cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
  • Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach), Djerba
1 / 15
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
20.10 - 24.10
już od 999 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
20.10 - 24.10
już od 999 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sentido Djerba Beach(Djerba Beach)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach)
star 4

Tunezja: Djerba
Ocena hotelu Sentido Djerba Beach(Djerba Beach):
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sentido Djerba Beach(Djerba Beach):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 października 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy i elegancki hotel położony tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż na Djerbie. Goście mogą relaksować się w renomowanym centrum SPA, kosztować doskonałej kuchni lub korzystać z bogatej oferty sportowo - animacyjnej.

Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach) w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy i elegancki hotel położony tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż na Djerbie. Goście mogą relaksować się w renomowanym centrum SPA, kosztować doskonałej kuchni lub korzystać z bogatej oferty sportowo - animacyjnej.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie

Hotel położony nad brzegiem Morza Śródziemnego w spokojnej dzielnicy turystycznej, około 4 km od centrum miejscowości Midoun, gdzie znajdują się sklepy, bary i restauracje. W odległości około 15 km znajduje się największe miasto oraz stolica wyspy - miejscowość Houmt Souk. Odległość od lotniska Djerba - Zarzis to około 25 km. Około 2 km od hotelu znajduje się 27-dołkowe pole golfowe.

UWAGA!
Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 3 TND/osoba/dzień. Maksymalna wysokość podatku turystycznego liczona jest dla 7 kolejnych dób hotelowych nawet w przypadku dłuższego pobytu. Osoby poniżej 12 roku życia są zwolnione z obowiązku płacenia podatku turystycznego. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu znajduje się piękna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza. Leżaki oraz parasole dostępne bezpłatnie, ręczniki za kaucją.

Do dyspozycji gości

Całodobowa recepcja z przestronnym lobby, restauracja główna, restauracja a la carte "Mahboubine", 4 bary (w tym bar na plaży i bar przy basenie), kawiarnia mauretańska (płatna), duży basen zewnętrzny o nieregularnym kształcie (słodka woda), brodzik dla dzieci, przy basenie bezpłatne leżaki i parasole, punt wymiany walut i bankomat, centrum konferencyjne, centrum spa (płatne w ofercie m.in. masaż, fryzjer, zabiegi kosmetyczne, hammam), sklepiki z pamiątkami oraz opiekunka do dzieci (płatna na zapytanie). Dla najmłodszych gości plac zabaw i mini klub (4-12 lat).

Pokoje

W swojej ofercie hotel posiada 246 nowocześnie i elegancko urządzonych pokoi rozlokowanych w 2 jednopiętrowych budynkach. Każdy wyposażony w balkon lub taras, klimatyzację centralną działającą w okresie od 15.06 do 15.09, łazienkę (wanna, suszarka do włosów), TV-Sat., telefon, sejf (płatny), mini lodówkę, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne na zamówienie).

Wyżywienie

All Inclusive:
śniadania, obiady i kolacje serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Późne śniadania kontynentalne (w godz. 10:00 - 12:00, podawane na słodko) w barze na plaży. W ciągu dnia lekkie przekąski (w godz. 15:00 - 17:30, owoce, ciastka). Napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w wyznaczonych barach, łącznie serwowane w godzinach 10:00 - 24:00). 1x na pobyt możliwość skorzystania z kolacji w restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Program sportowy i animacyjny

Hotel zapewnia animacje w ciągu dnia (gry i zawody, zajęcia sportowe) oraz wieczorne (pokazy, przedstawienia). Bezpłatnie: ping pong, mini golf, petanque, 2 korty do tenisa (1 h/dziennie bezpłatna), łucznictwo. Za dodatkową opłatą: jazda konna, sporty wodne, pokój gier.

Internet

Bezpłatny internet Wi-Fi dostępny w recepcji.

Kategoria lokalna

****

Naszym zdaniem

Dobrej klasy hotel oferujący rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe, stylowe pokoje oraz smaczne jedzenie. Świetna opcja zarówno dla osób lubiących spokojny i relaksujący wypoczynek (ze względu na położenie z dala od centrum), jak i tych bardziej aktywnych (z uwagi na mnogość animacji). Dodatkowym i jednym z większych atutów obiektu jest piękna plaża o jasnym i drobnym piasku, która znajduje się bezpośrednio przy hotelu.

Strona www


Program

Dzień pierwszy

Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego

Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
Dzień ostatni

Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Uwagi do programu

Wyloty z: Warszawy i Katowic. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
UWAGA!!!
Ceny podane w katalogu oraz aktualne z systemu obowiązują wyłącznie obywateli Polski. W przypadku innego obywatelstwa - cena na potwierdzenie.
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive) oraz innych wydatków osobistych.
UWAGA!
Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości od1 do 3TND/osoba/dzień. Maksymalna wysokość podatku turystycznego liczona jest dla 7 kolejnych dób hotelowych nawet w przypadku dłuższego pobytu. Osoby poniżej 12 roku życia są zwolnione z obowiązku płacenia podatku turystycznego. Podatek jest płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.
Ze względu na COVID-19 niektóre udogodnienia/atrakcje/serwis hotelu mogą działać w ograniczonym czasie i/lub mogą być wyłączone z oferowania

Wycieczki lokalne

SAHARA 2 DNI/WIELKIE POŁUDNIE
- poniedziałek/wtorek, cena 175 TND + 50 TND jeep = 225 TND/os. dorosła, 137,50 TND /dziecko 2 -12 lat
Ta dwudniowa wycieczka jest bez wątpienia największym przeżyciem i daje możliwość poznania różnych regionów kraju, przebogatej i różnorodnej kultury i tradycji. Zwiedzimy Matmatę przypominającą księżycowy krajobraz. Poznamy domy - jaskinie, w których po dzień dzisiejszy mieszkają rdzenne plemiona berberyjskie. Zapierające dech krajobrazy tych okolic stanowiły plener filmowy do "Gwiezdnych wojen", "Angielskiego pacjenta" i "W pustyni i w puszczy". W Touzer magicznym mieście o oryginalnej beżowo-rdzawej architekturze spędzimy noc, a następnego dnia przesiądziecie się Państwo na jeepy, aby pokonać pełną adrenaliny trasę rajdu Paryż - Dakar. Ciekawostką przyrodniczą znajdującą się u styku pustyni piaszczystej i skalnej jest słone jezior Chott El Jerid. Podczas przejazdu kilkudziesięciokilometrową trasą zobaczycie Państwo fatamorganę. Nasycone solą powietrze, wschody i zachody słońca sprawiają, że woda mieni się różnymi kolorami, fundując prawdziwy spektakl, a minerały przybierają kształt róży, zwanej "różą pustyni. Czeka Państwa również podziwianie malowniczych oaz górskich w Chebice. Z miejscowości Douz wyruszycie na podbój pustyni na wielbłądach - płatne 25 TND/os. W cenie wycieczki jest 1 nocleg i wyżywienie: śniadanie i obiad.
OBJAZD WYSPY - PÓŁ DNIA
- niedziela, 45 TND/os. dorosła, 23 TND/dziecko 2 -12 lat
Wyspa Djerba słynie nie tylko z piaszczystych plaż, ale i z przepięknej ceramiki i oryginalnej architektury. Podczas wycieczki zapoznacie się Państwo z dziedzictwem kulturowym tego regionu Tunezji tworzonej przez Berberów, Żydów, Turków, Włochów i Hiszpanów. Guellala, to miasteczko słynące z rzemiosła garncarskiego. Mieszkańcy wyrabiali tutaj ceramikę w tradycyjne sposób od wieków. W muzeum w Guellala odbędzie się prezentacja produkcji garnków i innych przedmiotów użytkowych. Będzie można również dokonać zakupów. W miejscowości Erriadh odwiedzimy najważniejszą Synagogę w Afryce, El Ghriba. Znajduje się tutaj najstarsza TORA na świecie. Rokrocznie w maju przybywają tu licznie Żydzi z całego świata, aby uczcić radosne, wiosenne święto LA BA OMER i wspominać zesłanie manny z nieba i koniec epidemii. Na ulicach widać pielgrzymów z ośmioramiennym świecznikiem, jest kolorowo i gwarnie. Do Synagogi wchodzimy z zakrytymi ramionami, kobietom zakładają na głowę chusty, a mężczyznom jarmułkę, Można zakupić pamiątki, np. olejki zapachowe, perfumy, biżuterię. Odwiedzimy również stolicę wyspy HOUMT SOUK. Niedaleko portu znajduje się z XIII w. fort Gazy Mustaphy, pamiętający czasy tureckiej rzezi dokonanej na Hiszpanach.
FARMA KROKODYLI
- sobota, 40 TND/os. dorosła, 20 TND//dziecko /2-12 lat
Spędzając urlop na Djerbie koniecznie trzeba wybrać się do Djerba Explore Park. To kompleks składający się z eleganckiego Muzeum Lalla Hadria, z imponującą kolekcją sztuki z krajów islamu z całego świata, skansen, w którym można zobaczyć typowe gospodarstwo djerbańskie/berberyjskie domy, budynki gospodarcze, magazyny, a także poznać zwyczaje dnia codziennego. Atrakcją parku jest niewątpliwie farma krokodyli nilowych z Madagaskaru i pokaz ich karmienia.
REJS STATKIEM PIRACKIM NA WYSPĘ FLAMINGÓW I DELFINÓW
- PÓŁ DNIA
- środa, 55TND/osoba dorosła, 27,5 TND/dziecko /2-12 lat
To relaksujący rejs z portu w Houmt Souk na Ras Rmel - długi i piaszczysty cypel zwany również wyspą flamingów i delfinów. Rokrocznie w okresie jesienno-zimowym przylatuje tu mnóstwo różowych flamingów, które brodzą w płytkiej lagunie. Od czasu do czasu pojawiają się też delfiny zwabiane zamieszkującymi wody zatoki rybami. W trakcie rejsu odbywają się animacje, zabawa i tańce, czekają na Państwa piękne widoki, kąpiel w szmaragdowym morzu i posiłek w namiocie na plaży.
Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Tunezji. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.

Inne

TUNEZJA informacje ogólne


Waluta
TND - dinar tunezyjski. Dinary nie są walutą wymienialną poza Tunezją. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary które wymienić można w każdym hotelu. Dinarów nie można wywozić i pozostałe należy wymienić na lotnisku na dewizy (będzie do tego potrzebny kwit wymiany).
Napiwki
Przyjęte choć nie obowiązkowe jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Tunezji nie są wysokie i napiwki są często pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Taksówkarze wioząc turystów też często sami zaokrąglają należne kwoty.
Wiza
Każdy podróżny z obywatelstwem polskim musi mieć paszport ważny przynajmniej 3 miesiące od daty wyjazdu z Tunezji. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana od obywateli polskich. Obywateli pozostałych państw mogą obowiązywać odmienne przepisy paszportowo-wizowe.

Czas
Czas taki jak w Polsce.

Orientacyjne ceny
Hamburger - 3 TND woda 1,5 l - 0.5 TND piwo 1.5 TL w sklepie Na bazarach i w małych sklepikach warto się targować.

Poczta
W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.75 TND.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Telefony komórkowe działają prawie w całej Tunezji. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

Tunezja
Jedno z pierwszych wakacyjnych miejsc Polaków nadal przyciąga jak magnes pięknymi plażami, orientalną kuchnią i ciepłym morzem. Prawdziwe orientalne wrażenia zapewnia pustynia i tunezyjskie miasta z ich niepowtarzalnym arabskim klimatem, kolorami, smakami i zapachami przypraw które trudno znaleźć w innej części świata.
Djerba
Niewielka tunezyjska wyspa ciesząca się od lat popularnością spragnionych słońca turystów, która przyciąga długimi plażami o drobnym i jasnym piasku, błękitem morza a także piękna pogodą. Djerba to miejsce kameralnych miasteczek, gdzie dominuje niska zabudowa pobielanych domów z dachami w kształcie kopuł, tradycyjnych arabskich targowisk, gdzie można kupić orientalne lokalne rękodzieło i aromatyczne przyprawy oraz pysznej tunezyjskiej kuchni. Jest to idealny wybór dla ludzi szukających odpoczynku od pośpiechu i głośnych dużych kurortów. Dodatkowo rozbudowana baza hotelowa pozwoli znaleźć każdemu coś dla siebie.
Miejscowości wakacyjne na Djerbie

Houmt Souk
Główne miasto oraz stolica wyspy, położone nad turkusowymi wodami północnego wybrzeża, którego największą atrakcją jest kryty arabski bazar (souk), na którym można kupić wiele lokalnych produktów - zarówno rękodzieło tutejszych rzemieślników, aromatyczne przyprawy jak i pyszne smakołyki tunezyjskiej kuchni. Warto zobaczyć także przepiękny port, Muzeum Sztuki i Tradycji oraz XV-wieczną twierdzę lub udać się na spacer po wąskich i tajemniczych uliczkach.
Midoun
Midoun to druga pod względem ludności miejscowość na wyspie otoczona sadami owocowymi, ogrodami i palmowymi gajami. Tradycyjna medina z plątaniną wąskich uliczek, tworzy klimat niczym z "Księgi tysiąca i jednej nocy". W niewielkiej odległości od miasta, znajduje się mająca 300 lat, podziemna tłocznia oliwy, a jeszcze dalej na północ najstarszy zabytek na wyspie - piaskowy Grobowiec Bourgou z czasów Punickich.

Wizy - informacje dla sprzedawców

Przylatując do Tunezji należy okazać negatywny wynik testu RT PCR na COVID 19 zrobiony nie wcześniej niż 72 h przed przylotem (w laboratoriach certyfikowanych przez odpowiednie władze krajowe i międzynarodowe oraz przetłumaczony na język angielski).
Od 1 czerwca do 9 lipca 2021 roku czerwca obywatele Polski, którzy są w pełni zaszczepieni i posiadają stosowny dokument potwierdzający (bez limitu dni od podania ostatniej dawki szczepionki) lub z zaświadczeniem przebycia choroby COVID-19 (jeśli od zakażenia minęło minimum 6 tygodni), będą mogli wjechać do Tunezji bez konieczności wykonania testu RT-PCR. Niezaszczepione osoby małoletnie mogą wjechać do Tunezji tylko z negatywnym wynikiem testu RT- PCR (dzieci poniżej 12 roku życia są z testu zwolnione).
Od 10 lipca 2021 roku, wszystkie osoby (zarówno w pełni zaszczepione, jak i ozdrowieńcy), przekraczające granice Tunezji, zobowiązane są do okazania negatywnego testu RT-PCR na koronawirusa, wykonanego nie wcześniej niż 72h przed wylotem i przetłumaczonego na język angielski.
Dzieci poniżej 12. roku życia są zwolnione z tego obowiązku.
Przypominamy o konieczności odebrania vouchera na stanowisku Rainbow na lotnisku wylotu, przed udaniem się do odprawy.
Brak posiadania negatywnego wyniku testu lub vouchera może skutkować niewpuszczeniem pasażera na pokład samolotu.
Ponadto przypominamy o bezwzględnym obowiązku wypełnienia formularza wjazdowego do Tunezji, który należy wypełnić i wygenerować najwcześniej na 72 godziny przed wylotem z Polski ale nie później niż przed odprawą. Wydrukowany i podpisany dokument należy posiadać w trakcie odprawy oraz przekazać po wylądowaniu na lotnisku w Tunezji. Dokument ten musi posiadać każdy uczestnik wycieczki, w tym także dziecko.
Formularz dostępny jest online na:
"

Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Tunezji trwa od 1.07.2020 do 31.08.2020.

Wizy

Przylatując do Tunezji należy okazać negatywny wynik testu RT PCR na COVID 19 zrobiony nie wcześniej niż 72 h przed przylotem (w laboratoriach certyfikowanych przez odpowiednie władze krajowe i międzynarodowe oraz przetłumaczony na język angielski).
Od 1 czerwca do 9 lipca 2021 roku czerwca obywatele Polski, którzy są w pełni zaszczepieni i posiadają stosowny dokument potwierdzający (bez limitu dni od podania ostatniej dawki szczepionki) lub z zaświadczeniem przebycia choroby COVID-19 (jeśli od zakażenia minęło minimum 6 tygodni), będą mogli wjechać do Tunezji bez konieczności wykonania testu RT-PCR. Niezaszczepione osoby małoletnie mogą wjechać do Tunezji tylko z negatywnym wynikiem testu RT- PCR (dzieci poniżej 12 roku życia są z testu zwolnione).
Od 10 lipca 2021 roku, wszystkie osoby (zarówno w pełni zaszczepione, jak i ozdrowieńcy), przekraczające granice Tunezji, zobowiązane są do okazania negatywnego testu RT-PCR na koronawirusa, wykonanego nie wcześniej niż 72h przed wylotem i przetłumaczonego na język angielski.
Dzieci poniżej 12. roku życia są zwolnione z tego obowiązku.
Przypominamy o konieczności odebrania vouchera na stanowisku Rainbow na lotnisku wylotu, przed udaniem się do odprawy.
Brak posiadania negatywnego wyniku testu lub vouchera może skutkować niewpuszczeniem pasażera na pokład samolotu.
Ponadto przypominamy o bezwzględnym obowiązku wypełnienia formularza wjazdowego do Tunezji, który należy wypełnić i wygenerować najwcześniej na 72 godziny przed wylotem z Polski ale nie później niż przed odprawą. Wydrukowany i podpisany dokument należy posiadać w trakcie odprawy oraz przekazać po wylądowaniu na lotnisku w Tunezji. Dokument ten musi posiadać każdy uczestnik wycieczki, w tym także dziecko.
Formularz dostępny jest online na:
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy i elegancki hotel położony tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż na Djerbie. Goście mogą relaksować się w renomowanym centrum SPA, kosztować doskonałej kuchni lub korzystać z bogatej oferty sportowo - animacyjnej.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Djerba

OPIS

Hotel położony tuż przy plaży, a więc cudowne widoki na morze są tutaj na wyciągnięcie ręki. Restauracje zaserwują Gościom lokalne i międzynarodowe przysmaki, dzieci miło spędzą czas w miniklubie, a dorośli będą mogli zrelaksować się np. w tutejszym spa. Dobry wybór na rodzinne wakacje.

lokalizacja

Midoun, 20 km od lotniska w Zarzis-DJE. Hotel usytuowany na powierzchni: 39000 m2.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1968 r. Odnowiony w 2016 r.Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (4), room service (płatny), pralnia (płatna), basen kryty, basen odkryty.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

- Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 250 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi, dojście do plaży promenadą. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt).

pokoje

Zlokalizowane są w 2 budynkach:- 1 budynek główny (liczba pięter: 2)- 1 aneks (liczba pięter: 2)Typy pokoi:- pokoje standardowe dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras- pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras- pokoje standardowe triple dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras- pokoje annex dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras- pokoje swim up dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras- pokoje triple annex dla max. 3 os.1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

- restauracja główna "Le Kastil", restauracja a la carte, bary (4)All Inclusive(09:00-00:00)- śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej- późne śniadanie (10:00-12:00), przekąski (15:00-17:30) serwowane w barze na plaży- wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholoweRestauracje a la carte- 1 wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.- "Mahboubine" lokalna/śródziemnomorska

z myślą o dzieciach

- brodzik- animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- krzesełka dla dzieci w restauracji- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- korty do tenisa ziemnego (2)- rakiety i piłki do tenisa ziemnego- tenis stołowy- rzutki- siatkówka- siatkówka plażowa- aerobik- siłownia- lekkie animacje

płatne

- oświetlenie kortów- bilard- sporty wodne na plaży- centrum SPA- masaż- salon piękności- łaźnia tureckaDODATKOWE INFORMACJEZe względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.PODATEK TURYSTYCZNYPocząwszy od 01 listopada 2018 roku, niezależnie od tego, czy umowa została zawarta przed 01 stycznia 2018 roku, czy nie, wszyscy Goście muszą zapłacić w dniu przyjazdu do hotelu podatek turystyczny w dinarach tunezyjskich (TND).Podatek będzie naliczany za wszystkich Gości powyżej 11.99 lat, a kwota zostanie pobrana za maksymalnie 7 nocy.- 3 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 5 * i 4 *- 2 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 3 *- dinar tunezyjski za osobę dorosłą za noc w hotelach 2 *

Aktualizacja opisu

15.07.2021 09:41

usługi dostępne w hotelu

NiepełnosprawniWi-FiPrzy plażySPASiłowniaTenisMini KlubAll InclusiveSerwis plażowySporty wodnePokoje 4 osoboweBłękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy i elegancki hotel położony tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż na Djerbie. Goście mogą relaksować się w renomowanym centrum SPA, kosztować doskonałej kuchni lub korzystać z bogatej oferty sportowo - animacyjnej.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Tunezja/Wyspa Djerba

Kategoryzacja hotelu

Kat. Exim Tours 4* Kat. Lokalna 4* 

Położenie

- bezpośrednio przy plaży - ok. 4 km od centrum MIDOUN ze sklepami -  ok. 15 km od Houmt Souk -  ok. 2 km od 18-dołkowego pola golfowego; - ok. 25 km od portu lotniczego Djerba-Zarzis

Plaża

- jedna z najpiękniejszych plaż na Djerbie  - Sidi Akkour - piaszczysta, łagodne zejście do morza - bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 20 TND/dzień)

Pokoje

- klimatyzacja - TV - Sat,  telefon - sejf (płatny: ok. 2,5 TND/dzień), minibar - widok na morze za dopłatą - balkon/taras - bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem - widok na morze płatny dodatkowo

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny - 2 korty tenisowe - tenis stołowy, rzutki, bule - siatkówka, fitness, siłownia, aqua aerobik - animacje, muzyka na żywo, pokazy artystyczne Płatne - bilard - pokój gier - wypożyczalnia rowerów - jazda konna (oferta zewnętrzna) - pole golfowe (oferta zewnętrzna) -  centrum wellness, sauna, zabiegi pielęgnacyjne, masaże

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw - mini klub - animacje

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji..

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a la carte - lobby bar - pizzeria - snack bar - kawiarnia

Dodatkowe informacje

- Wi Fi w lobby bezpłatnie - kantor, bankomat - centrum konferencyjne -  opiekunka do dziecka

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy i elegancki hotel położony tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż na Djerbie. Goście mogą relaksować się w renomowanym centrum SPA, kosztować doskonałej kuchni lub korzystać z bogatej oferty sportowo - animacyjnej.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA LOKALNA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel położony jest w strefie turystycznej Midoun, 5 km od centrum miejscowości, lotnisko oddalone jest o 25 km. W odległości 2 km znajduje się pole golfowe. Obiekt całkowicie wyremontowany w 2005 roku.

Plaża

Piaszczysta, prywatna, bezpośrednio przy hotelu.

Zakwaterowanie

248 pokoi zlokalizowanych na 2 piętrach; Typy pokoi: standardowe, rodzinne; Wyposażenie: klimatyzacja (od 15.06-15.09), łazienka z suszarką, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny) oraz balkon lub taras. Pokoje posiadają widok na ogród, basen lub morze.

Restauracje i bary

Restauracja główna; Kilka barów: w lobby, przy basenie i na plaży, kawiarnia mauretańska.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, popołudniowe przekąski, napoje alkoholowe lokalnej produkcji oraz napoje bezalkoholowe serwowane w godzinach 10.00-24.00.

Sport i Rozrywka

Basen zewnętrzny, basen wewnętrzny; Bezpłatnie: siatkówka plażowa, aqua aerobik, tenis stołowy, godzina gry w tenisa ziemnego (wymagana wcześniejsza rezerwacja), godzina fitnessu dziennie, programy animacyjne; Odpłatnie: masaże, hammam, centrum fitness, bilard, sporty wodne na plaży, jazda konna.

Dla dzieci

Plac zabaw, oddzielny brodzik, mini klub (4-12 lat), program animacyjny.

Pozostałe udogodnienia

Recepcja, salon fryzjerski, salon piękności, sklepiki, wypożyczalnia aut i quadów.

Naszym zdaniem

Hotel polecamy parom oraz rodzinom, które chcą spędzić komfortowe wakacje w cichej i spokojnej lokalizacji.

Strona internetowa

www.sentidohotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy i elegancki hotel położony tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż na Djerbie. Goście mogą relaksować się w renomowanym centrum SPA, kosztować doskonałej kuchni lub korzystać z bogatej oferty sportowo - animacyjnej.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

TUNEZJA

Położenie

 spokojne, ok. 5 km. od miejscowości Midoun.

Plaża

 przepiękna, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne, materace na leżaki w cenie.

Wyposażenie

 246 pokoi rozmieszczonych na dwóch piętrach w budynku głównym i budynku bocznym. Do dyspozycji Gości: recepcja, restauracja główna, restauracja tematyczna "El Mahboubine", wiele barów oraz kawiarnia mauryjska. Na zadbanym terenie zewnętrznym znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar z napojami i przekąskami (czynny 15.06-30.09). leżaki, parasole słoneczne, materaca na leżaki w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

Wyżywienie

All Inclusive: 3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-24:00. Późne śniadanie dla "śpiochów". Po południu kawa, herbata, ciasto. Raz na pobyt możliwa kolacja w restauracji tematycznej . Do kolacji wymagany odpowiedni strój.

Internet

 WiFi na terenie całego hotelu i w pokojach gratis.

Zakwaterowanie

pokoje dwuosobowe: klimatyzacja (15.06-15.09), lodówka, sejf (za opłatą), TV-sat., telefon, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe w budynku głównym. Pokoje dwuosobowe w budynku bocznym. Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze lub basen. Pokoje - wariant ekonomiczny lub Pokoje w promocyjnej cenie: wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuosobowe Swim Up: z tarasem i dostępem do wspólnego basenu dla kilku pokoi. Prysznic, dodatkowo szlafrok, kapcie, zestaw do parzenia kawy/herbaty, kącik wypoczynkowy, sejf (gratis), minibar codziennie uzupełniany o wodę. Pokoje rodzinne: ok. 36 m2, dwa pomieszczenia sypialne, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne z widokiem na morze. Pokoje - Komfort Plus: położone na najwyższym pietrze, z balkonem, bocznym widokiem na morze lub basen.

Sport

 aerobik, siatkówka plażowa, boccia, siłownia, tenis stołowy, 2 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), gimnastyka w wodzie, SN Aqua Fit, SN Daybreak (joga, pilates, Tai-chi), SN Sexy Six Pack (trening na mięśnie brzucha i grzbietu). Za opłatą: bilard, jazda konna oraz sporty wodne na plaży.

Wellness

 basen kryty (czynny w okresie 15.11-15.04), whirlpool. Za opłatą: hammam, masaże, fryzjer.

Dzieci

 oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat), plac zabaw. SN Kids Rallye z zajęciami kreatywnymi, wieczorem minidyskoteki.

Rozrywka

 animacje w dzień i wieczorem, wieczorne przedstawienia, muzyka na żywo.

Kategoria lokalna

 4 gwiazdki.

UWAGA!

 obowiązuje opłata klimatyczna w wysokości 3 TND os./dzień, płatna na miejscu w hotelu.

Ważne informacje

 Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny.  


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy i elegancki hotel położony tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż na Djerbie. Goście mogą relaksować się w renomowanym centrum SPA, kosztować doskonałej kuchni lub korzystać z bogatej oferty sportowo - animacyjnej.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

Niska zabudowa, łukowe sklepienia i arkady tworzą typowy, mauretański wystrój. Goście cenią sobie duży, fantazyjnie zaprojektowany basen, z którego jest zaledwie kilka kroków na piękną, szeroką plażę, elegancki wystrój i dobry serwis.

Położenie

Na wyspie, w turystycznej, spokojnej strefie, ok 5 km od Midoun, ok 19 km od Houmt Souk i ok 30 km od lotniska; w pobliżu: kilka sklepów, hotel Meninx, pole golfowe(27 dołków).

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, prywatna, szeroka, piaszczysta, z łagodnym zejściem do morza; leżaki i parasole bezpłatnie, kaucja za ręczniki ok 20 TUD.

Hotel

Internet: bezpłatne Wi Fi przy recepcji. Niska zabudowa, 248 pokoi rozmieszczonych jest w jednopiętrowych budynkach. Na terenie hotelu: całodobowa recepcja i punkt wymiany walut, przestronne lobby, kącik telewizyjny, bankomat, centrum konferencyjne, taras słoneczny. Płatnie: opiekunka do dziecka (na zapytanie), fryzjer. Oficjalna kategoria tunezyjska 4*

Pokoje

Klimatyzacja sterowana centralnie (w wysokim sezonie), TV Sat, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, sejf (płatny ok 3 TUD/dzień), lodówka (płatne wypełnienie mini baru). Standardowe -  dla 2 osób z możliwością 1 dostawki dla osoby dorosłej lub dziecka; balkon lub taras; widok na ogród, ląd, okolicę. Pokoje o podwyższonym standardzie, pokoje z widokiem na morze lub basen, pokoje rodzinne - na zapytanie, dodatkowo płatne. Oferta może zawierać przykładowe zdjęcia pokoi.

Rekreacja, sport, atrakcje

Duży basen główny o fantazyjnych, nieregularnych kształtach, basen relaksacyjny (bezpłatne leżaki i parasole), basen kryty (czynny w sezonie zimowym); przykładowe animacje i zajęcia sportowe: siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, wieczorne przedstawienia, tenis stołowy, gry i zabawy przy basenie, aerobik w wodzie, aerobik, rzutki, bule, fitness, muzyka na żywo (wybrane wieczory). Płatne: bilard, korty tenisowe, centrum Spa, zabiegi pielęgnacyjne, sauna, hammam; sporty wodne na plaży, nurkowanie, przejażdżki na koniach, quady, wypożyczalnia rowerów (poza ofertą hotelu).

Dla dzieci

Mini klub, plac zabaw, pokój zabaw, animacje dla najmłodszych, oddzielny brodzik, łóżeczko dla dziecka do lat 2 (na zapytanie), wysokie krzesełka w restauracji (na zapytanie).

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu; późne śniadanie w formie przekąski w wyznaczonym barze lub restauracji; w wyznaczonych godzinach i miejscu przekąski, kawa i herbata, ciasto; w wyznaczonych barach wskazane przez hotel lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-24:00). Raz na pobyt możliwość zarezerwowania kolacji w restauracji a la carte (wymagana rezerwacja z odpowiednim wyprzedzeniem).

Restauracje i bary

Restauracja główna, restauracja a la carte (płatna, wymagana wcześniejsza rezerwacja); bar w lobby, snack bar przy basenie, kawiarnia mauretańska (płatna), bar na plaży (płatny).

Informacje dodatkowe

Część sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach  All Inclusive Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawdo do modyfikacji oferty All Inclusive. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw. Oferta może zawierać przykładowe zdjęcia pokoi. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-listopad 2018. UWAGA! Cena nie obejmuje obowiązkowego lokalnego podatku turystycznego. Opłatę należy uregulować w hotelowej recepcji, przed zakwaterowaniem. Wysokość podatku: hotele 2* - 1 TND za noc/os; hotele 3* -  2 TND za noc/os; hotele 4* i 5*- 3 TND  za noc/os. Podatek nie obejmuje dzieci do lat 12. Opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (7 dni).

Świadczenia w cenie

Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT. 

Warto wyróżnić

* położenie bezpośrednio przy pięknej plaży Sidi Akkour * zadbany ogród * duży basen zewnętrzny


Dertour Polska

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy i elegancki hotel położony tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż na Djerbie. Goście mogą relaksować się w renomowanym centrum SPA, kosztować doskonałej kuchni lub korzystać z bogatej oferty sportowo - animacyjnej.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Nazwa obiektu

Djerba Beach

Kategoria

****

Miejscowość

Midoun

Region

Dżerba

Kod

DJE70018 FH

Liczba pokoi

246

Położenie

Bezpośrednio przy piaszczystej plaży, na której do dyspozycji gości są parasole słoneczne, leżaki oraz ręczniki (kaucja). Do centrum Midoun jest ok. 6 km, do centrum Houmt Souk ok. 15 km, a do lotniska ok. 25 km.

Opis

Obiekt przyjazny rodzinom. Do dyspozycji gości jest recepcja, lobby, klimatyzacja, WLAN (bezpłatny w całym obiekcie), pokój zabaw, fryzjer, restauracja a-la-carte, restauracja bufetowa, bary - na plaży, w lobby i na basenie, kryty basen, na zewnętrznym basenie parasole słoneczne, leżaki, ręczniki (kaucja) oraz bezpłatny parking.

Wyżywienie

Wszystko w cenie (V) śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, 1 x na pobyt kolacja w restauracji a-la-carte, bezpłatne napoje (lokalne napoje w godz. 10-00).

Pokój typ 1

DZ/EZ/TZ/DP - 2-osobowy, od strony ogrodu. Do dyspozycji gości jest prysznic lub łazienka, suszarka do włosów, klimatyzacja (bezpłatna, sezonowo), minibar, sejf (płatny), TV-sat, telefon, WLAN (bezpłatnie), balkon lub taras.

Pokój typ 2

FAP = pokój rodzinny - wyposażenie jak w DZ/EZ/TZ/DP, ale pokoje połączone drzwiami.

Pokój typ 3

FZG = pokój rodzinny - wyposażenie jak w DZ/EZ/TZ/DP.

Pokój typ 4

DZM/EAM - wyposażenie jak w DZ/EZ/TZ/DP, ale od strony basenu lub częściowo od strony morza.

Pokój typ 5

DZR - wyposażenie jak w DZM/EAM, ale na piętrze.

Pokój typ 6

DXX = Swim-up - częściowo od strony ogrodu, prysznic, szlafrok, kapcie kąpielowe, suszarka do włosów, bezpłatna klimatyzacja (w zależności od sezonu), minibar (regularnie uzupełniany), woda mineralna, sejf (bezpłatny), TV-sat, telefon, bezpłatny WLAN, czajnik, kawa/herbata, taras (bezpośredni dostęp do basenu), ogólnodostępny basen.

Pokój typ 7

FZR - wyposażenie jak w DZ/EZ/TZ/DP, ale od strony basenu lub częściowo od strony morza.

Pokój typ 8

FZF - wyposażenie jak w DZ/EZ/TZ/DP, ale bezpośrednio od strony morza.

Sport, rozrywka, wellness

Sport (częściowo u zewnętrznych organizatorów) = w cenie - siatkówka plażowa, łucznictwo, tenis stołowy, darts, aerobic, wodny fitness, tenis (kort w hotelu), oświetlenie (za opłatą), animacje sportowe. Za opłatą (częściowo u zewnętrznych organizatorów) - jeździectwo, bilard, golf (27-dołkowe pole golfowe w mieście). Wellness (częściowo u zewnętrznych organizatorów) = za opłatą - w strefie sauny jest Hamam, masaże oraz zabiegi kosmetyczne. Rozrywka = w cenie - dzienne i wieczorne animacje.

Dla dzieci

Miniklub, zewnętrzny plac zabaw, dyskoteka.

Uwaga

Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

Ref.

KT200202


DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy i elegancki hotel położony tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż na Djerbie. Goście mogą relaksować się w renomowanym centrum SPA, kosztować doskonałej kuchni lub korzystać z bogatej oferty sportowo - animacyjnej.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

ok. 4 km od centrum MIDOUN ze sklepami, ok. 15 km od Houmt Souk, ok. 2 km od 18-dołkowego pola golfowego; ok. 25 km od portu lotniczego Djerba-Zarzis.

PLAŻA

Sidi Akkour, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 20 TND/dzień).

HOTEL

kategoria lokalna 4* odremontowany w 2005 r., łącznie 248 pokoi, 1 budynek, 2 piętra. Hotel odznaczony nagrodą Travellers' Choice 2020, która przyznawana jest obiektom, które stale zbierają świetne recenzje i należą do najlepszych 10% obiektów na stronie Tripadvisor.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, restauracja tematyczna; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci; 2 bary, snack-bar-pizzeria, bar w lobby, kawiarnia, kantor, kącik telewizyjny, bankomat; centrum konferencyjne, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby;za opłatą: opiekunka do dziecka, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCar

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

2 baseny, w tym basen dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki; basen kryty sezonowo podgrzewany; 2 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, bule, pokój gier, siatkówka, fitness, siłownia, aqua aerobik; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, pokazy artystyczne;za opłatą: bilard, wypożyczalnia rowerów, jazda konna (oferta zewnętrzna), pole golfowe (oferta zewnętrzna); centrum wellness: hammam (raz na pobyt gratis), sauna, zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

ZAKWATEROWANIE

standardowy: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m, elegancki, nowocześnie urządzony, klimatyzowany (15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf (płatny: ok. 2,5 TND/dzień), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród, basen; widok na morze za dopłatą.

WYŻYWIENIE

śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej; raz na pobyt kolacja w restauracji tematycznej Mahboubine (18.30-21.30); przekąski przy basenie (15.00-17.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-01.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

INFORMACJE DODATKOWE

www.sentidohotels.com 

CENA

Cena PLN zawiera bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT.Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP): 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera obowiązkowej opłaty klimatycznej (płatna w hotelu), dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.) , wycieczek fakultatywnych.Od sezonu 2019 zgodnie z decyzją rządu tunezyjskiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania w hotelu. Wysokość podatku  turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu:Hotele 2* - 1 TND za noc/osHotele 3* -  2 TND za noc/osHotele 4* i 5*- 3 TND  za noc/osOpłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu ( max 7 noclegów). Dzieci do lat 12 zwolnione są z podatku.W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

Covid-19

Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych  https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami.Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Od 1 lipca br. warunkiem wjazdu na terytorium Tunezji jest okazanie testu PCR z kodem QR, wykonanego nie wcześniej niż 72 godziny przed wyjazdem. Dotyczy to również osób zaszczepionych jak i ozdrowieńców.W ramach  obostrzeń covidowych, pasażerowie w wieku od 12 lat podróżujący charterami, którzy wykupili pakiet imprezy turystycznej  zobowiązani są do okazania podczas odprawy pasażerskiej następujących dokumentów:- negatywnego wyniku testu PCR wykonanego nie później niż 72 godziny przed wejściem na pokład samolotu (nie dotyczy dzieci poniżej 12 roku życia),- voucher potwierdzający zakup całego pakietu turystycznego od danego touroperatora (hotel + transfer + przelot),- wypełnionego i podpisanego dokumentu (QR) wygenerowanego z aplikacji: HTTPS://APP.E7MI.TNJednocześnie informujemy, że w ramach walki z rozprzestrzeniającą się pandemią COVID-19, począwszy od 1 lipca  2021 r.  na terytorium całego kraju obowiązuje godzina policyjna w godzinach 20:00 - 5:00.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------W przypadku wykupu samego przelotu (bez hotelu):- negatywny wyniki testu PCR wykonany nie później niż 72 godziny przed wejściem na pokład samolotu,- potwierdzenie zakupu hotelu w celu odbycia kwarantanny po przylocie do Tunezji (hotel musi być z listy: https://www.destinationtunisie.info/hotels-confinement-tunisie-tarifs/- wydrukowany, wypełniony i podpisany dokument wygenerowany z aplikacji: HTTPS://APP.E7MI.TNTuryści zobowiązani są do przestrzegania zasad Protokołu Sanitarnego dla Sektora Turystycznego Tunezji. Wycieczki fakultatywne (muzea, atrakcje turystyczne, obiekty historyczne) są organizowane przez operatorów zgodnie z zasadami ww. Protokołu. Komunikat placówki zawierający informacje dot. zagrożenia koronawirusem oraz przepisów obowiązujących w Tunezji znajduje się pod adresem https://www.gov.pl/web/dyplomacja/tunezja -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Przy podróży lotniczej do Niemiec: wejście na pokład samolotu lecącego do Niemiec jest możliwe tylko z negatywnym wynikiem testu (niezależnie od miejsca wylotu). Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h a testy PCR, LAMP, TMA 72h przed planowaną godziną lądowania w Niemczech. Ponad to linie lotnicze realizujące loty do Niemiec mogą mieć dodatkowe, indywidalne wymagania,z którymi należy się zapoznać (Wizzair np akceptuje tylko testy PCR). Powrót do Polski z zagranicy:UWAGA! Ze względu na dynamiczną sytuację i częstotliwość zmian dotyczących procedur podróżowania, prosimy o zapoznanie się z komunikatem na temat aktualnych informacji i wymogów dotyczących kwarantanny na stronie STRAŻY GRANICZNEJ.Od 17 lipca każdy, kto przyleci do naszego kraju, musi wypełnić przez internet Kartę Lokalizacji Podróznego.  https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home

WARUNKI WJAZDOWE

* wymagany paszport ważny 3 m-ce (ważność liczona od daty powrotu)* obywatele polscy udający się do Tunezji są zwolnieni z obowiązku wizowego na okres do 90 dni* każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/tunezja


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stylowy i elegancki hotel położony tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż na Djerbie. Goście mogą relaksować się w renomowanym centrum SPA, kosztować doskonałej kuchni lub korzystać z bogatej oferty sportowo - animacyjnej.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Djerba, Tunezja

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 1968. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 246 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka medyczna i usługi fryzjerskie.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Istnieje możliwość dostawki. W pokoju znajduje się sejf. Dostępne są również lodówka i minilodówka. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Bar posiada bogatą ofertę napojów orzeźwiających. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w hotelu. Należą do nich m.in. tenis ziemny, boccia i siatkówka plażowa, jak również za dodatkową opłatą rower / rower górski, golf i jazda konna. Windsurfing, kitesurfing, nurkowanie i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu tenisa stołowego, darta, jogę, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą studio fitness i bilard. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa i saunę, jak również za dodatkową opłatą łaźnię parową, łaźnię turecką i zabiegi masażu. W ramach oferty rozrywkowej proponujemy Państwu miniklub i minidisco.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i Diners Club.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Sentido Djerba Beach(Djerba Beach)

Opinie o Hotelu Sentido Djerba Beach(Djerba Beach)

4.7
zdecydowanie polecam

Świetny hotel w bardzo dobrej lokalizacji. Idealnie czysty, obsługa profesjonalna i pomocna, szczególnie w restauracji. Dookoła nie ma nic ciekawego do robienia, jednak na terenie hotelu jest mnóstwo atrakcji, sportów i animacji. Dobre miejsce również do spokojnego relaksu. Bardzo mi się podobało, w przyszłym roku wracam na dłużej.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Sentido Djerba Beach(Djerba Beach) - możliwości zakwaterowania:

Family Room Garden View DBL
1 os. pokoj standardowy
Standard Garden View DBL
Standard Side Sea View DBL
1 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
2 os. Family Room Garden View
3 os. pokój standardowy
3 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
Room Standard Single SideSeaView
Room Swip Up PoolView
Room Annex Garden View
Room Family Garden View
Room Family Sea Side
Room Standard Garden View
Room Standard Side Sea View
Room Standard Triple Garden View
Single Annex Garden View
Room Standard Single Garden View
Triple Annex Garden View
Pokój rodzinny
Pokój trzyosobowy

Sentido Djerba Beach(Djerba Beach) - Możliwości wyżywienia:


Sentido Djerba Beach(Djerba Beach) - miasta wylotu:


Sentido Djerba Beach(Djerba Beach) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sentido Djerba Beach(Djerba Beach)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00