cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
1 / 29
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 25.09
już od 1618 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.10 - 19.10
już od 120 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Europa Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Europa Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Europa Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
  • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Hotel Europa Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
  • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 6 km od centrum Hersonissos
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • sala z kominkiem
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • lekarz
  • Wi-Fi, w miejscach ogólnodostępnych: w cenie, w recepcji/lobby: w cenie, w barze: w cenie, przy basenie: w cenie
  • terminal internetowy
  • pralnia: za opłatą
  •   parking, niezadaszony: w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

227 pokojów

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: od 4 lat
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • łóżeczko dla dziecka: w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • minipiłka nożna
  • siatkówka
  • tenis stołowy
Płatne
  • tenis: kort twardy
  • sauna parowa
  • masaże
  • strefa spa „EUROPA WELLNESS CENTER"
  • sala fitness/siłownia

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi: w cenie

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:15 - 09:45, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:15, w formie bufetu 
  • przekąski: codziennie 10:00 - 18:00
  • ciasto: codziennie 16:00 - 17:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00
  • wybrane napoje do posiłków
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 3
  • bar przekąskowy „SNACK BAR": kwiecień - październik; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • bar w lobby „LOBBY BAR": kwiecień - październik, 18:00 - 00:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „POOL BAR": codziennie 10:00 - 18:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Rodzinny hotel zlokalizowany niemal przy samej plaży niedaleko miasta Hersonissos. Dla najmłodszych gości przygotowano masę atrakcji takich jak animacje w miniklubie, plac zabaw czy brodzik do wodnych szaleństw. Dla aktywnych czekać będą boiska sportowe, siłownia a wieczorem bogaty program animacyjny. Idealnym miejsce na relaks będzie także duży basen na świeżym powietrzu.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1994 r. Odnowiony w 2011 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bar, pralnia (płatna), sala konferencyjna, baseny odkryte (2).

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa bezpłatna

    plaża

    20 m od hotelu.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 16 budynkach (liczba pięter: 2, liczba wind: 1) Typy pokoi: pokoje double dla max. 2 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , pokoje triple dla max. 3 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , pokoje quadruple dla max. 4 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracja a la carte, bar All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:15-09:45), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:15) serwowane w restauracji głównej, przekąski (10:00-18:00), podwieczorek (10:00-18:00) serwowane w barze z przekąskami, lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu gratis. Wymagana rezerwacja."Meltemi" międzynarodowa

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    tenis stołowy, rzutki, koszykówka, piłka nożna, siatkówka, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje , dyskoteka

    płatne

    kort do tenisa ziemnego, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, cymbergaj, bilard, centrum SPA, talasoterapia, masaż, sauna, salon piękności DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    02.08.2019 15:32

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Opis

    * blisko plaży

    * na rodzinne wakacje

    * zaplecze konferencyjne

    Opis

    Hotel położony na dużym, pięknym terenie z palmami i kwiatami. Przestronne, komfortowe pokoje, restauracja, bary, baseny, usługi dla dzieci, wykwalifikowana obsługa, możliwość uprawiania sportów i korzystania z wielu rozrywek.

    • sala konferencyjna
    • bezpłatny kącik internetowy
    • bezpłatne Wi-Fi w holu i przy basenie
    • bary
    • restauracje
    • 2 zewnętrzne baseny
    • mini market
    • sala TV
     
    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Kreta
    • miasteczko Analipsis
    • 20 km od lotniska w Heraklionie
    • 7 km od miasta Hersonissos

    Plaza

    • publiczna
    • ok. 30 m od hotelu
    • przejście przez drogę
    • piaszczysto-żwirowa
    • leżaki i parasole płatne
    • ręczniki plażowe za kaucją

    Wyzywienie

    All Inclusive

    Pokoje

    226 pokoi: Single Rooms & Double Rooms (ok. 20 m2), Triples & Quadruples (ok. 25 m2).

    W pokojach: klimatyzacja, łazienka (wanna), telefon z bezpośrednim wyjściem (dodatkowa opłata), telewizja satelitarna, bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu, mini lodówka, suszarka do włosów, sejf (płatny), balkon / taras. 

    Single Room & Double Room (~20 m2): podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.

    Triple (~25 m2): łóżko podwójne i pojedyncze.

    Quadruple (~25 m2): łóżko podwójne i 2 pojedyncze.

    Rodzaj dodatkowego łóżka - standardowe.

    Pokoje dla osób niepalących.

    Codzienne sprzątanie i wymiana ręczników, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:
    • animacje
    • wieczorne show
    • aerobik
    • koszykówka
    • nurkowanie (płatne)
    • rzutki
    • siatkówka
    • tenis (płatne)
    • ping-pong
    • water polo

    Dla dzieci:
    • 2 brodziki
    • mini klub (4-11 lat)
    • plac zabaw

    O wyzywieniu

    All inclusive 2019

    Śniadanie: 07:15-09:45, w restauracji głównej, szwedzki stół, napoje gorące, soki, dżemy, masło, różnorodne pieczywo, ciastka, sery, wędliny, bogaty wybór dań gorących, bio-śniadanie, sezonowe warzywa i owoce.

    Lunch: 12:30-14:30, w restauracji głównej, szwedzki stół, dania główne, sałatki i desery.

    Kolacja: 19:00-21:15, w restauracji głównej, szwedzki stół, zupy, dania główne, sałatki i desery, kącik kreteński.

    Nowość 2018! Nowa restauracja a la carte Meltemi: 1 kolacja na pobyt. Wybór win, które nie są zawarte w programie "All inclusive" - za dopłatą. Wstępna rezerwacja jest wymagana w recepcji głównej restauracji.

    Lokalne napoje do lunchu i kolacji: beczkowe piwo, napoje orzeźwiające, soki i woda.

    Cooking show podczas wszystkich posiłków.

    Dress code podczas kolacji.

    Bary (funkcjonowanie uzależnione od warunków pogodowych)

    Snack-bar przy basenie: 10:00-18:00.

    Bar przy basenie: 10:00-18:00.

    Bar główny: 18:00-23:00, przy złej pogodzie 10:00-24:00.

    Napoje w barach

    Napoje zimne: soki, mrożona herbata, kawa frappe, koktajle bezalkoholowe, woda. 

    Napoje gorące: kawa z ekspresu, różne rodzaje herbaty. 

    Lokalne alkohole: ouzo, tsipouro, brandy, wino, gin, wódka, rum, tequila, whisky, likiery, piwo, koktajle.

    Szampan i wina musujące za dodatkową opłatą. 

    Kawa, ciasto: 16:00-17:00.

    Przekąski: w snack-barze 

    Dodatkowe informacje:

    W restauracji i barach obowiązuje samoobsługa.

    Goście mogą korzystać z napojów tylko na użytek własny. 

    Napoje i alkohole wywawane są po dwie sztuki.

    Brak obsługi w pokojach. 

    Obowiązek noszenia bransoletek All inclusive.

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w all inclusive.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Kreta/Analipsis

    Opinia 7islands

    Hotel położony tuż przy piaszczysto-żwirowej plaży, otoczony zadbanym ogrodem. Panoramiczny widok na morze, piękna roślinność i przyjazna rodzinna atmosfera to niewątpliwe atuty hotelu. Dzięki bogatej formule all inclusive jest to znakomity obiekt dla rodzin z dziećmi.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Analipsis, ok. 1,5 km od jej centrum, ok. 7 km od Hersonissos, ok. 20 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

    Plaża

    Ok. 100 m od hotelu, piaszczysto-kamienista. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez mało ruchliwą ulicę.

    Hotel

    Składa się z budynku głównego oraz bungalowów otoczonych zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi w recepcji. Odpłatnie: kącik internetowy, pomoc medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 226 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, telefon, mini lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek.

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:15-09:45), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:15). W barze przy basenie w godzinach 10:00-18:00 dostępne są przekąski, natomiast w godzinach 16:00-17:00 kawa, herbata i ciastka. W wybranych barach w godzinach 10:00-23:00 serwowane są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 wydawane są odpłatnie.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 2 baseny (jeden z wodą morską i jeden ze słodką, leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka. Odpłatnie: kort tenisowy, bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    2 brodziki, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.europabeach.gr / Tel. 00 30 289 702 15 30

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ****  

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Hotel znajduje się w miejscowości Analipsis. Odległość od lotniska w Heraklionie to 19 km, od Hersonissos ok. 6 km.

    Plaża

    *    Do piaszczysto-żwirowej plaży jest 100 m (przejście przez ulicę); leżaki, parasole na plaży płatne, ręczniki w depozycie.

    Zakwaterowanie

    *    227 pokoi; *    Typy pokoi: standardowe, niektóre z możliwością łączenia; *    Wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), łazienka z WC, wanna oraz suszarką do włosów, telefon - połączenia wychodzące płatne, TV, lodówka oraz sejf (płatny), balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna; *    3 bary: główny, z przekąskami i przy basenie.

    Wyżywienie

    *    All Inclusive: śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetu, w ciągu dnia dostępne są również przekąski oraz kawa i ciastka w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole produkcji lokalnej (ouzo, brandy, wino, gin, wódka, rum, tequila, whisky i piwo) dostępne są w godz. 10:00-23:00 w barze głównym oraz w pozostałych barach w godzinach podanych przez hotel.

    Sport i rozrywka

    *    2 basenami (jeden z wodą morską, drugi z wodą słodką); *    Bezpłatnie: soft program animacyjny, rzutki, boccia, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy; *    Odpłatnie: bilard, korty tenisowe, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    *    2 oddzielne baseny, soft  program animacyjny, plac zabaw oraz mini klub (4-11 lat). Możliwość zamówienia opiekunki (płatne) i łóżeczka dla niemowlaka, wysokie krzesła w restauracji .

    Pozostałe udogodnienia

    *    Recepcja, mini market, sklep z pamiątkami, sala telewizyjna, amfiteatr wewnętrzny i zewnętrzny. W  hotelu  skorzystać  można  bezpłatnie z kawiarenki internetowej oraz bezpłatnego dostępu do Wi-Fi w lobby; lekarz na dyżurze.

    Naszym zdaniem

    *    Wspaniały kompleks basenowy, miła obsługa, smaczna kuchnia oraz dogodna lokalizacja stanowią gwarant udanego urlopu. Polecamy ten hotel przede wszystkim rodzinom z dziećmi.

    Strona internetowa

    *    www.europabeach.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Nad morzem, w spokojnej miejscowości wypoczynkowej Analipsis, centrum miejscowości z tawernami, restauracjami i sklepikami ok. 700 m, tętniące nocnym życiem Hersonissos ok. 7 km. Lotnisko ok. 20 km.

    Plaża

     piaszczysto-żwirkowa 50 m. od hotelu, oddzielona ulicą o małym natężeniu ruchu, leżaki i parasole (odpłatnie, ok. 6 euro/dzień).

    Hotel

    Kategoria lokalna 4* Kompleks złożony z budynku głównego oraz kilku budynków o niskiej zabudowie otoczony ogrodem. Liczba pokoi 226. Kategoria lokalna A.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja 24 h, restauracja, lobby bar , bar przy basenie, sejf (odpłatnie, ok. 7 euro/tydz.), minimarket.

    Internet

    Internet bezprzewodowy (bezpłatnie), kącik internetowy (bezpłatnie),

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie: 2 baseny leżaki i parasole przy basenach (bezpłatnie), ręczniki plażowe (za kaucją ok. 10 euro/ ręcznik), sala fitness, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, boccia, rzutki, program animacyjny prowadzony przez zespół animatorów. Odpłatnie: bilard (ok. 2 euro/grę), kort tenisowy (ok. 5 euro/godz.), sporty wodne.

    Dla dzieci

    Łóżeczka dla niemowląt (bezpłatnie, na życzenie), 2 brodziki, plac zabaw, miniklub (4-11 lat), codziennie przez kilka godzin program animacyjny, prowadzony przez zespół animatorów, wysokie krzesełka w restauracji.

    Zakwaterowanie

    2-os. z możliwością 2 dostawek (druga dostawka wyłącznie dla dziecka 2-12 lat), indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), TV SAT, telefon, lodówka, sejf (odpłatnie), łazienka z wanną, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras.

    Wyżywienie

    All Inclusive:  śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu.  Przekąski w barze . Kawa, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków oraz w barach (10.00-24.00).

    Informacje dodatkowe

    www.europabeach.gr

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

    WIZA I PASZPORT

    Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Hotel wybudowany w 1992roku, odnowiony w 2008roku. Wyśmienita grecka kuchnia, przyjazna atmosfera. Polecamy rodzinom z dziećmi oraz parom którzy szukają wypoczynku w spokojnej okolicy.

    Położenie

    1,5km od centrum miejscowości Analipsis, 50m od piaszczysto-żwirowej plaży oddzielonej od hotelu ulicą (serwis plażowy płatny), przystanek autobusowy tuż przy hotelu. Do lotniska w Heraklionie jest 20km.

    Wyposażenie

    Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja z lobby, restauracja, taras słoneczny, bar, kafejka internetowa (płatna), WiFi (w lobby), parking, minimarket.

    Pokoje

    227 standardowych pokoi wyposażonych w łazienkę oraz balkon lub taras. W pokoju dostępna jest mała lodówka, klimatyzacja sterowana indywidualnie, suszarka do włosów, TV sat, sejf (płatny),  telefon (płatny).

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania 7:15-9:45, wczesne śniadania 4:30-7:00,obiad 12:30-14:30, kolacja 19:00-21:15 w formie bufetów, przekąski 10:00 - 18:00, ciasta 16:00-17:00, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne 10:00 - 24:00. Wieczór grecki (1/tydz).

    Sport i rozrywka

    2 baseny (jeden ze słodką wodą, a drugi z morską wodą), ręczniki za depozytem 10eu, pokój gier, koszykówka, siatkówka, tenis stołowy; odpłatnie: bilard, kort tenisowy, masaż, nurkowanie.

    Dla dzieci

    2 brodziki, plac zabaw, animacje, mini klub, łóżeczka dla niemowląt, krzesełka w restauracji.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    4

    Region

    CRETA

    Opis oferty:

    obiekt został otwarty w 1992 roku, odnowiony w 2008; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, restauracja główna, restauracja z przekąskami przy basenie, 2 bary

    POKOJE:

    227 pokoi: pokoje 2-osobowe promocyjne i standardowe (możliwość dostawki), pokoje single; wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, Wi-Fi (płatne), sejf (płatny), lodówka, balkon lub taras

    DODATKOWO PŁATNE:

    masaże, kort tenisowy, bilard, salon gier, wypożyczalnia samochodów, lekarz (na wezwanie), pralnia, mini market, kafejka internetowa, szkoła nurkowania, wszystkie sporty wodne na plaży

    KONTAKT:

    www.europabeach.gr

    POŁOŻENIE:

    1,5 km od miejscowości Analipsi, 7 km od Hersonissos, 20 km od lotniska w Heraklionie, 27 km od Knossos

    PLAŻA:

    piaszczysta plaża znajduje się 50 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki i parasole przy basenie - bezpłatne, reczniki - za depozytem (ok. 10€); leżaki i parasole na plaży - płatne

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (4-11 lat), 2 brodziki, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, amfiteatr, noc grecka (okazjonalnie), sala TV, siłownia, aerobik, aqua-aerobik, koszykówka, siatkówka, mini piłka nożna, tenis stołowy, rzutki, boccia, bezpłatne Wi-Fi w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
    • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Opis hotelu

    Usytuowany w wiosce Analipsis na wschodnim wybrzezu Krety.

    Hotel Europa Beach jest zlokalizowany dokladnie na plazy, 1,5 km od centrum Analipsi, 6 km od centrum Hersonissos, 27 km od Knossos i 22 km od Miedzynarodowego Lotniska w Heraklion. Wyposazenie hotelu: calodobowa recepcja, lacze internetowa, restauracja, bar, basen, kort do tenisa, boisko do pilki recznej/koszykówki, brodzik i plac zabaw dla dzieci, parking, ogród i taras sloneczny.

    Pokoje posiadaja prywatna lazienke (z wanna/toaleta), suszarke do wlosów, klimatyzacje, depozyt (platny), telewizje satelitarna, telefon, lodówke (na zyczenia), balkon lub taras.

    Wazne: klimatyzacja dziala od czerwca do wrzesnia.

    **Pakiet All Inclusive zawiera: wszystkie posilki (sniadanie, lunch, obiad i przystawki ) i napoje do posilków jak na przyklad miekkie drinki, piwo, wino, wode oraz drinki alkoholowe, z alkoholi lokalnych.

    Drinki sa serwowane od rana do póznego wieczora ( do ok 22-24 ).

    Czas otwarcia rózni sie pomiedzy poszczególnymi hotelami.

    Dodatkowo kazdy hotel oferuje program rozrywkowy.

    Adres: Limin Chersonisou, 70014 Analipsi, Kreta, Grecja

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Europa Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Europa Beach:
    Zapraszamy do obejrzenia filmu z hotelu
    https://youtu.be/FQH_bzZftbY
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Europa Beach

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      i sport
      4.7
    • Obsługa
      5.2
    HolidayCheck
    Ocena Europa Beach:
    4.8 / 6

    Hotel zdecydowanie nie zasługuje na 4* :( 2017-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.5
    Wypoczynek, relaks i odprężenie. 2017-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Wspaniałe wrażenie, niezapomniane wspomnienia 2008-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    5.8
    Miła niespodzianka! 2008-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Wybierając hotel z folderu nie widać tego co ma naprawdę do zaoferowania. Dwa baseny, bary przy nich...
    więcej

    5.7
    Polecam w 100 procentach 2009-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Hotel godny polecenia 2009-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    5.4
    Rewelacja! 2009-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    5.2
    Polecam ten hotel 2010-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Przyjemny, mały hotel, dla mało wymagających 2011-03-01
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    My blyslimy tam rok temu. Hotel jest adekwatny co do cenay jaka zaplacilismy za wczasy. Bardzo milo ...
    więcej

    4.8
    Udany pobyt w hotelu Europa Beach 2011-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Spędziliśmy tydzień w hotelu ale to oczywiście za mało żeby zwiedzić i wypocząć wyjazd bardzo udany,...
    więcej

    5.3
    Pobyt w Hotelu Eurpa Beach Kreta Analipsi 2011-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    2.5
    Udanym wypoczyenk w Europa Beach w Analipsi 2011-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Spokojne miejsce na wakacje 2011-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Porządny hotel z dobrym zapleczem i obsługą 2011-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    naprawdę porządna obsługa, jest co być powinno, czysto, schludnie, naprawdę dobre jedzenie. UWAGA! K...
    więcej

    5.2
    Miłe wakacje w Europa Beach 2011-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Piękne wakacje 2011-11-03
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel pięknie położony, na bardzo dużym obszarze ( bardzo zadbanym) na każdym kroku przepiękna, pac...
    więcej

    5.6
    Hotel godny polecenia, ale bez luksusów 2012-02-03
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      6.0

    Hitel czysty, połozony na dużym obszarze. Jedzenie berdzo dobre, z wielką przyjemnością szliśmy do r...
    więcej

    5.0
    Super wakacje! 2012-02-21
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    To były wspaniałe wakacje! Polecam wszystkim szczególnie z dziećmi:-) Jedyny minus to brak animacji...
    więcej

    5.7
    Dobry hotel dla rodziny z dziećmi 2012-06-08
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    3.8
    Pierwsze wrażenie nie najlepsze, potem tylko lepiej 2012-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.7
    Wakacje dla rodziny 2012-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.3
    Warunki w hotelu Europa Beach 2012-08-26
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    3.5
    Super hotel w zacisznym miejscu 2013-03-05
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Generalnie fajny hotel. Leży trochę na uboczy co ma swoje wady i zalety. Zalety to cisza, spokój, i...
    więcej

    4.9
    Dobry Hotel 2013-03-19
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel znakomity, trochę na odludziu, ale warto 2013-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Bardzo dobry hotel 2013-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.7

    Hotel godny polecenia. Czysty, z dobrym wyżywieniem, milą, życzliwa obsługą (pozdrawiam barmana Adon...
    więcej

    5.4
    Hotel godny polecenia 2013-10-01
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.4
    Idealne miejsca na wypoczynek 2014-02-27
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel położony w spokojnej okolicy blisko piaszczystej plaży. Personel bardzo miły - zna język angie...
    więcej

    5.6
    Dwa tygodnie w Analipsis 2014-06-11
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Super wypoczynek 2015-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    POLECAMY TEN HOTEL!!! Bardzo dobre jedzenie, każdy mógł znaleźć coś dla siebie, a w restauracji ni...
    więcej

    5.0
    Polecam 2015-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Tydzień temu wróciiśmy z tygodniowego pobytu w tym hotelu. Ogólnie hotel uważam za godny polecenia, ...
    więcej

    5.5
    Bardzo polecam! 2015-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Wrażenia z pobytu, obsługi i animacji 2016-05-21
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      2.5

    Hotel ładny z fajnymi basenami, jednak tragicznie zarządzany, menadżer szukający problemów, patrząc...
    więcej

    2.5
    Hotel ok, ale w okolicy są lepsze 2016-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.3
    Troche prawdy o tym Hotelu Europa Beach 2016-10-30
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Europa Beach- lepiej niż się spodziewałam 2017-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel jest czysty i zadbany. Pokoje ładne, codziennie sprzątane. Na terenie hotelu są dwa duże basen...
    więcej

    5.3
    Udany urlop w hotelu Europa Beach. 2017-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Polecam 2017-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Nie mam żadnych zastrzeżeń co do hotelu. Przede wszystkim jest utrzymany w czystości, co dla mnie ma...
    więcej

    6.0
    Nie polecam 2017-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      3.3

    Stosunek cena jakość może i dobry ale : Obsługa - Manager hotelu dramat, próbował nasz przekupić pr...
    więcej

    3.5
    Wyjazd z Net Holiday 2017-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
    • Lokalizacja
      2.8
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      4.5

    Wielka przygoda z biurem podróży . Wylot z Krakowa do Heraklion a potem transfer do hotelu Europa B...
    więcej

    4.4

    Europa Beach - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Room Triple Balcony or Terrace
    Double Room / _
    Quadruple Room / _
    Triple Room / _
    Single Room / _
    Room Quad Balcony or Terrace
    Pokój 2-osobowy
    Room Double Balcony or Terrace
    Room SingleUse Balcony or Terrace

    Europa Beach - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Europa Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00