cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Dana Beach Resort, Morze Czerwone
1 / 46
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
09.07 - 12.07
już od 1948 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.02 - 02.02
już od 249 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Dana Beach Resort
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Dana Beach Resort
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Dana Beach Resort:
4.8 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Dana Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 09 lipca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 lutego 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

Hotel Dana Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 15 km od centrum miasta
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

polozenie

  • ok. 15 km od centrum miasta
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • prywatna
  • piaszczysta
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • bankomat
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, strzeżony, w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

835

Kategoria lokalna

5 gwiazdek 

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 4
  • basen relaksacyjny „Castello Pool": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad - kwiecień, wydzielona część basenu dla dzieci
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, podgrzewany: listopad - kwiecień, liczba zjeżdżalni: 7, w cenie
  • basen typu activity: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci
  •  basen „Jacuzzi Pool": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad - luty i kwiecień, wydzielona część basenu dla dzieci
  • jacuzzi: za opłatą, w strefie spa
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • łóżeczka dla dzieci: w cenie
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • miniklub: 4 - 12 lat, w cenie
    • animacje dla dzieci
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: codziennie 20:30 - 21:00, w cenie
    • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, podgrzewany: listopad - kwiecień, liczba zjeżdżalni: 7, w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    • sala fitness/siłownia 
    • siatkówka
    • siatkówka plażowa 
    • minigolf 
    • rower wodny
    Płatne
    • strefa spa
    • aromaterapia
    •  łaźnia parowa
    • hammam
    • masaże 
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • jazda konna
    • korty tenisowe: 3
    • tenis: oświetlenie
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa 

    rozrywka

    • przedstawienia (codziennie, wieczorami)
    • muzyka na żywo (codziennie, wieczorami)
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard za opłatą
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZX1
    • 4 os.
    • ok. 45 m2
    • widok na basen
    • 2 pomieszczenia
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy superior DZX2
    • 1-3 os.
    • ok. 45 m2
    • widok na lagunę lub basen
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM1
    • 1-3 os.
    • ok. 45 m2
    • widok na morze
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 20 m2
    • widok na basen lub ogród
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 05:00 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
    • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu
    • przekąski: 11:00 - 22:00
    • przekąski o północy: 21:30 - 00:00
    • ciasto, lody: 11:00 - 22:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 02:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 02:00
    • kawa/herbata po południu
    • wymagane noszenie opasek all inclusive
    Restauracje i bary
  • restauracje: 6
  • restauracja „Le Marche Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, w cenie, codziennie 05:00 - 11:00, 18:30 - 21:00 i 21:30 - 00:00, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Castello Restaurant": rodzaje kuchni: włoska, bufet, w cenie, codziennie 07:00 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „La Clef de l' Orient Restaurant": rodzaje kuchni: orientalna, bufet, w cenie, codziennie 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „L' Asiatique Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, bufet, w cenie, codziennie 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Food Court": bufet, w cenie, codziennie 12:30 - 14:30 i 14:30 - 17:00, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Zum Kaiser Restaurant": bufet, w cenie, 07:00 - 10:00 i 18:30 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 9
  • piano bar: codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar na plaży „Beach Bar": codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • kawiarnia „Columbus Café": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar „Castello Bar": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar „Pool Bar": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar „Jazz Bar": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar „Bella Bar": codziennie 19:00 - 02:00, w cenie
  • bar „Caesar Bar": codziennie 10:00 - 22:00, w cenie
  • bar „Fresh Bar": codziennie 10:00 - 22:00, w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt / Hurghada

    Opis oferty:

    Wyjątkowo luksusowy, wakacyjny raj położony w pierwszej linii brzegowej, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z przepięknym widokiem na malowniczą lagunę i Morze Czerwone. Na obszarze 181 tys. m² oferuje swoim gościom tyle fantastycznych atrakcji, że nie sposób z nich skorzystać w jeden dzień. Kompleks basenów ze zjeżdżalniami, zajęcia sportowe, profesjonalnie przygotowane animacje czy możliwość spróbowania swoich sił w windsurfingu czy nurkowaniu to tylko ułamek tego, czego możesz się spodziewać. Piękny ogród gwarantuje schronienie przed słońcem nawet w najbardziej upalne dni, a wieczorne pokazy i show przenoszą w świat orientu. Doskonałe opinie zyskują również nowocześnie i stylowo urządzone pokoje, jakość obsługi i wyśmienita kuchnia oferująca m.in. dania kuchni, włoskiej i azjatyckiej. To idealny wybór na ekskluzywne, rodzinne wakacje!

    POŁOŻENIE:

    ok. 20 km od centrum HURGHADY (dojazd busem hotelowym lub taksówką, za opłatą); ok. 15 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty formułą all inclusive.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, luksusowy i nowoczesny, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2013 r., 841 pokoi, budynek główny i 6 budynków z pokojami, 3 piętra, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, 5 restauracji: Le Clef - dania w formie bufetu, kuchnia orientalna, Le Marche - kuchnia międzynarodowa, Castello - kuchnia włoska, L'Asiatique - kuchnia azjatycka, Zum Kaiser - kuchnia niemiecka, we wszystkich dostępne foteliki dla dzieci, 7 barów, w tym: bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży, kawiarnia; pasaż handlowy, apteka; centrum konferencyjne dla 120 osób, taras, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, room-service, pralnia, fryzjer, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express

    standardowy:

    2-os., ok. 26 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (codziennie uzupełniany wodą mineralną i napojami bezalkoholowymi); balkon lub taras (stolik i krzesełka);

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokoje superior, superior z widokiem na morze i rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny, słodka woda, dwa podgrzewane w sezonie zimowym, w każdym wydzielona część dla dzieci, basen dla dzieci z 5 zjeżdżalniami, słodka woda, podgrzewany w sezonie zimowym, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 3 korty tenisowe (oświetlenie kortów i wypożyczenie sprzętu płatne), rowery wodne, siłownia, siatkówka plażowa, rzutki, minigolf, boccia, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych, gimnastyka, aerobik; za opłatą: bilard, centrum sportów wodnych na plaży; centrum wellness: płatne: sauna, jacuzzi, łaźnia parowa, masaże, zabiegi pielęgnacyjne; możliwość korzystania z Jungle Aqua Park (za opłatą: 50 USD/os. na cały pobyt 1- lub 2-tyg., dzieci 2-12 lat - 50% zniżki; w cenę wliczone jest all inclusive w barach na terenie całego aquaparku).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach; przekąski (12.30-14.30 i 15.00-17.00), lody dla dzieci (12.00-20.00), późna kolacja (22.00-24.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0020/653460401;, www.pickalbatros.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Położony na bardzo dużym terenie, tuz nad Morzem Czerwonym. Wspaniała opcja dla rodzin z dziećmi. Na terenie mnóstwo atrakcji dla najmłodszych i starszych. Do dyspozycji także centrum odnowy biologicznej. Wieczorem po wodnych szaleństwach przyjdzie czas na występy i animacje, które przeniosą nas do świata arabskiego.

    lokalizacja

    18 km od centrum Hurghada, 18 km od Hurghada, 15 km od lotniska w Hurghada INT-HRG. Hotel usytuowany na powierzchni: 181000 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2004 r. Na terenie hotelu: restauracje (8), bary (8), room service (płatny), pralnia (płatna), centrum biznesowe (bezpłatne), baseny odkryte (2).

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna,żwirowa, pomost, 450 m długości. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 7 budynkach: - 1 budynek główny (liczba pięter: 1, liczba wind: 2) - 6 bloków (liczba pięter: 3, liczba wind: 4) Typy pokoi: - pokoje standardowe: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje superior: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    - restauracje, bary All Inclusive (10:00-00:00) - śniadanie (05:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), kolacja (06:30-09:00), późny posiłek (09:30-12:00) serwowane w restauracji Le Marche - śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-02:30), kolacja (06:30-09:30) serwowane w restauracji Castello - śniadanie (07:00-10:00), kolacja (06:30-09:00) serwowane w restauracji Zum Kaiser - obiad (12:30-02:30), przekąski (02:30-05:00) serwowane w food court - obiad (12:30-02:30)serwowany w beach barze - przekąski (12:00-10:00) serwowane w food court - lody - wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe - pakiety urodzinowe (na życzenie)

    z myślą o dzieciach

    - brodzik - zjeżdżalnie wodne dla dzieci (7) - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu i krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    - korty do tenisa ziemnego (3) - tenis stołowy - rzutki - koszykówka - siatkówka plażowa - minigolf - miniboisko do piłki nożnej - aerobik - siłownia - animacje - dyskoteka

    płatne

    - oświetlenie kortów - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - bilard - centrum SPA - masaż - sauna - jacuzzi - salon piękności - łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Goście mogą korzystać z aquaparku w hotelu Albatros Jungle Aqua Park za opłatą ok. 50$/os/pobyt. Dla dzieci do 14 lat zniżka 50%.

    Aktualizacja opisu

    09.07.2019 16:17

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    5* Egipt/Hurghada

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 5* kat. lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 17 km od centrum Hurghady - ok. 11 km od lotniska w Hurghadzie

    Plaża

    - piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój standardowy - klimatyzacja - TV-Sat, telefon - mini bar (1 napój bezalkoholowy i 1 mała butelka wody mineralnej/dzień bezpłatnie) - sejf (bezpłatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - większość pokoi z balkonem/tarasem Pokój rodzinny - wyposażenie pokoju standardowego - dwa pokoje - powierzchnia ok. 48 m2

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 3 baseny, leżaki i parasole - siłownia - tenis stołowy, kort tenisowy - minigolf, rzutki, boccia - siatkówka plażowa - animacje - dyskoteka (napoje płatne) Płatne - bilard - sprzęt do tenisa i oświetlenie kortów - salon piękności, fryzjer - centrum spa - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe Uwaga! Klienci mają możliwość wykupienia nielimitowanych wizyt w aqua parku w hotelu Jungle Aquapark wraz z transferem przy dokonywaniu rezerwacji.

    Dla dzieci

    - miniklub (4-12 lat) - basen, plac zabaw - opiekunka (płatna) - krzesełko w restauracji i łóżeczko (bezpłatne)

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski, lody dla dzieci w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 5 restauracji tematycznych (18:30 - 21:30) - 9 barów

    Dodatkowe informacje

    - Wi Fi w recepcji (bezpłatne) - kawiarenka internetowa (płatna) - sala konferencyjna (na 120 osób) - pralnia, lekarz, fryzjer, minimarket - kantor wymiany walut - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - hotel dysponuje 676 pokojami

    - rok otwarcia hotelu

    2004 r. - www.pickalbatros.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Cena nie zawiera

    opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacja paszportowo- wizowa

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).

    Video

    www.youtube.com/watch?v=fUFVhVkbXFg


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Położenie:

    Hotel położony bezpośrednio plaży i ok. 23 km od centrum Hurghady.

     

    Wyposażenie hotelu:

    Na terenie hotelu znajdują się dwie restauracje główne, restauracja a la carte, bary, sklepiki oraz kawiarenka internetowa. Na przeciwko hotelu znajduje się niewielkie centrum handlowe.

     

    Wyposażenie pokoi:

    Do dyspozycji Gości przeznaczonych jest 676 pokoi wyposażonych w łazienkę z suszarką do włosów, telewizor, telefon, mini bar, sejf, klimatyzację oraz balkon lub taras.

     

    Rozrywka i sporty:

    Klienci korzystać mogą z dwóch basenów odkrytych (jeden z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym), dwóch kortów tenisowych, dwóch boisk do siatkówki plażowej, siłowni, sauny, jacuzzi, masaży, bilardu, strzałek, pola do mini golfa (18 dołków) oraz przejażdżki konnej lub na wielbłądzie. Na terenie hotelu organizowane są animacje, a na plaży znajduje się centrum nurkowania i sportów wodnych. Dla dzieci przygotowano brodzik, plac zabaw i mini klub dla dzieci w wieku 4 – 12 lat.

     

     

    Wyżywienie:

     All Inclusive

     

    ALL INCLUSIVE obejmuje:

    -trzy posiłki dziennie: śniadanie, obiad i kolacja oraz przekąski,
    -kawę, herbatę, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w godz. 10:00 – 24:00,

    Restauracja „La clef de l’orient”, w której serwowane są dania kuchni międzynarodowej i egipskiej:
    • śniadanie w formie bufetu w godz. 07:00 – 10:00,
    • obiad w formie bufetu w godz. 12:30 – 14:30,
    • kolacja w formie bufetu w godz. 18:30 – 21:30,
    • „nocne” przekąski w godz. 22:30 – 24:00.

    Restauracja „Castello”, w której serwowane są:
    • śniadanie w formie bufetu w godz. 07:00 – 10:00,
    • obiad w formie bufetu w godz. 12:30 – 14:30,
    • kolacja w formie bufetu w godz. 18:30 – 21:30.

    Bar przekąskowy „Le Randez Vous” otwary w godz. 10:00 – 23:00 serwujący ciepłe i zimne napoje oraz:
    • śniadanie dla „śpiochów” w godz. 10:00 – 11:00,
    • zupę dnia w godz. 11:00 – 23:00,
    • przekąski w godz. 12:30 – 15:00,
    • podwieczorek (kawa, herbata, ciasto) w godz. 15:00 – 17:00.

    Restauracja włoska „Don Camello” serwująca dania a la carte za dodatkową opłatą, w której klienci z opcją All Inclusive otrzymują specjalną zniżkę.

    Bar na tarasie „Cesar” serwujący gorące i zimne napoje oraz :
    • śniadanie dla „śpiochów” w godz. 10:00 – 11:00,
    • kawę i ciasto w godz. 15:00 - 17:00.

    Bar przy basenie, w którym podawane są gorące i zimne napoje oraz przekąski, w tym szczególnie polecane dania z grila.

    Bar w recepcji serwujący gorące i zimne napoje w godz. 10:00 – 24:00.

    Bar „Alexander” usytuowany w restauracji „Castello”, otwarty w godz. 18:00 – 03:00 serwujący napoje. Wersja All Inclusive obowiązuje tylko do godz. 24:00.

    Dyskoteka „Black House”, otwarta codziennie w godz. 18:00 – 03:00.

    Wersja All Inclusive obowiązuje tylko do godz. 24:00.

    Korzystanie z kortu tenisowego w ciągu dnia, mini golf jeden raz w czasie pobytu, oraz siłowni, aerobiku i gimnastyki w wodzie.

     

     

    Cena zawiera:

    • przelot samolotem,
    • zakwaterowanie,
    • wyżywienie wg oferty,
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
    • tranfery
    • opłaty lotniskowe
    • ubezpieczenia NNW, KL, bagaż.

    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej - 15 USD płatne po przylocie
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    AlfaStar

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    5

    Region

    Egipt,Hurghada

    Położenie

    Luksusowy hotel należący do sieci Pickalbatros, położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży, ok 20 km od centrum i 15 km od lotniska.

    Hotel

    Hotel składa się z budynku głównego oraz 6 budynków. Do dyspozycji gości hotel oddaje: przestronną recepcje, 5 restauracji, 10 barów i kawiarni, w tym bar na plaży i przy basenach, centrum konferencyjne, salon piękności, liczne sklepy, basen , basen dla dzieci ze zjeżdżalniami,mini klub oraz plac zabaw dla dzieci. Na terenie lobby dostępny bezpłatny internet bezprzewodowy.

    Pokoje

    Hotel posiada w sumie ponad 840 pokoi,w tym pokoje standardowe o pow ok. 23 m2 oraz pokoje rodzinne o pow. ok 45 m2. Wszystkie pokoje wyposażone w indywidualną klimatyzację,łazienkę z prysznicem lub wanną, TV SAT, mini bar(dodatkowo płatny), sejf ,balkon lub taras. Pokoje posiadają widok na ogród lub basen, widok na morze możliwy za dodatkową opłatą.

    Wyżywienie

    Hotel posiada opcję All Inclusive: śniadania 07-10.00 obiady -12.30-14.30 kolacje 18.30-21.30 Dodatkowo w ciągu dnia wyznaczone bary serwują przekąski,lody dla dzieci. Lokalne napoje alkoholowe oraz napoje bezalkoholowe dostępne w wyznaczonych barach, min : Castello Bar- w godz. 10.00 - 00.00 Piano Bar- w godz. 10.00 - 00.00 (potem dodatkowo płatne) kawiarnia Columbus w godz. 09.30 -00.00 bar na plaży w sezonie w godz.12.00-00.00, poza sezonem do zachodu słońca

    Sport i relaks

    W ramach oferty sportowej hotel oferuje :3 baseny( w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym), basen dla dzieci ze zjeżdżalniami, kort tenisowy( oświetlenie oraz sprzęt dodatkowo płatny), siłownia, siatkówka plażowa. Za dodatkową opłatą dostępne : centrum nurkowe, centrum sportów wodnych,sauna , jacuzzi, masaże. Hotel prowadzi dzienne oraz wieczorne programy animacyjne dla dzieci i dorosłych.

    Dodatkowe informacje

    Oficjalna strona hotelu :www.pickalbatros.com

    Możliwości zakwaterowania

    Pokój standardowy: pokój jednoosobowy, pokój dwuosobowy, pokój dwuosobowy z dostawka dla dziecka, pokój dwuosobowy z dostawka dla osoby dorosłej, Pokój rodzinny :dwie osoby dorosłe + 2 dzieci,3 osoby dorosłe + 1 dziecko

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Naszym zdaniem

    Ładny i komfortowy kompleks wakacyjny znanej sieci Pickalbatros, usytuowany na rozległym terenie z ogrodem. Bogaty system all inclusive, atrakcje rekreacyjne i sportowe.

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży, ok. 17 km od centrum Hurghady (odpłatne kursy busem hotelowym), ok. 11 km od lotniska w Hurghadzie. Po sąsiedzku znajduje się niewielkie centrum handlowe.

    Wyposażenie

    Eleganckie lobby z całodobową recepcją, 4 restauracje ( główna, włoska, śródziemnomorska, niemiecka), 9 barów (w tym przy basenie, plaży, lagunie, w lobby), kawiarenka internetowa, sala konferencyjna, pralnia, pasaż handlowy, kantor wymiany walut.

    Pokoje

    Gustowne, komfortowe, klimatyzowane, z łazienką (wanna lub prysznic, WC), TV sat, telefonem, minibarem, sejfem, niektóre z balkonem lub tarasem. Możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju rodzinnym.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (07.00-10.00), obiady (12.30-14.30) i kolacje (18.30-21.30) w formie bufetów, przekąski w ciągu dnia, serwowana późna kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe  od godz. 10.00 do północy..

    Sport i rozrywka

    3 malownicze baseny, siłownia, tenis stołowy, kort tenisowy, minigolf, siatkówka plażowa, gimnastyka w wodzie, rowery wodne po lagunie - bezpłatnie. Bilard, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży, łaźnia, jacuzzi, sauna, masaże - odpłatnie, wieczorem dyskoteka (wstęp wolny, drinki płatne). W sezonie animatorzy prowadzą program rekreacyjny i rozrywkowy. Istnieje możliwość jazdy konnej, na wielbłądach, lekcje tańca brzucha i inne.

    Dla dzieci

    Brodzik ze zjeżdżalniami, miniklub (4-12 lat), plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna), menu dziecięce, lody.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA EGIPTSKA

    *****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    Hotel położony w Hurghadzie, 1 min drogi od lotniska oraz 20 min od centrum miasta. Dojazd busem hotelowym do Hurghady kosztuje 2 od osoby.

    Plaża

    Hotel bezpośrednio przy piaszczystej plaży, leżaki i parasole dostępne są bezpłatnie.

    Zakwaterowanie

    841 pokoi typy pokoi: standardowe (24 m2), superior (35 m2), family (48 m2 - 2 pomieszczenia), suite (2 pokoje). wyposażenie: łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzacja, telewizor, telefon, mini bar, sejf (bezpłatny). Nie wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    6 restauracji (międzynarodowa, śródziemnomorska, niemiecka, włoska, azjatycka); 11 barów (w tym bar przy basenie, przy plaży i w lobby); Wszystkie powyższe bary i restauracje objęte są formułą All inclusive w wybranych godzinach.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje i późne kolacje. W ciągu dnia hotel oferuje ponadto przekąski. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji podawane są między 10.00 a 24.00. W wybranych godzinach hotel serwuje dla dzieci lody. Dyskoteka nie jest objęta formułą All inclusive.

    Sport i Rozrywka

    3 baseny zewnętrzne (podgrzewane w zimie) bezpłatnie: 3 korty tenisowe (oświetlenie i sprzęt płatne), 2 boiska do siatkówki plażowej, siłownia, rzutki, boccia, mini golf, rowery wodne, boisko do koszykówki oraz program animacyjny. odpłatnie: centrum nurkowe, sporty wodne, elektroniczne rzutki, bilard masaże.

    Dla dzieci

    3 brodziki, basen ze zjeżdżalniami (tylko dla dzieci), mini klub (4-12 lat), plac zabaw, łóżeczka dla niemowląt.

    Pozostałe udogodnienia

    jacuzzi, sauna, łaźnia parowa - usługi płatne, opieka medyczna, apteka (naprzeciwko hotelu), oddział banku, bankomat, sala konferencyjna na 120 osób, windy, kawiarenka internetowa oraz płatne Wi-Fi.

    Naszym zdaniem

    Hotel o wysokim standardzie, wspaniałej kuchni i najlepszej obsłudze. Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi.

    Strona internetowa

    www.pickalbatros.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/Hurghada

    Położenie

    Obiekt zlokalizowany jest ok. 9 km od lotniska i ok. 17 km od centrum Hurghady, prywatna piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.

    Wyposażenie

    Luksusowy hotel Dana Beach składa się z budynku głównego oraz 6 kilkupiętrowych budynków bocznych, gdzie mieści się ponad 800 pokoi. Dodatkowo; całodobowa recepcja z obszernym lobby (bezpłatne Wi-Fi), 5 restauracji oferujących dania kuchni; włoskiej, orientalnej, międzynarodowej, niemieckiej oraz azjatyckiej, 7 barów min. przy basenie, w lobby i na plaży, dyskoteka, kawiarnia, punkt wymiany walut, mini market, fryzjer, pralnia, sala konferencyjna (na ok. 120 osób), kafejka internetowa (za opłatą). Od budynku recepcji, aż po samą plaże rozciąga się laguna ze słoną wodą, po której można pływać łodzią. Ponadto na terenie hotelu znajdują się 3 baseny (częściowo podgrzewane w sezonie zimowym). Leżaki, parasole oraz ręczniki na plaży i basenie są bezpłatne.

    Pokoje

    Wszystkie pokoje są przestronne i komfortowo wyposażone; klimatyzacja, telefon, TV sat., sejf, mini bar (woda i napoje bezalkoholowe w cenie), balkon lub taras, łazienka z WC, prysznic i suszarka do włosów. Limitowana oferta POKOI EKONOMICZNYCH (DZP), POKOJE RODZINNE (FZ4) posiadają 2 sypialnie.

    Sport i rozrywka

    Siłownia, mini golf, rzutki, boccia, 3 korty tenisowe (rakiety oraz oświetlenie płatne dodatkowo), wielofunkcyjne boisko sportowe, rowery wodne na lagunie, dzienne i wieczorne programy animacje, pokazy i występy. Za opłatą; sporty wodne na plaży, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, masaże, bilard, jazda konna.

    Wyżywienie

    All inclusive; śniadania, późne śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski, pizza, kanapki, kawa/herbata, lody dla dzieci, lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole w godz. 10 - 24. Codziennie uzupełniany mini bar w napoje bezalkoholowe.

    Dzieci

    Mini klub (4-12 lat), plac zabaw, 3 oddzielne baseny (1 ze zjeżdżalniami), dzienne i wieczorne animacje.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    POŁOŻENIE

    Hotel położony ok. 20 km od centrum HURGHADY (dojazd busem hotelowym lub taksówką, za opłatą); ok. 15 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

    PLAŻA

    Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży z przepięknym widokiem na malowniczą lagunę i Morze Czerwone.

    HOTEL

    Pięciogwiazdkowy, luksusowy i nowoczesny Hotel, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2013 r.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Za dodatkową opłatą: punkt internetowy, room-service, pralnia, fryzjer, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express. przestronne lobby, całodobowa recepcja,pasaż handlowy, apteka;5 restauracji.

    INTERNET

    Bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Centrum konferencyjne dla 120 osób.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    3 baseny, słodka woda, dwa podgrzewane w sezonie zimowym, w każdym wydzielona część dla dzieci, basen dla dzieci z 5 zjeżdżalniami, słodka woda, podgrzewany w sezonie zimowym, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 3 korty tenisowe (oświetlenie kortów i wypożyczenie sprzętu płatne), rowery wodne, siłownia, siatkówka plażowa, rzutki, minigolf, boccia, siatkówka plażowa; , gimnastyka, aerobik; za opłatą: bilard, centrum sportów wodnych na plaży; centrum wellness: płatne: sauna, jacuzzi, łaźnia parowa, masaże, zabiegi pielęgnacyjne; możliwość korzystania z Jungle Aqua Park.

    DLA DZIECI

    plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel oferuje zakwaterowanie w pokojach typu: Standard-  ok. 26 m, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (codziennie uzupełniany wodą mineralną i napojami bezalkoholowymi); balkon lub taras (stolik i krzesełka) Standard sea view Family - ok. 35 m, wyposażenie jak w pokoju standardowym;

    WYŻYWIENIE

    Opcja wyżywienia: All inclusive- śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu.

    INFORMACJE DODATKOWE

    Adres: Sahl Hashish Road, Hurghada, Egipt http://www.pickalbatros.com/hotels-resorts/dana-beach-resort/

    CENA

    Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kraj

    EGIPT

    Położenie

     nowoczesny kompleks znajduje się bezpośrednio przy plaży, ok. 15 km do centrum Hurghady.

    Plaża

    prywatna, bezpośrednio przy piaszczystej plaży.  Leżaki, parasole na plaży i przy basenie w cenie.

    Wyposażenie

     hotel dysponuje 841 pokojami w budynku głównym i kilku 2 lub 4 piętrowych budynkach bocznych. od morza do recepcji ciągnie się piękna laguna. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, 5 restauracji, liczne bary. 3 baseny ze słodką wodą, bar przy basenie i na plaży.

    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Po południu przekąski, lody, kawa, herbata, ciasto.

    Internet

     WiFi w całym hotelu w cenie.

    Zakwaterowanie

     Pokoje dwuosobowe: telefon, TV-SAT, sejf, minibar (codziennie woda i napoje orzeźwiające), klimatyzacja, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras z widokiem na ogród lub z widokiem na basen. Pokoje rodzinne, pokoje superior.

    Sport

     korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), siatkówka plażowa, boccia, rzutki, mini golf, siłownia. Za opłatą: bilard, nurkowanie, sporty wodne na plaży.

    Wellness

     za opłatą sauna, łaźnia parowa, masaże.

    Dzieci

     mini klub (4-12 lat), basen dla dzieci, plac zabaw.

    Rozrywka

     animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka. 

    Kategoria lokalna

     5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Dertour Polska

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Nazwa obiektu

    Dana Beach Resort

    Kategoria

    *****

    Miejscowość

    Hurghada

    Region

    Morze Czerwone

    Kod

    HRG20031 FH

    Liczba pokoi

    841

    Położenie

    Spokojnie, przy gruboziarnistej, piaszczystej plaży. Do miasta Hurghada ok. 16 km. Do lotniska ok. 8 km (możliwy hałas samolotów).

    Opis

    Rozległy hotel składający się z budynku głównego i kilku budynków bocznych, z laguną tuż przy plaży. 5 głównych restauracji (międzynarodowa, niemiecka, orientalna, azjatycka, włoska), bary, kawiarnia, WLAN, jacuzzi (za opłatą), sklepy, 3 duże baseny, każdy z tarasem słonecznym. Przy basenach i na plaży dostępne leżaki, parasole, bar, ręczniki kąpielowe i plażowe. Parking.

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, późne śniadania, przekąski i lody, przekąski ok. godz. 24, w godz. ok. 10-24 napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe.

    Pokój typ 1

    DU8/DU/EU = Komfortowo urządzone, ok. 25 m kw., prysznic/WC, suszarka do włosów, telefon, TV, minibar, sejf, klimatyzacja/ogrzewanie (zależnie od sezonu), balkon lub taras. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 2

    DUA = Oferta oszczędnościowa, wyposażenie jak w pokojach DU, ograniczona dostępność.

    Pokój typ 3

    DUB = Superior, ok. 35 m kw., z widokiem na basen lub ogród lub lagunę.

    Pokój typ 4

    DUM = Superior, jak DUB, ale z bezpośrednim widokiem na morze.

    Pokój typ 5

    FA = Apartament rodzinny, składający się z 2 połączonych sypialni i 1 łazienki.

    Sport, rozrywka, wellness

    Sport w cenie - siłownia, kort tenisowy, mini golf, boccia, boisko sportowe, siatkówka plażowa, rowery wodne. Za opłatą - rakiety tenisowe, oświetlenie kortów tenisowych, sporty wodne na plaży, nurkowanie. Wellness za opłatą - łaźnia parowa, sauna, masaże. Rozrywka w cenie - rzutki, animacja, dyskoteka.

    Dla dzieci

    Hotel idealny dla rodzin - pokoje rodzinne, top zniżki dla dzieci, miniklub, plac zabaw, brodzik dla dzieci.

    Warto wiedzieć

    Sezonowo dodatkowe świadczenia w cenie.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    SP508102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel renomowanej marki Pickalbatros, gwarantującej wysoki standard obsługi. Rozległy resort położony bezpośrednio przy plaży, oferujący wiele atrakcji zarówno dla najmłodszych, jak i starszych gości.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Dana Beach Resort w Hurghada South posiada 841 pokoi i został odnowiony w 2016 roku. Hotel położony jest 50 m od plaży piaszczysto-żwirowejpiaszczysto-kamienistej żwirowo-kamienista. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, salon fryzjerski, sklepy, recepcję, mini market, klimatyzację i 2 windy. W 4-piętrowym hotelu personel mówi po rosyjsku, niemiecku, angielsku i francusku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 3 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się sklepy, supermarket, informacja turystyczna, postój taksówek i bary/restauracje. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko RMF (220 km), Hurghada New Marina (12 km), lotnisko HRG (17 km) i Aqua Park (1 km). Oferta rozrywkowa hotelu: dyskoteka. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje pokojówki, opiekę medyczną, pralnię, kantor, serwis pokojowy, usługi prasowania i usługę budzenia. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje klub dziecięcy, zajęcia animacyjne dla dzieci i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    W hotelu znajdują się 5 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Wieczorem odwiedź bar w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 00:00), kawę i herbatę (pora serwowania: 10:00 - 00:00), przekąski o północy (pora serwowania: 21:30 - 00:00), wino, drugie śniadanie (pora serwowania: 10:00 - 11:00), alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 00:00), piwo i przekąski (pora serwowania: 14:30 - 17:00).

    Sport i Rozrywka:

    Dana Beach Resort posiada jacuzzi, łaźnię parową, hammam i spa. Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje bilard, rzutki, program zajęć animacyjnych, tenis stołowy i minigolfa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: aerobik, piłka nożna, fitness, siatkówka plażowa i koszykówka. Lokalne firmy oferują sporty wodne takie jak pływanie na motorówkach. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Dana Beach Resort

    Opinie o Hotelu Dana Beach Resort

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Kolejna wizyta w Hurghadzie i kolejny raz wyjazd nas nie zawiódł. Ten hotel jest wspaniały, chyba to będzie nasz ulubiony... :) leży w zielonym, egzotycznym ogrodzie, w którym są dwa baseny, jeden z nich dla dzieci. W środku sezonu i tutaj, i na plaży było pełno wolnych leżaków, co było dla nas w sumie zaskoczeniem... :) co kawałek jakiś bar z piwkiem i kolorowymi drinkami o przyzwoitej mocy... :) do tego 5 restauracji, każda z inną kuchnią, trudno powiedzieć w której jedzenie jest najlepsze... :) jesteśmy bardzo zadowoleni z wakacji, dziękujemy za wspaniały pobyt i gorąco polecamy :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Super hotel, idealny dla par (młodszych i starszych) jak i dla rodzin z dziećmi, każdy znajdzie coś dla siebie. Możliwości spędzania czasu jest pełno, od moczenia się w basenach i plażowanie, przez sporty wodne aż do wycieczek organizowanych bezpośrednio z terenu hotelu, wybór jest gigantyczny, a cena atrakcyjna. DO tego mnóstwo restauracji i barów. Serdecznie polecam :)))

    POLECAM:
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Hotel bardzo przyjemny i czysty, niestety jedzenie tego regionu nie bardzo mi odpowiadało, ale jak najbardziej polecam ten hotel.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Hotel przepiękny. Bardzo czysty i dobra obsługa. Obok hotelu fajna dyskoteka. Czysta plaża i baseny. Różnego rodzaju rozrywki (np. siatkówka na plaży) Duży wybór w jedzeniu.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Dana Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    dbl standard room (garden/pool)
    dbl standard [garden/pool view]
    Pokój 2 os. z widokiem na morze
    dbl superior (garden/pool)
    dbl superior room
    dbl superior sea view
    Pokój rodzinny
    standard [sea view] dbl
    family room dbl
    superior [sea view] dbl
    standard dbl
    Room Family
    Family Room
    Standard Sea View
    Room Standard Garden-
    Room Standard Sea View
    Room Superior Garden-
    Standard Garden-
    Superior Room
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj
    Dvoulůžkový pokoj superior s 1 přistýlkou s výhledem/moře
    Dvoulůžkový pokoj superior s 2 přistýlkami s výhledem/moře
    Dvoulůžkový pokoj superior s výhledem/moře
    Doppelz Balkon od. Terr
    Doppelzimmer Sparpreis
    Doppelzimmer Superior
    Doppelzi Meerbli Superior
    Einzelz Balkon od. Terr
    Rodinný pokoj pro 2 osoby
    Rodinný pokoj pro 3 osoby
    Rodinný pokoj pro 4 osoby
    Familienapartm. Balk/Ter
    Pokój dwuosobowy
    Pokój dwuosobowy - Widok na morze
    Pokój dwuosobowy - Widok na ogród
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny - Balkon
    Pokój rodzinny - Widok na ogród
    Jednolůžkový pokoj

    Dana Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Dana Beach Resort - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Dana Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00