cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
  • Hotel Arion Palace, Kreta
1 / 21
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
05.05 - 12.05
już od 2099 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.09 - 29.09
już od 2099 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Arion Palace
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Arion Palace
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Arion Palace:
4.4 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Arion Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 maja 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Arion Palace to malowniczo usytuowany hotel, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami i od ładnej plaży. Polecamy osobom pragnącym odpocząć w hotelu dobrej klasy, w ciszy i spokoju, a także nastawionymi na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra, 700 metrów od plaży (bezpłatny bus hotelowy)
  • malownicze widoki na Ierapetrę i morze, wygodne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Arion Palace w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Arion Palace to malowniczo usytuowany hotel, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami i od ładnej plaży. Polecamy osobom pragnącym odpocząć w hotelu dobrej klasy, w ciszy i spokoju, a także nastawionymi na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra, 700 metrów od plaży (bezpłatny bus hotelowy)
  • malownicze widoki na Ierapetrę i morze, wygodne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Zadbany i kameralny, pięknie położony w spokojnym miejscu, na wzniesieniu, skąd roztaczają się wspaniałe widoki na Ierapetrę i morze. Do dyspozycji Gości są: ładny basen, kort tenisowy, restauracja z tarasem, bar przy basenie. Wygodne, funkcjonalnie urządzone pokoje wyposażone są we wszystkie wygody. Znakomite miejsce do wypoczynku.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum IERAPETRY z barami, tawernami i sklepami, na wzniesieniu, ok. 35 km od Agios Nikolaos; ok. 95 km od lotniska w Heraklionie, ok. 65 km od lotniska w Sitii, ok. 240 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 600 m od hotelu.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysto-kamienista, łagodne zejście do morza, ok. 700 m od hotelu, bezpłatny bus hotelowy (5 razy dziennie), bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, stylowy i zadbany, zbudowany w 1996 r., odnowiony w latach 2014-2015, 82 pokoje, 1 budynek, 6 pięter, 1 winda, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa; dania wegetariańskie, bar przy basenie; pokój telewizyjny, minimarket, parking; taras z widokiem morze, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.; hotel przyjmuje tylko gości powyżej 16. roku życia.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², zadbany, funkcjonalnie urządzony, klimatyzowany (w terminie: 15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, polskie programy, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 15 EUR/tydz.); balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 210 m², gł. ok. 0,7-2,6 m, słodka woda, ok. 8 m², gł. ok. 0,7 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy (wypożyczenie sprzętu płatne), tenis stołowy.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski w barze przy basenie (11.00-12.30, 15.00­-17.30); kawa i ciasto (16.30-17.30); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym miejscu (10.00-23.00).

KONTAKT:

0030/2842025930,, www.arionpalace.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fibus na plażę


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Arion Palace to malowniczo usytuowany hotel, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami i od ładnej plaży. Polecamy osobom pragnącym odpocząć w hotelu dobrej klasy, w ciszy i spokoju, a także nastawionymi na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra, 700 metrów od plaży (bezpłatny bus hotelowy)
  • malownicze widoki na Ierapetrę i morze, wygodne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Zadbany i kameralny, pięknie położony w spokojnym miejscu, na wzniesieniu, skąd roztaczają się wspaniałe widoki na Ierapetrę i morze. Do dyspozycji Gości są: ładny basen, kort tenisowy, restauracja z tarasem, bar przy basenie. Wygodne, funkcjonalnie urządzone pokoje wyposażone są we wszystkie wygody. Znakomite miejsce do wypoczynku.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum IERAPETRY z barami, tawernami i sklepami, na wzniesieniu, ok. 35 km od Agios Nikolaos; ok. 95 km od lotniska w Heraklionie, ok. 65 km od lotniska w Sitii, ok. 240 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 600 m od hotelu.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysto-kamienista, łagodne zejście do morza, ok. 700 m od hotelu, bezpłatny bus hotelowy (5 razy dziennie), bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, stylowy i zadbany, zbudowany w 1996 r., odnowiony w latach 2014-2015, 82 pokoje, 1 budynek, 6 pięter, 1 winda, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa; dania wegetariańskie, bar przy basenie; pokój telewizyjny, minimarket, parking; taras z widokiem morze, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.; hotel przyjmuje tylko gości powyżej 16. roku życia.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², zadbany, funkcjonalnie urządzony, klimatyzowany (w terminie: 15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, polskie programy, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 15 EUR/tydz.); balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 210 m², gł. ok. 0,7-2,6 m, słodka woda, ok. 8 m², gł. ok. 0,7 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy (wypożyczenie sprzętu płatne), tenis stołowy.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski w barze przy basenie (11.00-12.30, 15.00­-17.30); kawa i ciasto (16.30-17.30); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym miejscu (10.00-23.00).

KONTAKT:

0030/2842025930,, www.arionpalace.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fibus na plażę


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Arion Palace to malowniczo usytuowany hotel, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami i od ładnej plaży. Polecamy osobom pragnącym odpocząć w hotelu dobrej klasy, w ciszy i spokoju, a także nastawionymi na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra, 700 metrów od plaży (bezpłatny bus hotelowy)
  • malownicze widoki na Ierapetrę i morze, wygodne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

UWAGA!

Opis z zeszłego sezonu.

Położenie

na wzniesieniu, spokojnie, z widokiem na morze, na skraju miejscowości Ierapetra. Do miejscowości Ierapetra ok. 1,5 km. Do lotniska w Heraklionie ok. 95 km. Przyjazd do hotelu/wyjazd z hotelu: tylko w niedziele. 

Plaża

do długiej piaszczysto-żwirowej plaży ok. 650 m. Do plaży dowozi bezpłatny bus hotelowy (3 razy dziennie). Leżaki i paarsole za opłatą.

Wyposażenie

kameralny, zadbany hotel z przyjemną atmosferą, (odnowiony w latach 2011-2012) oferuje 82 pokoje. Do dyspozycji Gości: recepcja, lobby, sala z TV-satelitarną, kącik Internetowy (za opłatą), winda, bar, sklep, restauracja z dużym tarasem. W dużym ogrodzie znajduje się basen, taras. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie.www.smartlinehotels.com

Dostęp do internetu

Wi-Fi bezpłatnie.

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe od strony ogrodu (2-3A): ok. 25 m2, przyjemnie urządzone, telefon, lodówka, sejf do wynajęcia za opłatą, klimatyzacja (15.06-15.09), balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka.Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (2-3B): ok. 25 m2, telefon, lodówka, sejf do wynajęcia za opłatą (ok. 15 Eur/ tydzień), klimatyzacja (15.06-15.09), balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka.Pokoje rodzinne (2F): ok. 30 m 2, z widokiem na morze, 1 pokój dla maks. 2 os. dorosłych z 2 dzieci. Pokoje rodzinne (4C): ok. 35 m2, 2 pokoje.

Sport

siłownia, bilard, łaźnia parowa i sauna (za opłatą), na plaży różnorodne sporty wodne oferowane przez lokalne agencje (za opłatą).

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, łóżeczka dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

w okolicy.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe w barach w godzinach 10:00-23:00. Po południu kawa, herbata, ciasto i lody w barze przy basenie.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • zadbany i kameralny, spokojnie położony, na wzniesieniu
  • wspaniałe widoki na Ierapetrę i morze
  • ładny basen, kort tenisowy, restauracja z tarasem, bar przy basenie
  • świetne miejsce do wypoczynku i relasku


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Arion Palace to malowniczo usytuowany hotel, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra ze sklepami, barami i restauracjami i od ładnej plaży. Polecamy osobom pragnącym odpocząć w hotelu dobrej klasy, w ciszy i spokoju, a także nastawionymi na odkrywanie uroków Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Ierapetra, 700 metrów od plaży (bezpłatny bus hotelowy)
  • malownicze widoki na Ierapetrę i morze, wygodne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Ierapetra

Opinia 7islands

Kameralny obiekt położony na wzniesieniu, skąd roztaczają się piękne widoki na Ierapetrę i morze. Wygodne, funkcjonalnie urządzone pokoje zapewnią wspaniały wypoczynek pełen spokoju i relaksu.

Położenie

Na południowo-wschodnim wybrzeżu, na wzgórzu, w miejscowości Ierapetra, ok. 1,5 km od centrum z tawernami i restauracjami, ok. 85 km od lotniska w Heraklionie.

Plaża

Ok. 700 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa, długa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

W całości odnowiony w latach 2014/2015 z widokiem na zatokę. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, restauracja, kącik telewizyjny, 2 bary (w tym 1 przy basenie). Odpłatnie: Internet Wi-Fi, kącik internetowy, mini market, kantor, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 86 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (w okresie 15.06-15.09), telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf, Internet Wi-Fi. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (2 pomieszczenia).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania, obiady, kolacje. W wybranych barach w godzinach 10:00-23:00 dostępne są lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne). Odpłatnie: kort tenisowy.

Dla dzieci

Brodzik.

Kontakt do hotelu

www.arionpalace.com / Tel.: 00 30 284 202 59 30

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Mapa Hotelu Arion Palace
Polecamy Hotele w Kreta (Grecja)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Arion Palace:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Arion Palace
https://youtu.be/JYzrusGQvnc

Opinie o Hotelu Arion Palace

4.4
zdecydowanie polecam

niesamowicie piekne widoki z tego hotelu!!! to zasluga polozenia na wzgorzu, co prawda jest daleko do plazy, ale mozna sie przejsc spacerem albo poczekac na hotelowego busa. aron palace jest spokojnym hotelem, raczej dla osob starszych, bo noclego zycia sie tutaj nie zazna... ogolnie cala ierapetra bardzo spokojna, malo turystyczna. a hotel pomimo tego ze swoje lata juz ma serdecznie polecam

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Arion Palace - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Junior Suite 2 os.
Junior Suite 3 os.

Arion Palace - Możliwości wyżywienia:


Arion Palace - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Arion Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00