cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
  • Hotel Hersonissos Maris, Kreta
1 / 17
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
21.10 - 28.10
już od 3434 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.10 - 29.10
już od 631 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hersonissos Maris
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Hersonissos Maris
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Hersonissos Maris:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hersonissos Maris:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 października 2019

Hotel Hersonissos Maris w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

KRETA/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • lobby • ogród • basen kryty (woda słodka) • basen zewnętrzny (woda słodka) • bar przekąskowy Thalassa (10.00-18.00) • bar koktajlowy (18.00-02.00) • główna restauracja Alexander (kuchnia grecka, międzynarodowa, bufet, show cooking) • restauracja specjalistyczna Thalassa (kuchnia grecka, międzynarodowa, 10.00-18.00)

Wyposażenie

• Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych, w cenie) • terminal internetowy (płatny) • leżaki i parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne) • ręczniki 

Dodatkowe udogodnienia

• minimarket

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

204

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• zintegrowany basen dla dzieci (woda słodka) • łóżeczko dla dziecka (w cenie)

Sport i wellness

Płatne • centrum fitness • oświetlenie kortu tenisowego • centrum spa • jacuzzi • hammam • łaźnia parowa • zabiegi kosmetyczno-pielęgnacyjne • masaże • kort tenisowy

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • balkon lub taras • wanna lub prysznic • klimatyzacja (centralnie sterowana) • WC • suszarka • lodówka • TV • telefon • sejf (płatny)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2 os. • od strony basenu • 15+ • taras • dostęp do współdzielonego basenu • wanna lub prysznic • klimatyzacja (centralnie sterowana) • WC • suszarka • lodówka • TV • telefon • sejf (płatny)

Pokój 2-osobowy DZX3

• 2-3 os. • widok boczny na morze • balkon lub taras • wanna lub prysznic • klimatyzacja (centralnie sterowana) • WC • suszarka • lodówka • TV • telefon • sejf (płatny)

Wyżywienie

Dwa posiłki • śniadanie i obiadokolacja (w formie bufetu)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Coral Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kreta

OPIS

Czterogwiazdkowy hotel składający się z głównego budynku i przylegających bungalowów. Zbudowany został w stylu kreteńskim z rustykalnym akcentem. Zapierające dech w piersiach widoki na morze i przestronne ogrody, obok piaszczystych plaż, zapewnią wakacyjny relaks w śródziemnomorskim klimacie.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1985 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bar, room service (płatny), pralnia (płatna), basen kryty, baseny odkryte (2).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

Kawiarenka internetowa płatna, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

20 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, dojście do plaży ulicą. Bezpłatne: ręczniki plażowe (depozyt). Płatne: parasole, leżaki.

pokoje

Zlokalizowane są w 11 budynkach:2 budynki główne (liczba pięter: 2, liczba wind: 1), 9 aneksów (liczba pięter: 3, liczba wind: 1) Typy pokoi: pokoje double dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon lub taras , maisonette dla max. 4 os.: dwupoziomowe, 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , pokoje double sharing pool dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras , pokoje double side sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna "Alexander", restauracja a la carte, bar, cukiernia

śniadanie i obiadokolacja

śniadanie (07:00-10:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji Alexander , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania Restauracje a la carte -płatna. Wymagana rezerwacja.grecka

w cenie

kort do tenisa ziemnego, rakiety i piłki do tenisa ziemnego

płatne

tenis stołowy, bilard, siłownia, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE OPIS NA LATO 2020. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2019 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

25.09.2019 13:51

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Tenis Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Zadbany 4gwiazdkowy hotel w stylu kreteńskim, usytuowany na terenie ogrodu. Spokojna okolica, uprzejmy personel.

Położenie

W miejscowości Hersonissos, 1km od jego centrum. Plaża publiczna, piaszczysta zaledwie 150m od hotelu przedzielona ulicą (serwis plażowy płatny, ręczniki za depozytem). Niedaleko hotelu znajduje się przystanek autobusowy. Do lotniska w Heraklionie jest ok. 25km

Wyposażenie

Do dyspozycji gości jest 24godzinna recepcja z lobby, winda, restauracja, bar główny, bar przy basenie, pralnia(odpłatnie), WiFi w lobby

Pokoje

Standardowe pokoje z łazienką(prysznic lub wanna) i balkonem/taras. Pokój wyposażony jest w TV sat, telefon (płatny), klimatyzację, sejf(płatny), suszarka do włosów.

Wyżywienie

HB - Śniadania i kolacje w formie bufetów. Napoje do posiłków dodatkowo płatne. FB - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów. Napoje do posiłków dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Basen (ręczniki za depozytem), basen kryty. Odpłatnie bilard, kort tenisowy, tenis stołowy jacuzzi, sauna, masaże.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka dla najmłodszych, wysokie krzesełka,

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Orex

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

4

Region

CRETA

Opis oferty:

hotel został zaprojektowany w stylu kreteńskim, położony w spokojnej okolicy, budynek główny i bungalowy; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, basen kryty, restauracja główna, kilka barów, sala konferencyjna

POKOJE:

w hotelu znajdują się 204 pokoje; 170 pokoi standardowych; 26 pokoi deluxe; 8 bungalowów (z prywatnym basenem, 1 sypialnia, na piętrze łazienka, jacuzzi, salon); 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych; pokoje z bocznym widokiem na morze lub z widokiem na ogród; wyposażenie: klimatyzacja, balkon lub taras, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, sejf (płatny), TV/SAT, mini lodówka

DODATKOWO PŁATNE:

lekarz, pralnia, room service, mini market, salon gier, kort tenisowy, pole golfowe (oddalone od hotelu 7 km), bilard, centrum fitness, tenis stołowy, centrum Spa, jacuzzi, masaże, sauna, łaźnia parowa, wypożyczalnia samochodów, motorów i rowerów, kantor, kawiarenka internetowa

KONTAKT:

www.hersotels.gr

POŁOŻENIE:

Hersonissos, do centrum 1 km, odległość od lotniska w Heraklionie 25 km

PLAŻA:

piaszczysta plaża znajduje się 20 m od hotelu, przejście przez ulicę; leżaki i parasole - na plaży dodatkowo płatne, ręczniki - depozyt; przy basenie leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki - depozyt

WYŻYWIENIE:

Half Board - śniadanie i kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, podczas śniadania bezpłatnie: kawa, herbata, woda, soki z koncentratu; podczas kolacji wszystkie napoje płatne, napoje alkoholowe i bezalkoholowe dodatkowo płatne Full Board - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, podczas obiadu i kolacji napoje dodatkowo płatne All Inclusive - śniadanie, obiad, kolacja, (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy i importowany

DLA DZIECI:

brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka

SPORT I ROZRYWKA:

internet bezprzewodowy w lobby, muzyka na żywo - wieczory tematyczne (okazjonalnie)


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Heraklion

Wyżywienie

Half Board

Opis

Czarujący hotel, położony nad brzegiem morza, obok malowniczych, skalistych zatoczek. Piękny ogród z elementami charakterystycznej, wyspiarskiej architektury dodaje mu charakteru i urody. Hotel składa się z budynku głównego i bugalowów. Przestronne pokoje, wykwalifikowana obsługa, szeroki wybór atrakcji i rozrywek. W Hersonissos wiele atrakcji, duża ilość sklepów itd.

Położenie

Północne wybrzeże wyspy, 15 min piechotą do centrum Hersonissos, 25 km na północ od Heraklionu, 25 km od lotniska w Heraklionie.

Pokoje

204 pokoje: 170 Standard Rooms (około 25 m2), 26 Double Rooms Sharing Pool (około 27 m2), 8 Maisonettes 2-Bedrooms (około 60 m2).    
W pokojach: klimatyzacja, telefon, lodówka, tv satelitarna, sejf (za dopłatą), łazienka (wanna/prysznic), suszarka do włosów, balkon/taras, widok na morze lub ogród.
Double Room Sharing Pool: pokoje z bezpośrednim dostępem do basenu. 
Maisonette 2-Bedrooms: dwa pokoje z prywatnym basenem. Na parterze salon z kominkiem i dwoma kanapami, prysznic, na piętrze sypialnia i marmurowa łazienka z hydromasażem, 2 telewizory, klimatyzacja w każdym pokoju. 
Rodzaj dodatkowego łóżka - standardowe.
Pokoje sprzątane są codziennie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

Odległość od morza

0 m


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta

Położenie

W miejscowości Hersonissos Około 25 km od lotniska w Heraklinie

Plaża

Piaszczysta ok. 100 m od hotelu Leżaki i parasole na plaży (płatne)

Pokoje

Pokój Standard Klimatyzacja (bezpłatna) Łazienka z prysznicem lub wanną WC, suszarka do włosów TV, Telefon Mała lodówka Sejf (płatny) Balkon lub taras

Wyżywienie

HB: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, napoje za dodatkową opłatą

Opis hotelu

Recepcja całodobowa Restauracja główna, lobby bar 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki za depozytem), brodzik dla dzieci Kącik telewizyjny Minimarket Pralnia (płatna) Wysokie krzesełka dla dzieci (na zapytanie) Sala konferencyjna Hotel nie jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych Hotel nie akceptuje zwierząt Oficjalna kategoria hotelu 4*

Internet

Bezpłatne wi-fi na terenie lobby, płatne w pokojach Kafejka internetowa odpłatnie

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen zewnętrzny i kryty Odpłatnie: fitness, kort tenisowy, bilard, siłownia, salon piękności, masaże, sauna, jacuzzi, sporty wodne, tenis, tenis stołowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Hersonissos Maris
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Hersonissos Maris:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Hersonissos Maris
https://youtu.be/mMFM43Z0vIQ
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Hersonissos Maris

3.9
polecam

W hotelu Hersonissos Maris czuć grecki klimat, hotel jest zrobiony na wzór greckiej wioski wakacyjnej, spokojny, cichu. Promenadą spokojnie dojść można do Hersonissos - centrum rozrywki. Pokój mieliśmy z basenem, fajny ale mały trochę. Dużo zieleni na terenie hotelu, piękne kwiaty. Kretę odwiedzimy w następnym roku.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
3.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Hersonissos Maris:
  • Lokalizacja
    5.1
  • Hotel
    5.2
  • Pokoje
    5
  • Wyżywienie
    4.9
  • Atrakcje
    i sport
    4
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Hersonissos Maris:
5.2 / 6

Wakacje marzeń 2011-07-18
Szczegóły oceny hotelu Hersonissos Maris:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.2

Hersonissos Maris - możliwości zakwaterowania:

Room Standard SingleUse
Double Room / Garden View
Double Room / Side Sea View
Single Room / _
Maisonette 2 Brooms / _
DZ STANDARD ZUR ALLEINNUTZUNG
DOPPELZIMMER POOLZUGANG
Room Double SideSeaView
Double Room / Sharing Pool
DOPPELZIMMER STANDARD
DOPPELZIMMER PROMO
DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL
Room Standard Double Balcony or Terrace
MAISONETTE PRIVATE POOL
Maisonette PRIVET POOL
Room Superior Double POOL SHARING

Hersonissos Maris - Możliwości wyżywienia:


Hersonissos Maris - miasta wylotu:


Hersonissos Maris - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Hersonissos Maris? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00