cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
1 / 18
Ocena
hotelu:
2.4 / 5
Najbliższy termin
10.06 - 14.06
już od 1559 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.09 - 03.10
już od 1239 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Evelyn Beach
  • Golf
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Evelyn Beach
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Evelyn Beach:
2.4 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Evelyn Beach:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    2.3
  • Pokoje
    2.7
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    i sport
    1.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 września 2020

Hotel Evelyn Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 26 km od centrum Heraklionu
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

polozenie

  • ok. 26 km od centrum Heraklionu
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • publiczna
  • piaszczysta
  • żwirowa
  • hotel oddzielony od plaży ulicą
  • ręczniki za opłatą

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • sala TV
  • Wi-Fi, w całym hotelu: za tydzień ok. 10 €
  • pralnia: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

76

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: za dzień ok. 5 €

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • widok na morze
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • telefon
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 10 €
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • widok na ląd
  • w budynku głównym
  • telefon
  • TV
  • radio
  • prysznic
  • wanna
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 10 €
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2-3 os.
  • widok boczny na morze
  • lodówka
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • balkon lub taras
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 10 €
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 09:30, w formie bufetu
  • obiad: 12:30 - 13:30, w formie bufetu, lunch box
  • kolacja: 18:30 - 20:30, w formie bufetu
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 11:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 11:00 - 23:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie: 07:30 - 09:30, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 20:30, w formie bufetu
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, bufet
  • bar przekąskowy: 11:00 - 23:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Evelyn Beach jest komfortowym hotelem z panoramicznym widokiem na Morze Śródziemne. Wyróżnia się dobrą lokalizacją w samym sercu Hersonissos i bliskim dostępem do lokalnej plaży, a także kawiarni, barów i sklepów.

    lokalizacja

    100 m od Hersonissos, 27 km od lotniska w Heraklionie-HER. Hotel usytuowany na powierzchni: 1800 m2.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1992 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (2), pralnia (płatna).

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    20 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, 100 m długości, dojście do plaży ulicą. Płatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku głównym (liczba pięter: 4, liczba wind: 1). Typy pokoi: - pokoje standardowe double dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon - pokoje double side/front sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    - restauracja główna, restauracja a la carte, bary (2)

    śniadanie i obiadokolacja

    - śniadanie (07:30-10:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej All Inclusive - śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej - podwieczorek (15:30-17:30) serwowany w lobby barze - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja. - "Beach House" międzynarodowa

    płatne

    - tenis stołowy - bilard - sporty wodne na plaży DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    30.03.2020 12:44

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    3 Grecja/Kreta

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3*

    Położenie

    - Hersonissos - ok. 20 m od plaży - ok. 500 m od centrum miejscowości - ok. 1 km od parku wodnego - ok. 7 km od miejscowości Malia - ok. 27 km od lotniska w Heraklionie

    Plaża

    - piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne), ręczniki plażowe (płatne)

    Pokoje

    Pokój standardowy - widok na ogród - klimatyzacja sterowana centralnie, TV-SAT - mini-bar/lodówka - internet Wi-Fi (bezpłatny) - sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC) - balkon/taras - pokoje z bocznym widokiem na morze ora z z widokiem na morze za dopłatą

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Płatne: - bilard - tenis stołowy - kort tenisowy ok. 3 km od hotelu - pole golfowe ok. 6 km od hotelu - sporty wodne na plaży

    Wyżywienie

    Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godzinach wyznaczonych przez hotel.  

    Restauracje i bary

    - restauracja główna (w hotelu Golden Beach, ok. 200 m od hotelu Evelyn Beach) - bar w lobby, bar na plaży

    Dodatkowe informacje

    - 76 pokojów - całodobowa recepcja z lobby (w hotelu Golden Beach, ok. 200 m od hotelu Evelyn Beach) - winda - sala TV - internet Wi-Fi  (bezpłatny) - sejf na recepcji (płatny) - mini market i sklep z pamiątkami - parking (bezpłatny) - wypożyczalnia samochodów i rowerów - przystanek komunikacji lokalnej ok. 60 m od hotelu - najbliższy sklep ok. 100 m od hotelu - hotel nie przyjmuje zwierząt - https://evelynbeach-hotel.gr/

    Bagaż

    Lotnisko Heraklion Katowice, Berlin Tegel (Corendon) Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg (55x35x25) oraz bagaż rejestrowany o wadze do 20 kg; , Berlin Schonefeld (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze: - 15 kg - 335 PLN - 23 kg - 380 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Lotnisko Chania Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 300 PLN - 23 kg - 330 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa, Kraków, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 265 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa; Warszawa Modlin (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 245 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa; Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    AlfaStar

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Położenie

    Resort zlokalizowany w trochę spokojniejszej części Hersonissos - miasteczka uznanego za centrum rozrywki i nocnego życia, w pobliżu wielu dyskotek, barów i restauracji, ok. 1 km od Parku Wodnego, w pobliżu centrum sportów wodnych, ok. 26 km od Heraklionu, niedaleko Heronissos pole golfowe. Plaża piaszczysta około 15 m od hotelu.

    Hotel

    Recepcja, bar, restauracja, widna

    Pokoje

    2-os. z możliwością 1 dostawki, gustownie urządzone, łazienka z prysznicem lub wanną, telefon, klimatyzacja, sejf (dodatkowo płatny), TV, lodówka, balkon.

    Wyżywienie

    Resort posiada opcje HB, All Inc. oraz FB

    Sport i relaks

    Basen położony ok. 15 m od budynku(uwaga: nie wolno zabierać ze sobą napojów na basen) leżaki i parasole bezpłatne. Sporty wodne na plaży za opłatą. Raz w tygodniu zamiennie muzyka na żywo lub wieczór grecki.

    Dodatkowe informacje

    www. evelynbeachhotel.gr

     

    Cena obejmuje

    • zakwaterowanie
    • wyżywienie
    • przelot samolotem czarterowym
    • transfer lotnisko-hotel lotnisko
    • ubezpieczenie KL I NNW
    • opiekę rezydenta
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Kreta - Heraklion

    Opis

    Przytulny hotel nad morzem, komfortowe pokoje, bezpłatne Wi-Fi, restauracja, bar, wysoka jakość świadczonych usług.

    Polozenie

    Północne wybrzeże wyspy, 500 m od centrum Hersonissos, 22 km na wschód od Heraklionu i 21 km od lotniska Nikos Kazantzakis. 

    Plaza

    Piaszczysto-żwirowa plaża 20 m od hotelu. Leżaki i parasole (za opłatą), ręczniki plażowe (za opłatą).

    Wyzywienie

    All Inclusive, Half Board

    Pokoje

    76 pokoi:  Double Room (~28 m2), Double Room for Sgl (~28 m2), Double Room Side Sea View (~28 m2), Double Room Front Sea View (~28 m2).

    W pokoi: klimatyzacja, lodówka, telewizja satelitarna, bezpłatne Wi-Fi, sejf (za opłatą), łazienka (wanna/prysznic), umeblowany balkon/taras.

    Double Room (~ 28 m2) Łóżko podwójne lub 2 łóżka pojedyncze.
    Double Room for Sgl (~ 28 m2) Łóżko podwójne lub 1 łóżko pojedyncze.
    Double Room Side Sea View (~ 28 m2) Łóżko podwójne lub 2 łóżka pojedyncze.
    Double Room Front Sea View (~ 28 m2) Łóżko podwójne lub 2 łóżka pojedyncze.

    Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli - 3 razy w tygodniu.

    O wyzywieniu

    All inclusive 2020

    Wyżywienie

    Główna restauracja

    Śniadanie 07:30 - 10:00
    Obiad 12:30 -14:00
    Kolacja 19:00 - 21:30
    Dress Code podczas kolacji.
    Napoje zawarte w menu kolacji i obiadu: lokalnie produkowane napoje bezalkoholowe, piwo, wino.
    Bar na plaży (10:00 - 18:00) i bar główny (10:00 - 23:00)
    Lokalne napoje
    Napoje bezalkoholowe, piwo z beczki, domowe wino, ouzo, raki, brandy, wódka, gin, rum,
    Herbata, kawa (15:30 - 17:30) w głównym barze.

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie All Inclusive bez uprzedniego powiadomienia.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA GRECKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    Hotel położony w Hersonissos, około 26 km od lotniska oraz około 150 m od centrum turystycznego.

    Plaża

    Mała piaszczysto - żwirowa plaża bezpośrednio przy hotelu, dojście do plaży przez promenadę; dostęp do serwisu plażowego dodatkowo płatny.

    Zakwaterowanie

    76 pokoi; Typy pokoi: standardowe; Wyposażenie: telefon, faks, sejf (płatny), telewizja satelitarna, dostęp do Wi-Fi (płatny), mini lodówka, centralna klimatyzacja, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna; Bar w lobby.

    Wyżywienie

    HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu; All inclusive: śniadania, obiady, podwieczorek oraz kolacje serwowane w formie bufetu; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godzinach 11:00 - 23:00.

    Sport i rozrywka

    Dostęp do basenu w sąsiednim hotelu (dodatkowa opłata); Odpłatnie: bilard; hotel może zorganizować wieczór Grecki.

    Dla dzieci

    Na specjalne życzenie dostępne łóżeczka dla niemowląt.

    Pozostałe udogodnienia

    Recepcja z lobby, kącik telewizyjny, kantor, wypożyczalnia samochodów, pralnia (płatna), usługi medyczne. W odległości około 1,3 km znajduje się Star Beach Water Park (wejście dodatkowo płatne).

    Naszym zdaniem

    Hotel położony około 150 m od tętniącego życiem, pełnego barów, dyskotek Hersonissos. Ze względu na położenie polecamy młodym osobom chcącym korzystać z nocnych uroków miasta, ale także tym, którzy chcą zażywać kąpieli słonecznych w krystalicznych wodach.

    Strona internetowa

    www.evelynbeach-hotel.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Naszym zdaniem

    Nieduży hotel doskonale usytuowany: przy plaży i blisko centrum. Skromne wyposażenie, malowniczy widok, miła obsługa, dobry stosunek jakości do ceny.

    Położenie

    W spokojniejszej części Hersonissos, przy niedużej publicznej plaży oddzielonej od hotelu deptakiem, 200 m od jego centrum z licznymi barami, tawernami, sklepami itp. Niedaleko hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Lobby z recepcją, salą wypoczynkową z TV, odpłatny Internet (bezprzewodowe łącza i kącik internetowy), punkt wymiany walut, restauracja z tarasem (widok na morze), bar z tarasem (czynny do północy), pralnia.

    Pokoje

    Gustownie wyposażone, przestronne, ok. 28 m kw., z łazienką (wanna/prysznic, suszarka do włosów), TV sat, klimatyzacja centralnie sterowana (w wyznaczonych godzinach), lodówka, balkon (widok na ogród lub morze), odpłatnie: sejf, Wi-Fi.

    Wyżywienie

    BB - śniadania w formie bufetów HB - śniadania i kolacje w formie bufetów All inclusive - śniadania (07.30-09.30), obiady (12.30-13.30), kolacje w formie bufetów, słodki podwieczorek (16.00-17.00), woda, napoje chłodzące, lokalne piwo i wino w czasie posiłków głównych, kawa filtrowana, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w barze od godz. 11.00 do 23.00.

    Sport i rozrywka

    Basen z tarasem słonecznym, leżakami i parasolami w sąsiednim siostrzanym hotelu (wstęp płatny: 3 euro), sporty wodne przy plaży. W hotelu brak animacji i rozrywek. Ok. kilometr dalej znajduje się park wodny.

    Dla dzieci

    Łóżeczka niemowlęce - odpłatnie.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    BestReisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Naszym zdaniem

    Nieduży hotel doskonale usytuowany: przy plaży i blisko centrum. Skromne wyposażenie, malowniczy widok, miła obsługa, dobry stosunek jakości do ceny.

    Położenie

    W spokojniejszej części Hersonissos, przy niedużej publicznej plaży oddzielonej od hotelu deptakiem, 200 m od jego centrum z licznymi barami, tawernami, sklepami itp. Niedaleko hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Lobby z recepcją, salą wypoczynkową z TV, odpłatny Internet (bezprzewodowe łącza i kącik internetowy), punkt wymiany walut, restauracja z tarasem (widok na morze), bar z tarasem (czynny do północy), pralnia.

    Pokoje

    Gustownie wyposażone, przestronne, ok. 28 m kw., z łazienką (wanna/prysznic, suszarka do włosów), TV sat, klimatyzacja centralnie sterowana (w wyznaczonych godzinach), lodówka, balkon (widok na ogród lub morze), odpłatnie: sejf, Wi-Fi.

    Wyżywienie

    BB - śniadania w formie bufetów HB - śniadania i kolacje w formie bufetów All inclusive - śniadania (07.30-09.30), obiady (12.30-13.30), kolacje w formie bufetów, słodki podwieczorek (16.00-17.00), woda, napoje chłodzące, lokalne piwo i wino w czasie posiłków głównych, kawa filtrowana, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w barze od godz. 11.00 do 23.00.

    Sport i rozrywka

    Basen z tarasem słonecznym, leżakami i parasolami w sąsiednim siostrzanym hotelu (wstęp płatny: 3 euro), sporty wodne przy plaży. W hotelu brak animacji i rozrywek. Ok. kilometr dalej znajduje się park wodny.

    Dla dzieci

    Łóżeczka niemowlęce - odpłatnie.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Grecja, Kreta, HERSONISSOS

    Położenie

    bezpośrednio przy piaszczysto żwirowej plaży. Do centrum ok. 700 m.

    Wyposażenie

    hotel dysponuje 76 pokojami. Hol powitalny z recepcją, winda, świetlica z TV-Sat, restauracja ze strefą dla niepalących, bar z tarasem. W sąsiednim hotelu Armava wstęp na basen za opłatą (leżaki i parasole bez opłaty).

    Dzieci

    łóżeczko dla dziecka do lat 2 za opłatą.

    Kategoria grecka

    A.

    Pokoje dwuosobowe (53237A 1-3A)

    funkcjonalnie wyposażone. Wanna, WC, suszarka, TV-Sat i lodówka (na zapytanie i za opłatą, w opcji AI bez opłaty), kanał muzyczny, sejf (za opłatą), telefon, klimatyzacja (czerwiec-wrzesień, godzinowo), balkon. Pokoje jednoosobowe z prysznicem.

    Pokoje z widokiem na morze (53237A 2-3B)

    wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Zniżki

    przy 2 os. pełnopłatnych pierwsze dziecko 2-12 lat otrzymuje stałą cenę, drugie 2-12 lat zniżkę procentową.

    Rozrywka

    możliwość rozrywki w centrum.

    Sport

    Za opłatą: sporty wodne na plaży (w sezonie).

    Wyżywienie:

    All inclusive. wszystkie posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11.00-23.00, po południu kawa, herbata, ciasto w godz. 16.00-17.00.

    Cena nie zawiera:

    Ubezpieczenia KL, NW i bagaż

    Uwaga:

    Cena uzależniona jest od rodzaju pokoju


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ***

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    w miejscowości turystycznej Hersonissos. Restauracje, bary i sklepy w odległości 150 metrów. Do centrum Hersonissos około 700 metrów. Przystanek autobusowy ok. 200 m. Do lotniska w Heraklionie ok. 25 km. Connected service  w jęz. polskim.

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

    Wyposażenie

    popularny hotel średniej klasy oferuje 76 pokoi w 3 piętrowym budynku. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją, windy, kącik TV - sat., restauracja serwująca dania w formie bufetu, bar z tarasem. Za opłatą basen z brodzikiem dla dzieci w sąsiednim hotelu Armava (leżaki i parasole w cenie ). Bar przy basenie również w sąsiednim hotelu Armava. www.evelynbeachhotel.gr

    Kategoria lokalna

    A.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (2-3A): standardowe, wygodnie urządzone, lodówka, klimatyzacja (w sezonie, uruchamiana godzinowo), płatny sejf, telewizja satelitarna, telefon, łazienka z wanną (zintegrowany prysznic), WC, suszarka do włosów, balkon. Pokoje z widokiem na morze (2-3B). Pokoje jednoosobowe (1A).

    Rozrywka

    w kurorcie Herosnissos bary, tawerny, sklepy, restauracje.

    Sport

    za opłatą: Park wodny "Star Beach" i obiekty sportowe (ok. 700m).

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe (wino, piwo, ouzo, raki, brandy, drinki na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe w godz. 11:00 - 23:00. W godzinach popołudniowych (16:00-17:00) kawa, herbata i ciasteczka.

    Polecamy

    Hotel z miłą atmosferą, tuż przy plaży, popularny wśród stałch Gości. Idealne miejsce zarówno dla miłośników aktywnego wypoczynku, jak i plażowania! Położony w sercu największego kurortu turystycznego na wschodnim wybrzeżu Krety. W pobliżu bary, restauracje, tawerny i puby. Wakacje w prawdziwie greckim klimacie.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Evelyn Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

    Opinie o Hotelu Evelyn Beach

    2.4
    odradzam

    Hotel na uboczu więc cichy. Jest to ewidentny plus. Jednocześnie bardzo blisko głównej ulicy więc szybko można znaleźć się w pobliżu komunikacji, restauracji czy sklepów. Wady - przeciętna czystość, brak basenu przy hotelu (można chodzić na sąsiedni, ale płatny), brudna zaniedbana plaża obok hotelu i naprawdę okropne posiłki.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: odradzam
    2.4
    2.3
    odradzam

    Brak klimatyzacji. Fatalne wyposażenie łazienki - do wanny dorosłą osoba się nie zmieści, kanalizacja wylewa, 1 półeczka i to połamana. Nie ma gdzie postawić kosmetyków. Brak basenu w hotelu.Basen w pobliżu (kiepski) dodatkowo płatny. Brak jakichkolwiek rozrywek w hotelu. Brak udogodnień dla ludzi starszych czy rodzin z dziećmi. Dramatycznie fatalne jedzenie, małe ilości i monotonia. To na pewno nie jest poziom gwiazdek 3+ (sam hotel określa siebie - nie wiadomo na jakiej podstawie- na 4 gwiazdki!)

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: odradzam
    2.3
    2.3
    odradzam

    Byliśmy z żoną we wrześniu b.r. Temperatury dochodziły do 38 st. a klimatyzację hotel włączał dopiero po 22.00 i to tylko do 3.00 w nocy. Skandal. Budziliśmy się zlani potem nad ranem w mokrej pościeli.Interwencje nic nie dawały - hotel ma taki zwyczaj. Jedzenie w restauracji hotelowej marnej jakości, niezbyt smaczne , w ogóle nie urozmaicone. Co gorsza donoszone w ilościach naprawdę małych. 2 rodzaje owoców na deser. Pokoje sprzątane byle jak. W TV 3 programy obcojęzyczne.Brak basenu - można korzystać z sąsiadującego,ale za dodatkową opłatą (!). Hotel udaje , że ma 4*. Tak naprawdę to naciągana 3.

    POLECAM:
    Podsumowanie: odradzam
    2.3
    2.4
    odradzam

    Lokalizacja dobra. Dość cicho,bo na uboczu ale bardzo blisko do centrum miasta. Brak basenu - basen obok dodatkowo płatny. Plaża przy hotelu bardzo brudna, straszliwie zatoczona. Brak klimatyzacji w pokojach wciągu dnia. Radia nie działają. TV w pokojach ma jedynie 3 odbierające programy (bez polskiego). Jedzenie okropne i serwowane w małych ilościach. Donoszą dopiero jak turyści się upomną.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: odradzam
    2.4
    2.4
    odradzam

    Brak basenu (!), pokoje sprzątane na odczepnego, klimatyzacja jedynie w nocy (mimo temp. do 36 st.C na zewnątrz. Jedzenie monotonne, bardzo mało urozmaicone i na dodatek nie smaczne. W restauracji ciągle trzeba biegać za personelem, żeby doniósł jedzenie, które się skończyło. Donoszą minimalne ilości i turyści praktycznie biją się o michę. Plaża obok brudna, pełna niedopałków i papierków, na dodatek bardzo mała i przez to okropnie zatłoczona.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: odradzam
    2.4

    Evelyn Beach - możliwości zakwaterowania:

    Double Standard Lateral Sea View Balcony
    Double Standard Garden View Balcony
    Single Use Standard Garden View Balcony
    Double Standard Sea Front Balcony
    Room Double SideSeaView
    Room Standard SingleUse
    DOUBLE STANDARD ROOM
    Room Double SeaFront
    Double Room / _
    Double Room / Side Sea View
    Double Room / Front Sea View

    Evelyn Beach - Możliwości wyżywienia:


    Evelyn Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Evelyn Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00