki i parasole - siłownia, aerobik, gimnastyka wodna - siatkówka - kort tenisowy, tenis stołowy - mini golf - animacje dzienne i wieczorne Płatne - bilard, sala gier - masaże - sauna (ok. 6 Euro za 1 h) - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- plac zabaw, mini klub (4-12 lat) - brodzik - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji  

Dodatkowe informacje

- internet Wi Fi (ok. 20 EUR/tydz.) - kącik internetowy (ok. 1 EUR/10 min) - ręcznik plażowy ok. 5 Euro/1 tydzień + 10 Euro depozyt - sala konferencyjna (do 60 osób) - lekarz (na życzenie) - sklepy, mini market - sala telewizyjna - wypożyczalnia samochodów, rowerów - hotel wybudowany w 1973 roku, częściowy remont odbył się w 2012 roku - obiekt dysponuje 443 pokojami - www.hotasahoteles.es   Uwaga! Zgodnie z informacjami otrzymanymi z Parlamentu Balearów z dniem 01.01.2018 roku zmianie ulegną kwoty podatku ekologicznego. Podatek będzie pobierany w hotelu podczas zakwaterowania oraz będzie obejmował wszystkich turystów (od 16 roku życia) przyjeżdżających na Majorkę. Dla Klientów przybywających na Majorce w dniach 01.05 - 31.10.2018 wysokość opłaty została ustalona na kwotę 4,40   za dobę za osobę w hotelach 5*, 5* luxury, 4* superior; 3,30 za dobę za osobę w hotelach 4*, 3* superior oraz 2,20 za dobę za osobę w hotelach 3*oraz 2*. Klienci przebywający na Majorce w dniach 01.01 - 30.04.2018 otrzymają 75 % rabatu od powyższych cen. Nowymi kwotami podatku zostaną objęci wszyscy turyści, również Ci, którzy dokonali rezerwacji jeszcze przed wprowadzeniem zmiany kwoty podatku.

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w snack bar. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar przy basenie - lobby bar - snack bar

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta (od maja do października); wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.

Bagaż

- w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg - w przypadku przelotów samolotami rejsowymi (linie lotnicze Ryanair); Kraków, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Orbis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beverly Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy pięknej plaży, blisko centrum miejscowości Paguera - ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na duża ilość atrakcji dla najmłodszych. Wakacje w hotelu Beverly Playa to gwarancja udanych wakacji na Majorce.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej, zatokowej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości turystycznej Paguera
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, basen kryty, jacuzzi, kort tenisowy, animacje, wieczorne przedstawienia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Paguera

 

Położenie:

bezpośrednio nad brzegiem morza, przy piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy, niedaleko od centrum miejscowości (ok. 500 m.)

 

Polecany i lubiany przez klientów ze względu na swoje atrakcyjne położenie i bogatą infrastrukturę

 

Do dyspozycji gości:

klimatyzowana restauracja, bar, bar przy basenie, 4 windy, ogród, sklep, sala konferencyjna, sejf w recepcji, udogodnienia dla niepełnosprawnych

 

Sport i rozrywka:

basen, basen i plac zabaw dla dzieci, basen kryty, płatne: sauna, tenis, jaccuzi, billard, tenis stołowy, siłownia, sala gier video, dyskoteka

 

Zakwaterowanie:

pokoje 2-os., łazienka, centralnie sterowana klimatyzacja, TV, balkon, telefon; sejf (ok. 7 EUR/tydz.+ 3 EUR depozyt)

 

Wyżywienie:

śniadania i kolacje (bufet); napoje do kolacji płatne dodatkowo.

 

Informacje dodatkowe:

  • Napoje do kolacji płatne dodatkowo.
  • Leżaki do opalania i parasole na plaży są płatne około 5 EUR za leżak i 5 EUR za parasol. W większości hoteli łóżka do opalania są bezpłatne.
  • Pokoje jednoosobowe we wszystkich hotelach oraz pokoje z dostawkami są na zamówienie.

 

CENA OBEJMUJE:

  • Zakwaterowanie.
  • Transport.
  • Wyżywienie: 7/14 śniadań i 7/14 kolacji.
  • Pakiet ubezpieczeniowy.
  • Opiekę rezydenta. Uwaga! Rezydent będzie miał pod opieką turystów zamieszkałych w kilku hotelach.
  • Podatek 7% VAT.  

 

Cena nie obejmuje:

  • Opłat lotniskowych – 40 EUR płatne przy zakupie imprezy.
  • Taksy klimatycznej pobieranej na miejscu od osób, które ukończyły 12 lat: w hotelach 2* – 0,5 EUR/os./dzień, w hotelach 3* i 4 * – 1 EUR/os./dzień, w hotelach 5* – 2 EUR/os./dzień.
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sky Club

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beverly Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy pięknej plaży, blisko centrum miejscowości Paguera - ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na duża ilość atrakcji dla najmłodszych. Wakacje w hotelu Beverly Playa to gwarancja udanych wakacji na Majorce.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej, zatokowej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości turystycznej Paguera
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, basen kryty, jacuzzi, kort tenisowy, animacje, wieczorne przedstawienia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie

Hotel położony w zachodniej części wyspy, w jednej z najbardziej urokliwych i popularnych miejscowości na Majorce – Paguera. Obiekt znajduje się bezpośrednio przy 3 szerokich, piaszczystych plażach z łagodnym zejściem do morza, posiadających certyfikat Błękitnej Flagi Europy (leżaki i parasole dodatkowo płatne). W niewielkiej odległości (ok. 300 m) od centrum miasteczka znajdują się liczne bary, restauracje i dyskoteki ciągnące się wzdłuż kilkukilometrowego deptaka. Do centrum stolicy Palma de Mallorca można dojechać autobusem, który kursuje z pobliskiego przystanku co pół godziny. W pobliżu hotelu (ok. 4 km) znajduje się pole golfowe. Dojazd z lotniska do hotelu zajmuje około pół godziny (ok. 30 km).

Opis hotelu

Trzygwiazdkowy o podwyższonym standardzie, należący do znanej sieci hotelowej Hotasa, usytuowany w ogrodzie o powierzchni 3000 m2, dysponuje 443 pokojami. Do dyspozycji Gości: recepcja z kantorem, 4 windy, klimatyzowana restauracja, Pool Bar Palapa oraz Snack Bar, sala telewizyjna, TV SAT, Wi-Fi w lobby przy recepcji (dotyczy Klientów z własnym komputerem – płatny ok. 3 EUR/dzień), fryzjer, mini market.

Pokoje

Przyjemnie urządzone 2-osobowe pokoje z możliwością 1 lub 2 dostawek oraz pokoje typu superior całkowicie odnowione w 2010 roku, wyposażone w klimatyzację, TV SAT, sejf (ok. 14 EUR/tydz.), mini bar (zawartość płatna dodatkowo), telefon, łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarkę. Klienci SKY CLUB zakwaterowani będą w pokojach z balkonem lub tarasem z widokiem na morze.

Sport i rekreacja

Kompleks 3 basenów kąpielowych (w tym 1 kryty) oraz duży brodzik dla dzieci, zewnętrzne jacuzzi, taras słoneczny (leżaki i parasole przy basenach bezpłatne), międzynarodowa animacja – w tym osoba polskojęzyczna, wieczorny program rozrywkowy: muzyka na żywo, występy, pokazy, mini disco. Sauna, jacuzzi, masaże, siłownia, kort tenisowy, mini golf, sala gier, siatkówka, tenis stołowy, bilard, kręgle.

Dla dzieci

Mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat (w tym osoba polskojęzyczna), gry i zabawy, mini disco, plac zabaw, brodzik, możliwość zamówienia łóżeczka dla dzieci do 2 lat.

Program All Inclusive

• 08:00 – 10:00śniadanie serwowane w formie urozmaiconego bufetu w restauracji głównej
• 10:00 – 13:00śniadanie kontynentalne: kawa, herbata, makarony, różne rodzaje ciast i słodyczy
• 13:00 – 15:00obiad serwowany w formie bogatego bufetu w restauracji głównej – dania kuchni międzynarodowej i hiszpańskiej
• 13:00 – 15:00gorące przekąski: hot dogi, hamburgery, pizza, frytki w Snack Bar
• 16:00 – 18:00podwieczorek: kawa, herbata, ciasta, słodkie przekąski w Snack Bar
• 19:00 – 21:00kolacja serwowana w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, kolacje tematyczne – kuchnia hiszpańska, międzynarodowa, wegetariańska i okazjonalne show cooking
• podczas posiłków serwowane napoje: wino białe i czerwone, piwo, woda mineralna, napoje gazowane typu: cola, sprite, lemon, orange oraz soki: pomarańczowy, ananasowy, jabłkowy (z wyjątkiem świeżo wyciskanych)
• 10:00 – 24:00lokalne napoje alkoholowe i napoje bezalkoholowe serwowane w Pool Bar: woda mineralna, cola, sprite, orange, lemon, soki owocowe (pomarańczowy, ananasowy, jabłkowy, z wyjątkiem świeżo wyciskanych), różne rodzaje kawy, w tym m.in. biała, espresso, cappuccino; herbata, piwo, wino białe i czerwone, wino musujące, Sangria, cherry, wódka, brandy, whisky, rum, gin oraz wybrane drinki i koktajle na bazie alkoholi lokalnych
• dzienny i wieczorny międzynarodowy program animacyjny
• bezpłatne leżaki i parasole przy basenach

 

Cena zawiera:

  • 14/7 noclegów,
  • wyżywienie,
  • ubezpieczenie KL i NNW,
  • opiekę polskiego rezydenta,
  • przelot samolotem,
  • transfery lotnisko - hotel - lotnisko
  • podatek VAT.

Doskonała lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, przy piaszczystej plaży, w spokojnym miejscu, a jednocześnie w bliskiej odległości od tętniącego życiem centrum Paguera – jednego z najpopularniejszych i najmodniejszych miast na Majorce. Polecany zarówno dla Klientów ceniących spokojne rodzinne wakacje, jak i amatorów rozrywki i dobrej zabawy. Hotel uzyskał znakomite opinie polskich Turystów w 2010 r.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beverly Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy pięknej plaży, blisko centrum miejscowości Paguera - ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na duża ilość atrakcji dla najmłodszych. Wakacje w hotelu Beverly Playa to gwarancja udanych wakacji na Majorce.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej, zatokowej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości turystycznej Paguera
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, basen kryty, jacuzzi, kort tenisowy, animacje, wieczorne przedstawienia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA

***+

REGION

Hiszpania/Majorka/Paguera

All Inclusive

Warto podkreślić

- Piaszczysta plaża - Program animacyjny w hotelu

Okiem Grecosa

Atuty hotelu to piękna piaszczysta plaża, roztaczające się wokół malownicze widoki, a także bliskość Paguery położonej wśród drzew piniowych, oferującej atrakcje w dzień i w nocy.

Położenie

• bezpośrednio przy plaży • ok. 500 m od Paguera • ok. 21 km od Palma de Mallorca • przystanek autobusowy ok. 60 m • lotnisko ok. 34 km

Plaża

• bezpośrednio przy hotelu • z łagodnym wejściem do wody (Playa de Tora) • oznaczona Błękitną Flagą • leżaki i parasole (ok. 4 EUR/osoba)

Hotel

• częściowo odnowiony w 2012 r. • dziewięciopiętrowy budynek • recepcja 24 h z lobby, restauracja główna, bar, bar przy basenie • kacik internetowy (ok. 1 EUR/10 min) • Wi-Fi (ok. 20 EUR/tydz.), kącik TV • sejf (ok. 15 EUR/tydz.), minimarket • ręczniki plażowe (odpłatnie, ok. 5 EUR/tydzień oraz kaucja ok. 10 EUR) • salon fryzjerski i kosmetyczny • sala konferencyjna • 443 pokoje, kategoria lokalna 3*

Pokoje

Standard • 2-os. • możliwość 1 dostawki (wliczając dzieci do 2 lat) • klimatyzacja centralna (bezpłatnie) • TV-SAT, telefon, balkon • łazienka - wanna lub prysznic • boczny widok na morze Superior • odnowione 2-os. z możliwością 1 dostawki (wliczając dzieci do 2 lat) • wyposażony jak pokój standard • boczny widok na morze

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, późne śniadanie, lunch, kolacja - bufet • lody (10:00-23:30) • przekąski (10:30-12:00 i 16:00-18:00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.30)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • kryty basen, 3 baseny ze słodką wodą (w tym 1 dla dzieci) • leżaki i parasole przy basenie • jacuzzi, sala fitness, tenis stołowy • kort tenisowy, minigolf • program animacyjny Odpłatnie • sala gier, bilard • sporty wodne na plaży • pole golfowe ok. 4 km

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • basen dla dzieci, plac zabaw • miniklub (4-12 lat), minidisco • menu i krzesełka w restauracji

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Majorka - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7 lub 14 noclegów, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

CENA NIE OBEJMUJE

KOMUNIKAT: Zgodnie z informacją opublikowaną przez Parlament Balearów, z dniem 1 lipca 2016 roku wszyscy dorośli turyści (od 16 roku życia) przyjeżdżający na Majorkę zostaną objęci podatkiem klimatycznym. Nowy podatek będzie pobierany w hotelu podczas zakwaterowania. Wysokość opłaty jest uzależniona od kategorii hotelu i wynosi od 1,50 eur do 2,00 eur na osobę za dobę. Nowym podatkiem zostaną objęci wszyscy turyści, również Ci, którzy dokonali rezerwacji jeszcze przed wprowadzeniem podatku.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

III Millenium

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beverly Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy pięknej plaży, blisko centrum miejscowości Paguera - ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na duża ilość atrakcji dla najmłodszych. Wakacje w hotelu Beverly Playa to gwarancja udanych wakacji na Majorce.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej, zatokowej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości turystycznej Paguera
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, basen kryty, jacuzzi, kort tenisowy, animacje, wieczorne przedstawienia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


HOTEL

HOTEL BEVERLY PLAYA

KATEGORIA

***

REGION

Hiszapania/Majorka/Paguera

Opis

Atrakcyjny hotel plażowy położony w Paguera, naprzeciw dużej plaży. W kilka minut na piechotę można dojść do centrum miejscowości. 300 m do licznych sklepów, punktów usługowych, restauracji, barów, pubów i klubów, a takze transportu publicznego. W odległości 4 km znajduje sie pole golfowe. Hotel zostal wybudowany w 1973 i odnowiony w 1998, ma 9 pieter i 443 pokoje, z czego 58 to pokoje 1-os., 373 to 2-os. i 12 apartamentów. Hotel posiada ogród o pow. 3.000 m2. Ma takze recepcje otwartą 24 h, która oferuje sejf, wymiane walut, szatnie, kawiarnie i winde. Oprócz tego jest równiez kiosk, minimarket, sklepy, bar, fryzjer, pub, sala gier dla dzieci i sala telewizyjna oraz klimatyzowana restauracja z częścia dla nie palących i krzesełkami dla dzieci. Dodatkowo hotel ma sale konferencyjną, połączenie z internetem, opieke medyczną, parking i mini klub.

bilet lotniczy z bagażem podręcznym 10kg/os zabieranym na pokład + pakiet

transfer, zakwaterowanie, ubezpieczenie NNW i KL, oraz wybrane usługi dodatkowe;

Rezydenci polskojęzyczni dostępni są na poniżej wymienionych kierunkach

Costa Brava Barcelona Costa del Sol Majorka Teneryfa Na wszystkich destynacjach klienci otrzymują numery alarmowe 24h. w języku polskim

Ryanair

bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 55x40x20 cm + mały bagaż bez ograniczenia wagowego o wymiarach 35x20x20/os.

Wizzair

bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 56x45x25 cm (w przypadku 2 osób na jednej rezerwacji istnieje możliwość zamiany bagaży podręcznych 10 kg. na 1 WSPÓLNY bagaż rejestrowany o wadze 23kg. i 2 małe bagaże podręczne o wymiarach 42x32x25.

Norwegian

bagaż podręczny 10kg/os, wymiary 55x40x23 cm + mała torebka lub laptop

Do zapłaty na miejscu

Podatek miejski dot. tylko Costa Brava/ Barcelona Hotel 5* 2,50 Euro/os/dzień Hotel 4* 1,25 Euro/os/dzień, pozostały obszar Katalonii 1 Euro/os/dzień Pozostałe obiekty noclegowe, Barcelona 0,75 Euro/os/dzień, reszta obszaru Katalonii 0,50 Euro/os/dzień

Usługi fakultatywne, dodatkowo płatne

Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji(3% wartości pobytu); dodatkowe ubezpieczenie medyczne; odwołanie lotu i opóźnienie lotu; ubezpieczenie bagażu;

Opłaty za dodatkowy bagaż Ryanair 15kg. (fakultatywnie)

sezon "niski" 05.01 - 03.04 28.04 - 31.05 01.10 - 20.12 cena; 180 ZL/szt./w obie strony cena; 200 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich sezon wysoki 04 - 27.04 01.06 - 30.09 21.12 - 04.01 cena; 260 ZL/szt./w obie strony cena; 340 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich

Opłaty za dodatkowy bagaż Wizzair 23kg. (fakultatywnie)

cena; 270 ZL/szt./w obie strony

Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

cena; 180 ZL/szt./w obie strony

Informacje dotyczące przelotu samolotem

przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin lub Norwegian. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Ecco Holiday X

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beverly Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy pięknej plaży, blisko centrum miejscowości Paguera - ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na duża ilość atrakcji dla najmłodszych. Wakacje w hotelu Beverly Playa to gwarancja udanych wakacji na Majorce.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej, zatokowej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości turystycznej Paguera
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, basen kryty, jacuzzi, kort tenisowy, animacje, wieczorne przedstawienia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Wyposażenie

Hotel zbudowany został w roku 1973. Obiekt oferuje łącznie 443 pokoje. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Poza tym goście skorzystać mogą z przechowalni rowerów. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka nad dziećmi, wypożyczalnia samochodów, opieka medyczna i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Większość kwater zwrócona jest ku morzu. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Łazienki dysponują prysznicem, wanną i jacuzzi. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, minigolf i golf. Aqua fitness to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard i aerobik. Strefa Wellness ukoi Państwa zmysły i ciało. Proponujemy saunę, jak również za opłatą zabiegi masażu. Program animacyjny, dyskoteka i miniklub zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe.

Karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Dertour Polska

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beverly Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy pięknej plaży, blisko centrum miejscowości Paguera - ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na duża ilość atrakcji dla najmłodszych. Wakacje w hotelu Beverly Playa to gwarancja udanych wakacji na Majorce.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej, zatokowej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości turystycznej Paguera
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, basen kryty, jacuzzi, kort tenisowy, animacje, wieczorne przedstawienia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Nazwa obiektu

Hotel Beverly Playa

Kategoria

***

Miejscowość

Paguera

Region

Majorka, Baleary

Kod

PMI21009 FH

Liczba pokoi

443

Położenie

Spokojne, na obrzeżach miasta, bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży. Na początku bulwaru z ograniczonym ruchem samochodowym. Do centrum kilka minut spacerem.

Opis

Popularny hotel wypoczynkowy, funkcjonalnie urządzony. Restauracja, bar, recepcja, pomieszczenia wypoczynkowe, winda, parking.Na terenie hotelu 2 duże baseny, taras z leżakami i parasolami, basen kryty (czynny sezonowo, do ok. 31.05. i od ok. 15.10.), bar przy basenie.

Wyżywienie

Śniadanie w formie bufetu w cenie (G). Przy rezerwacji z 2 posiłkami dziennie (H) dodatkowo kolacja w formie bufetu z otwartymi stanowiskami kucharskimi. Przy rezerwacji All inclusive (I)- śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, w godz. ok. 10.30-23 lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe, w godz. ok. 10.30-18 przekąski, w godz. ok. 16-18 kawa, ciasto, wypieki.

Pokój typ 1

DJ / EJ = pokoje 2-osobowe, ok. 18 m kw., z łazienką lub prysznicem/WC. Telefon, TV-sat, kanał muzyczny, klimatyzacja/ogrzewanie (zależnie od sezonu), kącik wypoczynkowy, balkon od strony morza (z widokiem na morze, częściowo bardzo ograniczonym). Również do samodzielnego wykorzystania.

Pokój typ 2

DJA = pokoje 2-osobowe, wyposażone jak DJ, na wyższych piętrach.

Pokój typ 3

DUA / EUA = pokoje 2-osobowe Superior, jak DJ, odnowione, z prysznicem/WC.Również do samodzielnego wykorzystania.

Pokój typ 4

FJ = pokoje rodzinne, jak DJ, przestronniejsze, z sofą rozkładaną.

Pokój typ 5

EJA = pokoje 1-osobowe, jak DJ, ale mniejsze.

Sport, rozrywka, wellness

W cenie - siłownia, kort tenisowy, minigolf. Za opłatą - sauna, masaże.

Dla dzieci

Miniklub (w sezonie), brodzik, plac zabaw.

Pies

Niedozwolony.

Taxa klimatyczna

Do zapłaty na miejscu, ok.1-4 EUR/os./noc.

Transfery

Możliwość rezerwacji transferu z / na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

Uwaga

Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

Ref.

AH309102


DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beverly Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy pięknej plaży, blisko centrum miejscowości Paguera - ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na duża ilość atrakcji dla najmłodszych. Wakacje w hotelu Beverly Playa to gwarancja udanych wakacji na Majorce.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej, zatokowej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, w miejscowości turystycznej Paguera
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, basen kryty, jacuzzi, kort tenisowy, animacje, wieczorne przedstawienia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

***

Region

Majorka, Hiszpania

Opis hotelu

Położony przy wspaniałej plaży jednej z najlepszych plaż w Paguera Village. Ten uroczy hotel znajduje się w niewielkiej odległości od centrum turystycznego na Majorce. Usytuowany przy plaży, 1 km od centrum Paguera, 8 km od pola golfowego i 11 km od przystani.

Udogodnienia i usługi zawierają odkryty basen, basen kryty (sezonowy), restaurację, bar, siłownię, jacuzzi, korty tenisowe, mini klub, parking i całodobową recepcję.

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizor, telefon, bezprzewodowy dostęp do Internetu i łazienkę.

Prosimy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte ze względu na warunki pogodowe i sezonowe.

Adres: Urb La Romana s / n, Calle Isaac Albeniz 3, 07160 Paguera, Majorka, Hiszpania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Beverly Playa
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
Cap de Formentor Mallorca
Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
El Arenal i Playa de Palma na Majorce
Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka

Opinie o Hotelu Beverly Playa

4.9
zdecydowanie polecam

Naprawdę polecam super urlop

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.4
zdecydowanie polecam

Właśnie wróciliśmy z hotelu Beverly Playa na Majorce. Hotel jest świetnie położony - praktycznie na samej plaży - miękki piasek i zatoka, więc woda jest nagrzana. Byliśmy w pokojach superior - standard ok, codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo dobre i duży wybór, tylko czasami były kolejki po jedzenie - ale w hotelu było dużo gości. Do centrum Paguery kilka minut spacerem - idealna na wieczorne wyjście. Sama Majorka cudowna - szczególnie Port de Soller i Valdemossa. Do stolicy Palma de Mallorca można dojechać autobusem (okolo pol godziny jazdy, przystanek zaraz obok hotelu). Pobyt zdecydowanie zaliczam do udanych i sam hotel Beverly Playa polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.6
zdecydowanie polecam

Byłam w hotelu Beverly Playa w czerwcu - 2 osoby dorosłe i dziecko 5 lat. Hotel jest świetnie położony - praktycznie na pięknej, piaszczystej plaży. Sam hotel trochę stary, ale ogólnie ok. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór. Dla dzieci animacje, mini disco i w hotelu było ogólnie dużo dzieci. Wieczorem jest gdzie wyjść - centrum miasteczka Paguera 5 minut drogi od hotelu, jest dużo sklepików i barów. Przy samym hotelu znajduje się wypożyczalnia samochodów - zdecydowanie warto pojechać na Cap de Formentor, do Alcudii i do Valdemossy. Majorka jest przepiękna. Byliśmy też na plaży Es Trenc. Hotel Beverly Playa to bardzo dobre meijsce na fajne wakacje, zdecydowanie polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.9
zdecydowanie polecam

Bardzo dobry 3-gwiazdkowy hotel :) Pokoje (miałam superior) kameralne, ale czyściutkie i ładnie wyposażone. Jedzenie pyszne i urozmaicone, w barze sympatyczni kelnerzy. Beverly Playa leży przy bardzo ładnej plaży z jasnym i drobnym piaskiem, na czym bardzo mi zależało. W pobliskiej Paguerze pełno sklepików i knajpek - jest gdzie wyjść wieczorem. Generalnie super! Warto pojechać i zakochać się w Majorce! :)

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.6
zdecydowanie polecam

To już nasze drugie wakacje z tym hotelu a 5 na wyspie. Majorka zachwyca, warto wziąć samochód i samemu spokojnie poznać jej uroki. Sam hotel jest naszym faworytem - pokoje dosyć skromne ale czyste, posiłki bardzo smaczne, ciekawe programy animacyjne a plaża tuż przy hotelu cudowna. Wieczorami jest gdzie spacerować, Paguera to bardzo klimatyczna miejscowość. Polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.7
zdecydowanie polecam

Super położenie. Polecam !

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.7
zdecydowanie polecam

Super położenie. Polecam !

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.7
polecam

Hotel godny polecenia. Niewielkie pokoje, aczkolwiek sprzątane, dobrze wyposażone. Miasteczko i okolica bardzo ladna, plaze swietnie (serwis plazowy przy hotelu platny), obsluga hotelowa mila, sympatyczna i pomocna. all w restauracji przyszne, swieze i urozmaicone. Polecam dla osob, które zarówno chca odpocząć i rozerwac się troche w Paguerze wieczorem oraz zwiedzic wyspe.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.7

Beverly Playa - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
superior dbl
Doppelzimmer
Doppelzimmer obere Etagen
Doppelzimmer Bestpreis
Doppelzimmer Economy
Doppelzimmer Superior
Doppelzimmer Single Kind
DZ seitl Meerbl Alleinn
Einzelzimmer seitl Meerbl
Doppelz Superior Alleinn
Familienzi seitl Meerbl

Beverly Playa - Możliwości wyżywienia:


Beverly Playa - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Beverly Playa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00