cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
  • Hotel Blue Morisco, Sardynia
1 / 15
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
31.05 - 07.06
już od 2919 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
20.09 - 27.09
już od 2779 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Blue Morisco
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Blue Morisco
star 4

Włochy: Sardynia
Ocena hotelu Blue Morisco:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blue Morisco:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 31 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 września 2020

Hotel Blue Morisco w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 250 m od centrum
  • w pobliżu portu, barów i sklepów
  • ok. 700 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • Hotel Morisco i oddalony o ok. 300 m Hotel Baja
  • recepcja
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie
  • garaż: za opłatą, płatność gotówką

karty

Visa, MasterCard 

Liczba pokojów

164

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny nie jest wliczony w cenę podroży. Wysokość podatku może wynosić ok. 1,5 - 2,5 €/os./dzień (dla osób od 16. r.ż., maksymalnie za 5 dni pobytu). Podatek należy opłacić w hotelu.
  • Powołując się na lokalne prawo, hotelowy personel może poprosić Państwa o założenie czepków kąpielowych podczas korzystania z basenu (basenów). Zakupu czepków zazwyczaj można dokonać w hotelowym sklepie lub w recepcji. 
  • hotel akceptuje zwierzęta domowe: psy i koty, na zapytanie, za opłatą, płatność gotówką, ok. 20 €/dzień

Dla dzieci

  • łóżeczko dziecięce: za opłatą, płatność gotówką, ok. 8 €/dzień, wymagana rezerwacja
  • plac zabaw: w Morisco
  • miniklub: 4-11 lat, lipiec i sierpień, kilka razy w tygodniu, w cenie
  • basen dla dzieci: wydzielony w głównym basenie

Sport i wellness

W cenie
  • pokój relaksacyjny 
  • piłka nożna 
  • siatkówka 
Płatne
  • jacuzzi 
  • siłownia: w budynku Baja, w terminie 1.05-30.09
  • centrum wellness: w budynku Baja, w terminie 1.05-30.09, dla gości w wieku 16+
  • sauna 
  • łaźnia turecka 
  • masaże 
  • zabiegi kosmetyczne 
  • wypożyczalnia rowerów: na zapytanie
  • tenis

rozrywka

  • zajęcia sportowe od lipca do sierpnia
  • międzynarodowy program animacyjny
  • lekki program animacyjny od lipca do sierpnia
  • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-2 os.
  • ok. 16 m2
  • minibar: za opłatą
  • klimatyzacja: w cenie, czynna w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2 os.
  • ok. 16 m2
  • ograniczony widok na morze
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • klimatyzacja: w cenie, czynna w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 3-4 os.
  • ok. 22 m2
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • klimatyzacja: w cenie, czynna w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 3-4 os.
  • ok. 20 m2
  • ograniczony widok na morze
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • klimatyzacja: w cenie, czynna w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 11:00 - 22:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 11:00 - 22:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • główna restauracja „Morisco Restaurant": kuchnia międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska; bufet
  • bar „Morisco Snack Bar": za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Włochy / Sardynia

    Opis oferty:

    Kompleks położony w sercu Cannigione di Arzachena z małą mariną stanowi idealne miejsce na relaks i spędzenie rodzinnych wakacji w typowo sardyńskim stylu. Obiekt z pięknie utrzymanym ogrodem, placem zabaw i zadbanymi basenami leży w pobliżu niewielkiej piaszczystej plaży, do większej zapewniony jest bezpłatny transfer. Oferuje bogaty program animacji i zajęć rekreacyjnych zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci. Doskonały, jako baza wypadowa do zwiedzania urokliwych zatoczek, z których słynie Costa Smeralda.

    POŁOŻENIE:

    w centrum miasteczka CANNIGIONE DI ARZACHENA z małym portem, barami, restauracjami i sklepami, ok. 16 km od Porto Cervo; ok. 35 km od lotniska w Olbii; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Cannigione, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, przejście przez ulicę; Spiaggia Bianca, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 5 km od hotelu, bezpłatny bus hotelowy; na plażach parasole i leżaki płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, stylowy i zadbany, wybudowany w latach 2006-2007 r., 2 kilkupiętrowe budynki: Baja i Morisco, kilka wind, 225 pokoi, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna w budynku Morisco - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i śródziemnomorska, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja w budynku Baja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i śródziemnomorska, dostępne foteliki dla dzieci, kilka barów; sala telewizyjna, parking; ogród z roślinnością śródziemnomorską; bezpłatny internet bezprzewodowy w holu; za opłatą: room-service; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), w części Morisco lub Baja, ok. 15-20 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; boczny widok na morze na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny: basen w części Morisco z jacuzzi i brodzikiem dla dzieci, słodka woda, ok. 190 m², gł. 0,5-1,5 m, drugi basen w części Baja, ok. 230 m², gł. 0,5-2 m, w obu basenach wymagane noszenie czepków (możliwość zakupu w recepcji); przy basenach bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki płatne (wymagana kaucja i opłata: ok. 2 EUR); boisko wielofunkcyjne (kort tenisowy, siatkówka, piłka nożna); plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), włoskie animacje i programy rozrywkowe dla dorosłych i dzieci (w terminie: 15.06-15.09), piano bar; za opłatą: sporty wodne na plaży: nurkowanie, surfing, żeglowanie (oferta zewnętrzna).

    SOFT ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.30-21.00) w formie bufetu w restauracji Morisco lub Baja; do obiadu i kolacji nielimitowane woda i wino.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    posiłki jak w soft all inclusive; lokalne napoje alkoholowe (grappa, mirto, limoncello, piwo) i wybrane napoje bezalkoholowe, kawa, herbata, cappuccino w barze w budynku Baja (11.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0039/078988360, www.bluhotels.it

    GRATIS:

    Wi-Fibus na plażę


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Włochy / Sardynia

    Opis oferty:

    Kompleks położony w sercu Cannigione di Arzachena z małą mariną stanowi idealne miejsce na relaks i spędzenie rodzinnych wakacji w typowo sardyńskim stylu. Obiekt z pięknie utrzymanym ogrodem, placem zabaw i zadbanymi basenami leży w pobliżu niewielkiej piaszczystej plaży. Oferuje bogaty program animacji i zajęć rekreacyjnych zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci. Doskonały, jako baza wypadowa do zwiedzania urokliwych zatoczek, z których słynie Costa Smeralda.

    POŁOŻENIE:

    w centrum miasteczka CANNIGIONE DI ARZACHENA z małym portem, barami, restauracjami i sklepami, ok. 16 km od Porto Cervo; ok. 35 km od lotniska w Olbii; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Cannigione, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, przejście przez ulicę; Spiaggia Bianca, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 5 km od hotelu, kolejka na plażę (płatna: ok. 2 EUR/os./dzień); na plażach parasole i leżaki płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, stylowy i zadbany, wybudowany w latach 2006-2007 r., 2 kilkupiętrowe budynki: Baja i Morisco, kilka wind, 225 pokoi, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna w budynku Morisco - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i śródziemnomorska, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja w budynku Baja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i śródziemnomorska, dostępne foteliki dla dzieci, kilka barów; sala telewizyjna, parking; ogród z roślinnością śródziemnomorską; bezpłatny internet bezprzewodowy w holu; za opłatą: room-service; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), w części Morisco lub Baja, ok. 15-20 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; boczny widok na morze na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny: basen w części Morisco z jacuzzi i brodzikiem dla dzieci, słodka woda, ok. 190 m², gł. 0,5-1,5 m, drugi basen w części Baja, ok. 230 m², gł. 0,5-2 m, w obu basenach wymagane noszenie czepków (możliwość zakupu w recepcji); przy basenach bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki płatne (wymagana kaucja i opłata: ok. 2 EUR/dzień); boisko wielofunkcyjne (kort tenisowy, siatkówka, piłka nożna); plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), włoskie animacje i programy rozrywkowe dla dorosłych i dzieci (w przybliżonym terminie: 15.06-15.09), piano bar; za opłatą: sporty wodne na plaży: nurkowanie, surfing, żeglowanie (oferta zewnętrzna).

    SOFT ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.30-21.00) w formie bufetu w wyznaczonej restauracji; do obiadu i kolacji nielimitowane woda i wino.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    posiłki jak w soft all inclusive; lokalne napoje alkoholowe (grappa, mirto, limoncello, piwo) i wybrane napoje bezalkoholowe, kawa, herbata, cappuccino w wyznaczonym barze (11.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0039/078988360, www.bluhotels.it

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Europe Mountains

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Cannigione

    Pokój dla 2 osób

    klimatyzacja, minibar, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

    Superior pokój dla 2 osób

    klimatyzacja, minibar, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

    Pokój dla 3-4 osób

    klimatyzacja, minibar, prysznic, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, toaleta

    W CENIE

    Sejf w pokoju Parking Strefa Wi-Fi Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Klimatyzacja Minibar Opiekunka do dzieci Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    PARKING

    parking niestrzeżony.

    INTERNET

    WI-FI w częściach wspólnych hotelu.

    REKREACJA I SPORT

    ogród, taras.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczko dla dziecka, plac zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci.

    USŁUGI HOTELOWE

    restauracja, przechowalnia bagaży, pokój telewizyjny, leżaki, winda, bar, serwis bagażowy, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, suszarka do włosów, toaleta.


    Mapa Hotelu Blue Morisco
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Blue Morisco

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Blue Morisco:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Hotel
      4.2
    • Pokoje
      4.4
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      i sport
      3.2
    • Obsługa
      4.2
    HolidayCheck
    Ocena Blue Morisco:
    4 / 6

    Spokojny pobyt 2008-05-06
    Szczegóły oceny hotelu Blue Morisco:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Hotel wart polecenia 2011-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Blue Morisco:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Wspanialy personel i animacja, pokoje czyste 2013-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Blue Morisco:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.5

    Wspanialy personal ,pokoje czyste ,jedzenie bardzo dobre .Wspaniala animacja dla dzieci ,nieste...
    więcej

    5.2

    Blue Morisco - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pok. 2 os.
    DZ,Balkon oder Terrasse
    DZ,Balkon/Terr,Meerblick
    Doppelzimmer Sparpreis
    Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
    Pok. 2 os. boczny w/morze
    EZ,Balkon oder Terrasse
    V,BkoT
    V,BkoT,M

    Blue Morisco - Możliwości wyżywienia:


    Blue Morisco - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Blue Morisco? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00