cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
1 / 38
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
30.04 - 07.05
już od 1134 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.05 - 04.05
już od 1059 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Belvedere Imperial
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Belvedere Imperial
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Belvedere Imperial:
4.7 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Belvedere Imperial:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
  • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
  • program All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Belvedere Imperial w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
  • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
  • program All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Hersonissos
  • ok. 400 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

polozenie

  • ok. 1 km od centrum Hersonissos
  • ok. 400 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

plaza

  • ok. 400 m od plaży
  • publiczna
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca
  • leżaki za opłatą
  • parasole za opłatą
  • ręczniki za opłatą

Do dyspozycji gości

  • 10 budynków
  • recepcja
  • windy
  • ogród
  • taras słoneczny
  • 2 baseny (zewnętrzne, ze słoną wodą)
  • podgrzewany basen (kryty, ze słoną wodą, czynny w kwietniu, maju, wrześniu i październiku)
  • restauracja główna Dedalos restaurant (kuchnia międzynarodowa) 
  • restauracja Rotisserie (czynna w lipcu i sierpniu, 19.00-21.30) 
  • restauracja Cretan Open air Restaurant (czynna w lipcu i sierpniu, 19.00-21.30) 
  • 3 bary (lounge bar, bar przy basenie, bar przekąskowy)

Wyposażenie

  •  Wi-Fi, w recepcji/lobby: w cenie, w barze: w cenie, przy basenie: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • lekarz
  • recepcja
  • kantor
  • sejf: za opłatą
  • winda
  • ogród
  • zielony dziedziniec
  • taras
  • parking, niezadaszony: w cenie
  • sale konferencyjne: 2

Dodatkowe udogodnienia

  • minimarket
  • sklep z pamiątkami
  • opieka medyczna
  • parking (w cenie)
  • 2 sale konferencyjne 
  • kantor 
  • sejf (w recepcji) 
  • butik 
  • jubiler 
  • pralnia (płatna) 

karty

Visa, MasterCard, Maestro, American Express

Liczba pokojów

340 pokojów, 80 bungalowów

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 5
  • basen „BLUE POOL": zewnętrzny, z wodą morską, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen: kwiecień, maj, wrzesień i październik, kryty, z wodą morską, podgrzewany: kwiecień, maj, październik
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, z wodą morską, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • brodzik dla niemowląt: zewnętrzny, zjeżdżalnia, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen „AEOLOS POOL": zewnętrzny, z wodą morską, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: za opłatą
  • Dla dzieci

    •  basen dla dzieci: zewnętrzny, z wodą morską, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
    • brodzik dla niemowląt: zewnętrzny, zjeżdżalnia, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • wózek dla dzieci: za opłatą
    • menu dla dzieci
    • miniklub: 4 - 12 lat
    • animacje dla dzieci
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4 - 12 lat, 20:30 - 21:30
    • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie
    • klub dla nastolatków: lipiec i wrzesień, w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    • sala fitness/siłownia 
    • siatkówka plażowa 
    • minigolf 
    • 2 korty tenisowe
    • wypożyczenie sprzętu 
    • łucznictwo 
    • piłka nożna 
    Płatne
    • strefa spa
    • masaże 
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne 
    • oświetlenie kortu tenisowego 
    • sauna fińska
    • sauna parowa

    rozrywka

    • zajęcia sportowe
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych
    • przedstawienia
    • muzyka na żywo

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZE1
    • 2-4 os.
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 3-5 os.
    • ok. 45 m2
    • widok na ogród/widok na ląd
    • balkon lub taras
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • TV sat.
    • lodówka
    • WC
    • składa się z 2 pokoi oddzielonych przesuwanymi drzwiami
    • Wi-Fi: w cenie
    • suszarka do włosów
    • wanna
    Pokój 2-osobowy superior DZX2
    • 2-3 os.
    • ok. 35 m2
    • widok na hotel/widok na dziedziniec
    • w budynku bocznym
    • balkon lub taras
    • klimatyzacja: cenie, kwiecień-listopad
    • sejf: za opłatą, ok. 2,50 €
    • telefon
    • TV
    • radio
    • lodówka
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • wanna lub prysznic
    • suszarka do włosów
    • kapcie
    • Wi-Fi: w cenie
    Pokój 1-osobowy EZX1
    • 1-2 os.
    • ok. 30 m2
    • widok na góry/widok na dziedziniec
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • telefon
    • sejf: za opłatą
    • lodówka
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój rodzinny superior FZX2
    • 3-4 os.
    • ok. 45 m2
    • widok na hotel/widok na ogród
    • w budynku bocznym
    • balkon lub taras
    • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
    • klimatyzacja: w cenie, kwiecień-listopad, indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 2,50 €
    • telefon
    • TV sat.
    • radio
    • odtwarzacz CD
    • lodówka
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • wanna lub prysznic
    • suszarka do włosów
    • szlafrok
    • kapcie
    • WC
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-4 os.
    • ok. 30 m2
    • widok na góry/widok na dziedziniec/widok na ogród
    • balkon lub taras
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • TV sat.
    • lodówka
    • WC
    • suszarka do włosów
    • Wi-Fi: w cenie
    • wanna

    Wyżywienie

    All inclusive
    •  śniadanie: w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
    • obiad: 13:00 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu
    • ciasto: 15:30 - 16:30, 24 h 
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    • wymagane noszenie opasek all inclusive
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Daedalos Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe: w cenie, menu dla dzieci: w cenie, dania bez laktozy: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, wybór z menu, w cenie, codziennie 07:30 - 10:00, codziennie 13:00 - 14:30, codziennie 19:00 - 21:30, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna Snack Bar„ Open Air": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, bufet, w cenie, lipiec i sierpień, 19:00 - 21:30, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 3
  • lounge bar „BLUE LOUNGE BAR": 10:00 - 01:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „AEOLOS BAR": lipiec i sierpień, 18:00 - 01:00
  • bar przekąskowy „DIMITRA SNACK BAR": 10:00 - 18:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    4*+

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Położony na wzgórzu przestronny kompleks hotelowy składający się z dwóch hoteli - Imperial Belvedere i Royal Belvedere. Stąd rozciąga się wspaniały widok na piękną panoramę miasta. Otoczony zielonymi drzewami oliwnymi i cytrynowymi tworzy doskonałe warunki do wypoczynku. Najmłodsi Goście będą zachwyceni bogactwem animacji oraz basenem ze zjeżdżalniami dedykowanym tylko dla nich. Doskonałe miejsce dla aktywnych, którzy cenią sobie niezobowiązującą wakacyjną atmosferę oraz bliskość miasta i rozrywek.

    lokalizacja

    1 km od Hersonissos, 26 km od lotniska w Heraklionie-HER. Hotel usytuowany na powierzchni: 10000 m2.

    kategoria organizatora

    4*+

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    2001 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (5), pralnia (płatna), sala konferencyjna, centrum biznesowe (płatne), basen kryty, 2 baseny odkryte.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    500 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, dojście do plaży ulicą. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy.Płatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, pawilony, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 13 budynkach: - 10 bloków (liczba pięter: 2, liczba wind: 7) - 3 budynki główne (liczba pięter: 2, liczba wind: 4) Typy pokoi: - pokoje double dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - pokoje superior dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje single dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras - pokoje rodzinne superior dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje ekonomiczne dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    - restauracja główna "Dedalous", bary (5), cukiernia All Inclusive (10:00-01:00) - śniadanie (07:30-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej - późne śniadanie (10:00-11:00), przekąski (10:00-18:00), podwieczorek (15:30-16:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w barze "Dimitra" - przekąski (10:00-18:00), kolacja (18:00-21:30) serwowane w barze "Artemis" - lody - wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    - brodziki (2) - zjeżdżalnia wodna dla dzieci - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu i krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem) - możliwość wypożyczenia wózka (płatne i w miarę dostępności)

    w cenie

    - korty do tenisa ziemnego (2) - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - tenis stołowy - rzutki - koszykówka - piłka nożna - siatkówka plażowa - minigolf - aerobik - siłownia - animacje

    płatne

    - oświetlenie kortów - bilard - centrum SPA - masaż - sauna - salon piękności - łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE Klienci hotelu mogą korzystać z udogodnień hotelu Royal Belvedere, z wyjątkiem restauracji głównej. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    16.03.2020 18:50

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    4* Grecja/Kreta

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

    Położenie

    - na wzgórzu, ok. 800 m od plaży, bezpłatny bus hotelowy na plażę - ok. 1 km od centrum Hersonissos - ok. 25 km od lotniska w Heraklionie - sklepy i restauracje niedaleko hotelu

    Plaża

    - piaszczysto-żwirowa - leżaki i parasole (płatne), ręczniki plażowe (płatne) - przy plaży park wodny

    Pokoje

    Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, mini lodówka - Wi Fi (bezpłatne) - sejf (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 5 basenów z morską wodą m.in. basen olimpijski oraz kryty basen - leżaki i parasole - siatkówka plażowa, koszykówka - kort tenisowy - fitness, siłownia - tenis stołowy, rzutki, mini golf, łucznictwo - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - oświetlenie kortów tenisowych - sauna, masaże, spa - sporty wodne na plaży - bilard, gry video

    Dla dzieci

    - 2 baseny ze słodką wodą - plac zabaw - mini klub (4-12 lat), animacje, mini disco - opiekunka (na życzenie, za opłatą)

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-01:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 2 bary przy basenie

    Dodatkowe informacje

    - Wi Fi (bezpłatne) - kawiarenka internetowa (płatna) - 2 sale konferencyjne - minimarket, sklepy z pamiątkami, jubiler - wypożyczalnia samochodów - zwierzęta do 5 kg akceptowane (na zapytanie) - www.belvederehotels.net

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce ), opłaty lotniskowe i paliwowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Grecja - Kreta

    Opis hotelu

    Hotel Imperial Belvedere zlokalizowany jest na szczycie wzgórza, w otoczeniu cytrynowych krzewów, drzew palmowych i kolorowych kwiatów. Z rozległego kompleksu roztacza się wspaniały widok na okolicę. Hotelowe zabudowania składające się z budynku głównego oraz 10 bungalowów otacza piękny ogród z bardzo bogatym zapleczem rekreacyjnym. Elegancki hotel organizuje romantyczne śluby, wesela i pobyt w ramach miesiąca miodowego. Obok hotelu znajduje się malowniczy kościółek w greckim stylu, wspaniale podkreślający najważniejsze chwile w życiu każdej pary. Imperial Belvedere jest częścią kompleksu Imperial & Royal Belvedere, dzięki czemu Goście części Imperial mogą korzystać z większości udogodnień całego kompleksu.



    Lokalizacja:

    w Hersonissos, ok. 400 m od plaży, ok. 1 km od centrum , ok. 25 km od lotniska, ok. 300 m od głównej ulicy, ok. 1 km od centrum handlowego, ok. 300 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 1 km od centrum rozrywki.



    Plaża:

    publiczna, piaszczysta, prysznic, parasole (płatne), leżaki (płatne), ręczniki (płatne).



    Sport i fitness:

    siatkówka, koszykówka, wodny aerobik, jazda konna (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, łucznictwo, masaże (płatne), centrum fitness (płatne), aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), mini golf, boule, gokarty (płatne).



    Sport na plaży:

    nurkowanie (płatne), siatkówka, motorowe sporty wodne (płatne), sporty wodne (płatne).



    Rozrywka:

    muzyka na żywo, salon gier video (płatny), program artystyczny, animacje.



    Dla dzieci:

    opiekunka (płatna) , mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce (płatne), krzesełka w restauracji, animacje.



    Wyżywienie:

    pakiet All Inclusive.



    All inclusive zawiera:

    śniadanie (7.30 - 9.30), lunch (13.00 - 14.30) i obiadokolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu, restauracji głównej; przekąski w snack barze (10.00 - 18.00); podwieczorek: kawa, lody, ciasta (15.30 - 16.30) w snack barze; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole: gin, whisky, wódka, rum, tequila (10.00 - 23.00); wczesne śniadania serwowane po wcześniejszej rezerwacji (4.00 - 7.30); lounge bar czynny 10.00 - 1.00.



    Dodatkowe informacje:



    Dozwolone zwierzęta do 5 kg

    Bezpłatny internet bezprzewodowy w okolicy lobby

    Bezpłatny busik hotelowy kursujący na plażę

    Hotelowy Mini Klub dla dzieci w wieku 4-12 lat; program animacyjny dla młodzieży w wieku 13-16 lat



    Cena zawiera:

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Obsługa:

    Opieka polskiego przedstawiciela.

    Kategoria oficjalna

    ****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4 Udogodnienia:4+

    liczba pokoi

    341, restauracje: 2, bary: 4, windy: 7, bungalowy: 10, bar przy basenie, sejf (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, butik, skrzynka pocztowa, dozwolone zwierzęta, grill, pasaż handlowy, jubiler, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne.

    Opis pokoi

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka.

    RODZINNY: pokoje dla max. 4 osób lub 3 osób dorosłych i 2 dzieci (2 pomieszczenia). Minimalne zakwaterowanie - 3 osoby dorosłe lub 2 dorosłe i 2 dzieci.

    Strona www

    http://www.belvederehotels.net

    All inclusive

    TAK

    2 Dzieci

    TAK

    Standard

    ****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    AlfaStar

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    4+

    Region

    Kreta,Hersonissos

    Położenie

    Hotel położony około 1,5 km od miasta Hersonissos, 30 minut jazdy od miasta Heraklion, 25 km od lotniska. Plaża znajduje się w odległości 500 metrów od obiektu (kursuje bezpłatny bus hotelowy, leżaki i parasole pozostają dodatkowo płatne ok. 6 EUR/dzień).

    Hotel

    Hotel składa się z budynku głównego oraz bungalowów. Do dyspozycji Gości: 340 pokoi, recepcja, 2 restauracje, 2 snack bary, 2 lounge bary,pralnia, 2 sale konferencyjne,sklepy, parking, Wi-Fi w recepcji (bezpłatnie),kącik internetowy dodatkowo płatny (ok. 7 EUR/godz.) Dodatkowo: 3 baseny ze słoną wodą (w tym 1 o wymiarach olimpijskich), kryty basen-leżaki i parasole przy basenie bezpłatne.

    Pokoje

    Wszystkie pokoje standardowe posiadają: klimatyzację, łazienkę, suszarkę do włosów, sejf, telefon, telewizor, balkon lub taras, mini bar za dodatkową opłatą, sejf (płatny ok. 2,5 EUR/dzień). Pokoje rodzinne- składa się z pokoju dziennego oraz sypialni oddzielonej przesuwnymi drzwiami, wyposażenie jak pokoju standardowym.

    Wyżywienie

    Hotel oferuje wyżywienie w formule All Inclusive, czyli śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski w snack barze, kawa i ciasto, lody dla dzieci, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole.

    Sport i relaks

    Do dyspozycji Gości: mini golf, 3 korty tenisowe (w tym 2 oświetlone), fitness (2 sale), masaże, sauna, program animacyjny, wieczory folklorystyczne z muzyką na żywo, siatkówka plażowa. Za dodatkowa opłatą: sporty wodne na plaży, szkoła nurkowania.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    ****

    REGION

    Grecja/Kreta/Hersonissos

    All Inclusive

    Warto podkreślić

    - Piaszczysta plaża - Kompleks 7 basenów - Pokoje rodzinne 3+2 (oddzielna sypialnia) - Bus do plaży GRATIS - Rozrywkowe Hersonissos

    Okiem Grecosa

    Duży i rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą. Świetna propozycja dla osób aktywnych, nastawionych na rozrywkę i zwiedzanie oraz dla rodzin z dziećmi.

    Położenie

    • ok. 500 m od morza, na wzgórzu • do centrum Hersonissos ok. 1 km • lotnisko w Heraklionie ok. 25 km • lotnisko w Chanii ok. 170 km

    Plaża

    • ok. 500 m od hotelu (bezpłatny bus hotelowy) • piaszczysta, zatokowa, łagodne wejście do morza • leżaki i parasole (ok. 6 EUR/dzień)

    Hotel

    • kompleks 2 hoteli Imperial & Royal Belvedere, możliwość korzystania z całego kompleksu z wyłączeniem restauracji i barów • budynek główny oraz 10 bungalowów • recepcja (24 h) z lobby • 2 restauracje, bary - główny, przy basenie, snack bar • ręczniki plażowe (ok. 1 EUR/dzień) • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • kącik internetowy (ok. 7 EUR/godz.) • udogodnienia dla niepełnosprawnych • 340 pokoi, kategoria lokalna 4*

    Pokoje

    Standard • 2-4 os. (ok. 35 m2) • dostawka dla 3. i 4. osoby (4. wyłącznie dla dziecka 2-13 lat) • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT • telefon, lodówka, sejf (ok. 2,5 EUR /dzień) • łazienka - prysznic/wanna, suszarka • balkon lub taras Superior • 2-4 os. (ok. 35 m2) • dostawka dla 3. i 4. osoby (4. wyłącznie dla dziecka 2-13 lat) • wyposażony jak pokój standard • wysokiej jakości kosmetyki • szlafrok, kapcie Rodzinne • 4-5 os. (ok. 45 m2) • dostawka dla 3., 4. i 5. osoby (5.dostawka wyłącznie dla dziecka 2-13 lat) • pokój dzienny oraz sypialnia oddzielona przesuwnymi drzwiami • wyposażony jak pokój standard

    Wyżywienie

    • All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

    All Inclusive

    • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • przekąski (10.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-01.00)

    Pełen relaks

    Bezpłatnie • 3 baseny ze słoną wodą (w tym 1 o wymiarach olimpijskich) • kryty basen • leżaki i parasole przy basenie • 2 korty tenisowe (oświetlenie odpłatnie, ok. 10 EUR/godz.) • tenis stołowy, minigolf • siatkówka, koszykówka, sala fitness, program animacyjny • wejście do Star Beach Aquapark (09.00-19.00) - 8 basenów, w tym 2 leniwe rzeki, zjeżdżalnie (odpłatnie) Odpłatnie • wieczór grecki z muzyką na żywo • strefa SPA (masaże, fish SPA, sauna) • boccia, bilard, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • 2 brodziki ze słodką wodą • 2 place zabaw, miniklub, minidisco • bogaty program animacyjny • krzesełka w restauracji

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    4.5

    Region

    Grecja/Kreta/Hersonissos

    Opinia 7islands

    Położony na wzgórzu hotel oferujący trzy strefy wypoczynku: ekskluzywny poziom górny dla osób ceniących spokojny, niezakłócony wypoczynek, strefę sportową z bazą rekreacyjną dla Klientów lubiących aktywny urlop oraz specjalną strefę dla najmłodszych Gości z licznymi atrakcjami przygotowanymi specjalnie dla nich. Urozmaicona formuła wyżywienia all inclusive, bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne, piękne, malownicze widoki oraz bliskość do centrum typowo turystycznej miejscowości Hersonissos to idealny wybór na udane wakacje dla całej rodziny.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu, ok. 1 km od centrum turystycznej miejscowości Hersonissos, ok. 25 km od lotniska w Heraklionie. Hotel jest położony na wzgórzu, skąd do głównej ulicy w Hersonissos jest ok. 300 m (niemal do samej ulicy można zjechać oraz wjechać windami). Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu, przy drodze głównej.

    Plaża

    Ok. 400 m od hotelu, piaszczysta (miejscami na plaży i przy brzegu występują kamienie i skały). Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Bezpłatny transfer na plażę busem z hotelu. Star Beach - plaża, przy której znajduje się park wodny (dodatkowo płatny) z mnóstwem atrakcji dla osób w każdym wieku - plac zabaw, zjeżdżalnie wodne, sporty wodne.

    Hotel

    Duży i komfortowy kompleks położony na wzgórzu, składający się z 2 części: Royal i Imperial Belvedere. W części Imperial Belvedere znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, 7 wind, restauracja główna, 2 restauracje tematyczne (funkcjonujące tylko w lipcu i sierpniu.), 6 barów (w tym m.in. bar przy basenie, snack bar), telewizyjny, Internet Wi-Fi. Odpłatnie: kącik internetowy, mini market, 2 sale konferencyjne, wypożyczalnia samochodów, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 341 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, Internet Wi-Fi, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf (ok. 3 euro/dzień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 2 dostawek, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 3 dostawek (2 sypialnie oddzielone drzwiami), rodzinne o podwyższonym standardzie z możliwością 2 dostawek (2 sypialnie oddzielone drzwiami). Pokoje o podwyższonym standardzie w całości wyremontowane w 2016 r. i dodatkowo wyposażone w: urządzenie do robienia kawy i herbaty, kuchenkę mikrofalową, DVD, szlafrok i kapcie.

    Wyżywienie

    All inclusive: 4 posiłki dziennie w formie bufetu śniadania (07:30-10:00), późne śniadania kontynentalne (10:00-11:00, w barze z przekąskami), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:30). Dostępne są również wczesne śniadania (04:00-07:30, wymagana wcześniejsza rezerwacja). Tradycyjne greckie śniadania serwowane są w lipcu i sierpniu w snack barze Artemis w godz. 08:30-10:00 (wymagana wcześniejsza rezerwacja). W lipcu i sierpniu istnieje możliwość skorzystania raz w trakcie pobytu z kolacji w restauracjach tematycznych (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Dla Gości all inclusive dodatkowo dostępne są wszystkie bary w części Royal Belvedere. Przekąski podawane są w snack barach w godzinach 10:00-18:00, a w godzinach 15:30-16:30 serwowane są kawa, herbata oraz ciastka. W godzinach 10:00-01:00 w wybranych barach dostępne są napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 01:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 7 basenów (6 basenów z wodą słoną, w tym 1 o wymiarach olimpijskich oraz 1 kryty basen z wodą słodką, leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki kąpielowe dodatkowo płatne ok. 1 euro/szt.), animacje dzienne i wieczorne, wieczory tematyczne, zajęcia sportowe (gimnastyka, aqua aerobik, zumba, joga, stretching, step aerobik, water polo), tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, korty do tenisa ziemnego, mini golf, rzutki, bule, siłownia. Odpłatnie: bilard, SPA & Wellness (masaże, zabiegi na twarz i ciało), szkoła nurkowania.

    Dla dzieci

    Brodzik, 2 baseny dla dzieci, zjeżdżalnia "ośmiornica", plac zabaw, przedstawienia, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), klub dla nastolatków (w wieku 13-16 lat), mini disco, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.belvederehotels.net / Tel.: 00 30 289 702 23 71

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    **

    Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 3 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Naszym zdaniem

    Komfortowy hotel, który jest częścią kompleksu Imperial & Royal Belvedere, to idealne miejsce na rodzinne wakacje.  Malownicze usytuowanie na wzgórzu, niska zabudowa, urokliwy ogród, bliskość plaży i centrum, bogata oferta rekreacyjna, wspaniała atmosfera.  

    Położenie

    1 km od centrum Hersonissos, ok. 500 m od plaży (przejście przez ruchliwą ulicę, serwis plażowy płatny, bezpłatne przejazdy busem hotelowym), 26 km od lotniska w Heraklionie. 400 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy oraz park wodny Star Beach.

    Wyposażenie

    Obszerne lobby z całodobową recepcją, bezpłatne Wi-Fi przy basenie i w lobby, restauracja główna Dedalos (kuchnia międzynarodowa i grecka, tematyczne wieczory kulinarne) z tarasem, bar główny, snack bar, bar przy basenie z widokiem na zatokę, minimarket, sklepik z pamiątkami, sklepik jubilerski, butik, sale konferencyjne, kantor wymiany walut, pralnia, windy, wypożyczalnia samochodów.

    Pokoje

    Standardowo urządzone, przestronne (ok. 35 m2), wyposażone w klimatyzację sterowaną indywidualnie, TV sat i radio, telefon, sejf (płatny), małą lodówkę, bezprzewodowy Internet (płatny), balkon lub patio (widok na ogród, góry). W łazience wanna lub prysznic oraz suszarka do włosów. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju rodzinnym (ok. 45 m2 , sypialnia i pokój dzienny z łóżkami lub sofą).

    Wyżywienie

    All inclusive -  śniadania (07:30-10:00), obiady (13:00-14:30) i kolacje (19:00-21:30) w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne (10:00-11:00), przekąski, słodki podwieczorek (kawa/herbata, ciasto), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane od godz. 10:00 do 01:00, w szczycie sezonu kolacja w restauracji tematycznej (konieczna rezerwacja).

    Sport i rozrywka

    Kompleks basenów z wodą morską, basen kryty (czynny na początku i na końcu sezonu), leżaki i parasole bezpłatnie, materace i ręczniki za dodatkową opłatą, strzelanie z łuku, boisko sportowe (np. do koszykówki), rzutki, minigolf, kort tenisowy (oświetlenie i sprzęt odpłatnie), tenis stołowy, siatkówka, siłownia, animacje. Płatne: bilard, sauna, łaźnia, masaże, zabiegi kosmetyczne, wieczór grecki, sporty wodne na plaży w Star Beach Water Park. Ok. 7 km od hotelu znajduje się pole golfowe. Goście mogą korzystać z infrastruktury sportowo-rekreacyjnej obu hoteli.

    Dla dzieci

    Brodziki, zjeżdżalnie wodne, animacje dla dzieci i nastolatków, plac zabaw, miniklub, minidyskoteki, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka, menu dla dzieci, opiekunka (za dodatkową opłatą).

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Kreta

    Położenie

    Ok. 1 km od centrum Hersonissos Ok. 26 km od lotniska w Heraklioni

    Plaża

    Piaszczysta ok. 500 m od hotelu Leżaki i parasole na plaży (płatne) Na plażę kursuje bezpłatny hotelowy bus

    Pokoje

    Pokój Standard Klimatyzacja (bezpłatna) Łazienka z WC, wanną lub prysznicem, suszarka do włosów Telefon, TV, mała lodówka Sejf (płatny) Łóżeczko dziecięce (na życzenie, bezpłatne) Balkon lub taras Pokój Superior Nowoczesne wyposażenie Pokój rodzinny Posiada dwa oddzielne pomieszczenia

    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadania, późne śniadania kontynentalne, obiady, kolacje w formie bufetu, w ciągu dnia dostępne są również przekąski oraz kawa i ciastka w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole produkcji lokalnej dostępne są w godz. 10:00-01:00 w barze głównym oraz w wyznaczonych barach w godzinach podanych przez hotel.

    Opis hotelu

    Recepcja, kantor Restauracja główna, 4 bary Basen kryty Kilka basenów z wodą morską, basen dla dzieci Leżaki i parasole przy basenach (bezpłatne) Oficjalna kategoria hotelu 4*

    Internet

    Wi-fi w lobby (bezpłatne) Kawiarenka internetowa (płatna)

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: rzutki, tenis stołowy, tenis, koszykówka, siatkówka, fitness, plac zabaw oraz miniklub Odpłatnie: bilard, sauna, masaże, gry elektroniczne, tenis z oświetleniem, minigolf, sporty wodne na plaży


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Kreta - Heraklion

    Wyżywienie

    All Inclusive

    Opis

    Hotel położony na malowniczym wzgórzu, wchodzący w skład kompleksu Royal Belvedere Hotels. Położony na dużym terenie, w pięknym ogrodzie. Składa się z budynku głównego i bungalowów. Przestronne pokoje, możliwość uprawiania sportów, fitnessu, programy rozrywkowe, animacje dla dorosłych i dzieci, mini klub dla dzieci i nastolatków. Wymarzone miejsce na rodzinny wypoczynek z dziećmi.

    Położenie

    Limenas Hersonissos, 800 m od centrum miasta Hersonissos, 25 km od lotniska w mieście Heraklion.

    Pokoje

    340 pokoi: Standard Rooms (około 35 m2), Family Rooms (około 45 m2).
    W pokojach: klimatyzacja, mini-lodówka, bezpłatny, bezprzewodowy internet, telefon, tv satelitarna, sejf (za dopłatą), wanna/prysznic, suszarka do włosów, balkon/taras. Łóżko dwuosobowe.
    Family Room: dwa pokoje, salon i sypialnia.
    Pokoje sprzątane są codziennie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

    Ręczniki plażowe za dopłatą.

    O wyżywieniu

    All Inclusive            

    Wyżywienie

    Śniadanie: 07:30-10:00 w głównych restauracjach Minos & Dedalos, szwedzki stół, obfite amerykańskie śniadanie połączone z kulinarnym show. 

    Wczesne śniadanie: 04:00-07:30, na zamówienie.
    Późne śniadanie: 10:00-11:00, kontynentalne, w barze Artemis.

    Napoje w trakcie śniadania: różne rodzaje kawy i herbaty, czekolada, mleko, wybór soków, woda.
    Greckie śniadanie: 08:30-10:00, z tradycyjnych, greckich produktów, w barze Artemis (w lipcu i sierpniu niezbędna rezerwacja).

    Przekąski: 10:00-18:00, w barach Dimitra & Artemis, pizza, tosty, popcorn, lody.
    Kawa i ciastka: 15:30-16:30
    Lunch: 13:00-14:30, szwedzki stół, w głównych restauracjach Minos & Dedalos. 

    Kolacja: 19:00-21:30, międzynarodowy szwedzki stół z kulinarnym show, w głównych restauracjach Minos & Dedalos.

    Napoje (lunch i kolacja): wybór napojów orzeźwiających (Post Mix), domowe wino i lokalne piwo, woda (w szklankach). 

    2 tematyczne restauracje, grecka i włoska: 1 raz w trakcie pobytu można zjeść kolację w restauracji włoskiej i 1 raz w greckiej. Restauracja czynna w lipcu i sierpniu.

     

    Bary

    napoje w programie All Inclusive

    Pool Bar Blue: 10:00-01:00
    Snack Bar Dimitra: 10:00-18:00
    Snack Bar Artemis: 10:00-18:00
    Pool Bar Aeolos: 18:00-01:00
    Main Bar Poseidon: 18:00-01:00
    Pool Bar Apollon: 18:00-01:00. W lipcu i sierpniu bar pracuje także w godzinach 01:00-03:00, napoje za dopłatą.

    Wybór napojów
    Lokalne napoje alkoholowe: ouzo, brandy, tsikudia, likiery, wino różowe, białe, czerwone, piwo, gin, whisky, wódka, rum, tequila, Long Drinks. 
    Napoje gorące: różne rodzaje kawy, herbata, czekolada.
    Napoje orzeźwiające i soki, woda w szklankach.


    Odległość od morza

    400 m


    Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

    Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

    Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

     

     


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    BestReisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Naszym zdaniem

    Komfortowy hotel, który jest częścią kompleksu Imperial & Royal Belvedere, to idealne miejsce na rodzinne wakacje.  Malownicze usytuowanie na wzgórzu, niska zabudowa, urokliwy ogród, bliskość plaży i centrum, bogata oferta rekreacyjna, wspaniała atmosfera.  

    Położenie

    1 km od centrum Hersonissos, ok. 500 m od plaży (przejście przez ruchliwą ulicę, serwis plażowy płatny, bezpłatne przejazdy busem hotelowym), 26 km od lotniska w Heraklionie. 400 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy oraz park wodny Star Beach.

    Wyposażenie

    Hotel składa się z budynku głównego oraz kilku budynków bocznych. Do dyspozycji gości  recepcja z lobby, restauracja główna (kuchnia międzynarodowa), 2 bary, taras słoneczny, windy.

    Pokoje

    Obszerne lobby z całodobową recepcją, bezpłatne Wi-Fi przy basenie i w lobby, restauracja główna Dedalos (kuchnia międzynarodowa i grecka, tematyczne wieczory kulinarne) z tarasem, bar główny, snack bar, bar przy basenie z widokiem na zatokę, minimarket, sklepik z pamiątkami, sklepik jubilerski, butik, sale konferencyjne, kantor wymiany walut, pralnia, windy, wypożyczalnia samochodów.

    Wyżywienie

    All inclusive -  śniadania (07:30-10:00), obiady (13:00-14:30) i kolacje (19:00-21:30) w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne (10:00-11:00), przekąski, słodki podwieczorek (kawa/herbata, ciasto), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane od godz. 10:00 do 01:00, w szczycie sezonu kolacja w restauracji tematycznej (konieczna rezerwacja).

    Sport i rozrywka

    Kompleks basenów z wodą morską, basen kryty (czynny na początku i na końcu sezonu), leżaki i parasole bezpłatnie, materace i ręczniki za dodatkową opłatą, strzelanie z łuku, boisko sportowe (np. do koszykówki), rzutki, minigolf, kort tenisowy (oświetlenie i sprzęt odpłatnie), tenis stołowy, siatkówka, siłownia, animacje. Płatne: bilard, sauna, łaźnia, masaże, zabiegi kosmetyczne, wieczór grecki, sporty wodne na plaży w Star Beach Water Park. Ok. 7 km od hotelu znajduje się pole golfowe. Goście mogą korzystać z infrastruktury sportowo-rekreacyjnej obu hoteli.

    Dla dzieci

    Brodziki, zjeżdżalnie wodne, animacje dla dzieci i nastolatków, plac zabaw, miniklub, minidyskoteki, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka, menu dla dzieci, opiekunka (za dodatkową opłatą).

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Opis

    hotel otwarty w 2001 roku, częściowo odnowiony w 2016 roku, składa się z 10 budynków (2 piętra) oraz budynku bocznego, usytuowany na powierzchni ok. 11.000 m²; do dyspozycji gości: kompleks basenów zewnętrznych (w tym jeden o wymiarach olimpijskich), basen kryty, restauracja główna, 3 bary, 2 sale konferencyjne * Goście hotelu mogą korzystać z infrastruktury hotelu Royal Belvedere (z wyjątkiem restauracji głównej)

    Położenie

    ok. 1 km od Hersonissos, ok. 26 km od lotniska w Heraklionie

    Plaża

    publiczna, piaszczysta plaża znajduje się ok. 500 m od hotelu (przejście przez ulicę, hotel zapewnia bezpłatny bus na plażę – 3 x w ciągu dnia), serwis plażowy płatny

    Zakwaterowanie

    343 pokoje: pokoje standardowe (ok. 35 m2), pokoje rodzinne (ok. 45 m², 2 sypialnie), pokoje standardowe superior (ok. 35 m², budynek boczny, po remoncie), pokoje rodzinne superior (ok. 45 m², 2 sypialnie, budynek boczny, po remoncie), pokoje ekonomiczne (mogą nie mieć balkonu i różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej cenie); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV SAT, sejf (płatny), minibar (pusty), Wi-Fi (bezpłatne), balkon lub taras

    Wyżywienie

    All Inclusive – śniadanie (07:00-11:00), obiad (13:00-14:30) i kolacja (19:00-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-18:00), podwieczorek (15:30-16:30), lody; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-01:00); dodatkowo płatne:  napoje importowane, napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

    Sport i rozrywka

    animacje, aerobik, siłownia, tenis stołowy, rzutki, boccia, mini golf, koszykówka, siatkówka plażowa, 4 korty do tenisa (sprzęt oświetlenie za dodatkową opłatą), bezpłatne Wi-FI w wyznaczonych strefach 

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness, sauna, lekarz, bilard, mini market, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje, mini klub (4-12 lat), junior club (czynny w lipcu i sierpniu), mini disco, 2 brodziki, plac zabaw, menu i krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

    WWW

    www.belvederehotels.net ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności. Ważne informacje: WAŻNE: Podczas pobytu na Krecie Klienci będą mieli zapewnioną opiekę anglojęzycznego przedstawiciela naszego lokalnego kontrahenta. Od dnia 01.01.2018 zgodnie z decyzją rządu greckiego będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek ma miejsce podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego jest uzależniona od lokalnej kategorii hotelu/obiektu. Dla obiektów:  1-2* podatek wynosi ok. 0.50 €/pokój/noc 3* podatek wynosi ok. 1,5 €/pokój/noc 4* podatek wynosi ok. 3 €/pokój/noc 5* podatek wynosi ok. 4 €/pokój/noc


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kraj

    GRECJA

    Położenie

    do centrum Hersonissos ok. 1,5 km.

    Plaża

    do plaży ok. 500 metrów (przejście przez ulicę). Leżaki i parasole przy basenie w cenie. Ręczniki za opłatą.

    Wyposażenie

    343 pokoje w budynku głównym i bocznym, lobby z recepcją, windy, restauracja główna, restauracje a'la carte, bar z przekąskami. W ogrodzie dwa baseny z wodą morską.

    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10:00-01:00. W ciągu dnia przekąski, lody.

    Internet

    WiFi w cenie.

    Pokoje dwuosobowe

    minilodówka (codziennie woda), klimatyzacja indywidualna, sejf (za opłatą), telefon, TV, łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras lub wariant ekonomiczny, pokój jednoosobowy. Pokoje Superior: większe, odtwarzacz DVD, szlafroki, kapcie. Pokoje rodzinne: pokój dzienny i oddzielna sypialnia. Pokoje rodzinne Superior: dwie sypialnie, dodatkowo WC, zestaw do parzania kawy/herbaty, odtwarzacz DVD.

    Sport

    siłownia, tenis stołowy, tenis, siatkówka. Za opłatą bilard.

    Wellness

    basen kryty. Za opłatą sauna.

    Dzieci

    miniklub (4-12 lat), plac zabaw, animacje.

    Kategoria lokalna

    A

    UWAGA!

    Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny. W Grecji podatek turystyczny pobierany jest od 2018 r. Zgodnie z aktualną decyzją greckiego rządu. Opłata zostanie pobrana przez hotelarzy po przyjeździe lub wyjeździe gości. Podatek turystyczny oparty jest na klasyfikacji (kategorii kraju) hotelu. W przypadku 1 * i 2 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 0,50 EUR. W przypadku 3 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 1,50 EUR. W przypadku 4 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 3 EUR. W przypadku 5 * hoteli / noclegów podatek za pokój za noc wynosi około 4 EUR. (Status w momencie publikacji; może ulec zmianie) Więcej informacji udzieli Państwu pracownik biura podróży. Uwaga, hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formy wyżywienia. Niektóre promocje hotelowe obejmują tylko SC (self catering) Prosimy o każdorazowe zwracanie uwagi na formę wyżywienia.  


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    w miejscowości Hersonissos, położony na wzgórzu, na kilku poziomach, w ogrodzie z drzewami cytrynowymi. Do lotniska ok. 30 km. Connected sevice w jęz. polskim.

    Plaża

    ok. 500 m od hotelu (bezpłatny bus hotelowy), plaża piaszczysta, zatokowa, łagodne wejście do morza, leżaki i parasole (ok. 6 Eur,-/dzień).

    Wyposażenie

    komfortowy hotel oferuje 340 pokoi. Do dyspozycji gości: recepcja z sejfem, lobby, windy, ogród, taras słoneczny, 6 basenów (w tym 1 kryty czynny w kwietniu, maju, wrześniu i październiku), 3 bary (w lobby, przy basenie, bar przekąskowy), 3 restauracje (główna, 2 restauracje a la carte czynne w lipcu i sierpniu). www.belvederhotels.net

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    wygodnie urządzone pokoje z indywidualną klimatyzacją, lodówką, TV, balkonem lub tarasem, łazienką z wanną lub prysznicem. Pokoje dwuosobowe (2-3A): ok. 35 m2,dla 2 os. z 1-2 dzieci. Pokoje rodzinne (3-4C): ok. 45 m2, dla min. 3 os. z 1-2 dzieci lub 4 os. dorosłych.

    Dzieci

    łóżeczko dziecięce (w cenie), wysokie krzesełka, mini klub dla dzieci w wieku 3-12 lat, plac zabaw, 2 brodziki, menu dla dzieci, mini dyskoteka.

    Rozrywka

    animacje sportowe, przedstawienia, wieczór grecki z muzyką na żywo.

    Dostęp do internetu

    Wi-Fi bezpłatnie.

    Sport

    siłownia, siatkówka plażowa, minigolf, tenis ziemny (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne).

    Wellness

    sauna fińska, łaźnia parowa (za opłatą).

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetów. Kuchnia międzynarodowa, grecka, wieczory tematyczne. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00.

    Polecamy

    • komfortowy hotel położony na wzgórzu, ładne widoki
    • 6 basenów, w tym basen o rozmiarach olimpijskich
    • urozmaicone, smaczne posiłki

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    do centrum Hersonissos ok. 1,5 km.

    Plaża

    do plaży ok. 500 metrów (przejście przez ulicę). Leżaki i parasole przy basenie w cenie. Ręczniki za opłatą.

    Wyposażenie

    343 pokoje w budynku głównym i bocznym, lobby z recepcją, windy, restauracja główna, restauracje a'la carte, bar z przekąskami. W ogrodzie dwa baseny z wodą morską.

    All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10:00-01:00. W ciągu dnia przekąski, lody.

    Internet

    WiFi w cenie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A2-3A, A2-3S, A1A) minilodówka (codziennie woda), klimatyzacja indywidualna, sejf (za opłatą), telefon, TV, łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras. A2-3S wariant ekonomiczny. A1A pokój jednoosobowy. Pokoje Superior (A2-3E) większe, odtwarzacz DVD, szlafroki, kapcie. Pokoje rodzinne (B2-3C) pokój dzienny i oddzielna sypialnia. Pokoje rodzinne Superior (B2-4D) dwie sypialnie, dodatkowo WC, zestaw do parzania kawy/herbaty, odtwarzacz DVD.

    Sport

    siłownia, tenis stołowy, tenis, siatkówka. Za opłatą bilard.

    Wellness

    basen kryty. Za opłatą sauna.

    Dzieci

    miniklub (4-12 lat), plac zabaw, animacje.

    Kategoria lokalna

    A.

    UWAGA!

    Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Belvedere Imperial
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Belvedere Imperial:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Imperial Belvedere
    https://youtu.be/OVSZ9D87bpg

    Opinie o Hotelu Belvedere Imperial

    4.4
    zdecydowanie polecam

    Jestem bardzo zadowolona z wyboru hotelu Belvedere Imperial na nasze wczasy z mężem. Hotel bardzo ładnie położony, piękne widoki bo na wzgórzu, ale przez to trochę dalko do plaży. Jakby był bliżej to by było idealnie. ALe na szczeście przy hotelu jest kilka basenów więc na plażę nawet nie musieliśmy chodzić. Warto za to wpaść do Hersonissos na zakupy, dużo sklepów z lokalną żywnością. Pokoje w hotelu bardzo ładne i duże, nam się trafił z widokiem na morze. A jedzenie w hotelu palce lizać! To dla nas bardzo ważne bo lubimy dobrze z mężem zjeść i tutaj byliśmy naprawdę zadowoleni. Były też potrawy typowe dla Krety. Więc ogólnie polecam, nawet nie trzeba wychodzić poza teren hotelu jak ktoś nie lubi, bo tu jest wszystko co potrzeba.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Hotel godny polecenia.Pięknie położony,dużo atrakcji.Doskonały kurort rodzinny.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    dobry hotel, bardzo wysoki standard. Obsługa miła, pomocna. Jedzenie przepyszne, choć dzieci nie zawsze miały coś odpowiedniego dla siebie. Ogromne baseny (tylko ze słoną wodą), animacje są ok., nawet po polsku. W hotelu podczas naszego pobytu było wielu emerytów….. Ogólnie wszystko w porządku, mogę polecić.

    POLECAM:
    wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.6
    polecam

    śliczny hotel, świetnie wyposażony. Pokoje czyste, sprzątane dokładnie. Jedzenie tez bardzo dobre, co w Grecji jest rzadkością. Opcja All ince godna polecenia. Nie ma się do czego przyczepić. Warto tam pojechac!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: polecam
    4.6

    Belvedere Imperial - możliwości zakwaterowania:

    family room standard mountainview balcony or terrace
    family room double superior mountainview balcony or terrace
    standard economy double standard mountainview balcony or terrace
    standard double superior
    Double Standard Mountain View Balcony or Terrace
    Room Family
    Room SingleUse
    Room Economy
    family room superior
    standard double superior seaview balcony or terrace
    Single Use Standard
    Economy Standard
    Single Standard Mountain View Balcony or Terrace
    Double Standard
    Room Double Balcony or Terrace
    Room Superior Balcony or Terrace
    Family Superior 2 bedrooms
    Family Room / Mountain View
    Double Room / Garden View / Mountain view
    Economy Room / _
    Family Superior / Mountain View
    Pokój 2-osobowy
    Double Superior / Garden View / Mountain vie
    Pokój rodzinny

    Belvedere Imperial - Możliwości wyżywienia:


    Belvedere Imperial - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Belvedere Imperial? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00