cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
  • Hotel Astir Beach, Kreta
1 / 30
Udogodnienia hotelu Astir Beach
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Astir Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Astir Beach:
4.5 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Astir Beach:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.5 / 5
Średnia z 5 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 września 2018

Hotel Astir Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Beach to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum miejscowości Gouves ze sklepami i tawernami. Bardzo ładny teren hotelu, czysto, dużo zieleni, lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży. Rekomendujemy dla rodzin z dziećmi z uwagi na łagodne zejście do morza i animacje hotelowe oraz jako idealny punkt wypadowy do odkrywania uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum miejscowości Gouves, 10 km od Hersonissos, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza
  • animacje, mini klub dla dzieci
  • smaczna i urozmaicona kuchnia w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Tylko parę kroków od pięknej plaży, blisko urokliwych nadmorskich knajpek, jest świetnym miejscem na rodzinne wakacje i wypad z przyjaciółmi. Goście chwalą smaczną hotelową kuchnię i znakomitą atmosferę.Dla najmłodszych przygotowano zajęcia w miniklubie, cała rodzina mile spędzi czas podczas hotelowych animacji. Doskonały, jako baza wypadowa do zwiedzania całej wyspy.

POŁOŻENIE:

ok. 700 m od centrum miejscowości GOUVES, w pobliżu barów, tawern i sklepów, ok. 10 km od pełnego rozrywek Hersonissos; ok. 20 km od lotniska w Heraklionie, ok. 116 km od lotniska w Sitii, ok. 165 km od lotniska w Chanii; ok. 600 m od przystanku autobusowego.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza bezpośrednio przy hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/komplet).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, ostatnia renowacja w 2007 r., 164 pokoje, budynek główny i 2 budynki boczne, 2 piętra, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie (podczas kolacji wymagany strój formalny - panowie długie spodnie), bar główny w lobby, snack bar, bar przy basenie; kącik telewizyjny, minimarket; nieduży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji; za opłatą: punkt internetowy (ok. 3,5 EUR/godz.), akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), 16-25 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: internet (ok. 6 EUR/godz.), sejf (ok. 15 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 180 m², gł. 0,7-1,6 m, brodzik dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; siatkówka, tenis stołowy, rzutki, minigolf; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; sporty wodne na plaży (płatne).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.15-9.30), późne śniadanie (9.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (11.00-12.00; 15.00-16.00); kawa, herbata i ciastka (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe: ciepłe i chłodzące; lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, rakija, ouzo, brandy, drinki na bazie ginu, wódki, rumu w barze głównym (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2897041141, www.astirbeach.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Beach to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum miejscowości Gouves ze sklepami i tawernami. Bardzo ładny teren hotelu, czysto, dużo zieleni, lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży. Rekomendujemy dla rodzin z dziećmi z uwagi na łagodne zejście do morza i animacje hotelowe oraz jako idealny punkt wypadowy do odkrywania uroków Krety.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Beach to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum miejscowości Gouves ze sklepami i tawernami. Bardzo ładny teren hotelu, czysto, dużo zieleni, lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży. Rekomendujemy dla rodzin z dziećmi z uwagi na łagodne zejście do morza i animacje hotelowe oraz jako idealny punkt wypadowy do odkrywania uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum miejscowości Gouves, 10 km od Hersonissos, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza
  • animacje, mini klub dla dzieci
  • smaczna i urozmaicona kuchnia w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Gouves

Opinia 7islands

Bliskość pięknej plaży oraz urokliwych nadmorskich knajpek sprawią że hotel jest świetnym miejscem na rodzinne wakacje i wypad z przyjaciółmi. Goście chwalą smaczną hotelową kuchnię, znakomitą atmosferę oraz ciekawe animacje.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Gouves, ok. 10 km od rozrywkowego Hersonissos, ok. 16 km od Malii i ok. 18 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się przy głównej ulicy ok. 500 m od hotelu

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, szeroka. Przejście do plaży przez promenadę. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Odnowiony w 2007 roku kompleks składa się z budynku głównego oraz 2 budynków bocznych. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, kącik telewizyjny, restauracja, 3 bary, parking. Odpłatnie: kącik internetowy, Internet Wi-Fi, sala konferencyjna, opieka medyczna (na zamówienie). Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 164 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, mini lodówkę, telewizję satelitarną, suszarkę do włosów. Odpłatnie: połączenie z Internetem typu LAN, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All Inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:15-09:30), obiady (12:30-14:00), kolacje (19:00-21:30). Przekąski dostępne są w godzinach 11:00-12:00 i 15:00-16:00. Kawa, herbata i ciastka serwowane są w godzinach 16:00-17:00. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w godzinach 10:00-23:00. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje (od połowy maja do końca września), boisko do siatkówki i badmintona, tenis stołowy. Odpłatnie: mini golf, siłownia, łaźnia parowa, sauna, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik z wodą słodką, plac zabaw, animacje, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), wysokie krzesełka w restauracji.

Kontakt do hotelu

www.astirbeach.gr / Tel.: 00 30 289 704 11 41


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Beach to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum miejscowości Gouves ze sklepami i tawernami. Bardzo ładny teren hotelu, czysto, dużo zieleni, lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży. Rekomendujemy dla rodzin z dziećmi z uwagi na łagodne zejście do morza i animacje hotelowe oraz jako idealny punkt wypadowy do odkrywania uroków Krety.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Astir Beach to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum miejscowości Gouves ze sklepami i tawernami. Bardzo ładny teren hotelu, czysto, dużo zieleni, lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży. Rekomendujemy dla rodzin z dziećmi z uwagi na łagodne zejście do morza i animacje hotelowe oraz jako idealny punkt wypadowy do odkrywania uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum miejscowości Gouves, 10 km od Hersonissos, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza
  • animacje, mini klub dla dzieci
  • smaczna i urozmaicona kuchnia w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kreta Czterogwiazdkowy hotel, położony na północnym wybrzeżu wspaniałej wyspy Krety. Położony w Gouves, w pierwszej linii brzegowej, tuz nad turkusowym morzem, jest idealnym miejscem na niezapomniane wakacje. Hotel oferuje nowoczesne i komfortowe pokoje, basen, oddzielny brodzik dla dzieci, bary i mini market. Miłośnicy sportu znajdą tu boisko do siatkówki i badmintona, mini golf, stół bilardowy i tenis stołowy. Udogodnienia, gościnność, przyjazna atmosfera i doskonała obsługa sprawiają, że hotel Astir Beach jest doskonałym miejscem na relaks i odpoczynek.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1987 r. Odnowiony w 2008 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, windy, recepcja 24h, basen odkryty.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna, Wi-Fi przy basenie bezpłatne

plaża

Przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Położony jest w pierwszej linii brzegowej - między hotelem a plażą biegnie ulica. Parasole i leżaki - płatne, ręczniki - depozyt.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną, sejf (płatny), TV, mini lodówkę, łazienkę (suszarka, wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w 2 trzypiętrowych budynkach - głównym i aneksie: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje single

Wyżywienie

restauracja główna, 2 bary (lobby bar - zawarty w AI, bar przy basenie - płatny)

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera: śniadanie amerykańskie (07:15-09:30), obiadokolacja (19:00-21:30) serwowane w formie bufetu , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie amerykańskie (07:15-09:30), późne śniadanie kontynentalne (09:30-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w formie bufetu , wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera:przekąski (11:00-12:00, 15:00-16:00), podwieczorek (16:00-17:00), napojów importowanych

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje i mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

animacje, badminton, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka, mini boisko do piłki nożnej, aerobik, mini golf, rzutki

płatne

masaż, bilard, siłownia, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

09.10.2017 17:19

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Astir Beach to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum miejscowości Gouves ze sklepami i tawernami. Bardzo ładny teren hotelu, czysto, dużo zieleni, lokalizacja przy pięknej, piaszczystej plaży. Rekomendujemy dla rodzin z dziećmi z uwagi na łagodne zejście do morza i animacje hotelowe oraz jako idealny punkt wypadowy do odkrywania uroków Krety.


Mapa Hotelu Astir Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

Opinie o Hotelu Astir Beach

Hotel Astir Beach okazał się bardzo dobrym wyborem na wakacje z przyjaciółmi. Na terenie hotelu cały czas się coś dzieje, bule, water polo, siatkówka, wieczorem animacje, wiec nie sposób się nudzić. W hotelu są 2 wolno stojące budynki, pokoje lepsze niż na zdjęciach w budynku D. Codziennie sprzątane. Jeśli chodzi o wyżywienie to było smaczne i urozmaicone, przekąski w ciągu dnia czekały na spóźnialskich co nie zjedli śniadania:) Plaza jest naprzeciwko hotelu, [piaszczysta z łagodnym zejściem do morza, ale serwis platny. W okolicy kilka barów i tawern bez szalu , niedaleko wypozyczalnia aut - nawet spoko ceny mozna wynająć auto już od 35 euro za dobę. Ogólnie polecam hotel jest czysty z dobrym jedzeniem , dobrym wyposażeniem oraz blisko do lotniska. Przelatujące samoloty nie były wcale tak uciążliwe a czasem atrakcją nad basenem i na plaży.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Hotel mogłoby się wydawać średni z wyglądu, jednak całkowicie wystarczający dla mniej wymagających :) super lokalizacja przy piaszczystej plaży i naprawdę bardzo dobre jedzenie to jego główne zalety, do tego miła obsługa i fajne animacje dla dzieci (przyjechaliśmy z ośmiolatkiem i cały dzień się bawił). Pokoje nieduże, ale zadbane. Astir Beach polecam, szczególnie jeżeli jest w dobrej cenie. Przez dwa tygodnie zwiedziliśmy całkiem dużo Krety i jesteśmy bardzo zadowoleni z naszych niedrogich wakacji :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.1

Szczerze polecam Astir beach. Byłam i bardzo mi się podobało. Hotel nie należy do tych luksusowych, ale jest czysty, zadbany, z dobrym jedzeniem. w okolicy hotelu nie dzieje się za dużo, ale można podjechać do Hersonissos i tu będzie rozrywek do wyboru :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.4

Polecam ten hotel ze względu na miłą obsługę, dobre wyżywienie, bliskość plaży (zresztą bardzo ładnej).

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.7

Wróciliśmy przed tygodniem z hotelu Astor Beach, bardzo dobre wyżywienie all inclusive, wszystkiego po trochu także każdy z nas miał to co lubi i mu smakuje. Pokoje spore i codzień pani nam sprzątała łazienkę oraz pokój. Bardzo fajna plaża, dzieci miały radochę, można pożyczyć skuter lub jak my auto i zwiedzić okolicę Lasithi lub wybrać się na zwiedzanie okolic Chani. Trzeba też dodać że są fajne animacje i starsze dzieci można zostawić pod ich opieką.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.6

Astir Beach - możliwości zakwaterowania:

Standard 2+0
Standard 2+1
2+2 rodinný pokoj s výhledem do zahrady
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.

Astir Beach - Możliwości wyżywienia:


Astir Beach - miasta wylotu:


Astir Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Astir Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00