Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
1 / 33
Udogodnienia hotelu Dana Beach Resort
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Dana Beach Resort
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Dana Beach Resort:
4.8 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Dana Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.8 / 5
Średnia z 4 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 czerwca 2018

Hotel Dana Beach Resort w ofercie Biura podróży:

Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Ładny i komfortowy kompleks wakacyjny znanej sieci Pickalbatros, usytuowany na rozległym terenie z ogrodem. Bogaty system all inclusive, atrakcje rekreacyjne i sportowe.

Położenie

Przy piaszczystej plaży, ok. 17 km od centrum Hurghady (odpłatne kursy busem hotelowym), ok. 11 km od lotniska w Hurghadzie. Po sąsiedzku znajduje się niewielkie centrum handlowe.

Wyposażenie

Eleganckie lobby z całodobową recepcją, 4 restauracje ( główna, włoska, śródziemnomorska, niemiecka), 9 barów (w tym przy basenie, plaży, lagunie, w lobby), kawiarenka internetowa, sala konferencyjna, pralnia, pasaż handlowy, kantor wymiany walut.

Pokoje

Gustowne, komfortowe, klimatyzowane, z łazienką (wanna lub prysznic, WC), TV sat, telefonem, minibarem, sejfem, niektóre z balkonem lub tarasem. Możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju rodzinnym.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.00-10.00), obiady (12.30-14.30) i kolacje (18.30-21.30) w formie bufetów, przekąski w ciągu dnia, serwowana późna kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe  od godz. 10.00 do północy..

Sport i rozrywka

3 malownicze baseny, siłownia, tenis stołowy, kort tenisowy, minigolf, siatkówka plażowa, gimnastyka w wodzie, rowery wodne po lagunie - bezpłatnie. Bilard, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży, łaźnia, jacuzzi, sauna, masaże - odpłatnie, wieczorem dyskoteka (wstęp wolny, drinki płatne). W sezonie animatorzy prowadzą program rekreacyjny i rozrywkowy. Istnieje możliwość jazdy konnej, na wielbłądach, lekcje tańca brzucha i inne.

Dla dzieci

Brodzik ze zjeżdżalniami, miniklub (4-12 lat), plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna), menu dziecięce, lody.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Hurghada Położony na bardzo dużym terenie, tuz nad Morzem Czerwonym. Wspaniała opcja dla rodzin z dziećmi. Na terenie mnóstwo atrakcji dla najmłodszych i starszych. Do dyspozycji także centrum odnowy biologicznej. Wieczorem po wodnych szaleństwach przyjdzie czas na występy i animacje, które przeniosą nas do świata arabskiego.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2004 r. Odnowiony w 2016 r Na terenie znajdują się bary, restauracje, room service (płatny), pralnia (płatna), 3 baseny.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysta, 500 m długości. Parasole, leżaki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację TV, telefon, sejf, mini bar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (WC, suszarka, prysznic), balkon lub taras. Typy pokoi: w blokach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje standardowe z widokiem na morze dla max 3 os. , pokoje standardowe z widokiem na basen dla max 3 os.

Wyżywienie

restauracje, bary, shisha corner (płatny) All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera: wczesne śniadanie (05:00-07:00), śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30), późny posiłek (21:30-00:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (14:30-17:00), lody(11:00-22:00) serwowane w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, soków ze świeżych owoców. Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja. orientalna, międzynarodowa, włoska, niemiecka, azjatycka, food court, beach restaurant

z myślą o dzieciach

animacje i miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, 2 brodziki, zjeżdżalnie wodne menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, tenis stołowy, minigolf, rzutki, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, dyskoteka, aerobik, animacje, 3 korty tenisowe

płatne

centrum SPA, sauna, łaźnia, masaż, jacuzzi, salon piękności , sporty wodne na plaży, bilard, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa

Aktualizacja opisu

08.05.2018 12:34

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.


ETI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Hurghada

Położenie

Obiekt zlokalizowany jest ok. 9 km od lotniska i ok. 17 km od centrum Hurghady, prywatna piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.

Wyposażenie

Luksusowy hotel Dana Beach składa się z budynku głównego oraz 6 kilkupiętrowych budynków bocznych, gdzie mieści się ponad 800 pokoi. Dodatkowo; całodobowa recepcja z obszernym lobby (bezpłatne Wi-Fi), 5 restauracji oferujących dania kuchni; włoskiej, orientalnej, międzynarodowej, niemieckiej oraz azjatyckiej, 7 barów min. przy basenie, w lobby i na plaży, dyskoteka, kawiarnia, punkt wymiany walut, mini market, fryzjer, pralnia, sala konferencyjna (na ok. 120 osób), kafejka internetowa (za opłatą). Od budynku recepcji, aż po samą plaże rozciąga się laguna ze słoną wodą, po której można pływać łodzią. Ponadto na terenie hotelu znajdują się 3 baseny (częściowo podgrzewane w sezonie zimowym). Leżaki, parasole oraz ręczniki na plaży i basenie są bezpłatne.

Pokoje

Wszystkie pokoje są przestronne i komfortowo wyposażone; klimatyzacja, telefon, TV sat., sejf, mini bar (woda i napoje bezalkoholowe w cenie), balkon lub taras, łazienka z WC, prysznic i suszarka do włosów. Limitowana oferta POKOI EKONOMICZNYCH (DZP), POKOJE RODZINNE (FZ4) posiadają 2 sypialnie.

Sport i rozrywka

Siłownia, mini golf, rzutki, boccia, 3 korty tenisowe (rakiety oraz oświetlenie płatne dodatkowo), wielofunkcyjne boisko sportowe, rowery wodne na lagunie, dzienne i wieczorne programy animacje, pokazy i występy. Za opłatą; sporty wodne na plaży, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, masaże, bilard, jazda konna.

Wyżywienie

All inclusive; śniadania, późne śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski, pizza, kanapki, kawa/herbata, lody dla dzieci, lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole w godz. 10 - 24. Codziennie uzupełniany mini bar w napoje bezalkoholowe.

Dzieci

Mini klub (4-12 lat), plac zabaw, 3 oddzielne baseny (1 ze zjeżdżalniami), dzienne i wieczorne animacje.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Egipt/Hurghada

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 5* kat. lokalna 5*

Położenie

- przy plaży - ok. 17 km od centrum Hurghady - ok. 11 km od lotniska w Hurghadzie

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

Pokój standardowy - klimatyzacja - TV-Sat, telefon - mini bar (1 napój bezalkoholowy i 1 mała butelka wody mineralnej/dzień bezpłatnie) - sejf (bezpłatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - większość pokoi z balkonem/tarasem Pokój rodzinny - wyposażenie pokoju standardowego - dwa pokoje - powierzchnia ok. 48 m2

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 3 baseny, leżaki i parasole - siłownia - tenis stołowy, kort tenisowy - minigolf, rzutki, boccia - siatkówka plażowa - animacje - dyskoteka (napoje płatne) Płatne - bilard - sprzęt do tenisa i oświetlenie kortów - salon piękności, fryzjer - centrum spa - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe Uwaga! Klienci mają możliwość wykupienia nielimitowanych wizyt w aqua parku w hotelu Jungle Aquapark wraz z transferem przy dokonywaniu rezerwacji.

Dla dzieci

- miniklub (4-12 lat) - basen, plac zabaw - opiekunka (płatna) - krzesełko w restauracji i łóżeczko (bezpłatne)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski, lody dla dzieci w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 5 restauracji tematycznych (18:30 - 21:30) - 9 barów

Dodatkowe informacje

- Wi Fi w recepcji (bezpłatne) - kawiarenka internetowa (płatna) - sala konferencyjna (na 120 osób) - pralnia, lekarz, fryzjer, minimarket - kantor wymiany walut - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - hotel dysponuje 676 pokojami

- rok otwarcia hotelu

2004 r. - www.pickalbatros.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacja paszportowo- wizowa

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).

Video

www.youtube.com/watch?v=fUFVhVkbXFg


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.


Oasis Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Hotel położony bezpośrednio plaży i ok. 23 km od centrum Hurghady.

 

Wyposażenie hotelu:

Na terenie hotelu znajdują się dwie restauracje główne, restauracja a la carte, bary, sklepiki oraz kawiarenka internetowa. Na przeciwko hotelu znajduje się niewielkie centrum handlowe.

 

Wyposażenie pokoi:

Do dyspozycji Gości przeznaczonych jest 676 pokoi wyposażonych w łazienkę z suszarką do włosów, telewizor, telefon, mini bar, sejf, klimatyzację oraz balkon lub taras.

 

Rozrywka i sporty:

Klienci korzystać mogą z dwóch basenów odkrytych (jeden z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym), dwóch kortów tenisowych, dwóch boisk do siatkówki plażowej, siłowni, sauny, jacuzzi, masaży, bilardu, strzałek, pola do mini golfa (18 dołków) oraz przejażdżki konnej lub na wielbłądzie. Na terenie hotelu organizowane są animacje, a na plaży znajduje się centrum nurkowania i sportów wodnych. Dla dzieci przygotowano brodzik, plac zabaw i mini klub dla dzieci w wieku 4 – 12 lat.

 

 

Wyżywienie:

 All Inclusive

 

ALL INCLUSIVE obejmuje:

-trzy posiłki dziennie: śniadanie, obiad i kolacja oraz przekąski,
-kawę, herbatę, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w godz. 10:00 – 24:00,

Restauracja „La clef de l’orient”, w której serwowane są dania kuchni międzynarodowej i egipskiej:
• śniadanie w formie bufetu w godz. 07:00 – 10:00,
• obiad w formie bufetu w godz. 12:30 – 14:30,
• kolacja w formie bufetu w godz. 18:30 – 21:30,
• „nocne” przekąski w godz. 22:30 – 24:00.

Restauracja „Castello”, w której serwowane są:
• śniadanie w formie bufetu w godz. 07:00 – 10:00,
• obiad w formie bufetu w godz. 12:30 – 14:30,
• kolacja w formie bufetu w godz. 18:30 – 21:30.

Bar przekąskowy „Le Randez Vous” otwary w godz. 10:00 – 23:00 serwujący ciepłe i zimne napoje oraz:
• śniadanie dla „śpiochów” w godz. 10:00 – 11:00,
• zupę dnia w godz. 11:00 – 23:00,
• przekąski w godz. 12:30 – 15:00,
• podwieczorek (kawa, herbata, ciasto) w godz. 15:00 – 17:00.

Restauracja włoska „Don Camello” serwująca dania a la carte za dodatkową opłatą, w której klienci z opcją All Inclusive otrzymują specjalną zniżkę.

Bar na tarasie „Cesar” serwujący gorące i zimne napoje oraz :
• śniadanie dla „śpiochów” w godz. 10:00 – 11:00,
• kawę i ciasto w godz. 15:00 - 17:00.

Bar przy basenie, w którym podawane są gorące i zimne napoje oraz przekąski, w tym szczególnie polecane dania z grila.

Bar w recepcji serwujący gorące i zimne napoje w godz. 10:00 – 24:00.

Bar „Alexander” usytuowany w restauracji „Castello”, otwarty w godz. 18:00 – 03:00 serwujący napoje. Wersja All Inclusive obowiązuje tylko do godz. 24:00.

Dyskoteka „Black House”, otwarta codziennie w godz. 18:00 – 03:00.

Wersja All Inclusive obowiązuje tylko do godz. 24:00.

Korzystanie z kortu tenisowego w ciągu dnia, mini golf jeden raz w czasie pobytu, oraz siłowni, aerobiku i gimnastyki w wodzie.

 

 

Cena zawiera:

  • przelot samolotem,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg oferty,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • tranfery
  • opłaty lotniskowe
  • ubezpieczenia NNW, KL, bagaż.

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej - 15 USD płatne po przylocie
ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Wyjątkowo luksusowy, wakacyjny raj położony w pierwszej linii brzegowej, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z przepięknym widokiem na malowniczą lagunę i Morze Czerwone. Na obszarze 181 tys. m² oferuje swoim gościom tyle fantastycznych atrakcji, że nie sposób z nich skorzystać w jeden dzień. Kompleks basenów ze zjeżdżalniami, zajęcia sportowe, profesjonalnie przygotowane animacje czy możliwość spróbowania swoich sił w windsurfingu czy nurkowaniu to tylko ułamek tego, czego możesz się spodziewać. Piękny ogród gwarantuje schronienie przed słońcem nawet w najbardziej upalne dni, a wieczorne pokazy i show przenoszą w świat orientu. Doskonałe opinie zyskują również nowocześnie i stylowo urządzone pokoje, jakość obsługi i wyśmienita kuchnia oferująca m.in. dania kuchni, włoskiej i azjatyckiej. To idealny wybór na ekskluzywne, rodzinne wakacje!

POŁOŻENIE:

ok. 20 km od centrum HURGHADY (dojazd busem hotelowym lub taksówką, za opłatą); ok. 15 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, luksusowy i nowoczesny, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2013 r., 841 pokoi, budynek główny i 6 budynków z pokojami, 3 piętra, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, 5 restauracji: Le Clef - dania w formie bufetu, kuchnia orientalna, Le Marche - kuchnia międzynarodowa, Castello - kuchnia włoska, L'Asiatique - kuchnia azjatycka, Zum Kaiser - kuchnia niemiecka, we wszystkich dostępne foteliki dla dzieci, 7 barów, w tym: bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży, kawiarnia; pasaż handlowy, apteka; centrum konferencyjne dla 120 osób, taras, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, room-service, pralnia, fryzjer, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express

standardowy:

2-os., ok. 26 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (codziennie uzupełniany wodą mineralną i napojami bezalkoholowymi); balkon lub taras (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokoje superior, superior z widokiem na morze i rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, słodka woda, dwa podgrzewane w sezonie zimowym, w każdym wydzielona część dla dzieci, basen dla dzieci z 5 zjeżdżalniami, słodka woda, podgrzewany w sezonie zimowym, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 3 korty tenisowe (oświetlenie kortów i wypożyczenie sprzętu płatne), rowery wodne, siłownia, siatkówka plażowa, rzutki, minigolf, boccia, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych, gimnastyka, aerobik; za opłatą: bilard, centrum sportów wodnych na plaży; centrum wellness: płatne: sauna, jacuzzi, łaźnia parowa, masaże, zabiegi pielęgnacyjne; możliwość korzystania z Jungle Aqua Park (za opłatą: 50 USD/os. na cały pobyt 1- lub 2-tyg., dzieci 2-12 lat - 50% zniżki; w cenę wliczone jest all inclusive w barach na terenie całego aquaparku).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach; przekąski (12.30-14.30 i 15.00-17.00), lody dla dzieci (12.00-20.00), późna kolacja (22.00-24.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653460401;, www.pickalbatros.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPTSKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

Hotel położony w Hurghadzie, 1 min drogi od lotniska oraz 20 min od centrum miasta. Dojazd busem hotelowym do Hurghady kosztuje 2 od osoby.

Plaża

Hotel bezpośrednio przy piaszczystej plaży, leżaki i parasole dostępne są bezpłatnie.

Zakwaterowanie

841 pokoi typy pokoi: standardowe (24 m2), superior (35 m2), family (48 m2 - 2 pomieszczenia), suite (2 pokoje). wyposażenie: łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzacja, telewizor, telefon, mini bar, sejf (bezpłatny). Nie wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.

Restauracje i bary

6 restauracji (międzynarodowa, śródziemnomorska, niemiecka, włoska, azjatycka); 11 barów (w tym bar przy basenie, przy plaży i w lobby); Wszystkie powyższe bary i restauracje objęte są formułą All inclusive w wybranych godzinach.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje i późne kolacje. W ciągu dnia hotel oferuje ponadto przekąski. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji podawane są między 10.00 a 24.00. W wybranych godzinach hotel serwuje dla dzieci lody. Dyskoteka nie jest objęta formułą All inclusive.

Sport i Rozrywka

3 baseny zewnętrzne (podgrzewane w zimie) bezpłatnie: 3 korty tenisowe (oświetlenie i sprzęt płatne), 2 boiska do siatkówki plażowej, siłownia, rzutki, boccia, mini golf, rowery wodne, boisko do koszykówki oraz program animacyjny. odpłatnie: centrum nurkowe, sporty wodne, elektroniczne rzutki, bilard masaże.

Dla dzieci

3 brodziki, basen ze zjeżdżalniami (tylko dla dzieci), mini klub (4-12 lat), plac zabaw, łóżeczka dla niemowląt.

Pozostałe udogodnienia

jacuzzi, sauna, łaźnia parowa - usługi płatne, opieka medyczna, apteka (naprzeciwko hotelu), oddział banku, bankomat, sala konferencyjna na 120 osób, windy, kawiarenka internetowa oraz płatne Wi-Fi.

Naszym zdaniem

Hotel o wysokim standardzie, wspaniałej kuchni i najlepszej obsłudze. Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi.

Strona internetowa

www.pickalbatros.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Opis hotelu

Dana Beach Resort jest plazowym kurortem, zlokalizowanym na najlepszych ziemiach, z widokiem na Morze Czerwone, zaledwie 15 minut samochodem od Miedzynarodowego Lotniska w Hurghadzie.

Wyposazenie hotelu: calodobowa recepcja, restauracje, bary, dyskoteka Havana, basen, pralnia, calodobowa obsluga pokojowa (platna), pomieszczenia konferencyjne, podgrzewany basen, korty do tenisa, sklepy, lacze internetowe (platne), mini klub dla dzieci w wieku od 4 do 12 lat, brodzik i plac zabaw dla dzieci. Wszystkie pokoje goscinne posiadaja lazienke, suszarke do wlosów, sejf (platny), telefon, klimatyzacje, telewizor, mini bar i balkon.

** W sklad pakietu All inclusive wchodza: wszystkie posilki (sniadanie, lunch, obiad i przekaski) i i drinki w czasie posilków: napoje, piwo, wino, woda i drinki alkoholowe, wszystkie lokalnych marek.

Napoje sa podawane od rana do póznego wieczora (w przyblizeniu do 22.-24.00).

Godziny otwarcia moga byc rózne w róznych hotelach.

W niektórych hotelach dostepny jest program sportowy.

NIE WLICZONE W CENE: drinki premium, restauracja a la carte, drinki po pólnocy podawane w barze, wszystkie drinki w klubie Havana, nurkowanie i plazowe sporty wodne, bilard, elektryczne lotki, masaz, jacuzzi, laznia parowa,pralnia i czyszczalnia, opieka medyczna, telefon i internet.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony ok. 20 km od centrum HURGHADY (dojazd busem hotelowym lub taksówką, za opłatą); ok. 15 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

PLAŻA

Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży z przepięknym widokiem na malowniczą lagunę i Morze Czerwone.

HOTEL

Pięciogwiazdkowy, luksusowy i nowoczesny Hotel, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2013 r.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Za dodatkową opłatą: punkt internetowy, room-service, pralnia, fryzjer, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express. przestronne lobby, całodobowa recepcja,pasaż handlowy, apteka;5 restauracji.

INTERNET

Bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby

KONFERENCJE/INCENTIVE

Centrum konferencyjne dla 120 osób.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

3 baseny, słodka woda, dwa podgrzewane w sezonie zimowym, w każdym wydzielona część dla dzieci, basen dla dzieci z 5 zjeżdżalniami, słodka woda, podgrzewany w sezonie zimowym, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 3 korty tenisowe (oświetlenie kortów i wypożyczenie sprzętu płatne), rowery wodne, siłownia, siatkówka plażowa, rzutki, minigolf, boccia, siatkówka plażowa; , gimnastyka, aerobik; za opłatą: bilard, centrum sportów wodnych na plaży; centrum wellness: płatne: sauna, jacuzzi, łaźnia parowa, masaże, zabiegi pielęgnacyjne; możliwość korzystania z Jungle Aqua Park.

DLA DZIECI

plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje zakwaterowanie w pokojach typu: Standard-  ok. 26 m, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (codziennie uzupełniany wodą mineralną i napojami bezalkoholowymi); balkon lub taras (stolik i krzesełka) Standard sea view Family - ok. 35 m, wyposażenie jak w pokoju standardowym;

WYŻYWIENIE

Opcja wyżywienia: All inclusive- śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu.

INFORMACJE DODATKOWE

Adres: Sahl Hashish Road, Hurghada, Egipt http://www.pickalbatros.com/hotels-resorts/dana-beach-resort/

CENA

Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.


Mapa Hotelu Dana Beach Resort

Opinie o Hotelu Dana Beach Resort

Kolejna wizyta w Hurghadzie i kolejny raz wyjazd nas nie zawiódł. Ten hotel jest wspaniały, chyba to będzie nasz ulubiony... :) leży w zielonym, egzotycznym ogrodzie, w którym są dwa baseny, jeden z nich dla dzieci. W środku sezonu i tutaj, i na plaży było pełno wolnych leżaków, co było dla nas w sumie zaskoczeniem... :) co kawałek jakiś bar z piwkiem i kolorowymi drinkami o przyzwoitej mocy... :) do tego 5 restauracji, każda z inną kuchnią, trudno powiedzieć w której jedzenie jest najlepsze... :) jesteśmy bardzo zadowoleni z wakacji, dziękujemy za wspaniały pobyt i gorąco polecamy :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Super hotel, idealny dla par (młodszych i starszych) jak i dla rodzin z dziećmi, każdy znajdzie coś dla siebie. Możliwości spędzania czasu jest pełno, od moczenia się w basenach i plażowanie, przez sporty wodne aż do wycieczek organizowanych bezpośrednio z terenu hotelu, wybór jest gigantyczny, a cena atrakcyjna. DO tego mnóstwo restauracji i barów. Serdecznie polecam :)))

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Hotel bardzo przyjemny i czysty, niestety jedzenie tego regionu nie bardzo mi odpowiadało, ale jak najbardziej polecam ten hotel.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Hotel przepiękny. Bardzo czysty i dobra obsługa. Obok hotelu fajna dyskoteka. Czysta plaża i baseny. Różnego rodzaju rozrywki (np. siatkówka na plaży) Duży wybór w jedzeniu.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Dana Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
family room dbl
standard [sea view] dbl
run of the house family
run of the house standard
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok.2-os. do pojedynczego wykorzystania wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod Minibar Telewizor
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Standard DBL
Standard Sea View DBL
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
STANDARD ROOM
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod Minibar Telewizor
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokój 2 os.
FAMILY ROOM 2 BEDROOM
DZ/BkoT
DZ/BkoT
DZ/BkoT/Spar
DZ/BkoT/Superior
DZ/BkoT/M/Superior
POKÓJ DWUOSOBOWY
POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
EZ/BkoT
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
Pokój rodzinny
Fam.-Apt./BkoT
POKÓJ RODZINNY 2+2
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
SUPERIOR Z WIDOKIEM NA MORZE

Dana Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


Dana Beach Resort - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Dana Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00