cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
1 / 36
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
27.09 - 04.10
już od 3389 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.11 - 25.11
już od 859 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Louis Phaethon Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Louis Phaethon Beach
star 4

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Louis Phaethon Beach:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 września 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 listopada 2020

Hotel Louis Phaethon Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

polozenie

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • kamienista

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • sklep z pamiątkami
  • jubiler
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • pralnia: za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

422

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  •  hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 4
  • basen: ze słodką wodą
  • basen: kryty
  • basen dla dzieci
  • jacuzzi: w strefie spa
  • ręczniki: w cenie

  • aquapark: zjeżdżalnia: maj - październik, w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • miniklub: 3-12 lat
    • animacje dla dzieci
    • plac zabaw
    • minidyskoteka
    • łóżeczko dla dzieci: na zapytanie

    Sport i wellness

    W cenie
    •  siłownia
    • aerobik
    • aqua aerobik
    • stretching
    • łucznictwo
    • siatkówka plażowa
    • badminton
    • tenis stołowy
    Płatne
    • strefa spa
    • tenis

    rozrywka

    • międzynarodowe animacje dla dorosłych
    • przedstawienia
    • muzyka na żywo
    • rzutki
    • bilard za opłatą

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZL1
    • 2-4 os.
    • widok na ląd
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • lodówka
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • TV sat.
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 2-3 os.
    • widok na morze
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • lodówka
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • TV sat.
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
    • 2-4 os.
    • widok na morze
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • lodówka
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • TV sat.
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZL1
    • 1-3 os.
    • widok na ląd
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • lodówka
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • TV sat.
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    • przekąski
    • ciasto
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • główna restauracja „ESPERIDES RESTAURANT": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • kawiarnia

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Cypr / Pafos

    Opis oferty:

    Fantastyczne miejsce na słoneczne rodzinne wakacje. Świetna atmosfera, dużo wspólnej zabawy, zajęcia sportowe i programy rozrywkowe dla rodziców i dzieci. Na najmłodszych turystów czekają atrakcje w klubach, tańce w minidisco, place zabaw, a nawet specjalne menu. Wszystko profesjonalnie zorganizowane, bo hotel należy do sieci Louis Hotels, specjalistów od udanych wakacji. Goście doceniają smaczne i urozmaicone posiłki, świetny zespół animatorów i pomocną obsługę. Niewątpliwą atrakcją hotelu jest park wodny ze zjeżdżalniami.

    POŁOŻENIE:

    ok. 6 km od centrum PAFOS, ok. 3,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, najbliższe sklepy i restauracje ok. 500 m od hotelu, ok. 500 m od Aphrodite Water Park, ok. 7 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 16 km od portu lotniczego w Pafos (przelatujące samoloty są słyszalne, ale nieuciążliwe), ok. 145 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, ok. 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

    PLAŻA:

    teren zielony pełniący funkcję plaży, kamieniste zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez nadmorską ścieżkę, bezpłatne parasole i leżaki; ok. 100 m od hotelu, mała, publiczna plaża, piaszczysta ze skałkami, bez serwisu plażowego.

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1993 r., wyremontowany w zimie 2010/2011 r., 422 pokoje, 1 budynek, 3 piętra, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Esperides - kuchnia cypryjska i międzynarodowa, bufety tematyczne, restauracja/bar Helios przy basenie (czynna w sezonie letnim) - lekkie przekąski, w obu restauracjach menu dla dzieci, restauracja Mura Asian przy basenie (czynna w sezonie letnim) - kuchnia azjatycka, we wszystkich restauracjach dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bary Atrium i Cafe Vienna w lobby, night-club Charios; kantor, pokój telewizyjny, sklep z pamiątkami, jubiler; centrum konferencyjne dla 500 osób, taras z widokiem na morze, ogród; za opłatą: punkt internetowy (1 EUR/10 min), internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/godz., ok. 10 EUR/3 godz., ok. 15 EUR/dzień), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 19 m², zadbany, ogrzewany (w sezonie zimowym) lub klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 580 m², gł. 0,5-1,4 m, aquapark wybudowany w 2011 r. (czynny maj-październik): duży basen, słodka woda, ok. 550 m², gł. 1,4 m, 3 zjeżdżalnie, w tym jedna czterotorowa, jacuzzi, hydromasaż, słodka woda, ok. 255 m², gł. 0,3 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne: 10 EUR/godz.; sprzęt za kaucją), 2 korty do badmintona, tenis stołowy; pokój i plac zabaw dla dzieci, żłobek (1-3 lata), miniklub (4-12 lat), minidisco, kino dla dzieci, dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, aerobik, rzutki, piłka wodna, koszykówka, siatkówka plażowa, pokazy i przedstawienia kabaretowe, bingo, dyskoteka; za opłatą: bilard, boule; centrum Health Club: bezpłatnie: kryty basen, nieregularny kształt, słodka woda, podgrzewany (w sezonie zimowym), ok. 45 m², gł. 0,8-1,2 m, ręczniki za kaucją (do użycia tylko przy krytym basenie); jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, siłownia; płatne: masaże.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.00) i kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji Esperides; obiad (12.30-14.30) w formie bufetu w restauracji Helios lub Mura Asian (w sezonie letnim) lub w restauracji Esperides (w sezonie zimowym); podwieczorek (16.30-17.30) i przekąski (10.00-17.30, 22.00-24.00) w restauracji Helios (w sezonie letnim) lub w restauracji Esperides (w sezonie zimowym); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach: Atrium, Cafe Vienna i Helios (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00357/26964600, www.louishotels.com

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 12 latserwis plażowywstęp do Health Club


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    4 Cypr/Paphos

    Informacje Ogólne

    Louis Phaethon Beach w Paphos posiada 422 pokoi na 6 piętrach. Hotel położony jest tuż przy plaży żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paphos (3 km). Pozostałe miasta: Limassol (65 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, klimatyzację, sklepy, winda, recepcję, salon, mini market i lobby. W 6-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, niemiecku, rosyjsku i angielsku. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. Odległość od hotelu: lotnisko LCA (135 km), Paphos Harbour (3 km), lotnisko PFO (15 km), dyskoteka (1 km) i sklepy (2500 m). W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek i przystanek autobusowy. Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia

    Hotel oferuje usługi prasowania, sejfy, usługi opiekunki, pokojówki, pralnię, usługę budzenia i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, usługi opiekunki i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

    Posiłki

    Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji.

    Sport i Rozrywka

    W ramach aktywności hotel oferuje bilard, strzelanie z łuku, tenis stołowy, grę boccia, rzutki, badminton i program zajęć animacyjnych. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: koszykówka, fitness, tenis, aerobik i siatkówka plażowa. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 10 km. Jeśli chodzi o wellness i zdrowie, hotel oferuje masaże wodne, saunę i łaźnię turecką. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, American Express i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Rodzaje wyżywienia

    ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00, pomiędzy posiłkami przekąski

    Bagaż

    Warszawa i Katowice Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach do 5 kg oraz bagaż główny 20 kg


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    TOP Touristik

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Informacje o destynacji

    Szanowni Państwo chcielibyśmy poinformować, iż Klienci biura podróży TOP Touristik są pod opieką polskojęzycznego przedstawiciela.

    Ważne informacje

    Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie rezerwacji. W porównaniu z innymi touroperatorami, dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy cenę niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

    Cena zawiera

    Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

    Położenie

    Hotel położony jest przy żwirowej plaży (zalecane buty kąpielowe) w kurorcie wczasowym Pafos. Do plaży można dojechać wygodnie busem (zależnie od sezonu, ew. za opłatą). W odległości ok. 1 km znajdują się centra rozrywkowe. Najbliższą atrakcją jest park wodny Pafos (ok.1 km). Miasto Pafos oddalone jest o ok. 3 km. Lotnisko PFO oddalone jest o ok. 14 km, natomiast LCA o ok. 133 km.

    Wyposażenie

    Hotel oferuje 422 pokoje. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra obiektu osiągalne są za pomocą windy. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. W sklepie z pamiątkami nabyć można drobiazgi upamiętniające pobyt. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pobudka na życzenie i pralnia. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

    Pokoje

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Lodówka i minilodówka również należą do standardowego wyposażenia. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów.

    Oferta sportowo-rozrywkowa

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, golf i strzelanie z łuku. Kanadyjki to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz hotelu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, badmintona, bilard, darta, kręgle i aerobik. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności, zabiegi masażu i solarium. Program animacyjny, muzyka na żywo i miniklub zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

    Check-in / Check-out

    Proszę zwrócić uwagę, że zgodnie z międzynarodowym standardem dobra hotelowa:
    - zaczyna się meldunkiem - od godziny 14:00 w dniu przyjazdu 
    - kończy się po wymeldowaniu - do godziny 12:00 w dniu wyjazdu 
    Godziny te mogą nieznacznie różnić się w zależności od kraju i hotelu.
    Dostęp do wszelkich wykupionych usług hotelowych, w tym posiłków i napojów, jest możliwy tylko w godzinach meldunku w hotelu.
    W przypadku opcji half board, full board i all inclusive pierwszym dostępnym posiłkiem po godzinie meldunku jest zazwyczaj lunch (wydawany w godzinach urzędowania restauracji hotelowej), w przypadku pobytu ze śniadaniem, jest ono serwowane następnego dnia rano.
    Część hoteli oferuje odpłatną możliwość wcześniejszego meldunku i późniejszego wymeldowania. Potrzebę taką należy zgłosić bezpośrednio na recepcji w dniu przyjazdu, a jej realizacja zależna jest od dostępności pokoi w hotelu, w danym dniu.

    Ważne - Przeloty nocne

    W przypadku nocnych przelotów i przybyciu na miejsce o godzinie 04:00 i późniejszej, zameldowanie w hotelu nastąpi dopiero o godzinie 14:00.
    W przypadku nocnych lotów powrotnych i wylotu do godziny 03:45 dnia następnego wymeldowanie z hotelu następuje o 12:00 dnia poprzedniego.
    Istnieje możliwość przedłużenia doby hotelowej lub wcześniejszego zameldowania za dodatkową opłatą w zależności od dostępności pokoi po uprzednim zapytaniu w recepcji hotelowej.

    Kaucja w hotelach - Deposit

    Kaucja (inaczej depozyt zabezpieczający) to określona kwota pieniędzy pobierana przez część hoteli podczas zameldowania. Hotele pobierają taki depozyt, aby zabezpieczyć koszty dodatkowe, jakie powstają w związku z pobytem gościa w hotelu.Kaucja może zostać zablokowana na karcie kredytowej w formie preautoryzacji  lub alternatywnie można dokonać wpłaty gotówkowej w recepcji.Wysokość kaucji ustalana jest przez hotel. Kaucja podlega zwrotowi w przypadku braku dodatkowych kosztów.

    Informacje odnośnie przelotów samolotem

    Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika.
    W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*) .
    + Ryanair (FR): 55x40x20 , 10 kg - przekazany do luku bagażowego ( od 15.01.2018, wyjątkiem rezerwacji z pierwszeństwem wejścia ) oraz mała torebka 35x20x20 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 265 – 400 PLN.
    + Wizz Air (W6): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20kg, cena 200 – 450 PLN.
    + Norwegian (DY): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 230 – 300 PLN.
    + Easyjet (U2): 55x40x23 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 250 – 300 PLN. + LOT (LT) / TAP (TP) / British Airways (BA) / Alitalia (AZ) / El Al (LY): 55x40x23 , 8 kg. *Bagaż rejestrowany: 23 kg, cena 280 - 400 PLN. 
    ++ W przypadku czarterów (np. Small Planet (P7), Smart Wings (QS), Enter Air (E4) cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 15 kg.
    *Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji.
    Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.
    Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż:
    www.vcms.eu/upload/getbyid/104390/Dok1.pdf

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    BestReisen

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Naszym zdaniem

    Komfortowy hotel należący do prestiżowej sieci Louis Hotels. Doskonałe położenie, morze, baseny, zjeżdżalnie wodne, zieleń, malownicze widoki, animacje, all inclusive, pomocny personel. Dużo dobrej zabawy, świetne miejsce dla rodzin z dziećmi.

    Położenie

    Tuż przy morzu (zejście kamieniste, warto mieć specjalne obuwie), 150 m od piaszczysto-kamienistej plaży w dzielnicy Yeroskipou, 3 km od portu, 10 km na zachód  od lotniska w Pafos, 145 km od lotniska w Larnace. W sąsiedztwie jest przystanek autobusowy, w okolicy są sklepy, bary, restauracje.

    Wyposażenie

    Lobby z całodobową recepcją, salonem wypoczynkowym i bezpłatnym Wi-Fi, punkt wymiany walut, kawiarenka internetowa (odpłatnie), sklepik z pamiątkami i biżuterią, wypożyczalnia samochodów, pralnia samoobsługowa (na monety), restauracja główna Esperides (bufety, wieczory tematyczne, np. włoski, cypryjski), bar i restauracja przy basenie (czynne w sezonie letnim), restauracja azjatycka (czynna w sezonie letnim), Atrium bar, kawiarnia, klub nocny, sala konferencyjna.

    Pokoje

    Standardowe; klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, suszarka), telewizor LED z kanałami satelitarnymi, telefon, mała lodówka, sejf (odpłatnie), zestaw do przygotowania kawy/herbaty, balkon lub taras (widok na ląd lub morze). Powierzchnia - ok. 19 m kw.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje (bufety), ciepłe i zimne przekąski w dzień, kanapki, sery, warzywa nocą (22.00-24.00), kawa, herbata, cappuccino, gorąca czekolada (od godz. 07.00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (od godz. 10.00) serwowane do północy. Można zamawiać (dobę wcześniej) lunch boxy na wycieczki.

    Sport i rozrywka

    Basen o nieregularnym kształcie, hydromasaż, aquapark z 6 zjeżdżalniami, bezpłatne leżaki i parasole, siłownia, tenis ziemny, tenis stołowy, pokój gier, zajęcia rekreacyjne i sportowe z animatorami, program rozrywkowy wieczorem, siatkówka, koszykówka, Blue Spa (sauna, łaźnia, sala relaksacyjna, basen kryty, jacuzzi, zabiegi kosmetyczne, masaże). 

    Dla dzieci

    Brodzik, wodny plac zabaw, sala zabaw, menu dziecięce, animacje w sezonie, minidyskoteki, możliwa indywidualna opieka nad dzieckiem.

    Uwagi

    Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, bagażu rejestrowanego (info w kolejnym punkcie), wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

    Informacje o lotach liniami LOT, Wizzair, Ryanair

    Lecąc z LOT każdy pasażer może wziąć ze sobą: do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 8kg) który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - bagaż rejestrowany 23kg; cena 270PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. // Wizzair: jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (domyślnie w cenie).    Bagaż główny za dopłatą: - 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy, 450 PLN/sztuka z wylotem z Katowic, 400 PLN/sztuka z wylotem z Krakowa - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy, 600 PLN/sztuka z wylotem z Katowic, 500 PLN/sztuka z wylotem z Krakowa WIZZ Priority Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Koszt usługi Wizz Priority to 240 PLN/os. za lot w dwie strony. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. // Ryanair: Do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 40cm x 20cm x 25cm), który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym hotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - pierwszeństwo wejścia na pokład - Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu (nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm); cena 150 PLN/os. - bagaż rejestrowany 20kg; cena 330 PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.

    Aktualizacje COVID-19

    Komunikat z dnia 11/08/2020 Ambasady RP w Nikozji.UWAGA! Od piątku 14.08. Polska przesunięta do kategorii B - osoby przylatujące na Cypr muszą okazać negatywny wynik testu na obecność koronawirusa wykonany nie wcześniej niż 72 godziny przed podróżą. Jednocześnie informujemy, że każda osoba udająca się na Cypr nadal musi uzyskać  przepustkę Cyprus Flight Pass przed wylotem. Komunikat z dnia 17/07/2020. COVID-19 Procedury bezpieczeństwa dla podróżnych udających się na Cypr - każda osoba udająca się na Cypr musi uzyskać przed wylotem przepustkę Cyprus Flight Pass www.cyprusflightpass.gov.cy Wjazd na Cypr 1) W jaki sposób podróżni będą mogli wjechać do kraju? a. Kraje pochodzenia zostały podzielone na dwie kategorie (A i B) na podstawie dostępnych międzynarodowych danych epidemiologicznych (kategoryzacja państw jest dostępna na stronie internetowej www.cyprusflightpass.gov.cy). Podróżni powinni stale odwiedzać tą platformę internetową w celu śledzenia na bieżąco ewentualnych zmian, które mogą dotyczyć ich podróży. b. Podróżując na Cypr osoby przylatujące z krajów należących do kategorii A nie będą musiały okazywać negatywnego wyniku testu PCR na COVID-19. Są jedynie zobowiązane do udzielenia niezbędnych informacji i złożenia wymaganych deklaracji. Osoby podróżujące z krajów należących do kategorii B są zobowiązane do wykonania testu molekularnego w certyfikowanym laboratorium w ciągu 72 godzin przed wylotem i posiadania jego negatywnego wyniku. Są zobowiązane także do udzielenia niezbędnych informacji i złożenia wymaganych deklaracji. c. Podróż z krajów nieuwzględnionych w powyższych dwóch kategoriach mogą odbyć jedynie: o Obywatele cypryjscy mieszkający na stałe w Republice Cypryjskiej oraz członkowie ich rodzin (małżonkowie, dzieci, rodzice) o Rezydenci legalnie zamieszkujący w Republice Cypryjskiej o Osoby, którym udzielono zgody na wjazd do Republiki Cypryjskiej na podstawie Konwencji Wiedeńskiej o Osoby, nieujęte w żadnej z powyższych kategorii, pod warunkiem uzyskania przez nie uprzednio pisemnej zgody Republiki Cypryjskiej, zgodnie z Dekretem o Chorobach Zakaźnych (Infectious Diseases Decree) nr 30, z późniejszymi zmianami. 2) Jakie dokumenty będą wymagane dodatkowo? a. Na stronie internetowej www.cyprusflightpass.gov.cy będzie dostępna przepustka Cyprus Flight Pass, którą można wypełnić elektronicznie. Wszyscy pasażerowie podróżujący do Republiki Cypryjskiej muszą podać z wyprzedzeniem wszelkie niezbędne informacje i przedłożyć wymagane dokumenty. Zarejestrowanie się na platformie jest obowiązkowe dla wszystkich osób, które chcą lecieć na Cypr. Jedynie w sytuacji usterki technicznej lub też zaplanowanych prac konserwacyjnych platformy elektronicznej (ogłoszonych oficjalnie na platformie), pasażerowie będą mogli wypełnić wymagane formularze ręcznie. Formularze można pobrać ze strony internetowej: https://cyprusflightpass.gov.cy/en/download-forms. W tym wypadku podróżni są zobowiązani posiadać przy sobie wymagane dokumenty w wersji papierowej. b. Przepustka uprawniająca do odbycia lotu na Cypr będzie zawierała: a) dane osobowe pasażera b) deklarację, że na 14 dni przed wylotem podróżny nie podróżował do / z kraju lub nie mieszkał w kraju nieujętym w liście państw należących do kategorii A i B c) potwierdzenie, że podróżny nie okazywał żadnych objawów związanych z COVID-19 w ciągu 72 godzin przed podróżą d) potwierdzenie, że dana osoba nie miała świadomego kontaktu z osobami zarażonymi COVlD-19 w ciągu 14 dni przed podróżą e) oświadczenie, że podróż odbywa się na własną odpowiedzialność i w razie zarażenia COVID-19 podróżny nie będzie rościł sobie żadnych pretensji do Republiki Cypryjskiej ani do działających na miejscu usługodawców f) oświadczenie, że jeżeli w ciągu 14 dni od powrotu do kraju podróżny będzie wykazywał objawy COVID-19, poinformuje o tym fakcie cypryjskie służby medyczne. c. Linie lotnicze nie pozwolą pasażerom wejść na pokład samolotu i odbyć podróży do Republiki Cypryjskiej bez przepustki Cyprus Flight Pass (weryfikowanie informacji zawartych w przepustce Cyprus Flight Pass NIE należy do obowiązków linii lotniczych). Podróżni przylatujący do Republiki Cypryjskiej bez przepustki Cyprus Flight Pass będą podlegali karze grzywny w wysokości 300 euro. 3) Jakie kryteria brane są pod uwagę przy umieszczaniu państw w określonych kategoriach? a. Cypr postanowił wprowadzić system kategoryzacji w celu zapewnienia równego traktowania krajów o podobnej sytuacji epidemiologicznej. System kategoryzacji jest przejrzysty, niedyskryminujący, dynamiczny i będzie weryfikowany co tydzień, tak aby kraje mogły być dodawane i usuwane z odpowiednich kategorii na podstawie najnowszych dostępnych danych. W skład zespołu, który będzie dokonywał cotygodniowych analiz wchodzą naukowcy, epidemiolodzy, specjaliści ds. statystyki i specjaliści zdrowia publicznego. b. Główne kryteria, brane pod uwagę przy kategoryzacji poszczególnych krajów to (kraje kategoryzowane są na podstawie sumy wszystkich składowych): o współczynnik reprodukcji wirusa R(t)


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    POŁOŻENIE

    Hotel położony ok. 6 km od centrum Pafos, najbliższe sklepy i restauracje ok. 500 m od hotelu, ok. 500 m od Aphrodite Water Park, ok. 16 km od portu lotniczego w Pafos,ok. 145 km od portu lotniczego w Larnace. Przystanek autobusowy ok. 50 m od hotel.

    PLAŻA

    oddalona ok. 100 m od hotelu, mała, publiczna z kamienistym zejściem do morza. Serwis plażowy za opłatą.

    HOTEL

    Kompleks zbudowany w 1993 r., wyremontowany na przełomie 2010/2011 r. i rozbudowany o nowy aquapark z 6 zjeżdżalniami. Czteropiętrowy budynek hotelowy położony na zadbanym terenie. Polecany na rodzinny wypoczynek. Bliskość centrum miasta jak również liczne atrakcje historyczno-archeologiczne zaspokoją potrzeby miłośników poznawania miejsc wakacyjnych.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, przestronne lobby, windy, kantor, restauracja główna Esperides, restauracja Helis przy basenie czynny tylko w sezonie letnim, restauracja a'la carte Mura z kuchnią azjatycką, kawiarnia Vienna, bar Atrium, bar przy basenie Helios, dyskoteka, parking i kącik TV.  Za dodatkową opłatą lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów, usług pralni chemicznej, mini market, fryzjer i salon piękności. Hotel akceptuje karty kredytowe Amex, Visa, MasterCard, Diners.

    INTERNET

    Internet Wi - Fi w pokojach dodatkowo płatny, w lobby bezpłatnie.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Centrum konferencyjne mogące pomieścic 500 osób.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen, aquapark (czynny od 01/05 do 31/10) z 6 zjeżdżalniami, basen kryty ( czynny w sezonie zimowym), kort tenisowy , tenis stołowy, siłownia, poranne, popołudniowe i wieczorne zajęcia organizowane przez hotelowy zespół animatorów, w tym: aerobik, rzutki, łucznictwo, piłka wodna, piłka wodna [dopuszczalna pogoda], koszykówka, siatkówka plażowa, rzutki, quizy, pokazy gotowania itp Odpłatnie: bilard, oświetlenie kortów tenisowych, centrum Spa Phaethon, sauna, jacuzzi, masaże, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, pokój i plac zabaw, mini club (3-12 lat), mini disco, specjalne menu w trakcie kolacji i wysokie krzesełka w restauracji, bezpłatne łóżeczko na zamówienie przed wylotem. Możliwość skorzystania z usług opiekunki za opłatą.

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 422 pokoje. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością 2 dostawek dla dzieci, o powierzchni 19m. Wszystkie wyposażone w łazienki ( prysznic), klimatyzację, TV/SAT, telefon, odpłatny sejf, suszarkę do włosów, zestaw do kawy/herbaty, mini lodówkę oraz balkon lub taras.

    WYŻYWIENIE

    ALL INCLUSIVE: śniadanie 07.00-10.00, obiad 12.30-14.30 i kolacja 18.00-21.00 w formie bufetu w restauracji. Przekąski ciągu dnia 10.00-17.30 typu kebab, pizza, hot dog, hamburger oraz wieczorne 22.00-24.00 typu lokalne owoce, świeże warzywa, kanapki czy sery. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe  w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Kawa, herbata cappuccino i czekolada w godzinach 07.00-24.00 w wyznaczonych barach. W dniach 24.12 i 31.12 w cenę wliczona kolacja świąteczna i sylwestrowa.

    INFORMACJE DODATKOWE

    https://louishotels.com/ Hotel przystosowany dla potrzeb Gości niepełnosprawnych, rampy i podjazdy, toaleta.

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe, bagaż podręczny do 10kg, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. Transfery indywidualne są usługą shuttle, co oznacza, że autobus zbiera klientów przylatujących wieloma różnymi lotami. Z tego powodu wyjazd autobusu nie odbywa się w momencie, w którym klient zostanie do niego zaprowadzony, ale kiedy wszystkie osoby znajdujące sie na jego liście znajdą się już na pokładzie. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie. OFERTA BEZ REZYDENTA

    PRZELOT

    Połączenie oparte na LOT z wylotem z Wrocławia, Poznania, Katowic i Gdańska z przesiądką w Warszawie.

    BAGAŻ

    LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. EasyJet: o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15 kg ok. 350 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LOT: 23KG - ok. 300 PLN 

    WARUNKI WJAZDOWE

    * dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Cypru jest ważny paszport lub dowód osobisty. * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Paphos, Cypr

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Louis Phaethon Beach znajduje się bezpośrednio na plaży żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paphos (3 km). Pozostałe miasta: Limassol (65 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salon, klimatyzację, mini market, recepcję, sklepy, lobby i 6 windy. Znajduje się w Paphos Hotel posiada 422 pokoi i został odnowiony w 2011 roku. W 6-piętrowym hotelu personel mówi po rosyjsku, francusku, angielsku i niemiecku. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni samochodów. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą . parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, informacja turystyczna, kino, postój taksówek, dyskoteka, sklepy i centrum miasta. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Tomb of Kings (6.5 km), Paphos Mosaics (5 km), Paphos Harbour (3 km) i Petra Tou Romiou (22.5 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: rampa/podnośnik i winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje pokojówki, usługę budzenia, kantor, sejfy, pralnię i usługi prasowania. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci, brodzik, usługi opiekunki, przedszkole i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

    Posiłki:

    W hotelu znajduje się restauracja. All Inclusive: All Inclusive obejmuje przekąski o północy (pora serwowania: 14:30 - 18:00), drugie śniadanie (pora serwowania: 10:00 - 12:00) i przekąski (pora serwowania: 10:00 - 12:00).

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje grę boccia, program zajęć animacyjnych, tenis stołowy, badminton, rzutki, bilard i strzelanie z łuku. Louis Phaethon Beach posiada hammam, spa i jacuzzi. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka plażowa, fitness, aerobik i koszykówka. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 10 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne i muzykę na żywo.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, American Express i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Louis Phaethon Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)

    Opinie o Hotelu Louis Phaethon Beach

    4.3
    zdecydowanie polecam

    Raj dla dzieci dzięki aquaparkowi, dużemu placowi zabaw na terenie hotelu Louis Phaenton Beach. Plaża piaszczysto żwirkowa jest niedaleko hotelu, a zaraz przy jest kamienista z zejściem schodkami do wody. W hotelu jest również dyskoteka, także nie trzeba czasem co noc zapuszczać się do Paphos, ,mimo iż jest nawet blisko. W sumie tak stwierdziliśmy ze hotel spełnia wszystkie kryteria ze nie trzeba wychodzić poza jego teren, ale trzeba zobaczyć przynajmniej kawałek Cypru :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.3

    Louis Phaethon Beach - możliwości zakwaterowania:

    Double Room Mountain View
    Family Room Mountain View
    Standard
    Single Room D1L
    Twin Room (Land View) DZL
    Twin Room (Low Cost) DZT
    Twin Room (Sea View) DZM
    Standard Sea View
    Single Use Standard
    Economy Standard

    Louis Phaethon Beach - Możliwości wyżywienia:


    Louis Phaethon Beach - miasta wylotu:


    Louis Phaethon Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Louis Phaethon Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00