cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
1 / 41
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 23.09
już od 365 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.04 - 08.04
już od 169 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sandy Beach
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Sandy Beach
star 4

Cypr: Larnaca
Ocena hotelu Sandy Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sandy Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 kwietnia 2020

Hotel Sandy Beach w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Cypr/Larnaka

Kategoryzacja hotelu

- kat. Eximtours 4* - kat. lokalna 4*  

Położenie

- Larnaka - przystanek autobusowy przy hotelu - ok. 50 m od sklepu - ok. 9 km od centrum miejscowości - ok. 15 km od słonego jeziora - ok. 15 km od lotniska w Larnace - ok. 40 km od Nikozji

Plaża

- publiczna, piaszczysto-żwirkowa,  bezpośrednio przy hotelu - leżaki i parasole bezpłatnie ( na wydzielonym przez hotel odcinku) - łagodne zejście do morza

Pokoje

Standard - ok. 25m2 - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - klimatyzacja (sezonowo), TV-SAT - minibar/lodówka - sejf (płatny) - telefon - balkon/taras Superior - wyposażone podobnie pokój standardowy

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - basen kryty - sauna - leżaki i parasole przy basenie - okazjonalnie wieczorki muzyczne Płatne - centrum SPA - masaże - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- 2 brodziki - plac zabaw - mini klub - łóżeczko dla dziecka ( na zamówienie)

Wyżywienie

Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 bary  

Dodatkowe informacje

- 200 pokoi, 5 pięter - recepcja 24h - bezpłatny  internet Wi-Fi - www.sentidohotels.com

Bagaż

Kraków (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 260 PLN (wyloty od 02.08 - 01.10)/ 175 PLN (wyloty od 02.10-31.10) - 32 kg - 350PLN (wyloty od 02.08 - 01.10)/ 250 PLN (wyloty od 02.10-31.10)Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 350 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05/ 02.10-30.10)/ 350 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) - 32 kg - 485 PLN (wyloty do 05.05)/ 390 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05/ 02.10-30-10)/ 490 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 180zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 290 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05)/ 350 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)/260 PLN (wyloty 01.10-31.10) - 32 kg - 470 PLN (wyloty do 05.05)/ 420 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)/390 PLN (wyloty 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Schoenefeld (EasyJet): Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 300 PLN - 23 kg - 350 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Larnaca, Cypr

Położenie

na obrzeżach Larnaki. Do centrum miejscowości ok. 9 km. Restauracje, sklepy i możliwości rozrywki w pobliżu. Przystanek autobusu przy hotelu.

Plaża

piaszczysta, z łagodnym wejściem do morza, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe w cenie. Bar na plaży.

Wyposażenie

Hotel oferuje 200 pokoi, rozmieszczonych na 5 piętrach. Lobby z recepcją, windy, sala TV, 2 restauracje bufetowe, bary, kafejka, sklepy. W ogrodzie znajduje się duży basen ze słodką wodą o nieregularnym kształcie, taras słoneczny oraz bar z przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne i ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 7:30-24:00. Do obiadu i kolacji serwowane lokalne piwo, wino domowe, napoje orzeźwiające, soki, kawa, herbata. Przekąski, lody w godz. 11-12:00 oraz 16-17:00.

Internet

WiFi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Zakwaterowanie

nowocześnie i komfortowo urządzone Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (1-3C): ok. 25 m2, klimatyzacja (V-X), minibar, sejf (za opłatą), TV-sat., telefon, balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S): w ograniczonej liczbie, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Superior z bocznym widokiem na morze (2-3F): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Deluxe od strony morze (2E): z widokiem na basen, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje SENTIDO Plus z widokiem na morze (2-3V): dodatkowo zestaw do parzenia kawy/herbaty, szlafrok, rezerwacja leżaków w oddzielnej strefie na całą długość pobytu. Kosz owoców i woda w dniu przyjazdu.

Sport

aerobik, siłownia, tenis ziemny, tenis stołowy, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

Wellness

basen kryty. Za opłatą: ekskluzywne centrum odnowy biologicznej, oferujące łaźnię parową (wstęp od 16 lat), whirlpool, masaże, zabiegi oraz saunę.

Dzieci

2 brodziki, plac zabaw, miniklub (6-12 lat).

Rozrywka

okazjonalnie wieczory w muzyką na żywo. Raz w tygodniu wieczór cypryjski.

Zniżki FIRSTBOOK

do 30.11.18 20% zniżki 1.12.18-28.02.19 15% zniżki 1.03.-30.04.19 10% zniżki.

Dla nowożeńców

10% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis (dopłata do AI) lub zniżka procentowa.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Komfortowy hotel – jeden z lepszych w regionie, położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Basen w kształcie laguny, w otoczeniu ogrodu palmowego. Ekskluzywne centrum odnowy biologicznej.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Larnaca, Cypr

Położenie

na obrzeżach miejscowości. Do centrum Larnaki ok. 9 km. Restauracje, sklepy i możliwości rozrywki w pobliżu. Przystanek autobusu przy hotelu.

Plaża

piaszczysta, łagodne zejście morza, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe w cenie.

Wyposażenie

197 pokoi na 5 piętrach. Hol powitalny z recepcją, windy, sala TV, 2 restauracje bufetowe, bary, kafejka, sklep. W ogrodzie znajduje się basen ze słodką wodą, bar przy basenie. Leżaki i parasole i ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie. www.sandybeachhotel.com.cy

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

nowocześnie i komfortowo urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3C): klimatyzacja, minibar (za opłatą), sejf, TV-sat., telefon, wanna lub prysznic, WC, suszarka. Balkon z bocznym widokiem na morze. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): sejf za opłatą, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Superior (2-3F): z bocznym widokiem na morze, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Deluxe (2-3E): od strony morza z widokiem na basen, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Junior suite (2G): przestronniejsze, ok. 50 m z widokiem na morze, WLAN gratis, dodatkowo płaszcz kąpielowy; wyposażone jak pokoje dwuosobowe.Pokoje SENTIDO Plus (2-3V): z widokiem na morze, dodatkowo zestaw do parzenia kawy/herbaty, szlafrok, rezerwacja leżaków w oddzielnej strefie na całą długość pobytu. Kosz owoców i woda w dniu przyjazdu.

Dzieci

2 brodziki, plac zabaw, miniklub (6-12 lat, czerwiec-sierpień), wieczorami animacje tematyczne, pokój gier. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

wieczorami muzyka na żywo. Raz w tygodniu wieczór cypryjski.

Dostęp do internetu

WLAN w lobby gratis, w pokojach za opłatą. Kącik internetowy za opłatą.

Sport

aerobik, siłownia, siłownia, tenis ziemny (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy. Za opłatą: sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

Wellness

basen kryty. Za opłatą: ekskluzywne centrum odnowy biologicznej.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Do obiadu i kolacji serwowane lokalne piwo, wino domowe, napoje orzeźwiające, soki, kawa, herbata. Przekąski, lody w godz. 11-12:00 oraz 16-17:00.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • bezpośrednio przy plaży, łagodnie opadającej do krystalicznie czystego morza
  • basen w kształcie laguny, w otoczeniu ogrodu palmowego
  • ekskluzywne centrum odnowy biologicznej


Mapa Hotelu Sandy Beach
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Larnaca)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sandy Beach

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sandy Beach:
  • Lokalizacja
    4.9
  • Hotel
    5.3
  • Pokoje
    5.1
  • Wyżywienie
    5.1
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Sandy Beach:
5.3 / 6

Elegancja i przestrzen 2009-05-20
Szczegóły oceny hotelu Sandy Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.5

5.1
Numer 1 w okolicy Larnaki 2014-05-14
Szczegóły oceny hotelu Sandy Beach:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel niedawno przejęty przez sieć Sentido . Odnowione nowoczesne pokoje . Rewelacyjna , urozm...
więcej

5.9
Poprawny hotel w okolicach Larnaka 2016-06-14
Szczegóły oceny hotelu Sandy Beach:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Mam bardzo pozytywne wrażenia jeżeli chodzi o sam hotel: na szczególne uznanie zasługuje obsługa - b...
więcej

4.7
Słaba jakość w złym miejscu, bardzo drogie. 2016-06-27
Szczegóły oceny hotelu Sandy Beach:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.0

Jest to słaby hotel. Lokalizacja jest daleko od wszystkiego, ale blisko do kominów elektrowni. Plaża...
więcej

3.1

Sandy Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon boczny widok na morze klimatyzacja Standard wanna lub prysznic WC
standard promotion twin standard
Pokoj dwuosobowy balkon boczny widok na morze klimatyzacja Standard wanna lub prysznic WC
Pokoj Deluxe balkon boczny widok na morze klimatyzacja wanna lub prysznic widok na basen WC
Pokoj superior balkon boczny widok na morze klimatyzacja wanna lub prysznic WC
standard twin superior lateralseaview
Pokoj wariant ekonomiczny balkon boczny widok na morze klimatyzacja wanna lub prysznic WC
balkon klimatyzacja typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic widok na basen widok na morze WC
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon boczny widok na morze klimatyzacja Standard wanna lub prysznic WC
Pokoj superior balkon boczny widok na morze klimatyzacja wanna lub prysznic WC
Pokoj wariant ekonomiczny balkon boczny widok na morze klimatyzacja wanna lub prysznic WC
balkon klimatyzacja typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic widok na basen widok na morze WC

Sandy Beach - Możliwości wyżywienia:


Sandy Beach - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Sandy Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00