cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
  • Hotel Iberostar Playa Gaviotas, Fuerteventura
1 / 45
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
25.10 - 01.11
już od 5434 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.12 - 14.12
już od 1859 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iberostar Playa Gaviotas
  • Windsurfing
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Iberostar Playa Gaviotas
star 4

Hiszpania: Fuerteventura
Ocena hotelu Iberostar Playa Gaviotas:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Playa Gaviotas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 października 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 grudnia 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iberostar Playa Gaviotas to świetnie usytuowany hotel, przy pięknej, długiej i szerokiej plaży Playa de Jandia i w spacerowej odległości od centrum miejscowości ze sklepami, barami i restauracjami. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks. Pobyt w hotelu Iberostar Playa Gaviotas to udane wakacje na Fuerteventurze.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnym miejscu, około 1,5 km od centrum kurortu Jandia, nad piaszczystą plażą (zejście po schodach lub ścieżką)
  • przestronne i eleganckie pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, profesjonalna strefa wellness, wi fi gratis

Hotel Iberostar Playa Gaviotas w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iberostar Playa Gaviotas to świetnie usytuowany hotel, przy pięknej, długiej i szerokiej plaży Playa de Jandia i w spacerowej odległości od centrum miejscowości ze sklepami, barami i restauracjami. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks. Pobyt w hotelu Iberostar Playa Gaviotas to udane wakacje na Fuerteventurze.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnym miejscu, około 1,5 km od centrum kurortu Jandia, nad piaszczystą plażą (zejście po schodach lub ścieżką)
  • przestronne i eleganckie pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, profesjonalna strefa wellness, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

polozenie

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • ręczniki za kaucją

Wyposażenie

  • recepcja
  • ogród
  • winda
  • taras słoneczny
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie 
  • strefa tylko dla dorosłych
  • pralnia: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • lekarz

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

355

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 3
  • basen: ze słodką wodą
  • basen typu activity: ze słodką wodą
  • basen dla dzieci
  • ręczniki plażowe: wymagana kaucja
  • Dla dzieci

    • miniklub: 4-16 lat
    • minidyskoteki 
    • brodzik 
    • plac zabaw 
    • opieka nad dziećmi: za opłatą, na zapytanie

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia 
    • aqua aerobik 
    • aerobik 
    • stretching 
    • indoor cycling 
    • piłka plażowa 
    Płatne
    • squash 
    • żeglowanie 
    • katamaran 
    • strefa spa 
    • masaże 
    • zabiegi kosmetyczne 

    rozrywka

    • międzynarodowe animacje dla dorosłych
    • międzynarodowy program animacyjny
    • wieczory tematyczne
    • przedstawienia
    • wieczory taneczne
    • muzyka na żywo

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy Star Prestige z widokiem na morze DZM3
    • 1-3 os.
    • ok. 22 m2
    • widok na morze
    • strefa VIP
    • ekspres do kawy
    • kapcie
    • szlafrok
    • TV sat.
    • Wi-Fi: w cenie
    • klimatyzacja
    • sejf (płatny)
    • telefon
    • minibar: za opłatą
    • suszarka do włosów
    • WC
    • wanna lub prysznic
    • balkon
    • tylko dla dorosłych
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 1-3 os.
    • ok. 22 m2
    • widok na morze
    • TV sat.
    • Wi-Fi: w cenie
    • klimatyzacja
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • minibar: za opłatą
    • suszarka do włosów
    • WC
    • wanna lub prysznic
    • balkon
    Pokój 2-osobowy Double Star Prestige z widokiem na morze DZM4
    • 1-3 os.
    • ok. 22 m2
    • widok na morze
    • z lepszym widokiem
    • strefa VIP
    • ekspres do kawy
    • kapcie
    • szlafrok
    • TV sat.
    • Wi-Fi: w cenie
    • klimatyzacja
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • minibar: za opłatą
    • suszarka do włosów
    • WC
    • wanna lub prysznic
    • taras z łóżkami balijskimi
    • tylko dla dorosłych
    Pokój rodzinny superior z widokiem na morze FZM2
    • 4-6 os.
    • ok. 50 m2
    • widok na morze
    • 2 pokoje połączone drzwiami
    • TV sat.
    • Wi-Fi: w cenie
    • klimatyzacja
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • minibar: za opłatą
    • suszarka do włosów
    • WC
    • wanna lub prysznic
    • jacuzzi
    • taras z balijskimi łóżkami
    Pokój rodzinny superior FZX2
    • 4-6 os.
    • ok. 46 m2
    • 2 pokoje połączone drzwiami
    • TV sat.
    • Wi-Fi: w cenie
    • klimatyzacja
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • minibar: za opłatą
    • suszarka do włosów
    • WC
    • wanna lub prysznic
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 2-3 os.
    • ok. 23 m2
    • balkon
    • TV sat.
    • Wi-Fi: w cenie
    • klimatyzacja
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • minibar: za opłatą
    • suszarka do włosów
    • WC
    • wanna lub prysznic
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-3 os.
    • widok boczny na morze
    • taras
    • TV sat.
    • Wi-Fi: w cenie
    • klimatyzacja
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • minibar: za opłatą
    • suszarka do włosów
    • WC
    • wanna lub prysznic

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) 
    • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe 
    • przekąski
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja: rodzaje kuchni: hiszpańska, a la carte, rezerwacja wymagane, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 4
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • saloon bar
  • bar tematyczny

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Playa Gaviotas to świetnie usytuowany hotel, przy pięknej, długiej i szerokiej plaży Playa de Jandia i w spacerowej odległości od centrum miejscowości ze sklepami, barami i restauracjami. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks. Pobyt w hotelu Iberostar Playa Gaviotas to udane wakacje na Fuerteventurze.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnym miejscu, około 1,5 km od centrum kurortu Jandia, nad piaszczystą plażą (zejście po schodach lub ścieżką)
    • przestronne i eleganckie pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, profesjonalna strefa wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Opis oferty

     

    Położenie

    Hotel wyremontowany częściowo w 2017 roku, położony w południowej części wyspy, ok. 3 km od kurortu Morro Jable, do którego można dojechać autobusem (przystanek niedaleko hotelu). W Morro Jable szeroki wybór barów, restauracji i sklepów. Do lotniska ok. 80 km.

    Plaża

    Playa de Jandia, ok. 100 m od hotelu, szeroka, piaszczysta. Na plaży leżaki i parasole płatne (ok. 10 Eur/os/dzień).

    Do dyspozycji gości

    Recepcja z lobby, windy, restauracja główna, bar tapas, bary (w tym 1 przy basenie), duży ogród, 4 baseny (w tym 3 podgrzewane zimą, 1 dla dzieci i 1 tylko dla dorosłych oraz 1 dla Klientów Star Prestige), jacuzzi, taras słoneczny z leżakami i parasolami, mini kluby, plac zabaw, parking, market, czytelnia, wypożyczalnia rówerów i aut (płatna). Hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt ok. 15 Eur). Hotel nie akceptuje zwierząt.

    Pokoje


    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadania (08:00-10:00), przekąski (10:00-18:00), obiady (12:30-15:00) i obiadokolacje (18:00-21:00) w formie bufetu, kawa i ciastka (15:30-17:30), lokalne napoje alkoholowe, markowe alkohole z karty All inclusive, napoje bezalkoholowe do godz. 01:00. Menu dla wegetarian. W dobrym tonie jest schludny strój podczas posiłków i długie spodnie u Panów.

    Program sportowy i animacyjny

    Hotel prowadzi bogaty program animacyjny dla dorosłych i dzieci (wieczorne show, mini disco, konkursy, gry, zabawy). Bezpłatnie: aerobik, aerobik w wodzie, boisko multisportowe, ping-pong. Płatne: bilard, centrum nurkowe, tenis, rzutki, kręgle. W hotelu znajduje się Spa Sensations - masaże, zabiegi na twarz i ciało dodatkowo płatne.

    Internet

    WiFi w hotelu gratis.

    Kategoria lokalna

    ****

    Naszym zdaniem

    Bardzo dobry kompleks dla wymagających Klientów, gwarantujący wysoki standard usług, sygnowany marką IBEROSTAR. Polecamy szczególnie osobom aktywnie spędzającym czas ze względu na różnorodność zaplecza rekreacyjnego.

    Strona www

    www.iberostar.com

    Zakwaterowanie


    Stoki


    Opinie klientów


    Program

    Dzień pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dzień od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 8lub 14 lub 15rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Ze względu na COVID-19 niektóre udogodnienia/atrakcje/serwis hotelu mogą działać w ograniczonym czasie i/lub mogą być wyłączone z oferowania

    Wycieczki lokalne

    FUERTEVENTURA

    Atrakcje i wycieczki lokalne

    Gran Tour Fuertevenura

    Pełna wrażeń całodniowa wycieczka objazdowa po wyspie. Odwiedzimy wioskę rybacką Ajuy, ze słynną czarną wulkaniczną plażą. Spacer wzdłuż najstarszych skał wysp kanaryjskich zaprowadzi nas do czarnej jaskini. Kolejny punkt naszej wycieczki to wizyta w pierwszej stolicy wyspy - urokliwym miasteczku Betancuria. Złożymy również wizytę na rodzinnej koziej farmie, gdzie spróbujemy serów kozich, dżemu z kaktusa, kanaryjskiego rumu miodowego oraz pikantnego sosu mojo rojo. Po spotkaniu ze słynnymi rzeźbami Guanczów, w trakcie obiadu wliczonego w cenę wycieczki, czeka nas kolejna część kanaryjskiej uczty kulinarnej. Następnie zatrzymamy się na plantacji aloesu i dowiemy, jak powstają naturalne kosmetyki. Zwieńczeniem pełnego wspaniałych widoków dnia, będzie czas wolny na krótki spacer na wydmach las Dunas de Corralejo. Wycieczka z polskim przewodnikiem. CENA: ok. 48 EUR/os dorosła, ok. 28 EUR/dziecko do 11 lat.
    Lanzarote

    Całodniowa wycieczka na najbardziej fascynującą, wulkaniczną wyspę archipelagu Wysp Kanaryjskich.Zaczniemy od Parku Narodowego Timanfaya - terenu ogromnych erupcji wulkanicznych z XVIII wieku. Przejedziemy autokarem przez słynną, 14-kilometrową Trasę Wulkanów poprowadzoną po zastygłej lawie i weźmiemy udział w trzech pokazach geotermicznych, pokazujących jak gorąca jest jeszcze lawa. W programiewizytai czas na zdjęcia przy jeziorku El Golfo. W regionie La Geria czeka nas degustacja wulkanicznego wina. Przejedziemy przez Dolinę Tysiąca Palm oraz zatrzymamy się na malowniczym punkcie widokowym. Następnie odwiedzimy Jameos del Agua, czyli jaskinię z lawy stworzoną w tunelu wulkanicznym przez lokalnego artystę - Césara Manrique - miejsce zaskakujące i idealne na relaks.Na typowy kanaryjski lunch udamy się do restauracji zbudowanej tuż obok jednego z dzieł tego artysty. Wycieczka z polskim przewodnikiem. CENA: ok. 93 EUR/os dorosła, ok. 5,50 EUR/ dziecko do lat 3, ok. 47 EUR/dziecko do 11 lat.
    Oasis Park Fuerteventura

    Wizyta w olbrzymim parku zoologicznym z atrakcjami to świetna zabawa dla małych i dużych. W trakcie całodziennego pobytu w parku można zobaczyć ponad 3 000 zwierząt reprezujących 230 gatunków. Podczas wizyty warto obejrzeć zachwycające pokazy zwierząt (lwy morskie, papugi, gady oraz dzikie ptaki) oraz największy ogród kaktusowy na terenie Europy. Dla najmłodszych przygotowano place zabaw, a dla wszystkich restauracje serwujące lokalne potrawy. Dla Państwa wygody codziennie sprzed hotelu odjeżdża bezpłatny autobus do parku. Dla zainteresowanych są dodatkowo płatne atrakcje: interakcje z lemurami, przejażdżki na wielbłądach oraz pływanie z lwami morskimi.
    CENA: ok. 35 EUR, ok.30 EUR senior 60+, ok.21 Eur dzieci 4-11 lat
    Tajemnicza Cofete

    Kameralna wyprawa na dziki półwysep Jandia i plażę Cofetę. Na trasie malownicze punkty widokowe, niesamowita plaża Cofete (czas wolny na plażowanie), historia tajemniczej willi Gustava Wintera. Niezapomniane widoki gwarantowane. Polski przewodnik. CENA: ok. 68 EUR/os.
    Lobos Catamaran

    Rejs katamaranem z portu w Corralejo na uroczą bezludną wysepkę Lobos. W trakcie rejsu przerwa na skoki do wody i snorkelling. Na pokładzie łodzi lunch, przekąski i napoje wliczone w cenę. Około 3-godzinny pobyt na wyspie - czas na kąpiele morskie i słoneczne, na bardziej aktywnych czekają szlaki spacerowe. CENA: ok. 54 EUR/os dorosła, ok. 27 EUR/dziecko do 11 lat.
    Rejs jachtem pod polską banderą

    Zapraszamy na ekskluzywny rejs jachtem żaglowym pod polską banderą. Kameralne, max. 8-osobowe grupy, polska załoga i możliwość zdobycia pierwszych szlifów żeglarskich są gwarantem niezapomnianej przygody! Podczas 3,5-godzinnego rejsu będziemy podziwiać dzikie krajobrazy południowego wybrzeża wyspy, zakosztujemy kąpieli i snorkelingu na otwartym morzu, a także będziemy poszukiwać delfinów oraz żółwi w ich naturalnym środowisku. W cenie: transfer do portu w Morro Jable, napoje alkoholowe (wino, piwo) i bezalkoholowe, posiłek w formie tapas, czyli hiszpańskich przekąsek oraz sprzęt do snorkelingu. Wycieczka dla hoteli z Costa Calma i Morro Jable.
    Cena: ok. 69Eur/os. dorosła, ok. 39Eur/dziecko.
    REJS SAIL&DREAM

    Zakupy i relaks w najpiękniejszych zakątkach wyspy Lanzarote na wyciągnięcie ręki! Przeprawa statkiem do Mariny Rubicón, gdzie odbywa się tradycyjny targ kanaryjski. Doskonała okazja do zakupienia ręcznie robionych ubrań, biżuterii, czy pamiątek, w malowniczej scenerii portowego miasteczka tętniącego życiem, bądź też do zaznania uroków lokalnych kawiarni i barów. Następnie rejs luksusowym katamaranem w okolice najpiękniejszych plaż Lanzarote - playas de Papagayo. Na pokładzie klimatyczna muzyka, open bar (sangria, mojito, piwo, napoje bezalkoholowe), świeżo przygotowana paella, owoce. Szansa na kąpiele słoneczne i morskie w krystalicznych wodach południowego wybrzeża, skorzystanie z dryfującego materaca, kajaków, masek do snorkelingu. W cenie wycieczki: transport do portu w Corralejo, lunch, open bar, kajaki, sprzęt do snorkelingu.
    Cena: ok. 59Eur/os. dorosła, ok. 35Eur/dziecko.
    ACUA WATER PARK

    Park wodny o powierzchni ponad 25.000m2 to gwarancja niezapomnianej zabawy dla całej rodziny! Liczne atrakcje takie jak zjeżdżalnie, basen ze sztuczną falą, animacje i mini klub dla dzieci nie pozwolą się nikomu nudzić. Dodatkowo park oferuje bogatą ofertę gastronomiczną . W cenie wycieczki: transport autobusem, bilet do parku, animacje, mini klub. Dodatkowo płatne: szafki do przechowywania rzeczy. Cena z Caleta de Fuste - ok. 32 euro/os. dorosła, 26 euro/dziecko.
    Cena: ok. 25Eur/os. dorosła, ok. 19Eur/dziecko.
    Fuerta na dwóch kółkach

    Poznaj Fuerteventurę z innej perspektywy - zapraszamy do aktywnego zwiedzania podczas wycieczek rowerowych! Do wyboru trasa 3-godzinna w okolicach Corralejo lub 5-godzinna prowadząca do malowniczej wioski surferów El Cotillo.
    Cena: od 49Eur/os. (w zależności od wybranej trasy)
    Pakiet Fuerteventura kompletna" dla hoteli z Caleta de Fuste. Przy zakupie dwóch wycieczek - Gran Tour i Tajemncze Cofete - pozwalających całościowo poznać największe atrakcje Fuerteventury - promocyjna cena w pakiecie wynosi ok. 90 Euro/os. dorosła.
    Dla aktywnych

    Raj dla surferów i kite/wind surferów

    Fuerteventura, nazywana Hawajami Europy, znana jest z fantastycznych warunków do uprawiania sportów wodnych. Najlepsze miejsca dla surferów znajdują się w Corralejo, El Cotillo i La Pared. Wielbiciele kite'a i windsurfingu odnajdą swoje miejsce na plaży Sotavento, na której każdego roku odbywają się Mistrzostwa Świata w Kite i Windsurfingu.
    Trekking

    Księżycowe krajobrazy, doliny i wąwozy, urokliwe kanaryjskie miasteczka, nadmorskie szlaki - Fuerteventura zaskakuje ilością tras o różnym poziomie trudności. Warto wybrać się na najwyższy szczyt Fuerteventury - Pico de la Zarza, z którego można zobaczyć zarówno zachodni, jak i wschodni brzeg oceanu.
    Przyroda

    Wydmy w Corralejo

    Zachwycające i piaszczyste wydmy przechodzące w szerokie i długie plaże stanowią Park Naturalny Las Dunas oraz jedną z wizytówek Fuerteventury.
    Plaża Sotavento

    Uznawana za najpiękniejszą plażę Fuerteventury - ponad 9- kilometrowa, z drobnym piaskiem i płytkimi lagunami które tworzą malowniczą i bardzo fotogeniczną scenerię. Płytkie, bezpieczne zatoczki docenią rodziny z dziećmi oraz adepci wind i kitesurfingu.
    Aloe Vera Finca

    Wizyta na tej plantacji aloesu pozwoli zobaczyć odmianę Barbadensis Miller, której właściwości kojące znane są już od tysięcy lat. Kosmetyki z aloesu to jeden z najbardziej znanych produktów eksportowych wyspy.
    Relaks

    Corralejo
    Corralejo to z pewnością najbardziej rozrywkowe miasteczko wyspy. Warto wpaść na koncert na żywo do Rock Cafe czy na tańce do Waikiki lub Kiwi. Lody gofio to niewątpliwie wizytówka wyspy - można je zjeść w małej kawiarni Secreto del Sur. Bliskość wydm, czyli największej piaskownicy wyspy, pozwala połączyć odpoczynek i plażowanie z uprawianiem sportów - surfingu, windsurfingu czy kite'a.
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    "

    Inne

    Wiadomości ogólne
    Waluta
    EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu.
    Czas
    Minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego.
    Język urzędowy
    hiszpański
    Orientacyjne ceny
    Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR.
    Elektryczność
    Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Wyloty: Z Warszawy, Katowic oraz Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Fuerteventura
    To najszybciej rozwijająca się turystycznie spośród Wysp Kanaryjskich. Druga co do wielkości po Teneryfie jest niemal bezludna, na 1660 km kw. mieszka niespełna 100 tys. osób. To istny raj dla miłośników plażowania i amatorów kite i windsurfingu, surfingu - wczasy tu i klimat Fuerteventury stwarzają wyśmienite warunki do uprawiania tych sportów, a na Playa de Sotavento de Jandia odbywają się co roku mistrzostwa świata.
    Corralejo
    Położona na północy wyspy miejscowość jest swoistą mieszanką turystycznego kurortu i hiszpańskiego małego miasteczka. Stąd najbliżej na sąsiednią Lanzarote (tylko 30 min. promem) i do słynnych wydmowych plaż. Miasteczko oferuje wiele turystycznych atrakcji a jego stara część ma niepowtarzalny urok.
    Caleta de Fuste
    Najmłodszy, niewielki kurort wyspy, położony najbliżej lotniska. Poszukiwacze nocnego życia znajdą tu bary, a amatorzy kuchni kanaryjskiej porządne restauracje serwujące specjały lokalnej kuchni. Szeroka, zatokowa plaża zachęca do kąpieli.
    Costa Calma
    Miejscowość wybudowana na początku ciągnących się kilkanaście kilometrów plaż, które same w sobie są niezwykłą atrakcją dla osób lubiących wypoczynek w słońcu i uprawiających windsurfing i kitesurfing. Sklepy restauracje i bary zapewniają rozrywkę na wieczory.
    Jandia
    Na najbardziej na południe wysuniętym fragmencie wyspy znajduje się jeden z popularniejszych kurortów na wyspie. Piękne długie plaże z białym piaskiem i liczne hotele powodują, że miejscowość szybko się rozwija. Powstają sklepy, kawiarnie, restauracje więc na pewno nie można się tu nudzić.
    Majanicho
    Mała wioska rybacka położona na północy Fuerteventury, z dziką plażą. Miejsce idealne dla wszystkich tych, którzy szukają wypoczynku z dala od głośnych kurortów.
    Naturyzm na plażach Fuerteventury
    Naturyzm jest na wyspie bardzo popularny i na każdej plaży można spotkać jego zwolenników.

    Uwagi do przelotu

    uwagi do przelotu

    Sezonowość

    Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.

    Wizy

    Od 1 lipca osoby w pełni zaszczepione przeciwko Covid-19, przy zakwaterowaniu w obiektach turystycznych, posiadające Unijny Certyfikat COVID zwolnione są z obowiązku testu na obecność SARS-CoV-2, jeśli od pełnego zaszczepienia (drugiej dawki lub pierwszej dawki, w przypadku szczepionki jednodawkowej) upłynęło co najmniej 14 dni. Ważność certyfikatu COVID w Autonomicznej Wspólnocie Wysp Kanaryjskich (Teneryfa, Fuerteventura, Gran Canaria) wynosi 8 miesięcy od daty pełnego zaszczepienia.
    Ozdrowieńcy:
    Od 1 lipca ozdrowieńcy przy zakwaterowaniu w obiektach turystycznych, posiadający Unijny Certyfikat COVID również są zwolnieni z obowiązku testu, jeśli od wykonania testu z wynikiem pozytywnym upłynęło co najmniej 11 dni ale nie więcej niż 180 dni.
    Osoby niezaszczepione:
    Przy zakwaterowaniu w obiektach turystycznych konieczne jest okazanie negatywnego wyniku testu na Covid-19: antygenowego przeprowadzanego w ciągu 48 godzin lub RT-PCR lub RT-LAMP przeprowadzanego w ciągu 72h przed lądowaniem. Wynik testu musi zostać przedstawiony w języku angielskim/niemieckim/hiszpańskim/francuskim.
    Dzieci do lat 12 zwolnione są z obowiązku przedstawiania wyników testów.
    Dotyczy obowiązku wypełnienia formularza zdrowotnego i posiadania kodu QR przed przylotem do Hiszpanii:
    Wszyscy pasażerowie (także dzieci poniżej 12-go roku życia) przybywający do Hiszpanii drogą lotniczą lub morską, w tym ci, którzy przyjeżdżają tranzytem do innych krajów, na 48h przed odlotem muszą wypełnić formularz kontroli zdrowia na stronie internetowej www.spth.gob.es lub w aplikacji Spain Travel Health -SpTH- (dalej SpTH), dostępny na Androida i iOS.
    Kody QR będą sprawdzane przez linie lotnicze, dlatego też należy je obowiązkowo mieć ze sobą w wersji elektronicznej (preferowane) lub w wersji papierowej.
    Brak kodu QR będzie skutkował odmową wejścia na pokład samolotu i tym samym brakiem możliwości realizacji wycieczki. Wzór wypełnienia wniosku dostępny jest u opiekuna rezerwacji.

    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Od 1 lipca osoby w pełni zaszczepione przeciwko Covid-19, przy zakwaterowaniu w obiektach turystycznych, posiadające Unijny Certyfikat COVID zwolnione są z obowiązku testu na obecność SARS-CoV-2, jeśli od pełnego zaszczepienia (drugiej dawki lub pierwszej dawki, w przypadku szczepionki jednodawkowej) upłynęło co najmniej 14 dni.Ważność certyfikatu COVID w Autonomicznej Wspólnocie Wysp Kanaryjskich (Teneryfa, Fuerteventura, Gran Canaria) wynosi 8 miesięcy od daty pełnego zaszczepienia.
    Ozdrowieńcy:
    Od 1 lipca ozdrowieńcy przy zakwaterowaniu w obiektach turystycznych, posiadający Unijny Certyfikat COVID również są zwolnieni z obowiązku testu, jeśli od wykonania testu z wynikiem pozytywnym upłynęło co najmniej 11 dni ale nie więcej niż 180 dni.
    Osoby niezaszczepione:
    Przy zakwaterowaniu w obiektach turystycznych konieczne jest okazanie negatywnego wyniku testu na Covid-19: antygenowego przeprowadzanego w ciągu 48 godzin lub RT-PCR lub RT-LAMP przeprowadzanego w ciągu 72h przed lądowaniem. Wynik testu musi zostać przedstawiony w języku angielskim/niemieckim/hiszpańskim/francuskim.
    Dzieci do lat 12 zwolnione są z obowiązku przedstawiania wyników testów.
    Dotyczy obowiązku wypełnienia formularza zdrowotnego i posiadania kodu QR przed przylotem do Hiszpanii:
    Wszyscy pasażerowie (także dzieci poniżej 12-go roku życia) przybywający do Hiszpanii drogą lotniczą lub morską, w tym ci, którzy przyjeżdżają tranzytem do innych krajów, na 48h przed odlotem muszą wypełnić formularz kontroli zdrowia na stronie internetowej www.spth.gob.es lub w aplikacji Spain Travel Health -SpTH- (dalej SpTH), dostępny na Androida i iOS.
    Kody QR będą sprawdzane przez linie lotnicze, dlatego też należy je obowiązkowo mieć ze sobą w wersji elektronicznej (preferowane) lub w wersji papierowej.
    Brak kodu QR będzie skutkował odmową wejścia na pokład samolotu i tym samym brakiem możliwości realizacji wycieczki. Wzór wypełnienia wniosku dostępny jest u opiekuna rezerwacji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Playa Gaviotas to świetnie usytuowany hotel, przy pięknej, długiej i szerokiej plaży Playa de Jandia i w spacerowej odległości od centrum miejscowości ze sklepami, barami i restauracjami. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks. Pobyt w hotelu Iberostar Playa Gaviotas to udane wakacje na Fuerteventurze.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnym miejscu, około 1,5 km od centrum kurortu Jandia, nad piaszczystą plażą (zejście po schodach lub ścieżką)
    • przestronne i eleganckie pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, profesjonalna strefa wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4Hiszpania/Fuerteventura

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 4*- kat. lokalna 4*

    Położenie

    - Jandia- ok. 50 m od plaży- ok. 2,5 km od pola golfowego- ok. 4 km od Morro Jable- ok. 26 km od Playa de Cofete- ok. 80 km od lotniska

    Plaża

    - publiczna- piaszczysta- parasole i leżaki (za opłatą)

    Pokoje

    Pokój standard- ok. 22 m2- przestronne, elegancko urządzone- TV SAT, telefon, lodówka/mini bar(za opłatą), sejf(za opłatą), klimatyzacja- łazienka z wanną/prysznicem oraz WC, suszarka do włosów,- WiFi- balkon/taras- dostępne pokoje z widokiem/bocznym widokiem na ocean(za dodatkową opłatą)

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne- 2 baseny zewnętrzne- leżaki i parasole przy basenach- ręczniki basenowe- siłownia/sala fitness- strefa tylko dla osób 16+- animacje, muzyka na żywo oraz wieczorne pokazy- rzutki- areobic- jogaPłatne- masaże- SPA- bilard- kort tenisowy- sporty wodne na plaży- pokój gier

    Dla dzieci

    - brodzik- animacje- baby i kids' club- pokój gier- plac zabaw- łóżeczko(na zapytanie)- opieka nad dzieckiem(za opłatą)

    Wyżywienie

    All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowei alkoholowe dostępne są bezpłatnie.

    Restauracje i bary

    - restauracja/bufet. Gotowanie na żywo.- 5 barów 

    Dodatkowe informacje

    - budynek z 1999 r.- odnowiony w 2020 r.- 375 pokoi, 8 pięter- 24h recepcja, obsługa mówiąca również po polsku- kiosk/mini market- prysznic- przechowalnia bagazu- usługa prania i prasowania(za opłatą)- WiFi- www.iberostar.com/en/hotels/fuerteventura/iberostar-playa-gaviotas/

    UWAGA

    W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacje

    Bagaż

    Katowice (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 150zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 440 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 300 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10)- 32 kg - 580 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 430PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10)Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 110zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -260 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 230 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10)- 32 kg - 340PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 310PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10)Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Brandenburg (EasyJet)Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20)Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 15 kg - 390 PLN- 23 kg - 440 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25) Berlin Brandenburg (Ryanair);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 100zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 280 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/370 PLN (od 01.06 - 30.09)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa

    Opis kraju

    HISZPANIAHiszpania to kraj pełen słońca, tradycji i różnorodnych kultur. Wakacje w Hiszpanii to idealna propozycja dla wszystkich, zarówno dla turystów preferujących aktywny wypoczynek, jak i wczasowiczów wylegujących się na plaży i korzystających z uroków nadmorskich kurortów.Informacje ogólne o krajuTo państwo położone w zachodniej części Europy, z dostępem do Morza Śródziemnego oraz Zatoki Biskajskiej. Flaga Hiszpanii to prostokąt o trzech poziomych pasach w kolorach: czerwonym, żółtym i czerwonym. Z lewej strony żółtego fragmentu flagi znajduje się godło w postaci tarczy i charakterystycznej korony. Kraj jest jednym z najpiękniejszych miejsc na wczasy w Europie i chętnie kierunek wybierany przez mieszkańców Polski. Wakacje w Hiszpanii to okazja, aby odpocząć na pięknych, piaszczystych plażach, spróbować lokalnych przysmaków, cieszyć się ładną pogodą, a także zwiedzić majestatyczne zabytki. Słoneczna Hiszpania to charakterystyczne miejsce na mapie Europy, które łączy w sobie nowoczesność z tradycją. Regiony takie jak: Costa Blanca, Costa Brava, Costa del Sol i Costa de la Luz to miejsca, które tętnią życiem przez całą dobę, choć najwięcej rozrywek czeka tam na wczasowiczów nocą. Wycieczka do Hiszpanii to propozycja dla całej rodziny. Liczne atrakcje turystyczne, ciekawe miejsca i możliwość spędzania wolnego czasu na różne sposoby z pewnością nikomu nie pozwolą się nudzić. Hiszpania składa się z części lądowej oraz wyspiarskiej, w skład której wchodzą jedne z najpopularniejszych miejsc na świecie, czyli Wyspy Kanaryjskie na Atlantyku oraz Baleary na Morzu Śródziemnym. Państwo Hiszpańskie składa się z 17 prowincji (zwanych regionami), a każda z nich ma niepowtarzalną kulturę oraz obyczaje. Hiszpańskie wyspy zachwycają zapierającymi dech w piersiach widokami, zabytkowymi budowlami i malowniczymi plażami usytuowanymi wśród urokliwych zatoczek. Wyjątkowe krajobrazy oraz wiele atrakcyjnych turystycznie miejsc sprawia, że Hiszpania to jedno z najchętniej odwiedzanych państw nie tylko przez polskich turystów, ale i podróżników z całego świata. Ma zróżnicowany teren o nieograniczonym potencjale turystycznym, dlatego każdy znajdzie tu coś dla siebie. Kultura i obyczajeHiszpanie to ludzie pogodni, bardzo przywiązani do kultury oraz zwyczajów regionu, w którym mieszkają. Z ogromnym szacunkiem odnoszą się do rodziny, stawiając ją zawsze na pierwszym miejscu. Mieszkańców Hiszpanii charakteryzuje też duże poczucie niezależności i pozytywne nastawienie do innych ludzi, także tych przyjezdnych. W Hiszpanii obowiązuje język kastylijski, który potocznie nazywa się go językiem hiszpańskim. W kraju za język urzędowy uznaje się również - w zależności od regionu - język galicyjski, baskijski lub kataloński. W najpopularniejszych turystycznie miastach Hiszpanii można bez problemu porozumieć się w języku angielskim i francuskim. Większość mieszkańców kraju jest wyznania katolickiego. Zaledwie kilka procent ludności uważa się za członków grup praktykujących inne wierzenia religijne, takie jak: judaizm, hinduizm, islam, protestantyzm.KuchniaHiszpańska kuchnia to przede wszystkim świeże i przyrządzane na wiele sposobów ryby oraz owoce morza. Potrawy podawane są zarówno na ostro, jak i na słodko. Jednym z najbardziej charakterystycznych dań w kuchni hiszpańskiej jest paella, czyli danie jednogarnkowe na bazie ryżu, szafranu i owoców morza. Spędzając wakacje w Hiszpanii, warto spróbować także pieczonej jagnięciny, tortilli de patata z jajek i ziemniaków, wyśmienitych deserów, takich jak: flan, turrón, alfajor oraz puszystych paluszków śniadaniowych - churros (idealnych do filiżanki gorącej kawy).Dla aktywnychWakacje w Hiszpanii to idealna okazja, aby rozpocząć przygodę z wodnymi sportami, zwłaszcza windsurfingiem oraz żeglarstwem. Miłośnicy wędrówek wysokogórskich mogą do woli spacerować po licznych szlakach górskich w takich pasmach jak: Góry Betyckie, Pireneje, Góry Kastylijskie. Jednym z najbardziej malowniczych szlaków hiszpańskich jest El Camino, prowadzący do Santiago de Compostela na obszarze pogórza Gór Kantabryjskich. Fani mocnych wrażeń mogą skorzystać z encierro. To przepędzanie byków na specjalną arenę ulicami miasta. Słynne na cały świat święto San Fermin odbywa się w Pampelunie.Co warto kupić?Wczasy w Hiszpanii to niepowtarzalna okazja, aby przywieźć do Polski wspaniałe pamiątki. Wśród turystów szczególnie popularne są figurki w kształcie byka, które kojarzą się ze słynną na cały świat corridą. Fani hiszpańskiej kuchni mogą zakupić artykuły spożywcze. Do najbardziej polecanych należą: oliwa z oliwek, lokalne wino oraz turrony, czyli rodzaj nugatów w kształcie kostek (jedna z najpopularniejszych słodkich przekąsek w Hiszpanii).PogodaPogoda w Hiszpanii, zwłaszcza w sezonie letnim, przyciąga wielu turystów z całego świata. W najcieplejsze miesiące, czyli w lipcu i sierpniu, temperatura powietrza może sięgać nawet 35 stopni Celsjusza, zarówno na wyspach, jak i w części kontynentalnej. Hiszpania należy do najbardziej nasłonecznionych miejsc w całej Europie - słońce świeci tu nawet do 12 godzin na dobę. Z tego też względu wakacje w Hiszpanii to gwarancja rewelacyjnej pogody, a co za tym idzie - przyjemnego letniego wypoczynku. Hiszpania jest również bardzo atrakcyjna zimą, zwłaszcza część kontynentalna, jak: Costa del Sol, Costa Blanca, Brava czy Wyspy Kanaryjskie. Tam można liczyć na słoneczną pogodę i temperatury sięgające nawet 15 stopni Celsjusza.Przydatne zwrotyTak - Sí [si]Nie - No [no]Dziękuję - Gracias [gratias]Dzień dobry - Buenos días [błenos dijas]Do widzenia - Adiós [adjos]Cześć (przywitanie) - Hola [ola]Cześć (pożegnanie) -- Chao [ciau]Przepraszam - Perdona; Disculpe [perdona; diskulpe]Dlaczego Hiszpania?Hiszpania to państwo bardzo różnorodne pod względem kultury, zwyczajów, a nawet krajobrazu. To miejsce, gdzie można korzystać z uroków zarówno górskich szlaków, jak i malowniczych, piaszczystych plaż. Spędzając wakacje w Hiszpanii, warto skorzystać z ofert jednej z nadmorskich miejscowości, które zapewniają turystom niezliczone atrakcje, leżących np. na Costa Brava, Costa del Sol, Costa Blanca czy Costa de la Luz. Niezapomniane wczasy w Hiszpanii zapewni z pewnością wycieczka na jedną z rajskich Wysp Kanaryjskich, takich jak np. La Palma, Teneryfa, Fuerteventura, Majorka i Gran Canaria. W naszym biurze podróży można skorzystać z propozycji wyjazdów zagranicznych każdego dnia. Hiszpania ma niezwykle rozbudowaną bazę hotelową - znaleźć można tu komfortowe noclegi zarówno dla rodzin z dziećmi, grup zorganizowanych, jak i pojedynczych wczasowiczów. Wakacje na hiszpańskich wyspach to całoroczna propozycja dla każdego, zarówno dla miłośnika aktywnego spędzania wolnego czasu, jak i fana słodkiego lenistwa, np. na jednej z rajskich plaż.Informacje praktyczneWymagane dokumenty: paszport lub dowód osobistyWaluta: euro = ok. 4,3 PLN (grudzień 2019)Ceny: woda = ok. 50 centów (ok. 2 zł), przekąska na mieście = 4-6 Euro (ok. 17-26 zł), obiad w restauracji od 10 Euro (od ok. 43 zł)Czas: taki sam jak w PolsceNapięcie: 220 V, gniazdka europejskieSzczepienia: nie wymaganeAmbasada:Ambasada RP w MadrycieInformacje dot. stosunków politycznych, kulturalnych, problematyka Unii Europejskiej, sprawy prasowe i innec/Guisando 23 bis28035 MadridTel: +34 913 736 605E-mail: madryt.amb.sekretariat@msz.gov.pl WAŻNE:z uwagi zmieniające się przepisy sanitarne w poszczególnych krajach prosimy o sprawdzenie aktualnych informacji na stronie https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Playa Gaviotas to świetnie usytuowany hotel, przy pięknej, długiej i szerokiej plaży Playa de Jandia i w spacerowej odległości od centrum miejscowości ze sklepami, barami i restauracjami. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks. Pobyt w hotelu Iberostar Playa Gaviotas to udane wakacje na Fuerteventurze.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnym miejscu, około 1,5 km od centrum kurortu Jandia, nad piaszczystą plażą (zejście po schodach lub ścieżką)
    • przestronne i eleganckie pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, profesjonalna strefa wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Świetnie usytuowany hotel sygnowany znaną marką Iberostar. Ładna plaża, ocean, sporty wodne, baseny, atrakcje dla dzieci, zabiegi w spa, system all inclusive. Udane wakacje dla par, singli i rodzin.

    Położenie

    Ok. 50 m od szerokiej i piaszczystej plaży (leżaki i parasole płatne) Playa de Jandia, ok. 3 km od centrum kurortu Morro Jable, ok. 80 km od lotniska. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy. 

    Wyposażenie

    Lobby z całodobową recepcją, bezpłatne Wi-Fi, restauracja główna (bufety, kuchnia hiszpańska i międzynarodowa), restauracja a'la carte, bar przy basenie, bar w lobby, snack bar, sklepik z pamiątkami, odpłatny parking.  

    Pokoje

    Standard dbl - sypialnia, łazienka, telefon, klimatyzacja, TV sat, Wi-Fi, balkon, odpłatnie: sejf i minibar. Powierzchnia - ok. 23 m kw. Standard dbl sea view - sypialnia, łazienka, telefon, klimatyzacja, TV sat, Wi-Fi, balkon (widok na morze), odpłatnie: sejf i minibar. Powierzchnia - ok. 23 m kw. Standard side sea view - sypialnia, łazienka, telefon, klimatyzacja, TV sat, Wi-Fi, balkon (boczny widok na morze), odpłatnie: sejf i minibar. Powierzchnia - ok. 23 m kw. Standard family sea view - dwie sypialnie połączone drzwiami wewnętrznymi, balkon lub taras z widokiem na morze. Powierzchnia - ok. 46 m kw.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje (bufety), przekąski, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe.

    Sport i rozrywka

    Dwa baseny, taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami (ręczniki plażowe za kaucją), siłownia, strzelanie z łuku, aerobik, animacje, odpłatnie strefa spa w siostrzanym Gaviotas Park (basen kryty, zabiegi, masaże, łaźnia, sauna, jacuzzi), wypożyczalnia rowerów, sporty wodne. 3 km od hotelu znajduje się pole golfowe.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, miniklub, minidyskoteki, łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, telefoniczną anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

    Aktualizacje COVID-19

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych

    KOD QR -formularz sanitarny

    Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Uwaga! Od 1 lipca wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Mierzenie temperatury będzie się odbywało w sposób rutynowy, poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa.   W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego.

    Informacje o lotach liniami Wizzair, Smartwings

    Wizzair: jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (domyślnie w cenie). Bagaż główny za dopłatą: - 10 kg w cenie 300 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy, 230 PLN/sztuka z wylotem z Katowic - 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy, 330 PLN/sztuka z wylotem z Katowic WIZZ Priority Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Koszt usługi Wizz Priority to 240 PLN/os. za lot w dwie strony. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. // Smartwings: Do kabiny można wnieść bezpłatnie jeden bagaż podręczny max. 56x45x25 cm i max. ciężarze 8 kg (domyślnie w cenie). Do dodatkowego bagażu osobistego zaliczamy np. torebkę osobistą czy też laptop. Ten rodzaj bagażu nie może przekraczać 3 kg, a jego max. wymiary to 40x30x15 cm.- ten bagaż jest za dopłatą w najtańszej taryfie W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - bagaż rejestrowany 23kg;dodatkowy bagaż podręczny 3kg,  cena 250 PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Playa Gaviotas to świetnie usytuowany hotel, przy pięknej, długiej i szerokiej plaży Playa de Jandia i w spacerowej odległości od centrum miejscowości ze sklepami, barami i restauracjami. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks. Pobyt w hotelu Iberostar Playa Gaviotas to udane wakacje na Fuerteventurze.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnym miejscu, około 1,5 km od centrum kurortu Jandia, nad piaszczystą plażą (zejście po schodach lub ścieżką)
    • przestronne i eleganckie pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, profesjonalna strefa wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Fuerteventura

    Opis

    • Położony bezpośrednio przy plaży na zachodnim wybrzeżu Fuerteventury
    • Urozmaicona i smaczna kuchnia
    • Dobry dla osób pragnących odpocząć w zacisznej okolicy
    • Doskonałe warunki do uprawiania sportów wodnych
    • Całodzienne animacje dla dorosłych i dzieci

    Lokalizacja

    w Pasaje Playa, przy plaży, 5 km od centrum, 86 km od lotniska.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 355, restauracje: 1, bary: 4, windy: 5, baseny odkryte: 3, lobby bar, bar przy basenie, snack bar, lobby, internet (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, pokoje łączone, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    basen odkryty, jacuzzi, parasole i leżaki (płatne).

    Pokoje

    klimatyzacja, sejf (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem Typ pokoju -

    Pokoje typu standard, za dopłatą pokoje z widokiem na ocean dla max. 3 os.

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport na plaży

    nurkowanie (płatne), windsurfing (płatny), żeglarstwo (płatne).

    Sport i fitness

    piłka nożna, siatkówka, koszykówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, squash (płatny), masaże (płatne), jacuzzi, centrum fitness, aerobik, sauna (płatna), kręgle (płatne), bilard (płatny), waterpolo, lekcje tenisa ziemnego (płatne).

    Rozrywka

    muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, dyskoteka, program artystyczny.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna), brodzik, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu, po południu przy basenie przekąski na zimno, kawa i ciasta. Między 10.00 a 01.00 napoje orzeźwiające, kawa, herbata, piwo, woda, wino i inne lokalne napoje alkoholowe. Bogaty program animacji dla dzieci i dorosłych, szeroki wybór sportów przy hotelu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Playa Gaviotas to świetnie usytuowany hotel, przy pięknej, długiej i szerokiej plaży Playa de Jandia i w spacerowej odległości od centrum miejscowości ze sklepami, barami i restauracjami. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks. Pobyt w hotelu Iberostar Playa Gaviotas to udane wakacje na Fuerteventurze.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnym miejscu, około 1,5 km od centrum kurortu Jandia, nad piaszczystą plażą (zejście po schodach lub ścieżką)
    • przestronne i eleganckie pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, profesjonalna strefa wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    HISZPANIA

    Położenie

    na lekkim wzniesieniu. Restauracje, bary sklepy ok. 1 km od hotelu.

    Plaża

    nad piaszczystą plażą, ok. 1 km od latarni. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    375 pokoi, windy. Lobby z recepcją, wyremontowana restauracja główna, restauracja tematyczna "Aventura", bar salon, bar, kręgle, kiosk. W ogrodzie 2 baseny (1 podgrzewany), taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenach bez opłaty, ręczniki kąpielowe za kaucją.

    Wyżywienie

    All Inclusive: posiłki w formie bufetu. Iberostar StarChef. Śniadanie kontynentalne w godz. 10:30-12:00. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:30-1:00. Kawa, ciasto i lody w godz. 15:300-18:00, kanapki w godz. 15:30-18:30 oraz 21-24:300. 

    Internet

    WiFi na terenie całego hotelu gratis.

    Zakwaterowanie

     Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na ocean: ok. 22 m2, klimatyzacja (centralnie sterowana), telefon, TV sat., sejf (za opłatą), minibar (na życzenie, za opłatą), balkon lub taras z bocznym widokiem na ocean. Łazienka z wanną z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje z widokiem na ocean. Pokoje rodzinne z widokiem na ocean: 2 pokoje dwuosobowe połączone drzwiami, z sofą dla dzieci. 

    Sport

    aerobik, boccia, siłownia, piłka nożna, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, tor do kręgli, wypożyczalnia rowerów, squash, tenis.

    Wellness

    w SPA Sensations w sąsiednim hotelu Iberostar Playa Gaviotas Park (od 16 lat) za opłatą: sauna, łaźnia parowa, kryty basen, whirlpool, masaże, zabiegi.

    Dzieci

    W Iberostar Playa Gaviotas Park: FUN PARK z brodzikiem i AQUAFUN (splash pool).

    Rozrywka

    program animacyjny.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM  


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Dertour Polska

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Playa Gaviotas to świetnie usytuowany hotel, przy pięknej, długiej i szerokiej plaży Playa de Jandia i w spacerowej odległości od centrum miejscowości ze sklepami, barami i restauracjami. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks. Pobyt w hotelu Iberostar Playa Gaviotas to udane wakacje na Fuerteventurze.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnym miejscu, około 1,5 km od centrum kurortu Jandia, nad piaszczystą plażą (zejście po schodach lub ścieżką)
    • przestronne i eleganckie pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, profesjonalna strefa wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Hotel Iberostar Playa Gaviotas

    Kategoria

    ****

    Miejscowość

    Jandia

    Region

    Fuerteventura, Wyspy Kanaryjskie

    Kod

    FUE20018 FH

    Liczba pokoi

    375

    Zalety

    Al inclusive, co oznacza beztroskie wakacje od rana do wieczora. Goście hotelowi mogą również korzystać z udogodnień hotelu Iberostar Playa Gaviotas Park, takich jak np. Sensations Spa. Piaszczysta plaża w Jandii ciągnie się przez 25 km i oferuje niekończącą się zabawę. Ponadto - bezpośrednia lokalizacja przy plaży, bezpłatny WLAN Premium, SPA Sensations, opieka nad dziećmi Star Camp.

    Położenie

    W spokojnym miejscu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Do centrum Jandii ok. 1,50 km. Do centrum Morro Jbale ok. 3 km. Na lotnisko ok. 80 km.

    Opis

    Przyjazny dla rodzin, komfortowy hotel lokalnej kat. 4 gwiazdki. Rok budowy 1999, ostatni remont w 2015 r. 8-piętrowy budynek główny. Salon powitalny / recepcja. Winda. 1 restauracja a la carte, za opłatą. Tapas-Bar, restauracja a la carte - kuchnia hiszpańska, typowe dania kuchni lokalnej. 1 klimatyzowana restauracja bufetowa Atlantico, Lobby bar, bar przy basenie, 2 bary. Taras, taras słoneczny, ogród. 1 basen - woda słodka, parasole (bezpłatnie), leżaki (bezpłatnie), ręcznik kąpielowy (za opłatą). 1 basen relaksacyjny, podgrzewany, słodka woda, parasole (bezpłatnie), leżaki (bezpłatnie), ręcznik kąpielowy (za opłatą). Minimarket. Bezpłatny WLAN na terenie całego obiektu.

    Wyżywienie

    All inclusive = śniadanie (bufet), późne śniadanie dla śpiochów do godziny 12, obiad (bufet), kolacja (bufet), darmowe napoje (10.30-1 w nocy), przekąski (15-18 oraz 21-23.30) ), kawa / herbata i wypieki, lody (15-17).

    Pokój typ 1

    Pokój (DJA / DZA) = ok. 21-25 m kw., 1 łazienka, wanna, WC, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja - bezpłatnie, minibar za opłatą, sejf (płatny), 1 TV-Sat, bezpłatny WLAN, balkon lub taras (umeblowany).

    Pokój typ 2

    Pokój z bocznym widokiem na morze (DJ / EJ / DZ / EZ) = boczny widok na morze, 1 łazienka, wanna, WC, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja - bezpłatnie, minibar za opłatą, sejf (płatny), 1 TV-Sat, bezpłatny WLAN, balkon lub taras (umeblowany).Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 3

    Pokój z widokiem na morze (DJM / EJM / DZM / EZM) = widok na morze, 1 łazienka, wanna, WC, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja - bezpłatnie, minibar za opłatą, sejf (płatny), 1 TV-Sat, bezpłatny WLAN, balkon lub taras (umeblowany).Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 4

    Pokoje w uprzywilejowanej lokalizacji (DJC / DZC) = ok. 21-25 m kw., na piętrze (górnym), widok na morze, 1 łazienka, wanna, WC, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja - bezpłatnie, minibar za opłatą, sejf (płatny), 1 TV-Sat, bezpłatny WLAN, balkon lub taras (umeblowany).

    Pokój typ 5

    Pokoje Star Prestige (DJB / DZB) = ok. 21-25 m kw., bezpośredni widok na morze, 1 łazienka, wanna, WC, szlafrok (bezpłatny), kapcie, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja - bezpłatnie, minibar (bezpłatny), sejf (bezpłatny), 1 TV-Sat, bezpłatny WLAN, ekspres do kawy, balkon lub taras (umeblowany), dostęp do strefy VIP.

    Pokój typ 6

    Zakwaterowanie rodzinne (FJB / FZB) = parter, boczny widok na morze, 2 łazienki, wanna, WC, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja - bezpłatnie, korytarz, minibar za opłatą, sejf (płatny), 1 TV-Sat, bezpłatny WLAN, taras (umeblowany), ilość pokoi 2.

    Pokój typ 7

    Pokoje rodzinne (FJM / FZM) = z drzwiami łączącymi, widokiem na morze, 2 łazienki, wanna, WC, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja - bezpłatnie, minibar za opłatą, sejf (płatny), 1 TV-Sat, bezpłatny WLAN, balkon lub taras (umeblowane), liczba pokoi 2.

    Sport, rozrywka, wellness

    W cenie = siatkówka plażowa, łucznictwo, tenis stołowy, siłownia, aerobik, gimnastyka w wodzie, animacja dzienna, wieczorna i sportowa. Za opłatą = kręgle, squash, bilard, rzutki, kort tenisowy, wypożyczalnia rowerów w hotelu, Spa od 16 lat, pływalnia, jacuzzi, w saunarium - sauna, łaźnia turecka, masaże, zabiegi kosmetyczne. Niektóre usługi oferowane są przez zewn. dostawców.

    Dla dzieci

    Klub dla dzieci / mini klub (bezpłatny) - Monkey Club, 4-7 lat, Dolphin Club, 8-12 lat. Teenieclub (bezpłatny) - Eagle Club, 13-17 lat, ok. 01.07-31.08. Plac zabaw (na zewnątrz). Brodzik dla dzieci (na zewnątrz) - słodka woda. Wysokie krzesełka w restauracji (bezpłatnie). Wyposażenie pokoju - łóżeczko dziecięce (bezpłatnie, po wcześniejszym zgłoszeniu).

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    RP219102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Playa Gaviotas to świetnie usytuowany hotel, przy pięknej, długiej i szerokiej plaży Playa de Jandia i w spacerowej odległości od centrum miejscowości ze sklepami, barami i restauracjami. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja najwyższej jakości świadczonych usług. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks. Pobyt w hotelu Iberostar Playa Gaviotas to udane wakacje na Fuerteventurze.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnym miejscu, około 1,5 km od centrum kurortu Jandia, nad piaszczystą plażą (zejście po schodach lub ścieżką)
    • przestronne i eleganckie pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, profesjonalna strefa wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Fuerteventura, Hiszpania

    Atuty oferty

    Idealne miejsce tuż przy piaszczystej plaży, gdzie można zapomnieć o wszystkim podziwiając Atlantyk, zrelaksować się w profesjonalnym Spa Sensations oraz rozkoszować bogactwem smaków w hotelowych restauracjach. Niezależnie od tego, czy podróżujesz z dziećmi, czy szukasz relaksu ze swoim partnerem, pozwól się rozpieszczać w fantastycznym hotelu all inclusive bezpośrednio nad oceanem.

    Położenie

    na lekkim wzniesieniu. Restauracje, bary sklepy ok. 1 km od hotelu.

    Plaża

    nad piaszczystą plażą, ok. 1 km od latarni. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    375 pokoi, windy. Lobby z recepcją, wyremontowana restauracja główna, restauracja tematyczna "Aventura", bar salon, bar, kręgle, kiosk. W ogrodzie 2 baseny (1 podgrzewany), taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenach bez opłaty, ręczniki kąpielowe za kaucją.

    Wyżywienie

    all inclusive.

    All Inclusive

    posiłki w formie bufetu. Iberostar StarChef. Śniadanie kontynentalne w godz. 10:30-12:00. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:30-1:00. Kawa, ciasto i lody w godz. 15:300-18:00, kanapki w godz. 15:30-18:30 oraz 21-24:300. 2 x tydzień kolacja w restauracji "Aventura" (wymagana rezerwacja).

    Internet

    WiFi na terenie całego hotelu gratis.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3C): ok. 22 m2, klimatyzacja (centralnie sterowana), telefon, TV sat., sejf (za opłatą), minibar (na życzenie, za opłatą), balkon lub taras z bocznym widokiem na ocean. Łazienka z wanną z prysznicem, WC, suszarka. Z widokiem na ocean (A1-3A). Komfort Plus z widokiem na ocean (A1-3K): najlepiej położone. Wariant ekonomiczny (A2-3S). Pokoje rodzinne z widokiem na ocean (A2-4D): 2 pokoje dwuosobowe połączone drzwiami, z sofą dla dzieci. Pokoje rodzinne VIP z bocznym widokiem na ocean (A2-4E): 2 pokoje dwuosobowe, prywatny ogródek z 2 leżakami i parasolem, whirlpool i bezpośrednie wejście na plażę. W ekskluzywnej strefie Star Prestige dla dorosłych: najlepiej położone, z najlepszym widokiem na ocean, nowocześnie urządzone: Pokoje dwuosobowe Prestige (A1-3H): ok. 22 m2, z balkonem. Najlepiej położone (A1-3F): na parterze, z większym tarasem i łóżkami balijskimi. Suite Prestige (B2H): ok. 40 m2, pokój dzienny i zintegrowana sypialnia, oddzielny prysznic, balkon. Senior suite Prestige (B2-4C): ok. 77 m2: zintegrowany pokój dzienny, 2 sypialnie, 2 łazienki, balkon. Star Prestige: ekspres do kawy, TV LCD, szlafroki, kapcie, open bar z przez cały dzień, taras słoneczny z basenem, whirlpoolem, widokiem na ocean i promenadę, taras chill out z leżakami, salon VIP Prestige.

    Sport

    aerobik, boccia, siłownia, piłka nożna, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, tor do kręgli, wypożyczalnia rowerów, squash, tenis.

    Wellness

    w SPA Sensations w sąsiednim hotelu Iberostar Playa Gaviotas Park (od 16 lat) za opłatą: sauna, łaźnia parowa, kryty basen, whirlpool, masaże, zabiegi.

    Dzieci

    W Iberostar Playa Gaviotas Park: FUN PARK z brodzikiem i AQUAFUN (splash pool) oraz Star Camp dla dzieci: Monkey Club (4-7 lat), Dolphin Club (8-12 lat, w szczycie sezonu), Eagle Club (13-17 lat, tylko w lipcu i sierpniu). . Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

    Rozrywka

    program animacyjny.

    Dla dzieci

    2-6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa, 7-14 lat: zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Tuż przy pięknej plaży. Strefa Star Prestige. 


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Iberostar Playa Gaviotas
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Fuerteventura)
    Wakacje na Fuerteventura w Caleta de Fuste
    Fuerteventura - Costa Calma
    Morro Jable na Fuerteventura
    Kurort i plaża Jandia na Fuerteventurze
    Cofete Beach na Fuerteventurze
    Corralejo na wyspie Fuerteventura
    Zoo Oasis Park na Fuerteventurze
    Plaża Sotavento - idealne miejsce dla windsurferów - Fuerteventura - Hiszpania, Wyspy kanarysjkie

    Opinie o Hotelu Iberostar Playa Gaviotas

    4.6
    zdecydowanie polecam

    Położenie hotelu Iberostar Playa Gaviots jest bardzo fajne bo z jednej strony blisko centrum Jandia i pięknej plaży. Na terenie hotelu zero nudy, zajęcia sportowe pochłonęły nas bez reszty. Jedzenie w hotelu bardzo dobre, tylko czasem zimne ale mozna zawsze wybrać coś innego.

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6

    Iberostar Playa Gaviotas - możliwości zakwaterowania:

    pokój dwuosobowy standard
    Pokój dla 2 osób standardowy z bocznym widokiem na morze z balkonem lub tarasem
    "Pokój dla 2 osób standarowy do wykorzystania dla 1 osoby
    pokój dwuosobowy superior z widokiem na morze
    pokój rodzinny z dwiema sypialniami z widokiem na morze
    pokój dwuosobowy star prestige z widokiem na morze
    pokój standard z widokie na morze
    2 os. pokoj standardowy
    1 os. Pokój Standardowy z bocznym widokiem na ocean
    2 os. Pokój Standardowy z bocznym widokiem na ocean
    2 os. pokój standardowy z widokiem na ocean
    1 os. pokój standadowy z widokiem na ocean
    Single Use Standard Lateral Sea View Balcony
    Standard Balcony or Terrace
    Standard Lateral Sea View Balcony
    Standard Sea View Balcony
    2 os. Pokój Rodzinny Interconnecting Superior
    2 os. Pokój Rodzinny z widokiem na ocean Interconnecting
    1 os. Pokój Star Prestige z widokiem na ocean
    2 os. Pokój Star Prestige z widokiem na ocean
    Pokój dwuosobowy (1 bed)
    Pokój dwuosobowy (2 beds)
    Pokój dwuosobowy (2 łóżka) - Widok na morze
    Pokój dwuosobowy
    Pokój dwuosobowy - Widok na morze
    Pokój rodzinny

    Iberostar Playa Gaviotas - Możliwości wyżywienia:


    Iberostar Playa Gaviotas - miasta wylotu:


    Iberostar Playa Gaviotas - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Iberostar Playa Gaviotas? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00