cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Adelais, Kreta
  • Hotel Adelais, Kreta
  • Hotel Adelais, Kreta
  • Hotel Adelais, Kreta
  • Hotel Adelais, Kreta
  • Hotel Adelais, Kreta
  • Hotel Adelais, Kreta
  • Hotel Adelais, Kreta
  • Hotel Adelais, Kreta
  • Hotel Adelais, Kreta
  • Hotel Adelais, Kreta
1 / 11
Udogodnienia hotelu Adelais
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Adelais
star 3

Grecja: Kreta: Tavronitis
Ocena hotelu Adelais:
3.4 / 5
Średnia z 7 opinii
Szczegóły oceny hotelu Adelais:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    3.7
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    3.7
  • Atrakcje
    i sport
    2.3
  • Jakość
    do ceny
    3.2
Ocena hotelu:
3.4 / 5
Średnia z 7 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 października 2018

Hotel Adelais w ofercie Biura podróży:

Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Adelais to kameralny i zadbany hotel, usytuowany w spokojnej okolicy, w ładnym ogrodzie, blisko plaży. Polecamy dla osób chcących odpocząć od zgiełku miasta, a jednocześnie pragnących odkrywać zachodnie wybrzeże Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży, w tradycyjnej greckiej miejscowości Kolimbari
  • kameralny hotel, bardzo ładny wystój pokoi, pokoje rodzinne dla 4 osób
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Grecja/Kreta Zachodnia

Kategoryzacja hotelu

- kat. lokalna: 3* - kat. EximTours: 3*+  

Położenie

- ok 250 m od plaży - ok 500 m od centrum - ok. 2,5 km od Kolimbari - ok. 40 km od lotniska w Chanii - w pobliżu sklepy, restauracji

Plaża

- piaszczysto-kamienista, publiczna - leżaki i parasole płatne (ok 6 komplet / dzień)

Pokoje

Double Superior - nieduże, ok 17 m kw - klimatyzacja - TV, telefon, mini-bar/lodówka - sejf (płatny) - zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny) - łazienka (WC, prysznic/wanna, suszarka do włosów) - balkon lub taras   Superior - wyposażone jak pokoje Superior - pokoje typu maisonette (sypialnia na antresoli)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne: - 2 baseny - taras słoneczny - leżaki i parasole przy basenie - lekkie animacje wieczorne Płatne: - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw

Wyżywienie

All inclusive (AI): śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:30 - 22:30.

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar przy basenie, bar w lobby  

Dodatkowe informacje

- 4 jednopiętrowe budynki - 46 pokoi - lobby z recepcją - internet wi-fi w lobby (płatny) - mini market - www.adelais.gr

Dla Twojego komfortu

Przy przelocie linią lotniczą Ryanair oraz Laudamotion miejsca w samolocie przydzielane są automatycznie w chwili odprawy. Zachęcamy do wykupienia usługi "miejsca obok siebie" w cenie od 30 PLN w dwie strony (w zależnosći od trasy i daty lotu). O szczegóły zapytaj sprzedawcę

Bagaż

Katowice, Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław,(RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Wilno (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Adelais to kameralny i zadbany hotel, usytuowany w spokojnej okolicy, w ładnym ogrodzie, blisko plaży. Polecamy dla osób chcących odpocząć od zgiełku miasta, a jednocześnie pragnących odkrywać zachodnie wybrzeże Krety.


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Adelais to kameralny i zadbany hotel, usytuowany w spokojnej okolicy, w ładnym ogrodzie, blisko plaży. Polecamy dla osób chcących odpocząć od zgiełku miasta, a jednocześnie pragnących odkrywać zachodnie wybrzeże Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży, w tradycyjnej greckiej miejscowości Kolimbari
  • kameralny hotel, bardzo ładny wystój pokoi, pokoje rodzinne dla 4 osób
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***+

REGION

Grecja/Kreta Zachodnia/Tavronitis

All Inclusive

Warto podkreślić

- Pokoje rodzinne dla 4 osób (sypialnia na antresoli) - Bardzo ładny wystrój pokoi - Spokojna okolica

Okiem Grecosa

Kameralny hotel, idealny dla osób chcących wypocząć z dala od zgiełku miejskich kurortów. Doskonała baza wypadowa do zwiedzania zachodniego wybrzeża wyspy.

Położenie

• 250 m od morza, ok. 500 m do centrum • Kolimbari ok. 2,5 km • Chania ok. 20 km • przystanek autobusowy ok. 250 m • lotnisko w Chanii ok. 35 km

Plaża

• ok. 250 m od hotelu • piaszczysto-kamienista • leżaki i parasole (ok. 8 EUR/dzień)

Hotel

• kompleks czterech 1-piętrowych budynków • recepcja z lobby • restauracja • bary przy basenach • ręczniki plażowe (ok. 5 EUR/pobyt) • Wi-Fi w lobby (ok. 2 EUR/pobyt) • kącik internetowy (ok. 3 EUR/1 h) • kącik TV • 46 pokoi • kategoria lokalna 3*

Pokoje

Standard • 2-os., możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • TV-SAT • telefon • lodówka • sejf (ok. 2 EUR/dzień) • łazienka- wanna/prysznic, suszarka • balkon Rodzinny • 4-os. (ok. 25-30 m2) • typu maisonette • pokój dzienny z sypialnią na antresoli • wyposażony jak pokój standard

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet • przekąski, kawa filtrowana, herbata, lody (11.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.30-22.30)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • 2 baseny ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenie • animacje - wieczory tematyczne- barbecue, kreteński, grecki, karaoke Odpłatnie • sporty wodne na plaży

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • 2 brodziki dla dzieci • plac zabaw • krzesełka w restauracji • opiekunka dla dzieci (odpłatnie)

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Chania - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7 lub 14 noclegów, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 PLN) i bagażu (300 EUR).

PROMOCJA - Wczesna Rezerwacja tylko do 05.02.2015r.

- Gwarancja niezmienności ceny - GRATIS - Gwarancja najniższej ceny - GRATIS - Bezkosztowa zmiana rezerwacji do 31.03.2015 r. - Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji i przerwania uczestnictwa w imprezie - 20 PLN


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Adelais to kameralny i zadbany hotel, usytuowany w spokojnej okolicy, w ładnym ogrodzie, blisko plaży. Polecamy dla osób chcących odpocząć od zgiełku miasta, a jednocześnie pragnących odkrywać zachodnie wybrzeże Krety.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Adelais to kameralny i zadbany hotel, usytuowany w spokojnej okolicy, w ładnym ogrodzie, blisko plaży. Polecamy dla osób chcących odpocząć od zgiełku miasta, a jednocześnie pragnących odkrywać zachodnie wybrzeże Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży, w tradycyjnej greckiej miejscowości Kolimbari
  • kameralny hotel, bardzo ładny wystój pokoi, pokoje rodzinne dla 4 osób
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Kreta

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

2004 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, pralnia (płatna), 2 baseny odkryte.

internet

Wi-Fi w hotelu płatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

300 m od hotelu, publiczna, żwirowa. Parasole, leżaki, ręczniki plażowe - płatne. Dojście do plaży ulicą

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną (bezpłatna), sejf (płatny), mini lodówkę (bezpłatna), zestaw do parzenia kawy i herbaty (płatny), łazienkę (prysznic, WC, suszarka), TV, telefon, balkon lub taras. Typy pokoi: w 4 dwupiętrowych budynkach: pokoje superior double dla max 3 os. , pokoje double single use , pokoje superior maizonette dla max 4 os.

Wyżywienie

restauracja główna, 2 bary All Inclusive (10:30-22:30) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-09:30), obiad (13:30-14:30), kolacja (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:00-18:00) serwowane w wyznaczonym barze

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) menu (podczas obiadów) i krzesełka dla dzieci w restauracji

w cenie

animacje w wybrane dni tygodnia

Aktualizacja opisu

12.10.2017 16:19

usługi dostępne w hotelu

All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Adelais to kameralny i zadbany hotel, usytuowany w spokojnej okolicy, w ładnym ogrodzie, blisko plaży. Polecamy dla osób chcących odpocząć od zgiełku miasta, a jednocześnie pragnących odkrywać zachodnie wybrzeże Krety.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Adelais to kameralny i zadbany hotel, usytuowany w spokojnej okolicy, w ładnym ogrodzie, blisko plaży. Polecamy dla osób chcących odpocząć od zgiełku miasta, a jednocześnie pragnących odkrywać zachodnie wybrzeże Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko plaży, w tradycyjnej greckiej miejscowości Kolimbari
  • kameralny hotel, bardzo ładny wystój pokoi, pokoje rodzinne dla 4 osób
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja/Kreta/Chania

Opis

Bardzo dobra lokalizacja w spokojnej okolicy,, Kameralny hotel dla osób ceniących ciszę, Zielona okolica, Ładne pokoje, urządzone w lokalnym stylu, 2 baseny z tarasem do opalania i barami serwującymi napoje,

Lokalizacja

w Tavronitis, ok. 250 m od plaży, ok. 600 m od centrum

Wyposażenie

liczba pokoi - 46, restauracje - 1, recepcja 24h, ogród, taras słoneczny, internet bezprzewodowy w lobby (płatny), 2 bary przy basenie, tv w lobby.

Basen

2 baseny odkryte, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik

Pokoje

klimatyzacja, sejf (płatny), łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, lodówka, zestaw do parzenia kawy/herbaty, telewizja, telefon, taras/balkon. Typ pokoju - SUPERIOR - pokoje dla max. 3 osób.

Plaża

żwirowo-kamienista, publiczna, dojście ulicą, serwis plażowy

Dla dzieci

plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.30-9.30), obiad (13.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11.00-18.00) serwowane w wyznaczonym barze; lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe od 10.30-22.30.

Cena zawiera

Przelot (bagaż podręczny 10kg, maks. wym. 55x40x20cm + mała torebka), hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko. Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48h!

Cena nie zawiera

Dopłaty do bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego - 20 kg - 300 zł/os./2 strony CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły. Od 01.01.2018 będzie obowiązywał lokalny podatek turystyczny obejmujący wszystkich turystów przebywających w Grecji powyżej 1 dni, który będzie wynosił - dla pobytów, w hotelach 5* - 4 EUR / noc / pokój, dla pobytów, w hotelach 4* - 3 EUR / noc / pokój, dla pobytów, w hotelach 3* - 1,5 EUR / noc / pokój, dla pobytów, w hotelach 2*, 1* lub w apartamentach - 0,5 EUR / noc / pokój, Podatek będzie pobierany na miejscu, po przylocie do Grecji.

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka anglojęzycznego przedstawiciela (telefon kontaktowy).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Adelais to kameralny i zadbany hotel, usytuowany w spokojnej okolicy, w ładnym ogrodzie, blisko plaży. Polecamy dla osób chcących odpocząć od zgiełku miasta, a jednocześnie pragnących odkrywać zachodnie wybrzeże Krety.


Mapa Hotelu Adelais
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta / Tavronitis)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Adelais:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Adelais
https://youtu.be/bnjBWbsZL0U

Opinie o Hotelu Adelais

Hotel kameralny,ładny,basen wystarczający,pokoje przyjazne,przyjemne,klimatyzowane,czystość na6+ co bylo wielkim zaskoczeniem,pokoje sprzatane codziennie dokladnie,ale najwiekszy minus all inclusive nie byl prawdziwym all inclusive,barmani mieli zakaz od właścicielki wydzielania napoi alkoholowych,byliśmy świadkiem jak krzyczała na barmanow przy gościach hotelowych,wybierano klientow którym można podać alkohol,byliśmy świadkiem jak jednemu klientowi zakręcili kurek do piwa pomimo, ze byl trzezwy i nie robil awantur,zaznaczam,ze piwko słabiutkie maxymalnie2procent;Powiem szczerze,ze jak szefowa stala przy posiłkach i obserwowala bezczelnie na to jakie ilosci i ile razy podchodzilo sie po posiłki cale szczescie ,alkohole z wielką łaską wydawane.Praktycznie o 23cisza nocna,wiedzialam,ze to spokojny hotel i taki wybralam ale nie wiedziałam,że aż tak...Plus za 1 wieczór kretański ...zawsze to coś.Ogromny minus dla rezydentki Grecosa, poniewaz pomimo skarg na wyżej wymienione uchybienia reagowała zbywająco ....Ogólnie polecam hotel całkowitym abstynentom,osobom starszym,ludziom przechodzącym rehabilitacje chorobowe,rodzinom z dziećmiod0do10lat .Ogólnie hotel bardzo ładny,kameralny.Moje wrażenie dobre,może być ale musze zaznaczyć polecam,zdecydowanie polecam bo nie można wysłać tej wiadomości...

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
3.7

naprawde super, super hotel, szukalismy czegos spokojnego i adelais wpadl nam w oczy, po prostu cudowne miejsce... niewielki, ale zadbany i z usmiechnieta obsluga, plaza ladna taka typowo kretenska :) sympatycznie, polecam

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

hotel Adelais to niewielki, bardzo przyjemny hotelik w dość nieciekawej niestety miejscowości. plaża wąska, mało leżaków, warto wypożyczyć samochód i pojechać gdzie indziej się poopalać, dodatkowo zwiedzić np . Chanie, piękne miasto... sam hotel skromny, czysty i zadbany,. ładny z uprzejmą obsługą. jedzenie smaczne, przysmaki typowe dla Grecji, codziennie można spróbować czegoś innego. hotel Adelais polecam dla miłośników spokojnego wypoczynku, Kreta piękna i naprawdę warta odwiedzenia :-)

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.0

Jak czytam opinie poniżej to chyba byliście w innym hotelu, mnie się bardzo podobało, czysto schludnie i przyjemnie. Obsługa bardzo serdeczna.

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
4.4

Właśnie wróciliśmy z pobytu w tym hotelu, zdecydowanie odradzamy spędzenia tam wczasów.Obsługa niemiła, talerze były nam zabierane z przed nosa. Barmani robili łaskę podając napoje i "nisko procentowe" drinki. W czasie tygodniowego pobytu pościel i ręczniki zmieniane były tylko RAZ !!! Zero atrakcji, nudno i brudno.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.0

Jak na wycieczkę w takiej cenie totalna masakra....

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.0

Witam, byłam w tym hotelu w zeszłym roku i moim zdaniem jest bardzo fajny. Ma ładne, zadbane pokoje i miłą obsługę. Co prawda jest położony w bardzo spokojnym miejscu. Ale na odpoczynek od hałasu świetna oferta.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.4

Adelais - możliwości zakwaterowania:

standard double superior
standard singleuse superior
standard superior
Pokój standard
Pokój rodzinny
Pokój 1 -os.
Pokój superior

Adelais - Możliwości wyżywienia:


Adelais - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Adelais? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00