cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
  • Hotel Princess Flora, Rodos
1 / 53
Udogodnienia hotelu Princess Flora
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Princess Flora
star 3

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Princess Flora:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Princess Flora:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 października 2018

Hotel Princess Flora w ofercie Biura podróży:

Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Rodos

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

opis hotelu

Na terenie hotelu znajduje się bar, restauracja, sala TV, basen.

internet

Wi-Fi w lobby płatne

plaża

300 m od hotelu, publiczna, piaszczysta.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację (bezpłatna - dla Gości AI od 01.07 do 31.08, płatna - dla Gości HB ok. 6€/doba/pokój, poza tym terminem płatna dla wszystkich Gości bez względu na opcję wyżywienia), TV, telefon, łazienkę (WC, prysznic lub wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku: pokoje standardowe

Wyżywienie

restauracja, bary (bar przy basenie, bar główny)

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera: śniadanie (07:30-09:30), kolacja (18:30-20:30) serwowane w restauracji, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-22:30) Formuła zawiera: śniadanie (07:30-09:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji , przekąski (14:30-17:30) serwowane w wybranych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

plac zabaw, brodzik

płatne

kort tenisowy

Aktualizacja opisu

16.01.2018 11:46

usługi dostępne w hotelu

All Inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Rodos/Kalithea

Opinia 7islands

Położony w spokojnej okolicy w pobliżu malowniczej plaży w Kalithei. Niewielka odległość od stolicy wyspy sprawia ze hotel stanowi doskonałą bazę wypadową do zwiedzania wyspy. Odnowione pokoje, rozległy ogród oraz bliskość plaży są gwarantem udanego wypoczynku.

Położenie

Na wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Kalithea, ok. 2 km od centrum, gdzie znajdują się sklepy, restauracje, ok. 3 km od stolicy Rodos, ok. 19 km od lotniska.

Plaża

Ok. 500 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcja, restauracja główna, 2 bary (w tym 1 przy basenie). Odpłatnie: Internet Wi-Fi, mini market. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 166 odnowionymi w 2016 roku pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (bezpłatną w okresie 01.07-31.08 z opcją wyżywienia All Inclusive), telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf (ok. 15 euro/tydz.), klimatyzacja (przez cały sezon poza okresem 01.07-31.08, ok. 7 euro/dzień), Internet Wi-Fi. Rodzaje pokoi: dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-09:30), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-20:30). W barze przy basenie w godzinach 10:00-17:30 serwowane są lekkie przekąski, kawa i herbata. W godzinach 10:00-22:30 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:30 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), kort tenisowy. Odpłatnie: bilard, pokój gier, oświetlenie kortu tenisowego.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.princessflora.gr / Tel.: 00 30 224 106 20 10

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis hotelu

Princess Flora to hotel w przystępnej cenie położony niedaleko piaszczystej plaży Agia Marina. W zadbanym ogrodzie hotelowym znajduje się odkryty basen otoczony tarasem słonecznym z miejscami do opalania. Pokoje są przytulne i gustownie urządzone, dzięki czemu zapewniają udany wypoczynek podczas słonecznych wakacji na wspaniałej wyspie Rodos.

LOKALIZACJA:

w miejscowości Kalithea, ok. 500 m od plaży, w pobliżu centrum miasta, ok. 20 km od lotniska, ok. 50 m od głównej ulicy, ok. 1 km od centrum handlowego, ok. 50 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 1 km od centrum rozrywki.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysto-kamienista, parasole (płatne), leżaki (płatne).

SPORT I FITNESS:

koszykówka, tenis ziemny, bilard (płatny).

ROZRYWKA:

salon gier video (płatny), okazjonalnie program artystyczny, animacje.

DLA DZIECI:

brodzik, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce.

WYŻYWIENIE:

pakiet All Inclusive.


ALL INCLUSIVE ZAWIERA:
śniadanie (7.30 - 09.30), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (18.30 - 20.30) w formie bufetu; przekąski (ciastka, lody) w barze przy basenie między 10.00 a 12.00; napoje do posiłków; napoje i lokalne alkohole w barze przy basenie do 17.30, później w barze głównym. All Inclusive od 10.00 do 23.00.
Za opłatą: butelkowane napoje i alkohole, napoje po 23.00.
Wymagane noszenie hotelowych bransoletek All Inclusive.

DODATKOWE INFORMACJE:

Klimatyzacja w cenie od 15 czerwca do 20 września, poza tym terminem płatna.

Około 3 km od term w Kalithei.

Parametry hotelu

Kategoria oficjalna:***
Kategoria Ecco Holiday:
Pokoje:3 Udogodnienia:3

Opis hotelu

liczba pokoi: 166 restauracje: 1 windy: 2 bar przy basenie sejf (płatny) lobby internet (płatny) recepcja 24h taras słoneczny parking ogród mini market skrzynka pocztowa.

Opis pokoi

klimatyzacja telewizja satelitarna lodówka telefon (płatny) taras/balkon radio/muzyka łazienka z wanną.

All inclusive

TAK

CENA ZAWIERA

  • przelot,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie,
  • transfery,
  • ubezpieczenie KL i NNW,
  • opiekę rezydenta,
  • opłaty lotniskowe.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Rodos, Grecja

Położenie

spokojne, na obrzeżach miejscowości Kalithea, ok. 2 km od term oraz ok. 3 km od Miasta Rodos. Przystanek autobusu liniowego przy hotelu. W pobliżu hotelu (ok. 500 m) znajdują się sklepy, restauracje, bary.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, publiczna plaża Agia Marina, oddalona ok. 300 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

166 pokoi w kilku 2-piętrowych budynkach. Lobby z recepcją, 4 windy, sejfy (za opłatą), pomieszczenie do wypoczynku, kącik TV, klimatyzowana restauracja główna, bar z tarasem, minimarket. W ogrodzie znajduje się basen oraz częściowo zadaszony taras z barem z przekąskami. Leżaki i parasole przy basenie w cenie. www.princessflora.gr

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

funkcjonalnie urządzone Pokoje dwuosobowe (A1-3A/E2-3A): klimatyzacja (czynna w okresie 1.07-31.08; dla Gości z HB za opłatą; dla Gości z AI - gratis), TV sat., telefon, lodówka, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC. Pokoje - wariant ekonomiczny (A2-3S/E2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Studia (A2-4B/E2-4B): przestronne pomieszczenie dzienno-sypialne z wnęką kuchenną (ok. 22 m2); wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

2 x tydz. muzyka na żywo, dyskoteki (czerwiec - wrzesień).

Dostęp do internetu

kącik internetowy i WiFi za opłatą.

Sport

za opłatą: bilard, automaty do gry, kort tenisowy (dla Gości all inclusive - gratis) oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w godz. 10-12:00 oraz 14:30-17:30 (kanapki, pizza, ciasto, lody). Do posiłków serwowana woda, napoje orzeźwiające, lokalne piwo i lokalne wino. Kawa, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe, lokalne piwo, lokalne wino oraz ouzo dostępne w godz. 10-12:00, 14:30-17:30 (w barze przy basenie) oraz w godz. 17:30-23:00 w barze głównym.

Wcześniej = taniej

do 30.11.15 25% zniżki, 1.12.15-31.12.15 20% zniżki, 1.01-31.05.16 15% zniżki.

Dla singli

1A=2A bez dopłaty w terminach 1.05-18.06.16, 4.09-16.10.16.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • spokojnie położony hotel średniej kategorii
  • korzystne ceny
  • bogaty program all inclusive


Exim Tours

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Grecja/Rodos

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3*

Położenie

- ok. 300 m od plaży, przejście ulicą do plaży - ok. 3 km od miasta Rodos, ok. 18 km od lotniska - przystanek autobusowy ok. 10 m od hotelu - w pobliżu znajdują się liczne sklepy i tawerny

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (płatne ok. 7 EUR/dzień/komplet)

Pokoje

- indywidualna klimatyzacja (bezpłatna od 01.07 do 31.08, w pozostałym okresie płatna) - TV-Sat, telefon, radio - łazienka (WC, wanna/prysznic) - balkon/taras

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - basen ze słodką wodą, leżaki i parasole - tenis - dwa razy w tygodniu wieczorny program animacyjny Płatne - pokój gier - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw - łóżeczko (bezpłatne)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w barze. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wybranych barach w godzinach 10:00-22:30.

Restauracje i bary

- restauracja - lobby bar - snack bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- hotel dysponuje 166 pokojami - kawiarenka internetowa (płatna), Wi Fi (płatne) - sejf w recepcji (płatny) - sala TV - wypożyczalnia samochodów - mini market - hotel nie przystosowany dla osób niepełnosprawnych - www.princessflora.gr

CENA

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce ), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Rodos, Grecja

Położenie

spokojne, na obrzeżach miejscowości Kalithea, ok. 2 km od term oraz ok. 3 km od Miasta Rodos. Przystanek autobusu liniowego przy hotelu. W pobliżu hotelu (ok. 500 m) znajdują się sklepy, restauracje, bary.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, publiczna plaża Agia Marina, oddalona ok. 300 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

166 pokoi w kilku 2-piętrowych budynkach. Lobby z recepcją, 4 windy, sejfy (za opłatą), pomieszczenie do wypoczynku, kącik TV, klimatyzowana restauracja główna, bar z tarasem, minimarket. W ogrodzie znajduje się basen oraz częściowo zadaszony taras z barem z przekąskami. Leżaki i parasole przy basenie w cenie. www.princessflora.gr

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

funkcjonalnie urządzone Pokoje dwuosobowe (A1-3A/E2-3A): klimatyzacja (czynna w okresie 1.07-31.08; dla Gości z HB za opłatą; dla Gości z AI - gratis), TV sat., telefon, lodówka, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC. Pokoje - wariant ekonomiczny (A2-3S/E2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Studia (A2-4B/E2-4B): przestronne pomieszczenie dzienno-sypialne z wnęką kuchenną (ok. 22 m); wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

2 x tydz. muzyka na żywo, dyskoteki (czerwiec - wrzesień).

Dostęp do internetu

kącik internetowy i Wi-Fi za opłatą.

Sport

za opłatą: bilard, automaty do gry, kort tenisowy (dla Gości all inclusive - gratis) oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w godz. 10-12:00 oraz 14:30-17:30 (kanapki, pizza, ciasto, lody). Do posiłków serwowana woda, napoje orzeźwiające, lokalne piwo i lokalne wino. Kawa, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe, lokalne piwo, lokalne wino oraz ouzo dostępne w godz. 10-12:00, 14:30-17:30 (w barze przy basenie) oraz w godz. 17:30-23:00 w barze głównym.

Wcześniej = taniej

do 30.11.15 25% zniżki, 1.12.15-31.12.15 20% zniżki, 1.01-31.05.16 15% zniżki.

Dla singli

1A=2A bez dopłaty w terminach 1.05-18.06.16, 4.09-16.10.16.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • spokojnie położony hotel
  • średniej kategorii
  • korzystne ceny
  • bogaty program all inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Princess Flora
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Princess Flora:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Princess Flora
https://youtu.be/H3f1O0qAsdU

Opinie o Hotelu Princess Flora

hotel jak na trzy gwiazdki fajny,pokoje skromne ale czyste,sprzątane co drugi dzień,obsługa miła ,dużo napoi,jedzenie dobre jedynie śniadania jednostajne menu;fajny basen i brodzik dla dzieci plaża trochę daleko około 200m przejście przez ulice

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.9

Princess Flora - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC balkon lub taras
Studio wanna lub prysznic WC balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC balkon lub taras
Studio wanna lub prysznic WC balkon lub taras
DOUBLE ROOM
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC balkon lub taras
Studio wanna lub prysznic WC balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy
Pokój 2-osobowy o podwyższonym standardzie
DOUBLE ROOM
Pokoj promocyjny
Pokój rodzinny jednopokojowy o podwyższonym standardzie

Princess Flora - Możliwości wyżywienia:


Princess Flora - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Princess Flora? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00