cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
1 / 13
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
24.04 - 01.05
już od 2270 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
28.09 - 29.09
już od 193 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Albatros Spa Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Albatros Spa Resort
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Albatros Spa Resort:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 września 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
  • centrum SPA i wellness
  • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

Hotel Albatros Spa Resort w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
  • centrum SPA i wellness
  • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****+

REGION

Grecja/Kreta/Hersonissos

Warto podkreślić

- Przy piaszczystej plaży - Centrum SPA i Wellness - Dzieci aż do 15 lat - Blisko centrum rozrywkowego Hersonissos

Okiem Grecosa

W spokojnym miejscu, a jednocześnie tylko kilka kroków od plaży i centrum Hersonissos, niekwestionowanej stolicy rozrywki na Krecie.

Położenie

• ok. 50 m od morza • w centrum miejscowości Hersonissos • przystanek autobusowy ok. 400 m • lotnisko w Heraklionie ok. 25 km • lotnisko w Chanii ok. 165 km

Plaża

• ok. 50 m od hotelu • publiczna, piaszczysto-żwirkowa • łagodne wejście do wody • nagradzana Błękitną Flagą • leżaki i parasole (ok. 8 EUR/dzień)

Hotel

• kompleks 3 budynków, główny w tradycyjnym stylu z pok. standardowymi oraz 2 boczne nowoczesne z pok. superior • recepcja (24 h), kącik TV • 2 windy w każdym z budynków • restauracje - główna, a la carte (płatna) • bary - główny, przy basenie • Wi-Fi w wyznaczonych miejscach (bezpłatnie) • kącik internetowy (odpłatnie) • ręczniki plażowe (za kaucją 5 EUR) • sejf (bezpłatnie) • udogodnienia dla osób niepełnosprawnych • 206 pokoi, kategoria lokalna 5*

Pokoje

Standard • 2-3 os.(17-19 m2) • dostawka dla 3. osoby (wliczając dzieci do 2 lat) • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • Wi-Fi (ok.3EUR/dzień), LCD TV-SAT • telefon, sejf (bezpłatnie) • lodówka • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras Superior • 2-4 os. (ok. 28-34 m2) • dostawka dla 3. i 4.osoby (dostawka dla 4. osoby wyłącznie dla dziecka dla 12 lat) • sejf (bezpłatnie) • wyposażony jak pokój standard • 2 pokoje z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych (na zapytanie)

Wyżywienie

• śniadania i obiadokolacje - bufet • do śniadania napoje w cenie • do kolacji obowiązuje strój formalny

Pełen relaks

Bezpłatnie • 2 baseny ze słodką wodą, jacuzzi • leżaki i parasole przy basenie • tenis stołowy • lekki program animacyjny (2-3 razy/tydz.) • muzyka na żywo (kilka razy w tygodniu) Odpłatnie • strefa SPA (sauny, jacuzzi, masaże, zabiegi) • bilard • sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • brodzik dla dzieci • mały plac zabaw • miniklub (4-10 lat, lipiec-sierpień) • krzesełka w restauracji • opiekunka dla dzieci (odpłatnie, na zapytanie) • Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 15 lat • Dzieci pobyt zniżka - 2. dziecko do 12 lat

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

4. Etap promocji F!RST DEAL! 2019 09.01.2019 - 05.02.2019

GRATIS - Gwarancja najniższej ceny na rynku - Gwarancja niezmiennej ceny - Bezkosztowa zmiana rezerwacji - Dziecko pobyt gratis PONADTO - Rabaty do 40% - Gwarancja najniższej ceny z Last Minute 25zł/os. - Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji 15 zł/os. - Rabat 2% dla Stałych Klientów - Zaliczka 30%


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
  • centrum SPA i wellness
  • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • Wi-Fi (na terenie całego hotelu, za opłatą, ok. 3 €/godz., w recepcji w cenie) 
  • terminal internetowy: za opłatą
  • recepcja
  • winda
  • sala TV
  • bankomat
  • sejf
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket
  • butik
  • fryzjer
  • lekarz
  • pralnia: za opłatą
  • sale konferencyjne: 2
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: za opłatą, ok. 8 €

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

206

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

W cenie
  •  sala fitness/siłownia: od 16 lat, 10:00 - 18:00
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • aqua fitness
  • indoor cycling
  • stretching
  • tenis stołowy
  • przechowalnia na rowery
Płatne
  • jazda konna
  • wycieczki rowerowe
  • szkoła nurkowania PADI (w ofercie firm zewnętrznych)
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne
  • sauna parowa
  • pokój relaksacyjny
  • strefa spa
  • golf

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • lekki program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na basen
  • w bocznym budynku
  • balkon lub taras
  • wanna
  • WC
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka: za opłatą
  • sejf
  • Wi-Fi: za opłatą, 3 €/godz.
  • szlafrok
  • kapcie
  • deska do prasowania
  • czajnik elektryczny
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 17 m2
  • widok na ląd
  • Wi-Fi: za opłatą, 3 €/godz.
  • balkon lub taras
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka: za opłatą
  • sejf
  • deska do prasowania
  • czajnik elektryczny
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2-3 os.
  • ok. 17 m2
  • widok na basen
  • w głównym budynku
  • Wi-Fi: płatne, 3 €/godz.
  • balkon lub taras
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka: za opłatą
  • sejf
  • deska do prasowania
  • czajnik elektryczny

Wyżywienie

Pełne wyżywienie
  •  śniadanie: amerykańskie, w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu, stałe menu
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • Dwa posiłki
    • śniadanie
    •  wybór obiadu lub kolacji
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja „Mediterraneo": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, regionalna, menu dla niemowląt, bufet dla dzieci, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, za opłatą, 07:30 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:30 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Daphne": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, regionalna, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, a la carte, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, maj-październik, kilka razy w tygodniu, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar „Seaside Pool Snack Bar": maj-październik, 11:00 - 23:45, za opłatą
  • bar „Prova Wine Bar": za opłatą
  • Dodatkowe informacje
  •  degustacja win: w cenie
  • W okolicy

    • ok. 400 m od centrum Hersonisos
    • ok. ok. 50 m od plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
    • centrum SPA i wellness
    • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Położenie

    ok. 50 m od morza, centrum miejscowości Chersonissos oraz przystanek autobusowy ok. 400 m, lotnisko w Heraklionie ok. 25 km.

    Plaża

    ok. 50 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, łagodne wejście do wody, odznaczona Błękitną Flagą, leżaki i parasole płatne (ok. 8 EUR/dzień).

    Wyposażenie

    popularny kompleks hotelowy składa się z 3 budynków: głównego w tradycyjnym stylu z pokojami standardowymi i 2 bocznych w nowoczesnym stylu z pokojami superior. Hotel oferuje 206 pokoi. Do dyspozycji gości: recepcja, windy, kącik TV, restauracje – główna, à la carte, bary – główny i przy basenie. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny, leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki kąpielowe za opłatą. www.albatros.gr

    Dostęp do internetu

    WiFi w po­mieszczeniach ogólnodostępnych bezpłatnie, w pokojach za opłatą.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-2A): w budynku głównym, urządzone w tradycyjnym stylu, klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie), LCD TV-sat., telefon, WLAN za opłatą, sejf (bezpłatnie), lodówka, łazienka z wanną/prysznicem, suszarka, balkon. Pokoje dwuosobowe z widokiem na basen (A2D): w budynku głównym. Pokoje rodzinne (A2-4F): w budynku głównym, dwa pokoje połączone drzwiami. Pokoje superior z widokiem na basen (A2-3C): nowoczesne i bardziej przestronne.

    Wyżywienie

    Z dwoma lub z trzema posiłkami: posiłki w formie bufetu lub w formie menu. Do kolacji wymagany stosowny strój.

    Sport

    2 baseny ze słodką wodą, jacuzzi, sala fitness, tenis stołowy, gimnastyka wodna. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    za opłatą profesjonalne centrum Spa Euphoria, różnorodne zabiegi, masaże, sauna, łaźnia parowa, whirlpool.

    Dzieci

    brodzik, plac zabaw, mini klub (4-14 lat, lipiec-sierpień), wysokie krzesełka w restauracji.

    Rozrywka

    okazjonalnie subtelny program animacyjny, raz w tygodniu degustacja wina oraz lekcje gotowania.

    Wcześniej = taniej

    do 31.12.18 21% zniżki, 01.01.-28.02.19 15% zniżki, 01.03.-31.03.19 10% zniżki.

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
    • centrum SPA i wellness
    • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Wyżywienie

    Full Board, Half Board

    Opis

    Zadbany teren, przestronne pokoje, mini-klub, sport i rozrywka dla dorosłych, luksusowe SPA, restauracje, bary, baseny, wysoka jakość obsługi. Łatwy dojazd do centrum Hersonissos z wieloma sklepikami, barami i tradycyjnymi greckimi tawernami.

    Położenie

    400 m od centrum Hersonissos, 25 km od lotniska międzynarodowego Nikosa Kazandzakisa w mieście Heraklion.

    Pokoje

    206 pokoi: Superior Rooms (30 m2) - wybudowane w 2007 r.
    W pokojach: klimatyzator, mini-lodówka, wanna, prysznic, telewizja satelitarna, telewizor LCD, internet Wi-Fi (płatny), bezpośredni telefon, sejf, szlafrok i kapcie, umeblowany balkon/taras.

    Możliwe zakwaterowanie do 3 osób dorosłych lub 2 dorosłych i 2 dzieci.
    Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

     

    Odległość od morza

    30 m


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
    • centrum SPA i wellness
    • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Hotel rodzinny proponujący wysoki standard usług i miłą atmosferę. W bliskiej odległości od atrakcyjnego miasta Hersonissos, zapewniającego cały przekrój rozrywek dla gości. Tawerny z lokalnymi daniami greckimi, restauracje, puby, sklepiki z pamiątkami jak i ciekawe życie nocne. Dla miłośników kąpieli słonecznych plaża przy hotelu będzie dużym udogodnieniem, jedna z ładniejszych na wyspie, piaszczysta. Doskonały hotel dla par, jak i dla rodzin z dziećmi.  

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży, ok 5 km od Hersonissos, ok 25 km od Heraklionu, ok 23 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Recepcja 24h z lobby, 2 restauracje, bary - główny przy basenie/plaży, kącik TV, sejf, WiFi, kącik internetowy, mini market, pralnia, fryzjer, kosmetyczka, bankomat, lekarz ( na prośbę), parking podziemny.

    Pokoje

    Pokoje z łazienką z wanną lub prysznicem, wyposażone w TV sat, telefon, WiFi, lodówka, suszarkę, sejf (dodatkowo płatny), klimatyzację indywidualnie sterowaną, balkon lub taras.

    Wyżywienie

    HB - Śniadania i kolacje w formie bufetów. Napoje dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    2 basen z leżakami i parasolami (ręczniki przy basenie, ręczniki plażowe za depozytem), animacje dla dzieci i dorosłych, tenis stołowy, golf, aqua park. Dodatkowo płatne: SPA i centrum fitnessu, nurkowanie, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, klub z animacjami (lipiec-sierpień), mini plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 roku(na zapytanie), wysokie krzesełka w restauracji, podgrzewacz do butelek (na zapytanie), wózek dziecięcy (na zapytanie).

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    BestReisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
    • centrum SPA i wellness
    • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Hotel rodzinny proponujący wysoki standard usług i miłą atmosferę. W bliskiej odległości od atrakcyjnego miasta Hersonissos, zapewniającego cały przekrój rozrywek dla gości. Tawerny z lokalnymi daniami greckimi, restauracje, puby, sklepiki z pamiątkami jak i ciekawe życie nocne. Dla miłośników kąpieli słonecznych plaża przy hotelu będzie dużym udogodnieniem, jedna z ładniejszych na wyspie, piaszczysta. Doskonały hotel dla par, jak i dla rodzin z dziećmi.  

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży, ok 5 km od Hersonissos, ok 25 km od Heraklionu, ok 23 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Recepcja 24h z lobby, 2 restauracje, bary - główny przy basenie/plaży, kącik TV, sejf, WiFi, kącik internetowy, mini market, pralnia, fryzjer, kosmetyczka, bankomat, lekarz ( na prośbę), parking podziemny.

    Pokoje

    Pokoje z łazienką z wanną lub prysznicem, wyposażone w TV sat, telefon, WiFi, lodówka, suszarkę, sejf (dodatkowo płatny), klimatyzację indywidualnie sterowaną, balkon lub taras.

    Wyżywienie

    HB - Śniadania i kolacje w formie bufetów. Napoje dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    2 basen z leżakami i parasolami (ręczniki przy basenie, ręczniki plażowe za depozytem), animacje dla dzieci i dorosłych, tenis stołowy, golf, aqua park. Dodatkowo płatne: SPA i centrum fitnessu, nurkowanie, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, klub z animacjami (lipiec-sierpień), mini plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 roku(na zapytanie), wysokie krzesełka w restauracji, podgrzewacz do butelek (na zapytanie), wózek dziecięcy (na zapytanie).

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Albatros Spa Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Albatros Spa Resort:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Albatros
    https://youtu.be/FNCLo5vri-I

    Opinie o Hotelu Albatros Spa Resort

    4.3
    polecam

    Bardzo ładny hotel, a co najważniejsze, w super lokalizacji, bo jest to już blisko centrum Hersonissos i jak się tylko wyjdzie są pierwsze kluby, bary, sklepy, restauracje... Tak więc nudzić się nie można. Mieliśmy pokój w starszej części - nieduży, ale ładny, czysty, w miarę przestronny. Byliśmy z niego zadowoleni. Jedzenie w porządku. Obsługa batrdzo dobra, uśmiechnięta i pomocna. Z hotelu Albatros blisko jest też do plaży. Krety za dużo nie zwiedzaliśmy, ale miejsce nam się spodobało i pewnie jeszcze wrócimy jeżeli będzie okazja

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.6
    polecam

    Hotel położony bardzo blisko Hersonissos. Jedzenie dobre, jest nawet polska obsługa! Pokoje superior są bardzo ładne i duże. Bardzo blisko do sklepów, barów i dyskotek!

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.6

    Albatros Spa Resort - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy budynek glowny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
    Pokoj dwuosobowy budynek glowny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
    Double Standard / _
    Double Superior / Pool View
    Single Standard / _
    Pokój standard 3 os.
    Pokój standard
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Single Superior / Pool View
    Pokój 1-os.
    Pokój superior

    Albatros Spa Resort - Możliwości wyżywienia:


    Albatros Spa Resort - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Albatros Spa Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00