cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
  • Hotel Louis Phaethon Beach, Paphos
1 / 36
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
11.12 - 14.12
już od 1349 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.02 - 26.02
już od 1099 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Louis Phaethon Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Louis Phaethon Beach
star 4

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Louis Phaethon Beach:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 11 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 lutego 2020

Hotel Louis Phaethon Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • sklep z pamiątkami
  • jubiler
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • pralnia: za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

422

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  •  hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 3-12 lat
  • animacje dla dzieci
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • łóżeczko dla dzieci: na zapytanie

Sport i wellness

W cenie
  •  siłownia
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • stretching
  • łucznictwo
  • siatkówka plażowa
  • badminton
  • tenis stołowy
Płatne
  • strefa spa
  • tenis

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • rzutki
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZL1
  • 2-4 os.
  • widok na ląd
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-4 os.
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZL1
  • 1-3 os.
  • widok na ląd
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • główna restauracja „ESPERIDES RESTAURANT": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • kawiarnia

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Cypr / Pafos

    Opis oferty:

    Fantastyczne miejsce na słoneczne rodzinne wakacje. Świetna atmosfera, dużo wspólnej zabawy, zajęcia sportowe i programy rozrywkowe dla rodziców i dzieci. Na najmłodszych turystów czekają atrakcje w klubach, tańce w minidisco, place zabaw, a nawet specjalne menu. Wszystko profesjonalnie zorganizowane, bo hotel należy do sieci Louis Hotels, specjalistów od udanych wakacji. Goście doceniają smaczne i urozmaicone posiłki, świetny zespół animatorów i pomocną obsługę. Niewątpliwą atrakcją hotelu jest park wodny ze zjeżdżalniami.

    POŁOŻENIE:

    ok. 6 km od centrum PAFOS, ok. 3,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, najbliższe sklepy i restauracje ok. 500 m od hotelu, ok. 500 m od Aphrodite Water Park, ok. 7 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 16 km od portu lotniczego w Pafos (przelatujące samoloty są słyszalne, ale nieuciążliwe), ok. 145 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, ok. 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

    PLAŻA:

    teren zielony pełniący funkcję plaży, kamieniste zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez nadmorską ścieżkę, bezpłatne parasole i leżaki; ok. 100 m od hotelu, mała, publiczna plaża, piaszczysta ze skałkami, bez serwisu plażowego.

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1993 r., wyremontowany w zimie 2010/2011 r., 422 pokoje, 1 budynek, 3 piętra, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Esperides - kuchnia cypryjska i międzynarodowa, bufety tematyczne, restauracja/bar Helios przy basenie (czynna w sezonie letnim) - lekkie przekąski, w obu restauracjach menu dla dzieci, restauracja Mura Asian przy basenie (czynna w sezonie letnim) - kuchnia azjatycka, we wszystkich restauracjach dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bary Atrium i Cafe Vienna w lobby, night-club Charios; kantor, pokój telewizyjny, sklep z pamiątkami, jubiler; centrum konferencyjne dla 500 osób, taras z widokiem na morze, ogród; za opłatą: punkt internetowy (1 EUR/10 min), internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/godz., ok. 10 EUR/3 godz., ok. 15 EUR/dzień), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 19 m², zadbany, ogrzewany (w sezonie zimowym) lub klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (3,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 580 m², gł. 0,5-1,4 m, aquapark wybudowany w 2011 r. (czynny maj-październik): duży basen, słodka woda, ok. 550 m², gł. 1,4 m, 3 zjeżdżalnie, w tym jedna czterotorowa, jacuzzi, hydromasaż, słodka woda, ok. 255 m², gł. 0,3 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne: 10 EUR/godz.; sprzęt za kaucją), 2 korty do badmintona, tenis stołowy; pokój i plac zabaw dla dzieci, żłobek (1-3 lata), miniklub (4-12 lat), minidisco, kino dla dzieci, dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, aerobik, rzutki, piłka wodna, koszykówka, siatkówka plażowa, pokazy i przedstawienia kabaretowe, bingo, dyskoteka; za opłatą: bilard, boule; centrum Health Club: bezpłatnie: kryty basen, nieregularny kształt, słodka woda, podgrzewany (w sezonie zimowym), ok. 45 m², gł. 0,8-1,2 m, ręczniki za kaucją (do użycia tylko przy krytym basenie); jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, siłownia; płatne: masaże.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.00) i kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji Esperides; obiad (12.30-14.30) w formie bufetu w restauracji Helios lub Mura Asian (w sezonie letnim) lub w restauracji Esperides (w sezonie zimowym); podwieczorek (16.30-17.30) i przekąski (10.00-17.30, 22.00-24.00) w restauracji Helios (w sezonie letnim) lub w restauracji Esperides (w sezonie zimowym); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach: Atrium, Cafe Vienna i Helios (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00357/26964600, www.louishotels.com

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 12 latserwis plażowywstęp do Health Club


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Cypr/Paphos

    Informacje Ogólne

    Louis Phaethon Beach w Paphos posiada 422 pokoi na 6 piętrach. Hotel położony jest tuż przy plaży żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paphos (3 km). Pozostałe miasta: Limassol (65 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, klimatyzację, sklepy, winda, recepcję, salon, mini market i lobby. W 6-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, niemiecku, rosyjsku i angielsku. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. Odległość od hotelu: lotnisko LCA (135 km), Paphos Harbour (3 km), lotnisko PFO (15 km), dyskoteka (1 km) i sklepy (2500 m). W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek i przystanek autobusowy. Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia

    Hotel oferuje usługi prasowania, sejfy, usługi opiekunki, pokojówki, pralnię, usługę budzenia i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, usługi opiekunki i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

    Posiłki

    Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji.

    Sport i Rozrywka

    W ramach aktywności hotel oferuje bilard, strzelanie z łuku, tenis stołowy, grę boccia, rzutki, badminton i program zajęć animacyjnych. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: koszykówka, fitness, tenis, aerobik i siatkówka plażowa. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 10 km. Jeśli chodzi o wellness i zdrowie, hotel oferuje masaże wodne, saunę i łaźnię turecką. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, American Express i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Rodzaje wyżywienia

    ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00, pomiędzy posiłkami przekąski

    Bagaż

    Warszawa i Katowice Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach do 5 kg oraz bagaż główny 20 kg


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony ok. 6 km od centrum Pafos, najbliższe sklepy i restauracje ok. 500 m od hotelu, ok. 500 m od Aphrodite Water Park, ok. 16 km od portu lotniczego w Pafos,ok. 145 km od portu lotniczego w Larnace. Przystanek autobusowy ok. 50 m od hotel.

    PLAŻA

    oddalona ok. 100 m od hotelu, mała, publiczna z kamienistym zejściem do morza. Serwis plażowy za opłatą.

    HOTEL

    Kompleks zbudowany w 1993 r., wyremontowany na przełomie 2010/2011 r. i rozbudowany o nowy aquapark z 6 zjeżdżalniami. Czteropiętrowy budynek hotelowy położony na zadbanym terenie. Polecany na rodzinny wypoczynek. Bliskość centrum miasta jak również liczne atrakcje historyczno-archeologiczne zaspokoją potrzeby miłośników poznawania miejsc wakacyjnych.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, przestronne lobby, windy, kantor, restauracja główna Esperides, restauracja Helis przy basenie czynny tylko w sezonie letnim, restauracja a'la carte Mura z kuchnią azjatycką, kawiarnia Vienna, bar Atrium, bar przy basenie Helios, dyskoteka, parking i kącik TV.  Za dodatkową opłatą lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów, usług pralni chemicznej, mini market, fryzjer i salon piękności. Hotel akceptuje karty kredytowe Amex, Visa, MasterCard, Diners.

    INTERNET

    Internet Wi - Fi w pokojach dodatkowo płatny, w lobby bezpłatnie.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Centrum konferencyjne mogące pomieścic 500 osób.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen, aquapark (czynny od 01/05 do 31/10) z 6 zjeżdżalniami, basen kryty ( czynny w sezonie zimowym), kort tenisowy , tenis stołowy, siłownia, poranne, popołudniowe i wieczorne zajęcia organizowane przez hotelowy zespół animatorów, w tym: aerobik, rzutki, łucznictwo, piłka wodna, piłka wodna [dopuszczalna pogoda], koszykówka, siatkówka plażowa, rzutki, quizy, pokazy gotowania itp Odpłatnie: bilard, oświetlenie kortów tenisowych, centrum Spa Phaethon, sauna, jacuzzi, masaże, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, pokój i plac zabaw, mini club (3-12 lat), mini disco, specjalne menu w trakcie kolacji i wysokie krzesełka w restauracji, bezpłatne łóżeczko na zamówienie przed wylotem. Możliwość skorzystania z usług opiekunki za opłatą.

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 422 pokoje. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością 2 dostawek dla dzieci, o powierzchni 19m. Wszystkie wyposażone w łazienki ( prysznic), klimatyzację, TV/SAT, telefon, odpłatny sejf, suszarkę do włosów, zestaw do kawy/herbaty, mini lodówkę oraz balkon lub taras.

    WYŻYWIENIE

    ALL INCLUSIVE: śniadanie 07.00-10.00, obiad 12.30-14.30 i kolacja 18.00-21.00 w formie bufetu w restauracji. Przekąski ciągu dnia 10.00-17.30 typu kebab, pizza, hot dog, hamburger oraz wieczorne 22.00-24.00 typu lokalne owoce, świeże warzywa, kanapki czy sery. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe  w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Kawa, herbata cappuccino i czekolada w godzinach 07.00-24.00 w wyznaczonych barach. W dniach 24.12 i 31.12 w cenę wliczona kolacja świąteczna i sylwestrowa.

    INFORMACJE DODATKOWE

    https://louishotels.com/ Hotel przystosowany dla potrzeb Gości niepełnosprawnych, rampy i podjazdy, toaleta.

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe, bagaż podręczny do 10kg, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. Transfery indywidualne są usługą shuttle, co oznacza, że autobus zbiera klientów przylatujących wieloma różnymi lotami. Z tego powodu wyjazd autobusu nie odbywa się w momencie, w którym klient zostanie do niego zaprowadzony, ale kiedy wszystkie osoby znajdujące sie na jego liście znajdą się już na pokładzie. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie. OFERTA BEZ REZYDENTA

    BAGAŻ

    LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. EasyJet: o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15 kg ok. 350 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LOT: 23KG - ok. 300 PLN 

    WARUNKI WJAZDOWE

    * dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Cypru jest ważny paszport lub dowód osobisty. * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Paphos, Cypr

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Louis Phaethon Beach znajduje się bezpośrednio na plaży żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paphos (3 km). Pozostałe miasta: Limassol (65 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salon, klimatyzację, mini market, recepcję, sklepy, lobby i 6 windy. Znajduje się w Paphos Hotel posiada 422 pokoi i został odnowiony w 2011 roku. W 6-piętrowym hotelu personel mówi po rosyjsku, francusku, angielsku i niemiecku. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni samochodów. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą . parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, informacja turystyczna, kino, postój taksówek, dyskoteka, sklepy i centrum miasta. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Tomb of Kings (6.5 km), Paphos Mosaics (5 km), Paphos Harbour (3 km) i Petra Tou Romiou (22.5 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: rampa/podnośnik i winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje pokojówki, usługę budzenia, kantor, sejfy, pralnię i usługi prasowania. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci, brodzik, usługi opiekunki, przedszkole i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

    Posiłki:

    W hotelu znajduje się restauracja. All Inclusive: All Inclusive obejmuje przekąski o północy (pora serwowania: 14:30 - 18:00), drugie śniadanie (pora serwowania: 10:00 - 12:00) i przekąski (pora serwowania: 10:00 - 12:00).

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje grę boccia, program zajęć animacyjnych, tenis stołowy, badminton, rzutki, bilard i strzelanie z łuku. Louis Phaethon Beach posiada hammam, spa i jacuzzi. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka plażowa, fitness, aerobik i koszykówka. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 10 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne i muzykę na żywo.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, American Express i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Louis Phaethon Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Louis Phaethon Beach

    4.3
    zdecydowanie polecam

    Raj dla dzieci dzięki aquaparkowi, dużemu placowi zabaw na terenie hotelu Louis Phaenton Beach. Plaża piaszczysto żwirkowa jest niedaleko hotelu, a zaraz przy jest kamienista z zejściem schodkami do wody. W hotelu jest również dyskoteka, także nie trzeba czasem co noc zapuszczać się do Paphos, ,mimo iż jest nawet blisko. W sumie tak stwierdziliśmy ze hotel spełnia wszystkie kryteria ze nie trzeba wychodzić poza jego teren, ale trzeba zobaczyć przynajmniej kawałek Cypru :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
    • Lokalizacja
      4.7
    • Hotel
      4.9
    • Pokoje
      4.1
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      i sport
      4.7
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Louis Phaethon Beach:
    5 / 6

    Bardzo miło i ładnie 2008-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      5.3

    Hotel bardzo ładny .JEDZENIE OCIENIAM NA SZÓSTKE Z PLUSEM. Ale gdy bylismy nie było wcale polaków ca...
    więcej

    4.8
    Super wakacje 2011-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Poza sezonem - cypryjski Ciechocinek 2012-12-02
    Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.7
    Cudowny wypoczynek pośród zieleni 2013-01-02
    Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    All inclusive nie do zdarcia 2013-02-25
    Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Świetne zjeżdżalnie 2013-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Letnie wakacje w lutym u EU 2014-02-18
    Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    4 gwiazdkowy hotel, przestronny, pokoje czyste, codziennie wymiana reczników, pokoje z widokiem na m...
    więcej

    5.4
    Louis Phaethon Beach 2014-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Wakacje w Pafos 2014-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.5

    Hotel w Pafos zarezerwowaliśmy jako hotel 4-gwiazdkowy (biuro podróży) i to był barzo dobry wybór. B...
    więcej

    4.3
    Bezpośrednio przy plaży 2014-11-28
    Szczegóły oceny hotelu Louis Phaethon Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Z przyjemnością wspominam pobyt w hotelu. Pomimo pobytu poza sezonem można liczyć na codzienną anima...
    więcej

    5.5

    Louis Phaethon Beach - możliwości zakwaterowania:

    Double Room Mountain View
    Family Room Mountain View
    Economy Standard
    Single Use Standard
    Standard
    Standard Sea View
    Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
    Pokoj dwuosobowy
    Pokój 2-osobowy od strony lądu
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój rodzinny od strony lądu
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Nocleg

    Louis Phaethon Beach - Możliwości wyżywienia:


    Louis Phaethon Beach - miasta wylotu:


    Louis Phaethon Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Louis Phaethon Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00