cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
1 / 72
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
26.07 - 03.08
już od 4314 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.04 - 04.04
już od 163 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Pavlo Napa
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Pavlo Napa
star 4

Cypr: Ayia Napa
Ocena hotelu Pavlo Napa:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Pavlo Napa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 lipca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel przy najładniejszej plaży w Aya Napa. Polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla młodych ludzi.

Hotel Pavlo Napa w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel przy najładniejszej plaży w Aya Napa. Polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla młodych ludzi.

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Hotel Pavlonapa

Sympatyczny, o typowo wakacyjnej atmosferze, rewelacyjnie położony przy samej plaży, nad uroczą zatoczką, gdzie morze jest spokojne i czyste. Niedaleko stąd do słynnej Nissi Beach, w zasięgu spaceru są też rozrywki Ayia Napa. Zadbany i profesjonalnie prowadzony zbiera bardzo dobre recenzje, szczególnie za bardzo smaczną kuchnię i przemiły personel.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum AYIA NAPA, ok. 40 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.


PLAŻA:

Nissi Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole, leżaki płatne; ręczniki kapielowe za kaucją.


HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., odnowiony w 2007-2009, 147 pokoi, 5 pięter, 2 windy, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracje: główna - Tiffany, dania w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne (np.: cypryjski, włoski), dostępne foteliki i menu dla dzieci, Periyialli - bufet (czynna w sezonie letnim); bary: główny - Erato, w holu, Sunlight – przy basenie (czynny w sezonie letnim), mini-market, 2 sale konferencyjne dla maks. 800 osób, taras z widokiem na morze, ogród; za opłatą: punkt Internetowy (ok. 5 EUR/godz.), fryzjer, solarium, opiekunka do dziecka (10 EUR/godz.); akceptowane karty kredytowe: Mastercard, American Express.

POKÓJ:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m2, zadbany, centralnie klimatyzowany/ ogrzewany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis; balkon (stolik, krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

duży basen, słodka woda, jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, brodzik dla dzieci, kryty basen, woda słodka, podgrzewany (październik- kwiecień); kort tenisowy (oświetlenie płatne), tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dla dzieci (ograniczone w zimie); za opłatą: sauna, jacuzzi, siłownia, masaże; Padi 5 Star Diving Center - kursy dla początkujących i zaawansowanych.

WYŻYWIENIE:

2 posiłki w formie bufetu.


Cena zawiera:

  • 7 lub 14 noclegów
  • wyżywienie: 2 posiłki dziennie,
  • opieka rezydenta
  • przelot samolotem
  • transfer: lotnisko-hotel-lotnisko
  • ubezpieczenie KL i NW

Cena nie zawiera

  • dopłaty do wylotu z lotnisk lokalnych

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel przy najładniejszej plaży w Aya Napa. Polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla młodych ludzi.

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Cypr/Famagusta

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*  

Położenie

- Ayia Napa - przy plaży Pavlo Napa - ok. 1,5 km od centrum, w pobliżu znajdują się bary, restauracje i sklepy - ok. 1,5 km od parku wodnego - ok. 9 km od miejscowości Paralimni - ok. 60 km od lotniska w Larnace - ok. 85 km od Nikozji - ok. 170 km od lotniska w Paphos

Plaża

- piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój standardowy - ok. 16 m2 - widok na ulicę lub ogród - klimatyzacja, TV-SAT - telefon, mini-bar/lodówka - internet Wi-Fi (bezpłatny) - sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - łóżeczko dla dziecka (bezpłatne, na potwierdzenie) - pokoje z bocznym widokiem na morze za opłatą  

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - program animacyjny, wieczorne show (kwiecień-październik) - basen ze słodką wodą, leżaki,  parasole i ręczniki basenowe - siłownia - aerobik - boisko do siatkówki i piłki nożnej Płatne: - SPA, zabiegi kosmetyczne i masaże - basen kryty (podgrzewany) - sauna, jacuzzi - kort tenisowy - bilard, rzutki, tenis stołowy - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- program animacyjny dla dzieci 5-12 lat (czerwiec-październik) - brodzik - plac zabaw - wysokie krzesełka w restauracji - opiekunka na zamówienie (płatna)

Wyżywienie

Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, małe przekąski w ciągu dnia. Wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00-24:00. Podczas obiadów i kolacji wymagany jest strój formalny.

Restauracje i bary

- restauracja główna Tiffany , restauracja przy plaży Periyially Beach (płatna) - lobby bar Erato, bar przy basenie Sunlight

Dodatkowe informacje

- wybudowany w 1989 r. - 147 pokojów - całodobowa recepcja z lobby - 4 windy - punkt wymiany walut - sala konferencyjna - internet Wi-Fi  (bezpłatny) - sejf na recepcji (płatny) - wypożyczalnia samochodów i rowerów - parking (bezpłatny) - przystanek lokalnego autobusu ok. 50 m od hotelu - najbliższy supermarket ok. 50 m od hotelu - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - http://www.hotelpavlonapa.com/

Bagaż

Kraków (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 145zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN (wyloty od 16.09 - 01.10)/ 230 PLN (wyloty od 02.10-31.10) - 32 kg - 380 PLN (wyloty od 16.09 - 01.10)/ 340 PLN (wyloty od 02.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 110zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 350 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05/ 02.10-30.10)/ 340 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) - 32 kg - 485 PLN (wyloty do 05.05)/ 400 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05/ 02.10-30-10)/ 485 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 180zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 290 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05)/ 340 PLN (wyloty od 01.06 - 31.10) - 32 kg - 470 PLN (wyloty do 05.05)/ 420 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Schoenefeld (EasyJet): Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 300 PLN - 23 kg - 350 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel przy najładniejszej plaży w Aya Napa. Polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla młodych ludzi.

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Larnaca, Cypr

Położenie

bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Do centrum Ayia Napy ok. 1,5 km. Restauracje, bary i sklepy i przystanek autobusu liniowego w odległości ok. 100 m.

Plaża

piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole za opłatą (dostępne w zależności od warunków pogodowych).

Wyposażenie

147 pokoi na 4 piętrach. Hol powitalny, recepcja, windy, restauracja bufetowa, bar. W zadbanym ogrodzie znajduje się basen z whirpoolem. Leżaki i parasole przy basenie bez opłat. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-24:00, podczas posiłków lokalne piwo, wino, napoje bezalkoholowe. Przekąski w godz. 10:00-18:00, 21:00-22:00. Lody w godz. 10:00-18:00 oraz 19:00-21:00 (w restauracji bufetowej). Po południu kawa, herbata i wypieki.

Internet

WiFi na terenach ogólnodostępnych i w pokojach gratis. Kącik internetowy za opłatą.

Zakwaterowanie

przyjemnie wyposażone Pokoje dwuosobowe (1-3A): lodówka, klimatyzacja, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, WLAN, wanna, WC, suszarka, balkon z bocznym widokiem na morze. Pokoje dwuosobowe wariant ekonomiczny (2S): bez bocznego widoku na morze, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Sport

siatkówka plażowa, siłownia, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, kort tenisowy.

Wellness

basen kryty podgrzewany 1.11-31.03. Za opłatą: fryzjer, whirpool, masaże, sauna.

Dzieci

brodzik, plac zabaw.

Zniżki FIRSTBOOK

do 30.11.16 10% zniżki.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

  • prestiżowa lokalizacja przy pięknej piaszczystej plaży
  • wysokiej klasy gastronomia i doskonały serwis
  • nowoczesny design pokoi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel przy najładniejszej plaży w Aya Napa. Polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla młodych ludzi.

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany ok. 2,5 km od centrum Ayia Napa. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy, bary i restauracje. Oddalony ok. 55 km od portu lotniczego w Larnace. Przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

PLAŻA

Przy hotelu, publiczna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Parasole i leżaki płatne (2,5 EUR/parasol, 2,5 EUR/leżak).

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Zbudowany w 1989 r., corocznie odnawiany. Składa się z budynku głównego i w aneksu.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne i usługi: recepcja, 3 windy, przestronne lobby, punkt wymiany walut, sklepik, salon kosmetyczny, pralnia. Restauracje i bary: restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie (czynny sezonowo).

INTERNET

Internet bezprzewodowy w lobby (2 EUR/30 min, 3 EUR/godz.), punkt internetowy (ok. 4 EUR/30 min, 6 EUR/godz.)

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki za kaucją, kryty basen (podgrzewany sezonowo - październik-kwiecień), tenis stołowy, rzutki, siatkówka, piłka nożna. Odpłatnie: kort tenisowy (5 EUR/godz.) z oświetleniem, bilard, centrum wellness: sauna, solarium, jacuzzi, siłownia, masaże; sporty wodne przy plaży (oferta zewnętrzna).

DLA DZIECI

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesła, łóżeczko na życzenie.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 147 wygodnych pokoi. Pokój Standardowy: ok. 22-25 m,  dwuosobowy, zadbany, klimatyzowany/ogrzewany, łazienka (wanna, wc; suszarka), TV, telefon, lodówka, sejf (płatny: 10 EUR/tydz, balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą.

WYŻYWIENIE

HB: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji za opłatą. All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej; lekkie przekąski w ciągu dnia w wyznaczonym barze; lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w godzinach 10:00 - 00:00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

INFORMACJE DODATKOWE

* dwie sale konferencyjne * hotel akceptuje karty płatnicze: Visa, MasterCard, American Express

KONTAKT

www.pavlonapahotel.com Adres:  71, Nissi Avenue, 5313 Ajia Napa, Cypr Tel: +357 23722400

CENA

OFERTA Z BAGAŻEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus) /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. OFERTA BEZ BAGAŻU: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika opisanego w części bagaż. Wtym celu należy wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony.  DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)UWAGA! OFERTA BEZ REZYDENTA Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie. Transfery indywidualne są usługą shuttle, co oznacza, że autobus zbiera klientów przylatujących wieloma różnymi lotami. Z tego powodu wyjazd autobusu nie odbywa się w momencie, w którym klient zostanie do niego zaprowadzony, ale kiedy wszystkie osoby znajdujące sie na jego liście znajdą się już na pokładzie.   

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Cypru jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

BAGAŻ

BAGAŻ REJESTROWANY: Wizzair - 23 kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty do 31.10.2017) / 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty od 01.11.2017) EasyJet 20kg, ktory nie powinien przekraczać całkowitego wymiaru (to znaczy długość + szerokość + wysokość) 275 cm BAGAŻ PODRĘCZNY: Wizzair - Mały bagaż o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25 cm (wyloty do 31.10.2017) / 10 kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23 cm (wyloty od 01.11.2017) EasyJet - o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (z uchwytami i kółkami); CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: WizzAir: - 20 kg - 280 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 370 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 280 PLN (wyloty od 09.01 - 31.03) - 32 kg - 370 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 460 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 370 PLN (wyloty od 09.01 - 31.03) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Pavlo Napa
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Ayia Napa)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Pavlo Napa

4.9
zdecydowanie polecam

Świetne baseny i piękna plaża, polecam na wypoczynek. Pokój był codziennie sprzątany, czysto i pachnąco - smaczne posiłki.

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Pavlo Napa:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Hotel
    4.9
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    5.2
  • Atrakcje
    i sport
    3.9
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena Pavlo Napa:
4.9 / 6

Absolutnie nie polecam! 2008-07-23
Szczegóły oceny hotelu Pavlo Napa:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    2.5

Goscie sa czesto kwaterowani w budynku obok i widok jest na sciane hotelu, widac skrawek morza. Snia...
więcej

3.2
Przyzwoity hotel w fajnej miejscowości 2011-04-03
Szczegóły oceny hotelu Pavlo Napa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Można polecić 2011-10-16
Szczegóły oceny hotelu Pavlo Napa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.2
Mały, ale godny polecenia 2012-06-13
Szczegóły oceny hotelu Pavlo Napa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Profesjonalne podejście do turystów 2016-11-28
Szczegóły oceny hotelu Pavlo Napa:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Mielismy mały wypadek z dzieckiem na terenie hotelu, obsługa zachowała się bardzo sprawnie, a finaln...
więcej

5.1

Pavlo Napa - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
standard singleuse standard balcony or terrace
standard standard balcony or terrace
standard standard lateralseaview balcony or terrace
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon

Pavlo Napa - Możliwości wyżywienia:


Pavlo Napa - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Pavlo Napa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00