cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
  • Hotel Design R2 Bahia Playa, Fuerteventura
1 / 13
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
28.10 - 04.11
już od 2839 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.12 - 23.12
już od 2719 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Design R2 Bahia Playa
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Design R2 Bahia Playa
star 4

Hiszpania: Fuerteventura
Ocena hotelu Design R2 Bahia Playa:
4.3 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    3.6
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy i nowoczesny obiekt, położony w spokojnej miejscowości Tarajalejo spełni oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Zabiegi w centrum SPA & Wellness, bogaty program animacyjny pozostaną w pamięci na długo! POLECAM!

Hotel Design R2 Bahia Playa w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy i nowoczesny obiekt, położony w spokojnej miejscowości Tarajalejo spełni oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Zabiegi w centrum SPA & Wellness, bogaty program animacyjny pozostaną w pamięci na długo! POLECAM!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Fuerteventura

Opis oferty:

Komfortowy, w stylu zgodnym z najnowszymi, światowymi trendami. Wysmakowane, znakomicie wyposażone pokoje zapraszają do wypoczynku w wyrafinowanej estetycznie atmosferze. Ekskluzywne centrum Spa Las Termas des Tarajalejo z widokiem na ocean pozwoli skorzystać z wielu zabiegów w pięknym otoczeniu. Propozycja dla każdego, kto doceni oryginalność i luksus w najlepszym wydaniu. Znakomity na niezapomniane wakacje we dwoje, polecany także dla singli.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum spokojnej, małej rybackiej miejscowości TARAJALEJO, bezpośrednio nad oceanem z nadmorskim deptakiem; ok. 50 km od lotniska w Puerto del Rosario; ok. 100 m od przystanku autobusowego.

PLAŻA:

Playa de Tarajalejo, przy hotelu, publiczna, naturalna, ciemny piasek z kamieniami (ilość kamieni uzależniona jest od pory roku), bez serwisu plażowego; Playa de Sotavento - publiczna, z jasnym piaskiem, najpiękniejsza na wyspie, ok. 15 km od hotelu (dojazd komunikacją publiczną), wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, leżaki i parasole płatne (ok. 13 EUR/dzień/2 leżaki i parasol).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany i nowoczesny, zbudowany w 2007 r., 163 pokoi, do 2 pięter, 4 windy, elegancki, duży hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne dania wegetariańskie (na zamówienie), kilka barów; sala klubowa, kantor, 2 sklepy, parking; sala konferencyjna dla 50 osób, niewielki ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (5 EUR/godz.), wypożyczalnia samochodów i rowerów; przystosowany dla osób niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; hotel przyjmuje gości powyżej 18. roku życia.

standardowy:

2-os., ok. 25 m², przestronny, komfortowo i nowocześnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, minibar, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/dzień, 20 EUR/tydz., 30 EUR/2 tyg.), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień), balkon lub taras;

junior suite:

3-os., ok. 40 m², wyposażenie jak w pokoju 2-os., wydzielona optycznie część dzienna; widok na morze i pokój junior suite na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, jeden sezonowo podgrzewany, ok. 167 m² i ok. 240 m², gł. do 1,5 m, okrągły brodzik, słodka woda, ok. 38 m², gł. do 0,4 m, taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami, ręczniki plażowe (kaucja: 15 EUR, każda wymiana: ok. 1 EUR); tenis stołowy, bilard (ok. 2 EUR/gra), siłownia z widokiem na ocean; dyskoteka Tiscamanita, animacje dla dorosłych, aerobik, karaoke, quizy; świetnie wyposażone centrum Spa Las Termas des Tarajalejo (płatne: ok. 10 EUR/os./wejście): masaże, zabiegi upiększające, hydromasaż, sauna, łaźnia turecka, bicze wodne; sporty wodne, m.in. nurkowanie, windsurfing, kitesurfing, ok. 15 km od hotelu pole golfowe.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; między obiadem a kolacją przekąski i ciasto; kawa, herbata; napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe serwowane w barach (10.30-23.00); do posiłków w restauracji głównej podawane są wino, piwo, woda, słodkie napoje; jedno wejście do Spa (bez zabiegów i masaży) - wymagana wcześniejsza rezerwacja. Unikatowy program Exper2ience (szczegółowe informacje w recepcji hotelu).

KONTAKT:

0034928161001, www.r2hotels.com

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Design R2 Bahia Playa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie

Stylowy, ekskluzywny i oferujący najwyższą jakość hotel Design R2 Bahia Playa jest idealną propozycją dla osób szukających wyrafinowanego, luksusowego wypoczynku. Warto zauważyć, że przyjmuje on jedynie gości po 18. roku życia. Obiekt znajduje się w niewielkiej, spokojniej wiosce Tarajalejo, około 200 metrów od jej centrum, tuż przy nadmorskiej promenadzie. Najbliższa plaża, słynna Playa de Tarajalejo z ciemnym piaskiem, znajduje się bezpośrednio przy hotelu, z kolei najpiękniejsza na wyspie plaża Sotavento znajduje się w odległości 15 km. Można do niej dojechać publicznymi środkami transportu, najbliższy przystanek autobusowy znajduje się 100 metrów od hotelu. Lotnisko w Puerto del Rosario oddalone jest o około 50 km.

Do dyspozycji gości

Nowoczesny kompleks Design R2 Bahia Playa udostępnia eleganckie lobby z recepcją czynną całodobowo, salą klubową, kantorem i niewielkimi sklepami oraz z salą konferencyjną dla maksymalnie 50 osób. Do dyspozycji pozostaje restauracja główna serwująca kuchnię międzynarodową, jak również kilka barów rozmieszczonych na terenie całego obiektu. Internet bezprzewodowy dostępny jest bez dodatkowych opłat, z kolei dostęp do kącika internetowego możliwy jest za opłatą. W hotelu znajduje się również wypożyczalnia samochodów, rowerów oraz parking dla gości. Za dodatkową opłatą można skorzystać z bogatej oferty zabiegów w renomowanym centrum SPA.

Pokoje

Ten kameralny hotel udostępnia zaledwie około 160 pokoi w eleganckim, dwupiętrowym budynku wyposażonym w windy i udogodnienia dla niepełnosprawnych. Do wyboru są pokoje standardowe oraz junior suite. Pokoje standardowe przeznaczone są dla 2 osób, są bardzo przestronne i urządzone ze smakiem, do dyspozycji pozostawiono indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, minibar, telefon, jak również balkon lub taras. Pokoje junior suite są znacznie większe, przeznaczone maksymalnie dla 3 osób, posiadają optycznie wydzieloną część dzienną, poza tym wyposażone są jak standardowe. Za dodatkową opłatą można skorzystać z internetu bezprzewodowego lub wypożyczyć sejf.

Wyżywienie

Hotel Design R2 Bahia Playa oferuje opcję All Inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (8:00 - 10:30), obiady (13:00 - 14:30) i kolacje (19:00 - 22:00), przekąski poza czasem posiłków głównych (11:00 - 17:00), lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe serwowane do posiłków oraz w barach (10:30 - 23:00). Dodatkowo bezpłatnie możliwe jest jedno wejście do centrum SPA. Hotel wymaga od gości noszenia opasek All Inclusive. Podane godziny mają charakter informacyjny, dokładne godziny są umieszczane na hotelowej tablicy informacyjnej.

Sport i rozrywka

Hotel udostępnia 2 baseny z wodą słodką, jeden z nich jest sezonowo podgrzewany. Dodatkowo goście mogą wypoczywać na tarasie słonecznym, gdzie leżaki i parasole dostępne są bezpłatnie. Do dyspozycji jest również siłownia. Za dodatkową opłatą bilard. Prowadzony jest bardzo bogaty program sportowo - animacyjny z aerobikiem, karaoke i pokazami. Można również korzystać z klubu nocnego Tiscamanita. Na plażach dostępna jest różnorodna oferta sportów wodnych.



Itaka Gala R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy i nowoczesny obiekt, położony w spokojnej miejscowości Tarajalejo spełni oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Zabiegi w centrum SPA & Wellness, bogaty program animacyjny pozostaną w pamięci na długo! POLECAM!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Fuerteventura

Opis oferty:

Komfortowy, tylko dla dorosłych, zaprojektowany w stylu zgodnym z najnowszymi, światowymi trendami. Wysmakowane, znakomicie wyposażone pokoje zapraszają do wypoczynku w wyrafinowanej estetycznie atmosferze. Centrum Spa Las Termas des Tarajalejo z widokiem na ocean pozwoli skorzystać z wielu zabiegów w pięknym otoczeniu. Propozycja dla każdego, kto doceni oryginalność i luksus w najlepszym wydaniu. Znakomity na niezapomniane wakacje we dwoje, polecany także dla singli.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum spokojnej, małej rybackiej miejscowości TARAJALEJO, bezpośrednio nad oceanem z nadmorskim deptakiem; ok. 50 km od lotniska w Puerto del Rosario; ok. 100 m od przystanku autobusowego.

PLAŻA:

Playa de Tarajalejo, przy hotelu, publiczna, naturalna, ciemny piasek z kamieniami (ilość kamieni uzależniona jest od pory roku), bez serwisu plażowego; Playa de Sotavento - publiczna, z jasnym piaskiem, najpiękniejsza na wyspie, ok. 15 km od hotelu (dojazd komunikacją publiczną), wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, leżaki i parasole płatne (ok. 13 EUR/dzień/2 leżaki i parasol).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany i nowoczesny, zbudowany w 2007 r., 163 pokoi, do 2 pięter, 4 windy, elegancki, duży hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne dania wegetariańskie (na zamówienie), kilka barów; sala klubowa, kantor, 3 sklepy, parking; sala konferencyjna dla 60 osób, niewielki ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; hotel przyjmuje tylko gości powyżej 18. roku życia.

standardowy:

2-os., ok. 25 m², przestronny, komfortowo i nowocześnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, minibar, telefon, internet bezprzewodowy, sejf (płatny), balkon lub taras;

junior suite:

3-os., ok. 40 m², wyposażenie jak w pokoju 2-os., wydzielona optycznie część dzienna; pokój standardowy z widokiem na morze i pokój junior suite na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, jeden sezonowo podgrzewany, ok. 167 m² i ok. 240 m², gł. do 1,5 m, okrągły brodzik, słodka woda, ok. 38 m², gł. do 0,4 m, taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami, ręczniki plażowe (wymiana płatna: ok. 1 EUR/ręcznik); tenis stołowy, bilard (ok. 2 EUR/gra), siłownia z widokiem na ocean; dyskoteka Tiscamanita, animacje dla dorosłych, aerobik, karaoke, quizy; świetnie wyposażone centrum Spa Las Termas des Tarajalejo (wstęp: ok. 12 EUR/os., obejmuje: korzystanie z basenu i saunarium, masaże i zabiegi dodatkowo płatne): kryty basen, podgrzewany, hydromasaż, sauna, łaźnia turecka, bicze wodne, masaże, zabiegi pielęgnacyjne; sporty wodne, m.in. nurkowanie, windsurfing, kitesurfing, ok. 15 km od hotelu pole golfowe.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (15.30-17.00); kawa, herbata; napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe serwowane w barach (10.30-23.00); do posiłków w restauracji głównej podawane są wino, piwo, woda, słodkie napoje; unikatowy program Exper2ience (szczegółowe informacje w recepcji hotelu).

KONTAKT:

0034/928161001, www.r2hotels.com

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Design R2 Bahia Playa według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie

Stylowy, ekskluzywny i oferujący najwyższą jakość hotel Design R2 Bahia Playa jest idealną propozycją dla osób szukających wyrafinowanego, luksusowego wypoczynku. Warto zauważyć, że przyjmuje on jedynie gości po 18. roku życia. Obiekt znajduje się w niewielkiej, spokojniej wiosce Tarajalejo, około 200 metrów od jej centrum, tuż przy nadmorskiej promenadzie. Najbliższa plaża, słynna Playa de Tarajalejo z ciemnym piaskiem, znajduje się bezpośrednio przy hotelu, z kolei najpiękniejsza na wyspie plaża Sotavento znajduje się w odległości 15 km. Można do niej dojechać publicznymi środkami transportu, najbliższy przystanek autobusowy znajduje się 100 metrów od hotelu. Lotnisko w Puerto del Rosario oddalone jest o około 50 km.

Do dyspozycji gości

Nowoczesny kompleks Design R2 Bahia Playa udostępnia eleganckie lobby z recepcją czynną całodobowo, salą klubową, kantorem i niewielkimi sklepami oraz z salą konferencyjną dla maksymalnie 50 osób. Do dyspozycji pozostaje restauracja główna serwująca kuchnię międzynarodową, jak również kilka barów rozmieszczonych na terenie całego obiektu. Internet bezprzewodowy dostępny jest bez dodatkowych opłat, z kolei dostęp do kącika internetowego możliwy jest za opłatą. W hotelu znajduje się również wypożyczalnia samochodów, rowerów oraz parking dla gości. Za dodatkową opłatą można skorzystać z bogatej oferty zabiegów w renomowanym centrum SPA.

Pokoje

Ten kameralny hotel udostępnia zaledwie około 160 pokoi w eleganckim, dwupiętrowym budynku wyposażonym w windy i udogodnienia dla niepełnosprawnych. Do wyboru są pokoje standardowe oraz junior suite. Pokoje standardowe przeznaczone są dla 2 osób, są bardzo przestronne i urządzone ze smakiem, do dyspozycji pozostawiono indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, minibar, telefon, jak również balkon lub taras. Pokoje junior suite są znacznie większe, przeznaczone maksymalnie dla 3 osób, posiadają optycznie wydzieloną część dzienną, poza tym wyposażone są jak standardowe. Za dodatkową opłatą można skorzystać z internetu bezprzewodowego lub wypożyczyć sejf.

Wyżywienie

Hotel Design R2 Bahia Playa oferuje opcję All Inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (8:00 - 10:30), obiady (13:00 - 14:30) i kolacje (19:00 - 22:00), przekąski poza czasem posiłków głównych (11:00 - 17:00), lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe serwowane do posiłków oraz w barach (10:30 - 23:00). Dodatkowo bezpłatnie możliwe jest jedno wejście do centrum SPA. Hotel wymaga od gości noszenia opasek All Inclusive. Podane godziny mają charakter informacyjny, dokładne godziny są umieszczane na hotelowej tablicy informacyjnej.

Sport i rozrywka

Hotel udostępnia 2 baseny z wodą słodką, jeden z nich jest sezonowo podgrzewany. Dodatkowo goście mogą wypoczywać na tarasie słonecznym, gdzie leżaki i parasole dostępne są bezpłatnie. Do dyspozycji jest również siłownia. Za dodatkową opłatą bilard. Prowadzony jest bardzo bogaty program sportowo - animacyjny z aerobikiem, karaoke i pokazami. Można również korzystać z klubu nocnego Tiscamanita. Na plażach dostępna jest różnorodna oferta sportów wodnych.



Mapa Hotelu Design R2 Bahia Playa
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Fuerteventura)
Wakacje na Fuerteventura w Caleta de Fuste
Fuerteventura - Costa Calma
Morro Jable na Fuerteventura
Kurort i plaża Jandia na Fuerteventurze
Cofete Beach na Fuerteventurze
Corralejo na wyspie Fuerteventura
Zoo Oasis Park na Fuerteventurze
Plaża Sotavento - idealne miejsce dla windsurferów - Fuerteventura - Hiszpania, Wyspy kanarysjkie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Design R2 Bahia Playa

4.6
polecam

Rewelacyjny hotel z fantastyczną atmosferą, spokojny, kameralny. Ogólnie na Fuerteventurze nie ma zbyt wielu hucznych miejscowości, to raczej wyspa dla sportowców. Pokój z widokiem na morze - bajka, wiec jeżeli będziecie jechać do Design R2 bahia playa, to koniecznie zadbajcie o to, żeby wam taki dali :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.6
4.6
zdecydowanie polecam

- Świetne wyżywienie i obsługa - nie było dnia bez owoców morza!! - Trochę za mało leżaków przy basenie... - Piękne pokoje z jeszcze piękniejszymi widokami na Fuerteventurę... :-) - Cisza, spokój i pełen relaks, wieczorami tylko trochę głośno ze względu na dyskotekę - Serdecznie polecam Design R2 Bahia Playa, luksus za nieduże pieniądze!!!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
3.1
może być

Wszystko byłoby cudownie, gdyby nie jedzenie i animacja no i średnia wieku a była wysoka przez niemieckich emerytów.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: może być
3.1
5.0
zdecydowanie polecam

Bardzo nowoczesny hotel, pokoje fantastycznie urządzone, stylowo. Jedzenie bardzo rozmaite i smaczne, designerskie łazienki. Świetni animatorzy, wróciłam bardzo wypoczęta, zadowolona i szczęśliwa, że miałam urlop w takim cudownym miejscu. Chyba najlepszy hotel w jakim byłam poza Adam i Eva w Turcji.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.4
zdecydowanie polecam

Hotel godny polecenia, ale mimo wszystko cena wysoka.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    5.2
  • Pokoje
    5.4
  • Wyżywienie
    5.1
  • Atrakcje
    i sport
    4.9
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Design R2 Bahia Playa:
5.2 / 6

Chętnie wrócę 2018-04-22
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Niespodzianka od dzieci 2018-04-16
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel 2018-04-14
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super wakacje z przyjaciółkami 2018-04-14
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
R2 Design Bahia Playa 2018-04-06
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecamy i wrócimy 2018-03-31
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Badzo udane wakacje 2018-03-31
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Rocznica ślubu 2018-03-29
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Najlepszy hotel w jakim byłam 2018-03-29
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bardzo udane wakacje 2018-03-28
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel 2018-03-23
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Rekomendujemy hotel 2018-03-23
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Gorąco polecam 2018-03-22
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel 2018-03-22
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Nieziemskie miejsce 2018-03-18
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Chętnie wrócimy i polecamy wszystkim 2018-03-17
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Spokojny czas w dobrych warunkach 2018-03-11
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.8

Malutka, senna, rybacka miejscowość dla osób szukających spokoju. Piękna, zadbana promenada wzdłuż w...
więcej

5.3
Idealne 4 gwiazdki 2018-02-21
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecamy ciepłe wakacje w lutym 2018-02-08
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Prestiżowy hotel 2018-02-08
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Rekomendujemy 2018-02-08
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super wakacje 2018-02-08
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam! 2018-02-08
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wyjazd zorganizowany w lutym 2018-02-08
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecamy hotel 2018-02-07
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Serdecznie polecamy ten hotel 2018-02-07
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecamy 2018-02-07
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecamy wakacje zimą 2018-02-04
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecamy wakacje na przełomie stycznia i lutego 2018-02-04
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Idealny wypoczynek 2018-01-27
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel jak wiele innych 2018-01-25
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Serdecznie polecamy 2018-01-24
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecamy 2018-01-24
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Drugi pobyt w Bahia Playa 2018-01-24
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Godny polecenia dla wszystkich 2018-01-14
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Gorąco polecam 2018-01-14
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wrócimy i polecimy innym 2018-01-01
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Sylwester 2018-01-01
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Rekomenduję ten hotel 2018-01-01
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wakacje w grudniu w Bahía Playa 2018-01-01
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecamy 2018-01-01
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Cudowne wakacje pod błękitnym niebem Kanarów 2018-01-01
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Dajemy rekomendacje dla hotelu Bahia Playa 2017-12-30
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wakacje z mężem 2017-12-30
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Sylwestrowe wakacje 2017-12-29
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.0
Hotel wart wyższej ceny w porównaniu do innych 2017-12-25
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wakacje z przyjaciółmi w grudniu 2017-12-23
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Piękne świąteczne wakacje 2017-12-16
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Wrócimy tutaj kolejny raz!!! 2017-12-16
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Zaskakujące wakacje 2017-12-15
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam na wypoczynek. W hotelu polska obsługa 2017-12-05
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Rodzinne wakacje 2017-12-05
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wypoczynek dla dwojga 2017-12-04
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Chciałbym tu wrócić! 2017-11-29
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Wyjazd grupowy na Kanary 2017-11-24
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Czwarty bardzo udany pobyt w Bahia Playa 2017-11-24
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wakacje rodzinne w hotelu Bahía Playa 2017-11-24
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Chętnie wrócimy 2017-11-24
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wyjazd rodzinny 2017-11-23
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.0
Przyjemny pobyt z przyjaciółmi 2017-11-23
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wyjazd grupowy na Fuerteventura 2017-11-23
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.0
R2 Design Bahia Playa 2017-10-30
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Świetne wakacje na Fuercie 2017-10-29
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Rewelacyjne wczasy na Fuerteventurze 2017-10-27
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek 2017-10-27
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Wakacje z Agroasem 2017-10-23
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Podróż poślubna w Baha Playa 2017-10-23
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Jeśli na Fuerteventure to wracam tutaj! 2017-10-22
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.0
Wymarzone wakacje 2017-09-17
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel bardzo godny polecenia 2017-09-17
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel dla nowozencow, par, samotnikow 2009-01-30
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.0

polozony w malutenkiej miejscowosci, wlasciwie to nie ma tam co robic. Plazy praktycznie NIE MA!! Pr...
więcej

3.9
Świetny i piękny 2009-08-26
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Fajny hotel 2009-09-17
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Hotel na 5 2009-11-20
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Świetny hotel dla wszystkich 2010-06-01
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel dla ceniących spokój i wygodę 2010-07-04
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

Super hotel dla osób chcących odpocząć od zgiełku. Połozony na uboczu (można powiedzieć na odludziu)...
więcej

5.3
Pobyt 19-26 lipiec 2010 - małżeństwo 2010-08-17
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Jak ktoś che się "wyalienować" na urlopie to polecam. Ogólnie to "pustynia.W hotelu obsługa ok, czys...
więcej

5.4
Wakacje 02-16.08.2010, hotel godny polecenia 2010-10-08
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Wspaniały hotel, super obsługa 2011-01-29
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Hotel przypadł nam do gustu. Urządzony nowocześnie i z gustem. Na kanarach byliśmy 6-ty raz ale do t...
więcej

5.8
SPA na Marsie 2011-02-02
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Cudowny wypoczynek zimą 2011-03-15
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Bardzo czysto i nowocześnie 2011-03-25
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Dobry hotel z nowoczesnym design 2011-04-06
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Nowocześnie urządzony hotel 2011-04-29
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Hotel na uboczu w Tarajalejo 2011-05-04
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
To czego nie wyczytacie w katalogu 2011-05-21
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Spełnił nasze oczekiwania! 2011-06-10
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Fajny bardzo spokojny wypoczynek 2011-06-18
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Warto odwiedzić 2011-06-27
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Bardzo przyjemny hotel i udane wakacje 2011-07-06
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Idealny wypoczynek w słońcu i cieniu palm 2011-07-21
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Raz wystarczy 2011-08-01
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.0
Idealna podróż poślubna 2011-08-03
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Bardzo nam się podobało! Jedzenie (szczególnie polecamy dzień włoski i BBQ) i obsługa super, pokój w...
więcej

5.7
Bardzo udana podróż poślubna 2011-08-12
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Idealny hotel na podróż poślubną! Jest nieduży, położony w małej, zacisznej miejscowości. Plaża z cz...
więcej

5.5
Hotel R2 Bahia Playa Design & Spa 2011-08-13
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Wygląd hotelu :super, bardzo nowoczesny, pękna i czysta łazenka, jeden basen z podgrzewaną wodą, pol...
więcej

5.5
Polecam dla leniuchów basenowych 2011-08-19
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Świetne wakacje 2011-08-27
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Opinia o hotelu 2011-09-14
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    2.8
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.8

Pokój mimo widoku na ocean położony był nad śmietnikiem. W związku z tym na balkonie utrzymywał się ...
więcej

3.9
Super hotel na spokojny wypoczynek 2011-10-13
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.7

Polecam osobom chcącym spokojnie wypocząć. Hotel zadbany i profesjonalnie prowadzony. Obsługa bardz...
więcej

5.4
Bardzo udany wyjazd 2012-04-25
Szczegóły oceny hotelu Design R2 Bahia Playa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8

Design R2 Bahia Playa - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.
Pok. 2 os. w/morze
Junior Suite 2 os.
Junior Suite 3 os.
Pok. 1 os.
Pok. 1 os. w/morze

Design R2 Bahia Playa - Możliwości wyżywienia:


Design R2 Bahia Playa - miasta wylotu:


Design R2 Bahia Playa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Design R2 Bahia Playa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00