cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
  • Hotel Evelyn Beach, Kreta
1 / 39
Udogodnienia hotelu Evelyn Beach
  • Golf
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Evelyn Beach
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Evelyn Beach:
2.4 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Evelyn Beach:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    2.3
  • Pokoje
    2.7
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    i sport
    1.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Ocena hotelu:
2.4 / 5
Średnia z 5 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 października 2018

Hotel Evelyn Beach w ofercie Biura podróży:

Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja, Kreta, HERSONISSOS

Położenie

bezpośrednio przy piaszczysto żwirowej plaży. Do centrum ok. 700 m.

Wyposażenie

hotel dysponuje 76 pokojami. Hol powitalny z recepcją, winda, świetlica z TV-Sat, restauracja ze strefą dla niepalących, bar z tarasem. W sąsiednim hotelu Armava wstęp na basen za opłatą (leżaki i parasole bez opłaty).

Dzieci

łóżeczko dla dziecka do lat 2 za opłatą.

Kategoria grecka

A.

Pokoje dwuosobowe (53237A 1-3A)

funkcjonalnie wyposażone. Wanna, WC, suszarka, TV-Sat i lodówka (na zapytanie i za opłatą, w opcji AI bez opłaty), kanał muzyczny, sejf (za opłatą), telefon, klimatyzacja (czerwiec-wrzesień, godzinowo), balkon. Pokoje jednoosobowe z prysznicem.

Pokoje z widokiem na morze (53237A 2-3B)

wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Zniżki

przy 2 os. pełnopłatnych pierwsze dziecko 2-12 lat otrzymuje stałą cenę, drugie 2-12 lat zniżkę procentową.

Rozrywka

możliwość rozrywki w centrum.

Sport

Za opłatą: sporty wodne na plaży (w sezonie).

Wyżywienie:

All inclusive. wszystkie posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11.00-23.00, po południu kawa, herbata, ciasto w godz. 16.00-17.00.

Cena nie zawiera:

Ubezpieczenia KL, NW i bagaż

Uwaga:

Cena uzależniona jest od rodzaju pokoju


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel położony w Hersonissos, około 26 km od lotniska oraz około 150 m od centrum turystycznego.

Plaża

Mała piaszczysto - żwirowa plaża bezpośrednio przy hotelu, dojście do plaży przez promenadę; dostęp do serwisu plażowego dodatkowo płatny.

Zakwaterowanie

76 pokoi; Typy pokoi: standardowe; Wyposażenie: telefon, faks, sejf (płatny), telewizja satelitarna, dostęp do Wi-Fi (płatny), mini lodówka, centralna klimatyzacja, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

Restauracje i bary

Restauracja główna; Bar w lobby.

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu; All inclusive: śniadania, obiady, podwieczorek oraz kolacje serwowane w formie bufetu; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godzinach 11:00 - 23:00.

Sport i rozrywka

Dostęp do basenu w sąsiednim hotelu (dodatkowa opłata); Odpłatnie: bilard; hotel może zorganizować wieczór Grecki.

Dla dzieci

Na specjalne życzenie dostępne łóżeczka dla niemowląt.

Pozostałe udogodnienia

Recepcja z lobby, kącik telewizyjny, kantor, wypożyczalnia samochodów, pralnia (płatna), usługi medyczne. W odległości około 1,3 km znajduje się Star Beach Water Park (wejście dodatkowo płatne).

Naszym zdaniem

Hotel położony około 150 m od tętniącego życiem, pełnego barów, dyskotek Hersonissos. Ze względu na położenie polecamy młodym osobom chcącym korzystać z nocnych uroków miasta, ale także tym, którzy chcą zażywać kąpieli słonecznych w krystalicznych wodach.

Strona internetowa

www.evelynbeach-hotel.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nieduży hotel doskonale usytuowany: przy plaży i blisko centrum. Skromne wyposażenie, malowniczy widok, miła obsługa, dobry stosunek jakości do ceny.

Położenie

W spokojniejszej części Hersonissos, przy niedużej publicznej plaży oddzielonej od hotelu deptakiem, 200 m od jego centrum z licznymi barami, tawernami, sklepami itp. Niedaleko hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Lobby z recepcją, salą wypoczynkową z TV, odpłatny Internet (bezprzewodowe łącza i kącik internetowy), punkt wymiany walut, restauracja z tarasem (widok na morze), bar z tarasem (czynny do północy), pralnia.

Pokoje

Gustownie wyposażone, przestronne, ok. 28 m kw., z łazienką (wanna/prysznic, suszarka do włosów), TV sat, klimatyzacja centralnie sterowana (w wyznaczonych godzinach), lodówka, balkon (widok na ogród lub morze), odpłatnie: sejf, Wi-Fi.

Wyżywienie

BB - śniadania w formie bufetów HB - śniadania i kolacje w formie bufetów All inclusive - śniadania (07.30-09.30), obiady (12.30-13.30), kolacje w formie bufetów, słodki podwieczorek (16.00-17.00), woda, napoje chłodzące, lokalne piwo i wino w czasie posiłków głównych, kawa filtrowana, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w barze od godz. 11.00 do 23.00.

Sport i rozrywka

Basen z tarasem słonecznym, leżakami i parasolami w sąsiednim siostrzanym hotelu (wstęp płatny: 3 euro), sporty wodne przy plaży. W hotelu brak animacji i rozrywek. Ok. kilometr dalej znajduje się park wodny.

Dla dzieci

Łóżeczka niemowlęce - odpłatnie.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

w miejscowości turystycznej Hersonissos. Restauracje, bary i sklepy w odległości 150 metrów. Do centrum Hersonissos około 700 metrów. Przystanek autobusowy ok. 200 m. Do lotniska w Heraklionie ok. 25 km. Connected service  w jęz. polskim.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

popularny hotel średniej klasy oferuje 76 pokoi w 3 piętrowym budynku. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją, windy, kącik TV - sat., restauracja serwująca dania w formie bufetu, bar z tarasem. Za opłatą basen z brodzikiem dla dzieci w sąsiednim hotelu Armava (leżaki i parasole w cenie ). Bar przy basenie również w sąsiednim hotelu Armava. www.evelynbeachhotel.gr

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (2-3A): standardowe, wygodnie urządzone, lodówka, klimatyzacja (w sezonie, uruchamiana godzinowo), płatny sejf, telewizja satelitarna, telefon, łazienka z wanną (zintegrowany prysznic), WC, suszarka do włosów, balkon. Pokoje z widokiem na morze (2-3B). Pokoje jednoosobowe (1A).

Rozrywka

w kurorcie Herosnissos bary, tawerny, sklepy, restauracje.

Sport

za opłatą: Park wodny "Star Beach" i obiekty sportowe (ok. 700m).

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe (wino, piwo, ouzo, raki, brandy, drinki na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe w godz. 11:00 - 23:00. W godzinach popołudniowych (16:00-17:00) kawa, herbata i ciasteczka.

Polecamy

Hotel z miłą atmosferą, tuż przy plaży, popularny wśród stałch Gości. Idealne miejsce zarówno dla miłośników aktywnego wypoczynku, jak i plażowania! Położony w sercu największego kurortu turystycznego na wschodnim wybrzeżu Krety. W pobliżu bary, restauracje, tawerny i puby. Wakacje w prawdziwie greckim klimacie.


BestReisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nieduży hotel doskonale usytuowany: przy plaży i blisko centrum. Skromne wyposażenie, malowniczy widok, miła obsługa, dobry stosunek jakości do ceny.

Położenie

W spokojniejszej części Hersonissos, przy niedużej publicznej plaży oddzielonej od hotelu deptakiem, 200 m od jego centrum z licznymi barami, tawernami, sklepami itp. Niedaleko hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Lobby z recepcją, salą wypoczynkową z TV, odpłatny Internet (bezprzewodowe łącza i kącik internetowy), punkt wymiany walut, restauracja z tarasem (widok na morze), bar z tarasem (czynny do północy), pralnia.

Pokoje

Gustownie wyposażone, przestronne, ok. 28 m kw., z łazienką (wanna/prysznic, suszarka do włosów), TV sat, klimatyzacja centralnie sterowana (w wyznaczonych godzinach), lodówka, balkon (widok na ogród lub morze), odpłatnie: sejf, Wi-Fi.

Wyżywienie

BB - śniadania w formie bufetów HB - śniadania i kolacje w formie bufetów All inclusive - śniadania (07.30-09.30), obiady (12.30-13.30), kolacje w formie bufetów, słodki podwieczorek (16.00-17.00), woda, napoje chłodzące, lokalne piwo i wino w czasie posiłków głównych, kawa filtrowana, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w barze od godz. 11.00 do 23.00.

Sport i rozrywka

Basen z tarasem słonecznym, leżakami i parasolami w sąsiednim siostrzanym hotelu (wstęp płatny: 3 euro), sporty wodne przy plaży. W hotelu brak animacji i rozrywek. Ok. kilometr dalej znajduje się park wodny.

Dla dzieci

Łóżeczka niemowlęce - odpłatnie.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

KRETA/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • restauracja główna • sala telewizyjna • basen (wspólny dla hotelu Evelyn Beach i Armava, ok. 15 m od budynku, nie wolno zabierać ze sobą napojów na basen, wstęp płatny 3 €/os., w cenie biletu leżaki i parasole) • bar • ogród

Wyposażenie

• kącik internetowy (płatny) • leżaki i parasole słoneczne (na plaży, płatne) • Wi-Fi (płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• pralnia (płatna) • wypożyczalnia samochodów

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

76

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• łóżeczko dziecięce (płatne, 5 €/dzień)

Sport i wellness

Płatne • sporty wodne (w ofercie firm zewnętrznych) • park wodny (ok. 1 km od hotelu) • szkoła nauki nurkowania (w ofercie firm zewnętrznych

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • ok. 28 m2 • widok na morze • wanna lub prysznic • WC • suszarka • balkon lub taras • lodówka (płatna) • radio • sejf (płatny, 2 €/dzień) • TV sat. • Wi-Fi (płatne) • klimatyzacja centralnie sterowana (w głównym sezonie w wybranych godzinach)

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 28 m2 • widok na ogród • wanna lub prysznic • WC • suszarka • balkon lub taras • lodówka (płatna) • radio • sejf (płatny, 2 €/dzień) • TV sat. • Wi-Fi (płatne) • klimatyzacja centralnie sterowana (w głównym sezonie w wybranych godzinach)

Pokój 2-osobowy DZX3

• 2-3 os. • ok. 28 m2 • widok boczny na morze • wanna lub prysznic • WC • suszarka • balkon lub taras • lodówka (płatna) • radio • sejf (płatny, 2 €/dzień) • TV sat. • Wi-Fi (płatne) • klimatyzacja centralnie sterowana (w głównym sezonie w wybranych godzinach)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (bufet, 7.30-9.30) • obiad (bufet, 12.30-13.30) • kolacja (bufet, 18.30-20.30) • lokalne napoje alkoholowe - wino, piwo z beczki, brandy, ouzo, raki oraz bezalkoholowe (11.00-23.00, w barze) • kawa, herbata, ciastka (16.00-17.00)

Dwa posiłki • śniadanie (bufet, 7.30-9.30) • obiadokolacja (bufet)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Evelyn Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

Opinie o Hotelu Evelyn Beach

Hotel na uboczu więc cichy. Jest to ewidentny plus. Jednocześnie bardzo blisko głównej ulicy więc szybko można znaleźć się w pobliżu komunikacji, restauracji czy sklepów. Wady - przeciętna czystość, brak basenu przy hotelu (można chodzić na sąsiedni, ale płatny), brudna zaniedbana plaża obok hotelu i naprawdę okropne posiłki.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.4

Brak klimatyzacji. Fatalne wyposażenie łazienki - do wanny dorosłą osoba się nie zmieści, kanalizacja wylewa, 1 półeczka i to połamana. Nie ma gdzie postawić kosmetyków. Brak basenu w hotelu.Basen w pobliżu (kiepski) dodatkowo płatny. Brak jakichkolwiek rozrywek w hotelu. Brak udogodnień dla ludzi starszych czy rodzin z dziećmi. Dramatycznie fatalne jedzenie, małe ilości i monotonia. To na pewno nie jest poziom gwiazdek 3+ (sam hotel określa siebie - nie wiadomo na jakiej podstawie- na 4 gwiazdki!)

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: odradzam
2.3

Byliśmy z żoną we wrześniu b.r. Temperatury dochodziły do 38 st. a klimatyzację hotel włączał dopiero po 22.00 i to tylko do 3.00 w nocy. Skandal. Budziliśmy się zlani potem nad ranem w mokrej pościeli.Interwencje nic nie dawały - hotel ma taki zwyczaj. Jedzenie w restauracji hotelowej marnej jakości, niezbyt smaczne , w ogóle nie urozmaicone. Co gorsza donoszone w ilościach naprawdę małych. 2 rodzaje owoców na deser. Pokoje sprzątane byle jak. W TV 3 programy obcojęzyczne.Brak basenu - można korzystać z sąsiadującego,ale za dodatkową opłatą (!). Hotel udaje , że ma 4*. Tak naprawdę to naciągana 3.

POLECAM:
Podsumowanie: odradzam
2.3

Lokalizacja dobra. Dość cicho,bo na uboczu ale bardzo blisko do centrum miasta. Brak basenu - basen obok dodatkowo płatny. Plaża przy hotelu bardzo brudna, straszliwie zatoczona. Brak klimatyzacji w pokojach wciągu dnia. Radia nie działają. TV w pokojach ma jedynie 3 odbierające programy (bez polskiego). Jedzenie okropne i serwowane w małych ilościach. Donoszą dopiero jak turyści się upomną.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: odradzam
2.4

Brak basenu (!), pokoje sprzątane na odczepnego, klimatyzacja jedynie w nocy (mimo temp. do 36 st.C na zewnątrz. Jedzenie monotonne, bardzo mało urozmaicone i na dodatek nie smaczne. W restauracji ciągle trzeba biegać za personelem, żeby doniósł jedzenie, które się skończyło. Donoszą minimalne ilości i turyści praktycznie biją się o michę. Plaża obok brudna, pełna niedopałków i papierków, na dodatek bardzo mała i przez to okropnie zatłoczona.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.4

Evelyn Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy

Evelyn Beach - Możliwości wyżywienia:


Evelyn Beach - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Evelyn Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00