cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
1 / 11
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
17.11 - 23.11
już od 3395 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.11 - 30.11
już od 1350 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sea Gull Beach Resort
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Sea Gull Beach Resort
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Hurghada
Ocena hotelu Sea Gull Beach Resort:
4.2 / 5
Średnia z 68 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.9
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.1
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 17 listopada 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 listopada 2018
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Hotel Sea Gull Beach Resort w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Wygodny hotel położony w centrum Hurghady (Sakkala). W okolicy hotelu znajdują się liczne atrakcje kurortu jak: centrum handlowe, restauracje, bary i dyskoteki. Hotel oddalony jest od lotniska o ok. 8 km.
Plaża:

Obiekt usytuowany jest bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży. Leżaki, parasole i materace oraz ręczniki kąpielowe na plaży - bezpłatne.
Do dyspozycji gości:

Hotel częściowo odnowiony w 2016 r., składa się z 2 budynków głównych - Sea Gull Club i Sea Gull Resort. Recepcja 24-godz., sklepiki z pamiątkami oraz sale konferencyjne, kilka restauracji i barów, m. in.: 2 restauracje główne: Cleopatra i Nefertiti, bar przy plaży, bar przy basenie oraz pub i dyskoteka. Hotel posiada kilka basenów (w tym 1 z wodospadem), brodzik dla dzieci i park wodny (10 zjeżdżalni - w tym kilka dla młodszych dzieci). Leżaki, parasole i materace - bezpłatne.
Pokoje:

Hotel oferuje ponad 700 wygodnie urządzonych standardowych pokoi 2-osobowych (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci lub 1 dostawki dla osoby dorosłej). W każdym pokoju znajduje się łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów), klimatyzacja, sejf, TV-sat, mini bar (płatny), telefon oraz balkon. Codziennie dostarczana jest butelka wody mineralnej do pokoju. Nasi Goście kwaterowani są w części Resort lub Club, w zależności od dostepności pokoi.Łóżeczko dla niemowląt - bezpłatnie.
Wyżywienie:

All inclusive: wczesne śniadania (05:00-07:00), śniadania (07:00-10:00), obiady (13:00-15:00), kolacje (19:00-22:00) w formie bufetu serwowane w restauracjach głównych. W barach rozmieszczonych na terenie kompleksu hotelowego serwowane są przekąski (11:00-13:00 oraz 16:00-17:00), lody (w ciągu dnia). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (ciepłe i zimne) dostępne są całą dobę we wskazanych barach. Butelkowana woda mineralna dostarczana jest codziennie do pokoi. Restauracje a'la carte - restauracja chińska (dodatkowo płatna), restauracja Oasis (serwująca owoce morza) - raz na pobyt w cenie (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Dodatkowo płatne: alkohole importowane, świeżo wyciskane soki, espresso. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
Program sportowy i animacyjny:

Animacje w ciągu dnia i wieczorami. Ponadto: siatkówka plażowa, piłka wodna, gimnastyka w wodzie, tenis stołowy, squash, bilard, mini golf, kort tenisowy, kino i teatr, siłownia, masaże, sauna, łaźnia turecką oraz spa (część z tych atrakcji może być dodatkowo płatna). Raz na pobyt goście mogą korzystać bezpłatnie z tenisa, squasha, zajęć fitness i bilarda (2 godz. na pobyt). Dla najmłodszych - plac zabaw, brodzik, zjeżdżalnie. Na plaży (za dodatkową opłatą) centrum nurkowania, windsurfing.
Internet:

Darmowy dostęp do WiFi w recepcji i barze na plaży w części Sea Gull Club od 08:00-18:00 po godzinie 18. lub w innych miejscach hotelu dostęp do WiFi kosztuje ok.3 USD/godzinę.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: .
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/os.), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne


Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie
Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Idealny wybór na wspaniałe wakacje pod gorącym słońcem Egiptu. W hotelu są zarówno miejsca idealne na dobrą zabawę, jak i relaks po dniu pełnym wrażeń. Praktycznie urządzone pokoje i funkcjonalne wnętrza zapewnią komfort w czasie pobytu, a zawsze pomocna obsługa i miła atmosfera są gwarancją beztroskiego wypoczynku. Klienci hotelu mogą korzystać z infrastruktury części Club.

POŁOŻENIE:

w centrum HURGHADY - dzielnicy Sakkala, w pobliżu centrum handlowe, bary, kawiarnie i sklepy; ok. 10 km od lotniska w Hurhgadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, stylowy, otwarty w 2001 r., częściowo odnowiony w 2016 r., przestronne lobby, 711 pokoi, kilka budynków, 2-4 piętra, całodobowa recepcja, 2 restauracje: główna Cleopatra - kuchnia międzynarodowa, Nefertiti - kuchnia międzynarodowa i tematyczna, dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, Food court (otwarty tylko podczas obiadów) - kuchnia międzynarodowa, 2 restauracje á la carte: Fisherman przy plaży - owoce morza, Capitan Nemo - dania rybne, 6 barów zlokalizowanych na terenie całego kompleksu i na plaży, bar w dyskotece (płatny), kawiarnia (płatna), minimarket, sklepiki z pamiątkami, kantor; centrum konferencyjne dla 200 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w Food court (8.00-18.00); za opłatą: lekarz na wezwanie, fryzjer, salon urody, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), wygodny, gustownie urządzony, ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², przestronny i komfortowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

kompleks 3 basenów, w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym, nieregularny kształt, słodka woda: ok. 1300 m², gł. 1,2 m, 1,6 m, 2 m, basen, ok. 1200 m², nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,9 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 40 m², gł. 0,6 m, miniaquapark z 8 zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych, podgrzewany w sezonie zimowym; przy basenach bezpłatne leżaki, parasole, materace i ręczniki; tenis stołowy, gimnastyka w wodzie, aerobic, piłka wodna, siatkówka plażowa, siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), mini zoo, dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych, amfiteatr, dyskoteka; za opłatą: bilard, korty do tenisa, korty do squasha, szkółka windsurfingu, centrum nurkowe; centrum wellness: płatne: sauna, hammam, masaże, jacuzzi, salon piękności.

ALL INCLUSIVE 24H:

wczesne śniadanie (5.00-7.00), śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach; przekąski (10.00-13.00, 16.00-17.00), lekka kolacja (23.00-2.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe 24h w barze w lobby; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte Fisherman (wybór z ustalonego menu, wymagana rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653440351, www.hurghadaseagull.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


ETI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Położenie

Hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym wejściem do morza, zalecane obuwie ochronne, w pobliżu centrum handlowe, kawiarnie, sklepy. Do lotniska ok. 10 km.

Wyposażenie

Hotel oferuje 711 pokoi, rozmieszczonych w kilku budynkach 2-4 piętrowych, hol powitalny, recepcja, lobby, restauracja główna, 2 restauracje a la carte, 6 barów na terenie całego hotelu, również jeden na plaży, bar w dyskotece, kawiarnia, sklepiki, kantor, salon urody, fryzjer. Lekarz w określonych godzinach na terenie hotelu, sala konferencyjna. Na zewnątrz kompleks basenowy, 2 baseny podgrzewane, brodzik dla dzieci, mini aqua park z 8 zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych. Leżaki i parasole, ręczniki, materace przy basenie i na plaży bezpłatnie.

Pokoje

komfortowe, ok. 25 m2 powierzchni, klimatyzacja, TV sat., telefon, sejf, minibar (płatny), balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka.

Sport i Rozrywka

Tenis stołowy, gimnastyka w wodzie, aerobik, piłka wodna, siatkówka plażowa, dyskoteka. Za opłat; bilard, korty do tenisa, korty do squasha, centrum nurkowe, wellness.

Dzieci

Mini aqua park z 8 zjeżdżalniami dla dzieci, brodzik dla dzieci, mini klub dla dzieci 4-12 lat, animacje i zabawy. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zapytanie.

Wyżywienie

All inclusive; śniadanie, obiady, kolacje w formie bufetu, po południu przekąski, napoje bezalkoholowe i alkoholowe 24 h w barze w lobby. Raz na pobyt kolacja w restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Noszenie opasek all inclusive jest obowiązkowe.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie    

- przy plaży
- w centrum Hurghady – Sakkala
- ok. 5 km od lotniska w Hurghadzie

Plaża    

- piaszczysta
- leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje    

- klimatyzacja
- TV-Sat, telefon
- minibar (płatny)
- łazienka (WC, wanna/prysznic,suszarka do włosów)
- większość pokoi z balkonem/tarasem

Sport, Relaks, Rozrywka    

Bezpłatne
- 3 tarasowe baseny o fantazyjnych kształtach z wodospadem
- miniaquapark (10 zjeżdżalni)
- siatkówka plażowa
- siłownia (0,5 h dziennie bezpłatnie)
- animacje, dyskoteka
Płatne
-  sauna, małe jacuzzi, masaże
- tenis stołowy, bilard
- szkółka windsurfingu i nurkowania
- sporty wodne na plaży

Dla dzieci    

- miniklub
- basen
- krzesełko w restauracji i łóżeczko
- mini zoo

Wyżywienie    

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wybranych barach przez 24 h.

Restauracje i bary    

- 2 restauracje główne
- 1 restauracja tematyczna (płatna)
- 2 restauracje na plaży (płatne)
- 8 barów ( w tym bary na plaży)

Dodatkowe informacje    

- kawiarenka internetowa (płatna)
- internet Wi Fi (płatny)
- sala konferencyjna
- sejf w recepcji (płatny)
- pralnia, lekarz (płatne), fryzjer, sklepy
- www.hurghadaseagull.com

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • transfery,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa do godziny 12.00),
  • wyżywienie wg. oferty,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • podatek VAT,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe

 

Cena nie zawiera:

  • wizy.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Przy plaży, w nowym centrum Hurghady tzw. Sekalla.

 

Wyposażenie hotelu:

Na terenie hotelu znajduje się restauracja główna „Cleopatral”, restauracja włoska, restauracja chińska oraz bar w recepcji, bar przy basenie „Scooby Doo”, bar przy plaży „Dolphin” i pub „Submarine” oraz dyskoteka „King Tut”. W hotelu znajduje się również sala konferencyjna. 

 

Wyposażenie pokoi:

Do dyspozycji gości przeznaczone są 383 pokoje wyposażone w łazienkę z suszarką do włosów, klimatyzację, telewizor, telefon, mini bar oraz balkon lub taras.


Rozrywka i sporty:

Goście korzystać mogą z trzech basenów odkrytych, w tym jeden z wodospadem, brodzika dla dzieci, tenisa stołowego, siłowni, sauny, jacuzzi, masaży, bilardu oraz dyskoteki. Na plaży znajduje się centrum nurkowania i sportów wodnych. Dla dzieci przygotowano również plac zabaw. W sezonie organizowane są animacje.

 

Wyżywienie:

W formie All Inclusive

 

Cena zawiera:

  • przelot
  • opłaty paliwowe i kursowe,
  • opłaty lotniskowe,
  • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
  • ubezpieczenie KL i NW
  • zakwaterowanie
  • wyżywienie wg. oferty
  • opieka polskiego rezydenta

 

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej  

 


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

centrum Sakkali, 5 km od lotniska w Hurghadzie.

Plaża

2 prywatne, piaszczyste plaże, bezpośrednio przy hotelu.

Zakwaterowanie

710 pokoi typ pokoi: 556 typu standard, 8 pokoi łączonych drzwiami, 88 typu family (1 większy pokój), 28 typu superior (nowoczesny telewizor LCD, zestaw do parzenia kawy, herbaty, mini bar uzupełniony w napoje bezalkoholowe), pokoje typu suite ( 2 pomieszczenia); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów, telewizor, telefon, lodówka. Nie wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.

Restauracje i bary

3 restauracje (główna, włoska, orientalna); 5 barów (w tym na plaży jak również przy basenie).

Wyżywienie

HB- śniadania i obiadokolacje w formie bufetu szwedzkiego All inclusive - śniadania, obiady, kolacje, późne kolacje. Wciągu dnia podawane są przekąski i lody. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalne (piwo, wino, whisky, rum, wódka, gin, brandy) dostępne 24h.

Sport i Rozrywka

6 basenów (w tym 2 z podgrzewaną wodą w sezonie zimowych); Aquapark (9 zjeżdżalni); bezpłatnie - boisko do siatkówki, tenis stołowy, dyskoteka (napoje płatne), animacje; odpłatnie - siłownia (w opcji HB), kort tenisowy, kort do squasha, bilard, szkółka nurkowania, windsurfing, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, mini klub, mini zoo.

Pozostałe udogodnienia

recepcja, sejf przy recepcji (płatny), centrum SPA (sauna, jacuzzi, łaźnia, masaże - płatne), całodobowa opieka medyczna, 2 kina, kawiarenka internetowa, płatne Wi-Fi, pralnia, salon piękności, salon fryzjerski, centrum handlowe, sala konferencyjna (dla 200 osób).

Naszym zdaniem

Polecany zarówno osobom młodym jak i rodzinom z dziećmi; Bogata infrastruktura zadowoli każdego Klienta; Miła atmosfera, smaczna kuchnia.

Strona internetowa

www.hurghadaseagull.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Hurghada Luksusowy czterogwiazdkowy Seagul Beach Resort & Club jest idealnym miejscem na wspaniałe wakacje pod ciepłem egipskiego słońca. Zaledwie kilka minut od lotniska w Hurghadzie, w odległości spaceru od centrum Hurghady. Sea Gull Hotel jest miejscem, gdzie można połączyć świetną zabawę podczas zajęć sportowo-rekreacyjnych z dniami pełnymi odnowy biologicznej, słońca i relaksu.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

stara część - 2001 r., nowa część 2005 r. Częściowo odnowiony w 2009 i 2011 r. Na terenie znajdują się 3 restauracje, 6 barów, 2 sale konferencyjne, winda, kompleks basenów odkrytych (jeden w sezonie zimowym podgrzewany), aquapark (9 zjeżdżalni), centrum biznesowe (płatne), room service (płatny), pralnia (płatna).

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna wi fi na terenie food court - bezpłatne

plaża

40 m od hotelu, prywatna, piaszczysta, 675 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, minibar (płatny, butelka wody na pokój),, telefon, TV, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), balkon, taras lub balkon francuski. Typy pokoi: w 2 budynkach głównych i 5 aneksach: pokoje standardowe

Wyżywienie

3 restauracje, 6 barów All Inclusive (24h) Formuła zawiera:wczesne śniadanie (05:00-07:00), śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-22:00), późny posiłek (23:00-02:00), przekąski (11:00 - 13:00; 16:00-17:00), lody (12:00-13:00; 15:00-17:00) w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowane, soków ze świeże owoców, napojów serwowane w butelkach Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja.owoce morza - 1 wizyta w trakcie pobytu bezpłatna, chińska - płatna

z myślą o dzieciach

3 brodziki, aquapark (5 zjeżdżalni), animacje, mini klub dla dzieci w wieku 4-11 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna krzesełka w restauracji, 2 place zabaw, mini zoo, łóżeczka dla dziecka do lat 2 (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia (w pakiecie All Inclusive - 30 min. dziennie), siatkówka, siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, wstęp do dyskoteki, aerobik, animacje , rzutki

płatne

centrum SPA, salon piękności,sauna, łaźnia turecka, masaż, tenis stołowy, kort tenisowy (2 h bezpłatne w czasie pobytu), oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa, squash (2 h bezpłatne w czasie pobytu), centrum nurkowe, sporty wodne na plaży, bilard, kino, drinki w dyskotece

Aktualizacja opisu

19.07.2017 16:58

usługi dostępne w hotelu

Aquapark SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Popularny hotel w ogrodzie przy plaży, oferujący dużo atrakcji dla dorosłych i dla dzieci. Komfortowe warunki, bogate zaplecze kulinarne, doskonała lokalizacja, park wodny. Idealne miejsce na aktywne wakacje dla całej rodziny.

Położenie

W centrum Hurghady (Sakalla), przy małej zatoce i dwóch prywatnych, piaszczysto-żwirkowych plażach, około 5 kilometrów od lotniska. W okolicy znajdują się sklepiki, bary, restauracje, kawiarnie, apteka.

Wyposażenie

Okazałe lobby z całodobową recepcją i łączami internetowymi, 2 restauracje główne Cleopatra i Nefertiti, 2 restauracje a'la carte: chińska i rybna, 6 barów (w lobby, na plaży, bilardowy, przy basenach, pub z obrotową podłogą), namiot beduiński, kino, amfiteatr, centrum biznesowe z 2 salami konferencyjnymi, punkt wymiany walut, pralnia, w pobliżu znajduje się Sea Gull Mall (ponad sto sklepików).

Pokoje

Kompleks składa się z 2 części: Resort (kilka 3- i 4-piętrowych budynków, ok. 300 pokoi) oraz położonej obok - nowszej części Club (budynek główny z 420 pokojami). Pokoje typu standard (ok. 25 m kw.): łazienka z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzacja, telefon, TV sat, minibar, sejf (w pokoju lub recepcji), w większości balkon lub taras (widok na ogród, basen lub morze). Możliwa rezerwacja zakwaterowania w pokoju rodzinnym oraz suites.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, nocne lekkie kolacje (23.00-02.00), przekąski serwowane w 5 barach, lody, kawa, herbata, woda, napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne w wyznaczonych restauracjach i barach (w Ramsis Bar i Budda bar napoje całą dobę), kolacja w Fishermann Restaurant (wymagana rezerwacja), woda mineralna w pokoju.

Sport i rozrywka

Kompleks 3 malowniczych basenów, aquapark (8 zjeżdżalni dla dorosłych i dla dzieci), siatkówka plażowa, kort tenisowy, squash, tenis stołowy, aerobik, bilard, ośrodek spa & wellness (sauna, łaźnia turecka, masaże, jacuzzi, salon kosmetyczny), centrum nurkowania i windsurfingu, sporty wodne, dyskoteka King Tut, animacje i program rozrywkowy, np. pokazy tańca, występy zespołów, noc nubijska itd.

Dla dzieci

Brodzik, zjeżdżalnie wodne, miniklub, plac zabaw, animacje, minidyskoteki, beach party, mała farma zwierząt.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Idealny wybór na wspaniałe wakacje pod gorącym słońcem Egiptu. W hotelu są zarówno miejsca idealne na dobrą zabawę, jak i relaks po dniu pełnym wrażeń. Praktycznie urządzone pokoje i funkcjonalne wnętrza zapewnią komfort w czasie pobytu, a zawsze pomocna obsługa i miła atmosfera są gwarancją beztroskiego wypoczynku. Do słynnej Hurghady pełnej turystycznych atrakcji łatwo się stąd dostać hotelowym busem.

POŁOŻENIE:

w centrum HURGHADY - dzielnicy Sakkala, w pobliżu centrum handlowe, bary, kawiarnie i sklepy; ok. 10 km od portu lotniczego w Hurhgadzie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, stylowy, otwarty w 2001 r., odnowiony w 2008 r., przestronne lobby, kilka budynków, 2-4 piętra, 710 pokoi, całodobowa recepcja, 2 restauracje: główna Cleopatra - kuchnia międzynarodowa, Nefertiti - kuchnia międzynarodowa i tematyczna, dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, 2 restauracje á la carte zlokalizowane przy plaży - kuchnia chińska oraz owoce morza; 6 barów zlokalizowanych na terenie całego kompleksu i na plaży, bar w dyskotece (płatny), kawiarnia (płatna), minimarket, sklepiki z pamiątkami, kantor; centrum konferencyjne dla 200 osób, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, punkt internetowy, lekarz na wezwanie, fryzjer, salon urody, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), wygodny, gustownie urządzony, ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf; za opłatą: minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

kompleks 3 basenów, w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1300 m², gł. 1,2 m, 1,6 m, 2 m, basen ok. 1200 m², nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,9 m, brodzik dla dzieci ok. 40 m², słodka woda, gł. 0,6 m, miniaquapark z 8 zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych, podgrzewany w sezonie zimowym; przy basenach bezpłatne leżaki, parasole, materace i ręczniki; tenis stołowy, gimnastyka w wodzie, aerobic, piłka wodna, siatkówka plażowa; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych, amfiteatr, dyskoteka; za opłatą: bilard, korty do tenisa, korty do squasha, szkółka windsurfingu, centrum nurkowe; centrum wellness: płatne: sauna, hammam, masaże, jacuzzi, salon piękności.

ALL INCLUSIVE 24 H:

wczesne śniadanie (5.00-7.00), śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach; przekąski (10.00 - do zachodu słońca), lekka kolacja (23.00-2.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-do zachodu słońca), całodobowo w barze w lobby; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653440351, www.hurghadaseagull.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Strefa

Relaks/Family

Dzieci

- 1 dziecko 2 do 13 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko 2 do 6 lat - opłata tylko za przelot

Atuty

- bezpośrednio przy prywatnej plaży - aqua park dla dzieci - centrum miejscowości z licznymi sklepami, barami oraz restauracjami

Lokalizacja

Centrum Hurghady - Sea Gull Mall - ok 100 m/ dyskoteki, bary i sklepy stare centrum Hurghady - Dahar - ok. 6 km lotnisko - ok. 10 km.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, prywatna, szeroka, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza, leżaki, parasole, materace bezpłatnie.

Hotel

Rozległy kompleks liczący ok. 730 pokoi. Bezpośrednio przy plaży, z 5 basenami, aquparkiem ( z podgrzewaną wodą w zimie) z 3 zjeżdżalniami dla dorosłych i 8 zjeżdżalniami dla dzieci

Udogodnienia

Całodobowa recepcja, pralnia ( za dodatkową opłatą), przechowalnia bagaży, kilka restauracji i barów, dyskoteka, 2 sale konferencyjne, amfiteatr.

Internet

Kącik internetowy za opłatą

Pokoje

Standardowy - 2os., możliwość 1 dostawki, elegancko i komfortowo urządzone, klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, WC, TV SAT, telefon, sejf, mini lodówka, balkon ( w wybranych pokojach)

Restauracje i bary

restauracja główna Cleopatra i Nefertiti - dania kuchni międzynarodowej restauracje a la carte - chińska, kapitan Nemo pub, rybna (za dodatkową opłatą, wymagana wcześniejsza rezerwacja) 7 barów (Mark Antony Pool Bar, Dophin Beach Bar, Ramsis Bar, Oasis Beach Bar, Buddah Bar, Scooby Doo Pool Bar, King Tut Disco (napoje dodatkowo płatne)

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

Hotel posiada kilka basenów, park wodny - 11 zjeżdżalni w tym dla najmłodszych, bilard, siatkówka plażowa, bicze wodne, tenis stołowy, animacje dzienne i wieczorne, dyskoteka,

Płatne

Spa - łaźnia turecka, jacuzzi, masaż, sauna, salon piękności, centrum sportów wodnych (windsurfing, nurkowanie), pralnia, internet, kort do tenisa, squash, bilard, kino. Lekarz na wezwanie

Dla dzieci

Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie na życzenie, wysokie krzesełka w restauracji, mini klub, plac zabaw

All Inclusive

05.00-07.00 wczesne śniadanie w formie bufetu w restauracji Kleopatra 07:00 - 10:00 śniadanie w tym soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata, woda mineralna w restauracji Kleopatra/Nefertiti 11:00 - 13:00 i 16:00- 17:00 - przekąski 13.00-15.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej Cleopatra lub Nefertiti - bogaty wybór sałatek, dań głównych, deserów, owoców i przekąsek, kawa, herbata, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), piwo oraz wino 19.00-22.00 kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji Cleopatra lub Neferiti , kawa, herbata, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), piwo oraz wino 10.00-27.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino białe i czerwone i drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów 24 h - napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w Ramsis Bar i Buddha Bar Szczegółowy program all inclusive klienci otrzymają po przyjeździe do hotelu. Do kolacji Świątecznej i Sylwestrowej obowiązkowa dopłata - płatna w momencie rezerwacji.

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

http

//hurghadaseagull.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny. Dopłata do kolacji Świątecznej i Sylwestrowej - jeśli jest w opisie.

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

City Tour Hurghada

Objazd po Hurghadzie z przewodnikiem polskojęzycznym. Przejazd do starego centrum miasta El Dahar - meczet oraz kościół koptyjski, akwarium morskie z przepięknym okazami z Morza Czerwonego ( płatne 3$). Czas na zakupy pamiątek, w tym, Galeria papirusów. Cena ok.15 USD/os.

Kair

Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum politycznego i kulturalnego świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 85 USD/os. W przypadku transportu samolotem ok. 280 USD/os.

Luksor

Ze względu na tak olbrzymią ilość zabytkowych obiektów Luksor nazywany jest często największym muzeum świata na otwartej przestrzeni i został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwiedzanie rozpoczyna się od zachodniego brzegu, gdzie znajdują się kolosy Memnona, Dolina Królów z wykutymi w skale grobowcami faraonów oraz Świątynia Królowej Hatszepsut - budowla sakralna zbudowana u stóp gigantycznej ściany skalnej w Deir el Bahari (Teby) w XV w. p.n.e. Po wizycie w manufakturze alabastru i obiedzie przejazd na wschodni brzeg i zwiedzanie kompleksu świątyń w Karnaku. Cena ok. 85 USD/os.

Blue Trip

Całodzienna wycieczka morska, sprzęt ABC wypożyczamy w porcie, możliwość spróbowania swoich sił w snorkelingu i podziwiania wspaniałych raf koralowych Morza Czerwonego ( postój 2 razy po godzinie na dwóch różnych rafach). Czas wolny na plaży na wyspie. W trakcie snorkelingu obiad serwowany na łodzi, a do niego zimny napój. Cena ok.33 USD/os.

Nurkowanie - Intro Diving

Niesamowite przeżycie- odkrywamy rafy koralowe w sprzęcie nurkowym pod opieką instruktorów Padi. Na pierwszy raz - Intro Diving. Całodniowa wycieczka, dwie sesje nurkowe po 15 minut- nurkowanie z łodzi na wodach otwartych. W cenie sprzęt, lunch, napoje, snorkeling w przerwach. KURS PADI 4 DNIOWY 280$ Cena ok.48 USD/os.

El Gouna + Dom Delfinów

Bajkowe miasteczko zaprojektowane przez twórców Eurodisneylandu. Słynie z oryginalnej architektury, luksusowych hoteli, najlepszych restauracji i renomowanych salonów SPA. Rejs statkiem do portu w El Gounie, podczas rejsu dwa przystanki na kąpiel i snorkeling. Dla zainteresowanych możliwość powędkowania. W podróż wzdłuż lagun El Gouny zabierze Państwa niewielka łódź, z której zobaczycie najpiękniejsze zakątki tego urokliwego miasteczka. W programie także wizyta w akwarium i obiad na statku. Cena ok.48 USD/os.

Mahmya - Rajska Wyspa

Piaszczysta plaża, turkusowe morze i przepiękne rafy koralowe, Opalanie, relaks i błogie lenistwo z dala od gwaru i wielkiego miasta. Do Państwa dyspozycji bezpłatna wypożyczalnia sprzętu ABC, parasole, maty. W cenie obiad w restauracji na wyspie. Napoje dodatkowo płatne. Cena ok.86 USD/os.

Quady poranne - 3 godziny

Poranna przejażdżka quadami po pustyni. Cena ok.38 USD/os.

Doskonała wycieczka dla dorosłych i dla dzieci. W programie

jazda jeepami, quadami ok. 20 minut, spidecarami oraz na wielbłądzie, zwiedzanie wioski beduińskiej, terrarium z egzotycznymi zwierzętami, kolacja, pokaz folklorystyczny oraz oglądanie gwiazd przez teleskop. Cena ok.40 USD/os.

Super Sahara Park Quadami

Zabawa i spora dawka adrenaliny podczas 3 godzinnej niezapomnianej wyprawy quadami ( ok. 40 km) w okolice Gór Morza Czerwonego. W programie - wizyta w wiosce beduińskiej, przejażdżka na wielbłądach, beduińska kolacja, napoje bezalkoholowe, zachód słońca nad górami, orientalne show ( taniec brzucha, wirujący derwisz, fakir show). Do jazdy na quadach należy mieć ukończone 16 lat. Cena ok.50 USD/os.

Blue Aquarium, rejs po morzu

"Rybki przez szybki" - możliwość podziwiania bogactwa raf koralowych Morza Czerwonego - krótki rejs w kierunku raf, następnie przejście pod pokładem ( ok. 2,5 m pod wodą). Znajdują się tam panoramiczne okna pozwalające obserwować bogactwo podwodnego świata. Cena ok.40 USD/os.

Delfinarium

Wizyta w delfinarium, gdzie odbywa się pokaz akrobacji i niezwykłych umiejętności w wykonaniu delfinów pod okiem zawodowych treserów. Możliwość dokupienia po pokazie pływania z delfinami w basenie- płatne dodatkowo ok. 65 USD/5 min i ok. 90 USD/10 min. Cena ok. 25 USD/os.

Łódź podwodna Submarine

Dopłynięcie łodzią do platformy, z której schodzi się do łodzi podwodnej. Łódź zanurza się na głębokość ok. 20 m i podczas ok. 35 min rejsu podziwia się urzekającą faunę i florę podwodnego świata. Cena ok. 60 USD/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

www

Ważne informacje: Oferta na zapytanie - niektóre składniki rezerwacji (np. bilety lotnicze czy rodzaj pokoju) wymagają potwierdzenia przez kontrahenta i kasę lotniczą. Cena zawiera - przelot, zakwaterowanie, ubezpieczenie (KL, NNW, bagaż), transfer z/do lotniska, bagaż rejestrowany 30 kg/os. oraz bagaż podręczny 7 kg/os. Cena nie zawiera - opieki polskojęzycznego przedstawiciela (w chwili obecniej) Przeloty na trasie KTW-HRG-KTW odbywają się liniami Air Cairo. W trakcie przelotu serwowane są bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz ciepły posiłek.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

W centrum Hurghady - Sakkala. Odległość od lotniska w Hurghadzie wynosi ok. 10 km.

Plaża

Dwie prywatne, piaszczyste usytuowane w małej zatoczce. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

Hotel

Kategoria lokalna 4* Komfortowy, popularny kompleks hotelowy składający się z dwóch części - nowsze" i starszej". Oferuje 710 pokoi. Atrakcją hotelu jest 10-metrowa wieża widokowa z barem.

Do dyspozycji gości

Dwie recepcje z lobby, dwie restauracje główne, dwie restauracje na plaży, azjatycka restauracja a 'la carte, dwa bary przy basenach, dwa snack bary na plaży, Ramsis bar, Buddah bar, pub z panoramą miasta i morza, dyskoteka, amfiteatr, sklepy, pralnia, fryzjer, sejf. Hotel akceptuje karty: Visa iMaster Card.

Internet

Punkt internetowy oraz Wi-Fi w lobby za opłatą.

Konferencje/incentive

Dwie sale konferencyjne.

Sport i rekreacja

Bezpłatnie cztery baseny w tym jeden podgrzewany zimą, basen w nowej części, mini aquapark - dziesięć zjeżdżalni (w tym 3 dla dorosłych), siatkówka plażowa. Odpłatnie: kort tenisowy, kort do squash, tenis stołowy, fitness, sauna, bilard, małe jacuzzi, łaźnia turecka, masaże, centrum surfingu i nurkowania, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, Aquapark, mini klub (4-10 lat) i plac zabaw, łóżeczka na życzenie.

Zakwaterowanie

Pokój typu Standard dwuosobowy z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dla osoby dorosłej, posiada centralną klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, telefon, TV/SAT, lodówkę, większość pokoi z balkonem lub tarasem.

Wyżywienie

All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lody dla dzieci, nocny posiłek, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych. W cenie wliczona kolacja sylwestrowa  Za opłata na życzenie kolacja wigilijna ok. 50 usd / os. 

Informacje dodatkowe

http://www.hurghadaseagull.com

CENA

Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Sea Gull Beach Resort
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Hurghada)
Wakacje w El Gouna, last minute i all inclusive w Hurghadzie
Rejs na Giftun, wakacje w Hurghadzie - Egipt
Piramidy w Gizie, wycieczka z Hurghady
Kair, wycieczka fakultatywna z Hurghady
Zwiedzanie Luxoru, wakacje w Egipcie
Mahmya Beach w Hurghadzie
Plaże Hurghady, wakacje w Egipcie
Dahar, dzielnica Hurghady

Opinie o Hotelu Sea Gull Beach Resort

4.7
polecam

Hotel dla rodzin z dziećmi i dla tych którzy lubią życie nocne . Marina 10 minut spacerkiem . Pomimo że to centrum w hotelu jest cicho i przyjemnie . Każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie .

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.7
4.0
polecam

Hotel ok- rewelacja dla dzieci mają zajęcie cały czas ,bezpieczne 2 plaże ,zjeżdżalnie. Pokoje mogą być, tragedii nie ma,ciepła woda jest,czysta pościel .To jest Egipt więc porządek nie jest taki jak u nas ale jest do przeżycia. Położenie bardzo dobre, wieczorem wychodząc z hotelu jesteśmy na głównym deptaku Hurghady.Jedzenie różnorodne,zawsze coś się znajdzie dobrego. Dużo gości ze wschodu .Byliśmy z 2 dzieci w czerwcu i ogólnie jesteśmy zadowoleni

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.0
4.1
polecam

Bardzo udany wyjazd. Hotel bardzo fajny. Wszystko było ok więc polecam :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
4.9
zdecydowanie polecam

hotel bardzo mi sie podobał, duzo róznych atrakcji na terenie hotelu, fajne baseny no i centrum Hurghady na miejscu.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.6
zdecydowanie polecam

Fajna opcja zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i dla tych, którzy chcą być w centrum miasta - sklepy, bary i knajpy pod nosem - to nam bardzo odpowiadało, bo nie trzeba było daleko jeździć, a na odludziu być nie lubimy. W hotelu sporo atrakcji, jedzenie i pokoje ok, również dostępne udogodnienia dla dzieciaków. Wszystko super, chętnie wrócimy za rok!!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.6
zdecydowanie polecam

super, bardzo pozytywne wrażenia! przepiękne lobby! hotel w centrum miasta, nie ma problemu żeby gdzieś wyjść, zaopatrzyć się w pamiątki. ładne baseny i pokoje - bardzo nam się podobały, choć w hotelu było sporo tubylców którzy zachowywali się dość nieciekawie. świetna obrotowa restauracja,. można zobaczyć wieczorem całe miasto :))) i jeszcze na dodatek zjeżdżalnie dla dzieciaków, animacje - najmłodsi się nie nudzili :))) super wybór dla każdego, polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.3
polecam

Hotel jest dość spory, ale bardzo przyjemny. Ma dwa wielkie, czyste baseny i kompleks zjeżdżalni dla dzieci. Do tego praktycznie centrum miasta, więc gdy znudziła nam się plaża mogliśmy pójść na ciekawy spacer. Obsługa wydawała się być profesjonalna, może tylko niektórzy kelnerzy mieli skłonność do spoufalania się z gośćmi. Ale taki to już egispki urok:). Jeśli chodzi o jedzenie to było naprawdę dobre, zwłaszcza ciasta i słodkości - wyborne. Wróciliśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu i możemy z czystym sumieniem polecić ten hotel każdemu.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.7
zdecydowanie polecam

Fajne miejsce, polecam gorąco! Trafiliśmy na pokój z wyjściem bezpośrednio na podgrzewane baseny, prosto, ale wygodnie urządzony. Codziennie był sprzątany, łącznie z wymianą ręczników i pościeli. Dużym plusem jest położenie hotelu - w centrum, a jednocześnie przy plaży. Animacje bardzo zabawne i urozmaicone - dla różnych grup wiekowych. Nie można się nudzić!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.1
polecam

Właśnie wróciliśmy i opinia jest "na świeżo". Hotel ładny, czysty, ma aqua park dla dzieci, dość krótko otwarty w ciągu dnia ale maluichy spokojnie mogły się w tym czasie wyszaleć. Obsługa bardzo w porządku, w razie problemów czy uwag od razu reagują. Mieliśmy sporej wielkości pokój z dużym łóżkiem małżeńskim i dostawką dla dziecka, codziennie sprzątany (choć średnio dokładnie). Jedzenie jak to jedzenie, bywało lepsze ale bywało i dużo gorsze, najważniejsze że zatruć nie było żadnych. Polecam raczej mniej wymagającym, bo hotel tak naprawdę jest na 4/6

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.6
zdecydowanie polecam

Hotel bardzo pozytywnie nas zaskoczył- pokoje czyste, może nie najnowsze wyposażenie, ale wszystko działało. woda w pokoju (3 butelki dziennie). super basen i plaża, ręczniki i leżaki dostępne bezpłatnie. fajne baseny i zjeżdżalnie (atrakcja naprawdę nie tylko dla dzieci :)). jedzenie jak na Egipt dobre, choć dość monotonne - ale naprawdę nie można narzekać! :) bary przy plaży i basenach (z przekąskami w ciągu dnia). uśmiechnięta i przyjazna obsługa. naprawdę nie ma się do czego przyczepić :) polecam!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Następna

Sea Gull Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
family room dbl
1 os. standard
Standard 2+2/1
Standard s výhledem na moře 2+2/1
Rodinný pokoj 2+2/1
2 os. standard
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
SUPERIOR DWUOSOBOWY Z WID. NA MORZE
POKÓJ DWUOSOBOWY
POKÓJ DWUOSOBOWY PROMO
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
Pok. rodzinny 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
POKÓJ RODZINNY 2+2
Pok. 1 os.

Sea Gull Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


Sea Gull Beach Resort - miasta wylotu:


Sea Gull Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sea Gull Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00