cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
  • Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, Kreta
1 / 18
Udogodnienia hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort:
4.5 / 5
Średnia z 16 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.5 / 5
Średnia z 16 opinii

Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum spokojnej miejscowości Kato Gouves, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogata infrastruktura, park wodny ze zjeżdżalniami, kort tenisowy, animacje, klub Delfinki dla dzieci, rozbudowany miniklub
  • przestronne pokoje rodzinne, wi fi gratis w wyznaczonych miejscach

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kreta - jest największą, a zarazem najbardziej różnorodną wyspą grecką. Na tych, którzy lubią spędzać czas na plażowaniu i kąpielach morskich czekają wszelkie możliwe plaże. Miłośnicy architektury znajdą dla siebie starożytne pałace, potężne weneckie twierdze, tureckie meczety lub bizantyjskie kościoły.
Ma Krecie można poznać świat z pogranicza kultur Europy i Azji, średniowiecza i współczesności. Mimo rosnącego zainteresowania Kretą i napływu turystów, wciąż nie straciła swego naturalnego uroku. Jest doskonałym miejscem dla amatorów zarówno przygód, jak i słodkiego lenistwa; piękne krajobrazy zachęcają do wędrówek, a czyste i ciepłe morze - do uprawiania sportów wodnych. Coś dla siebie znajdą zwolennicy zabawy i nocnego życia, nie będą także zawiedzeni ci, którzy preferują spokojny, rodzinny wypoczynek. W tradycyjnych kafenionach i tawernach kreteńskich wiosek można spotkać ich gościnnych i dumnych mieszkańców, napić się domowego wina i raki oraz przekąsić jakieś meze...

 

Tętniące życiem Hersonissos uważane jest za najbardziej rozrywkowe miejsce we wschodniej części Krety; niezliczona ilość tawern, klubów, barów i dyskotek nie zawiedzie miłosników miejskich rozrywek. Dla miłośników wody, prócz plaż czekają znajdujące się w okolicach miasta: park wodny Aqua Splash oraz Star Beach Water Park, będące doskonałym urozmaiceniem pobytu, nie tylko dla najmłodszych. W odległości zaledwie kilku kilometrów od Hersonissos znajduje się znany, nadmorski ośrodek tuystyczny - Malia, słynący z przepięknych plaż i równie bogatego życia nocnego. Na turystów preferujących wypoczynek w bardziej cichych i spokojnych miejscach czeka urocze, tradycyjne miasteczko rybackie Sissi, a także niewielka i gościnna miejscowość Gouves, z urokliwą promenadą ciągnącą się wzdłuż morza. Obie miejscowości mają bardzo dobre połączenia z Hersonissos. Jedną z największych zalet Hersonissos jest jego niemal centralne położenie na wyspie, umożliwiające dotarcie w ciągu jednego dnia do prawie każdego atrakcyjnego miejsca na Krecie, zwłaszcza do minojskich pałaców w Knossos, Malii i Fajstos.

 

Gouves - raczej spokojna miejscowość, z bardzo dobrze rozwiniętą bazą turystyczną, położona ok. 10 km od Hersonissos; posiada centrum z romantyczną, nadmorską promenadą, wzdłuż której ulokowane są sklepy, bary i restauracje. Plaże w większości piaszczyste, często zatoczkowe, obmywane czytą, błękitną wodą; dostępna jest szeroka oferta sportów wodnych. Lokalne autobusy zapewniają regularne połączenia z Hersonissos.

 

Zakwaterowanie:

 

Hotel Gouves Park Resort****

 

Bardzo obszerny, nowoczesny kompleks, oferujący świetne warunki do wypoczynku dla całej rodziny. Hotel położony jest w spokojnym miejscu, w pobliżu plaży i nadmorskiej promenady, gdzie znajdują się sklepy, bary
i tawerny. Na plaży dostępna jest szeroka gama sportów wodnych.

 

Położenie:

w GOUVES, ok. 20 km od portu lotniczego w Heraklionie i ok. 165 km od portu lotniczego w Chanii; ok. 250 m od ładnej, piaszczystej plaży i ok. 350 m od centrum Gouves; znane z nocnego życia Hersonissos oddalone jest o ok. 10 km (częste połączenia autobusowe).

 

Hotel:

greckiej kategorii A, przestronny i komfortowy, został rozbudowany w 2006 r., składa się z budynku głównego i kompleksu dwupiętrowych budynków o zróżnicowanej architekturze; 250 pokoi, recepcja z możliwością wypożyczenia samochodu, hol, kącik telewizyjny, kącik internetowy, mini-market, sala konferencyjna, klimatyzowana restauracja z tarasem, bar główny, snack bar przy basenie, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka gratis; w restauracji dostępne krzesełka dla dzieci.

 

Pokój:

2-os. (możliwość 1 dostawki), gustownie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (za dopłatą), balkon lub taras.

 

Pokój rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), składa się z living-roomu oraz sypialni, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (za dopłatą), balkon lub taras.

 

Sport i rozrywka:

2 baseny, 2 brodziki, bezpłatne leżaki i parasole, animacje 7 dni w tygodniu, tenis stołowy, kort tenisowy, boisko do siatkówki, duży plac zabaw i mini-klub dla dzieci; za dopłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), gry wideo, duży wybór sportów wodnych na plaży, życie nocne i rozrywki w Hersonissos.

 

All inclusive:

3 posiłki dziennie w formie bufetu, do posiłków napoje bezalkoholowe oraz lokalne wino i piwo, bar z all inclusive w godz. 11.00-23.00: napoje chłodzące, lokalne wino, piwo, ouzo, raki, brandy; przekąski w godz. 11.00-16.00, kawa, herbata, lody i ciastka w godz. 16.00-17.00.

 

Cena obejmuje:

  • 7 lub 14 noclegów,
  • wyżywienie: all inclusive,
  • opieka rezydenta,
  • przelot samolotem,
  • transfer: lotnisko-hotel-lotnisko,
  • ubezpieczenie KL i NW.

 

Cena nie obejmuje:

  • Dopłat do wylotów z lotnisk lokalnych

 

Informacje praktyczne:


Pilot - turyści objęci są opieką polskiego rezydenta, do zadań którego należy pomoc przy przylocie, wylocie i podczas pobytu oraz przyjmowanie zapisów na wycieczki lokalne.

 

Czas przelotu: Polska-Kreta  ok. 2,5-3 godz.

 

Czas lokalny: czas polski plus 1 godz.

 

Napięcie elektryczne: 220 V

 

Ceny w hotelach i tawernach: sałatka grecka od 3,5 EUR, spaghetti od 4 EUR, mussaka, pizza od 5 EUR, danie mięsne z dodatkami od 6 EUR, owoce morza  od 8 EUR, piwo od 2 EUR, lampka wina  od 1,5 EUR, butelka wina od 5 EUR, napoje chłodzące od 1,5 EUR, kawa i herbata od 2 EUR

Ceny w sklepach: woda mineralna 0,5 - od 1 EUR, chleb od. 1-1,5 EUR, piwo od. 1 EUR, wino  od. 5 EUR, ser feta od 2,5 EUR.

 

Wynajem samochodów: od ok. 30 EUR/dzień; wypożyczalnie co prawda honorują polskie prawo jazdy, zaleca się jednak posiadanie międzynarodowego; benzyna ok. 0,90 EUR; ze względu na kłopoty z ubezpieczeniem, polecamy korzystanie z usług renomowanych wypożyczalni.

 

Plaże: Wstęp bezpłatny, wypożyczenie 2 leżaków i parasola - ok. 5-7 EUR/dzień.

 

Komunikacja: jest bardzo dobrze rozwinięta, do każdej miejscowości na Krecie docierają autobusy linii KTEL, cena biletu od 1 EUR. Cena taksówki ok. 2 EUR/1 km.
 


Opis hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Gouves Park Holiday Resort, Kato Gouves Pediados, Kreta 70014, Grecja 
Telefon 0030 28970 43300 
Fax 0030 28970 43264


Witryna hotelu: www.gouvespark.gr

Dane GPS hotelu Gouves Park Holiday Resort:

N 35º 19' 51.4668"
E 25º 18' 3.0168"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum spokojnej miejscowości Kato Gouves, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogata infrastruktura, park wodny ze zjeżdżalniami, kort tenisowy, animacje, klub Delfinki dla dzieci, rozbudowany miniklub
  • przestronne pokoje rodzinne, wi fi gratis w wyznaczonych miejscach

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Kreta/Kato Gouves

All Inclusive

Warto podkreślić

- Park wodny - Pizza z pieca - Rozbudowany miniklub dla dzieci - Superiory rodzinne wybudowane na sezon 2017

Okiem Grecosa

Park wodny ze zjeżdżalniami, przestronne pokoje rodzinne oraz bogata infrastruktura to główne atuty tego hotelu.

Położenie

• ok. 500m od plaży • centrum spokojnej miejscowości Kato Gouves ok. 500 m • przystanek autobusowy ok. 500m • centrum rozrywkowej miejscowości Hersonissos ok. 8 km • lotnisko w Heraklionie ok. 17 km • lotnisko w Chanii ok. 165 km

Plaża

• ok. 500 m od hotelu • piaszczysta • łagodne wejście do wody • leżaki i parasole (ok. 5EUR/dzień)

Hotel

• kompleks 2-piętrowych budynków i jednopiętrowych bungalowów • recepcja (24 h) • częściowo odnowiony • 2 restauracje głowna i a la carte • 4 bary - m.in. w lobby i przy basenie • Wi-Fi (bezpłatnie, w wyznaczonych miejscach), kącik TV • 283 pokoje, kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • 2 -3 os. (ok. 22 m2) • dostawka dla 3.osoby • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • TV-SAT, telefon • lodówka • sejf (ok. 20EUR/tydz.) • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras Rodzinny • 3-4 os. (ok. 40 m2) • dostawka dla 4. osoby • pokój dzienny oraz sypialnia • wyposażony jak pokój standard Rodzinny Superior • 3-4os. (ok. 30 m2) • dostawka dla 4. osoby • wybudowane na sezon 2017, nowocześnie urządzone • 2 sypialnie oddzielone drzwiami • wyposażony jak pokój standard • zestaw do kawy i herbaty Rodzinny Superior z bezpośrednim dostępem do basenu • 3-4os. (ok. 30 m2) • wyposażony jak pokój rodzinny • bezpośredni dostęp do basenu

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie- bufet amerykański w restauracji "Dionissos" • obiad i kolacja- bufet (kuchnia grecka i międzynarodowa) do posiłków napoje, wino i piwo • pizza z pieca, bar sałatkowy (12:00-22:00) • przekąski, kanapki w barze "Artemis"(10:00-23:00) • "Poseidon" Bar (10:00-18:00) • kawa, herbata i ciastka (16:00-17:00) • kolacja w restauracji a la carte (1 raz/pobyt/rezerwacja, nie zawiera napojów) • napoje w ramach All Inclusive w wyznaczonych barach do 23:00

Pełen relaks

Bezpłatnie • 3 baseny ze słodką wodą • park wodny • animacje hotelowe (rownież w j.polskim) • leżaki i parasole przy basenie • kort tenisowy (oświetlenie ok. 15 EUR/h) • boisko do piłki nożnej i plażowej • tenis stołowy • Klub OPA! (29.04-13.10) Odpłatnie • SPA • pakiet GRECOS ACTIVE by Ewa Chodakowska (13.06-11.09)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • 2 brodziki • plac zabaw • miniklub (4-12 lat) • Klub Delfinki (3.06-11.09) • menu dla dzieci, krzesełka w restauracja

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Opis hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Gouves Park Holiday Resort, Kato Gouves Pediados, Kreta 70014, Grecja 
Telefon 0030 28970 43300 
Fax 0030 28970 43264


Witryna hotelu: www.gouvespark.gr

Dane GPS hotelu Gouves Park Holiday Resort:

N 35º 19' 51.4668"
E 25º 18' 3.0168"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum spokojnej miejscowości Kato Gouves, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogata infrastruktura, park wodny ze zjeżdżalniami, kort tenisowy, animacje, klub Delfinki dla dzieci, rozbudowany miniklub
  • przestronne pokoje rodzinne, wi fi gratis w wyznaczonych miejscach

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia: 

2004 r.

 

Położenie: 

Gouves, 8 km do Hersonissos, 20 km od Heraklionu, 12 km od lotniska.

 

Plaża: 

250 m od hotelu, piaszczysta. Parasole i leżaki – płatne. Ręczniki plażowe – depozyt (wymiana na kolejny ręcznik płatna).

 

W hotelu: 

2 restauracje, sala konferencyjna, 3 bary, 3 baseny odkryte, aquapark (4 zjeżdżalnie).

 

Pokoje :  

w budynku głównym i kilku aneksach 263 pokoje w tym: pokoje standardowe, pokoje promo o obniżonym standardzie, pokoje rodzinne (2 pokoje połączone drzwiami, część pokoi z łóżkiem piętrowym), pokoje maisonette (2 pokoje, jeden na antresoli); klimatyzacja indywidualna (bezpłatna), wanna lub prysznic, suszarka, telefon, lodówka, TV, radio, sejf (płatny ok. 25 EURO za tydzień), balkon lub taras.

 

Rozrywki i usługi:  

Bezpłatne:

internet bezprzewodowy w recepcji, kort tenisowy, tenis stołowy,  siatkówka, rzutki, animacje, dyskoteki w wybrane dni tygodnia

Płatne:  

kącik internetowy, pralnia, masaż, bilard, gry elektroniczne, rakiety i piłki do tenisa, miniboisko do piłki nożnej, sporty wodne i nurkowanie (firmy zewnętrzna).

 

Dla dzieci:  

2 brodziki, animacje, miniklub, minidisco, aquapark, plac zabaw, menu i krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

 

Wyżywienie :

All Inclusive (10:00-23.00)

Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

 

Atrakcje dla dzieci :

- polskojęzyczny animator  dla dzieci od 15.06 do 15.09;

- zajęcia w dwóch zadaszonych miniklubach dla dzieci w wieku od 4 do 12 lat m.in. zajęcia plastyczne, gry planszowe, zawody sportowe;

- minidisco;

- duży plac zabaw;

- 2 brodziki, duże zjeżdżalnie w aquaparku i osobna zjeżdżalnia dla maluchów;

- krzesełka w restauracji i posiłki dla dzieci na życzenie;

- możliwość wypożyczenia niani elektronicznej za dodatkową opłatą;


Opis hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Gouves Park Holiday Resort, Kato Gouves Pediados, Kreta 70014, Grecja 
Telefon 0030 28970 43300 
Fax 0030 28970 43264


Witryna hotelu: www.gouvespark.gr

Dane GPS hotelu Gouves Park Holiday Resort:

N 35º 19' 51.4668"
E 25º 18' 3.0168"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum spokojnej miejscowości Kato Gouves, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogata infrastruktura, park wodny ze zjeżdżalniami, kort tenisowy, animacje, klub Delfinki dla dzieci, rozbudowany miniklub
  • przestronne pokoje rodzinne, wi fi gratis w wyznaczonych miejscach

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

Hotel położony 8 km od Hersonissos w odległości 19 km od lotniska w Heraklionie.

Plaża

Piaszczysta w odległości 300 m od resortu.

Zakwaterowanie

pokoje zlokalizowany w 3* części ANNEX; Typy pokoi: standardowe, rodzinne; Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, klimatyzacja, sejf (płatny dodatkowo), lodówka, telefon, balkon lub taras.

Restauracje i bary

Bar główny, bar przy basenie, cafe bar.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godzinach podanych przez hotel.

Sport i rozrywka

3 baseny, 4 zjeżdżalnie; przy basenach bezpłatny dostęp do leżaków i parasoli; Bezpłatnie: tenis stołowy, tenis, siatkówka, piłka nożna; Odpłatnie: masaże i zabiegi w centrum SPA, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

3 brodziki, mini klub, plac zabaw, pokój do zabawy, łóżeczka dla niemowląt, w restauracji specjalnie wydzielona część oraz na specjalne życzenie dostępne specjalne menu dla dzieci; możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka.

Pozostałe udogodnienia

Sala konferencyjna, kafejka internetowa (płatna), parking (bezpłatnie), dostęp do Wi-Fi (bezpłatnie w recepcji), możliwość wypożyczenia samochodu, mini market, kantor.

Naszym zdaniem

Hotel swoim Gościom oferuje 3* część sypialnianą annex. Ze względu na Aquapark polecamy rodzinom z dziećmi oraz wszystkim, którzy chcą odpocząć i korzystać z uroków wyspy.

Strona internetowa

WWW.gouvespark.gr


Opis hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Gouves Park Holiday Resort, Kato Gouves Pediados, Kreta 70014, Grecja 
Telefon 0030 28970 43300 
Fax 0030 28970 43264


Witryna hotelu: www.gouvespark.gr

Dane GPS hotelu Gouves Park Holiday Resort:

N 35º 19' 51.4668"
E 25º 18' 3.0168"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum spokojnej miejscowości Kato Gouves, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogata infrastruktura, park wodny ze zjeżdżalniami, kort tenisowy, animacje, klub Delfinki dla dzieci, rozbudowany miniklub
  • przestronne pokoje rodzinne, wi fi gratis w wyznaczonych miejscach

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Gouves

Opinia 7islands

Komfortowy hotel zlokalizowany w spokojnej okolicy, w miejscowości Gouves, w niewielkiej odległości od plaży i promenady z kawiarniami i restauracjami. Doskonały wybór dla rodzin z dziećmi. Przyjazna atmosfera, wygodne pokoje rodzinne, atrakcje nowego parku wodnego oraz bogaty program animacyjny to gwarancja udanych wakacji. Klienci chwalą także urozmaicone posiłki oraz doskonałą obsługę.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Gouves, ok. 350 m od jej centrum, ok. 8 km od rozrywkowego Herosnissos, ok 12 km od Heraklionu, ok. 19 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 30 m od hotelu.

Plaża

Ok. 300 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez mało ruchliwą ulicę.

Hotel

Elegancki hotel na terenie którego znajduje się lobby z całodobową recepcją, restauracja główna, 3 bary, pizzeria, Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: sala konferencyjna, kącik internetowy, mini market, kantor, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 263 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia), suite rodzinne z możliwością 2 dostawek, pokój rodzinny dwupoziomowy z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). W barze przy basenie w godzinach 11:00-12:30 oraz 16:00-18:00 serwowane są przekąski, natomiast w godzinach 16:00-17:00 kawa, herbata i ciastka. Pizzeria otwarta jest w godzinach 12:30-18:00. W wybranych barach w godzinach 11:00-02:00 dostępne są napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalne. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 3 baseny z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), animacje, boisko wielofunkcyjne (siatkówka, piłka nożna), kort do tenisa (wypożyczenie sprzętu dodatkowo płatne), tenis stołowy, park wodny z 6 zjeżdżalniami. Odpłatnie: bilard, pokój gier, SPA, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

2 brodziki, plac zabaw, mini klub, animacje dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, menu dla dzieci (na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.gouvespark.gr / Tel.: 00 30 289 704 33 00

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Opis hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Gouves Park Holiday Resort, Kato Gouves Pediados, Kreta 70014, Grecja 
Telefon 0030 28970 43300 
Fax 0030 28970 43264


Witryna hotelu: www.gouvespark.gr

Dane GPS hotelu Gouves Park Holiday Resort:

N 35º 19' 51.4668"
E 25º 18' 3.0168"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum spokojnej miejscowości Kato Gouves, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogata infrastruktura, park wodny ze zjeżdżalniami, kort tenisowy, animacje, klub Delfinki dla dzieci, rozbudowany miniklub
  • przestronne pokoje rodzinne, wi fi gratis w wyznaczonych miejscach

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

w spokojnym miejscu. W pobliżu nadmorska promenada ze sklepami, restauracjami, kawiarniami. Do miejscowości Gouves ok. 2 km, do Hersonissos ok. 8 km; dogodne połączenie autobusowe. Do lotniska w Heraklionie ok. 19 km.

Plaża

szeroka, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza, znajduje się ok. 300 m od hotelu. Parasole i leżaki na plaży za opłatą.

Wyposażenie

bardzo przyjazny dla rodzin z dziećmi, komfortowy, rozległy 4-gwiazdkowy ośrodek wypoczynkowy oferuje 263 pokoje w kilkunastu budynkach. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją, windy, kącik z TV sat. Restauracja w formie bufetu, bar. Na terenie hotelu znajdują się 3 baseny, bar przy basenie. Parasole i leżaki przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją, (wymiana za opłatą). Aquapark z 4 zjeżdżalniami. www.gouvespark.gr

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

wygodne pokoje. Pokoje Dwuosobowe (2-3A): mała lodówka, klimatyzacja, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon lub taras. Łazienka z wanną/prysznicem, WC, suszarka. Pokoje Rodzinne (2-4B): pokój mieszkalno-sypialny i oddzielna sypialnia; wyposażone jak pok. dwuosobowe. Pokoje Rodzinne (2D): wyposażone jak pok. 2B, w łazience prysznic. Pokoje Typu Maisonette (2-4C): na dwóch poziomach, 1 łazienka, balkon lub taras.

Dzieci

dwa oddzielne baseny, minidisco, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), wysokie krzesełka w restauracji, menu dziecięce (na zapytanie), łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Za opłatą: baby phone, podgrzewacz do butelek.

Rozrywka

animacje, w szczycie sezonu 6 razy w tygodniu przedstawienia, aqua park z 4 dużymi zjeżdżalniami.

Dostęp do internetu

WI-FI w lobby gratis. Kącik Internetowy za opłatą.

Sport

w cenie: minigolf, tenis stołowy, 1 kort tenisowy (rakiety, piłeczki i oświetlenie w godz. nocnych za opłatą), siatkówka.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w głównej restauracji "Dionissos", (śniadanie - bufet amerykański, lunch i kolacja: kuchnia grecka i międzynarodowa). Wczesne śniadanie & lunch boks - możliwość zamówienia wcześniejszego śniadania, lunch boksu (np. w przypadku odbywania wycieczki fakultatywnej) na dzień wcześniej w recepcji do godz. 20-stej. Do posiłków: lokalne piwo, wino, napoje orzeźwiające (samoobsługa). Przekąski: 11:00-16:00 w barze "Artemis": kanapki, ciastka. Pizzeria i bufet z sałatkami w godz: 12:00-18:00. W godz: 16:00-17:00: kawa, herbata, ciastka, lody. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11:00-23:00: lokalne alkohole wysokoprocentowe (ouzo, raki, brandy), lokalne wino czerwone i białe, piwo "z beczki", drinki na bazie lokalnych alkoholi oraz lokalne napoje bezalkoholowe w barach "Artemis", "Posejdon" i w głównym barze. Do kolacji wymagany stosowny strój. Aquapark 4 zjeżdżalnie w tym black hole, zjeżdżalnia do raftingu i dwie duże zjeżdżalnie. Zjeżdżalnie dla maluchów.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis (pok. 2A). 2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka (pok. 2B, 2C, 2D).

Polecamy

  • popularny wakacyjny ośrodek, doskonały dla całej rodziny
  • 4 zjeżdżalnie w tym black hole, zjeżdżalnie dla maluchów
  • ładna piaszczysta plaża, łagodne zejście do morza
  • smaczne posiłki, pizza z pieca
  • idealne miejsce na rodzinny wypoczynek


Opis hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Gouves Park Holiday Resort, Kato Gouves Pediados, Kreta 70014, Grecja 
Telefon 0030 28970 43300 
Fax 0030 28970 43264


Witryna hotelu: www.gouvespark.gr

Dane GPS hotelu Gouves Park Holiday Resort:

N 35º 19' 51.4668"
E 25º 18' 3.0168"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum spokojnej miejscowości Kato Gouves, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogata infrastruktura, park wodny ze zjeżdżalniami, kort tenisowy, animacje, klub Delfinki dla dzieci, rozbudowany miniklub
  • przestronne pokoje rodzinne, wi fi gratis w wyznaczonych miejscach

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy hotel z parkiem wodnym, dobrze wyposażony, usytuowany w pobliżu pięknej plaży. Składa się z budynku głównego i 2-piętrowych aneksów. Najbardziej lubiany przez najmłodszych gości. Idealny na rodzinny wypoczynek.

Położenie

300 m od ładnej, piaszczysto-żwirkowej, publicznej plaży (leżaki i parasole płatne) z łagodnym wejściem do morza, pół kilometra od centrum miejscowości Gouves, 10 km od Hersonissos (regularne połączenia autobusowe, 400 m od hotelu jest przystanek), 19 km od lotniska w Heraklionie. W pobliżu hotelu znajduje się nadmorska promenada z kafejkami i sklepikami oraz bankomat.

Wyposażenie

Przestronne lobby z całodobową recepcją, Wi-Fi  i sejfami, restauracja główna (kuchnia międzynarodowa i kreteńska), bar główny (czynny do godz. 02.00) z panoramicznym widokiem na resort, bar Sports Cafe, bary przy basenach, kącik telewizyjny, minimarket, punkt wymiany walut, kawiarenka internetowa (odpłatnie), wypożyczalnia samochodów, 2 tarasy panoramiczne, sala konferencyjna.

Pokoje

Gustowne, w nowoczesnym stylu, standardowe ( 2-osobowe z możliwością dostawki, ok. 21 m2), mają  indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), TV sat,  telefon, lodówkę (minibar na życzenie), sejf (płatny, ok. 25 euro/tydzień),balkon lub taras (widok na ogród lub basen). Pokój rodzinny jest większy (ok. 35 m2) , składa się z pokoju dziennego i sypialni.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (7.30-10.00), obiady (12.30-14.00), kolacje (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, pizza, lody, słodki podwieczorek, kawa, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe serwowane w wyznaczonych barach od godz. 11.00 do 23.00.

Sport i rozrywka

2 baseny (leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki plażowe - depozyt 15eu, zmiana ręcznika podczas pobytu - 1,50eu), aquapark z 4 zjeżdżalniami, gimnastyka, aerobik, tenis stołowy, kort tenisowy (oświetlenie kortu i sprzęt dodatkowo płatne), boisko do siatkówki, bilard, gry wideo, program animacyjny w dzień, wieczorem zabawy i przedstawienia  w amfiteatrze, muzyka na żywo, sporty wodne na plaży. W hotelu działa prestiżowy ośrodek Aegeo Spa (masaże, zabiegi holistyczne na bazie kreteńskich produktów i kosmetyków naturalnych).

Dla dzieci

Brodziki, zjeżdżalnie i inne atrakcje parku wodnego, miniklub, mini dyskoteki, plac zabaw, sala zabaw, animacje, menu dziecięce (na życzenie), łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka, możliwa odpłatna opiekunka i odpłatne wypożyczenie podgrzewaczy do butelek. 

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Opis hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Gouves Park Holiday Resort, Kato Gouves Pediados, Kreta 70014, Grecja 
Telefon 0030 28970 43300 
Fax 0030 28970 43264


Witryna hotelu: www.gouvespark.gr

Dane GPS hotelu Gouves Park Holiday Resort:

N 35º 19' 51.4668"
E 25º 18' 3.0168"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum spokojnej miejscowości Kato Gouves, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogata infrastruktura, park wodny ze zjeżdżalniami, kort tenisowy, animacje, klub Delfinki dla dzieci, rozbudowany miniklub
  • przestronne pokoje rodzinne, wi fi gratis w wyznaczonych miejscach

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja - Kreta

Opis hotelu

Gouves Park Holiday Resort znajduje się w spokojnej miejscowości Gouves, zaledwie 300 metrów od piaszczystej plaży. Kompleks składa się z dwupiętrowych budynków i jednopiętrowych bungalowów o zróżnicowanej architekturze. Przestronne pokoje urządzone zostały funkcjonalnie i w nowoczesnym stylu. Hotel dysponuje 2 tarasami z panoramicznym widokiem na okolicę. Największym atutem hotelu jest park wodny ze zjeżdżalniami, w którym fantastycznie spędzą czas i dzieci i dorośli. To tylko jedna z licznych atrakcji, jaką hotel przygotował dla najmłodszych, dlatego obiekt ten najczęściej wybierany jest przez rodziny z dziećmi.





Lokalizacja:

w Gouves, ok. 20 km od lotniska w Heraklionie, ok. 165 km od lotniska w Chanii; ok. 350 m od przystanku autobusowego, ok. 300 m od plaży, w pobliżu nadmorska promenada ze sklepami, restauracjami, kawiarniami, ok. 2,5 km od centrum Gouves, ok. 10 km od Hersonissos



Plaża:

publiczna, szeroka, piaszczysta, z łagodnym zejściem do morza, parasole i leżaki (płatne)



Sport i fitness:

minigolf, tenis stołowy, kort tenisowy (rakiety, piłeczki i oświetlenie w godz. nocnych za opłatą), siatkówka



Rozrywka:

animacje dzienne, animacje wieczorne.



Dla dzieci:

krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna), plac zabaw, mini-klub, brodzik, łóżeczko dziecięce.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive.



All inclusive zawiera:



śniadanie (7.30 - 9.45), obiad (12.30 - 14.00), kolacja (18.30 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (11.00 - 16.00); kawa, herbata, lody i ciastka (16.00 - 17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: wino, piwo, ouzo, raki, brandy, w wyznaczonych barach (11.00 - 23.00); dana wegetariańskie; wymagane noszenie opasek all inclusive





Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Obsługa:

Opieka polskiego przedstawiciela.

Kategoria oficjalna

****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4- Udogodnienia:4-

liczba pokoi

263, bary: 4, windy: 4, lobby, recepcja 24h, kącik z TV, telewizja satelitarna, internet bezprzewodowy w lobby, kawiarenka internetowa (płatna), restauracja główna (dania w formie bufetu), wypożyczalnia samochodów, mini market, wymiana walut, sejf (płatny), salon urody.

Opis pokoi

klimatyzacja indywidualnie sterowana, sejf (płatny), lodówka, telewizja satelitarna, telefon, balkon/taras, łazienka z wanną/prysznicem, suszarka, mini bar (płatny).

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób

RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób (2 pomieszczenia).

Strona www

http://gouvespark.gr/

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

****


Opis hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Gouves Park Holiday Resort, Kato Gouves Pediados, Kreta 70014, Grecja 
Telefon 0030 28970 43300 
Fax 0030 28970 43264


Witryna hotelu: www.gouvespark.gr

Dane GPS hotelu Gouves Park Holiday Resort:

N 35º 19' 51.4668"
E 25º 18' 3.0168"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum spokojnej miejscowości Kato Gouves, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogata infrastruktura, park wodny ze zjeżdżalniami, kort tenisowy, animacje, klub Delfinki dla dzieci, rozbudowany miniklub
  • przestronne pokoje rodzinne, wi fi gratis w wyznaczonych miejscach

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

W miejscowości Kato Gouves, 10 km do Hersonissos (regularne połączenie autobusem - przystanek autobusowy 300 m od hotelu), około 20 km od Heraklionu, 10 min drogi spacerem od długiej promenady, przy której znajduje się duża ilość tawern, sklepów, barów, pubów, restauracji i kawiarenek. Region Gouves słynie z najpiękniejszych plaż na Krecie.

Plaża

Piaszczysto-żwirowa,  bardzo ładna plaża (jedna z najpiękniejszych na Krecie), ok. 250 m od hotelu (w najdalszej częsci hotelu odległość do 600m). Serwis plażowy (leżaki, parasole) dodatkowo płatny.

Hotel

Kategoria lokalna 4* Lubiany przez Gości, przestronny i komfortowy obiekt, odnowiony w 2006 roku, otoczony ogrodem. Składa sie z  budynku głównego oraz kompleksu dziesięciu dwupiętrowych budynków o zróżnicowanej architekturze. Łącznie oferuje 263 pokoje (standardowe oraz duże pokoje rodzinne).

Do dyspozycji gości

Recepcja, klimatyzowana restauracja główna Dionissos z wydzieloną częścią dla niepalących, 2 restauracje a la carte, bar główny, 2 bary przy basenie (snack bar Artemis i bar Poseidon), lobby bar, kawiarnia, kącik telewizyjny, mini-market, sala konferencyjna, taras słoneczny, amfiteatr, parking, możliwość wypożyczenia samochodu.

Internet

Wi-Fi bezpłatnie w lobby oraz w pokojach (zasięg może być ograniczony). Kawiarenka internetowa za opłatą.

Konferencje/Incentive

Sala konferencyjna

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie - 2 baseny, leżaki i parasole przy basenach, Aquapark z 5 zjeżdżalniami, bogaty program animacyjny - gimnastyka, aerobik, konkursy, zabawy, wieczory folklorystyczne; tenis stołowy, kort tenisowy (oświetlenie kortu i sprzęt sportowy dodatkowo płatny), boisko do siatkówki. Za dodatkową opłatą - bilard (ok. 2 EUR/gra), gry video, duży wybór sportów wodnych na plaży. Nieopodal hotelu (około 12 km w stronę miejscowości Skotino) największa jaskinia na Krecie - Agia Paraskievi.

Dla dzieci

2 brodziki, duży plac zabaw, duży mini klub, programy animacyjne, łóżeczka (bezpłatne), krzesełka w restauracji, opiekunka do dziecka na życzenie (płatna dodatkowo).

Zakwaterowanie

Pokoje standardowe - o powierzchni ok 20-25m, dwuosobowe, wygodnie urządzone (z możliwością 1 dostawki dla osoby dorosłej, dziecka LUB infanta),  z łazienką - prysznic lub wanna, suszarka do włosów. Wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV SAT, telefon, lodówka, sejf (odpłatnie ok. 25euro/1tydz.), balkon lub taras. Pokoje rodzinne - o powierzchni ok 35-40m  (z możliwością 1 lub 2 dostawek), składające się z living-roomu oraz sypialni, z łazienką, wyposażone jak pokoje standardowe.Pokoje typu Maisonette - dwupoziomowe o powierzchni ok 35m  (z możliwością 1 lub 2 dostawek), sypialnia z łożkiem małżeńskim na gornym poziomie, na dole dwa oddzielne łóżka, wyposażenie jak w pokojach standardowych.

Wyżywienie

All Inclusive - śniadanie, obiad i kolacja - urozmaicone bufety z potrawami kuchni międzynarodowej oraz greckiej (do posiłków serwowane napoje bezalkoholowe oraz lokalne wino i piwo). Kawa, herbata, lody i ciastka w godz. 16:00 - 17:00. Lokalne napoje alkoholowe, bezalkoholowe w godzinach 11.00 - 23.00. Bar przy basenie otwarty 10:00-18:00, serwowana pyszna pizza z pieca. System All Inclusive nie obejmuje: napoi importowanych oraz zawartości mini - baru.

Informacje dodatkowe

www.gouvespark.gr holidaycheck 5.1   rekomendacja 87%

Cena

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera -  Dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

WIZA I PASZPORT

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecji jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Opis hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Gouves Park Holiday Resort, Kato Gouves Pediados, Kreta 70014, Grecja 
Telefon 0030 28970 43300 
Fax 0030 28970 43264


Witryna hotelu: www.gouvespark.gr

Dane GPS hotelu Gouves Park Holiday Resort:

N 35º 19' 51.4668"
E 25º 18' 3.0168"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum spokojnej miejscowości Kato Gouves, niedaleko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogata infrastruktura, park wodny ze zjeżdżalniami, kort tenisowy, animacje, klub Delfinki dla dzieci, rozbudowany miniklub
  • przestronne pokoje rodzinne, wi fi gratis w wyznaczonych miejscach

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

w spokojnym miejscu. W pobliżu nadmorska promenada ze sklepami, restauracjami, kawiarniami. Do miejscowości Gouves ok. 2 km, do Hersonissos ok. 8 km; dogodne połączenie autobusowe. Do lotniska w Heraklionie ok. 19 km.

Plaża

szeroka, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza, znajduje się ok. 300 m od hotelu. Parasole i leżaki na plaży za opłatą.

Wyposażenie

bardzo przyjazny dla rodzin z dziećmi, komfortowy, rozległy 4-gwiazdkowy ośrodek wypoczynkowy oferuje 263 pokoje w kilkunastu budynkach. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją, windy, kącik z TV sat. Restauracja w formie bufetu, bar. Na terenie hotelu znajdują się 3 baseny, bar przy basenie. Parasole i leżaki przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją, (wymiana za opłatą). Aquapark z 4 zjeżdżalniami. www.gouvespark.gr

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

wygodne pokoje. Pokoje Dwuosobowe (2-3A): mała lodówka, klimatyzacja, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon lub taras. Łazienka z wanną/prysznicem, WC, suszarka. Pokoje Rodzinne (2-4B): pokój mieszkalno-sypialny i oddzielna sypialnia; wyposażone jak pok. dwuosobowe. Pokoje Rodzinne (2D): wyposażone jak pok. 2B, w łazience prysznic. Pokoje Typu Maisonette (2-4C): na dwóch poziomach, 1 łazienka, balkon lub taras.

Dzieci

dwa oddzielne baseny, minidisco, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), wysokie krzesełka w restauracji, menu dziecięce (na zapytanie), łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Za opłatą: baby phone, podgrzewacz do butelek.

Rozrywka

animacje, w szczycie sezonu 6 razy w tygodniu przedstawienia, aqua park z 4 dużymi zjeżdżalniami.

Dostęp do internetu

WI-FI w lobby gratis. Kącik Internetowy za opłatą.

Sport

w cenie: minigolf, tenis stołowy, 1 kort tenisowy (rakiety, piłeczki i oświetlenie w godz. nocnych za opłatą), siatkówka.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w głównej restauracji "Dionissos", (śniadanie - bufet amerykański, lunch i kolacja: kuchnia grecka i międzynarodowa). Wczesne śniadanie & lunch boks - możliwość zamówienia wcześniejszego śniadania, lunch boksu (np. w przypadku odbywania wycieczki fakultatywnej) na dzień wcześniej w recepcji do godz. 20-stej. Do posiłków: lokalne piwo, wino, napoje orzeźwiające (samoobsługa). Przekąski: 11:00-16:00 w barze "Artemis": kanapki, ciastka. Pizzeria i bufet z sałatkami w godz: 12:00-18:00. W godz: 16:00-17:00: kawa, herbata, ciastka, lody. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11:00-23:00: lokalne alkohole wysokoprocentowe (ouzo, raki, brandy), lokalne wino czerwone i białe, piwo "z beczki", drinki na bazie lokalnych alkoholi oraz lokalne napoje bezalkoholowe w barach "Artemis", "Posejdon" i w głównym barze. Do kolacji wymagany stosowny strój. Aquapark 4 zjeżdżalnie w tym black hole, zjeżdżalnia do raftingu i dwie duże zjeżdżalnie. Zjeżdżalnie dla maluchów.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis (pok. 2A). 2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka (pok. 2B, 2C, 2D).

Polecamy

  • popularny wakacyjny ośrodek, doskonały dla całej rodziny
  • 4 zjeżdżalnie w tym black hole, zjeżdżalnie dla maluchów
  • ładna piaszczysta plaża, łagodne zejście do morza
  • smaczne posiłki, pizza z pieca
  • idealne miejsce na rodzinny wypoczynek


Opis hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Gouves Park Holiday Resort, Kato Gouves Pediados, Kreta 70014, Grecja 
Telefon 0030 28970 43300 
Fax 0030 28970 43264


Witryna hotelu: www.gouvespark.gr

Dane GPS hotelu Gouves Park Holiday Resort:

N 35º 19' 51.4668"
E 25º 18' 3.0168"


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Gouves Waterpark Holiday Park to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej części Kato Gouves, blisko piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz aktywnym osobom, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji, w tym kompleks zjeżdżalni i rozbudowany miniklub dla dzieci.


Mapa Hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Gouves Park Holiday Resort
https://youtu.be/hbFHbu9sV0k

Opinie o Hotelu Gouves Waterpark Holiday Resort

Byłam tam z cała rodzina w zeszłe wakacje i wszystko wskazuje na to, że w tym roku tam wrócimy, bo mamy już to miejsce sprawdzone. Hotel jest fajnie pomyślany dla dzieci, są brodziki, mini klub, plac zabaw, specjalne foteliki w restauracji, i łóżeczko też dostaliśmy od ręki. Dodatkowo na plaży nie trzeba się martwić bo jest bardzo łagodne zejście, plaża jest szeroka i piaszczysta i stosunkowo niedaleko od hotelu, ok. 10 min. Jedzenie bardzo smaczne, bez problemu można wybrać coś dla dzieci. Pokoje też duże, także przy opcji z dostawkami nie trzeba się gnieść. Oprócz tego blisko lotniska, więc odpada długa podróż autokarem.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Obawialiśmy się co do pogody we wrzesniu, bo w zeszłym roku znajomi polecieli z lasta na Korfu pod koniec sierpnia, i było nie bardzo. W tym roku na szczeście słońce dopisalo. Jestesmy zadowoleni z wyboru. Takie dobre cztery gwiazdki greckie. Hotel zaciszny, nie duzo gości, bardziej kameralnie, co jak dla mnie jest super. Na urlopie szukam atmosfery do wyciszenia się. Jedzenie b.smaczne, kupiliśmy zapasy oliwy i fety - ŚWIETNA JAKOŚĆ. Poza tym b.miła obsługa, pomocna, czego chcieć więcej?!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Hotel wart polecenia. Genialna infrastruktura basenowa, mozna się wyszaleć, dla mnie bomba - jestem fanem water polo. Do najbliższej miejscowości rozrywkowej troszkę km jest, ale komunikacja działa sprawnie, więc z tym nie było problemów.Poza tym miła, spokojna okolica. Polecam zwiedzić wyspę na własną reke - SUUPER SPRAWA.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.9

Hej. Hotel niczego sobie. Co prawda bywaliśmy w bardziej luksusowych miejscach, ale jak na 4* jest ok. Jestesmy zadowoleni z opcji all inclusive, wszystkiego pod dostatkiem, szeroki wybór napojów, drinków, przekąsek. A i cena nie była wygórowana. Wycieczki fakultatywne b. dobrze prowadzone, przyjemnie się słuchało przewodniczki - polecam rejs na Santorini! Na pewno tu jeszcze wrócimy!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.9

polecam rodzinom z dziecmi - moje dziecko spedzilo swoje 1 wakacje w rewelacyjnych warunkach, zywiac sie w hotelowej restauracji (nie sloiczki przywiezione z domu) i bawiac w basenie - niekiedy przypadkiem nalykal sie wody - zero problemow zoladkowych. animacje dla dzieci - super sprawa. poza hotel nie wychdzilismy zbyt czesto i niestety nie zwiedzalismy nic, totez na Krete wrocimy, gdy maluch dorosnie. polecam w 100%

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

bylismy z przyjaciolmi, ktorzy maja dzieci. generalnie wszystko ok, czystko, jedzenie ok, napoi pod dostatkiem, fajnie. co prawda parom chcacym sie zabawic na maxa - nie za bardzo . polecam rodzinom z dziecmi i chcacym byc w dobrym hotelu z dobrym serwisem, ale rozrywka poza hotelem srednia - nie jest to .. (w miejsce kropek wstaw ulubione miejsce rozrywkowe)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

w tym hotelu rzadza dzieciaki - glosno, wesolo, co prawda wieczorkami juz spokojniej, jeżeli nie mowic o extra animacjach . kilka budynkow z pokojami chyba o roznym standardzie, poniewaz zdarzyli sie narzekajacy. ogolnie wakacje z dzieciaczkiem na Krecie uwazam za udane, opcja all urozmaicona wystarczajaco - dla dzieci takze. kolejny plus za czystosc. polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

hotel oceniam bardzo pozytywnie, caly klimat hotelu to obsluga i animatorzy, pokoje bardzo fajne i czyste, jak i caly hotel - moze dlatego, ze duzo dzieciakow biega, jest wesolo, przyjemnie i milo. taki rodzinny nastroj. na pewno jest to miejsce dla rodzinek, bynajmniej imprezowiczow.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.7

polecam, fajny hotel z niska zabudowa, w spokojnej okolicy, z milymi ludzmi i rozrywkowymi animatorami. dobre jedzenie, roznorodne napoje. pokoj co prawda moglby zostac odswiezony, ale jest to najmniejszy mankament hotelu, ktory w obliczu innych pozytywow zanika (wazne , ze czysty i sprzatany). rozne nacje, obsluga nie faworyzuje zadnej.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.9

w Gouves Park na wakacjach bylam z kolezanka i jej coreczka. na spacery czasami wychodzilysmy poza hotel, sklepiki, raczej szybkie przejscie z mala i wozkiem. do plazy jakies 250-300 m (dobrze, ze byl wozek!!), zadbana. caly teren hotelu czysty, pokoje sprzatane, na obsluge takze nie mozna narzekac - zwlaszcza animatorow. pokoik nie pierwszej nowosci, ale najwazniejsze, iz mialysmy sprawna klimatyzacje (polowa lipca i bardzo goraco, takze w nocy). kuchnia mieszana, w wystarczajacej ilosci, dzieciaki takze maja swoje smakolyki. kiedys wroce na Krete, aby ja lepiej poznac. hotel w sumie polecam rodzinom, raczej imprezowicze powinni wybrac inny rejon.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Gouves Waterpark Holiday Resort - możliwości zakwaterowania:

Standard 2+1
Rodinný pokoj 2+2
Rodinný pokoj 2+2, Superior

Gouves Waterpark Holiday Resort - Możliwości wyżywienia:


Gouves Waterpark Holiday Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00