cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sea Gull Beach Resort, Morze Czerwone
1 / 18
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
07.12 - 10.12
już od 1549 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.12 - 17.12
już od 1189 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sea Gull Beach Resort
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Sea Gull Beach Resort
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Hurghada
Ocena hotelu Sea Gull Beach Resort:
4.1 / 5
Średnia z 71 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.9
  • Jakość
    do ceny
    4.1
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Hotel Sea Gull Beach Resort w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Idealny wybór na wspaniałe wakacje pod gorącym słońcem Egiptu. W hotelu są zarówno miejsca idealne na dobrą zabawę, jak i relaks po dniu pełnym wrażeń. Praktycznie urządzone pokoje i funkcjonalne wnętrza zapewnią komfort w czasie pobytu, a zawsze pomocna obsługa i miła atmosfera są gwarancją beztroskiego wypoczynku. Do słynnej Hurghady pełnej turystycznych atrakcji łatwo się stąd dostać hotelowym busem.

POŁOŻENIE:

w centrum HURGHADY - dzielnicy Sakkala, w pobliżu centrum handlowe, bary, kawiarnie i sklepy; ok. 10 km od portu lotniczego w Hurhgadzie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, stylowy, otwarty w 2001 r., odnowiony w 2008 r., przestronne lobby, kilka budynków, 2-4 piętra, 710 pokoi, całodobowa recepcja, 2 restauracje: główna Cleopatra - kuchnia międzynarodowa, Nefertiti - kuchnia międzynarodowa i tematyczna, dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, 2 restauracje á la carte zlokalizowane przy plaży - kuchnia chińska oraz owoce morza; 6 barów zlokalizowanych na terenie całego kompleksu i na plaży, bar w dyskotece (płatny), kawiarnia (płatna), minimarket, sklepiki z pamiątkami, kantor; centrum konferencyjne dla 200 osób, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, punkt internetowy, lekarz na wezwanie, fryzjer, salon urody, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), wygodny, gustownie urządzony, ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf; za opłatą: minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

kompleks 3 basenów, w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1300 m², gł. 1,2 m, 1,6 m, 2 m, basen ok. 1200 m², nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,9 m, brodzik dla dzieci ok. 40 m², słodka woda, gł. 0,6 m, miniaquapark z 8 zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych, podgrzewany w sezonie zimowym; przy basenach bezpłatne leżaki, parasole, materace i ręczniki; tenis stołowy, gimnastyka w wodzie, aerobic, piłka wodna, siatkówka plażowa; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych, amfiteatr, dyskoteka; za opłatą: bilard, korty do tenisa, korty do squasha, szkółka windsurfingu, centrum nurkowe; centrum wellness: płatne: sauna, hammam, masaże, jacuzzi, salon piękności.

ALL INCLUSIVE 24 H:

wczesne śniadanie (5.00-7.00), śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach; przekąski (10.00 - do zachodu słońca), lekka kolacja (23.00-2.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-do zachodu słońca), całodobowo w barze w lobby; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653440351, www.hurghadaseagull.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Idealny wybór na wspaniałe wakacje pod gorącym słońcem Egiptu. W hotelu są zarówno miejsca idealne na dobrą zabawę, jak i relaks po dniu pełnym wrażeń. Praktycznie urządzone pokoje i funkcjonalne wnętrza zapewnią komfort w czasie pobytu, a zawsze pomocna obsługa i miła atmosfera są gwarancją beztroskiego wypoczynku. Klienci hotelu mogą korzystać z infrastruktury części Club.

POŁOŻENIE:

w centrum HURGHADY - dzielnicy Sakkala, w pobliżu centrum handlowe, bary, kawiarnie i sklepy; ok. 10 km od lotniska w Hurhgadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, stylowy, otwarty w 2001 r., częściowo odnowiony w 2016 r., przestronne lobby, 711 pokoi, kilka budynków, 2-4 piętra, całodobowa recepcja, 2 restauracje: główna Cleopatra - kuchnia międzynarodowa, Nefertiti - kuchnia międzynarodowa i tematyczna, dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, Food court (otwarty tylko podczas obiadów) - kuchnia międzynarodowa, 2 restauracje á la carte: Fisherman przy plaży - owoce morza, Capitan Nemo - dania rybne, 6 barów zlokalizowanych na terenie całego kompleksu i na plaży, bar w dyskotece (płatny), kawiarnia (płatna), minimarket, sklepiki z pamiątkami, kantor; centrum konferencyjne dla 200 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w Food court (8.00-18.00); za opłatą: lekarz na wezwanie, fryzjer, salon urody, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), wygodny, gustownie urządzony, ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², przestronny i komfortowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

kompleks 3 basenów, w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym, nieregularny kształt, słodka woda: ok. 1300 m², gł. 1,2 m, 1,6 m, 2 m, basen, ok. 1200 m², nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,9 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 40 m², gł. 0,6 m, miniaquapark z 8 zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych, podgrzewany w sezonie zimowym; przy basenach bezpłatne leżaki, parasole, materace i ręczniki; tenis stołowy, gimnastyka w wodzie, aerobic, piłka wodna, siatkówka plażowa, siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), mini zoo, dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych, amfiteatr, dyskoteka; za opłatą: bilard, korty do tenisa, korty do squasha, szkółka windsurfingu, centrum nurkowe; centrum wellness: płatne: sauna, hammam, masaże, jacuzzi, salon piękności.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach; przekąski (11.00-13.00, 16.00-17.00); napoje bezalkoholowe (9.00-24.00) oraz lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) w barze w lobby; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte Fisherman (wybór z ustalonego menu, wymagana rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653440351, www.hurghadaseagull.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Wygodny hotel położony w centrum Hurghady (Sakkala). W okolicy hotelu znajdują się liczne atrakcje kurortu jak: centrum handlowe, restauracje, bary i dyskoteki. Hotel oddalony jest od lotniska o ok. 8 km.
Plaża:

Obiekt usytuowany jest bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza. Leżaki, parasole i materace oraz ręczniki kąpielowe na plaży - bezpłatne.
Do dyspozycji gości:

Hotel częściowo odnowiony w 2016 r., składa się z dwóch budynków głównych - Sea Gull Club i Sea Gull Resort. Recepcja 24-godz., sklepiki z pamiątkami oraz sale konferencyjne, kilka restauracji i barów, m. in.: 2 restauracje główne: Cleopatra i Nefertiti, bar przy plaży, bary przy basenie oraz pub i dyskoteka. Hotel posiada3 baseny (w tym 1 z wodospadem oraz 2 podgrzewane w sezonie zimowym), brodzik dla dzieci i park wodny (9 zjeżdżalni: 3 dla dorosłych i 6 dla dzieci, czynne 10:00-13:00 i 15:00-do zachodu słońca). Leżaki, parasole i materace - bezpłatne.
Wyżywienie:

All inclusive: śniadania (07:00-10:00), obiady (13:00-15:00), kolacje (19:00-22:00) w formie bufetu serwowane w restauracjach głównych. W barach rozmieszczonych na terenie kompleksu hotelowego serwowane są przekąski (11:00-13:00 oraz 16:00-17:00), lody (12:00-13:00 oraz 16:00-17:00). Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (ciepłe i zimne) dostępne są w godzinach 10:00-24:00 we wskazanych barach. Butelkowana woda mineralna dostarczana jest codziennie do pokoi. Restauracje a'la carte - restauracja chińska oraz obrotowa Captain Nemo (dodatkowo płatne), restauracja Fisherman (rybna) - raz na pobyt w cenie (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Dodatkowo płatne: alkohole importowane, świeżo wyciskane soki, espresso, cappuccino, kawa po turecku. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
Program sportowy i animacyjny:

Animacje w ciągu dnia i wieczorami. Ponadto: siatkówka plażowa, piłka wodna, gimnastyka w wodzie, tenis stołowy, squash, bilard, mini golf, kort tenisowy, kino i teatr, siłownia, masaże, sauna, łaźnia turecka oraz spa (część z tych atrakcji może być dodatkowo płatna). Raz na pobyt goście mogą korzystać bezpłatnie z tenisa, squasha, zajęć fitness i bilarda (2 godz. na pobyt). Dla najmłodszych - plac zabaw, brodzik, zjeżdżalnie. Na plaży (za dodatkową opłatą) centrum nurkowania, windsurfing.
Internet:

Darmowy dostęp do WiFi tylko w barze na plaży w części Sea Gull Club od 10:00-18:00 po godzinie 18:00 lub w innych miejscach hotelu dostęp do WiFi kosztuje ok. 15 EGP za 1 godzinę. Brak internetu w pokojach.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu (najpóźniej do 12:00), transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa - wariant podstawowy (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/ osoby), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

Wycieczki lokalne

Nurkowanie głębinowe

Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie i oglądanie różnorodnych form podwodnego życia. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 50 USD/ osoby.

Luksor i Karnak

Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona - wejście dodatkowo płatne), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 100 USD/ osoby.

Kair - centrum arabskiego świata

Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheopsa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 60 LE/ osoby), Instytut Papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 100 USD/ osoby.

Safari - Sahara Park

Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, w której poznamy zwyczaje mieszkańców. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, a także wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 50 USD/ osoby.

W galabiji przez miasto!

Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne, regionalne egipskie stroje, czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
Cena ok. 55 USD/ osoby.

Jungle Aqua Park

Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 50 USD/ osoby
.
HURGHADA - ATRAKCJE

Z dziećmi
Delfinarium

Jedyna taka okazja, żeby obejrzeć show z udziałem przeuroczych delfinów: salta i skoki oraz różne zabawy z przedmiotami w wodzie i z instruktorem. To niezapomniany i fantastyczny 45-minutowy pokaz sztuczek i umiejętności tych inteligentnych ssaków! Za dopłatą możliwość pływania z delfinami.
Sporty wodne

Dla aktywnych gości hotele oferują sprzęt do sportów wodnych, z którego korzystanie jest z reguły płatne. Miła dawka orzeźwienia i niezapomnianych sportowych emocji po całodniowym upale!
Relaks

Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie

Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki. www.senzomall.com
Papas Bar

Nieduży lokal położony tuż przy wejściu na teren Mariny. Wieczorem jest tu zawsze tłoczno i gwarno. DJ-e grają świetną rockową i popową muzykę do tańca, a odważni mogą spróbować swoich sił w karaoke. www.papasbar.com
Ekskluzywna zabawa w Little Budda

Na wieczór w ekskluzywnym wydaniu w najdroższej dyskotece w Hurghadzie nie trzeba nikogo namawiać. Pomimo, że wstęp kosztuje blisko 20 USD/ osoby, to lokal przyciąga turystów niesamowitym klimatem, wystrojem oraz wyśmienitą muzyką. Można tutaj skosztować świetnych drinków i w gronie przyjaciół spędzić naprawdę niezapomniany wieczór. www.littlebuddha-hurghada.com
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
"
Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok.17,50 EGP 1 EUR = ok.20 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.). Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD/ osoby.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 50 EGP woda 1lod6 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od15 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny, której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 400 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie
Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.
"
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa w listopadziei od połowy grudnia do końca marca.
Wizy - informacje dla sprzedawców

Paszport - Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.
- Obywatele polscy potrzebują wizę do Egiptu, płatna na lotnisku ok. 25 USD/ osoby.
Wizy

Paszport - Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.
- Obywatele polscy potrzebują wizę do Egiptu, płatna na lotnisku ok. 25 USD/ osoby.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Hurghada Luksusowy czterogwiazdkowy Seagul Beach Resort & Club jest idealnym miejscem na wspaniałe wakacje pod ciepłem egipskiego słońca. Zaledwie kilka minut od lotniska w Hurghadzie, w odległości spaceru od centrum Hurghady. Sea Gull Hotel jest miejscem, gdzie można połączyć świetną zabawę podczas zajęć sportowo-rekreacyjnych z dniami pełnymi odnowy biologicznej, słońca i relaksu.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

stara część - 2001 r., nowa część 2005 r. Częściowo odnowiony w 2009 i 2011 r. Na terenie znajdują się 3 restauracje, 6 barów, 2 sale konferencyjne, winda, kompleks basenów odkrytych (jeden w sezonie zimowym podgrzewany), aquapark (9 zjeżdżalni), centrum biznesowe (płatne), room service (płatny), pralnia (płatna).

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna wi fi na terenie food court - bezpłatne

plaża

40 m od hotelu, prywatna, piaszczysta, 675 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, minibar (płatny, butelka wody na pokój),, telefon, TV, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), balkon, taras lub balkon francuski. Typy pokoi: w 2 budynkach głównych i 5 aneksach: pokoje standardowe

Wyżywienie

3 restauracje, 6 barów All Inclusive (24h) Formuła zawiera:wczesne śniadanie (05:00-07:00), śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-22:00), późny posiłek (23:00-02:00), przekąski (11:00 - 13:00; 16:00-17:00), lody (12:00-13:00; 15:00-17:00) w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowane, soków ze świeże owoców, napojów serwowane w butelkach Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja.owoce morza - 1 wizyta w trakcie pobytu bezpłatna, chińska - płatna

z myślą o dzieciach

3 brodziki, aquapark (5 zjeżdżalni), animacje, mini klub dla dzieci w wieku 4-11 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna krzesełka w restauracji, 2 place zabaw, mini zoo, łóżeczka dla dziecka do lat 2 (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia (w pakiecie All Inclusive - 30 min. dziennie), siatkówka, siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, wstęp do dyskoteki, aerobik, animacje , rzutki

płatne

centrum SPA, salon piękności,sauna, łaźnia turecka, masaż, tenis stołowy, kort tenisowy (2 h bezpłatne w czasie pobytu), oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa, squash (2 h bezpłatne w czasie pobytu), centrum nurkowe, sporty wodne na plaży, bilard, kino, drinki w dyskotece

Aktualizacja opisu

19.07.2017 16:58

usługi dostępne w hotelu

Aquapark SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie    

- przy plaży
- w centrum Hurghady – Sakkala
- ok. 5 km od lotniska w Hurghadzie

Plaża    

- piaszczysta
- leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje    

- klimatyzacja
- TV-Sat, telefon
- minibar (płatny)
- łazienka (WC, wanna/prysznic,suszarka do włosów)
- większość pokoi z balkonem/tarasem

Sport, Relaks, Rozrywka    

Bezpłatne
- 3 tarasowe baseny o fantazyjnych kształtach z wodospadem
- miniaquapark (10 zjeżdżalni)
- siatkówka plażowa
- siłownia (0,5 h dziennie bezpłatnie)
- animacje, dyskoteka
Płatne
-  sauna, małe jacuzzi, masaże
- tenis stołowy, bilard
- szkółka windsurfingu i nurkowania
- sporty wodne na plaży

Dla dzieci    

- miniklub
- basen
- krzesełko w restauracji i łóżeczko
- mini zoo

Wyżywienie    

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wybranych barach przez 24 h.

Restauracje i bary    

- 2 restauracje główne
- 1 restauracja tematyczna (płatna)
- 2 restauracje na plaży (płatne)
- 8 barów ( w tym bary na plaży)

Dodatkowe informacje    

- kawiarenka internetowa (płatna)
- internet Wi Fi (płatny)
- sala konferencyjna
- sejf w recepcji (płatny)
- pralnia, lekarz (płatne), fryzjer, sklepy
- www.hurghadaseagull.com

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • transfery,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa do godziny 12.00),
  • wyżywienie wg. oferty,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • podatek VAT,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe

 

Cena nie zawiera:

  • wizy.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


ETI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Położenie

Hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym wejściem do morza, zalecane obuwie ochronne, w pobliżu centrum handlowe, kawiarnie, sklepy. Do lotniska ok. 10 km.

Wyposażenie

Hotel oferuje 711 pokoi, rozmieszczonych w kilku budynkach 2-4 piętrowych, hol powitalny, recepcja, lobby, restauracja główna, 2 restauracje a la carte, 6 barów na terenie całego hotelu, również jeden na plaży, bar w dyskotece, kawiarnia, sklepiki, kantor, salon urody, fryzjer. Lekarz w określonych godzinach na terenie hotelu, sala konferencyjna. Na zewnątrz kompleks basenowy, 2 baseny podgrzewane, brodzik dla dzieci, mini aqua park z 8 zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych. Leżaki i parasole, ręczniki, materace przy basenie i na plaży bezpłatnie.

Pokoje

komfortowe, ok. 25 m2 powierzchni, klimatyzacja, TV sat., telefon, sejf, minibar (płatny), balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka.

Sport i Rozrywka

Tenis stołowy, gimnastyka w wodzie, aerobik, piłka wodna, siatkówka plażowa, dyskoteka. Za opłat; bilard, korty do tenisa, korty do squasha, centrum nurkowe, wellness.

Dzieci

Mini aqua park z 8 zjeżdżalniami dla dzieci, brodzik dla dzieci, mini klub dla dzieci 4-12 lat, animacje i zabawy. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zapytanie.

Wyżywienie

All inclusive; śniadanie, obiady, kolacje w formie bufetu, po południu przekąski, napoje bezalkoholowe i alkoholowe 24 h w barze w lobby. Raz na pobyt kolacja w restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Noszenie opasek all inclusive jest obowiązkowe.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Przy plaży, w nowym centrum Hurghady tzw. Sekalla.

 

Wyposażenie hotelu:

Na terenie hotelu znajduje się restauracja główna „Cleopatral”, restauracja włoska, restauracja chińska oraz bar w recepcji, bar przy basenie „Scooby Doo”, bar przy plaży „Dolphin” i pub „Submarine” oraz dyskoteka „King Tut”. W hotelu znajduje się również sala konferencyjna. 

 

Wyposażenie pokoi:

Do dyspozycji gości przeznaczone są 383 pokoje wyposażone w łazienkę z suszarką do włosów, klimatyzację, telewizor, telefon, mini bar oraz balkon lub taras.


Rozrywka i sporty:

Goście korzystać mogą z trzech basenów odkrytych, w tym jeden z wodospadem, brodzika dla dzieci, tenisa stołowego, siłowni, sauny, jacuzzi, masaży, bilardu oraz dyskoteki. Na plaży znajduje się centrum nurkowania i sportów wodnych. Dla dzieci przygotowano również plac zabaw. W sezonie organizowane są animacje.

 

Wyżywienie:

W formie All Inclusive

 

Cena zawiera:

  • przelot
  • opłaty paliwowe i kursowe,
  • opłaty lotniskowe,
  • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
  • ubezpieczenie KL i NW
  • zakwaterowanie
  • wyżywienie wg. oferty
  • opieka polskiego rezydenta

 

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej  

 


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

centrum Sakkali, 5 km od lotniska w Hurghadzie.

Plaża

2 prywatne, piaszczyste plaże, bezpośrednio przy hotelu.

Zakwaterowanie

710 pokoi typ pokoi: 556 typu standard, 8 pokoi łączonych drzwiami, 88 typu family (1 większy pokój), 28 typu superior (nowoczesny telewizor LCD, zestaw do parzenia kawy, herbaty, mini bar uzupełniony w napoje bezalkoholowe), pokoje typu suite ( 2 pomieszczenia); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów, telewizor, telefon, lodówka. Nie wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.

Restauracje i bary

3 restauracje (główna, włoska, orientalna); 5 barów (w tym na plaży jak również przy basenie).

Wyżywienie

HB- śniadania i obiadokolacje w formie bufetu szwedzkiego All inclusive - śniadania, obiady, kolacje, późne kolacje. Wciągu dnia podawane są przekąski i lody. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalne (piwo, wino, whisky, rum, wódka, gin, brandy) dostępne 24h.

Sport i Rozrywka

6 basenów (w tym 2 z podgrzewaną wodą w sezonie zimowych); Aquapark (9 zjeżdżalni); bezpłatnie - boisko do siatkówki, tenis stołowy, dyskoteka (napoje płatne), animacje; odpłatnie - siłownia (w opcji HB), kort tenisowy, kort do squasha, bilard, szkółka nurkowania, windsurfing, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, mini klub, mini zoo.

Pozostałe udogodnienia

recepcja, sejf przy recepcji (płatny), centrum SPA (sauna, jacuzzi, łaźnia, masaże - płatne), całodobowa opieka medyczna, 2 kina, kawiarenka internetowa, płatne Wi-Fi, pralnia, salon piękności, salon fryzjerski, centrum handlowe, sala konferencyjna (dla 200 osób).

Naszym zdaniem

Polecany zarówno osobom młodym jak i rodzinom z dziećmi; Bogata infrastruktura zadowoli każdego Klienta; Miła atmosfera, smaczna kuchnia.

Strona internetowa

www.hurghadaseagull.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Popularny hotel w ogrodzie przy plaży, oferujący dużo atrakcji dla dorosłych i dla dzieci. Komfortowe warunki, bogate zaplecze kulinarne, doskonała lokalizacja, park wodny. Idealne miejsce na aktywne wakacje dla całej rodziny.

Położenie

W centrum Hurghady (Sakalla), przy małej zatoce i dwóch prywatnych, piaszczysto-żwirkowych plażach, około 5 kilometrów od lotniska. W okolicy znajdują się sklepiki, bary, restauracje, kawiarnie, apteka.

Wyposażenie

Okazałe lobby z całodobową recepcją i łączami internetowymi, 2 restauracje główne Cleopatra i Nefertiti, 2 restauracje a'la carte: chińska i rybna, 6 barów (w lobby, na plaży, bilardowy, przy basenach, pub z obrotową podłogą), namiot beduiński, kino, amfiteatr, centrum biznesowe z 2 salami konferencyjnymi, punkt wymiany walut, pralnia, w pobliżu znajduje się Sea Gull Mall (ponad sto sklepików).

Pokoje

Kompleks składa się z 2 części: Resort (kilka 3- i 4-piętrowych budynków, ok. 300 pokoi) oraz położonej obok - nowszej części Club (budynek główny z 420 pokojami). Pokoje typu standard (ok. 25 m kw.): łazienka z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzacja, telefon, TV sat, minibar, sejf (w pokoju lub recepcji), w większości balkon lub taras (widok na ogród, basen lub morze). Możliwa rezerwacja zakwaterowania w pokoju rodzinnym oraz suites.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, nocne lekkie kolacje (23.00-02.00), przekąski serwowane w 5 barach, lody, kawa, herbata, woda, napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne w wyznaczonych restauracjach i barach (w Ramsis Bar i Budda bar napoje całą dobę), kolacja w Fishermann Restaurant (wymagana rezerwacja), woda mineralna w pokoju.

Sport i rozrywka

Kompleks 3 malowniczych basenów, aquapark (8 zjeżdżalni dla dorosłych i dla dzieci), siatkówka plażowa, kort tenisowy, squash, tenis stołowy, aerobik, bilard, ośrodek spa & wellness (sauna, łaźnia turecka, masaże, jacuzzi, salon kosmetyczny), centrum nurkowania i windsurfingu, sporty wodne, dyskoteka King Tut, animacje i program rozrywkowy, np. pokazy tańca, występy zespołów, noc nubijska itd.

Dla dzieci

Brodzik, zjeżdżalnie wodne, miniklub, plac zabaw, animacje, minidyskoteki, beach party, mała farma zwierząt.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

www

Ważne informacje: Oferta na zapytanie - niektóre składniki rezerwacji (np. bilety lotnicze czy rodzaj pokoju) wymagają potwierdzenia przez kontrahenta i kasę lotniczą. Cena zawiera - przelot, zakwaterowanie, ubezpieczenie (KL, NNW, bagaż), transfer z/do lotniska, bagaż rejestrowany 30 kg/os. oraz bagaż podręczny 7 kg/os. Cena nie zawiera - opieki polskojęzycznego przedstawiciela (w chwili obecniej) Przeloty na trasie KTW-HRG-KTW odbywają się liniami Air Cairo. W trakcie przelotu serwowane są bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz ciepły posiłek.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sea Gull Beach Resort to dobrej klasy hotel, usytuowany w samym centrum tętniącej życiem Hurghady - części Sakkala ze sklepami, restauracjami i dyskotekami. Polecamy dla ludzi preferujących rozrywkę i aktywny wypoczynek - hotel oferuje mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych, w tym aquapark z 10 zjeżdżalniami. Polecamy również ze względu na wysoka jakość świadczonych usług i bogaty program All Inclusive - 24 godz.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w samym centrum kurortu Hurghada, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • wygodne pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka basenów, w tym 1 z wodospadem, brodzik dla dzieci, aquapark z 10 zjeżdżalniami, program animacyjny, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive - 24 h, wi fi w recepcji i w barze gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

W centrum Hurghady - Sakkala. Odległość od lotniska w Hurghadzie wynosi ok. 10 km.

Plaża

Dwie prywatne, piaszczyste usytuowane w małej zatoczce. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

Hotel

Kategoria lokalna 4* Komfortowy, popularny kompleks hotelowy składający się z dwóch części - nowsze" i starszej". Oferuje 710 pokoi. Atrakcją hotelu jest 10-metrowa wieża widokowa z barem.

Do dyspozycji gości

Dwie recepcje z lobby, dwie restauracje główne, dwie restauracje na plaży, azjatycka restauracja a 'la carte, dwa bary przy basenach, dwa snack bary na plaży, Ramsis bar, Buddah bar, pub z panoramą miasta i morza, dyskoteka, amfiteatr, sklepy, pralnia, fryzjer, sejf. Hotel akceptuje karty: Visa iMaster Card.

Internet

Punkt internetowy oraz Wi-Fi w lobby za opłatą.

Konferencje/incentive

Dwie sale konferencyjne.

Sport i rekreacja

Bezpłatnie cztery baseny w tym jeden podgrzewany zimą, basen w nowej części, mini aquapark - dziesięć zjeżdżalni (w tym 3 dla dorosłych), siatkówka plażowa. Odpłatnie: kort tenisowy, kort do squash, tenis stołowy, fitness, sauna, bilard, małe jacuzzi, łaźnia turecka, masaże, centrum surfingu i nurkowania, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, Aquapark, mini klub (4-10 lat) i plac zabaw, łóżeczka na życzenie.

Zakwaterowanie

Pokój typu Standard dwuosobowy z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dla osoby dorosłej, posiada centralną klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, telefon, TV/SAT, lodówkę, większość pokoi z balkonem lub tarasem.

Wyżywienie

All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lody dla dzieci, nocny posiłek, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych. W cenie wliczona kolacja sylwestrowa  Za opłata na życzenie kolacja wigilijna ok. 50 usd / os. 

Informacje dodatkowe

http://www.hurghadaseagull.com

CENA

Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Sea Gull Beach Resort
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Hurghada)
Wakacje w El Gouna, last minute i all inclusive w Hurghadzie
Rejs na Giftun, wakacje w Hurghadzie - Egipt
Piramidy w Gizie, wycieczka z Hurghady
Kair, wycieczka fakultatywna z Hurghady
Zwiedzanie Luxoru, wakacje w Egipcie
Mahmya Beach w Hurghadzie
Plaże Hurghady, wakacje w Egipcie
Dahar, dzielnica Hurghady
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sea Gull Beach Resort

2.3
zdecydowanie odradzam

Fetor gówna w powietrzu, mrówki faraonki ,brudne zapleśniałe pokoje,trzaskanie drzwiami - futryny nie posiadają uszczelek, wchodzenie do pokoju sprzątaczy bez pukania, wrzaski arabskich dzieci brudne plastikowe kubki przy basenie, pokoje z widokiem na hałaśliwe agregaty( Boże broń, że coś takiego proponują), kiepskie jedzenie - z wyjątkiem wołowiny i owoców, drinki strute kostkami lodu z egipskiej kranówy, mleko i drinki rozrzedzone wodą,hipokryzja naciągaczy akwizytorów (przepłacisz kilkukrotnie) ciągły harmider i brak możliwości nawet spokojnego pooppalania się ..chcę przestrzec wszystkich przed tym hotelem. Goście kierowani są w pierwszej linii do starej części.Nam zaoferowano pięć różnych pokoi. Żaden nie nadawał się do zamieszkania-brak ciepłej lub zimnej wody, grzyb na ścianach, smród stęchlizny, brak balkonu i widok na agregaty, mrówki faraonki w pokoju. Ostatecznie wywalczyłam ! pokój w nowej części hotelu z widokiem na morze,kupiłam w sklepie chlor i środek przeciw wszelkim insektom i sama posprzątałam to lokum. Ludzie-bialy ręcznik zrobił się brunatny.. Proponowany przez biuro Polak rezydent okazał się egipskim rezydentem mówiącym nieco po polsku, od razu przeszedł do sprzedaży wycieczek w różne zajebiste jego zdaniem miejsca..Osobiście podobało mi się nurkowanie na Giftun - tylko krótko :( Brak czasu na celebrację i rozkoszowanie się chwilą..Swoje uwagi odnośnie fatalnych pokoi zgłaszałam aż 5 osobom rezydentom- w różnych językach- zauważyłam brak dobrej woli z ich strony i jakby strach przed moim uporem i konsekwencją, ludzie wkładali dolary do paszportów a oferowali im pokoje bez okien!Boże broń! Niejednokrotnie czuliśmy się tutaj oszukani, obrażani, postrzegani jako dojne krowy z Europy. Nie dać się proszę Państwa oskubać z kasy. Pozdrawiam. A i zatyczki do uszu jak ktoś wrażliwy:)

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.3
2.3
zdecydowanie odradzam

Fetor gówna w powietrzu, mrówki faraonki ,brudne zapleśniałe pokoje,trzaskanie drzwiami - futryny nie posiadają uszczelek, wchodzenie do pokoju sprzątaczy bez pukania, wrzaski arabskich dzieci brudne plastikowe kubki przy basenie, pokoje z widokiem na hałaśliwe agregaty( Boże broń, że coś takiego proponują), kiepskie jedzenie - z wyjątkiem wołowiny i owoców, drinki strute kostkami lodu z egipskiej kranówy, mleko i drinki rozrzedzone wodą,hipokryzja naciągaczy akwizytorów (przepłacisz kilkukrotnie) ciągły harmider i brak możliwości nawet spokojnego pooppalania się ..chcę przestrzec wszystkich przed tym hotelem. Goście kierowani są w pierwszej linii do starej części.Nam zaoferowano pięć różnych pokoi. Żaden nie nadawał się do zamieszkania-brak ciepłej lub zimnej wody, grzyb na ścianach, smród stęchlizny, brak balkonu i widok na agregaty, mrówki faraonki w pokoju. Ostatecznie wywalczyłam ! pokój w nowej części hotelu z widokiem na morze,kupiłam w sklepie chlor i środek przeciw wszelkim insektom i sama posprzątałam to lokum. Ludzie-bialy ręcznik zrobił się brunatny.. Proponowany przez biuro Polak rezydent okazał się egipskim rezydentem mówiącym nieco po polsku, od razu przeszedł do sprzedaży wycieczek w różne zajebiste jego zdaniem miejsca..Osobiście podobało mi się nurkowanie na Giftun - tylko krótko :( Brak czasu na celebrację i rozkoszowanie się chwilą..Swoje uwagi odnośnie fatalnych pokoi zgłaszałam aż 5 osobom rezydentom- w różnych językach- zauważyłam brak dobrej woli z ich strony i jakby strach przed moim uporem i konsekwencją, ludzie wkładali dolary do paszportów a oferowali im pokoje bez okien!Boże broń! Niejednokrotnie czuliśmy się tutaj oszukani, obrażani, postrzegani jako dojne krowy z Europy. Nie dać się proszę Państwa oskubać z kasy. Pozdrawiam. A i zatyczki do uszu jak ktoś wrażliwy:)

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.3
2.3
zdecydowanie odradzam

Fetor gówna w powietrzu, mrówki faraonki ,brudne zapleśniałe pokoje,trzaskanie drzwiami - futryny nie posiadają uszczelek, wchodzenie do pokoju sprzątaczy bez pukania, wrzaski arabskich dzieci brudne plastikowe kubki przy basenie, pokoje z widokiem na hałaśliwe agregaty( Boże broń, że coś takiego proponują), kiepskie jedzenie - z wyjątkiem wołowiny i owoców, drinki strute kostkami lodu z egipskiej kranówy, mleko i drinki rozrzedzone wodą,hipokryzja naciągaczy akwizytorów (przepłacisz kilkukrotnie) ciągły harmider i brak możliwości nawet spokojnego pooppalania się ..chcę przestrzec wszystkich przed tym hotelem. Goście kierowani są w pierwszej linii do starej części.Nam zaoferowano pięć różnych pokoi. Żaden nie nadawał się do zamieszkania-brak ciepłej lub zimnej wody, grzyb na ścianach, smród stęchlizny, brak balkonu i widok na agregaty, mrówki faraonki w pokoju. Ostatecznie wywalczyłam ! pokój w nowej części hotelu z widokiem na morze,kupiłam w sklepie chlor i środek przeciw wszelkim insektom i sama posprzątałam to lokum. Ludzie-bialy ręcznik zrobił się brunatny.. Proponowany przez biuro Polak rezydent okazał się egipskim rezydentem mówiącym nieco po polsku, od razu przeszedł do sprzedaży wycieczek w różne zajebiste jego zdaniem miejsca..Osobiście podobało mi się nurkowanie na Giftun - tylko krótko :( Brak czasu na celebrację i rozkoszowanie się chwilą..Swoje uwagi odnośnie fatalnych pokoi zgłaszałam aż 5 osobom rezydentom- w różnych językach- zauważyłam brak dobrej woli z ich strony i jakby strach przed moim uporem i konsekwencją, ludzie wkładali dolary do paszportów a oferowali im pokoje bez okien!Boże broń! Niejednokrotnie czuliśmy się tutaj oszukani, obrażani, postrzegani jako dojne krowy z Europy. Nie dać się proszę Państwa oskubać z kasy. Pozdrawiam. A i zatyczki do uszu jak ktoś wrażliwy:)

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.3
4.7
polecam

Hotel dla rodzin z dziećmi i dla tych którzy lubią życie nocne . Marina 10 minut spacerkiem . Pomimo że to centrum w hotelu jest cicho i przyjemnie . Każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie .

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.7
4.0
polecam

Hotel ok- rewelacja dla dzieci mają zajęcie cały czas ,bezpieczne 2 plaże ,zjeżdżalnie. Pokoje mogą być, tragedii nie ma,ciepła woda jest,czysta pościel .To jest Egipt więc porządek nie jest taki jak u nas ale jest do przeżycia. Położenie bardzo dobre, wieczorem wychodząc z hotelu jesteśmy na głównym deptaku Hurghady.Jedzenie różnorodne,zawsze coś się znajdzie dobrego. Dużo gości ze wschodu .Byliśmy z 2 dzieci w czerwcu i ogólnie jesteśmy zadowoleni

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.0
4.1
polecam

Bardzo udany wyjazd. Hotel bardzo fajny. Wszystko było ok więc polecam :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
4.9
zdecydowanie polecam

hotel bardzo mi sie podobał, duzo róznych atrakcji na terenie hotelu, fajne baseny no i centrum Hurghady na miejscu.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.6
zdecydowanie polecam

Fajna opcja zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i dla tych, którzy chcą być w centrum miasta - sklepy, bary i knajpy pod nosem - to nam bardzo odpowiadało, bo nie trzeba było daleko jeździć, a na odludziu być nie lubimy. W hotelu sporo atrakcji, jedzenie i pokoje ok, również dostępne udogodnienia dla dzieciaków. Wszystko super, chętnie wrócimy za rok!!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.6
zdecydowanie polecam

super, bardzo pozytywne wrażenia! przepiękne lobby! hotel w centrum miasta, nie ma problemu żeby gdzieś wyjść, zaopatrzyć się w pamiątki. ładne baseny i pokoje - bardzo nam się podobały, choć w hotelu było sporo tubylców którzy zachowywali się dość nieciekawie. świetna obrotowa restauracja,. można zobaczyć wieczorem całe miasto :))) i jeszcze na dodatek zjeżdżalnie dla dzieciaków, animacje - najmłodsi się nie nudzili :))) super wybór dla każdego, polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.3
polecam

Hotel jest dość spory, ale bardzo przyjemny. Ma dwa wielkie, czyste baseny i kompleks zjeżdżalni dla dzieci. Do tego praktycznie centrum miasta, więc gdy znudziła nam się plaża mogliśmy pójść na ciekawy spacer. Obsługa wydawała się być profesjonalna, może tylko niektórzy kelnerzy mieli skłonność do spoufalania się z gośćmi. Ale taki to już egispki urok:). Jeśli chodzi o jedzenie to było naprawdę dobre, zwłaszcza ciasta i słodkości - wyborne. Wróciliśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu i możemy z czystym sumieniem polecić ten hotel każdemu.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
Następna
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    5
  • Obsługa
    4.7
HolidayCheck
Ocena Sea Gull Beach Resort:
4.6 / 6

Nie polecam tego hotelu 2018-05-06
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

3.0
Polecam dla rozrywkowych ludzi. 2018-04-13
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Jest to mój drugi pobyt w tym hotelu, poprzedni w 2008 roku. Hotel lata świetności ma za sobą ,ale p...
więcej

5.4
Seagull Beach Resort 2018-04-11
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

6.0
Super 2018-04-06
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bardzo udane wakacje 2018-03-31
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Super hotel 2018-03-29
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bardzo dobry hotel i obsługa 2018-03-29
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

6.0
Super hotel 2018-03-27
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Super Hotel! Polecam wszystkim! Dobra zabawa! 2018-03-26
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo dobry hotel! Obsługa na najwyższym poziomie!Hotel czysty,pokoje też.Jedzenie bardzo dobre.Naj...
więcej

6.0
Wczasy w tym hotelu to bajka a Tino i Katia są super 2018-03-26
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Super urlop 2018-03-26
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Dobry hotel 2018-03-22
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel 2018-03-21
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel blisko morza 2018-03-11
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Bardzo fajny Hotel. Polecam! 2018-03-07
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam hotel wszystkim, a szczególnie Itakę 2018-03-07
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Seagull jest świetny 2018-03-07
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Pierwszy raz w Egipcie 2018-03-07
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Świetny hotel! Wracamy! 2018-03-07
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Ana Poland 2018-03-06
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Seagull Beach Resort 2018-03-06
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel 2018-03-06
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hurghada wakacje 2018-02-28
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam Sea Gull 2018-02-27
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super pobyt dla dwojga 2018-02-27
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Seagull Beach Resort - super 2018-02-27
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Świetne wakacje 2018-02-26
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Seagull jest świetny 2018-02-09
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Opinia o pobycie na wczasach w Egipcie 2018-02-08
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Polecam hotel Seagull z czystym sumieniem 2018-02-07
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam hotel 2018-02-05
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam Sea Gull... Świetne położenie i nie tylko 2018-02-04
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel Segal pod każdym względem. Wakacje marzeń 2018-02-01
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam hotel 2018-01-31
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

5.0
Aga - polecam i będę wracać 2018-01-25
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel 2018-01-24
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel 2018-01-21
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Drugi dom 2018-01-19
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Jestem 8. raz w tym hotelu, polecam 2018-01-19
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Seagull Beach Resort 2018-01-18
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

3.0
Super hotel, wyśmienite jedzenie, na pewno tu wrócę 2018-01-14
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Polecamy na odpoczynek 2018-01-14
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel 2018-01-12
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Cudowny Seagull 2018-01-11
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel, super wakacje 2018-01-10
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Zadowalająca 2018-01-09
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Seagull Beach Resort 2018-01-04
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel super, obsługa wspaniała, jedzenie pycha 2017-12-28
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byłam w tym hotelu 6 razy, w różnych miesiącach, zarówno za znajomymi jak i z córka. Cały obiekt b...
więcej

6.0
Fantastyczny relaks 2017-12-28
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Podziękowania dla p.Martyny bug 2017-12-24
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Seagull jest świetny 2017-12-20
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecamy hotel 2017-12-20
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Bardzo dobre wakacje, przyjedziemy z rodziną 2017-12-20
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel dla aktywnych i tych mniej aktywnych 2017-12-17
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Seagull Beach Resort 2017-12-14
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Polecam hotel wszystkim, warto tu przyjechać, super 2017-12-07
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam na wypoczynek o każdej porze roku! 2017-12-06
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam hotel wszystkim 2017-12-05
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wszystko było super. Morze wspaniałe do pływania 2017-11-29
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Miło, fajne 2017-11-29
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Wypoczynek 2017-11-26
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Seagull jest świetny 2017-11-20
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Fajny odpoczynek 2017-11-19
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Super 2017-11-16
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Każdemu polecam 2017-11-15
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Hurghada 2017 2017-10-20
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Serdecznie polecam 2017-10-19
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Opinia hotelu 2017-10-16
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Mega hotel 2017-10-16
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

5.0
Seagull 2017 2017-10-12
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Świetny hotel w samym centrum miasta 2017-10-09
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Polecam hotel 2017-10-04
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam - świetny hotel 2007-06-24
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

Polecam.. Hotel w centrum miasta z prywatną plażą. Obsługa przemiła choć nienatrętna. W hotelu jest ...
więcej

5.4
Podróż zycia 2007-08-16
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.7

w egipcie byłam po raz pierwszy. i sadzę ze nie ostatni. mile zaskoczyło nas położenie hotelu. był o...
więcej

5.5
Godny polecenia 2008-01-31
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.9
Bez rewelacji 2008-01-31
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.3

Wybrałam ten hotel ze względu na bliskość bazy nurkowej. Nie wyobrażam sobie spędzenia w tym hotelu ...
więcej

4.2
Sea gull-dobry wybór w hurghadzie. 2008-02-03
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    6.0

Pobyt w 2005 r. Bardzo dobry hotel, w centrum ,blisko dużo sklepów, barów, dobra komunikacja. Jedzen...
więcej

5.8
Bardzo dobry hotel 2008-02-16
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Jeden z lepszych jak nie naj hotel w centrum Sakali dwie plaże kilka restauracji leżaki zawsze dos...
więcej

6.0
Rewelacja! 2008-03-25
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

5.2
Godny swojej ceny 2008-04-08
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    4.3

Fajny hotel za rozsadne pieniazki. Polecam dla ludzi chcacych byc blisko centrum miasta. Myśle ze w...
więcej

4.9
Porzadny hotel za przystępną cenę 2008-04-24
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel tuż przy samej plazy, a własciwie dwóch. W lutym pogoda była dość wietrzna, około 15: 00 robił...
więcej

5.4
Jedzenie do bani 2008-05-18
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Ogólna ocena hotelu i otoczenia dobra i godna polecenia rodzinom z dziećmi. Zaskakująco słaby poziom...
więcej

5.2
Warto 2008-06-02
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.5

4.2
Gorąco polecam 2008-06-13
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Gorąco polecam Sea Gull-a, miejsce świetne, obsługa bez zarzutu, wspaniała plaża oraz dwa baseny (st...
więcej

5.7
Gorąco polecam 2008-06-30
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel czysty i zadbany, obsługa bardzo życzliwa (choć bakszysz jest stałym punktem), animatorzy pier...
więcej

5.6
Super hotel i obsługa 2008-07-01
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

spedzilam w tym hotelu tydzien wszystko bylo cudowne lacznie z obsluga ,pokojami basenami i tym ze m...
więcej

6.0
Spełnia wymagania 2008-07-04
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.0

Hotel bardzo mi się podobał. Obsługa miła, nie wymaga napiwków. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone,...
więcej

5.7
Sea gull hurghada + rejs po nilu i zwiedzanie 2008-07-22
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Wspaniały hotel w centrum sakkali. 2008-07-23
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.4
Czerwiec 2008 2008-08-08
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel polecam wszystkim. Stara część hotelu Sea Gull Resort jest dla osób, które preferują zwiedzani...
więcej

5.4
Super extra hotel 2008-08-08
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Było swietnie, chcemy tam jeszcze wrócić:) Obsługa miła ,pokój codziennie wysprzatany , Dobre jedz...
więcej

5.9
Godny polecenia 2008-08-23
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Ogólnie hotel godny polecenia ze względu przede wszystkim na swoją lokalizację - znajduje się w samy...
więcej

5.2
Polecam 2008-08-29
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.8

Hotel godny polecenia, spędziłam tam tydzień i bardzo szkoda było mi wyjeżdżać. Chętnie bym tam wróc...
więcej

5.1
Hotel godny polecenia 2008-09-13
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Hotel naprawde bardzo fajny spełnił nasze wszystkie wymagania. Pokoje ładne i obszerne . Jedzenie ba...
więcej

5.8
Bardzo dobra 2008-09-22
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecam 2008-09-29
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel jest ok. minusy to :mieszanie pepsi z wodą,jedzenie ryż kurczak ryż a tak ogólnie super. Plaża...
więcej

5.5
Udany urlop w sea gull 2008-10-20
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

4.9
Super urlopik 2008-10-29
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Wspaniale polozony hotel skladajacy sie z dwoch czesci - starszej i nowej. Z jednej strony hotelu zn...
więcej

5.8
Świetny hotel, polecam 2008-11-22
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Spędziłam tam wraz z rodzinką świetny urlopik listopadowy, polecam,bo warto. Hotel w centrum Sakali,...
więcej

6.0
Dobry hotel 2008-11-24
Szczegóły oceny hotelu Sea Gull Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

hotel spełnia wymogi 4 gwiazdek i w pełni na nie zasługuje, chętnie jeszcze raz tam pojadę. Miła i p...
więcej

5.6

Sea Gull Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy
1 os. pokoj z widokiem na morze
family room dbl
2 os. pokoj rodzinny
standard dbl
2 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj z widokiem na morze
3 os. pokoj rodzinny
3 os. pokój standardowy
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
DOPPELZIMMER SUPERIOR MEERBLIC
DOPPELZIMMER STANDARD
SPARZIMMER DOPPEL
STANDARD-EINZELZIMMER
Pok. rodzinny 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
FAMILIENZIMMER 2ERW. + 2KINDER
Pok. 1 os.

Sea Gull Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


Sea Gull Beach Resort - miasta wylotu:


Sea Gull Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sea Gull Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00