Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
  • Hotel Europa Beach, Kreta
1 / 64
Udogodnienia hotelu Europa Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Europa Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Europa Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Europa Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 października 2018

Hotel Europa Beach w ofercie Biura podróży:

Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
  • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Grecja/Kreta

Strefa

Active, Family

Dzieci

- 1 dziecko do 10 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Analipsis - centrum ok. 500 m, klimatyczna miejscowość z białymi domkami, tawernami, pubami oraz sklepami Hersosnissos - ok. 6 km od hotelu, Muzeum Etnograficzne ukazujące folklor kreteński, liczne restauracje, puby, kluby Heraklion - ok. 20 km, stolica wyspy z drugim co do wielkości muzeum archeologicznym na terenie Grecji przystanek komunikacji miejskiej - tuż przy hotelu, przejazd do Heraklionu, ok. 3 EUR w jedną stronę lotnisko - ok. 19 km

Atuty

- w bliskiej odległości do stolicy wyspy - Heraklionu - 2 duże baseny, animacje dla dzieci i dorosłych - doskonały punkt wypadowy do zwiedzania wyspy - wysoko oceniany przez turystów z całej Europy - krótki lot ok. 3 h

Plaża

przy hotelu, piaszczysto-żwirkowa z łagodnym zejściem do morza, przejście na plażę przez mało ruchliwą ulicę, serwis plażowy płatny ok. 6 EUR - 2 leżaki i parasol

Hotel

czterogwiazdkowy, wybudowany w greckim stylu, otoczony palmami, składa się z budynku głównego oraz 16 dwupiętrowych bungalowów, posiada 227 pokoi, położony w pięknym ogrodzie

Udogodnienia

całodobowa recepcja, lobby z miejscami do wypoczynku, pralnia, możliwość wypożyczenia samochodu, skutera, ręczniki plażowe (wymagany depozyt), bezpłatny parking, przechowalnia bagaży, sala konferencyjna, lekarz, w pobliżu hotelu znajdują się sklepy, tawerny i bary

Internet

bezpłatne Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych bezpłatny kącik internetowy

Pokoje

standard - 2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, TV SAT, telefon, sejf (ok. 10 EUR/tydz.), bezpłatna lodówka, klimatyzacja sterowana centralnie, balkon lub taras

Restauracje i bary

restauracja główna - kuchnia grecka i międzynarodowa Restauracja a la carte (bezpłatnie raz na pobyt, po wcześniejszej rezerwacji) lobby bar / main bar bar przy basenie / pool bar bar z przekąskami / snack bar

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

2 duże baseny z słodką wodą z leżakami i parasolami, taras słoneczny, aerobic, tenis stołowy, boisko do koszykówki, mini boisko do piłki nożnej, siatkówka, animacje dla dzieci i dorosłych, boccia, rzutki, siłownia, fitness centrum, sala telewizyjna, amfiteatr, muzyka na żywo (raz w tygodniu)

Płatne

centrum Spa, sauna, masaże, bilard, kort tenisowy, ręczniki plażowe

Dla dzieci

2 brodziki, plac zabaw, mini klub (4-11 lat), animacje dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat

Program All Inclusive

07.15-09.45 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, show cooking, świeże owoce, warzywa, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata, show cooking 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni greckiej, show cooking, wybór sałatek, przystawek, dań głównych i deserów, napoje bezalkoholowe typu woda mineralna, skoki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), lokalne wino białe i czerwone, piwo 19.00-21.15 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, show cooking, wybór przystawek, sałatek, dań głównych, deserów, napoje bezalkoholowe typu woda mineralna, skoki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), lokalne wino białe i czerwone, piwo; podczas kolacji obowiązuje dress code - Panowie zakładają długie spodnie oraz zakryte buty 10.00-18.00 przekąski na zimno i ciepło serwowane w barze z przekąskami oraz w barze przy basenie 16.00-17.00 kawa, herbata oraz słodkie przekąski, ciasta, ciasteczka serwowane w barze z przekąskami 10.00-24.00 napoje orzeźwiające gazowane oraz niegazowane, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), filtrowana kawa, kawa frappe, herbata, woda mineralna, lokalne alkohole np. piwo, wino białe, czerwone, raki, ouzo, brandy, gin, wódka, rum, tequila, whiskey, likiery lub drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w lobby barze oraz pool barze w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - raz w tygodniu wieczory greckie z muzyką na żywo - leżaki, parasole i ręczniki przy basenie - mini klub dla dzieci w wieku 4 - 11 lat - Restauracja a la carte (bezpłatnie raz na pobyt, po wcześniejszej rezerwacji) Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymują w hotelU.

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Eurocard

Strona www hotelu

www.europabeach.gr

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie ****+ Sport \ rozrywka ****+

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta, przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3, 4, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

Wąwóz Samaria

Piesza wyprawa najdłuższym w Europie Wąwozem Samaria, który położony jest w masywie Gór Białych (Lefkaori), liczy 18 km długości i zaliczany jest do europejskich cudów natury. Dzięki specyficznemu klimatowi wąwozu, który przypomina cieplarnie występuje tu 450 gatunków roślin i wiele gatunków zwierząt. Wędrówka rozpoczyna się w miejscu zwanym Ksyloskala "drewniane schody" - od pokonania kamiennych stopni wykutych w zboczu porośniętym cyprysami. Wąwóz miejscami staje się kanionem, gdyż ściany wznoszą się na wysokość 300-600 m, a przejście ma szerokość ok. 3 metrów. Jest to tzw. Żelazna Brama. Szlak kończy się w Agia Roumeli. Wycieczkę kończy rejs statkiem do Chora Sfakion i przejazd autobusem do hotelu. Cena ok. 78 EUR/os.

Knossos

Wizyta w największym i najwspanialszym pałacu w Knossos, który okazał się centrum cywilizacji minojskiej. To tutaj mieszkał król Minos, który nakazał zbudować dla swojego syna Minataura (pół byka, pół człowieka) labirynt. Przewodnik nakreśli wygląd budowli sprzed tysiąca lat, opowie o tym jak żyli jej mieszkańcy oraz jakie mieli zwyczaje. Następnym etapem będzie przejazd do Heraklionu i czas wolny lub zwiedzanie Muzeum Archeologicznego, z największą na świecie kolekcją eksponatów z czasów minojskich. Cena ok. 45 EUR/os.

Rejs na Santorini

Symbolem Santorini jest czarny piasek oraz białe domy i kościoły z niebieskimi dachami. Stoją one na czarnych, stromych klifach sprawiając wrażenie jakby miały zaraz zsunąć się w turkusowe wody morza, rozbijające się o skały. Wyspa ta to jedno z najbardziej magicznych miejsc w Grecji. W programie zwiedzanie stolicy wyspy - Firy, która dzięki położeniu na skraju wulkanu słynie z niesamowitych widoków oraz miasteczka Oia - jednego z najbardziej romantycznych miejsc na świecie. Znajduje się tu wiele lokalnych sklepików, barów i tawern, gdzie przy aromatycznym, słodkim winie, z którego słynie wyspa można podziwiać zapierający dech w piersiach widok na kalderę - niezwykły, zatopiony krater wulkanu. Cena ok. 160 EUR/os.

Spinalonga

Wycieczka statkiem na wyspę Spinalonga, gdzie centrum miasteczka stanowią ruiny weneckiej fortecy. Na początku XX w. były tu zsyłane osoby cierpiące na trąd, stąd też nosi ona również nazwę "Wyspa Trędowatych". W drodze powrotnej statek przycumuje w zatoczce przy małej, dzikiej plaży, gdzie będzie czas na kąpiel w morzu i opalanie. Na statku przewidziane jest barbeque. Po powrocie na ląd spacer po uroczym, portowym miasteczku Agios Nikolaos podziwianie widoku na Jezioro Voulismeni, które połączone jest z morzem kanałem. Cena ok. 58 EUR/os.

Wieczór kreteński

Doskonała okazja do spotkania z autentycznym folklorem greckim. Podczas kolacji w jednej z kreteńskich wiosek można skosztować specjałów miejscowej kuchni oraz rozsmakować się w winie i ouzo. Zespół tancerzy w strojach ludowych zaprezentuje tradycyjne tańce z Krety i innych części Grecji przy akompaniamencie buzuki i liry. Cena ok. 45 EUR/os.

Land Rover Safari

Wyprawa samochodami terenowymi przez dzikie, górskie bezdroża. Idealna okazja do poznania nieznanego oblicza wyspy - zapomnianych wiosek żyjących własnym rytmem, gajów oliwnych i górskich przełęczy. W programie m.in. wizyta w gospodarstwie, w którym wytwarza się kozi ser (degustacja), zwiedzanie Jaskini Dikte, gdzie według mitologii urodził i wychował się Zeus. Przerwa na lunch w greckiej tawernie. Cena ok. 80 EUR/os.

Wyspa Chrissi

Rejs statkiem na niewielką, niezamieszkałą wyspę położoną na Morzu Libijskim u południowego wybrzeża Krety. Wycieczka dla tych, którzy pragną zażyć kąpieli morskich i słonecznych w egotycznym, subtropikalnym klimacie. Turkusowe morze, piaszczyste plaże o złotej barwie oraz niesamowite drzewa cedrowe - tak można opisać "złotą" wyspę. Chrissi została objęta ochroną programu Natura 2000. Cena ok. 55 EURO/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
  • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Analipsis

Opinia 7islands

Hotel położony tuż przy piaszczysto-żwirowej plaży, otoczony zadbanym ogrodem. Panoramiczny widok na morze, piękna roślinność i przyjazna rodzinna atmosfera to niewątpliwe atuty hotelu. Dzięki bogatej formule all inclusive jest to znakomity obiekt dla rodzin z dziećmi.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Analipsis, ok. 1,5 km od jej centrum, ok. 7 km od Hersonissos, ok. 20 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Ok. 100 m od hotelu, piaszczysto-kamienista. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez mało ruchliwą ulicę.

Hotel

Składa się z budynku głównego oraz bungalowów otoczonych zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi w recepcji. Odpłatnie: kącik internetowy, pomoc medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 226 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, telefon, mini lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:15-09:45), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:15). W barze przy basenie w godzinach 10:00-18:00 dostępne są przekąski, natomiast w godzinach 16:00-17:00 kawa, herbata i ciastka. W wybranych barach w godzinach 10:00-23:00 serwowane są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny (jeden z wodą morską i jeden ze słodką, leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka. Odpłatnie: kort tenisowy, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

2 brodziki, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.europabeach.gr / Tel. 00 30 289 702 15 30

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
  • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****  

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Hotel znajduje się w miejscowości Analipsis. Odległość od lotniska w Heraklionie to 19 km, od Hersonissos ok. 6 km.

Plaża

*    Do piaszczysto-żwirowej plaży jest 100 m (przejście przez ulicę); leżaki, parasole na plaży płatne, ręczniki w depozycie.

Zakwaterowanie

*    227 pokoi; *    Typy pokoi: standardowe, niektóre z możliwością łączenia; *    Wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), łazienka z WC, wanna oraz suszarką do włosów, telefon - połączenia wychodzące płatne, TV, lodówka oraz sejf (płatny), balkon lub taras.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna; *    3 bary: główny, z przekąskami i przy basenie.

Wyżywienie

*    All Inclusive: śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetu, w ciągu dnia dostępne są również przekąski oraz kawa i ciastka w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole produkcji lokalnej (ouzo, brandy, wino, gin, wódka, rum, tequila, whisky i piwo) dostępne są w godz. 10:00-23:00 w barze głównym oraz w pozostałych barach w godzinach podanych przez hotel.

Sport i rozrywka

*    2 basenami (jeden z wodą morską, drugi z wodą słodką); *    Bezpłatnie: soft program animacyjny, rzutki, boccia, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy; *    Odpłatnie: bilard, korty tenisowe, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    2 oddzielne baseny, soft  program animacyjny, plac zabaw oraz mini klub (4-11 lat). Możliwość zamówienia opiekunki (płatne) i łóżeczka dla niemowlaka, wysokie krzesła w restauracji .

Pozostałe udogodnienia

*    Recepcja, mini market, sklep z pamiątkami, sala telewizyjna, amfiteatr wewnętrzny i zewnętrzny. W  hotelu  skorzystać  można  bezpłatnie z kawiarenki internetowej oraz bezpłatnego dostępu do Wi-Fi w lobby; lekarz na dyżurze.

Naszym zdaniem

*    Wspaniały kompleks basenowy, miła obsługa, smaczna kuchnia oraz dogodna lokalizacja stanowią gwarant udanego urlopu. Polecamy ten hotel przede wszystkim rodzinom z dziećmi.

Strona internetowa

*    www.europabeach.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
  • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Nad morzem, w spokojnej miejscowości wypoczynkowej Analipsis, centrum miejscowości z tawernami, restauracjami i sklepikami ok. 700 m, tętniące nocnym życiem Hersonissos ok. 7 km. Lotnisko ok. 20 km.

Plaża

 piaszczysto-żwirkowa 50 m. od hotelu, oddzielona ulicą o małym natężeniu ruchu, leżaki i parasole (odpłatnie, ok. 6 euro/dzień).

Hotel

Kategoria lokalna 4* Kompleks złożony z budynku głównego oraz kilku budynków o niskiej zabudowie otoczony ogrodem. Liczba pokoi 226. Kategoria lokalna A.

Do dyspozycji gości

Recepcja 24 h, restauracja, lobby bar , bar przy basenie, sejf (odpłatnie, ok. 7 euro/tydz.), minimarket.

Internet

Internet bezprzewodowy (bezpłatnie), kącik internetowy (bezpłatnie),

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie: 2 baseny leżaki i parasole przy basenach (bezpłatnie), ręczniki plażowe (za kaucją ok. 10 euro/ ręcznik), sala fitness, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, boccia, rzutki, program animacyjny prowadzony przez zespół animatorów. Odpłatnie: bilard (ok. 2 euro/grę), kort tenisowy (ok. 5 euro/godz.), sporty wodne.

Dla dzieci

Łóżeczka dla niemowląt (bezpłatnie, na życzenie), 2 brodziki, plac zabaw, miniklub (4-11 lat), codziennie przez kilka godzin program animacyjny, prowadzony przez zespół animatorów, wysokie krzesełka w restauracji.

Zakwaterowanie

2-os. z możliwością 2 dostawek (druga dostawka wyłącznie dla dziecka 2-12 lat), indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), TV SAT, telefon, lodówka, sejf (odpłatnie), łazienka z wanną, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras.

Wyżywienie

All Inclusive:  śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu.  Przekąski w barze . Kawa, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków oraz w barach (10.00-24.00).

Informacje dodatkowe

www.europabeach.gr

Cena

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

WIZA I PASZPORT

Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
  • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Hotel wybudowany w 1992roku, odnowiony w 2008roku. Wyśmienita grecka kuchnia, przyjazna atmosfera. Polecamy rodzinom z dziećmi oraz parom którzy szukają wypoczynku w spokojnej okolicy.

Położenie

1,5km od centrum miejscowości Analipsis, 50m od piaszczysto-żwirowej plaży oddzielonej od hotelu ulicą (serwis plażowy płatny), przystanek autobusowy tuż przy hotelu. Do lotniska w Heraklionie jest 20km.

Wyposażenie

Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja z lobby, restauracja, taras słoneczny, bar, kafejka internetowa (płatna), WiFi (w lobby), parking, minimarket.

Pokoje

227 standardowych pokoi wyposażonych w łazienkę oraz balkon lub taras. W pokoju dostępna jest mała lodówka, klimatyzacja sterowana indywidualnie, suszarka do włosów, TV sat, sejf (płatny),  telefon (płatny).

Wyżywienie

All inclusive - śniadania 7:15-9:45, wczesne śniadania 4:30-7:00,obiad 12:30-14:30, kolacja 19:00-21:15 w formie bufetów, przekąski 10:00 - 18:00, ciasta 16:00-17:00, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne 10:00 - 24:00. Wieczór grecki (1/tydz).

Sport i rozrywka

2 baseny (jeden ze słodką wodą, a drugi z morską wodą), ręczniki za depozytem 10eu, pokój gier, koszykówka, siatkówka, tenis stołowy; odpłatnie: bilard, kort tenisowy, masaż, nurkowanie.

Dla dzieci

2 brodziki, plac zabaw, animacje, mini klub, łóżeczka dla niemowląt, krzesełka w restauracji.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
  • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

4

Region

CRETA

Opis oferty:

obiekt został otwarty w 1992 roku, odnowiony w 2008; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, restauracja główna, restauracja z przekąskami przy basenie, 2 bary

POKOJE:

227 pokoi: pokoje 2-osobowe promocyjne i standardowe (możliwość dostawki), pokoje single; wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, Wi-Fi (płatne), sejf (płatny), lodówka, balkon lub taras

DODATKOWO PŁATNE:

masaże, kort tenisowy, bilard, salon gier, wypożyczalnia samochodów, lekarz (na wezwanie), pralnia, mini market, kafejka internetowa, szkoła nurkowania, wszystkie sporty wodne na plaży

KONTAKT:

www.europabeach.gr

POŁOŻENIE:

1,5 km od miejscowości Analipsi, 7 km od Hersonissos, 20 km od lotniska w Heraklionie, 27 km od Knossos

PLAŻA:

piaszczysta plaża znajduje się 50 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki i parasole przy basenie - bezpłatne, reczniki - za depozytem (ok. 10€); leżaki i parasole na plaży - płatne

WYŻYWIENIE:

All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

DLA DZIECI:

animacje, mini klub (4-11 lat), 2 brodziki, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, amfiteatr, noc grecka (okazjonalnie), sala TV, siłownia, aerobik, aqua-aerobik, koszykówka, siatkówka, mini piłka nożna, tenis stołowy, rzutki, boccia, bezpłatne Wi-Fi w lobby


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.


Mouzenidis Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
  • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Heraklion

Wyżywienie

All Inclusive

Opis

Hotel położony na dużym, pięknym terenie z palmami i kwiatami. Przestronne, komfortowe pokoje, restauracja, bary, baseny, usługi dla dzieci, wykwalifikowana obsługa, możliwość uprawiania sportów i korzystania z wielu rozrywek.

Położenie

Miasteczko Analipsis, 7 km od miasta Hersonissos, 20 km od międzynarodowego lotniska w mieście Heraklion, 24 km od Heraklionu.

Pokoje

226 pokoi: Single Rooms & Double Rooms (około 20-25 m2) 
W pokojach: klimatyzacja, dwa łóżka jednoosobowe lub jedno dwuosobowe, łazienka z wanną, telefon (za dopłatą), tv satelitarna lodówka, suszarka do włosów, sejf (za dopłatą), balkon/taras. 
Rodzaj dodatkowego łóżka - standardowe rozkładane.
Pokoje dla osób niepalących.
Pokoje sprzątane są codziennie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

O wyżywieniu

All inclusive

Wyżywienie
Śniadanie: 07:15-09:45, w restauracji głównej, szwedzki stół, napoje gorące, soki, dżemy, masło, różnorodne pieczywo, ciastka, sery, wędliny, bogaty wybór dań gorących, bio-śniadanie, sezonowe warzywa i owoce.
Lunch: 12:30-14:30, w restauracji głównej, szwedzki stół:, menu składające się z 5 pierwszych dań, 2 dań głównych oraz wyboru różnorodnych sałat i deserów (ciasta, owoce, lody).
Kolacja: 19:00-21:15, w restauracji głównej, szwedzki stół, zupy, 5 dań pierwszych, 3 dania główne oraz wybór różnorodnych sałat i deserów (ciasta, owoce, lody), kącik kreteński.
Przy kolacji obowiązuje dress code. 

Napoje
Do obiadu i kolacji: beczkowe wino i piwo, napoje orzeźwiające, soki i woda.
Cooking show podczas wszystkich posiłków.

Bary
Snack-bar przy basenie: 10:00-18:00, przy dobrej pogodzie
Bar przy basenie: 10:00-18:00, przy dobrej pogodzie
Bar główny: 10:00-23:00, przy dobrej pogodzie

Napoje w barach
Napoje zimne: bezalkoholowe, soki, ice tea, kawa frappe, koktajle bezalkoholowe, woda. 
Napoje gorące: kawa z ekspresu, różne rodzaje herbaty. 
Napoje alkoholowe lokalne: ouzo, tsipouro, brandy, wino, gin, wódka, rum, tequila, whisky, liczne likiery, piwo, koktajle.
Szampan i wina musujące za dodatkową opłatą. 
Kawa, ciasto: 16:00-17:00,

Przekąski: w Snack-barze 

Informacja dodatkowa:
W restauracji i barach obowiązuje samoobsługa.
Goście mogą korzystać z napojów tylko na użytek własny, nie więcej niż dwie porcje alkoholu każdorazowo.
Brak obsługi w pokojach. 

Obowiązek noszenia bransoletek All inclusive.






Odległość od morza

10 m

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, 500 metrów od centrum miejscowości Analipsis, 6 km od centrum kurortu Hersonissos
  • 2 duże baseny, profesjonalne animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, show cooking, wi fi gratis w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Opis hotelu

Usytuowany w wiosce Analipsis na wschodnim wybrzezu Krety.

Hotel Europa Beach jest zlokalizowany dokladnie na plazy, 1,5 km od centrum Analipsi, 6 km od centrum Hersonissos, 27 km od Knossos i 22 km od Miedzynarodowego Lotniska w Heraklion. Wyposazenie hotelu: calodobowa recepcja, lacze internetowa, restauracja, bar, basen, kort do tenisa, boisko do pilki recznej/koszykówki, brodzik i plac zabaw dla dzieci, parking, ogród i taras sloneczny.

Pokoje posiadaja prywatna lazienke (z wanna/toaleta), suszarke do wlosów, klimatyzacje, depozyt (platny), telewizje satelitarna, telefon, lodówke (na zyczenia), balkon lub taras.

Wazne: klimatyzacja dziala od czerwca do wrzesnia.

**Pakiet All Inclusive zawiera: wszystkie posilki (sniadanie, lunch, obiad i przystawki ) i napoje do posilków jak na przyklad miekkie drinki, piwo, wino, wode oraz drinki alkoholowe, z alkoholi lokalnych.

Drinki sa serwowane od rana do póznego wieczora ( do ok 22-24 ).

Czas otwarcia rózni sie pomiedzy poszczególnymi hotelami.

Dodatkowo kazdy hotel oferuje program rozrywkowy.

Adres: Limin Chersonisou, 70014 Analipsi, Kreta, Grecja


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Europa Beach to wysoko oceniany przez turystów hotel, usytuowany przy plaży, w miejscowości Analipsis, 6 km od tętniącego życiem Hersonissos ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość atrakcji dla najmłodszych. Jest to także idealne miejsce do zwiedzania wschodniej i zachodniej części Krety.


Mapa Hotelu Europa Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Europa Beach:
Zapraszamy do obejrzenia filmu z hotelu
https://youtu.be/FQH_bzZftbY

Opinie o Hotelu Europa Beach

Europa Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy
Pokoj trzyosobowy
Pokoj trzyosobowy
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj trzyosobowy
Pokoj trzyosobowy
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
pokoj 2 osobowy + 1 dostawka
pokoj 2 osobowy + 2 dostawki
pokoj 2 osobowy
Pokój 2-osobowy
pokoj 1 osobowy

Europa Beach - Możliwości wyżywienia:


Europa Beach - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Europa Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00