cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
  • Hotel Iolida Beach, Kreta
1 / 16
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
23.09 - 01.10
już od 2599 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.09 - 01.10
już od 2599 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iolida Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Iolida Beach
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Iolida Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iolida Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 września 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 września 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Iolida Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Region

KRETA/GRECJA

Polozenie


• ok. 8 km od centrum miasta


• ok. 250 m od plaży


• czas dojazdu z lotniska ok. 35 min

Plaza


• ok. 250 m od plaży


• publiczna (z częścią prywatną hotelu)


• piaszczysta


• schody prowadzące do plaży


• hotel oddzielony od plaży ulicą


• ręczniki za opłatą

Wyposażenie


• recepcja
• kantor
• sejf
• ogród
• lekarz
• Wi-Fi, w całym hotelu: w cenie, w recepcji/lobby: w cenie, w barze: w cenie, przy basenie: w cenie
• pralnia: za opłatą
• garaż: w cenie, parking, niezadaszony
• sala konferencyjna

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

139

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

Hotele o kodzie CHQ można łączyć tylko z przelotem/wylotem do/z Chanii - kod lotniska CHQ.


• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Telefon: +48 222043596
SMS: + 48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com
Czat: w aplikacji TUI


• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Basen


• baseny: 2
• basen: zewnętrzny, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci, leżaki: w cenie
• basen: zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki
• ręczniki: za opłatą

Dla dzieci


• wydzielona część basenu dla dzieci
• wysokie krzesełka dla dzieci
• plac zabaw
• łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie

Sport i wellness

W cenie
• sala fitness/siłownia

Płatne
• minigolf: w ofercie firm zewnętrznych
• jazda konna: w ofercie firm zewnętrznych

Pokoje

Apartament APX1

• 2-4 os. • ok. 39 m2 • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • sejf: za opłatą • żelazko • deska do prasowania • aneks kuchenny • lodówka: w cenie • piekarnik • płyta kuchenna • ekspres do kawy • zestaw do parzenia kawy/herbaty • toster • stół jadalny • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Apartament APX2

• 2-4 os. • ok. 39 m2 • widok na morze • minibar: za opłatą • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • sejf: za opłatą • żelazko • deska do prasowania • aneks kuchenny • lodówka: w cenie • piekarnik • płyta kuchenna • ekspres do kawy • zestaw do parzenia kawy/herbaty • toster • stół jadalny • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Studio STX1

• 2-3 os. • ok. 28 m2 • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • sejf: za opłatą • aneks kuchenny • lodówka: w cenie • piekarnik • płyta kuchenna • ekspres do kawy • zestaw do parzenia kawy/herbaty • toster • stół jadalny • minibar: za opłatą • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Studio STX2

• 2-3 os. • ok. 28 m2 • widok na morze • żelazko • deska do prasowania • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • sejf: za opłatą • aneks kuchenny • lodówka: w cenie • piekarnik • płyta kuchenna • ekspres do kawy • zestaw do parzenia kawy/herbaty • toster • stół jadalny • minibar: za opłatą • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
• śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00, w formie bufetu
• obiad: w formie bufetu, wybór z menu
• kolacja: codziennie 18:30 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
• przekąski
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wybrane napoje do posiłków
• kawa/herbata po południu

Dwa posiłki
• śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 18:30 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne

Śniadania
• śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00, w formie bufetu

Restauracje i bary
• restauracje: 2
• główna restauracja: rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, bufet, a la carte, wybór z menu, z tarasem, na plaży, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja: a la carte, rezerwacja wymagana, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

• bary i inne: 2
• bar przy zewnętrznym basenie
• bar na plaży


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Położony w samym centrum turystycznej miejscowości hotel oferuje Gościom wygodne, duże pokoje z dobrze wyposażonymi aneksami kuchennymi. Na turystów czeka piaszczysta plaża położona w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu oraz 2 baseny z wydzielonymi częściami dla dzieci. Na degustację lokalnych przysmaków zapraszają 2 restauracje, a bliskość pięknej Chanii i łatwy dojazd do niej zachęcają do samodzielnych wycieczek.

POŁOŻENIE:

w miejscowości AGIA MARINA, w dzielnicy hotelowej, przy drodze lokalnej, ok. 8 km od centrum Chanii, ok. 50 m od sklepów i supermarketu, ok. 300 m od dyskoteki; ok. 25 km od lotniska w Chanii, 150 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,8 EUR/Chania).

PLAŻA:

Iolida, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 200-250 m od hotelu (w zależności od zakwaterowania), dojście przez mostek nad drogą, parasole, leżaki i ręczniki płatne (ok. 6 EUR/komplet/dzień, ok. 1 EUR/dzień/ręcznik).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2009 r., 139 pokoi, 3 budynki oddzielone ruchliwą ulicą: część przy plaży i część po drugiej stronie ulicy, obie połączone mostkiem nad drogą, 9 pięter, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Bridge - dania w formie bufetu, Marina - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i lokalna, dania wegetariańskie, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary: Marina przy plaży i Bridge przy basenie w części po drugiej stronie ulicy; kantor; centrum konferencyjne dla 350 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 3 EUR/godz.), room-service (8.00-22.00), opiekunka do dziecka (na zamówienie); występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

studio:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28-34 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, aneks kuchenny (wyposażenie: opiekacz, kuchenka elektryczna, lodówka), zestaw do kawy i herbaty; za opłatą: sejf (ok. 12 EUR/tydz.), minibar (na zamówienie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze za dopłatą;

apartament:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - sofa i rozkładany fotel), ok. 39 m², 2 połączone pokoje (pokój dzienny i sypialnia), indywidualnie sterowana klimatyzacja w każdym pomieszczeniu, wyposażenie jak w studio; pokoje studio i apartament znajdują się w części położonej po drugiej stronie ulicy; apartament za dopłatą; widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen w części przy plaży, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 156 m², gł. 0,8-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,6 m, basen w części po drugiej stronie ulicy, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 240 m², gł. 1,6 m, wydzielona część dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki płatne; za opłatą: masaże (na zamówienie w recepcji); oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu; śniadanie i kolacja w restauracji Bridge, obiad w restauracji Marina; przekąski w restauracji Marina (15.00-18.00); lody (7.30-23.00), kawa, herbata, ciastka (7.30-23.00) w barze przy plaży i przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w restauracji Marina (10.30-22.30), w barze przy plaży i przy basenie (11.00-18.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2821083618,, www.smilehotels.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Położony w samym centrum turystycznej miejscowości, oferuje Gościom wygodne, duże pokoje z dobrze wyposażonymi aneksami kuchennymi. Na turystów czeka piaszczysta plaża położona w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu oraz 2 baseny z wydzielonymi częściami dla dzieci. Na degustację lokalnych przysmaków zapraszają 2 restauracje, a bliskość pięknej Chanii i łatwy dojazd do niej zachęcają do samodzielnych wycieczek.

POŁOŻENIE:

w miejscowości AGIA MARINA, w dzielnicy hotelowej, przy drodze lokalnej, ok. 8 km od centrum Chanii, ok. 50 m od sklepów i supermarketu, ok. 300 m od dyskoteki; ok. 25 km od lotniska w Chanii, 150 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,8 EUR/Chania).

PLAŻA:

Iolida, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 200-250 m od hotelu (w zależności od zakwaterowania), dojście przez mostek nad drogą, parasole, leżaki i ręczniki płatne (ok. 6 EUR/komplet/dzień, ok. 1 EUR/dzień/ręcznik).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2009 r., 139 pokoi, 3 budynki oddzielone ruchliwą ulicą: część przy plaży i część po drugiej stronie ulicy, obie połączone mostkiem nad drogą, 9 pięter, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Bridge - dania w formie bufetu, Marina - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i lokalna, dania wegetariańskie, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary: Marina przy plaży i Bridge przy basenie w części po drugiej stronie ulicy; kantor; centrum konferencyjne dla 350 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 3 EUR/godz.), room-service (8.00-22.00), opiekunka do dziecka (na zamówienie); występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

studio:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28-34 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, aneks kuchenny (wyposażenie: opiekacz, kuchenka elektryczna, lodówka), zestaw do kawy i herbaty; za opłatą: sejf (ok. 12 EUR/tydz.), minibar (na zamówienie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze za dopłatą;

apartament:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - sofa i rozkładany fotel), ok. 39 m², 2 połączone pokoje (pokój dzienny i sypialnia), indywidualnie sterowana klimatyzacja w każdym pomieszczeniu, wyposażenie jak w studio; pokoje studio i apartament znajdują się w części położonej po drugiej stronie ulicy; apartament za dopłatą; widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen w części przy plaży, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 156 m², gł. 0,8-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,6 m, basen w części po drugiej stronie ulicy, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 240 m², gł. 1,6 m, wydzielona część dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki płatne; za opłatą: masaże (na zamówienie w recepcji); sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu; śniadanie i kolacja w restauracji Bridge, obiad w restauracji Marina; przekąski w restauracji Marina (15.00-18.00); lody (7.30-23.00), kawa, herbata, ciastka (7.30-23.00) w barze przy plaży i przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w restauracji Marina (10.30-22.30), w barze przy plaży i przy basenie (11.00-18.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2821083618, www.smilehotels.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA

5*

REGION

Kreta

Kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2009 r.

Położenie

Agia Marina, ok. 10 km od Chanii, 170 km o Hersonissos, 150 km od lotniska w Heraklionie.

Plaża

250 m od hotelu, prywatna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole, leżaki, ręczniki - płatne.

W hotelu

restauracje, bary, recepcja, sala konferencyjna, winda, 2 baseny odkryte.

Pokoje

studia, apartamenty; klimatyzacja indywidualna, łącze internetowe (bezpłatne), sejf (płatny), lodówka, aneks kuchenny, suszarka, telefon, TV, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne: internet bezprzewodowy. Płatne:  kącik internetowy, room service, siłownia.

Atrakcje dla dzieci

  brodzik, opiekunka (płatna), łóżeczka (na życzenie), krzesełka w restauracji, plac zabaw.

Wyżywienie

Bed & Breakfast Posiłki: śniadanie. Napoje zawarte: wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania. Half Board Posiłki: śniadanie, obiadokolacja. Napoje zawarte: wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania. All Inclusive Posiłki: śniadanie, obiad, kolacja. Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

Tel./Faks

+30 28 / 210 836 18  

Aktualizacja opisu

 2015.05.13, g. 15:22


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4 Grecja/Kreta Zachodnia

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- Agia Marina - ok. 200 m od centrum miejscowości - ok. 200 m od plaży (dojście przez mostek nad drogą) - ok. 2 km od Platanias - ok. 8 km od centrum miejscowości Chania - ok. 28 km od lotniska w Chanii - ok. 80 km od Rethymnonu

Plaża

- piaszczysto-żwirkowa, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Studio annex - ok. 34 m2 - wyposażony aneks kuchenny - klimatyzacja, TV-SAT - telefon, mini bar/lodówka - internet Wi-Fi (bezpłatny) - sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - łóżeczko dla dziecka (bezpłatne, na potwierdzenie) Apartament annex - ok. 39 m2 - wyposażony aneks kuchenny - pokój dzienny i sypialnia - pozostałe wyposażenie jak w pokoju studio

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - 2 baseny, leżaki i parasole Płatne: - masaże - bilard - siłownia

Dla dzieci

- 2 brodziki - plac zabaw - opiekunka na zamówienie (płatna)

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadanie i obiad  w formie bufetu w restauracji Nissida, kolacja w formie bufetu w restauracji Iolida Star. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godzinach wyznaczonych przez hotel.  

Restauracje i bary

- 2 restauracje - snack bar, bar w lobby

Dodatkowe informacje

- wybudowany w 2009 r. - budynek główny oraz budynki boczne znajdujące się po drugiej stronie ulicy (część annex) połączone mostkiem - 139 pokojów - całodobowa recepcja z lobby - internet Wi-Fi (bezpłatny) - sejf na recepcji (bezpłatny) - sala konferencyjna - przechowalnia bagażu - wypożyczalnia samochodów - parking (bezpłatny) - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - http://www.smilehotels.gr/newsmile/index.php/en/iolida-beach

Bagaż

W przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg W przypadku przelotów samolotami rejsowymi: Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

5

Region

Grecja/Kreta/Agia Marina

Opinia 7islands

Hotel znajduje się w malowniczej miejscowości Agia Marina, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Nowoczesny kompleks hotelowy polecany zarówno parom jak i rodzinom z dziećmi. Wysoki standard zakwaterowania i bogata formuła all inclusive zapewnią udany i spokojny wypoczynek.

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Agia Marina, ok. 1,5 km od rozrywkowej miejscowości Platanias, ok. 8 km od Chanii, ok. 22 km od lotniska w Chanii. Bezpośrednio przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, długa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne

Hotel

Duży, nowoczesny kompleks otwarty w 2002 roku. W 2009 roku dobudowano jego południową część położoną po drugiej stronie drogi (przejście mostkiem hotelowym nad drogą). Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary, parking podziemny. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, restauracja ? la carte, kawiarenka internetowa, fryzjer (na zapytanie), sala konferencyjna, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 139 elegancko urządzonymi, przestronnymi pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub werandą. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizor, aneks kuchenny z lodówką i ekspresem do kawy. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, sejf. Rodzaje pokoi: apartamenty z możliwością 1 dostawki (dwupokojowe), apartamenty widokiem na morze z możliwością 1 dostawki (dwupokojowe).

Wyżywienie

śniadania (07:30-10:30) w formie bufetu. Możliwość dopłaty do 2 posiłków. 2 posiłki: śniadania (07:30-10:30) i obiadokolacje (19:00-21:30) w formie bufetu. Napoje podczas obiadokolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all Inclusive. All Inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:30) obiady (12:30-14:30) i kolacje (19:00-21:30). Przekąski dostępne są w godzinach 15:00-18:00 a kawa, herbata i ciasta w godzinach 17:00-18:00. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w barach w godzinach 10:30-22:30. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:30 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, siłownia. Odpłatnie: masaże, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

2 brodziki z wodą słodką, plac zabaw, animacje dla dzieci, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), opiekunka (na zapytanie, płatna dodatkowo).

Kontakt do hotelu

www.smilehotels.gr / Tel.: 00 30 282 108 36 18


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA

*****

REGION

Grecja/Kreta Zachodnia/Agia Marina

All Inclusive

Warto podkreślić

- Piaszczysta plaża - Przestronne pokoje - Wysoki standard usług

Okiem Grecosa

Położenie przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Agia Marina to główne atuty tego hotelu. Pokoje rodzinne oraz wysoki standard sprawią, że będzie to idealny hotel na rodzinny wypoczynek.

Położenie

• w miejscowości Agia Marina • ok. 8 km od miasta Chania • przystanek autobusowy przy hotelu • ok. 25 km od lotniska w Chanii

Plaża

• piaszczysta • odległość od plaży 50-200m (w zależności od zakwaterowania) • dojście przez mostek nad drogą • leżaki i parasole (bezpłatnie) • ręczniki plażowe (bezpłatnie) • łagodne wejście do morza

Hotel

• dziewięciopiętrowy budynek główny i 2 budynki boczne

• bundyki po 2 stronach ulicy

część przy plaży i część po 2. stronie ulicy, połączone mostkiem nad drogą • 2 windy • recepcja (24 h) • restauracja główna • 2 bary- przy basenie, na plaży • Wi-Fi (bezpłatnie) • 139 pokoi, kategoria lokalna 5*

Pokoje

Studio • 2-os. (ok. 30 m2) • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT • telefon • sejf (ok. 2 EUR/dzień) • lodówka (bezpłatnie), minibar (płatny, na życzenie) • aneks kuchenny, zestaw do kawy i herbaty • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • polozone po drugiej stronie ulicy • widok na morze za dopłatą Rodzinny • 3-os. (ok. 40 m2) • możliwość 1 dostawki • 2 pomieszczenia • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT • telefon • sejf (ok. 2 EUR/dzień) • lodówka (bezpłatnie), minibar (płatny, na życzenie) • aneks kuchenny, zestaw do kawy i herbaty • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • polozone po drugiej stronie ulicy • widok na morze za dopłatą

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet • tosty, kanapki, pizza, spaghetti (15.00-18.00) • lody (14.00-17.00) • kawa ciasto (17.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • 2 baseny (gł.basenu głównego 0,50-1,40m) • siłownia • animacje hotelowe

Odpłatnie

• centrum SPA

Dla dzieci

• brodzik • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • menu dla dzieci w restauracji • plac zabaw • krzesełka w restauracji • opiekunka dla dzieci (odpłatnie, na życzenie)

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


POŁOŻENIE

W miejscowości AGIA MARINA, w dzielnicy hotelowej, przy drodze lokalnej, ok. 8 km od centrum Chanii, ok. 50 m od sklepów i supermarketu, ok. 300 m od dyskoteki; ok. 25 km od lotniska w Chanii, 150 km od lotniska w Heraklionie; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,8 EUR/Chania).

PLAŻA

Iolida, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 200-250 m od hotelu (w zależności od zakwaterowania), dojście przez mostek nad drogą, parasole, leżaki i ręczniki płatne (ok. 6 EUR/komplet/dzień, ok. 1 EUR/dzień/ręcznik)

HOTEL

Pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2009 r., 139 pokoi, 3 budynki oddzielone ulicą: część przy plaży i część po drugiej stronie ulicy, obie połączone mostkiem nad drogą, 9 pięter, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, 

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Całodobowa recepcja, restauracja Bridge - dania w formie bufetu, Marina - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i lokalna, dania wegetariańskie, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary: Marina przy plaży i Bridge przy basenie w części po drugiej stronie ulicy; kantor; centrum konferencyjne dla 350 osób, room-service (8.00-22.00), opiekunka do dziecka (na zamówienie). 

INTERNET

bezpłatny internet bezprzewodowy Wi FI; za opłatą: punkt internetowy (ok. 3 EUR/godz.)

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen w części przy plaży, nieregularny kształt, słodka woda, brodzik dla dzieci, słodka woda, basen w części po drugiej stronie ulicy, nieregularny kształt, słodka woda,  wydzielona część dla dzieci,  przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki płatne; Odpłatnie: masaże (na zamówienie w recepcji); sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

DLA DZIECI

wydzielona część basenu dla dzieci, wysokie krzesełka dla dzieci, plac zabaw, łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie

ZAKWATEROWANIE

studio: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28-34 m, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, aneks kuchenny (wyposażenie: opiekacz, kuchenka elektryczna, lodówka), zestaw do kawy i herbaty; za opłatą: sejf (ok. 12 EUR/tydz.), minibar (na zamówienie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze za dopłatą; apartament: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - sofa i rozkładany fotel), ok. 39 m, 2 połączone pokoje (pokój dzienny i sypialnia), indywidualnie sterowana klimatyzacja w każdym pomieszczeniu, wyposażenie jak w studio; pokoje studio i apartament znajdują się w części położonej po drugiej stronie ulicy; apartament za dopłatą; widok na morze za dopłatą.

WYŻYWIENIE

All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu; śniadanie i kolacja w restauracji Bridge, obiad w restauracji Marina; przekąski w restauracji Marina; lody, kawa, herbata, ciastka w barze przy plaży i przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w restauracji Marina, w barze przy plaży i przy basenie; wymagane noszenie opasek all inclusive.

INNE

http://iolida-beach-agia-marina.hotelscrete.net/en/

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany 20 kg w przypadku ofert czarterowych, dla lotów na połączeniach rejsowych w tym LOT - bagaż podręczny 8 kg o maksymalnych wymiarach 55 x 40 x 23 cm, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (oferta na Korfu, Santorini i Rodos - oferta bez rezydenta!- zaznaczone indywidalnie w "uwagach" przy opisie hotelu), ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung (ERGO Ubezpieczenia Podróży) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG (ERGO Ubezpieczenia Podróży) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera:  dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji ( ok 3% wartości rezerwacji), chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), w przypadku połaczeń rejsowych (nie czarter) w tym LOT opłaty za bagaż rejestrowany ok. 250pln, wycieczek fakultatywnych. Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów: 1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc W przypadku połączeń rejsowych cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

DLA PRZELOTÓW LOW COST: CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie!LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg Ryanair: 10kg/20kg LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w PRIMIE w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm oraz pierwszeństwo wejścia na pokład. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.  

WARUNKI WJAZDOWE

* dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM.

Covid- 19

Grecja- aktualnie obowiazujace srodki majace na celu zapobieganie rozprzestrzenianiu sie wirusa COVID-19 Aktualizacja z dnia 03.08.2020 r. Rząd grecki w związku panującą pandemią COVID-19 wprowadza: Obowiązkowe użycie maski we wszystkich zamkniętych przestrzeniach: * Sklepy oferujące towary i usługi wszelkiego rodzaju, * Przedsiębiorstwa użyteczności publicznej, * Banki, * Gabinety lekarskie, * Budynki komunalne (inne usługi publiczne), * Sklepy spożywcze (piekarnie, sklepy mięsne, warzywniaki itp.) * Salony fryzjerskie i kosmetyczne. Inne obszary, w których stosowanie masek na twarz jest już obowiązkowe, obejmują: * Cały transport publiczny, * Taksówki, * Supermarkety, * Szpitale, * Ośrodki zdrowia i centra diagnostyczne, * Windy, * Statki, * Samoloty, * Personel obsługujący klientów w restauracjach, kawiarniach i barach. Nowe obostrzenia obowiązują do 31 sierpnia, chyba że rząd wyda inne polecenie Grecki Rząd oficjalnie wprowadził nowe warunki wjazdowe dla turystów podróżujących do Grecji od 1 lipca 2020: Na co najmniej na 24 godzin przed wjazdem do Grecji trzeba wypełnić formularz (Passenger Locator Form, PFL) na stronie https://travel.gov.gr/#/ W dokumencie trzeba podać informacje o miejscu przekroczenia granicy, długości pobytu w innych krajach i adres, pod którym będzie się przebywać w Grecji. System wygeneruje kod QR, który należy wydrukować lub zapisać na urządzeniu mobilnym - w wypadku podróży lotniczych będzie on skanowany przy wyjściu z samolotu. Informujemy, że w związku z pojawiającymi się nowymi zarażeniami wirusem COVID-19 rząd grecki wprowadza nowe obostrzenia, które dotyczą obowiązku noszenia maseczki we wszystkich miejscach przestrzeni publicznej. Transfer Środki higieny i społeczny dystans - podczas transferu powinieneś mieć zapewniony dostęp do środków dezynfekujących. W czasie transferu wymagane jest także noszenie maseczki ochronnej i zachowanie społecznego dystansu. Zaleca się korzystanie ze środkowych i tylnych drzwi. Prywatne transfery hotelowe - odbywają się w ograniczonej liczbie osób, zależnej od wielkości pojazdu. Kierowcy mają obowiązek stosowania masek ochronnych i rękawiczek oraz dezynfekcji pojazdów i ich regularnej, naturalnej wentylacji. Według wstępnych informacji autobusy będą mogły być wypełnione w 60%, a na ich pokładzie obowiązkowe będzie noszenie masek. Hotele Wszystkie hotele w Grecji zostały zobligowane do przestrzegania restrykcyjnych zasad bezpieczeństwa: * Wyznaczenie koordynatora ds. Zdrowia - osoba pełniąca tę funkcję, będzie nadzorowała przestrzeganie protokołów i pracę wszystkich działów. Koordynator ds. Zdrowia musi zostać zgłoszony do rejestru Krajowej Organizacji Zdrowia Publicznego. Dodatkowo hotele zobowiązane są do sporządzenia planu operacyjnego na potrzeby zarządzania przypadkami COVID-19. * Przeszkolony i zdyscyplinowany personel - kadra hoteli w Grecji musi zostać przeszkolona w zakresie przenoszenia wirusa i sposobie postępowania w przypadku wykrycia zakażeń. Zaleceniem jest, aby pracownicy codziennie mierzyli temperaturę i w przypadku wystąpienia niepokojących objawów, pozostali w domu. * Obsługa medyczna - każdy obiekt jest zobowiązany do posiadania lekarza na wezwanie, który będzie działał zgodnie z instrukcjami w celu wykrycia podejrzanych przypadków COVID-19. Równolegle, za pośrednictwem telemedycyny, lekarze będą mogli obserwować podejrzane przypadki. Jednocześnie personel hotelowy ma obowiązek zapewnienia gościom maksymalnej ochrony poprzez utrzymywanie społecznego dystansu i regularnego stosowania środków higieny. * Rejestr gości i personelu - Każdy hotel jest zobligowany do prowadzenia aktualnego i zgodne z przepisami RODO, rejestru członków personelu i gości, dzięki czemu w przypadku wykrycia przypadku choroby, wszystkie osoby mogące mieć z nim styczność, zostaną o tym fakcie poinformowane. * Komunikacja i stosowanie widocznej informacji - wszystkie hotele w Grecji, muszą informować swoich gości na temat stosowanych zabezpieczeń. Zaleca się, aby na stronach internetowych hoteli, znajdowały się specjalne sekcje dedykowane COVID-19. Goście mają także mieć w ogólnodostępnych miejscach i pokojach, dokładne i wielojęzyczne instrukcje o działaniach zapobiegawczych i dostępnych środkach. * Dystans społeczny - Goście i obsługa hoteli w Grecji zobowiązani są do utrzymywania 2 metrowego dystansu społecznego. * Wykorzystanie technologii - rekomendacja stosowania technologii, umożliwiającej płatności zbliżeniowe oraz zakwaterowanie i wymeldowanie z obiektu, zamawianie dodatkowych usług, przez urządzenia mobilne. * Zakaz wejścia dla osób z zewnątrz - goście spoza hotelu nie mogą do niego wchodzić. * Przedłużenie czasu zameldowania i wymeldowania pomiędzy pobytami - zaleca się, aby wymeldowanie nastąpiło do 10 rano, a zameldowanie od godziny 15:00, aby pokoje zostały dokładnie wyczyszczone i zdezynfekowane oraz miały zapewnioną naturalną wentylację. * Sprzątanie - Sprzątanie pokojów ma się odbywać z wykorzystaniem środków dezynfekujących a obsługa ma obowiązek zwrócenia specjalnej uwagi na dokładne czyszczenie wszystkich powierzchni łazienki przed przybyciem nowych gości. Należy unikać częstego sprzątania pokojów w czasie pobytu gości w celu unikania kontaktu z obsługą. Zalecane jest powiadomienie gości (na drzwiach lub wewnątrz pokoju) o tym, kiedy i w jaki sposób sprzątnięto ich pokoje. Ogólnodostępne pomieszczenia mają być czyszczone równie starannie, ze szczególnym naciskiem na częstą dezynfekcję takich miejsc jak klamki, przyciski windy itp. * Dyskrecja - Personel ma obowiązek zapewnić dyskrecję gościom przebywającym na wczasach w Grecji, jeśli wykryto u nich objawy choroby. * Ogólnodostępne środki dezynfekujące - Obiekty noclegowe są zobowiązane do udostępniania gościom i korzystania przez ich personel ze środków dezynfekujących. Wymagane jest także zapewnienie wystarczającej ilości materiałów jednorazowych, koniecznych do zachowania higieny i czystości (ręczniki papierowe, materiały jednorazowego użytku). * Restauracje hotelowe - Restauracje są zobowiązane do przestrzegania najwyższych norm sanitarnych. Towary muszą być odbierane przez delegowane osoby, które będą nosić rękawiczki i maski ochronne. Pracownicy kuchni powinni zachować odległość od siebie, zgodną z wymogami Ministerstwa Zdrowia. Na terenie hotelowych restauracji, obowiązują identyczne zasady, jak w restauracjach i barach na terenie całej Grecji. Managerowie są natomiast odpowiedzialni za właściwe rozmieszczanie stolików, z zachowaniem społecznego dystansu. * Place zabaw - na placach zabaw należy unikać przeludnienia i stosować zasady dystansu społecznego. * SPA i Wellness - obowiązują zasady dystansu społecznego. Goście mają dostęp tylko po wcześniejszym uzgodnieniu. Zaleca się stosowanie okien z pleksiglasu w recepcji strefy SPA. * Sklepy hotelowe i pomieszczenia ogólnodostępne - te przestrzenie są dostępne dla gości pod warunkiem zapewnienia dostosowanej do wielkości liczby gości oraz przestrzegania dystansu społecznego. Zaleca się, aby unikać korzystania z wind. * Sprawna i zadbana klimatyzacja - Hotele mają obowiązek zwrócenia szczególnej uwagi na dobry stan klimatyzacji, jej właściwego funkcjonowania i zwiększenia cyrkulacji powietrza. Zaleca się także stosowanie naturalnej wentylacji w pokojach i ogólnodostępnych pomieszczeniach. * Animacje - program animacyjny może zostać ograniczony do zabaw wyłącznie na świeżym powietrzu z zachowaniem dystansu społecznego. Akcesoria używane podczas animacji są obowiązkowo dezynfekowane po każdych zajęciach. Plaże i baseny Wybierając Grecję na wakacje, możesz korzystać z plaż i basenów. W celu zapewniania bezpieczeństwa, wprowadzono następujące zasady użytkowania: * Odkryte baseny hotelowe - dozwolone jest wyłącznie korzystanie z odkrytych basenów kąpielowych. Zabrania się otwierania basenów krytych * Ograniczenia w liczbie kąpiących - wskazana gęstość zatłoczenia w basenach hotelowych jest mierzona w stosunku 5m powierzchni wody na osobę * Dystans społeczny - Greckie plaże i baseny mają mieć zapewniony bezpieczny, 2-metrowy dystans pomiędzy leżakami i wypoczywającymi (nie dotyczy wypoczywających wspólnie rodzin i


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iolida Beach to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany tuż przy piaszczystej plaży, blisko centrum kurortu Aghia Marina, 8 km od przepięknego i malowniczego miasta Chania ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy wymagającym klientom, na romantyczne wakacje oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokim standardzie świadczonych usług, a jednocześnie nastawionych na zwiedzanie i odkrywanie uroków zachodniej Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, blisko centrum miejscowości Aghia Marina, 8 km od zabytkowego miasta Chania
  • pokoje rodzinne, zaplecze rekreacyjno sportowe
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Region

Kreta/Chania, Grecja

Opis hotelu

Hotel apartamentowy zbudowany został w roku 2009. Atmosfera 49 pokoi Studio oraz 88 apartamentów pozwoli naszym gościom poczuć się jak u siebie w domu. W klimatyzowanym hotelu do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie hotelu apartamentowego znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Rowery będą bezpieczne w naszej przechowalni. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka medyczna, serwis pokojowy i pralnia. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Do atutów poszczególnych kwater należy urzekający widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź sofę. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto dostępne są sejf i biurko oraz za dodatkową opłatą minibarek. W aneksie kuchennym znajduje się lodówka, kuchenka mikrofalowa i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Do wyposażenia należą również internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów.

Sport i wypoczynek

Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy rower / rower górski, minigolfa i jazdę konną. Narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki motorówką, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie i nurkowanie zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Gościom pragnącym zachować dobrą formę polecamy studio fitness. Oferta sportowo-rekreacyjna obiektu obejmuje saunę i zabiegi masażu. W naszej ofercie znajdują się również programy rozrywkowe dla dzieci i dorosłych.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne, potrawy wegetariańskie i menu dla dzieci mogą być przygotowane na życzenie gościa. Dodatkowo w ofercie znajdują się inne opcje żywieniowe i przekąski. Napoje wliczone są w cenę. Na miejscu podawane będą napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu apartamentowym akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


Opis hotelu Iolida Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Grækenland,
PEO Kissamou Chanion 45,
Ag. Marina 730 14, Grecja

+30 2821 068777 

 

Dane GPS hotelu Iolida Beach Hotel:

N 35º 31' 3.8175"
E 23º 56' 12.4427"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Iolida Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

Opinie o Hotelu Iolida Beach

Iolida Beach - możliwości zakwaterowania:

studio annex
apartament annex
Apartament 2 os.
Apartament 3 os.
Apartament 4 os.
Apartament 2 os. w/morze
Apartament 3 os. w/morze
Apartament 4 os. w/morze
Studio 2 os. w/morze
Studio 3 os. w/morze
Studio 2 os.
Studio 3 os.

Iolida Beach - Możliwości wyżywienia:


Iolida Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Iolida Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00