cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
  • Hotel Asterias Beach, Ayia Napa
1 / 40
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
01.04 - 05.04
już od 1379 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.04 - 05.04
już od 1379 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Asterias Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Asterias Beach
star 4

Cypr: Ayia Napa
Ocena hotelu Asterias Beach:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Asterias Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Asterias Beach to rewelacyjny hotel świetnie usytuowany przy przepięknej plaży Makronissos - jednej z najładniejszych piaszczystych plaż na Cyprze, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Ayia Napa ze sklepami, barami, restauracjami i dyskotekami. Ze względu na bardzo wysoki standard świadczonych usług hotel Asterias Beach polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz aktywnym osobom. Wakacje w hotelu Asterias Beach to gwarancja udanych wakacji na Cyprze.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy jednej z najpiękniejszych piaszczystych plaż na Cyprze - Makronissos, oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, 4 km od rozrywkowej części kurortu Ayia Napa
  • wyremontowany, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, animacje, zajęcia sportowe
  • bogata oferta wyżywienia (m. in. owoce morza) w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis w hotelu i na plaży

Hotel Asterias Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Asterias Beach to rewelacyjny hotel świetnie usytuowany przy przepięknej plaży Makronissos - jednej z najładniejszych piaszczystych plaż na Cyprze, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Ayia Napa ze sklepami, barami, restauracjami i dyskotekami. Ze względu na bardzo wysoki standard świadczonych usług hotel Asterias Beach polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz aktywnym osobom. Wakacje w hotelu Asterias Beach to gwarancja udanych wakacji na Cyprze.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy jednej z najpiękniejszych piaszczystych plaż na Cyprze - Makronissos, oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, 4 km od rozrywkowej części kurortu Ayia Napa
  • wyremontowany, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, animacje, zajęcia sportowe
  • bogata oferta wyżywienia (m. in. owoce morza) w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis w hotelu i na plaży

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 4 km od centrum Ayia Napa
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras na dachu
  • taras
  • sklep z pamiątkami: za opłatą
  • minimarket: za opłatą
  • fryzjer: za opłatą
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • parking: w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

288

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

  •  łóżeczka dla dzieci: w cenie, wymagana rezerwacja
  • opieka nad dziećmi: kwiecień - październik, codziennie 24 h, za opłatą, płatność gotówką
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • menu dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • miniklub dla dzieci: 4 - 12 lat, kwiecień - listopad, codziennie 10:00 - 12:30 i 15:00 - 17:00
  • międzynarodowe animacje dla dzieci: 4 - 12 lat, kwiecień - listopad, 10:00 - 12:30, 15:00 - 17:00
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: 4 - 12 lat, kwiecień - listopad, codziennie 20:30 - 21:00
  • basen dla dzieci: kwiecień - listopad, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia: codziennie 09:00 - 19:00
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy: wymagana kaucja
Płatne
  • strefa spa „IRIS SPA": codziennie 09:00 - 19:00
  • łaźnia parowa: płatność gotówką
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • minipiłka nożna
  • paddle tenis
  • rowery górskie
  • tenis: oświetlenie, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • sporty wodne: kanu, kajaki, monoski, wakeboard, skutery wodne, łódka typu banan, rower wodny: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • zajęcia sportowe (w ciągu dnia, od kwietnia do listopada)
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych od kwietnia do listopada
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia wieczorami
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
  • boccia
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na ogród
  • w budynku głównym
  • od strony ogrodu
  • ostatni, częściowy remont 2018
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą, ok. 2 €/dzień
  • deska do prasowania
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie 09:00 - 21:00, za opłatą, płatność gotówką
  • serwis sprzątający: codziennie 09:00 - 15:00, w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na morze
  • sejf: za opłatą, ok. 2 €/dzień
  • Wi-Fi: w cenie
  • serwis sprzątający: codziennie 09:00 - 15:00
  • wanna
  • w budynku głównym
  • ostatni, częściowy remont 2018
  • klimatyzacja
  • deska do prasowania
  • telefon
  • TV sat.
  • room service: codziennie 09:00 - 21:00, za opłatą, płatność gotówką
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na morze
  • sejf: w cenie
  • ekspres do kawy
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • Wi-Fi
  • serwis sprzątający: codziennie 09:00 - 15:00, w cenie
  • prysznic z deszczownicą
  • szlafroki
  • kapcie
  • w budynku głównym
  • ostatni, częściowy remont 2018
  • klimatyzacja
  • deska do prasowania
  • telefon
  • TV sat.
  • room service: codziennie 09:00 - 21:00, za opłatą, płatność gotówką
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy Swim Up DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • w budynku głównym
  • ostatni, częściowy remont 2018
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą, ok. 2 €/dzień
  • deska do prasowania
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie 09:00 - 21:00, za opłatą, płatność gotówką
  • serwis sprzątający: codziennie 09:00 - 15:00
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
  • bezpośrednie wejście do basenu
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na ogród
  • od strony ogrodu
  • w budynku głównym
  • ostatni, częściowy remont 2018
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą, ok. 2 €/dzień
  • deska do prasowania
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie 09:00 - 21:00, za opłatą, płatność gotówką
  • serwis sprzątający: codziennie 09:00 - 15:00
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • ograniczony widok na morze
  • od strony morza
  • w budynku głównym
  • ostatni, częściowy remont 2018
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą, ok. 2 €/dzień
  • deska do prasowania
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie 09:00 - 21:00, za opłatą, płatność gotówką
  • serwis sprzątający: codziennie 09:00 - 15:00
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive plus
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, amerykańskie, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 13:00 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: raz w tygodniu 19:00 - 21:30
  • przekąski: codziennie 10:00 - 12:30 i 15:00 - 17:30
  • ciasto: codziennie 16:30 - 17:30
  • lody: codziennie 10:00 - 18:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 18:00 i 18:00 - 00:30
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 18:00 i 18:00 - 00:30
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 18:00 i 18:00 - 00:30
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
  • All inclusive
    • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, amerykańskie, w formie bufetu
    • obiad: codziennie 13:00 - 15:00, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: raz w tygodniu 19:00 - 21:30
    • przekąski: codziennie 10:00 - 12:30 i 15:00 - 17:30
    • ciasto: codziennie 16:30 - 17:30 w barze przy zewnętrznym basenie „Golden Sands Pool Bar"
    • lody: codziennie 10:00 - 18:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 18:00 w barze przy zewnętrznym basenie „Golden Sands Pool Bar"
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 18:00 w barze przy zewnętrznym basenie „Aphrodite Pool Bar"
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 16:00 - 00:30 w barze w lobby „Cocktail Bar - Chrisi Acti"
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 20:00 - 00:00 w barze „Panorama Roof Top Bar"
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    • wymagane noszenie opasek all inclusive
    Dwa posiłki
    • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, amerykańskie, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: raz w tygodniu 19:00 - 21:30
    Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja „Ammochostos Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, francuska, grecka, międzynarodowa, włoska, japońska, regionalna, libańska, śródziemnomorska, meksykańska, regionalna, dania z grilla, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, dania wegańskie, bufet, a la carte, show cooking, codziennie 07:00 - 10:00, codziennie 13:00 - 14:30, codziennie 19:00 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „Koralli Seafood Restaurant": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, za opłatą, codziennie 12:00 - 22:00, z klimatyzacją, na plaży, strefa dla palących
  • restauracja „Golden Sands Pool Restaurant": rodzaje kuchni: grecka, regionalna, a la carte, przy basenie, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Italian Restaurant": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, z klimatyzacją, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 5
  • bar w lobby „Cocktail Bar - Chrisi Acti": codziennie 18:00 - 00:30
  • bar przy zewnętrznym basenie „Golden Sands Pool Bar": codziennie 10:00 - 18:00
  • bar na plaży „Levels Beach Bar": codziennie 09:00 - 18:00
  • bar „Panorama Roof Top Bar": codziennie 19:00 - 00:30
  • bar przy zewnętrznym basenie „Aphrodite Pool Bar"
  • Dodatkowe informacje
  • Pakiet Premium All Inlusive:
  • sejf w cenie
  • zestaw do parzenia kawy w pokoju
  • szlafrok i kapcie: w cenie
  • butelka wina do posiłku
  • możliwość korzystania z Levels Beach Bar: wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe
  • raz na pobyt przy zakwaterowaniu na min. 7 nocy: możliwość skorzystania z restauracji a'la carte Koralli Seafood Restaurant & Golden Sands Italian, wymagana rezerwacja
  • śniadania podawane są w restauracji Golden Sands
  • zniżka na zabiegi: 2 pierwsze zabiegi w cenie 1 i zniżka 10% na kolejne
  • wstęp do sauny

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Asterias Beach to rewelacyjny hotel świetnie usytuowany przy przepięknej plaży Makronissos - jednej z najładniejszych piaszczystych plaż na Cyprze, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Ayia Napa ze sklepami, barami, restauracjami i dyskotekami. Ze względu na bardzo wysoki standard świadczonych usług hotel Asterias Beach polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz aktywnym osobom. Wakacje w hotelu Asterias Beach to gwarancja udanych wakacji na Cyprze.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy jednej z najpiękniejszych piaszczystych plaż na Cyprze - Makronissos, oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, 4 km od rozrywkowej części kurortu Ayia Napa
    • wyremontowany, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, animacje, zajęcia sportowe
    • bogata oferta wyżywienia (m. in. owoce morza) w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis w hotelu i na plaży

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Cypr/Famagusta

    Informacje Ogólne:

    Asterias Beach znajduje się bezpośrednio na plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paralimni (10 km). Pozostałe miasta: Larnaka (41 km). Znajduje się w Ayia Napa, Hotel posiada 211 pokoi i został odnowiony w 2014 roku, dostępna jest 2 windy. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, mini market, salę konferencyjną, salon i recepcję. W 4-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji jest czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Odległość od hotelu: dyskoteka (4 km), sklepy (4 km), informacja turystyczna (4 km), Ayia Napa Monastery (9 km) i Waterworld Wateroark (2 km). W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek, supermarket, bary/restauracje i przystanek autobusowy. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje kantor, usługę budzenia, usługi opiekunki, pokojówki, pralnię, serwis pokojowy i usługi prasowania. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, usługi opiekunki i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: usługi tłumaczeniowe, catering i dostęp do Internetu. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. W hotelu znajdują się 2 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

    Sport i Rozrywka:

    Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje strzelanie z łuku, bilard, sala gier, rzutki i tenis stołowy. Asterias Beach posiada saunę i łaźnię turecką. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka plażowa, fitness, tenis i aerobik. Lokalne firmy oferują sporty wodne takie jak wakeboard, pływanie na motorówkach i narciarstwo wodne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: American Express, karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Bagaż

    Warszawa i Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25, który za dodatkową opłatą można zastąpić dużym bagażem podręcznym o wadze; - 15 kg - 164zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 338 PLN (wyloty od 01.05 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 412 PLN (wyloty od 01.04-30.04 oraz od 01.06 - 30.09) - 32 kg - 430 PLN (wyloty od 01.05 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 504 PLN (wyloty od 01.04-30.04 oraz od 01.06 - 30.09) Berlin Shoenefeld (SXF) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 260 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Asterias Beach to rewelacyjny hotel świetnie usytuowany przy przepięknej plaży Makronissos - jednej z najładniejszych piaszczystych plaż na Cyprze, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Ayia Napa ze sklepami, barami, restauracjami i dyskotekami. Ze względu na bardzo wysoki standard świadczonych usług hotel Asterias Beach polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz aktywnym osobom. Wakacje w hotelu Asterias Beach to gwarancja udanych wakacji na Cyprze.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy jednej z najpiękniejszych piaszczystych plaż na Cyprze - Makronissos, oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, 4 km od rozrywkowej części kurortu Ayia Napa
    • wyremontowany, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, animacje, zajęcia sportowe
    • bogata oferta wyżywienia (m. in. owoce morza) w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis w hotelu i na plaży

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Cypr

    Country

    Cypr

    Warto podkreślić

    - Piaszczysta plaża- Odnowiony w latach 2016-2018- Blisko rozrywkowego centrum Ayia Napa- Wysoki standard usług- Bogata oferta All Inclusive

    Okiem Grecosa

    Hotel położony przy piaszczystej plaży Makronissos, jednej z najładniejszych na Cyprze. Goście docenią smaczną kuchnię serwującą m.in. owoce morza, a osoby pragnące spędzić wakacje aktywnie mogą skorzystać z oferty sportowej.

    Położenie

    • przy plaży• rozrywkowa miejscowość Agia Napa ok. 4km• przystanek autobusowy ok. 500m• lotnisko ok. 50km

    Plaża

    • przy hotelu• piaszczysta plaża Makronissos• łagodne wejście do wody• leżaki i parasole (ok. 7EUR/dzień)• oznaczona Błekitną Flagą

    Hotel

    • odnowiony w latach 2016-2018• budynek główny• 4 restauracje- głowna, a la carte • 3 bary na terenie hotelu (bezpłatnie), 1 przy plaży (odpłatnie)• Wi-Fi w hotelu i na plaży (bezpłatnie)• kącik internetowy ( 3,50 EUR/godz)• 3 windy• recepcja (24h)• 288 pokoi• kategoria lokalna 4*

    Pokoje

    Standard• 2-3 os. (ok. 23 m2) • dostawka dla 3. osoby• klimatyzacja centralna (bezpłatnie)• Wi-Fi (bezpłatnie), TV-SAT• telefon• lodówka• sejf (ok. 2 EUR/dzień)• łazienka - wanna/prysznic, suszarka• widok na morze za dopłatą
    • boczny widok na morze za dopłatą (dostępne na sezon 2020)
    • widok na basen za dopłatą (dostępne na sezon 2020)• balkon lub tarasSuperior z widokiem na morze• 2-3 os. (ok. 23 m2) • dostawka dla 3. osoby• wyposażony jak pokój standard, ponadto:• luksusowe dodatki• 43'' TV LED, ekspres do kawy• mini bar uzupełniony w dniu przyjazdu w napoje bezalkoholowe• możliwość korzystania z restauracji Golden Sands (śniadania)• widok na morzeRodzinny• 2-4 os. (ok. 23 m2) • łóżko piętrowe dla dzieci do 12 lat• wyposażony jak pokój standardStandard z wyjściem na współdzielony basen• 2-3 os. (ok. 23 m2) • widok na basen i ogród• wyposażony jak pokój standard

    Wyżywienie

    All Inclusive• strój formalny do kolacjiAll Inclusive• śniadanie, lunch, kolacja – bufet• kawa, herbata, ciastka (16.30–17.30)• przekąski, lody (10.30–12.30, 15.00-17.30)• kanapki (22.00-23.00)• napoje w wyznaczonych barach do 24.00All Inclusive Premium (za dopłatą)• sejf• zestaw do kawy i herbaty w pokoju• szlafrok i pantofle• wino oraz owoce w pokoju w dniu przyjazdu• minibar (uzupełniany 1 raz/pobyt)• wino w butelce do posiłków
    • importowane, markowe napoje alkoholowe• kawy mrożone i mleczne koktajle• śniadania w restauracji Golden Sands• późne śniadanie kontynentalne (10:00-11:00)• kolacja w 2 restauracjach a la carte (1 raz/pobyt/restaurację wymagana rezerwacja)• napoje w barze przy plaży• zniżki na zabiegi w SPA• sauna, kort tenisowy

    Pełen relaks

    Bezpłatnie• basen ze słodką wodą• basen kryty• aqua aerobic• piłka siatkowa• joga, aerobic• tenis stołowy• siłownia• międzynarodowe animacje hoteloweOdpłatnie• kort tenisowy (ok. 10 EUR/godz.)• strefa SPA (sauna, łaźnia, masaże, fryzjer)• pokój gier

    Dla dzieci

    • basen• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)• plac zabaw• miniklub (4-12 lat)• krzesełka w restauracji• hotelowe animacje dla dzieci• minidisco, magiczne show, malowanie twarzy itp.Dzieci pobyt GRATIS:1. Dziecko do 12 latDzieci pobyt ZNIŻKA:2. Dziecko do 12 lat (pokój rodzinny)

    Cena obejmuje

    CENA OBEJMUJE: przelot samolotem Polska - Cypr - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Asterias Beach to rewelacyjny hotel świetnie usytuowany przy przepięknej plaży Makronissos - jednej z najładniejszych piaszczystych plaż na Cyprze, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Ayia Napa ze sklepami, barami, restauracjami i dyskotekami. Ze względu na bardzo wysoki standard świadczonych usług hotel Asterias Beach polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz aktywnym osobom. Wakacje w hotelu Asterias Beach to gwarancja udanych wakacji na Cyprze.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy jednej z najpiękniejszych piaszczystych plaż na Cyprze - Makronissos, oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, 4 km od rozrywkowej części kurortu Ayia Napa
    • wyremontowany, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, animacje, zajęcia sportowe
    • bogata oferta wyżywienia (m. in. owoce morza) w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis w hotelu i na plaży

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Obiekt zlokalizowany bezposrednio przy plaży. Do rozrywkowej miejscowośći Ayia Napa ok. 4km, przystanek autobusowy ok. 500m, lotnisko ok. 50km

    PLAŻA

    Przy hotelu piaszczysta plaża Makronissos oznaczona Błękitną Flagą, łagodne wejście do wody, leżaki i parasole płatne, ręczniki plażowe (bezpłatne).

    HOTEL

    Jeden budynek główny wyremontowany na sezon 2016.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Cztery restauracje - głowna, a la carte (z owocami morza), dwa bary na terenie hotelu (bezpłatne), jeden przy plaży (płatny), trzy windy, recepcja, sklep, fryzjer, sala gier.

    INTERNET

    Wi-Fi w hotelu i na plaży (bezpłatne)

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    sala konferencyjna

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen ze słodką wodą, basen kryty,  aqua aerobic,  piłka siatkowa,  joga, aerobic,  tenis stołowy, siłownia, międzynarodowe animacje hotelowe Odpłatnie: kort tenisowy, sauna, łaźnia, masaże, fryzjer, pokój gier

    DLA DZIECI

    Basen, plac zabaw, miniklub (4-12 lat),  krzesełka w restauracji,  hotelowe animacje dla dzieci, minidisco, łóżeczka dla niemowląt (na życzenie).

    ZAKWATEROWANIE

    Standard: Pokój 2-os.,(ok. 25 m2), możliwość1 dostawki, klimatyzacja centralna (bezpłatna), TV-SAT, telefon, lodówka, sejf,  łazienka - wanna/prysznic, suszarka,  balkon lub taras. Pokoje z bocznym  widokiem na morze wyposażone tak jak pokój standardowy.

    WYŻYWIENIE

    HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. All Inclusive: śniadanie, lunch, kolacja - bufet, kawa, herbata, ciastka (16.30-17.30), przekąski, lody (10.30-12.30, 15.00-17.30),  kanapki (22.00-23.00), napoje w wyznaczonych barach do 24.00. All Inclusive Premium: zestaw do kawy i herbaty w pokoju,  wino oraz owoce w pokoju w dniu przyjazdu, minibar (uzupełniany 1 raz/pobyt),  wino w butelce do posiłków, kolacja w restauracji a la carte (1 raz/pobyt/ wymagana rezerwacja)

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.asteriashotels.com

    CENA

    OFERTA Z PRZELOTEM: BEZ OPIEKI REZYDENTA Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.DOJAZD WŁASNY: BEZ OPIEKI REZYDENTA Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie. Transfery indywidualne są usługą shuttle, co oznacza, że autobus zbiera klientów przylatujących wieloma różnymi lotami. Z tego powodu wyjazd autobusu nie odbywa się w momencie, w którym klient zostanie do niego zaprowadzony, ale kiedy wszystkie osoby znajdujące sie na jego liście znajdą się już na pokładzie.   

    BAGAŻ

    CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20 kg od 300 do 500 PLN (w zależności od kierunku i terminu) Ryanair: 20 kg ok. 300 PLN EasyJet: 15 kg ok. 350 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm Ryanair: 20kg EasyJet: 15kg, ktory nie powinien przekraczać całkowitego wymiaru (to znaczy długość + szerokość + wysokość) 275 cm LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO: Wizzair: 10kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23cm Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. EasyJet: o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Cypru jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Asterias Beach to rewelacyjny hotel świetnie usytuowany przy przepięknej plaży Makronissos - jednej z najładniejszych piaszczystych plaż na Cyprze, w spacerowej odległości od centrum miejscowości Ayia Napa ze sklepami, barami, restauracjami i dyskotekami. Ze względu na bardzo wysoki standard świadczonych usług hotel Asterias Beach polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, na romantyczne wakacje oraz aktywnym osobom. Wakacje w hotelu Asterias Beach to gwarancja udanych wakacji na Cyprze.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy jednej z najpiękniejszych piaszczystych plaż na Cyprze - Makronissos, oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, 4 km od rozrywkowej części kurortu Ayia Napa
    • wyremontowany, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, animacje, zajęcia sportowe
    • bogata oferta wyżywienia (m. in. owoce morza) w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis w hotelu i na plaży

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Larnaca, Cypr

    Opis hotelu

    Hotel wzniesiony został w roku 1981. Obiekt oferuje łącznie 199 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. W sklepie z pamiątkami nabyć można drobiazgi upamiętniające pobyt. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Większość kwater zwrócona jest ku morzu. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko podwójne. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Dostępne są również lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Do wyposażenia należą również internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Hotel oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa i padel tenis. Narty wodne, kanadyjki i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Windsurfing, jet ski, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym i spływy kajakowe organizowane są przez firmy zewnętrzne. Szeroka oferta rekreacyjna wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta i jogę oraz odpłatnie bilard. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię parową i salon piękności, jak również za dodatkową opłatą saunę i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, miniklub i minidisco.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Hotel oferuje przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Asterias Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Ayia Napa)
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Asterias Beach

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Hotel Asterias zrobiła na nas pozytywne wrażenie, wszędzie ekskluzywnie, wszystko ładnie skomponowane. A potem wyjście na plażę tuz przy hotelu , piękna szeroka, znowu ogromny plus. Pokój w jasnych kolorach, bardzo ładny i przestronny. Na kolacji to takiego wyboru chyba nie widzieliśmy dawno, każda potrawa dopieszczona i bardzo smaczna. Wieczorem byliśmy w pobliskiej Ayia Napie na karaoke, fajna zabawa miasto tętni życiem wieczorami. Pobytu w hotelu Asterias na pewno powtórzymy z rodzicami!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Asterias Beach:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Hotel
      5.5
    • Pokoje
      5.4
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Asterias Beach:
    5.5 / 6

    Hotel w spokojnej okolicy 2018-05-06
    Szczegóły oceny hotelu Asterias Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Fajny hotel przy piaszczystej plaży! 2010-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Asterias Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Bajeczna plaża i miły hotel 2012-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Asterias Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Dobry hotel dla rodziny z dziećmi 2017-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Asterias Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Super! Dużo Polaków 2017-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Asterias Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Asterias Beach - możliwości zakwaterowania:

    Double Room Garden View
    Double Room Sea View
    DZ seitl. Meerblick
    Doppelzimmer Poolblick
    DZ Superior Meerblick
    Doppelzimmer Meerblick
    Doppelzimmer Gartenblick
    Doppelzimmer Sparpreis
    Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
    Pokoj dwuosobowy
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Einzelzimmer Gartenblick
    FZ Gartenblick
    Pokój rodzinny
    Juniorsuite Meerblick
    Nocleg

    Asterias Beach - Możliwości wyżywienia:


    Asterias Beach - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Asterias Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00