cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Sharks Bay, Morze Czerwone
1 / 23
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
27.08 - 03.09
już od 2738 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.09 - 14.09
już od 2219 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hilton Sharks Bay
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Hilton Sharks Bay
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Hilton Sharks Bay:
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hilton Sharks Bay:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 września 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sprawdzony i lubiany przez gości kompleks hotelowy położony w zatoce Sharks Bay. Ze względu na mnogość atrakcji polecamy go na wakacje z dziećmi oraz na romantyczny wypad dla dwojga.

Hotel Hilton Sharks Bay w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sprawdzony i lubiany przez gości kompleks hotelowy położony w zatoce Sharks Bay. Ze względu na mnogość atrakcji polecamy go na wakacje z dziećmi oraz na romantyczny wypad dla dwojga.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Sharm el Sheikh

Opis oferty:

Położony tuż przy plaży, wśród palm z pięknym widokiem na morze, jest idealnym miejscem dla rodzin szukających aktywnego wypoczynku. Do dospozycji Gości jest bogata oferty sportowo-rekreacyjna, w tym 9 basenów oraz centrum spa. To także świetna lokalizacja dla wielbicieli sportów wodnych i nurkowania. Na terenie hotelu znajduje się aż 7 barów i 3 restauracje, co z pewnością zadowoli wszystkich smakoszy. Dla dzieci przewidziano bogaty program animacji oraz zabawy w miniklubie.

POŁOŻENIE:

ok. 10 km od NAAMA BAY ze sklepami i barami, ok. 12 km od Nabq; ok. 5 km od lotniska w Sharm el Sheikh; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirowa, zejście do morza z pomostu, przy brzegu rafa koralowa i kamienie, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, wybudowany w 2002 r., odnowiony w 2014 r., 629 pokoi, 20 budynków, 2 piętra, całodobowa recepcja, przestronne lobby, 3 restauracje: główna Mahfouz & El Mattam, 2 restauracje á la carte: Il Rustico - kuchnia śródziemnomorska, House of Asia - kuchnia azjatycka, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 7 barów, w tym przy basenie, w lobby i na plaży; bankomat, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m2, zadbany, elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do lat 2 na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras; widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 61 m2, wyposażenie jak w pokoju standardowym.

SPORT I ROZRYWKA:

9 basenów, w tym 2 dla dzieci, część podgrzewana w sezonie zimowym, słodka woda, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem (płatne), siatkówka plażowa, minigolf, tenis stołowy, siłownia; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: centrum spa: masaże, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, sporty wodne na plaży, nurkowanie.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.30-11.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (11.00-12.00, 13.00-15.00), lody (13.00-15.00) w wyznaczonym barze; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (9.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/693603333, www.sharksbay.hilton.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sprawdzony i lubiany przez gości kompleks hotelowy położony w zatoce Sharks Bay. Ze względu na mnogość atrakcji polecamy go na wakacje z dziećmi oraz na romantyczny wypad dla dwojga.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Egipt/Sharm El Sheikh

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- przy plaży (na klifie) - ok. 15 km od centrum Naama Bay - ok. 5 km od lotniska w Sharm El Sheikh

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

- klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - minibar, sejf (płatne) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - widok na morze i basen (płatny dodatkowo) - balkon/taras (w większości pokoi) - pokoje deluxe (bardziej przestronne)    

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 7 basenów - korty tenisowe, tenis stołowy - siatkówka, piłka wodna - siłownia - animacje Płatne - oświetlenie kortów tenisowych - wynajem rakiet do tenisa ziemnego i stołowego - sauna, łaźnia parowa, jacuzzi - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe  

Dla dzieci

- mini klub, plac zabaw - brodzik - opiekunka (płatna)  

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, późnym wieczorem oraz lody w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z włoskiej restauracji po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a la carte (płatna) - restauracja włoska - bar na tarasie (10:00 - 24:00) - bar przy basenie (10:00 - 24:00) - bar na plaży (10:00 - 18:00) - 5 barów na terenie hotelu

Dodatkowe informacje

- Wi Fi w lobby (bezpłatne) - sala konferencyjna - sklepy - www.hilton.com

Cena:

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Dodatkowa informacja wizowa

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD). Turyści, którzy nie będą opuszczali Półwyspu Synaj mogą otrzymać tzw. "Sinai only", który zwalnia z obowiązku zakupu wizy. Aby otrzymać Sinai pass należy spełniać następujące warunki: pobyt na Synaju nie może trwać dłużej niż 14 dni, turysta nie będzie korzystał z wycieczek np. do Kairu czy Luksoru i nie będzie poruszał się żadną drogą prowadzącą do stolicy. W praktyce oznacza to, iż bez wizy można zwiedzić rejon Zatoki Akaba oraz Klasztor Św. Katarzyny, ale np. Park Ras Mohammad już nie (czyli wykupienie wizy jest konieczne). Nabycie "Sinai only" możliwe jest na lotnisku, w okienku, w którym wydawane są wizy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sprawdzony i lubiany przez gości kompleks hotelowy położony w zatoce Sharks Bay. Ze względu na mnogość atrakcji polecamy go na wakacje z dziećmi oraz na romantyczny wypad dla dwojga.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Elegancki hotel renomowanej sieci, usytuowany w spokojnej dzielnicy Sharm El Sheikh. Urokliwe krajobrazy, egzotyczna roślinność, mnóstwo możliwości aktywnego wypoczynku dla całej rodziny.

Położenie

Nad malowniczą zatoką Sharks Bay, przy prywatnej plaży z pomostem (rafa koralowa), 10 km od Naama Bay, 5 km od lotniska.

Wyposażenie

Eleganckie lobby z całodobową recepcją, bankomatem, punktem wymiany walut i kafejką internetową. W hotelu działa 11 lokali gastronomicznych, w tym  restauracja główna El Mattam ( kuchnia arabska i międzynarodowa, bufety tematyczne), Mahfouz ( kuchnia międzynarodowa),  restauracja śródziemnomorska Rustico,  kawiarnia na zewnątrz (przy placu zabaw), klub nocny, Olympic Sports Bar (relacje sportowe i muzyka na żywo), bary przy basenie, bar na tarasie z widokiem na zatokę, namiot beduiński z kącikiem sziszy, sala konferencyjna, centrum biznesowe, wypożyczalnia samochodów, sklepy, salon kosmetyczno-fryzjerski, pralnia.  

Pokoje

Komfortowe, w stonowanych barwach, nawiązujące do stylu art-deco, powierzchnia ok. 28 m kw. Mają łazienkę z wanną, prysznicem, suszarką do włosów, WC, telefon, sejf, minibar, zestaw do kawy i herbaty, TV sat (LCD), indywidualnie sterowaną klimatyzację, wiatrak, balkon lub taras. Możliwa rezerwacja zakwaterowania w luksusowych pokojach suites lub deluxe.

Wyżywienie

All inclusive: Śniadania (6.30-11.00), obiady (12.00-15.00) i kolacje (19.00-22.30) w formie bufetów, przekąski w dzień (11.00-18.00) oraz w nocy (23.00-02.00), kawa (prócz espresso, cappuccino i latte - płatne), herbata, woda mineralna, lokalne napoje i alkohole (prócz importowanych)  do godz. 02.00 w wyznaczonych barach, lody w barze plażowym i przy basenie, wino serwowane do obiadów i kolacji. 

Sport i rozrywka

5 basenów połączonych mostkami, wysepkami i  tarasami, sauna, łaźnia, siłownia, kort tenisowy, tenis stołowy, squash, minigolf, aerobik, siatkówka plażowa, gabinet masażu, ośrodek sportów wodnych i nurkowania, muzyka na żywo, program rozrywkowy.

Dla dzieci

Brodzik, miniklub, plac zabaw, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce, kącik dziecięcy w restauracji głównej.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sprawdzony i lubiany przez gości kompleks hotelowy położony w zatoce Sharks Bay. Ze względu na mnogość atrakcji polecamy go na wakacje z dziećmi oraz na romantyczny wypad dla dwojga.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

HILTON SHARKS BAY SF4 Kategoryzacja egipska ****

Położenie

Hotel położony bezpośrednio przy plaży (plaża w formie tarasów). Odległość od lotniska wynosi 5 km, od centrum Naama Bay zaś 15 km.

Hotel oferuje

Hotel składa się z 20 budynków w tym z budynku głównego. Do dyspozycji gości jest pralnia, dostęp do internetu 24h, opiekunka do dziecka (płatne dodatkowo), opieka medyczna. Na terenie hotelu znajduje się ponadto bank, bankomat oraz fryzjer. Na terenie hotelu znajduje się 7 barów i 3 restauracje. Z hotelu kursuje płatny autobus do Naama Bay.

Pokoje

W hotelu znajduje się 629 pokoi (standard, familly, deluxe suites). Z pokoi możliwy jest widok na góry, ogród, basen lub na morze. Większość pokoi posiada balkony lub tarasy, nieliczne zaś mają okna francuskie. Każdy pokój wyposażony jest TV, telefon, klimatyzację sterowaną indywidualnie, czajnik, sejf (bezpłatny), łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów, lodówkę.

Wyżywienie

Hotel działa w formule All Inclusive: śniadania 6:30-11:00, lunch 12:30-15:00, kolacje 19:00-22:30. Ponadto w ciągu dnia w wybranych miejscach podawane są przekąski. Lody serwowane są przy basenie i na plaży w godzinach 12:00-17:00. W godzinach 23:00-2:00 podawane są nocne przekąski. Napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkoholowe podawane są w godzinach 10:00-2:00. Wino lokalnej produkcji podawane jest jedynie podczas posiłków. Wszystkie napoje podawane są w szklankach.

Sport i rozrywka

W ciągu dnia na terenie hotelu prowadzone są animacje. Ponadto do dyspozycji gości są korty tenisowe, tenis stołowy, mini-golf, bilard oraz rzutki. Na terenie hotelu prowadzone są także zajęcia z aquaareobiku. W hotelu znajdują się ponadto dwie sale do squasha, centrum fitness z siłownią, sauna, łaźnia parowa i jacuzzi. Do dyspozycji gości jest 7 basenów (większość podgrzewanych w sezonie zimowym).

Dzieci

Dla dzieci hotel przygotował 2 brodziki, mini-klub oraz plac zabaw.

Naszym zdaniem

Doskonała propozycja dla rodzin z dziećmi. Hotel znajduje się w przyjemnym ogrodzie co sprzyja relaksującemu wypoczynkowi.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Hilton Sharks Bay
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Hilton Sharks Bay

4.7
zdecydowanie polecam

Świetny hotel, widać że jest stosunkowo niedawno wybudowany. Bardzo ładny i elegancki, z piękną plażą i pomostem, niedaleko centrum sportów wodnych. Kilka barów i restauracji, najlepsza włoska (trzeba się zapisywać dzień wcześniej i jest dość zatłoczona, ale naprawdę warto). Blisko do Naama Bay jakby komuś było mało rozrywek ;)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Hilton Sharks Bay:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Hotel
    5
  • Pokoje
    5.4
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.9
  • Obsługa
    5.4
HolidayCheck
Ocena Hilton Sharks Bay:
4.9 / 6

Profesjonalny personel, czysto, dobre 4 gwiazdki 2014-07-28
Szczegóły oceny hotelu Hilton Sharks Bay:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Piękna plaża z molo i kioskiem sportów wodnych. Bary na różnych poziomach. Główna restauracja serwuj...
więcej

5.3
Masowy moloch bez wyrazu....poprawny, nic więcej 2017-04-15
Szczegóły oceny hotelu Hilton Sharks Bay:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.0

2 noce indywidualnie po 5 dniowym pobycie kilka kilometrów dalej w Hiltonie Waterfalls Resort okazał...
więcej

4.5

Hilton Sharks Bay - możliwości zakwaterowania:

dbl standard room
deluxe dbl
family room [pool view / sea view] dbl
standard dbl
standard [pool view] dbl
standard [sea view] dbl

Hilton Sharks Bay - Możliwości wyżywienia:


Hilton Sharks Bay - miasta wylotu:


Hilton Sharks Bay - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Hilton Sharks Bay? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00