cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
  • Hotel Sandy Beach, Larnaca
1 / 41
Ocena
hotelu:
0.0 / 5

Hotel Sandy Beach
star 4

Cypr: Larnaca
Ocena hotelu Sandy Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sandy Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0

Hotel Sandy Beach w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Cypr/Larnaka

Kategoryzacja hotelu

- kat. Eximtours 4* - kat. lokalna 4*  

Położenie

- Larnaka - przystanek autobusowy przy hotelu - ok. 50 m od sklepu - ok. 9 km od centrum miejscowości - ok. 15 km od słonego jeziora - ok. 15 km od lotniska w Larnace - ok. 40 km od Nikozji

Plaża

- publiczna, piaszczysto-żwirkowa,  bezpośrednio przy hotelu - leżaki i parasole bezpłatnie ( na wydzielonym przez hotel odcinku) - łagodne zejście do morza

Pokoje

Standard - ok. 25m2 - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - klimatyzacja (sezonowo), TV-SAT - minibar/lodówka - sejf (płatny) - telefon - balkon/taras Superior - wyposażone podobnie pokój standardowy

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - basen kryty - sauna - leżaki i parasole przy basenie - okazjonalnie wieczorki muzyczne Płatne - centrum SPA - masaże - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- 2 brodziki - plac zabaw - mini klub - łóżeczko dla dziecka ( na zamówienie)

Wyżywienie

Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 bary  

Dodatkowe informacje

- 200 pokoi, 5 pięter - recepcja 24h - bezpłatny  internet Wi-Fi - www.sentidohotels.com

Bagaż

Kraków (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 260 PLN (wyloty od 02.08 - 01.10)/ 175 PLN (wyloty od 02.10-31.10) - 32 kg - 350PLN (wyloty od 02.08 - 01.10)/ 250 PLN (wyloty od 02.10-31.10)Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 350 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05/ 02.10-30.10)/ 350 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) - 32 kg - 485 PLN (wyloty do 05.05)/ 390 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05/ 02.10-30-10)/ 490 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 180zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 290 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05)/ 350 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)/260 PLN (wyloty 01.10-31.10) - 32 kg - 470 PLN (wyloty do 05.05)/ 420 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)/390 PLN (wyloty 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Schoenefeld (EasyJet): Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 300 PLN - 23 kg - 350 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Larnaca, Cypr

Położenie

na obrzeżach Larnaki. Do centrum miejscowości ok. 9 km. Restauracje, sklepy i możliwości rozrywki w pobliżu. Przystanek autobusu przy hotelu.

Plaża

piaszczysta, z łagodnym wejściem do morza, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe w cenie. Bar na plaży.

Wyposażenie

Hotel oferuje 200 pokoi, rozmieszczonych na 5 piętrach. Lobby z recepcją, windy, sala TV, 2 restauracje bufetowe, bary, kafejka, sklepy. W ogrodzie znajduje się duży basen ze słodką wodą o nieregularnym kształcie, taras słoneczny oraz bar z przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne i ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 7:30-24:00. Do obiadu i kolacji serwowane lokalne piwo, wino domowe, napoje orzeźwiające, soki, kawa, herbata. Przekąski, lody w godz. 11-12:00 oraz 16-17:00.

Internet

WiFi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Zakwaterowanie

nowocześnie i komfortowo urządzone Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (1-3C): ok. 25 m2, klimatyzacja (V-X), minibar, sejf (za opłatą), TV-sat., telefon, balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S): w ograniczonej liczbie, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Superior z bocznym widokiem na morze (2-3F): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Deluxe od strony morze (2E): z widokiem na basen, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje SENTIDO Plus z widokiem na morze (2-3V): dodatkowo zestaw do parzenia kawy/herbaty, szlafrok, rezerwacja leżaków w oddzielnej strefie na całą długość pobytu. Kosz owoców i woda w dniu przyjazdu.

Sport

aerobik, siłownia, tenis ziemny, tenis stołowy, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

Wellness

basen kryty. Za opłatą: ekskluzywne centrum odnowy biologicznej, oferujące łaźnię parową (wstęp od 16 lat), whirlpool, masaże, zabiegi oraz saunę.

Dzieci

2 brodziki, plac zabaw, miniklub (6-12 lat).

Rozrywka

okazjonalnie wieczory w muzyką na żywo. Raz w tygodniu wieczór cypryjski.

Zniżki FIRSTBOOK

do 30.11.18 20% zniżki 1.12.18-28.02.19 15% zniżki 1.03.-30.04.19 10% zniżki.

Dla nowożeńców

10% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis (dopłata do AI) lub zniżka procentowa.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Komfortowy hotel – jeden z lepszych w regionie, położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Basen w kształcie laguny, w otoczeniu ogrodu palmowego. Ekskluzywne centrum odnowy biologicznej.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Larnaca, Cypr

Położenie

na obrzeżach miejscowości. Do centrum Larnaki ok. 9 km. Restauracje, sklepy i możliwości rozrywki w pobliżu. Przystanek autobusu przy hotelu.

Plaża

piaszczysta, łagodne zejście morza, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe w cenie.

Wyposażenie

197 pokoi na 5 piętrach. Hol powitalny z recepcją, windy, sala TV, 2 restauracje bufetowe, bary, kafejka, sklep. W ogrodzie znajduje się basen ze słodką wodą, bar przy basenie. Leżaki i parasole i ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie. www.sandybeachhotel.com.cy

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

nowocześnie i komfortowo urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3C): klimatyzacja, minibar (za opłatą), sejf, TV-sat., telefon, wanna lub prysznic, WC, suszarka. Balkon z bocznym widokiem na morze. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): sejf za opłatą, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Superior (2-3F): z bocznym widokiem na morze, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Deluxe (2-3E): od strony morza z widokiem na basen, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Junior suite (2G): przestronniejsze, ok. 50 m z widokiem na morze, WLAN gratis, dodatkowo płaszcz kąpielowy; wyposażone jak pokoje dwuosobowe.Pokoje SENTIDO Plus (2-3V): z widokiem na morze, dodatkowo zestaw do parzenia kawy/herbaty, szlafrok, rezerwacja leżaków w oddzielnej strefie na całą długość pobytu. Kosz owoców i woda w dniu przyjazdu.

Dzieci

2 brodziki, plac zabaw, miniklub (6-12 lat, czerwiec-sierpień), wieczorami animacje tematyczne, pokój gier. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

wieczorami muzyka na żywo. Raz w tygodniu wieczór cypryjski.

Dostęp do internetu

WLAN w lobby gratis, w pokojach za opłatą. Kącik internetowy za opłatą.

Sport

aerobik, siłownia, siłownia, tenis ziemny (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy. Za opłatą: sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

Wellness

basen kryty. Za opłatą: ekskluzywne centrum odnowy biologicznej.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Do obiadu i kolacji serwowane lokalne piwo, wino domowe, napoje orzeźwiające, soki, kawa, herbata. Przekąski, lody w godz. 11-12:00 oraz 16-17:00.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • bezpośrednio przy plaży, łagodnie opadającej do krystalicznie czystego morza
  • basen w kształcie laguny, w otoczeniu ogrodu palmowego
  • ekskluzywne centrum odnowy biologicznej


Mapa Hotelu Sandy Beach
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Larnaca)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sandy Beach

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sandy Beach:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    5.3
  • Pokoje
    5.2
  • Wyżywienie
    5.1
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Sandy Beach:
5.3 / 6

Elegancja i przestrzen 2009-05-20
Szczegóły oceny hotelu Sandy Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.5

5.1
Numer 1 w okolicy Larnaki 2014-05-14
Szczegóły oceny hotelu Sandy Beach:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel niedawno przejęty przez sieć Sentido . Odnowione nowoczesne pokoje . Rewelacyjna , urozm...
więcej

5.9
Poprawny hotel w okolicach Larnaka 2016-06-14
Szczegóły oceny hotelu Sandy Beach:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Mam bardzo pozytywne wrażenia jeżeli chodzi o sam hotel: na szczególne uznanie zasługuje obsługa - b...
więcej

4.7
Słaba jakość w złym miejscu, bardzo drogie. 2016-06-27
Szczegóły oceny hotelu Sandy Beach:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.0

Jest to słaby hotel. Lokalizacja jest daleko od wszystkiego, ale blisko do kominów elektrowni. Plaża...
więcej

3.1

Masz pytania o Hotel Sandy Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00