cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
1 / 29
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
30.09 - 04.10
już od 1877 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.10 - 28.10
już od 1534 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Europa Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Europa Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Europa Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 września 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
  • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Hotel Europa Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
  • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 6 km od centrum Hersonissos
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

polozenie

  • ok. 6 km od centrum Hersonissos
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

plaza

  • ok. 50 m od plaży
  • piaszczysta
  • żwirowa
  • kamienista
  • ręczniki za kaucją

Wyposażenie

  • recepcja
  • sala z kominkiem
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • lekarz
  • Wi-Fi, w miejscach ogólnodostępnych: w cenie, w recepcji/lobby: w cenie, w barze: w cenie, przy basenie: w cenie
  • terminal internetowy
  • pralnia: za opłatą
  •   parking, niezadaszony: w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

227 pokojów

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • basen „RELAX POOL": zewnętrzny
  • basen dla dzieci
  • ręczniki: wymagana kaucja
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • miniklub: od 4 lat
    • animacje dla dzieci
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • łóżeczko dla dziecka: w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    • minipiłka nożna
    • siatkówka
    • tenis stołowy
    Płatne
    • tenis: kort twardy
    • sauna parowa
    • masaże
    • strefa spa „EUROPA WELLNESS CENTER"
    • sala fitness/siłownia

    rozrywka

    • zajęcia sportowe
    • wieczory tematyczne
    • przedstawienia
    • wieczory taneczne
    • muzyka na żywo
    • karaoke

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 23 m2
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: za opłatą
    • lodówka: w cenie
    • telefon
    • TV sat.
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    • Wi-Fi: w cenie

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: codziennie 07:15 - 09:45, w formie bufetu
    • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 19:00 - 21:15, w formie bufetu 
    • przekąski: codziennie 10:00 - 18:00
    • ciasto: codziennie 16:00 - 17:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00
    • wybrane napoje do posiłków
    Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 3
  • bar przekąskowy „SNACK BAR": kwiecień - październik; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • bar w lobby „LOBBY BAR": kwiecień - październik, 18:00 - 00:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „POOL BAR": codziennie 10:00 - 18:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Rodzinny hotel zlokalizowany niemal przy samej plaży niedaleko miasta Hersonissos. Dla najmłodszych gości przygotowano masę atrakcji takich jak animacje w miniklubie, plac zabaw czy brodzik do wodnych szaleństw. Dla aktywnych czekać będą boiska sportowe, siłownia a wieczorem bogaty program animacyjny. Idealnym miejsce na relaks będzie także duży basen na świeżym powietrzu.

    lokalizacja

    7 km od Hersonissos, 24 km od lotniska w Heraklionie-HER. Hotel usytuowany na powierzchni: 27000 m2.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1994 r. Odnowiony w 2011 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bar, pralnia (płatna), sala konferencyjna, 2 baseny odkryte.

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    20 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Bezpłatne: ręczniki plażowe (depozyt), płatne: leżaki.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 16 budynkach (liczba pięter: 2, liczba wind: 1) Typy pokoi: - pokoje double dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - pokoje triple dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - pokoje quadruple dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    - restauracja główna, restauracja a la carte, bar All Inclusive (10:00-00:00) - śniadanie (07:15-09:45), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:15) serwowane w restauracji głównej - przekąski (10:00-18:00), podwieczorek (10:00-18:00) serwowane w barze z przekąskami - lody - wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe - pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu gratis. Wymagana rezerwacja. - "Meltemi" międzynarodowa

    z myślą o dzieciach

    - brodziki (2) - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu i krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne,na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    - tenis stołowy - rzutki - koszykówka - piłka nożna - siatkówka - miniboisko do piłki nożnej - aerobik - siłownia - lekkie animacje - dyskoteka

    płatne

    - kort do tenisa ziemnego - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - cymbergaj - bilard - centrum SPA - talasoterapia - masaż - sauna - salon piękności DODATKOWE INFORMACJE Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków. Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19: - Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE - Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - NIE - Czy w hotelu można kupić maseczki? - BEZPŁATNIE - Czy w hotelu znajduje się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK - Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE - Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp.? - TAK - Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK - Jak często są sprzątane pokoje? - PRZED I PO ZAKWATEROWANIU - Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK, NA ŚNIADANIE, OBIAD I KOLACJĘ - Jak będą serwowane posiłki? - PRZEZ OBSŁUGĘ KELNERSKĄ - Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK - Czy jest dostępna usługa Room Service? - NIE - Czy będą czynne restauracje a la carte/tematyczne? - NIE - Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - NIE - Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - MAX 2 GOŚCI NA 4 M2 - Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - NIE - Czy na leżakach są materace? - NIE - Czy na plaży są dostępne ręczniki? - INDYWIDUALNIE PAKOWANE - Czy leżaki są dezynfekowane? - PO KAŻDYM UŻYCIU - Czy basen jest dezynfekowany? - CO 4 GODZINY - Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - NIE - Czy centrum SPA jest czynne? - TAK - Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK - Czy siłownia jest czynna? - NIE - Czy mini klub jest czynny? - NIE, PROWADZONE SĄ LEKKIE ANIMACJE DLA DZIECI NA OTWARTEJ PRZESTRZENI - Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAK, W CIĄGU DNIA I WIECZOREM - Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID 19? - TAK - Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - TAK, KROKI DLA GOŚCI ZAKAŻONYCH PRZEZ COVID19 ZGODNIE Z INSTRUKCJAMI RZĄDU GRECJI PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    25.08.2020 15:34

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    AlfaStar

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Położenie

    Hotel położony w miejscowości Analipsi, 20 km od lotniska w Heraklionie, 7 km od Hersonissos oraz 24km od Heraklionu. Usytuowany 50 m od piaszczysto-żwirowej plaży(Plaża nie należy do hotelu).

     

    Hotel

    Na terenie hotelu recepcja, restauracja główna, snack bar, lobby bar, bar przy basenie, sklep, kącik telewizyjny, kącik internetowy, pralnia, wypożyczalnia samochodów, wypożyczalnia rowerów, lekarz na życzenie. Do dyspozycji gości 2 baseny: jeden z woda morską oraz jeden słodkowodny, brodzik dla dzieci, mini plac zabaw. Leżaki oraz parasole przy basenach bezpłatne. Na plaży parasole oraz leżaki dodatkowo płatne około:5-6 euro/dzień.

     

    Pokoje

    Pokoje dwuosobowe z możliwością dostawki. W pokojach łazienka z wanną, prysznicem oraz WC, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV SAT, lodówka, telefon, sejf (dodatkowo płatny) oraz balkon

     

    Wyżywienie

    All inclusive ( w formie bufetu) Śniadanie: 7:15-9:45 Lunch: 12:30-14:30 Kolacja: 19:00-21:15 Napoje do lunchu i obiadokolacji: wino z beczki, piwo z beczki, napoje gazowane, soki i woda Bary: Bar z przekąkami: 10:00-18:00 Bar przy basenie: 10:00-18:00 Bar główny: 18:00-24:00 Napoje: napoje gazowane, soki, ice-tea, kawa frappe, koktajle bezalkoholowe, woda, kawa, herbata. Napoje alkoholowe: lokalne-ouzo, tsikoudia(raki), brandy, wino, gin, wódka, rum, tequila, whiskey, wybór likierów, piwo z beczki, drinki, koktajle. Szampna i wino za dodatkową opłatą.

     

    Rozrywka

    Dzienna oraz wieczorna animacja. W cenie: aerobic, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, rzutki, boccia, piłka wodna. Mini club dla dzieci w wieku 4-12 lat, plac zabaw. Za opłatą: bilard, korty tenisowe, kurs nurkowania. Więcej szczegółów na www.europabeach.gr

     

    Możliwości zakwaterowania

    Pokój dwuosobowy; pokój dwuosobowy + dostawka dla osoby dorosłej; pokój dwuosobowy + dostawka dla dziecka w wieku 2-7 lub 8-12 lat; pokój dwuosobowy + dostawka dla osoby dorosłej + dostawka dla dziecka w wieku 2-7 lub 8-12 lat; pokój dwuosobowy + 2 dostawki dla osób dorosłych; pokój dwuosobowy + 2 dostawki dla dzieci w wieku 2-7 lub 8-12 lat.

     


    Cena zawiera:

    • zakwaterowanie
    • przelot,
    • transfer,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe,
    • wyżywienie,
    • ubezpieczenie: KL,  NNW i bagaż podróżny,
    • opiekę rezydenta.
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Kreta/Analipsis

    Opinia 7islands

    Hotel położony tuż przy piaszczysto-żwirowej plaży, otoczony zadbanym ogrodem. Panoramiczny widok na morze, piękna roślinność i przyjazna rodzinna atmosfera to niewątpliwe atuty hotelu. Dzięki bogatej formule all inclusive jest to znakomity obiekt dla rodzin z dziećmi.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Analipsis, ok. 1,5 km od jej centrum, ok. 7 km od Hersonissos, ok. 20 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

    Plaża

    Ok. 100 m od hotelu, piaszczysto-kamienista. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez mało ruchliwą ulicę.

    Hotel

    Składa się z budynku głównego oraz bungalowów otoczonych zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi w recepcji. Odpłatnie: kącik internetowy, pomoc medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 226 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, telefon, mini lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek.

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:15-09:45), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:15). W barze przy basenie w godzinach 10:00-18:00 dostępne są przekąski, natomiast w godzinach 16:00-17:00 kawa, herbata i ciastka. W wybranych barach w godzinach 10:00-23:00 serwowane są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 wydawane są odpłatnie.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 2 baseny (jeden z wodą morską i jeden ze słodką, leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka. Odpłatnie: kort tenisowy, bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    2 brodziki, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.europabeach.gr / Tel. 00 30 289 702 15 30

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA GRECKA

    ****  

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Hotel znajduje się w miejscowości Analipsis. Odległość od lotniska w Heraklionie to 19 km, od Hersonissos ok. 6 km.

    Plaża

    *    Do piaszczysto-żwirowej plaży jest 100 m (przejście przez ulicę); leżaki, parasole na plaży płatne, ręczniki w depozycie.

    Zakwaterowanie

    *    227 pokoi; *    Typy pokoi: standardowe, niektóre z możliwością łączenia; *    Wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), łazienka z WC, wanna oraz suszarką do włosów, telefon - połączenia wychodzące płatne, TV, lodówka oraz sejf (płatny), balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna; *    3 bary: główny, z przekąskami i przy basenie.

    Wyżywienie

    *    All Inclusive: śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetu, w ciągu dnia dostępne są również przekąski oraz kawa i ciastka w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole produkcji lokalnej (ouzo, brandy, wino, gin, wódka, rum, tequila, whisky i piwo) dostępne są w godz. 10:00-23:00 w barze głównym oraz w pozostałych barach w godzinach podanych przez hotel.

    Sport i rozrywka

    *    2 basenami (jeden z wodą morską, drugi z wodą słodką); *    Bezpłatnie: soft program animacyjny, rzutki, boccia, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy; *    Odpłatnie: bilard, korty tenisowe, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    *    2 oddzielne baseny, soft  program animacyjny, plac zabaw oraz mini klub (4-11 lat). Możliwość zamówienia opiekunki (płatne) i łóżeczka dla niemowlaka, wysokie krzesła w restauracji .

    Pozostałe udogodnienia

    *    Recepcja, mini market, sklep z pamiątkami, sala telewizyjna, amfiteatr wewnętrzny i zewnętrzny. W  hotelu  skorzystać  można  bezpłatnie z kawiarenki internetowej oraz bezpłatnego dostępu do Wi-Fi w lobby; lekarz na dyżurze.

    Naszym zdaniem

    *    Wspaniały kompleks basenowy, miła obsługa, smaczna kuchnia oraz dogodna lokalizacja stanowią gwarant udanego urlopu. Polecamy ten hotel przede wszystkim rodzinom z dziećmi.

    Strona internetowa

    *    www.europabeach.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Położenie

    Nad morzem, w spokojnej miejscowości wypoczynkowej Analipsis, centrum miejscowości z tawernami, restauracjami i sklepikami ok. 700 m, tętniące nocnym życiem Hersonissos ok. 7 km. Lotnisko ok. 20 km.

    Plaża

     piaszczysto-żwirkowa 50 m. od hotelu, oddzielona ulicą o małym natężeniu ruchu, leżaki i parasole (odpłatnie, ok. 6 euro/dzień).

    Hotel

    Kategoria lokalna 4* Kompleks złożony z budynku głównego oraz kilku budynków o niskiej zabudowie otoczony ogrodem. Liczba pokoi 226. Kategoria lokalna A.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja 24 h, restauracja, lobby bar , bar przy basenie, sejf (odpłatnie, ok. 7 euro/tydz.), minimarket.

    Internet

    Internet bezprzewodowy (bezpłatnie), kącik internetowy (bezpłatnie),

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie: 2 baseny leżaki i parasole przy basenach (bezpłatnie), ręczniki plażowe (za kaucją ok. 10 euro/ ręcznik), sala fitness, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, boccia, rzutki, program animacyjny prowadzony przez zespół animatorów. Odpłatnie: bilard (ok. 2 euro/grę), kort tenisowy (ok. 5 euro/godz.), sporty wodne.

    Dla dzieci

    Łóżeczka dla niemowląt (bezpłatnie, na życzenie), 2 brodziki, plac zabaw, miniklub (4-11 lat), codziennie przez kilka godzin program animacyjny, prowadzony przez zespół animatorów, wysokie krzesełka w restauracji.

    Zakwaterowanie

    2-os. z możliwością 2 dostawek (druga dostawka wyłącznie dla dziecka 2-12 lat), indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), TV SAT, telefon, lodówka, sejf (odpłatnie), łazienka z wanną, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras.

    Wyżywienie

    All Inclusive:  śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu.  Przekąski w barze . Kawa, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków oraz w barach (10.00-24.00).

    Informacje dodatkowe

    www.europabeach.gr

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

    WIZA I PASZPORT

    Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Naszym zdaniem

    Hotel wybudowany w 1992roku, odnowiony w 2008roku. Wyśmienita grecka kuchnia, przyjazna atmosfera. Polecamy rodzinom z dziećmi oraz parom którzy szukają wypoczynku w spokojnej okolicy.

    Położenie

    1,5km od centrum miejscowości Analipsis, 50m od piaszczysto-żwirowej plaży oddzielonej od hotelu ulicą (serwis plażowy płatny), przystanek autobusowy tuż przy hotelu. Do lotniska w Heraklionie jest 20km.

    Wyposażenie

    Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja z lobby, restauracja, taras słoneczny, bar, kafejka internetowa (płatna), WiFi (w lobby), parking, minimarket.

    Pokoje

    227 standardowych pokoi wyposażonych w łazienkę oraz balkon lub taras. W pokoju dostępna jest mała lodówka, klimatyzacja sterowana indywidualnie, suszarka do włosów, TV sat, sejf (płatny),  telefon (płatny).

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania 7:15-9:45, wczesne śniadania 4:30-7:00,obiad 12:30-14:30, kolacja 19:00-21:15 w formie bufetów, przekąski 10:00 - 18:00, ciasta 16:00-17:00, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne 10:00 - 24:00. Wieczór grecki (1/tydz).

    Sport i rozrywka

    2 baseny (jeden ze słodką wodą, a drugi z morską wodą), ręczniki za depozytem 10eu, pokój gier, koszykówka, siatkówka, tenis stołowy; odpłatnie: bilard, kort tenisowy, masaż, nurkowanie.

    Dla dzieci

    2 brodziki, plac zabaw, animacje, mini klub, łóżeczka dla niemowląt, krzesełka w restauracji.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Category

    4

    Region

    CRETA

    Opis oferty:

    obiekt został otwarty w 1992 roku, odnowiony w 2008; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, restauracja główna, restauracja z przekąskami przy basenie, 2 bary

    POKOJE:

    227 pokoi: pokoje 2-osobowe promocyjne i standardowe (możliwość dostawki), pokoje single; wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, Wi-Fi (płatne), sejf (płatny), lodówka, balkon lub taras

    DODATKOWO PŁATNE:

    masaże, kort tenisowy, bilard, salon gier, wypożyczalnia samochodów, lekarz (na wezwanie), pralnia, mini market, kafejka internetowa, szkoła nurkowania, wszystkie sporty wodne na plaży

    KONTAKT:

    www.europabeach.gr

    POŁOŻENIE:

    1,5 km od miejscowości Analipsi, 7 km od Hersonissos, 20 km od lotniska w Heraklionie, 27 km od Knossos

    PLAŻA:

    piaszczysta plaża znajduje się 50 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki i parasole przy basenie - bezpłatne, reczniki - za depozytem (ok. 10€); leżaki i parasole na plaży - płatne

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (4-11 lat), 2 brodziki, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, amfiteatr, noc grecka (okazjonalnie), sala TV, siłownia, aerobik, aqua-aerobik, koszykówka, siatkówka, mini piłka nożna, tenis stołowy, rzutki, boccia, bezpłatne Wi-Fi w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sunshine

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    4* Grecja/Kreta

    Opis hotelu

    Lokalizacja

    - odległość od plaży

    100m

    - położenie

    Analipsis

    - odległość od centrum

    500m

    - odległość od lotniska

    20 km Plaża - publiczna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, parasole płatne Hotel

    - ilość gwiazdek

    4*

    - ilość pokoi

    226

    - ilość basenów

    basen  zewętrzny, basen z wodą morksą, 2 brodziki dla dzieci Dodatkowe usługi

    - płatne

    sejf, pokój gier Internet - Wifi w lobby bezpłatne - kawiarenka internetowa płatna Pokoje

    - wyposażenie

    łazienka , suszarka do włosów, klimatyzacja, TV , mini lodówka,  telefon, balkon - pokoje o pow. ok 25m2 Restauracje i bary

    - Restauracje

    restauracja główna

    - Bary

    bar przy basenie, lobby bar Wyżywienie - All inclusive - Lokalne napoje lakoholowe i bezalkoholowe 10:00-24:00

    -  posiłki

    śniadanie, obiad, kolacja, przekąski Rozrywka - animacje dzienne i wieczorne w określone dni Sporty - aerobik, siatkówka, dart

    - płatne

    sporty wodne na plaży, bilard Dla dzieci - brodzik, plac zabaw, mini klub (4-11 lat)

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Kreta - Heraklion

    Opis

    • blisko plaży
    • bezpłatne Wi-Fi
    • na rodzinne wakacje
    • zaplecze konferencyjne

    Opis

    Hotel położony tuż przy plaży. Na dużym, pięknym terenie w otoczeniu palm i kwiatów. Oddaje do dyspozycji gości liczne udogodnienia dla rodzin z dziećmi. Warta podkreślenia jest również bogata formuła All Inclusive. Bomo Europa Beach to dobra baza wypadowa do pobliskiego Hersonissos.

    • sala konferencyjna
    • bezpłatny kącik internetowy
    • bezpłatne Wi-Fi w holu i przy basenie
    • bary
    • restauracje
    • 2 zewnętrzne baseny
    • mini market
    • sala TV

    Polozenie

    • wyspa Kreta
    • miasteczko Analipsis
    • 20 km od lotniska w Heraklionie
    • 7 km od miasta Hersonissos

    Hersonissos - Jedna z najbardziej znanych miejscowości turystycznych Krety. Prawdziwy raj odnajdą tutaj osoby nastawione na rozrywkę. Miejscowość kipi setkami barów, tawern, klubów i dyskotek. Bardzo dobrze rozwinięta jest baza sportów wodnych. Rodziny mogą wybrać się do aquaparku oraz akwarium. Hersonissos to idealne miejsce na aktywny wypoczynek połączony z zabawą.

    Plaza

    • publiczna
    • ok. 30 m od hotelu
    • przejście przez drogę
    • piaszczysto-żwirowa
    • leżaki i parasole (płatne)
    • ręczniki plażowe (kaucja)

    Wyzywienie

    All Inclusive

    Pokoje

    226 pokoi: Single Rooms & Double Rooms (~20m2), Triples & Quadruples (~25m2).

    W pokojach: klimatyzacja, łazienka (wanna), telefon z bezpośrednim wyjściem (dodatkowa opłata), telewizja satelitarna, bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu, mini lodówka, suszarka do włosów, sejf (płatny), balkon / taras. 

    Single Room & Double Room: podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.
    Triple: łóżko podwójne i pojedyncze.
    Quadruple: łóżko podwójne i 2 pojedyncze.

    Rodzaj dodatkowego łóżka - standardowe.

    Pokoje dla osób niepalących.

    Codzienne sprzątanie i wymiana ręczników, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:

    • animacje
    • wieczorne show
    • aerobik
    • koszykówka
    • nurkowanie (płatne)
    • rzutki
    • siatkówka
    • tenis (płatne)
    • ping-pong
    • water polo

    Dla dzieci:

    • 2 brodziki
    • mini klub (4-11 lat)
    • plac zabaw

    O wyzywieniu

    All inclusive 2020

    Śniadanie: (07:15-09:45), w restauracji głównej, szwedzki stół, napoje gorące, soki, dżemy, masło, różnorodne pieczywo, ciastka, sery, wędliny, bogaty wybór dań gorących, bio-śniadanie, sezonowe warzywa i owoce.
    Lunch: (12:30-14:30), w restauracji głównej, szwedzki stół, dania główne, sałatki i desery.
    Kolacja: (19:00-21:15), w restauracji głównej, szwedzki stół, zupy, dania główne, sałatki i desery, kącik kreteński.
    Restauracja Meltemi - Nowa restauracja a la carte: 1 kolacja na pobyt. Wybór win, które nie są zawarte w programie "All inclusive" - za dopłatą. Wstępna rezerwacja jest wymagana w recepcji głównej restauracji.
    Cooking show podczas wszystkich posiłków.
    Dress code podczas kolacji.
    Lokalne napoje do lunchu i kolacji: beczkowe piwo, napoje orzeźwiające, soki i woda.
    Bary (funkcjonowanie uzależnione od warunków pogodowych).
    Snack-bar przy basenie: 10:00-18:00.
    Bar przy basenie: 10:00-18:00.
    Bar główny: 18:00-23:00, przy złej pogodzie 10:00-24:00.
    Napoje w barach:
    Napoje zimne: soki, mrożona herbata, kawa frappe, koktajle bezalkoholowe, woda.
    Napoje gorące: kawa z ekspresu, różne rodzaje herbaty.
    Lokalne alkohole: ouzo, tsipouro, brandy, wino, gin, wódka, rum, tequila, whisky, likiery, piwo, koktajle.
    Szampan i wina musujące za dodatkową opłatą.
    Kawa, ciasto: 16:00-17:00.
    Przekąski: w snack-barze

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w all inclusive.

    Inne informacje

    W restauracji i barach obowiązuje samoobsługa.

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.


    Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

    Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

    Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

     

     


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Net Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****+

    Region

    Grecja/Kreta

    Strefa

    Active, Family

    Dzieci

    - 1 dziecko do 10 lat - opłata tylko za przelot

    Lokalizacja

    Analipsis - centrum ok. 500 m, klimatyczna miejscowość z białymi domkami, tawernami, pubami oraz sklepami Hersosnissos - ok. 6 km od hotelu, Muzeum Etnograficzne ukazujące folklor kreteński, liczne restauracje, puby, kluby Heraklion - ok. 20 km, stolica wyspy z drugim co do wielkości muzeum archeologicznym na terenie Grecji przystanek komunikacji miejskiej - tuż przy hotelu, przejazd do Heraklionu, ok. 3 EUR w jedną stronę lotnisko - ok. 19 km

    Atuty

    - w bliskiej odległości do stolicy wyspy - Heraklionu - 2 duże baseny, animacje dla dzieci i dorosłych - doskonały punkt wypadowy do zwiedzania wyspy - wysoko oceniany przez turystów z całej Europy - krótki lot ok. 3 h

    Plaża

    przy hotelu, piaszczysto-żwirkowa z łagodnym zejściem do morza, przejście na plażę przez mało ruchliwą ulicę, serwis plażowy płatny ok. 6 EUR - 2 leżaki i parasol

    Hotel

    czterogwiazdkowy, wybudowany w greckim stylu, otoczony palmami, składa się z budynku głównego oraz 16 dwupiętrowych bungalowów, posiada 227 pokoi, położony w pięknym ogrodzie

    Udogodnienia

    całodobowa recepcja, lobby z miejscami do wypoczynku, pralnia, możliwość wypożyczenia samochodu, skutera, ręczniki plażowe (wymagany depozyt), bezpłatny parking, przechowalnia bagaży, sala konferencyjna, lekarz, w pobliżu hotelu znajdują się sklepy, tawerny i bary

    Internet

    bezpłatne Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych bezpłatny kącik internetowy

    Pokoje

    standard - 2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, TV SAT, telefon, sejf (ok. 10 EUR/tydz.), bezpłatna lodówka, klimatyzacja sterowana centralnie, balkon lub taras

    Restauracje i bary

    restauracja główna - kuchnia grecka i międzynarodowa Restauracja a la carte (bezpłatnie raz na pobyt, po wcześniejszej rezerwacji) lobby bar / main bar bar przy basenie / pool bar bar z przekąskami / snack bar

    Wyżywienie

    All Inclusive

    Rozrywka

    2 duże baseny z leżakami i parasolami, taras słoneczny, aerobic, tenis stołowy, boisko do koszykówki, mini boisko do piłki nożnej, siatkówka, animacje dla dzieci i dorosłych, boccia, rzutki, siłownia, fitness centrum, sala telewizyjna, amfiteatr, muzyka na żywo (raz w tygodniu)

    Płatne

    centrum Spa, sauna, masaże, bilard, kort tenisowy, ręczniki plażowe

    Dla dzieci

    2 brodziki, plac zabaw, mini klub (4-11 lat), animacje dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat

    Program All Inclusive

    07.15-09.45 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, show cooking, świeże owoce, warzywa, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata, show cooking 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni greckiej, show cooking, wybór sałatek, przystawek, dań głównych i deserów, napoje bezalkoholowe typu woda mineralna, skoki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), lokalne wino białe i czerwone, piwo 19.00-21.15 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, show cooking, wybór przystawek, sałatek, dań głównych, deserów, napoje bezalkoholowe typu woda mineralna, skoki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), lokalne wino białe i czerwone, piwo; podczas kolacji obowiązuje dress code - Panowie zakładają długie spodnie oraz zakryte buty 10.00-18.00 przekąski na zimno i ciepło serwowane w barze z przekąskami oraz w barze przy basenie 16.00-17.00 kawa, herbata oraz słodkie przekąski, ciasta, ciasteczka serwowane w barze z przekąskami 10.00-24.00 napoje orzeźwiające gazowane oraz niegazowane, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), filtrowana kawa, kawa frappe, herbata, woda mineralna, lokalne alkohole np. piwo, wino białe, czerwone, raki, ouzo, brandy, gin, wódka, rum, tequila, whiskey, likiery lub drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w lobby barze oraz pool barze w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - raz w tygodniu wieczory greckie z muzyką na żywo - leżaki, parasole i ręczniki przy basenie - mini klub dla dzieci w wieku 4 - 11 lat - Restauracja a la carte (bezpłatnie raz na pobyt, po wcześniejszej rezerwacji) Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymują w hotelU.

    Oficjalna kategoria

    4 gwiazdki

    Karty kredytowe

    Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Eurocard

    Strona www hotelu

    www.europabeach.gr

    Nasza ocena

    Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie ****+ Sport \ rozrywka ****+

    Cena obejmuje

    opiekę polskiego rezydenta, przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3, 4, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

    Cena nie obejmuje

    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

    Wąwóz Samaria

    Piesza wyprawa najdłuższym w Europie Wąwozem Samaria, który położony jest w masywie Gór Białych (Lefkaori), liczy 18 km długości i zaliczany jest do europejskich cudów natury. Dzięki specyficznemu klimatowi wąwozu, który przypomina cieplarnie występuje tu 450 gatunków roślin i wiele gatunków zwierząt. Wędrówka rozpoczyna się w miejscu zwanym Ksyloskala "drewniane schody" - od pokonania kamiennych stopni wykutych w zboczu porośniętym cyprysami. Wąwóz miejscami staje się kanionem, gdyż ściany wznoszą się na wysokość 300-600 m, a przejście ma szerokość ok. 3 metrów. Jest to tzw. Żelazna Brama. Szlak kończy się w Agia Roumeli. Wycieczkę kończy rejs statkiem do Chora Sfakion i przejazd autobusem do hotelu. Cena ok. 78 EUR/os.

    Knossos

    Wizyta w największym i najwspanialszym pałacu w Knossos, który okazał się centrum cywilizacji minojskiej. To tutaj mieszkał król Minos, który nakazał zbudować dla swojego syna Minataura (pół byka, pół człowieka) labirynt. Przewodnik nakreśli wygląd budowli sprzed tysiąca lat, opowie o tym jak żyli jej mieszkańcy oraz jakie mieli zwyczaje. Następnym etapem będzie przejazd do Heraklionu i czas wolny lub zwiedzanie Muzeum Archeologicznego, z największą na świecie kolekcją eksponatów z czasów minojskich. Cena ok. 45 EUR/os.

    Rejs na Santorini

    Symbolem Santorini jest czarny piasek oraz białe domy i kościoły z niebieskimi dachami. Stoją one na czarnych, stromych klifach sprawiając wrażenie jakby miały zaraz zsunąć się w turkusowe wody morza, rozbijające się o skały. Wyspa ta to jedno z najbardziej magicznych miejsc w Grecji. W programie zwiedzanie stolicy wyspy - Firy, która dzięki położeniu na skraju wulkanu słynie z niesamowitych widoków oraz miasteczka Oia - jednego z najbardziej romantycznych miejsc na świecie. Znajduje się tu wiele lokalnych sklepików, barów i tawern, gdzie przy aromatycznym, słodkim winie, z którego słynie wyspa można podziwiać zapierający dech w piersiach widok na kalderę - niezwykły, zatopiony krater wulkanu. Cena ok. 160 EUR/os.

    Spinalonga

    Wycieczka statkiem na wyspę Spinalonga, gdzie centrum miasteczka stanowią ruiny weneckiej fortecy. Na początku XX w. były tu zsyłane osoby cierpiące na trąd, stąd też nosi ona również nazwę "Wyspa Trędowatych". W drodze powrotnej statek przycumuje w zatoczce przy małej, dzikiej plaży, gdzie będzie czas na kąpiel w morzu i opalanie. Na statku przewidziane jest barbeque. Po powrocie na ląd spacer po uroczym, portowym miasteczku Agios Nikolaos podziwianie widoku na Jezioro Voulismeni, które połączone jest z morzem kanałem. Cena ok. 58 EUR/os.

    Wieczór kreteński

    Doskonała okazja do spotkania z autentycznym folklorem greckim. Podczas kolacji w jednej z kreteńskich wiosek można skosztować specjałów miejscowej kuchni oraz rozsmakować się w winie i ouzo. Zespół tancerzy w strojach ludowych zaprezentuje tradycyjne tańce z Krety i innych części Grecji przy akompaniamencie buzuki i liry. Cena ok. 45 EUR/os.

    Land Rover Safari

    Wyprawa samochodami terenowymi przez dzikie, górskie bezdroża. Idealna okazja do poznania nieznanego oblicza wyspy - zapomnianych wiosek żyjących własnym rytmem, gajów oliwnych i górskich przełęczy. W programie m.in. wizyta w gospodarstwie, w którym wytwarza się kozi ser (degustacja), zwiedzanie Jaskini Dikte, gdzie według mitologii urodził i wychował się Zeus. Przerwa na lunch w greckiej tawernie. Cena ok. 80 EUR/os.

    Wyspa Chrissi

    Rejs statkiem na niewielką, niezamieszkałą wyspę położoną na Morzu Libijskim u południowego wybrzeża Krety. Wycieczka dla tych, którzy pragną zażyć kąpieli morskich i słonecznych w egotycznym, subtropikalnym klimacie. Turkusowe morze, piaszczyste plaże o złotej barwie oraz niesamowite drzewa cedrowe - tak można opisać "złotą" wyspę. Chrissi została objęta ochroną programu Natura 2000. Cena ok. 55 EURO/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

    Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

    Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ***

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Opis hotelu

    Usytuowany w wiosce Analipsis na wschodnim wybrzezu Krety.

    Hotel Europa Beach jest zlokalizowany dokladnie na plazy, 1,5 km od centrum Analipsi, 6 km od centrum Hersonissos, 27 km od Knossos i 22 km od Miedzynarodowego Lotniska w Heraklion. Wyposazenie hotelu: calodobowa recepcja, lacze internetowa, restauracja, bar, basen, kort do tenisa, boisko do pilki recznej/koszykówki, brodzik i plac zabaw dla dzieci, parking, ogród i taras sloneczny.

    Pokoje posiadaja prywatna lazienke (z wanna/toaleta), suszarke do wlosów, klimatyzacje, depozyt (platny), telewizje satelitarna, telefon, lodówke (na zyczenia), balkon lub taras.

    Wazne: klimatyzacja dziala od czerwca do wrzesnia.

    **Pakiet All Inclusive zawiera: wszystkie posilki (sniadanie, lunch, obiad i przystawki ) i napoje do posilków jak na przyklad miekkie drinki, piwo, wino, wode oraz drinki alkoholowe, z alkoholi lokalnych.

    Drinki sa serwowane od rana do póznego wieczora ( do ok 22-24 ).

    Czas otwarcia rózni sie pomiedzy poszczególnymi hotelami.

    Dodatkowo kazdy hotel oferuje program rozrywkowy.

    Adres: Limin Chersonisou, 70014 Analipsi, Kreta, Grecja

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Europa Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Europa Beach:
    Zapraszamy do obejrzenia filmu z hotelu
    https://youtu.be/FQH_bzZftbY

    Opinie o Hotelu Europa Beach

    Europa Beach - możliwości zakwaterowania:

    Room Double Balcony or Terrace
    Room SingleUse Balcony or Terrace
    Room Triple Balcony or Terrace
    Room Quad Balcony or Terrace
    Double Room / _
    Quadruple Room / _
    Triple Room / _
    Single Room / _

    Europa Beach - Możliwości wyżywienia:


    Europa Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Europa Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00