cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
  • Hotel Luna Holiday Complex, Malta
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
08.09 - 11.09
już od 2319 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.03 - 11.03
już od 218 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Luna Holiday Complex
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Luna Holiday Complex
star 3

Malta
Ocena hotelu Luna Holiday Complex:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Luna Holiday Complex:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 września 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 marca 2023

Hotel Luna Holiday Complex w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne

Witamy Luna Holiday Complex w Mellieha. Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, recepcję, winda i lobby. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po włosku, angielsku i niemiecku. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia motocykli i samochodów. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą . W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, przystanek autobusowy, postój taksówek, informacja turystyczna, centrum miasta i supermarket. Odległość od hotelu: Temples (22 km), Valletta (18 km), sklepy (15 km), Mdina (14 km), lotnisko MLA (18 km) i Aquarium (7 km).

Udogodnienia

Hotel oferuje usługę budzenia i sejfy. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych i bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

śniadanie: bufet, kontynentalny. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

Sport i Rozrywka

W ramach aktywności hotel oferuje bilard. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 18 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg (55x40x20) oraz bagaż główny 20 kg (81x119x119) Kraków / Wrocław Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 240zł/osobę - 20 kg - 340zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Gdańsk Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 32 kg - 260zł/osobę Uwaga Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Malta

Opis

Kompleks wypoczynkowy Luna Holiday Complex oferuje niezapomniane wakacje na Malcie. Hotel położony jest obok Mellieha Bay, największej i najbardziej popularnej plaży na wyspie i uchodzi za jeden z lepszych aparthoteli na Malcie. W hotelowej restauracji można spróbować pysznych dań kuchni środziemnomorskiej, a wypoczynek umili kąpiel w jednym z dwóch basenów.

Lokalizacja

w Mellieha, ok. 25km od lotniska, ok. 23km od Valletty, ok. 500m od centrum miejscowości.

Wyposażenie

liczba pokoi: 158, restauracje: 1, baseny odkryte: 1, recepcja, internet (płatny), przechowalnia bagażu, room service (płatny), bar, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

Podczas gorących dni można zażyć orzeźwiającej kąpieli w jednym z basenów na świeżym powietrzu, z których roztaczają się panoramiczne widoki na okolicę.

Pokoje

Pokoje typu studio są nowocześnie umeblowane z dwoma pojedynczymi łóżkami i łazienką z prysznicem, aneksem kuchennym (kuchenka, piekarnik elektryczny, lodówka i czajnik), telefonem, wentylatorem, balkonem. Niektóre studia posiadają klimatyzację za dodatkową opłatą (ok. 10eur/dobę) Typ pokoju -

STUDIO: dla max. 2 osób

Plaża

publiczna, ok. 500m od hotelu, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport na plaży

nurkowanie (płatne)

Dla dzieci

brodzik

Wyżywienie

bez wyżywienia, możliwość dopłaty do śniadań, możliwość dopłaty do śniadań i obiadokolacji.

Świadczenia

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

W przypadku transferu na Gozo - przeprawa promem w cenie - z lotniska przejazd do portu, przeprawa i na miejscu dalszy transfer do hotelu (kierowca nie podróżuje z Klientami).

W cenie bagaż podręczny:
lot Wizz Air (W6): bagaż podręczny do 10kg (max. wymiary 40x30x20cm) - bagaż można zabrać na pokład samolotu. Istnieje możliwość zakupu drugiego bagażu podręcznego o wymiarach 55x40x23cm i wadze do 10kg - 250zł/szt./2 strony

lot Ryanair (FR) - 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony lub bagażu głównego o wymiarach do 10kg - 200zł/szt.

lot Air Malta (KM): bagaż główny 20kg + bagaż podręczny 5kg

lot Lufthansa (LH), LOT (LO): bagaż podręczny do 8kg i wymiarach 55 x 40 x 23 cm

 

 

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę):

RYANAIR:
- bagaż 20kg 300zł/2 strony;

- bagaż 10kg (rejestrowany) 55 cm x 40 cm x 20 cm 200zł/2 strony

WIZZAIR:

- bagaż 10kg 55 cm x 40 cm x 20 cm 250zł/2 strony;

- bagaż 20kg 400zł/2 strony

LUFTHANSA i PLL LOT:

- bagaż do 23kg 300zł/2 strony

Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

W okresie świąt Bożego Narodzenia, Sylwestra i Wielkanocy obowiązkowych dopłat do uroczystych kolacji/obiadów. Szczegóły w opisie wyżywienia. Kwoty zostaną doliczone po założeniu rezerwacji.

Na Malcie  wprowadzony został obowiązkowy podatek lokalny i wynosi ok. 0,50 EUR/dzień/osobę pełnoletnią. Kwota ta będzie płatna bezpośrednio w recepcji hotelu. Zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora. Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

kontakt telefoniczny w j. polskim


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Nekera

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

MALTA

Położenie

w miejscowości Mellieha Bay, ok. 250 m. od centrum. W pobliżu hotelu sklepy, restauracje, bary, postój taxi oraz przystanek autobusowy. Dogodne połącznia do stolicy Malty - Valetty oraz popularnych kurortów St. Julian's oraz Sliemy.

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża nad zatoką Mellieha Bay. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

160 pokoi w 7-piętrowym budynku. Do dyspozycji Gości: hol powitalny, recepcja, windy, sejfy (za opłatą), restauracja, lobby bar, minimarket. Na zewnątrz hotelu znajdują się dwa baseny (w tym jeden na dachu hotelu), Skybar oraz tarasy słoneczne. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie.

Internet

kącik internetowy za opłatą. WiFi w lobby gratis, na pozostałych terenach - w tym w pokojach - za opłatą.

Zakwaterowanie

Studia dwuosobowe: klimatyzacja (za opłatą), wnęka kuchenna, stół jadalny, TV-sat., telefon, sejf (za opłatą), balkon. Prysznic, WC. Studia Superior : nowocześniej urządzone, wyposażone jak studia dwuosobowe. Apartamenty Superior: pomieszczenie dzienno-sypialne z aneksem kuchennym i częścią jadalną, oddzielna sypialnia, poza tym wyposażone jak studia dwuosobowe.

Sport

za opłatą: bilard, pokój gier.

Rozrywka

okazjonalnie muzyka na żywo.

Wyżywienie

bez wyżywienia, ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie kontynentalne w formie bufetu, kolacja w formie menu.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

UWAGA!

Gości obowiązuje taxa klimatyczna w wysokości 0,50 EUR os./dzień (max. wysokość opłaty 5 EUR za pobyt), płatna w hotelu.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM  


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

TOP Touristik

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Informacje o destynacji

Szanowni Państwo chcielibyśmy poinformować, iż Klienci biura podróży TOP Touristik są pod opieką polskojęzycznego przedstawiciela.

Ważne informacje

Nasze ceny są aktualizowane i obowiązują w momencie zakładania rezerwacji. Dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania, oferty są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy koszt rezerwacji niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Położenie

Hotel położony w spokojnej lokalizacji, w miejscowości Mellieha. Do piaszczystej plaży jest ok 400 m. Do centrum miejscowości z restauracjami, barami oraz sklepami położonego na wniesieniu jest około 1 km. Około 250 m od hotelu znajduje się przystanek komunikacji autobusowej. Odległość od lotniska wynosi ok. 20 km.

Adres

Hotel Luna Holiday
Marfa Road, Mellieha 9063 - Ghadira
Tel: +356 215 216 45
Web: www.lunaholidaycomplexmalta.com

Wyposażenie

Hotel apartamentowy zbudowany został w roku 1982. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 113 pokoi. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, kawiarnia i bar. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Do pozostałych świadczonych usług należą serwis pokojowy, pobudka na życzenie i pralnia.

Pokoje

W ofercie znajdują się pokoje z klimatyzacją, wentylatorem, pomieszczeniem mieszkalnym, kuchnią i łazienką. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Zaletą poszczególnych pokoi jest również boczny widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na sofie. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Istnieje możliwość dostawki. W pokoju znajduje się sejf. W aneksie kuchennym znajduje się lodówka, kuchenka gazowa i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. Do wyposażenia łazienek należą prysznic i wanna. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Hotel oferuje basen i basen otwarty. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy rower / rower górski i golfa. Jako alternatywną formę wypoczynku proponujemy Państwu sporty wodne, w tym windsurfing, jak również za dodatkową opłatą nurkowanie. Studio fitness i bilard stanowią część oferty sportowo-rekreacyjnej hotelu apartamentowego. W obiekcie znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa i zabiegami masażu. Wieczorne chwile mile upłyną przy akompaniamencie muzyki na żywo.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem i wyżywienie częściowe. Standardowe posiłki znajdujące się w ofercie to śniadanie i kolacja.

Karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Podatki – Malta

Szanowni Państwo informujemy, iż na terenie państwa Malta od dnia 01.07.2016 obowiązuje w hotelach oraz kwaterach turystycznych nowy podatek turystyczny. Powyższy podatek płatny jest bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu.
Stawka podatku wynosi 0,50 Euro/osoba/noc – niezależnie od standardu zakwaterowania.
Podatek płatny jest maksymalnie do wysokości 5 Euro za pobyt i dotyczy osób powyżej 18 roku życia. Zmiana jest możliwa. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności.

Check-in / Check-out

Proszę zwrócić uwagę, że zgodnie z międzynarodowym standardem dobra hotelowa:
- zaczyna się meldunkiem - od godziny 14:00 w dniu przyjazdu 
- kończy się po wymeldowaniu - do godziny 12:00 w dniu wyjazdu 
Godziny te mogą nieznacznie różnić się w zależności od kraju i hotelu.
Dostęp do wszelkich wykupionych usług hotelowych, w tym posiłków i napojów, jest możliwy tylko w godzinach meldunku w hotelu.
W przypadku opcji half board, full board i all inclusive pierwszym dostępnym posiłkiem po godzinie meldunku jest zazwyczaj lunch (wydawany w godzinach urzędowania restauracji hotelowej), w przypadku pobytu ze śniadaniem, jest ono serwowane następnego dnia rano.
Część hoteli oferuje odpłatną możliwość wcześniejszego meldunku i późniejszego wymeldowania. Potrzebę taką należy zgłosić bezpośrednio na recepcji w dniu przyjazdu, a jej realizacja zależna jest od dostępności pokoi w hotelu, w danym dniu.

Kaucja w hotelach - Deposit

Kaucja (inaczej depozyt zabezpieczający) to określona kwota pieniędzy pobierana przez część hoteli podczas zameldowania. Hotele pobierają taki depozyt, aby zabezpieczyć koszty dodatkowe, jakie powstają w związku z pobytem gościa w hotelu.Kaucja może zostać zablokowana na karcie kredytowej w formie preautoryzacji  lub alternatywnie można dokonać wpłaty gotówkowej w recepcji.Wysokość kaucji ustalana jest przez hotel. Kaucja podlega zwrotowi w przypadku braku dodatkowych kosztów.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika.
W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*). Podane ceny bagażu obowiązują do momentu zakupu rezerwacji lotniczej (biletu), cena bagażu po zakupie biletów zwiększa się.
+ Ryanair (FR) Uwaga zmiany (data lotu od 01.11.2018):
Bezpłatnie: tylko 1 mała torebka - wymiary: 40x20x25 cm, max. 10 kg.
Pierwszeństwo wejścia na pokład i 2 sztuki bagażu (na pokład):  od 70 PLN/ osobę/ obie strony. 1 mała torebka do 40x20x25 cm + 1 bagaż do 10 kg 55x40x20 cm, usługa dodawana jest dla całej rezerwacji (wszystkich pasażerów).
*Bagaż rejestrowany: 265 – 400 PLN / 1 szt. 20 kg w obie strony. Bagaż odprawiany przed kontrolą bezpieczeństwa przy stanowisku check-in.
+ Wizz Air (W6): Uwaga zmiany (data lotu od 01.11.2018):
Bezpłatnie: tylko 1 mała torebka - wymiary: 40x30x20 cm, max 10 kg.
Pierwszeństwo wejścia na pokład i 2 sztuki bagażu (na pokład): od 75 PLN/ osobę/ obie strony. 1 mała torebka do 40x30x20 cm + 1 bagaż do 10 kg 55x40x23 cm, usługa może być dodana dla poszczególnych pasażerów.
*Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 200 – 450 PLN.
++ Air Malta (KM): Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg oraz bagaż rejestrowany 20 kg.
*Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji.
Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.
Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż:
www.vcms.eu/upload/getbyid/260107/Airlines_Policies.pdf


Atur

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

MALTA

Hotel info

jeden z najpopularniejszych, 3-gwiazdkowych obiektów na wyspie i doskonały wybór wakacyjnego zakwaterowania. Otoczony malowniczymi widokami na lazurowe wody Morza Śródziemnego i idylliczną wioskę Mellieha gwarantuje wyjątkowy klimat typowo maltańskich wakacji. Położenie nad zatoką Mellieha, zapewnia ponadto dostęp do największej piaszczystej plaży na wyspie. Miejscem relaksu jest nie tylko pobliska plaża, ale również basen, który w miesiącach chłodniejszych zmienia się w basen kryty. Wypoczynek umożliwiają hotelowe tarasy słoneczne, a wśród nich Sky Lounge - taras ze spektakularnym widokiem na okolicę. Dla gości przygotowano tu również basen i bar. Amatorzy dobrej kuchni znajdą na terenie kompleksu restaurację serwującą zarówno dania śródziemnomorskie jak i lokalne specjały. Dla gości rezerwujących pobyt bez wyżywienie, udostępniono minimarket, a pokoje wyposażono w aneksy. Przestronny kompleks wakacyjny jest idealną propozycją zakwaterowania zarówno dla rodzin jak i grupy znajomych. Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Mellieha, na wzniesieniu, ok. 500 m od centrum miejscowości z licznymi butikami, barami, restauracjami. Ok. 300 m przystanek komunikacji lokalnej, ok 5 km przystań promu na Gozo . Lotnisko w Luqa ok. 30 km.

Plaża

ok. 550m od hotelu, piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, sezonowo leżaki i parasole za opłatą. W okolicy malownicza zatoka Paradise Bay z niewielką, piaszczystą, publiczną plażą.

Aparthotel

160 pokoi (studia i apartamenty), przestronny hol powitalny, recepcja 24h, lobby z kącikami wypoczynkowymi, restauracja główna, lounge bar i cafeteria, sezonowy bar przy basenie, Sky Lounge - sezonowy taras słoneczny z basenem i barem (sezon letni, dostępny dla osób min 16 lat, również dla gości spoza kompleksu, lokalne opłaty), Sky Vip - sezonowy taras słoneczny z leżakami, łóżkami balijskimi (sezon letni, lokalne opłaty), na terenie kompleksu minimarket z produktami spożywczymi i napojami, płatny kącik internetowy, salka bankietowa, wymiana walut, płatne miejsca parkingowe.

Pokój

prosto, funkcjonalnie urządzony, klimatyzacja (sezon letni, lokalna opłata), TV, telefon, wiatrak, aneks kuchenny (lodówka, kuchenka, podstawowe naczynia i sztućce), łazienka (prysznic lub wanna), płatny sejf, balkon. Pokój typu STUDIO 2-osobowy możliwość 1 dostawki.

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Basen kryty (podgrzewany, sezon zimowy). Dodatkowo basen zewnętrzny na tarasie w ramach Sky Bar (sezon letni). Płatne: bilard, automaty do gier, fitness. Lekkie animacje lub wieczory z muzyką.

Dzieci

brodzik

Opcje wyżywienia

-bez wyżywienia -śniadania -śniadania, obiadokolacje

Uwagi

hotel objęty telefoniczną obsługą z językiem polskim. Lokalny rezydent język angielski. Sezon 2020/2021 w części obiekyu zaplanowano prace renowacyjne, co może wpływać na komfort zakwaterowania.

Nasza opinia

przestronny, wakacyjny kompleks położony w pobliżu piaszczystej plaży i atrakcji miejscowości Mellieha. Wygodne zakwaterowanie i dobra infrastruktura. Systematycznie odnawiany stale uzupełnia swoją ofertę, wprowadzając nowe atrakcje i serwis kierowany do tutejszych gości

200809Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - LOT (kod lotu LO) - duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 8kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym. - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna na Malcie - 0,5 EUR/os/dzień, opłata max 5 EUR/os (nie dotyczy dzieci do 16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Luna znajduje się w idyllicznym miasteczku Mellieha w północnej części wyspy, Luna Holiday Complex znajduje się w odległości spaceru od Mellieha Bay, największej i najpopularniejszej piaszczystej plaży na Malcie. Hotel cieszy się doskonałą lokalizacją blisko plaży, gdzie korzystać można ze sportów wodnych na pięknych pobliskich plażach!Czas docelowy / min Odległość: Lotnisko 1 godzina 20 kmValletta 45 min 17 kmJulian's 40 min 14 kmNajbliższy przystanek autobusowy 5 min 150 mWioska Mellieha 10 min 250 mSliema 35 minut 20 kmGozo z promem 56 min 20 kmMarsaxlokk 43 min 27 km 

PLAŻA

publiczna, piaszczysta plaża nad zatoką Mellieha Bay, oddalona o ok. 500 m. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą. Luna Hotel nawiązał współpracę z jednym z wiodących klubów plażowych w Mellieha - an Remo Beach Club , zapewniając Gościom hotelowym miejsce na plaży.  Serwis plażowy w specjalnej cenie można zarezerwować w hotelowej recepcji. 

HOTEL

kategoria lokalna 3* Hotel z tradycjami Hotel odnaczone nagrodą Tripadvisor - Travellers' Choice 2021, która przyznawana jest obiektom, które stale zdobywają świetne recenzje podróżnych i znajdują się wśród 10% najlepszych obiektów na stronie Tripadvisor. 

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja 24h/7, restaracja, bar, pokój gier, mini market, wi fi, wynajem samochodów, bankomat (ATM Service), sale eventowe - hotel pomoże w organizacji róznych spotkań specjalistycznych   

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

basen na dachu, jacuzzi, leżaki i parasole, łożka z baldachimem przy basenie;  basen rodzinny Twilight Pool, który od końca października do połowy maja (jeśli pozwala na to pogoda),  zamienia się w relaksujący, w pełni ogrzewany basen kryty. Obszar jest w komplecie z leżakami. Do dyspozycji gości również centrum nurkowe i sala fitnes. Hotel współpracuje z zewnętzrną stadniną gdzie można zarezerwować lekcje jazdy konnej. 

ZAKWATEROWANIE

160 pokoi w 7-piętrowym budynku.  Studia dwuosobowe (STUDIO LV): ok. 24 m2; klimatyzacja (za opłatą), wnęka kuchenna, stół jadalny, TV-sat., telefon, sejf (za opłatą), balkon. Prysznic, WC. Studia Superior (STUDIO SUPERIOR): przestronniejsze, ok. 32 m2, nowocześniej urządzone, wyposażone jak studia dwuosobowe.

WYŻYWIENIE

W zależności od wybranej oferty formy wyżywienia: - bez wyżywienia - BB - tylko śniadania - HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje do obiadokolacji serowane za opłatą. 

INFORMACJE DODATKOWE

https://lunaholidaycomplexmalta.com/ 

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM:Cena zawiera: bilet lotniczy [dla czarterów bagaż 23kg + 5 kg bagaż podręczy // dla przelotów low costowych Ryanair bagaż 10kg + mała podręczna torebka, przy lotach Wizzair Klienci Prima mają w cenie WIZZ Priority: podręczna walizka na kółkach (55x40x23 cm maks. 10kg), stanowisko odprawy priorytetowej, pierwszeństwo wejścia na pokład  // dla lotów rejsowych LOT tylko bagaż podręczny 8kg, Air Malta bagaż podreczny 10kg + mała walizka; transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT, opiekę polskojęzycznego rezydenta na miejscu (nie obejmuje Gozo). Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP): 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: eco taxy 0,5 e dzień / os dorosła płatna na miejscu w recepcji,  bagażu rejestrowanego przy połączeniach rejsowych (nie czarter) -  opłaty za bagaż rejestrowany ok. 250pln-300pln za 1 sztukę bagażu do 23 kg, dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), wycieczek fakultatywnych.UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. W tym celu należy podczas procesu zakładania rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub zgłosić do sprzedawcy prośbę o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony.DOJAZD WŁASNY:Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty,  ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), OC organizatora, VAT.Cena nie zawiera: eco taxy 0,5 e dzień / os dorosła płatna na miejscu w recepcji, dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO:Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotuRyanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotuUwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie!LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO:Wizzair: 10kg/20kg/32kgRyanair:10kg/20kgLIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w PRIMIE w cenie:Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY!Usługa daje mozliwość:* zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg))* zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg)* pierwszeństwo wejścia na pokład* Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm oraz pierwszeństwo wejścia na pokład. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.Easy Jet: bagaż o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki, mała torba podręczna która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera) 

WARUNKI WJAZDOWE

* dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty.* Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego.* każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

Covid-19

Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Aktualne informacje dla turystów związane z Covid-19 można znaleźć na stronie: www.visitmalta.com/en/covid-19. W razie potrzeby uzyskania bardziej szczegółowych informacji można skorzystać z uruchomionej przez władze maltańskie specjalnej infolinii dla turystów: +356 2169 2447 lub wysłać zapytanie drogą mailową na adres: tourismcovid-19helpline@visitmalta.com.Szczegółowy wykaz nakazów i zakazów związanych z COVID-19 obowiązujących na Malcie dostępny jest na stronie: https://deputyprimeminister.gov.mt/en/health-promotion/covid-19/Pages/resources.aspx. Bieżące informacje na temat sytuacji epidemiologicznej, obowiązujących obostrzeń, zasad postępowania w związku z Covid-19 oraz warunków podróżowania z i na Maltę zamieszczane są również na stronie placówki w zakładce Aktualności.Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami.Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Od poniedziałku 16 sierpnia 2021 r. papierowy formularz lokalizacji pasażera nie będzie już akceptowany przy wjeździe na Maltę. Pasażerowie muszą złożyć swoje dPLF online na platformie EU-ePLF pod adresem https://app.euplf.eu/#/form przed podróżą. Po pomyślnym przesłaniu formularza otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem z unikalnym kodem szybkiej odpowiedzi (QR) oraz linkiem do pobrania pliku dPLF w formacie PDF. Przed wejściem na pokład i po przybyciu na Maltę pasażerowie mogą przedstawić swój dPLF z kodem QR w formie wydruku lub w formacie cyfrowym na smartfonie, tablecie lub innym urządzeniu.Każdy obywatel Polski w wieku powyżej 12 roku życia przybywający na Maltę po 14 lipca 2021 musi być zaszczepiony przeci COVID - 19 i musi posiadać potwierdzenie w postaci tzw. Paszportu Covidowego. Wykonanie testów PCR oraz antygenowych nie upoważnia do podróży na terytorium Malty. Dzieci w wieku 5-12 lat mogą podróżować na Maltę w towarzystwie zaszczepionych rodziców / opiekunów prawnych i muszą przedstawić negatywny wynik testu PCR zrobiony na nie więcej niż 72 godziny przed przybyciem na Maltę. Dzieci poniżej 5 roku życia nie potrzebują testów.Przy podróży lotniczej do Niemiec: wejście na pokład samolotu lecącego do Niemiec jest możliwe tylko z negatywnym wynikiem testu (niezależnie od miejsca wylotu). Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h a testy PCR, LAMP, TMA 72h przed planowaną godziną lądowania w Niemczech. Ponadto linie lotnicze realizujące loty do Niemiec mogą mieć dodatkowe, indywidalne wymagania, z którymi należy się zapoznać. Powrót do Polski z zagranicy:UWAGA! Ze względu na dynamiczną sytuację i częstotliwość zmian dotyczących procedur podróżowania, prosimy o zapoznanie się z komunikatem na temat aktualnych informacji i wymogów dotyczących kwarantanny na stronie STRAŻY GRANICZNEJ. Od 17 lipca każdy, kto przyleci do naszego kraju, musi wypełnić przez internet Kartę Lokalizacji Podróznego.  https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Malta, Malta

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża nad zatoką Mellieha Bay. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Internet

kącik internetowy za opłatą. WiFi w lobby gratis, na pozostałych terenach - w tym w pokojach - za opłatą.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Polska Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Malta, Malta

UWAGA!

Gości obowiązuje taxa klimatyczna w wysokości 0,50 EUR os./dzień (max. wysokość opłaty 5 EUR za pobyt), płatna w hotelu.

Położenie

w miejscowości Mellieha Bay, ok. 250 m. od centrum. W pobliżu hotelu sklepy, restauracje, bary, postój taxi oraz przystanek autobusowy. Dogodne połącznia do stolicy Malty - Valetty oraz popularnych kurortów St. Julian's oraz Sliemy. 

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża nad zatoką Mellieha Bay. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą. 

Wyposażenie

160 pokoi w 7-piętrowym budynku. Do dyspozycji Gości: hol powitalny, recepcja, windy, sejfy (za opłatą), restauracja, lobby bar, minimarket. Na zewnątrz hotelu znajdują się dwa baseny (w tym jeden na dachu hotelu), Skybar oraz tarasy słoneczne. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie. 

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WiFi w lobby gratis, na pozostałych terenach - w tym w pokojach - za opłatą. 

Kategoria lokalna

3 gwiazdki. 

Zakwaterowanie

Studia dwuosobowe (2A): klimatyzacja (za opłatą), wnęka kuchenna,  stół jadalny, TV-sat., telefon, sejf (za opłatą), balkon. Prysznic, WC. Studia Superior (2-3B): nowocześniej urządzone, wyposażone jak studia 2A. Apartamenty Superior (4-5C): pomieszczenie dzienno-sypialne z aneksem kuchennym i częścią jadalną, oddzielna sypialnia, poza tym wyposażone jak studia 2A. 

Wyżywienie

bez wyżywienia, ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie kontynentalne w formie bufetu, kolacja w formie menu. 

Sport

za opłatą: bilard, pokój gier. 

Rozrywka

okazjonalnie muzyka na żywo. 

Wcześniej = taniej

do 1.01.19 10% zniżki na pobyty w terminach 15.03-30.04.19 oraz 10% zniżki przy rezerwacji do 30.04.19 na pobyty w terminach 20.10.-30.11.19. 


Mapa Hotelu Luna Holiday Complex

Opinie o Hotelu Luna Holiday Complex

Luna Holiday Complex - możliwości zakwaterowania:

apartament 1 bedroom superior balcony
apartament 2 bedrooms superior balcony
STUDIO SUPERIOR
SUITE Z WIDOKIEM NA MORZE
studio standard balcony
studio superior balcony
studio dwuosobowe Standard od strony lądu
studio Superior od strony lądu

Luna Holiday Complex - Możliwości wyżywienia:


Luna Holiday Complex - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Luna Holiday Complex? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00