cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
  • Hotel Heronissos, Kreta
1 / 22
Ocena
hotelu:
3.4 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 29.09
już od 1438 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.10 - 10.10
już od 1171 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Heronissos
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Heronissos
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Heronissos:
3.4 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Heronissos:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 października 2020

Hotel Heronissos w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • w mieście
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min

polozenie

  • w mieście
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min

plaza

  • ok. 50 m od piaszczystej plaży
  • publiczna
  • piaszczysta

Wyposażenie

  • terminal internetowy: za opłatą
  • Wi-Fi, w miejscach ogólnodostępnych: w lobby, w barze, przy basenie, w cenie
  •  recepcja
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niezadaszony, w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

205

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • basen: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, lekko opadający, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki

Dla dzieci

  • wysokie krzesełka w restauracji 
  • łóżeczko dla dziecka: w cenie

Sport i wellness

Płatne
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne

rozrywka

  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo
  • bilard

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na basen/widok na ląd
  • w budynku głównym
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
  • balkon francuski
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na basen/widok na ląd
  • wanna lub prysznic
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • WC
  • TV sat.
  • sejf: za opłatą
  • suszarka
  • lodówka: w cenie
  • Wi-Fi
  • w budynku głównym

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 10:00 - 12:30
  • ciasto: 16:00 - 17:00
  • lody: 10:00 - 21:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracja główna: rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, bufet, show cooking, za opłatą, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • bar przy zewnętrznym basenie: kwiecień - październik, 10:00 - 01:00, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Rainbow

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Obiekt zlokalizowany w miejscowości Hersonissos, w odległości ok. 25 km od lotniska w Heraklionie. W pobliżu znajdują się sklepy, restauracje, bary, kluby i dyskoteki. Jedynie 100 m dzieli obiekt od portu, a ok. 200 m od przystanku komunikacji lokalnej. Do międzynarodowego lotniska w Chanii ok. 171 km.
    UWAGA! Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 3 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
    Plaża:

    Piaszczysto-żwirowa plaża oddalona jest od hotelu ok. 70 m. Przejście do plaży przez ulicę. Leżaki i parasole na plaży dodatkowo płatne.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24h, basen i leżaki przy basenie (bezpłatne), restauracja, siłownia, udogodnienia dla niepełnosprawnych.
    Pokoje:

    Hotel dysponuje 127 pokojami. Naszym klientom oferujemy pokoje 2-osobowe z możliwością jednej dostawki. W każdym z nich znajduje się balkon, łazienka (prysznic, WC), telefon, TV, sejf (płatny 20 EUR/tydzień, 25 EUR/2 tygodnie), lodówka, suszarka, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łóżeczko dla dziecka na życzenie.
    Wyżywienie:

    All inclusive: śniadania (7:30-09:30), lunch (12:30-14:00) oraz kolacje (18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, ouzo, brandy, gin, whiskey, likiery) oraz bezalkoholowe (woda, kawa, napoje gazowane i niegazowane) w godzinach 10:00-23:00.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel nie prowadzi programu animacyjnego. Goście mogą nieodpłatnie skorzystać z siłowni w sąsiednim obiekcie Hersonissos Palace. Płatne dodatkowo: bilard.
    Internet:

    Internet Wi-Fi w lobby jest bezpłatny.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    Uwagi do programu
    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Wrocławia, Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    UWAGA!
    Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości od 0,5 EUR do 4 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
    Wycieczki lokalne

    Wyspa Spinalonga oraz Agios Nikolaos
    Rejs po spokojnych wodach zatoki Mirabello na Wyspę Spinalonga jest jedną z najbardziej popularnych wycieczek w regionie. Wizytówką tego miejsca są dobrze zachowane pozostałości weneckich fortyfikacji, tureckich koszar oraz greckiego leprazorium. Wycieczka rozpocznie się od zwiedzania wyspy, a następnie rejs skieruje się w stronę plaży Kolokitha, gdzie będzie możliwość pływania w krystalicznie czystej wodzie oraz zjedzenia lunchu w formie grilla. Kolejnym punktem programu będzie malownicze miasteczko Agios Nikolaos, gdzie przewidziany jest czas wolny w okolicy pięknego jeziora w centrum miasta.
    Cena ok. 65 EUR.
    Cena nie zawiera biletu wstępu:
    ok. 8 EUR
    .
    Santorini
    Magiczna wyspa, przez wielu uważana za najpiękniejszą z całego basenu Morza Śródziemnego. Na Santorini można doświadczyć niepowtarzalnych widoków błękitnego Morza Egejskiego, zobaczyć wioski z białymi domkami, spacerować po czarnych wulkanicznych skałach. Niepowtarzalna okazja na udział w całodniowej wycieczce i odkrycie najpiękniejszej greckiej wyspy. Sprawdziliśmy ! Polecamy !
    Cena ok. 162 EUR.

    Knossos i Heraklion
    To wycieczka, która pozwala odkryć sekrety kultury minojskiej. Spacer wzdłuż wąskich korytarzy labiryntu Minotaura oraz zwiedzenie ruin Pałacu w Knossos pozwolą dostrzec jak wyglądał rozwój jednej z najstarszych cywilizacji w basenie Morza Śródziemnego. Następny punkt w programie to stolica Krety - Heraklion, z wieloma interesującymi miejscami takimi jak wenecka forteca, loggia, w której obecnie znajduje się ratusz oraz plac Venizelosa z fontanną Morosiniego.
    Cena ok. 58 EUR.
    Cena nie zawiera biletów wstępu
    ok. 16 EUR.

    Safari 4x4
    Prawdziwa gratka dla poszukiwaczy przygód, pragnących podziwiać naturalne piękno górskich kanionów Krety i krystalicznie czyste morze. Przejażdżka asfaltowymi, a także nieutwardzonymi górskimi drogami. Po drodze mijamy zapierające dech w piersiach widoki oraz pustynne krajobrazy. Idealna okazja by zapoznać się lokalną tradycją i stylem życia mieszkańców. Zabierzemy Cię w sekretne miejsca, które ciężko znaleźć na mapie lub w przewodniku. Połączenie dzikiej scenerii, zakurzonych szlaków, a także odświeżającej kąpieli to świetna okazja na spędzenie niezapomnianych chwil na Krecie w odmienny sposób. W trakcie wyjazdu przerwa na lunch w lokalnej tawernie.
    Cena: ok 75 EUR.

    Wyspa Chrissi
    Niezapomniany rejs do położonego najdalej na południe zakątka Europy. Przyjemna wycieczka łodzią na Wyspę Chrissy, która słynie z naturalnego piękna i dzikiej przyrody. Spacer ścieżką między wydmami przez las cedrowy na złotą plażę z białym piaskiem, turkusową wodą oraz niezwykłym podwodnym morskim życiem. Idealne miejsce na relaks, kąpiele w morzu i snorkeling. W pobliżu kilka tawern, w których można zjeść lunch.Piękna, odizolowana wyspa umożliwiająca wypoczynek w bajkowym otoczeniu.
    Cena ok. 59 EUR.
    Cena nie zawiera lunchu.
    Zaszalej w Aquaplus
    Park wodny z mnóstwem atrakcji dla gości w każdym wieku. Można tu spędzić wiele godzin korzystając z atrakcji wodnych, promieni słonecznych lub wpaść do jednego z barów na przekąskę, czy drinka. Dzień w takiej scenerii będzie udany.
    Cena ok. 44 EUR
    za pakiet z jedzeniem (dziecko 36 EUR). Cena bez jedzenia 3
    0EUR
    (dziecko 22 EUR).
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15-20 osobach w zależności od wycieczki). Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
    Inne

    Kreta - informacje ogólne

    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w tawernie od 8 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji. Rozmowy zagraniczne są dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    KRETA
    Największa spośród greckich wysp, pełna jest miejsc znanych już z mitów greckich oraz związanych z jej wielokulturową historią. Łagodny klimat i znani z gościnności mieszkańcy oraz słońce, plaże i doskonała kuchnia przyciągają turystów już od wielu lat. Kreta jest często pierwszą odwiedzaną wyspą grecką i tą, do której wraca się kilkakrotnie. Trudno się temu dziwić - oferuje tak wiele, że podczas jednego pobytu nie sposób zobaczyć wszystko. Miejscowości wakacyjne na Krecie w okolicach Chanii
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Grecji trwa od 15.06 do 15.09. W pozostałych terminach część udogodnień hotelowych może być dostępna w ograniczonym zakresie lub nieczynna.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Hotel usytuowany jest zaledwie 300 m od centrum Hersonissos, zatem blisko stąd do wszystkich atrakcji, z których słynie miejscowość. Idealny nie tylko dla tych, którzy nie mogą usiedzieć w miejscu, chcąc zobaczyć jak najwięcej. Wystarczy przejść przez ulicę, by znaleźć się, na oddalonej o 100 m od obiektu, piaszczysto - żwirowej plaży i już można oddać się błogiemu relaksowi.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1981 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu: restauracja, bar, room service (płatny), basen odkryty.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    50 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, 1 km długości. Bezpłatne: ręczniki plażowe (depozyt). Płatne: parasole, leżaki.

    pokoje

    Zlokalizowane w budynku głównym (liczba pięter: 4, liczba wind: 2). Typy pokoi: DOUBLE ROOM dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , ANNEX ROOM dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, bar przy basenie All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:30-09:45), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:00) w restauracji głównej, przekąski (10:00-12:30), podwieczorek (16:00-17:00) w barze przy basenie, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    24.05.2019 10:30

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sunshine

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    4* Grecja/Kreta

    POŁOŻENIE

    ok. 60 m od plaży w drugiej linii brzegowej, w centrum Heronissos, ok. 25km od lotniska Heraklionie. W pobliżu obiektu znajdują się liczne bary, dyskoteki i sklepy. Hotel idealny dla ludzi ceniących sobie uroki nocnego życia.

    POKOJE

    129 pokoi typu standard. W ofercie Sunshine Holiday dostępne pokoje typu standard z możliwością jednej dostawki, wyposażone w łazienkę z prysznicem, suszarkę, telefon, sejf (dodatkowo płatny 20 EUR/tydzień), klimatyzację (bezpłatna lipiec - sierpień), TV, radio.Pokoje Anex znajdują się w budynku po drugiej stronie ulicy. Wyposażenie jest identyczne jak w pokojach standardowych.Uwaga: W hotelach przeważają pokoje typu DBL zatem 2 osobowe standard. Wykupując więc pobyt dla trzech osb w jednym pokoju należy liczyć się z tzw. dostawką, czyli wstawieniem do pokoju dodatkowego przenośnego lub składanego łżka. Zmniejsza się też ilość miejsca w pokoju a tym samym komfort wypoczynku.

    DO DYSPOZYCJI

    basen odkryty, restauracja głwna, bar przy basenie, 24 godzinna recepcja, sala telewizyjna. Za dodatkową opłatą: sala konferencyjna.

    SPORT

    Za dodatkową opłatą: siłownia, sauna, kort tenisowy, kryty basen, sporty wodne na plaży.

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive

    śniadanie 07:30-9

    30, lunch 13:00-14:00, kolacja 18:30-21:00 posiłki serwowane do stolika w restauracji. Pool Bar otwarty od 10:00 - 01:00 (po 23:00 napoje dodatkowo płatne).

    Wszystkie napoje alkoholowe (lokalne) oraz bezalkoholowe zawarte w formule ALL INCLUSIVE są serwowane w szklankach lub plastikowych kubeczkach w godzinach od 10:00 do 23:00.Dodatkowo płatne

    napoje w butelkach, soki ze świeżych owocw.

    Uwaga

    miejsca i godziny podawania posiłkw mogą ulec zmianie w trakcie sezonu

    INFORMACJE DODATKOWE

    Sejf dodatkowo płatny 20 EUR/tydz.Leżaki, parasole i materace na plaży dodatkowo płatne.Klimatyzacja bezpłatna czynna lipiec - sierpień.Brak ręcznikw plażowych.Oficjalna strona hotelu: www.hersotels.gr

    UWAGI ORGANIZATORA

    Sunshine Holiday informuje, że czas trwania imprezy obejmuje pobyt oraz czas potrzebny na dotarcie do miejsca docelowego i powrt do Polski. Impreza rozpoczyna się wylotem z kraju i kończy w dniu przylotu do kraju. Pierwszy i ostatni dzień imprez z transportem lotniczym przewidziany jest na przelot, a nie na właściwy wypoczynek. Należy liczyć się z tym, że przeloty będą się odbywały w godzinach wieczornych lub nocnych. Długość pobytu zależy ściśle od godzin przylotu i wylotu, w rzeczywistości może zatem obejmować mniejszą ilość posiłkw i noclegw. Ceny skalkulowano z uwzględnieniem godziny odlotw i przylotw oraz mając na uwadze faktyczną liczbę świadczeń jaką otrzymują klienci. Zakwaterowanie następuje po okazaniu voucheru.Doba hotelowa zaczyna się od godz. 14:00 w dniu przyjazdu i kończy się o godzinie 10:00 lub 12:00 w zależności od hotelu. Do tej pory pokoje powinny zostać opuszczone wraz z bagażami. W tym przypadku hotel od godz. 10:00 udostępnia odpowiednie pomieszczenie do przechowania bagażu do czasu transferu na lotnisko. Zasada ta obowiązuje rwnież w przypadku, gdy rozpoczęcie podrży powrotnej do kraju jest zaplanowane w godzinach wieczornych a nawet po płnocy.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Naszym zdaniem

    Polecamy hotel dla osób którzy cenią sobie bliskość centrum atrakcji turystycznych, oraz jako bazę wypadową do zwiedzania wyspy.

    Położenie

    Hotel znajduje się ok. 300m Hersonissos, niedaleko portu (ok. 100m). Plaża publiczna, piaszczysto żwirowa, 100m od hotelu oddzielona ulicą (serwis plażowy za opłatą). W pobliżu hotelu są bary, dyskoteki, sklepy. Przystanek autobusowy jest ok. 200m od obiektu. Do lotniska  jest25km.

    Wyposażenie

    Hotel posiada całodobową recepcję z lobby, restaurację, pool bar, 2 windy i parking.

    Pokoje

    Standardowe, komfortowo wyposażone z łazienką(wanna lub prysznic) i balkonem/tarasem. Pokoje posiadają mini lodówkę, suszarkę do włosów, TV sat, klimatyzację sterowaną indywidualnie(bezpłatna lipiec-sierpień). Za opłatą: sejf(20eu/1tydz; 25eu/2tyg) i łącza telefoniczne.

    Wyżywienie

    HB - Śniadania i kolacje w formie bufetów. Napoje dodatkowo płatne. All inclusive - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, przekąski, Napoje butelkowane, soki wyciskane za dodatkową opłatą; all inclusive do 23:00

    Sport i rozrywka

    Basen, 2 razy w tygodniu wieczorki tematyczne, bilard (płatny).W siostrzanym hotelu Heronissos Palace(odpłatnie): kryty basen, siłownia, sauna, tenis, tenis stołowy

    Dla dzieci

    .

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Położenie

    Hotel położony jest 20 km od lotniska w Heraklionie. Hotel położony jest w urokliwej nadmorskiej miejscowości Hersonissos, zaledwie kilka metrów od głównej plaży. Jednocześnie leży blisko centrum z licznymi tawernami i barami. Będzie idealnym wyborem dla osób, które lubią poznawać lokalną atmosferę i greckie zwyczaje.

    Plaża

    Piaszczysta (ciemny, gruby piasek), oddalona od hotelu około 80 m. Leżaki i parasole dodatkowo płatne ok. 5 EUR/zestaw dla 2 os./dzień.

    Hotel

    Kategoria lokalna 3* To nieduży i kameralny obiekt, charakteryzujący się rodzinną atmosferą. Składa się z budynku głównego oraz budynku bocznego. W małym hotelowym ogrodzie znajduje się basen, a wokół niego słoneczne tarasy - idealne miejsce do beztroskiego relaksu i zażywania słonecznych kąpieli.

    Do dyspozycji gości

    Hol powitalny z recepcją, restauracja główna z tarasem, klimatyzowana restauracja z częścią dla niepalących, bar, lobby z TV SAT, lobby bar, mini market, parking, sejf za opłata ok. 20 euro / 1 tydz.

    Internet

    Bezpłatnie internet bezprzewodowy w recepcji, kafejka internetowa dodatkowo płatna.

    Konferencje/Incentive

    Sala konferencyjna (w hotelu Hersonissos Palace, na 150 osób).

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie basen (leżaki i parasole bezpłatnie), animacje, wieczorki greckie, barbecue, kort tenisowy. Goście mogą korzystać z udogodnień hotelu Hersonissos Palace: basen kryty (czynny poza sezonem). Odpłatnie tenis stołowy, bilard, siłownia, kort tenisowy

    Dla dzieci

    Brodzik w hotelu Hersonissos Palace.

    Zakwaterowanie

    Standardowe, klimatyzowane dwuosobowe (z możliwością dostawki), z łazienką (WC, prysznic lub wanna, suszarka do włosów). Wyposażenie: radio, telefon, sejf (dodatkowo płatny 20 EUR/tydzień), mały balkon lub taras. Za dopłatą pokoje superior z TV, klimatyzacją i lodówką.

    Wyżywienie

    HB śniadania kontynentalne, obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne). All Inclusive Soft śniadania kontynentalne, obiady oraz kolacje w formie bufetu w restauracji głównej. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino białe i czerwone, ouzo, raki, brandy) oraz bezalkoholowe (woda, kawa, napoje gazowane i niegazowane) serwowane w godzinach 10.00-23.00.

    Informacje dodatkowe

    www.hersotels.gr Ocena HCH 3,3 Rekomendacja turystów 50%

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

    WIZA I PASZPORT

    Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Orex

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Category

    4

    Region

    CRETA

    Opis oferty:

    hotel położony w miejscowości Hersonissos; do dyspozycji gości: budynek główny, windy, restauracja, bar, basen zewnętrzny

    POKOJE:

    w hotelu znajduje się 127 pokoi standardowych: jedno i dwu-osobowe; wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, lodówka, TV/SAT, balkon lub taras, sejf (płatny), internet bezprzewodowy (płatny)

    DODATKOWO PŁATNE:

    lekarz, bilard

    KONTAKT:

    www.hersotels.gr

    POŁOŻENIE:

    odległość od centrum miasta Hersonissos i do portu 100 m, od lotniska w Heraklionie 25 km

    PLAŻA:

    kamienista plaża znajduje się 70 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki i parasole na plaży płatne oraz leżaki przy basenie bezpłatne

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, obiad, kolacja (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    brak udogodnień dla dzieci

    SPORT I ROZRYWKA:

    siłownia


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Kreta - Heraklion

    Wyżywienie

    All Inclusive

    Opis

    Wygodny hotel, położony w samym centrum Hersonissos, blisko plaży. Wybudowany w prostym stylu, posiada wykwalifikowaną obsługę, restaurację, bary, basen. Hersonissos to jeden z największych kurortów Krety, znany z ogromnego wyboru atrakcji i rozrywek. Znajduje się tu także mnóstwo sklepów, modnych barów, tawern, nocne rozrywki.

    Położenie

    Północne wybrzeże wyspy, centrum Hersonissos, 25 km od lotniska w Heraklionie.

    Pokoje

    129 pokoi: Standard Rooms (około 25 m2). 
    W pokojach: klimatyzacja, tv satelitarna, telefon, bezprzewodowy bezpłatny internet, lodówka, sejf (za dopłatą), wanna/prysznic, suszarka do włosów, balkon/taras.
    Pokoje sprzątane są codziennie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

    O wyżywieniu

    All Inclusive   

    Wyżywienie (szwedzki stół w restauracji)
    Śniadanie: 07:30-09:45
    Lunch: 12:45-14:00
    Kolacja: 18:30-21:00

    Napoje: piwo, domowe wino, ouzo, raki, brandy, rum i napoje bezalkoholowe (woda, woda gazowana, Coca Cola, Sprite, Fanta, kawa, herbata) oraz 4 rodzaje koktajli: San Francisco, Tequila Sunrise, Heroni Special, koktajle dla dzieci

    Uwagi
    Check In 14:00, Check Out 12:00
    W restauracji, barze oraz barze przy basenie - samoobsługa. 
    Nie wolno wynosić napojów, kieliszków, zastawy stołowej itd. poza teren hotelu.
    Napoje zamawiać wolno jedynie dla siebie.
    Przy późnych wyjazdach program All Inclusive obowiązuje do 14:00.
    Program All Inclusive rozpoczyna się od 12:00 w dzień przyjazdu i kończy o 12:00 w dniu wyjazdu.
    Program All Inclusive obowiązuje od 10:00 do 23:00, codziennie.

    Odległość od morza

    60 m


    Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

    Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

    Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

     

     


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF 3,5*

    KATEGORIA GRECKA

    ****

    Położenie

    Hotel znajduje się w Hersonissos, 25 km na wschód od Heraklionu. Od plaży dzieli go niespełna 60 m.

    HOTEL OFERUJE

    W hotelu znajduje się 1 restauracja, 2 bary (główny i przy basenie) oraz sala TV. Do dyspozycji gości jest także sala konferencyjna na 150 osób, kawiarenka internetowa, mini market oraz parking. W okolicach recepcji można skorzystać z bezpłatnego Wi-Fi. Leżaki i parasole przy basenie są bezpłatne, na plaży zaś za dodatkową opłatą.

    POKOJE

    Obiekt oferuje 127 pokoi standardowych. Wszystkie wyposażone są w balkon lub taras, łazienkę z wanną lub prysznicem oraz suszarką do włosów, klimatyzację, telefon ,TV, lodówkę oraz sejf (płatny 20 Euro za tydzień).

    Wyżywienie

    Hotel działa w formule HB (śniadanie i obiadokolacje) - napoje płatne dodatkowo, oraz All Inclusive: śniadania 7:30-10:00, lunche 12:30-14:30, kolacje 19:30-21:30. Napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole (piwo, wino, ouzo, brandy, raki, rum) dostępne są w barze przy basenie między 10:00 a 23:00. Po tej godzinie są dodatkowo płatne.

    SPORT I ROZRYWKA

    Do dyspozycji gości jest siłownia, basen zewnętrzny i wewnętrzny, tenis stołowy, sauna oraz kort tenisowy. Sporty wodne dostępne są na plaży. W godzinach wieczornych hotel organizuje pokazy folklorystyczne.

    DZIECI

    Brak udogodnień dla dzieci.

    NASZYM ZDANIEM

    Skromny hotel polecany przede wszystkim młodym osobom, które szukają rozrywki w postaci dyskotek, pubów i tawern. Hotel stanowi także dobrą bazę wypadową do zwiedzania wyspy.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    OnHolidays

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    3

    REGION

    KRETA

    OPIS

    Hotel położony jest w urokliwej nadmorskiej miejscowości Hersonissos, kilka metrów od głównej plaży. Hotel znajduje się blisko portu, centrum z barami i restauracjami.

    HOTEL

    Liczba pokoi - 129 Do dyspozycji gości- restauracja główna, pool bar, bezpłatny internet, kantor,przechowalnia bagażu,basen zewnętrzny, stół do ping ponga, animacje wieczorne, mini market,możliwość korzystania z siłowni znajdującej się w hotelu Hersonissos Palace, leżaki i parasole na plaży (dodatkowo płatne) i przy basenie (bezpłatne). Możliwość korzystania z Centrum Wellness znajdujące się w hotelu Hersonissos Maris (bezpłatny transfer).

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive 07.00-09.45 sniadania bufetowe 12.30-14.00 lunch w formie bufetu 16.00-17.00 przekąski,lody,ciastka, napoje gorące 18.30-21.00 kolacja bufetowa Śniadania, obiady i kolacje w restauracji głównej.

    Napoje dostępne w godzinach 10.00-23.00 obejmują lokalne napoje alkoholowe

    Brandy, Gin, Vodka, Rum, Tequila piwo, wino, raki, ouzo, soft drinki, kawę, herbatę (Godziny są orientacyjne, moga ulec zmianie)

    POKOJE

    Wyposażenie - klimatyzacja, Wi Fi,lodówka,balkon,TV- SAT, sejf (dodatkowo płatny). Łazienka z wanną lub prysznicem, suszarką. Maksymalne obłożenie - 3 *Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz ich formy a także funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Nekera

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kraj

    GRECJA

    Położenie

    do centrum Hersonissos ok. 300 metrów. W pobliżu hotelu stary port oraz liczne restauracje, sklepy, tawerny, bary. Do Heraklionu ok. 23 km, lotnisko oddalone o ok. 25 km. 

    Plaża

    piaszczysto-żwirowa, publiczna, oddalona o ok. 70 m. od hotelu. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

    Wyposażenie

    198 pokoi na 4 piętrach, lobby z recepcją, windy, restauracja, bar. Na zewnątrz znajduje się basen oraz taras słoneczny. Leżaki przy basenie w cenie.

    Dostęp do internetu

    Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach gratis. 

    Zakwaterowanie

    pokoje dwuosobowe standard (DBL): ok. 25 m2, klimatyzacja sterowana indywidualnie, sejf (za opłatą), telefon, TV-SAT, mini-lodówka, balkon, wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów. Pokoje ekonomiczne (ECO): wyposażone jak pokoje dwuosobowe standard; o położeniu pokoju decyduje hotelarz. Pokoje superior (DBLK). 

    Sport

    za opłatą bilard, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    centrum spa w siostrzanym hotelu Hersonissos Maris za opłatą.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem.

    All Inclusive

     trzy posiłki: śniadania, obiad i kolacja w formie bufetu. Po południu kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10:00-23:00.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

     Do wszystkich wycieczek lotniczych cena zawiera transfery: z lotniska do hotelu w dniu przylotu oraz z hotelu na lotnisko w dniu wylotu. Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JĘZYKU POLSKIM

    Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny. Od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów

     1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc; 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc; 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc; 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc; APT kat. 1-2 = 0,25€/apt/noc; APT kat. 3    = 0,50€/apt/noc; APT kat. 4    = 1,00€/apt/noc.

    Mocne strony hotelu 1

    Blisko centrum Hersonissos

    Mocne strony hotelu 2

    Polecany dla rozrywkowych osób

    Mocne strony hotelu 3

    Liczne tawerny, puby, bary w pobliżu

    Mocne strony strony 4

    Plaża oddalona o ok. 70 m.

    Mocne strony

    - Blisko centrum Hersonissos - Polecany dla rozrywkowych osób - Liczne tawerny, puby, bary w pobliżu - Plaża oddalona o ok. 70 m.


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ***

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    do centrum Hersonissos ok. 300 metrów.

    Plaża

    do piaszczysto-żwirowej plaży ok. 70 m. Leżaki i parasole na plaży za opłatą. Leżaki przy basenie w cenie.

    Wyposażenie

    198 pokoi na 4 piętrach, lobby z recepcją, windy, restauracja, bar. Na zewnątrz basen.

    All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Po południu kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10:00-23:00.

    Internet

    WiFi w cenie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A2-3B) klimatyzacja, sejf (za opłatą), telefon, TV-SAT, lodówka, łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon. Pokoje jednoosobowe (A1A). Pokoje wariant ekonomiczny (A2-3S) w budynku bocznym.

    Sport

    za opłatą bilard, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    centrum spa w siostrzanym hotelu Hersonissos Maris za opłatą.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem.

    Kategoria lokalna

    A.

    UWAGA!

    Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Heronissos
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

    Opinie o Hotelu Heronissos

    3.4
    polecam

    W sumie byliśmy zadowoleni hotel nawet przyjemny obsługa w hotelu bardzo miła i pomocna pokoje sprzątane codziennie jedzenie dobre i ogromny wybór przeróżnych dań nie sposób było nawet wszystkiego spróbować. Ogólnie było ok.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: polecam
    3.4

    Heronissos - możliwości zakwaterowania:

    Double Superior / _
    Single Room / _
    Double Standard / _
    Double Room / Run of House
    DBL
    DBLK
    DBL
    SGL

    Heronissos - Możliwości wyżywienia:


    Heronissos - miasta wylotu:


    Heronissos - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Heronissos? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00