Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Hersonissos Village, Kreta
1/12
Hotel Hersonissos Village, Kreta
2/12
Hotel Hersonissos Village, Kreta
3/12
Hotel Hersonissos Village, Kreta
4/12
Hotel Hersonissos Village, Kreta
5/12
Hotel Hersonissos Village, Kreta
6/12
Hotel Hersonissos Village, Kreta
7/12
Hotel Hersonissos Village, Kreta
8/12
Hotel Hersonissos Village, Kreta
9/12
Hotel Hersonissos Village, Kreta
10/12
Hotel Hersonissos Village, Kreta
11/12
Hotel Hersonissos Village, Kreta
12/12
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
16.04 - 19.04
już od 564 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.05 - 24.05
już od 564 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hersonissos Village
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Hersonissos Village
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Hersonissos Village:
4.1 / 5
Średnia z 7 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hersonissos Village:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 kwietnia 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 maja 2023
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Hotel Hersonissos Village w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kreta

OPIS

Hersonissos Village to 4-gwiazdkowy hotel położony na obrzeżach miasteczka, na zboczu zielonego wzgórza, wśród kwiatów i palm, z którego roztacza się romantyczny widok na zatokę Hersonissos. Hotel wyróżnia się tym, iż jest utrzymany w tradycyjnym, lubianym greckim stylu, ze smaczną kuchnią i pięknie zlokalizowanym basenem. Lokalizacja zapewnia spokój i ciszę, natomiast jednocześnie istnieje możliwość szybkiego dotarcia do atrakcji miasta, plaży i innych walorów wakacyjnego kurortu.

lokalizacja

1 km od Hersonissos, 25 km od lotniska w Heraklionie. Hotel usytuowany na powierzchni: 3000 m2.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1989 r. Odnowiony w 2013 r.Na terenie hotelu: restauracja, bary (3), pralnia (płatna), basen odkryty.

internet

- Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

400 m od hotelu, publiczna, żwirowa, dojście do plaży ulicą. Płatne: parasole, leżaki.

pokoje

Zlokalizowane są w 17 budynkach:- 17 bungalowów (liczba pięter: 3, liczba wind: 0)Typy pokoi:- pokoje economy dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje family dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje double dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje double sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

- restauracja główna, bary (3)All Inclusive(10:00-23:00)- śniadanie (07:15-09:45), kolacja (18:30-21:00) w restauracji głównej- obiad (12:30-14:00), podwieczorek (16:00-17:00) w barze przy basenie- lody- wybrane: napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

z myślą o dzieciach

- brodzik- plac zabaw- krzesełka dla dzieci w restauracji- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - płatne- możliwość wypożyczenia wózka (w miarę dostępności)

w cenie

- tenis stołowy- rzutki- koszykówka- siatkówka plażowa- minigolf- miniboisko do piłki nożnej- siłownia

płatne

- kort do tenisa ziemnego- rakiety i piłki do tenisa ziemnego- bilard- centrum SPA- masaż- jacuzzi- salon piękności

dodatkowe informacje

Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.PODATEK TURYSTYCZNYW Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

09.09.2022 16:00

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Siłownia Tenis All Inclusive Serwis plażowy


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Rego- Bis

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

****Grecja/Kreta

ATUTY

na wzniesieniu - piękny widokAll Inclusivedojazd busem na plażęWiFi

NASZYM ZDANIEM

Hotel zlokalizowany na wzniesieniu, z którego rozpociera się piękny widok na morze, a także goście hotelowi będą mogli się nacieszyć spokojem od zgiełku miasta. Ze względu na odległość od plaży hotel oferuje dojazd na plażę trzy razy dziennie. W obiekcie turyści mogą skorzystać z bezpłatnego bezprzowodowego Internetu, a przy basenie leżaki i parasole.

POŁOŻENIE

ok 400 m plażaok 1 km Hersonissosok 10 km Maliaok 23 km lotnisko Heraklion (HER)

PLAŻA

Plaża oddalona od obiektu ok 400 m. Plaża jest publiczna, piaszczystko-żwirkowa. Na plażę trzy razy dziennie kursuje hotelowy bus. Na plaży za dodatkową opłatą dostępne są leżaki, parasole i ręczniki.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatnie: baseny (2 zewnętrzne, 1 dla dzieci), leżaki i parasole przy basenie, WiFi, sala telewizyjna, parking, kort tenisowy, tenis stołowy, fitness.Dodatkowo płatne: szybkie łączę WiFi, kantor, przechowalnia bagażu, pralnia, wynajem samochodów, lekarz, kwiaciarnia, laptop / tablet, bilard, wypożyczalnia rowerów, minimarket, masaż.

DLA DZIECI

Plac zabaw, animacje, brodzik.

POKOJE

Zakwaterowanie: 14:00Wykwaterowanie: 12:00DOUBLE: o powierzchni ok 18-25 m2, przeznaczony dla maksymalnie 3 gości. W pokoju znajduje się łazienka z wanną lub prysznicem, łóżeczko dla dzieci (na zamówienie), szafa, biurko, telefon (płatny), suszarka do włosów, klimatyzacja, mini lodówka, balkon lub taras, sejf (płatny), TV.

WYŻYWIENIE

All InclusivePosiłki wydawane w formie bufetu. Śniadanie (07:15-09:45), obiad (12:30-14:00), kolacje (18:30-21:00). W godzinach 10:00-23:00 wydawane są napoje: piwo, wino, napoje bezalkoholowe, woda niegazowana, kawa, herabat, alkohole: raki, ouzo, brandy.

DODATKOWE INFORMACJE

Zwierzęta nie są akceptowane.

CENA ZAWIERA

- Przelot samolotem rejsowym (linie Ryanair lub Wizzair) - w podstawowej taryfie - z wybranego lotniska w Polsce do Grecji- Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą- Transfer autokarem (tzw shuttle busem) na trasie lotnisko - hotel - lotnisko- Ubezpieczenie podstawowe obejmujące: ubezpieczenie od zachorowania w następstwie epidemii, KL do 30 000 EUR, NNW do 3 000 EUR, bagaż podróżny 200 EUR, ubezpieczenie od chorób przewlekłych- Całodobowy telefon alarmowy do biura Rego-Bis w Polsce- Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny- Opłatę na Turystyczny Fundusz Pomocowy- Podatek Vat marża- Dla lotów na połączeniach rejsowych/liniowych realizowanych liniami Ryanair mały bagaz podręczny o maksymalnych wymiarach 40x20x25 cm (do umieszczenia w kabinie pod fotelem)- Dla lotów na połączeniach rejsowych/liniowych realizowanych liniami Wizzair mały bagaz podręczny o maksymalnych wymiarach 40x30x20 cm (do umieszczenia w kabinie pod fotelem)

CENA NIE ZAWIERA

- Podatku lokalnego płatnego na miejscu w wysokosci:Hotele o standardzie 5 gwiazdek - opłata 4,00 EUR/pokój/dzieńHotele o standardzie 4 gwiazdek - opłata 3,00 EUR/pokój/dzieńHotele o standardzie 3 gwiazdek - opłata 1,50 EUR/pokój/dzieńHotele o standardzie 1 i 2 gwiazdek - opłata 0,50 EUR/osoba/doba- Opieki polskiego rezydenta- Wycieczek fakultatywnych- Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie,BAGAŻ WIZZ SEZ. (10kg) - 450 ZŁBAGAŻ WIZZ SEZ. (20kg) - 650 ZŁBAGAŻ WIZZ SEZ. (32kg) - 700 ZŁUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena może być wyższa - wyliczana według aktualnie obowiązującej taryfy.Istnieje również możliwość wykupienia rezerwacji miejsc obok siebie w samolocie w 2 strony od osoby, ceny prezentują się następująco:REZERWACJA MIEJSC OBOK SIEBIE W SAMOLOCIE WIZZAIR i RYANAIR - 180 ZŁ

WAŻNE INFORMACJE DOTYCZĄCE PRZEPISÓW WJAZDOWYCH

Podróż do Grecji, która jest krajem członkowskim Unii Europejskiej wymaga od podróżnych z Polski jednego z poniższych dokumentów:- dowód osobisty- paszport lub paszport tymczasowyWymagana ważność w dniu powrotu z Grecji.Obowiązek posiadania ważnego dokumentu dotyczy również dzieci.

DOKUMENTY DO REZERWACJI

Rezerwacje na tzw. dynamicznym pakietowaniu" w oparciu o przeloty liniami rejsowymi wymagają posiadania przez Klientów następujących dokumentów podróży: - wydrukowanych kart pokładowych na przeloty z Polski liniami Ryanair lub Wizzair - wysyłane mailowo do klienta/agenta na 24h przed wylotem,- vouchera na hotel i transfer (w formie papierowej lub elektronicznej)- numeru polisy dosyłanej w mailuWszystkie dokumenty wysyłane są mailowo na podany w rezerwacji adres: agenta/klienta na dzień przed wylotem.

GODZINY PRZELOTÓW

Dokumentami potwierdzającymi aktualne godziny przelotów są karty pokładowe wysyłane nie wcześniej niż na 48h przed planowanym lotem z Polski oraz lotem powrotnymW przypadku istotnych zmian w godzinach przelotów, następujących po przekazaniu kart, Klient/Agent otrzyma informację z korektą godzin droga mailową.

ZASADY WJAZDU - COVID

Osoby podróżujące z Polski do Grecji nie muszą posiadać certyfikatu Covid potwierdzającego szczepienie lub statusu ozdrowieńca.Osoby niezaszczepione nie mają obowiązku przedstawiania testu po przyjeździe na terytorium Grecji, nie ma również konieczności wypełniania formularza typu Travel Health.

REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

Oferty wakacji w Grecji podlegają innym zasadom zakładania rezerwacji (szczegóły poniżej) zaliczkowania oraz nie są objętę aktualną promocją.Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (29% wartości ceny imprezy) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny.WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.

SKŁADKA NA TURYSTYCZNY FUNDUSZ POMOCOWY

Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP) został utworzony na podstawie ustawy z dnia 2 marca 2020, o szczególnych rozwiązaniach związanych z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID - 19, innych chorób zakaźnych oraz wywołanych nimi sytuacji kryzysowych (Dz. U. z 2020 r. poz 1842 z późn. zm.).- składka TFP  jest obowiązkowa- składka TFP jest naliczana od każdego podróżnego biorącego udział w imprezie turystycznej- składka TFP nie podlega zwrotowiSkładka TFP dotyczy imprez samolotowych na czarterach i samolotach rejsowych/liniowych, imprez autokarowych, objazdów, obozów młodzieżowych, imprez z dojazdem własnym (z wyłączeniem imprez typu ekspress).

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.Prosimy o zapoznanie się z przepisami wjazdowymi dotyczącymi danego kraju.Informacja dla podróżujących z dziećmi do lat 18 - Potrzebna jest pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej za granicę. Dokument powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką się znajduje podczas wyjazdu. Dokument jest także wymagany, jeśli z dzieckiem podrózuje tylko jeden z opiekunów, a drugi nie bierze udziału w wycieczce.W przypadku transferu do niektórych hoteli, ze względu na brak możliwości podjechania autokaru pod wejście, wysadzenie i odbiór klientów może mieć miejsce w pewnej odległości od obiektu.

GRECJA

Kraj niezwykły, ciekawy i co roku odwiedzany przez tłumy turystów z całego świata. Zajmuje południową część Półwyspu Bałkańskiego, a jej teren można podzielić na dwie części - kontynentalną i wyspiarską, liczy sobie około 2500 wysp! Oblewana jest przez 4 morza - Jońskie, Egejskie, Kreteńskie oraz Trackie. Wody mają piękny, błękitny odcień, plaże bajeczne, piaszczyste, żwirkowe, kamieniste oraz liczne zabytki z czasów antycznych czynią Grecję miejscem wprost idealnym na wymarzone wakacje przepełnione relaksem oraz możliwościami spędzania wolnego czasu. Uznawana jest także za kolebkę europejskiej cywilizacji, każdy miłośnik historii powinien odbyć choć jedną wycieczkę do tego rajskiego kraju. Grecja bogata jest w liczne pozostałości po czasach starożytnych, gdzie po dziś dzień utrzymuje się duch przeszłości, zaklęty w charakterystycznej dla tego miejsca architekturze. Kraj ten cechuje śródziemnomorski klimat, co sprawia, że zimy są wyjątkowo łagodne, a lata słoneczne i upalne. Można spodziewać się tutaj 5 miesięcznego okresu bezdeszczowego, a jedynie z gorącym słońcem opalającym ludzkie ciało na piękny, brązowy kolor. Kuchnia uznawana przez wielu kulinarnych krytyków za niezwykle smaczną, niemalże najsmaczniejszą na całym świecie. Lokalne przepisy bogate są w świetnej jakości oliwę z oliwek, której koniecznie należy spróbować odwiedzając Grecję. Będąc tam skosztujemy również pysznej baraniny, najczęściej w towarzystwie świeżych warzyw, które Grecy sobie ukochali. Charakterystyczne dla tego kraju są oczywiście również tradycyjne greckie chlebki i sos tzatziki - połączenie jogurtu, ogórka i czosnku. Nie należy także zapominać o oliwkach, które razem ze znanym serem feta dodawane są do tradycyjnej greckiej sałatki. Dla smakoszy i wielbicieli mocniejszych trunków Grecja oferuje lokalny alkohol pod nazwą ouzo.

POWODY, DLA KTÓRYCH WARTO JECHAĆ DO GRECJI

1.Bajkowe krajobrazy - widoki, które kojarzone są z Grecją to przede wszystkim lazurowa woda, zielone wzgórza, klimatyczne miasteczka. Nie można zaprzeczyć, że Grecja uchodzi za jedno z najbardziej malowniczych krajów całej Europy. Składają się na nią przeróżne regiony, z których każdy odznacza się charakterystycznym dla siebie klimatem i urokiem. Znajdziemy tam dosłownie wszystko, od zabytków z czasów starożytnych, aż po dziewicze i dzikie cuda natury. Grecja - wymarzony kierunek wyjazdów wszystkich fotografów! 2. Bogata historia i zabytki czasów starożytnych - w nieskończoność wymieniać można miejsca, które koniecznie trzeba odwiedzić i zobaczyć podczas pobytu w Grecji. Kultura i duch starożytności zaklęty we wspaniałych i monumentalnych budowlach, pomnikach, ruinach. Miłośnicy historii poczują się w Grecji jak w drugim domu ze względu na ogromną liczbę pozostałości po starożytnych przodkach. Akropol, Partenon, Agora, Meteory, Pałac w Konssos, Mykeny, można by wyliczać bez końca... 3. Najpiękniejsze i niezwykle zróżnicowane plaże - piaszczyste, kamieniste, pełne turystów lub kameralne i spokojne, nieograniczony wybór dla każdego wymagającego podróżnika. Zdecydowana większość z nich odznaczona Certyfikatem Błękitnej Flagi, dzięki czemu Grecja co roku zajmuje wysoką pozycję na liście programu Błękitna Flaga. 4. Wyśmienita kuchnia - obfitująca w świeże owoce morza, pachnące zioła i pyszne sery. Grecja rozpoznawalna również dzięki słynnym oliwkom i oliwie z oliwek, która rewelacyjnie obniża poziom cholesterolu oraz poprawia działanie systemu odpornościowego, spowalnia także procesy starzenia się. Grecy to z natury wielcy biesiadnicy przywiązujący do gotowania dużą wagę, między innymi również ze względu na podłoże religijne - dania składano w ofierze greckim bóstwom. 5. Świetne miejsce na aktywny wypoczynek - Ci, który nie lubią się nudzić odnajdą w Grecji szereg możliwości ciekawego spędzania wolnego czasu. Sporty wodne na plażach, jazda konna, wspinaczka po stromych zboczach i wiele więcej to propozycje jakie oferuje przyjezdnym ten wyspiarski kraj. Odnajdziemy w nim wiele szlaków turystycznych idealnych na piesze wycieczki, cuda natury do odkrycia pod taflą lazurowej wody, a doskonałe warunki klimatyczne zachwycą również kitesurferów.


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Summerelse

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

hotel jest położony w znanej miejscowości turystycznej Hersonissos, w odległości 1 km od centrum, 26 km od stolicy wyspy, Heraklionu i 21 km od lotniska w Heraklionie. Piaszczysto-żwirowa plaża jest oddalona od hotelu ok. 400 m. Leżaki i parasole na plaży są dodatkowo płatne. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 200 m od hotelu. W centrum Hersonissos można znaleźć liczne sklepy, tawerny, bary, kluby i dyskoteki.

Hotel:

kompleks zbudowany w stylu tradycyjnej kreteńskiej wioski składa się z budynku głównego i dwupiętrowych bungalowów otoczonych bujną, śródziemnomorską roślinnością. Hotel, odnowiony w 2006 roku, usytuowany na wzniesieniu "Pefana" z pięknym widokiem na zatokę Hersonissos, oferuje łącznie 162 pokoje. Do dyspozycji gości są 2 baseny (leżaki i parasole przy basenie bezpłatne),
recepcja czynna całą dobę, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, bar z tarasem z pięknym widokiem na zatokę, snack bar przy basenie, sala TV, minimarket, płatny dostęp do internetu, punkt wymiany walut, opieka medyczna na telefon oraz parking. Dla dzieci: 2 oddzielne brodziki, miniklub 3–12 lat, plac zabaw, możliwość wypożyczenia wysokiego krzesełka i łóżeczka (bezpłatne).

Pokoje:

dwuosobowe (z możliwością 1 dostawki), z łazienką (WC, prysznic, suszarka do włosów), wyposażone w sterowaną indywidualnie klimatyzację, lodówkę, TV, telefon, sejf (dodatkowo płatny), balkon lub taras.

Soort:

hotel oferuje animacje sportowe oraz wieczorne programy rozrywkowe, raz w tygodniu odbywają się wieczorki folklorystyczne, barbeque (dodatkowo płatne). Do dyspozycji gości jest kort tenisowy, boisko do koszykówki, minigolf, tenis stołowy, piłka plażowa, siatkówka plażowa, boccia, piłka wodna. Bilard, masaże oraz sporty wodne na plaży (windsurfing, rowery wodne, kajaki nurkowanie) są płatne dodatkowo.

Wyżywienie:

formuła all inclusive obejmuje śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Ciepłe i zimne przekąski serwowane są w barze przy basenie w godz. 10:00–18:00, kawa, herbata, ciasto
w godzinach popołudniowych. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków i w barach są dostępne w ramach formuły all inclusive w godz. 10:00–23:00.

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • wyżywienie wg opisu,
  • podatek VAT,
  • Ubezpieczenie "Travel World" Standard rozszerzone o ubezpieczenie od następstw chorób przewlekłych,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Triada

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

na wzniesieniu, 400 m od piaszczysto-żwirowej plaży (leżaki i parasole za dodatkową opłatą), zejście do plaży drogą w dół, 1 km od centrum rozrywkowego Hersonissos, 25 km od lotniska w Heraklionie. Doskonała lokalizacja do odpoczynku pośród malowniczej greckiej scenerii, a zarazem korzystania w pełni z rozrywek za sprawą pobliskiego Hersonissos, w którym znajdują się różnorodne sklepy, bary, tawerny i dyskoteki.

Hotel:

odnowiony w 2006 roku, zbudowany na wzór kreteńskiej wioski z biało-niebieskimi domkami, składa się z budynku głównego i 15 bungalowów 2-piętrowych, posiada 157 pokoi, recepcję czynną całą dobę, restaurację, wysokie krzesełka dla dzieci, bar z zewnętrznym tarasem oraz bar przy basenie, sala TV, kantor i minimarket. Doba hotelowa kończy się o godzinie 12:00. Akceptowane karty kredytowe to: Visa, MasterCard.

Pokoje:

1-, 2-, 3-osobowe oraz rodzinne 1-pokojowe, 2-, 3-, 4-osobowe. W każdym znajduje się: łazienka z WC, klimatyzacja centralna, lodówka, TV SAT, telefon, suszarka do włosów, sejf (dodatkowo płatny), balkon lub taras. Możliwość wypożyczenia łóżeczko dla dziecka.

Wyżywienie:

system All Inclusive obejmuje posiłki: śniadanie 7:15-9:45, lunch 12:30-14:00, kolację 18:30-21:30, przekąski w snack barze 10:00-18:00. System All Inclusive obejmuje także napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe serwowane do godz. 23:00.

Rozrywka:

2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne) o pow. 100 m2 (gł. 0,9-2,9m) i 50 m2 (gł 1,0-2,1m), kort tenisowy, koszykówka, minigolf, tenis stołowy, siatkówka plażowa, boccia. Dodatkowo płatne: bilard i masaż. Raz w tygodniu odbywają się wieczorki folklorystyczne, barbeque (dodatkowo płatne).

Dzieci:

2 baseny o gł. 0,4 m.

Kontakt:

tel. 00 302 897 021 433 www.hersotels.gr

Cena zawiera:

-przelot

-transfer

-all inclusive

-7/14 noclegów

-opiekę polskojęzycznego rezydenta

-ubezpieczenie KL, NNW i bagażu

-opłatę lotniskową.


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja

Kraj

Kreta wschodnia

Warto podkreślić

- Blisko rozrywkowego centrum Hersonnissos- Romantyczne widoki na zatokę- Pokoje rodzinne 2+2

Okiem Grecosa

Urokliwy hotel w stylu tradycyjnej kreteńskiej wioski. Białe bungalowy otoczone bujną zielenią oraz piękne widoki zapewniają wspaniały wypoczynek. Koneserów nocnego życia ucieszy bliskość rozrywkowego Hersonissos z dostępem do klubów i tawern.

Położenie

• na wzniesienu, widok na zatokę
• ok. 500 m od plaży• ok. 1 km od centrum Hersonissos • ok. 25 km od lotniska w Heraklionie • ok. 170 km lotnisko w Chanii 

Plaża

• Plaża Golden Beach• piaszczysto-żwirkowa• częściowo łagodne wejście do wody• leżaki i parasole (ok. 7 EUR/dzień)
• bar (płatny)

Hotel

• kompleks 16 jednopiętrowych budynków• recepcja (24 h), kącik TV• restauracja• bary - główny, przy basenie (snack bar)• Wi-Fi w lobby (bezpłatnie)• minimarket
• parking• 163 pokoje,• kategoria lokalna 4*
• hotel nie posiada usprawnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej

Pokoje

Standard• 2-3 os. (18-25m2)• dostawka dla 3.osoby• klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie)• TV-SAT, sejf (ok. 15 EUR/tydz.)• telefon, lodówka• łazienka - wanna/prysznic, suszarka• balkon lub taras• widok na morze za dopłatąRodzinny• 3-4 os. (26-35m2)• 1 pomieszczenie: łóżko podwójne, 2 łóżka pojedyncze
• wyposażony jak pokój standard

Dostępne typy pokoi

Standard• 2-3 os. (18-25m2)• dostawka dla 3.osoby• widok na morze za dopłatąRodzinny• 3-4 os. (26-35m2)

Wyżywienie

All Inclusive:• śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu
• do kolacji obowiązuje strój formalny
• kawa, herbata, ciastka (16.00–17.00)• wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00–23.00)

Pełen relaks

Bezpłatnie:• 2 baseny ze słodką wodą (gł. głównego basenu 0,9-2,9 m)• leżaki i parasole przy basenie• kort tenisowy• siatkówka plażowa• boisko do koszykówki i piłki nożnej• minigolf• boccia• piłka wodna• siłownia (czynna od 1 czerwca)• tenis stołowy• rzutki• lekki program animacyjny (międzynarodowy)• muzyka na żywo ( raz w tyg.)Odpłatnie:• bilard• sporty wodne na plaży• wypożyczalnia rowerów

Dla dzieci

• brodzik dla dzieci (gł. 0.40m)• plac zabaw• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)• wysokie krzesełka w restauracji• Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 12 lat

Cena obejmuje

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (9 500 EUR), NNW (1 000 EUR) i bagażu (100 EUR).

Cena nie obejmuje

*Wariant Podstawowy ubezpieczenia TU Europa nie obejmuje ochrony na wypadek COVID-19, chorób przewlekłych, szkód pod wpływem alkoholu oraz uprawiania sportów wysokiego ryzyka.* od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu: 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc


Errata

Do opisu hotelu została wystawiona errata.
Szczegóły dotyczące wprowadzonych zmian znajdują się: https://www.grecos.pl/wazne-dokumenty.

Informacje dodatkowe

Uwaga!  W przypadku powrotów w nocy (czwartek nad ranem lub poniedziałek nad ranem) wykwaterowanie z hotelu odbywa się w godzinach wyznaczonych przez hotel w dniu zakończenia doby hotelowej, informacja o terminie pobytu w hotelu znajduje się na umowie, w części USŁUGI W CENIE , PKT.1 TERMIN .


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Easy Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel Hersonissos Village znajduje się na wzniesieniu na obrzeżach jednego z najbardziej znanych kurortów Krety – Hersonissos. Obiekt położony jest zaledwie 15 minut spacerem od ścisłego centrum miejscowości, w którym znajdziemy promenadę z tawernami, barami oraz sklepami z pamiątkami. Do niedużej piaszczysto-żwirkowej plaży jest 400 m. Ciekawą atrakcją w okolicy jest również malowniczy stary port Hersonissos.


Hotel

Obiekt wyposażony jest w recepcję, czynną 24 godziny, 2 ładne baseny z wodą słodką, restaurację, bar przy basenie, bar z tarasem widokowym, kącik internetowy, kącik TV SAT, parking. Kat. oficjalna: A.


Pokoje

Funkcjonalnie urządzone pokoje (łącznie 250) dwuosobowe z możliwością jednej dostawki oraz obszerniejsze pokoje rodzinne z możliwością zakwaterowania 4 osób dorosłych. Wszystkie wyposażone w indywidualną klimatyzację, łazienkę z prysznicem lub wanną i WC, telefon, suszarkę do włosów, TV SAT, lodówkę, sejf, balkon lub taras.


Wyżywienie

Formuła All Inclusive.

Śniadanie (07:15 - 09:45), lunch (12:30 - 14:00) oraz kolacje (18:30 - 21:00). w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe (ouzo, raki, brandy, wino, piwo) oraz bezalkoholowe typu fanta, cola, sprite do posiłków oraz w barach w godzinach 10.00-23.00. Dodatkowo dostępne są przekąski w barze przy basenie w godz. 10.00 - 18.00, natomiast w godzinach 16:00 - 17:00 serwowane są filtrowana kawa, herbata oraz ciasteczka. Ze względów bezpieczeństwa hotel może stosować plastikowe naczynia w barze. Obowiązkowe obrączki. Program All Inclusive zaczyna się o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher i kończy o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher.


Sport i rekreacja

Tenis, ping-pong, minigolf, boisko do koszykówki oraz piłki nożnej, bilard


Dla dzieci

Plac zabaw, brodzik.


Wskazówki

Polecamy osobom chcącym spędzić wakacje w aktywny sposób. Wielkim atutem hotelu jest piękny widok na zatokę Hersonissos. Możliwość wstawienia do pokoju łóżeczka dla małego dziecka, w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Transfer z/na lotnisko: ok. 75 min.


Dodatkowo płatne

Bilard, sejf – ok. 15 EUR/tydz, korty tenisowe, leżaki i parasole przy plaży – (ok. 6 EUR/2 leżaki + parasol), kącik internetowy.

Cena zawiera:

  • zakwaterowanie, 
  • wyżywienie wg oferty,
  • opieka rezydenta,
  • przelot samolotem,
  • transfer: lotnisko-hotel-lotnisko,
  • ubezpieczenie KL i NW.

Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Hersonissos

Opinia 7islands

Kompleks hotelowy położony na wzgórzu, wybudowany w stylu tradycyjnej kreteńskiej wioski. Zapierające dech w piersiach widoki, rodzinna atmosfera oraz bliskość rozrywkowego Hersonissos gwarantują niezapomniane wspomnienia. Pokoje rodzinne pozwolą wygodnie wypoczywać także rodzinom z dziećmi.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, ok. 1 km od centrum turystycznej miejscowości Hersonissos, ok. 25 km od lotniska w Heraklionie. Hotel jest położony na wzgórzu, skąd do głównej ulicy w Hersonissos jest ok. 500 m.

Plaża

Ok. 500 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole płatne dodatkowo (ok. 7 euro/dzień).

Hotel

Częściowo odnowiony 2013 roku kompleks składa się z budynku głównego oraz bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 3 bary, Internet Wi-Fi w lobby, parking. Odpłatnie: kawiarenka internetowa, opieka medyczna (na zapytanie), wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 150 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (2 pomieszczenia częściowo przedzielone bez możliwości zamknięcia).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:15-09:45), obiady (12:30-14:00), kolacje (18:30-21:00). Do kolacji dostępne są lokalne alkohole (piwo, wino) oraz napoje bezalkoholowe. W barze przy basenie w godzinach 10:00-18:00 dostępne są przekąski, lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. W godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), animacje, kort do tenisa ziemnego, tenis stołowy, boisko do piłki nożnej, raz w tygodniu organizowany jest wieczór z tradycyjna grecką muzyką. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.hersotels.gr/village / Tel.: 00 30 289 702 14 30


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

GRECJA

Położenie

na wzniesieniu z widokiem na zatokę, do centrum Hersonissos ok. 1 km.

Plaża

do piaszczysto-żwirowej plaży ok. 400 metrów. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży za opłatą, przy basenie w cenie. 3 razy dziennie transfer na plażę i do centrum w cenie  

Wyposażenie

163 pokoje w budynku głównym i w bungalowach (częściowo dojście po schodach), lobby z recepcją, restauracja, bar z tarasem. Na zewnątrz dwa baseny, bar z przekąskami.

All Inclusive

  śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10:00-23:00. Do posiłków lokalne piwo, wino i napoje bezalkoholowe. W ciągu dnia kanapki, owoce i lody. Po południu kawa, herbata, ciasto.  

Internet

WiFi w lobby w cenie  

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-2A, A2-3B) minilodówka, klimatyzacja, sejf (za opłatą), TV-SAT, telefon, łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras. A2-3B z widokiem na morze. Pokoje czteroosobowe (A2-4C) z widokiem na morze.  

Sport

koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, siłownia, minigolf, tenis stołowy, tenis. Za opłatą bilard, sporty wodne na plaży.  

Dzieci

plac zabaw, dwa brodziki.  

Rozrywka

spokojne animacje sportowe w ciągu dnia, raz w tygodniu wieczór folklorystyczny.  

Kategoria lokalna

A

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny.  


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Kreta

Opis

  • w cenie pokoje typu STANDARD dla max. 2 os.
  • w cenie wyżywienie w postaci pakietu all inclusive.

Świadczenia

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer shuttle bus lotnisko-hotel-lotnisko.

Przelot:

linie Ryanair: 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; 

linie Wizzair: 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 30 x 20 cm; 

 

linie LOT/LO: bagaż podręczny 8kg;

linie Enter Air: 1 szt. bagażu rejestrowanego 20 kg + bagaż podręczny 5kg);

hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48h!

Dodatkowo płatne

Linie LOT:

23 kg - 300 pln/os/2 strony

Linie Ryanair: 

    10 kg bagaż podręczny - 150 pln/os./2 strony

    10 kg bagaż rejestrowany - 200 zł/os./2 strony

    20 kg bagaż rejestrowany - 400 zł/os./2 strony

Linie Wizzair: 

    10 kg bagaż podręczny - 150 pln/os./2 strony

    10 kg bagaż rejestrowany - 400 zł/os./2 strony

    20 kg bagaż rejestrowany - 600 zł/os./2 strony

Linie Aegean Airlines: bagaż rejestrowany 23 kg - 550 zł/os/2 strony

CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Od 01.01.2018 będzie obowiązywał lokalny podatek turystyczny obejmujący wszystkich turystów przebywających w Grecji powyżej 1 dni, który będzie wynosił:

  • dla pobytów, w hotelach 5* - 4 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 4* - 3 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 3* - 1,5 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 2*, 1* lub w apartamentach - 0,5 € / noc / pokój

Podatek będzie pobierany na miejscu, po przylocie do Grecji.

Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

Brak obsługi.


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

CRETE

OPIS

Data otwarcia 1989 rok
Odnowiony w 2013 roku
Hotel usytuowany na powierzchni 3000 m2
Na terenie hotelu restauracja, bary (3), basen odkryty

POLOZENIE

1 km od Hersonissos, 25 km od lotniska w Heraklionie

INTERNET

Wi-Fi w hotelu bezplatne

PLAZA

400 m od hotelu, publiczna, zwirowa, dojscie do plazy ulica.
Platne parasole, lezaki

ZAKWATEROWANIE

Zlokalizowane w 17 budynkach
17 bungalowów (liczba pieter 3)
Typy pokoi
pokoje economy dla max. 3 os. 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (platny), minibar (pusty), TV, lazienka (wanna lub prysznic), balkon lub taras
pokoje family dla max. 4 os. 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (platny), minibar (pusty), TV, , lazienka (wanna lub prysznic), balkon lub taras
pokoje double dla max. 3 os. 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (platny), minibar (pusty), TV, lazienka (wanna lub prysznic), balkon lub taras
pokoje double sea view dla max. 3 os. 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (platny), minibar (pusty), TV, lazienka (wanna lub prysznic), balkon lub taras

WYZYWIENIE

restauracja glówna, bary (3)
All Inclusive (10 00-23 00)
sniadanie (07 15-09 45), kolacja (18 30-21 00) w restauracji glównej
obiad (12 30-14 00), podwieczorek (16 00-17 00) w barze przy basenie
lody
wybrane napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe
Dodatkowo platne napoje importowane oraz wysokojakosciowe, soki ze swiezo wyciskanych owoców, napoje butelkowane, napoje energetyczne

SPORT I ROZRYWKA

tenis stolowy
rzutki
koszykówka
siatkówka plazowa
minigolf
mini boisko do pilki noznej
silownia

DODATKOWO PLATNE

kort tenisowy
rakiety i pilki do tenisa
bilard
centrum SPA & Wellness
jacuzzi

DLA DZIECI

brodzik
plac zabaw
krzeselka w restauracji
lózeczko (na zyczenie)

WAZNE INFORMACJE

Cena nie zawiera - opieki polskojezycznego rezydenta
*** Podane godziny serwowania posilków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej moga ulec nieznacznym zmianom, ze wzgledu na sezonowosc, sily wyzsze i inne okolicznosci.
Ze wzgledu na procedury bezpieczenstwa zastosowane w zwiazku z wirusem Covid-19 w obiekcie moga wystepowac ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposazeniu pokoi, serwisie plazowym oraz w serwisie gastronomicznym.

Uwagi

Administracja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w koncepcji hotelu, w tym w zestawie uslug platnych/bezplatnych bez uprzedniego powiadomienia. Prosimy o wyjasnienie informacji jestes zainteresowany z góry.


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. W obrębie ośrodka wypoczynkowego znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka medyczna, pobudka na życzenie i pralnia. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Większość kwater zwrócona jest ku morzu. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Sejf oraz (odpłatnie) minibarek są również do dyspozycji gości. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka i minilodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, zestaw stereo i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie kompleksu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest taras do opalania, leżaki i parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w kompleksie, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, minigolf i golf. Ponadto do dyspozycji gości jest studio fitness i tenis stołowy, jak również za dodatkową opłatą bilard. W obiekcie znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa i zabiegami masażu. W ofercie znajduje się program zabaw dla dzieci (odpłatnie).

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W ośrodku wypoczynkowym akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hersonissos Village to hotel w stylu wioski kreteńskiej, pięknie usytuowany na wzniesieniu z widokiem na zatokę Hersonissos. Polecamy miłośnikom życia nocnego ze względu na ogromną ilość rozrywek oraz dla osób pragnących odkrywać uroki Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, sklepami i klubami, niedaleko piaszczystej plaży (transfer na plażę gratis)
  • piękne widoki na zatokę Hersonissos
  • opcja All inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

spokojnie, na wzniesieniu z pięknym widokiem na zatokę w Hersonissos, do centrum Hersonissos ok. 1 km. Connected service w jęz. polskim.

Plaża

do piaszczysto-żwirowej, łagodnie opadającej do morza plaży ok. 400 m. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy (dwa razy dziennie). Parasole i leżaki na plaży za opłatą.

Wyposażenie

popularny kompleks hotelowy w stylu greckiej wioski oferuje 163 pokoi i składa się z budynku głównego oraz kilkunastu bungalowów (dojście po schodach). Hotel odnowiony w 2007 roku, ponownie - częściowo odnowiony w 2013 roku. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją, sala wypoczynkowa z kącikiem TV sat., minimarket, restauracja, bar z tarasem i pięknym widokiem na zatokę. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, bar z przekąskami przy basenie, taras słoneczny. Parasole i leżaki przy basenie bezpłatnie.

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

kompleks hotelowy w stylu wioski kreteńskiej, wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-2A): tel., TV sat., lodówka, sejf (za opłatą), klimatyzacja sterowana indywidualnie, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (2-3B). Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (2C): obszerniejsze; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci.

Dzieci

plac zabaw, 2 brodziki, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bezpłatnie.

Rozrywka

animacje.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą, Wi-Fi w lobby gratis.

Sport

siłownia, minigolf, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, piłka nożna. Za opłatą: bilard. Sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, napoje do posiłków (lokalne: piwo, wino, napoje orzeźwiające) . Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Przekąski w godz. 10-18:00. Po południu w godz. 16-17:00 kawa, herbata i ciasto.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • przyjemny kompleks w stylu wioski kreteńskiej
  • odnowiony w 2013 roku
  • spokojne położenie z ładnym widokiem na morze
  • bezpłatny bus hotelowy do plaży
  • blisko do centrum kurortu Hersonissos


Opis hotelu Hersonissos Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel położony jest bardzo blisko bo zaledwie 1 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos i ok 27 km od lotniska w Heraklionie. Rozpościera się na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Hersonissos.
Hotel jest częściowo odnowiony w 2013 roku i składa się z piętrowych budynków
Plaża piaszczysto – żwirkowa oddalona jest od hotelu o 500 metrów i kursuje do niej bezpłatny bus hotelowy.
Serwis plażowy jest płatne ok 7 euro za komplet za dzień.

Do dyspozycji gości:
restauracja, bar główny, recepcja, sala tv, wi fi w lobby bezpłatnie, minimarket

Pokoje:
W hotelu znajduje się 165 pokoi.
Pokoje standardowe można w nich zakwaterować max 3 osoby – 1 dostawkę.
Wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, klimatyzację, lodówkę, telefon, sejf w cenie 15 euro za tydzień, balkon albo taras.
Pokoje rodzinne  mogące zakwaterować maksymalnie 4 osoby podzielone na część dzienną i sypialnianą. Wyposażenia takie samo jak w pokoju standardowym.

Wyżywienie:
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00. Dania są w formie bufetów.  Wydawane są również przekąski w godzinach 10:00-18:00

Sport i rozrywka:
2 Baseny ze słodką wodą serwis plażowy bezpłatny, rzutki, tenis stołowy, minigolf, boisko do siatkówki i koszykówki, piłki nożnej, boccia, sala fitnes, tenis stołowy, sala fitness, kort tenisowy, animacje, bilard - odpłatnie.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowlaka na zapytanie



Mapa Hotelu Hersonissos Village
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Hersonissos Village:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Hersonissos Village
https://youtu.be/LtYy4BI4kZ8

Opinie o Hotelu Hersonissos Village

4.1
polecam

Hotel w fajnym położeniu, pomiędzy morzem a rozrywkowym miastem Hersonissos. Z basenów ładny widok na zatokę. Na terenie hotelu spokojnie, więc można wypocząć.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
4.4
polecam

POBYT 26,08.-02.09.20 12.WRÓCILISMY ZADOWOLENI Z WAKACJI RODZINNYCH. USYTUOWANIE HOTELU PIĘKNE WIDOKOWO. WARUNKI POBYTOWE , POKOJE WYPOSAŻONE WYSTARCZAJĄCO, CZYSTE,/SPRZĄTANE CODZIENNIE,WYMIANA PRZEŚCIERADEŁ I RĘCZNIKÓW/ I WYŻYWIENIE ,SMACZNE,UROZMAICONEI I ŚWIEŻE OBSDŁUGA,SYMPATYCZNA MIŁA , STARAJĄCA SIĘ BARDZO SPEŁNIĆ OCZEKIWANIA GOŚCI.MOŻE TYLKO BRAK PROGRAMU I ZAJĘĆ DLA MŁODSZYCH DZIECI.NIE BYLIŚMY ROZCZAROWANI OFERTĄ.ODPOWIADA RZECZYWISTOŚCI.wYLOT TEŻ ZGODNY Z OFERTA

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.4
3.1
odradzam

Hotel bez rewelacji monotonne jedzenie, beznadziejny alkohol i mały wybór. W porównaniu do innych hoteli w Grecji to wypada słabo, choć muszę przyznać, że widok na panoramę jest świetny, ale ma to minus bo na plaże idzie się sympatycznie, ale później powrót pod górę jest dość męczący.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
3.1
4.0
polecam

Polecam!!!Na marginesie:odradzam wybieranie hotelu poniżej 4*. Hotel pięknie położony na wzniesieniu,problem z podejsciem mają bardzo problematyczni ludzie,widok rekompensuje ew.mankamenty.Przemiła obsługa hotelowa.Usmiech każdego dnia!Żeby dobrze się poczuć wystarczy czasem niewiele: uśmiech.i greckie :signomi. Rezydenci z Grecos Holiday Pan Sebastian(z Leszna),oraz z Itaki Pan Maciej-profesjonalna obsługa wycieczek.Polecam!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0
4.4
zdecydowanie polecam

Wróciliśmy na początku sierpnia 2011 ---> POLECAM, POLECAM i jeszcze raz POLECAM :) Cały hotel ma "swój" klimat ---> styl budowy + otaczająca zieleń (mnóstwo :) ---> pięknie i kolorowo. Hotel umiejscowiony jest na wzgórzu (do bardziej rozrywkowego centrum trzeba iść jakieś 10 min spacerkiem, z hotelu są busy :) z którego wieczorami widać całe oświetlone wybrzeże ---> super! O jedzeniu nie wspomnę - po 14 dniach + 5 kg (samo za siebie mówi, że było pysznie :) Naprawdę polecam wszystkim!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.7
zdecydowanie polecam

Byłam z mężem w tym hotelu,byliśmy bardzo zadowoleni ze wszystkiego-położenie hotelu przepiękne,jedzenie wspaniałe,obsługa hotelowa bardzo miła, pokoje bardzo ładne w stylu greckim - mieliśmy pokój nr 1029 i był wspaniały,piękny widok z tarasu na morze i Hersonissos (proszę nie sugerować się opiniami ludzi co piszą,że pokoje są kiepskie,wręcz przeciwnie- bardzo ładne w stylu greckim,o to chodzi). Przepiękny teren hotelowy,egzotyczna roślinność,palmy, kwiaty,kaktusy, jak w raju. Bardzo polecam ten hotel- pięknie.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
3.6
może być

Hotel wysoko połozony ok 10 minut w dół do plaży , bardzo wąska i płatne oczywiście parasole i leżaki . Gorzej z powrotem pod górkę . Przepiękny widok na zatokę rekompensuje wspinaczkę . Jedzenie monotonne , smaczne . POKOJE TYLKO POWYŻEJ 2000 nUMERU INACZEJ ZAMIESZKACIE W TYPOWEJ LEPIANCE GRECKIEJ .Okolica przepiękna i dobra baza do zwiedzania wyspy

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.6

Hersonissos Village - możliwości zakwaterowania:

double standard room garden view double garden view
Double/Twin Room Garden View
Double/Twin Room Sea View
Family Room
Room Family
Room Single
Room Double SeaView
POKÓJ DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI Z WIDOKIEM NA MORZE
POKÓJ JEDNOOSOBOWY Z WIDOKIEM NA OGRÓD
POKÓJ DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI Z WIDOKIEM NA OGRÓD
POKÓJ RODZINNY Z WIDOKIEM NA OGRÓD
Room Double GV Balcony or Terrace
pokój dwuosobowy standard z widokiem na morze pokój dla max. 3 osób
standard z widokiem na ogród pokój dla max. 3 osób
Family Room
Double Economy Room
Double Room Garden View
Double Room Sea View
Double Room Garden View
Double Room Sea View
Pokój standard
Standard Single Room
Double Room Promo
Pokój standard z widokiem na morze
Pokój rodzinny
Pokój jednoosobowy

Hersonissos Village - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Hersonissos Village? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00