cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
  • Hotel Navarria, Limassol
1 / 37
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
22.11 - 06.12
już od 2489 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
15.12 - 19.12
już od 769 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Navarria
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Navarria
star 3

Cypr: Limassol
Ocena hotelu Navarria:
4.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Navarria:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 grudnia 2019

Hotel Navarria w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Dobrze wyposażony, średniej klasy, z ładną fontanną przy wejściu. Położony w turystycznej dzielnicy Limassol oraz niedaleko ruin starożytnego Amathus, drugiego po Pafos miejsca kultu bogini Afrodyty na Cyprze. Hotelowa sala bankietowa wynajmowana jest czasem na okolicznościowe przyjęcia - można być tu świadkiem prawdziwego greckiego wesela! Położony jest blisko piaszczystej plaży, na miejscu zadbany basen, kort tenisowy i centrum urody.

POŁOŻENIE:

ok. 8 km od centrum LIMASSOL, w turystycznej dzielnicy, ok. 1 km od sklepików, barów, restauracji, ok. 2 km od ruin starożytnego Amathous, ok. 13 km od aquaparku Fasouri Watermania; ok. 65 km od lotniska w Pafos, ok. 65 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/centrum Limassol, ok. 5 EUR/bilet całodniowy na połączenia w okolicy Limassol).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, szary piasek, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (2,5 EUR/szt.).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., kompleksowa modernizacja w 2004 r., 130 pokoi, 7 pięter, 2 windy, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja Berengaria - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar Cornaro w lobby, bar przy basenie (czynny latem); sala bankietowa/konferencyjna dla 100 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer, salon piękności, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18 m², nowoczesny, klimatyzowany (w sezonie letnim) lub ogrzewany (w sezonie zimowym), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), bezprzewodowy internet, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: lodówka (17 EUR/tydz.), sejf (8,5 EUR/tydz., 15 EUR/2 tyg.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 180 m², gł. 1-3 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 8 m², gł. do 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki (opłata 2 EUR + kaucja: 8 EUR); tenis stołowy; sezonowo wieczorne animacje: muzyka na żywo, wieczory folklorystyczne; za opłatą: kort tenisowy (ok. 10 EUR/godz.) z oświetleniem (0,5 EUR/30 min), bilard, gry wideo, centrum zdrowia i urody: sauna, łaźnia parowa, różne rodzaje masaży.

KONTAKT:

00357/25320855,, www.navarriahotel.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Dobrze wyposażony, średniej klasy, z ładną fontanną przy wejściu. Położony w turystycznej dzielnicy Limassol oraz niedaleko ruin starożytnego Amathus, drugiego po Pafos miejsca kultu bogini Afrodyty na Cyprze. Hotelowa sala bankietowa wynajmowana jest czasem na okolicznościowe przyjęcia - można być tu świadkiem prawdziwego greckiego wesela! Położony jest blisko piaszczystej plaży, na miejscu zadbany basen, kort tenisowy i centrum urody.

POŁOŻENIE:

ok. 8 km od centrum LIMASSOL, w turystycznej dzielnicy, ok. 1 km od sklepików, barów, restauracji, ok. 2 km od ruin starożytnego Amathous, ok. 13 km od aquaparku Fasouri Watermania; ok. 65 km od lotniska w Pafos, ok. 65 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/centrum Limassol, ok. 5 EUR/bilet całodniowy na połączenia w okolicy Limassol).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, szary piasek, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (2,5 EUR/szt.).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., kompleksowa modernizacja w 2004 r., 130 pokoi, 7 pięter, 2 windy, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja Berengaria - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar Cornaro w lobby, bar przy basenie (czynny latem); sala bankietowa/konferencyjna dla 100 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer, salon piękności, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18 m², nowoczesny, klimatyzowany (w sezonie letnim) lub ogrzewany (w sezonie zimowym), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), bezprzewodowy internet, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: lodówka (17 EUR/tydz.), sejf (8,5 EUR/tydz., 15 EUR/2 tyg.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 180 m², gł. 1-3 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 8 m², gł. do 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki (opłata 2 EUR + kaucja: 8 EUR); tenis stołowy; sezonowo wieczorne animacje: muzyka na żywo, wieczory folklorystyczne; za opłatą: kort tenisowy (ok. 10 EUR/godz.) z oświetleniem (0,5 EUR/30 min), bilard, gry wideo, centrum zdrowia i urody: sauna, łaźnia parowa, różne rodzaje masaży.

KONTAKT:

00357/25320855,, www.navarriahotel.com

GRATIS:

Wi-Fi


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Cypr/Cypr

Informacje Ogólne

Navarria w Limassol posiada 130 pokoi i został odnowiony w 2010 roku. Hotel położony jest 100 m od plaży piaszczysta. Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, winda, klimatyzację, salon, recepcję i lobby. W 6-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, niemiecku, włosku, niderlandzku, rosyjsku i arabsku. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się ożeźwiającymi napojami. W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek, supermarket, przystanek autobusowy, kino, bary/restauracje i dyskoteka. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Fassouri Watermania Waterpark (20 km), lotnisko PFO (71 km), lotnisko LCA (58 km), Amathunta Ancient Ruins (500 m), informacja turystyczna (4 km), teatr (4 km) i sklepy (4 km). Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje usługę budzenia, pralnię, kantor, usługi prasowania i serwis pokojowy. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie: bufet. W hotelu znajduje się restauracja. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: American Express, karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo FB - śniadania, obiady, kolacje, napoje płatne dodatkowo ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Bagaż

Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 170 PLN (wyloty od 01.11 - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016 ) / 250 PLN (wyloty od 12.12 - 10.01) - 32 kg - 250 PLN (wyloty od 01.11 - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016 ) / 340 PLN (wyloty od 12.12 - 10.01) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Katowice Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 210 PLN (wyloty od 01.11 - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016 ) / 300 PLN (wyloty od 12.12 - 10.01) - 32 kg - 300 PLN (wyloty od 01.11 - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016 ) / 380 PLN (wyloty od 12.12 - 10.01) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Cypr/Larnaca

Opis

Ten bardzo ładny hotel utrzymany jest w greckim stylu. Główne wejście upiększają kaskadowe mini wodospady, przy których hotelowi goście bardzo chętnie robią sobie pamiątkowe zdjęcia. Atrakcyjnie zlokalizowany hotel znajduje się pomiędzy górami Trodos a Morzem Śródziemnym. Bliskość plaży, centrum sportów, lokalnych sklepów i restauracji powoduje, że nie ma tu czasu na nudę. Duży basen oraz taras słoneczny i bar przy basenie to miejsca, gdzie najchętniej wypoczywają hotelowi goście.

Lokalizacja

w Limassol, ok. 200 m od plaży, ok. 4 km od centrum , ok. 60 km od lotniska, ok. 100 m od głównej ulicy, ok. 100 m od centrum handlowego, ok. 100 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 1 km od centrum rozrywki, ok. 15 km od parku wodnego.

Wyposażenie

liczba pokoi: 130, restauracje: 1, windy, sejf (płatny) , snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy dstępny również w pokojach (bezpłatny), recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, wymiana walut, przechowalnia bagażu, skrzynka pocztowa, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, centrum konferencyjne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty, leżaki i parasole bezpłatne;

Pokoje

klimatyzacja centralnie sterowana (bezpłatna), sejf (płatny ok. 8 EUR/7 dni, 15 EUR/14 dni), telewizja satelitarna, widok na morze (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, radio, łazienka z wanną, lodówka (płatna ok 5 EUR/dzień, 17 EUR/tydz.) Typ pokoju -

STANDARD INLAND VIEW: pokoje dla max. 3 osób dorosłych.

pokoje z widokiem na basen dopłata 60pln/os na tydzień

pokoje z widokiem na morze 100pln/os

Plaża

publiczna, piaszczysto-żwirowa, szeroka, przejście przez ulicę, bar service, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), rowery wodne (płatne), surfing (płatny), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

koszykówka, tenis ziemny (płatny), tenis stołowy, masaże (płatne), centrum fitness, aerobik, sauna (płatna), rzutki (płatne), bilard (płatny), łaźnia parowa (płatna).

Rozrywka

muzyka na żywo, salon gier video (płatny).

Dla dzieci

opiekunka (płatna) , plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pełnego wyżywienia, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu; napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe między 10:00 a 23:00.

Informacje dodatkowe

hotel położony około 15 km do parku wodnego Fassouri, dogodne i regularne połączenia autobusowe - przystanek przed hotelem, w pobliżu stanowiska archeologicznego - ruiny Amathundy; istnieje możliwość wypożyczenia lodówki, sejfu, suszarki i żelazka; pokoje z widokiem na morze, basen lub góry; oświetlony kort tenisowy

 

KOLACJA ŚWIĄTECZNA I NOWOROCZNA OBOWIĄZKOWO PŁATNA PRZY WYBORZE WYZYWIENIA HB I ALL INCLUSIVE , PRZY WYBORZE TYLKO ZAKWATEROWANIA LUB BB OPCJONALNE

KOLACJA ŚWIĄTECZNA przy HB i ALL 180pln/os

KOLACJA NOWOROCZNA przy HB i ALL 180pln/os

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer do hotelu.

W cenie bagaż podręczny:

- wyloty z Warszawy i Katowic: bagaż podręczny (max. wymiary bagażu podręcznego: 40x30x20cm). Istnieje możliwość zakupu bagażu podręcznego do 10kg o wymiarach 55x40x23cm i wadze do 10kg, który nadawany jest jak bagaż rejestrowany (należy nadać go przy stanowskach check-in lub drop off) - 250zł/2 strony.

- wyloty z Berlina: bagaż podręczny (max. wymiary bagażu podręcznego: 56x45x25cm)

BAGAŻ GŁÓWNY ZA DOPŁATĄ. OFERTA NA POTWIERDZENIE W CIAGU 2 DNI ROBOCZYCH.

Cena nie zawiera

Opcjonalne dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów.

I. Wizzair:
- dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400 zł/os./2 strony przez cały rok

II. EasyJet - Loty z Berlin Schoenefeld (SXF):
- dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400zł/os./2 strony

Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

Ograniczona obsługa polskiego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Wygodny hotel położony 4 km od  turystycznego centrum Limmasol i 7 km od starówki. W pobliżu można znaleźć tawerny, sklepy i restauracje oraz przystanek autobusowy. Oddalony ok. 60 km od lotniska w Larnace.

PLAŻA

Piaszczysta plaża z ciemnym piaskiem znajduje się ok. 200 m od hotelu. Leżaki i parasole za dodatkową opłatą.

HOTEL

Dobrze wyposażony hotel z miłą atmosferą. Polecany wszystkim klientom szukającym możliwości zwiedzania oraz miejskich rozrywek, jakie oferuje centrum kurortu.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, lobby, winda, restauracja główna, restauracja a la carte,  bar,  bar przy basenie, kantor, pralnia, centrum konferencyjne, minimarket, wypożyczalnia rowerów. Leżaki i parasole bezpłatnie przy basenie. Internet odpłatnie, WiFi bezpłatnie.

INTERNET

Internat za oplatą. WiFi bezpłatnie

KONFERENCJE/INCENTIVE

Dostępne sale konferencyjne do 600 os.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen z brodzikiem dla dzieci, muzyka na żywo, wieczory cypryjskie. Odpłatnie: masaże, sauna, łaźnia parowa, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard, pokój gier, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Brodzik dla dzieci, plac zabaw, opiekunka do dziecka za dodatkową opłatą.

ZAKWATEROWANIE

Liczba pokoi: 130 Pokój 2-osobowy: klimatyzacja, łazienka z prysznicem/wanną i WC, balkon lub taras, telefon, TV Sat, sejf (dodatkowo płatny), mini bar za opłatą na zamówienie. Superior: Wszystkie pokoje typu superior mają łóżko typu king size, bezpłatny zestaw do herbaty i kawy; sejf jest wliczony w cenę i mini bar jest dostępny w pokoju. Po przyjeździe bezpłatne owoce lub kwiaty. Superior Family: Wszystkie pokoje typu superior family mają łóżko typu king size i dwa łóżka pojedyncze i większą powierzchnię, bezpłatny zestaw do herbaty i kawy; sejf jest wliczony w cenę i mini bar jest dostępny w pokoju. Po przyjeździe bezpłatne owoce lub kwiaty.

WYŻYWIENIE

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu,  napoje płatne dodatkowo FB: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu,  napoje płatne dodatkowo All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu,  przekąski w ciągu dnia, kawa, herbata, słodkości, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

INFORMACJE DODATKOWE

www.navarriahotel.com

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe, bagaż podręczny do 10kg, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. Transfery indywidualne są usługą shuttle, co oznacza, że autobus zbiera klientów przylatujących wieloma różnymi lotami. Z tego powodu wyjazd autobusu nie odbywa się w momencie, w którym klient zostanie do niego zaprowadzony, ale kiedy wszystkie osoby znajdujące sie na jego liście znajdą się już na pokładzie. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie. OFERTA BEZ REZYDENTA

BAGAŻ

LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. EasyJet: o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15 kg ok. 350 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LOT: 23KG - ok. 300 PLN 

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Cypru jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Limassol

Opis

Przytulny teren z basenami, komfortowe pokoje, bezpłatne Wi-Fi, restauracja, bar, salon piękności, wysoki poziom usług. Piaszczysta plaża znajduje się po drugiej stronie ulicy. Hotel składa się z jednego 4-piętrowego budynku z 2 windami.

Polozenie

4,5 km od centrum Limasol, 65 km od Pafos, 58 km od Larnaki. 

Plaza

• miejska• 100 m od hotelu• piaszczysta

Wyzywienie

All Inclusive, Bed and Breakfast, Full Board, Half Board

Pokoje

130 pokoi: Twin Rooms Inland View/Sea View (~23 m2), Doubles Superior Inland View/Sea View (~23 m2), Family Rooms Superior Inland View/Sea View (~46 m2). W pokojach: klimatyzacja (ciepło/zimno), bezpłatne Wi-Fi, łóżeczko dziecięce (na życzenie), telefon, TV satelitarna, sejf (płatny), mini lodówka (na życzenie, za dodatkową opłatą), łazienka (wanna/prysznic, szampon) suszarka do włosów, żelazko i deska do prasowania (na życzenie), umeblowany balkon.Twin Room Inland View/Sea View: 2 pojedyncze łóżka, stół, fotel, wanna.Double Superior Inland View/Sea View: Podwójne łóżko king-size, zestaw do kawy/herbaty, sejf (bezpłatnie).Family Room Superior: 2 połączone pokoje standardowe, z drzwiami. Codzienne sprzątanie (oprócz niedziel i świąt), zmiana pościeli i ręczników 2 razy w tygodniu.

O wyzywieniu

All Inclusive 2017Posiłki w restauracji głównej BerengariaŚniadanie: 07:00-09:30.Lunch: 12:30-14:30.Kolacja: 18:30-21:00.Lokalne napoje do posiłków: wino (w kieliszkach), niegazowana woda (w szklankach), soki owocowe (w szklankach, nie są świeżo wyciskane), piwo, napoje gazowane. Bar Cornaro przy basenie:Przekąski: 10:30-11:30 i 15:00-17:00.Lokalne napoje i alkohole: 10:00-23:00, lokalne wino (w kieliszkach), ouzo, brandy, napoje bezalkoholowe (w szklankach), woda niegazowana, soki owocowe (nie świeżo wyciskane soki), napoje alkoholowe i koktajle, piwo, czarna herbata i kawa filtrowana.Za dopłatą:Telefon, faks, sejf, napoje imporotwe, room service.Dodtakowe informacje:Po przyjeździe goście otrzymują bransoletki all inclusive.Przy zamówieniach należy podać nume pokoju i podpisać się.W przypadku utraty bransoletki należy zgłosić się do recepcji, gdzie zostanie wydana nowa bransoletka (za dopłatą).Za jednym razem można zamówić jeden napój.Napoje oferowane gościom, którzy nie mają wykupionej opcji all inclusive, są dodatkowo płatne. All Inclusive działa do godziny 12:00 w dniu wyjazdu.Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia pewnych zmian w programie bez uprzedzenia.

Odleglosc od morza

100 m


Mapa Hotelu Navarria
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Limassol)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Navarria

4.7
zdecydowanie polecam

Właśnie dziś wróciłem (1.12.2009 r.) Polecam ten okres z uwagi na cenę i pogode, która pozwala jeszcze na kąpiele,plażowanie i zwiedzanie w przyzwoitej temperaturze. Sprzęty w pokoju są już dość stare ale pokoje są czyste - sprzątane codziennie. Super kuchnia - bardzo urozmaicona, bez ograniczeń, dania w ciągły sposób urozmaicane. polecam ten hotel ! Darek

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.7
zdecydowanie polecam

Miła obsługa, znakomite wyżywienie: od jajek na bekonie, przez lasagne do owoców morza. Znakomite desery: torty, ciasta, galaretki, owoce. Leżaki przy basenie bezpłatne. Polecam było super!!!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Navarria:
  • Lokalizacja
    6
  • Hotel
    6
  • Pokoje
    6
  • Wyżywienie
    6
  • Atrakcje
    i sport
    6
  • Obsługa
    6
HolidayCheck
Ocena Navarria:
3 / 6

Przyjemny odpoczynek 2012-03-12
Szczegóły oceny hotelu Navarria:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

4.4
Zdecydowanie polecam! 2015-09-07
Szczegóły oceny hotelu Navarria:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Cypryjski standard 3 gwiazdki 2016-05-24
Szczegóły oceny hotelu Navarria:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

4.0

Navarria - możliwości zakwaterowania:

family room superior balcony
family room superior seaview
family room superior seaview balcony or terrace
Twin Pool View
Twin Room Inland View
Twin Sea View
Single Standard Balcony
Standard Balcony
Standard Pool View Balcony
Standard Sea View Balcony
standard superior balcony
standard superior poolview balcony
standard superior seaview balcony
Pokój jednoosobowy
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokój dwuosobowy z możliwością 1 dostawki
Nocleg

Navarria - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Navarria? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00