cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek, Dalmacja
1 / 13

Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek
star 3

Chorwacja: Dalmacja
Ocena wycieczki objazdowej Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2019

Wycieczka objazdowa Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek w ofercie Biura podróży:

Regobis

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***

REGION

IGRANE/CHORWACJA

MAJÓWKA 2019

- Przejazd komfortowym Autokarem (WC, barek, DVD) - Zakwaterowanie stacjonarne w turystycznej miejscowości Igrane - Dwie Wycieczki w cenie - MOSTAR & MEDJUGORIE, DUBROVNIK oraz zwiedzanie SPLITU

TRASA PRZEJAZDU

- Czechy - Austria - Słowenia - Chorwacja - Przejazd na podstawie ważnego dowodu osobistego - Planowana dłuższa przerwa obiadowa około 40 min, możliwość zakupienia posiłku ok. 6 € - Potwierdzone wszystkie wyjazdy antenowe !

ATUTY

- pobyt stacjonarny (5 noclegów) w 1 obiekcie - zakwaterowanie ok. 100 metrów od Morza - zwiedzanie - Dubrovnik, Mostar + Medjugorie, Split, - rekreacja - Wieczorek Dalmatyński (dot. oferty z wyżywieniem)

RAMOWY PROGRAM WYJAZDU

- 27.04.2019 - Wyjazd z Polski w godzinach popołudniowych, przejazd przez Czechy, Austrię, Słowenię. - 28.04.2019 - Przyjazd do miejscowości Igrane, czas wolny, nocleg. - 29.04.2019 - Wyjazd na wycieczkę do Dubrovnika, nie bez powodu nazwanego Perłą Adriatyku, jedno z najpiękniejszych miast w Europie. Dubrownik to miasto muzeów i festiwali, przyciąga turystów malowniczymi pejzażami, fantastyczną kuchnią. Otoczone kamiennymi murami obronnymi, które broniły go przez wieki. W 1979 roku wpisane zostało na listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Krótki postój w miejscowości Neum, możliwość zakupów oraz wypicia porannej kawy w restauracji. Przyjazd do Dubrownika. Zwiedzanie miasta - najdłuższa i najszersza ulica miasta Stradun, Fontanna Onufrego, Kościół i Klasztor Franciszkanów, Dzwonnica Miejska, Pałac Sponza, Kościół Św. Błażeja - patrona miasta, Pałac Książęcy, Katedra Dubrownicka (za opłatą, w czasie wolnym, indywidualnie możliwe wejście do skarbca, w którym znajduje się ponad 150 relikwii świętych), Stary Port. Czas wolny - we własnym zakresie możliwe zwiedzanie muzeów, wyjazd kolejką na wzgórze nad miastem lub spacer murami obronnymi. Powrót w godzinach popołudniowych. - 30.04.2019 - Dzień wolny przeznaczony na odpoczynek, świadczenia. - 01.05.2019 - Wyjazd na wycieczkę Medjugorie - Mostar. W 1981 roku w Međugorje na wzgórzu zwanym dziś BRDO UKAZANJA - GÓRA OBJAWIEŃ, miały miejsce objawienia Matki Boskiej, które trwają do dziś. Međugorje - Sanktuarium Matki Boskiej Pokoju jest jednym z najliczniej odwiedzanych miejsc pielgrzymkowych w Europie. Mostar - miasto, którego symbolem jest kamienny Stary Most z XVI w. zostało wpisane na listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Poza okazałymi meczetami, warta uwagi jest Czarszija - starówka na prawym brzegu rzeki Neretwy. Znajduje się tu wiele domów z czasów tureckich, a także ruiny starego fortu. Na miejscowym tureckim bazarze (Kujundziluk) można zaopatrzyć się w lokalne pamiątki. Miasto zamieszkane jest przez ludność katolicką w nowej częsci miasta oraz muzułmańską w mostarskiej starówce. Stanowi barwną mozaikę narodów, kultur i religii. Powrót w godzinach popołudniowych. - 02.05.2019 - Dzień wolny przeznaczony na odpoczynek, świadczenia - śniadanie i obiadokolacja, wieczorek dalmatyński (dot. oferty z wyżywieniem). - 03.05.2019 - Wykwaterowanie z obiektu o godzinie 10:00, wyjazd na zwiedzanie Splitu - Stolicy Dalmacji rozsławionej przez cesarza rzymskiego Dioklecjana, który wybudował tu swoją recydencję nad samym Morzem. Split położony jest 60km na północ od Podgory. Dzięki rozbudowie portu, Split rozwinął się do rozmiarów drugiego po Zagrzebiu miasta w Chorwacji. To ważny węzeł komunikacyjny dla dalmatyńskich wysp i generalnie dla chorwackiego wybrzeża. Z tamtejszego terminala promowego odpływają statki do Rijeki, Dubrownika, na pobliskie wyspy - Brač, Hvar, Vis, Čiovo, Korčula, Lastovo, do Ankony, Pescary, Wenecji we Włoszech. Split leży na półwyspie, a oblewają go wody Adriatyku. Ze swoimi ponad dwustu tysiącami mieszkańców rządzi w historycznej krainie Dalmacji. To olbrzymia jak na standardy chorwackie aglomeracja żyje z przemysłu stoczniowego, chemicznego, cementowego, drzewnego, spożywczego - rybnego, piwowarskiego, winiarskiego oraz z portu handlowego, rybackiego i pasażerskiego. Po zwiedzaiu Splitu przejazd w kierunku Polski. - 04.05.2019 - Przyjazd do Polski w godzinach południowych.

ZAKWATEROWANIE

Grupa podczas wyjazdu "chorwacja majówka" będzie zakwaterowana w Pensjonacie Mihajlevic o standardzie *** oraz Villi Prug - wszystkie 5 noclegów.

POŁOŻENIE

Pensjonat Mihajlevic znajduje się w samym centrum miejscowości Igrane w odległości ok. 100 metrów od plaży. W centrum Igrane znajdują się sklepy spożywcze, sklepy z pamiątkami i nadmorska promenada. Lokalizacja obiektu umożliwia aktywne spędzenie wolnego czasu poprzez spacery i uprawianie sportów wodnych. Około 450 metrów od obiektu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można dojechać bezpośrednio do innych miejscowości Riwiery Makarskiej .

POKOJE

Obiekt posiada 2-, 3- oraz 4- osobowe pokoje i apartamenty z łazienką urządzone standardowo, wiekszość wyposażonych w mini aneks kuchenny i balkon. Pokoje posiadają rownież bezpłatną klimatyzację. Aneks kuchenny wyposażony w zlewozmywak, lodówkę, kuchenkę elektryczną, sztućce i naczynia. Bezpłatny dostep do Wi-Fi na poziomie recepcji. Zakwaterowanie od godz. 14.00 w dniu przyjazdu, wykwaterowanie do godz. 10.00 w dniu wyjazdu.

WYŻYWIENIE

Bez wyżywienia lub HB śniadanie - bufet, obiadokolacje - bufet. Napoje do kolacji dodatkowo płatne.

SPORT I ZABAWA

W promieniu ok. 200 m od obiektu znajdują sie bary plażowe, kafeterie, restauracje. Wiele terenów spacerowych wzdłuż plaży.

PLAŻA

Drobnożwirkowa z łagodnym zejściem do Morza, oddalona ok. 100 metrów od obiektu.

CHORWACJA

Chorwacja jest perłą turystyczną Adriatyku, a jej zróżnicowanie terenowe i kulturowe rokrocznie przyciąga rzesze turystów ze wszystkich stron świata. Bajkowe połączenie morza i gór, słoneczna pogoda, wyśmienita kuchnia dalmacka i gościnność mieszkańców sprawiają, że wybór wakacji w Chorwacji jest zawsze strzałem w dziesiątkę. Najbardziej atrakcyjny dla odwiedzających jest region Dalmacji, który poza plażami i krystaliczną wodą przyciąga bogactwem zabytkowych miast mających swe korzenie jeszcze w starożytności (wśród nich prym wiedzie Split z Pałacem Dioklecjana).Typowa śródziemnomorska architektura miasteczek z bogactwem małych, wąskich uliczek sprawia, że już sam spacer po dalmackich miejscowościach wprawia w zachwyt.

RIWIERA MAKARSKA - IGRANE

Zakwaterowanie grupy w miejscowości Igrane. Igrane to mała, kameralna miejscowość na niewielkim półwyspie, początkami swego istnienia sięga starożytności. Z dawnych czasów zachowały się ruiny murów obronnych, letni pałac położony nieco powyżej miejscowości, w gaju oliwnym oraz kościółek Sv. Mihovil. Typowo dalmatyńska zabudowa oddaje charakter całego regionu. Warto wybrać się w rejs na pobliską wyspę Hvar i odwiedzić położone wyżej malownicze wioseczki.

CENA ZAWIERA

• Przejazd autokarem z klimatyzacją, barkiem, WC, DVD • 5 noclegów w pensjonacie Mihaljevic lub Vill Prug *** • Wyżywienie według zakupionej oferty • Zwiedzanie - Dubrovnik, Mostar - Medjugorie, Split • Wieczorek dalmatyński dot. oferty z wyżywieniem • Opiekę polskiego pilota podczas trasy przejazdu • Opiekę rezydenta podczas pobytu • Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (10 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji • Ubezpieczenie KL 20.000€, NNW - 2.000€, bagaz- 200€ (obejmuje choróby przewlekłe) • podatek VAT.

CENA NIE ZAWIERA

• napoi do obiadokolacji, • taksy klimatycznej, opłat za lokalnych przewodników, parkingów, biletów wstępu - obowiązkowo płatne u pilota 65E/os. • połączen antenowych

WAŻNE

dot. przejazdu autokarem 1. Prosimy Klientów o zapoznanie się z ramowym programem imprezy i zwrócenie szczególnej uwagi na rodzaj rozkładu jazdy (podane godziny wyjazdów są orientacyjne i mogą ulec zmianie). 2. Dopłata zawiera przejazd w dwie strony. 3. Każdy pasażer w ramach wykupionego przejazdu może przewieść 1 szt. bagażu o wadze do 20kg, bagaż podręczny o wadze do 5kg. 4. Prosimy o przybycie Klientów na miejsce zbiórki na 10 min. przed planowaną godziną odjazdu. 5. Na trasach dojazdowych w kraju możliwy jest transport autokarem klasy turystycznej, minibusem, samochodem osobowym, pociągiem. 6. Na trasie dojazdowej dopuszcza się możliwość przesiadek w trakcie przejazdu. 7. Transport od miejsca głównej zbiórki (trasa końcowa) odbywa się autokarami komfortowymi (WC, DVD, barek, klimatyzacja). 8. Miejsca w autokarze docelowym są numerowane i przydzielane przez pilota Rego-bis w momencie wejścia Klienta do autokaru głównego. 9. Postoje w trakcie podroży są organizowane co ok. 4,30 godz w miejscach do tego przystosowanych. 10. Rego-bis zastrzega sobie prawo odwołania przejazdów na trasach dojazdowych z poszczególnych miast najpóźniej na 2 dni przed rozpoczeciem imprezy (wymagana ilość osób - 8 na każdej trasie). Prawa autorskie - Rego Bis


Opis hotelu Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

KATEGORIA

***

REGION

IGRANE/CHORWACJA

MAJÓWKA 2018

- Przejazd komfortowym Autokarem (WC, barek, DVD) - Pensjonat Mihajlevic *** (5 noclegów) - wyżywienie HB w formie bufetu - Dwie Wycieczki w cenie - MOSTAR & MEDJUGORIE oraz DUBROVNIK oraz zwiedzanie SPLITU

WARUNKI REZERWACJI

- Zaliczka 10 % płatna w momencie rezerwacji, dopłata do 29% wartości imprezy do 31.01.2018, dopłata do całości 30 dni przed wyjazdem - Gwarancja Niezmienności ceny - Gratis - Bezkosztowa możliwość zmiany uczestnika do 5 dni przed wyjazdem - Gratis - "W grupie raźniej" - specjalny rabat dla mini grupy - 30 zł / os. - dotyczy grup 7-10 osób pełnopłatnych dokonujących rezerwacji na ten sam obiekt i termin - Dodatkowy rabat 2% dla klientów, którzy przynajmniej 1 raz korzystali z oferty Rego-Bis - Potwierdzone wszystkie wyjazdy antenowe !

TRASA PRZEJAZDU

- Czechy - Austria - Słowenia - Chorwacja - Przejazd na podstawie ważnego dowodu osobistego - Planowana dłuższa przerwa obiadowa około 40 min, możliwość zakupienia posiłku ok. 6 € - Potwierdzone wszystkie wyjazdy antenowe !

ATUTY

- pobyt stacjonarny (5 noclegów) w 1 pensjonacie - zakwaterowanie ok. 100 metrów od Morza - zwiedzanie - Dubrovnik, Mostar + Medjugorie, Split, - rekreacja - Wieczorek Dalmatyński

RAMOWY PROGRAM WYJAZDU

- 28.04.2018 - Wyjazd z Polski w godzinach popołudniowych, przejazd przez Czechy, Austrię, Słowenię. - 29.04.2018 - Przyjazd do miejscowości Igrane, czas wolny, obiadokolacja, nocleg. - 30.04.2018 - Po śniadaniu wyjazd na wycieczkę do Dubrovnika, nie bez powodu nazwanego Perłą Adriatyku, jedno z najpiękniejszych miast w Europie. Dubrownik to miasto muzeów i festiwali, przyciąga turystów malowniczymi pejzażami, fantastyczną kuchnią. Otoczone kamiennymi murami obronnymi, które broniły go przez wieki. W 1979 roku wpisane zostało na listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Krótki postój w miejscowości Neum, możliwość zakupów oraz wypicia porannej kawy w restauracji. Przyjazd do Dubrownika. Zwiedzanie miasta - najdłuższa i najszersza ulica miasta Stradun, Fontanna Onufrego, Kościół i Klasztor Franciszkanów, Dzwonnica Miejska, Pałac Sponza, Kościół Św. Błażeja - patrona miasta, Pałac Książęcy, Katedra Dubrownicka (za opłatą, w czasie wolnym, indywidualnie możliwe wejście do skarbca, w którym znajduje się ponad 150 relikwii świętych), Stary Port. Czas wolny - we własnym zakresie możliwe zwiedzanie muzeów, wyjazd kolejką na wzgórze nad miastem lub spacer murami obronnymi. Powrót w godzinach popołudniowych. - 01.05.2018 - Dzień wolny przeznaczony na odpoczynek, świadczenia - śniadanie i obiadokolacja. - 02.05.2018 - Po śniadaniu wyjazd na wycieczkę Medjugorie - Mostar. W 1981 roku w Međugorje na wzgórzu zwanym dziś BRDO UKAZANJA - GÓRA OBJAWIEŃ, miały miejsce objawienia Matki Boskiej, które trwają do dziś. Međugorje - Sanktuarium Matki Boskiej Pokoju jest jednym z najliczniej odwiedzanych miejsc pielgrzymkowych w Europie. Mostar - miasto, którego symbolem jest kamienny Stary Most z XVI w. zostało wpisane na listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Poza okazałymi meczetami, warta uwagi jest Czarszija - starówka na prawym brzegu rzeki Neretwy. Znajduje się tu wiele domów z czasów tureckich, a także ruiny starego fortu. Na miejscowym tureckim bazarze (Kujundziluk) można zaopatrzyć się w lokalne pamiątki. Miasto zamieszkane jest przez ludność katolicką w nowej częsci miasta oraz muzułmańską w mostarskiej starówce. Stanowi barwną mozaikę narodów, kultur i religii. Powrót w godzinach popołudniowych. - 03.05.2018 - Dzień wolny przeznaczony na odpoczynek, świadczenia - śniadanie i obiadokolacja, wieczorek dalmatyński. - 04.05.2018 - Śniadanie, wykwaterowanie z obiektu o godzinie 10:00, wyjazd na zwiedzanie Splitu - Stolicy Dalmacji rozsławionej przez cesarza rzymskiego Dioklecjana, który wybudował tu swoją recydencję nad samym Morzem. Split położony jest 60km na północ od Podgory. Dzięki rozbudowie portu, Split rozwinął się do rozmiarów drugiego po Zagrzebiu miasta w Chorwacji. To ważny węzeł komunikacyjny dla dalmatyńskich wysp i generalnie dla chorwackiego wybrzeża. Z tamtejszego terminala promowego odpłyniemy do Rijeki, Dubrownika, na pobliskie wyspy - Brač, Hvar, Vis, Čiovo, Korčula, Lastovo, do Ankony, Pescary, Wenecji we Włoszech. Split leży na półwyspie, a oblewają go wody Adriatyku. Ze swoimi ponad dwustu tysiącami mieszkańców rządzi w historycznej krainie Dalmacji. To olbrzymia jak na standardy chorwackie aglomeracja żyje z przemysłu stoczniowego, chemicznego, cementowego, drzewnego, spożywczego - rybnego, piwowarskiego, winiarskiego oraz z portu handlowego, rybackiego i pasażerskiego. Po zwiedzaiu Splitu przejazd w kierunku Polski. - 05.05.2018 - Przyjazd do Polski w godzinach południowych.

ZAKWATEROWANIE

Grupa podczas wyjazdu "chorwacja majówka" będzie zakwaterowana w Pensjonacie Mihajlevic o standardzie *** - wszystkie 5 noclegów.

POŁOŻENIE

Pensjonat Mihajlevic znajduje się w samym centrum miejscowości Igrane w odległości ok. 100 metrów od plaży. W centrum Igrane znajdują się sklepy spożywcze, sklepy z pamiątkami i nadmorska promenada. Lokalizacja obiektu umożliwia aktywne spędzenie wolnego czasu poprzez spacery i uprawianie sportów wodnych. Około 450 metrów od obiektu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można dojechać bezpośrednio do innych miejscowości Riwiery Makarskiej .

POKOJE

Obiekt posiada 2-, 3- oraz 4- osobowe pokoje i apartamenty z łazienką urządzone standardowo, wiekszość wyposażonych w mini aneks kuchenny i balkon. Pokoje posiadaja rownież bezpłatną klimatyzację. Aneks kuchenny wyposażony w zlewozmywak, lodówkę, kuchenkę elektryczną, sztućce i naczynia. Bezpłatny dostep do Wi-Fi na poziomie recepcji. Zakwaterowanie od godz. 14.00 w dniu przyjazdu, wykwaterowanie do godz. 10.00 w dniu wyjazdu.

WYŻYWIENIE

W restauracji pensjonatu, HB śniadanie - bufet, obiadokolacje - bufet. Napoje do kolacji dodatkowo płatne.

SPORT I ZABAWA

W promieniu ok. 200 m od obiektu znajdują sie bary plażowe, kafeterie, restauracje. Wiele terenów spacerowych wzdluż plaży.

PLAŻA

Drobnożwirkowa z łagodnym zejściem do Morza, oddalona ok. 100 metrów od obiektu.

CHORWACJA

Chorwacja jest perłą turystyczną Adriatyku, a jej zróżnicowanie terenowe i kulturowe rokrocznie przyciąga rzesze turystów ze wszystkich stron świata. Bajkowe połączenie morza i gór, słoneczna pogoda, wyśmienita kuchnia dalmacka i gościnność mieszkańców sprawiają, że wybór wakacji w Chorwacji jest zawsze strzałem w dziesiątkę. Najbardziej atrakcyjny dla odwiedzających jest region Dalmacji, który poza plażami i krystaliczną wodą przyciąga bogactwem zabytkowych miast mających swe korzenie jeszcze w starożytności (wśród nich prym wiedzie Split z Pałacem Dioklecjana).Typowa śródziemnomorska architektura miasteczek z bogactwem małych, wąskich uliczek sprawia, że już sam spacer po dalmackich miejscowościach wprawia w zachwyt.

RIWIERA MAKARSKA - IGRANE

Zakwaterowanie grupy w miejscowości Igrane. Igrane to mała, kameralna miejscowość na niewielkim półwyspie, początkami swego istnienia sięga starożytności. Z dawnych czasów zachowały się ruiny murów obronnych, letni pałac położony nieco powyżej miejscowości, w gaju oliwnym oraz kościółek Sv. Mihovil. Typowo dalmatyńska zabudowa oddaje charakter całego regionu. Warto wybrać się w rejs na pobliską wyspę Hvar i odwiedzić położone wyżej malownicze wioseczki.

CENA ZAWIERA

• Przejazd autokarem z klimatyzacją, barkiem, WC, DVD • 5 noclegów w pensjonacie Mihaljevic *** • Wyżywienie dwa posiłki dziennie • Zwiedzanie - Dubrovnik, Mostar - Medjugorie, Split • Wieczorek dalmatyński • Opiekę polskiego pilota podczas trasy przejazdu • Opiekę rezydenta podczas pobytu • Ubezpieczenie KL 10.000€, NNW - 2.000€, bagaz- 200€ (obejmuje choróby przewlekłe) • podatek VAT.

CENA NIE ZAWIERA

• napoi do obiadokolacji, • taksy klimatycznej, opłat za lokalnych przewodników, parkingów, biletów wstępu - obowiązkowo płatne u pilota 65E/os. • połączen antenowych

WAŻNE

dot. przejazdu autokarem 1. Prosimy Klientow o zapoznanie sie z ramowym programem imprezy i zwrocenie szczegolnej uwagi na rodzaj rozkładu jazdy (podane godziny wyjazdów są orientacyjne i mogą ulec zmianie). 2. Dopłata zawiera przejazd w dwie strony. 3. Każdy pasażer w ramach wykupionego przejazdu moze przewieść 1 szt. bagażu o wadze do 20kg, bagaż podręczny o wadze do 5kg. 4. Prosimy o przybycie Klientów na miejsce zbiórki na 10 min. przed planowaną godziną odjazdu. 5. Na trasach dojazdowych w kraju możliwy jest transport autokarem klasy turystycznej, minibusem, samochodem osobowym, pociągiem. 6. Na trasie dojazdowej dopuszcza sie możliwość przesiadek w trakcie przejazdu. 7. Transport od miejsca głównej zbiórki (trasa końcowa) odbywa sie autokarami komfortowymi (WC, DVD, barek, klimatyzacja). 8. Miejsca w autokarze docelowym sa numerowane i przydzielane przez pilota Rego-bis w momencie wejścia Klienta do autokaru głównego. 9. Postoje w trakcie podroży są organizowane co ok. 4,30 godz w miejscach do tego przystosowanych. 10. Rego-bis zastrzega sobie prawo odwołania przejazdów na trasach dojazdowych z poszczególnych miast najpóźniej na 2 dni przed rozpoczeciem imprezy (wymagana ilość osób - 8 na każdej trasie). Prawa autorskie - Rego Bis



Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


Opinie o wycieczce objazdowej Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek

Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek - możliwości zakwaterowania:

ap. 2 os. aneksem kuchennym
Pok 2+1os. (2 os.. dor. + dost.)
pok.2 os..+2dz./dost.+wspolne sp
pokoj 2 osobowy bez balkonu
pokoj 2 osobowy
pokoj 2 osobowy/MORZE

Masz pytania o Wycieczkę objazdową Chorwacka Majówka - Zwiedzanie i wypoczynek? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00