cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
  • Hotel JEROLDA, Albania
1 / 17
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
12.06 - 19.06
już od 1889 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
12.09 - 19.09
już od 1119 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu JEROLDA
  • Basen kryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel JEROLDA
star 3

Albania
Ocena hotelu JEROLDA:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu JEROLDA:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 12 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 września 2020

Hotel JEROLDA w ofercie Biura podróży:

Rego- Bis

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

*** Albania/Riwiera Albańska

ATUTY

- najbliższa plaża oddalona o ok. 400 m - duży taras widokowy - część pokoi z panoramicznym widokiem na morze - możliwość korzystania z bezpłatnych rowerów

NASZYM ZDANIEM

Hotel znajduje się w cichej i spokojnej okolicy. W pobliżu liczne restauracje - okazja do skosztowania lokalnych przysmaków. Obiekt posiada taras z pięknym widokiem na morze. Hotel polecany dla osób, które poszukują odpoczynku od codziennego zgiełku i szybkiego tempa życia.

POŁOŻENIE

- ok. 400 m do najbliższej plaży - ok. 3 km do miejscowości Orikum, gdzie znajdują się apteka, bankomat, bary i restauracje - ok. 15 km do Wlory - 165 km do lotniska w Tiranie (ok. 3h)

PLAŻA

Najbliższa plaża piaszczysto-żwirkowa, w linii prostej oddalona o ok. 400m z  serwisem plażowym. Najbardziej polecana plaża Radhime oddalona jest od hotelu o 3 km. Na plaży znajdują się m.in. restauracje, pizzerie i bary. W okolicy panują doskonałe warunki do uprawiania rozmaitych form aktywnego wypoczynku, w tym windsurfingu i nurkowania z rurką lub akwalungiem. 

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatnie - recepcja 24 h, lobby, winda, wi-fi, punkt wymiany walut, zadaszony basen z otwartym tarasem słonecznym, bar, taras z leżakami, parking dla gości Dodatkowo płatne - restauracja a la carte

DLA DZIECI

Mini boisko

POKOJE

Zakwaterowanie - 14.00 Wykwaterowanie - 10.00 Hotel Princess Jerolda posiada 30 pokoi (2-3-4- osobowych) o średnim metrażu 15 m2. Pokoje 4 osobowe - łóżko małżeńskie i łóżko piętrowe. Część pokoi z widokiem na morze. Wszystkie wyposażone są w bezpłatną klimatyzację, lodówkę, TV Sat, łazienkę z prysznicem oraz balkon z krzesełkami. Możliwość dostawienia łóżeczka dla dziecka. Pokoje sprzątane są codziennie, pościel wymieniana co 3 dni, ręczniki wymieniane codziennie. Istnieje możliwość wyboru pokoju z gwarantowanym widokiem na morze za dodatkową opłatą - wyłącznie podczas dokonywania rezerwacji w Polsce.

UDOGODNIENIA

* Pokoje z widokiem na morze * Lodówka * Tv * Balkon * Pokoje sprzątane codziennie * Wymiana pościeli co 3 dni * Wymiana ręczników codziennie * Możliwość dostawienia łóżeczka dla dziecka * Klimatyzacja centralna * Recepcja * Lobby * Bezpłatny Internet * Parking dla gości * Restauracja, bar * Basen

WYŻYWIENIE

All Inclusive light - śniadanie w formie bufetu 7.30-9.30, lunch w formie bufetu 12.30-14.00, kolacja w formie bufetu 19.00-21.00. Do lunchu i kolacji nieograniczona ilość napoi w cenie - cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe, woda, wino czerwone i białe, piwo oraz lokalne alkohole. Goście nie mogą wynosić jedzenia i napojów z restauracji.

POLSKIE ANIMACJE

Zajęcia animacyjne przy basenie i na plaży przeznaczone są zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Wśród zajęć animacyjnych znajdują się np. aerobik w wodzie, rozciąganie, lekcje tańca, siatkówka wodna, waterpolo i wiele innych ciekawych aktywności. RegoMeli - klub animacyjny dla dzieci, czyli malowanki, gry i zabawy, konkurencje sportowe. Termin animacji dla dzieci i dorosłych 27.06.2020-03.09.2020 

DODATKOWE INFORMACJE

Hotel nie posiada udogodnień dla niepełnosprawnych.

CENA ZAWIERA

Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,  Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat.

CENA NIE ZAWIERA

Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Ubezpieczenia Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

OBOWIĄZKOWE OPŁATY

Taksa klimatyczna + Opłata meldunkowa 10 EUR/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt u rezydenta Dzieci do 12 lat nie płacą.

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

ALBANIA

Albania to niewielki kraj, ale oferujący wiele do zrobienia i zobaczenia. To państwo o powierzchni zaledwie 10% terytorium Polski może poszczycić się pięknymi krajobrazami i cudownymi plażami, a jej długie wybrzeże należy do najpiękniejszych na świecie. Graniczy z Macedonią Północną, Kosowem, Czarnogórą oraz Grecją. Ciągle nieodkryta i prawie całkowicie nieskażona, z roku na rok zyskuje coraz większą popularność. Co zatem warto zobaczyć w Albanii? Za wizytówkę Albanii uznaje się górskie pejzaże i dziką naturę. Góry na północy kraju są skaliste, surowe, mieszkańcy nazywali je Górami Przeklętymi. Krajobrazową atrakcją jest również z pewnością przełęcz Llogara - dawny trakt Juliusza Cezara. Tą właśnie drogą cesarz rzymski przemieszał się na podbój Pompei. Dziś jest to ulubiona trasa widokowa motocyklistów z całego świata. Albania pełna jest zabytkowych miast, za jedno z najstarszych uznawany jest Berat. Zlokalizowany w samym sercu kraju, nazywany Miastem Tysiąca Okien", łączy w sobie mieszankę architektury osmańskiej i albańskiej. Gjirokastra - miasto muzeum", wpisane na listę UNESCO. Unikalna architektura okresu osmańskiego z domami niczym małe zamki przenosi w czasie! Butrint, miasto, które jest stanowiskiem archeologicznym. Można podziwiać w nim pozostałości po wielkich antycznych kulturach - greckiej i rzymskiej. Poza licznymi zabytkami i starożytnymi miastami Albania to ojczyzna jednego z piękniejszych i dłuższych wybrzeży morskich. Natomiast najważniejszym punktem Albańskiej Riwiery są Albańskie Karaiby. Jest to grupa trzech małych wysepek, na które można dostać się wyłącznie łodzią z małego miasteczka Ksamil. Będąc już w tym miejscu koniecznie zobaczyć trzeba również Blue Eye, którego lazur zachwyca oczy.

POWODY, DLA KTÓRYCH WARTO JECHAĆ DO ALBANII

1.Dziewicza przyroda - pierwotne górskie krajobrazy, gdzie znajduje się śródziemnomorskie wybrzeże z połączeniem dwóch mórz - Jońskiego i Adriatyckiego. Góry obejmują dwie trzecie powierzchni kraju, a po ich zboczach wiją się górskie rzeczki urozmaicając surowy krajobraz. 2. Ciekawa historia ukryta w starożytnych miastach i zabytkach. Terytorium Albanii znajdowało się pod panowaniem rzymskim i bizantyjskim, czego odzwierciedlenie widać podczas zwiedzania ukrytych skarbów, jakie oferuje. Na szczególną uwagę zasługują Butrint, Berat Miasto Tysiąca Okien", Gjirokastra Miasto Tysiąca Schodów" - wszystkie wpisane na listę UNESCO. 3. Albańczycy mimo wielu historycznych zawirowań wciąż cenią sobie tradycję ponad wszystko. Odwiedzając ten kraj można odnieść wrażenie jakby ktoś wcisnął przycisk pauza". Życie toczy się spokojnym rytmem, na ulicach osiołki ciągną wozy, kobiety przygotowują tradycyjne posiłki. To fascynujące spojrzenie na inne tempo życia, które zostało w dużej mierze zapomniane i porzucone we współczesnym świecie... 4. Albańska gościnność - niezwykle gościnni i serdeczni mieszkańcy, którzy służą pomocą na każdym kroku. Częstują tradycyjnymi potrawami, chwalą się swoim krajem, z którego są dumni. 5. Albania = przygoda. To z pewnością najbardziej egzotyczny kraj półwyspu bałkańskiego. Można spędzić tutaj wakacje z dala od cywilizacji, na pięknych, odosobnionych plażach. Wyjątkowe miejsce również dla pasjonatów górskich wycieczek oraz kolarstwa, wielbicieli raftingu i spływów kajakowych.


Regobis

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***

REGION

VLORA/ALBANIA

WCZEŚNIEJ = TANIEJ 2018

- Rabaty do 25 % - Zaliczka 29% wartości rezerwacji, dopłata do całości na 35 dni przed wyjazdem - Gwarancja Niezmienności Ceny - GRATIS - Bez kosztowa Zmiana Rezerwacji do 25 dni przed wyjazdem - MINI GRUPKA 5 x 5 rezerwacji - 25% Rabatu dla lidera grupy - Dodatkowy rabat 2% dla klientów, którzy przynajmniej 1 raz korzystali z oferty Rego-Bis - Gwarancja Słonecznego Spokoju w Cenie 100 PLN

NASZYM ZDANIEM

Odnowiony hotel z rodzinną atmosferą, znajdujący się z dala od zgiełku miasta. Do dyspozycji Gości pokoje z balkonami, program all inclusive, basen oraz rewelacyjne animacje prowadzone przez polskich animatorów.

REKOMENDACJE - BOOKING.com 8,1 na 10

Klienci chwalą Hotel PRINCESS JEROLDA ze względu na - niesamowity widok z pokoi na Morze - miłą obsługę i rodzinną atmosferę - opcja HB (śniadania i ibiadokolacje) lub All Inclusive - hotel położony na pięknym wzgórzu, skąd rozpościera się widok na Morze Jońskie

ATUTY

- część obiektu po renowacji, nowoczesny design - możliwość korzystania z bezpłatnych rowerów ! - to wyjątkowe miejsce gdzie łączy się Morze Adriatyckie i Morze Jońskie - na terenie obiektu znajduje się duży zadaszony basen z otwartym tarasem słonecznym - część pokoi z panoramicznym widokiem na Morze, wyposażone w bezpłatną klimatyzację, lodówkę i TV

PRZELOT

- Bezpośredni przelot Warszawa - Tirana - Transfer z lotniska w Tiranie do hotelu ok. 165 km (ok.3h) - Limit bagażowy 20 kg osoba - Przelot realizowany na podstawienie dowodu osobistego ważnego minimum 3 miesiące od daty powrotu do Polski - Samolot wyposażony w bezprzewodową sieć AirFI, dzięki której będą Państwo mieli dostęp do multimediów na swoim urządzeniu mobilnym. - Lot poza strefę Unii Europejskiej - ceny w strefie wolnocłowej na alkohol wysokoprocentowy tańsze nawet o 60% !

POŁOŻENIE

Hotel położony w dzielnicy Radhime słynącej z pięknych plaż, ok. 3 km od centrum Orikum gdzie znajduje się apteka, bankomat, restauracje, kramy i bary. Odległość od centrum Vlory to ok. 14 km. Na terenie obiektu organizowany jest transport dla klientów do centrum Vlory za dodatkową opłatą 2Euro/osoba przy zainteresowaniu minimum 10 osób. Na plaży znajdują się m.in. restauracje, pizzerie i bary. Odległośc od lotniska w Tiranie to ok. 165 km. W okolicy panują doskonałe warunki do uprawiania rozmaitych form aktywnego wypoczynku, w tym windsurfingu i nurkowania z rurką lub akwalungiem.

WYPOSAŻENIE

Na terenie hotelu znajduje się zadaszony basen z otwartym tarasem słonecznym oraz bar w którym wydawane są napoje bezalkoholowe jak i alkoholowe. Z tarasu, na którym znajdują się bezpłatne leżaki rozciąga się niezwykły widok na Morze i wyspę Sazan. Mały plac zabaw. Hotelowa recepcja czynna jest 24h, bezpłatny Internet WI-FI jest dostępny w lobby oraz w pokojach. W hotelu korzystać można z windy, odpłatnie z sejfu, bezpłatnego parkingu, restauracji a la carte, punkt wymiany walut.

POKOJE

Hotel Princess Jerolda posiada 30 pokoi (-2-3-4- osobowych). Pokoje 4 osobowe posiadają łóżko małżeńskie i łóżko piętrowe. Część pokoi z widokiem na Morze. Wszystkie wyposażone są w bezpłatną klimatyzację, lodówkę, TV Sat, łazienkę z prysznicem oraz balkon z krzesełkami. Pokoje sprzątane są codziennie, pościel wymieniana co 3 dni, ręczniki wymieniane codziennie. Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od 14.00, wykwaterowanie do 10.00.

WYŻYWIENIE

HB Śniadania (07.30-09.30) w formie bufetu. Obiadokolacja w formie bufetu (19.00 - 21.00) m.in. makarony, ryby, dania mięsne, sałatki, owoce. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. ALL INCLUSIVE Śniadania (07.30-09.30) w formie bufetu. Obiad w formie bufetu (12.30-14.00) m.in. makarony, ryby, dania mięsne, sałatki, owoce. Snackbar (16.30-17.30) m.in. pizza, naleśniki, tosty, ciastka, frytki, kanapki. Kolacja w formie bufetu (19.00 - 21.00) m.in. makarony, ryby, dania mięsne, sałatki, owoce. Bezpłatne napoje w barze przy basenie (10.00-22.00) m.in. kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane, piwo, wino, alkohole regionalne.

AKTYWNY WYPOCZYNEK

Na terenie obiektu do dyspozycji 20 rowerów dla osób dorosłych oraz 10 dla dzieci, Rego-Bis poleca wycieczki do Parku Narodowego Llogara, który rozciąga się na wysokości 470 m.n.p.m.a 1540 m.n.p.m. Punkt widokowy Panorama Llogara na wysokości 1063 m.n.p.m. to jedno z najpopularniejszych i najpiękniejszych miejsc w Albanii. Podczas przerwy w wyprawie rowerowej polecamy posiłki w restauracji Panorama (ok. 25 km od hotelu Princess Jerolda).

POLSKIE ANIMACJE

Zajęcia animacyjne przeznaczone są zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Każdy powinien znaleźć coś odpowiedniego dla siebie. Oprócz plażowania polecamy np. aerobik w wodzie, rozciąganie, lekcje tańca, siatkówkę wodną, waterpolo i wiele innych ciekawych zajęć. KLUB RegoMeli- zajęcia dla dzieci- malowanki, konkursy, gry i zabawy przy basenie oraz na plaży. Animacje odbywać się będą w terminie 29.06.- 7.09.2018.

PLAŻA

Najbliższa plaża Tropical, widoczna z tarasu hotelu, zagospodarowana, żwirkowo - piaszczysta, na której znajduje się beach bar. Leżaki i parasole dodatkowo płatne - około 6-10 euro za komplet. Na plażę prowadzi ścieżka spod obiektu. Najbardziej polecana plaża Rradhime oddalona jest od hotelu o 3km.

ALBANIA

Położona na styku Morza Jońskiego i Adriatyku- staje się coraz atrakcyjniejszym celem wyjazdów turystycznych. Wspaniały klimat, niezwykłe zabytki oraz pyszna kuchnia to główne atuty Albanii. Kraj ten słynie ze swego dziedzictwa naturalnego - pięknej linii brzegowej, dziewiczych plaż oraz flory i fauny terenów górskich. To bardzo dynamicznie rozwijające się państwo, pełne kontrastów i zaskakujących sprzeczności, posiada wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku. Albania bije w ostatnich latach rekordy popularności, jest oceniana jako kraj piękny i bardzo gościnny.

WLORA

Jedno z większych miast w Albanii, położone w charakterystycznym miejscu, gdzie przebiega umowna granica między Morzem Jońskim a Adriatykiem. Nad miastem wznosi się wzgórze Kuzuk- Baba. Wlora to wspaniałe miejsce dla osób lubiących plażowanie, ale również świetna basza wypadowa do zwiedzania Albanii. Założona przez starożytnych Greków jest jednym z najstarszych albańskich miast. Już w czasach starożytnych miasto pełniło rolę ważnego portu, do dziś przyciąga rzesze turystów.

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

• Berat i Apollonia, cena 35 euro • Zvernec-Kanine - historia i piękno natury przy Lagunie Narta, cena 30 euro • Miasto Wlora, Przełęcz Llogara, Riwiera Albańska, cena 25 euro • Półwysep Karaburun - wycieczka statkiem, cena 20 euro

CENA OBEJMUJE

• Przelot samolotem Warszawa - Tirana - Warszawa • Opłaty lotniskowe • 7 noclegów w hotelu PRINCESS JEROLDA *** • Wyżywienie według zakupionej oferty • Transfer lotnisko - hotel - lotnisko • Opiekę rezydenta podczas pobytu • Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji • Ubezpieczenie KL 20 000€, NNW 2 000€,bagaż 200€ • Podatek VAT

CENA NIE OBEJMUJE

• Taksy klimatycznej + Opłaty meldunkowej 10 €/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt u rezydenta • Wycieczek fakultatywnych

PODRÓŻ Z DZIEĆMI PONIŻEJ 18 LAT

W przypadku podróży z dzieckiem do 18 roku życia tylko z jednym z rodziców/opiekunów prawnych może być wymagana pisemna zgoda drugiego rodzica/opiekuna prawnego na przekroczenie granicy kraju (w formie notarialnej, przetłumaczona na j. angielski). Warunkiem zwolnienia z posiadania pisemnej zgody drugiego rodzica/opiekuna prawnego jest posiadanie wyłącznej władzy rodzicielskiej (wymagany jest prawomocny wyrok Sądu Rodzinnego, przetłumaczony na j. angielski) lub śmierć drugiego rodzica/opiekuna prawnego (wymagany jest akt zgonu w j. angielskim).


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


Opinie o Hotelu JEROLDA

JEROLDA - możliwości zakwaterowania:

pokój 1 osobowy sgl
pokój 2 osobowy (promo1) dbl (promo1)
pokój 2 osobowy+dostawka/z widokiem na morze dm1
pokój 2-osobowy db1
pokój 2-osobowy dbl
pokój 2-osobowy (promo1) dbl (promo1)
pokój 2-osobowy/z widokiem na morze dbm
pokój 4-osobowy qpl
pokój rodzinny qpl

JEROLDA - Możliwości wyżywienia:


JEROLDA - miasta wylotu:


JEROLDA - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel JEROLDA? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00