cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
1 / 16
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
08.06 - 12.06
już od 1904 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.10 - 24.10
już od 1147 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Oceanis
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Oceanis
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Oceanis:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Oceanis:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

Hotel Oceanis w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 5 km od centrum Rodos
  • ok. 500 m od centrum miejscowości Ixia
  • w pobliżu sklepów i restauracji
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

polozenie

  • ok. 5 km od centrum Rodos
  • ok. 500 m od centrum miejscowości Ixia
  • w pobliżu sklepów i restauracji
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

plaza

  • ok. 50 m od plaży
  • piaszczysta
  • hotel oddzielony od plaży ulicą

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • sala TV
  • Wi-Fi: w całym hotelu, za opłatą
  • terminal internetowy: za opłatą
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • pralnia: za opłatą
  • usługi konsjerża
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

270

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 3
  • basen „Front Pool": zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen „Back Pool": zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą
    •  wysokie krzesełka dla dzieci
    • minidyskoteka
    • łóżeczka dla dzieci: w cenie

    Sport i wellness

    Płatne
    • windsurfing: w ofercie firm zewnętrznych
    • masaże 
    •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne

    rozrywka

    • zajęcia sportowe
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych
    • przedstawienia
    • muzyka na żywo
    • karaoke
    • rzutki
    • bilard za opłatą

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 1-3 os.
    • ok. 20 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja: w cenie, maj - październik, centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • wentylator sufitowy
    • biurko
    • lodówka: w cenie
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą
    • TV
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 20 m2
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja: w cenie, maj - październik, centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • wentylator sufitowy
    • biurko
    • lodówka: w cenie
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą
    • TV
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    •  śniadanie: w formie bufetu
    • późne śniadanie
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    • przekąski, ciasto, lody
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • główna restauracja „Ocean Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, dania dietetyczne: wymagana rezerwacja, potrawy bezglutenowe: wymagana rezerwacja, dania bez laktozy: wymagana rezerwacja, bufet, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar „Lobby Bar"
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar przekąskowy
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Rodos

    Opis oferty:

    Fantastyczna atmosfera i całe mnóstwo atrakcji. Wspaniałe, komfortowe miejsce, wręcz idealne na rodzinne wakacje. Hotel położony w rozległym, zielonym ogrodzie, blisko znanej plaży Ixia, jest znakomitym wyborem dla tych, którzy na urlopie szukają złotego środka między spokojem plaż a ekscytującym życiem nocnych klubów i tawern. Przestronne pokoje zapewniają poczucie komfortu i luksusu, restauracje serwują wyśmienite dania kuchni greckiej, a przyjazna obsługa z uśmiechem na ustach spełnia wakacyjne kaprysy.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej IXIA, ok. 600 m od centrum miejscowości Ixia z barami i sklepami, ok. 2 km od Ialyssos, ok. 4 km od Rodos, ok. 20 m od drogi lokalnej; ok. 10 km od portu lotniczego na Rodos; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,8 EUR/Rodos/co 15 min).

    PLAŻA:

    Ixia, publiczna, piaszczysto-żwirowa z kamieniami, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/2 leżaki i parasol).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1963 r., odnowiony w 2004 r., 242 pokoje, 1 budynek, 5 pięter, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Ocean - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, dania wegetariańskie, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary; minimarket; taras z widokiem na ogród i basen, duży ogród z roślinnością śródziemnomorską; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 3 EUR/godz.), punkt internetowy (ok. 2,5 EUR/30 min); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², zadbany, klimatyzowany (15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 3 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka), widok na góry; widok na morze na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen z widokiem na morze, słodka woda, ok. 523 m², gł. 0,6-1,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. 0,6 m, basen za budynkiem hotelowym, słodka woda, ok. 288 m², gł. 0,6-1,5 m (czynny: 8.00-20.00), przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu; gry wideo; animacje rekreacyjno-sportowe dla dzieci i dorosłych (czerwiec-wrzesień); za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w restauracji Ocean, do obiadu i kolacji lokalne wino i piwo z beczki, napoje bezalkoholowe; kawa, herbata, ciasto (10.00-11.00, 16.00-17.00) w snack barze; ciepłe przekąski (10.30-11.30), lody dla dzieci (11.00-12.00, 15.00-16.00), ciepłe i zimne przekąski (15.00-16.00) w snack barze; przekąski (21.30-22.30) w barze w lobby; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w snack barze (10.00-18.00) i w barze w lobby (18.00-23.00), zamówienia przyjmowane są do godz. 22.50; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2241024881, www.hoteloceanis.eu

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 lat


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Rodos

    OPIS

    Hotel Oceanis to czterogwiazdkowy obiekt, położony przy wspaniałej plaży w Ixii, pomiędzy miastem Rodos a lotniskiem Diagoras. Jest to idealny wybór dla tych, którzy chcieliby połączyć niezrównane widoki na błękitne morze z mroźną bryzą zachodniego wybrzeża i doskonałą bazą wypadową do odkrywania niezliczonego piękna wyspy. Stanowi również okazję do spacerowania wokół licznych pobliskich tawern, klubów rozrywkowych i sklepów.

    lokalizacja

    Ixia, 500 m od centrum, 14 km od lotniska w Rodos-RHO. Hotel usytuowany na powierzchni: 140000 m2.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1963 r. Odnowiony w 2004 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), pralnia (płatna), 2 baseny odkryte.

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne - Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    50 m od hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, dojście do plaży ulicą. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w budynku głównym (liczba pięter: 5, liczba wind: 2). Typy pokoi: - pokoje standardowe z widokiem na ogród dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon - pokoje standardowe z widokiem na morze dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    - restauracja główna "Ocean", bary (2) All Inclusive (10:00-23:00) - śniadanie (06:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:15), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej - przekąski (10:00-18:00), podwieczorek (10:00-11:00, 16:00-18:00) serwowane w barze z przekąskami - lody - lokalne napoje bezalkoholowe, alkoholowe, wybrane alkohole importowane

    z myślą o dzieciach

    - brodzik - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    - kort do tenisa ziemnego - oświetlenie kortów - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - tenis stołowy - aerobik - animacje

    płatne

    - bilard - salon piękności DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    29.01.2020 12:34

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi Tenis All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Rodos/Ixia

    Opinia 7islands

    Atrakcyjna lokalizacja oraz wysoki standard czynią ten hotel idealnym miejscem na wymarzone wakacje zarówno dla młodych jak i rodzin z dziećmi. Bliskość zabytkowego miasta Rodos daje możliwość poznania ciekawej historii wyspy.

    Położenie

    Na północno-zachodnim wybrzeżu, w miejscowości Ixia, ok. 500 m od centrum, gdzie znajdują się sklepy, tawerny i restauracje, ok. 7 km od miasta Rodos, ok. 10 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

    Plaża

    Ok. 50 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

    Hotel

    Pięciopiętrowy budynek otoczony śródziemnomorskim ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, windy, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary (w tym 1 przy basenie), Odpłatnie: Internet Wi-Fi w lobby, kantor, mini market, wypożyczalnia skuterów i samochodów. Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 242 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizor, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 2 dostawek.

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania i kolacje w głównej restauracji, lunch w barze przy basenie. W wybranych barach w godzinach 10:00-23:00 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), taras słoneczny. Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.hoteloceanis.eu / Tel.: 00 30 224 102 48 81

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    OnHolidays

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Standard

    3

    Miejscowość

    Ixia Oceanis Hotel to 4-gwiazdkowy hotel, położony na pięknej plaży Ixia pomiędzy Rodos i Diagoras Airport. Jest to idealny wybór i doskonała baza wypadowa do odkrywania licznych uroków wyspy. W pobliżu również tawerny, kluby rozrywkowe i sklepy.

    POŁOŻENIE

    odległość do miasta Rodos - 7 km odległośc od plaży - ok 50 m odległość od lotniska - 10 km odległośc od portu w mieście Rodos - 7 km odległość od restauracji, tawen - ok.500 m centrum sportów wodnych - 100m

    HOTEL

    242 pokoi

    Do dyspozycji Gości

    24h recepcja, klimatyzowana restauracja, parking, wina,taras słoneczny, przechowalnia bagażu, klimatyzacja, ogród, basen i odnowa biologiczna, odkryty basen, animacje, wieczorne rozrywki, tenis stołowy, bilard kort tenisowy.

    Dodatkowo płatne

    wynajem rowertów, wynajem aut, wynajem skuterów, WIFI (ok. 10 EUR za dobę), salon beauty, masaże, kantor, supermarket, pralnia, sejf, Wi-Fi w pokojach

    WYŻYWIENIE

    all inclusive Przestronna klimatyzowana restauracja główna oferuje amerykańskie śniadanie w formie bufetu, a także bogaty wybór specjałów greckiej i międzynarodowej kuchni. Nowoczesny snack bar przy basenie może zaspokoić każdy gust, oferując równe przekąski i napoje na tarasie.

    Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród

    ok.27m2, 2 łóżka pojedyncze lub jedno podwójne, klimatyzacją (od 15.05 do 15.09), mini lodówka, TV-SAT, Wi-Fi (płatne ok. 10EUR/dzień), telefon, sejf (za opłatą), balkon lub taras, łazienka z prysznicem, wc, suszarką do włosów i zestawem kosmetyków. Maks. obłożenie - 3 Pokój 2-osobowy z widokiem na morze - ok.27m2, 2 łóżka pojedyncze lub 1 podwójne, klimatyzacja (od 15.05 do 15.09), mini lodówka, TV-SAT, Wi-Fi (płatne ok. 10EUR/dzień), telefon, sejf (za opłatą), balkon lub taras z widokiem na zatokę, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarką do włosów i zestawem kosmetyków. Maks. obłożenie - 3 *Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz ich formy a także funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu. ** Od 2018 roku Rząd Grecji ustanowił opłatę klimatyczną w Grecji. Nowa ustawa będzie obejmować osoby podróżujące do Grecji w roku 2018, które zobowiązane będą do uiszczenia podatku na miejscu. W zależności od standardu i rodzaju zakwaterowania nowy podatek będzie kształtował w następującej wysokości - Hotele - Opłata za dzień/ za pokój - 1* i 2* - 0,50 €, 3* - 1,50 €, 4* - 3,00 €, 5* - 4,00 €. Apartamenty - Opłata za dzień/ za pokój - 1* i 2* - 0,25 €, 3* - 0,50 €, 4* - 1,00 €.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Net Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    **** Grecja/Rodos

    OPIS OFERTY

    Hotel pozwala na wyciszenie się i ucieczkę od ulicznego zgiełku. Oferuje nam duży basen, nad którym możemy leniwie spędzać popołudnia. Komfortowe i przestronne pokoje w jasnej kolorystyce pozwalają na pełen relaks. Bliskość stolicy wyspy pozwala na wygodne i tanie zwiedzanie m.in. największych atrakcji turystycznych wyspy jak Stare Miasto, które wpisane jest na listę UNESCO.

    ATUTY

    - w bliskiej odległości od miasta Rodos - przepiękne widoki - kameralna atmosfera - spokojna okolica - blisko lotniska

    DZIECI POBYT GRATIS

    - 1 dziecko do 12 lat opłata tylko za przelot Dotyczy dzieci przy dwóch osobach pełnopłatnych

    LOKALIZACJA

    - Ixia spokojna miejscowość turystyczna bez hałaśliwych dyskotek i barów - centrum Ialyssos - ok. 3 km w pobliżu dużo restauracji, barów, sklepów - miasto Rodos - ok. 6 km wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO - miasto Lindos - ok. 55 km urokliwa miejscowość z zabytkowym Akropolem - lotnisko - ok. 10 km

    HOTEL

    czterogwiazdkowy, odnowiony w 2004 r., pięciopiętrowy budynek oferujący łącznie 242 pokoje, położony ok. 50 metrów od plaży, do dyspozycji na miejscu jest basen i brodzik dla dzieci

    POKOJE

    standardowe 2-os. z możliwością 1 dostawki, ok. 20 m, zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna w okresie 15.06-15.09, poza nim płatna dodatkowo ok. 11 EUR/dzień), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 3 EUR/dzień); balkon lub taras, pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą

    PLAŻA

    ok. 50 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa z kamieniami, łagodne zejście do morza, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/komplet/dzień)

    UDOGODNIENIA

    całodobowa recepcja, klimatyzowana restauracja główna (dostępne bezpłatne krzesełka dla dzieci), taras z widokiem na ogród i basen, duży ogród, minimarket, kawiarenka internetowa, pokój gier

    ROZRYWKA

    2 baseny ze słodką wodą, brodzik dla dzieci, bezpłatne leżaki i parasole na terenie hotelu, kort tenisowy, siatkówka plażowa, animacje dla dzieci i dorosłych

    DLA DZIECI

    wydzielony brodzik, mały plac zabaw, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat

    RESTAURACJE I BARY

    - restauracja główna - dania kuchni międzynarodowej - bar główny / lobby bar - bar przy basenie / pool bar

    TYP WYŻYWIENIA

    All Inclusive

    PRZYKŁADOWY PROGRAM ALL INCLUSIVE

    07.00-09.30 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, woda, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.30 obiad w restauracji głównej serwowany w formie bufetu, dania kuchni greckiej i międzynarodowej, wybór deserów i owoców, lokalne napoje bezalkoholowe, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda oraz lokalne wino białe i czerwone, piwo 19.00-21.30 kolacja w restauracji głównej w formie bufetu, wybór przystawek, deserów i owoców, lokalne napoje bezalkoholowe, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda oraz lokalne wino białe i czerwone, piwo 10.00-24.00 lokalne napoje bezalkoholowe, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda, kawa, herbata; od godz. 11:00 piwo, wino białe i czerwone, od godz. 12:30 lokalne napoje alkoholowe i drinki na ich bazie dostępne w barach w godzinach funkcjonowania. przekąski: kanapki, pizza, lody, ciastka, kawa, herbata w wyznaczonych godzinach w barach Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymują w hotelu i może on się różnić od przedstawionego powyżej przykładu.

    INTERNET

    Wi-Fi w lobby (ok. 3 EUR/godz.), punkt internetowy (ok. 2,5 EUR/30 min)

    PŁATNE

    bilard (ok. 2 EUR/gra)

    NASZA OCENA

    Pokój **** Położenie **** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

    STRONA WWW HOTELU

    www.hoteloceanis.eu

    CENA OBEJMUJE

    opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

    CENA NIE OBEJMUJE

    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

    OBOWIĄZKOWE OPŁATY

    podatek turystyczny, płatny podczas zakwaterowania. Dla obiektów  1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc, 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc, 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc, 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

    Opis kraju

    Grecja posiada długą historię i bogate dziedzictwo kulturowe. Stanowi kolebkę całej cywilizacji zachodniej, miejsce narodzin demokracji, filozofii, Igrzysk Olimpijskich, wielu podstawowych twierdzeń matematycznych, zachodniej literatury, politologii oraz teatru co potwierdza wiele wspaniałych zabytkw i muzew. Dzięki wpływowi Morza Egejskiego temperatura na wyspach oraz wschodnim wybrzeżu jest stosunkowo wysoka i stwarza idealne warunki do wakacyjnego wypoczynku. Poza zwiedzaniem zabytkw warto rwnież poświecić czas na skosztowanie przepysznej kuchni oraz rozkoszowanie się pięknymi widokami podczas spacerw.

    Informacje wjazdowe

    Kraj należy do Unii Europejskiej - podrżni (zarwno dorośli jak i dzieci) aby przekroczyć granicę muszą posiadać przy sobie dowd osobisty lub paszport (ważny do dnia powrotu do Polski).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

    Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

    Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kraj

    GRECJA

    Położenie

    w popularnym kurorcie turystycznym Trianta, ok. 4 km. od Miasta Rodos. Restauracje, bary, sklepy w pobliżu. Przystanek autobusu liniowego przy hotelu.

    Plaża

    piaszczysto-żwirowa, przy hotelu. Dojście do plaży przez niewielka uliczkę. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

    Wyposażenie

    242 pokoje rozmieszczonych na pięciu piętrach. Do dyspozycji Gości hol powitalny z recepcją, windy, kącik wypoczynkowy z TV sat, restauracja główna, bar, sklepy. W ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar z napojami i przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne gratis.

    Wyżywienie

    All Inclusive: 3 posiłki w formie bufetu. Kolacje tematyczne. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Zimne i ciepłe przekąski w godz. 10:30-11:30, 15-16:00, 21:30-22:30. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-17:00. Lody dla dzieci w godz. 11-12:00 i 15-16:00. Do kolacji wymagany odpowiedni strój – Panowie długie spodnie.

    Internet

    WiFi oraz kącik internetowy za opłatą.

    Zakwaterowanie

    przyjemnie urządzone, w jasnych kolorach Pokoje dwuosobowe: klimatyzacja (15.06.-15.09.), lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze. Pokoje – wariant ekonomiczny: wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Sport

    kort tenisowy z twardą nawierzchnią, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, gry video, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży oraz masaże (na zapytanie).

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis.

    Rozrywka

    animacje w dzień, wieczorne programy rozrywkowe (połowa maja – połowa października). 1 x na tydz. muzyka na żywo i karaoke.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny. W Grecji podatek turystyczny pobierany jest od 2018 r. Zgodnie z aktualną decyzją greckiego rządu. Opłata zostanie pobrana przez hotelarzy po przyjeździe lub wyjeździe gości. Podatek turystyczny oparty jest na klasyfikacji (kategorii kraju) hotelu. W przypadku 1 * i 2 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 0,50 EUR. W przypadku 3 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 1,50 EUR. W przypadku 4 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 3 EUR. W przypadku 5 * hoteli / noclegów podatek za pokój za noc wynosi około 4 EUR. (Status w momencie publikacji; może ulec zmianie) Więcej informacji udzieli Państwu pracownik biura podróży. Uwaga, hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formy wyżywienia. Niektóre promocje hotelowe obejmują tylko SC (self catering) Prosimy o każdorazowe zwracanie uwagi na formę wyżywienia.


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Rodos, Grecja

    Położenie

    w popularnym kurorcie turystycznym Trianta, ok. 4 km. od Miasta Rodos. Restauracje, bary, sklepy w pobliżu. Przystanek autobusu liniowego przy hotelu. Uwaga: Connected Service w języku polskim. 

    Plaża

     piaszczysto-żwirowa, przy hotelu. Dojście do plaży przez niewielka uliczkę. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą. 

    Wyposażenie

    242 pokoje rozmieszczone na pięciu piętrach. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik wypoczynkowy z TV sat, restauracja główna, bar, sklepy. W ogrodzie znajdują się 3 baseny ze słodką wodą, bar. Leżaki, parasole słoneczne gratis. 

    Kategoria lokalna

    A. 

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (15.06-15.09), lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2-3B).  

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji. 

    Rozrywka

    animacje w dzień, wieczorne programy rozrywkowe. 1 x na tydz. muzyka na żywo i karaoke. 

    Dostęp do internetu

    Wi-Fi oraz kącik internetowy za opłatą. 

    Sport

    kort tenisowy z twardą nawierzchnią, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, gry video, sporty wodna na plaży. 

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Kolacje tematyczne. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00 (ostatnie zamówienie o godz. 22:50). Zimne i ciepłe przekąski w godz. 10:30-11:30, 15-16:00, 21:30-22:30. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-17:00. Lody dla dzieci w godz. 11-12:00 i 15-16:00. Do kolacji wymagany odpowiedni strój. 

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis. 

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Rodos, Grecja

    Atuty oferty

    Popularny hotel dla rodzin. Przyjemna wakacyjna atmosfera, dobre opinie Gości.

    Położenie

    w popularnym kurorcie turystycznym Trianta, ok. 4 km. od Miasta Rodos. Restauracje, bary, sklepy w pobliżu. Przystanek autobusu liniowego przy hotelu.

    Plaża

    piaszczysto-żwirowa, przy hotelu. Dojście do plaży przez niewielka uliczkę. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

    Wyposażenie

    242 pokoje rozmieszczonych na pięciu piętrach. Do dyspozycji Gości hol powitalny z recepcją, windy, kącik wypoczynkowy z TV sat, restauracja główna, bar, sklepy. W ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar z napojami i przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne gratis.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Kolacje tematyczne. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Zimne i ciepłe przekąski w godz. 10:30-11:30, 15-16:00, 21:30-22:30. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-17:00. Lody dla dzieci w godz. 11-12:00 i 15-16:00. Do kolacji wymagany odpowiedni strój – Panowie długie spodnie.

    Internet

    WiFi oraz kącik internetowy za opłatą.

    Zakwaterowanie

    przyjemnie urządzone, w jasnych kolorach Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (15.06.-15.09.), lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2-3B). Pokoje – wariant ekonomiczny (2S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Sport

    kort tenisowy z twardą nawierzchnią, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, gry video, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży oraz masaże (na zapytanie).

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis.

    Rozrywka

    animacje w dzień, wieczorne programy rozrywkowe (połowa maja – połowa października). 1 x na tydz. muzyka na żywo i karaoke.

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 29.02.20 15% zniżki, 1.03-31.03.20 10% zniżki. 

    Dla seniorów

    Senior 60 Plus: 5% zniżki (min./max. 2 osoby, nie dotyczy pokoju 2S).

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Popularny hotel dla rodzin. Przyjemna wakacyjna atmosfera, dobre opinie Gości.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Oceanis
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
    Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
    Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
    Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
    Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
    Miasto Rodos z portem Mandraki
    Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
    Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
    Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
    Filmy hotelu Oceanis:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Oceanis
    https://youtu.be/x-Aws47FM5A

    Opinie o Hotelu Oceanis

    Oceanis - możliwości zakwaterowania:

    dbl garden/pool view pokój 2-osobowy z widokiem na ogród dbg
    dbl sea view pokój 2-osobowy z widokiem na morze dbs
    Double Room Garden View with Balcony
    Double Room Sea View with Balcony
    Pokój dwuosobowy - Widok na morze
    Pokój dwuosobowy - Widok na ogród

    Oceanis - Możliwości wyżywienia:


    Oceanis - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Oceanis? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00