cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
  • Hotel Pavlo Napa, Ayia Napa
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
01.04 - 08.04
już od 2219 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.04 - 07.04
już od 1977 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Pavlo Napa
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Pavlo Napa
star 4

Cypr: Ayia Napa
Ocena hotelu Pavlo Napa:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Pavlo Napa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel przy najładniejszej plaży w Aya Napa. Polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla młodych ludzi.

Hotel Pavlo Napa w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel przy najładniejszej plaży w Aya Napa. Polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla młodych ludzi.

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Hotel Pavlonapa

Sympatyczny, o typowo wakacyjnej atmosferze, rewelacyjnie położony przy samej plaży, nad uroczą zatoczką, gdzie morze jest spokojne i czyste. Niedaleko stąd do słynnej Nissi Beach, w zasięgu spaceru są też rozrywki Ayia Napa. Zadbany i profesjonalnie prowadzony zbiera bardzo dobre recenzje, szczególnie za bardzo smaczną kuchnię i przemiły personel.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum AYIA NAPA, ok. 40 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.


PLAŻA:

Nissi Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole, leżaki płatne; ręczniki kapielowe za kaucją.


HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., odnowiony w 2007-2009, 147 pokoi, 5 pięter, 2 windy, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracje: główna - Tiffany, dania w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne (np.: cypryjski, włoski), dostępne foteliki i menu dla dzieci, Periyialli - bufet (czynna w sezonie letnim); bary: główny - Erato, w holu, Sunlight – przy basenie (czynny w sezonie letnim), mini-market, 2 sale konferencyjne dla maks. 800 osób, taras z widokiem na morze, ogród; za opłatą: punkt Internetowy (ok. 5 EUR/godz.), fryzjer, solarium, opiekunka do dziecka (10 EUR/godz.); akceptowane karty kredytowe: Mastercard, American Express.

POKÓJ:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m2, zadbany, centralnie klimatyzowany/ ogrzewany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis; balkon (stolik, krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

duży basen, słodka woda, jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, brodzik dla dzieci, kryty basen, woda słodka, podgrzewany (październik- kwiecień); kort tenisowy (oświetlenie płatne), tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dla dzieci (ograniczone w zimie); za opłatą: sauna, jacuzzi, siłownia, masaże; Padi 5 Star Diving Center - kursy dla początkujących i zaawansowanych.

WYŻYWIENIE:

2 posiłki w formie bufetu.


Cena zawiera:

  • 7 lub 14 noclegów
  • wyżywienie: 2 posiłki dziennie,
  • opieka rezydenta
  • przelot samolotem
  • transfer: lotnisko-hotel-lotnisko
  • ubezpieczenie KL i NW

Cena nie zawiera

  • dopłaty do wylotu z lotnisk lokalnych

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel przy najładniejszej plaży w Aya Napa. Polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla młodych ludzi.

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Cypr/Famagusta

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*  

Położenie

- Ayia Napa - przy plaży Pavlo Napa - ok. 1,5 km od centrum, w pobliżu znajdują się bary, restauracje i sklepy - ok. 1,5 km od parku wodnego - ok. 9 km od miejscowości Paralimni - ok. 60 km od lotniska w Larnace - ok. 85 km od Nikozji - ok. 170 km od lotniska w Paphos

Plaża

- piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój standardowy - ok. 16 m2 - widok na ulicę lub ogród - klimatyzacja, TV-SAT - telefon, mini-bar/lodówka - internet Wi-Fi (bezpłatny) - sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - łóżeczko dla dziecka (bezpłatne, na potwierdzenie) - pokoje z bocznym widokiem na morze za opłatą  

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - program animacyjny, wieczorne show (kwiecień-październik) - basen ze słodką wodą, leżaki,  parasole i ręczniki basenowe - siłownia - aerobik - boisko do siatkówki i piłki nożnej Płatne: - SPA, zabiegi kosmetyczne i masaże - basen kryty (podgrzewany) - sauna, jacuzzi - kort tenisowy - bilard, rzutki, tenis stołowy - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- program animacyjny dla dzieci 5-12 lat (czerwiec-październik) - brodzik - plac zabaw - wysokie krzesełka w restauracji - opiekunka na zamówienie (płatna)

Wyżywienie

Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, małe przekąski w ciągu dnia. Wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00-24:00. Podczas obiadów i kolacji wymagany jest strój formalny.

Restauracje i bary

- restauracja główna Tiffany , restauracja przy plaży Periyially Beach (płatna) - lobby bar Erato, bar przy basenie Sunlight

Dodatkowe informacje

- wybudowany w 1989 r. - 147 pokojów - całodobowa recepcja z lobby - 4 windy - punkt wymiany walut - sala konferencyjna - internet Wi-Fi  (bezpłatny) - sejf na recepcji (płatny) - wypożyczalnia samochodów i rowerów - parking (bezpłatny) - przystanek lokalnego autobusu ok. 50 m od hotelu - najbliższy supermarket ok. 50 m od hotelu - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - http://www.hotelpavlonapa.com/

Bagaż

Kraków (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 260 PLN (wyloty od 02.08 - 01.10)/ 175 PLN (wyloty od 02.10-31.10) - 32 kg - 350PLN (wyloty od 02.08 - 01.10)/ 250 PLN (wyloty od 02.10-31.10)Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 350 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05/ 02.10-30.10)/ 350PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) - 32 kg - 485 PLN (wyloty do 05.05)/ 390 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05/ 02.10-30-10)/ 490PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 180zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 290 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05)/ 350 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)/260 PLN (wyloty 01.10-31.10) - 32 kg - 470 PLN (wyloty do 05.05)/ 420 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)/390 PLN (wyloty 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Schoenefeld (EasyJet): Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 300 PLN - 23 kg - 350 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel przy najładniejszej plaży w Aya Napa. Polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla młodych ludzi.

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany ok. 2,5 km od centrum Ayia Napa. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy, bary i restauracje. Oddalony ok. 55 km od portu lotniczego w Larnace. Przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

PLAŻA

Przy hotelu, publiczna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Parasole i leżaki płatne (2,5 EUR/parasol, 2,5 EUR/leżak).

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Zbudowany w 1989 r., corocznie odnawiany. Składa się z budynku głównego i w aneksu.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne i usługi: recepcja, 3 windy, przestronne lobby, punkt wymiany walut, sklepik, salon kosmetyczny, pralnia. Restauracje i bary: restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie (czynny sezonowo).

INTERNET

Internet bezprzewodowy w lobby (2 EUR/30 min, 3 EUR/godz.), punkt internetowy (ok. 4 EUR/30 min, 6 EUR/godz.)

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki za kaucją, kryty basen (podgrzewany sezonowo - październik-kwiecień), tenis stołowy, rzutki, siatkówka, piłka nożna. Odpłatnie: kort tenisowy (5 EUR/godz.) z oświetleniem, bilard, centrum wellness: sauna, solarium, jacuzzi, siłownia, masaże; sporty wodne przy plaży (oferta zewnętrzna).

DLA DZIECI

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesła, łóżeczko na życzenie.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 147 wygodnych pokoi. Pokój Standardowy: ok. 22-25 m,  dwuosobowy, zadbany, klimatyzowany/ogrzewany, łazienka (wanna, wc; suszarka), TV, telefon, lodówka, sejf (płatny: 10 EUR/tydz, balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą.

WYŻYWIENIE

HB: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji za opłatą. All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej; lekkie przekąski w ciągu dnia w wyznaczonym barze; lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w godzinach 10:00 - 00:00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

INFORMACJE DODATKOWE

* dwie sale konferencyjne * hotel akceptuje karty płatnicze: Visa, MasterCard, American Express

KONTAKT

www.pavlonapahotel.com Adres:  71, Nissi Avenue, 5313 Ajia Napa, Cypr Tel: +357 23722400

CENA

OFERTA Z BAGAŻEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus) /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. OFERTA BEZ BAGAŻU: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika opisanego w części bagaż. Wtym celu należy wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony.  DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)UWAGA! OFERTA BEZ REZYDENTA Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie. Transfery indywidualne są usługą shuttle, co oznacza, że autobus zbiera klientów przylatujących wieloma różnymi lotami. Z tego powodu wyjazd autobusu nie odbywa się w momencie, w którym klient zostanie do niego zaprowadzony, ale kiedy wszystkie osoby znajdujące sie na jego liście znajdą się już na pokładzie.   

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Cypru jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

BAGAŻ

BAGAŻ REJESTROWANY: Wizzair - 23 kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty do 31.10.2017) / 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty od 01.11.2017) EasyJet 20kg, ktory nie powinien przekraczać całkowitego wymiaru (to znaczy długość + szerokość + wysokość) 275 cm BAGAŻ PODRĘCZNY: Wizzair - Mały bagaż o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25 cm (wyloty do 31.10.2017) / 10 kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23 cm (wyloty od 01.11.2017) EasyJet - o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (z uchwytami i kółkami); CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: WizzAir: - 20 kg - 280 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 370 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 280 PLN (wyloty od 09.01 - 31.03) - 32 kg - 370 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 460 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01)/ 370 PLN (wyloty od 09.01 - 31.03) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel przy najładniejszej plaży w Aya Napa. Polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla młodych ludzi.

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Larnaca, Cypr

Położenie

tuż przy plaży. Do centrum Ayia Napy ok. 1,5 km. Restauracje, bary i sklepy, przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

Plaża

piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole za opłatą (dostępne w zależności od warunków pogodowych).

Wyposażenie

147 pokoi w dwóch budynkach, 4 piętra. Lobby z recepcją, windy, restauracja z bufetem, restauracja "Periyially" (maj-październik), bar. W zadbanym ogrodzie basen z whirpoolem. Leżaki i parasole przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Obiad możliwy również à la carte Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz.10-24:00. Lokalne piwo, wino stołowe, napoje bezalkoholowe do posiłków. Przekąski w godz. 10-13:00, 14:30-18:00 oraz 21-22:00. Lody w ciągu dnia do godz. 22:00. Whirlpool, sauna i kort tenisowy w cenie.

Internet

WiFi na terenach ogólnodostępnych i w pokojach gratis. Kącik internetowy za opłatą.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A2A): lok. 16 m2, zestaw do parzenia kawy, lodówka, klimatyzacja, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon z bocznym widokiem na morze. Łazienka z wanną, WC, suszarka. Komfort Plus (A2K): na wyższych piętrach. Wariant ekonomiczny (A2S): bez bocznego widoku na morze, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Sport

siatkówka plażowa, siłownia, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, kort tenisowy.

Wellness

basen kryty (1.11-31.03). Za opłatą: whirpool, masaże, sauna.

Dzieci

brodzik, plac zabaw.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

  • prestiżowa lokalizacja przy pięknej piaszczystej plaży
  • wysokiej klasy gastronomia i doskonały serwis
  • nowoczesny design pokoi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Pavlo Napa
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Ayia Napa)

Opinie o Hotelu Pavlo Napa

4.9
zdecydowanie polecam

Świetne baseny i piękna plaża, polecam na wypoczynek. Pokój był codziennie sprzątany, czysto i pachnąco - smaczne posiłki.

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Pavlo Napa - możliwości zakwaterowania:

Pokój trzyosobowy
Single Use Standard Balcony or Terrace
Standard Balcony or Terrace
Standard Lateral Sea View Balcony or Terrace
PR

Pavlo Napa - Możliwości wyżywienia:


Pavlo Napa - miasta wylotu:


Pavlo Napa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Pavlo Napa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00