cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
  • Hotel Hersonissos Village, Kreta
1 / 18
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
12.04 - 13.04
już od 215 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.04 - 28.04
już od 146 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hersonissos Village
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Hersonissos Village
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Hersonissos Village:
4.1 / 5
Średnia z 7 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hersonissos Village:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 12 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Hotel Hersonissos Village w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Kreta/Hersonissos

All Inclusive

Warto podkreślić

- Bezpłatny bus hotelowy na plażę i do centrum Hersonissos - Pokoje rodzinne 2+2 - Romantyczne widoki na zatokę Hersonissos

Okiem Grecosa

Kompleks w stylu tradycyjnej kreteńskiej wioski. Spokojne, romantyczne wakacje, piękne widoki i bliskość rozrywkowego Hersonissos gwarantują niezapomniane wspomnienia.

Położenie

• ok. 400 m od morza • na wzniesienu, widok na zatokę • do centrum Hersonissos ok. 1 km (bezpłatny bus hotelowy) • lotnisko w Heraklionie ok. 27 km • lotnisko w Chanii ok. 170 km

Plaża

• Plaża Golden Beach • ok. 500 m od hotelu (bezpłatny bus hotelowy) • publiczna, piaszczysto-żwirkowa • leżaki i parasole (ok. 7 EUR/dzień)

Hotel

• kompleks piętrowych budynków • recepcja (24 h), kącik TV • restauracja • bary - główny, przy basenie • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • minimarket • 165 pokoi, kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • 2-3 os. (18-25m2) • dostawka dla 3.osoby • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • TV-SAT, sejf (ok. 15 EUR/tydz.) • telefon, lodówka • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • widok na morze za dopłatą Rodzinne • 4-os. (ok. 35m2) • pokój dzienny z częścią sypialną oraz optycznie wydzielona sypialnia • wyposażony jak pokój standard

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet • kawa, herbata, ciastka (16.00-17.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00)

Pełen relaks

Bezpłatnie • 2 baseny ze słodką wodą (gł. głównego basenu 0,9-2,9 m) • leżaki i parasole przy basenie • kort tenisowy • siatkówka plażowa • boisko do koszykówki i piłki nożnej • minigolf • boccia • piłka wodna • siłownia • tenis stołowy • rzutki • lekki program animacyjny (międzynarodowy) Odpłatnie • bilard • sporty wodne na plaży

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • brodzik dla dzieci • plac zabaw • wysokie krzesełka w restauracji • Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 12 lat

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

II. Etap promocji F!RST DEAL! 2019 14-30.11.2018

GRATIS - Gwarancja niezmiennej ceny - Bezkosztowa zmiana rezerwacji - Dziecko pobyt gratis PONADTO - Rabaty do 40% - Gwarancja najniższej ceny z Last Minute 25zł/os. - Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji 12zł/os. - Rabat 2% dla Stałych Klientów


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.Opis z poprzedniego sezonu!

Położenie

na wzniesieniu z pięknym widokiem na zatokę w Hersonissos, do centrum Hersonissos ok. 1 km.

Plaża

do piaszczysto-żwirowej, łagodnie opadającej do morza plaży ok. 400 m. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy (dwa razy dziennie). Parasole i leżaki na plaży za opłatą.

Wyposażenie

popularny kompleks hotelowy w stylu greckiej wioski oferuje 163 pokoi i składa się z budynku głównego oraz kilkunastu bungalowów (dojście po schodach). Hotel odnowiony w 2007 roku, ponownie - częściowo odnowiony w 2013 roku. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją, sala wypoczynkowa z kącikiem TV sat., minimarket, restauracja, bar z tarasem i pięknym widokiem na zatokę. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, bar z przekąskami przy basenie, taras słoneczny. Parasole i leżaki przy basenie bezpłatnie.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą, Wi-Fi w lobby gratis.

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

kompleks hotelowy w stylu wioski kreteńskiej, wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-2A): tel., TV sat., lodówka, sejf (za opłatą), klimatyzacja sterowana indywidualnie, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (2-3B). Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (2C): obszerniejsze; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci.

Sport

siłownia, minigolf, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, piłka nożna. Za opłatą: bilard. Sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

Dzieci

plac zabaw, 2 brodziki, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bezpłatnie.

Rozrywka

animacje.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, napoje do posiłków (lokalne: piwo, wino, napoje orzeźwiające) . Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Przekąski w godz. 10-18:00. Po południu w godz. 16-17:00 kawa, herbata i ciasto.

Wcześniej = taniej

do 31.12.17 20% zniżki.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Easy Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel Hersonissos Village znajduje się na wzniesieniu na obrzeżach jednego z najbardziej znanych kurortów Krety – Hersonissos. Obiekt położony jest zaledwie 15 minut spacerem od ścisłego centrum miejscowości, w którym znajdziemy promenadę z tawernami, barami oraz sklepami z pamiątkami. Do niedużej piaszczysto-żwirkowej plaży jest 400 m. Ciekawą atrakcją w okolicy jest również malowniczy stary port Hersonissos.


Hotel

Obiekt wyposażony jest w recepcję, czynną 24 godziny, 2 ładne baseny z wodą słodką, restaurację, bar przy basenie, bar z tarasem widokowym, kącik internetowy, kącik TV SAT, parking. Kat. oficjalna: A.


Pokoje

Funkcjonalnie urządzone pokoje (łącznie 250) dwuosobowe z możliwością jednej dostawki oraz obszerniejsze pokoje rodzinne z możliwością zakwaterowania 4 osób dorosłych. Wszystkie wyposażone w indywidualną klimatyzację, łazienkę z prysznicem lub wanną i WC, telefon, suszarkę do włosów, TV SAT, lodówkę, sejf, balkon lub taras.


Wyżywienie

Formuła All Inclusive.

Śniadanie (07:15 - 09:45), lunch (12:30 - 14:00) oraz kolacje (18:30 - 21:00). w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe (ouzo, raki, brandy, wino, piwo) oraz bezalkoholowe typu fanta, cola, sprite do posiłków oraz w barach w godzinach 10.00-23.00. Dodatkowo dostępne są przekąski w barze przy basenie w godz. 10.00 - 18.00, natomiast w godzinach 16:00 - 17:00 serwowane są filtrowana kawa, herbata oraz ciasteczka. Ze względów bezpieczeństwa hotel może stosować plastikowe naczynia w barze. Obowiązkowe obrączki. Program All Inclusive zaczyna się o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher i kończy o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher.


Sport i rekreacja

Tenis, ping-pong, minigolf, boisko do koszykówki oraz piłki nożnej, bilard


Dla dzieci

Plac zabaw, brodzik.


Wskazówki

Polecamy osobom chcącym spędzić wakacje w aktywny sposób. Wielkim atutem hotelu jest piękny widok na zatokę Hersonissos. Możliwość wstawienia do pokoju łóżeczka dla małego dziecka, w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Transfer z/na lotnisko: ok. 75 min.


Dodatkowo płatne

Bilard, sejf – ok. 15 EUR/tydz, korty tenisowe, leżaki i parasole przy plaży – (ok. 6 EUR/2 leżaki + parasol), kącik internetowy.

Cena zawiera:

  • zakwaterowanie, 
  • wyżywienie wg oferty,
  • opieka rezydenta,
  • przelot samolotem,
  • transfer: lotnisko-hotel-lotnisko,
  • ubezpieczenie KL i NW.

Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Hersonissos

Opinia 7islands

Kompleks hotelowy położony na wzgórzu, wybudowany w stylu tradycyjnej kreteńskiej wioski. Zapierające dech w piersiach widoki, rodzinna atmosfera oraz bliskość rozrywkowego Hersonissos gwarantują niezapomniane wspomnienia. Pokoje rodzinne pozwolą wygodnie wypoczywać także rodzinom z dziećmi.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, ok. 1 km od centrum turystycznej miejscowości Hersonissos, ok. 25 km od lotniska w Heraklionie. Hotel jest położony na wzgórzu, skąd do głównej ulicy w Hersonissos jest ok. 500 m.

Plaża

Ok. 500 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole płatne dodatkowo (ok. 7 euro/dzień).

Hotel

Częściowo odnowiony 2013 roku kompleks składa się z budynku głównego oraz bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 3 bary, Internet Wi-Fi w lobby, parking. Odpłatnie: kawiarenka internetowa, opieka medyczna (na zapytanie), wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 150 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (2 pomieszczenia częściowo przedzielone bez możliwości zamknięcia).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:15-09:45), obiady (12:30-14:00), kolacje (18:30-21:00). Do kolacji dostępne są lokalne alkohole (piwo, wino) oraz napoje bezalkoholowe. W barze przy basenie w godzinach 10:00-18:00 dostępne są przekąski, lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. W godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), animacje, kort do tenisa ziemnego, tenis stołowy, boisko do piłki nożnej, raz w tygodniu organizowany jest wieczór z tradycyjna grecką muzyką. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.hersotels.gr/village / Tel.: 00 30 289 702 14 30


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

spokojnie, na wzniesieniu z pięknym widokiem na zatokę w Hersonissos, do centrum Hersonissos ok. 1 km. Connected service w jęz. polskim.

Plaża

do piaszczysto-żwirowej, łagodnie opadającej do morza plaży ok. 400 m. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy (dwa razy dziennie). Parasole i leżaki na plaży za opłatą.

Wyposażenie

popularny kompleks hotelowy w stylu greckiej wioski oferuje 163 pokoi i składa się z budynku głównego oraz kilkunastu bungalowów (dojście po schodach). Hotel odnowiony w 2007 roku, ponownie - częściowo odnowiony w 2013 roku. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją, sala wypoczynkowa z kącikiem TV sat., minimarket, restauracja, bar z tarasem i pięknym widokiem na zatokę. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, bar z przekąskami przy basenie, taras słoneczny. Parasole i leżaki przy basenie bezpłatnie.

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

kompleks hotelowy w stylu wioski kreteńskiej, wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-2A): tel., TV sat., lodówka, sejf (za opłatą), klimatyzacja sterowana indywidualnie, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (2-3B). Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (2C): obszerniejsze; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci.

Dzieci

plac zabaw, 2 brodziki, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bezpłatnie.

Rozrywka

animacje.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą, Wi-Fi w lobby gratis.

Sport

siłownia, minigolf, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, piłka nożna. Za opłatą: bilard. Sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, napoje do posiłków (lokalne: piwo, wino, napoje orzeźwiające) . Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Przekąski w godz. 10-18:00. Po południu w godz. 16-17:00 kawa, herbata i ciasto.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • przyjemny kompleks w stylu wioski kreteńskiej
  • odnowiony w 2013 roku
  • spokojne położenie z ładnym widokiem na morze
  • bezpłatny bus hotelowy do plaży
  • blisko do centrum kurortu Hersonissos


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Mapa Hotelu Hersonissos Village
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Hersonissos Village:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Hersonissos Village
https://youtu.be/LtYy4BI4kZ8

Opinie o Hotelu Hersonissos Village

4.1
polecam

Hotel w fajnym położeniu, pomiędzy morzem a rozrywkowym miastem Hersonissos. Z basenów ładny widok na zatokę. Na terenie hotelu spokojnie, więc można wypocząć.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
4.4
polecam

POBYT 26,08.-02.09.20 12.WRÓCILISMY ZADOWOLENI Z WAKACJI RODZINNYCH. USYTUOWANIE HOTELU PIĘKNE WIDOKOWO. WARUNKI POBYTOWE , POKOJE WYPOSAŻONE WYSTARCZAJĄCO, CZYSTE,/SPRZĄTANE CODZIENNIE,WYMIANA PRZEŚCIERADEŁ I RĘCZNIKÓW/ I WYŻYWIENIE ,SMACZNE,UROZMAICONEI I ŚWIEŻE OBSDŁUGA,SYMPATYCZNA MIŁA , STARAJĄCA SIĘ BARDZO SPEŁNIĆ OCZEKIWANIA GOŚCI.MOŻE TYLKO BRAK PROGRAMU I ZAJĘĆ DLA MŁODSZYCH DZIECI.NIE BYLIŚMY ROZCZAROWANI OFERTĄ.ODPOWIADA RZECZYWISTOŚCI.wYLOT TEŻ ZGODNY Z OFERTA

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.4
3.1
odradzam

Hotel bez rewelacji monotonne jedzenie, beznadziejny alkohol i mały wybór. W porównaniu do innych hoteli w Grecji to wypada słabo, choć muszę przyznać, że widok na panoramę jest świetny, ale ma to minus bo na plaże idzie się sympatycznie, ale później powrót pod górę jest dość męczący.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
3.1
4.0
polecam

Polecam!!!Na marginesie:odradzam wybieranie hotelu poniżej 4*. Hotel pięknie położony na wzniesieniu,problem z podejsciem mają bardzo problematyczni ludzie,widok rekompensuje ew.mankamenty.Przemiła obsługa hotelowa.Usmiech każdego dnia!Żeby dobrze się poczuć wystarczy czasem niewiele: uśmiech.i greckie :signomi. Rezydenci z Grecos Holiday Pan Sebastian(z Leszna),oraz z Itaki Pan Maciej-profesjonalna obsługa wycieczek.Polecam!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0
4.4
zdecydowanie polecam

Wróciliśmy na początku sierpnia 2011 ---> POLECAM, POLECAM i jeszcze raz POLECAM :) Cały hotel ma "swój" klimat ---> styl budowy + otaczająca zieleń (mnóstwo :) ---> pięknie i kolorowo. Hotel umiejscowiony jest na wzgórzu (do bardziej rozrywkowego centrum trzeba iść jakieś 10 min spacerkiem, z hotelu są busy :) z którego wieczorami widać całe oświetlone wybrzeże ---> super! O jedzeniu nie wspomnę - po 14 dniach + 5 kg (samo za siebie mówi, że było pysznie :) Naprawdę polecam wszystkim!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.7
zdecydowanie polecam

Byłam z mężem w tym hotelu,byliśmy bardzo zadowoleni ze wszystkiego-położenie hotelu przepiękne,jedzenie wspaniałe,obsługa hotelowa bardzo miła, pokoje bardzo ładne w stylu greckim - mieliśmy pokój nr 1029 i był wspaniały,piękny widok z tarasu na morze i Hersonissos (proszę nie sugerować się opiniami ludzi co piszą,że pokoje są kiepskie,wręcz przeciwnie- bardzo ładne w stylu greckim,o to chodzi). Przepiękny teren hotelowy,egzotyczna roślinność,palmy, kwiaty,kaktusy, jak w raju. Bardzo polecam ten hotel- pięknie.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
3.6
może być

Hotel wysoko połozony ok 10 minut w dół do plaży , bardzo wąska i płatne oczywiście parasole i leżaki . Gorzej z powrotem pod górkę . Przepiękny widok na zatokę rekompensuje wspinaczkę . Jedzenie monotonne , smaczne . POKOJE TYLKO POWYŻEJ 2000 nUMERU INACZEJ ZAMIESZKACIE W TYPOWEJ LEPIANCE GRECKIEJ .Okolica przepiękna i dobra baza do zwiedzania wyspy

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.6

Hersonissos Village - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokój standard
Pokój jednoosobowy

Hersonissos Village - Możliwości wyżywienia:


Hersonissos Village - miasta wylotu:


Hersonissos Village - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Hersonissos Village? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00