cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
  • Hotel Athena Beach, Paphos
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
23.04 - 27.04
już od 1113 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.11 - 24.11
już od 207 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Athena Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Athena Beach
star 4

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Athena Beach:
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Athena Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 listopada 2019

Hotel Athena Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) 
  • recepcja
  • winda
  • taras słoneczny 
  • minimarket
  • sklep z pamiątkami
  • fryzjer
  • 3 sale konferencyjne

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

429

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

  • miniklub (4-12 lat) 
  • animacje dla młodzieży 
  • brodzik 
  • plac zabaw 
  • pokój zabaw

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Idealna propozycja na wakacje dla rodzin z dziećmi i osób aktywnych. Wspaniale położony, ok. 2 km od portu, parku archeologicznego w Kato Pafos i aquaparku Aphrodite oraz zaledwie 4 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, a do tego przy piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym. Hotel oferuje bogatą usługę ultra all inclusive. Zaletą obiektu jest także doskonale wyposażone spa, oferujące rewelacyjny program odnowy biologicznej.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej, ok. 2 km od turystycznego centrum PAFOS, ok. 50 m od sklepów, ok. 2 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 1 km od aquaparku Aphrodite, ok. 4 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 15 km od portu lotniczego w Pafos (przelatujące samoloty są słyszalne, ale nieuciążliwe), ok. 140 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (bilet jednorazowy: ok. 1,5 EUR/Pafos, bilet całodniowy: ok. 5 EUR/Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta z pojedynczymi skałkami, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście przez teren hotelu i przez nadmorską ścieżkę, na wydzielonym odcinku plaży bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1999 r., odnowiony w latach 2012-13, 429 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 4 windy, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Atrium - dania w formie bufetu i serwowane, wieczory tematyczne, kuchnia cypryjska, włoska, śródziemnomorska, Dalekiego Wschodu, restauracja Zephyr - á la carte, kuchnia międzynarodowa, restauracja Adonis - dania w formie bufetu i á la carte, kuchnia śródziemnomorska (czynna: maj-październik), restauracja Leda - dania w formie bufetu i á la carte, kuchnia włoska, restauracja Palm Tree - á la carte, kuchnia al fresco (czynna: maj-październik), w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), wymagana wcześniejsza rezerwacja, Nectar Coctail Bar w lobby, Athos Bar, Helios Bar przy plaży, bar przy basenie; kantor, minimarket, jubiler, parking, 3 sale konferencyjne, taras z widokiem na basen, ogród i morze, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy, room-service, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, DinersClub.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja (w sezonie letnim) lub ogrzewanie (w sezonie zimowym), łazienka (wanna, prysznic, deszczownica, wc; suszarka, lustro do makijażu, szlafrok i kapcie), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy i herbaty, zestaw do prasowania; za opłatą: sejf (1 EUR/dzień), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą;

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: darmowy internet bezprzewodowy i sejf, butelka wina i kosz owoców na powitanie, ekspres do kawy, korzystanie z sauny;

junior suite:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², wyposażenie jak w pokoju superior, dodatkowo: wanna z hydromasażem, odtwarzacz DVD, taras, prywatny basen o wymiarach 6x3 m;

suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 46 m², pokój dzienny i sypialnia oddzielone drzwiami, 2 łazienki, wyposażenie jak w pokoju superior; dodatkowo: odtwarzacz DVD; pokoje: superior, junior suite i suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 155 m², gł. 1,2 m, jacuzzi, zjeżdżalnia dla dzieci, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m, basen 2, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 160 m², gł. 0,9-2,2 m, jacuzzi, brodzik dla dzieci, gł. 0,5 m, basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,2 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, boccia, shuffleboard, minigolf, pokój gier; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (3-12 lat, czynny w sezonie letnim), animacje dla dzieci i dorosłych, zajęcia sportowe, gry i zabawy dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo, przedstawienia; boisko do gry w boule (płatne).

SPA:

Constantinou Bros Hotels Elixir Spa o powierzchni 800 m², bezpłatnie: basen kryty, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 85 m², gł. 1,2 m, podgrzewany (listopad-kwiecień), siłownia; płatne: 2 sauny, 2 łaźnie parowe, masaże, terapie orientalne, aromatoterapia, hydroterapia, zabiegi upiększające, fryzjer, sklep z kosmetykami.

ULTRA ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.00) w formie bufetu w restauracji Atrium, lub śródziemnomorskie w Leba, obiad w formie bufetu (12.00-16.00) w restauracjach Adonis, Leda, Helios Beach, bufet, kolacja (18.30-22.00/19.00-22.30) w restauracjach Atrium, Zephyr, Adonis, Leda, Palm Tree w formie bufetu, wybór z ustalonego menu lub á la carte (kolacja w jednej z 4 restauracji á la carte: Zephir, Adonis, Leda, Palm Tree - wymagana wcześniejsza rezerwacja); podwieczorek (16.00-18.30) w barze Adonis, Leda, Helios Beach; przekąski (16.00-18.30) w formie bufetu, w barze Adonis, Leda, Helios Beach; napoje bezalkoholowe oraz lokalne i wybrane napoje alkoholowe (10.00-24.00) w restauracji Adonis i Leda, w barach: Helios Beach, Nectar Coctail, Athos; minibar: napoje bezalkoholowe, woda, piwo, miniaturowe butelki mocnych alkoholi w dniu przylotu.

KONTAKT:

0035726884300, www.athena-cbh.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Idealna propozycja na wakacje dla rodzin z dziećmi i osób aktywnych. Wspaniale położony, ok. 2 km od portu, parku archeologicznego w Kato Pafos i aquaparku Aphrodite oraz zaledwie 4 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, a do tego przy piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym. Hotel oferuje bogatą usługę ultra all inclusive. Zaletą obiektu jest także doskonale wyposażone spa, oferujące rewelacyjny program odnowy biologicznej.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej, ok. 2 km od turystycznego centrum PAFOS, ok. 50 m od sklepów, ok. 2 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 1 km od aquaparku Aphrodite, ok. 4 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 15 km od portu lotniczego w Pafos (przelatujące samoloty są słyszalne, ale nieuciążliwe), ok. 140 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (bilet jednorazowy: ok. 1,5 EUR/Pafos, bilet całodniowy: ok. 5 EUR/Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta z pojedynczymi skałkami, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście przez teren hotelu i przez nadmorską ścieżkę, na wydzielonym odcinku plaży bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1999 r., odnowiony w latach 2012-13, 429 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 4 windy, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Atrium - dania w formie bufetu i serwowane, wieczory tematyczne, kuchnia cypryjska, włoska, śródziemnomorska, Dalekiego Wschodu, restauracja Zephyr - á la carte, kuchnia międzynarodowa, restauracja Adonis - dania w formie bufetu i á la carte, kuchnia śródziemnomorska (czynna: maj-październik), restauracja Leda - dania w formie bufetu i á la carte, kuchnia włoska, restauracja Palm Tree - á la carte, kuchnia al fresco (czynna: maj-październik), w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), wymagana wcześniejsza rezerwacja, Nectar Coctail Bar w lobby, Athos Bar, Helios Bar przy plaży, bar przy basenie; kantor, minimarket, jubiler, parking, 3 sale konferencyjne, taras z widokiem na basen, ogród i morze, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy, room-service, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, DinersClub.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja (w sezonie letnim) lub ogrzewanie (w sezonie zimowym), łazienka (wanna, prysznic, deszczownica, wc; suszarka, lustro do makijażu, szlafrok i kapcie), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy i herbaty, zestaw do prasowania; za opłatą: sejf (1 EUR/dzień), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą;

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: darmowy internet bezprzewodowy i sejf, butelka wina i kosz owoców na powitanie, ekspres do kawy, korzystanie z sauny;

junior suite:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², wyposażenie jak w pokoju superior, dodatkowo: wanna z hydromasażem, odtwarzacz DVD, taras, prywatny basen o wymiarach 6x3 m;

suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 46 m², pokój dzienny i sypialnia oddzielone drzwiami, 2 łazienki, wyposażenie jak w pokoju superior; dodatkowo: odtwarzacz DVD; pokoje: superior, junior suite i suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 155 m², gł. 1,2 m, jacuzzi, zjeżdżalnia dla dzieci, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m, basen 2, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 160 m², gł. 0,9-2,2 m, jacuzzi, brodzik dla dzieci, gł. 0,5 m, basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,2 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, boccia, shuffleboard, minigolf, pokój gier; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (3-12 lat, czynny w sezonie letnim), animacje dla dzieci i dorosłych, zajęcia sportowe, gry i zabawy dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo, przedstawienia; boisko do gry w boule (płatne).

SPA:

Constantinou Bros Hotels Elixir Spa o powierzchni 800 m², bezpłatnie: basen kryty, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 85 m², gł. 1,2 m, podgrzewany (listopad-kwiecień), siłownia; płatne: 2 sauny, 2 łaźnie parowe, masaże, terapie orientalne, aromatoterapia, hydroterapia, zabiegi upiększające, fryzjer, sklep z kosmetykami.

ULTRA ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.00) w formie bufetu w restauracji Atrium, lub śródziemnomorskie w Leba, obiad w formie bufetu (12.00-16.00) w restauracjach Adonis, Leda, Helios Beach, bufet, kolacja (18.30-22.00/19.00-22.30) w restauracjach Atrium, Zephyr, Adonis, Leda, Palm Tree w formie bufetu, wybór z ustalonego menu lub á la carte (kolacja w jednej z 4 restauracji á la carte: Zephir, Adonis, Leda, Palm Tree - wymagana wcześniejsza rezerwacja); podwieczorek (16.00-18.30) w barze Adonis, Leda, Helios Beach; przekąski (16.00-18.30) w formie bufetu, w barze Adonis, Leda, Helios Beach; napoje bezalkoholowe oraz lokalne i wybrane napoje alkoholowe (10.00-24.00) w restauracji Adonis i Leda, w barach: Helios Beach, Nectar Coctail, Athos; minibar: napoje bezalkoholowe, woda, piwo, miniaturowe butelki mocnych alkoholi w dniu przylotu.

KONTAKT:

0035726884300,, www.athena-cbh.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Paphos

Opis

* prywatna plaża* bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych* zadbany, zielony teren

Opis

Luksusowy hotel z prywatną, piaszczystą plażą. Duży, zadbany teren z kompleksem basenów, komfortowe pokoje, wysoka jakość obsługi. Rozwinięta infrastruktura pozwala na aktywny wypoczynek na terenie kompleksu hotelowego jak i na spokojny odpoczynek na plaży. Hotel polecany również rodzinom z dziećmi.• parking• restauracje• bary• 3 zewnętrzne baseny ze słodką wodą, z jacuzzi• kryty, podgrzewany basen i jacuzzi (podgrzewane od listopada do kwietnia)• bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych, kącik internetowy w pobliżu recepcji• sala konferencyjna• minimarket, sklep z pamiątkami, sklep jubilerski• Centrum Spa Elixir Spa (800 m2, płatne, masaż, zabiegi na twarz i ciało, aromaterapia, thalassoterapia, łaźnia turecka, sauna, fryzjer, siłownia, basen kryty, sklepik spa i in.)• centrum fitnessHotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• Cypr• 1,5 km od turystycznej miejscowości Pafos• 2,5 km od portu Pafos• 15 km od lotniska w Pafos• 140 km od lotniska w Larnace• przystanek autobusowy i postój taksówek w pobliżu hotelu• w pobliżu pole golfowe

Plaza

• prywatna• bezpośrednio przy hotelu• piaszczysta• leżaki i parasole bezpłatnie• ręczniki plażowe bezpłatnie

Wyzywienie

Bed and Breakfast, Full Board, Ultra All Inclusive

Pokoje

429 pokoi: Eco Rooms, Double Rooms Land View/Sea View/Limited Sea View (~26 m2), Doubles Superior Land View/Sea View (~26 m2), Junior Suites Sea View/Private Pool (~ 34 m2), Suites Family 1-Bedroom Sea View (~ 46 m2), Suite Executive 1-Bedroom Sea View (~ 46 m2).  W pokojach: klimatyzacja (od maja do października), centralne ogrzewanie (od listopada do kwietnia), telewizor LCD, telefon, Wi-Fi (płatne), sejf (płatny), suszarka do włosów, szlafroki i kapcie, wanna/prysznic, zestaw do kąpieli, ręczniki, okna, lusterko do makijażu, waga, kawa/herbata (codziennie uzupełniana), lodówka, mini-bar (na życzenie). Eco Room: standardowy pokój dwuosobowy. Double Room Land View/Sea View/Limited Sea View: 2 łóżka pojedyncze lub łóżko typu king-size, łóżeczko (na życzenie).Butelka wody mineralnej w dniu przyjazdu.Codzienne sprzątanie pokoi i zmiana ręczników, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu. Dodatkowe świadczenia dla gości przebywających w Double Superior, Junior Suite, Suite Family 1-Bedroom, Suite Executive 1-Bedroom: VIP-rejestracja, drink powitalny, wino i owoce po przyjeździe, ekspres do kawy, sejf (bezpłatnie), luksusowy zestaw do kąpieli, bezpłatne Wi-Fi, prywatne kabiny na plaży i leżaki, późne śniadanie w oddzielnej restauracji do 11:00, późne wymeldowanie do godziny 18:00 (w zależności od dostępności pokoi), odtwarzacz DVD, wieczorne sprzątanie.

Sport

Sport i rozrywka:• bilard (płatny)• siłownia (bezpłatnie)• shuffleboard (bezpłatnie)• mini golf (bezpłatny)• boccia (bezpłatnie)• tenis stołowy (bezpłatnie)• kort tenisowy (oświetlenie za dopłatą)• animacje dla dzieci i dorosłych• wieczorne show• muzyka na żywo (codziennie wieczorem) Płatne:• kryty plac Short Mat Bowls (na zamówienie, 8 torów)• tor do Crown Green Bowls (3 tory)• Flat Bowls Green (18 torów)• Bowls Green (6 torów)• Short Mat (8 torów) Dla dzieci:• plac zabaw• 2 brodziki• zjeżdżalnia wodna• mini klub• łóżeczko (na zapytanie)

O wyzywieniu

Ultra all inclusive Pakiet Premium (Ultra all inclusive) dla gości z pokoi Standard.Śniadanie: śródziemnomorskie lub szwedzki stół (wyższy standard) w restauracji Atrium.Śniadanie: bufet w restauracji Leda.Lunch do wyboru: lekkie przekąski/a la carte w restauracji Adonis lub lekkie przekąski w restauracji Leda lub różnorodne przekąski w barze Helios Beach.Przekąski: desery, lody, słone przekąski, gorące napoje w restauracji Adonis, Leda Helios lub w barze przy basenie.Kolacja do wyboru: szwedzki stół lub table d'hôte w restauracji Atrium, Zephyr lub Ledar/ lub różnego rodzaju przekąski w barze Helios Beach.Możliwość bezpłatnego wyboru kolacji (składającej się z 4 dań) z menu a la carte, 2 razy w tygodniu, w dowolnej restauracji hotelowej.Możliwość zamówienie dodatkowych dań z regularnego menu restauracji ze zniżką 10 euro. Konieczność wcześniejszej rezerwacji stolików w restauracjach a la carte.Uwagi:Po przyjeździe w mini barze w pokoju: napoje bezalkoholowe, piwo, woda, butelka wina.Codziennie uzupełniane produkty zestawu do parzenia kawy i herbaty.W barach i restauracjach wszelkie napoje chłodzące, gorące napoje oraz alkohole.Oferta nie obejmuje napoi klasy Premium (np. koniaki, szampany oraz wszystkie alkohole oznaczone w naszym menu gwiazdką).Lunch pakiet na wynos zamiast lunchu w hotelu (na zamówienie 1 dzień wcześniej).Oferta nie obejmuje usługi room service (możliwość wykupienia usługi za dodatkową opłatą).Przekąski po kolacji tylko w restauracji Leda do 23:00 (ostatnie zamówienie o 22:30). Premium Pakiet (ultra all inclusive) dla gości pokoi Superior i Suites.Śniadanie: bogaty szwedzki stół w restauracji Zephyr lub Atrium.Lunch: lekkie przekąski lub menu a la carte w restauracji Adonis oraz lekkie przekąski w restauracji Leda lub przekąski w barze Helios Beach.Przekąski: słone przekąski, desery, lody, gorące napoje w restauracji Adonis, Leda lub Helios.Kolacja: do wyboru szwedzki stół i table d'hôte w restauracji Atrium lub table d' hôte w restauracji Zephyr lub restauracja Leda lub 1 z 4 restauracji a la carte (nieograniczona liczba kolacji w restauracjach a la carte podczas całego pobytu - obowiązkowa rezerwacji).Uwagi:Po przyjeździe w mini barze w pokoju: napoje bezalkoholowe, piwo, woda, butelka wina.Codziennie uzupełniane produkty zestawu do parzenia kawy i herbaty.Codziennie butelka wody do pokoju.Butelka szampana na dzień przed wyjazdem.W barach i restauracjach wszelkie napoje chłodzące, gorące napoje oraz alkohole.Oferta nie obejmuje napoi klasy Premium (np. koniaki, szampany oraz wszystkie alkohole oznaczone w naszym menu gwiazdką).Lunch pakiet na wynos zamiast lunchu w hotelu (na zamówienie dzień wcześniej).Późny check-out do 18:00 (w zależności od dostępności wolnych pokoi).Ekspresowy check-in z drinkiem powitalnym w pokoju.Oferta nie obejmuje usługi room service (możliwość wykupienia usługi za dodatkową opłatą).Przekąski po kolacji tylko w restauracji Leda do 23:00 (ostatnie zamówienie o 22:30). RestauracjeŚniadanie:Atrium: 07:00-10:00.Leda: 08:00-10:00, śniadanie śródziemnomorskie.Zephyr: 08:00-11:00, tylko dla gości z pokoi superior i suites. Lunch:Restauracja Adonis Mediterranean: 12:00-16:00 (maj - październik), 12:00-16:00 (listopad - kwiecień, przy sprzyjających warunkach pogodowych), lekkie przekąski i oferta a la carte, dania śródziemnomorskie.Restauracja Leda: 12:00-16:00, lekkie przekąski kuchni włoskiej.Bar Helios Beach: 12:00-18:00 (kwiecień-listopad - w zależności od warunków pogodowych), różnorodne przekąski. Przekąski:Adonis, Leda, Helios: przekąski, desery, lody, gorące napoje (listopad-kwiecień - bar Adonis lub Helios w zależności od warunków pogodowych). Kolacja:Restauracja Atrium: 18:30-22:00, szwedzki stół, table d'hôte.Restauracja Zephyr: 19:00-22:00, a la carte lub table d'hôte.Restauracja Adonis: 19:00-23:00, a la carte lub table d'hôte, kuchnia śródziemnomorska, od listopada do kwietnia restauracja czynna w zależności od warunków pogodowych.Restauracja Leda: 19:00-22:30, z kuchnią włoską, a la carte lub table d'hôte.Restauracja Palm Tree Grill: 19:00-23:00, a la carte, od listopada do kwietnia restauracja czynna w zależności od warunków pogodowych - usługa niewliczona w Pakiet Premium, ostatnie zamówienie o 22:30, 10 €/osoba, rezerwacja dla min 4 osób.Po kolacji: przekąski w restauracji Leda do 23:00, ostatnie zamówienie o 22:30.Bary: wszystkie firmowe napoje (lokalne i importowane), oferowane we wszystkich barach z wyjątkiem napoi wyższej klasy, np. koniaki, szampany.Nectar Coctail Bar: 10:00-01:00, ostatnie zamówienie o 00:30.Athos: 20:00-24:00.Helios Beach Bar: 10:00-00:00, od listopada do kwietnia restauracja czynna w zależności od warunków pogodowych.Adonis: 10:00-18:30, od listopada do kwietnia restauracja czynna w zależności od warunków pogodowych.Bar przy basenie: 10:00-18:30, od listopada do kwietnia restauracja czynna w zależności od warunków pogodowych.Leda: 10:00-18:30.Godziny otwarcia mogą się nieznacznie zmieniać.Usługi, które nie wchodzą w skład Premium Pakietu: room service, połączenia telefoniczne, zabiegi na twarz i ciało, produkty paczkowane, np. lody, chipsy (oznaczone gwiazdką w hotelowym menu).Rozrywka: muzyka na żywo (codziennie wieczorem), show, animacje dla dzieci i dorosłych.Sport: 3 baseny odkryte, kryty basen z podgrzewaną wodą (od listopada do kwietnia), 2 odkryte baseny dla dzieci, 2 odkryte jacuzzi w basenie, kryte jacuzzi, ręczniki plażowe, leżaki i parasole na plaży i przy basenie - bezpłatnie, zjeżdżalnia, kort tenisowy (oświetlenie za dopłatą).Bezpłatnie: tenis stołowy, boccia, mini golf, shuffleboard, Wi-Fi, plac zabaw, mini klub, siłownia.Płatne: kryty plac Short Mat Bowls (na zamówienie - 8), pole do Crown Green Bowls - 3, Flat Bowls Green - 18, Bowls Green - 6, Short Mat - 8, sauna i łaźnia oraz sejf (bezpłatnie dla gości z pokoi superior & suites).Animatorzy do tańca i gry w Bowls (zimą).Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie bez uprzedzenia. 

Odleglosc od morza

0 m


Neckermann

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Paphos, Cypr

Opis hotelu

Hotel ten został wzniesiony w 1999 roku. Obiekt oferuje 429 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra obiektu osiągalne są za pomocą windy. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi (odpłatnie). Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko podwójne. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. Lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty również należą do standardowego wyposażenia. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Do wyposażenia należą również internet, telefon, telewizor, radio, odtwarzacz DVD i Wi-Fi (odpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, minigolf i golf. Narty wodne, windsurfing, żeglowanie, nurkowanie i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Jet ski, przejażdżki na bananie wodnym, rejsy katamaranem i snorkeling organizowane są przez firmy zewnętrzne. Bogata oferta sportowa wewnątrz hotelu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta, kręgle i aerobik. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, saunę, łaźnię parową i zabiegi masażu, jak również za dodatkową opłatą salon piękności i talasoterapię. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka i miniklub.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Obiekt oferuje przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018

Tech info

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Athena Beach
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)

Opinie o Hotelu Athena Beach

4.7
zdecydowanie polecam

Spędziliśmy miły tydzień w hotel Athena Beach i żałujemy że to był tylko tydzień. Hotel jest świetnie zlokalizowany, spod hotelu co 15 minut chodzi busik, można też iść spacerem do centrum. Bardzo smaczne jedzenie - mięsa rewelacja!! Pokój mieliśmy gorszy niż znajomi, oni mieli super widoczek, ale to loteria co przydzielą. Pokój czyszczony każdego dnia, w środku jest przestronnie, ładnie urządzony , niczego nam nie brakowało dlatego mogę polecić ten hotel.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Athena Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Junior Suita prywatny basen lazienka prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Suita rodzinna lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Junior Suita prywatny basen lazienka prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Suita rodzinna lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
Suita rodzinna lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
DZ/Bk
DZ/Bk/seitl. Meerblick
DZ/Bk/Meerblick
DZ/Bk/M/Superior
DZ/Bk/Landseite/Superior
DZ/Bk/Sparpreis
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy
EZ/Bk
EZ/Bk/Meerblick
Familienunterbringung/Bk
Jun-suite/Ts/M/priv. Pool
Nocleg

Athena Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Athena Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00