Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
  • Hotel Wave Resort, Bułgaria
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
02.10 - 05.10
już od 839 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.04 - 27.04
już od 596 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Wave Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Wave Resort
star 4

Bułgaria
Ocena hotelu Wave Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Wave Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 października 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 kwietnia 2023

Hotel Wave Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 5,5 km od centrum miejscowości Pomorie
  • ok. 10 km od Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

polozenie

  • ok. 5,5 km od centrum miejscowości Pomorie
  • ok. 10 km od Słonecznego Brzegu
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży Wave Resort Beach
  • publiczna (z częścią prywatną hotelu)
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  •  recepcja: 24 h
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sala TV
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • butik
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niezadaszony, za opłatą
  • sala konferencyjna
  • usługi konsjerża

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

426

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  •  data otwarcia hotelu: 2019 r.
  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 6
  • basen: maj-wrzesień, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen: maj-wrzesień, w cenie, zewnętrzny
  • basen: 18+, maj-wrzesień, w cenie, zewnętrzny
  • basen dla dzieci: maj-wrzesień, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen: kwiecień, maj i październik, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: kwiecień, maj i październik
  • basen dla dzieci: kwiecień, maj i październik, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: kwiecień, maj i październik
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie

  • aquapark „Mini Aqua Park": czerwiec - wrzesień, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, liczba zjeżdżalni: 3, czerwiec - wrzesień, w cenie, wydzielona część basenu dla dzieci, z basenem zewnętrznym, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • Dla dzieci

    • łóżeczka dla dzieci: w cenie, wymagana rezerwacja
    • basen dla dzieci: maj - wrzesień, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • menu dla niemowląt
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • bufet dla dzieci
    • miniklub: 4-12 lat, maj - wrzesień, kilka razy w tygodniu 10:00 - 12:00 i 14:30 - 17:00, w cenie
    • animacje dla dzieci: 4-12 lat, maj - wrzesień, kilka razy w tygodniu
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-12 lat, maj - wrzesień, kilka razy w tygodniu, w cenie
    • klub dla nastolatków: maj - wrzesień, kilka razy w tygodniu, w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia
    • piłka plażowa
    • siatkówka plażowa
    • tenis stołowy
    Płatne
    • strefa spa: kwiecień - październik
    • hammam: płatność gotówką
    • masaże: płatność gotówką
    • zabiegi kąpielowe: płatność gotówką
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne: płatność gotówką
    • sauna fińska
    • aromaterapia
    • łaźnia parowa
    • grota lodowa
    • pokój relaksacyjny
    • windsurfing: w ofercie firm zewnętrznych
    • żeglowanie: w ofercie firm zewnętrznych
    • kanu: w ofercie firm zewnętrznych
    • skutery wodne: w ofercie firm zewnętrznych
    • łódka typu banan: w ofercie firm zewnętrznych
    • rower wodny: w ofercie firm zewnętrznych

    rozrywka

    • zajęcia sportowe (kilka razy w tygodniu, od 2020-05-01 do 2020-09-30)
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych (kilka razy w tygodniu, od 2020-06-01 do 2020-09-30)
    • przedstawienia kilka razy w tygodniu
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 3-4 os.
    • ok. 59 m2
    • boczny widok na morze
    • w budynku głównym
    • 2 pokoje 2-osobowe oddzielone drzwiami
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • 2 łazienki
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Suita junior z widokiem na morze JSM2
    • 2-4 os.
    • ok. 43 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 2-4 os.
    • ok. 36 m2
    • widok na morze
    • biurko
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
    • 2 os.
    • ok. 36 m2
    • widok na morze
    • wanna w pokoju
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM3
    • 2-3 os.
    • ok. 48 m2
    • widok na morze
    • biurko
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
    • 3-4 os.
    • ok. 48 m2
    • widok na morze
    • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM2
    • 4-6 os.
    • ok. 95 m2
    • widok na morze
    • pokój 2-poziomowy
    • sofa
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
    • 2 os.
    • ok. 36 m2
    • od strony morza
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • oddzielny prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-4 os.
    • ok. 36 m2
    • od strony morza
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie
    • biurko
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • oddzielny prysznic
    • balkon
    • w budynku głównym
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 2-3 os.
    • ok. 44 m2
    • widok na dziedziniec lub boczny widok na morze
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą
    • prysznic
    • balkon
    • w budynku głównym
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX4
    • 2-3 os.
    • ok. 44 m2
    • widok na basen
    • klimatyzacja: w cenie
    • biurko
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, płatność gotówką
    • prysznic
    • taras: bezpośredni dostęp do basenu
    • w budynku głównym
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 12:00
    • obiad: 12:30 - 14:00, w formie bufetu
    • kolacja: 18:00 - 21:00, w formie bufetu, a la carte
    • przekąski: 14:00 - 18:00, przekąski o północy: 21:00 - 07:00, ciasto: 14:00 - 18:00, lody: 12:00 - 16:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 24 h
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 08:00 - 23:00
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 08:00 - 23:00
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • restauracja główna „Salt & Pepper Main Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla niemowląt, bufet dla dzieci, dania sezonowe, dania wegetariańskie, dania wegańskie, bufet, w cenie, kwiecień-październik, 07:00 - 10:00, 12:30 - 14:00 i 18:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Lavanda A la Carte Restaurant": rodzaje kuchni: regionalna, a la carte, wymagana rezerwacja, wliczona w all inclusive, kwiecień-październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Oliva A la Carte Restaurant": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, a la carte, wymagana rezerwacja, wliczona w all inclusive, kwiecień - październik, kilka razy w tyg. 19:00 - 21:00, klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących,wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Ginger A la Carte Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, a la carte, wymagana rezerwacja, wliczona w all inclusive, kwiecień - październik, kilka razy w tygodniu, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 4
  • Bistro „Bistro Bar": kwiecień - październik, 10:00 - 12:00, 14:00 - 18:00 i 21:00 - 07:00, w cenie
  •  „Lobby Bar": kwiecień - październik, 08:00 - 23:00, w cenie
  • bar przy basenie: czerwiec - wrzesień, 10:00 - 18:00, w cenie
  •  bar koktajlowy „Cocktail Bar": czerwiec - wrzesień, codziennie 10:00 - 00:00, w cenie, wliczony w all inclusive
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Strona www


    Opinie klientów


    Położenie

    Nowo wybudowany hotel przywitał swoich pierwszych gości w 2019r. Położony jest ok 7 km od urokliwej miejscowości Pomorie, ok 10 km od Słonecznego Brzegu i ok 20 km od centrum Burgas. Do międzynarodowego lotniska w Burgas ok 15 km, do międzynarodowego lotniska w Varnie ok 120 km. Z hotelu do miejscowości Pomorie kursuje bezpłatny hotelowy bus (wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc). Do najbliższego miejskiego przystanku autobusowego ok 3 km.

    Plaża

    Prywatna piaszczysta plaża z łagodnym zejściem znajduje się bezpośrednio przy hotelu. Parasole i leżaki dostępne są bezpłatne.

    Do dyspozycji gości

    Hotel oferuje swoim gościom całodobową recepcję, bufetową restaurację główną, w której serwowane będą dania kuchni międzynarodowej oraz 4 bary. Ponadto: windy, zjeżdżalnie, duży basen zewnętrzny, basen w strefie ciszy, basen wewnętrzny w strefie wellness. Parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe dostępne bezpłatne. Dla najmłodszych hotel proponuje mini club, plac zabaw oraz brodzik. Dodatkowo płatne: fryzjer, mini market, pralnia.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive: śniadania (7:00-10:00), obiady (12:30-14:00) i kolacje (18:00-21:00) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej. Dodatkowo późne śniadania (10:00 - 12:00) i przekąski (12:00 - 18:00) oraz nocne przekąski (21:00 -07:00) serwowane w wybranych barach. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w restauracji głównej podczas posiłków, oraz w barach -Lobby Barze (08:00-23:00), Beach Barze (10:00 - 18:00), Pool Barze (10:00 - 24:00). W Bistro Barze dostępne wino, piwo oraz napoje bezalkoholowe (10:00 - 06:00). W trakcie pobytu możliwość zarezerwowania kolacji tematycznych (bezpłatnie jedna kolacja na pobyt w jednej wybranej restauracji a la carte): azjatycka, włoska, bułgarska. Importowane alkohole oraz świeżo wyciskane soki za dodatkową opłatą. Hotel zastrzega sobie prawo do możliwości zmiany godzin otwarcia barów i restauracji.

    Program sportowy i animacyjny

    Animacje hotelowe 6 razy w tygodniu, wieczorne show w amfiteatrze oraz gry i zabawy w ciągu dnia (tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka wodna, aerobic, aqua gym, rzutki). Wieczorami okresowo organizowany jest przy fontannach kilkuminuntowy pokaz "światło i muzyka". W centrum wellnes bezpłatnie wewnętrzny basen, sauna, jaccuzzi oraz centrum fitness. Dodatkowo płatne: masaże, sporty wodne na plaży.

    Internet

    Wi-Fi bezpłatne w budynku hotelu.

    Kategoria lokalna

    *****

    Naszym zdaniem

    Zupełnie nowy hotel położony tuż przy plaży, zadowoli gusta nawet najbardziej wymagających klientów. Dodatkowy atut stanowi formuła Ultra All Inclusive.

    Program

    Dzień Pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 lub 13 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) , wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

    Wycieczki lokalne

    PRZYLĄDEK KALIAKRA ORAZ BALCZIK (1 dzień) - cena ok. 32 EUR ze Złotych Piasków, Albeny / ok. 47 EUR ze Słonecznego Brzegu
    Przylądek Kaliakra, to wąski, dwukilometrowy cypel, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na morze. Dodatkową atrakcję stanowią znajdujące się na przylądku pozostałości po budowlach rzymskich, a także pojawiające się delfiny. Balczik nazywany jest "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Główny punkt programu - zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii.
    PIRACKIE PARTY (1/2 dnia) - cena. ok. 39 EUR
    Ekscytujący rejs pirackim statkiem !Turystów wita ekipa animacyjna i personel, którzy są przebrani w stroje pirackie i wyglądają jak bohaterzy z filmu “Piraci z Karaibów". Statek ma trzy pokłady i zjeżdżalnię wodną. Podczas rejsu drobny poczęstunek, napoje, gry i zabawy.
    ISTAMBUŁ (1 dzień) - cena ok. 75 EUR (+wiza turecka ok. 18 EUR online, na granicy 25 EUR lub 30 USD)
    Wycieczka do położonego nad Bosforem Istambułu - orientalnego miasta o wielowiekowej historii. W programie: przejazd panoramiczny przez część europejską miasta (m.in. dworzec Orient Express'u, Targ Egipski, zatoka Złoty Róg, Pałac Dolmabahçe) ze zwiedzaniem Hipodromu, a następnie Błękitnego Meczetu, a także przejazd przez Most Bosforski do części azjatyckiej. W wolnym czasie możliwość wejścia do Hagia Sophia lub wizyta na tureckim bazarze. Dla chętnych rejs po Bosforze z wizytą na Targu Egipskim. UWAGA! Konieczny ważny paszport!
    Z dziećmi
    WODNE FIGLE W AQUAPARKU ACTION
    Najbardziej znany park wodny w Słonecznym Brzegu. Oferuje ponad 30 wodnych atrakcji dostosowanych do każdego wieku i gustu. Zabawy dostarczą rwące rzeki, fontanny, baseny, wodospady i zjeżdżalnie. Najwyższa zjeżdżalnia liczy 18 metrów, a najdłuższa 120 metrów. Czynny od końca maja do połowy września.
    Relaks
    SZALEJ OD ZMIERZCHU DO ŚWITU, IMPREZOWICZU!- cena ok. 10 EUR
    Słoneczny Brzeg jest enklawą dla wszystkich imprezowiczów. Zaszalej w Cacao Beach - okrzykniętym przez Internautów w 2011 roku najlepszym klubem w południowo-wschodniej Europie. Bilet wstępu kosztuje 20 lew (10 EUR).
    cacaobeach.bg/en
    BŁOGIE LENISTWO NA ZŁOCISTEJ PLAŻY
    Rozkoszuj się słonecznymi kąpielami na najpiękniejszej i najdłuższej plaży w Bułgarii. Największą atrakcją Słonecznego Brzegu jest 6-cio kilometrowa plaża, tworząca półksiężyc otoczony wydmami i hotelami. Miejscami szeroka na 60 metrów! Została oznaczona Błękitną Flagą, gdyż jest jedną z najczystszych w Europie. Morska bryza w dużym stopniu niweluje upał w ciągu dnia, a nocą orzeźwia.
    Dla aktywnych
    PORA RUSZAĆ W GÓRY

    Kilkudniowa wyprawa w góry Bałkan to doskonały sposób na urozmaicenie pobytu w kurortach Bułgarii. Ze Słonecznego Brzegu blisko jest do Bałkan Wschodnich. Pasmo Stara Płanina (Bałkan) rozciąga się od granicy z Serbią przez środkową Bułgarię, aż do Morza Czarnego.
    RAJ DLA AKTYWNYCH

    Słoneczny Brzeg to wymarzone miejsce dla amatorów sportów wodnych. Do wyboru masz pływanie, żeglugę, windsurfing, narty wodne, parasailing i nurkowanie .
    Zwiedzanie
    WIELKIE TYRNOWO- WZGÓRZE CAREWEC

    Rezerwat archeologiczny znajdujący się na wzgórzu skrywa w sobie zachowane do dziś fragmenty murów obronnych, pozostałości cerkwi i wież. Część budynków została odtworzona i zrekonstruowana. Najstarsze ślady ludzkości na wzgórzu są datowane na II wiek p.n.e.
    Kuchnia
    GJUWECZ"- BUŁGARSKI PRZYSMAK
    Gjuwecz, czyli gulasz bułgarski, to bogactwo smaku mięsa i warzyw połączonych aromatycznym sosem. Jest przyrządzany tradycyjnie w małych, glinianych naczyniach zwanych... "gjuwecz".
    WINA, WINA DAJCIE!

    Bułgarzy słyną z produkcji wielu gatunków wybornych win. Istnieje nawet święto o nazwie "Dzień Świętego Tryfona" poświęcone ludziom zajmującym się wyrobem wina.
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
    "

    Inne

    BUŁGARIA
    informacje ogólne

    Waluta
    LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.

    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.

    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.

    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

    Orientacyjne ceny
    obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.

    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.

    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
    W regionie

    Albena
    Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.

    Złote Piaski
    Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.

    Słoneczny Brzeg
    To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
    Sozopol

    Jedna z najstarszych miejscowości nad Morzem Czarnym, uznawana za kulturalną stolicę wybrzeża. Ulubione miejsce artystów i fotografów, którzy uwieczniają malownicze zaułki, kręte uliczki i oryginalne drewniane domy z XVIII w. Stare miasto oczarowuje romantyczną atmosferą. Atrakcją dla turystów są oczywiście piękne, piaszczyste plaże.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : stronie operatora.
    "

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Bułgarii trwa od połowy czerwca do połowy września.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Burgas

    OPIS

    Wysokiej klasy hotel z budowany z myślą o wypoczynku rodzin. Położony z dala od miejskiego zgiełku, oferuje zakwaterowanie w przestronnych pokojach, kompleks basenów odkrytych a także mały aquapark. Dodatkowo pobyt tutaj to będzie prawdziwy raj dla smakoszy. Dla nich czekać będzie wiele restauracji z daniami z kuchni lokalnej i azjaytyckiej.

    lokalizacja

    Aheloy, 5 km od Pomorie, 15 km od lotniska w Burgas.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    2019 r.Na terenie hotelu znajdują się restauracje, bary, sejf w recepcji (bezpłatny), 5 basenów odkrytych, 2 baseny kryte, zjeżdżalnie wodne, pralnia (płatna), sala konferencyjna. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    - Wi-Fi w lobby bezpłatne- Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, publiczna, piaszczysta, Parasole, leżaki - bezpłatne.

    pokoje

    Zlokalizowane w budynku głównym (6 pięter, windy)Typy pokoi:- pokoje standardowe: klimatyzacja, TV, minibar (bezpłatny), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty (bezpłatny), łazienkę (WC, prysznic lub wanna), balkon- pokoje double premium: klimatyzacja, TV, minibar (bezpłatny), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty (bezpłatny), łazienkę (WC, prysznic lub wanna), balkon- pokoje rodzinne: klimatyzacja, TV, minibar (bezpłatny), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty (bezpłatny), łazienkę (WC, prysznic lub wanna), balkon- corner junior suite: klimatyzacja, TV, minibar (bezpłatny), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty (bezpłatny), łazienkę (WC, prysznic lub wanna), balkon

    Wyżywienie

    - restauracje, baryAII Inclusive Plus- śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:00-21:00), późny posiłek (21:00-07:00)- przekąski (14:00-18:00)- wybrane lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholoweRestauracje a la carte- jedna wizyta podczas pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.- międzynarodowa

    z myślą o dzieciach

    - brodzik- miniklub dla dzieci w wieku 4-13- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- opiekunka (płatna)- plac zabaw- krzesełko dla dziecka w restauracji

    w cenie

    - siłownia- aerobik- tenis stołowy- rzutki- animacje- sauna- łaźnia turecka

    płatne

    - sporty wodne na plaży- centrum SPA- masaż

    dodatkowe informacje

    Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Proszę zapoznać się z przepisami wjazdowymi które znajdziemy tutaj https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie#kierunek.

    Aktualizacja opisu

    22.12.2021 16:02

    usługi dostępne w hotelu

    NiepełnosprawniWi-FiPrzy plażySPAMini KlubAll InclusiveSerwis plażowySporty wodneZjeżdżalnie


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5Bułgaria/Słoneczny Brzeg

    Kategoryzacja hotelu

    Kat. EximTours 5*Kat. lokalna 5*

    Położenie

    - Aheloy- w pobliżu przystanek autobusowy (ok 2,5 km), supermarket (ok 6 km), dyskoteka (ok 10 km)- przy plaży- ok 3 km od Jeziora Pomorie- ok 6 km od Pomorie- ok 9 km od Nesebyr- ok 15 km od stacji kolejowej-  ok 15 km od Burgas- ok 18 m od lotniska Burgas- ok 102 km od Varna- ok 109 km od lotniska Varna- ok 130 km od pola golfowego

    Plaża

    - piaszczysta- leżaki, parasole, ręczniki (bezpłatne)

    Pokoje

    Standard- ok 35 m2- mini bar/lodówka (uzupełniony w dniu przyjazdu)- zestaw do parzenia kawy/herbaty- klimatyzacja, TV-SAT, telefon- sejf (bezpłatny), internet Wi-Fi (bezpłatny)- łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów)- balkon/taras Junior Suite- ok 43-45 m2- wyposażenie podobnie jak w pokoju Standard Family Standard LateralSeaView Balcony or Terrace- składają się z dwóch pomieszczeń - częściowy widok na morze - pokoje z pełnym widokiem na morze za opłatą - wyposażone podobnie jak pokoje standard Maisonet- ok 95-112 m2- dwupoziomowy składa się z salonu, trzech sypialni i trzech łazienek- widok na morze- wyposażenie podobnie jak w pokoju Standard

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatnie:- 5 basenów zewnętrznych (oddzielna strefa tylko dorosłych 16+)- 2 baseny wewnętrzne- zjeżdżalnie- leżaki, parasole słoneczne i ręczniki kąpielowe przy basenie- taras słoneczny- program zajęć wieczornych- siłownia/sala fitness- sauna- łaźnia parowa- hammam- rzutki- tenis stołowy Płatne:- kort tenisowy (oddalony o ok 10 km)- SPA, masaże- sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw- opieka nad dzieckiem (płatna)- brodzik- basen wewnętrzny- zjeżdżalnie- park natryskowy z 22 zabawkami wodnymi- łóżeczko (na życzenie)- mini klub- animacje 

    Wyżywienie

    All Inclusive Plus (AI+) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz wybrane alkohole premium dostępne są bezpłatnie w godzinach wyznaczonych przez hotel. Raz na pobyt kolacja w restauracji a'la carte  (bułgarskiej  "Lavanda" lub śródziemnomorskiej  "Oliva") bezpłatnie przy pobycie min 7 dni); wymagana wcześniejsza rezerwacja.

    Restauracje i bary

    Restauracja głównaSnack Amphi AvenueSnack BistroLavanda ala carteOliva ala carteLobby barPool BarBeach Bar

    Dodatkowe informacje

    - otwarty w 2019 roku- sześciopiętrowy budynek- 426 pokoi- winda- lobby z recepcją - internet Wi-Fi (bezpłatny)- klimatyzacja- sejf hotelowy (bezpłatny)- salon fryzjerski- pralnia i usługa prasowania (płatna)- mini market- parking (płatny)- sala konferencyjna- hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych- transfer do Pomorie (bezpłatnie)- www.waveresort.bg

    Errata

    Snack Amphi Avenue - czynne 01.06 - 15.09Pool Bar  - czynne 01.06 - 15.09Beach Bar -  czynne 01.06 - 15.09

    UWAGA

    W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacje

    Bagaż

     W przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kgLublin, Katowice, Warszawa, Rzeszów, Kraków, (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 300 PLN/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  550 PLN- 32 kg -  650 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaPoznań, Wrocław, Gdańsk (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 380 PLN/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  650 PLN- 32 kg -  750 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaBerlin Brandenburg (EasyJet);Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (56x45x25)- Usługa EXBAG - 200zł/osobę- 15 kg - 420 PLN- 23 kg - 570 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa, Zielona Góra (LOT - samolot rejsowy);Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12),Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 23 kg - 390 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Gdańsk, Kraków,Warszawa-Modlin (RyanAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 160 PLN/osobę,Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 280 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa

    Opis kraju

    Bułgaria to tętniący życiem kraj, położony w samym sercu regionu Bałkańskiego. Zachwycające, piaszczyste plaże, malownicze widoki i regionalna kuchnia przyciągają każdego roku tysiące turystów. Parki rozrywki, liczne kluby, puby, restauracje sprawiają, że wakacje w Bułgarii są świetnym wyborem dla turystów, łaknących zarówno odpoczynku jak i dobrej zabawy. Bułgaria leży nad Morzem Czarnym, graniczy z Rumunią, Macedonią, Serbią, Grecją i Turcją. To kraj bezkresnej Niziny Naddunajskiej, a także usytuowanych na południu pięknych wyżyn i gór. W tym miejscu znaleźć można monumentalną architekturę trackich budowli, bizantyjskie fortece, cerkwie, monastyry i kompleksy architektoniczne powstałe w zamierzchłych czasach. Serce kraju kryje niezwykłe, baśniowe krajobrazy, które na długo pozostaną w pamięci osób odwiedzających ten piękny region. Wiele bułgarskich plaż zostało oznaczonych błękitną flagą", co świadczy o ich najwyższej jakości i dobrym zagospodarowaniu. Długie plaże charakteryzują się miękkim, złotym piaskiem i łagodnym zejściem do morza, dzięki czemu zażywanie słonecznych kąpieli i zabawa w wodzie jest czystą przyjemnością.Szczególnym zainteresowaniem cieszą się wczasy na Słonecznym Brzegu i w Złotych Piaskach. Kurorty te wyróżniają się nie tylko niezwykłymi okolicznościami przyrody, ale także szeroko rozwiniętym zapleczem rozrywkowym. Wiele bułgarskich plaż zostało oznaczonych błękitną flagą", co świadczy o ich najwyższej jakości i dobrym zagospodarowaniu. Długie plaże charakteryzują się miękkim, złotym piaskiem i łagodnym zejściem do morza, dzięki czemu zażywanie słonecznych kąpieli i zabawa w wodzie jest czystą przyjemnością.Szczególnym zainteresowaniem cieszą się wczasy na Słonecznym Brzegu i w Złotych Piaskach. Kurorty te wyróżniają się nie tylko niezwykłymi okolicznościami przyrody, ale także szeroko rozwiniętym zapleczem rozrywkowym. Kultura i obyczajeKultura to jednak coś więcej niż język, religia czy zwyczaje, możesz spotkać się tutaj z gościnnością i pogodą ducha. Bułgarzy są niezwykle życzliwi i rodzinni. Poza pracą najczęściej można ich spotkać podczas długiego biesiadowania w towarzystwie rodziny i przyjaciół.Językiem urzędowym jest język bułgarski. W większych miejscowościach bez problemu można się także porozumieć po angielsku bądź rosyjsku. Bułgarzy bardzo chętnie uczą się także naszego rodzimego języka, ze względu na dużą ilość turystów naszego kraju.Religią dominującą w tym państwie jest prawosławie, nieco ponad 10 % mieszkańców wyznaje islam, a zaledwie 1 % z nich jest chrześcijanami.Jedna informacja jest szczególnie ważna. Pamiętaj, iż kiwnięcie głową oznacza zaprzeczenie, a kręcenie potwierdzenie - może Ci to pomóc uniknąć błędów w komunikacji.KuchniaW każdym daniu bułgarskiej kuchni można wyczuć niezwykłą mieszankę smaków, która jest wynikiem silnych wpływów z Turcji, Grecji, Włoch, a także krajów Bliskiego Wschodu. Zachwyca ona bogactwem świeżych owoców, warzyw i aromatycznych przypraw. Przygodę kulinarna warto zacząć od sałatki szopskiej - prostej, a jakże pysznej mieszanki warzyw z dodatkiem sera, oliwy i ziół. Lekką sałatkę świetnie dopełni Banica, czyli zawijas z ciasta kori, wypełniony po brzegi serem, szpinakiem lub mielonym mięsem. Jeśli poszukujecie czegoś bardziej sytego, wybierzcie Musakę z aromatycznym nadzieniem z mielonego mięsa lub faszerowane papryki - uwaga, potrafią być bardzo ostre. Na deser postawcie na klasykę - słodką baklavę, a jeśli nie przepadacie za słodyczami poproście o kieliszek tradycyjnego trunku o nazwie Rakija. Dla aktywnychWczasy w Bułgarii są idealnym wyborem dla miłośników sportów wodnych. Bujna podwodna fauna i flora oraz przejrzysta woda dają duże pole do popisu dla wielbicieli nurkowania i snorkelingu. W okolicach Warny i zatoce św. Stefana można również zobaczyć zatopiony port, liczne wraki statków oraz starożytną kotwicę. Jeśli preferujecie zaznać dodatkowo kąpieli słonecznej postawcie na surfing, windsurfing bądź kit surfing. Warunki na wybrzeżu są tak różnorodne, że zarówno początkujący, jak i amatorzy ekstremalnych wrażeń znajdą coś dla siebie. Co warto kupić?Na wakacjach w Bułgarii najlepiej się zaopatrzyć w tradycyjne wyroby na bazie aromatycznej róży. Kosmetyki, kule do kąpieli czy świece zapachowe o tej nucie pozwolą na chwilę relaksu, a także na powrót myślami do niezapomnianych chwil spędzonych w tym pięknym kraju. Dla koneserów trunków świetnym wyborem będzie butelka bułgarskiego wina lub tradycyjna Rakija. PogodaWybór jednego z kurortów nad Morzem Czarnym to gwarancja dobrej pogody. Temperatura w czasie sezonu dochodzi do 30 stopni. Przez większość czasu niebo jest bezchmurne, a słońce świeci przez 10 godzin w ciągu dnia. Temperatura wody sięga tutaj 24-25 stopni, dzięki temu kąpiel w morzu to czysta przyjemność, nadająca jeszcze więcej atrakcyjności temu miejscu. Przydatne zwrotyDzień dobry - (Dobro utro)Do widzenia - (sbogom)Dziękuję - (blagodarya)Proszę - (molya)Przepraszam - (szhalyavam)Nie mówię po bułgarsku - (Az ne govorya blgarski)Nie rozumiem - (Ne razbiram)Proszę powtórzyć - , (Molya, povtore Dlaczego Bułgaria?Bułgaria to kilometry pięknych, piaszczystych plaż, cudowna pogoda i niezwykle rozbudowana infrastruktura rozrywkowa. Najbardziej atrakcyjne pod względem turystycznym są wczasy na Słonecznym Brzegu i w Złotych Piaskach. Rozbudowana oferta hotelowa, pozwala na dopasowanie wycieczki do Bułgarii na miarę swoich potrzeb. Dla rodzin z dziećmi najlepszym wyborem będzie baza noclegowa z dostępem do basenów, zjeżdżalni i innych atrakcji wodnych. Warto zdecydować się na opcję All Inclusive, która pozwala nam cieszyć się odpoczynkiem w najwyższym standardzie i przystępnej cenie. Każdego dnia na stronie Exim Tours pojawiają się ciekawe promocje i atrakcyjne oferty Last Minute Bułgaria, dające możliwość wyboru cudownych, słonecznych wakacji na każdą kieszeń.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Słoneczny Brzeg

    Położenie

    Centrum Pomorie ok. 5,5 km (bezpłatny bus hotelowy)Słoneczny Brzeg ok. 10 kmPort lotniczy Burgas ok. 15 km

    Plaża

    Prywatna, piaszczysta, bezpośrednio przy hoteluPiaszczysta z łagodnym wejściem do morzaLeżaki i parasole, ręczniki - bezpłatneBeach bar - bezpłatny

    Pokoje

    Pokój Standard ok. 36 m²KlimatyzacjaŁazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosówTelefon - płatnyTV-SatSejf - bezpłatnyMinibar uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe i wodę - bezpłatnieZestaw do parzenia kawy/herbatyBalkonPokój z widokiem na morze - standard room svPokój Premium SideSea View ok. 44 m²Jedna sypialnia z częścią wypoczynkowąWyposażenie jak w pokoju StandardPokój Premium Sea View ok. 48 m²Jedna sypialnia z częścią wypoczynkowąWyposażenie jak w pokoju StandardPokój Family Side Sea View ok. 59 m²Składa się z 2 sypialni i 2 łazienek oraz 2 balkonówWyposażenie jak w pokoju StandardPokój Family Sea View ok. 48 m²Składa się z 2 sypialni i łazienkiWyposażenie jak w pokoju StandardPokój Signature Sea View ok. 36 m²Składa się z jednego pomieszczenia z otwartą łazienką z wanną oraz przedzielonym drzwiami prysznicemBalkon lub tarasWyposażenie jak w pokoju StandardPokój Corner Junior ok. 43 m²Składa się z jednej przestronnej sypialni oraz części wypoczynkowej i łazienkiWidok na morze, tarasWyposażenie jak w pokoju StandardPokój Lagoon Swim-up ok. 44 m²Składa się z jednej przestronnej sypialni oraz części wypoczynkowej i łazienkiTaras z bespośrednim dostępem do basenuWyposażenie jak w pokoju StandardPokój Maisonette SV ok. 95 m²Dwupoziomowy składa się z salonu, trzech sypialni i trzech łazienekWyposażenie jak w pokoju Standard

    Wyżywienie

    Ultra All InclusiveŚniadanie, późne śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetuPrzekąski między posiłkami (fast food, kebab, pieczone ziemniaki, owoce, lody, sałtki, naleśniki) w godz. 11:00-18:00Nocne przekąski w godz. 21:00-07:302 restauracje a'la carte (bułgarska, śródziemnomorska); raz na pobyt min. 7 nocy kolacja w jednej wybranej restauracji bezpłatnie (wymagana wcześniejsza rezerwacja)Napoje bezalkoholowe i alkohole lokalnej produkcji w barach wskazanych przez hotel w godzinach ich otwarcia między 8:00–24:00, wybrane napoje importowane w godz. 08:00-23:00Wino, piwo oraz napoje bezalkoholowe w barze wskazanym przez hotel w godzinach jego otwarcia między 10:00-07:00

    Strona internetowa hotelu

    www.waveresort.bg

    Opis hotelu

    RecepcjaRestauracja główna5 barów (bar w lobby, bistro Bar, cocktail bar, bar przy basenie, bar na plaży)3 Restauracje a'la carte (bułgarska, śródziemnomorska, azjatycka)Aquapark – 4 zjeżdżalnie dla dorosłych, 3 zjeżdżalnie dla dzieci, spray park5 basenów zewnętrznych, basen zewnętrzny dla dzieci, basen wewnętrzny dla dorosłych i dzieciPlac zabawAmfiteatrMarket, BoutiqueShuttle bus do Pomorie - bezpłatnyWypożyczalnia rowerów - płatnaWypożyczalnia samochodów - płatnaParking - płatny (15 BGN / dzień)Oficjalna kategoria hotelu 5*

    Internet

    Wi-Fi w budynku głównym - bezpłatne

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: Program animacyjny dla dzieci i dorosłych (01.06-30.09, 6 dni w tygodniu), wieczorne show, warcaby, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka nożna plażowa, water polo, aerobic, aqua aerobic, miniklub (dzieci 4-12 lat), teen club (dzieci 7-16 lat), mini disco, fitness, aerobik, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, siłowniaOdpłatnie: Centrum Spa & Wellness, zabiegi w łaźni tureckiej, masaż, hydromasaż, fryzjer, sporty wodne na plaży

    Uwagi

    OSTRZEŻENIE: W związku z wybuchem epidemii wirusa SARS-CoV-2 w czasie trwania wybranej imprezy turystycznej mogą obowiązywać zwiększone wymagania dotyczące higieny i innych środków ostrożności ze względu na ochronę zdrowia i bezpieczeństwo podróżnych. Należy zapoznać się z informacjami dotyczącymi wymogów sanitarnych obowiązujących w Bułgarii.

    WAŻNE INFORMACJE

    Opis imprezy turystycznej uwzględnia usługi świadczone w szczycie sezonu, który przypada na lipiec i sierpień. Zakres niektórych usług dostępnych w obiektach zakwaterowania (hotelach), świadczonych poza szczytem sezonu może nieznacznie różnić się od zakresu usług świadczonych w szczycie sezonu. Szczegółowe informacje na temat usług z określeniem różnic zostały wskazane w Informatorze ogólnym.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    10 km od Słonecznego Brzegu, 6 km od miejscowości Pomorie, 20 km od Burgas i 15 km od lotniska w Burgas.

    PLAŻA

    Przy hotelu, prywatna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole bezpłatnie.

    HOTEL

    Planowane otwarcie 1 maja 2019. Wysoki standard usług, nowoczesne wnętrza oraz bogate zaplecze sportowe to główne atuty hotelu. Propozycja na rodzinny wypoczynek.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, restauracja główna, restauracje a'la carte serwujące kuchnię bułgarską, włoską i azjatycką czynne 4 dni w tygodniu, lobby bar, bistro bar, bar przy basenie, bar przy plaży, dyskoteka, Amfiteatr. Za dodatkową opłatą punkt medyczny, salon fryzjerski, sklepiki, usługi pralni chemicznej, wypożyczalnia samochodów i parking. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, Eurocard, Mastercard.

    INTERNET

    Bezpłatny internet WiFi w lobby

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Sala konferencyjna przygotowana dla 400 osób, z możliwością wypożyczenia sprzętu audiowizualnego

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie basen główny, basen pół olimpijski, basen tylko dla osób dorosłych, basen kryty ( czynny sezonowo), basen w kształcie laguny, 4 zjeżdżalnie wodne, leżaki i parasole przy basenach, sauna, jacuzzi, fitness centrum, warcaby, tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka wodna, rzutki, hotelowe programy animacyjne 6 dni w tygodniu ( 01.06.-30.09.) Odpłatnie łaźnia turecka, masaże, rzutki elektroniczne, sportu wodne przy plaży ( m.in. rowery wodne, skutery, windsurfing, parasailing).

    DLA DZIECI

    Brodzik, brodzik kryty (czynny sezonowo), 3 zjeżdżalnie wodne, wodny plac zabaw, plac zabaw, mini club dla dzieci wieku 2-12, pokój gier, wysokie krzesełka w restauracji i bufet dziecięcy, bezpłatne łóżeczka dla dzieci do lat 2 na zamówienie przed wylotem

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 426 pokoi różnego typu. Wszystkie pokoje alegancko urządzone, z balkonem i bocznym widokiem na morze.  Pokoje podstawowe typu Premium  z możliwością zakwaterowania 2 osób dorosłych oraz dostawki dla 1 osoby dorosłej, lub maksymalnie 2 dzieci.  Pokój Premium" - 44 m.kw. Boczny widok na morze. W pokoju znajduje się łóżko typu king-size 180/200, fotel sypialny, łazienka z prysznicem, podwójna umywalka, wbudowana w sypialnię, WC, otwarta szafa z dużą ilością miejsca do przechowywania oraz przytulnie umeblowany balkon z 10 mkw.  Dostępne pokoje rodzinne, więsze ok 48 m2, składają się z dwóch połączonych pokoi. Główna sypialnia może pomieścić 1 łóżko typu king-size (180/200) i fotel. Druga sypialnia ma 2 pojedyncze łóżka, każde 90/200. Jest jedna łazienka z podwójną umywalką, prysznicem i toaletą. Balkon w pokojach rodzinnych zajmuje powierzchnię 10 m. i jest komfortowo umeblowany z bocznym widokiem na morze. Minimalne dozwolone zakwaterowanie to 3 osoby dorosłe. Maksymalna liczba osób wynosi 4 osoby dorosłe.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Późne śniadanie w bistro bar, przekąski w ciągu dnia ( m.in. owoce, ciastka, naleśniki, fast food) , nocna przekąska ( 21.00-07.00) w bistro bar. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe przez 24h w wyznaczonych barach. Opcja ultra all inclusive nie obejmuje alkoholi importowanych, napojów butelkowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców.

    INFORMACJE DODATKOWE

    * Zamieszczone zdjęcia są wizualizacją. * Hotel nie akceptuje zwierząt. * Brak diety bezglutenowej.

    CENA

    LETNIA OFERTA CZARTEROWA - REGIONY: SŁONECZNY BRZEG I ZŁOTE PIASKI Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. ZIMOWA OFERTA - REGION BANSKO:  Przelot samolotem rejsowym (LOT) do Sofi lub dojazd własny. Oferta bez rezydenta.

    BAGAŻ

    Uwaga! Przy przelotach Bułgaria Air waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Rego- Bis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    *****Bułgaria/Aheloy

    ATUTY

    Wyżywienie Ultra All InclusiveBezpośrednio przy plażyBaseny zewnętrzne i zjeżdżalnieTransfer VIP

    NASZYM ZDANIEM

    Wybudowany w 2019 roku obiekt położony jest w spokojnej okolicy, na rozległym terenie. Do dyspozycji gości przygotowane są różne baseny oraz zjeżdżalnie, dzienne i wieczorne animacje na terenie hotelu dla dzieci i dorosłych, centrum SPA z różnymi zabiegami czy sporty wodne na plaży. Dodatkowym atutem z pewnością będzie formuła wyżywienia ultra all inclusive, która z pewnością zaspokoi najbardziej wymagających klientów. 

    POŁOŻENIE

    bezpośrednio przy plażyok. 15 km od lotniska w Burgasok. 2,5 km do centrum Aheloyok. 5,5 km do centrum Pomorieok. 10 km do centrum Słonecznego Brzeguok. 20 km do centrum Burgas

    PLAŻA

    Prywatna, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy w cenie.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne - WiFi w częściach wspólnych, zewnętrzne baseny, wewnętrzny basen (dostępny w kwietniu, maju i październiku), brodzik, wodny park, zjeżdżalnie, mini club, plac zabaw, leżaki i parasole przy basenie, sauna, jacuzzi, fitness, animacje, biblioteka, tenis stołowy, siatkówka plażowa, water polo, aqua aerobic, aqua gym, rzutki, bus do centrum PomorieDodatkowo płatne - pralnia, lekarz na wezwanie, centrum spa, masaże, salon piękności, hydromasaże, market, butik, parking, wypożyczalnia samochodów, sporty wodne

    DLA DZIECI

    Brodzik zewnętrzny, mini club, plac zabaw, zjeżdżalnie, wodny park, brodzik wewnętrzny (dostępny w kwietniu, maju i październiku)

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00Wykwaterowanie 12:00Hotel posiada 426 pokoi:Standard Side Sea View/Sea View - pokoje z bocznym/centralnym widokiem na morze o powierzchni ok. 36m2.Premium Side Sea View - pokoje premium z bocznym widokiem na morze o powierzchni ok. 44m2.Premium Sea View - pokoje premium z centralnym widokiem na morze o powierzchni ok. 48m2.Family Room Side Sea View - pokoje rodzinne z bocznym widokiem na morze o powierzchni ok. 59m2.Family Room Sea View - pokoje rodzinne z centralnym widokiem na morze o powierzchni ok. 48m2.Pokoje Swim-Up - pokoje z bezpośrednim zejściem do basenu o powierzchni ok. 44m2.Pokoje posiadają łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów. Wyposażone są w klimatyzację, TV, bezpłatny sejf, płatny minibar, telefon.

    UDOGODNIENIA

    Suszarka Mini lodówkaKlimatyzacjaTV Łóżeczka dla dzieci (bezpłatne)Wi-Fi w częściach wspólnych (bezpłatne)Restauracje a'la carte Sejf w pokoju (bezpłatny) ParkingCentrum SPASaunaBaseny zewnętrzneZjeżdżalnieBezpłatny bus do PomorieAnimacje

    WYŻYWIENIE

    Ultra All InclusiveŚniadanie 07:30-10:00, obiad 12:30-14:00, kolacja 18:00-21:00 - posiłki w formie bufetu w głównej restauracji "Salt&Pepper". Późne śniadanie w godzinah 10:00-12:30 w Bistro Buffet. Przekąski serwowane w godzinach 14:00-18:00 w Bistro Bar oraz 11:00-17:00 w Amphi Avenue (otwarta od 01.06 do 15.09). Nocne przekąski serwowane w Bistro w godzinach 21:00-07:30. Napoje alkoholowe (importowane oraz lokalne) oraz napoje bezalkoholowe serwowane w: Lobby (08:00-23:00), Bistro w godzinach przekąsek, Pool (przy basenie, 10:00-18:00), Beach (na plaży, 10:00-18:00), Amphi Avenue (10:00-24:00), Salt&Pepper (restauracja, w godzinach posiłków). Bary Pool, Beach i Amphi Avenue otwarte tylko od 01.06 do 15.09. Na terenie hotelu dostępne są również restauracje a'la carte - Ginger (azjatycka), Lavanda (bułgarska) Oliva (śródziemnomorska) podczas kolacji - 18:00-21:00 (dodatkowo płatne) - wymagana wcześniejsza rezerwacja. . Dla gości, którzy wykupią ofertę minimum 7 noclegów - jedna wizyta w restauracji a'la carte bezpłatna.

    DODATKOWE INFORMACJE

    Udogodnienia dla niepełnosprawnych.Hotel nie akceptuje zwierząt.Klienci, którzy zdecydują się na ofertę tego obiektu, mają zagwarantowany prywatny transfer VIP na trasie lotnisko-hotel-lotnisko.

    OBOWIĄZKOWE DOPŁATY

     Taksa klimatyczna + opłata meldunkowa 10 EUR/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt

    CENA ZAWIERA

    - Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,- Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym).- Opiekę rezydenta podczas pobytu (nie dotyczy oferty z dojazdem własnym)- Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny,- Opłatę na Turystyczny Fundusz Pomocowy,- Podatek Vat,- Ubezpieczenie (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym)Oferta z przelotem:dla przelotów czarterowych (LOT Charters,  Enter Air, Bulgarian Air Charters, Emirates, Fly Dubai): bagaż podręczny i bagaż rejestrowany w cenie (dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów)dla lotów na połączeniach rejsowych/liniowych (Rayanair, Wizz Air, LOT - pokoje ze skrótem PKT): LOT  bagaż podręczny 8 kg, Ryanair/Wizzair mały bagaż podręczny (40x30x20 cm) w cenieNie dotyczy obozów młodzieżowych.Oferta sam przelot zawiera:- bagaż podręczny i bagaż rejestrowany (dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów)- opłaty lotniskowe

    CENA NIE ZAWIERA

    - Opłat klimatyczno-meldunkowych,- Wycieczek fakultatywnych,- Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie,- Transportu (dotyczy oferty z dojazdem własnym)- Ubezpieczenia (dotyczy oferty z dojazdem własnym - możliwość dokupienia w datach pobytu)Oferta z przelotem:dla lotów na połączeniach rejsowych/liniowych (Rayanair, Wizz Air, LOT - pokoje ze skrótem PKT): bagaż rejestrowany dodatkowo płatnyLOT do 23kg (RT) 250 PLN/osWizzair do 10 kg (RT) 270 pln/os; do 20kg (RT) 350 pln/os; do 32kg (RT) 490 pln/osWizz Priority - pierwszeństwo wejścia na pokład + dodatkowa walizka do 10 kg (RT) 190 pln/osRyanair do 10 kg (RT) 270 pln/os; do 20kg (RT) 350 pln/osNie dotyczy obozów młodzieżowych i samych przelotów.

    OFERTA NA TEST PCR/ANTYGENOWY DLA KLIENTÓW REGO-BIS

    Wszyscy Klienci Rego Bis mogą skorzystać ze specjalnej oferty na testy PCR lub antygenowe na SARS-CoV-2 przed wylotem lub po powrocie do kraju.Test można wykonać w jednym z wymienionych na stronie Organizatora punktów ALAB Laboratorium. Wynik do pobrania ze strony www.alablaboratoria.pl, również w języku angielskim.lub w jednym z wymienionych na stronie Organizatora punktów Diagnostyka (dostępne testy antygenowe na wylocie lub powrocie). Wynik do pobrania ze strony https://wyniki.diag.pl/, również w języku angielskim.Aby skorzystać z oferty, należy przy rezerwacji wybrać jeden ze składników, w zależności od wybranej metody testowania oraz momentu wykonania testu (przed wylotem lub po powrocie do kraju) oraz opłacić test u Organizatora.Klienci korzystający z oferty proszeni są o pobranie i wypełnienie skierowania dostępnego na stronie Organizatora.Oferta przeznaczona wyłącznie dla Klientów Rego-Bis.na dzień 01.07.2021Albania - nie wymaga testówBułgaria - test PCR lub antygenowyChorwacja - test PCR lub antygenowyCzarnogóra - nie wymaga testówHiszpania - test PCRMacedonia Pólnocna - nie wymaga testówTurcja - test PCR lub antygenowyZjednoczone Emiraty Arabskie - test PCRAktualne informacje dostępne na stronie Organizatora.

    ROZSZERZONE UBEZPIECZENIE Bezpieczne Wakacje, Spokojne Rezerwacje

    Ubezpieczenie rozszerzone obowiązuje przy zakupie oferty Lato 2021 do 02.08.2021 i zawiera:a. ubezpieczenie od zachorowania w następstwie epidemiib. KL do 30 000 EUR, NNW do 3 000 EURc. ubezpieczenie od chorób przewlekłychNie dotyczy samych przelotów.

    SKŁADKA NA TURYSTYCZNY FUNDUSZ POMOCOWY

    Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP) został utworzony na podstawie ustawy z dnia 2 marca 2020, o szczególnych rozwiązaniach związanych z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID - 19, innych chorób zakaźnych oraz wywołanych nimi sytuacji kryzysowych (Dz. U. z 2020 r. poz 1842 z późn. zm.).- składka TFP  jest obowiązkowa- składka TFP jest naliczana od każdego podróżnego biorącego udział w imprezie turystycznej- składka TFP nie podlega zwrotowiSkładka TFP dotyczy imprez samolotowych na czarterach i samolotach rejsowych/liniowych, imprez autokarowych, objazdów, obozów młodzieżowych, imprez z dojazdem własnym (z wyłączeniem imprez typu ekspress).

    DODATKOWE UBEZPIECZENIE NA WYPADEK KWARANTANNY LUB IZOLACJI

    Pomoc w przypadku izolacjiW przypadku nałożenia na Ubezpieczonego konieczności poddania się izolacji z powodu nagłegozachorowania na Covid-19 podczas pobytu za granicą zgodnie z przepisami kraju, w którymUbezpieczony przebywa, Centrum Alarmowe zorganizuje i pokryje dodatkowe koszty związane zobowiązkową izolacją, jeżeli izolacja nie może się odbyć w dotychczasowym miejscuzakwaterowania Ubezpieczonego lub czas jej trwania przekracza zaplanowany czas pobytu wramach imprezy turystycznej. W takim przypadku Centrum Alarmowe zorganizuje i pokryjedodatkowe koszty zakwaterowania i wyżywienia w standardzie nie wyższym niż wcześniejprzewidziany umową związaną z podróżą, z wyłączeniem napojów alkoholowych, maksymalnie dolimitu 1.000 euro na osobę. Ubezpieczenie dostępne jest po opłaceniu dodatkowej składki.Pomoc w przypadku kwarantannyW przypadku nałożenia na Ubezpieczonego przez lokalne służby sanitarne konieczności poddaniasię kwarantannie w związku z Covid-19 podczas pobytu za granicą, zgodnie z przepisami kraju, wktórym Ubezpieczony przebywa, Centrum Alrmowe zorganizuje i pokryje dodatkowe kosztyzwiązane z obowiązkową kwarantanną, jeżeli kwarantanna nie może się odbyć w dotychczasowymmiejscu zakwaterowania Ubezpieczonego lub czas jej trwania przekracza zaplanowany czas pobytuw ramach imprezy turystycznej. W takim przypadku Centrum Alarmowe zorganizuje i pokryjedodatkowe koszty zakwaterowania i wyżywienia w standardzie nie wyższym niż wcześniejprzewidziany umową związaną z podróżą, z wyłączeniem napojów alkoholowych oraz kosztytransportu powrotnego do Polski lub kraju rezydencji jeżeli przekraczają pierwotnie przewidzianyczas podróży, maksymalnie do limitu 1.000 euro na osobę. Ubezpieczenie dostępne jest poopłaceniu dodatkowej składki.

    REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

    Oferty, w których pokoje oznaczone są kodem PKT, podlegają innym zasadom zakładania rezerwacji (szczegóły poniżej) zaliczkowania oraz nie są objętę aktualną promocją.Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (29% wartości ceny imprezy) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny.WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.Nie dotyczy obozów młodzieżowych i samych przelotów.

    POKOJE PROMOCYJNE

    Pokoje promocyjne, to pokoje standardowe w promocyjnej cenie. Ich ilość jest ograniczona.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    BUŁGARIA

    To największy kraj Półwyspu Bałkańskiego i zarazem ulubione miejsce wypoczynku setek turystów. Na obszarze zaledwie 110 tys. km2. Spotyka się tam niezwykłą różnorodność krajobrazu. Ku wzgórzom Starej Płaniny wznosi się równina Naddunajska. Wzdłuż granicy z Grecją ciągnie się kotlina Rodopy, a Nizina Górnotracka zakończona jest malowniczym wybrzeżem Morza Czarnego. Bułgaria ponownie przezywa swoje najlepsze lata. Jest znacznie tańsza od innych krajów Europy, w nadmorskich miejscowościach powstają coraz to nowsze ośrodki turystyczne i rozrywkowe. Rozwija się baza noclegowa, króluje pyszna lokalna kuchnia, a miejscowa ludność jest niezwykle serdeczna. W całym kraju można spotkać miejsca o fascynującej i wielowiekowej historii. Będą w Bułgarii te miejsca koniecznie musisz zobaczyć:1.Sofia- stolica kraju, będąca centrum kultury i rozrywki z ogromną ilością barów, restauracji i dyskotek, której historia sięga VI wieku p.n.e. Miłośnicy historii pogrążą się tutaj w zwiedzaniu licznych zabytków jak np. ruiny budowli rzymskich, fortyfikacji bizantyjskich, zabytki architektury tureckiej.2. Riła - największe pasmo górskie w Bułgarii. Na najwyższym szczycie, jakim jest Musała (2925 m n.p.m.) śnieg może leżeć do 8 miesięcy. Właśnie tam znajduje się jedna z najciekawszych atrakcji kraju. Monastyr Rylski to kompleks klasztorny, idealnie wkomponowany w góry, które go otaczają. Obecnie przebywa tam ok. 60 mnichów, a cały kompleks wpisano na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO.3. Podczas pobytu w Wielkim Tyrnowie miłośnikom wina poleca się wycieczkę do winiarni Maryan. Oferuje możliwość skosztowania wielu przeróżnych rodzajów win. Wycieczka obejmuje zwiedzanie piwnicy z winami, a nawet degustację win prosto z beczki. Wina produkowane klasycznymi technikami winiarskimi, w połączeniu z nowoczesną technologią, aby otrzymać produkt najlepszej jakości.4. Miasto Płowdiw - drugie pod względem liczby mieszkańców miasto Bułgarii. Niegdyś znane jako Filippopolis, ponieważ podbił je Filip II Macedoński. Można tu dziś podziwiać zabytki z dawnych czasów, np. wciąż czynny teatr rzymski. Mieszcząc się na siedmiu wzgórzach nad rzeką Maritsa jest często nazywany właśnie Miastem Siedmiu Wzgórz".5. Park Narodowy Pirin wznosi się niczym wielki bałkański wał nad granicami Macedonii i Grecji. Wpisany jest na listę UNESCO. Wysoko na górze zbierają się czapki mgły, a alpejskie doliny są zasypane lawinami leśno-zielonych drzew sosny i jodły. Park, który został okrzyknięty rajem dla miłośników pieszych wycieczek i sportów zimowych.

    POWODY, DLA KTÓRYCH WARTO JECHAĆ DO BUŁGARII

    1.Plaże - Linia brzegowa kraju rozciąga się na aż 400 km i jest bardzo urozmaicona. Właśnie w Bułgarii znajdują się jedne z najpiękniejszych nadmorskich kurortów i plaż. Najciekawsze bułgarskie wybrzeża - Słoneczny Brzeg czy Sozopol to miejsca najciekawsze, na których podczas letniego sezonu temperatury sięgają powyżej 30 stopni!2. Zabytki, które są śladem zachowania się wielowiekowej historii i starożytnej kultury kraju. Tyle historii można znaleźć w jednym miejscu! Będąc na wakacjach należy koniecznie odwiedzić m.in. klasztor Rila lub niesamowity rzymski teatr w Płowdiwie, pochodząc z lat 98-117 p.n.e. Na uwagę zasłguje także muzealne miasto Koprivštitsa, które przeniesie Cię w czasie!3. Piękne krajobrazy, na które składają się niezwykłe góry, parki i przyroda. Ponadto ogrom możliwości spędzania wolnego czasu. Można udać się na piesze wędrówki, spróbować wspinaczki, jazdy konnej, wędkarstwa, a nawet sprawdzić swoje siły w sportach wodnych! Sceneria jest niesamowita, a wybory są niemalże nieograniczone!4. Pyszna lokalna kuchnia, która zachwyca rozmaitością świeżych warzyw oraz owocami morza. Pełne smaku papryki, pomidory, bakłażany, cukinie, sałatka szopska, ajvar, wyśmienite dania z grilla oraz ryby, krewetki czy kalmary. W rozsądnych cenach można skosztować smaków typowych dla krajów bałkańskich i zakochać się w tym regionie jeszcze bardziej!5. Rose Damascena czyli dolina róż - jeden z symboli Bułgarii, położona na południe od gór bałkańskich. Piękna roślina Rose Damascena była przez wieki ubóstwiana przez bułgarski lud, używano jej do produkcji popularnego oleju różanego. Dziś Bułgaria to producent ponad 70% oleju różanego na świecie, co daje jej miano największego producenta tego cennego oleju. Jeśli przyjedziesz w maju lub czerwcu do Bułgarii, możesz wziąć udział w Festiwalu Róż w Karlowie czy Kazanlyku,. Zdecydowanie nie pożałujesz!

    WAŻNE INFORMACJE

    Osoby podróżujące do Polski samolotem - przed dokonaniem odprawy - są obowiązane do wypełnienia Karty Lokalizacji Podróżnego w postaci elektronicznej (eKLP). Jak poinformował Główny Inspektorat Sanitarny od 17 lipca 2021 r. będzie ona dostępna w formie elektronicznej. Elektroniczna karta zastępuje dotychczas stosowane karty papierowe. https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home Jedynie w przypadku braku dostępu do systemu teleinformatycznego można ją nadal wypełnić w postaci papierowej - w takim przypadku papierowy formularz Karty Lokalizacji Podróżnego (KLP) jest przekazywany przez personel pokładowy.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Bułgaria/Słoneczny Brzeg

    Opis

    Wyżywienie:

    pakiet All Inclusive

    Pokoje:

    Zakwaterowanie w pokojach:

    STANDARD Z BOCZNYM WIDOKIEM NA MORZE dla max 3 osób dorosłych lub 2 osób dorosłych i 2 dzieci

    PREMIUM Z WIDOKIEM NA MORZE dla max 3 osób dorosłych

    POKÓJ RODZINNY Z WIDOKIEM NA MORZE dla max 4 osób dorosłych

    Wyposażenie

    Kurort jest nowym obiektem - jego budowa zakończyła się w 2019 roku. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 426 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. W skład wyposażenia wchodzą restauracja, bar, babysitting, usługi fryzjerskie, sala konferencyjna i sala teatralna. Zapraszamy do baru na plaży. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw.

    Pokoje

    Wszystkie pokoje dysponują klimatyzacją i łazienką. Balkon należy do standardowego wyposażenia w większości pokoi i oferuje dodatkową przestrzeń na odpoczynek i relaks w trakcie pobytu. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. W pokojach do użytku gości jest ekspres do kawy / herbaty. Optymalny komfort pobytu zapewniają telefon, telewizor i Wi-Fi. W łazienkach znajduje się suszarka do włosów. Ośrodek wczasowy oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Oferta sportowo-rozrywkowa

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Urozmaicony pobyt zapewnią Państwu nasze pozostałe propozycje jak studio fitness, sauna, łaźnia turecka i salon piękności. W kategorii rozrywki polecamy Państwu miniklub.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

    Świadczenia

    Przelot, zakwaterowanie w wybranym hotelu, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, cena zawiera: bagaż główny 20 kg + bagaż podręczny 5 kg

    Dodatkowo płatne

    Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

     

    Obsługa na miejscu

    • brak obsługi polskiego przedstawiciela


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Nekera

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    BULGARIA

    Położenie

    Aheloy, ok. 7 km od centrum Pomorie, ok. 10 km od Słonecznego Brzegu. Port lotniczy w Burgas znajduje się ok. 15 km od hotelu, port lotniczy w Warnie znajduje się ok. 120 km.

    Plaża

    publiczna, piaszczysta znajduje się przy hotelu; bezpłatne leżaki i parasole na plaży.

    Wyposażenie

    hotel otwarty w 2019 roku, składa się z budynku głównego (6 pięter). Do dyspozycji gości: basen zewnętrzny dla dorosłych, brodzik zewnętrzny dla dzieci, mini aqua park dla dzieci Aqua Tower (3 zjeżdżalnie), basen kryty, brodzik kryty dla dzieci, jacuzzi kryte, leżaki, parasole, ręczniki plażowe przy basenie (bezpłatnie); restauracja główna, 3 restauracje A la Carte (w przypadku pobytu 7-dniowego: 1x na pobyt bezpłatna kolacja w restauracji bułgarskiej „Lavanda” lub śródziemnomorskiej „Oliva”, wymagana wcześniejsza rezerwacja); 4 bary; lekarz (na wezwanie, za dodatkową opłatą), centrum konferencyjne.

    Zakwaterowanie

     Pokoje dwuosobowe low cost z widokiem na ogród LOW COST DOUBLE ROOM GARDEN VIEW: ok. 26 m2; dla max. 3 os.; łóżko podwójne + 1 pojedyncze;  wyposażenie: prywatna łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, sejf (bezpłatny); mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo), zestaw do parzenia kawy/herbaty; Wi-Fi (bezpłatne), TV, telefon, balkon. Pokoje dwuosobowe z częściowym widokiem na morze DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW: ok. 26 m2; dla max. 3 os.; łóżko podwójne + 1 pojedyncze;  wyposażenie: prywatna łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, sejf (bezpłatny); mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo), zestaw do parzenia kawy/herbaty; Wi-Fi (bezpłatne), TV, telefon, balkon. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze DOUBLE ROOM SEA VIEW: ok. 26 m2; dla max. 3 os.; łóżko podwójne + 1 pojedyncze;  wyposażenie: prywatna łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, sejf (bezpłatny); mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo), zestaw do parzenia kawy/herbaty; Wi-Fi (bezpłatne), TV, telefon, balkon. Pokoje premium z częściowym widokiem na morze PREMIUM ROOM SIDE SEA VIEW: ok. 44 m2; dla max. 3 os. dorosłych lub 2 osób dorosłych i dziecka; łóżko podwójne + sofa w części wypoczynkowej ; wyposażenie: prywatna łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, sejf (bezpłatny); mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo), zestaw do parzenia kawy/herbaty; Wi-Fi (bezpłatne), TV, telefon, balkon. Pokoje premium z widokiem na morze PREMIUM ROOM SEA VIEW: ok. 48 m2; dla max. 3 os.; łóżko podwójne + łóżko pojedyncze ; wyposażenie: prywatna łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, sejf (bezpłatny); mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo), zestaw do parzenia kawy/herbaty; Wi-Fi (bezpłatne), TV, telefon, balkon. Pokoje rodzinne z widokiem na morze FAMILY ROOM SEA VIEW: ok. 48 m2; dla max. 4 os.; 2 sypialnie ; wyposażenie: prywatna łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, sejf (bezpłatny); mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo), zestaw do parzenia kawy/herbaty; Wi-Fi (bezpłatne), TV, telefon, balkon. Pokoje rodzinne z częściowym widokiem na morze FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW: ok. 59 m2; dla max. 4 os.; 2 sypialnie, łóżko podwójne + 2 łóżka pojedyncze; wyposażenie: prywatna łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, sejf (bezpłatny); mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo), zestaw do parzenia kawy/herbaty; Wi-Fi (bezpłatne), TV, telefon, balkon. Pokoje typu Maisonette z widokiem na morze MAISONETTE ROOM SEA VEW: ok. 95 m2; dla max. 5 os.; podwójne + 3 łóżka pojedyncze,, 2 piętra; wyposażenie: prywatna łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, sejf (bezpłatny); mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo), zestaw do parzenia kawy/herbaty; Wi-Fi (bezpłatne), TV, telefon, balkon. Pokoje Signature z widokiem na morze SIGNATURE ROOM SEA VIEW: ok. 36 m2; dla max. 2 os.; łóżko podwójne;  wyposażenie: prywatna łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, sejf (bezpłatny); mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo), zestaw do parzenia kawy/herbaty; Wi-Fi (bezpłatne), TV, telefon, balkon. Pokoje typu Corner z widokiem na morze Junior Suite CORNER JUNIOR SUITE SEA VIEW: ok. 43 m2; dla max. 3 os.; łóżko podwójne + sofa jako dostawka;  wyposażenie: prywatna łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, sejf (bezpłatny); mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo), zestaw do parzenia kawy/herbaty; Wi-Fi (bezpłatne), TV, telefon, balkon. Pokoje Lagoon z dostępem do basenu LAGOON SWIM-UP ROOM: ok. 44 m2; dla max. 3 os.; łóżko podwójne + sofa jako dostawka, bezpośredni dostęp do basenu;  wyposażenie: prywatna łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, sejf (bezpłatny); mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo), zestaw do parzenia kawy/herbaty; Wi-Fi (bezpłatne), TV, telefon, taras. Ważne: hotel nie akceptuje dostawki dla dzieci poniżej 7 lat.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive (UAI) -śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:00-14:00), kolacja (18:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:00-18:00), późny posiłek (21:00-07:30); lokalne oraz wybrane importowane wysokojakościowe napoje alkoholowe, dodatkowo płatne: inne napoje importowane i wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, napoje energetyczne.

    Sport i rozrywka

    animacje, wieczory tematyczne (okazjonalnie), aerobik, rzutki, tenis stołowy, siłownia, sauna, siatkówka plażowa.

    Internet

    Wi-Fi bezpłatne w pokojach oraz w pomieszczeniach ogólnodostępnych.

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellnees, masaże, łaźnia turecka, sporty wodne na plaży.

    Dzieci

    animacje, mini klub, mini disco, plac zabaw, wodny plac zabaw dla dzieci, menu i krzesełka w restauracji; łóżeczko dla dzieci do lat 2 (na życzenie), wypożyczenie wózka (płatne).

    Parking

    bezpłatny, w miarę dostępności miejsc.

    Mocne strony

    - dla rodzin z dziećmi- przy piaszczystej plaży- mini aqua park dla dzieci- wodny plac zabaw dla dzieci


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Mapa Hotelu Wave Resort

    Opinie o Hotelu Wave Resort

    Wave Resort - możliwości zakwaterowania:

    Family Room Sea View
    Family Room Side Sea View
    Premium Sea View DBL
    premium side sea view dbl
    Side Sea View DBL
    1 os. pokoj standardowy
    2 os. pokoj standardowy
    pokój dwuosobowy z częściowym widokiem na morze
    Double Standard Lateral Sea View
    Double Standard Sea View
    Quad Standard Lateral Sea View
    Quad Standard Sea View
    Single w. Child Standard Lateral Sea View
    Single Use Standard Lateral Sea View
    Narożna pokój dwuosobowy CORNER JUNIOR SUITE, z widokiem na morze
    corjs corner junior suite
    Pokój dwuosobowy z bocznym widokiem na morze
    Pokój dwuosobowy z bocznym widokiem na morze
    Pokój dwuosobowy z widokiem na morze
    Dvoulůžkový pokoj superior s 1 přistýlkou s výhledem/moře
    Dvoulůžkový pokoj superior s výhledem/moře
    Dvoulůžkový pokoj Signature s přímým výhledem na moře
    Dvoulůžkový pokoj superior s 1 přistýlkou s bočním výhledem/moře
    Dvoulůžkový pokoj superior s bočním výhledem na moře
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou s bočním výhledem/moře
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami s bočním výhledem/moře
    Dvoulůžkový pokoj, boční výhled na moře
    Dvoulůžkový pokoj s 1 př. výhled na moře
    Dvoulůžkový pokoj s 2 př. výhled na moře
    Dvoulůžkový pokoj, výhled na moře
    Promocyjny pokój dwuosobowy LOW COST z widokiem na ogród
    Rodinný pokoj pro 2 osoby s bočním výhledem na moře
    Rodinný pokoj pro 3 osoby s bočním výhledem na moře
    Rodinný pokoj pro 4 osoby s bočním výhledem na moře
    Rodinný pokoj pro 5 osoby s bočním výhledem na moře
    Pokój rodzinny z bocznym widokiem na morze
    Pokój rodzinny widokiem na morze
    frssv family room ssv
    frssv family room ssv
    frsv family room sv
    frsv family room sv
    Rodinný pokoj pro 2 osoby s výhledem/moře
    Rodinný pokoj pro 3 osoby s výhledem/moře
    Rodinný pokoj pro 4 osoby s výhledem/moře
    Junior suite pro 2 osoby
    Junior suite pro 3 osoby
    Junior suite pro 4 osoby
    Ppokój dwuosobowy SWIM-UP LAGOON
    lagsu lagoon swim-up
    Maisonette pro 4 osoby
    Maisonette pro 5 osob
    Maisonette pro 6 osob
    Pokój rodzinny, dwupoziomowy MAISONETTE, widokiem na morze
    msv maisonette sv
    msv maisonette sv
    msv maisonette sv
    Pokój dwuosobowy PREMIUM, z bocznym widokiem na morze
    Pokój dwuosobowy PREMIUM, z widokiem na morze
    prergv premium room sv
    prergv premium room sv
    prrssv premium room ssv
    prrssv premium room ssv
    Pokój dwuosobowy do użytku jednoosobowego, z bocznym widokiem na morze
    Pokój dwuosobowy SIGNATURE, z widokiem na morze
    sigsv signature room sv
    stdrsv standard room sv
    strssv standard room ssv /2-4/
    stssv standard room ssv /2-3/
    stssv standard room ssv /2-3/
    stssv standard room ssv /2-3/

    Wave Resort - Możliwości wyżywienia:


    Wave Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Wave Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00