cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
1 / 16
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 08.05
już od 2040 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.05 - 01.06
już od 1698 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Oceanis
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Oceanis
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Oceanis:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Oceanis:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

Hotel Oceanis w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 5 km od centrum Rodos
  • ok. 500 m od centrum miejscowości Ixia
  • w pobliżu sklepów i restauracji
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • sala TV
  • Wi-Fi: w całym hotelu, za opłatą
  • terminal internetowy: za opłatą
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • pralnia: za opłatą
  • usługi konsjerża
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

270

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą
  •  wysokie krzesełka dla dzieci
  • minidyskoteka
  • łóżeczka dla dzieci: w cenie

Sport i wellness

Płatne
  • windsurfing: w ofercie firm zewnętrznych
  • masaże 
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • rzutki
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, maj - październik, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, maj - październik, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski, ciasto, lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • główna restauracja „Ocean Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, dania dietetyczne: wymagana rezerwacja, potrawy bezglutenowe: wymagana rezerwacja, dania bez laktozy: wymagana rezerwacja, bufet, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar „Lobby Bar"
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar przekąskowy
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Rodos

    Opis oferty:

    Fantastyczna atmosfera i całe mnóstwo atrakcji. Wspaniałe, komfortowe miejsce, wręcz idealne na rodzinne wakacje. Hotel położony w rozległym, zielonym ogrodzie, blisko znanej plaży Ixia, jest znakomitym wyborem dla tych, którzy na urlopie szukają złotego środka między spokojem plaż a ekscytującym życiem nocnych klubów i tawern. Przestronne pokoje zapewniają poczucie komfortu i luksusu, restauracje serwują wyśmienite dania kuchni greckiej, a przyjazna obsługa z uśmiechem na ustach spełnia wakacyjne kaprysy.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej IXIA, ok. 600 m od centrum miejscowości Ixia z barami i sklepami, ok. 2 km od Ialyssos, ok. 4 km od Rodos, ok. 20 m od drogi lokalnej; ok. 10 km od portu lotniczego na Rodos; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,8 EUR/Rodos/co 15 min).

    PLAŻA:

    Ixia, publiczna, piaszczysto-żwirowa z kamieniami, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/2 leżaki i parasol).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1963 r., odnowiony w 2004 r., 242 pokoje, 1 budynek, 5 pięter, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Ocean - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, dania wegetariańskie, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary; minimarket; taras z widokiem na ogród i basen, duży ogród z roślinnością śródziemnomorską; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 3 EUR/godz.), punkt internetowy (ok. 2,5 EUR/30 min); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², zadbany, klimatyzowany (15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 3 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka), widok na góry; widok na morze na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen z widokiem na morze, słodka woda, ok. 523 m², gł. 0,6-1,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. 0,6 m, basen za budynkiem hotelowym, słodka woda, ok. 288 m², gł. 0,6-1,5 m (czynny: 8.00-20.00), przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu; gry wideo; animacje rekreacyjno-sportowe dla dzieci i dorosłych (czerwiec-wrzesień); za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w restauracji Ocean, do obiadu i kolacji lokalne wino i piwo z beczki, napoje bezalkoholowe; kawa, herbata, ciasto (10.00-11.00, 16.00-17.00) w snack barze; ciepłe przekąski (10.30-11.30), lody dla dzieci (11.00-12.00, 15.00-16.00), ciepłe i zimne przekąski (15.00-16.00) w snack barze; przekąski (21.30-22.30) w barze w lobby; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w snack barze (10.00-18.00) i w barze w lobby (18.00-23.00), zamówienia przyjmowane są do godz. 22.50; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2241024881, www.hoteloceanis.eu

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 lat


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Rodos

    OPIS

    Hotel Oceanis to czterogwiazdkowy obiekt, położony przy wspaniałej plaży w Ixii, pomiędzy miastem Rodos a lotniskiem Diagoras. Jest to idealny wybór dla tych, którzy chcieliby połączyć niezrównane widoki na błękitne morze z mroźną bryzą zachodniego wybrzeża i doskonałą bazą wypadową do odkrywania niezliczonego piękna wyspy. Stanowi również okazję do spacerowania wokół licznych pobliskich tawern, klubów rozrywkowych i sklepów.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1963 r. Odnowiony w 2004 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), pralnia (płatna), 2 baseny odkryte.

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    50 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki.

    pokoje

    Zlokalizowane są w budynku głównym (liczba pięter: 5, liczba wind: 2). Typy pokoi: pokoje standardowe z widokiem na ogród dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje standardowe z widokiem na morze dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna "Ocean", bary (2) All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (06:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:15), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej, przekąski (10:00-18:00), podwieczorek (10:00-11:00, 16:00-18:00) serwowane w barze z przekąskami, lody, lokalne napoje bezalkoholowe, alkoholowe, wybrane alkohole importowane

    z myślą o dzieciach

    brodzik, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, aerobik, siłownia, animacje

    płatne

    bilard, salon piękności DODATKOWE INFORMACJE OPIS NA LATO 2020. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    02.12.2019 11:33

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi Siłownia Tenis All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Rodos/Ixia

    Opinia 7islands

    Atrakcyjna lokalizacja oraz wysoki standard czynią ten hotel idealnym miejscem na wymarzone wakacje zarówno dla młodych jak i rodzin z dziećmi. Bliskość zabytkowego miasta Rodos daje możliwość poznania ciekawej historii wyspy.

    Położenie

    Na północno-zachodnim wybrzeżu, w miejscowości Ixia, ok. 500 m od centrum, gdzie znajdują się sklepy, tawerny i restauracje, ok. 7 km od miasta Rodos, ok. 10 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

    Plaża

    Ok. 50 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

    Hotel

    Pięciopiętrowy budynek otoczony śródziemnomorskim ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, windy, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary (w tym 1 przy basenie), Odpłatnie: Internet Wi-Fi w lobby, kantor, mini market, wypożyczalnia skuterów i samochodów. Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 242 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizor, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 2 dostawek.

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania i kolacje w głównej restauracji, lunch w barze przy basenie. W wybranych barach w godzinach 10:00-23:00 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), taras słoneczny. Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.hoteloceanis.eu / Tel.: 00 30 224 102 48 81

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Rodos, Grecja

    Położenie

    w popularnym kurorcie turystycznym Trianta, ok. 4 km. od Miasta Rodos. Restauracje, bary, sklepy w pobliżu. Przystanek autobusu liniowego przy hotelu. Uwaga: Connected Service w języku polskim. 

    Plaża

     piaszczysto-żwirowa, przy hotelu. Dojście do plaży przez niewielka uliczkę. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą. 

    Wyposażenie

    242 pokoje rozmieszczone na pięciu piętrach. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik wypoczynkowy z TV sat, restauracja główna, bar, sklepy. W ogrodzie znajdują się 3 baseny ze słodką wodą, bar. Leżaki, parasole słoneczne gratis. 

    Kategoria lokalna

    A. 

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (15.06-15.09), lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2-3B).  

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji. 

    Rozrywka

    animacje w dzień, wieczorne programy rozrywkowe. 1 x na tydz. muzyka na żywo i karaoke. 

    Dostęp do internetu

    Wi-Fi oraz kącik internetowy za opłatą. 

    Sport

    kort tenisowy z twardą nawierzchnią, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, gry video, sporty wodna na plaży. 

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Kolacje tematyczne. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00 (ostatnie zamówienie o godz. 22:50). Zimne i ciepłe przekąski w godz. 10:30-11:30, 15-16:00, 21:30-22:30. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-17:00. Lody dla dzieci w godz. 11-12:00 i 15-16:00. Do kolacji wymagany odpowiedni strój. 

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis. 


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Rodos, Grecja

    Atuty oferty

    Popularny hotel dla rodzin. Przyjemna wakacyjna atmosfera, dobre opinie Gości.

    Położenie

    w popularnym kurorcie turystycznym Trianta, ok. 4 km. od Miasta Rodos. Restauracje, bary, sklepy w pobliżu. Przystanek autobusu liniowego przy hotelu.

    Plaża

    piaszczysto-żwirowa, przy hotelu. Dojście do plaży przez niewielka uliczkę. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

    Wyposażenie

    242 pokoje rozmieszczonych na pięciu piętrach. Do dyspozycji Gości hol powitalny z recepcją, windy, kącik wypoczynkowy z TV sat, restauracja główna, bar, sklepy. W ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar z napojami i przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne gratis.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Kolacje tematyczne. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Zimne i ciepłe przekąski w godz. 10:30-11:30, 15-16:00, 21:30-22:30. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-17:00. Lody dla dzieci w godz. 11-12:00 i 15-16:00. Do kolacji wymagany odpowiedni strój – Panowie długie spodnie.

    Internet

    WiFi oraz kącik internetowy za opłatą.

    Zakwaterowanie

    przyjemnie urządzone, w jasnych kolorach Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (15.06.-15.09.), lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2-3B). Pokoje – wariant ekonomiczny (2S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Sport

    kort tenisowy z twardą nawierzchnią, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, gry video, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży oraz masaże (na zapytanie).

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis.

    Rozrywka

    animacje w dzień, wieczorne programy rozrywkowe (połowa maja – połowa października). 1 x na tydz. muzyka na żywo i karaoke.

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 29.02.20 15% zniżki, 1.03-31.03.20 10% zniżki. 

    Dla seniorów

    Senior 60 Plus: 5% zniżki (min./max. 2 osoby, nie dotyczy pokoju 2S).

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Popularny hotel dla rodzin. Przyjemna wakacyjna atmosfera, dobre opinie Gości.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Oceanis
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
    Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
    Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
    Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
    Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
    Miasto Rodos z portem Mandraki
    Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
    Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
    Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
    Filmy hotelu Oceanis:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Oceanis
    https://youtu.be/x-Aws47FM5A

    Opinie o Hotelu Oceanis

    Oceanis - możliwości zakwaterowania:

    Double Room Sea View with Balcony
    Pokój 2-osobowy - widok na ogród
    Pokój 2-osobowy - widok na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Double Room Garden View with Balcony

    Oceanis - Możliwości wyżywienia:


    Oceanis - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Oceanis? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00