cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
  • Hotel Oceanis, Rodos
1 / 11
Udogodnienia hotelu Oceanis
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Oceanis
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Oceanis:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Oceanis:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2019

Hotel Oceanis w ofercie Biura podróży:

7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Rodos/Ixia

Opinia 7islands

Atrakcyjna lokalizacja oraz wysoki standard czynią ten hotel idealnym miejscem na wymarzone wakacje zarówno dla młodych jak i rodzin z dziećmi. Bliskość zabytkowego miasta Rodos daje możliwość poznania ciekawej historii wyspy.

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu, w miejscowości Ixia, ok. 500 m od centrum, gdzie znajdują się sklepy, tawerny i restauracje, ok. 7 km od miasta Rodos, ok. 10 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Ok. 50 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

Hotel

Pięciopiętrowy budynek otoczony śródziemnomorskim ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, windy, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary (w tym 1 przy basenie), Odpłatnie: Internet Wi-Fi w lobby, kantor, mini market, wypożyczalnia skuterów i samochodów. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 242 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizor, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania i kolacje w głównej restauracji, lunch w barze przy basenie. W wybranych barach w godzinach 10:00-23:00 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), taras słoneczny. Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.hoteloceanis.eu / Tel.: 00 30 224 102 48 81

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

Fantastyczna atmosfera i całe mnóstwo atrakcji. Wspaniałe, komfortowe miejsce, wręcz idealne na rodzinne wakacje. Hotel położony w rozległym, zielonym ogrodzie, blisko znanej plaży Ixia, jest znakomitym wyborem dla tych, którzy na urlopie szukają złotego środka między spokojem plaż a ekscytującym życiem nocnych klubów i tawern. Przestronne pokoje zapewniają poczucie komfortu i luksusu, restauracje serwują wyśmienite dania kuchni greckiej, a przyjazna obsługa z uśmiechem na ustach spełnia wakacyjne kaprysy.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej IXIA, ok. 600 m od centrum miejscowości Ixia z barami i sklepami, ok. 2 km od Ialyssos, ok. 4 km od Rodos, ok. 20 m od drogi lokalnej; ok. 10 km od portu lotniczego na Rodos; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,8 EUR/Rodos/co 15 min).

PLAŻA:

Ixia, publiczna, piaszczysto-żwirowa z kamieniami, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/2 leżaki i parasol).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1963 r., odnowiony w 2004 r., 242 pokoje, 1 budynek, 5 pięter, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Ocean - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, dania wegetariańskie, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary; minimarket; taras z widokiem na ogród i basen, duży ogród z roślinnością śródziemnomorską; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 3 EUR/godz.), punkt internetowy (ok. 2,5 EUR/30 min); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², zadbany, klimatyzowany (15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 3 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka), widok na góry; widok na morze na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen z widokiem na morze, słodka woda, ok. 523 m², gł. 0,6-1,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. 0,6 m, basen za budynkiem hotelowym, słodka woda, ok. 288 m², gł. 0,6-1,5 m (czynny: 8.00-20.00), przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu; gry wideo; animacje rekreacyjno-sportowe dla dzieci i dorosłych (czerwiec-wrzesień); za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w restauracji Ocean, do obiadu i kolacji lokalne wino i piwo z beczki, napoje bezalkoholowe; kawa, herbata, ciasto (10.00-11.00, 16.00-17.00) w snack barze; ciepłe przekąski (10.30-11.30), lody dla dzieci (11.00-12.00, 15.00-16.00), ciepłe i zimne przekąski (15.00-16.00) w snack barze; przekąski (21.30-22.30) w barze w lobby; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w snack barze (10.00-18.00) i w barze w lobby (18.00-23.00), zamówienia przyjmowane są do godz. 22.50; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2241024881, www.hoteloceanis.eu

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 lat


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

w popularnym kurorcie turystycznym Trianta, ok. 4 km. od Miasta Rodos. Restauracje, bary, sklepy w pobliżu. Przystanek autobusu liniowego przy hotelu. Uwaga: Connected Service w języku polskim. 

Plaża

 piaszczysto-żwirowa, przy hotelu. Dojście do plaży przez niewielka uliczkę. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą. 

Wyposażenie

242 pokoje rozmieszczone na pięciu piętrach. Hol powitalny z recepcją, windy, kącik wypoczynkowy z TV sat, restauracja główna, bar, sklepy. W ogrodzie znajdują się 3 baseny ze słodką wodą, bar. Leżaki, parasole słoneczne gratis. 

Kategoria lokalna

A. 

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (15.06-15.09), lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2-3B).  

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji. 

Rozrywka

animacje w dzień, wieczorne programy rozrywkowe. 1 x na tydz. muzyka na żywo i karaoke. 

Dostęp do internetu

Wi-Fi oraz kącik internetowy za opłatą. 

Sport

kort tenisowy z twardą nawierzchnią, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, gry video, sporty wodna na plaży. 

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Kolacje tematyczne. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00 (ostatnie zamówienie o godz. 22:50). Zimne i ciepłe przekąski w godz. 10:30-11:30, 15-16:00, 21:30-22:30. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-17:00. Lody dla dzieci w godz. 11-12:00 i 15-16:00. Do kolacji wymagany odpowiedni strój. 

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis. 

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.Opis z poprzedniego sezonu!

Położenie

w popularnym kurorcie turystycznym Trianta, ok. 4 km. od Miasta Rodos. Restauracje, bary, sklepy w pobliżu. Przystanek autobusu liniowego przy hotelu.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, przy hotelu. Dojście do plaży przez niewielka uliczkę. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

270 pokoi rozmieszczonych na pięciu piętrach. Do dyspozycji Gości hol powitalny z recepcją, windy, kącik wypoczynkowy z TV sat, restauracja główna, bar, sklepy. W ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar z napojami i przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne gratis.

Dostęp do internetu

WiFi oraz kącik internetowy za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone, w jasnych kolorach Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (15.06-15.09), lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2-3B). Pokoje – wariant ekonomiczny (2S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Sport

kort tenisowy z twardą nawierzchnią, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, gry video, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży oraz masaże (na zapytanie).

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis.

Rozrywka

animacje w dzień, wieczorne programy rozrywkowe (poł. V – poł. X). 1 x na tydz. muzyka na żywo i karaoke.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Kolacje tematyczne. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Zimne i ciepłe przekąski w godz. 10:30-11:30, 15-16:00, 21:30-22:30. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-17:00. Lody dla dzieci w godz. 11-12:00 i 15-16:00. Do kolacji wymagany odpowiedni strój.

Wcześniej = taniej

do 31.03.18 15% zniżki, 1.04-30.04.18 10% zniżki.

Dla seniorów

Senior 60 Plus: 5% zniżki (min./max. 2 osoby, nie dotyczy pokoju 2S).

Dla nowożeńców

10% zniżki (nie dotyczy pokoju 2S).

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.


Coral Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Rodos Hotel Oceanis to czterogwiazdkowy obiekt, położony przy wspaniałej plaży w Ixii, pomiędzy miastem Rodos a lotniskiem Diagoras. Jest to idealny wybór dla tych, którzy chcieliby połączyć niezrównane widoki na błękitne morze z mroźną bryzą zachodniego wybrzeża i doskonałą bazą wypadową do odkrywania niezliczonego piękna wyspy. Stanowi również okazję do spacerowania wokół licznych pobliskich tawern, klubów rozrywkowych i sklepów.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

opis hotelu

Na terenie hotelu znajduje się restauracja, bary, kącik TV, windy, wypożyczalnia samochodów i rowerów, mini market, kantor wymiany walut, basen odkryty.

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne

plaża

50 m od hotelu. Parasole i leżaki. Przejście do plaży przez ulicę.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację, TV, telefon, sejf (płatny), mini lodówkę, łazienkę (wanna, WC, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje z widokiem na morze , pokoje standardowe z widokiem na ogród , pokoje single use garden view

Wyżywienie

restauracja główna (kolacje tematyczne: grecka, włoska, meksykańska), bar z przekąskami przy basenie, bar główny All Inclusive (10:00-23:00, ostatnie zam^2:50) Formuła zawiera:śniadanie amerykańskie (07:00-10:00), późne śniadanie kontynentalne (10:00-10:15), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:30-11:30, 15:00-16:00), lody dla dzieci (11:00-12:00, 15:00-16:00), podwieczorek (10:00-11:00, 16:00-17:00) w barze z przekąskami, wieczorne przekąski (21:30-22:30) w lobby barze, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem, bezpłatne)

płatne

sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

02.10.2017 10:47

usługi dostępne w hotelu

All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.


Mouzenidis Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kawala

Opis

Nowoczesny hotel w miejskim stylu. Restauracja, bar, Roof Garden, basen (w sezonie), bezpłatne Wi-Fi, usługi konferencyjne, obsługa na wysokim poziomie, garaż podziemny - za darmo, niewielka ilość miejsc (miejsca są oferowane tylko po przyjeździe w zależności od dostępności). Pięciopiętrowy budynek odnowiony w 2016 roku.

Polozenie

Centrum kurortu Kawala, 1 km od portu, 20 km od najbliższego lotniska, 160 km od lotniska w Salonikach.

Wyzywienie

Bed and Breakfast, Full Board, Half Board, Ultra All Inclusive

Pokoje

168 pokoi: Singles Eco & Doubles Eco & Triples Eco without Balcony Interior View (~20-22 m2), Superior Singles with Balcony (~20-22 m2), Superior Doubles with Balcony (~20-22 m2), Superior Triples with Balcony (~20-22 m2).W pokojach: klimatyzacja, mini lodówka, TV z płaskim ekranem LED, TV SAT, bezpłatne Wi-Fi, wanna, balkon w niektórych pokojach.Single Eco without Balcony/Interior View: 2 łóżka pojedyncze łączone.Double Eco without Balcony/Interior View: 2 łóżka pojedyncze łączone.Triple Eco without Balcony/Interior View: 2 łóżka pojedyncze łączone i łóżko pojedyncze.Superior Single with Balcony: 2 łóżka pojedyncze łączone.Superior Double with Balcony: 2 łóżka pojedyncze łączone i łóżko pojedyncze.Superior Triple with Balcony: 2 łóżka pojedyncze łączone i łóżko pojedyncze.Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

Odleglosc od morza

600 m

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

RODOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • ogród • taras słoneczny • 2 baseny zewnętrzne

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• pralnia (płatna)

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

182

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• brodzik (ze słodką wodą)  

Sport i wellness

W cenie • aqua aerobik

Płatne • salon piękności • sporty wodne (na plaży i lokalnych dostawców)

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 29 m2 • klimatyzacja (sezonowo) • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty • sejf (płatny) • Wi-Fi • telefon • biurko • TV sat. • WC • prysznic • balkon

Pokój 2-osobowy z bocznym widokiem na morze DZX2

• 2 os. • ok. 20 m2 • klimatyzacja (sezonowo) • sejf (w cenie) • Wi-Fi • telefon • biurko • TV sat. • WC • prysznic • balkon

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 19 m2 • klimatyzacja (sezonowo) • sejf (płatny) • Wi-Fi • telefon • biurko • TV sat. • WC • prysznic • balkon

Pokój 2-osobowy DZY1

• 1-3 os. • widok na ogród • klimatyzacja (sezonowo) • sejf (płatny) • Wi-Fi • telefon • biurko • TV sat. • WC • prysznic • balkon

Pokój 2-osobowy DZY2

• 1-2 os. • widok boczny na morze • klimatyzacja (sezonowo) • sejf (płatny) • Wi-Fi • telefon • biurko • TV sat. • WC • prysznic • balkon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: amerykańskie, w formie bufetu
• późne śniadanie: 10:00 - 10:15, w cenie
• obiad: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu
• wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe: do 23:00 

Restauracje i bary • główna restauracja: rodzaje kuchni: chińskie, grecka, międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, meksykańska, sushi, dania dietetyczne: na zapytanie wymagane, potrawy bezglutenowe: na zapytanie wymagane, dania bez laktozy: na zapytanie wymagane, show cooking, kwiecień - sierpień und październik, 07:00 - 10:00, 12:30 - 14:30 und 19:00 - 21:30, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci

• bary i inne

2
• bar w lobby: kwiecień - październik, 18:00 - 02:00
• bar przy zewnętrznym basenie: maj - październik, 10:00 - 18:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel o dobrym 4-gwiazdkowym standardzie. Atutem jest położenie hotelu - blisko stolicy wyspy Rodos. Z tego powodu hotel polecam zarówno osobom młodym lubiącym rozrywkę jak i miłośnikom zwiedzania.


Mapa Hotelu Oceanis
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Oceanis:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Oceanis
https://youtu.be/x-Aws47FM5A

Opinie o Hotelu Oceanis

Oceanis - możliwości zakwaterowania:

standard 2 os. z widokiem na ogród
Pokój 2 os. Standard z widokiem na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy

Oceanis - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Oceanis? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00