cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
1 / 27
Udogodnienia hotelu Louis Phaethon Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Louis Phaethon Beach
star 4

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Louis Phaethon Beach:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 grudnia 2018

Hotel Louis Phaethon Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Fantastyczne miejsce na słoneczne rodzinne wakacje. Świetna atmosfera, dużo wspólnej zabawy, zajęcia sportowe i programy rozrywkowe dla rodziców i dzieci. Na najmłodszych turystów czekają atrakcje w klubach, tańce w minidisco, place zabaw, a nawet specjalne menu. Wszystko profesjonalnie zorganizowane, bo hotel należy do sieci Louis Hotels, specjalistów od udanych wakacji. Goście doceniają smaczne i urozmaicone posiłki, świetny zespół animatorów i pomocną obsługę. Niewątpliwą atrakcją hotelu jest park wodny ze zjeżdżalniami.

POŁOŻENIE:

ok. 6 km od centrum PAFOS, ok. 3,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, najbliższe sklepy i restauracje ok. 500 m od hotelu, ok. 500 m od Aphrodite Water Park, ok. 7 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 16 km od portu lotniczego w Pafos (przelatujące samoloty są słyszalne, ale nieuciążliwe), ok. 145 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, ok. 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

PLAŻA:

teren zielony pełniący funkcję plaży, kamieniste zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez nadmorską ścieżkę, bezpłatne parasole i leżaki; ok. 100 m od hotelu, mała, publiczna plaża, piaszczysta ze skałkami, bez serwisu plażowego.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1993 r., wyremontowany w zimie 2010/2011 r., 422 pokoje, 1 budynek, 3 piętra, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Esperides - kuchnia cypryjska i międzynarodowa, bufety tematyczne, restauracja/bar Helios przy basenie (czynna w sezonie letnim) - lekkie przekąski, w obu restauracjach menu dla dzieci, restauracja Mura Asian przy basenie (czynna w sezonie letnim) - kuchnia azjatycka, we wszystkich restauracjach dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bary Atrium i Cafe Vienna w lobby, night-club Charios; kantor, pokój telewizyjny, sklep z pamiątkami, jubiler; centrum konferencyjne dla 500 osób, taras z widokiem na morze, ogród; za opłatą: punkt internetowy (1 EUR/10 min), internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/godz., ok. 10 EUR/3 godz., ok. 15 EUR/dzień), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 19 m², zadbany, ogrzewany (w sezonie zimowym) lub klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 580 m², gł. 0,5-1,4 m, aquapark wybudowany w 2011 r. (czynny maj-październik): duży basen, słodka woda, ok. 550 m², gł. 1,4 m, 3 zjeżdżalnie, w tym jedna czterotorowa, jacuzzi, hydromasaż, słodka woda, ok. 255 m², gł. 0,3 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne: 10 EUR/godz.; sprzęt za kaucją), 2 korty do badmintona, tenis stołowy; pokój i plac zabaw dla dzieci, żłobek (1-3 lata), miniklub (4-12 lat), minidisco, kino dla dzieci, dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, aerobik, rzutki, piłka wodna, koszykówka, siatkówka plażowa, pokazy i przedstawienia kabaretowe, bingo, dyskoteka; za opłatą: bilard, boule; centrum Health Club: bezpłatnie: kryty basen, nieregularny kształt, słodka woda, podgrzewany (w sezonie zimowym), ok. 45 m², gł. 0,8-1,2 m, ręczniki za kaucją (do użycia tylko przy krytym basenie); jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, siłownia; płatne: masaże.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.00) i kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji Esperides; obiad (12.30-14.30) w formie bufetu w restauracji Helios lub Mura Asian (w sezonie letnim) lub w restauracji Esperides (w sezonie zimowym); podwieczorek (16.30-17.30) i przekąski (10.00-17.30, 22.00-24.00) w restauracji Helios (w sezonie letnim) lub w restauracji Esperides (w sezonie zimowym); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach: Atrium, Cafe Vienna i Helios (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00357/26964600, www.louishotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 12 latserwis plażowywstęp do Health Club


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Cypr/Paphos

Informacje Ogólne

Louis Phaethon Beach w Paphos posiada 422 pokoi na 6 piętrach. Hotel położony jest tuż przy plaży żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paphos (3 km). Pozostałe miasta: Limassol (65 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, klimatyzację, sklepy, winda, recepcję, salon, mini market i lobby. W 6-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, niemiecku, rosyjsku i angielsku. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. Odległość od hotelu: lotnisko LCA (135 km), Paphos Harbour (3 km), lotnisko PFO (15 km), dyskoteka (1 km) i sklepy (2500 m). W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek i przystanek autobusowy. Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje usługi prasowania, sejfy, usługi opiekunki, pokojówki, pralnię, usługę budzenia i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, usługi opiekunki i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji.

Sport i Rozrywka

W ramach aktywności hotel oferuje bilard, strzelanie z łuku, tenis stołowy, grę boccia, rzutki, badminton i program zajęć animacyjnych. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: koszykówka, fitness, tenis, aerobik i siatkówka plażowa. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 10 km. Jeśli chodzi o wellness i zdrowie, hotel oferuje masaże wodne, saunę i łaźnię turecką. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, American Express i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00, pomiędzy posiłkami przekąski

Bagaż

Warszawa i Katowice Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach do 5 kg oraz bagaż główny 20 kg


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


TOP Touristik

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Informacje o destynacji

Szanowni Państwo chcielibyśmy poinformować, iż Klienci biura podróży TOP Touristik są pod opieką polskojęzycznego przedstawiciela.

Ważne informacje

Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie rezerwacji. W porównaniu z innymi touroperatorami, dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy cenę niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Położenie

Hotel położony jest przy żwirowej plaży (zalecane buty kąpielowe) w kurorcie wczasowym Pafos. Do plaży można dojechać wygodnie busem (zależnie od sezonu, ew. za opłatą). W odległości ok. 1 km znajdują się centra rozrywkowe. Najbliższą atrakcją jest park wodny Pafos (ok.1 km). Miasto Pafos oddalone jest o ok. 3 km. Lotnisko PFO oddalone jest o ok. 14 km, natomiast LCA o ok. 133 km.

Wyposażenie

Hotel oferuje 422 pokoje. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra obiektu osiągalne są za pomocą windy. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. W sklepie z pamiątkami nabyć można drobiazgi upamiętniające pobyt. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pobudka na życzenie i pralnia. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Lodówka i minilodówka również należą do standardowego wyposażenia. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, golf i strzelanie z łuku. Kanadyjki to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz hotelu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, badmintona, bilard, darta, kręgle i aerobik. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności, zabiegi masażu i solarium. Program animacyjny, muzyka na żywo i miniklub zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

Check-in / Check-out

Proszę zwrócić uwagę, że zgodnie z międzynarodowym standardem dobra hotelowa:

- zaczyna się meldunkiem - od godziny 14:00 w dniu przyjazdu 

- kończy się po wymeldowaniu - do godziny 12:00 w dniu wyjazdu 

Godziny te mogą nieznacznie różnić się w zależności od kraju i hotelu.

Dostęp do wszelkich wykupionych usług hotelowych, w tym posiłków i napojów, jest możliwy tylko w godzinach meldunku w hotelu.

W przypadku opcji half board, full board i all inclusive pierwszym dostępnym posiłkiem po godzinie meldunku jest zazwyczaj lunch (wydawany w godzinach urzędowania restauracji hotelowej), w przypadku pobytu ze śniadaniem, jest ono serwowane następnego dnia rano.

Część hoteli oferuje odpłatną możliwość wcześniejszego meldunku i późniejszego wymeldowania. Potrzebę taką należy zgłosić bezpośrednio na recepcji w dniu przyjazdu, a jej realizacja zależna jest od dostępności pokoi w hotelu, w danym dniu.

Ważne - Przeloty nocne

W przypadku nocnych przelotów i przybyciu na miejsce o godzinie 04:00 i późniejszej, zameldowanie w hotelu nastąpi dopiero o godzinie 14:00.

W przypadku nocnych lotów powrotnych i wylotu do godziny 03:45 dnia następnego wymeldowanie z hotelu następuje o 12:00 dnia poprzedniego.

Istnieje możliwość przedłużenia doby hotelowej lub wcześniejszego zameldowania za dodatkową opłatą w zależności od dostępności pokoi po uprzednim zapytaniu w recepcji hotelowej.

Kaucja w hotelach - Deposit

Kaucja (inaczej depozyt zabezpieczający) to określona kwota pieniędzy pobierana przez część hoteli podczas zameldowania. Hotele pobierają taki depozyt, aby zabezpieczyć koszty dodatkowe, jakie powstają w związku z pobytem gościa w hotelu.Kaucja może zostać zablokowana na karcie kredytowej w formie preautoryzacji  lub alternatywnie można dokonać wpłaty gotówkowej w recepcji.Wysokość kaucji ustalana jest przez hotel. Kaucja podlega zwrotowi w przypadku braku dodatkowych kosztów.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika.

W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*) .

+ Ryanair (FR): 55x40x20 , 10 kg - przekazany do luku bagażowego ( od 15.01.2018, wyjątkiem rezerwacji z pierwszeństwem wejścia ) oraz mała torebka 35x20x20 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 265 – 400 PLN.

+ Wizz Air (W6): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20kg, cena 200 – 450 PLN.

+ Norwegian (DY): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 230 – 300 PLN.

+ Easyjet (U2): 55x40x23 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 250 – 300 PLN. + LOT (LT) / TAP (TP) / British Airways (BA) / Alitalia (AZ) / El Al (LY): 55x40x23 , 8 kg. *Bagaż rejestrowany: 23 kg, cena 280 - 400 PLN. 

++ W przypadku czarterów (np. Small Planet (P7), Smart Wings (QS), Enter Air (E4) cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 15 kg.



*Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji.

Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.

Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż:

www.vcms.eu/upload/getbyid/104390/Dok1.pdf


Neckermann

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Paphos, Cypr

Opis hotelu

Wielokrotnie nagradzany hotel przy plaży który oferuje szereg atrakcji sportowych i rekreacyjnych w pomieszczeniach i na świeżym powietrzu, dla wszystkich grup wiekowych. Niezależnie od tego, czy szukasz ucieczki na długi weekend, wakacje czy rodzinne spotkanie na Cyprze, nasz nowoczesny hotel z widokiem na morze oferuje idealne miejsce skąpane słońcem przez cały rok. Położony przy plaży 1,5 km od parku wodnego, 5,5 km od centrum miasta Paphos, 6 km od Grobowców Królów i 14,5 km od międzynarodowego lotniska w Pafos.

Udogodnienia i serwisy zawierają bezprzewodowy dostęp do Internetu w holu, restauracje, basen, basen dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, jacuzzi, bary, sklep z pamiątkami, zabiegi spa (za dopłatą), zjeżdżalnie wodne, korty tenisowe, korty do badmintona, klub dla dzieci, całodobową recepcję i windy.

Pokoje wyposażone są w bezprzewodowy dostęp do Internetu (płatny), klimatyzację (sezonowo), telewizor, ekspres do kawy / herbaty, telefon, biurko, centralne ogrzewanie (sezonowe), telefon, balkon / taras, rozkładana sofa, sejf (płatny) łazienka.

Prosimy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte ze względu na warunki pogodowe i sezonowe.

W przypadku wybrania opcji "all inclusive":

Koncepcja All Inclusive obejmuje wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, kolacje i przekąski) oraz napoje na posiłek, takie jak napoje bezalkoholowe, piwo, wino, wodę i napoje alkoholowe, wszystkie lokalne marki.

Napoje serwowane są od rana do późnego wieczora (ok. 22.-24.00).

Godziny otwarcia różnią się w zależności od różnych hoteli.

W niektórych hotelach jest również program animacji.

Adres: Aphrodite Avenue, Geroskipou 22, P.O. Rubryka 6, 8204 Pafos, Cypr.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


TUI

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

PAFOS/CYPR

Do dyspozycji gości

• recepcja • ogród • winda • basen zewnętrzny • aquapark • kryty basen • jacuzzi • dyskoteka • restauracja • 2 bary • kawiarnia

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby, w cenie) • terminal internetowy (płatny)

Dodatkowe udogodnienia

• butik • pralnia (płatna)

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

422

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

• pokój zabaw • plac zabaw • opieka nad dziećmi (płatna, na zapytanie) • klub dla niemowląt (1-3 lat) • miniklub (3-12 lat) • minidyskoteki • brodzik

Sport i wellness

W cenie • siłownia • aerobik • aqua aerobik • stretching • piłka plażowa • badminton • 2 korty tenisowe

Płatne • oświetlenie do kortów tenisowych

Rozrywka

• muzyka na żywo • animacje dla dorosłych • przedstawienia • wieczory tematyczne

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • sejf (płatny) • lodówka • telefon • TV sat. • klimatyzacja • suszarka do włosów • WC • wanna lub prysznic • balkon

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • widok na morze • sejf (płatny) • lodówka • telefon • TV sat. • klimatyzacja • suszarka do włosów • WC • wanna lub prysznic • balkon

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1

• 2-4 os. • widok na morze • sejf (płatny) • lodówka • telefon • TV sat. • klimatyzacja • suszarka do włosów • WC • wanna lub prysznic • balkon

Pokój 2-osobowy DZL1

• 1-3 os. • sejf (płatny) • lodówka • telefon • TV sat. • klimatyzacja • suszarka do włosów • WC • wanna lub prysznic • balkon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad, kolacja • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Louis Phaethon Beach
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)

Opinie o Hotelu Louis Phaethon Beach

Raj dla dzieci dzięki aquaparkowi, dużemu placowi zabaw na terenie hotelu Louis Phaenton Beach. Plaża piaszczysto żwirkowa jest niedaleko hotelu, a zaraz przy jest kamienista z zejściem schodkami do wody. W hotelu jest również dyskoteka, także nie trzeba czasem co noc zapuszczać się do Paphos, ,mimo iż jest nawet blisko. W sumie tak stwierdziliśmy ze hotel spełnia wszystkie kryteria ze nie trzeba wychodzić poza jego teren, ale trzeba zobaczyć przynajmniej kawałek Cypru :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3

Louis Phaethon Beach - możliwości zakwaterowania:

standard singleuse standard
standard standard
standard standard seaview
standard economy standard
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Pokój 2-osobowy od strony lądu
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny
Nocleg

Louis Phaethon Beach - Możliwości wyżywienia:


Louis Phaethon Beach - miasta wylotu:


Louis Phaethon Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Louis Phaethon Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00