cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
  • Hotel H10 Playa Esmeralda, Fuerteventura
1 / 68
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
23.11 - 03.12
już od 3259 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.04 - 28.04
już od 1519 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu H10 Playa Esmeralda
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel H10 Playa Esmeralda
star 4

Hiszpania: Fuerteventura
Ocena hotelu H10 Playa Esmeralda:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu H10 Playa Esmeralda:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Playa Esmeralda to hotel usytuowany na wzgórzu, w miejscowości Costa Calma, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży. Ze względu na przynależność do renomowanej sieci hotelowej Sentido by Thomas Cook i związaną z tym wysoką jakość świadczonych usług, hotel jest wyróżniany wieloma certyfikatami jakości. Polecamy miłośnikom plażowania oraz wymagającym klientom także ze względu na doskonałą kuchnię, bogatą ofertę SPA i wspaniały kolonialny styl.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Costa Calma - spokojnej miejscowości turystycznej ze sklepami i barami, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży
  • hotel urządzony w stylu kolonialnym
  • eleganckie i stylowe pokoje

Hotel H10 Playa Esmeralda w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

H10 Playa Esmeralda to hotel usytuowany na wzgórzu, w miejscowości Costa Calma, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży. Ze względu na przynależność do renomowanej sieci hotelowej Sentido by Thomas Cook i związaną z tym wysoką jakość świadczonych usług, hotel jest wyróżniany wieloma certyfikatami jakości. Polecamy miłośnikom plażowania oraz wymagającym klientom także ze względu na doskonałą kuchnię, bogatą ofertę SPA i wspaniały kolonialny styl.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Costa Calma - spokojnej miejscowości turystycznej ze sklepami i barami, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży
  • hotel urządzony w stylu kolonialnym
  • eleganckie i stylowe pokoje

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum miasta z restauracjami, klubami, sklepami; ok. 1,5 km od przystanku autobusowego
  • czas dojazdu z lotniska ok. 85 min

Wyposażenie

  • lobby
  • recepcja
  • windy
  • rozległy ogród
  • taras słoneczny 
  • Wi-Fi (w lobby i w barze, w cenie)
  • terminale internetowe (płatne)
  • łóżka typu bali (płatne) 
  • butik
  • fryzjer
  • pralnia (płatna)

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

333

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Sport i wellness

W cenie
  • sala gimnastyczna
  • zajęcia fitness
  • aerobik
  • łucznictwo 
Płatne
  • kort tenisowy z oświetleniem
  • sporty wodne
  • minigolf
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne 
  • sauna
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny (, wieczorami, w ciągu dnia)
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • tel.
  • sejf (płatny)
  • minibar (uzupełniany na zapytanie, płatny)
Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM3
  • 2-3 os.
  • ok. 18 m2
  • widok na morze
  • balkon
  • klimatyzacja
  • pokój dzienno-sypialny
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • tel.
  • sejf (płatny)
  • minibar (uzupełniany na zapytanie, płatny)
Suita junior JSX1
  • 2-4 os.
  • ok. 45 m2
  • częściowy widok na morze
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • pokój dzienno-sypialny
  • kapcie
  • szlafrok
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • tel.
  • sejf (płatny)
  • minibar (uzupełniany na zapytanie, płatny)
Pokój 2-osobowy privilege z widokiem na morze DZM2
  • 2-3 os.
  • ok. 18 m2
  • widok na morze
  • po renowacji w 2017 roku
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • pokój dzienno-sypialny
  • wanna lub prysznic
  • deszczownica
  • WC
  • suszarka do włosów
  • kapcie
  • szlafrok
  • TV sat.
  • tel.
  • sejf (płatny)
  • Pakiet privilege: minibar (w cenie, w ofercie all inclusive), pivilege lounge, oddzielny check-in i check-out, śniadania i kolacje w restauracji a la carte (konieczne wcześniejsza rezerwacja), ekspres do kawy nespresso, wydzielony taras słoneczny dla strefy privilege, wybór poduszek, sprzątanie pokoju 2 razy dziennie, kapcie i szlafrok

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie 
  • obiad
  • kolacja
  • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00)
  • przekąski, ciasta, lody (10.00-18.00) 
  • kawa/herbata popołudniu
Dwa posiłki
  • śniadanie
  • obiadokolacja
  • posiłki w formie bufetu w restauracji głównej 
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, hiszpańska, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe: w cenie, dania bez laktozy: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, w cenie, z tarasem, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • piano bar
  • bar przy zewnętrznym basenie 

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Playa Esmeralda to hotel usytuowany na wzgórzu, w miejscowości Costa Calma, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży. Ze względu na przynależność do renomowanej sieci hotelowej Sentido by Thomas Cook i związaną z tym wysoką jakość świadczonych usług, hotel jest wyróżniany wieloma certyfikatami jakości. Polecamy miłośnikom plażowania oraz wymagającym klientom także ze względu na doskonałą kuchnię, bogatą ofertę SPA i wspaniały kolonialny styl.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w Costa Calma - spokojnej miejscowości turystycznej ze sklepami i barami, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży
    • hotel urządzony w stylu kolonialnym
    • eleganckie i stylowe pokoje

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Ten, należący do znanej sieci H10 hotel, położony jest ok. 2 km od centrum znanego kurortu - Costa Calma. Do lotniska w Puerto del Rosario ok. 65 km.
    Plaża:
    Obiekt usytuowany tuż przy pięknej, piaszczystej plaży Sotavento (zejście częściowo schodami). Leżaki i parasole na plaży - płatne (ok. 5 EUR/os.).
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja, lobby, windy, elegancko urządzona restauracja główna z tarasem słonecznym, 3 bary, taras słoneczny z leżakami, 2 jacuzzi, duży basen o nieregularnych kształtach, basen wewnętrzny (podgrzewany), brodzik dla dzieci (w basenach słodka woda), leżaki i parasole oraz łóżka balijskie na tarasach słonecznych, duży mini klub z placem zabaw, butik, salon piękności, fryzjer, pralnia (płatna dodatkowo), parking.Hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt ok. 15 EUR).
    Pokoje:
    Hotel posiada 333 komfortowo wyposażonych i odnowionych pokoi. Wszystkie pokoje klimatyzowane, elegancko urządzone, dla max. 3 osób, z łazienką (wanna/prysznic, suszarka do włosów), telefonem, TV-sat (płaski ekran), sejfem (ok. 2,7 EUR/dzień + 10 EUR/depozyt) oraz z balkonem lub tarasem (meble balkonowe). Istnieje możliwość dopłaty do pokoi z widokiem na ocean oraz pokoi z widokiem na plażę Sotavento. W hotelu znajdują się również pokoje rodzinne 1-pomieszczeniowe, w których można zakwaterować do 4 osób - cena i dostępność na potwierdzenie. Hotel posiada pokoje dla osób niepełnosprawnych (na potwierdzenie).
    Uwaga!
    Dziecko do 2 lat wlicza się do maksymalnego obłożenia pokoju.
    Wyżywienie:
    Śniadania i obiadokolacje w formie bogatego bufetu. Istnieje możliwość dopłaty do All inclusive: śniadania, lunch i obiadokolacje w formie bufetu, lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe podawane do posiłków w restauracji oraz w wyznaczonych przez hotel miejscach, przekąski serwowane w snack barze.
    Program sportowy i animacyjny:
    Bezpłatnie: jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, siłownia, łucznictwo, bule, szachy ogrodowe, siatkówka plażowa. Za opłatą mini-golf (2 EUR/godz. dla klientów z AI - 30 min. w trakcie pobytu gratis), tenis (5 EUR/godz., dla klientów z AI 1 godz./pobyt - gratis). Hotel zapewnia bogaty program animacyjny zarówno dla dzieci , jak i dla dorosłych, m. in. aqua-aerobik, gry, konkursy, wieczorne show kilka razy w tygodniu. W hotelu znajduje się Despacio Spa Center (płatne): basen kryty z podgrzewaną wodą, jacuzzi. Masaże oraz zabiegi na twarz i ciało płatne dodatkowo.
    Internet:
    Stanowiska internetowe - płatne, internet Wi-Fi w lobby i w barach - bezpłatny.
    Kategoria lokalna:
    ****
    Strona www:
    www.h10hotels.com
    Naszym zdaniem:
    Jakość gwarantowana znaną marką hotelową H10 - niebanalnie i z klasą urządzone wnętrza stanowią o wyjątkowości tego miejsca. Hotel chwalony również za bardzo smaczną oraz różnorodną kuchnię i miłą obsługę. "+" za wyjątkową lokalizację tuż przy najpiękniejszej plaży wyspy.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Playa Esmeralda to hotel usytuowany na wzgórzu, w miejscowości Costa Calma, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży. Ze względu na przynależność do renomowanej sieci hotelowej Sentido by Thomas Cook i związaną z tym wysoką jakość świadczonych usług, hotel jest wyróżniany wieloma certyfikatami jakości. Polecamy miłośnikom plażowania oraz wymagającym klientom także ze względu na doskonałą kuchnię, bogatą ofertę SPA i wspaniały kolonialny styl.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w Costa Calma - spokojnej miejscowości turystycznej ze sklepami i barami, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży
    • hotel urządzony w stylu kolonialnym
    • eleganckie i stylowe pokoje

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Fuerteventura

    Kategoryzacja hotelu

    Kat. EximTours 4* Kat. lokalna 4*

    Położenie

    - Costa Calma - przy plaży - ok. 2 km od centrum ze sklepami, restauracjami i barami   - ok. 65 km od lotniska

    Plaża

    - piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Pokoje Double Standard - ok 30 m2 - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - Internet Wi-Fi, sejf (płatny), minbar (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów) - balkon/taras - pokoje z widokiem na morze za opłatą Pokoje Double Superior SeaView - ok. 30 m2 - zlokalizowane na wyższych piętrach - widok morze - dodatkowo nesporesso coffee machine - szlafrok, kapcie - wyposażenie podobne jak w pokoju standard Pokoje Juniorsuite - ok. 40 m2 - pokój dzienno -  sypialny    - dodatkowo nesporesso coffee machine -szlafrok, kapcie - wyposażenie podobne jak w pokoju standard Pokoje Double Royal - ok. 70 m2 - dodatkowo taras 50 m2 - widok na morze - dodatkowo dostęp do lounge - sejf,  nesporesso coffee machine -szlafrok, kapcie - wyposażenie podobne jak w pokoju standard

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatnie: - basen zewnętrzny, basen kryty podgrzewany - leżaki i parasole przy basenie, ręczniki (depozyt) - jacuzzi,  sauna, łaźnia turecka - siłownia/sala fitness - animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem.   Płatne: - masaże, zabiegi - tenis

    Wyżywienie

    Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna, dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa - restauracja a'la carte (płatna), kuchnia międzynarodowa, - 3 bary

    Dodatkowe informacje

    - hotel przeznaczony jest wyłącznie dla osób powyżej 18 roku życia - 333 pokoje - 2 budynki - 7 pięter - winda - ogród - recepcja - lobby - pralnia (płatna) - Internet Wi-Fi - butik - fryzjer - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, - https://www.h10hotels.com/en/fuerteventura-hotels/h10-playa-esmeralda  

    Cena

    .

    Bagaż

    Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 155 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 260 PLN (wyloty do 05.05)/ 170 PLN (wyloty od 06.05 - 31.10) - 32 kg - 350 PLN (wyloty do 05.05)/ 250 PLN (wyloty od 06.05 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 330 PLN - 23 kg - 370 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Schonefeld (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Playa Esmeralda to hotel usytuowany na wzgórzu, w miejscowości Costa Calma, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży. Ze względu na przynależność do renomowanej sieci hotelowej Sentido by Thomas Cook i związaną z tym wysoką jakość świadczonych usług, hotel jest wyróżniany wieloma certyfikatami jakości. Polecamy miłośnikom plażowania oraz wymagającym klientom także ze względu na doskonałą kuchnię, bogatą ofertę SPA i wspaniały kolonialny styl.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w Costa Calma - spokojnej miejscowości turystycznej ze sklepami i barami, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży
    • hotel urządzony w stylu kolonialnym
    • eleganckie i stylowe pokoje

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA HISZPAŃSKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Obiekt położony  w  miejscowości  Costa  Calma, w odległości 30 km od Gran Tarajal, 70 km od Puerto del Rosario oraz 65 km od lotniska.

    PLAŻA

    *    Piaszczysta, publiczna w odległości 100 m od hotelu z płatnym dostępem do leżaków i parasoli, przejście do plaży ścieżką (po schodach).

    ZAKWATEROWANIE

    *    333 pokoje usytuowane w 2 budynkach; *    Typy pokoi: standardowe, standardowe z widokiem na ocean, dla singli z widokiem na ocean lub ogród oraz pokoje typu junior suite; *    Wyposażenie: telewizja satelitarna, mini bar i sejf (dodatkowo płatne), klimatyzacja, łazienka, suszarka do włosów, balkon lub taras.

    RESTAURACJE I BARY

    *    Restauracja główna Jandia z tarasem i widokiem na morze; *    3 bary: bar Parotts, bar z przekąskami Maxorata oraz disco bar Pajara.

    Wyżywienie

    *    HB: śniadania i obiadokolacje; *    All inclusive: serwowane w formie bufetu śniadania, obiady, kolacje, desery, przekąski między posiłkami; napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach od 10.00 do 24.00.

    SPORT I ROZRYWKA

    *    2 baseny: zewnętrzny z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli oraz wewnętrzny ogrzewany; *    Bezpłatnie: animacje, jacuzzi, sauna, siłownia, łaźnia turecka, łucznictwo, tenis stołowy, Boccia, siatkówka plażowa, gimnastyka; *    Odpłatnie: SPA, solarium, masaże, tenis (dla gości AI 1 godz. grania gratis), sporty wodne na plaży, mini golf, strzelanie z wiatrówki.

    DLA DZIECI

    *    Brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), specjalne animacje, mini disco.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    *    Recepcja czynna 24h, pokój telewizyjny, Goście mogą bezpłatnie korzystać z łącza internetowego Wi-Fi w lobby i barze Maxorata, kafejka internetowa (płatna), 3 sale konferencyjne, sklepy, parking, pralnia, przystanek autobusowy 1,5 km od hotelu.

    NASZYM ZDANIEM

    *    Hotel o wysokim standardzie, w bliskiej odległości jedna z najpiękniejszych plaż Sotavento. W pobliżu hotelu co roku obywają się mistrzostwa świata w windsurfingu. Obiekt oferuje nowoczesną siłownię i centrum SPA. Polecamy dla każdego! Zarówno rodziny z dziećmi, jak i osoby chcące się zrelaksować znajdą tu coś dla siebie.

    STRONA INTERNETOWA

    *    www.hotelh10playaesmeralda.com *    www.h10hotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Playa Esmeralda to hotel usytuowany na wzgórzu, w miejscowości Costa Calma, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży. Ze względu na przynależność do renomowanej sieci hotelowej Sentido by Thomas Cook i związaną z tym wysoką jakość świadczonych usług, hotel jest wyróżniany wieloma certyfikatami jakości. Polecamy miłośnikom plażowania oraz wymagającym klientom także ze względu na doskonałą kuchnię, bogatą ofertę SPA i wspaniały kolonialny styl.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w Costa Calma - spokojnej miejscowości turystycznej ze sklepami i barami, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży
    • hotel urządzony w stylu kolonialnym
    • eleganckie i stylowe pokoje

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Elegancki hotel sygnowany prestiżową hiszpańską marką H10. Składa się z budynku głównego i kilku aneksów harmonijnie wkomponowanych w otoczenie.  Jasne kolory, oryginalny styl, spokojna okolica, wspaniałe krajobrazy, raj dla miłośników windsurfingu i kitesurfingu.

    Położenie

    Na niewielkim wzniesieniu ponad piaszczystą  plażą Sotavento (dojście ok. 70m - częściowo schodami, serwis plażowy odpłatny), 2 km od centrum  Costa Calma z barami, tawernami, sklepami itp., 75 km od lotniska, 65 km od centrum Puerto del Rosario.

    Wyposażenie

    Lobby z recepcją i bezpłatnym Wi-Fi, restauracja główna z tarasem, 2 bary z bezpłatnym Wi-Fi -  Maxorata snack bar z pięknym tarasem i Parrots bar z widokiem na ocean, odpłatne stanowiska internetowe, butik, 3 sale konferencyjne, pralnia, tarasy słoneczne.

    Pokoje

    333 komfortowych pokoi, wyposażonych w klimatyzację,  łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV sat z płaskim ekranem, balkon lub taras (widok na basen/ogród), odpłatnie sejf i minibar. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokojach z widokiem na ocean, a także w pokojach rodzinnych (jedno większe pomieszczenie dla maks. 4 osób).

    Wyżywienie

    HB - śniadania i kolacje w formie bufetów All inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, przekąski i ciasta po południu, lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe serwowane do północy. Możliwość zamówienia diety bezglutenowej. 

    Sport i rozrywka

    Duży basen o nieregularnych kształtach, parasole, leżaki, łóżka balijskie (ręczniki za depozytem), siatkówka plażowa, łucznictwo, bule, szachy ogrodowe, minigolf, tenis ziemny, animacje, wieczorne pokazy, muzyka na żywo, dyskoteka, sporty wodne przy plaży. W hotelu działa Despacio Spa Centre z pięknym tarasem słonecznym, 2 jacuzzi zewnętrznymi, basenem wewnętrznym (podgrzewany), hydromasażem, gabinetami kosmetycznymi, salonem fryzjerskim, sauną, łaźnią turecką, siłownią.

    Dla dzieci

    Miniklub (4-12 lat), brodzik, plac zabaw, minidyskoteki, animacje, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka w restauracji.

    Uwagi

    .

    TRANSFER

    Suttle busem - busem transferowym, po wylądowaniu, klienci powinni się zgłosić do biura Canary Bus (obsługa w j angielskim), który pokieruje klientów do odpowiedniego transferu. Podczas transferu nie ma rezydenta. Rezydent - polskojęzyczyny, dostępny pod telefonem.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Playa Esmeralda to hotel usytuowany na wzgórzu, w miejscowości Costa Calma, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży. Ze względu na przynależność do renomowanej sieci hotelowej Sentido by Thomas Cook i związaną z tym wysoką jakość świadczonych usług, hotel jest wyróżniany wieloma certyfikatami jakości. Polecamy miłośnikom plażowania oraz wymagającym klientom także ze względu na doskonałą kuchnię, bogatą ofertę SPA i wspaniały kolonialny styl.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w Costa Calma - spokojnej miejscowości turystycznej ze sklepami i barami, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży
    • hotel urządzony w stylu kolonialnym
    • eleganckie i stylowe pokoje

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Fuerteventura, Hiszpania

    Położenie

    spokojne, na lekkim wzniesieniu. Do centrum Costa Calma ok. 2 km.

    Plaża

    przy piaszczystej plaży, dojście schodami. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    333 pokoje w budynku głównym i budynkach bocznych. Lobby z recepcją, windy, lobby bar z widokiem na ocean, restauracja z tarasem, sklepik. W ogrodzie duży basen ze słodką wodą, whirlpool, taras słoneczny i bar z przekąskami. Leżaki i parasole słoneczne przy basenie bez opłaty, ręczniki kąpielowe za kaucją. www.h10hotels.com

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Wariant ekonomiczny (2S): bez widoku na ocean. Poza tym wszystkie pokoje z widokiem na ocean. Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 18 m, klimatyzacja, minibar (za opłatą), sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. W pierwszej linii od oceanu (1 2M). Pokoje Komfort Plus (2-3K): na najwyższych piętrach, dodatkowo szlafrok, ręcznik kąpielowy, w dniu przyjazdu woda, owoce i upominek powitalny. Junior Suite (2-3D): ok. 47 m, pokój dzienno-sypialny z kącikiem wypoczynkowym i sofą dla 1-2 dzieci. W pierwszej linii od oceanu (2-3J). Suite (2-3B): ok. 55 m, pokój dzienny z sofą i oddzielna sypialnia. Pokoje rodzinne (2C): ok. 30 m, dodatkowe 2 łóżka dla dzieci, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje VIP (2-3H): dodatkowo zestaw do parzenia kawy/herbaty, szlafrok, kapcie, w dniu przyjazdu butelka wody i kosz owoców. Poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat), plac zabaw, minidisco. Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia, wieczorne przedstawienia, dyskoteka, muzyka na żywo.

    Dostęp do internetu

    WI-FI w lobby gratis. Kącik internetowy za opłatą.

    Sport

    aerobik, boccia, siłownia, szachy ogrodowe, tenis stołowy (kaucja). Za opłatą: kort tenisowy, bilard, minigolf. Pole golfowe ok. 6 km od hotelu.

    Wellness

    w hotelowym SPA (wstęp od 16 lat): sauna, łaźnia parowa, kryty basen. Za opłatą: masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:30-24:00. Przekąski w godz.12-16:00, ciasto, kawa, kanapki, lody w godz.16-18:00.

    Dla dzieci

    2-6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa, 7-12 lat: zniżka procentowa.

    Polecamy

    • bezpośrednio przy wspaniałej plaży Sotavento
    • prawie wszystkie pokoje z widokiem na ocean


    Polska Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    H10 Playa Esmeralda to hotel usytuowany na wzgórzu, w miejscowości Costa Calma, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży. Ze względu na przynależność do renomowanej sieci hotelowej Sentido by Thomas Cook i związaną z tym wysoką jakość świadczonych usług, hotel jest wyróżniany wieloma certyfikatami jakości. Polecamy miłośnikom plażowania oraz wymagającym klientom także ze względu na doskonałą kuchnię, bogatą ofertę SPA i wspaniały kolonialny styl.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w Costa Calma - spokojnej miejscowości turystycznej ze sklepami i barami, bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży
    • hotel urządzony w stylu kolonialnym
    • eleganckie i stylowe pokoje

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Fuerteventura, Hiszpania

    Położenie

    na wzniesieniu. Do Costa Calma ok. 2 km.

    Plaża

    przy piaszczystej plaży, dojście schodami (kilka stopni). Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    333 pokoje w budynkach głównym i bocznych. Lobby z recepcją, windy, restauracja gł. (bufet), restauracja à la carte (tylko lunch, za opłatą), bar z przekąskami, lobby bar z widokiem na ocean, butik. W ogrodzie kompleks basenów (basen ze słodką wodą i whirlpool), taras słoneczny i bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, ręczniki kąpielowe za kaucją.

    Dostęp do internetu

    WiFi na terenie całego hotelu gratis. Kącik internetowy za opłatą.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3A): ok. 30 m2, klimatyzacja, mini lodówka (wypełnienie za opłatą), sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon lub taras z widokiem na ocean. Łazienka z wanną z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje superior (A2-3G): dodatkowo ekspres Nespresso (codzienne wypełnienie), TV sat. LCD, szlafroki, kapcie, poza tym jak A2A. Pokoje VIP (A2-3V): ok. 18 m2, w budynku głównym, dodatkowo zestaw do parzenia kawy/herbaty, szlafrok, kapcie, w dniu przyjazdu butelka wody i kosz owoców, sprzątanie pokoi w wybranej godzinie, wyposażone jak A2A. Pokoje dwuosobowe Privilege (A1-3M): najładniej położone, z widokiem na ocean, ze świadczeniami Privilege, poza tym jak A2A. Junior Suite (A2-3D): ok. 40 m2, z kącikiem wypoczynkowym, poza tym jak A2A. Junior Suite Privilege (A2-3J): ok. 45 m2, najładniej położone, z tarasem i świadczeniami Privilege, poza tym jak A2D. Świadczenia Privilege obejmują: zestaw poduszek, ekspres Nespresso, szlafrok, kapcie, bezpłatny sejf, sprzątanie pokoju 2 razy dziennie, ręczniki kąpielowe w pokoju, recepcja Privilege, late check out (w miarę możliwości), śniadanie i kolacja w ekskluzywnej części restauracji, codzienna prasa, wstęp do Privilege Lounge z barem (kawa i herbata), prasą, TV i kącikiem internetowym.

    Hotel dla dorosłych

    rezerwacja dla osób od 18 lat.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking.

    Sport

    boccia, siłownia, tenis stołowy (kaucja). Za opłatą: bilard, kort tenisowy, minigolf. Pole golfowe ok. 6 km od hotelu.

    Wellness

    w hotelowym SPA (wstęp od 16 lat): sauna, łaźnia parowa, kryty basen. Za opłatą: masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

    Rozrywka

    program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne do godz. 11:30, przekąski w godz. 12-16:00, kawa, ciasto, lody w godz. 16-18:00 w barze Maxorata. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz.10-24:00. Serwis napojów do stołu podczas posiłków.

    Wcześniej = taniej

    do 30.04.19 10% zniżki.

    Polecamy

    Bezpośrednio przy wspaniałej plaży Sotavento. Wszystkie pokoje z widokiem na ocean.


    Mapa Hotelu H10 Playa Esmeralda
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Fuerteventura)
    Wakacje na Fuerteventura w Caleta de Fuste
    Fuerteventura - Costa Calma
    Morro Jable na Fuerteventura
    Kurort i plaża Jandia na Fuerteventurze
    Cofete Beach na Fuerteventurze
    Corralejo na wyspie Fuerteventura
    Zoo Oasis Park na Fuerteventurze
    Plaża Sotavento - idealne miejsce dla windsurferów - Fuerteventura - Hiszpania, Wyspy kanarysjkie
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu H10 Playa Esmeralda

    4.4
    polecam

    Bardzo fajny hotel. Miejscowość Costa Calma super, bardzo mi się podobało ale i tak największe wrażenie to plaża, duża i bardzo ładna. Moim zdaniem jeśli Fuerteventura to hotel H10 Playa Esmeralda :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Jak tylko dotarłam do hotelu H10 Playa Esmeralda to już wiedziałam że będzie to elegancki hotel, z zewnątrz bardzo ładnie się prezentuje, w środku również, stylowo, pokój bardzo ładny, duży i czysty. Do centrum Costa Calma ok 2km, plaża natomiast przepiękna przy hotelu tylko schodkami schodzimy. Dla dzieci widziałąm mnóstwo rozrywek, co prawda my bez dzieci byliśmy. Polecam pod każdym względem ten hotel na Fuertaventurze.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu H10 Playa Esmeralda:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      4.5
    • Obsługa
      5.3
    HolidayCheck
    Ocena H10 Playa Esmeralda:
    5.1 / 6

    Nie dla amatorów nocnego życia 2008-02-16
    Szczegóły oceny hotelu H10 Playa Esmeralda:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel połozony na uboczu miejscowości, bardzo blisko potężnej plaży. Ze względu na dość peryferyjne...
    więcej

    5.2
    Hotel bardzo przyjemny 2011-06-19
    Szczegóły oceny hotelu H10 Playa Esmeralda:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    5.3
    Plaża Sotavento - polecam 2012-04-24
    Szczegóły oceny hotelu H10 Playa Esmeralda:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Wakacje marzeń 2012-07-26
    Szczegóły oceny hotelu H10 Playa Esmeralda:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Wysoki standard! 2015-11-08
    Szczegóły oceny hotelu H10 Playa Esmeralda:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Pobyt w H10 wspominam baaardzo miło,hotel o bardzo wysokim standardzie,znakomicie położony przy plaż...
    więcej

    6.0
    Cudowne wakacje w super hotelu 2016-02-16
    Szczegóły oceny hotelu H10 Playa Esmeralda:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Piękne widoki! 2016-03-14
    Szczegóły oceny hotelu H10 Playa Esmeralda:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Znakomity wzrost temperatury późną jesienią 2017-04-05
    Szczegóły oceny hotelu H10 Playa Esmeralda:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Bardzo fajny hotel 2017-07-24
    Szczegóły oceny hotelu H10 Playa Esmeralda:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo przyjemny, położony nad Atlantykiem, zejście na plażę po schodach. Jedzenie bardzo dob...
    więcej

    5.6
    Idealna lokalizacja 2017-08-08
    Szczegóły oceny hotelu H10 Playa Esmeralda:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.7

    Hotel naprawdę godny polecenia. Spędziliśmy tam z rodziną (2 osoby dorosłe plus jedno dwuletnie dzie...
    więcej

    5.1

    H10 Playa Esmeralda - możliwości zakwaterowania:

    junior suite standard
    Double Standard
    Double Standard Sea View
    standard double superior seaview
    Single Use Standard Balcony or Terrace
    Single Use Standard Sea View Balcony or Terrace
    suite double royal
    DOPPELZIMMER ZUR ALLEINNUTZUNG
    DZ ZUR ALLEINNUTZUNG MEERBLICK
    JUNIORSUITE PRIVILEGE
    DOPPELZIMMER SUPERIOR MEERBLIC
    DOPPELZIMMER STANDARD
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK
    JUNIOR SUITE
    Junior suita

    H10 Playa Esmeralda - Możliwości wyżywienia:


    H10 Playa Esmeralda - miasta wylotu:


    H10 Playa Esmeralda - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel H10 Playa Esmeralda? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00