cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
1 / 36
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
02.11 - 06.11
już od 3089 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
26.02 - 29.02
już od 999 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Louis Phaethon Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Louis Phaethon Beach
star 4

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Louis Phaethon Beach:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 lutego 2020

Hotel Louis Phaethon Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

PAFOS/CYPR

Wyposażenie

• recepcja
• winda
• sklep z pamiątkami
• jubiler
• Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
• pralnia: za opłatą

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

422

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt

• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.

Telefon

+48 222043596

SMS

+ 48 799448800

E-mail

servicePL@TUI.com

Dla dzieci

• basen dla dzieci
• wysokie krzesełka dla dzieci
• miniklub: 3-12 lat
• animacje dla dzieci
• plac zabaw
• minidyskoteka
• łóżeczko dla dzieci: na zapytanie

Sport i wellness

W cenie • siłownia
• aerobik
• aqua aerobik
• stretching
• łucznictwo
• siatkówka plażowa
• badminton
• tenis stołowy

Płatne • strefa spa
• tenis

Rozrywka

• międzynarodowe animacje dla dorosłych

• przedstawienia

• muzyka na żywo

• rzutki

• bilard za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZL1

• 2-4 os. • widok na ląd • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą • lodówka • zestaw do parzenia kawy/herbaty • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • widok na morze • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą • lodówka • zestaw do parzenia kawy/herbaty • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1

• 2-4 os. • widok na morze • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą • lodówka • zestaw do parzenia kawy/herbaty • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Pokój 2-osobowy DZL1

• 1-3 os. • widok na ląd • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą • lodówka • zestaw do parzenia kawy/herbaty • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: w formie bufetu
• obiad: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu
• przekąski
• ciasto
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wybrane napoje do posiłków
• kawa/herbata po południu

Restauracje i bary • główna restauracja "ESPERIDES RESTAURANT": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

• bary i inne: 3
• bar w lobby
• bar przy zewnętrznym basenie
• kawiarnia


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Fantastyczne miejsce na słoneczne rodzinne wakacje. Świetna atmosfera, dużo wspólnej zabawy, zajęcia sportowe i programy rozrywkowe dla rodziców i dzieci. Na najmłodszych turystów czekają atrakcje w klubach, tańce w minidisco, place zabaw, a nawet specjalne menu. Wszystko profesjonalnie zorganizowane, bo hotel należy do sieci Louis Hotels, specjalistów od udanych wakacji. Goście doceniają smaczne i urozmaicone posiłki, świetny zespół animatorów i pomocną obsługę. Niewątpliwą atrakcją hotelu jest park wodny ze zjeżdżalniami.

POŁOŻENIE:

ok. 6 km od centrum PAFOS, ok. 3,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, najbliższe sklepy i restauracje ok. 500 m od hotelu, ok. 500 m od Aphrodite Water Park, ok. 7 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 16 km od portu lotniczego w Pafos (przelatujące samoloty są słyszalne, ale nieuciążliwe), ok. 145 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, ok. 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

PLAŻA:

teren zielony pełniący funkcję plaży, kamieniste zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez nadmorską ścieżkę, bezpłatne parasole i leżaki; ok. 100 m od hotelu, mała, publiczna plaża, piaszczysta ze skałkami, bez serwisu plażowego.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1993 r., wyremontowany w zimie 2010/2011 r., 422 pokoje, 1 budynek, 3 piętra, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Esperides - kuchnia cypryjska i międzynarodowa, bufety tematyczne, restauracja/bar Helios przy basenie (czynna w sezonie letnim) - lekkie przekąski, w obu restauracjach menu dla dzieci, restauracja Mura Asian przy basenie (czynna w sezonie letnim) - kuchnia azjatycka, we wszystkich restauracjach dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bary Atrium i Cafe Vienna w lobby, night-club Charios; kantor, pokój telewizyjny, sklep z pamiątkami, jubiler; centrum konferencyjne dla 500 osób, taras z widokiem na morze, ogród; za opłatą: punkt internetowy (1 EUR/10 min), internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/godz., ok. 10 EUR/3 godz., ok. 15 EUR/dzień), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 19 m², zadbany, ogrzewany (w sezonie zimowym) lub klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 580 m², gł. 0,5-1,4 m, aquapark wybudowany w 2011 r. (czynny maj-październik): duży basen, słodka woda, ok. 550 m², gł. 1,4 m, 3 zjeżdżalnie, w tym jedna czterotorowa, jacuzzi, hydromasaż, słodka woda, ok. 255 m², gł. 0,3 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne: 10 EUR/godz.; sprzęt za kaucją), 2 korty do badmintona, tenis stołowy; pokój i plac zabaw dla dzieci, żłobek (1-3 lata), miniklub (4-12 lat), minidisco, kino dla dzieci, dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, aerobik, rzutki, piłka wodna, koszykówka, siatkówka plażowa, pokazy i przedstawienia kabaretowe, bingo, dyskoteka; za opłatą: bilard, boule; centrum Health Club: bezpłatnie: kryty basen, nieregularny kształt, słodka woda, podgrzewany (w sezonie zimowym), ok. 45 m², gł. 0,8-1,2 m, ręczniki za kaucją (do użycia tylko przy krytym basenie); jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, siłownia; płatne: masaże.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.00) i kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji Esperides; obiad (12.30-14.30) w formie bufetu w restauracji Helios lub Mura Asian (w sezonie letnim) lub w restauracji Esperides (w sezonie zimowym); podwieczorek (16.30-17.30) i przekąski (10.00-17.30, 22.00-24.00) w restauracji Helios (w sezonie letnim) lub w restauracji Esperides (w sezonie zimowym); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach: Atrium, Cafe Vienna i Helios (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00357/26964600, www.louishotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 12 latserwis plażowywstęp do Health Club


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Cypr/Paphos

Informacje Ogólne

Louis Phaethon Beach w Paphos posiada 422 pokoi na 6 piętrach. Hotel położony jest tuż przy plaży żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paphos (3 km). Pozostałe miasta: Limassol (65 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, klimatyzację, sklepy, winda, recepcję, salon, mini market i lobby. W 6-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, niemiecku, rosyjsku i angielsku. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. Odległość od hotelu: lotnisko LCA (135 km), Paphos Harbour (3 km), lotnisko PFO (15 km), dyskoteka (1 km) i sklepy (2500 m). W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek i przystanek autobusowy. Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje usługi prasowania, sejfy, usługi opiekunki, pokojówki, pralnię, usługę budzenia i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, usługi opiekunki i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji.

Sport i Rozrywka

W ramach aktywności hotel oferuje bilard, strzelanie z łuku, tenis stołowy, grę boccia, rzutki, badminton i program zajęć animacyjnych. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: koszykówka, fitness, tenis, aerobik i siatkówka plażowa. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 10 km. Jeśli chodzi o wellness i zdrowie, hotel oferuje masaże wodne, saunę i łaźnię turecką. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, American Express i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00, pomiędzy posiłkami przekąski

Bagaż

Warszawa i Katowice Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach do 5 kg oraz bagaż główny 20 kg


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony ok. 6 km od centrum PAFOS, ok. 3,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, najbliższe sklepy i restauracje ok. 500 m od hotelu, ok. 500 m od Aphrodite Water Park, ok. 7 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 16 km od portu lotniczego w Pafoss,ok. 145 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotel.

PLAŻA

Plaża około 100 m od Hotelu, mała, publiczna z kamienistym zejściem do morza.

HOTEL

Hotel trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1993 r., wyremontowany na przełomie 2010/2011 r.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Esperides - kuchnia cypryjska i międzynarodowa, restauracja/bar Helios przy basenie (czynna w sezonie letnim) - lekkie przekąski, restauracja Mura Asian przy basenie (czynna w sezonie letnim) - kuchnia azjatycka,bary Atrium i Cafe Vienna w lobby, night-club Charios; kantor, pokój telewizyjny, sklep z pamiątkami, jubiler; fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

INTERNET

Internet Wi - Fi w pokojach dodatkowo płatny, w lobby bezpłatnie.

KONFERENCJE/INCENTIVE

Centrum konferencyjne mogące pomieścic 500 osób.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 2 baseny, aquapark (czynny od 01/05 do 31/10) z 6 zjeżdzalniami, 2 korty tenisowe (oświetlenie dodatkowo płatne), dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych, kosztkówka, siatkópwka plazowa, kryty basen, siłownia, sauna. Odpłatne: masaże, dyskoteka.

DLA DZIECI

pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub(4-12 lat), minidisco, kino dla dzieci, dzienne i wieczorne animacje, basen dla dzieci, opiekunka dla dzieci: na zamówienie, dodatkowo płatna, menu dla dzieci w restauracji.

ZAKWATEROWANIE

Pokoje wyposażone w: telefon, balkon, łazienkę z prysznicem, suszarkę, centralną klimatyzację, telewizję, łóżeczko: bezpłatne, na zamównienie, self( dodatkowo płatny około 3 euro za dzien).

WYŻYWIENIE

ALL INCLUSIVE: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz przekąski w wyznaczonych barach. W dniach 24.12 i 31.12 w cenę wliczona kolacja świąteczna i sylwestrowa.

INFORMACJE DODATKOWE

https://louishotels.com/

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe, bagaż podręczny do 10kg, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. Transfery indywidualne są usługą shuttle, co oznacza, że autobus zbiera klientów przylatujących wieloma różnymi lotami. Z tego powodu wyjazd autobusu nie odbywa się w momencie, w którym klient zostanie do niego zaprowadzony, ale kiedy wszystkie osoby znajdujące sie na jego liście znajdą się już na pokładzie. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie. OFERTA BEZ REZYDENTA

BAGAŻ

LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. EasyJet: o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15 kg ok. 350 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LOT: 23KG - ok. 300 PLN 

WARUNKI WJAZDOWE

* dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Cypru jest ważny paszport lub dowód osobisty. * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Louis Phaethon Beach
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Louis Phaethon Beach

4.3
zdecydowanie polecam

Raj dla dzieci dzięki aquaparkowi, dużemu placowi zabaw na terenie hotelu Louis Phaenton Beach. Plaża piaszczysto żwirkowa jest niedaleko hotelu, a zaraz przy jest kamienista z zejściem schodkami do wody. W hotelu jest również dyskoteka, także nie trzeba czasem co noc zapuszczać się do Paphos, ,mimo iż jest nawet blisko. W sumie tak stwierdziliśmy ze hotel spełnia wszystkie kryteria ze nie trzeba wychodzić poza jego teren, ale trzeba zobaczyć przynajmniej kawałek Cypru :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.9
  • Pokoje
    4.1
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Obsługa
    5.6
HolidayCheck
Ocena Louis Phaethon Beach:
4.9 / 6

Bardzo miło i ładnie 2008-07-21
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    5.3

Hotel bardzo ładny .JEDZENIE OCIENIAM NA SZÓSTKE Z PLUSEM. Ale gdy bylismy nie było wcale polaków ca...
więcej

4.8
Super wakacje 2011-09-20
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Poza sezonem - cypryjski Ciechocinek 2012-12-02
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Cudowny wypoczynek pośród zieleni 2013-01-02
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
All inclusive nie do zdarcia 2013-02-25
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Świetne zjeżdżalnie 2013-07-31
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Letnie wakacje w lutym u EU 2014-02-18
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

4 gwiazdkowy hotel, przestronny, pokoje czyste, codziennie wymiana reczników, pokoje z widokiem na m...
więcej

5.4
Louis Phaethon Beach 2014-09-11
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Wakacje w Pafos 2014-09-11
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

Hotel w Pafos zarezerwowaliśmy jako hotel 4-gwiazdkowy (biuro podróży) i to był barzo dobry wybór. B...
więcej

4.3
Bezpośrednio przy plaży 2014-11-28
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Z przyjemnością wspominam pobyt w hotelu. Pomimo pobytu poza sezonem można liczyć na codzienną anima...
więcej

5.5

Louis Phaethon Beach - możliwości zakwaterowania:

double room mountain view double room mountain view
family room family room mountain view
standard economy standard
standard singleuse standard
standard standard
standard standard seaview
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Nocleg

Louis Phaethon Beach - Możliwości wyżywienia:


Louis Phaethon Beach - miasta wylotu:


Louis Phaethon Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Louis Phaethon Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00