cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
  • Hotel Pegasos Beach, Rodos
1 / 14
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
26.08 - 30.08
już od 3957 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.04 - 01.05
już od 1550 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Pegasos Beach
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Pegasos Beach
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Pegasos Beach:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Pegasos Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy jednej z najpiękniejszych plaż na Rodos - długiej i szerokiej, piaszczystej Faliraki Beach, w spacerowej odległości od centrum rozrywkowego i tętniącego życiem kurortu Faliraki - ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, 2 km od centrum kurortu Faliraki
  • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, kor tenisowy, animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Pegasos Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Pegasos Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy jednej z najpiękniejszych plaż na Rodos - długiej i szerokiej, piaszczystej Faliraki Beach, w spacerowej odległości od centrum rozrywkowego i tętniącego życiem kurortu Faliraki - ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, 2 km od centrum kurortu Faliraki
  • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, kor tenisowy, animacje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Faliraki
  • w pobliżu sklepów i restauracji, ok. 14 km od miasta Rodos
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sala TV
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie 
  • minimarket
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • sala konferencyjna
  • jubiler
  • pralnia: za opłatą
  •  sejf: w recepcji, za opłatą 
  •  amfiteatr 
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie 

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

396

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt 
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, liczba zjeżdżalni: 1
  • brodzik dla niemowląt: zewnętrzny, ze słodką wodą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: w cenie
  • miniklub: 4-12 lata, maj - październik, w cenie
  • animacje dla dzieci
  • plac zabaw
  • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
  • tenis stołowy
Płatne
  • siatkówka plażowa
  •  tenis 
  • strefa spa
  •  sauna fińska
  •  pokój relaksacyjny 
  • masaże
  • salon kosmetyczny 
  •  windsurfing: w ofercie firm zewnętrznych
  • kitesurfing
  • narty wodne: w ofercie firm zewnętrznych
  • skutery wodne
  • rower wodny: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój 2-osobowy deluxe z widokiem na morze DZM3
  • 1-2 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na morze
  • nowy budynek
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - wrzesień; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na morze
  • balkon lub taras
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - wrzesień; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • lodówka
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na morze
  • balkon
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - wrzesień; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • lodówka
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój rodzinny superior z widokiem na morze FZM2
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwnymi drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - wrzesień; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwnymi drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - wrzesień; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny superior FZX1
  • 2-4 os.
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na góry lub ogród
  • w budynku głównym
  • sejf: za opłatą
  • wanna
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - wrzesień; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • biurko
  • lodówka
  • telefon
  • TV sat.
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na góry lub ogród
  • w budynku głównym
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - wrzesień; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • biurko
  • lodówka
  • telefon
  • TV sat.
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na basen
  • sejf
  • Wi-Fi: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec - wrzesień; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • biurko
  • lodówka
  • telefon
  • TV sat.
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 10:00 - 18:00, ciasto, lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 23:30
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
Dwa posiłki
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • wybór obiadu lub kolacji
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Ambrosia": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, bufet, show cooking, codziennie 07:00 - 10:00, codziennie 12:30 - 14:30, codziennie 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „ELIA": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, za opłatą, kwiecień - październik; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:00, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pearl": codziennie 10:00 - 23:30
  • bar „NECTAR": kwiecień - październik; w zależności od sezonu, codziennie 17:00 - 01:00
  • Dodatkowe informacje
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Pegasos Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy jednej z najpiękniejszych plaż na Rodos - długiej i szerokiej, piaszczystej Faliraki Beach, w spacerowej odległości od centrum rozrywkowego i tętniącego życiem kurortu Faliraki - ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, 2 km od centrum kurortu Faliraki
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, kor tenisowy, animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Rodos

    Opis oferty:

    Znany i popularny, od prawie 30 lat gości turystów z całego świata, których wita charakterystyczna rzeźba mitycznego Pegaza. W ładnym śródziemnomorskim ogrodzie jest basen, brodzik, a także zjeżdżalnia dla dzieci. Jednym z atutów hotelu jest wspaniała plaża, jedna z najlepszych na Rodos. Szeroka, długa i piaszczysta jest wręcz stworzona na leniwy wypoczynek. Do Faliraki, najbardziej znanego kurortu na wyspie, który kochają imprezowicze, można dojechać autobusem spod hotelu.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2 km od centrum tętniącego życiem kurortu FALIRAKI, przy dość ruchliwej drodze, ok. 600 m od najbliższej dyskoteki, ok. 1 km od parku wodnego Faliraki, ok. 13 km od miasta Rodos, ok. 41 km od Lindos; ok. 18 km od portu lotniczego na Rodos; przystanek autobusowy obok hotelu (ok. 2 EUR/Faliraki, 3 EUR/Rodos, 5 EUR/Lindos).

    PLAŻA:

    Pegasos Beach, publiczna, piaszczysta z małymi kamykami, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, ok. 50 m od recepcji, dojście przez ogród hotelowy, parasole i leżaki z materacami płatne (ok. 7 EUR/komplet: 2 leżaki i parasol).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1985 r., odnowiony w 2010/2011 r., 290 pokoi w budynku głównym i 95 pokoi deluxe w budynku bocznym, 6 pięter, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia grecka, śródziemnomorska i europejska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar przy lobby, bar przy basenie, snack bar przy basenie; kilka sklepów: minimarket, jubiler, pamiątki; centrum konferencyjne dla 300 osób, taras z widokiem na basen i morze, ogród z roślinnością śródziemnomorską, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i barze głównym oraz na tarasie; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - łóżko pojedyncze lub piętrowe), ok. 20 m², klimatyzowany (bezpłatnie: 15.06-20.09), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 2 EUR/2 godz., 6 EUR/24 godz.), sejf (ok. 20 EUR/tydz., ok. 25 EUR/2 tyg.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki - sofa), ok. 20 m², elegancki i nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą; pokoje superior na zamówienie, za dopłatą;

    deluxe:

    2-os. (możliwość 1 dostawki - sofa), ok. 24 m², elegancki i nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju superior, dodatkowo: szlafrok i kapcie, przybory toaletowe, telewizor LCD, widok na morze, jacuzzi (dodatkowo płatne); pokoje deluxe na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen w kształcie litery L, ok. 560 m², gł. 1-1,6 m, brodzik dla dzieci, woda słodka, ok. 20 m², gł. 0,4 m, basen ze zjeżdżalnią dla dzieci, słodka woda, ok. 40 m², przy basenach bezpłatne parasole i leżaki z materacami, bezpłatne ręczniki basenowe (do odbioru na podstawie karty); siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci, miniklub (2-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: piłka wodna, joga, aerobik, rzutki, co wieczór show, raz w tygodniu wieczór grecki i muzyka na żywo; za opłatą: kort tenisowy (ok. 8 EUR/godz.), tenis stołowy, bilard (ok. 6 EUR/1 godz.), sauna, gry video; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (11.00-21.30) w snack barze lub w restauracji głównej; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (11.00-23.30) w barach.

    KONTAKT:

    0030/2241085103, www.pegasoshotel.gr

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Pegasos Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy jednej z najpiękniejszych plaż na Rodos - długiej i szerokiej, piaszczystej Faliraki Beach, w spacerowej odległości od centrum rozrywkowego i tętniącego życiem kurortu Faliraki - ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, 2 km od centrum kurortu Faliraki
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, kor tenisowy, animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Rodos

    Opis oferty:

    Znany i popularny, od prawie 30 lat gości turystów z całego świata, których wita charakterystyczna rzeźba mitycznego Pegaza. W ładnym śródziemnomorskim ogrodzie jest basen, brodzik, a także zjeżdżalnia dla dzieci. Jednym z atutów hotelu jest wspaniała plaża, jedna z najlepszych na Rodos. Szeroka, długa i piaszczysta jest wręcz stworzona na leniwy wypoczynek. Do Faliraki, najbardziej znanego kurortu na wyspie, który kochają imprezowicze, można dojechać autobusem spod hotelu.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2 km od centrum tętniącego życiem kurortu FALIRAKI, przy dość ruchliwej drodze, ok. 600 m od najbliższej dyskoteki, ok. 1 km od parku wodnego Faliraki, ok. 13 km od miasta Rodos, ok. 41 km od Lindos; ok. 18 km od lotniska na Rodos; przystanek autobusowy obok hotelu (ok. 2 EUR/Faliraki, 3 EUR/Rodos, 5 EUR/Lindos).

    PLAŻA:

    Pegasos Beach, publiczna, piaszczysta z małymi kamykami, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, ok. 50 m od recepcji, dojście przez ogród hotelowy, parasole i leżaki z materacami płatne (ok. 7 EUR/komplet: 2 leżaki i parasol).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1985 r., odnowiony w 2016/2017 r., 396 pokoi w budynku głównym i 95 pokoi deluxe w budynku bocznym, 6 pięter, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia grecka, śródziemnomorska i europejska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, Pizzaria Fournaio - pizza, Creperie Choco - naleśnikarnia, Meat the Greek - grecka; bar przy lobby, bar przy basenie; kilka sklepów: minimarket, jubiler, pamiątki; centrum konferencyjne dla 120 osób, taras z widokiem na basen i morze, ogród z roślinnością śródziemnomorską, bezpłatny internet bezprzewodowy; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki - sofa), ok. 20 m², elegancki i nowoczesny, klimatyzowany (bezpłatnie: 15.06-20.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka, internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf (ok. 20 EUR/tydz., ok. 25 EUR/2 tyg.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    deluxe:

    2-os. (możliwość 1 dostawki - sofa), ok. 25 m², wyposażenie jak w pokoju superior, łazienka (jacuzzi lub prysznic, wc; suszarka), dodatkowo: szlafrok i kapcie, przybory toaletowe, zestaw do kawy/herbaty, widok na morze; pokój deluxe na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen w kształcie litery L, ok. 560 m², gł. 1-1,6 m, brodzik dla dzieci, woda słodka, ok. 20 m², gł. 0,4 m, basen ze zjeżdżalnią dla dzieci, słodka woda, ok. 40 m², przy basenach bezpłatne parasole i leżaki z materacami, bezpłatne ręczniki basenowe; siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci, miniklub (2-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: piłka wodna, joga, aerobik, rzutki, co wieczór show, raz w tygodniu wieczór grecki i muzyka na żywo; za opłatą: kort tenisowy (ok. 8 EUR/godz.), tenis stołowy, bilard (ok. 6 EUR/1 godz.), sauna, gry video; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (11.00-21.30) w snack barze lub w restauracji głównej; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (11.00-23.30) w barach.

    KONTAKT:

    0030/2241085103, www.pegasoshotel.gr

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Pegasos Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy jednej z najpiękniejszych plaż na Rodos - długiej i szerokiej, piaszczystej Faliraki Beach, w spacerowej odległości od centrum rozrywkowego i tętniącego życiem kurortu Faliraki - ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, 2 km od centrum kurortu Faliraki
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, kor tenisowy, animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Rodos

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1988 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracje, bary, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen odkryty, zjeżdżalnia wodna (działa w godzinach: 10:00-18:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, publiczna, piaszczysta, 5 km długości. Bezpłatne: ręczniki plażowe. Płatne: parasole, leżaki.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 2 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 6, liczba wind: 2), 1 aneks (liczba pięter: 7, liczba wind: 2) Typy pokoi: Classic Mountain view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , Classic Pool view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras , Classic Sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , Superior Mountain view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Superior Sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , Deluxe Sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , Family Deluxe Suite dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracja a la carte, bary All Inclusive (10:00-23:30) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30) w restauracji głównej "Ambrosia", przekąski (10:00-18:00) w restauracji "Choco creperie", przekąski (11:30-18:00) w "Pizzeria Fournaio", przekąski (12:00-18:00) w "Meat the Greek- Gyros corner", lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatna (wymagana rezerwacja)."Elia" grecka/międzynarodowa

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne, możliwość wypożyczenia wózka (w miarę dostępności)

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, oświetlenie kortów, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, sauna

    płatne

    rakiety i piłki do tenisa ziemnego, bilard, centrum SPA, masaż, jacuzzi, salon piękności

    Aktualizacja opisu

    06.05.2019 12:49

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Pegasos Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy jednej z najpiękniejszych plaż na Rodos - długiej i szerokiej, piaszczystej Faliraki Beach, w spacerowej odległości od centrum rozrywkowego i tętniącego życiem kurortu Faliraki - ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, 2 km od centrum kurortu Faliraki
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, kor tenisowy, animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Hotel Pegasos Beach****

     

    Opis hotelu:

    Hotel znajduje się na wschodnim wybrzeżu w znanej, nadmorskiej miejscowości wypoczynkowej Faliraki. Korzystna lokalizacja obiektu i dobre połączenia autobusowe dają możliwość korzystania z rozrywek w turystycznym centrum, przy zakwaterowaniu w spokojnej okolicy pozbawionej hałasu dużego miasta. Hotel oferuje całkowicie odnowione, luksusowe pokoje z nowoczesnym wyposażeniem. W dwóch restauracjach z oddzielnymi sektorami dla palących i niepalących można popróbować greckiego smaku i zagranicznych przysmaków kuchni międzynarodowej. Na hotelowym tarasie można smakować wieczorną kawę obserwując codzienne pokazy greckich tańców i występy artystyczne z muzyką "na żywo". Romantyczny spacer w ogrodzie można połączyć z wizytą w tradycyjnej tawernie.

     

    Lokalizacja hotelu:

    plaża - przy hotelu, przystanek autobusowy - przy hotelu, centrum miejscowości - 2 km.

     

    Wyposażenie hotelu:

    liczba pokoi: 280, restauracje: 2, baseny odkryte: 1, lobby bar, bar przy basenie, sejf (płatny), room service (płatny), lobby, internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, fryzjer, pasaż handlowy, jubiler, tawerna, parasole przy basenie, leżaki przy basenie.

     

    Wyposażenie pokoi:

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, lodówka, telefon, taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów.

     

    Plaża:

    prywatna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, parasole (płatne), leżaki (płatne).

     

    Sport i fitness:

    koszykówka, tenis ziemny, tenis stołowy, sauna (płatna), bilard (płatny), siłownia.

     

    Rozrywka:

    muzyka na żywo, wieczorne animacje, program artystyczny.

     

    Dla dzieci:

    brodzik, plac zabaw.

     

    Wyżywienie:

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

     

    Cena zawiera:

    • przelot,
    • hotel,
    • transfery,
    • wyżywienie - śniadania i obiadokolacje,
    • podatek VAT,
    • opiekę polskiego pilota.

     

    Cena nie zawiera:

    • opłat lotniskowych i paliwowych,
    • obowiązkowego ubezpieczenia KL NW,  

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Pegasos Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy jednej z najpiękniejszych plaż na Rodos - długiej i szerokiej, piaszczystej Faliraki Beach, w spacerowej odległości od centrum rozrywkowego i tętniącego życiem kurortu Faliraki - ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a także rozrywek i życia nocnego oraz osobom pragnącym wypocząć w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy długiej i szerokiej, piaszczystej plaży, 2 km od centrum kurortu Faliraki
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, kor tenisowy, animacje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Rodos/Faliraki

    Opinia 7islands

    Długa plaża, idealna do romantycznych spacerów, tętniąca życiem miejscowość Faliraki, stolica Rodos z uroczym średniowiecznym Starym Miastem w połączeniu z pobytem w tym popularnym hotelu to gwarancja udanego urlopu. Wspaniała oferta zarówno dla zakochanych par jak i dla rodzin z dziećmi.

    Położenie

    W miejscowości Faliraki, ok. 2km od centrum miejscowości, ok. 13km od miasta Rodos, ok. 16,5km od lotniska. Przystanek autobusowy bezpośrednio przy hotelu.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, szeroka, piaszczysto-żwirowa, z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole płatne dodatkowo, ręczniki plażowe bezpłatne (depozyt).

    Hotel

    Sześciopiętrowy budynek, gruntownie odnowiony w 2010 r. W hotelu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, sala konferencyjna, kantor, mini-market, 2 restauracje, bar główny, snack bar, bar przy basenie, basen (leżaki i parasole oraz ręczniki kąpielowe bezpłatne). Odpłatnie: kawiarenka internetowa, internet WI-FI w lobby, pralnia. Kategoria lokalna A.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 272 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (działa okresowo 15.06-20.09), suszarkę, telewizor, telefon, lodówkę. Odpłatnie: sejf (ok.20 euro/tydzień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 lub 2 dostawek, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki.

    Wyżywienie

    2 posiłki: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, napoje dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do All Inclusive. All Inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:15). Snack bar z przekąskami czynny w godzinach 09:30-17:30. Lokalne alkohole (piwo, wino), napoje bezalkoholowe, woda dostępne w wybranych barach w godzinach 11:00-22:00. Importowane i markowe alkohole wydawane są odpłatnie. Wszelkie napoje podawane są w szklankach lub kubkach plastikowych.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: animacje dzienne i wieczorne (m.in greckie tańce i muzyka na żywo), siatkówka plażowa, tenis stołowy. Odpłatnie: masaże, kort tenisowy, bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, zjeżdżalnia wodna, animacje dzienne dla dzieci.

    Kontakt do hotelu

    www.pegasoshotel.gr / tel.: 0030 22410 85103

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Mapa Hotelu Pegasos Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
    Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
    Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
    Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
    Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
    Miasto Rodos z portem Mandraki
    Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
    Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
    Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
    Filmy hotelu Pegasos Beach:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Pegasos Beach
    https://youtu.be/YqRIbLEroyk
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Pegasos Beach

    4.6
    polecam

    Polecam bardzo dobrakuje kuchnia, miła obsługa,

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.6
    4.3
    polecam

    fajny hotel, ładnie położony, bo przy rozległej plaży i tuż obok Faliraki

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      5.2
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      i sport
      5
    • Obsługa
      5.3
    HolidayCheck
    Ocena Pegasos Beach:
    5.2 / 6

    Fajny hotel dla rodzinki i nie tylko 2008-05-16
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Pegasos dla rodzin 2010-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Dobry wypoczyek 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.5

    Za mało parasoli przy basenie a te które są trzeba rezerwować przed 6 rano( o 6.30 brak wolnego leża...
    więcej

    5.0
    Wszedzie blisko, b.dobre jedzenie 2010-10-07
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    Wspaniałe miejsce wypadowe do Lindos, Rodos, Kalitea term... wszędzie blisko a szczególnie do plaży....
    więcej

    5.1
    Sympatyczny hotel dla średnio wymagających 2011-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Szczerze polecam 2011-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel godny polecenia, bardzo dobre jedzenie 2011-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.5

    Przyjemny hotel przy plaży, bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, czysto, w pokojach klimatyzacja, do...
    więcej

    5.5
    Pelen pozytyw 2011-09-24
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Udany wypoczynek i wrócę znowu za rok 2011-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.7

    Zamiast pokoju z bezpośrednim widokiem na morze, z braku takiego wolnego pokoju dostaliśmy pokój z w...
    więcej

    5.3
    Pegasos 2011-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.7
    Hotel Pegasos 2011-11-21
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Hotel Pegasos 2011-11-21
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Polecamy 2012-05-23
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotelik ogólnie super odnowienia wymagają huśtawki i inne urządzenia na placu zabaw poza tym jedzonk...
    więcej

    5.7
    Dobry hotel za przystępną cenę. Ogólnie polecam 2012-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel mogę polecić osobom niewymagającym, na opcję HB, jako bazę noclegową do dalszych wypadów. All ...
    więcej

    5.2
    Rewelacyjny hotel rodzinny 2012-09-01
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Rewelacyjny hotel do miłego i spokojnego wypoczynku dla rodzin i osób ceniących spokój. Blisko do ta...
    więcej

    5.7
    Pegasos polecić czy nie? 2012-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.5
    Ogólna ocena pozytywna 2012-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      6.0

    Położenie 3 km od hałaśliwego Faliraki, przy piaszczystej plaży ( woda oczywiście krystaliczna). Świ...
    więcej

    5.2
    Bardzo słaby za tę cenę 2012-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    3.0
    Odpoczynek na najwyższym poziomie 2012-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    bardzo miła atmosfera i mila obsluga , znajomość biegła jezyka polskiego, spelnisz tam swoje wszystk...
    więcej

    5.7
    Super wakacje! 2013-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super wczasy 2014-06-08
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Hotel rewelacja dla młodych ludzi 2014-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel bardzo polecam młodym ludziom jak i starszym fajna okolica w szczegolnosci dla młodych ludzi ...
    więcej

    6.0
    Satysfakcja gwarantowana 2015-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo wysoki poziom jak na 4 gwiazdki, miła obsługa, bardzo dobre jedzenie, pięknie podane, różnoro...
    więcej

    5.9
    Dobrze, ale nie zachwycająco 2015-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Pegasos Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0

    Pegasos Beach - możliwości zakwaterowania:

    Room Deluxe SeaView
    Pok. superior 2 os.+1 dost.
    Pok. superior 2 os.
    Pok. deluxe 2 os.+1 dost.
    Pok. deluxe 2 os.
    Pok. superior 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. superior 2 os. w/morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Room Superior MountainView
    Room Superior SingleUse MountainView
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny
    Room Deluxe SingleUse SeaView
    Suite Presidential
    Bungalow Suite
    Room Superior SeaView
    Room Superior SingleUse SeaView

    Pegasos Beach - Możliwości wyżywienia:


    Pegasos Beach - miasta wylotu:


    Pegasos Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Pegasos Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00