cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
1 / 11
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
21.04 - 22.04
już od 225 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.04 - 23.04
już od 225 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iolida Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Iolida Beach
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Iolida Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iolida Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 kwietnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Iolida Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Położony w samym centrum turystycznej miejscowości hotel oferuje Gościom wygodne, duże pokoje z dobrze wyposażonymi aneksami kuchennymi. Na turystów czeka piaszczysta plaża położona w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu oraz 2 baseny z wydzielonymi częściami dla dzieci. Na degustację lokalnych przysmaków zapraszają 2 restauracje, a bliskość pięknej Chanii i łatwy dojazd do niej zachęcają do samodzielnych wycieczek.

POŁOŻENIE:

w miejscowości AGIA MARINA, w dzielnicy hotelowej, przy drodze lokalnej, ok. 8 km od centrum Chanii, ok. 50 m od sklepów i supermarketu, ok. 300 m od dyskoteki; ok. 25 km od lotniska w Chanii, 150 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,8 EUR/Chania).

PLAŻA:

Iolida, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 200-250 m od hotelu (w zależności od zakwaterowania), dojście przez mostek nad drogą, parasole, leżaki i ręczniki płatne (ok. 6 EUR/komplet/dzień, ok. 1 EUR/dzień/ręcznik).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2009 r., 139 pokoi, 3 budynki oddzielone ruchliwą ulicą: część przy plaży i część po drugiej stronie ulicy, obie połączone mostkiem nad drogą, 9 pięter, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Bridge - dania w formie bufetu, Marina - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i lokalna, dania wegetariańskie, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary: Marina przy plaży i Bridge przy basenie w części po drugiej stronie ulicy; kantor; centrum konferencyjne dla 350 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 3 EUR/godz.), room-service (8.00-22.00), opiekunka do dziecka (na zamówienie); występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

studio:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28-34 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, aneks kuchenny (wyposażenie: opiekacz, kuchenka elektryczna, lodówka), zestaw do kawy i herbaty; za opłatą: sejf (ok. 12 EUR/tydz.), minibar (na zamówienie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze za dopłatą;

apartament:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - sofa i rozkładany fotel), ok. 39 m², 2 połączone pokoje (pokój dzienny i sypialnia), indywidualnie sterowana klimatyzacja w każdym pomieszczeniu, wyposażenie jak w studio; pokoje studio i apartament znajdują się w części położonej po drugiej stronie ulicy; apartament za dopłatą; widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen w części przy plaży, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 156 m², gł. 0,8-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,6 m, basen w części po drugiej stronie ulicy, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 240 m², gł. 1,6 m, wydzielona część dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki płatne; za opłatą: masaże (na zamówienie w recepcji); oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu; śniadanie i kolacja w restauracji Bridge, obiad w restauracji Marina; przekąski w restauracji Marina (15.00-18.00); lody (7.30-23.00), kawa, herbata, ciastka (7.30-23.00) w barze przy plaży i przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w restauracji Marina (10.30-22.30), w barze przy plaży i przy basenie (11.00-18.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2821083618,, www.smilehotels.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta/Chania, Grecja

Opis hotelu

Hotel apartamentowy zbudowany został w roku 2009. Atmosfera 49 pokoi Studio oraz 88 apartamentów pozwoli naszym gościom poczuć się jak u siebie w domu. W klimatyzowanym hotelu do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie hotelu apartamentowego znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Rowery będą bezpieczne w naszej przechowalni. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka medyczna, serwis pokojowy i pralnia. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Do atutów poszczególnych kwater należy urzekający widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź sofę. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto dostępne są sejf i biurko oraz za dodatkową opłatą minibarek. W aneksie kuchennym znajduje się lodówka, kuchenka mikrofalowa i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Do wyposażenia należą również internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów.

Sport i wypoczynek

Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy rower / rower górski, minigolfa i jazdę konną. Narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki motorówką, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie i nurkowanie zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Gościom pragnącym zachować dobrą formę polecamy studio fitness. Oferta sportowo-rekreacyjna obiektu obejmuje saunę i zabiegi masażu. W naszej ofercie znajdują się również programy rozrywkowe dla dzieci i dorosłych.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne, potrawy wegetariańskie i menu dla dzieci mogą być przygotowane na życzenie gościa. Dodatkowo w ofercie znajdują się inne opcje żywieniowe i przekąski. Napoje wliczone są w cenę. Na miejscu podawane będą napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu apartamentowym akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kreta

Kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2009 r.

Położenie

Agia Marina, ok. 10 km od Chanii, 170 km o Hersonissos, 150 km od lotniska w Heraklionie.

Plaża

250 m od hotelu, prywatna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole, leżaki, ręczniki - płatne.

W hotelu

restauracje, bary, recepcja, sala konferencyjna, winda, 2 baseny odkryte.

Pokoje

studia, apartamenty; klimatyzacja indywidualna, łącze internetowe (bezpłatne), sejf (płatny), lodówka, aneks kuchenny, suszarka, telefon, TV, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne: internet bezprzewodowy. Płatne:  kącik internetowy, room service, siłownia.

Atrakcje dla dzieci

  brodzik, opiekunka (płatna), łóżeczka (na życzenie), krzesełka w restauracji, plac zabaw.

Wyżywienie

Bed & Breakfast Posiłki: śniadanie. Napoje zawarte: wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania. Half Board Posiłki: śniadanie, obiadokolacja. Napoje zawarte: wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania. All Inclusive Posiłki: śniadanie, obiad, kolacja. Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

Tel./Faks

+30 28 / 210 836 18  

Aktualizacja opisu

 2015.05.13, g. 15:22


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Grecja/Kreta/Agia Marina

Opinia 7islands

Hotel znajduje się w malowniczej miejscowości Agia Marina, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Nowoczesny kompleks hotelowy polecany zarówno parom jak i rodzinom z dziećmi. Wysoki standard zakwaterowania i bogata formuła all inclusive zapewnią udany i spokojny wypoczynek.

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Agia Marina, ok. 1,5 km od rozrywkowej miejscowości Platanias, ok. 8 km od Chanii, ok. 22 km od lotniska w Chanii. Bezpośrednio przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, długa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne

Hotel

Duży, nowoczesny kompleks otwarty w 2002 roku. W 2009 roku dobudowano jego południową część położoną po drugiej stronie drogi (przejście mostkiem hotelowym nad drogą). Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary, parking podziemny. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, restauracja ? la carte, kawiarenka internetowa, fryzjer (na zapytanie), sala konferencyjna, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 139 elegancko urządzonymi, przestronnymi pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub werandą. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizor, aneks kuchenny z lodówką i ekspresem do kawy. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, sejf. Rodzaje pokoi: apartamenty z możliwością 1 dostawki (dwupokojowe), apartamenty widokiem na morze z możliwością 1 dostawki (dwupokojowe).

Wyżywienie

śniadania (07:30-10:30) w formie bufetu. Możliwość dopłaty do 2 posiłków. 2 posiłki: śniadania (07:30-10:30) i obiadokolacje (19:00-21:30) w formie bufetu. Napoje podczas obiadokolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all Inclusive. All Inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:30) obiady (12:30-14:30) i kolacje (19:00-21:30). Przekąski dostępne są w godzinach 15:00-18:00 a kawa, herbata i ciasta w godzinach 17:00-18:00. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w barach w godzinach 10:30-22:30. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:30 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, siłownia. Odpłatnie: masaże, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

2 brodziki z wodą słodką, plac zabaw, animacje dla dzieci, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), opiekunka (na zapytanie, płatna dodatkowo).

Kontakt do hotelu

www.smilehotels.gr / Tel.: 00 30 282 108 36 18


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Położony w samym centrum turystycznej miejscowości hotel oferuje Gościom wygodne, duże pokoje z dobrze wyposażonymi aneksami kuchennymi. Na turystów czeka piaszczysta plaża położona w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu oraz 2 baseny z wydzielonymi częściami dla dzieci. Na degustację lokalnych przysmaków zapraszają 2 restauracje, a bliskość pięknej Chanii i łatwy dojazd do niej zachęcają do samodzielnych wycieczek.

POŁOŻENIE:

w miejscowości AGIA MARINA, w dzielnicy hotelowej, przy drodze lokalnej, ok. 8 km od centrum Chanii, ok. 50 m od sklepów i supermarketu, ok. 300 m od dyskoteki; ok. 25 km od lotniska w Chanii, 150 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,8 EUR/Chania).

PLAŻA:

Iolida, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 200-250 m od hotelu (w zależności od zakwaterowania), dojście przez mostek nad drogą, parasole, leżaki i ręczniki płatne (ok. 6 EUR/komplet/dzień, ok. 1 EUR/dzień/ręcznik).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2009 r., 139 pokoi, 3 budynki oddzielone ruchliwą ulicą: część przy plaży i część po drugiej stronie ulicy, obie połączone mostkiem nad drogą, 9 pięter, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Bridge - dania w formie bufetu, Marina - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i lokalna, dania wegetariańskie, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary: Marina przy plaży i Bridge przy basenie w części po drugiej stronie ulicy; kantor; centrum konferencyjne dla 350 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 3 EUR/godz.), room-service (8.00-22.00), opiekunka do dziecka (na zamówienie); występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

studio:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28-34 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, aneks kuchenny (wyposażenie: opiekacz, kuchenka elektryczna, lodówka), zestaw do kawy i herbaty; za opłatą: sejf (ok. 12 EUR/tydz.), minibar (na zamówienie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze za dopłatą;

apartament:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - sofa i rozkładany fotel), ok. 39 m², 2 połączone pokoje (pokój dzienny i sypialnia), indywidualnie sterowana klimatyzacja w każdym pomieszczeniu, wyposażenie jak w studio; pokoje studio i apartament znajdują się w części położonej po drugiej stronie ulicy; apartament za dopłatą; widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen w części przy plaży, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 156 m², gł. 0,8-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,6 m, basen w części po drugiej stronie ulicy, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 240 m², gł. 1,6 m, wydzielona część dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki płatne; za opłatą: masaże (na zamówienie w recepcji); oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu; śniadanie i kolacja w restauracji Bridge, obiad w restauracji Marina; przekąski w restauracji Marina (15.00-18.00); lody (7.30-23.00), kawa, herbata, ciastka (7.30-23.00) w barze przy plaży i przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w restauracji Marina (10.30-22.30), w barze przy plaży i przy basenie (11.00-18.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2821083618,, www.smilehotels.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

*****

REGION

Grecja/Kreta Zachodnia/Agia Marina

All Inclusive

Warto podkreślić

- Piaszczysta plaża - Przestronne pokoje - Wysoki standard usług

Okiem Grecosa

Położenie przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Agia Marina to główne atuty tego hotelu. Pokoje rodzinne oraz wysoki standard sprawią, że będzie to idealny hotel na rodzinny wypoczynek.

Położenie

• w miejscowości Agia Marina • ok. 8 km od miasta Chania • przystanek autobusowy przy hotelu • ok. 25 km od lotniska w Chanii

Plaża

• piaszczysta • odległość od plaży 50-200m (w zależności od zakwaterowania) • dojście przez mostek nad drogą • leżaki i parasole (bezpłatnie) • ręczniki plażowe (bezpłatnie) • łagodne wejście do morza

Hotel

• dziewięciopiętrowy budynek główny i 2 budynki boczne

• bundyki po 2 stronach ulicy

część przy plaży i część po 2. stronie ulicy, połączone mostkiem nad drogą • 2 windy • recepcja (24 h) • restauracja główna • 2 bary- przy basenie, na plaży • Wi-Fi (bezpłatnie) • 139 pokoi, kategoria lokalna 5*

Pokoje

Studio • 2-os. (ok. 30 m2) • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT • telefon • sejf (ok. 2 EUR/dzień) • lodówka (bezpłatnie), minibar (płatny, na życzenie) • aneks kuchenny, zestaw do kawy i herbaty • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • polozone po drugiej stronie ulicy • widok na morze za dopłatą Rodzinny • 3-os. (ok. 40 m2) • możliwość 1 dostawki • 2 pomieszczenia • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT • telefon • sejf (ok. 2 EUR/dzień) • lodówka (bezpłatnie), minibar (płatny, na życzenie) • aneks kuchenny, zestaw do kawy i herbaty • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • polozone po drugiej stronie ulicy • widok na morze za dopłatą

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet • tosty, kanapki, pizza, spaghetti (15.00-18.00) • lody (14.00-17.00) • kawa ciasto (17.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • 2 baseny (gł.basenu głównego 0,50-1,40m) • siłownia • animacje hotelowe

Odpłatnie

• centrum SPA

Dla dzieci

• brodzik • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • menu dla dzieci w restauracji • plac zabaw • krzesełka w restauracji • opiekunka dla dzieci (odpłatnie, na życzenie)

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Mapa Hotelu Iolida Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

Opinie o Hotelu Iolida Beach

Iolida Beach - możliwości zakwaterowania:

Studio wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Studio wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Apartament 2 os.
Apartament 3 os.
Apartament 4 os.
Apartament 2 os. w/morze
Apartament 3 os. w/morze
Apartament 4 os. w/morze
Studio 2 os. w/morze
Studio 3 os. w/morze
Studio 2 os.
Studio 3 os.

Iolida Beach - Możliwości wyżywienia:


Iolida Beach - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Iolida Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00