cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
  • Hotel Labranda Isla Bonita, Teneryfa
1 / 18
Ocena
hotelu:
3.8 / 5
Najbliższy termin
16.12 - 24.12
już od 2130 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.12 - 24.12
już od 2130 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Labranda Isla Bonita
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Labranda Isla Bonita
star 4

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu Labranda Isla Bonita:
3.8 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Labranda Isla Bonita:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 grudnia 2018
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Labranda Isla Bonita to hotel położony w turystycznej miejscowości Costa Adeje, w pobliżu plaży z piękną promenadą, w poblizu sklepów, kawiarni i restauracji. Duża restauracja, a dodatkowo aneksy kuchenne w pokojach. Polecany zarówno dla młodych osób, jak i dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na rozrywkę. Przynależność do sieci hotelowej Labranda to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Costa Adeje, 2 km od Siam Parku, 400 metrów od piaszczystej Playa de Fanabe
  • przestronne apartamenty składające się z dwóch pomieszczeń, bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Labranda Isla Bonita w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Labranda Isla Bonita to hotel położony w turystycznej miejscowości Costa Adeje, w pobliżu plaży z piękną promenadą, w poblizu sklepów, kawiarni i restauracji. Duża restauracja, a dodatkowo aneksy kuchenne w pokojach. Polecany zarówno dla młodych osób, jak i dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na rozrywkę. Przynależność do sieci hotelowej Labranda to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Costa Adeje, 2 km od Siam Parku, 400 metrów od piaszczystej Playa de Fanabe
  • przestronne apartamenty składające się z dwóch pomieszczeń, bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • taras na dachu
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą, płatność gotówką
  • pralnia: za opłatą, płatność gotówką
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • fryzjer
  • parking: za opłatą, płatność gotówką, rezerwacja wymagana
  • sale konferencyjne: 1

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

437

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia: codziennie 10:00 - 19:00
  • aqua aerobik
  • aqua fitness
  • stretching
  • łucznictwo
  • piłka nożna
  • siatkówka
  • tenis stołowy
Płatne
  • masaże: w ofercie firm zewnętrznych
  • korty tenisowe: 1
  • żeglowanie: w ofercie firm zewnętrznych
  • katamaran: w ofercie firm zewnętrznych
  • szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych
  • snorkeling: w ofercie firm zewnętrznych
  • wycieczki ze snorkelingiem: w ofercie firm zewnętrznych
  • kanu: w ofercie firm zewnętrznych
  • kajaki: w ofercie firm zewnętrznych
  • narty wodne: w ofercie firm zewnętrznych
  • stand-up paddling: w ofercie firm zewnętrznych
  • skutery wodne: w ofercie firm zewnętrznych
  • parasailing: w ofercie firm zewnętrznych
  • łódka typu banan: w ofercie firm zewnętrznych
  • rower wodny: w ofercie firm zewnętrznych
  • łódź ze szklanym dnem: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • zajęcia sportowe (kilka razy w tygodniu, w ciągu dnia)
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych (codziennie, wieczorami)
  • przedstawienia (codziennie, wieczorami)
  • muzyka na żywo (kilka razy w tygodniu, wieczorami)
  • karaoke
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard

Pokoje

Pokój 2-osobowy Superior DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 43 m2
  • widok na ogród lub widok na ląd
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 2 dostawki
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką
  • sofa
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie 09:00 - 16:00, w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy Superior DZX3
  • 1-4 os.
  • ok. 43 m2
  • widok na basen
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 2 dostawki
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką
  • sofa
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie 09:00 - 16:00, w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 43 m2
  • widok na ogród lub widok na ląd
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 2 dostawki
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką
  • sofa
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie 09:00 - 16:00, w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 1-4 os.
  • ok. 43 m2
  • widok na basen
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 2 dostawki
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką
  • sofa
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie 09:00 - 16:00, w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 10:00, kontynentalne, amerykańskie, angielskie, w formie bufetu
  • obiad: 13:00 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja:  18:30 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu
  • przekąski: 11:00 - 12:00 i 16:00 - 17:00
  • ciasto: 11:00 - 12:00 i 16:00 - 17:00
  • lody: 10:00 - 23:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00, wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00, za opłatą, płatność gotówką, wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja specjalistyczna „Canarian Grill Restaurant": rodzaje kuchni: regionalna, dania z grilla, a la carte, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, rezerwacja wymagana, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • główna restauracja „La Bodega": rodzaje kuchni: azjatycka, chińska, międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, meksykańska, orientalna, hiszpańska, ryby/owoce morza, dania z grilla, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe: rezerwacja wymagana, menu dla dzieci: rezerwacja wymagana, dania bez laktozy: rezerwacja wymagana, dania wegetariańskie: bufet, show cooking, codziennie 07:30 - 10:00, 13:00 - 15:00 i 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar „Bar Plaza": w zależności od sezonu, codziennie 10:00 - 23:00
  • bar „Bar Acuario": w zależności od sezonu, codziennie 20:00 - 23:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool Bars": codziennie 10:00 - 18:00
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
  • W okolicy

    • ok. 2 km od centrum Puerto Colón - Playa de las Americas
    • ok. 150 m od centrum handlowego El Duque, ok. 400 m od barów i klubów
    • ok. 400 m od plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Labranda Isla Bonita to hotel położony w turystycznej miejscowości Costa Adeje, w pobliżu plaży z piękną promenadą, w poblizu sklepów, kawiarni i restauracji. Duża restauracja, a dodatkowo aneksy kuchenne w pokojach. Polecany zarówno dla młodych osób, jak i dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na rozrywkę. Przynależność do sieci hotelowej Labranda to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum kurortu Costa Adeje, 2 km od Siam Parku, 400 metrów od piaszczystej Playa de Fanabe
    • przestronne apartamenty składające się z dwóch pomieszczeń, bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

    Opis oferty:

    Miejsce z klimatem, idealne dla szukających spokoju, a jednocześnie w centrum pełnego rozrywek Costa Adeje. Hotel znajduje się blisko pięknej, piaszczystej plaży z wulkanicznym piaskiem. Można do niej dojść spacerem, warto również wybrać się na zakupy oraz do Siam Parku i parku wodnego AquaLand. Na miejscu wiele atrakcji sportowych i rekreacyjnych: boisko wielofunkcyjne, kort tenisowy, gry i zabawy dla dzieci w miniklubie oraz animacje dla dorosłych. Wygodne pokoje, świetne baseny i dobra obsługa zapewnią komfortowy wypoczynek.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1,1 km od centrum COSTA ADEJE, najbliższe sklepy i bary ok. 100 m od hotelu, ok. 2 km od portu jachtowego Puerto Colon, ok. 2,5 km od AquaLandu, ok. 2,5 km od Siam Parku; ok. 20 km od portu lotniczego Reina Sofia.

    PLAŻA:

    Playa de Fanabe, publiczna, wulkaniczny ciemny piasek, ok. 450 m od hotelu, parasole, leżaki i ręczniki płatne; Playa del Duque, ciemny piasek, ok. 2,5 km od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 15 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, stylowy, częściowo odnowiony, 438 pokoi, 2 budynki, 6 pięter, windy, małe lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia europejska, dostępne menu i foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar Acuarium; w pełni wyposażone centrum konferencyjne dla ok. 250 osób, 2 tarasy do opalania na dachu (w tym 1 dla naturystów), bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club; wymagany depozyt w kwocie 60 EUR/pokój, do zapłaty podczas zameldowania lub numer karty kredytowej.

    rodzinny:

    dla maks. 4 os., ok. 42 m², klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), sypialnia i pokój dzienny z rozkładaną sofą, telewizor, telefon; za opłatą: sejf (3 EUR/dzień, 17 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

    rodzinny superior:

    odnowiony; wyposażenie jak w pokoju rodzinnym; widok na basen oraz pokój rodzinny superior za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny o nieregularnym kształcie, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, 2 brodziki, słodka woda, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki (za kaucją: ok. 10 EUR); kort tenisowy, aerobik, siłownia, zadaszone boisko wielofunkcyjne, rzutki; pokój zabaw dla dzieci, miniklub, animacje dla dorosłych i dla dzieci: wieczorne show, pokazy tańca, okazjonalnie muzyka na żywo; za opłatą: pokój gier, bilard.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji; kawa, herbata, ciasto w barze (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive; dodatkowo w opcji all inclusive Plus (za dopłatą na miejscu: ok. 15 EUR/os./dzień): szeroka oferta alkoholi importowanych i priorytetowa obsługa kelnerska.

    KONTAKT:

    0034/922717221,

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 14 latWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Labranda Isla Bonita to hotel położony w turystycznej miejscowości Costa Adeje, w pobliżu plaży z piękną promenadą, w poblizu sklepów, kawiarni i restauracji. Duża restauracja, a dodatkowo aneksy kuchenne w pokojach. Polecany zarówno dla młodych osób, jak i dla rodzin z dziećmi oraz osobom nastawionym na rozrywkę. Przynależność do sieci hotelowej Labranda to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum kurortu Costa Adeje, 2 km od Siam Parku, 400 metrów od piaszczystej Playa de Fanabe
    • przestronne apartamenty składające się z dwóch pomieszczeń, bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel położony w południowej części wyspy, w popularnym kurorcie Costa Adeje. Niedaleko hotelu (ok. 300 m) znajdują się restauracje, bary i sklepy. Przystanek autobusowy tuż przy hotelu. Do lotniska Reina Sofia ok. 20 km.
    Plaża:

    Playa de Fanabe - ok. 400 m od hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasolena plażypłatne (ok. 8 Eur/os).
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja z niewielkim lobby, restauracja główna, 2 bary, windy, tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, w tym dwa tarasy znajdujące się na dachu (jeden z nich dla naturystów), 2 strefyz basenami i brodzikami dla dzieci- cicha i z animacjami(w każdej ze stref 1 basen i 1 brodzik, słodka woda, 1 podgrzewanyzimą), mini klub, fryzjer, sklep z pamiątkami.Hotel zapewnia ręcznikibasenowe (płatne ok. 1 Eur/os.).
    Pokoje:

    W hotelu znajduje się 438 pokoi rozlokowanych w 2 budynkach. Wszystkieprzestronne,funkcjonalnie urządzone,klimatyzowane, złazienką (suszarka do włosów),TV-sat, telefonem, sejfem (dodatkowo płatny ok. 3 Eur/dzień) oraz balkonem (meble balkonowe). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatne.
    Pokojestandardowe (pow. ok. 43 m2) -dla max. 4 osób,osobna sypialnia, pokój dzienny z rozkładaną sofą,pokoje przed remontem.
    Pokoje superior (pow.ok. 43m2) -dla max. 4 osób,osobna sypialnia i pokój dzienny odnowione. Dostawka w formie sofylub pojedyczego łóżka.
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadania (07:30 - 10:00),obiady (13:00 - 15:00), obiadokolacje (18:30 - 21:30) w formie bufetu, przerwa kawowa (16:00 - 17:00), przekąski (11:00 - 12:00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00 - 23:00). 1x w trakcie pobytu możliwość skorzystania z restauracji grillowej (konieczna wcześniejsza rezerwacja).
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel zapewnia bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych, wieczorne show, minidisco, dancingi, bezpłatne: kort tenisowy, zadaszone boisko multisportowe (piłka nożna, siatkówka, piłka ręczna etc.) aerobic, siłownia, tenis stołowy, boccia, rzutki, dodatkowo płatne: bilard i pokój gier. Sporty wodne dodatkowo płatne.
    Internet:

    WiFi whotelugratis, kącik internetowy płatny.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    www.labranda-hotels.com
    Naszym zdaniem:

    Choć hotel jest nie najnowszy, to duże pokoje z osobną sypialnią, rozbudowany i świetnie prowadzony klub z animacjami dla dzieci i dorosłych, 2 strefy basenowe oraz różnorodne wyżywienie sprawią, że urlop będzie udany.W okolicy duży wybórrestauracji, barów isklepów, anadmorska promenada orazładna plaża Fanabe zachęcają do wieczornych spacerów. Serdecznie zapraszamy!
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 4.5/6. Sprawdź opinie:
    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
    Dzień od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, asystę przedstawiciela Rainbow na lotniskach lokalnych, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (wersja standard: NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    TENERYFA

    Wycieczki lokalne i atrakcje

    Teneryfa w pigułce + wizyta w Loro Parku
    To idealna propozycja dla wszystkich, którzy chcą połączyć zwiedzanie wyspy z wizytą w Loro Parku. Wycieczkę rozpoczniemy od Los Gigantes, gdzie zobaczymy imponujący cud natury - największe klify Teneryfy. Następnie malowniczą trasą dotrzemy do najpiękniejszego punktu widokowego na wyspie, skąd roztacza się widok na urocze miasteczko Garachico, nazywane "Pompejami Teneryfy". W miejscowości Icod de Los Vinos, która będzie naszym kolejnym przystankiem, czeka nas mnóstwo atrakcji - zobaczymy Drago Millenario, czyli najstarszy okaz drzewa smoczego na świecie, zachwycimy się tradycyjną kanaryjską architekturą a także posmakujemy lokalnych alkoholi podczas degustacji! Na zakończenie czeka nas wizyta w Loro Parku - najlepszym w Europie ogrodzie zoologiczno - botanicznym, gdzie zachwycimy się fantastycznymi pokazami z udziałem zwierząt. CENA: ok. 74 EUR/os dorosła, ok. 46 EUR/dziecko do 11 lat.
    Wulkan Teide + Masca
    Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.). Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie. Wycieczka sprzedawana w dwóch opcjach. CENA: Jeepami ok. 54 EUR/os dorosła, ok. 27 EUR/dziecko do 11 lat, Autobusem: ok. 46 EUR/os dorosła, ok. 39 EUR/dziecko do 11 lat.
    La Gomera - druga Wyspa Kanaryjska
    Całodniowa wycieczka na wyspę La Gomerę - kameralną i spokojną sąsiadkę Teneryfy. W programie m. in. wizyta w zabytkowej stolicy San Sebastian, gdzie znajduje się dom Krzysztofa Kolumba, odwiedziny na plantacji kanaryjskich bananów, gdzie dowiecie się Państwo, jak wygląda proces ich hodowli, oraz wizyta w Parku Narodowym Garajonay (lista UNESCO), gdzie zobaczymy największy na świecie, tajemniczy i spowity mgłą las wawrzynowy. Wycieczka sprzedawana w dwóch opcjach. CENA: Jeepami ok. 92 EUR/os dorosła, ok. 46 EUR/dziecko do 11 lat, Autobusem: ok. 78 EUR/os dorosła, ok. 23 EUR/dziecko do 11 lat.
    Skarby Północy
    Całodzienna wycieczka objazdowa po Teneryfie, prezentująca najbardziej urokliwe i tradycyjne miejsca wyspy. Pierwszym punktem będzie "kanaryjska Częstochowa", czyli Candelaria z Bazyliką Matki Boskiej Gromniczej. Następnie odwiedzimy dwie stolice - współczesną, czyli Santa Cruz, oraz pierwszą, zabytkową - La Lagunę. La Laguna to najpiękniejsze miasto Teneryfy z fantastycznie zachowaną kolonialną starówką, wpisaną na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwieńczeniem wycieczki będzie spacer wąskimi uliczkami miasteczka Orotava, który zaprowadzi nas do najpiękniejszego budynku Teneryfy - Domu z Balkonami. CENA: ok. 50 EUR/os dorosła, ok. 35 EUR/dziecko do 11 lat.
    Katamaran Mustcat
    3-godzinny rejs katamaranem wzdłuż południowego wybrzeża Teneryfy to okazja do relaksu i podziwiania wielorybów i delfinów w ich naturalnym środowisku. Podczas wycieczki zatrzymamy się w zatoce, gdzie będzie czas na morskie kąpiele oraz snorkeling i podglądanie podwodnego życia. CENA: ok. 43 EUR/os dorosła, ok. 22 EUR/dziecko do 11 lat.
    Siam Park
    Siam Park to największy tematyczny park wodny w Hiszpanii, nawiązujący swoją architekturą do królestwa Tajlandii. Znajdziemy tu kilkanaście zjeżdżalni, w tym największą w Europie, o wysokości 28 metrów, plażę z białym piaskiem sprowadzonym z Portugalii i basen z największą sztuczną falą na świecie, sięgającą kilku metrów wysokości! Park jest czynny codziennie w godz. 10:00-17:00 w okresie zimowym i 10:00-18:00 latem. CENA: ok. 37 EUR/os dorosła, ok. 25 EUR/dziecko do 11 lat.
    Loro Park
    Loro Park to mieszanka ogrodu zoologicznego i botanicznego. Można tu zobaczyć tysiące ptaków, fantastyczne pingwinarium, mnóstwo zwierząt na wybiegach - w tym tak unikalne okazy jak czerwone pandy i białe tygrysy, czy wreszcie potężne akwarium, gdzie nad naszymi głowami przepływają płaszczki i rekiny! Pokazy z udziałem delfinów, papug czy lwów morskich zachwycą nie tylko dzieci, ale i dorosłych. Ponadto to właśnie w Loro Parku można zobaczyć jedno z nielicznych w Europie show z udziałem orek! Loro Park znajduje się na północy wyspy, w Puerto de la Cruz. CENA: ok. 37 EUR/os dorosła, ok. 25 EUR/dziecko do 11 lat.
    W przypadku wyboru dwóch parków Siam Park + Loro Park obowiązuje tzw. TWIN TICKET Cena: ok. 60EUR/os. dorosła, ok. 41,50 EUR/dziecko do 11 lat. Zakup biletów w tej ofercie dostępny tylko na miejscu u Rezydenta Rainbow.
    Jungle Park
    Rodzinny park atrakcji położony kilka kilometrów od Los Cristianos. Znajduje się tutaj tropikalna dżungla (75 000 m2), gdzie można spotkać lwy, tygrysy, krokodyle, a także ponad 300 innych niezwykłych gatunków zwierząt. Park słynie przede wszystkim z imponujących pokazów dzikich ptaków. CENA: ok. 24 EUR/os. dorosła, ok. 17,50 EUR/dziecko do 11 lat.
    Trekking Masca
    Trasa przez rozpoczynający się w miejscowości Masca wąwóz to najpiękniejszy szlak trekkingowy na Teneryfie. Zapierające dech w piersiach widoki, endemiczna roślinność i niemal pionowe skalne ściany będą nam towarzyszyć podczas trwającego ok. 4 godziny marszu. Wędrówkę zakończymy u wylotu wąwozu, gdzie mieści się ukryta wśród klifów Los Gigantes dzika plaża. Po orzeźwiającej kąpieli powrócimy statkiem do cywilizacji. CENA: ok. 46 EUR/os dorosła, ok. 25 EUR/dziecko do 11 lat.
    Odkryj nurkowane
    Nie trzeba umieć pływać, aby z nami zanurkować! Kurs Discover Scuba Diving z polskimi instruktorami w bazie nurkowej PADI to pierwszy krok, aby zostać licencjonowanym nurkiem. Nurkowanie odbywa się przy najpiękniejszej plaży południa Teneryfy - Las Vistas w Los Cristianos. CENA: ok. 100 EUR/os.
    Dla aktywnych

    Trekking
    Teneryfa to raj dla miłośników pieszych wędrówek. Na terenie Parku Narodowego Las Canadas del Teide wytyczono ponad 20 tras dla piechurów. Ogromną popularnością wśród amatorów trekkingu cieszą się również wyprawy w górach Anaga oraz Teno.
    Windsurfing i kitesurfing
    Teneryfa, ze względu na położenie i ukształtowanie wybrzeża, stanowi wymarzone miejsce do uprawiania tych sportów wodnych. Mekką surferów jest El Medano - niewielka miejscowość znana na całym świecie ze swych silnych wiatrów - oraz plaża La Fitenia w Playa las Americas. Z kolei na północy wyspy polecamy plaże El Socorro i Bajamar.
    Przyroda

    Playa del Duque - Costa Adeje
    Najpiękniejsza plaża południowych kurortów Teneryfy - kameralna, oznaczona Błękitną Flagą, otoczona najbardziej ekskluzywnymi hotelami.
    Relaks

    Nocne życie w Las Veronicas
    Numer jeden na imprezowej liście wyspy od niemal dekady! W Las Veronicas znajdują się najbardziej znane spośród wszystkich klubów na Teneryfie - np. kultowe Papagayo. Tutaj każdy dzień jest jak sobotnia imprezowa noc! Lokalizacja: Playa de las Americas.
    Kuchnia

    La Caleta - mekka smakoszy
    W uroczej miejscowości La Caleta w pobliżu Costa Adeje można spróbować świeżych ryb i owoców morza w jednej z licznych restauracji położonych malowniczo nad brzegiem oceanu. Polecamy wybrać się tu na kolację o zachodzie słońca!
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    Inne

    TENERYFA - informacje ogólne
    Waluta EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych są miejsca gdzie można wymieniać walutę.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
    Czas Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny.
    Orientacyjne ceny Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR.
    Poczta Czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 08.30-14.00. Zarówno kartki pocztowe, jak i znaczki można kupić w recepcji hotelu i tam zostawić do wysłania. Znaczek do Polski i innych krajów Europy kosztuje 0,65 EUR.
    Elektryczność Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne możemy kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Godziny pracy Banki otwarte są codziennie od 9.00 do 14.00, w soboty do 13.00 sklepy czynne są od 09:00 do 13.00 oraz po 16.00 kiedy kończy się sjesta. Supermarkety czynne są zazwyczaj od 09:00 do 21:00. W niedziele i święta sklepy i urzędy są zamknięte. Wszelkie urzędy są otwarte tylko w godzinach porannych.
    Wyloty: Z Warszawy, Katowic, Gdańska oraz Poznania.Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku.Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl\rozklady.
    W regionie
    Teneryfa Teneryfa, ze stolicą w Santa Cruz de Tenerife, jest największą wyspą archipelagu Wysp Kanaryjskich (2059 km2), położoną na Oceanie Atlantyckim, u północno-zachodnich wybrzeży Afryki, administracyjnie należącą do Hiszpanii. Charakteryzuje się górzystą powierzchnią pochodzenia wulkanicznego. Najwyższy szczyt Pico de Teide (3718 m n.p.m.) jestjednocześnie najwyższą górą Hiszpanii. Wyspa ta kusi pięknymi plażami oraz zielenią palm. Uprawia się tu trzcinę cukrową, banany, drzewa cytrusowe, winorośl, zboża, tytoń oraz warzywa. Głównym miastem i portem jest Santa Cruz de Tenerife. Na wyspie panuje zróżnicowany klimat (łagodny przez cały rok). Łańcuch górski dzieli wyspę na dwie strefy klimatyczne - południowo - wschodnią - cieplejszą (dominuje klimat pustynny i suchy, ponieważ dociera tam gorące powietrze z Afryki, stosunkowo niewiele roślinności, piaszczyste plaże) oraz północno-zachodnią - chłodniejszą (panuje klimat wilgotny, bogata roślinność, skaliste wybrzeże, czarny igrafitowy piasek wulkaniczny). O mieszkańcach Teneryfy mówi się, że są jak wulkan Teide - zimni na zewnątrz, gorący w środku - choć w przy pierwszym spotkaniu mogą okazać się nieprzystępni, to przy drugim na pewno będą przyjaźni, pomocni i otwarci. To ludzie stanowiący prawdziwą mieszankę kultur i narodowości etnicznych, a przy tym dumni ze swych tradycji i kultury, którymi chętnie dzielą się z turystami.
    Los Cristianos, Playa de las Americas i Costa Adeje Los Cristianos i Playa de las Americas położone są na południu wyspy, w odległości ok. 13-18 km od lotniska Reina Sofia. Są również jednymi z najstarszych miejscowości wypoczynkowych w tej części wyspy. Wraz z Costa Adeje, przechodząc jedna w drugą, tworząrozbudowaną bazęhotelowąi rekreacyjną. W Los Cristianos i Playa de las Americas znajdują się plaże wulkanicznego pochodzenia (ciemny piasek).
    Playa de las Americas to nieprzerwany ciąg restauracji, barów, dyskotek, pasaży handlowych - życie tu toczy się przez całą dobę.
    Los Cristianos jest nieco spokojniejsze, choć również nie brak tu atrakcji typowych dla kurortów turystycznych, pozwalającychprzyjemnie spędzić czas poza hotelem.
    Costa Adeje uznawane jest za kurort bardziej przyjaznym rodzinom, więcej tu hoteli niż dyskotek, to wspaniała promenada nadmorska z pieknymipunktami widokowymi i sympatycznymi restauracjami zapewnią Klientom udany wypoczynek. Miłośnicy kąpieli słonecznych znajdą tu dobrze zagospodarowane plaże (leżaki parasole, prysznice, a do tego sporty wodne). Amatorom windsurfingu i kitesurfingu polecamy wizytę w położonym przy lotnisku El Medano, gdzie panująidealne warunki dla wind-, kite-surferów. Miłośnicy gór mogą uprawiać trekking w parku narodowym wulkanu El Teide, golfiści znajdą świetnie przygotowane pola golfowe, a wielbicieli wycieczek krajoznawczych zachęcamy do odwiedzenia Orotavy oraz Puerto de la Cruz - miejscowości położonych na północy wyspy, które kuszą typowymi hiszpańskimi krętymi uliczkami ibielonymi domkami z czerwonymi dachówkami. Wszystkim polecamy genialny park wodny Siam Park. Zapraszamy do poznawania Teneryfy!


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Mapa Hotelu Labranda Isla Bonita
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
    Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
    Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
    Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
    Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
    Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
    Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
    Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
    Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
    Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
    La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
    Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
    Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie

    Opinie o Hotelu Labranda Isla Bonita

    4.1
    polecam

    W hotelu Isla Bonita spędziłam wakacje z 6 letnim dzieckiem. Położenie super - niedaleko do plaży (bardzo ładna promenada) oraz do sklepów, kawiarni i rozrywek. Sam hotel trochę stary, pokoje bardzo duże, ale wymagające remontu. Dużym plusem było jedzenie - dużo, smaczne i urozmaicone i spory basen + brodzik dla dzieci. Wieczorami świetne animacje - show różnego rodzaju łącznie z loro show czyli papugami, występami muzycznymi itd. Hotel duży, więc było w nim także sporo klientów, czasami trzeba było poczekać chwilę na zwolnienie stolika w restauracji. Bez fajerwerków, ale ogólnie OK - wakacje bardzo udane. Oczywiście z dzieckiem polecam zdecydowanie Loro Park + objazd wyspy - poza Teide, zobaczenie północy wyspy- krajobrazowo inna niż okolice Costa Adeje.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    3.6
    może być

    Kilka tygodni temu byliśmy w hotelu Isla Bonita i wrażenia mamy mieszane. Niby panuje to fajny klimat ale całe otoczenie jest już mocno podstarzałe i wymaga remontu. Pokoje takie sobie, mieszkaliśmy w dużo lepszych, posiłki mogą być, głodni nigdy nie wychodziliśmy chociaż czasami ciężko było znaleźć wolny stolik. Na Teneryfę na pewno jeszcze kiedyś wrócimy ale hotel raczej wybierzemy nieco lepszy

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: może być
    3.6
    3.9
    polecam

    Hotel w porządku, duży, trochę starawy, dobre położony jeżeli komuś zależy na zwiedzaniu. Jedzenie słabe, śniadania jeszcze przeszły, jednak później było gorzej. Alkohole dobre. Sporo zwiedzaliśmy więc ten hotel jako jeden z najtańszych się nadał. Teneryfa jest naprawdę piękna i nie trzeba tylko siedzieć w hotelu. Costa Adeje to typowa turystyczna mieścina, również jest co porobić.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    3.9
    3.3
    może być

    W hotelu isla bonita, tylko teneryfa jest bonita bo hotel już trochę mniej..

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: może być
    3.3
    4.0
    polecam

    Tygodniowy pobyt w hotelu Isla Bonita zaliczam do udanych. Byliśmy tam z M. na naszej podróży poślubnej. Plaża ok.5-7 min. pieszo. Okolica ekskluzywna i bezpieczna. Obsługa ogólnie bez zarzutu. Pokoje dobrze wyposażone, w wersji All Inclusive aneks kuchenny okazał się całkowicie zbędny (nam wystarczyłaby mała lodówka). Bufet bogaty, na obiad i kolację zawsze wybraliśmy sobie coś co nam smakowało, śniadania ewidentnie dostosowane do niemieckich i brytyjskich gości, czyli tłusto, słono i ciężko. Odradzam. Baseny przyhotelowe nie za duże. Szybka obsługa przy barach. Wybór alkoholi i napojów duży. Podsumowując: położenie świetne, hotel czysty i przyjemny. Na koniec jedna uwaga! Przy zakwaterowaniu w hotelu kazano nam wpłacić kaucję w wysokości 60 euro na poczet extra wydatków (telefon, sejf itp.). Przy wykwaterowywaniu zwrócili pieniądze, ale niesmak pozostał, bo nikt nas o tym wcześniej nie poinformował, a taką gotówkę na wyjeździe można było inaczej spożytkować.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0

    Labranda Isla Bonita - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    1 os. pokoj superior
    2 os. pokoj standardowy
    2 os. pokoj superior
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy

    Labranda Isla Bonita - Możliwości wyżywienia:


    Labranda Isla Bonita - miasta wylotu:


    Labranda Isla Bonita - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Labranda Isla Bonita? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00