cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Wave Resort, Słoneczny Brzeg
1 / 28
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
25.09 - 02.10
już od 1499 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.10 - 16.10
już od 1339 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Wave Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Wave Resort
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Wave Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Wave Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 września 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 października 2020

Hotel Wave Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 5,5 km od centrum miejscowości Pomorie
  • ok. 10 km od Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

polozenie

  • ok. 5,5 km od centrum miejscowości Pomorie
  • ok. 10 km od Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży Wave Resort Beach
  • publiczna (z częścią prywatną hotelu)
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  •  recepcja: 24 h
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sala TV
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • butik
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niezadaszony, za opłatą
  • sala konferencyjna
  • usługi konsjerża

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

426

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  •  data otwarcia hotelu: 2019 r.
  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 6
  • basen: maj-wrzesień, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen: maj-wrzesień, w cenie, zewnętrzny
  • basen: 18+, maj-wrzesień, w cenie, zewnętrzny
  • basen dla dzieci: maj-wrzesień, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen: kwiecień, maj i październik, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: kwiecień, maj i październik
  • basen dla dzieci: kwiecień, maj i październik, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: kwiecień, maj i październik
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie

  • aquapark „Mini Aqua Park": czerwiec - wrzesień, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, liczba zjeżdżalni: 3, czerwiec - wrzesień, w cenie, wydzielona część basenu dla dzieci, z basenem zewnętrznym, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • Dla dzieci

    • łóżeczka dla dzieci: w cenie, wymagana rezerwacja
    • basen dla dzieci: maj - wrzesień, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • menu dla niemowląt
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • bufet dla dzieci
    • miniklub: 4-12 lat, maj - wrzesień, kilka razy w tygodniu 10:00 - 12:00 i 14:30 - 17:00, w cenie
    • animacje dla dzieci: 4-12 lat, maj - wrzesień, kilka razy w tygodniu
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-12 lat, maj - wrzesień, kilka razy w tygodniu, w cenie
    • klub dla nastolatków: maj - wrzesień, kilka razy w tygodniu, w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia
    • piłka plażowa
    • siatkówka plażowa
    • tenis stołowy
    Płatne
    • strefa spa: kwiecień - październik
    • hammam: płatność gotówką
    • masaże: płatność gotówką
    • zabiegi kąpielowe: płatność gotówką
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne: płatność gotówką
    • sauna fińska
    • aromaterapia
    • łaźnia parowa
    • grota lodowa
    • pokój relaksacyjny
    • windsurfing: w ofercie firm zewnętrznych
    • żeglowanie: w ofercie firm zewnętrznych
    • kanu: w ofercie firm zewnętrznych
    • skutery wodne: w ofercie firm zewnętrznych
    • łódka typu banan: w ofercie firm zewnętrznych
    • rower wodny: w ofercie firm zewnętrznych

    rozrywka

    • zajęcia sportowe (kilka razy w tygodniu, od 2020-05-01 do 2020-09-30)
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych (kilka razy w tygodniu, od 2020-06-01 do 2020-09-30)
    • przedstawienia kilka razy w tygodniu
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 3-4 os.
    • ok. 59 m2
    • boczny widok na morze
    • w budynku głównym
    • 2 pokoje 2-osobowe oddzielone drzwiami
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • 2 łazienki
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Suita junior z widokiem na morze JSM2
    • 2-4 os.
    • ok. 43 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 2-4 os.
    • ok. 36 m2
    • widok na morze
    • biurko
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
    • 2 os.
    • ok. 36 m2
    • widok na morze
    • wanna w pokoju
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM3
    • 2-3 os.
    • ok. 48 m2
    • widok na morze
    • biurko
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
    • 3-4 os.
    • ok. 48 m2
    • widok na morze
    • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM2
    • 4-6 os.
    • ok. 95 m2
    • widok na morze
    • pokój 2-poziomowy
    • sofa
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
    • 2 os.
    • ok. 36 m2
    • od strony morza
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • oddzielny prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-4 os.
    • ok. 36 m2
    • od strony morza
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie
    • biurko
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • oddzielny prysznic
    • balkon
    • w budynku głównym
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 2-3 os.
    • ok. 44 m2
    • widok na dziedziniec lub boczny widok na morze
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą
    • prysznic
    • balkon
    • w budynku głównym
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX4
    • 2-3 os.
    • ok. 44 m2
    • widok na basen
    • klimatyzacja: w cenie
    • biurko
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • prysznic
    • taras: bezpośredni dostęp do basenu
    • w budynku głównym
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 12:00
    • obiad: 12:30 - 14:00, w formie bufetu
    • kolacja: 18:00 - 21:00, w formie bufetu, a la carte
    • przekąski: 14:00 - 18:00, przekąski o północy: 21:00 - 07:00, ciasto: 14:00 - 18:00, lody: 12:00 - 16:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 24 h
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 08:00 - 23:00
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 08:00 - 23:00
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • restauracja główna „Salt & Pepper Main Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla niemowląt, bufet dla dzieci, dania sezonowe, dania wegetariańskie, dania wegańskie, bufet, w cenie, kwiecień-październik, 07:00 - 10:00, 12:30 - 14:00 i 18:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Lavanda A la Carte Restaurant": rodzaje kuchni: regionalna, a la carte, wymagana rezerwacja, wliczona w all inclusive, kwiecień-październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Oliva A la Carte Restaurant": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, a la carte, wymagana rezerwacja, wliczona w all inclusive, kwiecień - październik, kilka razy w tyg. 19:00 - 21:00, klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących,wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Ginger A la Carte Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, a la carte, wymagana rezerwacja, wliczona w all inclusive, kwiecień - październik, kilka razy w tygodniu, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 4
  • Bistro „Bistro Bar": kwiecień - październik, 10:00 - 12:00, 14:00 - 18:00 i 21:00 - 07:00, w cenie
  •  „Lobby Bar": kwiecień - październik, 08:00 - 23:00, w cenie
  • bar przy basenie: czerwiec - wrzesień, 10:00 - 18:00, w cenie
  •  bar koktajlowy „Cocktail Bar": czerwiec - wrzesień, codziennie 10:00 - 00:00, w cenie, wliczony w all inclusive
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Rainbow

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Nowo wybudowany hotel przywitał swoich pierwszych gości w 2019r. Położony jest ok 7 km od urokliwej miejscowości Pomorie, ok 10 km od Słonecznego Brzegu i ok 20 km od centrum Burgas. Do międzynarodowego lotniska w Burgas ok 15 km, do międzynarodowego lotniska w Varnie ok 120 km. Z hotelu do miejscowości Pomorie kursuje bezpłatny hotelowy bus (wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc). Do najbliższego miejskiego przystanku autobusowego ok 3 km.
    Plaża:

    Prywatna piaszczysta plaża z łagodnym zejściem znajduje się bezpośrednio przy hotelu. Parasole i leżaki dostępne są bezpłatne.
    Do dyspozycji gości:

    Hotel oferuje swoim gościom całodobową recepcję, bufetową restaurację główną, w której serwowane będą dania kuchni międzynarodowej oraz 4 bary. Ponadto: windy, zjeżdżalnie, duży basen zewnętrzny, basen w strefie ciszy, basen wewnętrzny w strefie wellness. Parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe dostępne bezpłatne. Dla najmłodszych hotel proponuje mini club, plac zabaw oraz brodzik. Dodatkowo płatne: fryzjer, mini market, pralnia.
    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive: śniadania (7:00-10:00), obiady (12:30-14:00) i kolacje (18:00-21:00) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej. Dodatkowo późne śniadania (10:00 - 12:00) i przekąski (12:00 - 18:00) oraz nocne przekąski (21:00 -07:00) serwowane w wybranych barach. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w restauracji głównej podczas posiłków, oraz w barach -Lobby Barze (08:00-23:00), Beach Barze (10:00 - 18:00), Pool Barze (10:00 - 24:00). W Bistro Barze dostępne wino, piwo oraz napoje bezalkoholowe (10:00 - 06:00). W trakcie pobytu możliwość zarezerwowania kolacji tematycznych (po jednej na pobyt w każdej z restauracji a la carte): azjatycka, włoska, bułgarska. Importowane alkohole oraz świeżo wyciskane soki za dodatkową opłatą. Hotel zastrzega sobie prawo do możliwości zmiany godzin otwarcia barów i restauracji.
    Program sportowy i animacyjny:

    Animacje hotelowe 6 razy w tygodniu, wieczorne show w amfiteatrze oraz gry i zabawy w ciągu dnia (tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka wodna, aerobic, aqua gym, rzutki). Wieczorami okresowo organizowany jest przy fontannach kilkuminuntowy pokaz "światło i muzyka". W centrum wellnes bezpłatnie wewnętrzny basen, sauna, jaccuzzi oraz centrum fitness. Dodatkowo płatne: masaże, sporty wodne na plaży.
    Internet:

    Wi-Fi bezpłatne w budynku hotelu.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:


    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 lub 13 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) , wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    PRZYLĄDEK KALIAKRA ORAZ BALCZIK (1 dzień) - cena ok. 32 EUR ze Złotych Piasków, Albeny / ok. 47 EUR ze Słonecznego Brzegu
    Przylądek Kaliakra, to wąski, dwukilometrowy cypel, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na morze. Dodatkową atrakcję stanowią znajdujące się na przylądku pozostałości po budowlach rzymskich, a także pojawiające się delfiny. Balczik nazywany jest "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Główny punkt programu - zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii.
    PIRACKIE PARTY (1/2 dnia) - cena. ok. 39 EUR
    Ekscytujący rejs pirackim statkiem !Turystów wita ekipa animacyjna i personel, którzy są przebrani w stroje pirackie i wyglądają jak bohaterzy z filmu “Piraci z Karaibów". Statek ma trzy pokłady i zjeżdżalnię wodną. Podczas rejsu drobny poczęstunek, napoje, gry i zabawy.
    ISTAMBUŁ (1 dzień) - cena ok. 75 EUR (+wiza turecka ok. 18 EUR online, na granicy 25 EUR lub 30 USD)
    Wycieczka do położonego nad Bosforem Istambułu - orientalnego miasta o wielowiekowej historii. W programie: przejazd panoramiczny przez część europejską miasta (m.in. dworzec Orient Express'u, Targ Egipski, zatoka Złoty Róg, Pałac Dolmabahçe) ze zwiedzaniem Hipodromu, a następnie Błękitnego Meczetu, a także przejazd przez Most Bosforski do części azjatyckiej. W wolnym czasie możliwość wejścia do Hagia Sophia lub wizyta na tureckim bazarze. Dla chętnych rejs po Bosforze z wizytą na Targu Egipskim. UWAGA! Konieczny ważny paszport!
    Z dziećmi
    WODNE FIGLE W AQUAPARKU ACTION
    Najbardziej znany park wodny w Słonecznym Brzegu. Oferuje ponad 30 wodnych atrakcji dostosowanych do każdego wieku i gustu. Zabawy dostarczą rwące rzeki, fontanny, baseny, wodospady i zjeżdżalnie. Najwyższa zjeżdżalnia liczy 18 metrów, a najdłuższa 120 metrów. Czynny od końca maja do połowy września.
    Relaks
    SZALEJ OD ZMIERZCHU DO ŚWITU, IMPREZOWICZU!- cena ok. 10 EUR
    Słoneczny Brzeg jest enklawą dla wszystkich imprezowiczów. Zaszalej w Cacao Beach - okrzykniętym przez Internautów w 2011 roku najlepszym klubem w południowo-wschodniej Europie. Bilet wstępu kosztuje 20 lew (10 EUR). cacaobeach.bg/en
    BŁOGIE LENISTWO NA ZŁOCISTEJ PLAŻY
    Rozkoszuj się słonecznymi kąpielami na najpiękniejszej i najdłuższej plaży w Bułgarii. Największą atrakcją Słonecznego Brzegu jest 6-cio kilometrowa plaża, tworząca półksiężyc otoczony wydmami i hotelami. Miejscami szeroka na 60 metrów! Została oznaczona Błękitną Flagą, gdyż jest jedną z najczystszych w Europie. Morska bryza w dużym stopniu niweluje upał w ciągu dnia, a nocą orzeźwia.
    Dla aktywnych
    PORA RUSZAĆ W GÓRY
    Kilkudniowa wyprawa w góry Bałkan to doskonały sposób na urozmaicenie pobytu w kurortach Bułgarii. Ze Słonecznego Brzegu blisko jest do Bałkan Wschodnich. Pasmo Stara Płanina (Bałkan) rozciąga się od granicy z Serbią przez środkową Bułgarię, aż do Morza Czarnego.
    RAJ DLA AKTYWNYCH
    Słoneczny Brzeg to wymarzone miejsce dla amatorów sportów wodnych. Do wyboru masz pływanie, żeglugę, windsurfing, narty wodne, parasailing i nurkowanie .
    Zwiedzanie
    WIELKIE TYRNOWO- WZGÓRZE CAREWEC
    Rezerwat archeologiczny znajdujący się na wzgórzu skrywa w sobie zachowane do dziś fragmenty murów obronnych, pozostałości cerkwi i wież. Część budynków została odtworzona i zrekonstruowana. Najstarsze ślady ludzkości na wzgórzu są datowane na II wiek p.n.e.
    Kuchnia
    GJUWECZ"- BUŁGARSKI PRZYSMAK
    Gjuwecz, czyli gulasz bułgarski, to bogactwo smaku mięsa i warzyw połączonych aromatycznym sosem. Jest przyrządzany tradycyjnie w małych, glinianych naczyniach zwanych... "gjuwecz".
    WINA, WINA DAJCIE!
    Bułgarzy słyną z produkcji wielu gatunków wybornych win. Istnieje nawet święto o nazwie "Dzień Świętego Tryfona" poświęcone ludziom zajmującym się wyrobem wina.
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
    "
    Inne

    BUŁGARIA
    informacje ogólne

    Waluta
    LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny
    obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
    W regionie

    Albena
    Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
    Złote Piaski
    Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
    Słoneczny Brzeg
    To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
    Sozopol
    Jedna z najstarszych miejscowości nad Morzem Czarnym, uznawana za kulturalną stolicę wybrzeża. Ulubione miejsce artystów i fotografów, którzy uwieczniają malownicze zaułki, kręte uliczki i oryginalne drewniane domy z XVIII w. Stare miasto oczarowuje romantyczną atmosferą. Atrakcją dla turystów są oczywiście piękne, piaszczyste plaże.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : stronie operatora.
    "
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Bułgarii trwa od połowy czerwca do połowy września.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    POŁOŻENIE

    10 km od Słonecznego Brzegu, 6 km od miejscowości Pomorie, 20 km od Burgas i 15 km od lotniska w Burgas.

    PLAŻA

    Przy hotelu, prywatna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole bezpłatnie.

    HOTEL

    Planowane otwarcie 1 maja 2019. Wysoki standard usług, nowoczesne wnętrza oraz bogate zaplecze sportowe to główne atuty hotelu. Propozycja na rodzinny wypoczynek.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, restauracja główna, restauracje a'la carte serwujące kuchnię bułgarską, włoską i azjatycką czynne 4 dni w tygodniu, lobby bar, bistro bar, bar przy basenie, bar przy plaży, dyskoteka, Amfiteatr. Za dodatkową opłatą punkt medyczny, salon fryzjerski, sklepiki, usługi pralni chemicznej, wypożyczalnia samochodów i parking. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, Eurocard, Mastercard.

    INTERNET

    Bezpłatny internet WiFi w lobby

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Sala konferencyjna przygotowana dla 400 osób, z możliwością wypożyczenia sprzętu audiowizualnego

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie basen główny, basen pół olimpijski, basen tylko dla osób dorosłych, basen kryty ( czynny sezonowo), basen w kształcie laguny, 4 zjeżdżalnie wodne, leżaki i parasole przy basenach, sauna, jacuzzi, fitness centrum, warcaby, tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka wodna, rzutki, hotelowe programy animacyjne 6 dni w tygodniu ( 01.06.-30.09.) Odpłatnie łaźnia turecka, masaże, rzutki elektroniczne, sportu wodne przy plaży ( m.in. rowery wodne, skutery, windsurfing, parasailing).

    DLA DZIECI

    Brodzik, brodzik kryty (czynny sezonowo), 3 zjeżdżalnie wodne, wodny plac zabaw, plac zabaw, mini club dla dzieci wieku 2-12, pokój gier, wysokie krzesełka w restauracji i bufet dziecięcy, bezpłatne łóżeczka dla dzieci do lat 2 na zamówienie przed wylotem

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 426 pokoi różnego typu. Wszystkie pokoje alegancko urządzone, z balkonem i bocznym widokiem na morze.  Pokoje podstawowe typu Premium  z możliwością zakwaterowania 2 osób dorosłych oraz dostawki dla 1 osoby dorosłej, lub maksymalnie 2 dzieci.  Pokój Premium" - 44 m.kw. Boczny widok na morze. W pokoju znajduje się łóżko typu king-size 180/200, fotel sypialny, łazienka z prysznicem, podwójna umywalka, wbudowana w sypialnię, WC, otwarta szafa z dużą ilością miejsca do przechowywania oraz przytulnie umeblowany balkon z 10 mkw.  Dostępne pokoje rodzinne, więsze ok 48 m2, składają się z dwóch połączonych pokoi. Główna sypialnia może pomieścić 1 łóżko typu king-size (180/200) i fotel. Druga sypialnia ma 2 pojedyncze łóżka, każde 90/200. Jest jedna łazienka z podwójną umywalką, prysznicem i toaletą. Balkon w pokojach rodzinnych zajmuje powierzchnię 10 m. i jest komfortowo umeblowany z bocznym widokiem na morze. Minimalne dozwolone zakwaterowanie to 3 osoby dorosłe. Maksymalna liczba osób wynosi 4 osoby dorosłe.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Późne śniadanie w bistro bar, przekąski w ciągu dnia ( m.in. owoce, ciastka, naleśniki, fast food) , nocna przekąska ( 21.00-07.00) w bistro bar. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe przez 24h w wyznaczonych barach. Opcja ultra all inclusive nie obejmuje alkoholi importowanych, napojów butelkowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców.

    INFORMACJE DODATKOWE

    * Zamieszczone zdjęcia są wizualizacją. * Hotel nie akceptuje zwierząt. * Brak diety bezglutenowej.

    CENA

    LETNIA OFERTA CZARTEROWA - REGIONY: SŁONECZNY BRZEG I ZŁOTE PIASKI Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. ZIMOWA OFERTA - REGION BANSKO:  Przelot samolotem rejsowym (LOT) do Sofi lub dojazd własny. Oferta bez rezydenta.

    BAGAŻ

    Uwaga! Przy przelotach Bułgaria Air waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Słoneczny Brzeg

    Położenie

    Centrum Pomorie ok. 5,5 km Słoneczny Brzeg ok. 10 km Port lotniczy Burgas ok. 15 km

    Plaża

    Prywatna, bezpośrednio przy hotelu Piaszczysta z łagodnym wejściem do morza Leżaki i parasole - bezpłatne

    Pokoje

    Pokój Standard ok. 36 m² Klimatyzacja Łazienka z prysznicem, suszarka do włosów Telefon TV-Sat Sejf (bezpłatnie) Minibar uzupełniony tylko w dniu przyjazdu bezpłatnie Zestaw do parzenia kawy/herbaty Balkon Pokój z widokiem na morze - standard room sv Premium Sea View Room ok. 36 m² Jedna sypialnia z częścią wypoczynkową Family room Sea View ok. 48 m² Składa się z 2 sypialni i łazienki

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive Śniadania, późne śniadania, obiady, kolacja w formie bufetu Napoje bezalkoholowe i alkohole lokalnej produkcji w barach wskazanych przez hotel w godzinach ich otwarcia między 8:00–24:00 Wino, piwo oraz napoje bezalkoholowe w barze wskazanym przez hotel w godz. 10:00 - 07:00 Przekąski między posiłkami (fast food, kebab, pieczone ziemniaki, owoce, lody, sałtki, naleśniki) 3 restauracje a'la carte; raz na pobyt min. 7 nocy kolacja w jednej wybranej restauracji bezpłatnie (konieczna wcześniejsza) Nocne przekąski w godz. 21:00 – 07:00 W dniu przyjazdu pierwszym świadczeniem jest kolacja

    Opis hotelu

    Recepcja Restauracja główna, 4 bary (lobby bar, bistro Bar, cocktail bar, pool bar) 3 Restauracje a'la carte Aquapark – 4 zjeżdżalnie dla dorosłych, 3 zjeżdżalnie dla dzieci, spray park 5 basenów zewnętrznych, basen zewnętrzny dla dzieci, basen wewnętrzny dla dorosłych i dzieci Plac zabaw Amfiteatr Market Shuttle bus do Pomorie bezpłatnie Wypożyczalnia rowerów - płatna Wypożyczalnia samochodów - płatna Parking - płatny Oficjalna kategoria hotelu 5*

    Internet

    Wi-Fi w budynku głównym oraz przy basenach - bezpłatne

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: Program animacyjny dla dzieci i dorosłych (01.06-30.09), warcaby, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka nożna plażowa, miniklub (dzieci 4-12 lat), mini disco, fitness, aerobik, sauna, jacuzzi, siłownia Odpłatnie: Centrum Spa, łaźnia turecka, masaż, hydromasaż, fryzjer, sporty wodne

    Uwagi

    OSTRZEŻENIE: W związku z wybuchem epidemii wirusa SARS-CoV-2 w czasie trwania wybranej imprezy turystycznej mogą obowiązywać zwiększone wymagania dotyczące higieny i innych środków ostrożności ze względu na ochronę zdrowia i bezpieczeństwo podróżnych. Należy zapoznać się z informacjami dotyczącymi wymogów sanitarnych obowiązujących w Bułgarii. TYMCZASOWE ŚRODKI OCHRONY (ZAPOBIEGANIE COVID-19): Wyżywienie - wybór dań z bufetu osłoniętego pleksi, posiłki serowowane przez personel restauracji. Maksymalnie 4 osoby lub 1 rodzina przy stole. Programy animacyjne - zajęcia na świeżym powietrzu z zachowaniem dystansu społecznego. Mini Disco - pod opieką rodzica. Centrum Fitness i Spa - limit osób.

    WAŻNE INFORMACJE

    Opis imprezy turystycznej uwzględnia usługi świadczone w szczycie sezonu, który przypada na lipiec i sierpień. Zakres niektórych usług dostępnych w obiektach zakwaterowania (hotelach), świadczonych poza szczytem sezonu może nieznacznie różnić się od zakresu usług świadczonych w szczycie sezonu. Szczegółowe informacje na temat usług z określeniem różnic zostały wskazane w Informatorze ogólnym.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Wave Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
    Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
    Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Nessebar, Bułgaria
    Wakacje w Bułgarii, Primorsko
    Wakacje w Sozopolu
    Wakacje w Sveti Vlas
    Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii

    Opinie o Hotelu Wave Resort

    Wave Resort - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    Standard (Sea Side) DBL 3
    Standard (Sea Side) DBL 4
    2 os. pokoj standardowy
    DBL 1

    Wave Resort - Możliwości wyżywienia:


    Wave Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Wave Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00