cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
  • Hotel H10 Tindaya, Fuerteventura
1 / 34
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
16.11 - 23.11
już od 4949 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.04 - 25.04
już od 1439 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu H10 Tindaya
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel H10 Tindaya
star 4

Hiszpania: Fuerteventura
Ocena hotelu H10 Tindaya:
3.9 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    2.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Tindaya to hotel usytuowany w miejscowości Costa Calma, przy pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz na rodzinne wakacje ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Costa Calma, przy piaszczystej plaży
  • komfortowe pokoje z widokiem na ocean, zaplecze sportowo rekreacyjne
  • atrakcje dla dzieci, wi fi w lobby gratis

Hotel H10 Tindaya w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Tindaya to hotel usytuowany w miejscowości Costa Calma, przy pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz na rodzinne wakacje ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Costa Calma, przy piaszczystej plaży
  • komfortowe pokoje z widokiem na ocean, zaplecze sportowo rekreacyjne
  • atrakcje dla dzieci, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1,5 km od centrum Costa Calma
  • w centrum Costa Calma, bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 70 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • butik
  • fryzjer
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

354

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: zewnętrzny, podgrzewany
  • menu dla niemowląt
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczko dziecięce: w cenie, na zapytanie
  • miniklub: 4-12 lat, styczeń - grudzień; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:30 - 17:00, w cenie
  • animacje dla dzieci: 0-16 lat, styczeń - grudzień, codziennie 10:30 - 20:45
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: 0-12 lat, styczeń - grudzień, codziennie 20:00 - 20:45

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • łucznictwo
  • boisko do piłki nożnej
  • siatkówka
  • siatkówka plażowa
  • minigolf: wymagana kaucja
  • paddle tenis: wymagana kaucja
  • tenis stołowy: wymagana kaucja
Płatne
  • strefa spa
  • sauna fińska
  • sauna parowa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych (codziennie, wieczorami, w ciągu dnia)
  • przedstawienia kilka razy w tygodniu
  • boccia w cenie
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • sejf: płatny
  • sofa
  • minibar: płatny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Suita junior z widokiem na morze JSM1
  • 2-4 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na morze
  • składa się z 2 pokoi oddzielonych jedynie wizualnie lub zasłoną
  • sejf: płatny
  • minibar: płatny
  • balkon
  • klimatyzacja: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
Suita junior z widokiem na morze JSM2
  • 2-3 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na morze
  • składa się z 2 pokoi oddzielonych przesuwanymi drzwiami
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • klimatyzacja: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-2 os.
  • ok. 23 m2
  • boczny widok na morze
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • sejf: płatny
  • minibar: płatny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski
  • ciasto, lody
  • kawa/herbata po południu
  •  wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja „betancuria": rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, regionalna, meksykańska, dania z grilla, menu dla niemowląt, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy: rezerwacja wymagana, bufet, show cooking, popołudniowa herbata, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „Route 66": od pierwszego roku życia, rodzaje kuchni: dania z grilla, menu dla dzieci: w cenie, na zapytanie niewymagane, rezerwacja niewymagane, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, styczeń - grudzień, kilka razy w tygodniu 19:00 - 22:00, z klimatyzacją

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby: codziennie 10:00 - 00:00, za opłatą, wliczone w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie: 10:00 - 18:00, za opłatą, wliczone w all inclusive
  • kafeteria „Mike's Coffee": codziennie 10:00 - 18:00, za opłatą, wliczone w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Tindaya to hotel usytuowany w miejscowości Costa Calma, przy pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz na rodzinne wakacje ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Costa Calma, przy piaszczystej plaży
    • komfortowe pokoje z widokiem na ocean, zaplecze sportowo rekreacyjne
    • atrakcje dla dzieci, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Ten, należący do znanej sieci H10 hotel, położony jest ok. 2 km od centrum znanego kurortu Costa Calma. Do lotniska w Puerto del Rosario ok. 65 km.
    Plaża:
    Obiekt zlokalizowany tuż przy pięknej, piaszczystej plaży Sotavento (zejście częściowo schodami).Leżaki i parasole na plaży - płatne (ok. 5 EUR/os.).
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja, lobby, windy, restauracja główna, 3 bary, ogród z tarasami słonecznymi i leżakami oraz parasolami, łóżka balijskie, 3 baseny (jeden z nich podgrzewany zimą, jeden ze słona wodą), 2 jacuzzi 2 brodziki dla dzieci, duży mini klub z placem zabaw, butik, minimarket, salon piękności, fryzjer, pralnia (płatna dodatkowo), parking.Hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt ok. 15 EUR/os.).
    Pokoje:
    W hotelu znajduje się 354 eleganckich pokoi różnego typu.
    - Pokoje standardowe
    - dla max. 3 osób, wszystkie komfortowe i klimatyzowane, z łazienką (wanna/prysznic, suszarka do włosów), TV-sat, sejfem (ok. 2,7 EUR/dzień), minibarem (płatny), telefonem, balkonem lub tarasem (meble balkonowe).
    - Pokoje superior
    - dla max. 3 osób, nieco większe od pokoi standardowych, z sofą i z widokiem na ocean, pozostałe wyposażenie jak przy pokojach standardowych.
    - Pokoje rodzinne
    - dla max. 4 osób, z oddzielną sypialnią i pokojem dziennym z sofą dla 2 osób, pozostałe wyposażenie jak przy pokojach standardowych. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat - gratis.
    Uwaga!
    Dziecko do2 lat wlicza się do maksymalnego obłożenia pokoju.
    Wyżywienie:
    All inclusive: śniadanie, lunche i obiadokolacje w formie bogatego bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz przekąski w miejscach/godzinach wyznaczonych przez hotel.
    Program sportowy i animacyjny:
    Hotel zapewnia dzienne oraz wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych , np. gry, konkursy, zawody, wieczorne show, mini-disco, pokazy taneczne, muzyka na żywo. Bezpłatnie: siłownia, aqua-aerobik, streching, boisko multi-sportowe, mini-golf, szachy ogrodowe, rzutki, bule, tenis stołowy, gry planszowe. Bilard płatny dodatkowo. W hotelu znajduje się Despacio Spa Center (płatne ok. 15 EUR/dzień): basen kryty z podgrzewaną wodą, jacuzzi, bicze wodne, ścieżki hydrotermalne. Masaże oraz zabiegi na twarz i ciało płatne dodatkowo. Rodziny z dziećmi mogą przebywać w Spa tylko w strefie basenowej, w godzinach wyznaczonych przez hotel.
    Internet:
    Stanowiska internetowe - płatne (ok. 1 EUR/10 min.), internet Wi-Fi w lobby i recepcji - bezpłatny.
    Kategoria lokalna:
    ****
    Strona www:
    www.h10hotels.com
    Naszym zdaniem:
    Świetna propozycja i dla aktywnych i dla amatorów plażowania. Bardzo ładne pokoje, urozmaicone wyżywienie oraz dobrej klasy serwis sygnowane są hiszpańską marką hotelową H10. Za wyjątkową lokalizację tuż przy najpiękniejszej plaży wyspy dodatkowy +.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Tindaya to hotel usytuowany w miejscowości Costa Calma, przy pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz na rodzinne wakacje ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Costa Calma, przy piaszczystej plaży
    • komfortowe pokoje z widokiem na ocean, zaplecze sportowo rekreacyjne
    • atrakcje dla dzieci, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Fuerteventura

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

    Położenie

    - przy plaży Sotavento - Costa Calma - w pobliżu liczne sklepy, restauracje i bary - ok 1 km od centrum miejscowości - ok 65 km od lotniska - ok 90 km od Parku Przyrody w Corralejo

    Plaża

    - piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole za opłatą

    Pokoje

    Pokój standardowy - ok 17 m2 - widok na ogród lub dziedziniec - klimatyzacja, TV-SAT - telefon, mini-bar/lodówka - sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - internet Wi-Fi bezpłatny - balkon/taras - łóżeczko dla dziecka (na potwierdzenie, bezpłatne) - pokoje z bocznym widokiem na morze za dopłatą Pokój superior - ok. 23 m2 - widok na morze - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym Pokój junior suite - ok. 34 m2 - pokój dzienny i sypialnia - widok na morze - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym

    Sport, Relaks, Rozrywka

    bezpłatnie: - dzienne i wieczorne programy animacyjne, muzyka na żywo - 3 baseny, w tym 1 ze słoną wodą (1 podgrzewany w sezonie zimowym) - taras słoneczny z leżakami i parasolami, ręczniki basenowe (wymagany depozyt) - piłkarzyki - tenis stołowy, rzutki - siłownia, aerobik - boisko do piłki nożnej, koszykówki, siatkówki i siatkówki plażowej - pole do minigolfa - kort tenisowy płatne: - SPA, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, masaże - sporty wodne - bilard

    Dla dzieci

    - 2 brodziki, w tym 1 ze statkiem pirackim ze zjeżdżalnią - codzienne animacje - mini klub dla dzieci (4-12 lat) - plac zabaw - mini disco

    Wyżywienie

    Half Board (HB) - śniadanie i kolacja. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja,  przekąski , ciasto, kawa, herbata, nocne przekąski. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00-24:00. Dostępna jest również kuchnia dla wegetarian i bezglutenowa. Podczas obiadów i kolacji wymagany jest strój formalny.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracja a la carte - lobby bar - snack bar (tylko w ciągu dnia

    Dodatkowe informacje

    - wybudowany w 2006 r. - 354 pokoje - dwa 6-piętrowe budynki - 9 wind - całodobowa recepcja - ogród - sala telewizyjna - kiosk i sklepy - dyskoteka - sala konferencyjna - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - sejf na recepcji (płatny) - parking (bezpłatny) - wypożyczalnia rowerów i samochodów - przystanek lokalnego autobusu ok. 50 m od hotelu - najbliższy sklep ok. 500 m od hotelu - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - https://www.h10hotels.com/en

    Bagaż

    Berlin Schonefeld (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Tegel (EasyJet); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 280 PLN - 23 kg - 330 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 110zł/ osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 292 PLN (wyloty do 05.05)/ 220 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 292 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 380 PLN (wyloty do 05.05)/ 320 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 380 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Tindaya to hotel usytuowany w miejscowości Costa Calma, przy pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz na rodzinne wakacje ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Costa Calma, przy piaszczystej plaży
    • komfortowe pokoje z widokiem na ocean, zaplecze sportowo rekreacyjne
    • atrakcje dla dzieci, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA HISZPAŃSKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF 4

    Położenie

    Hotel znajduje się w południowej części Costa Calma, 65 km od lotniska; do centrum Costa Calma, gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary, kluby ok. 1.5 km.

    Plaża

    Bezpośrednio przy piaszczystej szerokiej plaży Sotavento, w ładnej zatoce.

    Zakwaterowanie

    354 pokoje; Typy pokoi: pokoje standardowe (ok. 17 m2), pokoje rodzinne (ok. 34m2); Wyposażenie: łazienka (WC, prysznic/wanna, suszarka do włosów), klimatyzacja, TV, telefon, sejf na życzenie (za opłatą), mini bar (za opłatą), balkon.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna; Snack bar przy basenie, lobby bar, bar w dyskotece.

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadanie, obiady, kolacje w postaci bufetu; śniadanie kontynentalne dla śpiochów; ciepłe i zimne przekąski w barze przy basenie; popołudniowe kanapki, lody, ciasto; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków i w barach w godz. 10.30 - 24.00; importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe, soki ze świeżych owoców płatne dodatkowo.

    Sport i Rozrywka

    3 odkryte baseny, w tym jeden z wodą morską i jeden z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym; Bezpłatnie: animacje, siłownia, boisko sportowe, tenis stołowy, siatkówka plażowa, łucznictwo; dla Gości z pakietem All Inclusive - godzina gratis na korcie tenisowym i na mini golfie (w zależności od obłożenia, niezbędna wcześniejsza rezerwacja); Odpłatnie: kort tenisowy, mini golf, bilard, piłkarzyki; hotel posiada nowoczesne Centrum SPA (wstęp od 16 roku życia) różnorodne zabiegi kosmetyczno-pielęgnacyjne: masaże, jacuzzi, łaźnia parowa, sauna, salon piękności.

    Dla dzieci

    Brodzik dla dzieci z podgrzewana słodką wodą, mini klub czynny w wybranych godzinach (dla dzieci w wieku 4 - 12 lat), plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla niemowląt.

    Pozostałe udogodnienia

    Recepcja, WiFi w lobby (w cenie), kącik internetowy (korzystanie płatne dodatkowo), pralnia, butik.

    Naszym zdaniem

    Nowoczesny i funkcjonalnie zaprojektowany obiekt z bezpośrednim dostępem do plaży, w spokojnym miejscu, oferuje bogaty program All Inclusive.

    Strona internetowa

    www.h10hotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Tindaya to hotel usytuowany w miejscowości Costa Calma, przy pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz na rodzinne wakacje ze względu na infrastrukturę dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Costa Calma, przy piaszczystej plaży
    • komfortowe pokoje z widokiem na ocean, zaplecze sportowo rekreacyjne
    • atrakcje dla dzieci, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Nowoczesny, świetnie usytuowany obiekt, sygnowany hiszpańską marką hotelową H10. Piękna plaża, ciekawa architektura, ładny ogród. Dobra oferta dla rodzin z dziećmi.

    Położenie

    Na południowym wybrzeżu, przy piaszczystej zatoce z plażą Sotavento (zejście częściowo schodami, serwis plażowy płatny), ok. 2 km od centrum kurortu Costa Calma, 65 km od lotniska, 70 km od stolicy Puerto del Rosario.

    Wyposażenie

    Lobby z całodobową recepcją i bezpłatnym Wi-Fi, restauracja główna, bar przy basenie La Choza, wieczorny Herbania bar (herbata, kawa, drinki) z tarasem, bar w dyskotece, odpłatny kącik internetowy, butiki, pralnia.

    Pokoje

    354 eleganckie pokoje w kilku kategoriach, większość typu standard z łazienką (wanna/prysznic, suszarka do włosów), klimatyzacją, TV sat, małą lodówką (możliwość zamówienia minibaru), telefonem, sejfem (odpłatnie), balkonem lub tarasem (większość z częściowym widokiem na ocean). Pokoje superior są nieco większe i mają widok na ocean. Pokoje rodzinne składają się z sypialni i części wypoczynkowej (rozkładana sofa).

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane do północy.

    Sport i rozrywka

    3 baseny (jeden z nich podgrzewany w okresie zimowym, jeden ze słona wodą), gimnastyka w wodzie, 2 jacuzzi, siłownia, boisko wielofunkcyjne, minigolf, szachy ogrodowe, rzutki, tenis stołowy, bilard, dzienne oraz wieczorne animacje, wieczorny program rozrywkowy, Despacio Spa Center z basenem krytym, jacuzzi, biczami wodnymi, sauną, łaźnią, salonem relaksacyjnym (wstęp jednorazowy do strefy wodnej - 12 euro, kupon na 5 wstępów- 48 euro), sporty wodne oferowane przez lokalne agencje.

    Dla dzieci

    2 brodziki (jeden z nich podgrzewany), miniklub, plac zabaw, minidyskoteki, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce, okazjonalnie strefa wodna w spa dostępna dla dzieci pod opieką rodzica w wyznaczonych godzinach (odpłatnie).

    Uwagi

    .

    TRANSFER

    Shuttle busem - busem transferowym, po wylądowaniu klienci powinni się zgłosić do biura Canary Bus (obsługa w j angielskim), który pokieruje klientów do odpowiedniego transferu. Podczas transferu nie ma rezydenta. Rezydent - polskojęzyczyny, dostępny pod telefonem.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu H10 Tindaya
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Fuerteventura)
    Wakacje na Fuerteventura w Caleta de Fuste
    Fuerteventura - Costa Calma
    Morro Jable na Fuerteventura
    Kurort i plaża Jandia na Fuerteventurze
    Cofete Beach na Fuerteventurze
    Corralejo na wyspie Fuerteventura
    Zoo Oasis Park na Fuerteventurze
    Plaża Sotavento - idealne miejsce dla windsurferów - Fuerteventura - Hiszpania, Wyspy kanarysjkie
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu H10 Tindaya

    2.6
    może być

    Hotel ładny i ładnie położony czysty ale dyrekcja i prowadzenie hotelu nie spełnia wymogów hotelu czterogwiazdkowego. Dyrekcja nastawiona wyłącznie na zysk a nie na jakość. Wszędzie na każdym kroku wrzuć monetę. Jedzenie nie doprawione bez smaku.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: może być
    2.6
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Wróciliśmy z hotrelu H10 Tindaya na Fuertaventurze jakiś tydzień temu. Wszystko było ok byliśmy z dziećmi, nie nudziły się ani trochę, bo hotel zapewnia mini club, plac zabaw, disco więc miały co robić. My natomiast wieczorami chodziliśmy do Costa Calma, bardzo blisko od hotelu. Plaża jest przy hotelu, nic dodać nic ująć L:)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.4
    polecam

    Hotel H10 Tindaya położony w Costa Calma bardzo nam się podobał. Wszystko było ok, ładne pokoje, dobre jedzenie, blisko fajnej plaży, bardzo miła atmosfera w hotelu.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5.1
    • Pokoje
      4.9
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      4.8
    • Obsługa
      5.2
    HolidayCheck
    Ocena H10 Tindaya:
    5.1 / 6

    Wyjątkowe wakacje w środku zimy. 2018-02-21
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Wspaniały hotel z wyjątkowo różnorodnym i pysznym jedzeniem. Bardzo czysty. Obsługa zaskakująco życz...
    więcej

    5.2
    Zimowa ucieczka w strone slonce 2018-02-21
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo dobre polozenie hotelu: nad samym morzem, plaza...w spokojnej czesci Cost Calma. Bardzo dobra...
    więcej

    5.9
    Symaptyczny hotel w otoczeniu pięknych plaż 2018-01-31
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel położony w niewielkich odległościach od najpiękniejszych plaż wyspy, choć samo miasteczko jest...
    więcej

    4.8
    O.k ale preferuja włochów 2008-07-14
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      6.0

    4.4
    Ok 2009-01-07
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.8

    Uważajcie na płatność kartą kredytową. Miesiąc po pobycie w tym hotelu ściągnięto mi z karty kredyto...
    więcej

    4.7
    Mini club nie funkcjonuje 2011-02-21
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      5.3

    Hotel opanowany przez Włochów i generalnie wszystko sie kreci pod nich.Mini club jest prowadzony prz...
    więcej

    4.5
    Bardzo przyjemny pobyt w hotelu Tindaya 2011-05-10
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    20-27 maj 2012 2012-05-27
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.7

    Karaluchy w pokoju oraz w holu przy recepcji, ponadto trafiło nam się szkło w jedzeniu, które było b...
    więcej

    4.2
    Hotel godny polecenia 2012-06-10
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel wloski, mnie osobiście to nie przeszkadzało i nie odczułam faworyzowania włochów . Obsługa ja...
    więcej

    5.8
    Wietrzne wakacje z pięknymi widokami! 2012-06-18
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Beztroskie wakacje! Super miejsce 2012-06-28
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo fajny. Czysty, pięknie położony- cudne widoki, piękna plaża. Jedzenie smaczne i jest go...
    więcej

    6.0
    Niezapomniane wakacje! Cudownie wypoczęta! 2012-07-05
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wspaniały rodzinny pobyt z dziećmi 2012-07-15
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Nie jesteś Włochem - nie jedź! 2012-07-21
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      3.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.3

    Nie jest to hotel na wczasy rodzinne, czy z przyjaciółmi, w hotelu niewiele się dzieje, dwoje animat...
    więcej

    4.8
    Hotel godny polecenia 2012-07-31
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Opinia o H10 Tindaya - obiektywnie 2012-08-17
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel nadaje się zarówno do wypoczynku parom jak i rodzinom z dziećmi. Świetna plaża, przemiła obsłu...
    więcej

    5.8
    Pozytywnie ale... 2012-10-25
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    4.7
    Super wakacje. Polecam 2013-04-13
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam ten hotel zarówno parom jak i rodzinom z dziećmi. Super widoki, błękitna woda w oceanie, czy...
    więcej

    5.6
    Polecam w 100% 2013-05-06
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Przyjazny zadbany hotel z super jedzeniem 2013-05-14
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Polecam, polecam, polecam. 2013-06-04
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Super pobyt warto jechać nie będziecie żałować 2014-12-23
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Zastanów się zanim wybierzesz H10 Tindaya... 2015-07-12
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Kolejny pobyt w H10 i wspaniały odpoczynek 2016-03-03
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Zimowe ferie na słonecznej wyspie 2016-07-02
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    Udany pobyt z małymi minusami 2016-07-20
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Świetny hotel 2016-11-11
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo ładny hotel położony przy niewielkiej prywatnej plaży. Długa plaża - jedna z piękniejszych na...
    więcej

    5.8
    Hotel nad samym morzem 2017-08-02
    Szczegóły oceny hotelu H10 Tindaya:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel sieci H10Tinday polozony jest nad samym morze z podgrzewanym jednym basenem. Obecnie sporo tur...
    więcej

    5.6

    H10 Tindaya - możliwości zakwaterowania:

    junior suite standard seaview balcony or terrace
    standard singleuse standard balcony or terrace
    standard singleuse standard lateralseaview balcony or terrace
    standard standard balcony or terrace
    standard standard lateralseaview balcony or terrace
    standard superior seaview balcony or terrace
    DOPPELZIMMER ZUR ALLEINNUTZUNG
    DOPPELZIMMER Z.A. SEITL. MEERB
    DOPPELZIMMER SUPERIOR MEERBLIC
    DOPPELZIMMER SUNSET VIEW
    DOPPELZIMMER STANDARD
    DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Junior suita z widokiem na morze
    Junior suita z widokiem na morze
    JUNIOR SUITE MEERBLICK

    H10 Tindaya - Możliwości wyżywienia:


    H10 Tindaya - miasta wylotu:


    H10 Tindaya - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel H10 Tindaya? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00