cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
  • Hotel Albatros Spa Resort, Kreta
1 / 30
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
03.05 - 10.05
już od 1909 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.05 - 27.05
już od 1499 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Albatros Spa Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Albatros Spa Resort
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Albatros Spa Resort:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
  • centrum SPA i wellness
  • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

Hotel Albatros Spa Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
  • centrum SPA i wellness
  • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 400 m od centrum miasta
  • ok. ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi, na terenie całego hotelu, za opłatą, ok. 3 €/godz., w recepcji w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • recepcja
  • winda
  • sala TV
  • bankomat
  • sejf: w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket
  • butik
  • fryzjer
  • lekarz
  • pralnia: za opłatą
  • sale konferencyjne: 2
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: za opłatą, ok. 8 €

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

206

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • łóżeczko: w cenie, na zapytanie
  • wózek dla dzieci: w cenie
  • elektroniczna niania: w cenie, na zapytanie
  • podgrzewacz do butelek: w cenie, na zapytanie
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci
  • miniklub dla dzieci: 4-12 lat, lipiec - sierpień, pon.-pt. 11:00 - 15:00, w cenie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • menu dla dzieci

Sport i wellness

W cenie
  •  sala fitness/siłownia: od 16 lat, 10:00 - 18:00
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • aqua fitness
  • indoor cycling
  • stretching
  • tenis stołowy
  • przechowalnia na rowery
Płatne
  • jazda konna: w ofercie firm zewnętrznych
  • wycieczki rowerowe: w ofercie firm zewnętrznych
  • szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • sauna parowa
  • pokój relaksacyjny
  • strefa spa
  • golf

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • lekki program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-2 os.
  • ok. 17 m2
  • widok na ląd
  • wanna lub prysznic
  • w głównym budynku
  • balkon lub taras
  • WC
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • Wi-Fi: za opłatą, 3 €/godz.
  • deska do prasowania
  • czajnik elektryczny
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na basen
  • w bocznym budynku
  • wanna
  • szlafrok: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • balkon lub taras
  • WC
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • Wi-Fi: za opłatą, 3 €/godz.
  • deska do prasowania
  • czajnik elektryczny
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2 os.
  • ok. 17 m2
  • widok na basen
  • w głównym budynku
  • wanna lub prysznic
  • balkon lub taras
  • WC
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • Wi-Fi: za opłatą, 3 €/godz.
  • deska do prasowania
  • czajnik elektryczny

Wyżywienie

Pełne wyżywienie
  •  śniadanie: amerykańskie, w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu, stałe menu
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • Dwa posiłki
    • śniadanie
    •  wybór obiadu lub kolacji
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja „Mediterraneo": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, regionalna, menu dla niemowląt, bufet dla dzieci, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, za opłatą, 07:30 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:30 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Daphne": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, regionalna, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, a la carte, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, maj - październik, kilka razy w tygodniu, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar „Seaside Pool Snack Bar": maj-październik, 11:00 - 23:45, za opłatą
  • bar „Prova Wine Bar": za opłatą
  • Dodatkowe informacje
  •  degustacja win: w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
    • centrum SPA i wellness
    • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta wschodnia

    Kraj

    Grecja

    Warto podkreślić

    - Przy piaszczysto-żwirkowej plaży - Centrum SPA i Wellness - Dzieci aż do 15 lat - Blisko centrum rozrywkowego Hersonissos

    Okiem Grecosa

    W spokojnym miejscu, a jednocześnie tylko kilka kroków od piaszczystej plaży i centrum Hersonissos, niekwestionowanej stolicy rozrywki na Krecie.

    Położenie

    • ok. 50 m od morza• w centrum miejscowości Hersonissos• przystanek autobusowy ok. 400 m• lotnisko w Heraklionie ok. 25 km• lotnisko w Chanii ok. 165 km

    Plaża

    • ok. 50 m od hotelu• publiczna, piaszczysto-żwirkowa• łagodne wejście do wody• nagradzana Błękitną Flagą• leżaki i parasole (płatne)

    Hotel

    • kompleks 3 budynków, główny w tradycyjnym stylu z pok. standardowymi oraz 2 boczne nowoczesne z pok.superior• recepcja (24 h), kącik TV• 2 windy w każdym z budynków• restauracje - główna, a la carte (płatna)• bary - główny, przy basenie• Wi-Fi w wyznaczonych miejscach (bezpłatnie)• ręczniki plażowe (za kaucją 5 EUR)• sejf (bezpłatnie)• Hotel posiada usprawnienia dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej• 206 pokoi, kategoria lokalna 5*

    Pokoje

    Standard• 2-3 os.(17-19 m2)• dostawka dla 3. osoby (wliczając dzieci do 2 lat)• klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie)• Wi-Fi (płatny, ok. 3 eur/dzień), LCD TV-SAT• telefon, sejf (bezpłatnie)• lodówka• łazienka - wanna/prysznic, suszarka• balkon lub taras• odnowione na sezon 2016Superior• 2-4 os. (ok. 28-34 m2)• dostawka dla 3. i 4.osoby (dostawka dla 4. osoby wyłącznie dla dziecka dla 15 lat)• wyposażony jak pokój standard• 2 pokoje z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych (na zapytanie)

    Wyżywienie

    • śniadania i obiadokolacje – bufet• do śniadania napoje w cenie• do kolacji obowiązuje strój formalny

    Pełen relaks

    Bezpłatnie• 2 baseny ze słodką wodą, jacuzzi• leżaki i parasole przy basenie• tenis stołowy• siłownia• lekki program animacyjny (2-3 razy/tydz.)• muzyka na żywo (kilka razy w tygodniu)Odpłatnie• strefa SPA (sauny, jacuzzi, masaże, zabiegi)• sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna)

    Dla dzieci

    • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)• brodzik dla dzieci• mały plac zabaw• miniklub (4-10 lat, lipiec-sierpień)• krzesełka w restauracji• Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 15 lat• Dzieci pobyt zniżka - 2. dziecko do 12 lat

    Cena obejmuje

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

    Cena nie obejmuje

    od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu:  1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc


    Informacje dodatkowe

    Uwaga!  W przypadku powrotów w nocy (czwartek nad ranem lub poniedziałek nad ranem) wykwaterowanie z hotelu odbywa się w godzinach wyznaczonych przez hotel w dniu zakończenia doby hotelowej, informacja o terminie pobytu w hotelu znajduje się na umowie, w części USŁUGI W CENIE , PKT.1 TERMIN .


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
    • centrum SPA i wellness
    • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Wyżywienie

    Full Board, Half Board

    Opis

    Zadbany teren, przestronne pokoje, mini-klub, sport i rozrywka dla dorosłych, luksusowe SPA, restauracje, bary, baseny, wysoka jakość obsługi. Łatwy dojazd do centrum Hersonissos z wieloma sklepikami, barami i tradycyjnymi greckimi tawernami.

    Położenie

    400 m od centrum Hersonissos, 25 km od lotniska międzynarodowego Nikosa Kazandzakisa w mieście Heraklion.

    Pokoje

    206 pokoi: Superior Rooms (30 m2) - wybudowane w 2007 r.
    W pokojach: klimatyzator, mini-lodówka, wanna, prysznic, telewizja satelitarna, telewizor LCD, internet Wi-Fi (płatny), bezpośredni telefon, sejf, szlafrok i kapcie, umeblowany balkon/taras.

    Możliwe zakwaterowanie do 3 osób dorosłych lub 2 dorosłych i 2 dzieci.
    Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

     

    Odległość od morza

    30 m


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
    • centrum SPA i wellness
    • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Hotel rodzinny proponujący wysoki standard usług i miłą atmosferę. W bliskiej odległości od atrakcyjnego miasta Hersonissos, zapewniającego cały przekrój rozrywek dla gości. Tawerny z lokalnymi daniami greckimi, restauracje, puby, sklepiki z pamiątkami jak i ciekawe życie nocne. Dla miłośników kąpieli słonecznych plaża przy hotelu będzie dużym udogodnieniem, jedna z ładniejszych na wyspie, piaszczysta. Doskonały hotel dla par, jak i dla rodzin z dziećmi.  

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży, ok 5 km od Hersonissos, ok 25 km od Heraklionu, ok 23 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Recepcja 24h z lobby, 2 restauracje, bary - główny przy basenie/plaży, kącik TV, sejf, WiFi, kącik internetowy, mini market, pralnia, fryzjer, kosmetyczka, bankomat, lekarz ( na prośbę), parking podziemny.

    Pokoje

    Pokoje z łazienką z wanną lub prysznicem, wyposażone w TV sat, telefon, WiFi, lodówka, suszarkę, sejf (dodatkowo płatny), klimatyzację indywidualnie sterowaną, balkon lub taras.

    Wyżywienie

    HB - Śniadania i kolacje w formie bufetów. Napoje dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    2 basen z leżakami i parasolami (ręczniki przy basenie, ręczniki plażowe za depozytem), animacje dla dzieci i dorosłych, tenis stołowy, golf, aqua park. Dodatkowo płatne: SPA i centrum fitnessu, nurkowanie, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, klub z animacjami (lipiec-sierpień), mini plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 roku(na zapytanie), wysokie krzesełka w restauracji, podgrzewacz do butelek (na zapytanie), wózek dziecięcy (na zapytanie).

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    BestReisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Albatros Spa Resort to hotel polecany dla młodych osób, ze względu na bliskość tętniącego życiem kurortu Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Hotel rekomendujemy także na romantyczne wakacje (usytuowanie w spokojnej okolicy) i dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko rozrywkowego centrum Hersonissos, obok piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi z łagodnym zejściem do morza
    • centrum SPA i wellness
    • odnowione i nowoczesne pokoje typu superior

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Hotel rodzinny proponujący wysoki standard usług i miłą atmosferę. W bliskiej odległości od atrakcyjnego miasta Hersonissos, zapewniającego cały przekrój rozrywek dla gości. Tawerny z lokalnymi daniami greckimi, restauracje, puby, sklepiki z pamiątkami jak i ciekawe życie nocne. Dla miłośników kąpieli słonecznych plaża przy hotelu będzie dużym udogodnieniem, jedna z ładniejszych na wyspie, piaszczysta. Doskonały hotel dla par, jak i dla rodzin z dziećmi.  

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży, ok 5 km od Hersonissos, ok 25 km od Heraklionu, ok 23 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Recepcja 24h z lobby, 2 restauracje, bary - główny przy basenie/plaży, kącik TV, sejf, WiFi, kącik internetowy, mini market, pralnia, fryzjer, kosmetyczka, bankomat, lekarz ( na prośbę), parking podziemny.

    Pokoje

    Pokoje z łazienką z wanną lub prysznicem, wyposażone w TV sat, telefon, WiFi, lodówka, suszarkę, sejf (dodatkowo płatny), klimatyzację indywidualnie sterowaną, balkon lub taras.

    Wyżywienie

    HB - Śniadania i kolacje w formie bufetów. Napoje dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    2 basen z leżakami i parasolami (ręczniki przy basenie, ręczniki plażowe za depozytem), animacje dla dzieci i dorosłych, tenis stołowy, golf, aqua park. Dodatkowo płatne: SPA i centrum fitnessu, nurkowanie, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, klub z animacjami (lipiec-sierpień), mini plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 roku(na zapytanie), wysokie krzesełka w restauracji, podgrzewacz do butelek (na zapytanie), wózek dziecięcy (na zapytanie).

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Albatros Spa Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Albatros Spa Resort:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Albatros
    https://youtu.be/FNCLo5vri-I
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Albatros Spa Resort

    4.3
    polecam

    Bardzo ładny hotel, a co najważniejsze, w super lokalizacji, bo jest to już blisko centrum Hersonissos i jak się tylko wyjdzie są pierwsze kluby, bary, sklepy, restauracje... Tak więc nudzić się nie można. Mieliśmy pokój w starszej części - nieduży, ale ładny, czysty, w miarę przestronny. Byliśmy z niego zadowoleni. Jedzenie w porządku. Obsługa batrdzo dobra, uśmiechnięta i pomocna. Z hotelu Albatros blisko jest też do plaży. Krety za dużo nie zwiedzaliśmy, ale miejsce nam się spodobało i pewnie jeszcze wrócimy jeżeli będzie okazja

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.6
    polecam

    Hotel położony bardzo blisko Hersonissos. Jedzenie dobre, jest nawet polska obsługa! Pokoje superior są bardzo ładne i duże. Bardzo blisko do sklepów, barów i dyskotek!

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.6
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      5.3
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      5.1
    • Atrakcje
      i sport
      4.7
    • Obsługa
      5.8
    HolidayCheck
    Ocena Albatros Spa Resort:
    5.3 / 6

    Super hotel Albatros w Hersonissos 2007-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Super hotel! Oprócz katalogowego są tam wybudowane dwa nowe budynki i nowy basen. Byliśmy zakwaterow...
    więcej

    5.8
    Stan pokoi 2008-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    małe łazienki w budynku głównym, raczej do remontu, mogliby wymienić również meble, a zwłaszcza szaf...
    więcej

    5.5
    Wyczerpująca ocena hotelu 2008-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.5

    5.2
    Dobry miejski hotel przy plaży 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Godny polecenia 2012-09-06
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Dobry hotel w dobrej cenie. 2012-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Polecam hotel Alabatros 2012-10-24
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Wakacje na Krecie 2013-06-05
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Idealny dla par i rodzin 2013-06-07
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Polecamy 2014-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel tak jak już wszyscy wspominali- podzielony na 2 części- nową i starą. Zdecydowanie polecamy do...
    więcej

    5.6
    Hotel Albatros 2014-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      6.0

    3.0
    Nigdy więcej 2014-10-05
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    szok po przyjeżdzie powalający..dwa różne światy...katalog i rzeczywistosć, a klienci Grecos to ludz...
    więcej

    2.8
    Bardzo dobry, bez all-inclusive 2014-10-09
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Polecam 2015-05-18
    Szczegóły oceny hotelu Albatros Spa Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    bardzo przyjazna i pomocna obsługa, czysto i przyjemnie, dobre wyżywienie, bez nachalnych prób "org...
    więcej

    5.6

    Albatros Spa Resort - możliwości zakwaterowania:

    Double Superior / Pool View
    Pokój standard
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Single Superior / Pool View
    Pokój 1-os.

    Albatros Spa Resort - Możliwości wyżywienia:


    Albatros Spa Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Albatros Spa Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00