cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
1/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
2/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
3/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
4/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
5/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
6/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
7/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
8/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
9/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
10/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
11/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
12/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
13/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
14/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
15/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
16/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
17/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
18/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
19/20
Hotel Anissa Beach & Village, Kreta
20/20
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
25.03 - 28.03
już od 634 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.03 - 30.03
już od 634 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Anissa Beach & Village
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Anissa Beach & Village
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Anissa Beach & Village:
4.8 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Anissa Beach & Village:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 marca 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 marca 2023
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anissa Beach to dobrej klasy hotel usytuowany w śródziemnomorskim ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, 5 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego. Jest to także bardzo dobra propozycja wakacji dla rodzin z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczysto żwirowej plaży (leżaki i parasole bezpłatne) z łagodnym zejściem do morza, 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Hersonissos
  • komfortowe, odnowione pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe,
  • bardzo smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive Plus, łącznie z kolacja a la carte podczas pobytu, wi fi gratis

Hotel Anissa Beach & Village w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anissa Beach to dobrej klasy hotel usytuowany w śródziemnomorskim ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, 5 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego. Jest to także bardzo dobra propozycja wakacji dla rodzin z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na rozległym terenie, w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczysto żwirowej plaży (leżaki i parasole bezpłatne) z łagodnym zejściem do morza, 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Hersonissos
  • komfortowe, odnowione pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe,
  • bardzo smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive Plus, łącznie z kolacja a la carte podczas pobytu, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 4 km od centrum Hersonissos
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

polozenie

  • ok. 4 km od centrum Hersonissos
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • piaszczysta
  • żwirowa
  • łagodnie opadająca
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie
  • ręczniki w cenie
  • łóżka balijskie za opłatą

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w całym hotelu, w cenie
  •  recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sala TV
  • bankomat
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych
  • parking, niezadaszony: w cenie
  • sale konferencyjne: 2

karty

Visa, MasterCard, Maestro, American Express

Liczba pokojów

310

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

basen

  • baseny: 3
  • basen: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen: w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: marzec, kwiecień, październik, listopad; w zależności od warunków pogodowych, leżaki: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • miniklub: dla dzieci w wieku 5 - 12 lat
    • plac zabaw
    • opieka nad dziećmi: kwiecień - listopad, za opłatą
    • animacje dla dzieci: 5 - 12 lat, maj - wrzesień, listopad, 10:00 - 12:00 i 15:00 - 17:00
    • minidyskoteka: 5 - 12 lat, kwiecień-listopad, 21:00 - 21:30
    • wysokie krzesełko
    • łóżeczko dziecięce: na zapytanie
    • menu dla dzieci: po wcześniejszej rezerwacji
    • podgrzewacz do butelek
    • basen dla dzieci „Children's pool": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
    • pokój gier i zabaw: 5 - 12 lat

    Sport i wellness

    W cenie
    •  sala fitness/siłownia: od 16 lat, 09:00 - 21:00
    • aerobik
    • aqua aerobik
    • łucznictwo
    • minipiłka nożna
    • siatkówka plażowa
    • minigolf
    • tenis stołowy
    • tenis: wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    • kanu
    • rower wodny
    Płatne
    •  strefa spa „ANISSA AEGEO SPA": w zależności od sezonu, 10:00 - 19:00
    • sauna parowa
    • masaże
    • zabiegi medyczne
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • tenis: korty tenisowe: 3, lekcje gry
    • rowery: w ofercie firm zewnętrznych
    • w ofercie firm zewnętrznych: windsurfing, nurkowanie, wycieczki ze snorkelingiem, narty wodne

    rozrywka

    • zajęcia sportowe
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych
    • przedstawienia wieczorami
    • wieczory taneczne
    • karaoke

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • 2 os.
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój ekonomiczny DZE1
    • 2 os.
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • ok. 34 m2
    • widok na ogród
    • w budynku głównym/w bocznym budynku
    • odświeżony w 2017 r.
    • balkon lub taras
    • pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
    • klimatyzacja: czynna sezonowo, lipiec-wrzesień
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • minibar: woda i napoje bezalkoholowe, w cenie
    • TV sat.
    • wanna lub prysznic
    • suszarka do włosów
    • Wi-Fi: w cenie
    • kapcie
    • szlafrok
    • WC
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
    • 2-3 os.
    • ok. 20 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym/w bocznym budynku
    • klimatyzacja: w cenie, lipiec - wrzesień; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • minibar: woda i napoje bezalkoholowe, w cenie
    • TV sat.
    • lodówka
    • wanna lub prysznic
    • szlafrok
    • kapcie
    • balkon lub taras
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • suszarka do włosów
    • Wi-Fi: w cenie
    • WC
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM3
    • 2-3 os.
    • ok. 20 m2
    • widok na morze
    • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - wrzesień; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie
    • TV
    • radio
    • wanna
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • balkon lub taras
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • suszarka do włosów
    • Wi-Fi: w cenie
    • WC
    Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM2
    • 2-4 os.
    • ok. 34 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym/w bocznym budynku
    • balkon lub taras
    • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
    • klimatyzacja: w cenie, lipiec i sierpień; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • minibar: woda i napoje bezalkoholowe, w cenie
    • TV sat.
    • wanna lub prysznic
    • suszarka do włosów
    • szlafrok
    • kapcie
    • Wi-Fi: w cenie
    • WC
    Suita z widokiem na morze SUM1
    • 2-4 os.
    • ok. 38 m2
    • widok na morze
    • odświeżony w 2017 r.
    • balkon lub taras
    • pokój dzienno-sypialny
    • dodatkowa sypialnia
    • klimatyzacja: czynna sezonowo, lipiec-wrzesień
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • minibar: woda i napoje bezalkoholowe, w cenie
    • TV sat.
    • lodówka
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • wanna lub prysznic
    • suszarka do włosów
    • szlafrok
    • kapcie
    • Wi-Fi: w cenie
    • WC
    Suita junior JSX1
    • 2-4 os.
    • ok. 30 m2
    • widok na ogród
    • w budynku głównym/w bocznym budynku
    • optycznie wydzielony pokój dziecięcy
    • balkon lub taras
    • klimatyzacja: czynna sezonowo, lipiec-wrzesień
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • TV sat.
    • lodówka
    • wanna lub prysznic
    • suszarka do włosów
    • Wi-Fi: w cenie
    • WC
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 19 m2
    • widok na ogród
    • w budynku głównym/w bocznym budynku
    • balkon lub taras
    • klimatyzacja: w cenie, lipiec - wrzesień; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • telefon
    • TV sat.
    • lodówka
    • wanna lub prysznic
    • suszarka do włosów
    • Wi-Fi: w cenie
    • WC

    Wyżywienie

    All inclusive
    •  śniadanie: 07:30 - 10:00, amerykańskie, w formie bufetu
    • obiad: 12:30 - 15:00, w formie bufetu, lunch box
    • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: w wybrane dni tygodnia, 19:00 - 21:30
    • ciasto: 16:00 - 17:00
    • lody: 12:30 - 15:00, 16:00 - 17:00 i 19:00 - 21:30
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 07:30 - 23:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
    • kawa/herbata po południu
    • uroczysta kolacja
    • wymagane noszenie opasek all inclusive
    Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • „LA PERGOLA": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, menu dla niemowląt: w cenie, rezerwacja wymagana, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, dania wegańskie: w cenie, na zapytanie, bufet, kwiecień - listopad, 07:30 - 10:00 i 19:00 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • „LA VERANDA": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, menu dla niemowląt: w cenie, na zapytanie, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, dania wegańskie: w cenie, na zapytanie, bufet, popołudniowa herbata, kwiecień-listopad, 12:30 - 15:00 i 16:00 - 17:00, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci
  •  restauracja specjalistyczna „TAVERNE ELIA": rodzaje kuchni: grecka, śródziemnomorska, regionalna, dania z grilla, menu dla niemowląt: w cenie, na zapytanie, dania dietetyczne: w cenie, na zapytanie, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, show cooking, na zapytanie, w cenie, w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 21:30, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „PECCATO DIVINO": rodzaje kuchni: włoska, ryby/owoce morza, a la carte, show cooking, za opłatą, kwiecień - listopad; w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 23:00, z tarasem

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby „LOBBY BAR": kwiecień - listopad, 17:00 - 23:00, wliczone w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie „POOL BAR": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 10:00 - 23:00, wliczone w all inclusive
  • piwniczka z winami i barem „WINE BAR & MORE": 09:00 - 02:00, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Anissa Beach to dobrej klasy hotel usytuowany w śródziemnomorskim ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, 5 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego. Jest to także bardzo dobra propozycja wakacji dla rodzin z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na rozległym terenie, w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczysto żwirowej plaży (leżaki i parasole bezpłatne) z łagodnym zejściem do morza, 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Hersonissos
    • komfortowe, odnowione pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe,
    • bardzo smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive Plus, łącznie z kolacja a la carte podczas pobytu, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Hotel położony w doskonałej lokalizacji w Anissaras (Kreta), blisko piaszczystej plaży. To idealne miejsce na spędzenie wakacji, z dala od stresu i codziennej rutyny. Urozmaicony program All Inclusive, duże zaplecze sportowo-rekreacyjne (m. in. siłownia, sporty wodne, spa), komfortowo urządzone pokoje czy basen na świeżym powietrzu na pewno sprawią, że nikt nie zazna tutaj nudy.

    lokalizacja

    Agkisaras, 4 km od Hersonissos, 22 km od lotniska w Heraklionie-HER. Hotel usytuowany na powierzchni: 55000 m2.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    1990 r. Odnowiony w 2007 r.Na terenie hotelu: restauracje (4), bary (4), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (2), centrum biznesowe (płatne), basen kryty, baseny odkryty.

    rabaty i zniżki

    1 dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysta, dojście do plaży pasażem. Bezpłatne:parasole, leżaki, ręczniki plażowe. Płatne:pawilony, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 2 budynkach:- 1 budynek główny (liczba pięter: 2, liczba wind: 3)- 1 aneks (liczba pięter: 2, liczba wind: 1)Typy pokoi:- pokoje double dla max. 3 os.:1 sypialnia,klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - pokoje double sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - pokoje double superior dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - pokoje double superior sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - pokoje double ekonomiczne dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - pokoje rodzinne superior dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - pokoje rodzinne superior sea view dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - pokoje rodzinne premium garden view dla max. 4 os.: 2 sypialnie, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    - restauracje (2), restauracja a la carte, bary (4), cukiernia

    śniadanie i obiadokolacja

    - śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30),kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji "La Pergola"All Inclusive(09:00-23:00)- śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji "La Pergola"- obiad (12:30-15:00), podwieczorek (16:00-17:00) serwowane w restauracji "La Veranda"- przekąski (10:00-18:00)- lody- napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe- pakiety urodzinowe (na życzenie)Ultra All Inclusive(09:00-00:00)- śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji "La Pergola"- obiad (12:30-15:00), podwieczorek (16:00-17:00) serwowane w restauracji "La Veranda"- przekąski (10:00-18:00)- lody- napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, wybrane alkohole importowane- pakiety urodzinowe (na życzenie)Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.- "Peccato Divino" włoska- tawerna "Elia" grecka (jedna wizyta w trakcie pobytu gratis)

    z myślą o dzieciach

    - brodzik- animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- krzesełka dla dzieci w restauracji- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)- możliwość wypożyczenia wózka (płatny i w miarę dostępności)

    w cenie

    - korty do tenisa ziemnego (3)- rakiety i piłki do tenisa ziemnego- tenis stołowy- rzutki- koszykówka- siatkówka plażowa- minigolf- miniboisko do piłki nożnej- bilard- aerobik- siłownia- lekkie animacje

    płatne

    - lekcje tenisa- sporty wodne na plaży- centrum SPA- masaż- salon piękności- łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane z powodu wirusa Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej.PODATEK TURYSTYCZNYW Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    13.04.2022 16:01

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Anissa Beach to dobrej klasy hotel usytuowany w śródziemnomorskim ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, 5 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego. Jest to także bardzo dobra propozycja wakacji dla rodzin z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na rozległym terenie, w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczysto żwirowej plaży (leżaki i parasole bezpłatne) z łagodnym zejściem do morza, 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Hersonissos
    • komfortowe, odnowione pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe,
    • bardzo smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive Plus, łącznie z kolacja a la carte podczas pobytu, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4Grecja/Kreta

    Kategoryzacja hotelu

    Kat. EximTours 4*Kat. lokalna 4*

    Położenie

    - Anissaras- przy plaży- ok. 5 km od Aquaworld Aquarium- ok. 11 km od akwarium Cretarium- ok. 13 km od miejscowości Malia- ok. 16 km od parku wodnego Watercity- ok. 23 km od lotniska w Heraklionie- ok. 29 km od Knossos- ok. 42 km od Agios Nikolaos- ok. 102 km od Retimno- ok. 165 km od Chanii

    Plaża

    - publiczna, piaszczysto-żwirowa- parasole oraz leżaki bezpłatne- łóżka balijskie płatne

    Pokoje

    Standard- ok. 19-21 m2- klimatyzacja- telewizor , TV-SAT- telefon (płatny)- mini bar/lodówka     - sejf (płatny)- internet Wi-Fi  (bezpłatny)- łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów)- balkon/taras- widok na ogród- pokoje z widokiem na morze za dopłatąSuperior- ok. 20-22 m2- mini bar/lodówka (uzupełniane codziennie)- kapcie i szlafroki- zestaw do parzenia kawy/herbaty- balkon/taras- widok na ogród- pokoje z widokiem na morze za dopłatą- wyposażenie podobnie jak w pokoju StandardFamily Room- ok. 34-36 m2- 2 pokoje- taras- widok na ogród- wyposażenie podobnie jak w pokoju Superior

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatnie:- basen zewnętrzny- basen kryty- przy basenie  parasole i leżaki bezpłatne- tenis stołowy- mini golf- siatkówka plażowa- sala fitness/siłownia- ogród- amfiteatr (wieczorne występy artystyczne)- sala telewizyjna- zespół animatorów- gigantyczne szachyPłatne:- łóżka balijskie na plaży i przy basenie- SPA, masaże- salon gier- korty tenisowe (możliwość wypożyczenia sprzętu)- sporty wodne (oferta firm zewnętrznych na plaży)

    Dla dzieci

    - brodzik- plac zabaw- mini klub- wysokie krzesełka w restauracji- podgrzewacz do butelek (na życzenie)- usługa opiekunki (płatna)

    Wyżywienie

    HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne.All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja, przekąski pomiędzy posiłkami, lody. Wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w ustalonych przez hotel godzinach. Jednorazowo na pobyt obiad w restauracji  a'la carte w stylu włoskim (napoje płatne). Raz na tydzień obiad w restauracji w stylu greckim.Podczas kolacji wymagany jest wieczorowy ubiór (panowie: koszula lub koszulka polo z kołnierzykiem, długie spodnie, pełne obuwie).All Inclusive Plus (AI+) - napoje alkoholowe (zarówno lokalne, jak i oryginalne) i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w ustalonych przez hotel godzinach.

    Restauracje i bary

    - 4 restauracje (w tym włoska a'la carte)- bar w lobby- bar przy basenie- bar winny (shisha point)

    Dodatkowe informacje

    - 310 pokoi- 2 budynki- 2 piętra- recepcja całodobowa- lobby- sejf (płatny)- internet Wi-Fi (bezpłatny)- pralnia (płatna)- bankomat- jubiler- salon fryzjerski- mini market- sklepy odzieżowe- wypożyczalnia samochodów i rowerów- parking- zaplecze konferencyjne- www.anissabeach.com

    UWAGA

    W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunkiInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje

    Bagaż

    Lotnisko HeraklionBerlin Brandenburg, Katowice, Warszawa (Corendon Airlines)Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg (55x35x25) oraz bagaż rejestrowany o wadze do 20 kg;Gdańsk, Wrocław, Warszawa (Enter Air)Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 20 kg;Berlin Brandenburg (EasyJet)Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20)Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 15 kg - 280 PLN (do 31.05)/395 PLN (od 01.06-30.09)- 23 kg - 315 PLN (do 31.05)/450 PLN (od 01.06-30.09)Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25)Berlin Brandenburg (Ryanair);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 120zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 245 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/370 PLN (od 01.06 - 30.09)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa.Warszawa (Aegean)Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23)Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 23 kg - 235 PLN (16.05-06.06) / 270 PLN (07.06-26.09)Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Gdańsk (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 105zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  560 PLN- 32 kg -  665 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa.Kraków, Warszawa (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 105zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  550 PLN- 32 kg -  660 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaKatowice (LOT - samolot rejsowy);Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12),Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 23 kg - 300 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższaLotnisko ChaniaBerlin Brandenburg (EasyJet)Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20)Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 15 kg - 280 PLN (do 31.05)/395 PLN (od 01.06-30.09)- 23 kg - 315 PLN (do 31.05)/450 PLN (od 01.06-30.09)Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (RyanAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 120zł/osobę,Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 220 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/370 PLN (od 01.06 - 30.09)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa.Gdańsk (RyanAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 120zł/osobę,Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 220 PLN (od 15.09 - 31.10)/370 PLN (od 01.07 - 14.09)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa.Warszawa (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 105zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  470 PLN- 32 kg -  620 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaWarszawa (LOT - samolot rejsowy);Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12),Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 23 kg - 300 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa 


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Anissa Beach to dobrej klasy hotel usytuowany w śródziemnomorskim ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, 5 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego. Jest to także bardzo dobra propozycja wakacji dla rodzin z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na rozległym terenie, w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczysto żwirowej plaży (leżaki i parasole bezpłatne) z łagodnym zejściem do morza, 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Hersonissos
    • komfortowe, odnowione pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe,
    • bardzo smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive Plus, łącznie z kolacja a la carte podczas pobytu, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    W Anissaras, ddalony ok. 5 km od miasta Hersonissos, ok. 22 km do lotniska w Heraklionie. 

    PLAŻA

    plaża piaszczysto - żwirkowaoddzielona odzielona od hotelu lokalną drogą. Łagodne zejście do morza. Bar na plaży. Leżaki i parasole gratis!

    HOTEL

    Rodzinny hotel położony na rozległym terenie, otoczony ogrodem, składa się z budynlu głownego i bocznego, z mnóstwem atrakcji dla dzieci i dorosłych. Na pewno nie będziesz się tu nudził. Hotel wyróżniony Nagroda Travellers' Choice 2022, która  przyznawana jest obiektom, które stale zbierają świetne recenzje i należą do najlepszych 10% obiektów na stronie Tripadvisor.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja (24 h) z lobby,  3 restauracje, 3 tematyczne restauracje a la carte, 4 bary: przy basenie, w lobby i przy plaży (płatny),  Wi-Fi (bezpłatne),  bar z muzyką na żywo i widokiem na morze. 

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen ze słodką wodą,  boisko do piłki nożnej,  siłownia,  kryty basen, 3 korty tenisowe (w tym sprzęt do tenisa), tenis stołowy, bilard, minigolf, kajaki, rowery wodne (wymagana rezerwacja),  animacje hoteloweOdpłatnie: sporty wodne na plaży (pozostałe, oferta zewnętrzna), lekcje tenisa, lekcje nurkowania, centrum SPA 

    ZAKWATEROWANIE

    Łącznie do dyspozycji Gości 312 pokoi Pokoje Standard zlokalizowane w budynku bocznym, ok 21m2, odnowione na sezon 2017, wyposażone w: klimatyzacja indywidualna (bezpłatna) Wi-Fi (bezpłatne) TV-SAT telefon (płatny) sejf (ok. 25 EUR/tydzień 40 EUR/2 tygodnie) łazienka prysznic/wanna, suszarka widok na ogród balkon lub taras. 

    WYŻYWIENIE

    HB - śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji za opłatą. All Inclusive (09:00-23:00)- śniadanie, późne śniadanie, kolacja serwowane w restauracji "La Pergola", obiad (12:30-15:00), podwieczorek (16:00-17:00) serwowane w restauracji "La Veranda", przekąski, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe. 

    INFORMACJE DODATKOWE

    https://anissabeach.com/

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy [dla czarterów bagaż 20kg + 5 kg bagaż podręczny // dla przelotów low costowych Ryanair pierwszeństwo wejścia, bagaż kabinowy 10 kg i 1 mała torba podręczna, przy lotach Wizzair Klienci Prima mają w cenie WIZZ Priority: podręczna walizka na kółkach (55x40x23 cm maks. 10kg), stanowisko odprawy priorytetowej, pierwszeństwo wejścia na pokład; przy lotach EasyJet bagaż o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki, mała torba podręczna, która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera)  // dla lotów rejsowych LOT oraz Aegean Airline, Smart Wings  tylko bagaż podręczny 8kg, bagaż rejestrowany 23 kg płatny ekstra ok. 300pln / szt]; opłaty lotniskowe, transfer lotnisko hotel lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung (ERGO Ubezpieczenia Podróży) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej), VAT.Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG (ERGO Ubezpieczenia Podróży) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT.Cena nie zawiera: obowiązkowego podatku turystycznego płatnego na miejscu w recepcji hoetlowej, bagażu rejestrowanego przy połączeniach rejsowych (nie czarter) -  opłaty za bagaż rejestrowany ok. 250pln-600pln za 1 sztukę bagażu do 23 kg, dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych, a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), miejsc obok siebie w samolocie, wycieczek fakultatywnych oraz gwarancji niezmienności ceny, opieki polskojęzycznego rezydenta. Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/nocW przypadku połączeń rejsowych cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    BAGAŻ I MIEJSCA OBOK SIEBIE W SAMOLOCIE

    LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie:Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY!Usługa daje mozliwość:* zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg))* zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg)* pierwszeństwo wejścia na pokład* możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.EasyJet: bagaż o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki, mała torba podręczna która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera) W przypadku zakupienia miejsca Up front (dodatkowo płatne) Klient może zabrać na pokład duży bagaż podręczny (maks. 56 x 45 x 25 cm), który musi mieścić się w schowku nad głową.LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm)Smartwings: Bagaż podręczny jest bagażem nierejstowanym o wymiarach max. 55x45x25 cm i max. ciężarze 8 kg.W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż zgodnie z cennikiem danego przewoźnika. CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO:Wizzair: 10kg/20kg/32kg - od ok. 100 do ok. 600 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotuRyanair: 20 kg - ok. 350 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotuEasyJet: 15 kg ok. 350 PLNLOT: 23KG - ok. 300 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji w przypadku chęci dokupienia bagażu rejestrowanego indywidualna wycena przez przewoźnika.Możliwość dokupienia miejsc obok siebie na przelotach Wizzair, Ryanair, Easy Jet - koszt ok.100,00PLN/ os w dwie strony

    Covid- 19

    Sytuacja epidemiczna na świecie stabilizuje się, wciąż jednak jest dynamiczna, a w niektórych regionach świata pozostaje niezwykle trudna. MSZ w dalszym ciągu odradza podróże, które nie są konieczne, do krajów lub regionów, w których poziom zachorowań jest znacząco wyższy niż w Polsce. W regionach o sytuacji epidemicznej zbliżonej do Polski lub z niższym poziomem zachorowań MSZ zaleca zachowanie szczególnej ostrożności.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Osoby planujące podróż do Grecji zachęcamy do korzystania ze strony https://odyseusz.msz.gov.pl/. Zarejestrowanie swojej podróży na stronie pozwoli Ambasadzie na szybkie skontaktowanie się z podróżnymi w nagłych sytuacjach. Dodatkowe informacje na stronie https://www.gov.pl/web/grecja/informacje-dla-podrozujacychOd 15.03.2022 nie ma obowiązku wypełniania formularza lokalizacyjnego. Negatywny wynik testu ani zaświadczenia zaszczepienia/przebycia COVID-19 nie są wymagane.

    WARUNKI WJAZDOWE

    * dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty.* obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego.* każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DNI PRZED WYLOTEM.PRZY POŁĄCZENIACH LINIAMI LOTNICZYMI TYPU LOW COST: *WIZZAIR BEZPŁATNA ODPRAWA NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO RÓWNIEŻ POWROTU Z DESTYNACJI)*RYANAIR BEZPŁATNA ODPRAWA NA 24 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO RÓWNIEŻ POWROTU Z DESTYNACJI)


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Anissa Beach to dobrej klasy hotel usytuowany w śródziemnomorskim ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, 5 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego. Jest to także bardzo dobra propozycja wakacji dla rodzin z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na rozległym terenie, w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczysto żwirowej plaży (leżaki i parasole bezpłatne) z łagodnym zejściem do morza, 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Hersonissos
    • komfortowe, odnowione pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe,
    • bardzo smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive Plus, łącznie z kolacja a la carte podczas pobytu, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ****

    REGION

    CRETE-HERAKLION

    OPIS

    Data otwarcia 1990 rok
    Odnowiony w 2007 roku
    Hotel usytuowany na powierzchni 55000 m2
    Na terenie hotelu restauracje (4), bary (4), sale konferencyjne (2), basen kryty (w sezonie zimowym), baseny odkryty

    POLOZENIE

    Agkisaras, 4 km od Hersonissos, 22 km od lotniska w Heraklionie

    INTERNET

    Wi-Fi w hotelu bezplatne

    PLAZA

    Przy hotelu, wydzielona czesc plazy publicznej, piaszczysta, dojscie do plazy pasazem.
    Bezplatne parasole, lezaki, reczniki plazowe. Platne pawilony, bar na plazy

    ZAKWATEROWANIE

    Zlokalizowane sa w 2 budynkach
    1 budynek glówny (liczba pieter 2)
    1 aneks (liczba pieter 2)
    Typy pokoi
    pokoje double dla max. 3 os. 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (platny), TV, lazienka (wanna), balkon lub taras
    pokoje double sea view dla max. 3 os. 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (platny), TV, lazienka (wanna), balkon lub taras
    pokoje double superior dla max. 3 os. 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (platny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezplatny), TV, lazienka (wanna), balkon lub taras
    pokoje double superior sea view dla max. 3 os. 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (platny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezplatny), TV, lazienka (wanna), balkon lub taras
    pokoje double ekonomiczne dla max. 2 os. 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (platny), TV, lazienka (wanna), balkon lub taras
    pokoje rodzinne superior dla max. 4 os. 2 sypialnie, pokoje laczone drzwiami, klimatyzacja, sejf (platny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezplatny), TV, lazienka (wanna), balkon lub taras
    pokoje rodzinne superior sea view dla max. 4 os. 2 sypialnie, pokoje laczone drzwiami, klimatyzacja, sejf (platny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezplatny), TV, lazienka (wanna), balkon lub taras
    pokoje rodzinne premium garden view dla max. 4 os. 2 sypialnie, klimatyzacja, sejf (platny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezplatny), TV, lazienka (prysznic), balkon lub taras

    WYZYWIENIE

    restauracje (2), restauracja A la carte, bary (4), cukiernia
    All Inclusive (09 00-23 00)
    sniadanie (07 30-10 00), pózne sniadanie (10 00-10 30), kolacja (18 30-21 30) serwowane w restauracji "La Pergola"
    obiad (12 30-15 00), podwieczorek (16 00-17 00) serwowane w restauracji "La Veranda"
    przekaski (10 00-18 00)
    lody
    napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe
    Dodatkowo platne napoje importowane oraz wysokojakosciowe, soki ze swiezo wyciskanych owoców, napoje butelkowane, napoje energetyczne
    Restauracje A la carte - platna. Wymagana rezerwacja
    "Peccato Divino" wloska
    tawerna "Elia" grecka (jedna wizyta w trakcie pobytu gratis)

    SPORT I ROZRYWKA

    korty tenisowe (3)
    rakiety i pilki do tenisa
    tenis stolowy
    rzutki
    koszykówka
    siatkówka plazowa
    minigolf
    mini boisko do pilki noznej
    aerobik
    silownia
    animacje

    DODATKOWO PLATNE

    lekcje tenisa
    sporty wodne na plazy
    centrum SPA & Wellness
    bilard
    laznia turecka

    DLA DZIECI

    brodzik
    animacje
    mini klub
    plac zabaw
    krzeselka w restauracji
    lózeczko (na zyczenie)

    WAZNE INFORMACJE

    Cena nie zawiera - opieki polskojezycznego rezydenta
    *** Podane godziny serwowania posilków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej moga ulec nieznacznym zmianom, ze wzgledu na sezonowosc, sily wyzsze i inne okolicznosci.
    Ze wzgledu na procedury bezpieczenstwa zastosowane w zwiazku z wirusem Covid-19 w obiekcie moga wystepowac ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposazeniu pokoi, serwisie plazowym oraz w serwisie gastronomicznym.

    Uwagi

    Administracja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w koncepcji hotelu, w tym w zestawie uslug platnych/bezplatnych bez uprzedniego powiadomienia. Prosimy o wyjasnienie informacji jestes zainteresowany z góry.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Anissa Beach to dobrej klasy hotel usytuowany w śródziemnomorskim ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, 5 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego. Jest to także bardzo dobra propozycja wakacji dla rodzin z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na rozległym terenie, w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczysto żwirowej plaży (leżaki i parasole bezpłatne) z łagodnym zejściem do morza, 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Hersonissos
    • komfortowe, odnowione pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe,
    • bardzo smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive Plus, łącznie z kolacja a la carte podczas pobytu, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ****

    REGION

    Grecja/Kreta/Anissaras

    All Inclusive

    Warto podkreślić

    - odnowione pokoje - bezpośrednio przy plaży - Piękny śródziemnomorski ogród

    Okiem Grecosa

    Hotel położony na terenie rozległego, zadbanego ogrodu. Goście spragnieni aktywnego wypoczynku mogą skorzystać z infrastruktury sportowej lub też udać się do pełnego atrakcji Hersonissos. Idealna propozycja na rodzinne wakacje.

    Położenie

    • ok. 5 km od miasta Hersonissos • na rozległym terenie, otoczony ogrodem • ok. 22 km do lotniska w Heraklionie • ok. 169 km do lotniska w Chanii • ok. 800 metrów do przystanku autobusowego

    Plaża

    • piaszczysto - żwirkowa • oddzielona od hotelu lokalną drogą • Łagodne zejście do morza • leżaki i parasole (bezpłatnie) • ręczniki plażowe (bezpłatnie)

    Hotel

    • Częściowo odnowiony na sezon 2017

    • Kompleks dwóch budynków z dwoma piętrami

    główny i boczny • recepcja (24 h) z lobby • 3 restauracje w hotelu, 2 tematyczne restauracje greckie • 3 bary na terenie hotelu (przy basenie i przy lobby) • Wi-Fi (bezpłatnie) • Bar z muzyką na żywo z widokiem na morze • 311 pokoi • kategoria lokalna 4*

    Pokoje

    Standard w budynku bocznym •2-os. (23m2) •Możliwość jednej dostawki (wliczając dzieci do 2 lat) •Całkowicie odnowione na sezon 2017 •Wi-Fi (bezpłatnie) •tv-sat, telefon •minibar (bezpłatnie) •sejf płatny (ok. 4 euro) •suszarka •klimatyzacja indywidualna •widok na ogród •balkon lub taras Rodzinny w budynku bocznym •3-os. (37m2) •możliwość jednej dostawki (wliczają dzieci do 2 lat) •Całkowicie odnowione na sezon 2017 •2 pomieszczenia rozdzielone drzwiami •Wi-Fi (bezpłatnie) •tv-sat, telefon •minibar (bezpłatnie) •lodówka, suszarka •klimatyzacja indywidualna •sejf płatny (ok. 4 euro) •widok na ogród •balkon lub taras Standard w budynku głównym •2-os. (23m2) •możliwość jednej dostawki (wliczają dzieci do 2 lat) •Wi-Fi (bezpłatnie) •tv-sat, telefon •minibar (odpłatnie, ok. 10eur/dzień) •lodówka, suszarka •klimatyzacja indywidualna •sejf płatny (ok. 4 euro) •widok na ogród •balkon lub taras •Widok na morze za dopłatą

    Wyżywienie

    • All Inclusive • strój formalny do kolacji All Inclusive • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • kawa, herbata, ciasto, lody, owoce (16.00-17.00) • przekąski, lody (11.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (11.00-24.00) • kolacja w restauracji a la carte (1 raz/pobyt/rezerwacja)

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie • Basen ze słodką wodą • boisko do piłki nożnej • Siłownia • Kryty basen • 3 korty tenisowe • Sprzęt do tenisa • animacje hotelowe • masaż (15 min/pobyt) Odpłatnie • sporty wodne na plaży • Centrum spa

    Dla dzieci

    • basen • miniklub • plac zabaw • małe zoo • podgrzewacze do butelek • opiekunka odpłatna na życzenie

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Anissa Beach to dobrej klasy hotel usytuowany w śródziemnomorskim ogrodzie, bezpośrednio przy plaży, 5 km od tętniącej życiem miejscowości Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami i klubami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego. Jest to także bardzo dobra propozycja wakacji dla rodzin z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na rozległym terenie, w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczysto żwirowej plaży (leżaki i parasole bezpłatne) z łagodnym zejściem do morza, 5 km od centrum rozrywkowego kurortu Hersonissos
    • komfortowe, odnowione pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe,
    • bardzo smaczne wyżywienie w opcji All Inclusive Plus, łącznie z kolacja a la carte podczas pobytu, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    spokojne, ok. 4 km do Chersonissos. W pobliżu przytulne tawerny, bary i restauracje. Przystanek autobusowy ok. 800 m. Do lotniska w Heraklionie ok. 22 km.

    Plaża

    piękna, szeroka, piasz­czysto-żwirowa, łagodnie opadająca do morza, przejście przez promenadę. Leżaki i parasole bezpłatnie.

    Wyposażenie

    bardzo ładny kompleks oferuje 310 pokoi w 2 budynkach. Lobby, recepcja, restauracja główna "Pergola" z tarasem (bufet), grecka tawerna na świeżym powietrzu, kilka barów. W pięknym ogrodzie znajduje się duży basen ze słodką wodą, bar przy basenie, restauracja w ogrodzie, amfiteatr. Leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki za kaucją. www.anissabeach.com

    Ultra All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. W niedzielę świąteczne śniadanie: dodatkowo lokalne wino musujące i naleśniki. Późniejsze śniadanie do godz. 11:00. Lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe (poza winami musującymi, szampanem i sokami ze świeżych owoców) i bezalkoholowe (09-23:00). Raz w tygodniu kolacja w greckiej tawernie (pobyt min. 7 dni, w zależności od pogody). Kawa, herbata, ciasta, lody 16-17:00.

    Internet

    WiFi gratis.

    Zakwaterowanie

    komfortowe, nowocześnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe od strony ogrodu (A1-3A): TV sat., sejf (za opłatą), klimatyzacja (1.07.-30.09. w cenie), tel., lodówka, balkon/taras. Wanna z prysznicem, WC, suszarka. Z widokiem na morze (A2-3B). Pokoje superior (A2-3C). Superior z widokiem na morze (A2-3D). Suite z widokiem na morze (A2-3E): ok. 42 m2, 2 pokoje; wyposażone jak pok. A2A. Pokoje – wariant ekonomiczny (A2S). Pokoje rodzinne superior z widokiem na ogród (C2-4A): 2 pokoje. Pokoje rodzinne superior z widokiem na morze (C2-4C): 2 pokoje. Dla Gości rezerwujących pok. superior, suite dodatkowo: szlafroki, kapcie, w dniu przyjazdu butelka wina musującego, minibar codziennie uzupełniany napojami orzeźwiającymi, piwem oraz wodą, upominek "na pożegnanie". Maksymalne obłożenie pokoju nie może być przekroczone o Infanta.

    Sport

    3 korty tenisowe, tenis stołowy, boccia, rzutki, siatkówka na plaży, koszykówka, kajaki, rowery wodne (rezerwacja). Za opłatą: piłkarzyki, bilard, sporty wodne.

    Dzieci

    brodzik, miniklub (5-12 lat), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty, minidisco.

    Rozrywka

    programy animacyjne.

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 31.03.19 11% zniżki.

    Dla dzieci

    2-17 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    A.

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Komfortowy, jeden z najchętniej wybieranych przez naszych Klientów hotel. Wysoka jakość, atrakcyjny pakiet All Inclusive oraz duży ogród z przepiękną śródziemnomorską roślinnością gwarantują udany wypoczynek.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Anissa Beach & Village
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

    Opinie o Hotelu Anissa Beach & Village

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel bardzo dobry. Jedzenie świetne. Infrastruktura bardzo dobra. All inclusive bardzo dobre.

    POLECAM:
    wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    5.0
    zdecydowanie polecam

    ZNAMY WIELE HOTELI I OD PONAD 15 LAT SPORO JUŻ ZWIEDZILIŚMY W EUROPIE ,W AZJI I W AFRYCE.SERDECZNIE POLECAM TEN HOTEL-WSPANIAŁA OBSŁUGA,PRZESTRZEGANIE RYGORÓW WYNIKAJĄCYCH Z VIRUSA COVID-19,PIĘKNY OGRÓD,DOSKONAŁE,UROZMAICONE JEDZENIE.WRÓCILIŚMY TYDZIEŃ TEMU BARDZO ZADOWOLENI.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    polecam

    Hotel pięknie położony, w cudownym ogrodzie i z piękną plażą. Jedzenie przepyszne, pokój przestronny i codziennie sprzątany. Jeżeli Komuś nie przeszkadza język niemiecki serdecznie polecam :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.7

    Anissa Beach & Village - możliwości zakwaterowania:

    pokój rodziny superior z widokiem na ogród pokój dla max. 3 osób dorosłych i dziecka
    Family Premium 2 Rooms GardenView
    double garden view dbl
    Double Room Sea View
    Room Economy
    family room quad premium gardenview balcony or terrace
    standard double superior gardenview balcony or terrace
    Room Double SeaView Balcony or Terrace
    Room Double Balcony or Terrace
    Room SingleUse Balcony or Terrace
    Room Superior Double Balcony or Terrace
    Family SUPERIOR 2 Rooms
    Family SUPERIOR 2 Rooms SeaView
    Room Superior Double SeaView Balcony or Terrace
    Economy Double Standard Garden View Balcony or Terrace
    superior z widokiem na morze pokój dla max. 3 osób
    pokój dwuosobowy standard z widokiem na morze pokój dla max. 3 osób
    Double Standard Garden View Balcony or Terrace
    standard double superior seaview balcony or terrace
    Double Standard Sea View Balcony or Terrace
    Single Use Standard Garden View Balcony or Terrace
    standard z widokiem na ogród pokój dla max. 3 osób
    superior z widokiem na ogród pokój dla max. 3 osób
    family room 1 bedroom standard gardenview balcony or terrace
    standard 1 bedroom standard seaview balcony or terrace
    1 Bedroom Apartment Slope View
    Double Garden View
    Double Garden View For Single Use
    Double Sea View
    Double Room Sea View
    Double Room Standard
    Superior Garden View
    Premium Family Garden View
    Superior Family 2 Rooms Garden View
    Superior Family 2 Rooms Sea View
    Double Room Promo
    Double Room Superior Gard
    Double Room Superior Sea
    Family Room Garden View
    Family Room Sea View
    Family Room Premium

    Anissa Beach & Village - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Anissa Beach & Village? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00