Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
  • Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki, Holandia
1 / 16

Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki

Holandia
Ocena wycieczki objazdowej Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii

Wycieczka objazdowa Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki w ofercie Biura podróży:

Oskar

Szukasz wakacji do Holandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Przejazd autokarem PREMIUM lub ULTRAPREMIUM

Realizacja imprezy autokarami PREMIUM  to  gwarancja - transportu autokarami z roczników 2016 i 2017 produkcji Irizar i VDL indywidualnego, multimedialnego systemu rozrywki  - tablet z dotykowym ekranem w każdym zagłówku (filmy, gry, muzyka itp.). Możliwość podłączenia własnego nośnika danych poprzez wejście AUX lub USB.* najwyższej klasy skórzanych lub półskórzanych foteli z możliwością regulacji oparcia lub/i zagłówka największej w Polsce przestrzeni między siedzeniami małej półki przed każdym siedzeniem + siateczki na czasopisma, książki czy telefon bezpłatnego dostępu do sieci WiFi na terenie Polski** gniazdek elektrycznych 230V  wydajnej klimatyzacji sterowanej indywidualnie bogato wyposażonego barku udostępnionego w czasie jazdy WC na pokładzie autokaru Ważne - Autokar Premium jest autokarem docelowym. * Dotyczy tylko Autokarów ULTRAPREMIUM ** Jakość usług internetowych może różnić się w zależności od jakości sygnału Idealna i komfortowa podróż… ZAWSZE! Na ternie Polski GWARANTUJEMY, że wszystkie przejazdy realizowane są autokarem, busem lub samochodem osobowym. Zapewnimy komfortowy transport na każdym etapie podróży.  

TOUR GUIDE oprowadzanie z indywidualnym systemem nagłośnieniowym

Mobilny zestaw audio - indywidulany zestaw słuchawkowy połączony bezprzewodowo z mikrofonem pilota/przewodnika.

Ubezpieczenie

Warunki ubezpieczenia Bezpieczne Podróże Signal Iduna dokument do pobrania  www.oskar.com.pl/zalaczniki/owu Warunki ubezpieczenia Kosztów Imprezy Turystycznej Signal Iduna dokument do pobrania  www.oskar.com.pl/zalaczniki/owurg

Karta Dużej Rodziny

www.oskar.com.pl/zalaczniki/karta_duzej_rodziny

Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

W związku z powołaniem do życia w dniu 26.11.2016 Turystycznego Funduszu Gwarancyjnego każdy klient Biura Podróży Oskar zobowiązany jest do zapłaty kwoty w wysokości 10zł/os. przy każdorazowej rezerwacji imprezy turystycznej (obowiązuje od dnia 26.11.2016). Kwota przeznaczona na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny zostanie automatycznie doliczona do wartości rezerwacji (w momencie jej dokonania). Wyjątkiem są imprezy turystyczne odbywające się w krajach posiadających granicę z Rzeczpospolitą Polską. Składka nie jest przychodem biura.

Warunki promocji FIRST MINUTE

www.oskar.com.pl/zalaczniki/warunki_promocji

Video

www.youtube.com/watch?v=cqra0E7fi8A&list=PLhcsd4nk5qIZJalq61mBQWyfAp0C6UJEq www.youtube.com/watch?v=t4XV6V4QVCU

Informacja

Informujemy, iż w związku z zaostrzeniami jakie wprowadziło miasto Amsterdam, niektóre z atrakcji wymienionych w programie nie będą mogły być zrealizowane z pilotem. Zwiedzanie ich jest możliwe we własnym zakresie, po uprzednich instrukcjach od przewodnika.

Program ramowy

Dzień 1 Wyjazd z Polski zgodnie z rozkładem jazdy autokarów. Dzień 2 Przyjazd do Alkmaar - miasteczka słynącego z targów serowych, w którym będziemy mieli możliwość zakupy holenderskiego sera. Następnie przejazd do jednej z fabryki serów Jacob's Hoeve (lub innej), a tam oprowadzanie z przewodnikiem, który pokaże nam z czego powstają prawdziwe holenderskie sery, jak wygląda ich proces produkcji oraz jak one smakują. Każdy z Was podczas wizyty w fabryce będzie mógł skosztować tego co wyda mu się najsmaczniejsze. Po oprowadzaniu przez przewodnika udamy się do sklepu, gdzie każdy w Was będzie mógł zakupić to, co najbardziej mu zasmakowało. Wieczorem wizyta z mieście Zaanstand , gdzie każdy z nas będzie miał okazję do zobaczenia prawdziwych holenderskich wiatraków czyli jednego z symboli Holandii. Nocleg na terenie Holandii. Dzień 3 Śniadanie. Wykwaterowanie z hotelu. Przejazd do ogrodów Keukenhof - najpiękniejszego parku wiosennego świata gdzie na powierzchni 32 ha można podziwiać ponad 7 milionów kwitnących tulipanów, żonkili, hiacyntów oraz innych roślin cebulowych. Dzień w Keukenhof to dzień pełen wspaniałych przeżyć i niezapomnianych wrażeń. Keukenhof pełen jest niepowtarzalnych kolorów i zapachów, które wywołują jedyne w swoim rodzaju poczucie wolności. Dysponuje doskonałym zapleczem, zachwyca 30 spektakularnymi wystawami kwiatowymi, zaskakującymi i inspirującymi ogrodami oraz tętniącymi życiem wydarzeniami. W godzinach południowych przejazd do Amsterdamu zwanego Wenecją Północy - miasta położonego na ponad sześciuset kanałach które kiedyś były drogą komunikacji i transportu towarów w tym portowym, kupieckim mieście, a teraz niezwykle malownicze, oddają specyficzny charakter miasta. W programie zwiedzania- Oude Kerk - "Stary Kościół" - jedna z najpiękniejszych budowli w mieście, najstarszy kościół, Nieuwe Kerk - kościół (z początku XV wieku), Magere Brud - najsłynniejszy most w Amsterdamie, Singel (najstarszy kanał), Plac Dam, Pałac Królewski, Plac Mennicy, Nieuwmarkt, Chinatown i dzielnica Czerwonych Latarni. Po zakończeniu zwiedzania czas wolny. W godzinach późnowieczornych wyjazd w drogę powrotną do Polski. Nocny przejazd. Dzień 4 Przyjazd do Polski.

Cena obejmuje

przejazd autokarem klasy PREMIUM (powiększona przestrzeń między siedzeniami, wysokiej jakości fotele, klimatyzacja, DVD, WC, barek) zakwaterowanie - 1 nocleg wyżywienie BB - 1 śniadanie kontynentalne ubezpieczenie KL 10000 euro, NNW 10000 zł, bagaż (utrata do 500 zł)ż opiekę pilota

Dopłaty wymagane na miejscu

koszty programowe - 30 €/os (obejmują bilet wstępu do Keukenhof, opłaty lokalne oraz usługę przewodnicką po Amsterdamie) - płatne u pilota w autokarze; nie podlegają rozliczeniu dopłata do wyżywienia HB przy rezerwacji lub u pilota w autokarze - 15 €/os.

Dopłaty opcjonalne

ubezpieczenie od chorób przewlekłych i nowotworowych KL 20000 euro, NNW 10000 zł, bagaż (utrata 500 zł) - 120 zł/os ubezpieczenie od kosztów rezygnacji - 3,5% wartości rezerwacji godzinny rejs autobusem wodnym po kanałach Amsterdamu - 16 €/os z audioguide w języku polskim; (wymagana wcześniejsza deklaracja, nie później niż 7 dni przed wyjazdem)  

Informacje dodatkowe

program jest programem ramowym - kolejność zwiedzanie może ulec zmianie zwiedzanie wewnątrz we własnym zakresie w ramach czasu wolnego

Komunikat

Informujemy, że w terminie 27.04 - 06.05.2018 r. wyjazd będzie realizowany autokarem spełniającym wszystkie udogodnienia i standardy oferty Premium. Gwarantujemy transport autokarami z roczników 2016-17 z powiększoną przestrzenią między siedzeniami, najwyższej klasy fotelami, bezpłatnym dostępem do WiFi na terenie Polski. Na dzień dzisiejszy nie zdążyliśmy jednak wyposażyć wszystkich autokarów w indywidualny system multimedialny.

Ważne!

Informujemy, iż w terminach 29.03-01.04. i 29.04-02.05 nie odbywają się Targi Serów w Alkmaar. Biuro Podróży OSKAR nie ma wpływu na terminy organizacji Targów.

Dostępne opcje zakwaterowania

pokój 2 - osobowy pokój 3 - osobowy dokwaterowanie (bez dopłat*) lub pokój 1 osobowy (dopłata) * dokwaterowanie - osoby wybierając się pojedynczo, które w momencie rezerwacji nie dokonują dopłaty do pokoju jednoosobowego, mogą zostać zakwaterowane z jedną lub kilkoma osobami tej samej płci w tzw. opcji dokwaterowania; jednakże w przypadku braku innej rezerwacji w opcji dokwaterowania w terminie do 7 dni przed rozpoczęciem imprezy wymagana jest dopłata do pokoju 1 osobowego

Komunikat!

Drodzy Klienci! Uprzejmie informujemy, że wszystkie wyjazdy organizowane przez Biuro Podróży OSKAR, realizowane są najnowocześniejszą flotą autokarową w Polsce, która spełnia wszystkie udogodnienia i standardy oferty Premium. Gwarantujemy transport autokarami z roczników 2015-2018, z powiększoną przestrzenią między siedzeniami, najwyższej klasy fotelami oraz bezpłatnym dostępem do sieci WiFi na terenie Polski. 1.    W przypadku dużej dostępności autokarów, należących do Biura Podróży OSKAR, w pierwszej kolejności realizujemy przejazdy autokarami kategorii ULTRAPREMIUM 2.    W przypadku spiętrzenia sprzedaży konkretnych ofert, istnieje możliwość realizacji przewozu  wynajętymi autokarami od sprawdzonych przewoźników, spełniających standardy i wymogi Biura Podróży OSKAR.

Dostępne opcje wyżywienia

Śniadanie (w cenie) Obiadokolacja (obowiązkowa dopłata przy rezerwacji lub w autokarze)


Opis hotelu Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Przejazd autokarem PREMIUM

Realizacja imprezy autokarami PREMIUM  to  gwarancja - transportu autokarami z roczników 2016 i 2017 produkcji Irizar i VDL indywidualnego, multimedialnego systemu rozrywki  - tablet z dotykowym ekranem w każdym zagłówku (filmy, gry, muzyka itp.). Możliwość podłączenia własnego nośnika danych poprzez wejście AUX lub USB. najwyższej klasy skórzanych lub półskórzanych foteli z możliwością regulacji oparcia lub/i zagłówka największej w Polsce przestrzeni między siedzeniami małej półki przed każdym siedzeniem + siateczki na czasopisma, książki czy telefon bezpłatnego dostępu do sieci WiFi na terenie Polski* gniazdek elektrycznych 230V  wydajnej klimatyzacji sterowanej indywidualnie bogato wyposażonego barku udostępnionego w czasie jazdy WC na pokładzie autokaru   Idealna i komfortowa podróż… ZAWSZE! Na ternie Polski GWARANTUJEMY, że wszystkie przejazdy realizowane są autokarem, busem lub samochodem osobowym. Zapewnimy komfortowy transport na każdym etapie podróży. Ważne - Autokar Premium jest autokarem docelowym. *jakość usług internetowych może różnić się w zależności od jakości sygnału

TOUR GUIDE oprowadzanie z indywidualnym systemem nagłośnieniowym

Mobilny zestaw audio - indywidulany zestaw słuchawkowy połączony bezprzewodowo z mikrofonem pilota/przewodnika.

Ubezpieczenie

Warunki ubezpieczenia Bezpieczne Podróże Signal Iduna dokument do pobrania  www.oskar.com.pl/zalaczniki/owu Warunki ubezpieczenia Kosztów Imprezy Turystycznej Signal Iduna dokument do pobrania  www.oskar.com.pl/zalaczniki/owurg

Karta Dużej Rodziny

www.oskar.com.pl/zalaczniki/karta_duzej_rodziny

Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

W związku z powołaniem do życia w dniu 26.11.2016 Turystycznego Funduszu Gwarancyjnego każdy klient Biura Podróży Oskar zobowiązany jest do zapłaty kwoty w wysokości 10zł/os. przy każdorazowej rezerwacji imprezy turystycznej (obowiązuje od dnia 26.11.2016). Kwota przeznaczona na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny zostanie automatycznie doliczona do wartości rezerwacji (w momencie jej dokonania). Wyjątkiem są imprezy turystyczne odbywające się w krajach posiadających granicę z Rzeczpospolitą Polską. Składka nie jest przychodem biura.

Warunki promocji FIRST MINUTE

www.oskar.com.pl/zalaczniki/warunki_promocji

Video

www.youtube.com/watch?v=cqra0E7fi8A&list=PLhcsd4nk5qIZJalq61mBQWyfAp0C6UJEq www.youtube.com/watch?v=t4XV6V4QVCU

Program ramowy

Dzień 1 Wyjazd z Polski zgodnie z rozkładem jazdy autokarów. Dzień 2 Przyjazd do Alkmaar - miasteczka słynącego z targów serowych, w którym będziemy mieli możliwość zakupy holenderskiego sera. Następnie przejazd do jednej z fabryki serów Jacob's Hoeve (lub innej), a tam oprowadzanie z przewodnikiem, który pokaże nam z czego powstają prawdziwe holenderskie sery, jak wygląda ich proces produkcji oraz jak one smakują. Każdy z Was podczas wizyty w fabryce będzie mógł skosztować tego co wyda mu się najsmaczniejsze. Po oprowadzaniu przez przewodnika udamy się do sklepu, gdzie każdy w Was będzie mógł zakupić to, co najbardziej mu zasmakowało. Wieczorem wizyta z mieście Zaanstand , gdzie każdy z nas będzie miał okazję do zobaczenia prawdziwych holenderskich wiatraków czyli jednego z symboli Holandii. Nocleg na terenie Holandii. Dzień 3 Śniadanie. Wykwaterowanie z hotelu. Przejazd do ogrodów Keukenhof - najpiękniejszego parku wiosennego świata gdzie na powierzchni 32 ha można podziwiać ponad 7 milionów kwitnących tulipanów, żonkili, hiacyntów oraz innych roślin cebulowych. Dzień w Keukenhof to dzień pełen wspaniałych przeżyć i niezapomnianych wrażeń. Keukenhof pełen jest niepowtarzalnych kolorów i zapachów, które wywołują jedyne w swoim rodzaju poczucie wolności. Dysponuje doskonałym zapleczem, zachwyca 30 spektakularnymi wystawami kwiatowymi, zaskakującymi i inspirującymi ogrodami oraz tętniącymi życiem wydarzeniami. W godzinach południowych przejazd do Amsterdamu zwanego Wenecją Północy - miasta położonego na ponad sześciuset kanałach które kiedyś były drogą komunikacji i transportu towarów w tym portowym, kupieckim mieście, a teraz niezwykle malownicze, oddają specyficzny charakter miasta. W programie zwiedzania- Oude Kerk - "Stary Kościół" - jedna z najpiękniejszych budowli w mieście, najstarszy kościół, Nieuwe Kerk - kościół (z początku XV wieku), Magere Brud - najsłynniejszy most w Amsterdamie, Singel (najstarszy kanał), Plac Dam, Pałac Królewski, Plac Mennicy, Nieuwmarkt, Chinatown i dzielnica Czerwonych Latarni. Po zakończeniu zwiedzania czas wolny. W godzinach późnowieczornych wyjazd w drogę powrotną do Polski. Nocny przejazd. Dzień 4 Przyjazd do Polski.

Cena obejmuje

przejazd autokarem klasy PREMIUM (powiększona przestrzeń między siedzeniami, multimedialny system rozrywki, klimatyzacja, DVD, WC, barek) zakwaterowanie - 1 nocleg wyżywienie - 1 śniadanie kontynentalne ubezpieczenie KL, NNW, bagaż opiekę pilota

Dopłaty wymagane na miejscu

koszty programowe - 30 €/os (obejmują bilet wstępu do Keukenhof, opłaty lokalne oraz usługę przewodnicką po Amsterdamie) - płatne u pilota w autokarze; nie podlegają rozliczeniu obiadokolacja - 15 €/os ; płatne u pilota w autokarze

Dopłaty opcjonalne

godzinny rejs autobusem wodnym po kanałach Amsterdamu - 16 €/os z audioguide w języku polskim; (wymagana wcześniejsza deklaracja, nie później niż 7 dni przed wyjazdem)

Informacje dodatkowe

program jest programem ramowym - kolejność zwiedzanie może ulec zmianie zwiedzanie wewnątrz we własnym zakresie w ramach czasu wolnego

Komunikat

Informujemy, że w terminie 27.04 - 06.05.2018 r. wyjazd będzie realizowany autokarem spełniającym wszystkie udogodnienia i standardy oferty Premium. Gwarantujemy transport autokarami z roczników 2016-17 z powiększoną przestrzenią między siedzeniami, najwyższej klasy fotelami, bezpłatnym dostępem do WiFi na terenie Polski. Na dzień dzisiejszy nie zdążyliśmy jednak wyposażyć wszystkich autokarów w indywidualny system multimedialny.

Ważne!

Informujemy, iż w terminach 29.03-01.04. i 29.04-02.05 nie odbywają się Targi Serów w Alkmaar. Biuro Podróży OSKAR nie ma wpływu na terminy organizacji Targów.

Dostępne Opcje Zakwaterowania

pokój 2 - osobowy pokój 3 - osobowy dokwaterowanie (bez dopłat*) lub pokój 1 osobowy (dopłata) * dokwaterowanie - osoby wybierając się pojedynczo, które w momencie rezerwacji nie dokonują dopłaty do pokoju jednoosobowego, mogą zostać zakwaterowane z jedną lub kilkoma osobami tej samej płci w tzw. opcji dokwaterowania; jednakże w przypadku braku innej rezerwacji w opcji dokwaterowania w terminie do 7 dni przed rozpoczęciem imprezy wymagana jest dopłata do pokoju 1 osobowego



Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Oskar, działającego na polskim rynku od 1998 roku. Wieloletnie doświadczenie oraz nieustanny rozwój stawiają Biuro Podróży Oskar w gronie godnych polecenia touroperatorów. Specjalizacją tego biura to krótkie wycieczki objazdowe po Europie oraz wakacje zagraniczne realizowane autokarem. Flota Biura Podróży Oskar to najnowocześniejsze autokary prowadzone przez wykwalifikowanych i sprawdzonych kierowców.

Oferta Biura Podróży Oskar to wakacje w Hiszpanii, Bułgarii, Grecji, Albanii i Czarnogórze oraz interesujące objazdowe wycieczki autokarowe do najciekawszych zakątków Europy. To również szeroka oferta tak zwanych City Break, dzięki którym turyści odwiedzić mogą europejskie parki rozrywki, festiwale regionalne, czy spędzić udanego Sylwestra i Walentynki. Wśród nich mozna wymienic Festiwal Tulipanów w Holandii, Wodospad Rheinfall i Wyspa Mainau w Szwajcarii, zwiedzanie Budapesztu, Widnia, Bratysława w jednej podróży i tym podobne.

Wakacyjne kierunki podróży, kurorty wypoczynkowe oraz baza noclegowa znajdujące się w ofercie dobierane są starannie i z uwzględnieniem wymogów rynku. Biuro nieustannie unowocześnia flotę autokarową – obecnie posiada kilkanaście najwyższej klasy komfortowych autokarów, prowadzonych przez wykwalifikowanych i sprawdzonych kierowców.


Opinie o wycieczce objazdowej Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki

Masz pytania o Wycieczkę objazdową Holenderskie Trio: Sery + Kwiaty + Zabytki? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00