cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
  • Hotel Belvedere Imperial, Kreta
1 / 18
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
23.04 - 24.04
już od 243 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
26.04 - 27.04
już od 243 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Belvedere Imperial
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Belvedere Imperial
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Belvedere Imperial:
4.7 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Belvedere Imperial:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
  • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
  • program All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Belvedere Imperial w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
  • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
  • program All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*+

REGION

Kreta Położony na wzgórzu przestronny kompleks hotelowy składający się z dwóch hoteli - Imperial Belvedere i Royal Belvedere. Stąd rozciąga się wspaniały widok na piękną panoramę miasta. Otoczony zielonymi drzewami oliwnymi i cytrynowymi tworzy doskonałe warunki do wypoczynku. Najmłodsi Goście będą zachwyceni bogactwem animacji oraz basenem ze zjeżdżalniami dedykowanym tylko dla nich. Doskonałe miejsce dla aktywnych, którzy cenią sobie niezobowiązującą wakacyjną atmosferę oraz bliskość miasta i rozrywek.

kategoria hotelu

4*+

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2001 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracje, bary, zestaw do prasowania dostępny w recepcji - depozyt ok. 20€, pralnia (płatna), winda, sala konferencyjna, centrum biznesowe (płatne), minimarket, 2 baseny odkryte (z wodą morską, ręczniki basenowe płatne ok. 1€ za sztukę), basen kryty (z wodą morską), zjeżdżalnia wodna dla małych dzieci (otwarta w godzinach 10:00-18:00). Klienci hotelu mogą korzystać z udogodnień hotelu Royal Belvedere, z wyjątkiem restauracji głównej. Program animacyjny dla dzieci i dorosłych oraz szereg zajęć rekreacyjno-sportowych dla chętnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

ok. 500 m od hotelu, piaszczysta, publiczna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole, leżaki, ręczniki plażowe - płatne (ręczniki - wymagany dodatkowy depozyt). Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną, TV, telefon, sejf (płatny ok. 2,50 €/dzień + depozyt w wysokości 20€/klucz), łazienkę (suszarka, wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w dwupiętrowym budynku głównym i w 10 dwupiętrowych budynkach: pokoje standardowe dla max 4 os. , pokoje superior dla max 3 os. (zestaw do parzenia kawy i herbaty) , pokoje rodzinne dla max 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje rodzinne superior dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami, zestaw do parzenia kawy i herbaty)

Wyżywienie

restauracja główna, bar z przekąskami, lounge bar, 2 restauracje tematyczne serwujące kolacje (restauracja rodzinna na świeżym powietrzu wspólna dla obydwu hoteli Belvedere i restauracja Grecka - czynne w lipcu i sierpniu) Do dyspozycji Gości jest kuchenka mikrofalowa w restauracji głównej. All Inclusive (10:00-01:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiad (13:00-14:30) i kolacja (19:00-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie, przekąski (10:00-18:00), podwieczorek (15:30-16:30) w wyznaczonym barze, lody, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, pakietów dla nowożeńców i urodzinowych Restauracje a la carte Restauracje tematyczne - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.

z myślą o dzieciach

animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, zajęcia dla nastolatków w wieku 13-16 lat, 2 brodziki (z wodą morską), zjeżdżalnia wodna, plac zabaw, minidisco menu i krzesełka dla dzieci w restauracji , łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka za opłatą (ok. 3€/doba) i w miarę dostępności

w cenie

2 korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa, siłownia, aerobik, piłka wodna, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, piłka nożna, siatkówka plażowa, minigolf (depozyt), animacje dzienne i wieczorne

płatne

centrum SPA, salon piękności , sauna, masaż, łaźnia turecka, bilard, oświetlenie kortów

Aktualizacja opisu

14.09.2018 15:41

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Wi-Fi SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
  • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
  • program All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • 10 budynków
  • recepcja
  • windy
  • ogród
  • taras słoneczny
  • 2 baseny (zewnętrzne, ze słoną wodą)
  • podgrzewany basen (kryty, ze słoną wodą, czynny w kwietniu, maju, wrześniu i październiku)
  • restauracja główna Dedalos restaurant (kuchnia międzynarodowa) 
  • restauracja Rotisserie (czynna w lipcu i sierpniu, 19.00-21.30) 
  • restauracja Cretan Open air Restaurant (czynna w lipcu i sierpniu, 19.00-21.30) 
  • 3 bary (lounge bar, bar przy basenie, bar przekąskowy)

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w recepcji, lobby, w barze, basenie i w pokojach, w cenie)
  • leżaki i parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne)
  • ręczniki kąpielowe (płatne)

Dodatkowe udogodnienia

  • minimarket
  • sklep z pamiątkami
  • opieka medyczna
  • parking (w cenie)
  • 2 sale konferencyjne 
  • kantor 
  • sejf (w recepcji) 
  • butik 
  • jubiler 
  • pralnia (płatna) 

karty

Visa, MasterCard, Maestro, American Express

Liczba pokojów

340 pokojów, 80 bungalowów

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje psy i koty (na zapytanie, po wcześniejszej rezerwacji, w cenie)
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
  • siatkówka plażowa 
  • minigolf 
  • 2 korty tenisowe
  • wypożyczenie sprzętu 
  • łucznictwo 
  • piłka nożna 
Płatne
  • strefa spa (10.00-18.00)
  • masaże 
  • zabiegi kosmetyczne 
  • oświetlenie kortu tenisowego 
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa

rozrywka

  • animacje sportowe 
  • program rozrywkowy
  • muzyka na żywo 
  • pokazy 

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 3-5 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na ogród
  • po częściowym remoncie w 2015 roku
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • dodatkowa sypialnia
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • WC
Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na hotel
  • w budynku bocznym
  • po remoncie w 2015 roku
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja (kwiecień-listopad)
  • sejf (płatny ok. 2,50 €)
  • telefon
  • LCD TV sat.
  • radio
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
Pokój rodzinny superior FZX2
  • 3-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na hotel
  • w budynku bocznym
  • po remoncie w 2015 roku
  • taras
  • 2 oddzielne pokoje połączone drzwiami
  • klimatyzacja (kwiecień-listopad, indywidualnie sterowana)
  • sejf (płatny ok. 2,50 €)
  • lustro kosmetyczne
  • telefon
  • LCD TV sat.
  • radio
  • odtwarzacz CD
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na wzgórze
  • po częściowym remoncie w 2015 roku
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu)
  • ciasta
  • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe
Dodatkowe informacje
  • dostępne dania bezglutenowe, bez laktozy i wegetariańskie (na zapytanie)
  • wymagany odpowiedni strój do kolacji (długie spodnie u panów)
  • W okolicy

    • ok. 400 m do piaszczytsej plaży Star Beach (bezpłatny transfer z hotelu w okresie maj-październik) 
    • ok. 1 km od centrum Hersonissos
    • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Grecja - Kreta

    Opis hotelu

    Hotel Imperial Belvedere zlokalizowany jest na szczycie wzgórza, w otoczeniu cytrynowych krzewów, drzew palmowych i kolorowych kwiatów. Z rozległego kompleksu roztacza się wspaniały widok na okolicę. Hotelowe zabudowania składające się z budynku głównego oraz 10 bungalowów otacza piękny ogród z bardzo bogatym zapleczem rekreacyjnym. Elegancki hotel organizuje romantyczne śluby, wesela i pobyt w ramach miesiąca miodowego. Obok hotelu znajduje się malowniczy kościółek w greckim stylu, wspaniale podkreślający najważniejsze chwile w życiu każdej pary. Imperial Belvedere jest częścią kompleksu Imperial & Royal Belvedere, dzięki czemu Goście części Imperial mogą korzystać z większości udogodnień całego kompleksu.



    Lokalizacja:

    w Hersonissos, ok. 400 m od plaży, ok. 1 km od centrum , ok. 25 km od lotniska, ok. 300 m od głównej ulicy, ok. 1 km od centrum handlowego, ok. 300 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 1 km od centrum rozrywki.



    Plaża:

    publiczna, piaszczysta, prysznic, parasole (płatne), leżaki (płatne), ręczniki (płatne).



    Sport i fitness:

    siatkówka, koszykówka, wodny aerobik, jazda konna (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, łucznictwo, masaże (płatne), centrum fitness (płatne), aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), mini golf, boule, gokarty (płatne).



    Sport na plaży:

    nurkowanie (płatne), siatkówka, motorowe sporty wodne (płatne), sporty wodne (płatne).



    Rozrywka:

    muzyka na żywo, salon gier video (płatny), program artystyczny, animacje.



    Dla dzieci:

    opiekunka (płatna) , mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce (płatne), krzesełka w restauracji, animacje.



    Wyżywienie:

    pakiet All Inclusive.



    All inclusive zawiera:

    śniadanie (7.30 - 9.30), lunch (13.00 - 14.30) i obiadokolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu, restauracji głównej; przekąski w snack barze (10.00 - 18.00); podwieczorek: kawa, lody, ciasta (15.30 - 16.30) w snack barze; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole: gin, whisky, wódka, rum, tequila (10.00 - 23.00); wczesne śniadania serwowane po wcześniejszej rezerwacji (4.00 - 7.30); lounge bar czynny 10.00 - 1.00.



    Dodatkowe informacje:



    Dozwolone zwierzęta do 5 kg

    Bezpłatny internet bezprzewodowy w okolicy lobby

    Bezpłatny busik hotelowy kursujący na plażę

    Hotelowy Mini Klub dla dzieci w wieku 4-12 lat; program animacyjny dla młodzieży w wieku 13-16 lat



    Cena zawiera:

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Obsługa:

    Opieka polskiego przedstawiciela.

    Kategoria oficjalna

    ****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4 Udogodnienia:4+

    liczba pokoi

    341, restauracje: 2, bary: 4, windy: 7, bungalowy: 10, bar przy basenie, sejf (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, butik, skrzynka pocztowa, dozwolone zwierzęta, grill, pasaż handlowy, jubiler, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne.

    Opis pokoi

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka.

    RODZINNY: pokoje dla max. 4 osób lub 3 osób dorosłych i 2 dzieci (2 pomieszczenia). Minimalne zakwaterowanie - 3 osoby dorosłe lub 2 dorosłe i 2 dzieci.

    Strona www

    http://www.belvederehotels.net

    All inclusive

    TAK

    2 Dzieci

    TAK

    Standard

    ****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ****

    REGION

    Grecja/Kreta/Hersonissos

    All Inclusive

    Warto podkreślić

    - Piaszczysta plaża - Kompleks 7 basenów - Pokoje rodzinne 3+2 (oddzielna sypialnia) - Bus do plaży GRATIS - Rozrywkowe Hersonissos

    Okiem Grecosa

    Duży i rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą. Świetna propozycja dla osób aktywnych, nastawionych na rozrywkę i zwiedzanie oraz dla rodzin z dziećmi.

    Położenie

    • ok. 500 m od morza, na wzgórzu • do centrum Hersonissos ok. 1 km • lotnisko w Heraklionie ok. 25 km • lotnisko w Chanii ok. 170 km

    Plaża

    • ok. 500 m od hotelu (bezpłatny bus hotelowy) • piaszczysta, zatokowa, łagodne wejście do morza • leżaki i parasole (ok. 6 EUR/dzień)

    Hotel

    • kompleks 2 hoteli Imperial & Royal Belvedere, możliwość korzystania z całego kompleksu z wyłączeniem restauracji i barów • budynek główny oraz 10 bungalowów • recepcja (24 h) z lobby • 2 restauracje, bary - główny, przy basenie, snack bar • ręczniki plażowe (ok. 1 EUR/dzień) • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • kącik internetowy (ok. 7 EUR/godz.) • udogodnienia dla niepełnosprawnych • 340 pokoi, kategoria lokalna 4*

    Pokoje

    Standard • 2-4 os. (ok. 35 m2) • dostawka dla 3. i 4. osoby (4. wyłącznie dla dziecka 2-13 lat) • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT • telefon, lodówka, sejf (ok. 2,5 EUR /dzień) • łazienka - prysznic/wanna, suszarka • balkon lub taras Superior • 2-4 os. (ok. 35 m2) • dostawka dla 3. i 4. osoby (4. wyłącznie dla dziecka 2-13 lat) • wyposażony jak pokój standard • wysokiej jakości kosmetyki • szlafrok, kapcie Rodzinne • 4-5 os. (ok. 45 m2) • dostawka dla 3., 4. i 5. osoby (5.dostawka wyłącznie dla dziecka 2-13 lat) • pokój dzienny oraz sypialnia oddzielona przesuwnymi drzwiami • wyposażony jak pokój standard

    Wyżywienie

    • All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

    All Inclusive

    • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • przekąski (10.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-01.00)

    Pełen relaks

    Bezpłatnie • 3 baseny ze słoną wodą (w tym 1 o wymiarach olimpijskich) • kryty basen • leżaki i parasole przy basenie • 2 korty tenisowe (oświetlenie odpłatnie, ok. 10 EUR/godz.) • tenis stołowy, minigolf • siatkówka, koszykówka, sala fitness, program animacyjny • wejście do Star Beach Aquapark (09.00-19.00) - 8 basenów, w tym 2 leniwe rzeki, zjeżdżalnie (odpłatnie) Odpłatnie • wieczór grecki z muzyką na żywo • strefa SPA (masaże, fish SPA, sauna) • boccia, bilard, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • 2 brodziki ze słodką wodą • 2 place zabaw, miniklub, minidisco • bogaty program animacyjny • krzesełka w restauracji

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Grecja/Kreta

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

    Położenie

    - na wzgórzu, ok. 800 m od plaży, bezpłatny bus hotelowy na plażę - ok. 1 km od centrum Hersonissos - ok. 25 km od lotniska w Heraklionie - sklepy i restauracje niedaleko hotelu

    Plaża

    - piaszczysto-żwirowa - leżaki i parasole (płatne), ręczniki plażowe (płatne) - przy plaży park wodny

    Pokoje

    Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, mini lodówka - Wi Fi (bezpłatne) - sejf (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 5 basenów z morską wodą m.in. basen olimpijski oraz kryty basen - leżaki i parasole - siatkówka plażowa, koszykówka - kort tenisowy - fitness, siłownia - tenis stołowy, rzutki, mini golf, łucznictwo - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - oświetlenie kortów tenisowych - sauna, masaże, spa - sporty wodne na plaży - bilard, gry video

    Dla dzieci

    - 2 baseny ze słodką wodą - plac zabaw - mini klub (4-12 lat), animacje, mini disco - opiekunka (na życzenie, za opłatą)

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-01:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 2 bary przy basenie

    Dodatkowe informacje

    - Wi Fi (bezpłatne) - kawiarenka internetowa (płatna) - 2 sale konferencyjne - minimarket, sklepy z pamiątkami, jubiler - wypożyczalnia samochodów - zwierzęta do 5 kg akceptowane (na zapytanie) - www.belvederehotels.net

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce ), opłaty lotniskowe i paliwowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4.5

    Region

    Grecja/Kreta/Hersonissos

    Opinia 7islands

    Położony na wzgórzu hotel oferujący trzy strefy wypoczynku: ekskluzywny poziom górny dla osób ceniących spokojny, niezakłócony wypoczynek, strefę sportową z bazą rekreacyjną dla Klientów lubiących aktywny urlop oraz specjalną strefę dla najmłodszych Gości z licznymi atrakcjami przygotowanymi specjalnie dla nich. Urozmaicona formuła wyżywienia all inclusive, bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne, piękne, malownicze widoki oraz bliskość do centrum typowo turystycznej miejscowości Hersonissos to idealny wybór na udane wakacje dla całej rodziny.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu, ok. 1 km od centrum turystycznej miejscowości Hersonissos, ok. 25 km od lotniska w Heraklionie. Hotel jest położony na wzgórzu, skąd do głównej ulicy w Hersonissos jest ok. 300 m (niemal do samej ulicy można zjechać oraz wjechać windami). Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu, przy drodze głównej.

    Plaża

    Ok. 400 m od hotelu, piaszczysta (miejscami na plaży i przy brzegu występują kamienie i skały). Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Bezpłatny transfer na plażę busem z hotelu. Star Beach - plaża, przy której znajduje się park wodny (dodatkowo płatny) z mnóstwem atrakcji dla osób w każdym wieku - plac zabaw, zjeżdżalnie wodne, sporty wodne.

    Hotel

    Duży i komfortowy kompleks położony na wzgórzu, składający się z 2 części: Royal i Imperial Belvedere. W części Imperial Belvedere znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, 7 wind, restauracja główna, 2 restauracje tematyczne (funkcjonujące tylko w lipcu i sierpniu.), 6 barów (w tym m.in. bar przy basenie, snack bar), telewizyjny, Internet Wi-Fi. Odpłatnie: kącik internetowy, mini market, 2 sale konferencyjne, wypożyczalnia samochodów, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 341 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, Internet Wi-Fi, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf (ok. 3 euro/dzień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 2 dostawek, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 3 dostawek (2 sypialnie oddzielone drzwiami), rodzinne o podwyższonym standardzie z możliwością 2 dostawek (2 sypialnie oddzielone drzwiami). Pokoje o podwyższonym standardzie w całości wyremontowane w 2016 r. i dodatkowo wyposażone w: urządzenie do robienia kawy i herbaty, kuchenkę mikrofalową, DVD, szlafrok i kapcie.

    Wyżywienie

    All inclusive: 4 posiłki dziennie w formie bufetu śniadania (07:30-10:00), późne śniadania kontynentalne (10:00-11:00, w barze z przekąskami), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:30). Dostępne są również wczesne śniadania (04:00-07:30, wymagana wcześniejsza rezerwacja). Tradycyjne greckie śniadania serwowane są w lipcu i sierpniu w snack barze Artemis w godz. 08:30-10:00 (wymagana wcześniejsza rezerwacja). W lipcu i sierpniu istnieje możliwość skorzystania raz w trakcie pobytu z kolacji w restauracjach tematycznych (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Dla Gości all inclusive dodatkowo dostępne są wszystkie bary w części Royal Belvedere. Przekąski podawane są w snack barach w godzinach 10:00-18:00, a w godzinach 15:30-16:30 serwowane są kawa, herbata oraz ciastka. W godzinach 10:00-01:00 w wybranych barach dostępne są napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 01:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 7 basenów (6 basenów z wodą słoną, w tym 1 o wymiarach olimpijskich oraz 1 kryty basen z wodą słodką, leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki kąpielowe dodatkowo płatne ok. 1 euro/szt.), animacje dzienne i wieczorne, wieczory tematyczne, zajęcia sportowe (gimnastyka, aqua aerobik, zumba, joga, stretching, step aerobik, water polo), tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, korty do tenisa ziemnego, mini golf, rzutki, bule, siłownia. Odpłatnie: bilard, SPA & Wellness (masaże, zabiegi na twarz i ciało), szkoła nurkowania.

    Dla dzieci

    Brodzik, 2 baseny dla dzieci, zjeżdżalnia "ośmiornica", plac zabaw, przedstawienia, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), klub dla nastolatków (w wieku 13-16 lat), mini disco, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.belvederehotels.net / Tel.: 00 30 289 702 23 71

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    **

    Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 3 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Komfortowy hotel, który jest częścią kompleksu Imperial & Royal Belvedere, to idealne miejsce na rodzinne wakacje.  Malownicze usytuowanie na wzgórzu, niska zabudowa, urokliwy ogród, bliskość plaży i centrum, bogata oferta rekreacyjna, wspaniała atmosfera.  

    Położenie

    1 km od centrum Hersonissos, ok. 500 m od plaży (przejście przez ruchliwą ulicę, serwis plażowy płatny, bezpłatne przejazdy busem hotelowym), 26 km od lotniska w Heraklionie. 400 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy oraz park wodny Star Beach.

    Wyposażenie

    Obszerne lobby z całodobową recepcją, bezpłatne Wi-Fi przy basenie i w lobby, restauracja główna Dedalos (kuchnia międzynarodowa i grecka, tematyczne wieczory kulinarne) z tarasem, bar główny, snack bar, bar przy basenie z widokiem na zatokę, minimarket, sklepik z pamiątkami, sklepik jubilerski, butik, sale konferencyjne, kantor wymiany walut, pralnia, windy, wypożyczalnia samochodów.

    Pokoje

    Standardowo urządzone, przestronne (ok. 35 m2), wyposażone w klimatyzację sterowaną indywidualnie, TV sat i radio, telefon, sejf (płatny), małą lodówkę, bezprzewodowy Internet (płatny), balkon lub patio (widok na ogród, góry). W łazience wanna lub prysznic oraz suszarka do włosów. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju rodzinnym (ok. 45 m2 , sypialnia i pokój dzienny z łóżkami lub sofą).

    Wyżywienie

    All inclusive -  śniadania (07:30-10:00), obiady (13:00-14:30) i kolacje (19:00-21:30) w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne (10:00-11:00), przekąski, słodki podwieczorek (kawa/herbata, ciasto), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane od godz. 10:00 do 01:00, w szczycie sezonu kolacja w restauracji tematycznej (konieczna rezerwacja).

    Sport i rozrywka

    Kompleks basenów z wodą morską, basen kryty (czynny na początku i na końcu sezonu), leżaki i parasole bezpłatnie, materace i ręczniki za dodatkową opłatą, strzelanie z łuku, boisko sportowe (np. do koszykówki), rzutki, minigolf, kort tenisowy (oświetlenie i sprzęt odpłatnie), tenis stołowy, siatkówka, siłownia, animacje. Płatne: bilard, sauna, łaźnia, masaże, zabiegi kosmetyczne, wieczór grecki, sporty wodne na plaży w Star Beach Water Park. Ok. 7 km od hotelu znajduje się pole golfowe. Goście mogą korzystać z infrastruktury sportowo-rekreacyjnej obu hoteli.

    Dla dzieci

    Brodziki, zjeżdżalnie wodne, animacje dla dzieci i nastolatków, plac zabaw, miniklub, minidyskoteki, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka, menu dla dzieci, opiekunka (za dodatkową opłatą).

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Hotel położony 1,5 km od centrum miasta Hersonissos oraz około 26 km od lotniska w Heraklionie.

    Plaża

    *    Piaszczysto - żwirowa w odległości 500 m z płatnym dostępem do leżaków i parasoli.

    Zakwaterowanie

    *    340 pokoi; *    Typy pokoi: standardowe (35m2) oraz 103 rodzinne (45m2); *    Wyposażenie: telefon, sejf (płatny), telewizja satelitarna,indywidualnie sterowana klimatyzacja, lodówka, łazienka z WC/prysznic lub wanna, suszarka do włosów, balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna z tarasem, *    Bar główny, bar z przekąskami oraz przy basenie.

    Wyżywienie

    *    All inclusive: serwowane w formie bufetu śniadania, obiady, kolacje dostępne w określonych godzinach. Różnego rodzaju przekąski dostępne są w barze z przekąskami w godz. 10:00-18:00. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji (ouzo,brandy,whisky,gin, wódka,tequila) dostępne w hotelowych barach w godzinach 10:00-01:00.

    Sport i rozrywka

    *    Duży basen, 5 mniejszych basenów, basen kryty (otwarty poza sezonem), taras z leżakami i parasolami, dostęp do ręczników (płatny) *    Bezpłatnie: kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka plażowa, water polo,mini golf, animacje;  *    Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego, bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    *    Najmłodszym hotel oferuje oddzielny basen, plac zabaw, animacje, na życzenie Gości łóżeczka dla niemowląt.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Recepcja czynna całą dobę, hol z telewizorem, kafejka internetowa (płatna),  bezpłatny dostęp do łącza internetowego Wi-Fi na terenie całego hotelu, parking, mini market, dwie sale konferencyjne, w odległości 500m park wodny Star Beach, sauna i masaże (płatne), w odległości 400m od hotelu przystanek autobusowy.

    Naszym zdaniem

    *    Wspaniały hotel cieszący się dobrymi opiniami i uznaniem wśród turystów. Rozpościerają się z niego piękne widoki na wybrzeże. Dzięki podziałowi na basenów na część relaksacyjną i rozrywkową każdy znajdzie coś dla siebie. Jest to doskonała propozycja dla rodzin z dziećmi, starszych osób i par.

    Strona internetowa

    *    http://www.belvederehotels.net


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Wyżywienie

    All Inclusive

    Opis

    Hotel położony na malowniczym wzgórzu, wchodzący w skład kompleksu Royal Belvedere Hotels. Położony na dużym terenie, w pięknym ogrodzie. Składa się z budynku głównego i bungalowów. Przestronne pokoje, możliwość uprawiania sportów, fitnessu, programy rozrywkowe, animacje dla dorosłych i dzieci, mini klub dla dzieci i nastolatków. Wymarzone miejsce na rodzinny wypoczynek z dziećmi.

    Położenie

    Limenas Hersonissos, 800 m od centrum miasta Hersonissos, 25 km od lotniska w mieście Heraklion.

    Pokoje

    340 pokoi: Standard Rooms (około 35 m2), Family Rooms (około 45 m2).
    W pokojach: klimatyzacja, mini-lodówka, bezpłatny, bezprzewodowy internet, telefon, tv satelitarna, sejf (za dopłatą), wanna/prysznic, suszarka do włosów, balkon/taras. Łóżko dwuosobowe.
    Family Room: dwa pokoje, salon i sypialnia.
    Pokoje sprzątane są codziennie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

    Ręczniki plażowe za dopłatą.

    O wyżywieniu

    All Inclusive            

    Wyżywienie

    Śniadanie: 07:30-10:00 w głównych restauracjach Minos & Dedalos, szwedzki stół, obfite amerykańskie śniadanie połączone z kulinarnym show. 

    Wczesne śniadanie: 04:00-07:30, na zamówienie.
    Późne śniadanie: 10:00-11:00, kontynentalne, w barze Artemis.

    Napoje w trakcie śniadania: różne rodzaje kawy i herbaty, czekolada, mleko, wybór soków, woda.
    Greckie śniadanie: 08:30-10:00, z tradycyjnych, greckich produktów, w barze Artemis (w lipcu i sierpniu niezbędna rezerwacja).

    Przekąski: 10:00-18:00, w barach Dimitra & Artemis, pizza, tosty, popcorn, lody.
    Kawa i ciastka: 15:30-16:30
    Lunch: 13:00-14:30, szwedzki stół, w głównych restauracjach Minos & Dedalos. 

    Kolacja: 19:00-21:30, międzynarodowy szwedzki stół z kulinarnym show, w głównych restauracjach Minos & Dedalos.

    Napoje (lunch i kolacja): wybór napojów orzeźwiających (Post Mix), domowe wino i lokalne piwo, woda (w szklankach). 

    2 tematyczne restauracje, grecka i włoska: 1 raz w trakcie pobytu można zjeść kolację w restauracji włoskiej i 1 raz w greckiej. Restauracja czynna w lipcu i sierpniu.

     

    Bary

    napoje w programie All Inclusive

    Pool Bar Blue: 10:00-01:00
    Snack Bar Dimitra: 10:00-18:00
    Snack Bar Artemis: 10:00-18:00
    Pool Bar Aeolos: 18:00-01:00
    Main Bar Poseidon: 18:00-01:00
    Pool Bar Apollon: 18:00-01:00. W lipcu i sierpniu bar pracuje także w godzinach 01:00-03:00, napoje za dopłatą.

    Wybór napojów
    Lokalne napoje alkoholowe: ouzo, brandy, tsikudia, likiery, wino różowe, białe, czerwone, piwo, gin, whisky, wódka, rum, tequila, Long Drinks. 
    Napoje gorące: różne rodzaje kawy, herbata, czekolada.
    Napoje orzeźwiające i soki, woda w szklankach.


    Odległość od morza

    400 m


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    w miejscowości Hersonissos, położony na wzgórzu, na kilku poziomach, w ogrodzie z drzewami cytrynowymi. Do lotniska ok. 30 km. Connected sevice w jęz. polskim.

    Plaża

    ok. 500 m od hotelu (bezpłatny bus hotelowy), plaża piaszczysta, zatokowa, łagodne wejście do morza, leżaki i parasole (ok. 6 Eur,-/dzień).

    Wyposażenie

    komfortowy hotel oferuje 340 pokoi. Do dyspozycji gości: recepcja z sejfem, lobby, windy, ogród, taras słoneczny, 6 basenów (w tym 1 kryty czynny w kwietniu, maju, wrześniu i październiku), 3 bary (w lobby, przy basenie, bar przekąskowy), 3 restauracje (główna, 2 restauracje a la carte czynne w lipcu i sierpniu). www.belvederhotels.net

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    wygodnie urządzone pokoje z indywidualną klimatyzacją, lodówką, TV, balkonem lub tarasem, łazienką z wanną lub prysznicem. Pokoje dwuosobowe (2-3A): ok. 35 m2,dla 2 os. z 1-2 dzieci. Pokoje rodzinne (3-4C): ok. 45 m2, dla min. 3 os. z 1-2 dzieci lub 4 os. dorosłych.

    Dzieci

    łóżeczko dziecięce (w cenie), wysokie krzesełka, mini klub dla dzieci w wieku 3-12 lat, plac zabaw, 2 brodziki, menu dla dzieci, mini dyskoteka.

    Rozrywka

    animacje sportowe, przedstawienia, wieczór grecki z muzyką na żywo.

    Dostęp do internetu

    Wi-Fi bezpłatnie.

    Sport

    siłownia, siatkówka plażowa, minigolf, tenis ziemny (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne).

    Wellness

    sauna fińska, łaźnia parowa (za opłatą).

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetów. Kuchnia międzynarodowa, grecka, wieczory tematyczne. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00.

    Polecamy

    • komfortowy hotel położony na wzgórzu, ładne widoki
    • 6 basenów, w tym basen o rozmiarach olimpijskich
    • urozmaicone, smaczne posiłki


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Opis hotelu

    Hotel ten został wzniesiony w 2001 roku. Obiekt oferuje 340 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, pobudka na życzenie, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na łóżku podwójnym. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio, odtwarzacz CD i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, minigolf, golf i strzelanie z łuku, czy też za dodatkową opłatą tenis ziemny urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, badmintona, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, saunę, łaźnię parową i salon piękności, jak również za dodatkową opłatą zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, miniklub i minidisco.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Hotel oferuje przekąski. Napoje wliczone są w cenę. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    BestReisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Komfortowy hotel, który jest częścią kompleksu Imperial & Royal Belvedere, to idealne miejsce na rodzinne wakacje.  Malownicze usytuowanie na wzgórzu, niska zabudowa, urokliwy ogród, bliskość plaży i centrum, bogata oferta rekreacyjna, wspaniała atmosfera.  

    Położenie

    1 km od centrum Hersonissos, ok. 500 m od plaży (przejście przez ruchliwą ulicę, serwis plażowy płatny, bezpłatne przejazdy busem hotelowym), 26 km od lotniska w Heraklionie. 400 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy oraz park wodny Star Beach.

    Wyposażenie

    Hotel składa się z budynku głównego oraz kilku budynków bocznych. Do dyspozycji gości  recepcja z lobby, restauracja główna (kuchnia międzynarodowa), 2 bary, taras słoneczny, windy.

    Pokoje

    Obszerne lobby z całodobową recepcją, bezpłatne Wi-Fi przy basenie i w lobby, restauracja główna Dedalos (kuchnia międzynarodowa i grecka, tematyczne wieczory kulinarne) z tarasem, bar główny, snack bar, bar przy basenie z widokiem na zatokę, minimarket, sklepik z pamiątkami, sklepik jubilerski, butik, sale konferencyjne, kantor wymiany walut, pralnia, windy, wypożyczalnia samochodów.

    Wyżywienie

    All inclusive -  śniadania (07:30-10:00), obiady (13:00-14:30) i kolacje (19:00-21:30) w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne (10:00-11:00), przekąski, słodki podwieczorek (kawa/herbata, ciasto), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane od godz. 10:00 do 01:00, w szczycie sezonu kolacja w restauracji tematycznej (konieczna rezerwacja).

    Sport i rozrywka

    Kompleks basenów z wodą morską, basen kryty (czynny na początku i na końcu sezonu), leżaki i parasole bezpłatnie, materace i ręczniki za dodatkową opłatą, strzelanie z łuku, boisko sportowe (np. do koszykówki), rzutki, minigolf, kort tenisowy (oświetlenie i sprzęt odpłatnie), tenis stołowy, siatkówka, siłownia, animacje. Płatne: bilard, sauna, łaźnia, masaże, zabiegi kosmetyczne, wieczór grecki, sporty wodne na plaży w Star Beach Water Park. Ok. 7 km od hotelu znajduje się pole golfowe. Goście mogą korzystać z infrastruktury sportowo-rekreacyjnej obu hoteli.

    Dla dzieci

    Brodziki, zjeżdżalnie wodne, animacje dla dzieci i nastolatków, plac zabaw, miniklub, minidyskoteki, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka, menu dla dzieci, opiekunka (za dodatkową opłatą).

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Imperial Belvedere to duży kompleks hotelowy usytuowany bardzo blisko centrum tętniącego życiem kurortu Hersonissos z barami, restauracjami i klubami. Polecamy zarówno dla miłośników życia nocnego, aktywnych osób, jak i rodzin z dziećmi ze względu na bogate zaplecze rekreacyjne oraz wstęp do Aquaparku w hotelu Star Beach gratis.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Hersonissos, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (bus hotelowy gratis)
    • rozległy kompleks hotelowy, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 7 basenów, wstęp do Aquparku w hotelu Star Beach gratis
    • program All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel został otwarty w 2001 roku, wyremontowany w 2016 roku, usytuowany na powierzchni 11.000 m², składa się z dziesięciu trzypiętrowych budynków; do dyspozycji gości: 3 baseny zewnętrzne (w tym jeden o wymiarach olimpijskich), basen kryty (podgrzewany, czynny 01.04-31.05 oraz 10.10-31.10), restauracja główna, 2 restauracje A la carte: grecka, włoska (czynne w lipcu i sierpniu), 3 bary, 2 sale konferencyjne * Goście hotelu mogą korzystać z infrastruktury hotelu Royal Belvedere (z wyjątkiem restauracji głównej)

    Położenie

    ok. 1 km od centrum Hersonissos, ok. 29 km od lotniska w Heraklionie

    Plaża

    publiczna, piaszczysta plaża znajduje się ok. 500 m hotelu (przejście przez ulicę, hotel zapewnia 4x dziennie bezpłatny transfer na plażę); leżaki i parasole przy basenie – bezpłatne, na plaży – za dodatkową opłatą, ręczniki plażowe – płatne

    Zakwaterowanie

    343 pokoi: 80 pokoi standardowych z widokiem na ogród (ok. 35 m²), 50 pokoi standardowych z widokiem na morze (ok. 35 m²), 50 pokoi typu superior z widokiem na ogród lub morze (ok. 35 m², po remoncie), 100 pokoi rodzinnych – dwupomieszczeniowych z widokiem na ogród (ok. 45 m²), 60 pokoi rodzinnych superior – dwupomieszczeniowych (ok. 45 m², po remoncie), 3 pokoje jednoosobowe z widokiem na ogród (ok. 35 m²); pokoje ekonomiczne są wyposażone jak pokoje standardowe z widokiem na ogród (ok. 35 m²); wyposażenie: klimatyzacja indywidualna, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV SAT, lodówka, sejf (płatny), Wi-Fi (bezpłatne), balkon lub taras

    Wyżywienie

    All Inclusive – śniadanie (07.30-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10.00-18.00) w wyznaczonych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w godzinach 10.00-01.00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane, napoje energetyczne

    Sport i rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, muzyka na żywo (okazjonalnie), aerobik, aqua-aerobik, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, rzutki, mini golf, łucznictwo, boccia, 2 korty tenisowe (w ciągu dnia), siłownia, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, sauna, oświetlenie kortów, sprzęt do tenisa, bilard, pralnia, lekarz (na wezwanie), mini-market, wszystkie sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje, mini klub (4-12 lat), maxi club (13-16 lat), brodzik, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), wózki (płatne, ok. 3€/dzień)

    www

    www.belvederehotels.net ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności. Ważne informacje: Od dnia 01.01.2018 zgodnie z decyzją rządu greckiego będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek ma miejsce podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego jest uzależniona od lokalnej kategorii hotelu/obiektu. Dla obiektów: 1-2* podatek wynosi ok. 0.50 €/pokój/noc 3* podatek wynosi ok. 1, 5€/pokój/noc 4* podatek wynosi ok. 3€/pokój/noc 5* podatek wynosi ok. 4€/pokój/noc


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Mapa Hotelu Belvedere Imperial
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Belvedere Imperial:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Imperial Belvedere
    https://youtu.be/OVSZ9D87bpg

    Opinie o Hotelu Belvedere Imperial

    4.4
    zdecydowanie polecam

    Jestem bardzo zadowolona z wyboru hotelu Belvedere Imperial na nasze wczasy z mężem. Hotel bardzo ładnie położony, piękne widoki bo na wzgórzu, ale przez to trochę dalko do plaży. Jakby był bliżej to by było idealnie. ALe na szczeście przy hotelu jest kilka basenów więc na plażę nawet nie musieliśmy chodzić. Warto za to wpaść do Hersonissos na zakupy, dużo sklepów z lokalną żywnością. Pokoje w hotelu bardzo ładne i duże, nam się trafił z widokiem na morze. A jedzenie w hotelu palce lizać! To dla nas bardzo ważne bo lubimy dobrze z mężem zjeść i tutaj byliśmy naprawdę zadowoleni. Były też potrawy typowe dla Krety. Więc ogólnie polecam, nawet nie trzeba wychodzić poza teren hotelu jak ktoś nie lubi, bo tu jest wszystko co potrzeba.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Hotel godny polecenia.Pięknie położony,dużo atrakcji.Doskonały kurort rodzinny.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    dobry hotel, bardzo wysoki standard. Obsługa miła, pomocna. Jedzenie przepyszne, choć dzieci nie zawsze miały coś odpowiedniego dla siebie. Ogromne baseny (tylko ze słoną wodą), animacje są ok., nawet po polsku. W hotelu podczas naszego pobytu było wielu emerytów….. Ogólnie wszystko w porządku, mogę polecić.

    POLECAM:
    wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.6
    polecam

    śliczny hotel, świetnie wyposażony. Pokoje czyste, sprzątane dokładnie. Jedzenie tez bardzo dobre, co w Grecji jest rzadkością. Opcja All ince godna polecenia. Nie ma się do czego przyczepić. Warto tam pojechac!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: polecam
    4.6

    Belvedere Imperial - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    DOUBLE ROOM
    Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    FAMILY ROOM
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    SUPERIOR DOUBLE ROOM
    SINGLE ROOM
    POKÓJ RODZINNY SUPERIOR
    ECO ROOM

    Belvedere Imperial - Możliwości wyżywienia:


    Belvedere Imperial - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Belvedere Imperial? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00